Cas Interface 2 User Manual. Rev all rights reserved. ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ -

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Cas Interface 2 User Manual. Rev. 1.0 www.duolabs.com all rights reserved. ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ -"

Transcript

1 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ -

2 ΕΝΟΤΗΤΕΣ 1. ΤΙ EIΝΑΙ ΤΟ CAS INTERFACE 2? 2. Cas Interface 2 - Kit. 3. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΗΓΩΝ. 4. Cas Studio & Control Panel. 5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ CAM. 6. Ucas Programming. 7. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

3 1. ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ Cas Interface 2. ΤΟ CAS INTERFACE 2 ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ CAS INTERFACE ΚΑΙ ΤΟΥ CAS INTERFACE+. H ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΥΝ ΕΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΥΡΑ USB ΤΟΥ PC ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ Common Access Modules, ΕΚΤΕΣ, smartcard, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ PC ΕΙΝΑΙ ΣΕ Full Speed USB 1.1/2.0 ΣΥΜΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ PLC ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90 Mhz. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 20ΑΠΙΝΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟ ΕΥΕΙ ΕΊΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. ΤΟ ΠΟΛΎ ΚΑΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟ ΕΥΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ Cas Interface ΚΑΙ Cas Interface +Plus. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΟ Cas Interface 2 ΕΊΝΑΙ Ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΤΑ ΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝ ΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ UPDATE ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΘΑ ΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΌ Τις ΙΣΤΟΣΕΛΙ ΕΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΕΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ FORUM ΜΑΣ. ΕΆΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΤ ΚΑΙ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΏΣ ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΕ ΤΑ CAM ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΌΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΌΤΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ONLINE FORUM.

4 2. Cas Interface 2 - Kit. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΙ Duolabs ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. Ε Ώ ΕΙΝΑΙ Αυτά ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΤ. J-Card ΣΥΝ ΕΕΤΑΙ ΣΤΟ 20 ΠΙΝΟ Add-On ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ ΚΟΝΕΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ Cam ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ. ΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΡΟΦΟ ΟΤΙΚΟ. Cas Interface 2 ΚΥΡΙΑ ΜΟΝΑ Α. ΣΥΝ ΕΕΤΑΙ ΣΤH USB ΘΥΡΑ ΤΟΥ PC IAMEΣOY ENOS A-B USB ΚΑΛΩ ΙΟΥ. ΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΡΟΦΟ ΟΤΙΚΟ. ΣΥΝ ΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΙΟΥ ΚΑΛΩ ΙΟΥ ΣΥΝ ΕΕΙ ΤΟ J-Card ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑ Α.

5 3. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΗΓΩΝ. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ CAS INTERFACE STUDIO AΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΕΊΝΑΙ ΠOΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Cas Interface 2 ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΥΝ ΕΣΕΤΕ ΣΤΗ ΘΥΡΑ USB. TΟ CAS INTERFACE STUDIO ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ Windows 98/ME/2000/XP. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝ ΕΣΤΕ ΤΟ Cas Interface 2 ΣΤΗ ΘΥΡΑ USB ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ Ο ΗΓΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ: ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ Next.

6 ΠΑΤΗΣΤΕ Next.

7 ΠΑΤΗΣΤΕ Continue Anyway.

8 ΠΑΤΗΣΤΕ Finish.

9 ΕΛΕΓΞΤΕ ΑΝ ΣΤΟ Windows Control Panel ΤΟ Cas Itnerface 2 ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ. ΑΝ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΈΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΕΡΡΩΤΙΜΑΤΙΚΟ, ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ PC ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ. ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟΥΣ Ο ΗΓΟΥΣ. ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΙΜΙΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ Ο ΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΜΙΑ ΘΥΡΑ USB.

10 4. Cas Interface Studio & Control Panel. ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ Cas Interface 2 ΣΥΝ ΕΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ USB ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ Programs folder. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΣΥΝ Ε ΕΜΕΝΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟ Cas Interface 2 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΈΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΗΧΟ 2 ΦΟΡΕΣ. ΌΤΑΝ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΟ Cas Interface 2 ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ: ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΟ Cas Inteface 2.

11 ΜΟΛΙΣ ΤΟ Cas Inteface 2 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΝΟΥ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ: Help ΣΥΝ ΕΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ FORUM. Reserved Reserved. Forum ΣΥΝ ΕΣΗ ΣΤΟ FORUM ΜΑΣ. Product Register Product registration. ΠΡΟΤΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ REGISTRATION ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ. Ucas Ucas programming menu. Status ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ Cas Interface Cam Joker programming menu. DreamBox ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Dreambox boot-loader. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΜΑΣ. Web site connection ΣΥΝ ΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΜΑΣ.

12 Move bar ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. Exit Exits. Serial Number or software version ΕΙΧΝΕΙ ΤΟ software version ΑΝ ΤΟ Cas Interface 2 ΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝ Ε ΕΜΕΝΟ. ΌΤΑΝ ΤΟ Cas Interface 2 ΕΊΝΑΙ ΣΥΝ Ε ΕΜΕΝΟ ΕΙΧΝΕΙ ΤΟ SERIAL NUMBER.

13 CAM ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ. ΤΡΕΞΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΌΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. CAM ΟΤΑΝ ΤΟ Cas Interface 2 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ. ΣΠΡΩΞΤΕ ΤΟ CAM ΜΕΣΑ ΣΤΟ PCMCIA ΚΟΝΝΕΚΤΟΡΑ: ΣΥΝ ΕΣΤΕ ΤΟ J-Card ΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟ 20ΠΙΝΟΥ ΠΛΑΚΕ ΚΑΛΩ ΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΡΩΞΤΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ CAM ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ PIN ΚΑΘΑΡΕΣ.ΠΡΟΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ PIN ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗ.

14 ΣΠΡΩΞΤΕ ΤΟ J-Card ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΗ ΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Cam ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΌΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ: ΠΑΤΗΣΤΕ Connect ΚΑΙ ΈΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΕΝΤ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΌΤΙ ΤΟ CAM ΕΧΕΙ ΤΑΣΗ.

15 ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΗΜΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ: ΑΝ ΤΟ Joker Cam ΕΝ ΣΥΝ ΕΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΑΠΑΛΑ ΤΟ J-Card ΜΕΣΑ ΣΤΟ CAM ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝ ΕΣΗ. ΌΤΑΝ ΕΙΞΕΙ Joker Connected ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ESC ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣand ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ:

16 ΤΩΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ Open File ΚΑΙ ΙΑΛΕΞΤΕ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ UPLOAD. προσοχη εµεις δεν δινουµε κανενα αρχειο και σας παρακαλουµε µην µας το ζητατε. Duolabs ΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΏΣ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ.ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. ΜΟΛΙΣ ΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ Write. ΑΥΤΉ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΡΑΤΑ 4/5 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ CAM ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

17 6. Ucas ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ. ΤΡΕΞΤΕ ΤΟ Cas Interface Studio. ΙΑΛΕΞΤΕ Ucas ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΑΝΕΛ. ΣΠΡΩΞΤΕ ΤΟ Cam ΜΕΣΑ ΣΤΟ PCMCIA ΚΟΝΕΚΤΟΡΑ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ Connect ΚΟΥΜΠΙ. ΣΥΝ ΕΣΗ ΣΤΟ Cam. ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΞΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Cas Module ΕΠΙΣΗΣ. ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΣΤΕΣ Flash memories ΕΙΝΑΙ: Toshiba: TC58FVT160AFT Hynix: HY29LV160 ST: M29W160DB AMD: AM29LV160LV ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ Flash Memories ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ read/write/verify/erase ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΡΟΥΤΙΝΕΣ. ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΆΛΛΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ FLASH ΜΝΗΜΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Read/Erase/Verify (with a loaded buffer)/write a Flash Memory. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ Erase Flash ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΟΠΟΙΑ ΗΠΟΤΕ ΆΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΘΑ ΟΥΛΕΨΕΙ! Open File ΚΟΥΜΠΙ. ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΟ.bin ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. Save ΚΟΥΜΠΙ. ΘΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΦΕΡ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΕ ΈΝΑ ΑΡΧΕΙΟ.

18 ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΌΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΝΗΜΗ (loaded or read). Read ΚΟΥΜΠΙ. ΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ Flash Memory ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΟ Read/Write Address table ΣΤΑ ΕΞΙΑ. Write ΚΟΥΜΠΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΈΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΧΕΙΟ, ΑΛΛΙΩΣ Η ΜΑΦΕΡ ΘΑ ΕΙΞΕΙ Α ΕΙΑ. ΌΤΑΝ ΤΟ Write ΠΑΤΗΘΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΌ ΤΗ ΘΕΣΗ h0000 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΕΚΙΝΝΗΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟ Read/Write Address table ΣΤΑ ΕΞΙΑ. Η ΕΝΤΟΛΗ WRITE ΘΑ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΕΙ ΤΟ FF ΏΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΧΥΤΕΡΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ FF bytes ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΑΠΌ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟ Erase. ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ 360 Kbytes ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΛΕΠΤΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟ ΑΠΌ ΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ PC. Verify ΚΟΥΜΠΙ.ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΣ ΜΠΑΦΕΡ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΚΑΛΑ. Erase All ΚΟΥΜΠΙ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 1 ΛΕΠΤΟ. ΘΑ ΣΒΥΣΕΙ ΤΗΝ ALL 16 Mbit Flash Memory ΠΕΡΙΟΧΗ (ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΟΡΤΩΜΑΤΟΣ). ΘΑ ΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟ ΜΠΛΟΚ ΣΒΥΝΕΙ. Edit ΚΟΥΜΠΙ. ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΝ Cas Interface 2 FILE EDITOR. Xilinx Write ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ Xilinx 9536 CPLD. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΌΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΉ ΤΗΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΟΝΤΟΥΛ Η ΣΤΟ ΕΚΤΗ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ.

19 7. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Cas Interface 2 ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΒΕΡΣΙΟΝ ΤΟΥ Cas Studio ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟ Duolabs. ΚΑΘΕ.bin ΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΩΘΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. ΜΠΟΡΕΙΥΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ Web Forum. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ Cas Interface 2 ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ Η ΣΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΚΆΘΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Όλα ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ Ο ΗΓΙΩΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Με εκτιµηση, Duolabs Srl Riccardo Alessi Duolabs Srl Via Molini Nove (Vicenza) Italy Tel Fax Web: info@duolabs.com

20 TRANSLATED TO GREEK BY MANOKAS ATHANASIOS ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΝΩΚΑ

USER MANUAL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗ ΣΗ Σ The translation became from GATOS Η μετάφραση έγινεαπό τον GATO

USER MANUAL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗ ΣΗ Σ The translation became from GATOS Η μετάφραση έγινεαπό τον GATO USER MANUAL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗ ΣΗ Σ The translation became from GATOS Η μετάφραση έγινεαπό τον GATO User Manual contents: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗ ΣΗ Σ Π Ε ΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1.... Cas Interface Kit & Π ΛΗ ΡΟΦΟΡΙΕΣ. 2.... ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την Διαδικασία αποθήκευσης στοιχείων ελέγχου πινάκων για επίλυση θέματος Οριοθέτησης.

Οδηγίες για την Διαδικασία αποθήκευσης στοιχείων ελέγχου πινάκων για επίλυση θέματος Οριοθέτησης. Οδηγίες για την Διαδικασία αποθήκευσης στοιχείων ελέγχου πινάκων για επίλυση θέματος Οριοθέτησης. 1. SMART BOARD SERIAL NUMBER: Ο σειριακός αριθμός του Διαδραστικού πίνακα βρίσκεται στην δεξιά πλαϊνή μεριά

Διαβάστε περισσότερα

2. Περιγραφή Προιόντος 2.1. Εγκατάσταση της συσκευής προγραμματισμού 2.2. Εγκατάσταση του λογισμικού 2.3. Εισαγωγή μπαταριών

2. Περιγραφή Προιόντος 2.1. Εγκατάσταση της συσκευής προγραμματισμού 2.2. Εγκατάσταση του λογισμικού 2.3. Εισαγωγή μπαταριών 1. Περιεχόμενα 1. Περιεχόμενα 2. Περιγραφή Προιόντος 2.1. Εγκατάσταση της συσκευής προγραμματισμού 2.2. Εγκατάσταση του λογισμικού 2.3. Εισαγωγή μπαταριών 3. Πως να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό καταλόγου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) Πρόγραμμα για τον Προγραμματισμό των Μηχανών D.P.S. S-800, Open Cash και S-710 μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB Εγκατάσταση ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

WC053 - Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0. Σημαντικό! Εγκαταστήστε τον οδηγό προτού συνδέσετε το Sweex Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2!

WC053 - Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0. Σημαντικό! Εγκαταστήστε τον οδηγό προτού συνδέσετε το Sweex Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2! WC053 - Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0 Εισαγωγή Μην εκθέτετε το Sweex Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή

Διαβάστε περισσότερα

Cas Interface 3 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Cas Interface 3 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Cas Interface 3 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - Μαιος 2005 Cas Interface 3 Εγχειριδιο χρηστη 2003-2005 Duolabs srl Duolabs, Cas interface 3, Cas Interface Studio ειναι µαρκες του εργοστασιου της στην Ιταλια

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card PU052 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card. Αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να προσθέσετε απλά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ζωντανών Μεταδόσεων Υπηρεσιών Βίντεο. Πανεπιστημίου Κρήτης. Εγχειρίδιο τεχνικού μετάδοσης

Εγχειρίδιο Ζωντανών Μεταδόσεων Υπηρεσιών Βίντεο. Πανεπιστημίου Κρήτης. Εγχειρίδιο τεχνικού μετάδοσης Εγχειρίδιο Ζωντανών Μεταδόσεων Υπηρεσιών Βίντεο Πανεπιστημίου Κρήτης Εγχειρίδιο τεχνικού μετάδοσης Περιεχόμενα 1. ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ... 3 1.1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1.2. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΑΙΤΗΜΑ...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα Συσκευασίας... 2. 2. Απαιτήσεις Συστήματος... 2. 4. Τεχνική Υποστήριξη... 7. 5. Τεχνικά Χαρακτηριστικά... 7

1. Περιεχόμενα Συσκευασίας... 2. 2. Απαιτήσεις Συστήματος... 2. 4. Τεχνική Υποστήριξη... 7. 5. Τεχνικά Χαρακτηριστικά... 7 Joker Driverless Webcam Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η V e r s i o n 1. 0 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Περιεχόμενα Συσκευασίας... 2 2. Απαιτήσεις Συστήματος... 2 3. Joker Web Camera... 2 3.1 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

DreamSpark. Τώρα λοιπόν που μάθατε περι τίνος πρόκειται, ας δούμε πώς μπορεί κάποιος να κατεβάσει λογισμικό από το site του DreamSpark.

DreamSpark. Τώρα λοιπόν που μάθατε περι τίνος πρόκειται, ας δούμε πώς μπορεί κάποιος να κατεβάσει λογισμικό από το site του DreamSpark. DreamSpark Το DreamSpark είναι μια πρωτοβουλία της Microsoft, για δωρεάν παροχή λογισμικού σε φοιτητές και άλλα μέλη ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, για ερευνητικούς-εκπαιδευτικούς σκοπούς και όχι μόνο. To λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση για Windows XP και Vista

Εγκατάσταση για Windows XP και Vista LW311 Sweex - Ασύρματος προσαρμογέας LAN Cardbus 300 Mbps Μην εκθέτετε τον ασύρματο προσαρμογέα LAN Cardbus 300 Mbps της Sweex σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία

Διαβάστε περισσότερα

MICROBOT SERVER MICROBOT MONITOR ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MICROBOT

MICROBOT SERVER MICROBOT MONITOR ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MICROBOT MICROBOT SERVER MICROBOT MONITOR ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MICROBOT Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΕΩΣ V1.01 www.mtec.gr 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Η/Υ...4 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ...5

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ESCHOOL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ESCHOOL ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ESCHOOL 1 Βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα έχει τουλάχιστον 1 GB μνήμη RAM (2GB μνήμη RAM αν χρησιμοποιηθεί σαν λειτουργικό σύστημα τα WindowsVista ή Windows 7).

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Java αποτελεί εµπορικό σήµα της Sun Microsystems στις ΗΠΑ. Το λογότυπο SD αποτελεί εµπορικό σήµα

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Οδηγίες Παραμετροποίησης Power Electronics Control Ε.Π.Ε. Τύποι Συσκευών: LFT169 - LFR169 Περιγραφή: Πομπός και Δέκτης Τηλεχειρισμού 169MHz

Διαβάστε περισσότερα

SMPcache. Ένα εργαλείο για προσομοίωση-οπτικοποίηση κρυφής μνήμης (Cache)

SMPcache. Ένα εργαλείο για προσομοίωση-οπτικοποίηση κρυφής μνήμης (Cache) SMPcache Ένα εργαλείο για προσομοίωση-οπτικοποίηση κρυφής μνήμης (Cache) 1. Βασικές ρυθμίσεις του συστήματος: δημιουργία μια δικής μας σύνθεσης συστήματος. Το SMPcache είναι ένα εργαλείο με το οποίο μπορούμε

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία σύνδεσης του modem. Εγκατάσταση του Modem

Προετοιμασία σύνδεσης του modem. Εγκατάσταση του Modem ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ DIAL-UP ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ WINDOWS XP Διαδικασία δικτύωσης PC μέσω modem Στις επόμενες παραγράφους περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσετε προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝ ΕΣΗΣ DIAL-UP ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ WINDOWS XP

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝ ΕΣΗΣ DIAL-UP ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ WINDOWS XP ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝ ΕΣΗΣ DIAL-UP ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ WINDOWS XP ιαδικασία δικτύωσης PC µέσω modem Στις επόµενες παραγράφους περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσετε προκειµένου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία OTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.otetvgo.gr. Για τη χρήση της υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ζωντανών Μεταδόσεων Εξελιγμένων Υπηρεσιών Βίντεο Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου Εγχειρίδιο τεχνικού μετάδοσης

Εγχειρίδιο Ζωντανών Μεταδόσεων Εξελιγμένων Υπηρεσιών Βίντεο Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου Εγχειρίδιο τεχνικού μετάδοσης Πανεπιστήμιο Κρήτης Εγχειρίδιο Ζωντανών Μεταδόσεων Εξελιγμένων Υπηρεσιών Βίντεο Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου Εγχειρίδιο τεχνικού μετάδοσης Πανεπιστήμιο Κρήτης Περιεχόμενα 1. ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ... 3 1.1.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Εγκατάσταση για Windows XP και Vista. Ελληνική έκδοση. LW056V2 Sweex - Ασύρματος προσαρμογέας LAN Cardbus 54 Mbps

Εισαγωγή. Εγκατάσταση για Windows XP και Vista. Ελληνική έκδοση. LW056V2 Sweex - Ασύρματος προσαρμογέας LAN Cardbus 54 Mbps LW056V2 Sweex - Ασύρματος προσαρμογέας LAN Cardbus 54 Mbps Εισαγωγή Μην εκθέτετε τον ασύρματο προσαρμογέα LAN Cardbus 54 Mbps της Sweex σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση ηλιακή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την εγκατάσταση του πακέτου Cygwin

Οδηγίες για την εγκατάσταση του πακέτου Cygwin Οδηγίες για την εγκατάσταση του πακέτου Cygwin Ακολουθήστε τις οδηγίες που περιγράφονται σε αυτό το file μόνο αν έχετε κάποιο laptop ή desktop PC που τρέχουν κάποιο version των Microsoft Windows. 1) Copy

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth με Android Phones

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth με Android Phones Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth με Android Phones Ισχύει για προϊόντα από το 2012 και μετά CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi Αυτό το εγχειρίδιο περιγράφει τα βήματα που απαιτούνται

Διαβάστε περισσότερα

Hase οδηγίες χρήσης.

Hase οδηγίες χρήσης. Hase οδηγίες χρήσης. Το Hase είναι ένα πρόγραμμα προσομοίωσης που έχει αναπτυχθεί στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου (http://www.icsa.inf.ed.ac.uk/research/groups/hase/) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Login screen

Οδηγίες Χρήσεως Login screen Οδηγίες Χρήσεως 1) Πρέπει οι κάρτες SΙΜ να δηλωθούν στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας με την ταυτότητα σας, ΚΑΙ να ενεργοποιηθούν κάνοντας μια κλήση. 2) 'Επειτα φορτώστε με χρόνο ομιλίας τη SIM του tracker

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Υλισμικό. Εγκατάσταση σε Windows 98SE. PU006 Sweex 2 Port Serial PCI Card

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Υλισμικό. Εγκατάσταση σε Windows 98SE. PU006 Sweex 2 Port Serial PCI Card PU006 Sweex 2 Port Serial PCI Card Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex 2 Port Serial PCI Card. Αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα δυο σειριακές θύρες στον Η/Υ σας.

Διαβάστε περισσότερα

MiniLogger Software. Thermochrons.

MiniLogger Software. Thermochrons. Σύστηµα καταγραφής θερµοκρασιών MiniLogger Εισαγωγή Το σύστηµα καταγραφής και διαχείρισης θερµοκρασιών MiniLogger, αποτελείται από τα αυτόνοµα καταγραφικά Thermochron και το λογισµικό MiniLogger. Τα αυτόνοµα

Διαβάστε περισσότερα

Hase οδηγίες χρήσης.

Hase οδηγίες χρήσης. Hase οδηγίες χρήσης. Το Hase είναι ένα πρόγραμμα προσομοίωσης που έχει αναπτυχθεί στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου (http://www.icsa.inf.ed.ac.uk/research/groups/hase/) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex USB Webcam 100K with Microphone. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

PU054 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card

PU054 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card PU054 Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex 2 Port USB 2.0 & 2 Port FireWire PC Card. Αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να προσθέσετε απλά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΥ 213 Εργαστήριο Οργάνωσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Μικροεπεξεργαστών

ΗΜΥ 213 Εργαστήριο Οργάνωσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Μικροεπεξεργαστών ΗΜΥ 213 Εργαστήριο Οργάνωσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Μικροεπεξεργαστών Εργαστήριο 1 Διδάσκων: Δρ. Γιώργος Ζάγγουλος Email: zaggoulos.george@ucy.ac.cy www.ece.ucy.ac.cy/courses/ece213 Εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χειρισµού. Οδηγίες χρήσεως driver B

Οδηγίες χειρισµού. Οδηγίες χρήσεως driver B Οδηγίες χρήσεως driver B ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εγκατάσταση... 3 1.1 USB Σύνδεση... 5 2. Εκκίνηση Λειτουργία... 2.1 Απενεργοποίηση... 7 2.2. Προγραµµατισµός Παραµέτρων... 7 2.3. Αρχεία_a_b_c... 8 2.4 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Kidspiration 2.1

Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Kidspiration 2.1 Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Kidspiration 2.1 Το Κidspiration είναι ένα πρόγραμμα το οποίο σας βοηθά να κατασκευάζετε διαγράμματα-χάρτες εννοιών. Μπορείτε να εμπλουτίσετε τα σχεδιαγράμματά σας με ήχους και εικόνες. Ας

Διαβάστε περισσότερα

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας Κωδικοποίηση Κάμερας 1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή yoosee από το App store (IOS) ή από την σελίδα www.yoosee.co (Android) 2. Κάνουμε register με χρήση του e-mail μας και με εναν κωδικό. Θα εμφανιστεί μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

ZWCAD 2010 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Εισαγωγή

ZWCAD 2010 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Εισαγωγή ZWCAD 2010 Ο ΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η Αξιόπιστη λύση CAD για Σχεδίαση 2D & 3D! Εισαγωγή Ευχαριστούµε που επιλέξατε το ZWCAD! Ο οδηγός αυτός περιγράφει την διαδικασία σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Hase οδηγίες χρήσης.

Hase οδηγίες χρήσης. Hase οδηγίες χρήσης. Το Hase είναι ένα πρόγραμμα προσομοίωσης που έχει αναπτυχθεί στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου (http://www.icsa.inf.ed.ac.uk/research/groups/hase/) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Υλισμικό. Εγκατάσταση σε Windows 98SE. PU007 Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Υλισμικό. Εγκατάσταση σε Windows 98SE. PU007 Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card PU007 Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card. Αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Java αποτελεί εμπορικό σήμα της Sun Microsystems, Inc στις Η.Π.Α. Το λογότυπο SD αποτελεί εμπορικό

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων

Κάρτες εξωτερικών µέσων Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Java είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Sun Microsystems, Inc στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα που ανήκει στον κάτοχο αυτού. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν! Β ΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ Kidspiration για παιδιά Το kidspiration είναι ένα πρόγραμμα το οποίο σας βοηθά να κατασκευάζετε διαγράμματα εννοιών (χάρτες εννοιών).μπορείτε να εμπλουτίσετε τα σχεδιαγράμματά σας με ήχους

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΔΕΚΤΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

ΕΝΑΣ ΔΕΚΤΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΣ ΔΕΚΤΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ Μετά από την εδραίωση της ψηφιακής τηλεόρασης και στην Ελλάδα η αγορά κατακλύστηκε από αποκωδικοποιητές για τις παλαιότερες συσκευές και τηλεοράσεις νέας

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

1 Τοποθετήστε τις µπαταρίες

1 Τοποθετήστε τις µπαταρίες Πληροφορίες προϊόντος A B C F D E G H I J K Ποντίκι A: Τροχός κύλισης και τρίτο πλήκτρο LED χαµηλής ισχύος µπαταρίας (αναβοσβήνει) B: εξί πλήκτρο C: Αριστερό πλήκτρο D: Πλήκτρο περιήγησης πίσω E: Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων

Κάρτες εξωτερικών µέσων Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός Χρήστη Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 Α. Τοποθετήστε στην συσκευή μια κάρτα sim (Νάνο κάρτα) αφού πρώτα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Pin της κάρτας sim σε κάποιο κινητό τηλέφωνο. Β. Για να ανοίξετε την συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC050 Sweex Webcam 1.3 Megapixel USB 2.0

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC050 Sweex Webcam 1.3 Megapixel USB 2.0 WC050 Sweex Webcam 1.3 Megapixel USB 2.0 Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Webcam 1.3 Megapixel USB 2.0. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα συνομιλίες

Διαβάστε περισσότερα

PU002 Sweex 2 Port Serial PCI Card

PU002 Sweex 2 Port Serial PCI Card PU002 Sweex 2 Port Serial PCI Card Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex 2 Port Serial PCI Card. Αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα δυο σειριακές θύρες στον Η/Υ σας.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ζωντανών Μεταδόσεων Εξελιγμένων Υπηρεσιών Βίντεο Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου Εγχειρίδιο τεχνικού μετάδοσης

Εγχειρίδιο Ζωντανών Μεταδόσεων Εξελιγμένων Υπηρεσιών Βίντεο Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου Εγχειρίδιο τεχνικού μετάδοσης Πανεπιστήμιο Κρήτης Εγχειρίδιο Ζωντανών Μεταδόσεων Εξελιγμένων Υπηρεσιών Βίντεο Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου Εγχειρίδιο τεχνικού μετάδοσης Πανεπιστήμιο Κρήτης Περιεχόμενα 1. ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ... 3 1.1.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. PU003 Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. PU003 Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card PU003 Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card. Αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ BloodShed Dev-C++

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ BloodShed Dev-C++ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ BloodShed Dev-C++ Α. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Το πρόγραμμα BloodShed Dev-C++ είναι ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης* κώδικα για γλώσσες

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

LW053 Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adapter 54 Mbps

LW053 Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adapter 54 Mbps Ελληνική Έκδ ση LW053 Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adapter 54 Mbps Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adapter 54 Mbps. Αυτός ο Ασύρματος Προσαρμογέας LAN

Διαβάστε περισσότερα

INFORMATION TECHNOLOGY IN LEARNING ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

INFORMATION TECHNOLOGY IN LEARNING ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ INFORMATION TECHNOLOGY IN LEARNING ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Εγκατάσταση του CD-ROM Βάλτε το CD του προγράμματος στον οδηγό των CD-ROM. Θα πρέπει αυτόματα να ξεκινήσει η εγκατάσταση του προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα

Κατασκευή λογισµικού: ηµήτριος Χάρµπας Πυθαγόρα 24, Χολαργός Τηλ: ηλ-ταχ: Οδηγίες εγκατάστασης

Κατασκευή λογισµικού: ηµήτριος Χάρµπας Πυθαγόρα 24, Χολαργός Τηλ: ηλ-ταχ:   Οδηγίες εγκατάστασης Οδηγίες εγκατάστασης Κατασκευή λογισµικού: ηµήτριος Χάρµπας Πυθαγόρα 24, 155 62 Χολαργός Τηλ: 210 65 38 215 ηλ-ταχ: ggcad95@gmail.com, www.ggcad.gr Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η Αν το κλειδί (Hasp) συνδέεται στην παράλληλη

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. LW051 Sweex Wireless LAN PC Card 54 Mbps

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. LW051 Sweex Wireless LAN PC Card 54 Mbps LW051 Sweex Wireless LAN PC Card 54 Mbps Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless LAN PC Card 54 Mbps. Αυτός ο Ασύρματος Προσαρμογέας LAN σας επιτρέπει να συνδέσετε το ασύρματο

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Java είναι εµπορικό σήµα της εταιρείας Sun Microsystems, Inc. στις Ηνωµένες Πολιτείες. Το λογότυπο

Διαβάστε περισσότερα

Android Studio για Windows

Android Studio για Windows Android Studio για Windows 1. Οδηγίες Εγκατάστασης: 1. Κατεβάστε το Android Studio από εδώ (τελευταία έκδοση 0.4.6, 496 MB): http://developer.android.com/sdk/installing/studio.html 2. Εγκαταστήστε το αρχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ eduroam

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ eduroam ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ Πατησίων 76, ΑΘΗΝΑ 104 34 - Tηλ.. 210 8203900 - Fax. 210 8203909 e-mail: noc@aueb.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ eduroam To eduroam είναι

Διαβάστε περισσότερα

To περιβάλλον Ανάπτυξης εφαρμογών της Visual Basic 2008 Express Edition

To περιβάλλον Ανάπτυξης εφαρμογών της Visual Basic 2008 Express Edition To περιβάλλον Ανάπτυξης εφαρμογών της Visual Basic 2008 Express Edition Πίνακας Περιεχομένων To περιβάλλον Ανάπτυξης εφαρμογών της Visual Basic 2008 Express Edition... 1 Εκτέλεση του περιβάλλοντος ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων

Κάρτες εξωτερικών µέσων Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα του κατόχου του. Η επωνυµία Java είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416 Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου Model (Eπεκτάσιµα τηλεφωνικά κέντρα) Κατάλογος λειτουργιών 1. SMDR (Προαιρετική λειτουργία σύνδεσης µε PC) 2. υνατότητα επέκτασης από 208 σε 416 3. Προ-ηχογραφηµένα µηνύµατα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΧΑΡΤΗ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΒΗΜΑ 1 Ο Εγγραφή νέου μέλους Αν είστε νέος χρήστης και εισέρχεστε για πρώτη φορά στο MapShop, δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό με τα προσωπικά στοιχεία που θα σας

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία σύνδεσης στην εφαρμογή TAVL

Διαδικασία σύνδεσης στην εφαρμογή TAVL Διαδικασία σύνδεσης στην εφαρμογή TAVL Αγαπητέ πελάτη, Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, και επιλέξατε εμάς για την παρακολούθηση των οχημάτων σας. Παρακάτω, θα

Διαβάστε περισσότερα

BHMATA ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 3S/I.T.P.

BHMATA ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 3S/I.T.P. BHMATA ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 3S/I.T.P. Πριν την έναρξη της διαδικασίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αναβάθμιση διαφέρει σε κάποιες λεπτομέρειες, ανάλογα με το τύπο της βάσης δεδομένων της κάθε χρήσης.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

0 Οδηγίες σύνδεσης στο Π.Σ. - Λειτουργικό Σύστηµα Win XP 1 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εισαγωγή... 4 2. Σύνδεση του netmod µε τον Η/Υ... 5 3. Εγκατάσταση του netmod σε windows XP... 8 4 Οδηγίες σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 Κεφάλαιο 1: Windows XP Κεφάλαιο 2: Επιφάνεια εργασίας (desktop)... 15

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 Κεφάλαιο 1: Windows XP Κεφάλαιο 2: Επιφάνεια εργασίας (desktop)... 15 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 Κεφάλαιο 1: Windows XP... 9 Κεφάλαιο 2: Επιφάνεια εργασίας (desktop)... 15 Κεφάλαιο 3: Γραμμή εργασιών (taskbar)... 26 Κεφάλαιο 4: Χειρισμός παραθύρων... 44

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕ 2.3 Εξελιγμένες υπηρεσίες Βίντεο ΠΣΔ

ΠΕ 2.3 Εξελιγμένες υπηρεσίες Βίντεο ΠΣΔ Υποέργο 5 Υλοποίηση πράξης ΣΤΗΡΙΖΩ - εργασίες αρμοδιότητας Πανεπιστημίου Κρήτης Υλοποίηση Δράσης Α2 ΠΕ 2.3 Εξελιγμένες υπηρεσίες Βίντεο ΠΣΔ Εγχειρίδιο Ζωντανών Μεταδόσεων Εξελιγμένων Υπηρεσιών Βίντεο Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση SafeNet Authentication Client για Windows. Λήψη αρχείου εγκατάστασης, Οδηγίες Εγκατάστασης, Αλλαγή ΡΙΝ

Εγκατάσταση SafeNet Authentication Client για Windows. Λήψη αρχείου εγκατάστασης, Οδηγίες Εγκατάστασης, Αλλαγή ΡΙΝ Εγκατάσταση SafeNet Authentication Client για Windows Λήψη αρχείου εγκατάστασης, Οδηγίες Εγκατάστασης, Αλλαγή ΡΙΝ Λήψη αρχείου εγκατάστασης Για να διαπιστώσετε εάν το λειτουργικό σας σύστημα είναι 32 ή

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

F: Κουµπί σύνδεσης G: Θήκη µπαταριών Η: Σύνδεσης φόρτισης I: Αισθητήρας κίνησης/λυχνία. GR Τοποθέτηση µπαταριών. 12 ώρες

F: Κουµπί σύνδεσης G: Θήκη µπαταριών Η: Σύνδεσης φόρτισης I: Αισθητήρας κίνησης/λυχνία. GR Τοποθέτηση µπαταριών. 12 ώρες TRUST MI5400X BLUETOOTH OPTICAL MOUSE Πληροφορίες προϊόντος Ποντίκι A B Φορτιστής F D G I E C H J A: εξί πλήκτρο ποντικιού B: Τροχός Intelli /λυχνία µπαταρίας άδεια και φόρτιση C: Αριστερό πλήκτρο ποντικιού

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα που ανήκει στον κάτοχό του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης EAP Controller Software

Οδηγίες Χρήσης EAP Controller Software Οδηγίες Χρήσης EAP Controller Software Designed by TP-Link Hellas Ltd. Professional Business Unit Επιμέλεια: Βαλάντης Οικονομόπουλος 1 Περιεχόμενα 1.1 Προσδιορισμός της Τοπολογίας του Δικτύου...2 1.2 Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

CYGWIN Οδηγίες Χρήσης (Συγγραφέας: Γιώργος ούκας)

CYGWIN Οδηγίες Χρήσης (Συγγραφέας: Γιώργος ούκας) Γενικά CYGWIN Οδηγίες Χρήσης (Συγγραφέας: Γιώργος ούκας) Το cygwin είναι ένα περιβάλλον προσοµοίωσης του UNIX/Linux στα Windows. Παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα να δηµιουργεί προγράµµατα κάνοντας χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

Cas Interface 3 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Cas Interface 3 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Cas Interface 3 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - Μαιος 2005 Cas Interface 3 Εγχειριδιο χρηστη 2003-2005 Duolabs srl Duolabs, Cas interface 3, Cas Interface Studio ειναι µαρκες του εργοστασιου της στην Ιταλια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606 Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606 Ευχαριστούµε που προτιµήσατε ένα από τα προϊόντα µας. Βασικές λειτουργίες: Φωτιζόµενη οθόνη LCD µε Οπτική και ακουστική ένδειξη της κατάστασης της µηχανής στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

LC Sweex Wireless LAN PC Card 54 Mbps

LC Sweex Wireless LAN PC Card 54 Mbps LC500070 Sweex Wireless LAN PC Card 54 Mbps Εισαγωγή Σας ευχαριστούµε που αγοράσατε την κάρτα PC ασύρµατου δικτύου 54 Mbps Sweex. Αυτή η κάρτα PC σας επιτρέπει να στήσετε ένα ασύρµατο δίκτυο σε χρόνο µηδέν.

Διαβάστε περισσότερα

Nova On Demand. Connection Guide

Nova On Demand. Connection Guide Nova On Demand Connection Guide Προαπαιτούμενη συνδεσμολογία για την Υπηρεσία Nova On Demand μέσω Ethernet Υπάρχουν δύο προτεινόμενες συνδεσμολογίες για την χρήση της Υπηρεσίας Nova On Demand : 1 η. Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X.

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X. BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για να εισάγετε, οργανώσετε και να δείτε βίντεο, κατεβάστε το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (συμβατό μόνο με PC). Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fisher-price.com/kidtough

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Μικροεπεξεργαστών

Συστήματα Μικροεπεξεργαστών Εργαστήριο 1 ο Εισαγωγή στον AVR Περίγραμμα Εργαστηριακής Άσκησης Εισαγωγή... 2 Κατηγορίες μικροελεγκτών AVR... 2 Εξοικείωση με το περιβάλλον AVR Studio 4... 3 Βήμα 1ο: Δημιουργία νέου έργου (project)...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Απαιτήσεις συστήματος IBM συμβατό PC με επεξεργαστή Pentium III 700 MHz ή ανώτερο Τουλάχιστον 256 MB RAM Τουλάχιστον 30 MB ελεύθερος χώρος στον σκληρό

Διαβάστε περισσότερα

2.1 Σύνδεση Εξωτερικής Συσκευής στο IDE

2.1 Σύνδεση Εξωτερικής Συσκευής στο IDE 2.1 Σύνδεση Εξωτερικής Συσκευής στο IDE Κατά την ανάπτυξη μιας εφαρμογής είναι σημαντικό να ελέγχετε την λειτουργικότητά της σε μια συσκευή, πριν την δημοσιεύσετε στους χρήστες. Ένα πολύ βολικό σύστημα,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7 Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7 Ισχύει για προϊόντα από το 2012 και μετά CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi Αυτό το εγχειρίδιο περιγράφει τα βήματα που απαιτούνται για την

Διαβάστε περισσότερα