ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 2012

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 2012"

Transcript

1 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΩΤΟΣΚΟΠΙΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΧΩΝΑΚΙΑ 2. Επιτοίχιο ωτοσκόπιο βαρέως τύπου με μετασχηματιστή που να διαθέτει on-off διακόπτη. 3. Να διαθέτει τουλάχιστον μία κεφαλή ωτοσκοπίου. 4. Να περιλαμβάνει ροοστάτη για την αυξομείωση της έντασης του φωτισμού. 5. Θα εκτιμηθεί η δυνατότητα προσαρμογής επιπλέον εξαρτημάτων και βάσεων. 6. Να συνοδεύεται με χωνάκια ωτοσκοπίου διαφορετικής διαμέτρου. 2. ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΡΙΝΟ-ΦΑΡΥΓΓΟΛΑΡΥΓΓΟΣΚΟΠΙΟ ΜΕ ΦΟΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΨΥΧΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ Το εργαλείο να είναι πλήρες, καινούργιο, αμεταχείριστο, σύγχρονης οπωσδήποτε τεχνολογίας. 1. Να έχει μήκος εργασίας 30cm ελάχιστο. 2. Να έχει εξ. διάμετρο 3,6 mm ή μικρότερη. 3. Να έχει αντικειμενικό φακό 0º και εύρος γωνίας οράσεως 70º - 85º. 4. Να εκτελεί κάμψη άνω 130º κάτω 50º τουλάχιστον. 5. Να κλιβανίζεται σε ΕΤΟ και να εμβαπτίζεται πλήρως σε αποστειρωτικά υγρά. 6. Να είναι εργονομικό ώστε να επιτρέπει τον χειρισμό κίνηση του άκρου με το ένα χέρι. 7. Να διαθέτει ειδικό περίβλημα για εύκολη προώθηση και να μη προκαλεί δυσφορία στον ασθενή. 8. Να μπορεί να συνδεθεί με κάμερα και να διαθέτει ανεξάρτητο καλώδιο ψυχρού φωτισμού με προσαρμογείς όλων των γνωστών εταιρειών. 9. Να είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά ώστε να αποτελεί ένα στιβαρό εργαλείο διασφαλίζοντας τη μεγάλη διάρκεια ζωής του. 10. Να διαθέτει ρύθμιση εστίασης προσοφθάλμιου φακού. 11. Να περιλαμβάνει βαλίτσα μεταφοράς και φύλαξης, μανόμετρο ελέγχου της στεγανότητας και βαλβίδα εξίσωσης της πίεσης. 12. Να συνοδεύεται με φορητή πηγή φωτισμού. Να έχει αυτονομία λειτουργίας έως 2 ώρες σε συνεχή χρήση, μεγάλη φωτεινότητα και η λυχνία να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και να είναι ελαφριά. Να λειτουργεί είτε με αλκαλικές μπαταρίες είτε με επαναφορτιζόμενες. Να περιλαμβάνεται στη βασική σύνθεση του ενδοσκοπίου. 3. ΚΑΛΩΔΙΟ ΨΥΧΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ 1. Καλώδιο οπτικών ινών υψηλών προδιαγραφών μήκους περίπου 1,8m. 2. Οι ακροδέκτες αμφω να μπορούν να συνδεθούν με όλα τα γνωστά όργανα και εργαλεία. (Να συμπεριληφθούν 2 ζεύγη συνδετικών)

2 4. ΜΕΤΩΠΙΑΙΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ ΨΥΧΡΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ 1. Στεφάνη από αρίστης ποιότητος υλικό με αυτομειούμενη διάμετρο. 2. Ο ακροδέκτης του αγωγού ψυχρού φωτισμού (καλωδίου) να συνδέεται εναλλακτικά με όλες τις υποδοχές των πηγών (STORZ, WOLF, ACMI κ.τ.λ.). 3. Να συμπεριληφθούν 2 συνδετικά στην προσφορά. 5. ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΩΡΛ 1. Η πολυθρόνα θα πρέπει να είναι πλήρης, καινούρια, βαρέως τύπου, σύγχρονης τεχνολογίας και να περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για την χρήση της. 2. Οι ρυθμίσεις καθ ύψος να πραγματοποιούνται μέσω ποδοδιακόπτη, ο οποίος θα περιλαμβάνεται στην προσφορά. 3. Το ύψος του καθίσματος να είναι αυξομειούμενο με ηλεκτρική ανύψωση. 4. Να περιστρέφεται ανεξάρτητα από την βάση. 5. Η πλάτη να κινείται από την κατακόρυφο στην οριζόντια θέση, με δυνατότητα σταθεροποίησης σε οποιοδήποτε σημείο. Θα εκτιμηθεί επιπλέον η δυνατότητα ηλεκτρικού χειρισμού. 6. Το στήριγμα του κεφαλιού να είναι ρυθμιζόμενο. 7. Η επιφάνεια της κλίνης να είναι αδιάβροχη και υποαλλεργική και να εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή στήριξη του ασθενή. 8. Το υλικό της επιφάνειας να επιτρέπει απλό και γρήγορο καθαρισμό και να επιδέχεται τις πλέον σύγχρονες μεθόδους απολύμανσης. 9. Να προσφερθούν προς επιλογή όλα τα εξαρτήματα που μπορούν να συνοδεύσουν την πολυθρόνα (π.χ. υποπόδιο). 10. Να υποβληθούν μαζί με την προσφορά πιστοποιητικά της νόμιμης κυκλοφορίας του προς προμήθεια είδους σύμφωνα με τις ισχύουσες κοινοτικές Οδηγίες για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα (Κατά περίπτωση, όπως απαιτείται, πιστοποιητικά σήμανσης CE, δηλώσεις συμμόρφωσης, πιστοποιητικά εγγραφής στα μητρώα της Αρμόδιας Αρχής κτλ.). 6. ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟΣ 1. Να είναι τελευταίας τεχνολογίας και να φέρει σήμανση CE 2. Η υπό προμήθεια συσκευή θα πρέπει να είναι πλήρης, καινούργια, αμεταχείριστη, σύγχρονης οπωσδήποτε τεχνολογίας και να περιλαμβάνει όλες τις συσκευές ή εξαρτήματα που απαιτούνται για την διενέργεια πλήρους αντίστοιχης εξέτασης. 3. Να φέρει ενσωματωμένες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και αυτόματο σύστημα φόρτισης (Auto Charge). Να λειτουργεί, κατ επιθυμία του χειριστή. Είτε με σύνδεση στο δίκτυο 220V/50Hz είτε με χρήση αποκλειστικά των ενσωματωμένων μπαταριών.

3 4. Να διαθέτει ένδειξη κατάστασης μπαταρίας και ένδειξη φόρτισης. a. Να διαθέτει αυτονομία λειτουργίας με μπαταρία για 40 τουλάχιστον πλήρη καρδιογραφήματα. 5. Να διαθέτει οθόνη για την εμφάνιση των δώδεκα (12) επαγωγών. 6. Να διαθέτει αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο για την εισαγωγή στοιχείων ασθενούς και δυνατότητα σύνδεσης με Η/Υ. 7. Να απεικονίζει τον αριθμό τον σφίξεων με όρια από 30 έως 250 BPM περίπου. 8. Να φέρει εκτυπωτή με δυνατότητα εκτύπωσης πλήρους ηλεκτροκαρδιογραφήματος ανά 3, 6 και 12 επαγωγές ταυτόχρονα. 9. Να έχει τρείς (3) κατά προτίμηση ταχύτητες εκτύπωσης ( mm/sec). 10. Να διαθέτει φίλτρα απόρριψης παρασίτων 35 και 50 Hz. 11. Να έχει απόκριση συχνότητας από 0,05 και 100Hz. 12. Να είναι κατά το δυνατόν μικρού βάρους και εύκολος στην μεταφορά του. 13. Να προσφερθούν με ξεχωριστή τιμή στην οικονομική προσφορά ως προς επιλογήν είδη: a. Πρόγραμμα διάγνωσης b. Κατάλληλο τροχήλατο τραπεζίδιο. 7. ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΑΕΡΑ 1. Ο δειγματολήπτης αέρα να είναι κατάλληλος για μέτρηση ολικού μικροβιακού φορτίου καθώς και μερικού μικροβιακού φορτίου. 2. Να χρησιμοποιούνται απλά τρυβλία petri των 9 cm (90 mm),πλαστικά ή γυάλινα με θρεπτικά υλικά της επιλογής σας που μπορείτε να παρασκευάσετε στο εργαστήριο ή μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την αγορά. 3. Να είναι φορητός, ένα τεμάχιο μικρού όγκου και βάρους περίπου 2,5 kg. 4. Να Ρυθμίζεται και προγραμματίζεται πλήρως ηλεκτρονικά με εύχρηστο panel(yes/no κουμπιά αφής). 5. Να διαθέτει εύχρηστο βαλιτσάκι για ασφαλή τοποθέτηση και μεταφορά της συσκευής, των εξαρτημάτων και των απαραίτητων θρεπτικών υλικών. 6. Να φέρει ευανάγνωστη οθόνη, ψηφιακών ενδείξεων του όγκου αέρα, χρονική διάρκεια δειγματοληψίας,ημερομηνία, ώρα, ανεμόμετρο, πιθανές βλάβες κλπ. 7. Να διαθέτει προγραμματιζόμενο σύστημα χρονοκαθυστέρησης μέχρι 60 λεπτά που αντικαθιστά την χρήση του Remote control (που η ακτίνα δράσης του είναι περιορισμένη μέχρι 10 μέτρα μέγιστο). Το σύστημα χρονοκαθυστέρησης μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε τον δειγματολήπτη από πολύ μακριά. 8. Να διαθέτει τις εξής προγραμματισμένες επιλογές όγκου αέρα 10,20, 50, 100,200,250,500,750, 1000 λίτρα καθώς επίσης και μια προγραμματιζόμενη από τον χειριστή από 1 μέχρι 1000 lt με βήμα 1 lt. 9. Ο προεπιλεγμένος όγκος αέρα να εισέρχεται με σταθερή ελεγχόμενη ροή 100 lt/min. 10. Ο χρόνος δειγματοληψίας ενός Κυβικού Μέτρου (1000 lt) αέρα να είναι ακριβώς 10 min για να μην αφυδατώνεται η επιφάνεια του θρεπτικού υλικού (Agar) έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η επαναληψιμότητα των μετρήσεων.

4 11. Να εχει ενσωματωμένο αισθητήρα ο οποίος ρυθμίζει αυτόματα το ανεμόμετρο για να διατηρεί σταθερή τη ροή του αέρα και να μην επηρεάζεται από μεταβολές του χώρου ( Air conditions, πόρτες, παράθυρα, σκόνες κλπ.) 12. Να μπορεί να κάνει δειγματοληψία αέρα σε οποιαδήποτε γωνία μεταξύ της οριζόντιας και κάθετης θέσης.(π.χ. Laminar flow) 13. Η κεφαλή να μπορεί να αποστειρωθεί σε αυτόκαυστο (15 min, 121 C) 14. Να λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες με χαμηλό χρόνο επαναφόρτισης (3,5ώρες) και περισσότερες από 7 ώρες αυτονομία (εώς 40 μετρήσεις) και με ρεύμα 220 V. 15. Να διατίθεται με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και τον ανάλογο φορτιστή. 16. Να παρέχεται εγγύηση 1 χρόνου. 17. Να διαθέτει πιστοποιηση ISO 9001, CE σύμφωνα με τα παρακάτω πρότυπα: ΕΝ55022 class B, EN , ENV 50140, ENV 50204, EN , ENV VIDEO - ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΟ 1. Να έχει πεδίο οράσεως μεγαλύτερο από 115 μοίρες και το βάθος οπτικού πεδίου να είναι 3-5 χιλιοστά. 2. Να είναι μικρής εξωτερικής διαμέτρου οπωσδήποτε μικρότερης από 6.5 χιλιοστά σε όλο το μήκος του σωλήνα. 3. Να διαθέτει κανάλι εργασίας (εισαγωγής εργαλείων) τουλάχιστον 2.8 χιλιοστά για τη διενέργεια όλων των επεμβατικών τεχνικών 4. Να είναι πλήρως στεγανό, να μπορεί να αποστειρωθεί σε χημικά απολυμαντικά και να μπορεί να παραμείνει εντός των απολυμαντικών υγρών για μεγάλο χρονικό διάστημα αναλόγως με το είδος του απολυμαντικού που χρησιμοποιείται για ασφαλέστερη αποστείρωση σε περίπτωση AIDS ηπατίτιδας, φυματίωσης κλπ. 5. Να διαθέτει εργονομικό χειριστήριο, με πλήκτρα για την ενεργοποίηση του παγώματος της εικόνας και του printer 6. Να έχει δυνατότητα γωνιώσεων άνω / κάτω περίπου 300 μοίρες 7. Να έχει μήκος εργασίας περίπου χιλιοστά και ολικό μήκος τουλάχιστον 840 χιλιοστά. 8. Να παρέχει την δυνατότητα απεικόνισης της ανατομικής περιοχής υπό εξέταση σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα του μόνιτορ, έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη παρατήρηση της λεπτομέρειας (FULL SCREEN DISPLAY). Η μεγαλύτερη εικόνα θα θεωρηθεί πλεονέκτημα. 9. Να έχει σύστημα καναλιού βιοψίας με βαλβίδα για αναρρόφηση. 10. Να είναι πλήρως συμβατό με τον υπάρχοντα εγκατεστημένο επεξεργαστή EPX-201 και τον υπάρχοντα σχετικό εξοπλισμό (να κατατεθεί δήλωση του συμμετέχοντα ότι έλαβε γνώση του εξοπλισμού, πηγές φωτισμού κλπ). 11. Να συνδέεται στα εγκατεστημένα πλυντήρια ενδοσκοπίων χωρίς επιπλέον συνoδευτικά. 12. Στη συνολική τιμή του βρογχοσκοπίου πρέπει να συνυπολογιστεί και το κόστος των εξαρτημάτων μιας χρήσης (πχ βαλβίδες) που ενδεχομένως απαιτούνται για την πραγματοποίηση της βρογχοσκόπησης και για το συνολικό αριθμό βρογχοσκοπήσεων.

5 Το προσφερόμενο μηχάνημα πρέπει να φέρει σήμανση CE σύμφωνα με την οδηγία 93/42/ΕΟΚ και την Κ.Υ.Α 2480/94 (ΦΕΚ 679/Β/ , ΦΕΚ 755/Β/ ) Για το λόγο αυτό στις προσφορές θα πρέπει να υπάρχουν συνημμένα έγκυρα πιστοποιητικά κοινοποιημένου οργανισμού και πρωτότυπα prospectus από τα οποία να προκύπτει ότι όλα τα προσφερόμενα είδη φέρουν την εν λόγω σήμανση CE Ο προμηθευτής πρέπει να πληροί τις διατάξεις της Υπουργικής απόφασης Ε3/833/ περί καθορισμού συστήματος ποιότητας των εταιρειών διακίνησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων (ΦΕΚ 1329/Β/ ) ή να έχει πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας κατά ISO σειράς 9000 Ο οίκος κατασκευής των προσφερομένων ειδών πρέπει να έχει πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας κατά ISO σειράς 9000 Για το λόγο αυτό στις προσφορές θα πρέπει να υπάρχουν συνημμένα έγκυρα πιστοποιητικά των φορέων πιστοποίησης από τα οποία να προκύπτει ότι πληρούνται οι όροι των δυο προηγούμενων παραγράφων 9. ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ Το ζητούμενο μηχάνημα πρέπει να είναι καινούριο, αμεταχείριστο, σύγχρονης τεχνολογίας, να λειτουργεί σε ρεύμα πόλεως 220V/50Hz και να διαθέτει: α. Βραχίονα στήριξης β. Χειριστήριο γ. γεννήτρια ακτίνων Χ και ακτινολογική λυχνία Θα αξιολογηθεί ιδιαίτερα αν το σύστημα μαστογραφίας έχει μικρές απαιτήσεις εγκατάστασης και αποτελεί μια συμπαγή κατασκευή. Το προσφερόμενο σύστημα μαστογράφου απαραίτητα θα πρέπει να περιλαμβάνει στη βασική του σύνθεση, σύστημα διασύνδεσης με το σύστημα ψηφιακής Ακτινογραφίας-Μαστογραφίας (CR) μοντέλο KONICA MINOLTA REGIUS 190/CS-2, για την αυτόματη μεταφορά και εισαγωγή των στοιχείων ακτινοβόλησης (kv, mas ) στην κονσόλα χειρισμού KONICA MINOLTA REGIUS 190/CS-2 για την καταγραφή στο αρχείο της κάθε εξέτασης. Να περιγραφεί αναλυτικά η λειτουργία του. Στην προσφερόμενη τιμή να περιλαμβάνεται το οποιοδήποτε κόστος απαιτείται για την υλοποίηση της διασύνδεσης. Α. Βραχίονας στήριξης 1. Να εκτελεί κάθετη μετατόπιση ηλεκτροκίνητη από 80 cm 130 cm τουλάχιστον 2. Να εκτελεί ηλεκτροκίνητη κίνηση κατά -135 ο /+ 180 ο 3. Να διαθέτει σταθερή εστιακή απόσταση 65cm (SID).

6 4. Να διαθέτει σύστημα συμπίεσης του μαστού αυτόματο και χειροκίνητο. Η αποσυμπίεση να είναι αυτόματη και χειροκίνητη μετά το τέλος της ακτινοβόλησης. Να υπάρχει δυνατότητα απελευθέρωσης του μαστού σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος. 5. Να δέχεται σύστημα μεγεθυντικών λήψεων. Να προσφερθεί προς επιλογή. 6. Να διαθέτει δύο Bucky διατάσεων 18Χ24 cm και 24Χ30 cm. 7. Να αναφερθούν τα στοιχεία του μηχανισμού Bucky προς αξιολόγηση. 8. Να διαθέτει τις απαραίτητες διατάξεις ασφαλείας σε περίπτωση λάθος του χειριστή ή βλάβης του μηχανήματος. 9. Να διαθέτει δυνατότητα ψηφιακής απεικόνησης του παχους του μαστού που συμπιέζεται σε cm, όπως και τις μοίρες της περιστροφής του βραχίονα. 10. Να προσφερθεί προς επιλογή χωριστά σύστημα στερεοτακτικής βιοψίας και να αναφερθούν οι δυνατότητές του προς αξιολόγηση. 11. Να προσφερθούν όλα τα απαραίτητα πίεστρα για ειδικές και μη εξετάσεις, όπως και οτιδήποτε άλλο παρελκόμενο εξυπηρετεί ή διευκολύνει αυτές. 12. Το σύστημα να διαθέτει μολυβδύαλο προστασίας του χειριστή. Β. Χειριστήριο 1. Να είναι σύγχρονης κατασκευής με διακόπτες αφής, ψηφιακές ενδείξεις των στοιχείων της εξέτασης και σύστημα υπόδειξης λάθους χειρισμού ή βλάβης του μηχανήματος. 2. Να ελέγχει όλες τις απαραίτητες διατάξεις λειτουργίας της μονάδας. 3. Να διαθέτει ειδικά πλήκτρα για την περιστροφή του βραχίονα στις διάφορες γωνίες για τις αντίστοιχες λήψεις (π.χ. CC, MLO,κλπ) 4. Να διαθέτει προειδοποιητικό σήμα (οπτικού ή ακουστικού ) σε περίπτωση δυσλειτουργίας της μονάδας. 5. Να είναι όσο το δυνατό πιο άνετο στη χρήση και φιλικό προς το χρήστη. Γ. Γεννήτρια ακτίνων Χ και ακτινολογική λυχνία 1. Να είναι ισχύος τουλάχιστον της τάξης 3KW, σε σύστημα ανόρθωσης πολυκορυφών, υψηλής συχνότητας η οποία να αναφερθεί προς αξιολόγηση. 2. Δυνατότητα χειροκίνητης επιλογής KV (σε βηματική μεταβολή του 1KV) και mas. 3. Να διαθέτει δυνατότητα ελεύθερης επιλογής των στοιχείων από τον χειριστή, καθώς επίσης και σύστημα Αυτόματου Ελέγχου Εκθέσεως της ακτινοβολίας (AEC) με αισθητήρες solid state. 4. Να διαθέτει πλήρως αυτόματη προσαρμογή των στοιχείων της ακτινοβολίας (KV, mas), ανάλογα με το πάχος και την πυκνότητα του εκάστοτε μαστού αλλά και αυτόματη επιλογή mas αλλά με χειροκίνητη επιλογή kv. 5. Να διαθέτει μηχανισμό αυτόματης διακοπής της έκθεσης, μετά τον προκαθορισμένο χρόνο έκθεσης ή την προκαθορισμένη δόση ακτινοβολίας. 6. Η ακτινολογική λυχνία να είναι περιστρεφόμενης ανόδου τουλαχιστον 9000rpm. 7. H ακτινολογική λυχνία να διαθέτει δύο διαφορετικά φίλτρα (ένα μολυβδενίου και ένα ροδίου), τα οποία να επιλέγονται χειροκίνητα αλλά και αυτόματα. 8. Η ακτινολογική λυχνία να διαθέτει δύο εστίες, διαστάσεων 0,1mm και 0,3mm.

7 9. Η ακτινολογική λυχνία να διαθέτει όσο το δυνατό υψηλότερη θερμοχωρητικότητα ανόδου και καλύμματος οι οποίες να αναφερθούν προς αξιολόγηση. 10. Να διαθέτει χειροκίνητα και αυτόματα διαφράγματα, με φωτεινή δέσμη, που να περιορίζουν την ακτινοβολούμενη δέσμη στο μέγεθος του εκάστοτε χρησιμοποιούμενου φίλμ. 11. Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα πρόσθετα στοιχεία, που θα συμβάλλουν στη μείωση της επιβάρυνσης του ασθενούς, με ανεπιθύμητη δόση ακτινοβολίας. Γενικά Το σύστημα να καλύπτεται από εγγύηση λειτουργίας δύο ετών Να συνοδεύεται από operational και service manuals Να γίνει εκπαίδευση στο χειρισμό ιατρών και τεχνολόγων στο χώρο εγκατάστασης καθώς και εκπαίδευση Ηλεκτρονικού στη συντήρηση. Να διαθέτει ανταλλακτικά τουλάχιστον για δέκα χρόνια. Τα υπό προμήθεια είδη θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις διεθνείς ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας και να διαθέτει απαραιτήτως το σήμα CE. Ο προμηθευτής και ο κατασκευαστής να διαθέτουν πιστοποίησηiso.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. 1. ΦΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ προϋπολογισμός: 2.000 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 16%)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. 1. ΦΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ προϋπολογισμός: 2.000 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 16%) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. ΦΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ προϋπολογισμός: 2.000 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 16%) 1. Υδραυλική ρύθμιση ύψους με δυνατότητα ρύθμισης από 50-90 cm. 2. Να διαθέτει στρογγυλεμένο μπροστινό

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ HΛEKTPOΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΞΑΚΑΝΑΛΟΥ

Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ HΛEKTPOΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΞΑΚΑΝΑΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Μ.Τ.Ν. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 48.160,00 ΣΥΜΠ/ΝΟΥ ΦΠΑ Γενικοί όροι για τα είδη Α, B,Δ, - Τα προσφερόμενα είδη θα πρέπει να είναι τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ *

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ * ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ * 1. ΑΚΟΥΟΓΡΑΦΟΣ Ο ζητούµενος

Διαβάστε περισσότερα

1. ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΗ ΓΕΝΙΚΑ-ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

1. ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΗ ΓΕΝΙΚΑ-ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 1. ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΗ ΓΕΝΙΚΑ-ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύστηµα υπερηχοκαρδιογραφίας, της σύγχρονης τεχνολογίας, τροχήλατο, µικρού όγκου και βάρους να αναφερθούν προς αξιολόγηση, ευέλικτο για εύκολη µετακίνηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Χανιά, 27-08-2012 Ταχ. ιεύθυνση : Μουρνιές Κυδωνίας Ταχ. Κωδ. : 73300 Αρ. πρωτ. 12638 Πληροφορίες :

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές 1 από 37

Τεχνικές Προδιαγραφές 1 από 37 Τεχνικές Προδιαγραφές 1 από 37 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ, ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 8 «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου» ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 75 / Υποδομές εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές Για Την Προμήθεια Τριών (03) Κινητών Συστημάτων Ανίχνευσης (X Ray Vans)

Τεχνικές Προδιαγραφές Για Την Προμήθεια Τριών (03) Κινητών Συστημάτων Ανίχνευσης (X Ray Vans) Τεχνικές Προδιαγραφές Για Την Προμήθεια Τριών (03) Κινητών Συστημάτων Ανίχνευσης (X Ray Vans) Πειραιάς, 08 Απριλίου 2011 Περιεχόμενα 1 Κινητό Όχημα Ανίχνευσης X Ray... 3 1.1 Γενική περιγραφή Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

3. Η διάρκεια της διαβούλευσης ορίζεται σε τέσσερις (4) ημέρες από την ημέρα ανάρτησης.

3. Η διάρκεια της διαβούλευσης ορίζεται σε τέσσερις (4) ημέρες από την ημέρα ανάρτησης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 4 Αθήνα,6.0.05 Τ.Κ.: 5 7 Α.Π.:3079/6-0-5

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές Συστήματος Ψηφιακής Υπολογιστικής Ακτινογραφίας (CR) Σάρωσης Πολλαπλών Κασετών

Τεχνικές Προδιαγραφές Συστήματος Ψηφιακής Υπολογιστικής Ακτινογραφίας (CR) Σάρωσης Πολλαπλών Κασετών Τεχνικές Προδιαγραφές Συστήματος Ψηφιακής Υπολογιστικής Ακτινογραφίας (CR) Σάρωσης Πολλαπλών Κασετών 1. Το Σύστημα Ψηφιακής Υπολογιστικής Ακτινογραφίας (CR) να είναι σύστημα σάρωσης πολλαπλών κασετών που

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟ ΟΧΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟ ΟΧΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΟ ΟΧΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 1. ΣΚΑΜΠΟ 1. Να είναι τροχήλατο. 2. Να ρυθμίζεται το ύψος υδραυλικά από 550 έως 750 mm περίπου. 3. Η βάση να είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα AISI

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Οι προδιαγραφές χωρίζονται σε τρεις ενοτητες. Η πρώτη (Ι) ενότητα περιγράφει τις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΝΗΨΗΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΓΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΝΗΨΗΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΓΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΝΗΨΗΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΓΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 1. Η τραπεζα ανάνηψης να είναι τεχνολογίας τελευταίων ετών και να πληροί τους διεθνείς και Ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλούς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

1.Θερμαινόμενος μαγνητικός αναδευτήρας

1.Θερμαινόμενος μαγνητικός αναδευτήρας 1.Θερμαινόμενος μαγνητικός αναδευτήρας 1. Να μπορεί να αναδεύσει διαλύματα έως και 20 λίτρων. 2. Να είναι αναλογικός θερμαινόμενος μαγνητικός αναδευτήρας. 3. Να είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ 2 ΚΛΙΒΑΝΩΝ ΑΤΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ 2 ΘΥΡΩΝ ΜΕ ΑΤΜΟ ΙΚΤΥΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΤΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 8 STU

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ 2 ΚΛΙΒΑΝΩΝ ΑΤΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ 2 ΘΥΡΩΝ ΜΕ ΑΤΜΟ ΙΚΤΥΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΤΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 8 STU ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ 2 ΚΛΙΒΑΝΩΝ ΑΤΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ 2 ΘΥΡΩΝ ΜΕ ΑΤΜΟ ΙΚΤΥΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΤΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 8 STU 1. Ο κάθε κλίβανος να είναι σύγχρονης τεχνολογίας (να αναφερθεί το έτος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου (Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές

Τεχνικές Προδιαγραφές ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΩ. ΠΡΑΞΗΣ (ΟΠΣ) 393343 ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΚΤΥΟΥ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ. ΚΡΩΠΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟNITOR ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟNITOR ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟNITOR ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΒ % Α/Α % ΓΕΝΙΚΑ Monitor σύγχρονης τεχνολογίας κατάλληλο για μεταφορά ασθενών, για την παρακολούθηση των φαινομένων ECG/RESP/NIBP/SpO 2 /Temp/IBP ασθενών.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. Γενικές Τεχνικές Προδιαγραφές

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. Γενικές Τεχνικές Προδιαγραφές ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Γενικές Τεχνικές Προδιαγραφές Στο πλαίσιο του έργου «ΙΔΡΥΜΑ ΟΡΜΥΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Τεχνικές Προδιαγραφές για την προµήθεια: Τυποποιηµένων Ασθενοφόρων Αυτοκινήτων (Ambulance) Πρoνοσοκοµειακής Φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 2/2014

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 2/2014 Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ Υ ΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ΕΓΝΑΤΙΑ 127-546 35 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΗΛ: 2310/966600 FAX: 2310/212439 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Νο 2/2014 για την προµήθεια οχήµατος τηλεπισκόπησης αγωγών

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α.Δ.Α.ΒΤΝΛ469Η2Ι-ΙΙΞ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Ηράκλειο: 24-10-2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΥΠΟΣΤ/ΞΗΣ Αρ. Πρωτ.: 13149 ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΡΓΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ.

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΡΓΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ. ΕΛΛΗΝΙΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΙΟΥ ΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ -- ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΙΩΝ /ΝΣΗ ΗΜΟΤΙΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟ ΟΜΗΣ ΗΜΟΣ: Αρχανών - Αστερουσίων ΤΙΤΛΟΣ: ΕΡΓΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΜΕ 2 ΘΥΡΕΣ & ΑΤΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 8 STU

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΜΕ 2 ΘΥΡΕΣ & ΑΤΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 8 STU ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΜΕ 2 ΘΥΡΕΣ & ΑΤΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 8 STU 1. Ο κλίβανος να είναι σύγχρονης τεχνολογίας για αποστείρωση χειρουργικών εργαλείων, επιδεσμικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 23.11.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 23.11.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 23.11.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΥΤΑ 2ΗΣ Γ.Ε.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & Σ.Μ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002862788 2015-06-22

15PROC002862788 2015-06-22 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΝΑ ΚΑΤ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Αρ. Γαλανάκης τηλ.: 213-20.86.333, φαξ: 213-20.86.757/670 e-mail: prom3@kat-hosp.gr ΑΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ: 36/2015 ΚΗΦΙΣΙΑ, 03-06-2015

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ : Δ393/23-7-2014 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Αρ. Πρωτ : Δ393/23-7-2014 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Αρ. Πρωτ : Δ393/23-7-2014 Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου Ταχ. Δ/νση: Π. Μπακογιάννη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Τμήμα Η/Μ Έργων και Συγκοινωνιών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Τμήμα Η/Μ Έργων και Συγκοινωνιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Τμήμα Η/Μ Έργων και Συγκοινωνιών Αρ. Μελέτης: 30/2013 Προϋπολογισμός: 42.067,72 Συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια Κινητού Εξοπλισμού Λειτουργίας του Έργου: ΧΥΤΑ 2ΗΣ Γ.Ε.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & ΣΜΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ»

«Προμήθεια Κινητού Εξοπλισμού Λειτουργίας του Έργου: ΧΥΤΑ 2ΗΣ Γ.Ε.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & ΣΜΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 19.04.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραφείο : 2 Ταχ. Δ/νση : Παλαμά & Μαβίλη 6 Αγρίνιο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΟ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ (Η/Ζ)»

Διαβάστε περισσότερα