ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΣΡ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΣΡ"

Transcript

1 Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2015 Αρ. Πρωτ.: 8217 Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Προς την Διάσκεψη των Προέδρων Προς την Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΣΡ Το ΕΣΡ έκλεισε 16 χρόνια από την ίδρυσή του. Είναι, όπως γνωρίζετε, από τις πρώτες Ανεξάρτητες Αρχές στη χώρα μας, με συνταγματικά κατοχυρωμένες τις αρμοδιότητές του και το νομικό καθεστώς των μελών του, που απολαμβάνουν προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας. Υπόκειται μόνο σε κοινοβουλευτικό έλεγχο ενώπιον της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και οι αποφάσεις του ελέγχονται από τα αρμόδια διοικητικά δικαστήρια. Οι ετήσιες εκθέσεις του υποβάλλονται στον Πρόεδρο της Βουλής και στα μέλη της Ειδικής Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Δυστυχώς το 2013 και το 2014 δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τις εκθέσεις μας, αν και εγκαίρως σας είχαν υποβληθεί. Σήμερα, ενώ τελειώνει και το 2015 σας αποστέλλουμε τη συνοπτική παρουσίασή τους αν και τελούμε υπό καθεστώς παύσης, βάσει της «νομοτεχνικής βελτίωσης» που προστέθηκε την ύστατη στιγμή στο σχέδιο νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες. Αυτήν την βελτίωση που κατέστησε ανενεργό το ΕΣΡ, έχουμε ήδη χαρακτηρίσει και αποκρούσει ως αντισυνταγματική, όπως άλλωστε και άλλες Ανεξάρτητες Αρχές, πόσο μάλλον που παύση θητείας εν ενεργεία μελών του ΕΣΡ δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα. Για τα πρακτικά και την πληρέστερη ενημέρωσή σας επί του θέματος καταθέτω το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης Τύπου 1/(6)

2 που δώσαμε στις 29 Οκτωβρίου Εν πάση περιπτώσει προβαίνουμε σε αυτή την ενέργεια για λόγους προστασίας του θεσμού του ΕΣΡ και φυσικά για λόγους σεβασμού της Βουλής και αυτοσεβασμού. Οι αρμοδιότητες του ΕΣΡ σας είναι γνωστές, όπως σας είναι γνωστές και οι θέσεις του ΕΣΡ για την αναμόρφωση της τηλεοπτικής νομοθεσίας τις οποίες υποβάλαμε αν και ουδέποτε μας ζητήθηκε- στους αρμόδιους υπουργούς (υπουργό Επικρατείας, Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης) ώστε το νομοσχέδιο που ψηφίσθηκε στη Βουλή να είναι σύμφωνο με τις εξελίξεις στο σύγχρονο ψηφιακό γίγνεσθαι και σύμφωνο με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Δεν ελήφθησαν υπ όψη, ούτε και η ανάγκη εναρμόνισης της νομοθεσίας με τις Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Καταθέτω για τα πρακτικά τις παρατηρήσεις που υποβάλαμε. Θα περιορισθώ να αναφέρω για τα υπό εξέταση έτη ότι η κοινωνική ευθύνη, η διαφάνεια και η αμεροληψία υπήρξαν, όπως και στο παρελθόν, βασικοί άξονες της λειτουργίας του ΕΣΡ. Επίσης, θεωρώ υποχρέωσή μου να εξάρω το υψηλό επίπεδο μόρφωσης και κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού του. Σύμφωνα με το οργανόγραμμά του ΕΣΡ προβλέπονται 81 θέσεις εργαζομένων. Κατέληξε να έχει σήμερα μόλις 39. Ουδέποτε, μάλιστα, τοποθετήθηκε διευθυντής στο ΕΣΡ. Αλλά χάρη σε αυτό το ελλιπέστατο αλλά υψηλής εκπαίδευσης επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό λειτουργεί το ΕΣΡ. Η υποβολή προτάσεων του ΕΣΡ για την αναμόρφωση του μη κωδικοποιημένου θεσμικού του πλαισίου ανατρέχει στο Τίποτα δεν έγινε. Στον έλεγχο του ΕΣΡ υπάγονται 119 τηλεοπτικοί σταθμοί και 918 ραδιοφωνικοί. Είναι, νομίζω, σαφές ότι με το υπάρχον δυναμικό, ο έλεγχος αυτός πάσχει. Αναλυτικά στις εκθέσεις καταγράφεται το φάσμα των ελέγχων του ΕΣΡ στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Εντός του έτους 2013 το ΕΣΡ εξέδωσε εξακόσιες είκοσι μία (621) αποφάσεις εκ των οποίων πέντε βεβαιώσεις νομίμου λειτουργίας ραδιοφωνικών σταθμών. Η θεματολογία των υποθέσεων που εξέτασε το 2/(6)

3 ΕΣΡ και για τις οποίες εξέδωσε σχετικές αποφάσεις αφορά κυρίως σε: έλλειψη αισθήματος ευθύνης, αθέμιτη διαφήμιση, αναξιοπρεπή συμπεριφορά, παράνομη προβολή βίας, αστροπροβλέψεις μέντιουμ χαρτομαντείες, μη υποβολή εκζητηθέντων στοιχείων, παράνομη δικτύωση, παραπλάνηση κοινού, παραβίαση τεκμηρίου αθωότητας, παραβίαση κανόνων πολιτικής πολυφωνίας, παρότρυνση σε ακραία κοινωνική συμπεριφορά, προβολή απαγορευμένου τυχηρού παιγνίου, προσβολή προσωπικότητας, προστασία ανηλίκων, συγκεκαλυμμένη διαφήμιση, υπέρβαση διαφημιστικού χρόνου, υποβάθμιση προγράμματος, παράνομη αλλαγή φυσιογνωμίας προγράμματος. Εντός του έτους 2014 το ΕΣΡ εξέδωσε πεντακόσιες εννέα (509) αποφάσεις εκ των οποίων οι διακόσιες ογδόντα είναι κυρωτικές. Η θεματολογία των υποθέσεων που εξέτασε το ΕΣΡ και για τις οποίες εξέδωσε σχετικές αποφάσεις αφορά κυρίως σε: έλλειψη αισθήματος ευθύνης (6), μη προβολή δελτίων ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα (5), παραβίαση τήρησης κανόνων πολιτικής πολυφωνίας (12), παράνομη διαφήμιση παιδικών παιχνιδιών (10), παραπλάνηση κοινού (24), προβολή απαγορευμένου παιγνίου (17), προστασία ανηλίκων (18), προστασία ελληνικής γλώσσας (12), υπέρβαση διαφημιστικού χρόνου (27), υπέρβαση επιτρεπτού επιπέδου ήχου διαφημιστικών μηνυμάτων (6). Το συνολικό ποσόν των επιβληθέντων προστίμων για το έτος 2013 ανέρχεται στα ευρώ εκ των οποίων ευρώ έχουν επιβληθεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς και ευρώ σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Το συνολικό ποσόν των επιβληθέντων προστίμων του έτους 2014 ανέρχεται στα ευρώ εκ των οποίων ευρώ έχουν επιβληθεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς και ευρώ σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τα χρήματα αυτά εισπράττονται από το ελληνικό Δημόσιο. Ο προϋπολογισμός του ΕΣΡ είναι Όπως διαπιστώνει εύκολα κανείς το ΕΣΡ δια των κυρώσεων που επιβάλλει εισφέρει στο Δημόσιο σχεδόν τριπλάσιο ποσό από αυτό του προϋπολογισμού του. 3/(6)

4 Το Ε.Σ.Ρ. ασκεί, κατά το άρθρο 5, παρ. 1 του Ν. 2863/2000, τις αποφασιστικές και λοιπές αρμοδιότητές του ως συλλογικό διοικητικό όργανο. Λειτουργεί σε Ολομέλεια και σε ειδικά κλιμάκια που συγκροτούνται με απόφαση της Ολομελείας για τη μελέτη και εξέταση συγκεκριμένων ή ζητημάτων γενικού ενδιαφέροντος. Με απόφαση της Ολομελείας μπορούν να μεταβιβάζονται στα κλιμάκια αποφασιστικές αρμοδιότητες για ζητήματα ήσσονος σημασίας. Με την από απόφαση της Ολομελείας χορηγήθηκε αποφασιστική αρμοδιότητα στο 3 ο κλιμάκιο για την έκδοση βεβαιώσεων νομίμου λειτουργίας ραδιοφωνικών σταθμών, κατά το άρθρο 53 του Ν. 2778/1999, και αδειών δικτυώσεως ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, κατά τα άρθρα 6 παρ.15 του Ν.2 328/1995 και 11 παρ.11 του Ν. 3592/2007. Τα έξι (6) κλιμάκια είναι: 1 ο Κλιμάκιο Δεοντολογίας, Εξέτασης Παραπόνων Πολιτών και Ελέγχου Δεοντολογίας Ποιότητας Προγραμμάτων. Πρέπει να τονίσω την ιδιαίτερη μέριμνα για την προστασία ανηλίκων. 2 ο Κλιμάκιο Ελέγχου Διαφάνειας. 3 ο Κλιμάκιο για την Εξέταση Αιτήσεων Χορήγησης Αδειών Τηλεοπτικών Σταθμών και Βεβαιώσεων Νομίμου Λειτουργίας Ραδιοφωνικών Σταθμών καθώς και αδειών δικτύωσης Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών σταθμών. 4 ο Κλιμάκιο Μέτρησης Τηλεθέασης, Ελέγχου Τήρησης των Αρχών της Πολιτικής Πολυφωνίας και Δικαιώματος Πρόσβασης των Κομμάτων στις Τηλεοπτικές Εκπομπές. 5 ο Κλιμάκιο για την Εξέταση Αιτήσεων Χορήγησης Συχνοτήτων ψηφιακής εκπομπής προγράμματος τηλεοπτικών σταθμών περιφερειακής και τοπικής εμβέλειας. 6 ο Κλιμάκιο Παρακολούθησης και Αξιολόγησης του Συστήματος «ΠΑΝΟΠΤΗΣ» στο πλαίσιο και του Τεχνικού Δελτίου Έργου/Υποδομών του «ΠΑΝΟΠΤΗ». Επίσης λειτουργούν: Α. Τμήμα Νομιμότητας και Χορήγησης Αδειών 4/(6)

5 Β. Τμήμα Ελέγχου Διαφάνειας Γ. Τμήμα Ποιότητας Προγραμμάτων Δ. Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας Αυτά, για να υπενθυμίσουμε το εύρος και τον όγκο εργασίας που διεκπεραιώνει ετησίως του ΕΣΡ. Το 2012, 2013 και το 2014 το ΕΣΡ αντιμετώπισε το μεγάλο πρόβλημα του τηλεοπτικού τζόγου. Πρόκειται για τα τηλεοπτικά τυχερά παιχνίδια υψηλής τηλεφωνικής χρέωσης για τους μετέχοντες τα οποία απέφεραν πακτωλό χρημάτων στα κανάλια που τα είχαν στο πρόγραμμά τους, με παραπλάνηση των αφελών, απελπισμένων ή εθισμένων στο τζόγο τηλεθεατών. Κάναμε έναν τιτάνιο αγώνα για την αντιμετώπιση του φαινομένου, επιβάλλοντας πρόστιμα, και σε σύγκρουση με τεράστια οικονομικά συμφέροντα εταιρειών από τις οποίες δεχθήκαμε αγωγές που εκκρεμούν σε γερμανικά και ελληνικά δικαστήρια. Εδέησε μόλις εφέτος και μετά από πολλές αποφάσεις του ΣτΕ να περιορισθεί στο ελάχιστο αυτό το φαινόμενο. Για το κλείσιμο της ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013 σας παραπέμπω στη συνέντευξη που σας διανείμαμε. Εκεί διατυπώνεται και η τότε εκφρασθείσα αντίθεσή μας. Το 2014 το ΕΣΡ αντιμετώπισε τις συνέπειες της βόμβας που εξερράγη στο διπλανό κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος επί της οδού Αμερικής. Τα συστήματα τεχνολογικής λειτουργίας του ΕΣΡ, περιλαμβανομένου και του ΠΑΝΟΠΤΗ, υπέστησαν μεγάλες ζημιές και ακόμη και σήμερα είτε υπολειτουργούν είτε δεν λειτουργούν. Ουδεμία ενίσχυση δόθηκε για την αποκατάστασή τους. Επί μήνες δεν είχαμε καν παράθυρα και φυσικά το καλοκαίρι του 2014 οι συνθήκες εργασίας ήταν αφόρητες διότι ούτε ο κλιματισμός λειτουργούσε. Λεπτομέρειες για τις ζημιές περιλαμβάνονται στις έκθεση του Κλείνοντας θα παρακαλούσα να σημειώσετε τα εξής: 5/(6)

6 Επειδή κάποιοι έχουν αναλάβει ρόλο κατηγόρου των Ανεξαρτήτων Αρχών, μεταξύ αυτών και ο υπουργός κ. Σπίρτζης, κι επειδή οι απόψεις τους με προφανή στόχο την κατάργηση των Αρχών- διαχέονται σε διάφορα μέσα, είναι αναγκαίο να ειπωθεί ότι οι Αρχές αυτές δεν συγκροτήθηκαν, όταν συγκροτήθηκαν, από κάποιο καπρίτσιο. Οι αρχές αυτές λειτουργούν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και η ανεξαρτησία τους απέναντι στην εκτελεστική εξουσία είναι αδιαμφισβήτητη. Αν εδώ, σε μας, αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, αυτοί οι κάποιοι θυμίζουν το «πλην Λακεδαιμονίων». Η Αντιπρόεδρος του ΕΣΡ Λίνα (Ορσαλία) Αλεξίου Επισυναπτόμενα: ΑΠ 6686/ Συνοπτικές Παρατηρήσεις του ΕΣΡ επί του σχεδίου νόμου για τις άδειες στα ΜΜΕ. ΑΠ 7352/ Λεπτομερείς Παρατηρήσεις του ΕΣΡ επί του σχεδίου νόμου για τις άδειες στα ΜΜΕ. ΑΠ 7402/ Συμπληρωματικό υπόμνημα Συνέντευξη τύπου ( ) 6/(6)

Υποβάλλεται ως κοινοποίηση: -Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκο Βούτση -Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ.

Υποβάλλεται ως κοινοποίηση: -Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκο Βούτση -Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2017 Α.Π. Προς [Τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς].... Υποβάλλεται ως κοινοποίηση: -Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκο Βούτση -Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

Ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 17 ης Ιουνίου 2012 ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

Ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 17 ης Ιουνίου 2012 ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ. 4/29.05.2012 Σήμερα ημέρα Τρίτη 29 Μαΐου 2012 και ώρα 13:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ. 4 / 01.04.2014

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ. 4 / 01.04.2014 ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ. 4 / 01.04.2014 Σήμερα ημέρα Τρίτη 01 Απριλίου 2014 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν

Διαβάστε περισσότερα

Ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

Ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ. 1/13.01.2015 Σήμερα ημέρα Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 13:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ο ΗΓΙΑ Αριθ. 3 /05.09.2006 Σήµερα ηµέρα Τρίτη 5 η Σεπτεµβρίου 2006 και ώρα 10:00πµ το Εθνικό Συµβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ.5 /06.05.2014

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ.5 /06.05.2014 ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ.5 /06.05.2014 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Σήμερα ημέρα Τρίτη 06 Μαΐου 2014 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ. 3/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ. 3/ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ. 3/01.04.2014 Σήμερα ημέρα Τρίτη 01 Απριλίου 2014 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 2015 Αρ. Πρωτ : Προς τα μέλη του Ε.Σ.Ρ. Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη και Δήμητρα Παπαδοπούλου. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Αθήνα, 2015 Αρ. Πρωτ : Προς τα μέλη του Ε.Σ.Ρ. Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη και Δήμητρα Παπαδοπούλου. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Αθήνα, 2015 Αρ. Πρωτ : Προς τα μέλη του Ε.Σ.Ρ. Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη και Δήμητρα Παπαδοπούλου. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλείστε στην 24η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ. 2/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ. 2/ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΑ Αριθμ. 2/03.09.2015 Σήμερα ημέρα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 13:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν η Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Αθήνα, 2015 Αρ. Πρωτ : Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Αθήνα, 2015 Αρ. Πρωτ : Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Αθήνα, 2015 Αρ. Πρωτ : Προς τα μέλη του Ε.Σ.Ρ. Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη και Δήμητρα Παπαδοπούλου. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλείστε στην 12η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης,

Διαβάστε περισσότερα

Ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 4 ης Οκτωβρίου 2009 ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 4 ης Οκτωβρίου 2009 ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ο ΗΓΙΑ Αριθµ. 3/15.09.2009 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Σήµερα ηµέρα Τρίτη 15 Σεπτεµβρίου 2009 και ώρα 10:00 το Εθνικό Συµβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 2011 Αρ. Πρωτ :

Αθήνα, 2011 Αρ. Πρωτ : Αθήνα, 2011 Αρ. Πρωτ : Προς την Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Λίνα Αλεξίου και τα μέλη: Εύη Δεμίρη, Ιωάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνο Τσουράκη, Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλείσθε στη

Διαβάστε περισσότερα

Το Εθνικό Συµβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχοντας υπόψη:

Το Εθνικό Συµβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχοντας υπόψη: ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ο ΗΓΙΑ Αριθµ. 1/09.09.2010 Σήµερα ηµέρα Πέµπτη 9 Σεπτεµβρίου 2010 και ώρα 12:00 το Εθνικό Συµβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, στην οποία

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. γ) ενδεχόμενη παράβαση των διατάξεων που αφορούν στο άρθρο 10

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. γ) ενδεχόμενη παράβαση των διατάξεων που αφορούν στο άρθρο 10 Αθήνα, 2013 Αρ. Πρωτ : Προς την Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Λίνα Αλεξίου και τα μέλη: Εύη Δεμίρη, Ιωάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη και Άρη Σταθάκη. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλείστε στην 24

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 2013 Αρ. Πρωτ :

Αθήνα, 2013 Αρ. Πρωτ : Αθήνα, 2013 Αρ. Πρωτ : Προς την Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Λίνα Αλεξίου και τα μέλη: Εύη Δεμίρη, Ιωάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη και Άρη Σταθάκη. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλείστε στην 27η

Διαβάστε περισσότερα

«Αυτό που διηγούμαστε συνέβη πραγματικά. Τίποτα δεν συνέβη όπως το διηγούμαστε.» Γκαίτε (Goethe)

«Αυτό που διηγούμαστε συνέβη πραγματικά. Τίποτα δεν συνέβη όπως το διηγούμαστε.» Γκαίτε (Goethe) «Αυτό που διηγούμαστε συνέβη πραγματικά. Τίποτα δεν συνέβη όπως το διηγούμαστε.» Γκαίτε (Goethe) «Η δύναμη και η επιρροή των ΜΜΕ στη διαχείριση της κρίσης» ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το θέμα της εργασίας είναι η δύναμη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η 336/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η 336/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η 336/19.10.2015 Η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης συνεδρίασε την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 μετά από πρόσκληση της

Διαβάστε περισσότερα

Δίκαιο Μ.Μ.Ε. Μάθημα 6: Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης- Αρμοδιότητες Επικ. Καθηγητής Παναγιώτης Μαντζούφας Τμήμα Νομικής Α.Π.Θ.

Δίκαιο Μ.Μ.Ε. Μάθημα 6: Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης- Αρμοδιότητες Επικ. Καθηγητής Παναγιώτης Μαντζούφας Τμήμα Νομικής Α.Π.Θ. Δίκαιο Μ.Μ.Ε. Μάθημα 6: Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης- Αρμοδιότητες Επικ. Καθηγητής Παναγιώτης Μαντζούφας Τμήμα Νομικής Α.Π.Θ. Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Προς την Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Λίνα Αλεξίου και τα µέλη: Εύη εµίρη, Ιωάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνο Τσουράκη, Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη.

Προς την Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Λίνα Αλεξίου και τα µέλη: Εύη εµίρη, Ιωάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνο Τσουράκη, Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη. Αθήνα, 2012 Αρ. Πρωτ : Προς την Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Λίνα Αλεξίου και τα µέλη: Εύη εµίρη, Ιωάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνο Τσουράκη, Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλείσθε στην

Διαβάστε περισσότερα

Προς την Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Λίνα Αλεξίου και τα μέλη: Εύη Δεμίρη, Ιωάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη και Άρη Σταθάκη.

Προς την Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Λίνα Αλεξίου και τα μέλη: Εύη Δεμίρη, Ιωάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη και Άρη Σταθάκη. Αθήνα, 2014 Αρ. Πρωτ : Προς την Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Λίνα Αλεξίου και τα μέλη: Εύη Δεμίρη, Ιωάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη και Άρη Σταθάκη. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλείστε στην 5η

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Αθήνα,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Αθήνα, Αθήνα, 24.03.2017 Προς τον Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Ροδόλφο Μορώνη, και τα μέλη Δήμητρα Παπαδοπούλου, Ευαγγελία (Λίλιαν) Μήτρου, Πόπη (Καλλιόπη) Διαμαντάκου, Βασίλειο Καραποστόλη, Νικόλαο Κιάο, Γεώργιο Πλειό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 337/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 337/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 337/19.10.2015 Η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης συνεδρίασε την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 μετά από πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

Προς την Πρόεδρο και τα μέλη των Διαρκών Επιτροπών της Βουλής: 1) Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης 2) Παραγωγής και Εμπορίου

Προς την Πρόεδρο και τα μέλη των Διαρκών Επιτροπών της Βουλής: 1) Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης 2) Παραγωγής και Εμπορίου H ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2015 Αρ. Πρωτ.: 7402 Προς την Πρόεδρο και τα μέλη των Διαρκών Επιτροπών της Βουλής: 1) Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης 2) Παραγωγής και Εμπορίου Κοινοποίηση:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 22/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 22/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 22/20.1.2014 Σήμερα ημέρα Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση σε αυτή τη θεματική ενότητα.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση σε αυτή τη θεματική ενότητα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση σε αυτή τη θεματική ενότητα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, και μέσω του ζητήματος των τηλεοπτικών αδειών, πιστεύω πως όλοι έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

1. Ακρόαση της «ΕΡΤ ΑΕ», για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με προσφυγή της ανώνυμης εταιρείας «EURONEWS S.A.» κατά απόφασης της πρώτης.

1. Ακρόαση της «ΕΡΤ ΑΕ», για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με προσφυγή της ανώνυμης εταιρείας «EURONEWS S.A.» κατά απόφασης της πρώτης. Αθήνα, 2013 Αρ. Πρωτ : Προς την Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Λίνα Αλεξίου και τα μέλη: Εύη Δεμίρη, Ιωάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη και Άρη Σταθάκη. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλείστε στην 6η

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 2015 Αρ. Πρωτ :

Αθήνα, 2015 Αρ. Πρωτ : Αθήνα, 2015 Αρ. Πρωτ : Προς την Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Λίνα Αλεξίου και τα μέλη: Εύη Δεμίρη, Ιωάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη και Δήμητρα Παπαδοπούλου. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλείστε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (εφ εξής Ε.Σ.Ρ.) προς: Τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών για έκδοση αποφάσεως.

Πρόταση Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (εφ εξής Ε.Σ.Ρ.) προς: Τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών για έκδοση αποφάσεως. Πανεπιστημίου & Αμερικής 5, Τ.κ. 105 64, Αθήνα Τηλ.: 210 3354500 Fax: 210 3319881 http:// www. esr. gr Ηλ.ταχ.: ncrtv @ otenet. gr Πρόταση Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (εφ εξής Ε.Σ.Ρ.) προς: Τον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΟΔΗΓΙΑ Αριθμός 6/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΟΔΗΓΙΑ Αριθμός 6/ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΑ Αριθμός 6/15.09.2014 Σήμερα ημέρα Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ «Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση»

ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ «Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση» Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ «Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση» Ι. Γενικές παρατηρήσεις Το φερόµενο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η 239/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η 239/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η 239/13.7.2015 Η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης συνεδρίασε την Δευτέρα 13.7.2015 μετά από πρόσκληση της Αντιπροέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2015 Περιεχόμενα: ΕΙΣΑΓΩΓΗ...4 Συνοπτική Παρουσίαση της Έκθεσης...5 ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Ρ...7 Ι. Σύνθεση της Ολομέλειας...7

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 64/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 64/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 64/16.2.2015 Σήμερα ημέρα Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου

Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου είναι ανεξάρτητος φορέας, ο οποίος συστάθηκε βάσει του περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Νόμου 7(Ι) του 1998 (όπως αυτός τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 184/

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 184/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 184/17.5.2011 Σήμερα ημέρα Τρίτη 17 Μαΐου 2011 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

2. Η Νέα ΜΕΡΑ εκπροσωπείται έκτοτε στη Βουλή από τα μέλη της Βουλευτές Ιωάννη Κουράκο (Β Πειραιώς) και Νικόλαο Σταυρογιάννη (Φθιώτιδας).

2. Η Νέα ΜΕΡΑ εκπροσωπείται έκτοτε στη Βουλή από τα μέλη της Βουλευτές Ιωάννη Κουράκο (Β Πειραιώς) και Νικόλαο Σταυρογιάννη (Φθιώτιδας). ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ Του πολιτικού κόμματος με την επωνυμία «Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση (Νέα ΜΕΡΑ)», που εδρεύει στην Αθήνα (Λέκκα 3-5) και εκπροσωπείται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η 77/21.3.2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ. Πρωτ. 1978/24.3.2017 Η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου, συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΕΣΡ για τις άδειες

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΕΣΡ για τις άδειες Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΕΣΡ για τις άδειες Επιστολήμε τις προτάσεις του κόμματος για τις τηλεοπτικές άδειες, απέστειλε σήμερα προς τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Αθανάσιο Κουτρομάνο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 3. Ακρόαση του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA CHANNEL», για

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 3. Ακρόαση του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA CHANNEL», για Αθήνα, 2015 Αρ. Πρωτ : Προς την Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Λίνα Αλεξίου και τα μέλη: Εύη Δεμίρη, Ιωάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη και Δήμητρα Παπαδοπούλου. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλείστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 430/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 430/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 430/10.11.2014 Σήμερα ημέρα Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 11 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 (ΑΡΘΡΟ 4 4 ΤΟΥ Ν. 2863/2000) 1 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2012 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ 2009 2012 Σύνοψη Αιτιολογία της Έκθεσης Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου ετοίμασε την παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

airetos.gr Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2019 Ερωτήσεις Απαντήσεις

airetos.gr Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2019 Ερωτήσεις Απαντήσεις airetos.gr 1. Ερώτηση: Πότε αρχίζει η προεκλογική περίοδος των αυτοδιοικητικών εκλογών, και πότε αρχίζουν οι περιορισμοί για την προβολή και τις εμφανίσεις των υποψηφίων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων;

Διαβάστε περισσότερα

Δίκαιο Μ.Μ.Ε. Μάθημα 7: Ιδιωτική Τηλεόραση Επικ. Καθηγητής Παναγιώτης Μαντζούφας Τμήμα Νομικής Α.Π.Θ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δίκαιο Μ.Μ.Ε. Μάθημα 7: Ιδιωτική Τηλεόραση Επικ. Καθηγητής Παναγιώτης Μαντζούφας Τμήμα Νομικής Α.Π.Θ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δίκαιο Μ.Μ.Ε. Μάθημα 7: Ιδιωτική Τηλεόραση Επικ. Καθηγητής Παναγιώτης Μαντζούφας Τμήμα Νομικής Α.Π.Θ. Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 2011 Αρ. Πρωτ :

Αθήνα, 2011 Αρ. Πρωτ : Αθήνα, 2011 Αρ. Πρωτ : Προς την Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Λίνα Αλεξίου και τα μέλη: Εύη Δεμίρη, Ιωάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνο Τσουράκη, Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλείσθε στη

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλείστε στην 36η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, την Τρίτη και ώρα 10:00, στην έδρα του ο

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλείστε στην 36η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, την Τρίτη και ώρα 10:00, στην έδρα του ο Αθήνα, 18.7.2017 Αρ. Πρωτ : 3844 Προς τον Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Ροδόλφο Μορώνη, και τα μέλη: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Ευαγγελία (Λίλιαν) Μήτρου, Πόπη (Καλλιόπη) Διαμαντάκου, Βασίλειο Καραποστόλη, Νίκολαο

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Αθήνα, Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 1 Αθήνα, 31.03.2017 Προς τον Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Ροδόλφο Μορώνη, και τα μέλη Δήμητρα Παπαδοπούλου, Ευαγγελία (Λίλιαν) Μήτρου, Πόπη (Καλλιόπη) Διαμαντάκου, Βασίλειο Καραποστόλη, Νικόλαο Κιάο, Γεώργιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 16 ης Μαρτίου 2010 (ΑΡΘΡΟ 4 4 ΤΟΥ Ν. 2863/2000) 2 Ε Θ Ν Ι Κ Ο Σ Υ Μ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3849, 30/4/2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3849, 30/4/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟ Για σκοπούς ολοκλήρωσης της εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο - «Οδηγία 89/552/ΕΟΚ του Συμβουλίου της 3 ης Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 5 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 (ΑΡΘΡΟ 4 4 ΤΟΥ Ν. 2863/2000) 1 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2011 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 334/

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 334/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 334/19.10.2015 Η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης συνεδρίασε την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 μετά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 183/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 183/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 183/11.5.2015 Σήμερα ημέρα Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ. Πρωτ. 5061/27.9.2018 ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 104/2018 Η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης,

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Πεπραγμένων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για το έτος 2010

Έκθεση Πεπραγμένων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για το έτος 2010 Έκθεση Πεπραγμένων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για το έτος 2010 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 15 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 (ΑΡΘΡΟ 4 4 ΤΟΥ Ν. 2863/2000) 2 Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 433/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 433/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 433/24.10.2011 Σήμερα ημέρα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Αριθ. 650/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Αριθ. 650/ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 650/16.12.2008 Σήµερα ηµέρα Τρίτη 16 εκεµβρίου 2008 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συµβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν ο

Διαβάστε περισσότερα

Προς την Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Λίνα Αλεξίου και τα µέλη: Εύη εµίρη, Ιωάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνο Τσουράκη, Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη.

Προς την Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Λίνα Αλεξίου και τα µέλη: Εύη εµίρη, Ιωάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνο Τσουράκη, Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη. Αθήνα, 2011 Αρ. Πρωτ : Προς την Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Λίνα Αλεξίου και τα µέλη: Εύη εµίρη, Ιωάννη Παπακώστα, Κωνσταντίνο Τσουράκη, Κωνσταντίνο Αποστολά, Γιώργο Στεφανάκη. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλείσθε στη

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση Μέσων Ενημέρωσης Τμήμα Οπτικοακουστικών Μέσων και Αρχείων Δ/ΝΣΗ: Φραγκούδη 11 & Αλ. ΠάντουΚαλλιθέα Τ.Κ.:

Διαβάστε περισσότερα

3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ

3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ Ή ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

θέμα: Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ Α. Εισαγωγή -λόγοι δημιουργίας ΑΔΑ -οι ΑΔΑ πριν τη συνταγματική αναθεώρηση του 2001

θέμα: Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ Α. Εισαγωγή -λόγοι δημιουργίας ΑΔΑ -οι ΑΔΑ πριν τη συνταγματική αναθεώρηση του 2001 ΣΧΟΛΗ ΝΟΜΙΚΩΝ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ Π.Μ.Σ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ μάθημα: Συνταγματικό Δίκαιο διδάσκοντες: Ανδρ. Δημητρόπουλος, καθηγητής, Θ. Αντωνίου, επ. καθηγήτρια εισήγηση: Παναγιώτα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ 2013 2016 Σύνοψη Αιτιολογία της Έκθεσης Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου ετοίμασε την παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ. Πρωτ. 5063/27.9.2018 ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 106/2018 Η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης,

Διαβάστε περισσότερα

Αγία Παρασκευή, Α.Π Προς ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Υπόψη : Προέδρου κου. Ι. Λασκαρίδη. Αντιπροέδρου κας Λίνας Αλεξίου.

Αγία Παρασκευή, Α.Π Προς ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Υπόψη : Προέδρου κου. Ι. Λασκαρίδη. Αντιπροέδρου κας Λίνας Αλεξίου. Αγία Παρασκευή, 20-02-2012 Α.Π. 1176 Προς ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Υπόψη : Προέδρου κου. Ι. Λασκαρίδη Αντιπροέδρου κας Λίνας Αλεξίου Μελών 1 / 7 ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΙΤΗΣΗ και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Της Δευτεροβάθμιας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ. Πρωτ. 2720/12.5.2017 ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η 80/2017 Η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ύστερα από πρόσκληση της Προεδρεύουσας Αντιπροέδρου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 47/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 47/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 47/30.1.20124 Σήμερα ημέρα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΡ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Σ/Ν "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΡ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Σ/Ν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΡ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Σ/Ν "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" Έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση Σχέδιο Νόμου για τη σύσταση Ηλεκτρονικού Συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 448/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 448/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 448/23.9.2013 Σήμερα ημέρα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

Α. ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΘΕΜΑ : 5 ο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ Α. ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ Θεσμικό πλαίσιο Η σύσταση των Ειδικών Επιτροπών Ελέγχου Εφαρμογής Νομοθεσίας σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 474/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 474/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 474/14.11.2011 Σήμερα ημέρα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Α Λυκείου. Τηλεόραση. Τα μέλη της ομάδας ΚΟΡΜΠΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΙΚΟΥ ΑΤΖΕΛΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Α Λυκείου. Τηλεόραση. Τα μέλη της ομάδας ΚΟΡΜΠΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΙΚΟΥ ΑΤΖΕΛΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α Λυκείου Τηλεόραση Τα μέλη της ομάδας ΚΟΡΜΠΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΙΚΟΥ ΑΤΖΕΛΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Υπεύθυνος καθηγητής Παπαδόπουλος Σπυρίδων ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Πριν 30

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία ραδιοφωνικών σταθµών ελεύθερης λήψης µέσω δορυφόρου ή άλλων δικτύων

Λειτουργία ραδιοφωνικών σταθµών ελεύθερης λήψης µέσω δορυφόρου ή άλλων δικτύων ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ο ΗΓΙΑ Αριθ. 4/9.9.2003 Σήµερα ηµέρα Τρίτη 9 Σεπτεµβρίου 2003 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συµβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3679, 31/1/2003 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟΥ Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3679, 31/1/2003 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟΥ Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟΥ Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 300Α. 46 του 1959 1. Ο παρών Νόμος θα αναφέρεται ως ο περί Ραδιοφωνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ε.Σ.Ρ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2003- ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2003 ΑΘΗΝΑ 2004 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή.. 1 Αρµοδιότητες και οργάνωση του Ε.Σ.Ρ.3 ραστηριότητες του Ε.Σ.Ρ...9 Τµήµα Νοµιµότητας

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργία Καζάκου, ΠΕ09. Οικονομολόγος. Πολιτική Παιδεία. Β Τάξη Γενικού Λυκείου

Γεωργία Καζάκου, ΠΕ09. Οικονομολόγος. Πολιτική Παιδεία. Β Τάξη Γενικού Λυκείου Πολιτική Παιδεία Β Τάξη Γενικού Λυκείου 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ο Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 4.3 Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 Οργάνωση δημόσιας διοίκησης Δημόσια διοίκηση Συστήματα οργάνωσης Συγκεντρωτικό Αποκεντρωτικό Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 367/20.7.2009 Σήµερα ηµέρα Τρίτη 20 Ιουλίου 2009 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συµβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Μετάδοση από τηλεοπτικούς σταθµούς διαφηµίσεων παιδικών παιχνιδιών.

Μετάδοση από τηλεοπτικούς σταθµούς διαφηµίσεων παιδικών παιχνιδιών. Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ο ΗΓΙΑ Αριθ. 2/18.02.2014 Σήµερα ηµέρα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συµβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία

Διαβάστε περισσότερα

Για τα έτη 2011 και 2012

Για τα έτη 2011 και 2012 Έκθεση σχετικά με την εφαρμογή των άρθρων 16 και 17 της Οδηγίας για τις υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων (προβολή και διανομή ευρωπαϊκών έργων και ανεξάρτητων παραγωγών) Για τα έτη 2011 και ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η 329/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η 329/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η 329/1.10.2015 Η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης συνεδρίασε την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00, κατόπιν προσκλήσεως

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3679, 31/1/2003 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3679, 31/1/2003 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 7(Ι) του 1998 88(Ι) του 1998 13(Ι) του 1999 159(Ι) του 1999 23(Ι)

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Πανελλαδικής Έρευνας Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Απρίλιος 2007 Ταυτότητα Έρευνας Πανελλαδική Τηλεφωνική έρευνα με χρήση δομημένου ερωτηματολογίου Ημερομηνίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 130/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 130/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 130/12.3.2012 Σήμερα ημέρα Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 382/9.7.2012 Σήμερα ημέρα Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην

Διαβάστε περισσότερα

Το θεσμικό πλαίσιο της ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης αθλητικών γεγονότων

Το θεσμικό πλαίσιο της ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης αθλητικών γεγονότων Το θεσμικό πλαίσιο της ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης αθλητικών γεγονότων Χάρις Τσίγκου, Ειδικός Ειδικός Επιστήμονας ΕΣΡ Η συμβιωτική σχέση τηλεόρασης και αθλητισμού Πορεία ευθέως ανάλογη της τεχνολογικής

Διαβάστε περισσότερα

Τί σημαίνει η απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ;

Τί σημαίνει η απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ; Τί σημαίνει η απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ; (Μόνη νόμιμη λύση παραμένει η προσωρινή ανάκληση της κατάργησης της ΕΡΤ) Ακρίτας Καϊδατζής Λέκτορας Συνταγματικού Δικαίου στο Τμήμα Νομικής Α.Π.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 172/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 172/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 172/20.5.2014 Σήμερα ημέρα Τρίτη 20 Μαΐου 2014 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) - Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας

Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) - Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας Κοινή τοποθέτηση ΣΔΕ, ΕΙΤΗΣΕΕ, ΕΔΕΕ στο υπό δημόσια διαβούλευση σ/ν του Υπουργού Επικρατείας με τίτλο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Διάθεσης Διαφημιστικού Χρόνου» Την Παρασκευή 1 η Ιουλίου 2016, ο Υπουργός Επικρατείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 157/2019

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 157/2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ. Πρωτ. 4615/8.10.2019 ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 157/2019 Η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ PLANET KAI TOY ΤΕΜΡΟ ΣΤΟΝ...ΑΕΡΑ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ PLANET KAI TOY ΤΕΜΡΟ ΣΤΟΝ...ΑΕΡΑ Ημερομηνία Ανάρτησης: 28/05/2002 ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ PLANET KAI TOY ΤΕΜΡΟ ΣΤΟΝ...ΑΕΡΑ Σε κατάληψη του ραδιοφωνικού αέρα προχώρησαν σήμερα Τρίτη 28 Μαΐου οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού Πλάνετ, κλιμακώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΡ. 4 ο Διεθνές Συνέδριο Ε.Ε.Τ.Τ. Ευρυζωνική Σύγκλιση Τηλεπικοινωνιών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

ΕΣΡ. 4 ο Διεθνές Συνέδριο Ε.Ε.Τ.Τ. Ευρυζωνική Σύγκλιση Τηλεπικοινωνιών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ΕΣΡ 4 ο Διεθνές Συνέδριο Ε.Ε.Τ.Τ. Ευρυζωνική Σύγκλιση Τηλεπικοινωνιών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Αθήνα, 20 Μαϊου 2009 1 Εισαγωγή Είναι γνωστό ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν το πρόγραμμά τους με

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, ΑΠ.: 672/17 ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

Μαρούσι, ΑΠ.: 672/17 ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Μαρούσι, 13-11-2012 ΑΠ.: 672/17 ΑΠΟΦΑΣΗ Θέση σε εφαρμογή της ΑΠ 629/50/17-11-2011 Απόφασης της ΕΕΤΤ με θέμα: «Λήψη απόφασης επί της ακροάσεως δια της υποβολής έγγραφου υπομνήματος της ανώνυμης εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 176/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 176/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 176/20.5.2014 Σήμερα ημέρα Τρίτη 20 Μαΐου 2014 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. Πέμπτη, 25 Μάιος :58 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 25 Μάιος :59

Συντάχθηκε απο τον/την Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. Πέμπτη, 25 Μάιος :58 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 25 Μάιος :59 Νέο ΕΣΡ, παλιές τακτικές ; Αγία Παρασκευή, 25/05/2017 Η ΠΟΣΠΕΡΤ, από την πρώτη στιγμή, με ανακοινώσεις της και δελτία τύπου (χαρακτηριστικά : 2/9/2016, 14/11/2016, 17/01/2017), αλλά και με την 24ωρη απεργία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ. alco THE PULSE OF SOCIETY

ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ. alco THE PULSE OF SOCIETY ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ alco THE PULSE OF SOCIETY ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΕΝΤΟΛΕΑΣ: ΤΥΠΟΣ: ΔΕΙΓΜΑ: ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ: alco ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ Ε.Σ.Ρ. 12 ΕΡΤ Α.Ε. ΠΟΣΟΤΙΚΗ (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

θέτει στη μεταβατική διάταξη του άρθρου 17 [Σημείωση: Με την εν λόγω διάταξη ορίζεται ουσιαστικώς μία μεταβατική περίοδος που χρονικά τοποθετείται από

θέτει στη μεταβατική διάταξη του άρθρου 17 [Σημείωση: Με την εν λόγω διάταξη ορίζεται ουσιαστικώς μία μεταβατική περίοδος που χρονικά τοποθετείται από H συνέπεια του χαρακτηρισμού τηλεοπτικού σταθμού ως εθνικής, περιφερειακής ή τοπικής εμβελείας για τον προσδιορισμό του ποσού της χρηματικής ικανοποιήσεως λόγω ηθικής βλάβης στις περιπτώσεις επιληψίμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 11 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 (ΑΡΘΡΟ 4 4 ΤΟΥ Ν. 2863/2000) 1 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2012 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/333-1/ Α Π Ο Φ Α Σ Η 11 /2018

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/333-1/ Α Π Ο Φ Α Σ Η 11 /2018 ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Αθήνα,07-02-2018 Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/333-1/07-02-2018 Α Π Ο Φ Α Σ Η 11 /2018 (Τµήµα) Η Αρχή Προστασίας εδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα συνεδρίασε σε σύνθεση Τµήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 268/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 268/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 268/12.7.2011 Σήμερα ημέρα Τρίτη 12 Ιουλίου 2011 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην

Διαβάστε περισσότερα

Δίκαιο Μ.Μ.Ε. Μάθημα 11: Ραδιοτηλεόραση και προστασία της προσωπικότητας. Επικ. Καθηγητής Παναγιώτης Μαντζούφας Τμήμα Νομικής Α.Π.Θ.

Δίκαιο Μ.Μ.Ε. Μάθημα 11: Ραδιοτηλεόραση και προστασία της προσωπικότητας. Επικ. Καθηγητής Παναγιώτης Μαντζούφας Τμήμα Νομικής Α.Π.Θ. Δίκαιο Μ.Μ.Ε. Μάθημα 11: Ραδιοτηλεόραση και προστασία της προσωπικότητας Επικ. Καθηγητής Παναγιώτης Μαντζούφας Τμήμα Νομικής Α.Π.Θ. Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόλογος... 5 Σύνθεση της ΑΔΑΕ.... 9 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΩΝ... 15 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Διάρθρωση της Έκθεσης Πεπραγμένων της ΑΔΑΕ... 17 Κεφάλαιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 25/

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 25/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αριθ. 25/16.1.2012 Σήμερα ημέρα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα