Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP"

Transcript

1 Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP

2 2 Μια πλήρης σειρά καμερών IP Γιατί να επιλέξετε οτιδήποτε άλλο εκτός από το καλύτερο για τη δική σας δικτυακή εφαρμογή CCTV; Κάμερες IP FlexiDome τέλεια σχεδιασμένες κάμερες για διακριτική παρακολούθηση χώρων Κάμερες IP Dinion ευέλικτες λύσεις υψηλής απόδοσης για τις πλέον «δύσκολες» τοποθεσίες Κάμερες AutoDome Modular ανθεκτικές κάμερες PTZ υψηλής ταχύτητας, για παρακολούθηση χώρων σε όλες τις συνθήκες Κάμερες Megapixel βιντεοκάμερες υπερ-υψηλής ευκρίνειας που αναδεικνύουν ακόμη και τη μικρότερη λεπτομέρεια

3 3 Η Bosch συνέθεσε την απόλυτη σειρά επαγγελματικών καμερών IP για την παρακολούθηση χώρων, η οποία σας προσφέρει τα πάντα από την υψηλότερη ποιότητα εικόνας μέχρι στυλάτη εμφάνιση. Η σειρά καμερών IP FlexiDome επεκτείνει την γκάμα δικτυακών καμερών που διαθέτουμε προκειμένου να καλύψει το ευρύτερο φάσμα εφαρμογών παρακολούθησης χώρων. Στις άλλες σειρές περιλαμβάνονται οι κάμερες IP Dinion, AutoDome Modular και IP Megapixel. Έτσι, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια λύση κάμερας IP που να σας παρέχει τον ιδανικό συνδυασμό κορυφαίων επιδόσεων, εξαιρετικής αξίας, ευελιξίας και βολικότητας.

4 4 Το λογικό βήμα προς το IP Η σύγκλιση ανάμεσα στα δίκτυα ασφαλείας και δεδομένων αποτελεί μια φυσική πρόοδο αυτών των αλληλοσυμπληρούμενων τεχνολογιών. Μέσω τοπικών δικτύων ή ακόμη και του Διαδικτύου, οι λύσεις δικτύου IP της Bosch σάς προσφέρουν επιπρόσθετο έλεγχο μέσω συστημάτων CCTV με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στο χειρισμό. Η αποθήκευση και η διαχείριση εικόνων από πολλές τοποθεσίες είναι δυνατή από ένα κεντρικό σημείο, γεγονός που επιτρέπει την εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε περιεχόμενο από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

5 5 Η αυξημένη υπολογιστική ισχύς και η ευφυΐα που ενυπάρχουν στα προϊόντα βίντεο που προσφέρουμε τα καθιστούν ιδανικά τόσο για αμιγώς IP συστήματα όσο και για υβριδικά (αναλογικά και ψηφιακά) συστήματα. Με τις κάμερες IP της Bosch, μπορείτε πλέον να συνδυάζετε υψηλής ποιότητας παρακολούθηση χώρων μέσω βίντεο με τα πολλά πανίσχυρα και βολικά πλεονεκτήματα της δικτύωσης IP, όπως μεταξύ άλλων: u Επεκτασιμότητα u Βελτιωμένη προσπελασιμότητα, όπως μεταξύ άλλων τηλεχειρισμός u Κεντρική αποθήκευση και διαχείριση u Αυτοματοποιημένη διαχείριση συναγερμών και συμβάντων σε ολόκληρο το σύστημα Προστασία της επένδυσής σας Κατά τη μετάβαση από αναλογικό σύστημα σε ψηφιακό, μπορείτε να συνθέσετε ένα υβριδικό σύστημα το οποίο θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε την υπάρχουσα επένδυσή σας, ενώ ταυτόχρονα θα σας προετοιμάσει να περάσετε στην επόμενη γενιά συστημάτων παρακολούθησης χώρων με κάμερες IP της Bosch.

6 6 Κάμερες IP FlexiDome Τέλεια σχεδιασμένες κάμερες για διακριτική παρακολούθηση χώρων Τα συστήματα IP FlexiDome διευκολύνουν την εγκατάσταση περισσότερο από ποτέ και φέρνουν το δικό τους στυλ στις δικές σας εφαρμογές παρακολούθησης χώρων. Στυλάτη εμφάνιση και κορυφαίες επιδόσεις πλήρεις λύσεις που συνδυάζουν την κομψότητα του θόλου με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

7 7 Χαρακτηριστικά u Βραβευμένη απόδοση κάμερας Dinion και Dinion XF u Περίβλημα υψηλής αντοχής σε κρούση και βανδαλισμούς u Κορυφαία ποιότητα ψηφιακής εικόνας με δυνατότητα σύνδεσης μέσω δικτύου IP Ποιότητα DVD, με ταχύτητα καρέ 30 IPS σε ανάλυση 4CIF Τρόποι συμπίεσης MPEG-4 και JPEG, ταυτόχρονα u Εγγραφή σε iscsi u IVMD με ανάλυση περιεχομένου βίντεο u Με τροφοδοσία ρεύματος μέσω Ethernet (Powerover-Ethernet, PoE), όπως μεταξύ άλλων εξωτερικό τροφοδοτικό AC ή DC u Εύκολο στην εγκατάσταση και τον τελικό έλεγχο πριν την παράδοση Κάτω από τον ελκυστικό και ανθεκτικό στους βανδαλισμούς θόλο, κρύβεται μια υψηλής απόδοσης δικτυακή κάμερα έγχρωμου CCD. Χάρη στην τεχνολογία Dinion ή Dinion XF, τα συστήματα IP FlexiDome προσφέρουν μια σειρά από δυνατότητες που διασφαλίζουν την λήψη καθαρών, ευκρινών εικόνων υψηλής ανάλυσης σε κάθε στιγμή, ακόμη και σε τοποθεσίες με έντονο φως πίσω από το θέμα. Η λειτουργία NightSense αντισταθμίζει τις συνθήκες σταδιακά μειούμενης φωτεινότητας και περνά αυτόματα σε μονόχρωμο τρόπο λειτουργίας για αύξηση της ευαισθησίας, ενώ το μοντέλο κάμερας IP ημέρας/νύχτας FlexiDome DN περιλαμβάνει φίλτρο υπερύθρων με μηχανική μεταγωγή που παρέχει βελτιωμένη απόδοση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η συμπίεση MPEG-4, ο «στραγγαλισμός» (throttling) του εύρους ζώνης, η πολλαπλή διανομή (multicasting) και το IVMD συνδυάζονται μεταξύ τους για τη διαχείριση της χρήσης του χώρου αποθήκευσης και του εύρους ζώνης με εξαιρετικό βαθμό απόδοσης. Μπορείτε να εγγράφετε εικόνες κεντρικά, με τη βοήθεια δικτυακών συσκευών εγγραφής βίντεο ή απ' ευθείας σε συσκευές iscsi συνδεδεμένες στο δίκτυο.

8 8 Κάμερες IP Dinion Ευέλικτες λύσεις υψηλής απόδοσης για τις πλέον «δύσκολες» τοποθεσίες προσαρμοστούν και να βελτιστοποιηθούν σύμφωνα με την πλέον απαιτητική εφαρμογή. Οι κάμερες αυτές υποστηρίζουν τόσο αναλογικές συνδέσεις όσο και συνδέσεις Ethernet, γεγονός που τις καθιστά συμβατές με υπάρχουσες εγκαταστάσεις CCTV και σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες επεκτασιμότητας. Έτσι, μπορείτε εύκολα να περάσετε στην νεότερη ψηφιακή τεχνολογία, ενώ ταυτόχρονα προστατεύετε την αρχική σας επένδυση.

9 9 Χαρακτηριστικά u Υβριδική κάμερα IP ταυτόχρονη αναλογική λειτουργία και λειτουργία Ethernet, με ενσωματωμένες υποδοχές σύνδεσης IP και BNC που γεφυρώνουν το χάσμα ανάμεσα στην υπάρχουσα και τη νέα τεχνολογία u Κορυφαία ποιότητα ψηφιακής εικόνας με δυνατότητα σύνδεσης μέσω δικτύου IP Ποιότητα DVD, με ταχύτητα καρέ 30 IPS σε ανάλυση 4CIF Τρόποι συμπίεσης MPEG-4 και JPEG, ταυτόχρονα u Ψηφιακή επεξεργασία σήματος στα 15 bit και λειτουργία XF-Dynamic, για κορυφαία ποιότητα εικόνας και εξαιρετικό δυναμικό εύρος u Μέγιστη ευαισθησία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού Ευαισθησία στις υπέρυθρες σε λειτουργία ημέρας/ νύχτας, με φίλτρο μηχανικής μεταγωγής ή επεκτεταμένη ευαισθησία NightSense u Με τροφοδοσία ρεύματος μέσω Ethernet (Power-over- Ethernet, PoE), σύμφωνα με το πρότυπο IEEE 802.3af u Ολοκληρωμένες λύσεις συστήματος συμβατές με τα συστήματα DiBos, VIDOS και άλλα συστήματα διαχείρισης βίντεο για τη σύνθεση ολοκληρωμένων και επεκτάσιμων συστημάτων u Τεχνολογία τριπλής ροής με εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης, πολλαπλή διανομή βίντεο και ροή μέσω του Διαδικτύου u Η ρύθμιση παραμέτρων του δικτύου μέσω ενδείξεων επί της οθόνης (OSD) καθιστά την αρχική ρύθμιση πιο εύκολη από ποτέ *Κάμερες IP ημέρας/ νύχτας DinionXF μόνον Τα μοντέλα της σειράς Dinion περιλαμβάνουν τις κάμερες IP Dinion και Dinion DN. Επίσης, για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, η κάμερα IP Dinion XF χρησιμοποιεί ψηφιακή επεξεργασία σήματος στα 15 bit για τη βελτίωση της ευαισθησίας στο φως, καθώς και τη λειτουργία XF-Dynamic για επέκταση του εύρους προβολής της με εικόνες μεγαλύτερης ευκρίνειας και λεπτομέρειας και εξαιρετική ακρίβεια στην αναπαραγωγή των χρωμάτων. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οι κάμερες αυτές μεταβαίνουν αυτόματα από έγχρωμο σε μονόχρωμο τρόπο λειτουργίας, για ενίσχυση της ευαισθησίας φωτισμού από την υπέρυθρη ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται η κορυφαία ποιότητα της εικόνας. Τα προβλήματα που οφείλονται σε δυνατό φωτισμό πίσω από το θέμα ανήκουν πλέον στο παρελθόν, χάρη στην προγραμματιζόμενη αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού. Τόσο το επίπεδο αντιστάθμισης όσο και η ζώνη ενδιαφέροντος είναι προγραμματιζόμενα, γεγονός που διασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ανεξάρτητα από την εκάστοτε εφαρμογή.

10 10 Κάμερες AutoDome Modular Ανθεκτικές κάμερες PTZ υψηλής ταχύτητας, για παρακολούθηση χώρων σε όλες τις συνθήκες αρθρωτών καμερών PTZ υψηλής ταχύτητας της Bosch. Ένα σύστημα ευφυών εναλλάξιμων δομοστοιχείων, όπως μεταξύ άλλων κάμερες, επεξεργαστές, περιβλήματα και τροφοδοτικά, σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε ή να αλλάξετε τη δέσμη λειτουργιών του συστήματος με γρήγορο και οικονομικό τρόπο.

11 11 Χαρακτηριστικά u Αρθρωτό σύστημα PTZ που προστατεύει την επένδυσή σας στο μέλλον u Ευρεία γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού σε κάμερες και φακούς u Υβριδική κάμερα IP η ταυτόχρονη λειτουργία αναλογικής σύνδεσης και σύνδεσης Ethernet γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην παλιά και τη νέα τεχνολογία u Κορυφαία ποιότητα ψηφιακής εικόνας με δυνατότητα σύνδεσης μέσω δικτύου IP Ποιότητα DVD, με ταχύτητα καρέ 30 IPS σε ανάλυση 4CIF Τρόποι συμπίεσης MPEG-4 και JPEG, ταυτόχρονα u Προηγμένη ευφυΐα, που περιλαμβάνει ανάλυση περιεχομένου βίντεο (VCA), μασκάρισμα απόρρητων σημείων και Autotrack II u Αντοχή μέχρι βαθμό προστασίας IP66/ ονομαστικά χαρακτηριστικά κατά NEMA 4X u Φυσαλίδα υψηλής αντοχής σε κρούση και βανδαλισμούς Η επαναστατική μας ιδέα AutoDome καθιστά την αναβάθμιση του δικού σας συστήματος CCTV τόσο απλή σαν να αλλάζετε έναν λαμπτήρα! Όταν το σύστημα παρακολούθησης χώρων που χρησιμοποιείτε χρειαστεί αλλαγή, μπορείτε να επεκτείνετε τις δυνατότητές του αντικαθιστώντας ένα ή περισσότερα δομοστοιχεία. Η κεντρική μονάδα παραμένει άθικτη: δε χρειάζεται να αγοράσετε ένα νέο σύστημα ή να εγκαταστήσετε νέες κάμερες. Αυτή είναι η ιδανική λύση για την εξασφάλιση της επένδυσή σας σε συστήματα ασφαλείας τώρα και στο μέλλον. Οι κάμερες AutoDome είναι μικρές αλλά στιβαρές και λειτουργούν σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών, καθώς αντέχουν σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και μπορούν να τοποθετηθούν σε εκτεθειμένα σημεία. Και, σε συνδυασμό με έναν θόλο υψηλής αντοχής σε κρούσεις, οι κάμερες αυτές μπορούν να αντέξουν σε κάθε μορφής κακομεταχείριση. Όλα τα κρεμαστά περιβλήματα για εσωτερικούς/ εξωτερικούς χώρους έχουν ονομαστικά χαρακτηριστικά κατά IP66/NEMA-4X και εμφανίζουν μηδενική διαπερατότητα στη σκόνη και το νερό. Επιπλέον, ο προαιρετικός εξοπλισμός EnviroDome παρουσιάζει κορυφαία αντοχή στη διάβρωση.

12 12 Κάμερες IP Megapixel Βιντεοκάμερες υπερ-υψηλής ευκρίνειας, για την καταγραφή ακόμη και της μικρότερης λεπτομέρειας Ευκρινές και καθαρό βίντεο που διατηρεί τη μεγάλη του λεπτομέρεια ακόμη και όταν κάνετε ζουμ πάνω στο σημείο που σας ενδιαφέρει. Να τι προσφέρουν οι κάμερες IP Megapixel της Bosch, με τις ψηφιακές τους εικόνες υπερ-υψηλής ευκρίνειας με ανάλυση μέχρι και 3 εκατομμύρια pixel. Χαρακτηριστικά u Υπερ-υψηλή ανάλυση u Πολλαπλές ροές u Εικονικό PTZ μέσα στην κύρια προβολή και 4 καθοριζόμενες από τον χρήστη περιοχές, στο τυπικό μορφότυπο JPEG u Ενσωμάτωση στο σύστημα DiBos της Bosch u Επιλέξιμη ανάλυση και ταχύτητα καρέ u Με τροφοδοσία ρεύματος μέσω Ethernet (Power-over-Ethernet, PoE), σύμφωνα με το πρότυπο IEEE 802.3af Σε μια δεδομένη ανάλυση, μία και μοναδική κάμερα με ανάλυση πολλών εκατομμυρίων pixel μπορεί να καλύψει μια πολύ πιο ευρεία περιοχή από μια τυπική αναλογική κάμερα, για να μπορείτε να καλύψετε την ίδια περιοχή με λιγότερες κάμερες. Οι κάμερες Megapixel συμπληρώνουν τέλεια τις ψηφιακές συσκευές βίντεο DiBos, προσφέροντάς σας την ευελιξία της χρήσης αναλογικών και ψηφιακών καμερών ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τοπικές κάμερες με κάμερες συνδεδεμένες μέσω δικτύου IP, οι οποίες είναι δυνατό να βρίσκονται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, για μια απόλυτα ολοκληρωμένη κάλυψη συστήματος.

13 Μια πλήρης σειρά προϊόντων δικτύου IP και διαχείρισης βίντεο 13 Για ακόμη μεγαλύτερη προστασία και ενσωματωμένο έλεγχο, η πλήρης λύση μας για προστασία μέσω βίντεο περιλαμβάνει μια σειρά από δικτυακές συσκευές εγγραφής και εργαλεία διαχείρισης. Τα προϊόντα αυτά είναι επεκτάσιμα και ευέλικτα και σας επιτρέπουν να συνδυάσετε τις υπάρχουσες συσκευές με τις πλέον εξελιγμένες λύσεις IP της Bosch σε ένα, εύκολο στη διαχείρισή του, σύστημα. Κάμερες Κάμερες FlexiDome Κάμερες Megapixel Κάμερες Dinion Εγγραφή Σταθμοί εργασίας-πελάτες του συστήματος VMS της Bosch DiBos Το σύστημα διαχείρισης βίντεο (Video Management System, VMS) της Bosch προσφέρει απρόσκοπτη διαχείριση ψηφιακού βίντεο, ήχου και δεδομένων μέσω οποιουδήποτε δικτύου IP. Το σύστημα VMS χρησιμοποιεί κοινούς διακομιστές, μέσα αποθήκευσης και σταθμούς εργασίας, γι' αυτό μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους ήδη υπάρχοντες προμηθευτές στα πλαίσια των συμφωνητικών εξυπηρέτησης που έχετε ήδη συνάψει. Ασφαλές και φιλικό προς τα τείχη προστασίας, υποστηρίζει την πλέον πρόσφατη τεχνολογία απομακρυσμένης πρόσβασης.net, ενώ ένα ανοικτό πρωτόκολλο διασφαλίζει την εύκολη διαχείριση χρηστών. Το DiBos είναι ένα πανίσχυρο σύστημα παρακολούθησης χώρων και εγγραφής βίντεο που προσφέρει καταγραφή από πολλαπλές κάμερες συνδεδεμένες σε δίκτυο, γρήγορη ανάκτηση εικόνων και δυνατότητα σύνδεσης με άλλα συστήματα ασφαλείας. Σας επιτρέπει να προβάλετε «ζωντανές» και καταγεγραμμένες εικόνες τόσο από αναλογικές κάμερες όσο και από κάμερες IP και έτσι αποκτάτε ένα ευέλικτο και οικονομικό υβριδικό σύστημα. Η τεχνολογία ψηφιακής κωδικοποίησης MPEG-4 μεγιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας, την ανάλυση περιεχομένου και την απόδοση της αποθήκευσης δεδομένων. Για τη διαχείριση ή τη βελτίωση συστημάτων παρακολούθησης χώρων CCTV με διαμόρφωση πελάτη/διακομιστή, τα οποία βασίζονται στην τεχνολογία IP, το VIDOS Pro Suite αποτελεί μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη λύση. Περιλαμβάνει μια σειρά από λειτουργικές μονάδες λογισμικού σας προσφέρουν όλα τα εργαλεία και τα λειτουργικά μέρη που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε την εφαρμογή βίντεο μέσω δικτύου IP. Το φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον του λογισμικού, που παρέχει υποστήριξη χάρτη τοποθεσίας με λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης (dragand-drop), απλοποιεί σημαντικά το χειρισμό.

14 14 Παρελθόν, παρόν και μέλλον Η πλούσια πείρα της Bosch σε τεχνολογίες απεικόνισης και IP διασφαλίζει ότι οι λύσεις που προσφέρουμε πληρούν τις σημερινές σας ανάγκες και είναι δυνατό να προσαρμοστούν στις μελλοντικές απαιτήσεις του τελικού χρήστη. Καθεμιά από τις σειρές καμερών FlexiDome, Dinion, AutoDome και Megapixel ενσωματώνουν όλα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που χρειάζεστε, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα δίκτυα IP και τα ψηφιακά δίκτυα.

15 15 Εκσυγχρονίστε με τη βοήθεια της Bosch το δικό σας σύστημα παρακολούθησης χώρων και γνωρίστε μερικά από τα πλεονεκτήματα των λύσεων δικτύου IP που προσφέρουμε. Απεικόνιση υψηλής ποιότητας Η ποιότητα της εικόνας αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα σε κάθε εξοπλισμό παρακολούθησης χώρων. Η δική μας προσέγγιση χωρίς συμβιβασμούς στο ζήτημα της ποιότητας εικόνας οπτικές διατάξεις, υλικό και λογισμικό διασφαλίζει ότι τα συστήματά μας προσφέρουν πάντα τις πιο καθαρές και λεπτομερείς εικόνες, ακόμη και στις πλέον αντίξοες συνθήκες φωτισμού ή καιρικές συνθήκες. Όπως συμβαίνει με όλες τις κάμερες της Bosch, τα συστήματα IP που προσφέρουμε σάς εξασφαλίζουν τις καλύτερες επιδόσεις κάμερας στην κατηγορία τους. Οι οπτικώς βελτιστοποιημένοι θόλοι και φακοί, η ξακουστή τεχνολογία καμερών Dinion, καθώς και η επεξεργασία 15 bit και η λειτουργία XF-Dynamic είναι απλώς μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους οι δικές μας κάμερες προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα βίντεο. Εγγραφή απ' ευθείας σε iscsi Οδηγώντας την αγορά στη 2η γενιά συστημάτων CCTV με μετάδοση βίντεο μέσω IP, τα προϊόντα Dinion IP, FlexiDome IP και AutoDome Modular της Bosch μπορούν να κατευθύνουν ροή βίντεο IP σε μια συστοιχία δίσκων iscsi η οποία έχει συνδεθεί με το δίκτυο. Η συστοιχία δίσκων iscsi σηματοδοτεί το τέλος των συσκευών εγγραφής βίντεο μέσω δικτύου (NVR), αφού δεν απαιτούνται πλέον διακομιστές NVR και τα λειτουργικά τους συστήματα Windows, λογισμικό προστασίας από ιούς και και καθημερινές ενημερώσεις κώδικα. Ευφυείς μέθοδοι ανάλυσης Περιορίζοντας τη ζήτηση σε εύρος ζώνης και δυναμικότητα αποθήκευσης, η ευφυής λειτουργία ανίχνευσης κίνησης στο βίντεο (Video Motion Detection, IVMD) εκτελεί προηγμένη ανάλυση περιεχομένου βίντεο (Video Content Analysis, VCA) προκειμένου να διασφαλιστεί ότι μόνον σημαντικά συμβάντα πυροδοτούν την καταγραφή και αποθήκευση εικόνας. Η λειτουργία IMVD είναι εξαιρετικά ευέλικτη και καλύπτει πολλά σενάρια κίνησης, από τον εντοπισμό εγκαταλελειμμένων αποσκευών μέχρι συμπεριφορικές δραστηριότητες όπως π.χ. εντοπισμός ατόμων που περιφέρονται χωρίς λόγο. Η λειτουργία αυτή μπορεί επίσης να αναγνωρίσει κίνηση σε περισσότερα από ένα, ανεξάρτητα μεταξύ τους, πεδία ανίχνευσης και συνοδεύεται από σταθεροποίηση της εικόνας για προσωρινές ή κινητές εφαρμογές.

16 Παράδοση ποιότητας και καινοτοµίας. Για πάνω από 100 χρόνια το όνοµα της Bosch αποτελεί εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας. Τα συστήµατα ασφάλειας της Bosch σας προσφέρουν µε υπερηφάνεια µία τεράστια ποικιλία συσκευών πυροπροστασίας, παραβίασης, ειδοποίησης κινδύνου ατόμων, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, διαχείρισης, επικοινωνίας και εξαρτήµατα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε κάθε εφαρµογή. Είµαστε ο παγκόσµιος προµηθευτής πρωτοποριακών και καινοτοµικών τεχνολογικών συστηµάτων που συνοδεύονται από άριστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Αν αναζητάτε λύσεις στις οποίες µπορείτε να βασιστείτε, επιλέξτε το όνοµα της Bosch. Bosch Security Systems Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Bosch Security Systems, 2007 Τυπώθηκε στην Ολλανδία Με την επιφύλαξη τροποποιήσεων VS-EH-el-01_F01U518781_01

Οδηγός αναφοράς καμερών

Οδηγός αναφοράς καμερών Οδηγός αναφοράς καμερών Περιεχόμενα Πίνακες επιλογών 4 Κάμερες FlexiDome I & II 10 Flexidome VF Κάμερες ασφαλείας μεταβλητής εστίασης 12 FlexiDome XT+ & XF Κάμερες ασφαλείας υψηλής αντοχής 14 FlexiDome

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 300

Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 300 Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 300 Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 300 Σύστημα κάμερας PTZ θόλου υψηλής ταχύτητας Πλήρως εναλλάξιμοι επεξεργαστές, κάμερες, περιβλήματα,

Διαβάστε περισσότερα

Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης. Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου

Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης. Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου 2 3 Οι αλλαγές στην τεχνολογία των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης έχουν παρακινηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch

Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch 2 Και αντιδράστε άμεσα και αποτελεσματικά με Intelligent Video Analysis της Bosch Ανεξάρτητα από το εάν το σύστημά σας χρησιμοποιεί λίγες ή

Διαβάστε περισσότερα

VIP X1600. Δικτυακός διακομιστής βίντεο. Εγχειρίδιο εγκατάστασης και χειρισμού

VIP X1600. Δικτυακός διακομιστής βίντεο. Εγχειρίδιο εγκατάστασης και χειρισμού VIP X1600 Δικτυακός διακομιστής βίντεο el Εγχειρίδιο εγκατάστασης και χειρισμού VIP X1600 Πίvακας πεpιεχομένων el 3 Πίvακας πεpιεχομένων 1 Πρόλογος 7 1.1 Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο 7 1.2 Συμβάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

V2.5. Οδηγός χρήσης. Logitech Digital Video Security System

V2.5. Οδηγός χρήσης. Logitech Digital Video Security System V2.5 Οδηγός χρήσης Logitech Digital Video Security System 2008 Logitech. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Η επωνυμία Logitech, το λογότυπο Logitech και τα άλλα σήματα της Logitech είναι ιδιοκτησία

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια...

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Με νέο δυναμικό λογισμικό! 2 DCN Επόμενης γενιάς Σχεδιασμένο να είναι διακριτικό Το Ψηφιακό Συνεδριακό Δίκτυο (DCN) Επόμενης γενιάς της Bosch αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής DCN Wireless Discussion System Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN 2 Λίστα αγορών Ασύρματη μονάδα συζήτησης της Bosch (τρόπος λειτουργίας απλού συμμετέχοντος

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn; Το ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Πρώτα απ όλα η ασφάλεια Φυσικά επιθυμείτε

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο προϊόντων. Όπου κι αν βρεθείτε. Όποτε θελήσετε. Υποδεχτείτε τα Windows 8.

Έντυπο προϊόντων. Όπου κι αν βρεθείτε. Όποτε θελήσετε. Υποδεχτείτε τα Windows 8. Η Dell συνιστά Windows 8. Έντυπο προϊόντων Όπου κι αν βρεθείτε. Όποτε θελήσετε. Πάντα ενημερωμένοι και συγχρονισμένοι, χωρίς να χάνετε ποτέ την επαφή όπου κι αν σας πάει η δουλειά σας. Οι λύσεις της Dell

Διαβάστε περισσότερα

VIP X1600 Αρθρωτός κωδικοποιητής βίντεο υψηλής απόδοσης

VIP X1600 Αρθρωτός κωδικοποιητής βίντεο υψηλής απόδοσης Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως VIP X600 Αρθρωτός κωδικοποιητής βίντεο υψηλής απόδοσης VIP X600 Αρθρωτός κωδικοποιητής βίντεο υψηλής απόδοσης Μέχρι 6 κανάλια εισόδου βίντεο Αρθρωτή και επεκτάσιμη δομή, με

Διαβάστε περισσότερα

Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak

Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak Ο κόσμος της απεικόνισης εγγράφων από την Kodak Με πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας, με παράδοση στην καινοτομία πάνω στην απεικόνιση εγγράφων και πάνω από είκοσι χρόνια ενασχόλησης με την ψηφιακή απεικόνιση,

Διαβάστε περισσότερα

Latitude 14 7000 Series

Latitude 14 7000 Series Ιανουάριος 2014 Παρουσιάζουμε το Dell Latitude 7000 Series. Το όνειρο κάθε επαγγελματία... Ελαφρύ, αλλά ανθεκτικό, το νέο Dell Latitude 7000 Series δίνει νέα διάσταση στην απόδοση επιχειρηματικού επιπέδου.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ κ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΜΑΓΚΑΦΑΣ ΧΟΡΟΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 3175 ΚΑΒΑΛΑ 2008 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΕΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εξαιρετική απόδοση. Ευέλικτος σχεδιασμός.

Εξαιρετική απόδοση. Ευέλικτος σχεδιασμός. Εξαιρετική απόδοση. Ευέλικτος σχεδιασμός. Η πρώτη μηχανή με φορμά FX της Nikon, η D3, αποτελεί ένα γιγαντιαίο άλμα προόδου στην ψηφιακή φωτογραφία που άλλαξε για πάντα τον τρόπο εργασίας των επαγγελματιών

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Έγιναν όλες οι δοκιµές Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Πανίσχυρος και αξιόπιστος πίνακας ελέγχου συναγερµού Ένας πανίσχυρος πίνακας ελέγχου συναγερµού δεν είναι απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο διαμόρφωσης

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 14 1.1 Εύρεση πληροφοριών 14 1.2 Εκτύπωση της

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και. αντιµετώπισης προβληµάτων... 43

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και. αντιµετώπισης προβληµάτων... 43 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και αντιµετώπισης προβληµάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ 4 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ... 4 Προφυλάξεις ασφαλείας... 4 Προφυλάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Δικτυακή τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα. Κάθε κλήση έχει σημασία! KX-NCP500 και KX-NCP1000 Ενοποιημένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις

Δικτυακή τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα. Κάθε κλήση έχει σημασία! KX-NCP500 και KX-NCP1000 Ενοποιημένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις Δικτυακή τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα KX-NCP500 και KX-NCP1000 Ενοποιημένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις Οι δικτυακές τηλεπικοινωνιακές πλατφόρμες αποτελούν προηγμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, οι οποίες έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και. αντιµετώπισης προβληµάτων... 43

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και. αντιµετώπισης προβληµάτων... 43 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και αντιµετώπισης προβληµάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ 4 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ... 4 Προφυλάξεις ασφαλείας... 4 Προφυλάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 0 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2008

Σειρά ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2008 Σειρά ψηφιακών μηχανών Άνοιξη 2008 έξυπνη και ελκυστική 2 Με μια κληρονομιά που καλύπτει πάνω από 90 χρόνια κατασκευής των τελειότερων φωτογραφικών μηχανών και φακών, η παράδοση της Nikon εξελίσσεται με

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και. αντιµετώπισης προβληµάτων... 43

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και. αντιµετώπισης προβληµάτων... 43 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και αντιµετώπισης προβληµάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ 5 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ... 5 Προφυλάξεις ασφαλείας... 5 Προφυλάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας 2 Διατάξεις φωτισμού AEGIS Διατάξεις φωτισμού AEGIS Illuminators Φωτισμός προστασίας & ασφάλειας Η τεχνολογία Constant Light, για

Διαβάστε περισσότερα

I AM A NIKON COOLPIX. Το σκόπευτρο που απεικονίζεται στην Coolpix A πωλείται χωριστά

I AM A NIKON COOLPIX. Το σκόπευτρο που απεικονίζεται στην Coolpix A πωλείται χωριστά I AM A NIKON COOLPIX Το σκόπευτρο που απεικονίζεται στην Coolpix A πωλείται χωριστά I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP ΑΝΟΙΞΗ 2013 Αποτυπώστε καθημερινά τις μαγικές στιγμές με φορμά DX

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις από τη Xerox για εκτυπώσεις μεγάλου φορμά Καλύτεροι τρόποι για να αξιοποιήσετε μεγαλύτερες ευκαιρίες.

Λύσεις από τη Xerox για εκτυπώσεις μεγάλου φορμά Καλύτεροι τρόποι για να αξιοποιήσετε μεγαλύτερες ευκαιρίες. Διαφημιστικό της ομάδας συστημάτων παραγωγής για λύσεις εκτυπώσεων Λύσεις από τη Xerox για εκτυπώσεις Καλύτεροι τρόποι για να αξιοποιήσετε μεγαλύτερες ευκαιρίες. Τώρα είναι η στιγμή να διευρύνετε τους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012. CCTV Συστήματα παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012. CCTV Συστήματα παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012 CCTV Συστήματα παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ γενικα χαρακτηριστικα Λύσεις για κάθε είδους εφαρμογή 02 Παραδείγματα εγκαταστάσεων 04 Το κατάστημα 04 Το σούπερμαρκετ 05 Η

Διαβάστε περισσότερα