ΣΥΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΗΧΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΗΧΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

Transcript

1 ΣΥΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΗΧΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

2 Εμφάνιση 1.1Οθόνη 1. Έλεγχος εγγραφής φωνής 2. Λειτουργία κύκλου (Cycle mode) 3. Επίπεδο μπαταρίας 4. Κατάλογος Audio 5. Υψηλής ποιότητας καταγραφή 6. Record μεγάλης διάρκειας 7. Συνολικός αριθμός αρχείων 8. Αναπαραγωγή 9. Καταγραφή 10. EQ mode 11. Panel Λειτουργίας 12. A-B επανάληψη 13. Μετά την ανάγνωση 14. Συγκρίνετε 15. MP3 λειτουργία 16. Πλήκτρο κλειδώματος 17. Λειτουργία ήχου 18. Ψηφιακή οθόνη 1.2 Λειτουργία των κλειδιών 1. UP: προηγούμενο / γρήγορα προς τα πίσω 2. DOWN: επόμενο / γρήγορα προς τα εμπρός 3. VOL +: Αύξηση έντασης ήχου 4. VOL-: Μείωση έντασης ήχου 5. Α-Β: Επανάληψη / διαγραφή 6. POWER: On / Off / ώρα 7. MENU: Μενού / λειτουργία διακόπτη 8. PLAY: Αναπαραγωγή / Παύση 9. REC / STOP: Εγγραφή / STOP 10. Εκτός υποδοχής MIC 11. Εντός MIC 12. Βύσμα ακουστικών 13. Οθόνη 14. USB σύνδεση 15. εσωτερικό ηχείο 16. HOLD: Πλήκτρο κλειδώματος 17. Κάλυμμα της μπαταρίας

3 Λειτουργίες 1. Διαθέτει εσωτερικά μεγάλης χωρητικότητας αποθήκευσης, για να χρησιμοποιηθεί ως κινητός σκληρός δίσκος (256M / / 512M/1G) κατάλογοι ήχου (Α, Β, Γ) για την καταγραφή ήχου μαζικής ενημέρωσης. 3. Αναπαραγωγή μουσικής σε διάφορες μορφές (όπως MP3, WMA, και ADPCN). 4. Λειτουργία ελέγχου φωνής (VOR) 2 μορφές εγγραφής (SP και LP); Τύπος Μνήμη 256MB 512MB 1GB Παρατηρήσεις SP 1040min 2080min 4160min No VOR λειτουργία LP 4160min 8320min 16640min No VOR λειτουργία SP+VOR 1040min 2080min 4160min VOR λειτουργία LP+VOR 4160min 8320min 16640min VOR λειτουργία 5. Κύκλος λειτουργίας: Κανένας (μη κύκλος) Ένας (μονός κύκλος) όλοι (όλοι οι κύκλοι) τρόποι αναπαραγωγής: NATURL (τακτική), DBB (βαρύ μπάσο) JAZZ (jazz) DISCO (disco) CLASSOL (κλασική). 7. Λειτουργία επανάληψης (A_B): Επανάληψη κάποιου τμήματος του αρχείου ήχου. 8. Μετά από διάβασμα & σύγκριση: Σε λειτουργία αναπαραγωγής MP3. 9. Ελέγξτε υπολειπόμενο χρόνος εγγραφής. 10. Διαγραφή: Διαγραφή ενός MP3 αρχείου και αρχείου ήχου, ή όλων των αρχείων στο τρέχοντα κατάλογο. 11. Ρολόι: ελέγξετε την τρέχουσα ώρα. 12. Εγγραφή τηλεφώνου επίπεδα έντασης. 14. Υψηλής ταχύτητας σύνδεση USB 2.0, για να διευκολυνθεί ταχεία φόρτωση / κατέβασμα. 15. Ενσωματωμένο μεγάφωνο. 16. Χαμηλής έντασης συναγερμός. 17. Πλήκτρο κλειδώματος: Ενεργοποιήστε το πλήκτρο HOLD για να κλειδώσετε όλα τα πλήκτρα σε οποιαδήποτε φάση της εργασίας. Συσκευή μπαταρίας 1) Ανοίξτε το κάλυμμα της μπαταρίας. 2) Εγκαταστήστε μία AAA μπαταρία στη σωστή κατεύθυνση των θετικών / αρνητικών ηλεκτροδίων, κλείστε το κάλυμμα της μπαταρίας. 3) Ενεργοποίηση για να ελέγξετε υπολειπόμενη ισχύ της μπαταρίας. Σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, το σύστημα δείχνει αυτόματα "Lo batt" και στη συνέχεια απενεργοποιεί τη συσκευή εγγραφή φωνής. Με χαμηλή ισχύ κατά τη διάρκεια της εγγραφής ή διακοπής, το σύστημα δείχνει "Lo batt" αυτόματα, αποθηκεύει την τρέχουσα εγγραφή αρχείου και σβήνει την καταγραφή. Η κλίμακα ισχύος είναι πλήρης σε ικανοποιητικό επίπεδο μπαταρίας, και μειώνεται σταδιακά με την μείωση της ισχύος της μπαταρίας. η 4) Στη 2 κλίμακα ισχύος της μπαταρίας, η πένα εγγραφής σταματά να παίζει και απενεργοποιείται λόγω ανεπαρκής ισχύος για την ενσωματωμένη λειτουργία. Μειώστε την ένταση του ήχου ή χρησιμοποιήστε το ακουστικό κατά την αναπαραγωγή. Ο χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο μπαταρίας και το επίπεδο αναπαραγωγής. Λειτουργία Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση και έλεγχος ώρας: - Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση: Ενεργοποιήστε το πλήκτρο HOLD πριν την εγκατάσταση της μπαταρίας και η καταγραφή ξεκινά αυτόματα μετά την εγκατάσταση της μπαταρίας. Πιέστε & κρατήστε πατημένο το πλήκτρο «POWER» για 2 δευτερόλεπτα στην κατάσταση off για να ξεκινήσει η εγγραφή, η εμφάνιση της χωρητικότητας μνήμης, η εμφάνιση τρέχουσας ώρα, η εγκατάσταση της κατάστασης αναμονής.

4 Απενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση μη λειτουργίας κάποιου πλήκτρο μέσα σε 2 λεπτά σε κατάσταση αναμονής. Πιέστε & κρατήστε πατημένο το πλήκτρο «POWER» για περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα για να επανέλθετε σε κανονικό χρόνο. - Έλεγχος ώρας: Σε κατάσταση διακοπής της λειτουργίας, πιέστε το πλήκτρο "POWER" για να ζητήσετε την τρέχουσα ώρα (οθόνη διαδοχικά Year-Month-Day-Hour-Minute, και επιστρέφετε αυτόματα κατάσταση διακοπής. Εγγραφή 1) Λειτουργία εγγραφής: - Ενεργοποιήστε την συσκευή εγγραφής. Πρώτα εισέλθετε στη λειτουργία εγγραφής (ένδειξη "REC"). (Πατήστε το πλήκτρο "MENU" για να αλλάξει η κατάσταση μεταξύ της εγγραφής, ήχου και MP3 λειτουργίας). Σε κατάσταση Stop της λειτουργίας εγγραφής, πιέστε το πλήκτρο "VOL +" ή "VOL-", ενεργοποιείστε το διακόπτη λειτουργίας εγγραφής και λειτουργία VOR (LP: Long-time record, SP: Υψηλής ποιότητας εγγραφή, VOR: Θέστε σε λειτουργία το VOR, Νο VOR: Απενεργοποίηση της VOR λειτουργίας. 1) Start / Pause / Stop Recording: - Σε κατάσταση Stop της λειτουργία εγγραφής, πατήστε το πλήκτρο "REC / STOP" για να ξεκινήσει η εγγραφή (δεξιά εικόνα). - Σε κατάσταση εγγραφής, πατήστε το πλήκτρο "PLAY" για να διακόψετε προσωρινά την εγγραφή και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ξανά για να συνεχίσει η εγγραφή. - Κατά την εγγραφή / κατάσταση παύσης, πατήστε το κουμπί "REC / STOP" για να σταματήσει η εγγραφή. 1. Πριν την αναπαραγωγή του εγγεγραμμένου αρχείου: ολοκληρώστε την εγγραφή, πατήστε το πλήκτρο "PLAY" για να παίξουν νέα εγγεγραμμένα αρχεία. Όταν τελειώσει η αναπαραγωγή, επιστρέφει αυτόματα κατάσταση αναμονής.

5 Λειτουργία (Συμπεριλαμβανομένου αναπαραγωγής, παύσης, διακοπής, fast forward, fast backward, επιλεκτικής αναπαραγωγής, έντασης, κύκλου, A-B επανάληψης) (1) Πατήστε το πλήκτρο "MENU", μεταβείτε στο audio stop state, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο "PLAY" για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή του εγγεγραμμένου αρχείου. (2) Σε κατάσταση αναπαραγωγής, πατήστε το πλήκτρο "PLAY" για την παύση της αναπαραγωγής. (3) Σε κατάσταση διακοπής / παύσης, πατήστε "PLAY" για να αρχίσει / συνεχίσει η αναπαραγωγή. Σε κατάσταση αναπαραγωγής / παύσης, πατήστε το πλήκτρο "REC / STOP" για να σταματήσει η αναπαραγωγή. (4) Σε κατάσταση αναπαραγωγής, πιέστε & κρατήστε πατημένο το "DOWN" για να παίξει γρήγορα προς τα εμπρός. (5) Σε κατάσταση αναπαραγωγής, πιέστε & κρατήστε πατημένο το "UP" για να παίξει γρήγορα προς τα πίσω. (6) Σε κατάσταση αναπαραγωγής / stop, πατήστε το κουμπί "DOWN" για να παίξει επιλεκτικά / επιλέξτε το επόμενο εγγεγραμμένο αρχείο (ή το πρώτο σε περίπτωση που έχουν έχει ήδη παιχτεί το τελευταίο). Σε κατάσταση αναπαραγωγής / stop, πατήστε το κουμπί "UP" για να παίξει επιλεκτικά / επιλέξτε το προηγούμενο εγγεγραμμένο αρχείο (ή το τελευταίο, σε περίπτωση που έχει παιχτεί το πρώτο). (7) Ρύθμιση έντασης ήχου. Σε κατάσταση αναπαραγωγής, πιέστε το πλήκτρο "VOL +" ή "VOL-" για την γρήγορη αύξηση ή μείωση της έντασης ήχου (32-επίπεδα). (8) Λειτουργία κύκλου. Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, πατήστε το κουμπί "MENU" για να εισάγετε την επιλογή λειτουργίας κύκλου για να εμφανιστεί "REP" και πατήστε "UP" ή "DOWN" για να επιλέξετε All Cycle, Single Cycle και No Cycle (δεν υπάρχει εικονίδιο στην οθόνη). Έξοδος από αυτή τη ρύθμιση: Πατήστε το κουμπί "PLAY" ή μην πιέσετε κανένα πλήκτρο μέσα σε 8 δευτερόλεπτα, τότε το σύστημα αποθηκεύεται στη σημερινή θέση, και επιστρέφει στην κατάσταση αναπαραγωγής. (9) (Α-Β) επανάληψη. Σε κατάσταση αναπαραγωγής, πατήστε το κουμπί "REPEAT" για να εισάγετε λειτουργία επανάληψης Α-Β, έπειτα ανάβει το "ΑΒ" εικονίδιο, καθόρισε σαν σημείο αναφοράς το Α, πατήστε το κουμπί "REPEAT" για να επιλέξετε το τελικό σημείο επανάληψης Β, παίξτε συνεχώς το περιεχόμενο του σημείου A-B και πατήστε το κουμπί "REPEAT" για να βγείτε από την λειτουργία επανάληψης A-B. Σε κατάσταση επανάληψης A-B, πατήστε το κουμπί "UP" ή "DOWN" για να επαναφέρετε το αρχικό / τελικό σημείο της επανάληψης. (10) Διαγραφή. Σε κατάσταση διακοπής της λειτουργίας, πιέστε & κρατήστε πατημένο το "REPEAT" για να εισάγετε λειτουργία διαγραφής. Πιέστε το πλήκτρο "VOL +" ή "VOL-" για να επιλέξετε τη διαγραφή ενός ή όλων των αρχείων, πατήστε το πλήκτρο "PLAY" για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή, και πατήστε το πλήκτρο "REC / STOP" για να ακυρώσετε τη διαγραφή και την επιστροφή στην κατάσταση stop. Αναπαραγωγή MP3 (1) Σε κατάσταση audio stop, πιέστε το πλήκτρο "MENU" για να μεταβείτε σε λειτουργία MP3. # 008: Η τρέχουσα αναπαραγωγή μουσικής είναι η 1η και 003'58»: η ώρα αναπαραγωγής.

6 (2) Λειτουργία αναπαραγωγής: - Αναπαραγωγή: Πατήστε το κουμπί "PLAY" για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή και να εμφανιστεί η πρόοδος αναπαραγωγής. - Pause: Σε κατάσταση αναπαραγωγής, πατήστε το πλήκτρο "PLAY" για να φωτίσετε το "PAUSE" και την παύση αναπαραγωγής και πατήστε "PLAY" για να συνεχιστεί η αναπαραγωγή. - Stop: Σε κατάσταση αναπαραγωγής, πατήστε το πλήκτρο "REC / STOP" για να σταματήσει η αναπαραγωγή και πατήστε το κουμπί "MENU" για να αλλάξετε λειτουργία. - Fast Forward / Backward: Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, πιέστε & κρατήστε πατημένο το πλήκτρο "DOWN" ή «UP» για γρήγορη αύξηση ή μείωση της προόδου αναπαραγωγής. - Ρύθμιση έντασης: Η ίδια όπως όταν παίζετε ήχο. - Διαγραφή: Ίδιος τρόπος 'οπως όταν παίζετε ήχο. - Λειτουργία Κύκλου (Cycle Mode): Η ίδια όπως όταν παίζετε ήχο. - EQ Mode: Σε κατάσταση αναπαραγωγής πιέστε & κρατήστε πατημένο το "MENU" για να εισάγετε τη λειτουργία EQ, πατήστε "UP" ή "DOWN" για να επιλέξετε λειτουργία EQ: (5 EQ λειτουργίες: Εq-01: κανονική, Εq-02: DBB, Εq-03: JAZZ, Eq-04: DISCO, Εq-05: CLSS), και πατήστε το κουμπί "PLAY" για να βγείτε από τη λειτουργία menu. Σε περίπτωση μη λειτουργίας των πλήκτρων μέσα σε 8 δευτερόλεπτα, το σύστημα αποθηκεύει την τρέχουσα ρύθμιση, και επιστρέφει σε κατάσταση αναπαραγωγής. - (A-B) Επανάληψη: Η ίδια όπως όταν παίζετε ήχο. - Μετά το Reading & Compare: Αυτή η λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη για γλωσσικά προγράμματα. Σας επιτρέπει να ακούσετε μία συγκεκριμένη προεπιλεχθείσα ακολουθία του αρχείου ήχου A-B επανάληψη) και στη συνέχεια να καταγράψετε τον εαυτό σας και να επαναληφτεί αυτό που είπατε πριν (Μετά την ανάγνωση "FOL"). Σε λειτουργία "Compare" (CMP), θα επαναληφτεί η προεπιλεγείσα ακολουθία και η δική σας καταγεγραμμένη ακολουθία. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να συγκρίνετε τη δική σας προφορά με εκείνη του εκπαιδευτικού προγράμματος και κατά συνέπεια τη βελτίωσή του. 1. Επιλέξτε μια ακολουθία που θέλετε να επαναλάβετε, όπως περιγράφεται από το σημείο Α στο σημείο Β (Λειτουργία επανάληψης A-B). 2. Ενώ η αλληλουχία επαναλαμβάνεται πατήστε το κουμπί REPEAT για να εισέλθετε σε λειτουργία (FOL). Η συσκευή εγγραφής τώρα θα καταγράψει αυτά που λέτε. 3. Πατήστε το κουμπί REPEAT πάλι για να προχωρήσετε στην κατάσταση COMPARE (CMP). Ο player πρώτα θα επαναλάβει την προεπιλεχθείσα ακολουθία (AB Επανάληψη) και έπειτα θα αναπαραχθεί αυτό που έχετε γράψει. 4. Πατήστε το πλήκτρο Repeat ξανά για να βγείτε και να επιστρέψετε σε κανονική κατάσταση αναπαραγωγής. Πλήκτρο κλειδώματος Πατήστε το πλήκτρο HOLD για να επιλέξετε τη θέση κλειδώματος (σημάδι κλειδαριάς), τα πλήκτρα δεν ανταποκρίνονται όταν τα πιέζετε, μέχρι να ξεκλειδώσετε το πλήκτρο HOLD. Στην ασφαλισμένη θέση σε κατάσταση εκτός λειτουργίας, πατήστε και κρατήστε πατημένο το «POWER» για να ενεργοποιήσετε την εγγραφή. Σβήστε μετά από πίεση του πλήκτρου HOLD. Ρύθμιση μενού Σε κατάσταση διακοπής, πιέστε & κρατήστε πατημένο το "MENU" για να εισάγετε Setting mode [συμπεριλαμβανομένων SET DIR / SET TIME / REC /MODE / SENSE VOR / SET EQ / SET REP / SEE SPACE). Κατά τη διάρκεια της ρύθμιση, πατήστε το κουμπί "UP / DOWN" για να αλλάξετε το set directory, πατήστε το πλήκτρο "VOL +" ή "VOL-" για ρύθμιση παραμέτρων, πατήστε το πλήκτρο "PLAY" για να επιβεβαιώσετε την επιλογή, πατήστε το κουμπί "REC / STOP" για να επιστρέψετε στο ανώτερο στρώμα του καταλόγου (μέχρι την επιστροφή σε κατάσταση stop).

7 Α: Audio Directory: Σε κατάσταση stop, πιέστε & κρατήστε πατημένο το "MENU" για να εισάγετε το Setting mode και να εμφανίσετε στην οθόνη το SET dir, πατήστε το κουμπί "PLAY" για να εισάγετε Audio Directory, πιέστε το πλήκτρο "VOL +" ή "VOL-" για να αλλάξετε τον κατάλογο, και πατήστε το κουμπί "PLAY" ή "REC / STOP" για να επιβεβαιώσετε και να επανέλθετε σε λειτουργία ρύθμισης Setting mode. Β: Ρύθμιση ώρας: Σε κατάστασηsetting mode, πατήστε "UP" ή "DOWN" για να επιλέξετε SET TIME, πατήστε το πλήκτρο "PLAY" για να εισάγετε τη ρύθμιση Έτος και πατήστε "VOL +" ή "VOL-" για να ρυθμίσετε το έτος. Πατήστε το κουμπί "DOWN" για να εισέλθετε στη ρύθμιση Μήνας και πιέστε το πλήκτρο "VOL +" ή "VOL-" για να ρυθμίσετε το μήνα και πατήστε "UP" ή "DOWN" για να αλλάξετε την επιλογή. Ρύθμιση Ημέρα (Day), ώρα (Hour) και λεπτό (Minute) με τον ίδιο τρόπο που περιγράφηκε παραπάνω. Πατήστε το κουμπί "PLAY" ή "REC / STOP" για να επιβεβαιώσετε και να επιστέψετε στην αυτόματη λειτουργία ρύθμισης(automatically Setting mode). Γ: Λειτουργία εγγραφής( Record Mode) : Σε κατάσταση Setting mode, πατήστε "UP" ή "DOWN" για να επιλέξετε REC MODE, πιέστε το πλήκτρο "PLAY" για να εισάγετε την επιλογή εγγραφής (συμπεριλαμβανομένων των SP, LP, SP + VOR, και LP + VOR): Πιέστε "VOL +" ή "VOL-" για να αλλάξετε λειτουργία εγγραφής, πατήστε το κουμπί "PLAY" ή "REC / STOP" για να επιβεβαιώσετε και να επιστρέψετε αυτόματα σε κατάσταση Setting mode. Δ: Ρύθμιση ευαισθησίας του ελέγχου εγγραφής φωνής (Voice-Control Record): Σε κατάσταση Setting mode, πατήστε "UP" ή "DOWN" για να επιλέξτε VOR SENSE, πατήστε το πλήκτρο "PLAY" για να εισάγετε VOR Ευαισθησία εγγραφής, πιέστε το πλήκτρο "VOL +" ή "VOL-" για να αλλάξετε την ευαισθησία, πατήστε το πλήκτρο "PLAY" ή "REC / STOP" για να επιβεβαιώσετε και να επανέλθετε αυτομάτως σε κατάσταση Setting mode. Ε. EQ: Σε κατάσταση Setting mode, πατήστε "UP" ή "DOWN" για να επιλέξετε SET EQ, πιέστε το πλήκτρο "PLAY" για να εισάγετε EQ Ρύθμιση, πιέστε το πλήκτρο "VOL +" ή "VOL-" για να αλλάξετε το EQ mode (5 τρόποι, προεπιλογήτο κανονικό), και πατήστε "PLAY" ή "REC / STOP" για να επιβεβαιώσετε και να επιστρέψετε αυτόματα σε κατάσταση Setting mode. ΣΤ. Replay: Σε κατάσταση Setting mode, πατήστε "UP" ή "DOWN" για να επιλέξετε SET REP, πατήστε το πλήκτρο "PLAY" για να εισάγετε Play Mode Ρύθμιση, πατήστε το πλήκτρο "VOL +" ή "VOL-" για να αλλάξετε τον τρόπο αναπαραγωγής (3 τρόποι: Normal, Repeat Single, Repeat All, and default Normal), πατήστε το πλήκτρο "PLAY" ή "REC / STOP" για να επιβεβαιώσετε και να επιστρέψετε αυτόματα σε κατάσταση Setting mode. Ζ. Έλεγχος Υπολειπόμενου χρόνου εγγραφής: Σε κατάσταση Setting mode, πατήστε "UP" ή "DOWN" για να επιλέξετε ΝΑΕ SPACE, πατήστε το κουμπί "PLAY" για να ελέγξετε υπόλοιπο χρόνο εγγραφής στην τρέχουσα λειτουργία εγγραφής (δηλαδή ο χρόνος εμφανίζεται σε χαμηλότερη γραμμή), και πατήστε "PLAY" ή "REC / STOP" για να επανέλθετε αυτόματα σε κατάσταση Setting mode. Junction Box 1. Συνδέστε το junction box με εσωτερική τηλεφωνική γραμμή, με συνδεδεμένη τηλεφωνική γραμμή, με LINE-IN γραμμή και μετά θα συνδέστε το με το στυλό καταγραφής (παρακάτω διάγραμμα). Εσωτερική τηλεφωνική γραμμή Συνδεδεμένη τηλεφωνική γραμμή με την τηλεφωνική συσκευή βίδα Εξωτερική υποδοχή μεταξύ LINE-IN

8 2) Αφού εισάγετε το record state, πιέστε το πλήκτρο Record για την καταγραφή της τηλεφωνικής κλήσης. USB File Uploading / Downloading (κινητός δίσκος): 1) Κάθε φορά που συνδέετε τη συσκευή αναπαραγωγής σε έναν υπολογιστή μέσω του συμπεριλαμβανόμενου καλωδίου USB. Το σύστημα αυτόματα θα διακόψει την τρέχουσα λειτουργία και θα προσπαθεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή. Μόλις η συσκευή ανιχνευτεί από τον υπολογιστή σας, θα εμφανίζεται ως νέο " Removable Disk " υπό τον τίτλο " My computer ". Η εγγραφή φωνής (Voice Recorder) είναι τώρα συνδεδεμένη με τον υπολογιστή. Βλ. οθόνη. 2) Uploading / Downloading: Μετά τον εντοπισμό του κινητού δίσκου, ανεβάστε / κατεβάστε MP3/WMA αρχεία ή άλλα αρχεία μέσω της αντιγραφής. 3) Εάν έχετε τελειώσει το κατέβασμα / ανέβασμα από τον υπολογιστή σας, μπορείτε να αποσυνδέσετε το καλώδιο USB ή πιέστε MENU για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κανονικής λειτουργίας εγγραφής. 4) Κατά τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ του δίσκου και του υπολογιστή, το σύστημα δείχνει απασχολημένο (Busy) και η σύνδεση δεν μπορεί να αποσυνδεθεί γιατί αλλιώς τα δεδομένα χάνονται. Σημειώσεις: Εργαλεία εγκατάστασης και μεταφοράς εγγεγραμμένων αρχείων παρέχονται στο CD-ROM. I. Εξαρτήματα 1. USB γραμμή (1) 2. Υψηλής πιστότητας ακουστικά (1) 3. CD-ROM (1) 4. Οδηγίες (1) Οδηγίες ασφαλείας: Για να μειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, το προϊόν αυτό θα πρέπει να ανοιχθεί ΜΟΝΟ από εξουσιοδοτημένο τεχνικό όταν απαιτείται συντήρηση (σέρβις). Αποσυνδέστε το προϊόν από την πρίζα και άλλο εξοπλισμό αν παρουσιαστεί πρόβλημα. Συντήρηση: Καθαρίστε μόνο με ένα στεγνό πανί. Μη χρησιμοποιείτε διαλύτες ή λειαντικά. Εγγύηση: Ουδεμία εγγύηση ή ευθύνη δεν είναι αποδεκτή σε περίπτωση αλλαγής ή μετατροπής του προϊόντος ή βλάβης που προκλήθηκε λόγω εσφαλμένης χρήσης του προϊόντος. Γενικά: Το σχέδιο και τα χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς καμία προειδοποίηση. Όλα τα λογότυπα, οι επωνυμίες και οι ονομασίες προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων και δια του παρόντος αναγνωρίζονται ως τέτοια. Προσοχή: Το συγκεκριμένο προϊόν έχει επισημανθεί με αυτό το σύμβολο. Αυτό σημαίνει ότι οι μεταχειρισμένες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές δεν πρέπει να αναμειγνύονται με τα κοινά οικιακά απορρίμματα. Υπάρχει ξεχωριστό σύστημα συλλογής για αυτά τα αντικείμενα.

ΕΛΛΗΝΙΚA. Περιγραφή. 1. STOP (Διακοπή αναπαραγωγής/επαναφορά λειτουργίας)

ΕΛΛΗΝΙΚA. Περιγραφή. 1. STOP (Διακοπή αναπαραγωγής/επαναφορά λειτουργίας) ΕΛΛΗΝΙΚA Περιγραφή 1. Ένδειξη φωνητικού καταλόγου 2. Ένδειξη ποιότητας εγγραφής 3. Ένδειξη περιβάλλοντος ηχογράφησης 4. Ένδειξη ταχύτητας αναπαραγωγής 5. Ένδειξη αριθμού/κωδικού αρχείου 6. Ένδειξη αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου 1. Συνδέστε τη μια άκρη του καλωδίου USB στο MEGA PLAYER 521, την άλλη άκρη στον προαιρετικό προσαρμογέα (adapter) και συνδέστε το με πρίζα Εναλλασσόμενου Ρεύματος. (ή συνδέστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης Εισαγωγή Mε αυτό το έξυπνο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με βίντεο είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως εάν κάποιος είναι στην πόρτα σας. Η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα κουδούνι με πολύ μικρή

Διαβάστε περισσότερα

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK,

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK, Tοποθέτηση Μπαταρίας 1. Αφαιρέστε το καπάκι του συνδετήρα USB. 2. Ανοίξτε το καπάκι της µπαταρίας. 3. Τοποθετήστε µια µπαταρία ΑΑΑ και βεβαιωθείτε ότι η µπαταρία έχει τοποθετηθεί στη σωστή θέση. 4. Κλείστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MP023/MP024/MP025 Sweex Pretty Pink MP3 Player

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MP023/MP024/MP025 Sweex Pretty Pink MP3 Player MP023/MP024/MP025 Sweex Pretty Pink MP3 Player Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Pretty Pink MP3-player. Με αυτή την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής MP3 μπορείτε να απολαύσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνική συσκευή SKH-400 Λειτουργικά χαρακτηριστικά Συµβατό µε συστήµατα FSK&DTMF 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας. 35 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 Sweex. Με αυτή την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106 ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν από τη χρήση του νέου προϊόντος σας για πρώτη φορά. Καλωσόρισμα Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού Εισαγωγή Αυτό το κομψό ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Το περίβλημα του ρολογιού διαθέτει λεπτή κάμερα και αναγνώστη καρτών Micro SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα Micro SD) για εγγραφή.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

CD/USB/AM/FM Boombox

CD/USB/AM/FM Boombox CD/USB/AM/FM Boombox ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ Πρίν τη χρήση, βεβαιωθείτε ότι η ονομαστική τάση της συσκευής σας ταιριάζει με την οικιακή τάση. Σημείωση : Συνδέστε τη

Διαβάστε περισσότερα

Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12. Εγχειρίδιο Χρήσης

Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12. Εγχειρίδιο Χρήσης Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12 Εγχειρίδιο Χρήσης 2 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος αρχείων ήχου ΜΡ3 Μνήμη (κάρτα) SD Μέγεθος Μνήμης εώς 8GB Ώρες εγγραφής (1GB=37 ώρες εγγραφής)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Πύργος ηχείων με CD, Bluetooth, PLL ραδιόφωνο FM, USB και NFC

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Πύργος ηχείων με CD, Bluetooth, PLL ραδιόφωνο FM, USB και NFC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Πύργος ηχείων με CD, Bluetooth, PLL ραδιόφωνο FM, USB και NFC Ξεκινώντας Αφαιρέστε τον εξοπλισμό από το κουτί. Αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας και τοποθετήστε το μέσα στο κουτί για

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Μουσικό εφέ Χρόνος αναπαραγωγής Ένδειξη µπαταρίας

Μουσικό εφέ Χρόνος αναπαραγωγής Ένδειξη µπαταρίας Κωδ: ΡΟΚ-ΘΡ ROCK N THRU TIME DIGITAL MUSIC PLAYER MP3 & WMA Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MP3&WMA/FM/REC/USB Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης, πριν να συνδέσετε, λειτουργήσετε ή ρυθµίσετε αυτή τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης παρέχονται στον οδηγό χρήστη (user s guide) που περιλαμβάνεται στο CD που συνοδεύει το πακέτο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση του υλικολογισμικού, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση της αναπαραγωγής ipod

Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Μόλις συνδέσετε ένα ipod, μπορείτε να εκτελέσετε αναπαραγωγή αρχείων μουσικής ή βίντεο ipod. Με τη χρήση του δέκτη, μπορείτε να εκτελέσετε λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης ασφαλείας 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΧΟΥ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΧΟΥ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΧΟΥ Οδηγίες χρήσης MP5918/MP5928 MP471SL/MP472BL/MP473PK MP591SL/MP592BL/MP593PK MP383PK Έκδοση 7 Σελίδα 1 Αυτή η συσκευή MP3 υποστηρίζει αρχεία MP1,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MENU 1. Είστε σε κατάσταση αναμονής με ανοικτό τον πομποδέκτη και πατάτε το πλήκτρο ώστε να μπείτε σε κατάσταση MENU, όπου και θα εμφανιστεί στην οθόνη. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην αγορά του ψηφιακού music player A12!

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην αγορά του ψηφιακού music player A12! Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην αγορά του ψηφιακού music player A12! Για να εξοικειωθείτε με την λειτουργία της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης. Σημειώσεις 1. Ενδέχεται να υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision KVESCAPE4KWC Action Camera Αδιάβροχη θήκη 30 m Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1] FIRST FA-1925-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] Φορητό σύστημα ηχείων με ραδιόφωνο, Υποδοχή USB Θύρα & TF κάρτα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της εταιρείας μας. Για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό συσκευή αναπαραγωγής MP3 με

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2 Εγχειρίδιο χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Car MP3 f2. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αυτό το MP3 player αυτοκινήτου έχει έναν πομπό

Διαβάστε περισσότερα

(MSC) (REC) (RPL) FM (FM) (BRO) (SYS)...

(MSC) (REC) (RPL) FM (FM) (BRO) (SYS)... Colorline 003 Εγχειρίδιο Χρήστη Περιεχόµενα Περιεχόµενα... 1 1. Συµβουλές Ασφάλειας... 2 2. Περιεχόµενα συσκευασίας... 2 3. Εισαγωγή... 2 4. Κεντρικό Μενού... 3 4.1 Μουσική (MSC)... 3 4.2 Εγγραφή (REC)...

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Επτά τρόποι λειτουργίας: Άνεση, Νυχτερινή, Αντιπαγωτική, Fil-Pilote, Chrono, Χρονοδιακόπτης-2h, Stand-by. - Λειτουργία "Άνεσης": Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

SD -1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

SD -1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SD -1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SD 1 2 SD 1 3 1. ΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Όταν ο διακόπτης είναι σε θέση ΟΝ η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. 2. ΚΑΛΩ ΙΟ ΤΡΟΦΟ ΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΙΚΤΥΟ 3. ΣΗΜΕΙΟ ΓΕΙΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY CAR MP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY CAR MP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY CAR MP3 1100 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Car MP3 1100. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. MP3 Player & FM transmitter για το αυτοκίνητο με επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SKH-300 Βασικά χαρακτηριστικά 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση διάρκειας συνοµιλίας. 30 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας Φίλτρο 5 ψηφίων προθέµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΑΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ CD PLAYER. Οδηγίες χρήσεως ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΑΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ CD PLAYER. Οδηγίες χρήσεως ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΑΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ CD PLAYER Οδηγίες χρήσεως ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Ένδειξη ενεργοποίησης 2. Ένδειξη STEREO FM 3. Ένδειξη Προγραμματισμού 4. Μικρόφωνο 5. Δείκτης ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ / ΠΑΥΣΗ 6.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR 908 ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR 908 ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR 908 ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Δυνατότητες της συσκευής...3 2. Όψεις της συσκευής...3 2.1 Πρόσοψη...3 2.2 Πίσω όψη..3 3. Εγκατάσταση της συσκευής.4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη Οδηγίες VTC 770 Ο μοναδικός σχεδιασμός των ρυθμιστικών αρχών AURA σειρά VTC που επιτρέπει σε λίγα λεπτά αναβάθμιση θερμοστάτη σας από το ένα μοντέλο στο άλλο, 1. Πλήκτρο ON / OFF του θερμοστάτη 2. Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας U R Safe DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστημα Συναγερμού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Εγγράψτε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 Σύνδεση 2 Τοποθέτηση 3 Ευχάριστη χρήση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης Τα πρώτα βήματα ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης 2. Καλώδιο USB ηλεκτρονικών βιβλίων 3. Ακουστικά 4. Θήκη μεταφοράς 5. 6. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth αυτοκινήτου MP3 Player Οδηγίες χρήσης

Bluetooth αυτοκινήτου MP3 Player Οδηγίες χρήσης Το Bluetooth MP3 αυτοκινήτου είναι χρήσιμο κατά την οδήγηση κυρίως για την ασφάλειά σας και για να μπορείτε να μιλάτε στο κινητό καθώς οδηγείτε. Bluetooth αυτοκινήτου MP3 Player Οδηγίες χρήσης Σύντομη

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ

VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ 1.Εξαρτήματα και λειτουργίες Οι κωδικοί 8200 έως 8231 χρησιμοποιούνται για να ορίσουν την διεύθυνση της κάθε θυροτηλεόραση από 00 έως 31.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μην αποσυνδέετε των αγωγό γείωσης από το καλώδιο τροφοδοσίας. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Ποτέ μην αποσυνδέετε των αγωγό γείωσης από το καλώδιο τροφοδοσίας. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PA MUSP 080 / 120 / 180 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν για πρώτη φορά. Στις οδηγίες που ακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ AUTO-DIALER 911 Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ Χαρακτηριστικά: Τάση Λειτουργίας: DC11V TO 15V Στατικό Ρεύµα: 20mA (MAX) Ρεύµα Λειτουργίας: 150mA (MAX) Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟ VOICE RECORDER VR-300. Οδηγίες Χρήσης

ΨΗΦΙΑΚΟ VOICE RECORDER VR-300. Οδηγίες Χρήσης ΨΗΦΙΑΚΟ VOICE RECORDER VR-300 Οδηγίες Χρήσης 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 3 ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 4 ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ... 5 ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ... 6 ΠΛΗΚΤΡΑ... 8 ΧΡΗΣΗ... 9 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ... 9 ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

β) Όταν ο συναγερμός είναι στο on, πατήστε το πλήκτρο «alarm pause button». O συναγερμός θα σταματήσει και σε 60 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί ξανά.

β) Όταν ο συναγερμός είναι στο on, πατήστε το πλήκτρο «alarm pause button». O συναγερμός θα σταματήσει και σε 60 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί ξανά. Οδηγίες Λειτουργίας Α. Εγκαταστήστε το περικάρπιο σύμφωνα με τις οδηγίες. α) τοποθετήστε τον κατάλληλο αισθητήρα στην υποδοχή στην δεξιά πλευρά του οξύμετρου ( ο αισθητήρας παράγεται αποκλειστικά από την

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

RR-US511 VQT2M20. Οδηγίες χρήσης Μαγνητόφωνο εγγραφής σε ψηφιακή μνήμη. Αρ. Μοντέλου. Αγαπητέ καταναλωτή,

RR-US511 VQT2M20. Οδηγίες χρήσης Μαγνητόφωνο εγγραφής σε ψηφιακή μνήμη. Αρ. Μοντέλου. Αγαπητέ καταναλωτή, Οδηγίες χρήσης Μαγνητόφωνο εγγραφής σε ψηφιακή μνήμη Αρ. Μοντέλου RR-US511 Αγαπητέ καταναλωτή, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγορά αυτής της συσκευής. Για βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα