Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP"

Transcript

1 Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP

2 Ασφάλεια βίντεο IP Λύση όλα σε ένα Το Bosch Video Management System (VMS) διαχειρίζεται όλα τα δεδομένα IP και ψηφιακού βίντεο και ήχου, συν όλα τα δεδομένα ασφαλείας που μεταδίδονται διαμέσου του δικτύου IP. Το VMS συνδυάζει πλήρως κάμερες και κωδικοποιητές IP, DVR και μεταγωγείς μητρώου Allegiant της Bosch, έτσι ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε σχετικά με την προέλευση του βίντεο. Σε υπάρχοντα συστήματα Bosch, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VMS της Bosch για να συμπληρώσετε ή να αντικαταστήσετε τα DVR και τους μεταγωγείς μητρώου Allegiant. Ενσωματώνει πολλές δυνατότητες γραφικού περιβάλλοντος χρήστη (GUI) που απλουστεύουν τη διαμόρφωση και τη διαχείριση, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επιστροφής σε ένα προηγούμενο στιγμιότυπο ολόκληρου του συστήματος. Πραγματοποιήστε την ιδανική επιλογή που διασφαλίζει το μέλλον του δικτύου σας IP με το VMS της Bosch.

3 Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP 5 / 6 4

4 4 Video Management System της Bosch Κάμερες IP, κωδικοποιητές και αποκωδικοποιητές 4 Ψηφιακές συσκευές εγγραφής βίντεο Το VMS της Bosch διαχειρίζεται όλες τις κάμερες IP της Bosch MPEG-4 και H.64 IP, κάμερες τύπου dome, κωδικοποιητές και αποκωδικοποιητές. Μπορείτε να διαμορφώσετε και να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων κάμερας, όπως ισορροπία λευκού και οπίσθιος φωτισμός, καθώς και ενσωματωμένη ευφυή ανάλυση βίντεο. Τα DVR παρέχουν οικονομικά προσιτή κατανεμημένη εγγραφή με τοπική και απομακρυσμένη διαχείριση και παρακολούθηση. Το VMS της Bosch επιτρέπει στους νέους και παλιούς χρήστες DVR της Bosch να επωφεληθούν από όλα τα πανίσχυρα χαρακτηριστικά του. Τοπική / δικτυακή εγγραφή βίντεο 5 Αναλογικοί μεταγωγείς μητρώου και πληκτρολόγια CCTV Τοπική εγγραφή Οι κωδικοποιητές της Bosch προσφέρουν την «τελευταία λέξη της τεχνολογίας» στις λύσεις εγγραφής με ενσωματωμένους σκληρούς δίσκους, σκληρούς δίσκους USB ή ηλεκτρονικές κάρτες. Δικτυακή εγγραφή βίντεο Προσφέροντας επιλογές κεντρικής εγγραφής, κάθε συμβατικό σύστημα NVR έχει τη συστοιχία αποθήκευσης απευθείας συνδεδεμένη στο διακομιστή NVR. Η οικογένεια αναλογικών μεταγωγέων Allegiant της Bosch αποτελεί το πρότυπο της βιομηχανίας για λειτουργικότητα και αξιοπιστία. Με το VMS της Bosch, η υπάρχουσα αναλογική εγκατάστασή σας ενσωματώνεται πλήρως στο νέο σας σύστημα IP. Η απλή λειτουργία και ο ομαλός έλεγχος PTZ που προσφέρει το πληκτρολόγιο IntuiKey επεκτείνεται στο VMS της Bosch, παρέχοντάς σας πλήρη έλεγχο του Allegiant, των DVR και των καμερών IP. Το VMS της Bosch προσθέτει ένα νέο επίπεδο διαχείρισης και παρακολούθησης στο παρωχημένο σύστημά σας, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και προστατεύοντας την επένδυσή σας. 6 Intelligent Video Analysis iscsi και Video Recording Manager Η τεχνολογία Intelligent Video Analysis (IVA) της Bosch καθιστά τις κάμερές σας ενεργά μέλη της ομάδας προστασίας σας. Η τεχνολογία IVA της Bosch παρέχει προηγμένη ευφυΐα που αναγνωρίζει αυτόματα και ανταποκρίνεται σε μη κανονικές δραστηριότητες ή ενδεχόμενες απειλές. Η τεχνολογία IVA είναι ενσωματωμένη σε κάμερες IP και κωδικοποιητές της Bosch, επομένως επεκτείνεται με τις ανάγκες των εφαρμογών σας. Διασφαλίζοντας τη μέγιστη αποτελεσματικότητα του συστήματος, η τεχνολογία IVA της Bosch προσφέρει ένα μοναδικό επίπεδο ενσωμάτωσης IVA για διαμόρφωση, παρακολούθηση συμβάντων σε πραγματικό χρόνο και εγκληματολογική ανάλυση. Οι κάμερες IP και οι κωδικοποιητές της Bosch παρέχουν ροή βίντεο απευθείας σε συστοιχίες δίσκων iscsi, εξαλείφοντας την ανάγκη για NVR. Ένας και μοναδικός διακομιστής, ο Video Recording Manager, διαχειρίζεται αυτές τις συσκευές αποθήκευσης, παρέχοντας εξισορρόπηση φορτίου και εφεδρεία. Διευκολύνει επίσης την προσθήκη επιπλέον αποθηκευτικού χώρου, καθώς προσθέτετε κάμερες, αυξάνετε το χρόνο διατήρησης ή βελτιώνετε την ποιότητα του βίντεο. Ο διακομιστής VRM απλουστεύει την αρχική εγκατάσταση και την τρέχουσα συντήρηση, μειώνοντας έτσι σημαντικά το συνολικό κόστος απόκτησης.

5 Video Management System της Bosch 5 Το VMS της Bosch μειώνει το κόστος αξιοποιώντας την ισχύ και τη ευκολία των ήδη υπαρχόντων δικτύων IP. Λύση που προστατεύει την επένδυσή σας στο μέλλον καθώς το λογισμικό εξελίσσεται με νέες τεχνολογίες. Συνδυάστε συσκευές IP, DVR και Allegiant της Bosch. Ευέλικτες επιλογές εγγραφής: επιλέξτε την «τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις εγγραφές» ή κεντρική εγγραφή χρησιμοποιώντας Direct-to-iScsi με VRM ή NVR. Απλή διαμόρφωση ολόκληρου του συστήματος. Περιλαμβάνει ενσωματωμένη τεχνολογία ευφυούς ανάλυσης βίντεο (Intelligent Video Analysis) σε κάμερες ή κωδικοποιητές.

6 6 Video Management System της Bosch Διαχειριστής συστημάτων προστασίας «Χάρη στο σύστημα διαχείρισης βίντεο της Bosch μπορώ πλέον να προσφέρω στην εταιρεία μου μεγαλύτερη προστασία και ενσωματωμένο έλεγχο.» Οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε πραγματικό χρόνο Για τους διαχειριστές συστημάτων προστασίας, το σύστημα VMS της Bosch προσφέρει τεράστια ευελιξία. Κάμερες, συσκευές εγγραφής και σταθμοί προβολής είναι δυνατό να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου IP. Όλα τα «ζωντανά» και αρχειοθετημένα δεδομένα βίντεο είναι δυνατό να προβληθούν σε έναν ή περισσότερους σταθμούς εργασίας ταυτόχρονα, όπου κι αν βρίσκεστε. Το σύστημα VMS της Bosch παρέχει διαχείριση συμβάντων και συναγερμών σε ολόκληρο το σύστημα, παρακολούθηση της καλής λειτουργίας του συστήματος, διαχείριση χρηστών και προτεραιοτήτων από εγκαταστάσεις που εκτείνονται σε κτίρια, πανεπιστημιουπόλεις, πόλεις, χώρες, ακόμη και ηπείρους! Ευκολότερη, γρηγορότερη και οικονομικά πιο προσιτή εγκατάσταση Το σύστημα VMS της Bosch χρησιμοποιεί την ολοκληρωμένη δικτυακή υποδομή που υπάρχει ήδη στα περισσότερα σύγχρονα κτίρια, χωρίς να χρειάζεται ειδική ομοαξονική καλωδίωση. Όλες οι αρχικές ρυθμίσεις και η διαμόρφωση μπορούν να γίνουν από όποιο σημείο κι αν βρίσκεστε. Οι δυνατότητες αυτόματης ανακάλυψης, αυτόματης εκχώρησης διευθύνσεων IP και προηγμένης αντιγραφής επιταχύνουν τη ρύθμιση των παραμέτρων του συστήματος και διασφαλίζουν τη συνέπεια σε ολόκληρη την εφαρμογή, ενώ το κόστος εγκατάστασης και διαχείρισης του συστήματος είναι σημαντικά μικρότερο. 4 5 Κύρια χαρακτηριστικά για τον διαχειριστή συστημάτων προστασίας Η εφαρμογή Configuration Workflow καθοδηγεί το διαχειριστή του συστήματος. Ρύθμιση με γραφικά του χρονοδιαγράμματος εγγραφής που υποστηρίζει αργίες και ημέρες εξαίρεσης. Πρόσθετα χρονοδιαγράμματα εργασιών για την υποστήριξη σύνδεσης χρήστη, αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ενεργών περιόδων συναγερμού. Κάθε συμβάν επιτρέπει τον έλεγχο με βάση χρονοδιάγραμμα της παραγωγής συναγερμών, της σύνδεσης και εκτέλεσης δέσμης ενεργειών εντολών. Πλήρως ενσωματωμένη υποστήριξη για IVMD και IVA. Για όλες τις αλλαγές διαμόρφωσης, δείτε τι άλλαξε, από ποιον, πότε και πού. Εύκολη εκχώρηση καθολικών δικαιωμάτων, προτεραιοτήτων ελέγχου και αδειών για συγκεκριμένες κάμερες ανά ομάδα χρηστών.

7 Video Management System της Bosch 7 Μειωμένο συνολικό κόστος απόκτησης Διαμορφώστε ολόκληρο το σύστημα με μία εφαρμογή. Λύση που προστατεύει την επένδυσή σας στο μέλλον καθώς το λογισμικό εξελίσσεται. Σημαντική μείωση του κόστους υλικού εξοπλισμού με εγγραφή VRM. 4 5

8 8 Video Management System της Bosch Ευκολία στη χρήση Γραφικό περιβάλλον χρήστη με προσανατολισμό στις εργασίες. Διαισθητικός χειρισμός με πληκτρολόγιο CCTV. Η ευφυΐα του συστήματος βοηθά στην εμφάνιση σεναρίων συναγερμού.

9 Video Management System της Bosch 9 Χειριστής συστημάτων προστασίας «Με αυτό το σύστημα διαχείρισης βίντεο, μπορώ να χειρίζομαι το σύστημα πιο αποτελεσματικά και να αντιδρώ ταχύτερα». Ευκολότερος και αποτελεσματικότερος χειρισμός Η γνώση και η εμπειρία της Bosch πάνω σε θέματα σχεδιασμού γραφικού περιβάλλοντος χρήστη για εφαρμογές προστασίας με βίντεο δεν έχει αντίπαλο. Η φήμη μας αυτή επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά με το γραφικό περιβάλλον χρήστη του συστήματος VMS της Bosch. Αυτό το εργονομικό περιβάλλον απλοποιεί τη διαχείριση βίντεο και επιτρέπει στο προσωπικό να χειρίζεται το σύστημα πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά. Κύρια χαρακτηριστικά για τον διαχειριστή συστημάτων προστασίας Προηγμένη διαχείριση συναγερμών. Εστίαση σε σημαντικά συμβάντα με ευφυή ανάλυση περιεχομένου βίντεο Intelligent Video Analysis (IVA). Εύκολο στο χειρισμό γραφικό περιβάλλον χρήστη. 4 Διαισθητικός χειρισμός με πληκτρολόγια CCTV. Intelligent Video Analysis (IVA) της Bosch Σαφώς διευθετημένη λειτουργία βασισμένη σε χάρτη 4

10 0 Video Management System της Bosch Τεχνολογία πληροφορικής «Αυτό το σύστημα διαχείρισης βίντεο καθιστά την προστασία ένα διαχειρίσιμο περιουσιακό στοιχείο». Τυπική υποδομή δικτύου, τυπικός εξοπλισμός πληροφορικής Το σύστημα VMS της Bosch χρησιμοποιεί κοινούς διακομιστές, μέσα αποθήκευσης και σταθμούς εργασίας, γι' αυτό μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους ήδη υπάρχοντες προμηθευτές στα πλαίσια των συμφωνητικών εξυπηρέτησης που έχετε ήδη συνάψει. Εναλλακτικά, η Bosch μπορεί να σας παρέχει πλήρως διαμορφωμένους διακομιστές και σταθμούς εργασίας. Κύρια χαρακτηριστικά Η διαχείριση των χρηστών μπορεί να γίνει εντός του VMS της Bosch, ή κεντρικά στο υπάρχον σύστημα διαχείρισης χρηστών της επιχείρησής σας. Η κεντρική διαχείριση παρέχει τη δυνατότητα προσθήκης και διαγραφής χρηστών ακόμα και χωρίς να αγγίξετε τη διαμόρφωση του VMS της Bosch. Προστασία και φιλικότητα δικτύου Τεχνολογία πολλαπλής μετάδοσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διασφάλιση της αποτελεσματικής χρήσης του εύρους ζώνης του συστήματος. Επιπλέον, όλες οι εντολές του συστήματος VMS είναι κρυπτογραφημένες, γεγονός που παρέχει προστασία από τυχόν υποκλοπή εντολών και εχθρική πρόσβαση σε ζωτικές λειτουργίες. Το VMS της Bosch μπορεί να παρακολουθεί τον εξοπλισμό πληροφορικής, όπως μεταγωγείς δικτύου και συστοιχίες RAID, χρησιμοποιώντας SNMP. Σε περίπτωση ανίχνευσης κάποιου συμβάντος, είναι δυνατή η αποστολή συναγερμού μέσω ή SMS. Κεντρική ανάπτυξη ενημερώσεων πελατών Η ενημέρωση των υπολογιστών-πελατών είναι πανεύκολη: απλώς εγκαταστήστε τις ενημερώσεις στον κεντρικό διακομιστή και εκείνες αναπτύσσονται αυτόματα σε όλους τους σταθμούς εργασίας-πελάτες. Έτσι, εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα και διασφαλίζετε ότι όλοι οι υπολογιστές-πελάτες βρίσκονται στην σωστή έκδοση. Αποτελεσματική αυτόματη ανίχνευση για όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν σάρωση δικτύου VMS της Bosch. Προσαρμογή στις ανάγκες του χρήστη με χρήση δυνατότητας προγραμματισμού (scripting) VMS της Bosch.

11 Video Management System της Bosch Πλεονεκτήματα τεχνολογίας πληροφορικής Επενδύσεις που εκμεταλλεύονται την υπάρχουσα υποδομή. Πλήρης ενσωμάτωση στοιχείων πληροφορικής στο σύστημα. Παρακολούθηση υποδομής δικτύου.

12 Video Management System της Bosch VMS της Bosch Μια λύση για συστήματα οποιουδήποτε μεγέθους Μια λύση για συστήματα οποιουδήποτε μεγέθους Το σύστημα VMS της Bosch δεν απευθύνεται μόνο σε μεγάλες εταιρείες. Παρ' όλο που μπορεί να χειριστεί απεριόριστο αριθμό καμερών που μπορεί να βρίσκονται διασκορπισμένες σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι το ίδιο αποτελεσματικό για τη διαχείριση μικρότερων συστημάτων προστασίας τύπου CCTV. Και το ευέλικτο σχήμα άδειας χρήσης λογισμικού σάς επιτρέπει να προσθέτετε εύκολα κάμερες, σταθμούς εργασίας και προαιρετικές δυνατότητες, σύμφωνα με τις αυξανόμενες απαιτήσεις σας. Τυπικές διαμορφώσεις του συστήματος VMS της Bosch Κεντρικός διακομιστής του συστήματος VMS της Bosch NVR του συστήματος VMS της Bosch Σταθμός εργασίας-πελάτης του συστήματος VMS της Bosch Μικρά συστήματα Σχολεία Τυπικά πλεονεκτήματα για μικρά συστήματα Οικονομικό μοντέλο αδειοδότησης. Οικονομικές επιλογές αποθήκευσης (τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις εγγραφές). Εύκολη εγκατάσταση (εγγραφή αμέσως μετά την αποσυσκευασία).

13 Video Management System της Bosch Μεγάλα συστήματα Αεροδρόμια Τυπικά πλεονεκτήματα για μεγάλα συστήματα Αυτοματοποιημένες λειτουργίες και πολλαπλές συσκευές. Επεκτασιμότητα του συστήματος. Επεκτάσιμες λύσεις αποθήκευσης. Κατανεμημένα συστήματα Τράπεζες Τυπικά πλεονεκτήματα για κατανεμημένα συστήματα Εύκολη επεκτασιμότητα. Κεντρική διαμόρφωση. Απομακρυσμένη λειτουργία πελάτη. Κεντρικά γραφεία Γραφεία υποκαταστήματος Γραφεία υποκαταστήματος

14 Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 00 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες, υποστηριζόμενες από τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών και υποστήριξης. Τα Συστήματα Ασφαλείας της Bosch με υπερηφάνεια προσφέρουν μια πλήρη σειρά λύσεων για συστήματα προστασίας, ασφάλειας, επικοινωνιών και ήχου με την συνδρομή των οποίων υλοποιούνται καθημερινά εφαρμογές σε όλο τον κόσμο, από κυβερνητικά κτήρια και δημόσιους χώρους έως βιομηχανίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και κατοικίες. Bosch Security Systems Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Bosch Security Systems, 008 Εκτυπώθηκε στην Ολλανδία Με την επιφύλαξη τροποποιήσεων VS-EH-el-0_F0U598_0

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο

Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο 2 Bosch Recording Solutions Λύσεις υψηλής ποιότητας για όλους Επιλέξτε τη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας από μια μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Μια νέα γενιά ψηφιακών πολυχρηστικών συσκευών εγγραφής Divar για έναν αναλογικό και IP κόσμο. Ψηφιακές πολυχρηστικές

Διαβάστε περισσότερα

Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch

Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch 2 Και αντιδράστε άμεσα και αποτελεσματικά με Intelligent Video Analysis της Bosch Ανεξάρτητα από το εάν το σύστημά σας χρησιμοποιεί λίγες ή

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο 2 Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 Εγκαταστήστε και μείνετε ήσυχοι Ολοκληρωμένη προστασία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας 2 Διατάξεις φωτισμού AEGIS Διατάξεις φωτισμού AEGIS Illuminators Φωτισμός προστασίας & ασφάλειας Η τεχνολογία Constant Light, για

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Η σειρά ηχοσυστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide Divar Οδηγός εφαρµογών Bosch Divar application Divar Πολυχρηστική guide ψηφιακή συσκευή εγγραφής Bosch Divar Πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής Το Divar είναι η πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 0 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Ένας πρακτικός δρόμος προς τις ανακοινώσεις ποιότητας για το κοινό Ευκολία στη χρήση με ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch

Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch 2 I Η Bosch γίνεται Extreme Ακεραιότητα, καινοτομία και απόδοση Η πρόσφατη απόκτηση του ομίλου Extreme CCTV,

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Σχεδιασμένο για αισθητική, ακουστική, και λειτουργική τελειότητα. ff Καινοτομικός και αυθεντικός

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής Με νέο δυναμικό λογισμικό! DCN Επόμενης γενιάς Συνεδριακά συστήματα DCN Επόμενης γενιάς: Ένα ενιαίο σύστημα για συνέδρια κάθε είδους και μεγέθους Από τα μεγαλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει.

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού Απαράμιλλες τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση.

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. 2 Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος, υψηλή ποιότητα και ασύγκριτη κάλυψη Η κορυφαία στην κατηγορία του ευρεία γωνία ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διαχείρισης βίντεο VIDOS

Σύστημα διαχείρισης βίντεο VIDOS Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως Σύστημα βίντεο VIDOS Σύστημα βίντεο VIDOS Λύση 'All-in-one' κέντρου συστήματος βίντεο Διασύνδεση χρήστη με βάση χάρτη πλοήγησης Υποστήριξη αναλογικής οθόνης Διαχείριση συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης. Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου

Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης. Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου 2 3 Οι αλλαγές στην τεχνολογία των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης έχουν παρακινηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Πρώτα απ όλα η ασφάλεια Φυσικά επιθυμείτε

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP

Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP 2 Μια πλήρης σειρά καμερών IP Γιατί να επιλέξετε οτιδήποτε άλλο εκτός από το καλύτερο για τη δική σας δικτυακή εφαρμογή CCTV; Κάμερες IP FlexiDome τέλεια

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο διαμόρφωσης

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 11 1.1 Εύρεση πληροφοριών 11 1.2 Εκτύπωση της

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System

Bosch Video Management System Bosch Video Management System MBV-BPRP-40 el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 11 1.1 Εύρεση πληροφοριών 11 1.2 Εκτύπωση

Διαβάστε περισσότερα

VIP X1600 Αρθρωτός κωδικοποιητής βίντεο υψηλής απόδοσης

VIP X1600 Αρθρωτός κωδικοποιητής βίντεο υψηλής απόδοσης Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως VIP X600 Αρθρωτός κωδικοποιητής βίντεο υψηλής απόδοσης VIP X600 Αρθρωτός κωδικοποιητής βίντεο υψηλής απόδοσης Μέχρι 6 κανάλια εισόδου βίντεο Αρθρωτή και επεκτάσιμη δομή, με

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Απλός και σαφής τρόπος επικοινωνίας Easy Series

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία.

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία. Κορυφαία πυροπροστασία για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Το «Kempinski Hotel The Dome» στην Τουρκία εγκαθιστά ένα πλήρες σύστημα πυροπροστασίας της Bosch. Kempinski 2 Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής DCN Wireless Discussion System Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN 2 Λίστα αγορών Ασύρματη μονάδα συζήτησης της Bosch (τρόπος λειτουργίας απλού συμμετέχοντος

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο διαμόρφωσης

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 14 1.1 Εύρεση πληροφοριών 14 1.2 Εκτύπωση της

Διαβάστε περισσότερα

BVMS. Configuration Manual

BVMS. Configuration Manual BVMS el Configuration Manual BVMS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 14 1.1 Εύρεση πληροφοριών 14 1.2 Εκτύπωση της Βοήθειας 15 2 Εισαγωγή 16 3 Επισκόπηση συστήματος 18

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn? Το ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο διαμόρφωσης

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 14 1.1 Εύρεση πληροφοριών 14 1.2 Εκτύπωση της

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης

Bosch Video Management System. el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 15 1.1 Εύρεση πληροφοριών 15 1.2 Εκτύπωση της

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης

Bosch Video Management System. el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 15 1.1 Εύρεση πληροφοριών 15 1.2 Εκτύπωση της

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή εγγραφής βίντεο Σειρά 400

Συσκευή εγγραφής βίντεο Σειρά 400 Βίντεο Συσκευή εγγραφής βίντεο Σειρά 400 Συσκευή εγγραφής βίντεο Σειρά 400 www.boschsectity.gr Εγγραφή H.264 πραγματικού χρόνου 4 καναλιών Προβολή και εγγραφή βίντεο σε ανάλυση, 2 ή 4 Ενσωματωμένο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο χρήσης

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 6 1.1 Εύρεση πληροφοριών 6 1.2 Εκτύπωση της Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτύου.

Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτύου. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτύου. Οι υπηρεσίες νέφους παρέχονται με τέτοιο τρόπο ώστε ο τελικός χρήστης δεν μπορεί να διακρίνει τεχνικές λεπτομέρειες. Η χρηστικότητα, η διαθεσιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

VideoJet X10/X20/X40. Δικτυακός διακομιστής βίντεο. Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης

VideoJet X10/X20/X40. Δικτυακός διακομιστής βίντεο. Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης VideoJet X10/X20/X40 Δικτυακός διακομιστής βίντεο el Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης VideoJet X10/X20/X40 Γενικές πληροφορίες el 2 1 Γενικές πληροφορίες Ο παρών "Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης" περιέχει πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Gen 2 Όποιον χώρο κι αν θέλετε να προστατεύσετε, το σπίτι, το κατάστημα, την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης

Bosch Video Management System. el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 16 1.1 Εύρεση πληροφοριών 16 1.2 Εκτύπωση της

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System

Bosch Video Management System Bosch Video Management System el Configuration Manual Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 16 1.1 Εύρεση πληροφοριών 16 1.2 Εκτύπωση της Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης Φωτισμού. Εφαρμογές, Δυνατότητες & Πλεονεκτήματα

Σύστημα Διαχείρισης Φωτισμού. Εφαρμογές, Δυνατότητες & Πλεονεκτήματα Βιομ. Υλικό & Ενεργειακά συστήματα Σύστημα Διαχείρισης Φωτισμού Εφαρμογές, Δυνατότητες & Πλεονεκτήματα Συντάκτης: Γιώργος Χριστοδούλου Ηλεκτρολόγος Mηχανικός, MSc Γιατί ασύρματο σύστημα διαχείρισης φωτισμού;

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα διπλωματικών εργασιών σε. Συστοιχίες παράλληλης εξυηρέτησης εφαρμογών Διαδικτύου

Θέματα διπλωματικών εργασιών σε. Συστοιχίες παράλληλης εξυηρέτησης εφαρμογών Διαδικτύου Θέματα διπλωματικών εργασιών σε συστοιχίες παράλληλης εξυπηρέτησης εφαρμογών Διαδικτύου Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Τομέας Τεχνολογίας Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

«Έγιναν όλες οι δοκιμές» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

«Έγιναν όλες οι δοκιμές» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας «Έγιναν όλες οι δοκιμές» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Ένας πανίσχυρος και ταυτόχρονα απλός στη χρήση πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System

Bosch Video Management System Bosch Video Management System MBV-BPRO-40 el Εγχειρίδιο λογισμικού Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 6 1.1 Εύρεση πληροφοριών 6 1.2 Εκτύπωση

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε.

Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. 2 Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia της Bosch Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Και δραστηριοποιήστε το κοινό σας. Σε όλες σχεδόν

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. el Εγχειρίδιο χρήσης

Bosch Video Management System. el Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 7 1.1 Εύρεση πληροφοριών 7 1.2 Εκτύπωση της Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο χρήσης

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 7 1.1 Εύρεση πληροφοριών 7 1.2 Εκτύπωση της Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

Οπτική επιβεβαίωση στα συστήματα ασφαλείας.

Οπτική επιβεβαίωση στα συστήματα ασφαλείας. Οπτική επιβεβαίωση στα συστήματα ασφαλείας. Paradox Insight Βασική ιδέα Ένας πίνακας για: Σύστημα ασφαλείας Σύστημα πρόσβασης Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης Ενοποίηση με home automation Μία ολοκληρωμένη λύση

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό σούπερ

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά DVR 630/650. Βίντεο Σειρά DVR 630/650. Εγγραφή πραγματικού χρόνου 8/16 καναλιών με ανάλυση CIF

Σειρά DVR 630/650. Βίντεο Σειρά DVR 630/650.  Εγγραφή πραγματικού χρόνου 8/16 καναλιών με ανάλυση CIF Βίντεο Σειρά DVR 630/650 Σειρά DVR 630/650 www.boschsectity.gr Εγγραφή πραγματικού χρόνου 8/16 καναλιών με ανάλυση Ευέλικτη προβολή με δύο εξόδους οθόνης Απομακρυσμένη προβολή, αναπαραγωγή, έλεγχος και

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

AutoDome Αρθρωτό σύστημα κάμερας. Το μόνο σύστημα κάμερας που είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει στο μέλλον

AutoDome Αρθρωτό σύστημα κάμερας. Το μόνο σύστημα κάμερας που είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει στο μέλλον AutoDome Αρθρωτό σύστημα κάμερας Το μόνο σύστημα κάμερας που είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει στο μέλλον AutoDome Αρθρωτό σύστημα κάμερας Ο κόσμος του CCTV δε θα είναι ποτέ πια ο ίδιος Φανταστείτε ένα σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο χρήσης

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 7 1.1 Εύρεση πληροφοριών 7 1.2 Εκτύπωση της Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο 2 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άμεση τοποθέτηση και λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

VideoJet X10/X20/X40 SN Κωδικοποιητής βίντεο

VideoJet X10/X20/X40 SN Κωδικοποιητής βίντεο Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως VideoJet X10/X20/X40 SN Κωδικοποιητής βίντεο VideoJet X10/X20/X40 SN Κωδικοποιητής βίντεο Μετάδοση υψηλής ποιότητας βίντεο MPEG 4 μέσω IP Κωδικοποίηση H.264 Baseline Profile

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Recording Station. Εγχειρίδιο εγκατάστασης

Bosch Recording Station. Εγχειρίδιο εγκατάστασης Bosch Recording Station el Εγχειρίδιο εγκατάστασης Bosch Recording Station Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Υποδείξεις ασφαλείας 6 1.1 Χρησιμοποιούμενα σύμβολα ασφάλειας 6 1.2 Εγκατάσταση/Ρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit.

Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit. Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit. ΑΣΥΡΜΑΤΟ / ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 x ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Πίνακας ελέγχου 16 ζωνών

Διαβάστε περισσότερα

Υβριδική/δικτυακή συσκευή εγγραφής HD Σειρά 700

Υβριδική/δικτυακή συσκευή εγγραφής HD Σειρά 700 Βίντεο Υβριδική/δικτυακή συσκευή εγγραφής HD Σειρά 700 Υβριδική/δικτυακή συσκευή εγγραφής HD Σειρά 700 www.boschsectity.gr Εγγραφή κάμερας HD και SD σε πραγματικό χρόνο 32 κανάλια για κάμερες IP και αναλογικές

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο χρήσης

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 7 1.1 Εύρεση πληροφοριών 7 1.2 Εκτύπωση της Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι...

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... 2 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN Ασύρματο σύστημα συζήτησης απόλυτη ευκολία και ευελιξία Το Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN

Διαβάστε περισσότερα

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Divar Series el Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Λειτουργία 5 2.1 Εκκίνηση του προγράμματος 5 2.2 Παρουσίαση του κύριου

Διαβάστε περισσότερα

BVMS. Εγχειρίδιο χρήσης

BVMS. Εγχειρίδιο χρήσης BVMS el Εγχειρίδιο χρήσης BVMS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 8 1.1 Εύρεση πληροφοριών 8 1.2 Εκτύπωση της Βοήθειας 9 2 Εισαγωγή 10 3 Επισκόπηση συστήματος 12 3.1 Απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Έγιναν όλες οι δοκιµές Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Πανίσχυρος και αξιόπιστος πίνακας ελέγχου συναγερµού Ένας πανίσχυρος πίνακας ελέγχου συναγερµού δεν είναι απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD Ανάλυση Full HD με απλή σύνδεση μέσω της ήδη υπάρχουσας ή νέας καλωδίωσης - απλή εγκατάσταση για τον καθένα. Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD για κατοικίες

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. User Manual

Bosch Video Management System. User Manual Bosch Video Management System el User Manual Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 5 1.1 Εύρεση πληροφοριών 5 1.2 Εκτύπωση της Βοήθειας 6 2

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια, Απόδοση και Άνεση με το KNX

Ασφάλεια, Απόδοση και Άνεση με το KNX Ασφάλεια, Απόδοση και Άνεση με το KNX Ασφάλεια Κοιμηθείτε καλά. Ταξιδέψτε χωρίς ανησυχίες. Εμπιστευτείτε το KNX. Δίκτυο παρακολούθησης Το KNX είναι πάντα σε επαγρύπνηση κατά τη διάρκεια της νύχτας ακόμη

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας.

Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας. Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας. Οι υπολογιστές σας προφυλάσσονται πλέον χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία με τείχη προστασίας, προγράμματα έναντι ιών, ακόμα και με την κρυπτογράφηση δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. Configuration Manual

Bosch Video Management System. Configuration Manual Bosch Video Management System el Configuration Manual Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 8 1.1 Εύρεση πληροφοριών 8 1.2 Εκτύπωση της Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System

Bosch Video Management System Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 8 1.1 Εύρεση πληροφοριών 8 1.2 Εκτύπωση της Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY 2011 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ TD-2300 SERIES SIGMA SECURITY 1 Oδηγίες χρήσης TD-2304SE, TD-2308SE, TD-2316ME 2 1. Συνδέσεις 1.1 Πίσω πλευρά TD-2304SE Σχήμα.2.1 πίσω πλευρά καταγραφικού 4 καναλιών

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας 2 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Απόλυτη άνεση στην ψηφιακή κατανομή γλωσσών Προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία για την απόλυτη εμπειρία παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης

Bosch Video Management System. el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 13 1.1 Εύρεση πληροφοριών 13 1.2 Εκτύπωση της

Διαβάστε περισσότερα

Η σταδιακή εξέλιξη των αναλογικών συστημάτων σε υψηλής ευκρίνειας

Η σταδιακή εξέλιξη των αναλογικών συστημάτων σε υψηλής ευκρίνειας Η σταδιακή εξέλιξη των αναλογικών συστημάτων σε υψηλής ευκρίνειας Τα υψηλής ευκρίνειας αναλογικά συστήματα παρουσιάζουν μια σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια από 540TVL - 600TVL, σε 600TVL - 650TVL,

Διαβάστε περισσότερα

VIP X1600 XFM4 VIP-X1600-XFM4A/VIP-X1600-XFM4B. Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης

VIP X1600 XFM4 VIP-X1600-XFM4A/VIP-X1600-XFM4B. Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης VIP X1600 XFM4 VIP-X1600-XFM4A/VIP-X1600-XFM4B el Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης VIP X1600 XFM4 Γενικές πληροφορίες el 2 1 Γενικές πληροφορίες Ο παρών "Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης" περιέχει πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Το Oracle Analytics Cloud αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων που περιλαμβάνει έτοιμο περιεχόμενο, εξειδικευμένα

Διαβάστε περισσότερα

Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ. Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ. Με την Mini O 180 θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η Mini O 180

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Client. Εγχειρίδιο χρήσης

Bosch Video Client. Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Client el Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Client Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 6 1.1 Απαιτήσεις συστήματος 6 1.2 Εγκατάσταση λογισμικού 6 1.3 Συμβάσεις που χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία εγκατάστασης και εκκίνησης HP για το HP Insight Control

Υπηρεσία εγκατάστασης και εκκίνησης HP για το HP Insight Control Υπηρεσία εγκατάστασης και εκκίνησης HP για το HP Insight Control Υπηρεσίες HP Care Pack Τεχνικά δεδομένα Η Υπηρεσία εγκατάστασης και εκκίνησης HP για το HP Insight Control περιλαμβάνει την ανάπτυξη και

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς!

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! CLIQ goes mobile! Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! IKON Ο ειδικός στα συστήματα κλειδώματος από το 1926 ASSA ABLOY, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικοποιητής βίντεο ενός καναλιού VIP X1

Κωδικοποιητής βίντεο ενός καναλιού VIP X1 Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως Κωδικοποιητής βίντεο ενός καναλιού VIP X1 Κωδικοποιητής βίντεο ενός καναλιού VIP X1 Κωδικοποιητής ενός καναλιού με διπλή ροή Υψηλής ποιότητας MPEG 4 από QCIF σε 4CIF Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών

Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών 1 Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού 2 Επαναστατική

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System

Bosch Video Management System Bosch Video Management System el Configuration Manual Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 8 1.1 Εύρεση πληροφοριών 8 1.2 Εκτύπωση της Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 Server Edition. Πλήρης Επαναφορά Συστημάτων Windows Μέσα σε Λίγα Λεπτά και όχι σε Ώρες ή Ημέρες

Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 Server Edition. Πλήρης Επαναφορά Συστημάτων Windows Μέσα σε Λίγα Λεπτά και όχι σε Ώρες ή Ημέρες ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Πλήρης Επαναφορά Συστημάτων Windows Μέσα σε Λίγα Λεπτά και όχι σε Ώρες ή Ημέρες Η Symantec έχει επανειλημμένα καταδείξει δημόσια ότι το Backup Exec System Recovery μπορεί να εκτελέσει

Διαβάστε περισσότερα

2015 Τάκης Γ. Ζαριφόπουλος Α.Ε. - Ι.Ε.Π.Υ.Α. Community Cloud και Υπηρεσίες SaaS, σε σύγχρονα ΚΛΣ

2015 Τάκης Γ. Ζαριφόπουλος Α.Ε. - Ι.Ε.Π.Υ.Α. Community Cloud και Υπηρεσίες SaaS, σε σύγχρονα ΚΛΣ Μάνος Χατζηβάγιας 3.500.000.000.000.000.000.000 3,5 zetabytes (3,5x10 21 ) Μοναδικές νέες πληροφορίες δημιουργήθηκαν στο internet το 2014 Μεγάλος όγκος πληροφοριών Το πλήθος των νέων τεχνικών πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Instabus Technology Systems. Παρουσίαση Instabus KNX

Instabus Technology Systems. Παρουσίαση Instabus KNX Instabus Technology Systems Παρουσίαση Instabus KNX Τι είναι το Instabus Το σύστημα Instabus αποτελεί τη νέα προηγμένη τεχνική ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που συνδυάζει όλες τις ηλεκτρικές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. etailer Kit Lenovo K5 Πόροι που περιλαμβάνονται στο etailer Kit του Lenovo K5 Προτεινόμενο αντίγραφο (Σύνοψη, Επισκόπηση, Βασικά χαρακτηριστικά) Οδηγός φωτογραφιών 2 Προτεινόμενο αντίγραφο Σύνοψη Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Η όλα σε - ένα λύση για μικρά και περιφερειακά ΤETRA δίκτυα

Η όλα σε - ένα λύση για μικρά και περιφερειακά ΤETRA δίκτυα Η όλα σε - ένα λύση για μικρά και περιφερειακά ΤETRA δίκτυα Με μια ματιά Το ACCESSNET Campus IP είναι ένα μικρό σύστημα TETRA το οποίο καθιστά την τεχνολογία TETRA προσιτή για όλους τους διαχειριστές δικτύων.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα