Εισαγωγή. Η ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Α.Ε. είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λογισμικού στην Ελλάδα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εισαγωγή. Η ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Α.Ε. είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λογισμικού στην Ελλάδα."

Transcript

1

2 Εισαγωγή Η ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Α.Ε. είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λογισμικού στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1983 με την επωνυμία UNISOFT Α.Ε. και έδρα την Αθήνα. Το 2001 η UNISOFT Α.Ε. απορροφάται από την ALTEC και γίνεται το Software Business Unit της ALTEC. Τo καλοκαίρι του 2009 μετά την απόσχισή της από την ALTEC γίνεται και πάλι αυτόνομη εταιρεία με την επωνυμία ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Α.Ε. και τον διακριτικό τίτλο «ALTEC SOFTWARE». Σήμερα είναι μέλος του ομίλου εταιριών ALTEC. Διαθέτει υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Κύρια δραστηριότητα είναι η παραγωγή και εμπορία τυποποιημένου λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα. Για περισσότερα από 27 χρόνια, πάνω από επιχειρήσεις και οργανισμοί κάθε τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό λειτουργούν, αποφασίζουν και δρουν με λογισμικό της ALTEC SOFTWARE. Σήμερα, ανάμεσα στους πελάτες της, βρίσκονται κορυφαίες εταιρείες του εμπορίου, της βιομηχανίας, της παροχής υπηρεσιών και του δημοσίου τομέα. Η ALTEC SOFTWARE έχει επανδρωθεί με το καλύτερο πνευματικό κεφάλαιο της χώρας. Πιστή σε μια στρατηγική που έχει γίνει πια παράδοση, παρουσιάζει πρώτη κάθε νέα τεχνολογία που σχετίζεται με το Business Software. Η κορυφαία ποιότητα - πιστοποιημένη κατά ISO 9001: σε όλους τους τομείς, εξηγεί τη ραγδαία ανάπτυξη της ALTEC SOFTWARE. Η εξαιρετική επιχειρηματική και οικονομική εικόνα της εταιρείας είναι αποτέλεσμα μιας και μόνο βασικής αρχής που παραμένει σταθερή: Πίσω από κάθε επιχείρηση κρύβεται μια εφαρμογή μας

3 Η ALTEC SOFTWARE και ο όμιλος ALTEC Το καλοκαίρι του 2009 ολοκληρώθηκε η αναδιάρθρωση του ομίλου ALTEC με την απόσχιση των δύο κερδοφόρων κλάδων του ομίλου και τη δημιουργία των εταιριών ALTEC SOFTWARE και ALTEC INTEGRATION οι οποίες συνεχίζουν αυτόνομες, με νέα εταιρική ταυτότητα. Η «ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΕ» με διακριτικό τίτλο «ALTEC SOFTWARE» είναι η εταιρεία πληροφορικής του ομίλου που ειδικεύεται στην παραγωγή επιχειρησιακού λογισμικού και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της εδώ και 27 χρόνια.

4 Αντικείμενο δραστηριότητας Η ALTEC SOFTWARE ανήκει στον κλάδο παραγωγής λογισμικού και παροχής υπηρεσιών πληροφορικής. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Το αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας διακρίνεται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: 1) Τυποποιημένο Λογισμικό & Παροχή Υπηρεσιών Business software για επιχειρήσεις και οργανισμούς, με έμφαση στους τομείς: Οικονομικής Διαχείρισης Εμπορικής Διαχείρισης Παραγωγής Προγραμματισμού Παραγωγής - MRP Παροχής Υπηρεσιών Διαχείρησης Ανθρώπινου Δυναμικού - Μισθοδοσίας Business Intelligence CRM CMS, e-commerce Κλαδικές εφαρμογές λογισμικού (ένδυση υπόδηση, λιανικό εμπόριο, αντιπροσωπείες - συνεργεία αυτοκινήτων) Υπηρεσίες παραμετροποίησης, εκπαίδευσης & υποστήριξης στους πελάτες των παραπάνω προϊόντων, για την αξιοποίηση και τη συνεχή εξέλιξη των πληροφοριακών τους συστημάτων. 2) Συστήματα ERP Ιδιωτικού & Δημοσίου Τομέα Υλοποίηση ERP projects μεσαίας και μεγάλης κλίμακας (Ανάλυση απαιτήσεων, Παραμετροποίηση, Customization, Υλοποίηση) Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα σε μεγάλους πελάτες ή/και εξειδικευμένους τομείς (Δημόσιος τομέας & ΟΤΑ, Ασφαλιστική αγορά, Τομέας υγείας)

5

6 Ανθρώπινο δυναμικό Η ALTEC SOFTWARE επανδρώνεται από επαγγελματίες του χώρου της πληροφορικής, των οικονομικών και της διοίκησης επιχειρήσεων, οι περισσότεροι κάτοχοι πανεπιστημιακών ή/και μεταπτυχιακών τίτλων. Εργάζονται σε ένα δυναμικό περιβάλλον που αξιοποιεί τη δημιουργικότητα και δίνει συνεχώς τη δυνατότητα σε νέες ιδέες, να δοκιμαστούν και να πετύχουν. Η ALTEC SOFTWARE επιλέγει στελέχη με άριστη επιστημονική κατάρτιση, εμπειρία αλλά και ανοικτό πνεύμα. Οργανώνει συνεχώς εκπαιδευτικά προγράμματα και διασφαλίζει ένα περιβάλλον εργασίας στο οποίο η γνώση διαχέεται γρήγορα.

7 Τεχνογνωσία, Έρευνα & Ανάπτυξη Η σημαντική τεχνογνωσία της ALTEC SOFTWARE πάνω στις σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής και ο βαθμός αξιοποίησής της από τα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης τοποθετούν την εταιρεία ανάμεσα στους πρωτοπόρους της Ευρωπαϊκής βιομηχανίας λογισμικού. Συγκριτικό πλεονέκτημα της ALTEC SOFTWARE αποτελεί η μεγάλη προστιθέμενη αξία που προσδίδει, όχι μόνο στις εφαρμογές που αναπτύσσει, αλλά και στις τεχνολογίες υποδομής τους (τεχνολογία ROADS Reusable Objects Applications Development System). Έτσι, πετυχαίνει βελτιστοποιημένες τεχνολογικά εφαρμογές με ασυναγώνιστες επιδόσεις σε ταχύτητα, ασφάλεια και προσαρμοστικότητα στις ειδικές οργανωτικές ανάγκες κάθε πελάτη. Οι εφαρμογές της ALTEC SOFTWARE συνδέονται με κάθε εξωτερική πηγή δεδομένων (ταμειακές μηχανές, συσκευές αυτοματισμού και ελέγχου, συσκευές barcode, λογισμικά τρίτων) και χρησιμοποιούν κάθε διαθέσιμη τεχνολογία ανταλλαγής δεδομένων. Η μακροχρόνια και σταθερή συνεργασία της ALTEC SOFTWARE με τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες πληροφορικής (Microsoft, Oracle, Embarcadero Technologies (Delphi), Qliktech) επιτρέπει τη σωστή αξιολόγηση των νέων τεχνολογιών και την ενσωμάτωσή τους στην παραγωγική διαδικασία με τον αποδοτικότερο τρόπο. Η αδιάλειπτη παρακολούθηση των σύγχρονων τεχνολογιών επέτρεψε στη ALTEC SOFTWARE να είναι σήμερα σε θέση να προσφέρει λύσεις λογισμικού: Σε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα Σε πολλαπλές Βάσεις Δεδομένων

8 Τεχνολογία R.O.A.D.S. Τα ERP συστήματα της ALTEC SOFTWARE βασίζονται στην πρωτοποριακή τεχνολογία R.O.A.D.S. (Reusable Objects for Application Development Systems). H τεχνολογία R.O.A.D.S. είναι ένα πλαίσιο ανάπτυξης Client/Server εφαρμογών πολλαπλών επιπέδων και αποτελείται από: Ένα σύνολο αυτόνομων συστατικών λογισμικού (Business Objects) Ένα σύστημα επικοινωνίας των Objects μεταξύ τους (API) που βασίζεται στην ανταλλαγή μηνυμάτων (messaging) Μια πρότυπη μεθοδολογία συνδυασμού των Objects μεταξύ τους για τη δόμηση εφαρμογών οποιουδήποτε μεγέθους και πολυπλοκότητας. Μια εφαρμογή υλοποιημένη με την τεχνολογία R.O.A.D.S δεν είναι τίποτε άλλο από ένα λειτουργικό συνδυασμό διαφορετικών λογικών συστατικών, συνδεδεμένων έτσι, ώστε να συνθέτουν μία ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη, σε λογική, ενότητα. Με την χρήση της τεχνολογίας R.O.A.D.S επιτυγχάνεται: Ταχεία ανάπτυξη εφαρμογών, που συνεπάγεται μικρότερο χρόνο παράδοσης και μικρότερο κόστος ανάπτυξης Εύκολη διαμόρφωση των εφαρμογών σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη Δυνατότητα χρήσης οποιουδήποτε γραφικού περιβάλλοντος ανάπτυξης (Delphi, Visual Basic, κ.λπ) Ανοικτή Client / Server αρχιτεκτονική πολλαπλών επιπέδων Ανεξαρτησία από βάσεις δεδομένων Προσπέλαση των δεδομένων από οποιοδήποτε περιφερειακό λογισμικό τρίτων κατασκευαστών Υψηλές λειτουργικές επιδόσεις των εφαρμογών (μεγάλη ταχύτητα, υψηλή αξιοπιστία) Αυξημένη ευκολία εγκατάστασης και συντήρησης των εφαρμογών.

9 Προϊόντα & Λύσεις Εμπόριο Βιομηχανία Παροχή Υπηρεσιών

10 Το ATLANTIS ERP είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα για μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Αποτελεί ένα πληροφοριακό σύστημα ανοικτής αρχιτεκτονικής που ενσωματώνει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία ανάπτυξης λογισμικού. Προσφέρει άριστες λύσεις σε οποιαδήποτε απαίτηση για την αξιοποίηση τηλεπικοινωνιών, σχεσιακών βάσεων δεδομένων, συστημάτων reporting, εργαλείων customization και περιφερειακών συστημάτων. Για την υποστήριξη των διευρυμένων επιχειρηματικών λειτουργιών, το ATLANTIS ERP ενσωματώνει: προηγμένα εργαλεία επιχειρηματικής ευφυΐας (BI), τα οποία επιτρέπουν τη δυναμική και σε πραγματικό χρόνο πρόσβαση και ανάλυση κρίσιμων επιχειρηματικών δεδομένων σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) με δυνατότητα τήρησης πελατολογίου, αναλυτικής καταγραφής και απεικόνισης των δεδομένων σε μορφή ημερολογίου εξελιγμένα εργαλεία υλοποίησης λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) τόσο προς εταιρικούς πελάτες (Β2Β) όσο και προς τελικούς καταναλωτές (Β2C) συστήματα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας (SCM) και εφαρμογές ολοκλήρωσης (EAI), που δημιουργούν μία αλυσίδα αξίας, όπου κάθε πόρος της επιχείρησης υποστηρίζεται από αυτήν, ξεκινώντας από την προμήθεια πρώτων υλών έως την παράδοση των προϊόντων στον πελάτη.

11 Το xline ERP ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των σημερινών μικρομεσαίων επιχειρήσεων με άμεσα και συγκεκριμένα αποτελέσματα, συμβάλλοντας δυναμικά στην ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξή τους. Είναι ένα σύστημα ανοιχτής αρχιτεκτονικής που αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες των πιο αξιόπιστων σχεσιακών βάσεων δεδομένων (RDBMS), ενώ λειτουργεί στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες. Παράλληλα, συνδέεται απευθείας με τις εφαρμογές του MS Office, καθώς και με όλα τα προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Το xline ERP διαθέτει ένα ιδιαίτερα εργονομικό, φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας που καθιστά εύκολη την εκμάθηση και τη χρήση του. Επιτρέπει τη δημιουργία προσωπικών γραμμών εργαλείων (toolbars), διαθέτει υποσυστήματα οργανωμένα σε δενδρική δομή ενώ οι δυναμικοί browsers, καθιστούν πιο λειτουργική την εμφάνιση των δεδομένων. Επιπλέον, ο καινοτόμος μηχανισμός επικοινωνίας μεταξύ εφαρμογής και χρήστη και το έξυπνο σύστημα εργαλείων καθοδήγησης (Wizards) επιτρέπουν την εκτέλεση σύνθετων εργασιών ακόμη και από μη εξοικειωμένους με την εφαρμογή χρήστες.

12 Το xline Λογιστική Σουίτα περιλαμβάνει τις εφαρμογές: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΓΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ Οι εφαρμογές του xline Λογιστική Σουίτα διαθέτουν σύγχρονο, φιλικό, γραφικό περιβάλλον εργασίας ενώ παράλληλα, αξιοποιούν τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει η ALTEC SOFTWARE στην ανάπτυξη διαχειριστικών λογιστικών εργαλείων. Στις επιμέρους ενότητες χρησιμοποιούνται καινοτόμα εργαλεία, που δίνουν νέες δυνατότητες, όπως η ενσωμάτωση εικόνων εντύπων και η εκτύπωσή τους με στοιχεία μέσα από την εφαρμογή. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι οι εφαρμογές διαθέτουν πληθώρα λύσεων για τη διαχείριση ειδικών θεμάτων όπως: η περιοδική δήλωση του Φ.Π.Α. στα ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ, η οποία έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες όταν δεν διαθέτουν τις αναλυτικές εγγραφές, να καταχωρούν συνολικά στοιχεία και να την εκτυπώνουν η ενσωμάτωση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας στη μισθοδοσία με τρόπο πρακτικό και ευέλικτο, ώστε να ενημερώνονται αυτόματα όποτε αλλάζουν τα δεδομένα τους. Η ALTEC SOFTWARE φροντίζει συνεχώς για τη σύννομη λειτουργία των εφαρμογών, εμπλουτίζοντας και ανανεώνοντας διαρκώς τα σχετικά στοιχεία και έντυπα.

13 Στα 20 χρόνια παρουσίας του στην αγορά, το ΚΕΦΑΛΑΙΟ αποτελεί το εργαλείο στο οποίο βασίζουν την καθημερινή λειτουργία και πληροφόρησή τους χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις. Αναβαθμισμένο πλέον ως Windows εφαρμογή, είναι σε θέση να αξιοποιεί πλήρως όλες τις δυνατότητες των σύγχρονων υπολογιστών και λειτουργικών συστημάτων, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και ταχύτητα. Οι δυνατότητες προσαρμογής του προγράμματος στις ιδιαίτερες λειτουργικές απαιτήσεις κάθε επιχείρησης, είναι μοναδικές. Τα απαραίτητα υποσυστήματα-ενότητες (modules) χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις κατά περίπτωση ανάγκες, ενώ οι δυνατότητες παραμετροποίησής τους προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με τη λειτουργία και τον τύπο της επιχείρησης. Το ΚΕΦΑΛΑΙΟ θέτει νέα πρότυπα λειτουργικότητας και ευχρηστίας, με την εξαιρετικά καινοτόμα προσέγγιση τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στο σχεδιασμό των ενοτήτων του προγράμματος, αφού τα μενού και οι οθόνες παρέχουν στο χρήστη όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μία μεθοδική, άνετη και υψηλής αποδοτικότητας εργασία.

14 Σε ένα ισχυρά ανταγωνιστικό περιβάλλον, με νέες ρυθμιστικές διατάξεις, με αυξανόμενες απαιτήσεις εκ μέρους των ασφαλιζομένων, των συνεργατών και των αντασφαλιστών, οι ασφαλιστικές εταιρείες χρειάζονται ευέλικτα συστήματα διαχείρισης τα οποία θα τους επιτρέψουν να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό, να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες, να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα και να επεκταθούν σε νέες αγορές. Η ALTEC SOFTWARE συνειδητοποιώντας τις επιχειρηματικές προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς και επιθυμώντας να συμβάλει στην επιτυχημένη πορεία του κλάδου μέσω αξιόπιστων μηχανογραφικών λύσεων, δημιούργησε το λογισμικό ασφαλιστικής διαχείρισης UN.I.S (Unified Insurance Software). Πλήρες, ταχύτατο, εύχρηστο και πλήρως παραμετρικό, προσφέρει άριστη επιχειρησιακή λειτουργικότητα και συντελεί ουσιαστικά στη δυνατότητα ανταπόκρισης μιας ασφαλιστικής εταιρείας στις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Με ενσωματωμένες διαδικασίες ροής (work flow management), συνεισφέρει στην ελαχιστοποίηση του χρόνου ανταπόκρισης και εξασφαλίζει την εύκολη και αξιόπιστη επικοινωνία μεταξύ των συνεργαζόμενων μερών. Το UN.I.S έχει αρχιτεκτονική 3-tier client/server και συνεργάζεται αρμονικά με οποιαδήποτε δημοφιλή Σχεσιακή Βάση Δεδομένων (Oracle, Microsoft SQL Server, DB2). Με τη χρήση thin clients (clients οι οποίοι συνδέονται μέσω web browser) παρέχει τη δυνατότητα αποκέντρωσης κρίσιμων διαδικασιών παραγωγής και ζημιών π.χ. καταχώρηση αιτήσεων ασφάλισης, έκδοση ασφαλιστικών παραστατικών, πλήρη διαχείριση Bank Assurance προϊόντων, κ.λπ.

15 Η μεσιτεία και πρακτόρευση ασφαλειών είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος τομέας επιχειρηματικής δραστηριότητας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς. Η ALTEC SOFTWARE αναγνωρίζοντας το αυξανόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον της ασφαλιστικής αγοράς έχει δημιουργήσει λύσεις για τους Ασφαλιστικούς συμβούλους, τις Πρακτοριακές και τις Μεσιτικές ασφαλιστικές εταιρίες. Η εφαρμογή διαχείρισης μεσιτείας ασφαλειών I.B.S υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες διαχείρισης των εργασιών των εταιριών του χώρου, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδων εξειδίκευσης. Ταχύτατη, ευέλικτη, φιλική και πλήρης, περιλαμβάνει διαδικασίες που συνεισφέρουν στην ελαχιστοποίηση του χρόνου ανταπόκρισης και εξασφαλίζει την εύκολη και αξιόπιστη επικοινωνία μεταξύ των συνεργαζόμενων μερών (πελατών, ασφαλιστικών εταιριών, εσωτερικών και εξωτερικών συνεργατών). Με το I.B.S μία εταιρεία εξασφαλίζει έγκαιρη και έγκυρη διεκπεραίωση, βελτιώνοντας σημαντικά τις εσωτερικές της διαδικασίες καθώς και το επίπεδο παροχής υπηρεσιών της. Προσφορές, προτάσεις ασφάλισης, ασφαλιστήρια συμβόλαια, παραστατικά συμβολαίων (νέα συμβόλαια, ανανεωτήρια, πρόσθετες πράξεις), υποχρεώσεις και απαιτήσεις, αποτελούν τα στοιχεία που διαχειρίζεται με απόλυτη τάξη η εφαρμογή. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα αποκέντρωσης των διαδικασιών παραγωγής και παροχής υπηρεσιών, με τη χρήση thin clients (clients οι οποίοι συνδέονται μέσω web browser) για την καταχώρηση προσφορών, συγκριτικής τιμολόγησης, έκδοσης ασφαλιστικών παραστατικών, πλήρη διαχείριση Bank Assurance προϊόντων κ.λπ.

16 Φορολογικός μηχανισμός σήμανσης Tax Manager,,, O φορολογικός µηχανισµός Tax Manager III έρχεται να καλύψει µε το καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των εταιριών για ένα σύστηµα σήµανσης µικρό σε διαστάσεις και εύκολο στη χρήση. Παράλληλα, το Tax Manager III διαθέτει ενσωµατωµένη θύρα USB για ευκολότερη σύνδεση, πολύ µικρό χρόνο ανταπόκρισης και παρέχει αυτονοµία 6 ωρών εκτός τροφοδοσίας ρεύµατος. Τέλος, το Tax Manager III αποτελεί το µοναδικό φορολογικό µηχανισµό πιστοποιηµένο από την ALTEC SOFTWARE, συµβατό τόσο µε τις τρέχουσες όσο και τις µελλοντικές εκδόσεις των εφαρµογών «ΚΕΦΑΛΑΙΟ», «xline ERP» & «ATLANTIS ERP».

17 Έρευνα & Nέες τεχνολογίες Η ALTEC SOFTWARE συμμετέχει σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα Έρευνας και Τεχνολογίας με στόχο τη δημιουργία και αξιοποίηση καινοτόμων λύσεων. Την 1η Ιανουαρίου 2010 έγινε η προγραμματισμένη επίσημη πρεμιέρα της πλατφόρμας ONAR 2.0 από το διαδικτυακό ιστοτόπο της εταιρίας. O Τομέας Ερευνητικών Προγραμμάτων της ALTEC SOFTWARE που είχε αναπτύξει στο παρελθόν την καινοτόμο πλατφόρμα ONAR, με στόχο τη διευκόλυνση του σχεδιασμού και της ανάπτυξης web services με χρήση τεχνολογιών του Semantic Web, ετοίμασε και παρουσίασε μία πιο εξελιγμένη μορφή, που καλύπτει ανάγκες κοινωνικής δικτύωσης και εμπλουτισμένου περιεχομένου με δυνατότητες σηματοδότησης (tagging). Η πλατφόρμα, εκτός από ένα σημαντικό βοήθημα στην ταχύτερη και τεχνολογικά προηγμένη υλοποίηση εφαρμογών over Internet για τα προϊόντα της εταιρίας, διευκολύνει μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς να οργανώσουν μόνες τους τη μετάβαση τους σε ένα ανοιχτό μοντέλο διαχείρισης και προσφοράς των υπηρεσιών τους. Η χρηματοδότηση που έγινε από ίδιους πόρους της ALTEC SOFTWARE, καταδεικνύει τη βούληση της εταιρίας να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς πληροφορικής στην Ελλάδα, επενδύοντας σε βασικές τεχνολογίες και υποδομές του Web 2.0.

18 Υπηρεσίες - ISO 9001:2008 Χιλιάδες επιχειρήσεις, βιομηχανίες, εμπορικές αλυσίδες και δημόσιοι οργανισμοί στηρίζονται καθημερινά στην απόδοση του λογισμικού ALTEC SOFTWARE. Οι Υπηρεσίες Πελατών της ALTEC SOFTWARE είναι σήμερα οι καλύτερα οργανωμένες εργασιακές ομάδες της ελληνικής αγοράς πληροφορικής. Τα συστήματα επιλογής και εκπαίδευσης στελεχών, οι μέθοδοι λειτουργίας και κυρίως η ανοικτή αντίληψη των στελεχών για τις υπηρεσίες πληροφορικής δίνουν στους πελάτες μας ουσιαστικό αποτέλεσμα με εξαιρετική πρακτική αξία. Κάθε πελάτης της ALTEC SOFTWARE έχει στη διάθεσή του μια σειρά υπηρεσιών πιστοποιημένων κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 που διασφαλίζουν την πλήρη επιχειρησιακή απόδοση των συστημάτων του και την αποδοτική εκμετάλλευση της επένδυσής του.

19 Υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων με έμφαση στο αποτέλεσμα Η ALTEC SOFTWARE, για την ανάπτυξη και υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων εφαρμόζει την διεθνώς καθιερωμένη και αποδεκτή μεθοδολογία ESA (European Space Agency), που περιλαμβάνει τα εξής βασικά στάδια: Διοίκηση Έργου Διαχείρηση Διαμόρφωσης Λογισμικού Επαλήθευση και Επικύρωση Λογισμικού Διασφάλιση Ποιότητας Λογισμικού Η πιστή τήρηση αυτής της μεθοδολογίας εξασφαλίζει την σταθερότητα, ασφάλεια και απρόσκοπη λειτουργία του συστήματος, καθώς και μεγάλη ευελιξία σε οποιαδήποτε μελλοντική επέκτασή του. Η εφαρμογή αυτών των διαδικασιών, διαμορφώνει σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη και εγγυάται την υλοποίηση των συμφωνημένων αναγκών στο προκαθορισμένο χρονοδιαγραμμα. Το αποτέλεσμα είναι πάντοτε ένα υψηλής απόδοσης κόστους / αποτελέσματος πληροφοριακό σύστημα, που πολύ γρήγορα γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της επιχείρησης

20 Δίκτυα συνεργατών Τα προϊόντα και μεγάλο μέρος των υπηρεσιών της ALTEC SOFTWARE διατίθενται μέσω ενός πανελληνίου δικτύου συνεργατών με περισσότερες από 500 εταιρείες. Το δίκτυο των συνεργατών περιλαμβάνει εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μεταπωλητές και κέντρα υποστήριξης. Οι συνεργάτες εκπαιδεύονται τακτικά από τη ALTEC SOFTWARE, τόσο στις εφαρμογές της εταιρείας όσο και στις νεότερες τεχνολογίες της πληροφορικής. Η εκπαίδευση προβλέπει έναν ευρύτατο κύκλο αντικειμένων, στον οποίο περιλαμβάνεται εκπαίδευση σε μεθόδους οργάνωσης, ανάλυσης διαδικασιών και customization εφαρμογών, με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Στα πλαίσια της παροχής αποκεντρωμένων υπηρεσιών υποστήριξης των προϊόντων της εταιρείας, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την υποστήριξη των μεγάλων έργων πληροφορικής, έχουν αναπτυχθεί διαδικασίες ελέγχου, παρακολούθησης και συνεχούς ενημέρωσης των συνεργατών.

21 Διεθνής δραστηριότητα H ALTEC SOFTWARE δραστηριοποιείται στις Βαλκανικές χώρες μέσω της ALTEC SOFTWARE ROMANIA SA, με έδρα το Βουκουρέστι στη Ρουμανία. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει επιτύχει σημαντική διείσδυση και κατέχει ηγετική θέση με επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε τοπικές επιχειρήσεις αλλά και σε υποκαταστήματα ή θυγατρικές πολυεθνικών επιχειρήσεων (μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι κυριότερες ελληνικές πολυεθνικές επιχειρήσεις). Παράλληλα, η ALTEC SOFTWARE προωθεί τα προϊόντα της στη Βουλγαρία, στη Σερβία, στη FYROM και στη Κύπρο. Οι πολυγλωσσικές εκδόσεις των εφαρμογών της ALTEC SOFTWARE, διευκολύνουν την ταυτόχρονη λειτουργία σε διαφορετικές χώρες και τη συγκέντρωση των αποτελεσμάτων της οικονομικής δραστηριότητας χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις κατά τόπους λογιστικές και φοροτεχνικές ιδιαιτερότητες αλλά και στις επιχειρηματικές πρακτικές των χωρών όπου εγκαθίστανται.

22 Έδρα: Πάτμου 12, Μαρούσι, Τηλ: , Fax: Υποκατάστημα: Μιχ. Καλού 6, Θεσσαλονίκη, Τηλ: , Fax:

Στρατηγική ATLANTIS ERP ATLANTIS ERP ATLANTIS ERP Altec Software ATLANTIS ERP Altec Software

Στρατηγική ATLANTIS ERP ATLANTIS ERP ATLANTIS ERP Altec Software ATLANTIS ERP Altec Software Στρατηγική Επιλογή Το πληροφοριακό σύστημα κάθε επιχείρησης αποτελεί στρατηγική επιλογή. Η αναβάθμισή του σε ένα σύγχρονο σύστημα βασίζεται σε προηγούμενες εμπειρίες, σε συγκεκριμένες απαιτήσεις και στόχους.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΜΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΜΑ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα και βαθμός χρήσης ERP εφαρμογών από Ελληνικές επιχειρήσεις ΘΕΜΑ: Της Κωνσταντίνου Δέσποινας.

Βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα και βαθμός χρήσης ERP εφαρμογών από Ελληνικές επιχειρήσεις ΘΕΜΑ: Της Κωνσταντίνου Δέσποινας. Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΙΑΣ ΤΗΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΘΕΑ: Βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα και βαθμός χρήσης ERP εφαρμογών από Ελληνικές επιχειρήσεις Της Κωνσταντίνου Δέσποινας άρτιος

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP Στρατηγική Επιλογή Οι ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης απαιτούν την ύπαρξη στρατηγικών στόχων και επιλογών, τόσο σε επιχειρηματικό, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Κινητήριος δύναμη και των δύο αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: Logistics ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ERP) ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ERP ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΩΡΟ «ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ EUROBANK» Φοιτήτρια : Μαρία Κατσιάνη Επιβλέπουσα

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Εσείς...

Στρατηγική Επιλογή. Εσείς... Στρατηγική Επιλογή Εσείς... Έχετε απαιτήσεις που πρέπει να καλυφθούν άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο. Θέλετε να στηριχθείτε σε ένα υψηλής ποιότητας, αποδεδειγμένης αξιοπιστίας και εξαιρετικής ευχρηστίας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ERP

ΘΕΜΑ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ERP Τ.Ε.Ι. ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Π Τ Υ Χ Ι Α Κ Η Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α ΘΕΜΑ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ERP ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ: ΚΑΡΑΟΛΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΤΣΙΑΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΤΟ CRM ΤΗΣ ENTERSOFT ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Ι ΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΝ NEXT A.E. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE 2012

COMPANY PROFILE 2012 ims_cp_v08.doc COMPANY PROFILE 2012 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... 3 ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... 3 ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ... 4 ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΥΝΑΜΙΚΟ... 4 ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2008...

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Οργάνωση λογιστηρίου με την χρήση ERP εφαρμογών»

ΘΕΜΑ : «Οργάνωση λογιστηρίου με την χρήση ERP εφαρμογών» Α.Τ.Ε.Ι ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ : ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΘΕΜΑ : «Οργάνωση λογιστηρίου με την χρήση ERP εφαρμογών» ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΝΔΗΛΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ: ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Innovative solutions dynamic results

Innovative solutions dynamic results www.diastasys.com Innovative solutions dynamic results Software Development & Consulting Innovative solutions dynamic results H DIASTASYS ιδρύθηκε το 2007 και είναι από τις δυναµικά ανερχόµενες και εξειδικευµένες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ERP- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ»

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ERP- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ» Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ERP- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ:Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΝΔΥΣΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ:Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΝΔΥΣΗΣ Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ:Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΝΔΥΣΗΣ Αφεντούλη Γραμματική Οκτώβριος 2008 ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Πασχαλίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΠΟΥ ΑΣΤΗΣ Γεώργιος Μαθιουδάκης ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ρ. Ιωάννης Φυσαράκης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: Enterprise Resource Planning.....3 Εισαγωγή.3 1.1 Τι είναι ERP; Ποια είναι η πλήρης ονομασία του (Enterprise Resource Planning)...4 1.1.2. Οι αντικρουόμενες απόψεις

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά για τη σχεδίαση και ανάπτυξη ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικού καταστήματος, για την εταιρεία [ΕΤΑΙΡΕΙΑ]

Προσφορά για τη σχεδίαση και ανάπτυξη ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικού καταστήματος, για την εταιρεία [ΕΤΑΙΡΕΙΑ] Προς:- Υπόψη:- Κοινοποίηση:- - Θέμα:- Συνημμένα:- Αξιότιμε κ. [CONTACT], [ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ] Τ: [ΤΗΛ.], F: [ΦΑΞ], E: [EMAIL] [CONTACT] Θεσσαλονίκη, [DATE]. Αναγνωριστικό προσφοράς: [QUOTE_ID] Προσφορά για τη σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Μ.Π.Σ: LOGISTICS ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ERP ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΠΑΡΕΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Οι εταιρείες παραγωγής έτοιμου λογισμικού ERP και τα προϊόντα που προσφέρουν στην ευρύτερη περιοχή της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ- ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ : LOGISTICS ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ERP ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΒΑΛΑΣ. Η χρήση της Μηχανογραφημένης Λογιστικής στα λογιστικά γραφεία- Ερευνα στην πόλη της Θεσσαλονίκης ΤΜ Η Μ Α Λ Ο Γ ΙΣ Τ ΙΚ Η Σ

ΚΑΒΑΛΑΣ. Η χρήση της Μηχανογραφημένης Λογιστικής στα λογιστικά γραφεία- Ερευνα στην πόλη της Θεσσαλονίκης ΤΜ Η Μ Α Λ Ο Γ ΙΣ Τ ΙΚ Η Σ Τ ε χ ν ο λ ο γ ικ ο Εκ π α ιδ ε υ τ ικ ό Ιδ ρ υ μ α ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΜ Η Μ Α Λ Ο Γ ΙΣ Τ ΙΚ Η Σ Επιβλέπων Καθηγητής: Τσισινού Αικατερίνη Η χρήση της Μηχανογραφημένης Λογιστικής στα λογιστικά γραφεία- Ερευνα στην

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ SCHOOL OF ECONOMICS AND MANAGEMENT ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ SCHOOL OF ECONOMICS AND MANAGEMENT ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ SCHOOL OF ECONOMICS AND MANAGEMENT ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ DEPARTMENT OF COMMUNICATIONS,INFORMATIC AND MANAGEMENT ΠΤΥΧΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη Λειτουργιών Διαχείρισης Αποθηκών και Αποθέματος με Χρήση του Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων Microsoft Navision

Υποστήριξη Λειτουργιών Διαχείρισης Αποθηκών και Αποθέματος με Χρήση του Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων Microsoft Navision Υποστήριξη Λειτουργιών Διαχείρισης Αποθηκών και Αποθέματος με Χρήση του Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων Microsoft Navision Η Διπλωματική Εργασία παρουσιάστηκε ενώπιον του Διδακτικού Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Θέμα: «Εφαρμογή ERP συστημάτων σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ - ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ RBS.ERP my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 1 RBS.ERP H αξιόπιστη λύση της REAL CONSULTING για κάθε σύγχρονη επιχείρηση,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ERP ΚΑΙ CRM ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ERP ΚΑΙ CRM ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ERP ΚΑΙ CRM ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

More than. Software as a Service

More than. Software as a Service More than Software as a Service! Software as a Service SaaS. Καινοτομία Τεχνολογία Αποτέλεσμα Το SaaS - Software as a Service ή on demand - είναι το νέο πρωτοποριακό μοντέλο διάθεσης λογισμικού που αξιοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Οι σημερινές επιχειρήσεις έχοντας διαπιστώσει τις ραγδαίες εξελίξεις στις καθημερινές επιχειρησιακές διαδικασίες ζητούν από τα μηχανογραφικά τους συστήματα να μπορούν να παρακολουθήσουν, να αξιολογήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ LOGISTICS

ΜΠΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ LOGISTICS ΜΠΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ LOGISTICS ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ERP) ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα