Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP"

Transcript

1 Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP

2 2 Μια πλήρης σειρά καμερών IP Γιατί να επιλέξετε οτιδήποτε άλλο εκτός από το καλύτερο για τη δική σας δικτυακή εφαρμογή CCTV; Κάμερες IP FlexiDome τέλεια σχεδιασμένες κάμερες για διακριτική παρακολούθηση χώρων Κάμερες IP Dinion ευέλικτες λύσεις υψηλής απόδοσης για τις πλέον «δύσκολες» τοποθεσίες Κάμερες AutoDome Modular ανθεκτικές κάμερες PTZ υψηλής ταχύτητας, για παρακολούθηση χώρων σε όλες τις συνθήκες Κάμερες Megapixel βιντεοκάμερες υπερ-υψηλής ευκρίνειας που αναδεικνύουν ακόμη και τη μικρότερη λεπτομέρεια

3 3 Η Bosch συνέθεσε την απόλυτη σειρά επαγγελματικών καμερών IP για την παρακολούθηση χώρων, η οποία σας προσφέρει τα πάντα από την υψηλότερη ποιότητα εικόνας μέχρι στυλάτη εμφάνιση. Η σειρά καμερών IP FlexiDome επεκτείνει την γκάμα δικτυακών καμερών που διαθέτουμε προκειμένου να καλύψει το ευρύτερο φάσμα εφαρμογών παρακολούθησης χώρων. Στις άλλες σειρές περιλαμβάνονται οι κάμερες IP Dinion, AutoDome Modular και IP Megapixel. Έτσι, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια λύση κάμερας IP που να σας παρέχει τον ιδανικό συνδυασμό κορυφαίων επιδόσεων, εξαιρετικής αξίας, ευελιξίας και βολικότητας.

4 4 Το λογικό βήμα προς το IP Η σύγκλιση ανάμεσα στα δίκτυα ασφαλείας και δεδομένων αποτελεί μια φυσική πρόοδο αυτών των αλληλοσυμπληρούμενων τεχνολογιών. Μέσω τοπικών δικτύων ή ακόμη και του Διαδικτύου, οι λύσεις δικτύου IP της Bosch σάς προσφέρουν επιπρόσθετο έλεγχο μέσω συστημάτων CCTV με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στο χειρισμό. Η αποθήκευση και η διαχείριση εικόνων από πολλές τοποθεσίες είναι δυνατή από ένα κεντρικό σημείο, γεγονός που επιτρέπει την εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε περιεχόμενο από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

5 5 Η αυξημένη υπολογιστική ισχύς και η ευφυΐα που ενυπάρχουν στα προϊόντα βίντεο που προσφέρουμε τα καθιστούν ιδανικά τόσο για αμιγώς IP συστήματα όσο και για υβριδικά (αναλογικά και ψηφιακά) συστήματα. Με τις κάμερες IP της Bosch, μπορείτε πλέον να συνδυάζετε υψηλής ποιότητας παρακολούθηση χώρων μέσω βίντεο με τα πολλά πανίσχυρα και βολικά πλεονεκτήματα της δικτύωσης IP, όπως μεταξύ άλλων: u Επεκτασιμότητα u Βελτιωμένη προσπελασιμότητα, όπως μεταξύ άλλων τηλεχειρισμός u Κεντρική αποθήκευση και διαχείριση u Αυτοματοποιημένη διαχείριση συναγερμών και συμβάντων σε ολόκληρο το σύστημα Προστασία της επένδυσής σας Κατά τη μετάβαση από αναλογικό σύστημα σε ψηφιακό, μπορείτε να συνθέσετε ένα υβριδικό σύστημα το οποίο θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε την υπάρχουσα επένδυσή σας, ενώ ταυτόχρονα θα σας προετοιμάσει να περάσετε στην επόμενη γενιά συστημάτων παρακολούθησης χώρων με κάμερες IP της Bosch.

6 6 Κάμερες IP FlexiDome Τέλεια σχεδιασμένες κάμερες για διακριτική παρακολούθηση χώρων Τα συστήματα IP FlexiDome διευκολύνουν την εγκατάσταση περισσότερο από ποτέ και φέρνουν το δικό τους στυλ στις δικές σας εφαρμογές παρακολούθησης χώρων. Στυλάτη εμφάνιση και κορυφαίες επιδόσεις πλήρεις λύσεις που συνδυάζουν την κομψότητα του θόλου με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

7 7 Χαρακτηριστικά u Βραβευμένη απόδοση κάμερας Dinion και Dinion XF u Περίβλημα υψηλής αντοχής σε κρούση και βανδαλισμούς u Κορυφαία ποιότητα ψηφιακής εικόνας με δυνατότητα σύνδεσης μέσω δικτύου IP Ποιότητα DVD, με ταχύτητα καρέ 30 IPS σε ανάλυση 4CIF Τρόποι συμπίεσης MPEG-4 και JPEG, ταυτόχρονα u Εγγραφή σε iscsi u IVMD με ανάλυση περιεχομένου βίντεο u Με τροφοδοσία ρεύματος μέσω Ethernet (Powerover-Ethernet, PoE), όπως μεταξύ άλλων εξωτερικό τροφοδοτικό AC ή DC u Εύκολο στην εγκατάσταση και τον τελικό έλεγχο πριν την παράδοση Κάτω από τον ελκυστικό και ανθεκτικό στους βανδαλισμούς θόλο, κρύβεται μια υψηλής απόδοσης δικτυακή κάμερα έγχρωμου CCD. Χάρη στην τεχνολογία Dinion ή Dinion XF, τα συστήματα IP FlexiDome προσφέρουν μια σειρά από δυνατότητες που διασφαλίζουν την λήψη καθαρών, ευκρινών εικόνων υψηλής ανάλυσης σε κάθε στιγμή, ακόμη και σε τοποθεσίες με έντονο φως πίσω από το θέμα. Η λειτουργία NightSense αντισταθμίζει τις συνθήκες σταδιακά μειούμενης φωτεινότητας και περνά αυτόματα σε μονόχρωμο τρόπο λειτουργίας για αύξηση της ευαισθησίας, ενώ το μοντέλο κάμερας IP ημέρας/νύχτας FlexiDome DN περιλαμβάνει φίλτρο υπερύθρων με μηχανική μεταγωγή που παρέχει βελτιωμένη απόδοση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η συμπίεση MPEG-4, ο «στραγγαλισμός» (throttling) του εύρους ζώνης, η πολλαπλή διανομή (multicasting) και το IVMD συνδυάζονται μεταξύ τους για τη διαχείριση της χρήσης του χώρου αποθήκευσης και του εύρους ζώνης με εξαιρετικό βαθμό απόδοσης. Μπορείτε να εγγράφετε εικόνες κεντρικά, με τη βοήθεια δικτυακών συσκευών εγγραφής βίντεο ή απ' ευθείας σε συσκευές iscsi συνδεδεμένες στο δίκτυο.

8 8 Κάμερες IP Dinion Ευέλικτες λύσεις υψηλής απόδοσης για τις πλέον «δύσκολες» τοποθεσίες προσαρμοστούν και να βελτιστοποιηθούν σύμφωνα με την πλέον απαιτητική εφαρμογή. Οι κάμερες αυτές υποστηρίζουν τόσο αναλογικές συνδέσεις όσο και συνδέσεις Ethernet, γεγονός που τις καθιστά συμβατές με υπάρχουσες εγκαταστάσεις CCTV και σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες επεκτασιμότητας. Έτσι, μπορείτε εύκολα να περάσετε στην νεότερη ψηφιακή τεχνολογία, ενώ ταυτόχρονα προστατεύετε την αρχική σας επένδυση.

9 9 Χαρακτηριστικά u Υβριδική κάμερα IP ταυτόχρονη αναλογική λειτουργία και λειτουργία Ethernet, με ενσωματωμένες υποδοχές σύνδεσης IP και BNC που γεφυρώνουν το χάσμα ανάμεσα στην υπάρχουσα και τη νέα τεχνολογία u Κορυφαία ποιότητα ψηφιακής εικόνας με δυνατότητα σύνδεσης μέσω δικτύου IP Ποιότητα DVD, με ταχύτητα καρέ 30 IPS σε ανάλυση 4CIF Τρόποι συμπίεσης MPEG-4 και JPEG, ταυτόχρονα u Ψηφιακή επεξεργασία σήματος στα 15 bit και λειτουργία XF-Dynamic, για κορυφαία ποιότητα εικόνας και εξαιρετικό δυναμικό εύρος u Μέγιστη ευαισθησία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού Ευαισθησία στις υπέρυθρες σε λειτουργία ημέρας/ νύχτας, με φίλτρο μηχανικής μεταγωγής ή επεκτεταμένη ευαισθησία NightSense u Με τροφοδοσία ρεύματος μέσω Ethernet (Power-over- Ethernet, PoE), σύμφωνα με το πρότυπο IEEE 802.3af u Ολοκληρωμένες λύσεις συστήματος συμβατές με τα συστήματα DiBos, VIDOS και άλλα συστήματα διαχείρισης βίντεο για τη σύνθεση ολοκληρωμένων και επεκτάσιμων συστημάτων u Τεχνολογία τριπλής ροής με εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης, πολλαπλή διανομή βίντεο και ροή μέσω του Διαδικτύου u Η ρύθμιση παραμέτρων του δικτύου μέσω ενδείξεων επί της οθόνης (OSD) καθιστά την αρχική ρύθμιση πιο εύκολη από ποτέ *Κάμερες IP ημέρας/ νύχτας DinionXF μόνον Τα μοντέλα της σειράς Dinion περιλαμβάνουν τις κάμερες IP Dinion και Dinion DN. Επίσης, για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, η κάμερα IP Dinion XF χρησιμοποιεί ψηφιακή επεξεργασία σήματος στα 15 bit για τη βελτίωση της ευαισθησίας στο φως, καθώς και τη λειτουργία XF-Dynamic για επέκταση του εύρους προβολής της με εικόνες μεγαλύτερης ευκρίνειας και λεπτομέρειας και εξαιρετική ακρίβεια στην αναπαραγωγή των χρωμάτων. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οι κάμερες αυτές μεταβαίνουν αυτόματα από έγχρωμο σε μονόχρωμο τρόπο λειτουργίας, για ενίσχυση της ευαισθησίας φωτισμού από την υπέρυθρη ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται η κορυφαία ποιότητα της εικόνας. Τα προβλήματα που οφείλονται σε δυνατό φωτισμό πίσω από το θέμα ανήκουν πλέον στο παρελθόν, χάρη στην προγραμματιζόμενη αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού. Τόσο το επίπεδο αντιστάθμισης όσο και η ζώνη ενδιαφέροντος είναι προγραμματιζόμενα, γεγονός που διασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ανεξάρτητα από την εκάστοτε εφαρμογή.

10 10 Κάμερες AutoDome Modular Ανθεκτικές κάμερες PTZ υψηλής ταχύτητας, για παρακολούθηση χώρων σε όλες τις συνθήκες αρθρωτών καμερών PTZ υψηλής ταχύτητας της Bosch. Ένα σύστημα ευφυών εναλλάξιμων δομοστοιχείων, όπως μεταξύ άλλων κάμερες, επεξεργαστές, περιβλήματα και τροφοδοτικά, σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε ή να αλλάξετε τη δέσμη λειτουργιών του συστήματος με γρήγορο και οικονομικό τρόπο.

11 11 Χαρακτηριστικά u Αρθρωτό σύστημα PTZ που προστατεύει την επένδυσή σας στο μέλλον u Ευρεία γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού σε κάμερες και φακούς u Υβριδική κάμερα IP η ταυτόχρονη λειτουργία αναλογικής σύνδεσης και σύνδεσης Ethernet γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην παλιά και τη νέα τεχνολογία u Κορυφαία ποιότητα ψηφιακής εικόνας με δυνατότητα σύνδεσης μέσω δικτύου IP Ποιότητα DVD, με ταχύτητα καρέ 30 IPS σε ανάλυση 4CIF Τρόποι συμπίεσης MPEG-4 και JPEG, ταυτόχρονα u Προηγμένη ευφυΐα, που περιλαμβάνει ανάλυση περιεχομένου βίντεο (VCA), μασκάρισμα απόρρητων σημείων και Autotrack II u Αντοχή μέχρι βαθμό προστασίας IP66/ ονομαστικά χαρακτηριστικά κατά NEMA 4X u Φυσαλίδα υψηλής αντοχής σε κρούση και βανδαλισμούς Η επαναστατική μας ιδέα AutoDome καθιστά την αναβάθμιση του δικού σας συστήματος CCTV τόσο απλή σαν να αλλάζετε έναν λαμπτήρα! Όταν το σύστημα παρακολούθησης χώρων που χρησιμοποιείτε χρειαστεί αλλαγή, μπορείτε να επεκτείνετε τις δυνατότητές του αντικαθιστώντας ένα ή περισσότερα δομοστοιχεία. Η κεντρική μονάδα παραμένει άθικτη: δε χρειάζεται να αγοράσετε ένα νέο σύστημα ή να εγκαταστήσετε νέες κάμερες. Αυτή είναι η ιδανική λύση για την εξασφάλιση της επένδυσή σας σε συστήματα ασφαλείας τώρα και στο μέλλον. Οι κάμερες AutoDome είναι μικρές αλλά στιβαρές και λειτουργούν σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών, καθώς αντέχουν σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και μπορούν να τοποθετηθούν σε εκτεθειμένα σημεία. Και, σε συνδυασμό με έναν θόλο υψηλής αντοχής σε κρούσεις, οι κάμερες αυτές μπορούν να αντέξουν σε κάθε μορφής κακομεταχείριση. Όλα τα κρεμαστά περιβλήματα για εσωτερικούς/ εξωτερικούς χώρους έχουν ονομαστικά χαρακτηριστικά κατά IP66/NEMA-4X και εμφανίζουν μηδενική διαπερατότητα στη σκόνη και το νερό. Επιπλέον, ο προαιρετικός εξοπλισμός EnviroDome παρουσιάζει κορυφαία αντοχή στη διάβρωση.

12 12 Κάμερες IP Megapixel Βιντεοκάμερες υπερ-υψηλής ευκρίνειας, για την καταγραφή ακόμη και της μικρότερης λεπτομέρειας Ευκρινές και καθαρό βίντεο που διατηρεί τη μεγάλη του λεπτομέρεια ακόμη και όταν κάνετε ζουμ πάνω στο σημείο που σας ενδιαφέρει. Να τι προσφέρουν οι κάμερες IP Megapixel της Bosch, με τις ψηφιακές τους εικόνες υπερ-υψηλής ευκρίνειας με ανάλυση μέχρι και 3 εκατομμύρια pixel. Χαρακτηριστικά u Υπερ-υψηλή ανάλυση u Πολλαπλές ροές u Εικονικό PTZ μέσα στην κύρια προβολή και 4 καθοριζόμενες από τον χρήστη περιοχές, στο τυπικό μορφότυπο JPEG u Ενσωμάτωση στο σύστημα DiBos της Bosch u Επιλέξιμη ανάλυση και ταχύτητα καρέ u Με τροφοδοσία ρεύματος μέσω Ethernet (Power-over-Ethernet, PoE), σύμφωνα με το πρότυπο IEEE 802.3af Σε μια δεδομένη ανάλυση, μία και μοναδική κάμερα με ανάλυση πολλών εκατομμυρίων pixel μπορεί να καλύψει μια πολύ πιο ευρεία περιοχή από μια τυπική αναλογική κάμερα, για να μπορείτε να καλύψετε την ίδια περιοχή με λιγότερες κάμερες. Οι κάμερες Megapixel συμπληρώνουν τέλεια τις ψηφιακές συσκευές βίντεο DiBos, προσφέροντάς σας την ευελιξία της χρήσης αναλογικών και ψηφιακών καμερών ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τοπικές κάμερες με κάμερες συνδεδεμένες μέσω δικτύου IP, οι οποίες είναι δυνατό να βρίσκονται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, για μια απόλυτα ολοκληρωμένη κάλυψη συστήματος.

13 Μια πλήρης σειρά προϊόντων δικτύου IP και διαχείρισης βίντεο 13 Για ακόμη μεγαλύτερη προστασία και ενσωματωμένο έλεγχο, η πλήρης λύση μας για προστασία μέσω βίντεο περιλαμβάνει μια σειρά από δικτυακές συσκευές εγγραφής και εργαλεία διαχείρισης. Τα προϊόντα αυτά είναι επεκτάσιμα και ευέλικτα και σας επιτρέπουν να συνδυάσετε τις υπάρχουσες συσκευές με τις πλέον εξελιγμένες λύσεις IP της Bosch σε ένα, εύκολο στη διαχείρισή του, σύστημα. Κάμερες Κάμερες FlexiDome Κάμερες Megapixel Κάμερες Dinion Εγγραφή Σταθμοί εργασίας-πελάτες του συστήματος VMS της Bosch DiBos Το σύστημα διαχείρισης βίντεο (Video Management System, VMS) της Bosch προσφέρει απρόσκοπτη διαχείριση ψηφιακού βίντεο, ήχου και δεδομένων μέσω οποιουδήποτε δικτύου IP. Το σύστημα VMS χρησιμοποιεί κοινούς διακομιστές, μέσα αποθήκευσης και σταθμούς εργασίας, γι' αυτό μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους ήδη υπάρχοντες προμηθευτές στα πλαίσια των συμφωνητικών εξυπηρέτησης που έχετε ήδη συνάψει. Ασφαλές και φιλικό προς τα τείχη προστασίας, υποστηρίζει την πλέον πρόσφατη τεχνολογία απομακρυσμένης πρόσβασης.net, ενώ ένα ανοικτό πρωτόκολλο διασφαλίζει την εύκολη διαχείριση χρηστών. Το DiBos είναι ένα πανίσχυρο σύστημα παρακολούθησης χώρων και εγγραφής βίντεο που προσφέρει καταγραφή από πολλαπλές κάμερες συνδεδεμένες σε δίκτυο, γρήγορη ανάκτηση εικόνων και δυνατότητα σύνδεσης με άλλα συστήματα ασφαλείας. Σας επιτρέπει να προβάλετε «ζωντανές» και καταγεγραμμένες εικόνες τόσο από αναλογικές κάμερες όσο και από κάμερες IP και έτσι αποκτάτε ένα ευέλικτο και οικονομικό υβριδικό σύστημα. Η τεχνολογία ψηφιακής κωδικοποίησης MPEG-4 μεγιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας, την ανάλυση περιεχομένου και την απόδοση της αποθήκευσης δεδομένων. Για τη διαχείριση ή τη βελτίωση συστημάτων παρακολούθησης χώρων CCTV με διαμόρφωση πελάτη/διακομιστή, τα οποία βασίζονται στην τεχνολογία IP, το VIDOS Pro Suite αποτελεί μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη λύση. Περιλαμβάνει μια σειρά από λειτουργικές μονάδες λογισμικού σας προσφέρουν όλα τα εργαλεία και τα λειτουργικά μέρη που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε την εφαρμογή βίντεο μέσω δικτύου IP. Το φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον του λογισμικού, που παρέχει υποστήριξη χάρτη τοποθεσίας με λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης (dragand-drop), απλοποιεί σημαντικά το χειρισμό.

14 14 Παρελθόν, παρόν και μέλλον Η πλούσια πείρα της Bosch σε τεχνολογίες απεικόνισης και IP διασφαλίζει ότι οι λύσεις που προσφέρουμε πληρούν τις σημερινές σας ανάγκες και είναι δυνατό να προσαρμοστούν στις μελλοντικές απαιτήσεις του τελικού χρήστη. Καθεμιά από τις σειρές καμερών FlexiDome, Dinion, AutoDome και Megapixel ενσωματώνουν όλα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που χρειάζεστε, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα δίκτυα IP και τα ψηφιακά δίκτυα.

15 15 Εκσυγχρονίστε με τη βοήθεια της Bosch το δικό σας σύστημα παρακολούθησης χώρων και γνωρίστε μερικά από τα πλεονεκτήματα των λύσεων δικτύου IP που προσφέρουμε. Απεικόνιση υψηλής ποιότητας Η ποιότητα της εικόνας αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα σε κάθε εξοπλισμό παρακολούθησης χώρων. Η δική μας προσέγγιση χωρίς συμβιβασμούς στο ζήτημα της ποιότητας εικόνας οπτικές διατάξεις, υλικό και λογισμικό διασφαλίζει ότι τα συστήματά μας προσφέρουν πάντα τις πιο καθαρές και λεπτομερείς εικόνες, ακόμη και στις πλέον αντίξοες συνθήκες φωτισμού ή καιρικές συνθήκες. Όπως συμβαίνει με όλες τις κάμερες της Bosch, τα συστήματα IP που προσφέρουμε σάς εξασφαλίζουν τις καλύτερες επιδόσεις κάμερας στην κατηγορία τους. Οι οπτικώς βελτιστοποιημένοι θόλοι και φακοί, η ξακουστή τεχνολογία καμερών Dinion, καθώς και η επεξεργασία 15 bit και η λειτουργία XF-Dynamic είναι απλώς μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους οι δικές μας κάμερες προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα βίντεο. Εγγραφή απ' ευθείας σε iscsi Οδηγώντας την αγορά στη 2η γενιά συστημάτων CCTV με μετάδοση βίντεο μέσω IP, τα προϊόντα Dinion IP, FlexiDome IP και AutoDome Modular της Bosch μπορούν να κατευθύνουν ροή βίντεο IP σε μια συστοιχία δίσκων iscsi η οποία έχει συνδεθεί με το δίκτυο. Η συστοιχία δίσκων iscsi σηματοδοτεί το τέλος των συσκευών εγγραφής βίντεο μέσω δικτύου (NVR), αφού δεν απαιτούνται πλέον διακομιστές NVR και τα λειτουργικά τους συστήματα Windows, λογισμικό προστασίας από ιούς και και καθημερινές ενημερώσεις κώδικα. Ευφυείς μέθοδοι ανάλυσης Περιορίζοντας τη ζήτηση σε εύρος ζώνης και δυναμικότητα αποθήκευσης, η ευφυής λειτουργία ανίχνευσης κίνησης στο βίντεο (Video Motion Detection, IVMD) εκτελεί προηγμένη ανάλυση περιεχομένου βίντεο (Video Content Analysis, VCA) προκειμένου να διασφαλιστεί ότι μόνον σημαντικά συμβάντα πυροδοτούν την καταγραφή και αποθήκευση εικόνας. Η λειτουργία IMVD είναι εξαιρετικά ευέλικτη και καλύπτει πολλά σενάρια κίνησης, από τον εντοπισμό εγκαταλελειμμένων αποσκευών μέχρι συμπεριφορικές δραστηριότητες όπως π.χ. εντοπισμός ατόμων που περιφέρονται χωρίς λόγο. Η λειτουργία αυτή μπορεί επίσης να αναγνωρίσει κίνηση σε περισσότερα από ένα, ανεξάρτητα μεταξύ τους, πεδία ανίχνευσης και συνοδεύεται από σταθεροποίηση της εικόνας για προσωρινές ή κινητές εφαρμογές.

16 Παράδοση ποιότητας και καινοτοµίας. Για πάνω από 100 χρόνια το όνοµα της Bosch αποτελεί εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας. Τα συστήµατα ασφάλειας της Bosch σας προσφέρουν µε υπερηφάνεια µία τεράστια ποικιλία συσκευών πυροπροστασίας, παραβίασης, ειδοποίησης κινδύνου ατόμων, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, διαχείρισης, επικοινωνίας και εξαρτήµατα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε κάθε εφαρµογή. Είµαστε ο παγκόσµιος προµηθευτής πρωτοποριακών και καινοτοµικών τεχνολογικών συστηµάτων που συνοδεύονται από άριστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Αν αναζητάτε λύσεις στις οποίες µπορείτε να βασιστείτε, επιλέξτε το όνοµα της Bosch. Bosch Security Systems Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Bosch Security Systems, 2007 Τυπώθηκε στην Ολλανδία Με την επιφύλαξη τροποποιήσεων VS-EH-el-01_F01U518781_01

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Ασφάλεια βίντεο IP Λύση όλα σε ένα Το Bosch Video Management System (VMS) διαχειρίζεται όλα τα δεδομένα IP και ψηφιακού βίντεο και ήχου,

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

AutoDome Αρθρωτό σύστημα κάμερας. Το μόνο σύστημα κάμερας που είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει στο μέλλον

AutoDome Αρθρωτό σύστημα κάμερας. Το μόνο σύστημα κάμερας που είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει στο μέλλον AutoDome Αρθρωτό σύστημα κάμερας Το μόνο σύστημα κάμερας που είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει στο μέλλον AutoDome Αρθρωτό σύστημα κάμερας Ο κόσμος του CCTV δε θα είναι ποτέ πια ο ίδιος Φανταστείτε ένα σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις FlexiDome µε απόδοση κάµερας Dinion από την Bosch. Κάµερες FlexiDome Τέλεια εικόνα σε κάθε θέση

Λύσεις FlexiDome µε απόδοση κάµερας Dinion από την Bosch. Κάµερες FlexiDome Τέλεια εικόνα σε κάθε θέση Λύσεις FlexiDome µε απόδοση κάµερας Dinion από την Bosch Κάµερες FlexiDome Τέλεια εικόνα σε κάθε θέση Καµία εφαρµογή δεν είναι υπερβολικά σκληρή Πιστεύετε ότι η εφαρµογή σας είναι υπερβολικά απαιτητική

Διαβάστε περισσότερα

Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο

Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο 2 Bosch Recording Solutions Λύσεις υψηλής ποιότητας για όλους Επιλέξτε τη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας από μια μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide Divar Οδηγός εφαρµογών Bosch Divar application Divar Πολυχρηστική guide ψηφιακή συσκευή εγγραφής Bosch Divar Πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής Το Divar είναι η πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής DCN Wireless Discussion System Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN 2 Λίστα αγορών Ασύρματη μονάδα συζήτησης της Bosch (τρόπος λειτουργίας απλού συμμετέχοντος

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Μια νέα γενιά ψηφιακών πολυχρηστικών συσκευών εγγραφής Divar για έναν αναλογικό και IP κόσμο. Ψηφιακές πολυχρηστικές

Διαβάστε περισσότερα

Οικογένεια αναλογικών καμερών Dinion και Flexidome Αποκάλυψη της κάθε λεπτομέρειας με την τεχνολογία καμερών 2X

Οικογένεια αναλογικών καμερών Dinion και Flexidome Αποκάλυψη της κάθε λεπτομέρειας με την τεχνολογία καμερών 2X Οικογένεια αναλογικών καμερών Dinion και Flexidome Αποκάλυψη της κάθε λεπτομέρειας με την τεχνολογία καμερών 2X Πλήρης γκάμα καμερών παρακολούθησης σταθερού σώματος και σταθερού θόλου 2 Οικογένεια αναλογικών

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch

Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch 2 Και αντιδράστε άμεσα και αποτελεσματικά με Intelligent Video Analysis της Bosch Ανεξάρτητα από το εάν το σύστημά σας χρησιμοποιεί λίγες ή

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο 2 Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 Εγκαταστήστε και μείνετε ήσυχοι Ολοκληρωμένη προστασία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Διαβάστε περισσότερα

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας 2 Διατάξεις φωτισμού AEGIS Διατάξεις φωτισμού AEGIS Illuminators Φωτισμός προστασίας & ασφάλειας Η τεχνολογία Constant Light, για

Διαβάστε περισσότερα

Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch

Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch 2 I Η Bosch γίνεται Extreme Ακεραιότητα, καινοτομία και απόδοση Η πρόσφατη απόκτηση του ομίλου Extreme CCTV,

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Δομοστοιχεία και παρελκόμενα AutoDome

Δομοστοιχεία και παρελκόμενα AutoDome Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως Δομοστοιχεία και παρελκόμενα Δομοστοιχεία και παρελκόμενα Εναλλάξιμα δομοστοιχεία επεξεργαστή (CPU), κάμερας, περιβλήματος και επικοινωνιών Δυνατότητα επιλογής Αναλογικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C4S θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C4S είναι μια κάμερα PoE που λειτουργεί και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Ελέγξτε

Διαβάστε περισσότερα

NWD 455 FlexiDome IP Κάμερες

NWD 455 FlexiDome IP Κάμερες Βίντεο NWD 455 FlexiDome IP Κάμερες NWD 455 FlexiDome IP Κάμερες www.boschsectity.gr Περίβλημα υψηλής αντοχής στις κρούσεις και στους βανδαλισμούς Έγχρωμη δικτυακή κάμερα θόλου προηγμένης τεχνολογίας με

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία.

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία. Κορυφαία πυροπροστασία για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Το «Kempinski Hotel The Dome» στην Τουρκία εγκαθιστά ένα πλήρες σύστημα πυροπροστασίας της Bosch. Kempinski 2 Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

NWD 495 Κάμερες IP FlexiDomeDN

NWD 495 Κάμερες IP FlexiDomeDN Βίντεο NWD 495 Κάμερες IP FlexiDomeDN NWD 495 Κάμερες IP FlexiDomeDN www.boschsectity.gr Περίβλημα υψηλής αντοχής στις κρούσεις και στους βανδαλισμούς Κάμερα ημέρας/νύχτας προηγμένης τεχνολογίας με μηχανική

Διαβάστε περισσότερα

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης Δυνατότητα πλήρους εμβύθισης σε βάθος 25 μέτρων Τεχνολογία κινητήρα χωρίς ψήκτρες Ποικιλία επιλογών στερέωσης και προβολής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C3C θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C3C είναι μια κάμερα Wi-Fi εξωτερικού χώρου που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον κήπο σας, το χώρο στάθμευσης

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει.

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού Απαράμιλλες τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Απλός και σαφής τρόπος επικοινωνίας Easy Series

Διαβάστε περισσότερα

Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης. Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου

Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης. Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου 2 3 Οι αλλαγές στην τεχνολογία των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης έχουν παρακινηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα σταθερής κάμερας AutoDome Σειρά 100

Σύστημα σταθερής κάμερας AutoDome Σειρά 100 TV Σύστημα σταθερής κάμερας AutoDome Σειρά 100 Σύστημα σταθερής κάμερας AutoDome Σειρά 100 www.boschsecutity.gr Το αρθρωτό σύστημα κάμερας AutoDome της Bosch είναι μια επαναστατική νέα αντίληψη στις κάμερες

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Ένας πρακτικός δρόμος προς τις ανακοινώσεις ποιότητας για το κοινό Ευκολία στη χρήση με ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Η σταδιακή εξέλιξη των αναλογικών συστημάτων σε υψηλής ευκρίνειας

Η σταδιακή εξέλιξη των αναλογικών συστημάτων σε υψηλής ευκρίνειας Η σταδιακή εξέλιξη των αναλογικών συστημάτων σε υψηλής ευκρίνειας Τα υψηλής ευκρίνειας αναλογικά συστήματα παρουσιάζουν μια σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια από 540TVL - 600TVL, σε 600TVL - 650TVL,

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 0 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ. Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ. Με την Mini O 180 θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η Mini O 180

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ορισμός Με τον όρο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (Closed Circuit TV System) όπως χρησιμοποιείται ευρέως για παροχή Υπηρεσιών Ασφαλείας, εννοούμε κάθε σύστημα που χρησιμοποιεί κάμερες

Διαβάστε περισσότερα

VIP X1600 Αρθρωτός κωδικοποιητής βίντεο υψηλής απόδοσης

VIP X1600 Αρθρωτός κωδικοποιητής βίντεο υψηλής απόδοσης Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως VIP X600 Αρθρωτός κωδικοποιητής βίντεο υψηλής απόδοσης VIP X600 Αρθρωτός κωδικοποιητής βίντεο υψηλής απόδοσης Μέχρι 6 κανάλια εισόδου βίντεο Αρθρωτή και επεκτάσιμη δομή, με

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Η σειρά ηχοσυστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 300

Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 300 Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 300 Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 300 Σύστημα κάμερας PTZ θόλου υψηλής ταχύτητας Πλήρως εναλλάξιμοι επεξεργαστές, κάμερες, περιβλήματα,

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Gen 2 Όποιον χώρο κι αν θέλετε να προστατεύσετε, το σπίτι, το κατάστημα, την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας Βίντεο Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας www.boschsectity.gr Συνεχής οριζόντια κίνηση με ταχύτητα μέχρι 100º/ δευτ., σε εύρος 360º Κατακόρυφη κίνηση με ταχύτητα

Διαβάστε περισσότερα

Ευφυές σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 500i

Ευφυές σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 500i Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως Ευφυές σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 500i Ευφυές σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 500i Ευφυές σύστημα κάμερας PTZ θόλου υψηλής ταχύτητας Πλήρως εναλλάξιμοι επεξεργαστές,

Διαβάστε περισσότερα

EX85 Σύστημα απεικόνισης υπερύθρων Megapixel IP

EX85 Σύστημα απεικόνισης υπερύθρων Megapixel IP Βίντεο EX85 Σύστημα απεικόνισης υπερύθρων EX85 Σύστημα απεικόνισης υπερύθρων www.boschsectity.gr Αισθητήρας ημέρας 3,1 megapixel, αισθητήρας νύχτας 1,3 megapixel Βραβευμένη τεχνολογία Black Diamond Νυχτερινή

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις βιντεοπροβολέων. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση

Λύσεις βιντεοπροβολέων. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση Λύσεις βιντεοπροβολέων Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 200

Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 200 Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 200 Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 200 Οικονομικό σύστημα κάμερας PTZ θόλου υψηλής ταχύτητας Πλήρως εναλλάξιμοι επεξεργαστές, κάμερες,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναφοράς καμερών

Οδηγός αναφοράς καμερών Οδηγός αναφοράς καμερών Περιεχόμενα Πίνακες επιλογών 4 Κάμερες FlexiDome I & II 10 Flexidome VF Κάμερες ασφαλείας μεταβλητής εστίασης 12 FlexiDome XT+ & XF Κάμερες ασφαλείας υψηλής αντοχής 14 FlexiDome

Διαβάστε περισσότερα

C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ.

C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ. C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ. Με την C6T θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C6T είναι μια Wi-Fi

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ;

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και της ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών

Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών 1 Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού 2 Επαναστατική

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Σχεδιασμένο για αισθητική, ακουστική, και λειτουργική τελειότητα. ff Καινοτομικός και αυθεντικός

Διαβάστε περισσότερα

MIC400 Κάμερα PTZ από ανοξείδωτο ατσάλι

MIC400 Κάμερα PTZ από ανοξείδωτο ατσάλι Βίντεο MIC400 Κάμερα PTZ από ανοξείδωτο ατσάλι MIC400 Κάμερα PTZ από ανοξείδωτο ατσάλι www.boschsectity.gr Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι κατηγορίας 316 Ονομαστικά χαρακτηριστικά σύμφωνα με το κορυφαίο

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Κ ΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚ ΛΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012. electronic

Κ ΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚ ΛΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012. electronic Κ ΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚ ΛΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 electronic προηγμένη τεχνολογία, υψηλή ασφάλεια, σε πλήρη αρμονία Η εταιρία μας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς του ηλεκτρολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Husky Air Plus ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

Husky Air Plus ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Husky Air Plus ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Χάρη στην EZVIZ Husky Air Plus, θα είστε πάντα ήσυχοι. Η Husky Air Plus είναι μια κάμερα WiFi εξωτερικού χώρου, σχεδιασμένη για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880 ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 300 ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ Αγοράστε την Canon EOS 7D Mark II και οποιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διαχείρισης βίντεο VIDOS

Σύστημα διαχείρισης βίντεο VIDOS Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως Σύστημα βίντεο VIDOS Σύστημα βίντεο VIDOS Λύση 'All-in-one' κέντρου συστήματος βίντεο Διασύνδεση χρήστη με βάση χάρτη πλοήγησης Υποστήριξη αναλογικής οθόνης Διαχείριση συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. Με το Mini O θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Το C2mini

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικοποιητής βίντεο ενός καναλιού VIP X1

Κωδικοποιητής βίντεο ενός καναλιού VIP X1 Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως Κωδικοποιητής βίντεο ενός καναλιού VIP X1 Κωδικοποιητής βίντεο ενός καναλιού VIP X1 Κωδικοποιητής ενός καναλιού με διπλή ροή Υψηλής ποιότητας MPEG 4 από QCIF σε 4CIF Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή εγγραφής βίντεο Σειρά 400

Συσκευή εγγραφής βίντεο Σειρά 400 Βίντεο Συσκευή εγγραφής βίντεο Σειρά 400 Συσκευή εγγραφής βίντεο Σειρά 400 www.boschsectity.gr Εγγραφή H.264 πραγματικού χρόνου 4 καναλιών Προβολή και εγγραφή βίντεο σε ανάλυση, 2 ή 4 Ενσωματωμένο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Dibos Ψηφιακός καταγραφέας βίντεο. DiBos Ασφάλισε την επιχειρησή σου από

Bosch Dibos Ψηφιακός καταγραφέας βίντεο. DiBos Ασφάλισε την επιχειρησή σου από Bosch Dibos Ψηφιακός καταγραφέας βίντεο DiBos Ασφάλισε την επιχειρησή σου από Προσεγγίζοντας το ολοκληρωµένο σύστηµα ασφαλείας Το DiBos της Bosch Security Systems είναι µια οικογένεια από πανίσχυρα συστήµατα

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση.

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. 2 Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος, υψηλή ποιότητα και ασύγκριτη κάλυψη Η κορυφαία στην κατηγορία του ευρεία γωνία ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι...

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... 2 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN Ασύρματο σύστημα συζήτησης απόλυτη ευκολία και ευελιξία Το Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN

Διαβάστε περισσότερα

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD Ανάλυση Full HD με απλή σύνδεση μέσω της ήδη υπάρχουσας ή νέας καλωδίωσης - απλή εγκατάσταση για τον καθένα. Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD για κατοικίες

Διαβάστε περισσότερα

Υβριδική/δικτυακή συσκευή εγγραφής HD Σειρά 700

Υβριδική/δικτυακή συσκευή εγγραφής HD Σειρά 700 Βίντεο Υβριδική/δικτυακή συσκευή εγγραφής HD Σειρά 700 Υβριδική/δικτυακή συσκευή εγγραφής HD Σειρά 700 www.boschsectity.gr Εγγραφή κάμερας HD και SD σε πραγματικό χρόνο 32 κανάλια για κάμερες IP και αναλογικές

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερες θόλου Σειρά FlexiDome XF VDC-485

Κάμερες θόλου Σειρά FlexiDome XF VDC-485 Βίντεο Κάμερες θόλου Σειρά FlexiDome XF VDC-485 Κάμερες θόλου Σειρά FlexiDome XF VDC-485 www.boschsectity.gr Αδιάβροχο περίβλημα υψηλής αντοχής σε κρούσεις και με αντοχή στους για συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερες θόλου Σειρά FlexiDome VF και XT + VDC 4x5

Κάμερες θόλου Σειρά FlexiDome VF και XT + VDC 4x5 Βίντεο Κάμερες θόλου Σειρά FlexiDome VF και XT+ VDC 4x5 Κάμερες θόλου Σειρά FlexiDome VF και XT + VDC 4x5 www.boschsectity.gr Μοντέλα χαμηλής και υψηλής αντοχής σε κρούση Αισθητήρας CCD 1/3'' Κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Πρώτα απ όλα η ασφάλεια Φυσικά επιθυμείτε

Διαβάστε περισσότερα

ezwireless Kit EZWIRELESS KIT: Η ΛΎΣΗ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΕΣΤΕ, Η ΗΣΥΧΊΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΊΤΕ

ezwireless Kit EZWIRELESS KIT: Η ΛΎΣΗ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΕΣΤΕ, Η ΗΣΥΧΊΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΊΤΕ ezwireless Kit EZWIRELESS KIT: Η ΛΎΣΗ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΕΣΤΕ, Η ΗΣΥΧΊΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΊΤΕ Το ezwireless Kit της EZVIZ είναι το νέο σύστημα παρακολούθησης της EZVIZ που περιλαμβάνει 4 κάμερες Husky Air και

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής Με νέο δυναμικό λογισμικό! DCN Επόμενης γενιάς Συνεδριακά συστήματα DCN Επόμενης γενιάς: Ένα ενιαίο σύστημα για συνέδρια κάθε είδους και μεγέθους Από τα μεγαλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Divar Series el Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Λειτουργία 5 2.1 Εκκίνηση του προγράμματος 5 2.2 Παρουσίαση του κύριου

Διαβάστε περισσότερα

- Ήχος Σύστηµα ήχου: Dolby Digital 5.1 Μετεγγραφή ήχου 12bit: Εγγραφή µε ήχο surround: - Φωτογραφική µηχανή

- Ήχος Σύστηµα ήχου: Dolby Digital 5.1 Μετεγγραφή ήχου 12bit: Εγγραφή µε ήχο surround: - Φωτογραφική µηχανή Κοµψή βιντεοκάµερα HDD Handycam που περιλαµβάνει σκληρό δίσκο υψηλής χωρητικότητας 40 GB για εγγραφές µεγάλης διάρκειας, βελτιωµένο αισθητήρα ClearVid CMOS για καταπληκτικές εικόνες, καθώς και δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Sony FY14 Bravia B2B Λεπτές, διακριτικές οθόνες εξοικονόμησης ενέργειας για οικονομική προβολή εταιρικών παρουσιάσεων, εκπαίδευση και εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης,

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό 8.10 για Bosch Recording Station

Λογισμικό 8.10 για Bosch Recording Station Βίντεο Λογισμικό 8.10 για Bosch Recording Station Λογισμικό 8.10 για Bosch Recording Station www.boschsectity.gr Λογισμικό εγγραφής και διαχείρισης για βίντεο μέσω Συνδέστε έως και 64 πηγές βίντεο ανά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ. V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ. V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07 A. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ VIDEO MODE Triplex ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΚΟΝΑΣ NTSC PAL ΑΝΑΛΥΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές προδιαγραφές

Τεχνικές προδιαγραφές Τεχνικές προδιαγραφές Έχετε υπ' όψιν ότι τα χαρακτηριστικά/οι λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Ήχος Σύστημα ήχου Μετεγγραφή ήχου 12bit Ενσωματωμένο μικρόφωνο Ενσωματωμένο ηχείο Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Έγιναν όλες οι δοκιµές Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Πανίσχυρος και αξιόπιστος πίνακας ελέγχου συναγερµού Ένας πανίσχυρος πίνακας ελέγχου συναγερµού δεν είναι απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ CUBE IP ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΕΑ IR 10m, PoE, PIR, 3D DNR, DWDR

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ CUBE IP ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΕΑ IR 10m, PoE, PIR, 3D DNR, DWDR ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ CUBE IP ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΕΑ IR 10m, PoE, PIR, 3D DNR, DWDR Μοντέλα ΙCΝ-11P1-NW2.8 (1-megapixel) ΙCΝ-11P1-NW2.8-W (ασύρματη 1-megapixel) ΙCΝ-31P1-NW2.8 (2-megapixel) ΙCΝ-31P1-NW2.8-W (ασύρματη

Διαβάστε περισσότερα

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. etailer Kit Lenovo K5 Πόροι που περιλαμβάνονται στο etailer Kit του Lenovo K5 Προτεινόμενο αντίγραφο (Σύνοψη, Επισκόπηση, Βασικά χαρακτηριστικά) Οδηγός φωτογραφιών 2 Προτεινόμενο αντίγραφο Σύνοψη Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

DINION HD 1080p ημέρας/νύχτας

DINION HD 1080p ημέρας/νύχτας Βίντεο DINION HD 1080p ημέρας/νύχτας DINION HD 1080p ημέρας/νύχτας www.boschsectity.gr Αισθητήρας CMOS 1/2,7" ημέρας/νύχτας με προοδευτική σάρωση Υψηλή ανάλυση 1080p, μορφή HD Τοπική αποθήκευση για ευέλικτες

Διαβάστε περισσότερα

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Το Oracle Analytics Cloud αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων που περιλαμβάνει έτοιμο περιεχόμενο, εξειδικευμένα

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit.

Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit. Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit. ΑΣΥΡΜΑΤΟ / ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 x ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Πίνακας ελέγχου 16 ζωνών

Διαβάστε περισσότερα

Ελαφριά και μικρού μεγέθους: εύκολη λήψη με υψηλό ζουμ

Ελαφριά και μικρού μεγέθους: εύκολη λήψη με υψηλό ζουμ Ελαφριά και μικρού μεγέθους: εύκολη λήψη με υψηλό ζουμ www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ήχος Σύστημα ήχου Μετεγγραφή ήχου 12bit Ενσωματωμένο μικρόφωνο Ενσωματωμένο ηχείο Εγγραφή με ήχο Surround

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια...

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Με νέο δυναμικό λογισμικό! 2 DCN Επόμενης γενιάς Σχεδιασμένο να είναι διακριτικό Το Ψηφιακό Συνεδριακό Δίκτυο (DCN) Επόμενης γενιάς της Bosch αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Τεχνολογία Πολυµέσων 01-1

Εισαγωγή. Τεχνολογία Πολυµέσων 01-1 Εισαγωγή Τι είναι τα πολυµέσα Ποιοι εµπλέκονται στα πολυµέσα Χαρακτηριστικά των µέσων Απαιτήσεις πολυµέσων Ιδιότητες πολυµέσων Μετάδοση πολυµέσων οµή συστηµάτων πολυµέσων Τεχνολογία Πολυµέσων 01-1 Τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Promatrix 8000. Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Σταθερή εγκατάσταση.

Promatrix 8000. Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Σταθερή εγκατάσταση. Promatrix 8000 Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας Σταθερή εγκατάσταση Deutsch Pr o m a t r i x 8000 Το Promatrix 8000 παράγει εκπληκτική

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn? Το ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Θέμα: Προμήθεια συμπληρωματικών καμερών παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος και υλικών για την επανεγκατάσταση του ήδη υπάρχοντος συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ, 17/06/2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡ. ΠΡΩΤ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ, 17/06/2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ, 17/06/2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 8038/6/33-ΙΑ ΘΕΜΑ: ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ CTV ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Θέλετε ένα φορητό υπολογιστή χωρίς συμβιβασμούς. Θέλετε να μειώσετε το χρόνο εκτός λειτουργίας με συστήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

VideoJet X10/X20/X40. Δικτυακός διακομιστής βίντεο. Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης

VideoJet X10/X20/X40. Δικτυακός διακομιστής βίντεο. Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης VideoJet X10/X20/X40 Δικτυακός διακομιστής βίντεο el Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης VideoJet X10/X20/X40 Γενικές πληροφορίες el 2 1 Γενικές πληροφορίες Ο παρών "Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης" περιέχει πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας. Καλωσήρθατε στο PROTEUS.

Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας. Καλωσήρθατε στο PROTEUS. Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας Είναι δυνατόν ένα τόσο δυναμικό, τεχνολογικά καινοτόμο και μοναδικού design σύστημα ασφαλείας να σας προσφέρει όλα όσα έχετε φανταστεί; Καλωσήρθατε στο PROTEUS. Εντυπωσιακό

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά DVR 630/650. Βίντεο Σειρά DVR 630/650. Εγγραφή πραγματικού χρόνου 8/16 καναλιών με ανάλυση CIF

Σειρά DVR 630/650. Βίντεο Σειρά DVR 630/650.  Εγγραφή πραγματικού χρόνου 8/16 καναλιών με ανάλυση CIF Βίντεο Σειρά DVR 630/650 Σειρά DVR 630/650 www.boschsectity.gr Εγγραφή πραγματικού χρόνου 8/16 καναλιών με ανάλυση Ευέλικτη προβολή με δύο εξόδους οθόνης Απομακρυσμένη προβολή, αναπαραγωγή, έλεγχος και

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα Συστημάτων Πολυμέσων. Ενότητα #3: Ιδιότητες μέσων Διδάσκων: Γεώργιος K. Πολύζος Τμήμα: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Επιστήμη των Υπολογιστών

Θέματα Συστημάτων Πολυμέσων. Ενότητα #3: Ιδιότητες μέσων Διδάσκων: Γεώργιος K. Πολύζος Τμήμα: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Επιστήμη των Υπολογιστών Θέματα Συστημάτων Πολυμέσων Ενότητα #3: Ιδιότητες μέσων Διδάσκων: Γεώργιος K. Πολύζος Τμήμα: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Επιστήμη των Υπολογιστών Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε δρόμος μπορεί να λάμψει

Κάθε δρόμος μπορεί να λάμψει Lighting Κάθε δρόμος μπορεί να λάμψει StreetStar BRP215 Το φωτιστικό LED Philips StreetStar προσφέρει εξαιρετική ποιότητα φωτισμού, οπτική άνεση και ασφάλεια σε τοπικά έργα οδικού και οικιακού φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα