Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ"

Transcript

1 Ι ΡΥΜ ΝΕΟΛΙΣ ΚΙ Ι ΒΙΟΥ ΜΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ : ΒΕ Ι46ΨΖΣΠ-ΟΤΖ ριθµός πρωτοκόλλου:620/3/18732 ΘΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΦΕΡΟΝΤΟΣ Το Ι ΡΥΜ ΝΕΟΛΙΣ ΚΙ Ι ΒΙΟΥ ΜΘΗΣΗΣ σύµφωνα µε την 720/36/ απόφαση Σ/Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ προκηρύσσει Πρόχειρο Μειοδοτικό ιαγωνισµό επιλογής αναδόχου εξωτερικού συνεργείου παροχής υπηρεσιών καθαρισµού, των κτιριακών εγκαταστάσεων της Σ.Ε ΗΡΚΛΕΙΟΥ Κρήτης, µε προϋπολογισµό δαπάνης έως ,00 συµπεριλαµβανοµένου Φ.Π.. για ένα (1) έτος. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ Π.Μ. 1. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί στις 01/04/2013, ηµέρα ευτέρα και ώρα 10:30 π.µ. στα γραφεία του Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ., χαρνών 417 και Κοκκινάκη (είσοδος από Κοκκινάκη) Τ.Κ θήνα, 2 ος όροφος, 270 γραφείο, ιεύθυνση Προµηθειών. 2. Η προσφορά σας θα πρέπει να σταλεί στην ανωτέρω διεύθυνση, σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΚΕΛΟ, µε την ένδειξη «ΠΡΟΣΦΟΡ ΓΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ Ν ΟΧΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΚΘΡΙΟΤΗΤΣ ΤΗΣ ΣΕ ΗΡΚΛΕΙΟΥ», υπ όψιν κ. Γατσόπουλου Ιωάννη. 3. Πληροφορίες για τον Π.Μ.. δίδονται στα κεντρικά γραφεία του Ιδρύµατος Νεολαίας και ια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ.), ιεύθυνση Προµηθειών στα τηλέφωνα: Η Τεχνική περιγραφή συνοδεύει την οικονοµική προσφορά, της οποίας αποτελεί ενιαίο και αναπόσπαστο τµήµα, θα αποτελέσουν δε την βάση για τον έλεγχο και την µηνιαία παραλαβή των εργασιών. 5. Οι συµµετέχοντες µε υπεύθυνη δήλωση αποδέχονται τους όρους συµµετοχής στον Π.Μ., και η προσφορά τους θα πρέπει να συνταχθεί σύµφωνα µε αυτούς. 6. Θα υπογραφεί σύµβαση µεταξύ του Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. και του υποψήφιου ναδόχου, χρονικής διάρκειας από την ηµεροµηνία υπογραφής της σύµβασης και για ένα (1) έτος. ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ-ΚΥΡΩΣΕΙΣ Το Ίδρυµα Νεολαίας και ια Βίου Μάθησης, µπορεί να επιβάλλει κυρώσεις στον νάδοχο, στην περίπτωση που αυτός δεν τηρεί τις συµβατικές του υποχρεώσεις και δεν συµµορφώνεται προς αυτές ύστερα από σχετικές έγγραφες υποδείξεις του διευθυντή της ΣΕ ΗΡΚΛΕΙΟΥ.

2 Η υποχρέωση της αναδόχου εταιρείας για την απαρέγκλιτη τήρηση των διατάξεων της εργατικής νοµοθεσίας δηλαδή καταβολή των νοµίµων αποδοχών, οι οποίες σε καµία περίπτωση δεν µπορεί να είναι κατώτερες των προβλεποµένων από την οικεία Σ.Σ.Ε., τήρηση του νοµίµου ωραρίου, ασφαλιστική κάλυψη, όροι υγιεινής και ασφάλειας των εργαζοµένων κ.λπ. Σε περίπτωση δε, που διαπιστωθεί παράβαση του ανωτέρω όρου θα καταγγέλλεται η σύµβαση µε την ανάδοχο εταιρεία. Την ευθύνη ελέγχου του αναδόχου για την καλή εκτέλεση των συµβατικών του υποχρεώσεων, θα έχει επιτροπή που θα ορίζει ο διευθυντής της ΣΕ ΗΡΚΛΕΙΟΥ, η οποία θα συντάσσει ανά µήνα ειδικό Πρακτικό όπου θα αναφέρεται επακριβώς η τήρηση των συµβατικών υποχρεώσεων του ναδόχου όπως αυτές απορρέουν από τα καθοριζόµενα στις Τεχνικές Προδιαγραφές και µε στόχο πάντοτε την ακριβή τήρηση του ισχύοντος κανονισµού. ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Ο υποψήφιος ανάδοχος που θα προκύψει από τον εν λόγω Πρόχειρο Μειοδοτικό ιαγωνισµό, θα πρέπει µετά την αναγγελία κατακύρωσης και πριν υπογράψει τη σύµβαση, να καταθέσει στην Επιτροπή διενέργειας του διαγωνισµού, τα παρακάτω: πόσπασµα Ποινικού Μητρώου έκδοσης τουλάχιστον του τελευταίου τριµήνου από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχουν καταδικαστεί για αδίκηµα σχετικό µε την άσκηση της επαγγελµατικής τους δραστηριότητας. Πιστοποιητικό αρµόδιας δικαστικής ή διοικητικής ρχής έκδοσης του τελευταίου εξαµήνου, από το οποίο να προκύπτει ότι δεν τελούν υπό πτώχευση, εκκαθάριση, αναγκαστική διαχείριση, πτωχευτικό συµβιβασµό ή άλλη ανάλογη κατάσταση και επίσης ότι δεν τελούν υπό διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση ή έκδοσης απόφασης αναγκαστικής εκκαθάρισης ή αναγκαστικής διαχείρισης ή πτωχευτικού συµβιβασµού ή υπό άλλη ανάλογη διαδικασία. Πιστοποιητικό που εκδίδεται από αρµόδια κατά περίπτωση ρχή από το οποίο να προκύπτει ότι είναι ενήµεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους που αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης και ως προς τις φορολογικές υποχρεώσεις τους κατά την ηµεροµηνία διενέργειας του διαγωνισµού. Πιστοποιητικό του οικείου Επιµελητηρίου, µε το οποίο θα πιστοποιείται η εγγραφή τους σε αυτό και το ειδικό επάγγελµά τους ή βεβαίωση άσκησης επαγγέλµατος από αρµόδια ηµόσια ρχή. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 7. Μετά την αναγγελία κατακύρωσης του διαγωνισµού ο ανάδοχος είναι υποχρεωµένος, µέχρι να υπογράψει τη σύµβαση, να καταθέσει στο Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύµβασης ποσού ίσου προς το 10% του συµβατικού χωρίς το ΦΠ. Η εγγύηση αυτή δίνεται ή µε εγγυητική επιστολή αναγνωρισµένης Τράπεζας της Ελλάδος ή από γραµµάτιο του Ταµείου Παρακαταθηκών και ανείων ή µε κατάθεση µετρητών στο Ταµείο του Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ..

3 8. Η πληρωµή θα γίνεται κάθε µήνα µετά την υπογραφή του σχετικού πρακτικού ποιοτικής παραλαβής από την αρµόδια επιτροπή και την προσκόµιση του νόµιµου τιµολογίου από τον νάδοχο, σύµφωνα µε τις ισχύουσες διατάξεις. 9. εν θα δοθεί προκαταβολή. 10. Το Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. θα µπορεί να διακόψει την σύµβαση εργασίας µε τον ανάδοχο εάν το αντίστοιχο Πανεπιστήµιο ή Τ.Ε.Ι. ιδρύσει Ν.Π.Ι.. και αναλάβει τoν καθαρισµό των κτιρίων του. ΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΝΓΙΩΤΗΣ ΜΝΟΥΡΗΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝ: ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΓΡΦΗ ΕΚ ΕΞΙ (16) ΣΕΛΙ ΕΣ

4 ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΣ ΕΡΓΟ: Πρόχειρος Μειοδοτικός ιαγωνισµός επιλογής αναδόχου εξωτερικού συνεργείου παροχής υπηρεσιών καθαρισµού, των κτιριακών εγκαταστάσεων της Σ.Ε ΗΡΚΛΕΙΟΥ Κρήτης, για ένα (1) έτος, σύµφωνα µε την συνηµµένη τεχνική προδιαγραφή του έργου. Προϋπολογισµός δαπάνης: Έως ,00 συµπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΣ ΕΠΩΝΥΜΙ:. ΙΕΥΘΥΝΣΗ:. ΤΗΛΕΦΩΝΟ:. / ΕΡΓΟ ΤΙΜΗ Ν ΜΗΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΙΣΤΗΜ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 1. Παροχή υπηρεσιών καθαριότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων της ΣΕ ΗΡΚΛΕΙΟΥ. ΡΙΘΜΗΤΙΚ ΟΛΟΓΡΦΩΣ 12 µήνες ΡΙΘΜΗΤΙΚ ΟΛΟΓΡΦΩΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΟΥ = ΟΛΟΓΡΦΩΣ: Στις ανωτέρω τιµές συµπεριλαµβάνεται ο Φ.Π.. ηλώνω ότι έλαβα γνώση των όρων της προκήρυξης τους οποίους και αποδέχοµαι πλήρως. ηλώνω ότι έλαβα γνώση, της τεχνικής περιγραφής, των χώρων και υποχρεώσεων του έργου καθαριότητα της ΣΕ ΗΡΚΛΕΙΟΥ. (Ηµεροµηνία).. Ο ΠΡΟΣΦΕΡΩΝ (ΥΠΟΓΡΦΗ- ΣΦΡΓΙ )

5 Ι ΡΥΜ ΝΕΟΛΙΣ ΚΙ Ι ΒΙΟΥ ΜΘΗΣΗΣ ΣΠΟΥΔΣΤΙΚΗ ΕΣΤΙ ΗΡΚΛΕΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΓΡΦΗ Το Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ προτίθεται να προχωρήσει στην ανάδειξη αναδόχου, σύµφωνα µε τις ισχύουσες διαδικασίες, για τον µηνιαίο καθαρισµό των τεσσάρων (4) κτιρίων της νέας Σπουδαστικής Εστίας Ηρακλείου Κρήτης. Οι εργασίες θα περιλαµβάνουν ηµερήσια, εβδοµαδιαία, µηνιαία και ετήσια καθαριότητα. Η ώρα έναρξης εργασίας του προσωπικού καθαριότητας θα είναι 7.00 π.µ. Στα µπάνια των δωµατίων η καθαριότητα θα αρχίζει στις π.µ. Οι εργαζόµενοι στην καθαριότητα των 4 κτιρίων της ΣΕΗ από ευτέρα έως Παρασκευή θα είναι τέσσερα (4) άτοµα µε ωράριο εργασίας 07:00-12:30. Τα Σαββατοκύριακα και τις ργίες οι εργαζόµενοι στη καθαριότητα των 4 κτιρίων θα είναι δυο (2) άτοµα µε ωράριο εργασίας 07:00-12:30. Ο νάδοχος θα πρέπει εκτός από τα υλικά καθαρισµού να προµηθεύσει τους χώρους υγιεινής της Εστίας καθ όλο το 24ωρο µε τα ακόλουθα υλικά: α) Χαρτί υγείας 125 γρ., β) Χαρτί υγείας 350 γρ., γ) Ρολό χειροπετσέτες 500 γρ., δ) Υγρό κρεµοσάπουνο, ε) Σαπούνι πλάκα 150 γρ. και στ) Σαπούνι αγνό πράσινο 150 γρ. Η δαπάνη των ανωτέρω υλικών θα βαρύνει τον ανάδοχο. ΚΤΙΡΙΟ. ΚΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΘΡΙΟΤΗΤ Στην καθηµερινή καθαριότητα θα καθαρίζονται µε την µεγαλύτερη δυνατή επιµέλεια οι εξής χώροι του κτιρίου. 1. Είσοδος κτιρίου 2. Γραφεία προσωπικού (2) 3. Καθιστικό-χώρος πολλαπλών χρήσεων 4. ιάδροµοι 5. Κλιµακοστάσια 6. Κοινόχρηστες τουαλέτες 7. Κοινόχρηστη κουζίνα 8. Μπάνια δωµατίων 9. Εξωτερικός χώρος έµπροσθεν της εισόδου και περιβάλλοντα χώρο. ΝΛΥΤΙΚ 1. Είσοδος κτιρίου-διάδροµοι- εσωτερικές σκάλες θα σκουπίζονται καθηµερινώς. 2. Γραφεία προσωπικού-κοινόχρηστα µπάνια-καθιστικό - χώρος πολλαπλών χρήσεων - κοινόχρηστη κουζίνα ( ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτης κ.λ.π) θα σκουπίζονται, καθαρίζονται, σφουγγαρίζονται και θα τακτοποιούνται τα έπιπλα.καθηµερινά.

6 Τα 30 µπάνια των σπουδαστών θα καθαρίζονται, σφουγγαρίζονται, απολυµαίνονται, (νιπτήρας ντουζιέρα- λεκάνη πλακάκια τοίχου καθρέπτες κ.λ.π) 3 φορές τον µήνα. 3. Ο εξωτερικός χώρος έµπροσθεν της εισόδου θα σκουπίζεται καθηµερινά. Η κάθε φάση της ηµερήσιας [επί 7ηµέρου βάσεως] καθαριότητας θα περιλαµβάνει επιµεληµένη καθαριότητα όλων των δαπέδων, επίπλων, δοχείων απορριµµάτων, ειδών υγιεινής, πλακιδίων, καθρεπτών, µπαταριών µε χρήση των κατάλληλων υλικών εγκεκριµένου τύπου ειδών αρίστης ποιότητας σε επαρκή ποσότητα, καθώς και µε την χρήση του κατάλληλου εξοπλισµού, ώστε να επιτυγχάνεται και να εξασφαλίζεται απόλυτα η άριστη καθαριότητα και σωστή εµφάνιση των χώρων.επίσης σε κάθε φάση καθαριότητας θα αποµακρύνονται τα απορρίµµατα, τα οποία θα µεταφέρονται στους ειδικούς κάδους του ήµου.στις κοινόχρηστες τουαλέτες, τουαλέτες γραφείων και δωµατίων σπουδαστών θα τοποθετείται χαρτί υγείας, που θα παραλαµβάνει το προσωπικό καθαριότητας από την Εστία. Β. ΕΒ ΟΜ ΙΙ ΚΘΡΙΟΤΗΤ. Στην εβδοµαδιαία καθαριότητα περιλαµβάνονται οι εξής χώροι: 1. ιάδροµοι 2. Εσωτερικές σκάλες 3. Τοίχοι κοινόχρηστων χώρων 4. Τζάµια γραφείων, κοινόχρηστων χώρων 5. Βοηθητικοί χώροι. ΝΛΥΤΙΚ 1. Θα καθαρίζονται µια φορά την εβδοµάδα οι τοίχοι όλων των κοινόχρηστων χώρων,(εισόδου,γραφείων, χώρου πολλαπλών χρήσεων, κουζίνας, σκάλες κ.λ.π.). 2. Θα καθαρίζεται περιµετρικά από σκουπίδια ο περιβάλλων χώρος του κτιρίου (πεζοδρόµια) 2 φορές την εβδοµάδα. 3. Θα καθαρίζονται τα τζάµια κοινόχρηστων χώρων χώρου πολλαπλών χρήσεων, κουζίνας, εισόδων, γραφείων 1 φορά την εβδοµάδα. 4. Θα σκουπίζονται τα αίθρια και οι ανοικτοί εσωτερικοί χώροι ( αυλές )του κτιρίου και οι εξωτερικές σκάλες µια φορά την εβδοµάδα. 5. Θα σκουπίζονται και θα σφουγγαρίζονται όλοι οι διάδροµοι, εσωτερικές σκάλες 3 φορές την εβδοµάδα 6. Θα σκουπίζεται και θα σφουγγαρίζεται 1 φορά την εβδοµάδα ο χώρος των πλυντηρίων και θα µαζεύονται τα σκουπίδια από τον ασφαλτοστρωµένο χώρο έξω από το κτίριο. Γ. ΜΗΝΙΙ ΚΘΡΙΟΤΗΤ. 1. Μια φορά τον µήνα θα γίνεται πλύσιµο, µε την χρήση κατάλληλων µέσων και των απαραίτητων υλικών όλων των υαλοπινάκων, αλουµινένιων πορτών κασελικιών, παραθύρων και κάδρων των κοινόχρηστων χώρων. Το πλύσιµο των υαλοπινάκων θα γίνεται και στις δυο όψεις ώστε να εξασφαλίζεται η άψογη εµφάνισή τους.

7 2. Θα καθαρίζονται 1 φορά τον µήνα οι βοηθητικοί χώροι του υπογείου, όπως µηχανοστάσιο κ.λ.π. 3. Θα µαζεύονται τα σκουπίδια περιµετρικά του κτιρίου και σε όλη την έκταση του οικοπέδου µέχρι την περίφραξη αυτού. 4. Θα σκουπίζεται το γήπεδο µπάσκετ-βόλεϊ 736 τ.µ. 1 φορά τον µήνα.. ΕΤΗΣΙ ΚΘΡΙΟΤΗΤ. 1. Θα καθαρίζονται όλα τα δωµάτια σπουδαστών ( τοίχοι, έπιπλα, ντουλάπες κ.λ.π.) και οι βεράντες αµέσως µετά την αναχώρησή τους το καλοκαίρι και κάθε φορά που αδειάζει το δωµάτιο από φοιτητή ή φιλοξενούµενο. Θα καθαρίζονται οι αποθήκες αναλωσίµου και µη αναλωσίµου υλικού και οι χώροι µηχανοστασίου. 2. 0ταν υπάρχει φιλοξενία στο κτίριο θα στρώνουν τα κρεβάτια µε είδη λινοθήκης, θα γίνεται αλλαγή αυτών και θα τακτοποιείται το δωµάτιο µετά την αναχώρηση. 3. υο φορές τον χρόνο να γίνεται κρυσταλλοποίηση των δαπέδων κοινόχρηστων χώρων και γραφείων. 4. Θα καθαρίζονται τα παντζούρια πορτών-παραθύρων των δωµατίων των σπουδαστών-σπουδαστριών αµέσως µετά την αναχώρησή τους το Καλοκαίρι και κάθε φορά που αδειάζει το δωµάτιο από σπουδαστή ή φιλοξενούµενο. 5. Θα καθαρίζονται τα στρώµατα-καναπέδες των δωµατίων των σπουδαστώνσπουδαστριών αµέσως µετά την αναχώρησή τους το Καλοκαίρι. Γ Ε Ν Ι Κ Συµπεριλαµβάνεται και οποιαδήποτε άλλη εργασία δεν αναφέρεται προηγουµένως πλην όµως κρίνεται απαραίτητη για την καλή λειτουργία και εµφάνιση των χώρων. Όλες οι ανωτέρω εργασίες των τεσσάρων φάσεων καθαριότητας (ηµερήσιας, εβδοµαδιαίας, µηνιαίας και ετήσιας) θα εκτελούνται από ειδικευµένο προσωπικό. Το απασχολούµενο προσωπικό πρέπει να επαρκεί για την άψογη υλοποίηση των απαιτήσεων της παρούσης. Το προσωπικό καθαριότητας οφείλει να φορά στολή κατά την ώρα της εργασίας του. Βασικός όρος είναι ότι η ο ανάδοχος εταιρεία έχει υποχρέωση να τηρεί απαρέγκλιτα τις διατάξεις της Εργατικής Νοµοθεσίας, δηλαδή, καταβολή των νοµίµων αποδοχών, οι οποίες σε καµία περίπτωση δεν µπορεί να είναι κατώτερες των προβλεποµένων από την οικεία ( κλαδική ) Σ.Σ.Ε, τήρηση του νοµίµου ωραρίου, ασφαλιστική κάλυψη, όροι υγιεινής και ασφάλειας των εργαζοµένων, Σε περίπτωση δε που διαπιστωθεί παράβαση του ανωτέρω όρου θα καταγγέλλεται η σύµβαση µε την ανάδοχο εταιρία. Για την συνεννόηση, συνεργασία και παρακολούθηση του έργου καθαριότητας, θα ορισθεί επιτροπή από εργαζόµενους της Εστίας ( πρόγραµµα εργασίας, ωράριο κ.λ.π) για την καλύτερη εφαρµογή της σύµβασης. Η καθηµερινή καθαριότητα αφορά όλες τις εργάσιµες και µη εργάσιµες ηµέρες καθώς και τα 15νθήµερα Χριστουγέννων Πάσχα και την θερινή περίοδο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ναλυτικά οι χώροι του κτιρίου σε τετραγωνικά µέτρα αναφέρονται στον συνηµµένο πίνακα

8 Ι ΡΥΜ ΝΕΟΛΙΣ ΚΙ Ι ΒΙΟΥ ΜΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ : ΒΕ Ι46ΨΖΣΠ-ΟΤΖ ΣΠΟΥ ΣΤΙΚΗ ΕΣΤΙ ΤΕΙ ΗΡΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΤΙΡΙΟ ΜΟΝΟΚ ΩΜ ΜΠΝΙ ΜΟΝ. Ω Μ ΙΚΛ ΩΜ ΜΠΝΙ ΙΚΛ. Ω Μ ΥΠΟ ΟΧ ΚΘΙ ΣΤΙΚ ΓΡΦΕΙ ΚΟΙΝΟΧ ΤΟΥΛΕ Ι ΡΟ- ΜΟΙ ΚΟΙΝΟΧ ΚΟΥΖΙΝΕ Σ ΚΟΙΝΟ Χ ΠΛΥΝΤ. ΒΙΒΛΙΟ Θ ΚΛΙΜ Κ ΣΤΣΙ. ΥΠΟΓΕΙΟ ,21 2 ν/2 λ/2ντ 121, ,08 106,3 ΙΣΟΓΕΙΟ , , , ,38 12,48 ΌΡΟΦΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ,09 24, , ,09 106,3 ΙΘΡΙ ΠΕΖΟ Ρ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤ.ΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΠΝΙ ΠΟΡΤΕΣ ΥΛΟΘΥ Ρ ΜΕΤΡ ΠΟΡΤΩΝ ΠΕΡΙΒ Λ ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΓΕΙΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΌΡΟΦΟΣ ΣΥΝΟΛΟ , ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :Εµβαδόν µονόκλινων δωµατίων 13,71 - µπάνια 4,20 δίκλινων 16,24-3,52 Το εµβαδό εσωτερικής πόρτας δωµατίου 1χ2,20 0,80χ2,20 ΠΟΘΗ ΚΕΣ

9 εξωτερικής υαλόθυρας 1χ2,20 Συνολική επιφάνεια εσωτερικών δαπέδων 1718,48

10 ΚΤΙΡΙΟ Β. ΚΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΘΡΙΟΤΗΤ Στην καθηµερινή καθαριότητα θα καθαρίζονται µε την µεγαλύτερη δυνατή επιµέλεια οι εξής χώροι του κτιρίου. 10. Είσοδος κτιρίου 11. Γραφεία προσωπικού (3) 12. ίθουσα συνεδριάσεων 13. Καθιστικό 14. ιάδροµοι 15. Κλιµακοστάσια 16. Κοινόχρηστες τουαλέτες 17. Κοινόχρηστη κουζίνα 18. Μπάνια δωµατίων 19. Εξωτερικός χώρος έµπροσθεν της εισόδου και περιβάλλοντα χώρο. ΝΛΥΤΙΚ 4. Είσοδος κτιρίου-διάδροµοι- εσωτερικές σκάλες θα σκουπίζονται καθηµερινώς. 5. Γραφεία προσωπικού-κοινόχρηστα µπάνια αίθουσα συνεδριάσεων -καθιστικό - κοινόχρηστη κουζίνα ( ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτης κ.λ.π) θα σκουπίζονται, καθαρίζονται, σφουγγαρίζονται και θα τακτοποιούνται τα έπιπλα.καθηµερινά. 6. Τα 45 µπάνια των σπουδαστών θα καθαρίζονται, σφουγγαρίζονται, απολυµαίνονται, (νιπτήρας ντουζιέρα-λεκάνη πλακάκια τοίχου καθρέπτες κ.λ.π) 3 φορές τον µήνα. 7. Ο εξωτερικός χώρος έµπροσθεν της εισόδου θα σκουπίζεται καθηµερινά. Η κάθε φάση της ηµερήσιας (επί 7ηµέρου βάσεως) καθαριότητας θα περιλαµβάνει επιµεληµένη καθαριότητα όλων των δαπέδων, επίπλων, δοχείων απορριµµάτων, ειδών υγιεινής, πλακιδίων, καθρεπτών, µπαταριών µε χρήση των κατάλληλων υλικών εγκεκριµένου τύπου ειδών αρίστης ποιότητας σε επαρκή ποσότητα, καθώς και µε την χρήση του κατάλληλου εξοπλισµού, ώστε να επιτυγχάνεται και να εξασφαλίζεται απόλυτα η άριστη καθαριότητα και σωστή εµφάνιση των χώρων. Επίσης σε κάθε φάση καθαριότητας θα αποµακρύνονται τα απορρίµµατα, τα οποία θα µεταφέρονται στους ειδικούς κάδους του ήµου. Στις κοινόχρηστες τουαλέτες, τουαλέτες γραφείων και δωµατίων σπουδαστών θα τοποθετείται χαρτί υγείας, που θα παραλαµβάνει το προσωπικό καθαριότητας από την Εστία.

11 Β. ΕΒ ΟΜ ΙΙ ΚΘΡΙΟΤΗΤ. Στην εβδοµαδιαία καθαριότητα περιλαµβάνονται οι εξής χώροι: 6. Εσωτερικές σκάλες 7. Τοίχοι κοινόχρηστων χώρων 8. ιάδροµοι 9. Τζάµια γραφείων, κοινόχρηστων χώρων 10. Βοηθητικοί χώροι. ΝΛΥΤΙΚ 7. Θα καθαρίζονται µια φορά την εβδοµάδα οι τοίχοι όλων των κοινόχρηστων χώρων,(εισόδου,γραφείων, χώρου πολλαπλών χρήσεων, αίθουσα συνεδριάσεων, κουζίνα, σκάλες κ.λ.π.). 8. Θα καθαρίζεται περιµετρικά από σκουπίδια ο περιβάλλων χώρος του κτιρίου (πεζοδρόµια) 2 φορές την εβδοµάδα. 9. Θα καθαρίζονται τα τζάµια κοινόχρηστων χώρων, καθιστικού, κουζίνας, αίθουσας συνεδριάσεων, εισόδων, γραφείων 1 φορά την εβδοµάδα. 10. Θα σκουπίζονται τα αίθρια και οι ανοικτοί εσωτερικοί χώροι (αυλές)του κτιρίου και οι εξωτερικές σκάλες µια φορά την εβδοµάδα. 11. Θα σκουπίζονται και θα σφουγγαρίζονται όλοι οι διάδροµοιεσωτερικές σκάλες 3 φορές την εβδοµάδα 12. Θα σκουπίζεται και θα σφουγγαρίζεται 1 φορά την εβδοµάδα ο χώρος των πλυντηρίων και θα µαζεύονται τα σκουπίδια από τον ασφαλτοστρωµένο χώρο έξω από το κτίριο. Γ. ΜΗΝΙΙ ΚΘΡΙΟΤΗΤ. 1. Μια φορά τον µήνα θα γίνεται πλύσιµο, µε την χρήση κατάλληλων µέσων και των απαραίτητων υλικών όλων των υαλοπινάκων, αλουµινένιων πορτών κασελικιών, παραθύρων και κάδρων των κοινόχρηστων χώρων. Το πλύσιµο των υαλοπινάκων θα γίνεται και στις δυο όψεις ώστε να εξασφαλίζεται η άψογη εµφάνισή τους. 2. Θα καθαρίζονται 1 φορά τον µήνα οι βοηθητικοί χώροι του υπογείου, όπως µηχανοστάσιο κ.λ.π. 3. Θα µαζεύονται τα σκουπίδια περιµετρικά του κτιρίου και σε όλη την έκταση του οικοπέδου µέχρι την περίφραξη αυτού.. ΕΤΗΣΙ ΚΘΡΙΟΤΗΤ. 1. Θα καθαρίζονται όλα τα δωµάτια σπουδαστών ( τοίχοι, έπιπλα, ντουλάπες κ.λ.π.) και οι βεράντες αµέσως µετά την αναχώρησή τους το καλοκαίρι και κάθε φορά που αδειάζει το δωµάτιο από φοιτητή ή φιλοξενούµενο. Θα καθαρίζονται οι αποθήκες αναλωσίµου και µη αναλωσίµου υλικού και οι χώροι µηχανοστασίου.

12 2. 0ταν υπάρχει φιλοξενία στο κτίριο θα στρώνουν τα κρεβάτια µε είδη λινοθήκης, θα γίνεται αλλαγή αυτών και θα τακτοποιείται το δωµάτιο µετά την αναχώρηση. 3. υο φορές τον χρόνο να γίνεται κρυσταλλοποίηση των δαπέδων κοινόχρηστων χώρων, αίθουσας συνεδριάσεων και γραφείων. 4. Θα καθαρίζονται τα παντζούρια πορτών-παραθύρων των δωµατίων των σπουδαστών, σπουδαστριών αµέσως µετά την αναχώρησή τους το Καλοκαίρι και κάθε φορά που αδειάζει το δωµάτιο από σπουδαστή. 5. Θα καθαρίζονται τα στρώµατα καναπέδες των δωµατίων των σπουδαστών, σπουδαστριών αµέσως µετά την αναχώρησή τους το Καλοκαίρι. Γ Ε Ν Ι Κ Συµπεριλαµβάνεται και οποιαδήποτε άλλη εργασία δεν αναφέρεται προηγουµένως πλην όµως κρίνεται απαραίτητη για την καλή λειτουργία και εµφάνιση των χώρων. Όλες οι ανωτέρω εργασίες των τεσσάρων φάσεων καθαριότητας ( ηµερήσιας, εβδοµαδιαίας, µηνιαίας και ετήσιας) θα εκτελούνται από ειδικευµένο προσωπικό. Το απασχολούµενο προσωπικό πρέπει να επαρκεί για την άψογη υλοποίηση των απαιτήσεων της παρούσης αλλά και των ισχυόντων κανόνων περί υγιεινής και ασφάλειας. Το προσωπικό καθαριότητας οφείλει να φορά στολή κατά την ώρα της εργασίας του. Βασικός όρος είναι ότι η ο ανάδοχος εταιρεία έχει υποχρέωση να τηρεί απαρέγκλιτα τις διατάξεις της Εργατικής Νοµοθεσίας, δηλαδή, καταβολή των νοµίµων αποδοχών, οι οποίες σε καµία περίπτωση δεν µπορεί να είναι κατώτερες των προβλεποµένων από την οικεία ( κλαδική ) Σ.Σ.Ε., τήρηση του νοµίµου ωραρίου, ασφαλιστική κάλυψη, όροι υγιεινής και ασφάλειας των εργαζοµένων, Σε περίπτωση δε που διαπιστωθεί παράβαση του ανωτέρω όρου θα καταγγέλλεται η σύµβαση µε την ανάδοχο εταιρία. Για την συνεννόηση, συνεργασία και παρακολούθηση του έργου καθαριότητας, θα ορισθεί επιτροπή από εργαζόµενους της Εστίας ( πρόγραµµα εργασίας, ωράριο κ.λ.π) για την καλύτερη εφαρµογή της σύµβασης. Η καθηµερινή καθαριότητα αφορά όλες τις εργάσιµες και µη εργάσιµες ηµέρες,καθώς και τα 15νθήµερα Χριστουγέννων Πάσχα και την θερινή περίοδο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ναλυτικά οι χώροι του κτιρίου σε τετραγωνικά µέτρα αναφέρονται στον συνηµµένο πίνακα.

13 ΣΠΟΥ ΣΤΙΚΗ ΕΣΤΙ ΤΕΙ ΗΡΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΤΙΡΙΟ Β ΜΟΝΟΚ ΩΜ ΜΠΝΙ ΜΟΝ. Ω Μ ΙΚΛ ΩΜ ΜΠΝΙ ΙΚΛ. Ω Μ ΧΩΡΟΙ ΥΠΟ ΟΧ ΚΘΙ ΣΤΙΚ ΓΡΦΕΙ ΚΟΙΝΟΧ ΤΟΥΛΕ Ι ΡΟ- ΜΟΙ ΚΟΙΝΟΧ ΚΟΥΖΙΝΕ Σ ΚΟΙΝΟ Χ ΠΛΥΝΤ. ΒΙΒΛΙΟ Θ ΚΛΙΜΚ ΣΤΣΙ. ΥΠΟΓΕΙΟ ,21 2 ν/2 λ/2ντ 121, ,08 106,3 ΙΣΟΓΕΙΟ , ν 3λεκ 14 22, ,38 12,48 ΌΡΟΦΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ,09 24, , ,09 106,3 ΙΘΡΙ ΠΕΖΟ Ρ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤ.ΕΙΣ ΠΟΡΤΕ Σ ΜΠΝΙ ΠΟΡΤΕΣ ΥΛΟΘΥ Ρ ΜΕΤΡ ΠΟΡΤΩΝ ΠΕΡΙΒ Λ ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΓΕΙΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΌΡΟΦΟΣ ΣΥΝΟΛΟ , ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :Εµβαδόν µονόκλινων δωµατίων 13,71 - µπάνια 4,20 δίκλινων 16,24-3,52 ΜΕ 16,61-4,70 Το εµβαδό εσωτερικής πόρτας δωµατίου 1χ2,20 0,80χ2,20 εξωτερικής υαλόθυρας 1χ2,20 Συνολική επιφάνεια εσωτερικών δαπέδων 1718,48 ΠΟΘΗ ΚΕΣ

14 ΚΤΙΡΙΟ Γ. ΚΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΘΡΙΟΤΗΤ Στην καθηµερινή καθαριότητα θα καθαρίζονται µε την µεγαλύτερη δυνατή επιµέλεια οι εξής χώροι του κτιρίου. 20. Είσοδος κτιρίου 21. Γραφεία προσωπικού (2) 22. Καθιστικό-χώρος πολλαπλών χρήσεων 23. ιάδροµοι 24. Κλιµακοστάσια 25. Κοινόχρηστες τουαλέτες 26. Κοινόχρηστη κουζίνα 27. Μπάνια δωµατίων 28. Εξωτερικός χώρος έµπροσθεν της εισόδου και περιβάλλοντα χώρο. ΝΛΥΤΙΚ 8. Είσοδος κτιρίου-διάδροµοι- εσωτερικές σκάλες θα σκουπίζονται καθηµερινώς. 9. Γραφεία προσωπικού-κοινόχρηστα µπάνια-καθιστικός χώρος πολλαπλών χρήσεων - κοινόχρηστη κουζίνα ( ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτης κ.λ.π) θα σκουπίζονται, καθαρίζονται, σφουγγαρίζονται και θα τακτοποιούνται τα έπιπλα.καθηµερινά. 10. Τα 30 µπάνια των σπουδαστών θα καθαρίζονται, σφουγγαρίζονται, απολυµαίνονται, (νιπτήρας ντουζιέρα λεκάνη πλακάκια τοίχου καθρέπτες κ.λ.π) 3 φορές τον µήνα. 11. Ο εξωτερικός χώρος έµπροσθεν της εισόδου θα σκουπίζεται καθηµερινά. Η κάθε φάση της ηµερήσιας [επί 7ηµέρου βάσεως] καθαριότητας θα περιλαµβάνει επιµεληµένη καθαριότητα όλων των δαπέδων, επίπλων, δοχείων απορριµµάτων, ειδών υγιεινής, πλακιδίων, καθρεπτών, µπαταριών µε χρήση των κατάλληλων υλικών εγκεκριµένου τύπου ειδών αρίστης ποιότητας σε επαρκή ποσότητα, καθώς και µε την χρήση του κατάλληλου εξοπλισµού, ώστε να επιτυγχάνεται και να εξασφαλίζεται απόλυτα η άριστη καθαριότητα και σωστή εµφάνιση των χώρων.επίσης σε κάθε φάση καθαριότητας θα αποµακρύνονται τα απορρίµµατα, τα οποία θα µεταφέρονται στους ειδικούς κάδους του ήµου.στις κοινόχρηστες τουαλέτες, τουαλέτες γραφείων και δωµατίων σπουδαστών θα τοποθετείται χαρτί υγείας, που θα παραλαµβάνει το προσωπικό καθαριότητας από την Εστία.

15 Β. ΕΒ ΟΜ ΙΙ ΚΘΡΙΟΤΗΤ. Στην εβδοµαδιαία καθαριότητα περιλαµβάνονται οι εξής χώροι: 11. ιάδροµοι 12. Εσωτερικές σκάλες 13. Τοίχοι κοινόχρηστων χώρων 14. Τζάµια γραφείων, κοινόχρηστων χώρων 15. Βοηθητικοί χώροι. ΝΛΥΤΙΚ 13. Θα καθαρίζονται µια φορά την εβδοµάδα οι τοίχοι όλων των κοινόχρηστων χώρων,(εισόδου,γραφείων, χώρου πολλαπλών χρήσεων, κουζίνα, σκάλες κ.λ.π.). 14. Θα καθαρίζεται περιµετρικά από σκουπίδια ο περιβάλλων χώρος του κτιρίου (πεζοδρόµια) 2 φορές την εβδοµάδα. 15. Θα καθαρίζονται τα τζάµια κοινόχρηστου χώρου χώρου πολλαπλών χρήσεων, κουζίνας, εισόδων, γραφείων 1 φορά την εβδοµάδα. 16. Θα σκουπίζονται τα αίθρια και οι ανοικτοί εσωτερικοί χώροι (αυλές) του κτιρίου και οι εξωτερικές σκάλες µια φορά την εβδοµάδα. 17. Θα σκουπίζονται και θα σφουγγαρίζονται όλοι οι διάδροµοιεσωτερικές σκάλες 3 φορές την εβδοµάδα 18. θα σκουπίζεται και θα σφουγγαρίζεται 1 φορά την εβδοµάδα ο χώρος των πλυντηρίων και θα µαζεύονται τα σκουπίδια από τον ασφαλτοστρωµένο χώρο έξω από το κτίριο. Γ. ΜΗΝΙΙ ΚΘΡΙΟΤΗΤ. 1. Μια φορά τον µήνα θα γίνεται πλύσιµο, µε την χρήση κατάλληλων µέσων και των απαραίτητων υλικών όλων των υαλοπινάκων, αλουµινένιων πορτών κασελικιών παραθύρων και κάδρων των κοινόχρηστων χώρων. Το πλύσιµο των υαλοπινάκων θα γίνεται και στις δυο όψεις ώστε να εξασφαλίζεται η άψογη εµφάνισή τους. 2. Θα καθαρίζονται 1 φορά τον µήνα οι βοηθητικοί χώροι του υπογείου, όπως µηχανοστάσιο κ.λ.π. 3. Θα µαζεύονται τα σκουπίδια περιµετρικά του κτιρίου και σε όλη την έκταση του οικοπέδου µέχρι την περίφραξη αυτού.. ΕΤΗΣΙ ΚΘΡΙΟΤΗΤ. 1. Θα καθαρίζονται όλα τα δωµάτια σπουδαστών ( τοίχοι, έπιπλα, ντουλάπες κ.λ.π.) και οι βεράντες αµέσως µετά την αναχώρησή τους το καλοκαίρι και κάθε φορά που αδειάζει το δωµάτιο από φοιτητή ή φιλοξενούµενο. Θα καθαρίζονται οι αποθήκες αναλωσίµου και µη αναλωσίµου υλικού και οι χώροι µηχανοστασίου.

16 2. 0ταν υπάρχει φιλοξενία στο κτίριο θα στρώνουν τα κρεβάτια µε είδη λινοθήκης, θα γίνεται αλλαγή αυτών και θα τακτοποιείται το δωµάτιο µετά την αναχώρηση. 3. υο φορές τον χρόνο να γίνεται κρυσταλλοποίηση των δαπέδων κοινόχρηστων χώρων και γραφείων. 4. Θα καθαρίζονται τα παντζούρια πορτών-παραθύρων των δωµατίων των σπουδαστών, σπουδαστριών αµέσως µετά την αναχώρησή τους το Καλοκαίρι και φορά που αδειάζει το δωµάτιο από σπουδαστή. 5. Θα καθαρίζονται τα στρώµατα- καναπέδες των δωµατίων των σπουδαστών σπουδαστριών αµέσως µετά την αναχώρησή τους το Καλοκαίρι. Γ Ε Ν Ι Κ Συµπεριλαµβάνεται και οποιαδήποτε άλλη εργασία δεν αναφέρεται προηγουµένως πλην όµως κρίνεται απαραίτητη για την καλή λειτουργία και εµφάνιση των χώρων. Όλες οι ανωτέρω εργασίες των τεσσάρων φάσεων καθαριότητας ( ηµερήσιας, εβδοµαδιαίας, µηνιαίας και ετήσιας) θα εκτελούνται από ειδικευµένο προσωπικό. Το απασχολούµενο προσωπικό πρέπει να επαρκεί για την άψογη υλοποίηση των απαιτήσεων της παρούσης αλλά και των ισχυόντων κανόνων περί υγιεινής και ασφάλειας. Το προσωπικό καθαριότητας οφείλει να φορά στολή κατά την ώρα της εργασίας του. Βασικός όρος είναι ότι η ο ανάδοχος εταιρεία έχει υποχρέωση να τηρεί απαρέγκλιτα τις διατάξεις της Εργατικής Νοµοθεσίας, δηλαδή, καταβολή των νοµίµων αποδοχών, οι οποίες σε καµία περίπτωση δεν µπορεί να είναι κατώτερες των προβλεποµένων από την οικεία ( κλαδική ) Σ.Σ.Ε., τήρηση του νοµίµου ωραρίου, ασφαλιστική κάλυψη, όροι υγιεινής και ασφάλειας των εργαζοµένων, Σε περίπτωση δε που διαπιστωθεί παράβαση του ανωτέρω όρου θα καταγγέλλεται η σύµβαση µε την ανάδοχο εταιρία. Για την συνεννόηση, συνεργασία και παρακολούθηση του έργου καθαριότητας, θα ορισθεί επιτροπή από εργαζόµενους της Εστίας ( πρόγραµµα εργασίας, ωράριο κ.λ.π) για την καλύτερη εφαρµογή της σύµβασης. Η καθηµερινή καθαριότητα αφορά όλες τις εργάσιµες και µη εργάσιµες ηµέρες καθώς και τα 15νθήµερα Χριστουγέννων Πάσχα και την θερινή περίοδο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ναλυτικά οι χώροι του κτιρίου σε τετραγωνικά µέτρα αναφέρονται στον συνηµµένο πίνακα

17 ΣΠΟΥ ΣΤΙΚΗ ΕΣΤΙ ΤΕΙ ΗΡΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΤΙΡΙΟ Γ ΜΟΝΟΚ ΩΜ ΜΠΝΙ ΜΟΝ. Ω Μ ΙΚΛ ΩΜ ΜΠΝΙ ΙΚΛ. Ω Μ ΥΠΟ ΟΧ ΚΘΙ ΣΤΙΚ ΓΡΦΕΙ ΚΟΙΝΟΧ ΤΟΥΛΕ Ι ΡΟ- ΜΟΙ ΚΟΙΝΟΧ ΚΟΥΖΙΝΕ Σ ΚΟΙΝΟ Χ ΠΛΥΝΤ. ΒΙΒΛΙΟ Θ ΚΛΙΜ Κ ΣΤΣΙ. ΥΠΟΓΕΙΟ ,21 2 ν/2 λ/2ντ 121, ,08 106,3 ΙΣΟΓΕΙΟ , , , ,38 12,48 ΌΡΟΦΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ,09 24, , ,09 106,3 ΙΘΡΙ ΠΕΖΟ Ρ ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤ.ΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΠΝΙ ΠΟΡΤΕΣ ΥΛΟΘΥ Ρ ΜΕΤΡ ΠΟΡΤΩΝ ΠΕΡΙΒ Λ ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΓΕΙΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΌΡΟΦΟΣ ΣΥΝΟΛΟ , ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :Εµβαδόν µονόκλινων δωµατίων 13,71 - µπάνια 4,20 δίκλινων 16,24-3,52 Το εµβαδό εσωτερικής πόρτας δωµατίου 1χ2,20 0,80χ2,20 εξωτερικής υαλόθυρας 1χ2,20 Συνολική επιφάνεια εσωτερικών δαπέδων 1718,48 ΠΟΘΗ ΚΕΣ

18 ΚΤΙΡΙΟ Δ. ΚΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΘΡΙΟΤΗΤ Στην καθηµερινή καθαριότητα θα καθαρίζονται µε την µεγαλύτερη δυνατή επιµέλεια οι εξής χώροι του κτιρίου. 29. Είσοδος κτιρίου 30. Γραφεία προσωπικού (2) 31. Βιβλιοθήκη ( χώρος Η/Υ) γραφείο σπουδαστών 32. Καθιστικό-χώρος πολλαπλών χρήσεων 33. ιάδροµοι 34. Κλιµακοστάσια 35. ίθουσα Πινγκ-Πονγκ 36. Κοινόχρηστες τουαλέτες 37. Κοινόχρηστη κουζίνα 38. Μπάνια δωµατίων 39. Εξωτερικός χώρος έµπροσθεν της εισόδου και περιβάλλοντα χώρο. ΝΛΥΤΙΚ 12. Είσοδος κτιρίου-διάδροµοι- εσωτερικές σκάλες θα σκουπίζονται καθηµερινώς. 13. Γραφεία προσωπικού-κοινόχρηστα µπάνια- βιβλιοθήκη-καθιστικός χώρος πολλαπλών χρήσεων αίθουσα πινγκ-πονγκ- κοινόχρηστη κουζίνα ( ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτης κ.λ.π) θα σκουπίζονται, καθαρίζονται, σφουγγαρίζονται και θα τακτοποιούνται τα έπιπλα καθηµερινά. Τα 45 µπάνια των σπουδαστών θα καθαρίζονται, σφουγγαρίζονται, απολυµαίνονται, (νιπτήρας -ντουζιέρα λεκάνη πλακάκια τοίχου καθρέπτες κ.λ.π) 3 φορές τον µήνα. 14. Ο εξωτερικός χώρος έµπροσθεν της εισόδου θα σκουπίζεται καθηµερινά. Η κάθε φάση της ηµερήσιας (επί 7ηµέρου βάσεως) καθαριότητας θα περιλαµβάνει επιµεληµένη καθαριότητα όλων των δαπέδων, επίπλων, δοχείων απορριµµάτων, ειδών υγιεινής, πλακιδίων, καθρεπτών, µπαταριών µε χρήση των κατάλληλων υλικών εγκεκριµένου τύπου ειδών αρίστης ποιότητας σε επαρκή ποσότητα, καθώς και µε την χρήση του κατάλληλου εξοπλισµού, ώστε να επιτυγχάνεται και να εξασφαλίζεται απόλυτα η άριστη καθαριότητα και σωστή εµφάνιση των χώρων. Επίσης σε κάθε φάση καθαριότητας θα αποµακρύνονται τα απορρίµµατα, τα οποία θα µεταφέρονται στους ειδικούς κάδους του ήµου.

19 Στις κοινόχρηστες τουαλέτες, τουαλέτες γραφείων και δωµατίων σπουδαστών θα τοποθετείται χαρτί υγείας, που θα παραλαµβάνει το προσωπικό καθαριότητας από την Εστία. Β. ΕΒ ΟΜ ΙΙ ΚΘΡΙΟΤΗΤ. Στην εβδοµαδιαία καθαριότητα περιλαµβάνονται οι εξής χώροι: 16. ιάδροµοι 17. Εσωτερικές σκάλες 18. Τοίχοι κοινόχρηστων χώρων 19. Τζάµια γραφείων, κοινόχρηστων χώρων 20. Βοηθητικοί χώροι. ΝΛΥΤΙΚ 19. Θα καθαρίζονται µια φορά την εβδοµάδα οι τοίχοι όλων των κοινόχρηστων χώρων,(εισόδου,γραφείων, χώρου πολλαπλών χρήσεων, βιβλιοθήκη, κουζίνα, σκάλες κ.λ.π.). 20. Θα καθαρίζεται περιµετρικά από σκουπίδια ο περιβάλλων χώρος του κτιρίου (πεζοδρόµια) 2 φορές την εβδοµάδα. 21. Θα καθαρίζονται τα τζάµια κοινόχρηστων χώρων χώρου πολλαπλών χρήσεων, κουζίνας, βιβλιοθήκης, εισόδων, γραφείων 1 φορά την εβδοµάδα. 22. Θα σκουπίζονται τα αίθρια και οι ανοικτοί εσωτερικοί χώροι ( αυλές ) του κτιρίου και οι εξωτερικές σκάλες µια φορά την εβδοµάδα. 23. Θα σκουπίζονται και θα σφουγγαρίζονται όλοι οι διάδροµοι - εσωτερικές σκάλες 3 φορές την εβδοµάδα 24. Θα σκουπίζεται και θα σφουγγαρίζεται 1 φορά την εβδοµάδα ο χώρος των πλυντηρίων και θα µαζεύονται τα σκουπίδια από τον ασφαλτοστρωµένο χώρο έξω από το κτίριο. Γ. ΜΗΝΙΙ ΚΘΡΙΟΤΗΤ. 1. Μια φορά τον µήνα θα γίνεται πλύσιµο, µε την χρήση κατάλληλων µέσων και των απαραίτητων υλικών όλων των υαλοπινάκων, αλουµινένιων πορτών κασελικιών παραθύρων και κάδρων των κοινόχρηστων χώρων. Το πλύσιµο των υαλοπινάκων θα γίνεται και στις δυο όψεις ώστε να εξασφαλίζεται η άψογη εµφάνισή τους. 2. Θα καθαρίζονται 1 φορά τον µήνα οι βοηθητικοί χώροι του υπογείου, όπως µηχανοστάσιο κ.λ.π. 3. Θα µαζεύονται τα σκουπίδια περιµετρικά του κτιρίου και σε όλη την έκταση του οικοπέδου µέχρι την περίφραξη αυτού.. ΕΤΗΣΙ ΚΘΡΙΟΤΗΤ. 1. Θα καθαρίζονται όλα τα δωµάτια σπουδαστών ( τοίχοι, έπιπλα, ντουλάπες κ.λ.π.) και οι βεράντες αµέσως µετά την αναχώρησή τους το

20 καλοκαίρι και κάθε φορά που αδειάζει το δωµάτιο από φοιτητή ή φιλοξενούµενο. Θα καθαρίζονται οι αποθήκες αναλωσίµου και µη αναλωσίµου υλικού και οι χώροι µηχανοστασίου. 2. 0ταν υπάρχει φιλοξενία στο κτίριο θα στρώνουν τα κρεβάτια µε είδη λινοθήκης, θα γίνεται αλλαγή αυτών και θα τακτοποιείται το δωµάτιο µετά την αναχώρηση. 3. υο φορές τον χρόνο να γίνεται κρυσταλλοποίηση των δαπέδων κοινόχρηστων χώρων, βιβλιοθήκης και γραφείων. 4. Θα καθαρίζονται τα παντζούρια πορτών-παραθύρων των δωµατίων των σπουδαστών, σπουδαστριών αµέσως µετά την αναχώρησή τους το καλοκαίρι και κάθε φορά που αδειάζει το δωµάτιο από σπουδαστή ή φιλοξενούµενο. 5. Θα καθαρίζονται τα στρώµατα καναπέδες των δωµατίων των σπουδαστών σπουδαστριών αµέσως µετά την αναχώρησή τους το Καλοκαίρι. Γ Ε Ν Ι Κ Συµπεριλαµβάνεται και οποιαδήποτε άλλη εργασία δεν αναφέρεται προηγουµένως πλην όµως κρίνεται απαραίτητη για την καλή λειτουργία και εµφάνιση των χώρων. Όλες οι ανωτέρω εργασίες των τεσσάρων φάσεων καθαριότητας ( ηµερήσιας, εβδοµαδιαίας, µηνιαίας και ετήσιας) θα εκτελούνται από ειδικευµένο προσωπικό. Το απασχολούµενο προσωπικό πρέπει να επαρκεί για την άψογη υλοποίηση των απαιτήσεων της παρούσης αλλά και των ισχυόντων κανόνων περί υγιεινής και ασφάλειας. Το προσωπικό καθαριότητας οφείλει να φορά στολή κατά την ώρα της εργασίας του. Βασικός όρος είναι ότι η ο ανάδοχος εταιρεία έχει υποχρέωση να τηρεί απαρέγκλιτα τις διατάξεις της Εργατικής Νοµοθεσίας, δηλαδή, καταβολή των νοµίµων αποδοχών, οι οποίες σε καµία περίπτωση δεν µπορεί να είναι κατώτερες των προβλεποµένων από την οικεία ( κλαδική ) Σ.Σ.Ε., τήρηση του νοµίµου ωραρίου, ασφαλιστική κάλυψη, όροι υγιεινής και ασφάλειας των εργαζοµένων, Σε περίπτωση δε που διαπιστωθεί παράβαση του ανωτέρω όρου θα καταγγέλλεται η σύµβαση µε την ανάδοχο εταιρία. Για την συνεννόηση, συνεργασία και παρακολούθηση του έργου καθαριότητας, θα ορισθεί επιτροπή από εργαζόµενους της Εστίας ( πρόγραµµα εργασίας, ωράριο κ.λ.π) για την καλύτερη εφαρµογή της σύµβασης. Η καθηµερινή καθαριότητα αφορά όλες τις εργάσιµες και µη εργάσιµες ηµέρες καθώς και τα 15νθήµερα Χριστουγέννων Πάσχα και την θερινή περίοδο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ναλυτικά οι χώροι του κτιρίου σε τετραγωνικά µέτρα αναφέρονται στον συνηµµένο πίνακα.

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 210-2517292, 2131311568-9, 2131311572, 2131311604

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αθήνα 15-1-2013 Το Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ σύµφωνα µε την 699/35/15.11.2012 Απόφαση Σ/Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ προκηρύσσει Πρόχειρο Μειοδοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 210-2517292, 2131311568-9 - FAX:210-2517292 ΟΝΟΜΑ:.

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2131311572, 2131311604, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:.

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Α Α:ΒΕ Ι46ΨΖΣΠ-Λ9Ξ Αριθµός πρωτοκόλλου:620/4/18733 ΑΘΗΝΑ 06-03-2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Το Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ σύµφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αθήνα 15-1-2013 Το Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ σύµφωνα µε την 700/35/15.11.2012 Απόφαση Σ/Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ προκηρύσσει Πρόχειρο Μειοδοτικό ιαγωνισµό, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568, 2102517292 - FAX:2131311571 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αρµόδιος:Παναγόπουλος Β. ΤΗΛ.: 213.1314570 e-mail: dpk@ein.gr ΦΑΞ: 210.2517292, www.inedivim.gr Ηµεροµηνία: 17-12-2013 Προς: Κάθε ενδιαφερόµενο Αρ.πρωτ.:620/190/17-12-2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2131311572, 2131311604, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΗΛ.:.. FAX:...

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2131311572, 2131311604, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ημερομηνία: 15-09-2015 Αρμόδιος:Παναγόπουλος Β. ΤΗΛ.: 213.1314570 e-mail: dpk@ein.gr ΦΑΞ: 213.1314576 www.inedivim.gr Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο Αρ.πρωτ.: 620/80/15-09-2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568, 2102517292 - FAX:210-2517292 ΟΝΟΜΑ:... ΕΠΩΝΥΜΟ: ΙΕΥΘΥΝΣΗ:..

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΗΛ.: FAX:. Αφού έλαβα γνώση ότι το

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2131311572, 2131311604, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΗΛ.: FAX:. Αφού έλαβα γνώση ότι το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Οι χώροι προς καθαρισμό της Φοιτητικής Εστίας Ιωαννίνων είναι οι εξής: 1 Γραφεία Διοίκησης. 3 Είσοδος και σκάλα προς Εστιατότρια

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Οι χώροι προς καθαρισμό της Φοιτητικής Εστίας Ιωαννίνων είναι οι εξής: 1 Γραφεία Διοίκησης. 3 Είσοδος και σκάλα προς Εστιατότρια ΕΡΓΟ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Οι χώροι προς καθαρισμό της Φοιτητικής Εστίας Ιωαννίνων είναι οι εξής: 1 Γραφεία Διοίκησης. 2 Σκάλα προς γραφεία Διοίκησης.. 3 Είσοδος και σκάλα

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν ( E K K E ) ΑΠΟΦΑΣΗ

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν ( E K K E ) ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν ( E K K E ) ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κρατίνου

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80 περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών της Τ.Α. 2. Τον νόμο 2503/30.5.1997 άρθρο 13 παρ. 1 & 2. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Ανοικτό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 Αθήνα 12.03.2009 Αριθμ. πρωτ. 1190 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΜΗΜΑ : Δ/ΚΟΥ ΟΙΚ/ΚΟΥ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αχαρνών 417 111 43 Αθήνα Πληροφορίες : Χ. Καρανικολάου Τηλέφωνο : 210 25.30.319 FAX : 210 25.84.808 E mail : tmoik@gsae.edu.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ Λευκάδα, 30-03-2015 ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Καθαρισµού των κτιριακών

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. 1. Τις διατάξεις του Π.. 28/80 περί εκτελέσεως έργων και προµηθειών της Τ.Α. 2. Τον Ν. 3463/06.Κ.Κ.

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. 1. Τις διατάξεις του Π.. 28/80 περί εκτελέσεως έργων και προµηθειών της Τ.Α. 2. Τον Ν. 3463/06.Κ.Κ. ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του Π.. 28/80 περί εκτελέσεως έργων και προµηθειών της Τ.Α. 2. Τον Ν. 3463/06.Κ.Κ. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Ανοικτό ηµόσιο κανονικό µειοδοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΤΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΤΑΣ Άρτα, 24 Μαρτίου 2015 Προς: ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: 589 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Απόλλωνος & Λαδοπούλου Ερμούπολη 84100 ΣΥΡΟΣ Ερμούπολη 9 Φεβρουαρίου 2012 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Για την καθαριότητα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΊΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΊΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 22 Φεβρουαρίου 2011 ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αριθ.πρωτ. 1843 Ταχ.Δ/νση: Λουκάρεως 14 Τ.Κ. 115 22 Πληροφορίες: Ι.Ζερβοπούλου Τηλέφωνο: 210.3247324 FAX: 210.3247554

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Λευκάδα, 21-02-2014 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Καθαρισμού των κτιριακών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 7ΚΓΚ46ΨΖΣΠ-4ΡΝ. Αριθμός Διακήρυξης: 620/58/27-04-2015 Αρ.Αποφ : 2802/126/20-02-2015

ΑΔΑ: 7ΚΓΚ46ΨΖΣΠ-4ΡΝ. Αριθμός Διακήρυξης: 620/58/27-04-2015 Αρ.Αποφ : 2802/126/20-02-2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ MEIOΔOTIKOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Σ.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΤΟΥΣ Αριθμός Διακήρυξης: 620/58/27-04-2015

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Διακήρυξης: 620/58/27-04-2015 Αρ.Αποφ : 2802/126/20-02-2015

Αριθμός Διακήρυξης: 620/58/27-04-2015 Αρ.Αποφ : 2802/126/20-02-2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ MEIOΔOTIKOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Σ.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΤΟΥΣ Αριθμός Διακήρυξης: 620/58/27-04-2015

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού στο κτίριο του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στην Αλεξανδρούπολη (Συμβουλευτικό Κέντρο Θράκης)»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού στο κτίριο του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στην Αλεξανδρούπολη (Συμβουλευτικό Κέντρο Θράκης)» Αλεξανδρούπολη 17.11.2016 Α.Π.: ΚΙΒ/2016/130 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού στο κτίριο του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στην Αλεξανδρούπολη (Συμβουλευτικό Κέντρο Θράκης)» Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΗΛ.: FAX:. Αφού έλαβα γνώση ότι το

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΕΑΡΧΟΥ 23 - ΧΑΝΙΑ 73134 τηλ. 2821027900-01-02 fax : 28210 27903 e-mail : teetdk@tee.gr, http://www.teetdk.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Γνωστοποίηση και Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την. υλοποίηση του έργου με τίτλο «Καθαρισμός κτιρίου επί της οδού Γ.

«Γνωστοποίηση και Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την. υλοποίηση του έργου με τίτλο «Καθαρισμός κτιρίου επί της οδού Γ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Κρήτης ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού στο κτίριο του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στην Καβάλα (Συμβουλευτικό Κέντρο Καβάλας)»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού στο κτίριο του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στην Καβάλα (Συμβουλευτικό Κέντρο Καβάλας)» Καβάλα 24.7.2017 Α.Π.: ΚΙΒ/2017/78 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού στο κτίριο του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στην Καβάλα (Συμβουλευτικό Κέντρο Καβάλας)» Έχοντας υπόψη τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάθεση σε ιδιωτικό συνεργείο, του καθαρισμού διαφόρων χώρων του Εθνικού Τυπογραφείου».

ΘΕΜΑ : «Διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάθεση σε ιδιωτικό συνεργείο, του καθαρισμού διαφόρων χώρων του Εθνικού Τυπογραφείου». ΑΔΑ: Ω60Η465ΦΘΕ-Χ86 ΑΔΑΜ: 16PROC003847156 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, Αριθ. Πρωτ. : Γ 11047 / 17-2-2016 & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Με αριθ. Πρωτ.:620/23/26-06-2013 ΠΡΟΣ ΤΟ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΜ Α.Ε.

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. Τσόχα αρ. 5, Αθήνα Τηλ. 210-8701600 Fax: 210-8701601 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. Η ηµόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων ( ΕΠΑΝΟΜ

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Με αριθ. Πρωτ.:620/17/08-05-2013 ΠΡΟΣ ΤΟ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάθεση σε ιδιωτικό συνεργείο, του καθαρισμού διαφόρων χώρων του Εθνικού Τυπογραφείου».

ΘΕΜΑ : «Διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάθεση σε ιδιωτικό συνεργείο, του καθαρισμού διαφόρων χώρων του Εθνικού Τυπογραφείου». ΑΔΑ: 7ΦΝΛ465ΦΘΕ-ΠΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, Αριθ. Πρωτ. : Γ 15464 /16-2-2015 & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Ε1 ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ-ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Λευκάδα 02/03/2018 ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 18013/2838 & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕ2Ψ469ΗΙΖ-ΒΝ0 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

ΑΔΑ: ΒΕ2Ψ469ΗΙΖ-ΒΝ0 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Αθήνα 29.3.2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ Αρ. Πρωτ.: 500502 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Με αριθ. Πρωτ.:620/28/26-08-2013 ΠΡΟΣ ΤΟ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

εσωτερικού καθαρισμού των κοιτώνων και λοιπών εγκαταστάσεων των παιδικών

εσωτερικού καθαρισμού των κοιτώνων και λοιπών εγκαταστάσεων των παιδικών ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ «ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ Π. Κανελλόπουλου 4-101

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Ανάθεση της Καθαριότητας των δοµών του ΚΕΚ Γ. Γεννηµατάς ΑΕ σε εταιρεία καθαρισµού για το έτος 2016 Το ΚΕΚ Γ. Γεννηµατάς προτίθεται να αναθέσει δι απευθείας αναθέσεως σε ανάδοχο Εταιρεία καθαρισµού µε

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 2ο Οι χώροι που θα καθαρίζονται είναι οι εξής:

Άρθρο 2ο Οι χώροι που θα καθαρίζονται είναι οι εξής: Καβάλα, 22/08/2011 Δ/ΝΣΗ ΕΚΑΒ - ΚΑΒΑΛΑΣ Αριθμός διακήρυξης: 04 ΤΜΗΜΑ: Προσωπικού & Οικονομικής Διαχείρισης Αριθμός πρωτ. 1.554 ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ - ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ 654 04 ΚΑΒΑΛΑ Πληροφορίες: Πολύμερος

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΌΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΎ :17 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμός Απόφασης : 170 14PROC002167057 2014-07-15

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC Αλεξανδρούπολη, 1 η Νοεμβρίου 2016 Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2734/1-11-2016 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ (ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ) ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

o Τεχνική Προδιαγραφή

o Τεχνική Προδιαγραφή o Τεχνική Προδιαγραφή ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΤΙΡΙΟΥ Ειδικότερα το κτίριο κατανέμεται ως εξής: α/α Περιγραφή Τετραγωνικά μέτρα Δραστηριότητα 1 Ισόγειο 984 2 1 ος όροφος κεντρικού κτιρίου 280 3 1 ο υπόγειο κεντρικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ Προμηθειών Ηράκλειο 27/11/2015 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Ομαδα 1. Δ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προμήθεια Φαρμακευτικού και Υγειονομικού υλικού της Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Ανάθεση της Καθαριότητας των δοµών του ΚΕΚ Γ. Γεννηµατάς ΑΕ σε εταιρεία καθαρισµού για το έτος 2018 Το ΚΕΚ Γ. Γεννηµατάς προτίθεται να αναθέσει δι απευθείας αναθέσεως σε ανάδοχο Εταιρεία καθαρισµού µε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 09-11-2016 Αριθμ. Πρωτ.: 000002 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ Ταχ. Διεύθυνση: Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου Τ.Θ. 37 Τ.Κ. 602 00 ΛΙΤΟΧΩΡΟ Πληροφορίες: Μ. Παπαμιχαήλ Τηλ: 23520 83000, Φαξ: 23520 83974 Ε-mail :

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Νοµού ωδ/σου ) προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α για το έτος 2015 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Κ.Α για το έτος 2015 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ /ΝΣΗ :ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΡΓΟ:«ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ 4 ου & 50 ου ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΓΓΑΕ) ΣΥΜΒΑΣΗ Στην Αθήνα, σήµερα την 7 η Οκτωβρίου 2014, οι συµβαλλόµενοι αφ ενός µεν η Γενική Γραµµατεία Απόδηµου Ελληνισµού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 03/04/2014 ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 03/04/2014 ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτημα : Ε.Κ.Α.Β.- ΚΑΒΑΛΑΣ Ημερομηνία 03/04/2014 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΕ 136/11-12- 2013 ΕΚΑΒ Σερρών ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνομα είδους ή υπηρεσίας) Εργασίες καθαριότητας για το κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗΝ Αθήνα, 08 Σεπ 17 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗΝ Αθήνα, 08 Σεπ 17 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗΝ Αθήνα, 08 Σεπ 17 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ «ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ» «Για την ανάθεση του έργου καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για το έργο. Αντικείµενο του Έργου και Γενικοί Όροι ιαγωνισµού Περιεχόµενα Προσφοράς

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για το έργο. Αντικείµενο του Έργου και Γενικοί Όροι ιαγωνισµού Περιεχόµενα Προσφοράς Πρόσκληση υποβολής προσφορών για το έργο «Καθαρισµός γραφείων και κοινοχρήστων χώρων του κτιρίου στέγασης της Ε Α- Μεταφορών/ΕΠ-ΕΠ του Υπ.Υ.Μ..» Αντικείµενο του Έργου και Γενικοί Όροι ιαγωνισµού Περιεχόµενα

Διαβάστε περισσότερα

Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172

Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Α Α:ΒΕ Ξ46ΨΖΣΠ-51Σ Αθήνα, 28-02-2013 Αρ.Πρωτ.: 620/1/18155 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Έχοντας υπόψη: Το υπ αριθµ. 325.3/2/1410/07-01-2013 έγγραφο της.ε.π../ι.νε. Ι.ΒΙ.Μ. (Α

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV002798458 2015-05-25

15SYMV002798458 2015-05-25 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΞΙΑΣ 7.955,64 Στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΛΑΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΙΑΣ, ΥΠΟΤΡΟΠΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ & ΑΜΠΕΛΟΥ Ηράκλειο, 03-03-2016 ΤΜΗΜΑ: Αμπέλου Λαχανοκομίας, Ανθοκομίας και Φυτοπροστασίας Αριθμ. Πρωτ.: 332

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ-41309 ΤΕΥΧΟΣ 4 1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ-41309 ΤΕΥΧΟΣ 4 1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ-41309 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ Α ΜΗΕ Α.Ε.» α. υρραχίου 89 & Κηφισού - Αθήνα (κεντρικό κτίριο Α ΜΗΕ), β. υρραχίου 81 & Σµόλικα - Αθήνα (κτίριο ΠΛΤ) γ. Αγίας Άννας

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ προκηρύσσει ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Το Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ προκηρύσσει ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Αθήνα, 04-03-2013 Αρ.Πρωτ.: 620/5/18837 Α Α:ΒΕ Ι46ΨΖΣΠ-Π4Χ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Το Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ προκηρύσσει Πρόχειρο Μειοδοτικό ιαγωνισµό (Π.Μ..),

Διαβάστε περισσότερα

«ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»

«ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Μελέτης: /2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Μ Ε Λ Ε Τ Η Π.Δ. 28/80 «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» Προϋπολογισμού: ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26.05.2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26.05.2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26.05.2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 17366 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 18, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ : 213 2025903-907 FAX : 213 2025906 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

o Τεχνική Προδιαγραφή

o Τεχνική Προδιαγραφή o Τεχνική Προδιαγραφή Α. ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΤΙΡΙΟΥ Ειδικότερα, το κτίριο κατανέμεται ως εξής α/α Περιγραφή Τετραγωνικά Μέτρα (m 2 ) Δραστηριότητα 1 Ισόγειο 2 Είσοδος κτιρίου 3 Ημιόροφος Γραφεία 4 1 ος όροφος Δωμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΟ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ Ε ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣ ΤΟ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ Ε ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ Ε ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ:

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Ε Π Ι Μ Ε Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Σ Ε Λ Λ Α Δ Α Σ

Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Ε Π Ι Μ Ε Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Σ Ε Λ Λ Α Δ Α Σ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ A Τ Ι Α Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Ε Π Ι Μ Ε Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Σ Ε Λ Λ Α Δ Α Σ Μητροπόλεως 12-14, Τ.Κ 105-63 Αθήνα τηλ. 213 214 1800 fax: 213 214 1874 Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι: 04 Ιουνίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Αρ.Πρωτ.: 11544 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι: 04 Ιουνίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Αρ.Πρωτ.: 11544 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι: 04 Ιουνίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Αρ.Πρωτ.: 11544 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. /νση : Καρπενήσι Ταχ. Κώδικας : 36100 Πληροφορίες :Κελέση Κων/ντία-Θανασιάς

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 3 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ημερομηνία 07-01-2015 Αρ. πρωτ.98 ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ 2 o χιλ. Τρικάλων - Λαρίσης Στα Τρίκαλα, σήμερα την 07 του μηνός Ιανουαρίου του

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Διενέργεια Πρόχειρου (Συνοπτικού) διαγωνισμού, με τίτλο «Υπηρεσίες Καθαριότητας του Κτιρίου Δ. Μαρίτσας»

Θέμα: Διενέργεια Πρόχειρου (Συνοπτικού) διαγωνισμού, με τίτλο «Υπηρεσίες Καθαριότητας του Κτιρίου Δ. Μαρίτσας» ΑΠΟΦΑΣΗ Π1438 /15-12-2015 (ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) 1 Θέμα: Διενέργεια Πρόχειρου (Συνοπτικού) διαγωνισμού, με τίτλο «Υπηρεσίες Καθαριότητας του Κτιρίου Δ. Μαρίτσας» Έχοντας υπόψη : 1. Toν υπ αρ. 3966 /

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ Νο 1/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ Νο 1/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ Νο 1/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Στην Αθήνα σήµερα 07/03/2012 µεταξύ: Α) Του Ν.Π... µε την επωνυµία «Ενιαίο Ταµείο Ανεξάρτητα Απασχολουµένων -

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΑΠΝ 1/2015

ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΑΠΝ 1/2015 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΑΠΝ 1/2015 Κοζάνη, 22/10/2015 Η παρούσα μελέτη αφορά την ανάθεση παροχής υπηρεσιών για την «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΑΠΝ» για

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΡΓΟ : Προµήθεια Φωτοτυπικού υλικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτους 2011 των Υπηρεσιών του ήµου. ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: ιαχείρισης Υλικών - Αποθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Λευκάδα 20/03/2019 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 23678/3442 & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ Γ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ Γ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ Λ. Αθηνών 72, 18547, Ν. Φάληρο ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ με αριθμό ΔΕΕΔ-12 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: «Καθαρισμός γραφείων, κυλικείου, εστιατορίου, αποθηκών, αυλής και υαλοπινάκων των κτιρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΚΧΑ Α.Ε.

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΚΧΑ Α.Ε. ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΚΧΑ Α.Ε.» ΑΘΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Σελ. 1 από 28 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ 64,ΑΘΗΝΑ» και θα απευθύνεται στο ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του ΕΟΠΥΥ στην δ/νση ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ 12-15123 Μαρούσι. 3 ος όροφος.

ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ 64,ΑΘΗΝΑ» και θα απευθύνεται στο ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του ΕΟΠΥΥ στην δ/νση ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ 12-15123 Μαρούσι. 3 ος όροφος. ΜΑΡΟΥΣΙ 21/8/2013 Αρ πρωτ: ΔΙ.Π/Φ920/36 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ: Διαχείρισης & Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Προμηθειών ΤΜΗΜΑ: ΑΠΟΘΗΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Aπ. Παύλου 12

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Γραφείο Διοίκησης & Γραμματείας Διοικητικού Συμβουλίου Α.Δ.Α.: Αρμόδια Δ/νση : Διοικητικής & Αθήνα: 26-01-2016 Οικονομικής Υποστήριξης Αρ. πρωτ.: 18480 Τμήμα Προμηθειών Πληρ.: Δ.

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ * * * * * * * Αριθ. Πρωτ.9492 Α Π Ο Φ Α Σ Η : 631 /16 Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ: Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του ν. 3463/06 Κώδικας ήµων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) Αιγιαλείας 52 151 25 Μαρούσι Αττικής Αθήνα, 04/03/2015 Αριθμ. Πρωτ.: 61 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV002758146 2015-05-07

15SYMV002758146 2015-05-07 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΞΙΑΣ 35.128,80 Στη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αθήνα 25/01/2010 Το Εθνικό Ίδρυµα Νεότητας ΝΠΙ προκηρύσσει Πρόχειρο Μειοδοτικό ιαγωνισµό, µε σφραγισµένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την χαµηλότερη τιµή, για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΕΕ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΕΕ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡAΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Μητροπόλεως 12-14, Τ.Κ.10563, Αθήνα, τηλ. 213 2141810, fax: 210 5227300 Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίου Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά και Οικίσκου λιμένα Ικονίου

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίου Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά και Οικίσκου λιμένα Ικονίου ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Υπηρεσίες Καθαρισμού Κτιρίου Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά και Οικίσκου λιμένα Ικονίου 1. Εισαγωγή Οι τεχνικές προδιαγραφές αφορούν υπηρεσίες καθαριότητας κτιρίου Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΑΝΑΡΣΗΣ ΟΝΝΣΟΝ ΙΑ ΙΚΣΤΟ Δ : 654Η46λ 7Θ-4ΤΤ ΑΝΑΡΣΗΣ ΟΝΣΟΝΜΗΣΡΩΟΝ(ΚΗ.Μ..) Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Δ Μμ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 01-06-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000157 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα