Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch"

Transcript

1 Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch

2 2 Και αντιδράστε άμεσα και αποτελεσματικά με Intelligent Video Analysis της Bosch Ανεξάρτητα από το εάν το σύστημά σας χρησιμοποιεί λίγες ή πολλές κάμερες, η αποτελεσματική παρακολούθηση ολόκληρου του χώρου αποτελεί μια σοβαρή πρόκληση. Ακόμα και η παρατήρηση μίας και μόνο κάμερας για μεγάλες χρονικές περιόδους φέρνει την συγκέντρωση στα όριά της μετά από 20 λεπτά μόνο, ένας χειριστής μπορεί να χάσει ακόμα και μέχρι 90% της δράσης σε μια σκηνή. Η ευφυής ανάλυση βίντεο Intelligent Video Analysis (IVA) της Bosch βοηθά τους χειριστές να παραμένουν εστιασμένοι εισαγάγοντας ένα νέο επίπεδο αυτοματισμού στην παρακολούθηση CCTV. Επεξεργασία πραγματικού χρόνου βασισμένη στην περιφέρεια αναγνωρίζει καταστάσεις συναγερμού, παρέχοντας στην ομάδα προστασίας σας τις πληροφορίες που χρειάζεται για να αντιδράσει άμεσα και αποτελεσματικά. Ανακαλύψτε ξανά την παρακολούθηση CCTV Ένα ισχυρό πλεονέκτημα για τη συνολική παρακολούθηση, η τεχνολογία IVA της Bosch υποστηρίζει το προσωπικό προστασίας σας με ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό σύστημα ανίχνευσης και συναγερμού. Αυτό το ευφυές, ψηφιακό σύστημα επεξεργασίας εικόνας νέας γενιάς βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την ασφάλεια, διατηρώντας ένα «άγρυπνο μάτι» σε κάθε σκηνή.

3 3 Λειτουργώντας ανεξάρτητα σε κάθε κάμερα, το IVA της Bosch λειτουργεί χωρίς κεντρικό διακομιστή συστημάτων ανάλυσης. Μπορείτε να επιλέξετε μια ευρεία γκάμα εξελιγμένων λειτουργιών ανίχνευσης, από ακίνητο αντικείμενο μέχρι παρακολούθηση τροχιάς. Οι ζωντανές εικόνες αναλύονται στιγμιαία και η παραγόμενη ροή δεδομένων συνοδεύει την προβολή βίντεο. Όλα τα συμβάντα εμφανίζονται αμέσως, ενώ τα δεδομένα μπορούν επίσης να αποθηκευθούν για ανασκόπηση σε μεταγενέστερο χρόνο. Ως λύση ολοκληρωμένου συστήματος, συλλαμβάνει πλήρεις λεπτομέρειες των εγγεγραμμένων σκηνών, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να εντοπίσετε οποιοδήποτε συμβάν ακόμα και εκείνα που δεν έχουν ρυθμιστεί αρχικά ως συναγερμοί. Intelligent Video Analysis της Bosch Εστιάστε την προσοχή σας και αντιδράστε άμεσα και αποτελεσματικά.

4 4 Αυξημένη ευφυΐα Με μια μοναδική προσέγγιση στην ανάλυση περιεχομένου βίντεο, η ευφυής ανάλυση βίντεο Intelligent Video Analysis (IVA) της Bosch εκχωρεί την ισχύ επεξεργασίας εικόνας στο εσωτερικό της κάμερας ή του κωδικοποιητή βίντεο. Ικανή να αναγνωρίζει αυτόματα συμβάντα-κλειδιά σε μια σκηνή και να ειδοποιεί τον χειριστή, προσφέρει «αυξημένη ευφυΐα». Ροή βίντεο MPEG4 Βίντεο MPEG4 Μετα-δεδομένα Το IVA αναλύει κάθε εικόνα, παράγοντας μετα-δεδομένα και πυροδοτώντας αυτόματα συναγερμούς με βάση κανόνες που είναι αποθηκευμένοι στην κάμερα - δεν απαιτείται πρόσθετος υλικός εξοπλισμός. Ροή μετα-δεδομένων Η δυνατότητα IVA της Bosch βοηθά την ομάδα προστασίας σας να αντιδρά γρήγορα σε ύποπτες δραστηριότητες ή πιθανές απειλές. Κάθε κάμερα παρακολούθησης στο σύστημα γίνεται ενεργό μέλος της ομάδας σας, αυτόματα: u Αναγνωρίζοντας συμβάντα κατά τη διάρκεια συνεχούς ανάλυσης εικόνας πραγματικού χρόνου u Ειδοποιώντας τον χειριστή αποστέλλοντας συναγερμό κατά την ανίχνευση ενός κρίσιμου συμβάντος μετατρέποντας έτσι τις κάμερές σας σε μια πραγματική ομάδα προστασίας Επιπλέον, ανεξάρτητα από το εάν το υπάρχον σύστημά σας χρησιμοποιεί αναλογικές κάμερες ή κάμερες IP της Bosch, η προσθήκη της δυνατότητας IVA της Bosch είναι απλή και οικονομική. Intelligent Video Analysis: περισσότερη παρακολούθηση Ακριβής, αποτελεσματική και βολική, η δυνατότητα IVA της Bosch εκτελεί ανάλυση εικόνας πολλαπλών επιπέδων των εικονοστοιχείων, της υφής και του περιεχομένου μέσα στην κάμερα. Η δυνατότητα Intelligent Video Analysis παρακολουθεί την τροχιά (ταχύτητα και κατεύθυνση) όλων των αντικειμένων, και μπορεί να ανιχνεύσει άσκοπη περιφορά ατόμων στο χώρο, καθώς και ακίνητα και αφαιρεθέντα αντικείμενα.

5 5 Το IVA της Bosch χρησιμοποιεί εξελιγμένους αλγορίθμους για να παρέχει την πιο αξιόπιστη λύση παρακολούθησης. Η συνεχής ανάπτυξη διασφαλίζει ότι εφαρμόζονται διαρκώς νέες τεχνικές, βελτιώνοντας την «ευφυΐα» και επαυξάνοντας τις τρέχουσες λειτουργίες μέσω αναβαθμίσεων λογισμικού. Ενώ προσφέρει εξεζητημένες δυνατότητες σε πολύ υψηλό βαθμό, το IVA της Bosch είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση, ρύθμιση και χειρισμό. Οι λεπτές ρυθμίσεις ευαίσθητων περιοχών, πεδίων ανίχνευσης, σχημάτων αντικειμένων και κινήσεων σας επιτρέπουν να προετοιμάσετε το σύστημα με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε, γρήγορα και με ακρίβεια. Οι συμβατικές λύσεις χρησιμοποιούν κεντρικό διακομιστή για την ανάλυση του περιεχομένου βίντεο. Αυτό συνεπάγεται κόστος υλικού εξοπλισμού και συντήρησης, εκθέτει το σύστημα σε κίνδυνο από ιούς υπολογιστών και απαιτεί πλήρεις ροές δεδομένων από κάθε συνδεδεμένη κάμερα. Το σημαντικότερο, ένα σύστημα που βασίζεται σε ένα και μόνο διακομιστή περιέχει μια ενδογενή αδυναμία: εάν ο διακομιστής παρουσιάσει σφάλμα, η ανάλυση αποτυγχάνει για κάθε κάμερα. Χρησιμοποιώντας "κατανεμημένη ευφυΐα", το IVA της Bosch δημιουργεί ένα πολύ ανθεκτικότερο σύστημα χωρίς κεντρικό διακομιστή και επομένως χωρίς κεντρικό σημείο σφάλματος. Η δυνατότητα Intelligent Video Analysis λειτουργεί ανεξάρτητα σε κάθε εξάρτημα. Ακόμα και αν μία κάμερα ή κωδικοποιητής παρουσιάσει σφάλμα, το υπόλοιπο σύστημα παραμένει σε πλήρη απόδοση. Περαιτέρω πλεονεκτήματα συμπεριλαμβάνουν: u Μειωμένο κόστος και βελτιωμένη αξιοπιστία: δεν απαιτούνται διακομιστές ανάλυσης ή λειτουργικά συστήματα u Λειτουργία με πολλαπλές κάμερες χωρίς κεντρικό υλικό εξοπλισμό u Μειωμένο φορτίο δεδομένων και απαιτήσεις αποθήκευσης - όλη η ανάλυση βίντεο πραγματοποιείται περιφερειακά στην κάμερα u Ελαχιστοποίηση πρόσθετου κόστους: το κόστος μίας και μόνο άδειας καλύπτει όλες τις δυνατότητες ανίχνευσης που είναι ενεργοποιημένες στην κάμερα Το IVA της Bosch προσφέρει μεγάλα πλεονεκτήματα στην αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία του συστήματος. Αναλογικές κάμερες Κάμερες IP Dinion Διακομιστής συστημάτων ανάλυσης Κεντρικό σημείο σφάλματος LAN ΧΩΡΙΣ κεντρικό σημείο σφάλματος Κατανεμημένη ευφυΐα LAN Σταθμός εργασίας-πελάτης Διακομιστής Web βάσης δεδομένων Σταθμός εργασίας-πελάτης Ανάλυση βίντεο βασισμένη σε Η/Υ Αυξημένη ευφυΐα «Ευφυείς κάμερες»

6 6 Ένα ανθεκτικότερο και ισχυρότερο σύστημα Από μόνες τους, οι κάμερες με Intelligent Video Analysis της Bosch καθιστούν την παρακολούθηση πιο αποτελεσματική. Αλλά ως μέρος ενός ολοκληρωμένου συστήματος, προσφέρουν πολυάριθμα πρόσθετα πλεονεκτήματα. Το IVA ειδοποιεί τους χειριστές σε περίπτωση που λαμβάνουν χώρα κρίσιμα συμβάντα, επιτρέποντάς τους να εστιάζουν την προσοχή τους όταν είναι πραγματικά απαραίτητο. Η εγκληματολογική αναζήτηση σε εγγεγραμμένα μετα-δεδομένα επιτρέπει στους χειριστές να εντοπίζουν συγκεκριμένα συμβάντα μέσα σε δευτερόλεπτα. Σύλληψη λεπτομερειών σε μετα-δεδομένα Το IVA συλλαμβάνει δεδομένα για οτιδήποτε συμβαίνει εντός των ενεργών περιοχών κάθε παρακολουθούμενης σκηνής. Πληροφορίες ανάλυσης περιεχομένου, με τη μορφή μεταδεδομένων, παράγονται και αποθηκεύονται με τις εικόνες βίντεο. Τα μετα-δεδομένα περιέχουν λεπτομέρειες σχετικά με όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα στις παρακολουθούμενες περιοχές, καθώς και εκείνα που εισέρχονται σε αυτές ή εξέρχονται από αυτές. Η ανάλυση όμως δεν σταματά με τις ζωντανές σκηνές: το IVA της Bosch μπορεί επίσης να παρέχει αναγνώριση συμβάντων κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής εγγεγραμμένου βίντεο. Τα εγγεγραμμένα μετα-δεδομένα, τα οποία αποτελούνται από απλές σειρές κειμένου που περιγράφουν ειδικές λεπτομέρειες της εικόνας, είναι πολύ μικρότερα και ευκολότερο να διερευνηθούν από ό,τι οι εγγεγραμμένες εικόνες βίντεο. Διερευνώντας τα μετα-δεδομένα με ευφυείς λειτουργίες αναζήτησης, όπως εκείνες που παρέχονται με μια μηχανή αναζήτησης Διαδικτύου, το IVA σας πηγαίνει γρήγορα στις σχετικές εγγραφές χωρίς να χρειάζεται να διερευνήσετε ολόκληρη την εγγραφή.

7 7 Δίκτυο IP Κάμερα με VCA Κωδικοποιητής με VCA Σταθμός ανασκόπησης ISCSI συνδεδεμένο στο δίκτυο Σταθμός διαχείρισης Ζωντανά μετα-δεδομένα Αποθηκευμένα μετα-δεδομένα Πραγματική εγκληματολογική αναζήτηση Τι συμβαίνει στην περίπτωση που κάτι συμβεί σε μια σκηνή που το σύστημά σας δεν ήταν προγραμματισμένο να ανιχνεύσει; Η εγκληματολογική αναζήτηση IVA της Bosch προσφέρει μια μοναδική λύση απλά ανασκοπήστε το αρχειοθετημένο βίντεο χρησιμοποιώντας νέα κριτήρια αναζήτησης. Με την εγκληματολογική αναζήτηση Intelligent Video Analysis, μπορείτε να αναζητήσετε διαφορετικά συμβάντα από εκείνα που ανιχνεύθηκαν κατά τη διάρκεια της ζωντανής προβολής. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναδιαμορφώσετε το σύστημα για να ανιχνεύσει ένα «αφημένο αντικείμενο» κατά τη διερεύνηση του αρχειοθετημένου βίντεο, ακόμα και αν το σύστημα δεν ήταν αρχικά διαμορφωμένο να ανιχνεύσει αυτό το συμβάν.

8 8 Ρύθμιση και χειρισμός φιλικός προς το χρήστη Με τη δυνατότητα Intelligent Video Analysis της Bosch, το σύστημα αναλύει το περιεχόμενο βίντεο με βάση τα κριτήρια εισαγωγής σας. Αυτά εισάγονται μέσω του προγράμματος «rule wizard», το οποίο σας καθοδηγεί στη διαδικασία βήμα προς βήμα. Περιοχές προς παρακολούθηση εντός κάθε προβολής, μέγεθος και σχήμα αντικειμένου, κατεύθυνση κίνησης και πολλές ακόμα παράμετροι μπορούν να ρυθμιστούν για κάθε κάμερα. Το διαισθητικό μενού απλουστεύει τη ρύθμιση και σας επιτρέπει να προσδιορίσετε ποιο συμβάν, ή συνδυασμός συμβάντων, θα ενεργοποιήσει συναγερμό. Η διαμόρφωση με βάση πρόγραμμα-οδηγό καθοδηγεί το χρήστη σε κάθε βήμα κατά τη διάρκεια της ρύθμισης. Όλα τα συμβάντα που ανιχνεύονται από το σύστημα τα οποία ταιριάζουν με τα προκαθορισμένα κριτήρια εμφανίζονται ευδιάκριτα στην οθόνη. Περιγράμματα αντικειμένων, χρωματικά κωδικοποιημένα σύμφωνα με την κατάσταση του συναγερμού, υπερτίθενται στις εικόνες της οθόνης για να δείχνουν τη θέση τους. Παράγοντες όπως λόγος όψεως και προοπτική λαμβάνονται αυτόματα υπόψη. Στατιστική ανάλυση των εικόνων λήψης καθιστά το σύστημα ιδιαίτερα ευέλικτο ως προς τις καιρικές συνθήκες. Μπορεί να φιλτράρει και να αφαιρέσει τη βροχή ή ακόμα και το χιόνι. Η σταθεροποίηση της εικόνας διασφαλίζει ότι ανιχνεύεται μόνο κίνηση εντός των περιοχών λήψης και όχι κίνηση προκαλούμενη από αστάθεια της κάμερας λόγω του ανέμου. Πρόσθετη αξιοπιστία Για την καλύτερη διασφάλιση του ότι οι συναγερμοί ενεργοποιούνται για πραγματικά συμβάντα, χαρακτηριστικά όπως βαθμονόμηση κάμερας και διόρθωση προοπτικής βελτιώνουν σημαντικά την ακρίβεια και αξιοπιστία της δυνατότητας Intelligent Video Analysis. Επίσης, ειδικά φίλτρα για μέγεθος, ταχύτητα, κατεύθυνση και λόγο όψεως, ελαχιστοποιούν τα ποσοστά ψευδών συναγερμών. Για την αποτροπή φυσικής παρεμβολής, η δυνατότητα Intelligent Video Analysis περιλαμβάνει επίσης προστασία από παραβίαση, η οποία αναγνωρίζει κάθε αιφνίδια μεταβολή στο σήμα εισόδου σε σύγκριση με ένα πλαίσιο αναφοράς.

9 9 Χαρακτηριστικό Περιγραφή Γραμμές διέλευσης Οι φανταστικές γραμμές έχουν πραγματικό αποτέλεσμα κάποιος πέρασε μέσα από την απαγορευμένη περιοχή. Το IVA της Bosch ενεργοποιεί συναγερμό. Άσκοπη περιφορά ατόμων στο χώρο Το IVA της Bosch ειδοποιεί το χειριστή ότι κάποιος περιφέρεται για μεγάλο χρονικό διάστημα στη συγκεκριμένη περιοχή στάθμευσης Ακίνητο αντικείμενο Είτε πρόκειται για παράνομα σταθμευμένο όχημα είτε για αφημένο αντικείμενο, το IVA της Bosch ειδοποιεί το χειριστή αμέσως. Αφαιρεθέν αντικείμενο Τίποτα δεν διαφεύγει από το IVA της Bosch εάν ένα αντικείμενο εξαφανιστεί από τη συνηθισμένη του θέση, ενεργοποιείται αυτόματα συναγερμός. Μεταβολή κατάστασης Αυτό το άτομο ενεργοποίησε προειδοποίηση διότι άλλαξε τον λόγο όψεως (κουλουριάστηκε). Παρακολούθηση τροχιάς Το να βρείτε ποια οχήματα ακολούθησαν μια συγκεκριμένη διαδρομή είναι εύκολο χρησιμοποιώντας την εγκληματολογική αναζήτηση IVA της Bosch Φίλτρα Μπορείτε να καθορίσετε τα χαρακτηριστικά ανίχνευσης για ένα αντικείμενο, όπως λόγος όψεως, ταχύτητα, μέγεθος, κατεύθυνση και χρώμα αντικειμένου. Σταθεροποίηση εικόνας Αυτή η κάμερα εκτελεί ακριβή ανάλυση ακόμα και αν η στερέωσή της δεν είναι τελείως σταθερή. Θερμική υποστήριξη κάμερας Το IVA της Bosch υποστηρίζει ακόμα και θερμικές (άπω υπέρυθρες) πηγές κάμερας.

10 10 Η εικονική σας ομάδα προστασίας της Bosch Λειτουργώντας ως ενσωματωμένο μέρος του συστήματος παρακολούθησης, η δυνατότητα Intelligent Video Analysis ενισχύει την προστασία σας. Διασφαλίζει ότι η απόδοση παρακολούθησης δεν θα υποβαθμιστεί λόγω κόπωσης, διασπάσεων ή μεγάλης δραστηριότητας προς παρακολούθηση. Έτοιμο για λειτουργία Το IVA της Bosch είναι ήδη ενσωματωμένο σε πολλές από τις IP κάμερές μας. Η ενσωμάτωση σε υπάρχοντα συστήματα είναι επίσης εύκολη, προσθέτοντας έναν ή περισσότερους κωδικοποιητές και αγοράζοντας μια άδεια για κάθε κάμερα που χρησιμοποιεί IVA. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενεργοποιήσετε το IVA της Bosch για κάμερες που καλύπτουν κρίσιμες περιοχές, εξοικονομώντας κόστος και βοηθώντας το προσωπικό προστασίας σας να παρακολουθεί άγρυπνα τις σημαντικότερες προβολές. Διπλή προσφορά στην ανάλυση εικόνας Τα επιτεύγματα της Bosch Security Systems στην τεχνολογία ανάλυσης περιεχομένου βίντεο περιλαμβάνουν το πρώτο σύστημα ψηφιακής εγγραφής της βιομηχανίας με ανίχνευση κίνησης, το Συνεχίσαμε την έρευνα με εντατικούς ρυθμούς, βελτιώνοντας την ανίχνευση κίνησης και αναπτύσσοντας εξελιγμένους αλγορίθμους παρακολούθησης αντικειμένων και ανίχνευσης συμβάντων. Επωφεληθήκαμε επίσης από την εμπειρία της Bosch στην έρευνα και ανάπτυξη στον απαιτητικό τομέα των συστημάτων με βάση την όραση για εφαρμογές στην αυτοκινητοβιομηχανία. Η εκτεταμένη έρευνά μας σε αυτόν τον τομέα φέρνει όλο και πιο κοντά στην πραγματικότητα μελλοντικές εφαρμογές παρακολούθησης, όπως αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και ανίχνευση πεζών. Στην πραγματικότητα, ορισμένες από τις λύσεις μας εμφανίζονται ήδη σε αυτοκίνητα σήμερα.

11 11 Κάμερες IP Πολλές από τις κάμερές μας IP έχουν ενσωματωμένη τη δυνατότητα Intelligent Video Analysis, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών σταθερών καμερών Dinion IP, FlexiDome IP και AutoDome. Κωδικοποιητές Intelligent Video Analysis της Bosch Για υπάρχοντα αναλογικά συστήματα παρακολούθησης, είναι εύκολο να προστεθεί η λειτουργία IVA χρησιμοποιώντας τις σειρές μας κωδικοποιητών βίντεο VIP X1600 και VideoJet X10/X20/X40. Αποθήκευση iscsi Η Bosch οδηγεί την αγορά στην αποθήκευση βίντεο με τις τελευταίες λύσεις iscsi για την αποθήκευση βίντεο και σχετικών μετα-δεδομένων IVA. Άδεια εγκληματολογικής αναζήτησης IVA της Bosch Η άδεια εγκληματολογικής αναζήτησης IVA της Bosch παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης σάρωσης ακόμα και στα μεγαλύτερα αρχεία βίντεο για ειδικά περιεχόμενα μετα-δεδομένων χρησιμοποιώντας ελεύθερα καθοριζόμενα κριτήρια αναζήτησης. Video Management System της Bosch Το VMS της Bosch παρέχει ολοκληρωμένη παρακολούθηση, διαχείριση βίντεο και διαχείριση συναγερμών. Συναγερμοί που προέρχονται από το Intelligent Video Analysis συνδυάζονται με γενικούς συναγερμούς κίνησης για γρήγορη ανίχνευση. Το VMS της Bosch σας επιτρέπει να συνδυάσετε και να δώσετε προτεραιότητα σε ορισμένες συνθήκες συναγερμού για τη δημιουργία σύνθετων κανόνων για την εκτέλεση σεναρίων συναγερμού.

12 Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 100 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες, υποστηριζόμενες από τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών και υποστήριξης. Τα Συστήματα Ασφαλείας της Bosch με υπερηφάνεια προσφέρουν μια πλήρη σειρά λύσεων για συστήματα προστασίας, ασφάλειας, επικοινωνιών και ήχου με την συνδρομή των οποίων υλοποιούνται καθημερινά εφαρμογές σε όλο τον κόσμο, από κυβερνητικά κτήρια και δημόσιους χώρους έως βιομηχανίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και κατοικίες. Bosch Security Systems Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Bosch Security Systems, 2008 Εκτυπώθηκε στην Ολλανδία Με την επιφύλαξη τροποποιήσεων VS-EH-el-01_F01U520031_01

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Ασφάλεια βίντεο IP Λύση όλα σε ένα Το Bosch Video Management System (VMS) διαχειρίζεται όλα τα δεδομένα IP και ψηφιακού βίντεο και ήχου,

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Μια νέα γενιά ψηφιακών πολυχρηστικών συσκευών εγγραφής Divar για έναν αναλογικό και IP κόσμο. Ψηφιακές πολυχρηστικές

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας 2 Διατάξεις φωτισμού AEGIS Διατάξεις φωτισμού AEGIS Illuminators Φωτισμός προστασίας & ασφάλειας Η τεχνολογία Constant Light, για

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει.

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού Απαράμιλλες τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch

Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch 2 I Η Bosch γίνεται Extreme Ακεραιότητα, καινοτομία και απόδοση Η πρόσφατη απόκτηση του ομίλου Extreme CCTV,

Διαβάστε περισσότερα

Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο

Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο 2 Bosch Recording Solutions Λύσεις υψηλής ποιότητας για όλους Επιλέξτε τη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας από μια μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Ένας πρακτικός δρόμος προς τις ανακοινώσεις ποιότητας για το κοινό Ευκολία στη χρήση με ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο 2 Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 Εγκαταστήστε και μείνετε ήσυχοι Ολοκληρωμένη προστασία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Πρώτα απ όλα η ασφάλεια Φυσικά επιθυμείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Η σειρά ηχοσυστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 0 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP

Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP 2 Μια πλήρης σειρά καμερών IP Γιατί να επιλέξετε οτιδήποτε άλλο εκτός από το καλύτερο για τη δική σας δικτυακή εφαρμογή CCTV; Κάμερες IP FlexiDome τέλεια

Διαβάστε περισσότερα

Axxon Next 4.0 Ποιες καινοτομίες μας φέρνει; Open Pla@orm VMS by AxxonSoH

Axxon Next 4.0 Ποιες καινοτομίες μας φέρνει; Open Pla@orm VMS by AxxonSoH Axxon Next 4.0 Ποιες καινοτομίες μας φέρνει; Open Pla@orm VMS by AxxonSoH Ακόμα πιο φιλικό περιβάλλον εργασίας Νέος πίνακας ελέγχου Νέα οθόνη διαχείρησης συναγερμών Νέος τρόπος διαχείρησης συσκεύων Failover

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Σχεδιασμένο για αισθητική, ακουστική, και λειτουργική τελειότητα. ff Καινοτομικός και αυθεντικός

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση.

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. 2 Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος, υψηλή ποιότητα και ασύγκριτη κάλυψη Η κορυφαία στην κατηγορία του ευρεία γωνία ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide Divar Οδηγός εφαρµογών Bosch Divar application Divar Πολυχρηστική guide ψηφιακή συσκευή εγγραφής Bosch Divar Πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής Το Divar είναι η πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία.

Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία. Απόλυτη προστασία με τη Διπλή οπτική τεχνολογία Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία. 2 Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση για κορυφαία προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών

Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών 1 Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού 2 Επαναστατική

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Απλός και σαφής τρόπος επικοινωνίας Easy Series

Διαβάστε περισσότερα

Asset Management Software Client Module. Οδηγός χρήσης

Asset Management Software Client Module. Οδηγός χρήσης Asset Management Software Client Module Οδηγός χρήσης Μονάδα-πελάτης Kodak Asset Management Software Κατάσταση και ρυθμίσεις πόρων... 1 Μενού κατάστασης πόρων... 2 Μενού ρυθμίσεων πόρων... 3 Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία.

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία. Κορυφαία πυροπροστασία για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Το «Kempinski Hotel The Dome» στην Τουρκία εγκαθιστά ένα πλήρες σύστημα πυροπροστασίας της Bosch. Kempinski 2 Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

http://www.advanced-ip-scanner.com/gr/ Σο Advanced IP Scanner είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση σάρωσης δικτύου. ας επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να ανακτήσετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τους

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Divar Series el Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Λειτουργία 5 2.1 Εκκίνηση του προγράμματος 5 2.2 Παρουσίαση του κύριου

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής DCN Wireless Discussion System Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN 2 Λίστα αγορών Ασύρματη μονάδα συζήτησης της Bosch (τρόπος λειτουργίας απλού συμμετέχοντος

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Gen 2 Όποιον χώρο κι αν θέλετε να προστατεύσετε, το σπίτι, το κατάστημα, την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού.

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. To νέο σύστημα αξιολόγησης του Euro NCAP πιέζει για την υιοθέτηση των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης Η Bosch εκτιμά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL PARKPAL APP Η «έξυπνη» εφαρμογή ParkPal δίνει την δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες να νομιμοποιήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΩΝ epresence Οδηγός συμμετοχής σε τηλεδιάσκεψη Τελευταία ημερομηνία αναθεώρησης:

Διαβάστε περισσότερα

1 Συστήματα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών

1 Συστήματα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών 1 Συστήματα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών Τα Συστήματα Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση καταχωρήσεων βιβλιοθηκών. Τα περιεχόμενα των βιβλιοθηκών αυτών είναι έντυπα έγγραφα, όπως βιβλία

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn? Το ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης. Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου

Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης. Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου 2 3 Οι αλλαγές στην τεχνολογία των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης έχουν παρακινηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής Με νέο δυναμικό λογισμικό! DCN Επόμενης γενιάς Συνεδριακά συστήματα DCN Επόμενης γενιάς: Ένα ενιαίο σύστημα για συνέδρια κάθε είδους και μεγέθους Από τα μεγαλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

RobotArmy Περίληψη έργου

RobotArmy Περίληψη έργου RobotArmy Περίληψη έργου Στην σημερινή εποχή η ανάγκη για αυτοματοποίηση πολλών διαδικασιών γίνεται όλο και πιο έντονη. Συνέχεια ακούγονται λέξεις όπως : βελτιστοποίηση ποιότητας ζωής, αυτοματοποίηση στον

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό σούπερ

Διαβάστε περισσότερα

Διπλωματική Εργασία. Επιβλέπων καθηγητής: Δρ. Μηνάς Δασυγένης. Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών

Διπλωματική Εργασία. Επιβλέπων καθηγητής: Δρ. Μηνάς Δασυγένης. Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Διπλωματική Εργασία Επιβλέπων καθηγητής: Δρ. Μηνάς Δασυγένης Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Εργαστήριο Ψηφιακών Συστημάτων και Αρχιτεκτονικής Υπολογιστών,

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Καλαφάτης Διευθύνων Σύμβουλος Cubitech Hellas A.E. Cubitech A.E.

Νίκος Καλαφάτης Διευθύνων Σύμβουλος Cubitech Hellas A.E. Cubitech A.E. Νίκος Καλαφάτης Διευθύνων Σύμβουλος Cubitech Hellas A.E. 1. Video Analytics Εφαρμογή για περιμετρική προστασία. 2. Θερμικές κάμερες 3. Περιμετρική Προστασία Sicurit 4. Οπτική Ίνα 5. Control Room με χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Οικογένεια αναλογικών καμερών Dinion και Flexidome Αποκάλυψη της κάθε λεπτομέρειας με την τεχνολογία καμερών 2X

Οικογένεια αναλογικών καμερών Dinion και Flexidome Αποκάλυψη της κάθε λεπτομέρειας με την τεχνολογία καμερών 2X Οικογένεια αναλογικών καμερών Dinion και Flexidome Αποκάλυψη της κάθε λεπτομέρειας με την τεχνολογία καμερών 2X Πλήρης γκάμα καμερών παρακολούθησης σταθερού σώματος και σταθερού θόλου 2 Οικογένεια αναλογικών

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης

Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Προστασία του στόλου σας και βελτίωση του μεταφορικού σας έργου TM Our Vision. Your Safety. Εταιρία Μηχανημάτων & Λογισμικού Σύνδεση με συστήματα τηλεματικής Προσφέρει στον

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Slide Recorder

Εγχειρίδιο Χρήσης Slide Recorder Εγχειρίδιο Χρήσης Slide Recorder Αναπτύχθηκε στο Κέντρο Λειτουργίας Διαχείρισης Δικτύου, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Προγραμματιστής: Γιώργος Φράγκος Περιεχόμενα Εγχειρίδιο Χρήσης Slide

Διαβάστε περισσότερα

Βιωματικό εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οργάνωση εκπαιδευτικού υλικού με Η/Υ από δραστηριότητες στο Δημοτικό και στο Νηπιαγωγείο.

Βιωματικό εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οργάνωση εκπαιδευτικού υλικού με Η/Υ από δραστηριότητες στο Δημοτικό και στο Νηπιαγωγείο. Βιωματικό εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οργάνωση εκπαιδευτικού υλικού με Η/Υ από δραστηριότητες στο Δημοτικό και στο Νηπιαγωγείο. Εισηγητής : Χρήστος Μανώλης δάσκαλος Θεσσαλονίκη Οκτώβριος - Δεκέμβριος

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διαχείρισης βίντεο VIDOS

Σύστημα διαχείρισης βίντεο VIDOS Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως Σύστημα βίντεο VIDOS Σύστημα βίντεο VIDOS Λύση 'All-in-one' κέντρου συστήματος βίντεο Διασύνδεση χρήστη με βάση χάρτη πλοήγησης Υποστήριξη αναλογικής οθόνης Διαχείριση συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Ευφυή συστήματα υποστήριξης ηλικιωμένων οδηγών: Ανασκόπηση και μελλοντικές κατευθύνσεις

Ευφυή συστήματα υποστήριξης ηλικιωμένων οδηγών: Ανασκόπηση και μελλοντικές κατευθύνσεις Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα Ευφυή συστήματα υποστήριξης ηλικιωμένων οδηγών: Ανασκόπηση και μελλοντικές κατευθύνσεις Γιώργος Γιαννής Καθηγητής ΕΜΠ Υπό την αιγίδα: G. Yannis, E. Vlahogianni,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας Κωδικοποίηση Κάμερας 1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή yoosee από το App store (IOS) ή από την σελίδα www.yoosee.co (Android) 2. Κάνουμε register με χρήση του e-mail μας και με εναν κωδικό. Θα εμφανιστεί μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης Δυνατότητα πλήρους εμβύθισης σε βάθος 25 μέτρων Τεχνολογία κινητήρα χωρίς ψήκτρες Ποικιλία επιλογών στερέωσης και προβολής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΝΤΕΟΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΔΗΛΟΣ delos.uoa.gr. Εγχειρίδιο Χρήσης Μελών ΔΕΠ

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΝΤΕΟΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΔΗΛΟΣ delos.uoa.gr. Εγχειρίδιο Χρήσης Μελών ΔΕΠ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΝΤΕΟΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΔΗΛΟΣ delos.uoa.gr Εγχειρίδιο Χρήσης Μελών ΔΕΠ Αναζήτηση Δημόσιου Περιεχομένου Η διεύθυνση ιστού της νεάς πλατφόρμας διαχείρισης βιντεοδιαλέξεων Δήλος είναι: http://delos.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η Σημαντικότητα της Άμεσης Οπτικής Επαλήθευσης Συμβάντος

Η Σημαντικότητα της Άμεσης Οπτικής Επαλήθευσης Συμβάντος *Video Verification: Η Σημαντικότητα της Άμεσης Οπτικής Επαλήθευσης Συμβάντος Εισηγητές KEEPER GROUP : Βουκάλης Αλέξανδρος : Διεύθυνση Οικονομικών & Στρατηγικής Βλάσσης Αλέξανδρος : Υπεύθυνος Πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon

Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon Λογισμικό iw360 Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon > > > > > > > > > > > > Παραγωγικότητα σε κάθε σημείο του γραφείου > > > > > > > > > > >>>>>>> Οι έρευνες αγοράς προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στον καθορισμό

Διαβάστε περισσότερα

Intelligent Video Analytics

Intelligent Video Analytics Intelligent Video Analytics Εισηγητής: Μιχάλης Τσόχος Product Manager, Sigma Security Agenda Εταιρική παρουσίαση TVT Τι ονοµάζουµε Video Analysis Τι είναι τo Intelligent Video Analysis Smart Events Alarms

Διαβάστε περισσότερα

Instabus Technology Systems. Παρουσίαση Instabus KNX

Instabus Technology Systems. Παρουσίαση Instabus KNX Instabus Technology Systems Παρουσίαση Instabus KNX Τι είναι το Instabus Το σύστημα Instabus αποτελεί τη νέα προηγμένη τεχνική ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που συνδυάζει όλες τις ηλεκτρικές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια...

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Με νέο δυναμικό λογισμικό! 2 DCN Επόμενης γενιάς Σχεδιασμένο να είναι διακριτικό Το Ψηφιακό Συνεδριακό Δίκτυο (DCN) Επόμενης γενιάς της Bosch αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή εγγραφής βίντεο Σειρά 400

Συσκευή εγγραφής βίντεο Σειρά 400 Βίντεο Συσκευή εγγραφής βίντεο Σειρά 400 Συσκευή εγγραφής βίντεο Σειρά 400 www.boschsectity.gr Εγγραφή H.264 πραγματικού χρόνου 4 καναλιών Προβολή και εγγραφή βίντεο σε ανάλυση, 2 ή 4 Ενσωματωμένο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματη οδήγηση και συμβολή των πολυμέσων

Αυτόματη οδήγηση και συμβολή των πολυμέσων Αυτόματη οδήγηση και συμβολή των πολυμέσων Αμπόνη Μαρία α. μ. 78615 - ΓΤΠ61 Γραφικές Τέχνες - Πολυμέσα Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Επίπεδα αυτοματισμού σε αυτοκίνητο Επίπεδο 0: πλήρης έλεγχος του οχήματος

Διαβάστε περισσότερα

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GREEK Πώς να ξεκινήσετε Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το λογισμικό πλοήγησης, θα ξεκινήσει αυτόματα μια διαδικασία αρχικών ρυθμίσεων. Κάντε τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ο τρόπος ανάπτυξης των ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να αναλυθεί με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες μπορεί να είναι

Διαβάστε περισσότερα

VideoJet X10/X20/X40. Δικτυακός διακομιστής βίντεο. Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης

VideoJet X10/X20/X40. Δικτυακός διακομιστής βίντεο. Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης VideoJet X10/X20/X40 Δικτυακός διακομιστής βίντεο el Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης VideoJet X10/X20/X40 Γενικές πληροφορίες el 2 1 Γενικές πληροφορίες Ο παρών "Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης" περιέχει πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Έννοιες της Πληροφορικής

Βασικές Έννοιες της Πληροφορικής Βασικές Έννοιες της Πληροφορικής Ηλεκτρονικός Υπολογιστής Αυτόματη ηλεκτρονική μηχανή που δέχεται, φυλάσσει, επαναφέρει, επεξεργάζεται και παρουσιάζει πληροφορίες σύμφωνα με προκαθορισμένες εντολές. Δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

4.1 Άνοιγμα υπάρχοντος βιβλίου εργασίας

4.1 Άνοιγμα υπάρχοντος βιβλίου εργασίας 4.1 Άνοιγμα υπάρχοντος βιβλίου εργασίας 4.1.1 Άνοιγμα υπάρχοντος βιβλίου εργασίας από βάση δεδομένων Όταν εκκινήσουμε τον Discoverer εμφανίζεται στην οθόνη μας το παράθυρο διαλόγου του βοηθητικού προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής Καταχώρησης Αποδείξεων µε απλά βήµατα

Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής Καταχώρησης Αποδείξεων µε απλά βήµατα Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής Καταχώρησης Αποδείξεων µε απλά βήµατα Βήµα 1 Έναρξη Λειτουργίας Εφαρµογής Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης έχει την δυνατότητα ο χρήστης µέσα από ένα ευέλικτο υποσύστηµα να

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση αέρα Σειρά 420 Ειδικά περιβάλλοντα απαιτούν πολύ έγκαιρη ανίχνευση

Ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση αέρα Σειρά 420 Ειδικά περιβάλλοντα απαιτούν πολύ έγκαιρη ανίχνευση Ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση αέρα Σειρά 420 Ειδικά περιβάλλοντα απαιτούν πολύ έγκαιρη ανίχνευση 2 Ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση αέρα: Μια σίγουρη επένδυση Προστατέψτε ενεργά τις επενδύσεις σας με

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακό Περιβάλλον Διαχείρισης Ασκήσεων Προγραμματισμού

Διαδικτυακό Περιβάλλον Διαχείρισης Ασκήσεων Προγραμματισμού ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Διπλωματική Εργασία με θέμα: Διαδικτυακό Περιβάλλον Διαχείρισης Ασκήσεων Προγραμματισμού Καραγιάννης Ιωάννης Α.Μ.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματο εσωτερικό ραντάρ GSC-P829

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματο εσωτερικό ραντάρ GSC-P829 Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματο εσωτερικό ραντάρ GSC-P829 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ο GSC-P829 παθητικός υπέρυθρος ανιχνευτής συνδυάζει ψηφιακή, διπλού-πυρήνα ελέγχου, ασαφής λογικής, τεχνολογία επεξεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Έγιναν όλες οι δοκιµές Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Πανίσχυρος και αξιόπιστος πίνακας ελέγχου συναγερµού Ένας πανίσχυρος πίνακας ελέγχου συναγερµού δεν είναι απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

2015 Τάκης Γ. Ζαριφόπουλος Α.Ε. - Ι.Ε.Π.Υ.Α. Community Cloud και Υπηρεσίες SaaS, σε σύγχρονα ΚΛΣ

2015 Τάκης Γ. Ζαριφόπουλος Α.Ε. - Ι.Ε.Π.Υ.Α. Community Cloud και Υπηρεσίες SaaS, σε σύγχρονα ΚΛΣ Μάνος Χατζηβάγιας 3.500.000.000.000.000.000.000 3,5 zetabytes (3,5x10 21 ) Μοναδικές νέες πληροφορίες δημιουργήθηκαν στο internet το 2014 Μεγάλος όγκος πληροφοριών Το πλήθος των νέων τεχνικών πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Στις παρακάτω οδηγίες αναλύεται η διαδικασία εισαγωγής δεδομένων μέσω του εργαλείου FastImport.

Στις παρακάτω οδηγίες αναλύεται η διαδικασία εισαγωγής δεδομένων μέσω του εργαλείου FastImport. Fast Import Στις παρακάτω οδηγίες αναλύεται η διαδικασία εισαγωγής δεδομένων μέσω του εργαλείου FastImport. 2 Περιεχόμενα 3. Επιλογή εγκατάστασης λογιστικής και μεθόδου εισαγωγής αρχείου εγγραφών... 4

Διαβάστε περισσότερα

EX85 Σύστημα απεικόνισης υπερύθρων Megapixel IP

EX85 Σύστημα απεικόνισης υπερύθρων Megapixel IP Βίντεο EX85 Σύστημα απεικόνισης υπερύθρων EX85 Σύστημα απεικόνισης υπερύθρων www.boschsectity.gr Αισθητήρας ημέρας 3,1 megapixel, αισθητήρας νύχτας 1,3 megapixel Βραβευμένη τεχνολογία Black Diamond Νυχτερινή

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Client. Εγχειρίδιο χρήσης

Bosch Video Client. Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Client el Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Client Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 6 1.1 Απαιτήσεις συστήματος 6 1.2 Εγκατάσταση λογισμικού 6 1.3 Συμβάσεις που χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Browsers. Λειτουργικότητα και Παραμετροποίηση

Browsers. Λειτουργικότητα και Παραμετροποίηση Browsers Λειτουργικότητα και Παραμετροποίηση 1 Πίνακας περιεχομένων Γενική περιγραφή... 3 Γενικά... 3 Ποιο αναλυτικά τα μέρη ενός browser... 4 Φίλτρα αναζήτησης... 4 Σενάρια αναζήτησης... 4 Όψεις εμφάνισης

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο χρήσης

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 7 1.1 Εύρεση πληροφοριών 7 1.2 Εκτύπωση της Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο 2 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άμεση τοποθέτηση και λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε το στεγνωτήρα σας με το μέλλον. BSH_022_HC_Geraetebeil_Trocknen_P_Siemens_210x148_el-GR_STAR.indd 1

Συνδέστε το στεγνωτήρα σας με το μέλλον. BSH_022_HC_Geraetebeil_Trocknen_P_Siemens_210x148_el-GR_STAR.indd 1 Συνδέστε το στεγνωτήρα σας με το μέλλον. SH_022_H_Geraetebeil_Trocknen_P_Siemens_210x148_el-GR_STR.indd 1 13.02.17 12:47 Home onnect. Μια εφαρμογή για όλα. Το Home onnect είναι η πρώτη εφαρμογή, που πλένει

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. el Εγχειρίδιο χρήσης

Bosch Video Management System. el Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο χρήσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 7 1.1 Εύρεση πληροφοριών 7 1.2 Εκτύπωση της Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

οικονομικές τάσεις Εκτεταμένη συνεργασία της εφοδιαστικής αλυσίδας. έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Παγκόσμιες

οικονομικές τάσεις Εκτεταμένη συνεργασία της εφοδιαστικής αλυσίδας. έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Παγκόσμιες Συνοπτική παρουσίαση του ευνητικού έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Ενοποίηση τρίτων παρόχων υπηρεσιών με ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα σε πολυλειτουργικές πλατφόρμες

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δρόμος προς την Αυτόματη Κυκλοφορία

Ο Δρόμος προς την Αυτόματη Κυκλοφορία 2 ο Auto Forum με τίτλο Αλλάξτε αυτοκίνητο Ο Δρόμος προς την Αυτόματη Κυκλοφορία Γιώργος Γιαννής, Καθηγητής ΕΜΠ Παναγιώτης Παπαντωνίου, Επιστ. Συνεργάτης ΕΜΠ Απόστολος Ζιακόπουλος, Υπ.Διδάκτορας ΕΜΠ Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα