Ισχύουσες διατάξεις περί του αθλήματος. 1. Οι διατάξεις του εκάστοτε ισχύοντος Εθνικού Κανονισμού Ιππασίας (έκδοση 2000).

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ισχύουσες διατάξεις περί του αθλήματος. 1. Οι διατάξεις του εκάστοτε ισχύοντος Εθνικού Κανονισμού Ιππασίας (έκδοση 2000)."

Transcript

1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ισχύουσες διατάξεις περί του αθλήματος. 1. Οι διατάξεις του εκάστοτε ισχύοντος Εθνικού Κανονισμού Ιππασίας (έκδοση 2000). 2. Τα όσα περιέχονται σε αυτόν τον Κανονισμό. 3. Για τα μη προβλεπόμενα σε αυτόν τον Κανονισμό, ισχύουν ο Γενικός Κανονισμός της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας (FΕΙ) και οι διατάξεις του Κανονισμού περί DRESSAGE.

2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ B Αρχές του αθλήματος Διοικητικές αρχές του αθλήματος 1. Ανώτατη αρχή του αθλήματος της Ιππικής Δεξιοτεχνίας είναι η Διοίκηση της Ε.Ο.Ι. 2. Κάτω από την Διοίκηση της Ε.Ο.Ι., ως υπεύθυνος και υπόλογος προς αυτή είναι η Επιτροπή Ιππικής Δεξιοτεχνίας, η οποία έχει την ευθύνη της συγκρότησης, της διακίνησης και της ανάπτυξης του Αθλήματος. Αποτελείται από τρία έως επτά άτομα και διορίζεται από το Δ.Σ. της Ε.Ο.Ι. 3. Για την ανάπτυξη του αθλήματος η Επιτροπή Ιππικής Δεξιοτεχνίας συνεργάζεται με τις τοπικές Επιτροπές οι οποίες βοηθούν για τις κατά τόπους δραστηριότητες, η συνολική ευθύνη όμως παραμένει στην Επιτροπή Ιππικής Δεξιοτεχνίας. 4. Η Επιτροπή Ιππικής Δεξιοτεχνίας συνεργάζεται καi με όλες τις άλλες Επιτροπές της Ε.Ο.Ι. για θέματα κοινής αναπτύξεως ή κοινής προσπάθειας. 5. Σε περίπτωση διαστάσεως απόψεων μεταξύ των Επιτροπών, σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Ο.Ι. η υπόθεση παραπέμπεται στην Διοίκηση της Ομοσπονδίας. 6. Οικονομικώς και από πλευράς μερίμνης η Επιτροπή Ιππικής Δεξιοτεχνίας αντλεί χρηματικούς πόρους και υλικά από τις καθ' ύλην αρμόδιες υπηρεσίες της Ε.Ο.Ι. κατόπιν εγκρίσεως της Διοικήσεως και με τις επιβαλλόμενες από τις διατάξεις που διέπουν την Ομοσπονδία διαδικασίες.

3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ Αγωνίσματα Ιππικής Δεξιοτεχνίας Άρθρο 1. Κατηγορίες Στην Ιππική Δεξιοτεχνία υπάρχουν 4 κατηγορίες αγωνισμάτων οι οποίες διεθνώς εκφράζονται: Με τα γράμματα "Α" ή "Β" (των Αρχαρίων) L" (η Ελαφρά) "Μ" (η Μεσαία) και "S" (η Ανωτέρα). Άρθρο 2. Ε.Ο.Ι. Κωδικοί περί αγωνισμάτων αρχείου Θέλοντας να δημιουργήσουμε σαν Ελληνική Ομοσπονδία ένα δικό μας αρχείο κατηγοριών, δώσαμε στις κατηγορίες αυτές τα Ελληνικά γράμματα "Α", "Β", "Γ και 'Δ". τα οποία ως κωδική ένδειξη εκφράζουν τις ανωτέρω κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα ως «Α» Κατηγορία ονομάσαμε αυτή των Αρχαρίων, ως «Β» την Ελαφρά, ως «Γ» την Μεσαία και ως «Δ» την Ανωτέρα. Άρθρο 3. Κατανομή των αγωνισμάτων σύμφωνα με πρόγραμμα της Ε.Ο.Ι. Θα προκηρύσσονται ετησίως σύμφωνα με την Γενική Προκήρυξη της Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Άρθρο 4. Ασκήσεις ανά διαδρομή. Η πρόοδος που επιβάλλεται μέσω των διαδρομών, γίνεται εμφανής από τις ασκήσεις που περιλαμβάνονται σε κάθε διαδρομή. Έτσι δημιουργείται μια διαδοχική σειρά μέσα από την οποία πρέπει να περάσει κάθε ίππος για να φθάσει σε ανώτερα στάδια σωστά.

4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ Βαθμολογία Αρθρο 1. Βαθμοί κινήσεων και συγκεντρωτικοί βαθμοί Η βαθμολογία βασίζεται στην ατομική εκτίμηση καθενός από τους 1 έως 5 Κριτές. Η βαθμολογία όλων των Κριτών αθροίζεται προκειμένου να αποδοθεί η συνολική βαθμολογία για κάθε αθλητή, η οποία μεταφράζεται σε ποσοστό επί τοις εκατό. Η εκτίμηση κάθε Κριτού εκφράζεται γραπτώς στο φύλλο κρίσεως που κρατά, με βαθμούς από 0 έως και 10 για κάθε προβλεπόμενη από την διαδρομή κίνηση. Βαθμολογούνται επίσης από 0 μέχρι 10 και με συντελεστή βαθμολογίας επί 2 οι: Βηματισμοί του ίππου (ευχέρεια και κανονικότης κινήσεων) Υπαγωγή (ώθηση και ελαστικότητα βηματισμών, ευελιξία της ράχης, σαφής και δυναμική ενέργεια των οπισθίων) Υπακοή (προσήλωση και εμπιστοσύνη στον ιππέα, αρμονία και ευχέρεια των κινήσεων, αποδοχή της χαλινώσεως, ισορροπία και ελαφρότητα κινήσεως των εμπρόσθιων) Θέση και κάθισμα του ιππέα (σωστή στάση και κάθισμα, σωστός τρόπος ενέργειας, σωστή χρήση βοηθημάτων). Ο τέταρτος συντελεστής είναι και ο σπουδαιότερος διότι διαμορφώνει τους 3 προηγούμενους. Οι βαθμοί κρίσεως γι' αυτά τα τέσσερα σημεία λέγονται "συγκεντρωτικοί βαθμοί". Στο ελεύθερο αγώνισμα μετά μουσικής αντί συγκεντρωτικών βαθμών υπάρχουν βαθμοί, οι οποίοι αφορούν στο καλλιτεχνικό κομμάτι της διαδρομής όπως επίσης και στην δυσκολία της διαδρομής, μια που ο αθλητής επλέγει μόνος του την διαδρομή, με βάση βέβαια τις υποχρεωτικές ασκήσεις που επιβάλλεται να εκτελέσει ανάλογα με την κατηγορία του Το άθροισμα λοιπόν των βαθμών του Κριτού ανά κίνηση και των 4 συγκεντρωτικών βαθμών, αποτελεί την βαθμολογία του. Το άθροισμα των βαθμολογιών όλων των Κριτών αποτελεί την συνολική βαθμολογία του αθλητού. Εξυπακούεται ότι πολλαπλασιάζονται οι προβλεπόμενοι τυχόν ανά διαδρομή βαθμοί, σύμφωνα με τον καθορισθέντα συντελεστή ή και διαιρούνται (Freestyle) από την Γραμματεία και αφαιρούνται οι βαθμοί των σφαλμάτων.

5 1.3. Η κλίμακα της FEI.(0-10), η οποία ακολουθείται και κατά την βαθμολόγηση και από την Ε.Ο.I. έχει τις εξής αντιστοιχίες : ΒΑΘΜΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ 0 Μη εκτελεσθείσα κίνηση 1 Πολύ κακώς 2 Κακώς 3 Σχετικά κακώς 4 Ανεπαρκώς 5 Επαρκώς 6 Ικανοποιητικά 7 Σχετικά καλώς 8 Καλώς 9 Πολύ καλώς 10 Εξαιρετικά Αρθρο 2. Χρόνος - Σφάλματα Αποκλεισμοί 2.1. Ο χρόνος στην Ιππική Δεξιοτεχνία, όπου υπάρχει, υπολογίζεται από την στιγμή που μετά τον χαιρετισμό ξεκινάει ο ιππέας να εκτελέσει την διαδρομή μέχρι τη στιγμή που θα σταματήσει για να ξαναχαιρετήσει ολοκληρώνοντάς την. 2.2 Η υπέρβαση του χρόνου καταλογίζεται με μείωση 1/2 βαθμού ανά δευτερόλεπτο και δύο καλλιτεχνικούς βαθμούς από το ελεύθερο αγώνισμα μετά μουσικής σε υπέρβαση ή μείωση του χρόνου Αποκλεισμός επιβάλλεται, στο τέταρτο σφάλμα διαδρομής. (Το πρώτο έχει κύρωση 2 βαθμών, το δεύτερο 4 και το τρίτο 8. Επίσης όταν ο ίππος βρεθεί, είτε εκ δυστροπίας είτε εκ παραδρομής με τα τέσσερα πόδια εκτός του κιγκλιδώματος Άλλοι λόγοι αποκλεισμού είναι, η ανάρμοστη συμπεριφορά, ή η μη καθώς πρέπει εμφάνιση, η σκληρότης προς τον ίππο και η χωλότης του ίππου. Αποκλεισμός μπορεί να επιβληθεί μόνο υπό του προέδρου των Κριτών ή της Ελλανοδικού Επιτροπής Η χωλότης του ίππου επιφέρει τον αποκλεισμό διότι σημαίνει ότι ο ίππος είναι ασθενής και επιβάλλεται για λόγο προστασίας του Περιπτώσεις χωλότητας ή καταφανούς αρρυθμίας μπορεί να τις αντιληφθεί ο Κτηνίατρος ή ο κινητός Κριτής, οπωσδήποτε πριν από την είσοδο του ίππου στον στίβο των αγώνων. Όμως πάσα αρρυθμία κινήσεως δεν έπεται ότι είναι χωλότης. Οταν ένας ίππος παρουσιάζει αρρυθμία χωρίς να είναι ασθενής και να πονάει, αυτό εμπίπτει στην κακή εκτέλεση των ασκήσεων και θα βαθμολογεί αναλόγως. Ο μόνος δε αρμόδιος να κρίνει την αντιδιαστολή μεταξύ χωλότητας και αρρυθμίας είναι ο Κτηνίατρος αγώνων, ο οποίος και το αναφέρει στον Πρόεδρο της Αγωνοδίκου Επιτροπής. 2.7.Παρ' όλα αυτά, εάν και η απλή αρρυθμία είναι τόσα εμφανής, ώστε το αγωνιζόμενο ζεύγος να μην έχει πιθανότητες συναγωνισμού προς τα λοιπά αγωνιζόμενα ζεύγη και

6 το θέαμα είναι εμφανώς προκλητικό, ο Πρόεδρος των Κριτών έχει δικαίωμα, εφ'όσον έφθασε στον στίβο των αγώνων ένα τέτοιο ζεύγος, να το αποκλείσει, απαλλάσσοντάς το από την δοκιμασία. 2.8.Κατά τις ημέρες των αγώνων και στον ευρύτερο χώρο αυτών, επιτρέπεται η ίππευσις των ίππων που θα αγωνιστούν και από άλλον ιππέα η εκπαιδευτή. Επίσης επιτρέπεται η χρήσις συρραγωγέως Κατά την διεξαγωγή της διαδρομής, απαγορέυεται κάθε παρότρυνση, υπόδειξη ή βοήθεια από άτομο που βρίσκεται εκτός του στίβου, προερχόμενη, αιτηθείσα ή μη, εκτός εάν γίνει αντιληπτό ότι παρέχεται επίτηδες για να αποκλεισθεί ο αγωνιζόμενος Πρέπει πάντως να λαμβάνεται διαρκώς υπόψιν ότι στην Ιππική Δεξιοτεχνία δεν παίζει αποκλειστικό ρολό στην βαθμολογία η εκτέλεση της διαδρομής, αλλά εξ ίσου με την εκτέλεση, σημαντικοί συντελεστές στην βαθμολογία είναι η ακρίβεια στην εκτέλεση της κάθε ασκήσεως, ο τρόπος και η ευχέρεια εκτελέσεως της από τον ίππο και η στάση και ο τρόπος ενέργειας του ιππέως, όπως και η σωστή χρήση των βοηθημάτων από αυτόν Τέλος, για κάθε περίπτωση μη συμπεριλαμβανομένη στον παρόντα Κανονισμό, εφαρμόζονται οι διατάξεις της Δ.Ο.Ι. (F.Ε.Ι.).

7 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε Χαλίνωση - Σαγή - Στολή Βοηθήματα Παράγοντες του αθλήματος, θεατές και αθλητές έχουν συνηθίσει στην ιδέα ότι οι αγωνιζόμενοι κατά τους ιππικούς αγώνες έχουν ενιαία εμφάνιση και όσον αφορά στα απαρτία της σαγής και της χαλινώσεως των ίππων των, αλλά και όσον αφορά στην αμφίεσή τους. Στον παρόντα Κανονισμό, τονίζεται η θεμελιώδης σημασία της καθιερώσεως του θεσμού αυτού, ιδίως δε σε ότι αφορά στη στολή και γενικότερα στην εμφάνιση όλων των παραγόντων ενός αγώνος, μιας δηλαδή εκδηλώσεως στην οποία πρέπει να είναι καταφανή τα στοιχεία του σεβασμού προς τον αγωνιζόμενο και προς αυτούς που τιμούν με την παρουσία τους την εκδήλωση κατά την οποία δίνει εξετάσεις το κύρος του Αθλήματος. Ο σκοπός της Ιππικής Δεξιοτεχνίας είναι η ανάδειξη και η διαιώνιση των κλασικών ιππικών αρχών. Κλασικές αρχές όμως αναβιούν και επιβιώνουν μόνον μέσα σε κλασικό περιβάλλον. Ενώ δε τα σύγχρονα «τεχνικά»» μέσα βοηθούν στην ευκολότερη διαμόρφωσή του, η πρόσμιξη σ αυτό συνηθειών που επικρατούν κατά καιρούς και αλλοιώνουν την εμφανισιακή του δομή το θέτουν εκτός προορισμού και το καταδικάζουν σε υποβάθμιση και διάλυση. Θεμελιώδεις λοιπόν προϋποθέσεις για την επιβίωση της Ιππικής Δεξιοτεχνίας είναι όχι μόνον η ανάδειξη των κλασικών ιππικών αρχών στην ιππευτική τέχνη, αλλά και η διατήρηση όλου του περιβαλλοντος στο ανάλογο ύφος. Συνεπώς η επιβολή του θεσμού της στολής και της αξιοπρεπούς εμφάνισης είναι επιβεβλημένη για τις απαιτήσεις του Αθλήματος. Το ίδιο σκεπτικό βεβαίως ισχύει για την εμφάνιση όλων των παραγόντων ενός αγώνος, παρ όλον ότι εκτός ορισμένων απαρτίων (καπέλα πομπέ - κονκάρδες κ.λπ.) δεν καθορίζεται αυτή αυστηρώς, αλλά επαφίεται στα αισθήματα σεβασμού για μία τέτοια εκδήλωση. Παρ όλον δε ότι αυτό δεν εμπίπτει στην δικαιοδοσία του Κανονισμού αυτού, εκφράζεται η ευχή όπως ακόμα και οι επισκέπτες που τιμούν τον αγώνα, ανταποκριθούν στην αντίληψη αυτή. Ο σεβασμός αυτός προς το άθλημα, δεν πρέπει να εξαντλείται στα επτά λεπτά που ο αθλητής ευρίσκεται στον αγωνιστικό στίβο, αλλά να υπάρχει καθ όλη τη διάρκεια και σε όλο το περιβάλλον μιας αγωνιστικής εκδηλώσεως, στην οποία ο αθλητής δεν είναι ένας απλός παρευρισκόμενος αλλά κύριος συντελεστής της. Δεν δικαιούται λοιπόν να υποβαθμίζει ο ίδιος το χώρο από τον οποίο περιμένει να δικαιώσει την προσπάθεια του παρουσιάζοντας εκτός στίβου έναν άλλον άνθρωπο. Εξυπακούεται ότι πρέπει να είναι κόσμιος και στη συμπεριφορά του, η οποία είναι και αυτή αλληλένδετη με ό, τι εκπροσωπεί η ιδιότητα και η στολή του. Μέρος της στολής είναι και τα ιππευτικά βοηθήματα του, οφείλει δε κάποια προσοχή ο αθλητής ως προς αυτά όταν τα μεταχειρίζεται. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τα απαρτία της στολής, τα βοηθήματα αλλά και τα ειδικά για την ιππασία είδη αμφίεσης που δεν αφορούν στην ημέρα και στην ώρα των αγώνων, είναι εργαλεία και επομένως τα καταλλήλως μελετημένα και ενδεδειγμένα για να χρησιμοποιούνται στην ιππική δεξιοτεχνία. Οι μπότες και τα στιβάλια ιππασίας έχουν σχήμα κατάλληλο ώστε εάν υπάρξει πτώση του φέροντος από το άλογο να βγουν αμέσως από τον αναβολέα.τα μοντέρνα άρβυλα και τα αθλητικά παπούτσια τα οποία επέβαλε η μόδα στην ίδια

8 περίπτωση θα είναι δυσκολότερο να βγουν από τον αναβολέα και οπωσδήποτε δεν θα βγουν στον ίδιο χρόνο. Οι συνέπειες από κάτι τέτοιο είναι αυτονόητες. Η πρόσμιξη επομένως της ιππικής αμφίεσης, όχι μόνον κατά τους αγώνες, αλλά σε όλο το φάσμα δραστηριότητος, με είδη τα οποία δεν είναι κατασκευασμένα για ιππική χρήση, σημαίνουν ότι ο χρήστης των δεν έχει πλήρως αντιληφθεί το βάθος της δραστηριότητος στην οποίαν επιδίδεται. Πρέπει λοιπόν ο ιππέας να φέρει τα κατάλληλα ενδύματα, να μεταχειρίζεται σωστά τα βοηθήματα και όλα αυτά να τα χρησιμοποιεί με στοργή και μεράκι. Όσον αφορά στη χαλίνωση και στην σαγή ως προς τους χρησιμοποιούμενους τύπους, αυτοί καθορίστηκαν καθαρά από λόγους τεχνικούς, ειδικά η χαλίνωση διότι πρέπει να έχει συνάρτηση με το επίπεδο συσπειρώσεως του αλόγου. Το δε ενιαίο που ζητείται και σ' αυτά τα απάρτια (π.χ. υπόσαγμα) καθορίζεται για τους ίδιους λογούς που καθορίζεται και η στολή. Με το παραπάνω σκεπτικό περί του γιατί υπάρχει ο θεσμός καθορισμού χαλινώσεως - σαγής και στολής, Η Ε.Ο.Ι. στην προσπάθεια της να καθιερώσει στο άθλημα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας τις προδιαγραφές που ισχύουν διεθνώς, καθορίζει τα εξής: Αρθρο 1. Χαλίνωση κατά κατηγορία. 1. Κατηνορία αρχαρίων «Β» Απλός χαλινός του τύπου που προβλέπεται στον Κανονισμό της Δ.Ο.Ι (FEI) με απλή ρητήρα και επιρρίνιο πάλι από τα προβλεπόμενα στον ιδιο Κανονισμό. Το ίδιο ισχύει και για την κορυφαία. 2. Κατηγορία_ελαφρά «L»_ Απλός χαλινός κατά τις ανωτέρω προδιαγραφές. 3. Κατηγορία μεσαία «Μ» Απλός ή πλήρης διπλός χαλινός πάντα κατά τις προδιαγραφές της ΔΟΙ. Αυτό μπορεί να ορίζεται στις εκάστοτε προκηρύξεις και να αφορά σε όλη την κατηγορία ή σε συγκεκριμένη διαδρομή της κατηγορίας. Εάν όχι, είναι προαιρετικό. 4. Κατηγορία ανωτέρα "S Υποχρεωτικά, πλήρης (δiπλός) χαλινός κατά τις προδιαγραφές της ΔOI. Αρθρο 2. Σαγή για όλες τις κατηγορίες : 1. Σέλλα Ευρωπαϊκού τύπου μόνο με υπόσαγμα, αρτάνες αναβολείς και έποχο. Απαγορεύεται οποιοδήποτε είδος προστερνιδίου, υπουρίδος, ανάσπαστου, λαιμοδέτου, περικνημίδων κ.λ.π. 2. Το λευκό τετράγωνο υπόσαγμα είναι υποχρεωτικό.

9 3. Διευκρινίζεται ότι η σέλλα ευρωπαϊκού τύπου που προβλέπεται, είναι αυτή της Ιππικής Δεξιοτεχνίας και οπωσδήποτε απαγορεύεται να έχει υποθέματα πίσω από την κλείδωση μηρού κνήμης. Αρθρο 3. Στολή κατά κατηγορίες : Η στολή στην Ιππική Δεξιοτεχνία είναι συνάρτηση της χαλινώσεως. Με το απλό χαλινό φέρεται η απλή στολή και με το διπλό η επίσημη. Με αυτό το έθιμο λοιπόν ως γνώμονα, καθορίζονται και οι στολές κατά κατηγορία ως εξής: 1. Κατηγορία αρχαρίων "Β" και ελαφρά L Υποχρεωτικώς σκούρο σακάκι και μαύρο ή μπλε καπέλο η σκούρο, κατά προτίμηση πομπέ και προαιρετικώς το σύνηθες (κυνηγίου). 2. Κατηγορία μεσαία 'Μ". Εάν εκτελείται με απλό χαλινό, σκούρο σακάκι και καπέλο πομπέ. Eαν εκτελείται με διπλό χαλινό, ισχύουν τα ίδια και προαιρετικά επίσημη στολή. 3. Κατηγορία ανωτέρα "S". Υποχρεωτικά επίσημη στολή. Αυτή αποτελείται από μαύρο ημίψηλο-σκούρο σταυρωτό φράκο με ανοιχτόχρωμες προσθήκες γιλέκου στην μέση και λευκή ή ημίλευκη κυλόττα με μαύρες υψηλές μπότες, χωρίς άλλα δέρματα στην κορυφή τους. 4. Γενικές διατάξεις στολής : 1. Οι αθλητές άνω των 17 ετών υποχρεούνται να φέρουν μπότες ιππασίας μαύρες. Οι κάτω των 17 ετών προαιρετικά μακρύ παντελόνι με στιβάλια. (Το παντελόνι να πιάνεται με σαφές ώστε να καλύπτει το άνω μέρος του υποδήματος και τους αστραγάλους, Η κυλόττα ιππασίας πρέπει να είναι λευκή η μπεζ. Τα στιβάλια μαύρα. 2. Υποχρεωτικά σε όλες τις κατηγορίες αγωνισμάτων λευκά γάντια. 3. Οι αμαζόνες φέρουν υποχρεωτικά φιλέ στα μαλλιά. 4.Γενικά για όλους τους αθλητές απαγορεύεται να εξέχουν από τα πλαϊνά του καπέλου μαλλιά. 5.Υποκάμισα και γραβάτες, τα προβλεπόμενα της στολής ιππασίας κανονικά φορεμένα και κουμπωμένα. Αρθρο 4. Βοηθήματα 1. Το μόνο βοήθημα που προβλέπεται στην Ιππική Δεξιοτεχνία σε διεθνείς αγώνες είναι τα σπιρούνια, αποκλειομένων όλων των άλλων.( όπως π.χ. μαστίγιο πλην εξαιρέσεων.) Για τους εθνικούς μας αγώνες ό, τι προβλέπεται στην προκήρυξη της αγωνιστικής περιόδου. 2. Τα σπιρούνια πρέπει να είναι μεταλλικά, αν έχουν ροδάκι με ή χωρίς ακτίνες, το οποίο να μπορεί να περιστρέφεται. Γενικά δε με εκκεντρίδα που δεν μπορεί να τρυπήσει. Πρέπει να είναι καθαρά, στιλπνά, οι βραχίονες τους να είναι παράλληλοι με το έδαφος και οι πόρπες προσδέσεως όσο το δυνατό προς τον εξωτερικό βραχίονα. 3. Τα σπιρούνια είναι στις κατηγορίες "αρχαρίων" και «ελαφρά» προαιρετικά και στις κατηγορίες "μεσαία και "ανωτέρα" υποχρεωτικά.

10 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ Απονομές Όροι Συμμετοχής Συμμετοχές σε Εθνικές Ομάδες και Εκπαιδευτικά προγράμματα Άρθρο 1. Απονομές Η απονομή των βραβείων στους νικητές ίππους και ιππείς, είναι το επισφράγισμα της λήξεως ενός αγώνος, ή μιας αγωνιστικής περιόδου και χωρίς να υποτιμά όσους τυγχάνει να μην βραβεύονται κατά τη συγκεκριμένη απονομή, αποτελεί τη δικαίωση της προσπάθειας αυτών που αναδεικνύονται άξιοι να βραβευθούν για τη συγκεκριμένη προσπάθεια. 1. Για τους ανωτέρω λογούς η απονομή των βραβείων είναι τελετή την οποίαν από σέβασμό προς την προσπάθεια των αγωνιζομένων πρέπει να τιμήσουν όλοι οι παριστάμενοι στους αγώνες (θεατές - παράγοντες και αγωνιζόμενοι). 2. Εκτός λόγων ανωτέρας βίας, οφείλουν να είναι παρόντες ίπποι και ιππείς που πρόκειται να βραβευθούν. Η απουσία τους θεωρείται παράπτωμα και εφ όσον προκύψει ανάγκη να μην παρευρεθούν στην απονομή χρειάζεται να ζητηθεί άδεια από την γραμματεία των αγώνων. Εάν ο αθλητής δεν παρουσιασθεί στην απονομή, χωρίς την απαιτούμενη άδεια, τότε αποκλείεται. Αυτό σημαίνει ότι η βαθμολογία του δεν μετράει για τον Όμιλό του και στην θέση του βραβεύεται ο αμέσως επόμενος αθλητής. 3. Κατά την τελετή των απονομών η εμφάνιση ίππων και ιππέων πρέπει είναι άψογη, όπως και κατά την ώρα που αυτοί αγωνίζονται. 4. Το τελετουργικό της απονομής επαφίεται στην καλλιτεχνική ικανότητα και την διάθεση της γραμματείας γενικότερα, όπως και η επιλογή των προσώπων τα οποία, τιμής ένεκεν πρόκειται να απονείμουν τα έπαθλα. 5. Μετά την έκδοση και την εκφώνηση των αποτελεσμάτων τα υπό βράβευση ζεύγη εισέρχονται με βηματισμό βάδην και παρατάσσονται κατά σειράν επιτυχίας στο χώρο απονομής, όπου ήδη βρίσκονται τα βραβεία, η απαραίτητη «λιχουδιά» για τους υπό βράβευση ίππους, ο τιμώμενος, ο οποίος θα κάνει τις απονομές και τα καθορισμένα από τη διοργάνωση/γραμματεία των αγώνων άτομα για να βοηθήσουν σ αυτές. 6. Τα ζεύγη εκφωνούνται κατά αντίθετη φορά και εάν δεν έχει διαφορετικά ορισθεί, κάθε ζεύγος προχωρεί 4 έως 5 βήματα εμπρός, βραβεύεται και παράμενει εκεί ακίνητο, έως ότου, με την βράβευση όλων, ολόκληρη η σειρά των βραβευομένων σχηματίσει νέα σειρά 4 έως 5 βήματα μπροστά από την αρχική τους σειρά.

11 7. Μετά την βράβευση όλων των ζευγών με κλίση όλων αριστερά ή δεξιά, ώστε να προηγείται το πρώτο κατά επιτυχία ζεύγος, τα βραβευθέντα ζεύγη αποχωρούν κατά την σειράν που βραβεύθηκαν και με τάξη αφού προηγουμένως κάνουν τον γύρο του θριάμβου, κινούμενα με σειρά περιμετρικώς του χώρου απονομών. 8. Ο βηματισμός του γύρου θριάμβου και αποχωρήσεως για μεν τις κατηγορίες «Β» (αρχική) και «L.» (ελαφρά) είναι το αργό εδραίο τροχάδην και για τις κατηγορίες «Μ» (μεσαία) και «S» (ανωτέρα) το ίδιο, καλύπτοντας όμως μία μεγάλη, ευθεία με εκτεταμένο τροχάδην. Από το επίπεδο όμως Intermediate ΙΙ καi άνω αυτήν την ευθεία καλύπτουν τα ζεύγη με υπερήφανο τροχασμό (Passage). 9. Εάν μετά τις βραβεύσεις αποχωρήσουν ομάδες πολλών κατηγοριών μαζί, προηγείται η κατηγορία «Β», εν συνεχεία ακολουθεί η «L», κατόπιν η «Μ»και στο τέλος η «S» Οι κατηγορίες αποχωρούν χωρίς να βιάζονται, με απόσταση μεταξύ τους, ώστε να υπάρχει η ευχέρεια εκτελέσεως των διαφορετικών βηματισμών ανά κατηγορία Η αποχώρηση γίνεται προπορευόμενου του πρώτου βραβευθέντος ζεύγους και των υπολοίπων κατά δυάδες. Εάν τα ζεύγη μιας κατηγορίας που βραβεύεται είναι μόνον δύο κινούνται πλάι-πλάι δεξιά το πρώτο και έχοντας αριστερά του το δεύτερο Η μουσική πρέπει να προσαρμόζεται σ αυτό το είδος εκτελέσεως βηματισμών για το γύρο του θριάμβου. Άρθρο 2. Όροι συμμετοχής Τα οριζόμενα απο την εκάστοτε προκήρυξη. Άρθρο 3. Συμμετοχές σε Εθνικές Ομάδες και Εκπαιδευτικά Προγράμματα. 1. Προκειμένου περί συμμετοχής ζεύγους ίππου-ιππέως σε διεθνείς αγώνες και εκπαιδευτικά προγράμματα απαιτούνται οι εξής προϋποθέσεις: 1.1. Προκειμένου για συμμετοχή σε συγκρότηση Εθνικής Ομάδος που θα αγωνισθεί σε Διεθνείς Αγώνες, ιππέας και ίππος να έχουν τα τυπικά προσόντα που καθορίζει η Δ.Ο.Ι, (FEI) για κάθε είδους αγώνα Το ζεύγος να έχει το «έχει καλώς» από την Επιτροπή Ιππικής Δεξιοτεχνίας, η οποία προτείνει την εκάστοτε σύνθεση Εθνικής Ομάδος στην Διοίκηση της Ομοσπονδίας. 2. Για την επιλογή ενός ζεύγους, είτε ως μέλους Εθνικής ομάδας είτε εκπαιδευτικού προγράμματος, λαμβάνονται υπ όψιν :

12 2.1. Η ιππική κατάρτιση και ικανότης του ιππέα Το επίπεδο εκπαιδεύσεως, η ποιότητα και η γενική κατάσταση του ίππου του και 2.3.Το ήθος και η συνέπεια του ιππέα καθώς και η θέληση και η επιμονή του να ασχοληθεί και να βελτιωθεί. 3. Ως γνώμων της ιππικής καταρτίσεως προκείμενου περί διεθνών αγώνων, λαμβάνεται υπ όψιν η βαθμολογία του ζεύγους στο προ της επιλογής χρονικό διάστημα ενός έτους στις κατηγορίες που πρόκειται να αγωνισθεί διεθνώς. 4. Ως όριο βαθμολογίας λαμβάνεται υπ όψιν το εκάστοτε οριζόμενο απο την Επιτροπή Ιππικής Δεξιοτεχνίας. 5. Προκειμένου περί εκπαιδευτικού προγράμματος, που δεν αφορά προετοιμασία συγκεκριμένου αγώνος, λαμβάνεται υπ όψιν και η προοπτική που έχει ένα ζεύγος να παραμείνει στο Άθλημα, να βελτιωθεί, όπως και η προοπτική απόδοσης του στο μέλλον. 6. Η προετοιμασία και συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες ενός ζεύγους ίππου ιππέως είναι σοβαρότατη υπόθεση, διότι το ζεύγος αυτό γίνεται συντελεστής του Διεθνούς Κύρους της ΕΟΙ, η δε συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα είναι επένδυση της Ομοσπονδίας σε αυτό το ζεύγος. Οι επιλεγόμενοι για Εθνική Ομάδα, ή για εκπαιδευτικό πρόγραμμα, εφόσον αποδεχθούν την επιλογή τους, υποχρεούνται βάσει του παρόντος Κανονισμού και με όλες τις πειθαρχικές συνέπειες που προβλέπονται από την ΕΟΙ, να είναι απολύτως συνεπείς ως προς τα ακολουθητέα προγράμματα, είτε προετοιμασίας Διεθνών Αγώνων είτε εκπαιδεύσεως.

13 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ Στελέχη Επιτροπές Ομάδος. Αρθρο 1. Ομάδες 1. Η Επιτροπή Ιππικής Δεξιοτεχνίας πλαισιώνεται από μια ευρύτερη ομάδα εθελοντών οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του αθλήματος και από τα εντεταλμένα κατά περίπτωση όργανα της Ε.Ο.I (γραμματεύς, ταμίας αποθηκάριος κ.τ.λ.), έμμισθους βοηθούς (εκπαιδευτές, σταυλίτες, τεχνικούς κ.α.). 2. Για την συγκρότηση των μελών της ομάδας μπορεί οποιοσδήποτε επιθυμεί να εκδηλώσει την πρόθεση του προς την Επιτροπή Ιππικής Δεξιοτεχνίας ή προς τις τοπικές Επιτροπές, εφ' όσον πρόκειται περί ατόμων εκτός έδρας και εφ' όσον η Επιτροπή Δεξιοτεχνίας κρίνει ότι είναι κατάλληλο άτομο, τον εντάσσει στην ομάδα. 3. Τα εκτός έδρας μέλη, αν και αποτελούν σαν περιφερειακό δυναμικό, τοπικές ομάδες, θεωρούνται ως μέλη της ίδιας ομάδας, ώστε να τυγχάνουν της ίδιας ενημερώσεως και επιμορφώσεως με τα μελή της έδρας. Η επαφή τους με την έδρα γίνεται μέσω των τοπικών Επιτροπών, εκτός επειγόντων θεμάτων η τεχνικών ζητημάτων. 4. Το κριτήριο επιλογής των μελών της ομάδας είναι η προθυμία ενός ατόμου να συμμετάσχει στη δραστηριότητα της ΕΙΔ, η ευχέρεια συνεισφοράς του, το ήθος και η εν γένει κοσμιότητά του ώστε το άθλημα να κρατηθεί στο ύψος και τις παραδόσεις του. Άπαξ και κριθεί κατάλληλο, δοκιμάζεται για πολύ καιρό με το να του ανατίθενται διαφορά καθήκοντα, αρχικά, σύμφωνα με τις ικανότητες του και τις γνώσεις του. Άρθρο 2. Ελλανοδίκες Σύμφωνα με το άρθρο 164 των Γενικών Κανονισμών της ΔΟΙ και άρθρο 16 του Ε.Κ.Ι Αρθρο 3. Αλλα στελέχη 1. Στην ΕΟΙ υπάρχει εντεταλμένο στέλεχος της γραμματείας για την Ιππική Δεξιοτεχνία στο οποίο μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για οτιδήποτε αφορά στο άθλημα. 2. Για αγώνες που αφορούν στην έδρα ή συμμετοχή από όλη την επικράτεια οι συμμετοχές δίδονται στο ανωτέρω τμήμα της γραμματείας της Ε.Ο.Ι. όπου και καταρτίζονται οι κατάλογοι συμμετοχών και βάσει αυτών συντάσσονται οι φάκελοι με τα φύλλα κρίσεως. Οι εργασίες αυτές ετοιμάζονται πριν τους αγώνες.

14 3. Για τις εργασίες αυτές και ό, τι άλλο χρειασθεί, είναι δυνατό να ζητηθεί βοήθεια από τα μελή της Ομάδας. Μπορεί επίσης να ζητηθεί βοήθεια από τα μέλη της Ομάδας μέσω της Επιτροπής Δεξιοτεχνίας από τον διοργανωτή όμίλο, εάν χρειάζονται τεχνικές υποδείξεις. Τα μελή της Ομάδας πρέπει ανάλογα με τις δυνατότητες τους να βοηθούν. 4. Η σύνταξη των καταλόγων συμμετοχής των αγωνιζομένων καθορίζει και την σειρά εισόδου των αθλητών στο στίβο. Αυτή καθορίζεται απο το ηλεκτρονικό σύστημα και είναι τυχαία. 5. Οι αύξοντες αριθμοί αθλητών επίσης (κονκάρδες ίππων και καταγραφή τους στους καταλόγους συμμετοχών), όπως και η καταγραφή χρόνου εισόδου του αθλητού στον στίβο, εφαρμόζονται εφ όσον κριθεί αναγκαίο από την Επιτροπή Ιππικής Δεξιοτεχνίας ή από τον έχοντα την ευθύνη συντονισμού του αγώνος. 6. Για αγώνες εκτός έδρας, οι οποίοι αφορούν όμως στη συμμετοχή όλης της επικρατείας, οι συμμετοχές και οι καταρτίσεις των καταλόγων γίνονται από το υπεύθυνο τμήμα της ΕΟΙ όμως κατά τα λοιπά βοηθούν και τα κατά τόπους στελέχη. 7. Η Γραμματεία αγώνων παραλαμβάνει τα φύλλα κριτών ( φύλλα κρίσεως ) και τα καταχωρεί στον ΗΥ,αφαιρεί τους βαθμούς των σφαλμάτων και εκφωνεί τους βαθμούς των Κριτών. 8. Τα φύλλα κρίσεως μετά την καταγραφή των αποτελεσμάτων, ομαδοποιούνται και αποδίδονται στους αρχηγούς κάθε ομάδας η στους ίδιους τους αθλητές. 9. Με τη φροντίδα επίσης του γραμματέως, πριν από την έναρξη του αγώνα, αναρτάται στον πίνακα ανακοινώσεων πίνακας υπηρεσίας κριτών και κατάλογος των συμμετοχών. Επίσης εάν είναι δυνατό, τέτοια έντυπα καθώς και προγράμματα αγώνων χρειάζεται να αφήνονται σε κάποιο σημείο εμφανές ώστε να τα παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι προς ενημέρωσή τους. Τέλος, μερίμνει της γραμματείας πρέπει να συντάσσεται δελτίο τύπου και να αποστέλλεται στα Μ.Μ.Ε. 10. Προκειμένου για τοπικούς αγώνες, όλη η προετοιμασία και η διαδικασία διεξαγωγής γίνεται από τοπικά στελέχη. 11. Ο Κτηνίατρος αγώνων είναι απαραίτητος και πρέπει να παρευρίσκεται καθ όλη τη διάρκεια στον τόπο των αγώνων και 20 λεπτά πριν από την έναρξη των αγώνων πρέπει να ευρίσκεται στο χώρο προθέρμανσης. Ο Κτηνίατρος έχει δικαίωμα αποκλεισμού λόγω ασθένειας ή χωλότητας ενός ίππου, αφού ενημερώσει τον πρόεδρο των Κριτών. Ο Κτηνίατρος των αγώνων διορίζεται από την Ε.Ο.Ι, και στην περιφέρεια σε συνεργασία με τους κατά τόπους φορείς. 12. Ο επόπτης στίβου μπορεί να είναι ένα από τα μέλη της ομάδας Ιππικής Δεξιοτεχνίας, ή ένα μόνιμο εξειδικευμένο για αυτόν τον σκοπό, μέλος της. Αυτός μεριμνά για να παραλάβει ο διοργανωτής όμιλος τα υλικά στίβου, εάν δεν έχει τα δικά του. Μεριμνά για την ορθή τοποθέτηση του στίβου κατά την διάρκεια των αγώνων, για την καλή κατάσταση των στίβων αγώνων και προθερμάνσεως (σβάρνισμα, πότισμα κ.τ.λ.) και για το μάζεμα και παραλαβή των υλικών μετά το

15 πέρας των αγώνων. Επίσης μεριμνά για τυχόν επισκευές που χρειάζονται τα υλικά αυτά. 13. Εκτός έδρας της Ε.Ο.Ι, σε συνεννόηση προς την Επιτροπή Ιππικής Δεξιοτεχνίας της ΕΟΙ, οι κατά τόπους φορείς, πρέπει να ορίσουν έναν Έφορο Ιππικής Δεξιοτεχνίας στην περιοχή ευθύνης τους, ο οποίος πρέπει να είναι μέλος της Τοπικής Επιτροπής και ο οποίος θα πλαισιώνεται από την Τοπική Ομάδα Εργασίας για το άθλημα και θα βοηθείται από τις Τ.Ε., με κύρια καθήκοντα την οργανωτική μέριμνα. Για θέματα τεχνικά και αναπτυξιακά οφείλει να έχει την προηγούμενη έγκριση της Επιτροπής Ιππικής Δεξιοτεχνίας. 14. Προκειμένου να διεξαχθούν αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας οι οργανωτικές επιτροπές των διοργανωτών ομίλων, λόγω της τεχνικής ιδιαιτερότητας του αθλήματος, πρέπει να έρχονται σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο της Επιτροπής Ιππικής Δεξιοτεχνίας και να συμμορφώνονται προς τυχόν υποδείξεις του για την καλή οργάνωση και έκβαση του αγώνος. 15. Οι διοργανωτές όμιλοι οφείλουν επίσης: Να διαθέτουν αγγελιοφόρο για την περισυλλογή των φύλλων κρίσεως, μετά το περάς της διαδρομής εκάστου αγωνιζομένου και τη μεταφορά τους από τα έδρανα των κριτών στην γραμματεία. Ο αγγελιοφόρος καθ όλη τη διάρκεια των αγώνων παραμένει κοντά στον χώρο των Κριτών και είναι ανά πάσα στιγμήν στη διάθεση του Προέδρου Στην περίφραξη του στίβου αγώνων υπάρχει κιγκλίδωμα κινητό μήκους 2μ., το οποίο χρησιμοποιείται ως πόρτα εισόδου στο γράμμα «Α» του στίβου. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιείται ως ενδεικτικό και να μένει ακίνητο 2 έως 3 μέτρα έξω και παράλληλα του στίβου, ή εφ αποφασίσει ο επόπτης αγώνων, να κλείνει με την είσοδο κάθε αγωνιζομένου. Στην τελευταία αυτή περίπτωση, ορίζεται άτομο από τον διοργανωτή όμιλο, το οποίο ανοιγοκλείνει αυτό το κιγκλίδωμα Ο διοργανωτής Όμιλος επίσης πρέπει να θέσει στη διάθεση του επόπτου αγώνων (ή του επόπτου στίβου, εφ όσον υπάρχει), τα μέσα και το προσωπικό που χρειάζεται για τη διευθέτηση και συντήρηση του στίβου κατα τη διάρκεια των αγώνων Τέλος, εάν τα μέλη της ομάδος Ιππικής Δεξιοτεχνίας δεν επαρκούν, θα πρέπει ο διοργανωτής Όμιλος να διαθέσει άτομα για γραμματείες κριτών, βοηθούς στη γραμματεία (εκφωνητές. αθροιστές κ.λπ.) και άτομα για την τελετή απονομών Ολα αυτά τα άτομα που θα διαθέσει ο διοργανωτής όμιλος, μεριμνεί να είναι ευπρεπή και από πλευράς εμφανίσεως (έστω π.χ. για τους εργαζομένους στον στίβο μια ενδεικτική φόρμα) και από πλευράς συμπεριφοράς μέσα στον στίβο και γενικά να ακολουθούν τη συμπεριφορά των μελών της Ομάδος Ιππικής Δεξιοτεχνίας. 16. Οι συμμετέχοντες στον αγώνα Όμιλοι πρέπει:

16 16.1. Να δηλώνουν στην γραμματεία της ΕΟΙ (ή στις κατά τόπους γραμματείες, προκειμένου περί τοπικών αγώνων), τις συμμετοχές σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην εκάστοτε προκήρυξη Μαζί με τις συμμετοχές πρέπει να δηλώνεται και ο Αρχηγός Ομάδος Ενστάσεις και κάθε είδος προσφυγής γίνονται σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζει ο Ε.Κ.Ι 17. Η Ε.Ο.Ι. κάθε χρόνο με την ετήσια προκήρυξη αγώνων Ιππικής Δεξιοτεχνίας, ανακοινώνει κατάλογο των Ελλανοδικών και Κριτών εδάφους. Είναι όμως αρμοδιότητα της Επιτροπής Ιππικής Δεξιοτεχνίας να αναθέτει κατά την εκτίμηση της σε κάθε ένα από τα άτομα αυτά, τα καθήκοντα του ανά αγώνα και αγώνισμα, όπως και να ορίζει τους γραμματείς κριτών εδάφους, κινητούς κριτές και γραμματεία αγώνων. Άρθρο 4. Η Μεγάλη Οικογένεια 1. Πέρα από τα οργανωτικά μέλη που αναφέρονται εδώ, ως συντελεστές του αθλήματος θεωρούνται πάντοτε όλοι οι ασχολούμενοι και οι έχοντες ενδιαφέρον για το άθλημα, κυρίως οι αθλητές, οι εκπαιδευτές, σταβλίτες ακόμα και τα μέλη των οικογενειών των αθλητών, οι ιδιοκτήτες ίππων κ.ά. Η Επιτροπή Ιππικής Δεξιοτεχνίας αντιμετωπίζει όλον αυτόν τον κόσμο σαν μια Οικογένεια, διότι πιστεύει ότι μονό έτσι μπορεί να επιζήσει το άθλημα (αυτό άλλωστε είναι ήδη κατανοητό σε όλες τις χώρες που το άθλημα είναι ανεπτυγμένο). 2. Για να μπορεί όμως μια τέτοιου είδους πολυμελής Οικογένεια να λειτουργήσει εποικοδομητικά, σύμφωνα με την ιεράρχηση, η οποία καθορίζεται μέσα από αυτόν τον Κανονισμό, τα μεν ανιόντα μέλη χρειάζεται να έχουν αμέριστο το ενδιαφέρον προς τα κατιόντα μέλη της Οικογένειας, αυτά δε πάλι να έχουν και να τηρούν ανάλογο σεβασμό προς τα ανιόντα. 3. Ο αλληλοσεβασμός επομένως και η καλή συμπεριφορά θεωρείται θεσμική αρχή για το Άθλημα και αποτελεί προϋπόθεση για την εξέλιξη των μελών της Ομάδας αλλά και για τους αθλητές. 4. Για τα κατά τόπους εκτός της έδρας μέλη που αποτελούν δυναμικό του Αθλήματος (κριτές - ομάδα - αθλητές) όσον αφορά στην τεχνική τους ικανότητα και κατάρτιση, λόγο έχει η Επιτροπή Ιππικής Δεξιοτεχνίας, για την προθυμία όμως και την απόδοσή τους και την εν γένει συμπεριφορά τους, τον λόγο έχει η Επιτροπή Ιππικής Δεξιοτεχνίας αλλά και οι Τοπικές Επιτροπές και ιδιαιτέρως ο Έφορος Δεξιοτεχνίας. Σε περίπτωση που θα χρειασθεί να ληφθούν μέτρα, αυτά θα λαμβάνονται από κοινού από τις δυο Επιτροπές. Σε περίπτωση δε, που χρειάζεται άμεση επέμβαση, θα επιλαμβάνονται οι Τοπικοί Παράγοντες και η απόφαση θα λαμβάνεται από κοινού με την Ε.Ι.Δ.

17 Αρθρο 5. Λοιπές Διατάξεις περί Στελεχων 1. Οι Κριτές και όλα τα μέλη της Ομάδας Ιππικής Δεξιοτεχνίας και διεξαγωγής αγώνων, υποχρεούνται και αυτά, για να τιμήσουν τους αθλητές οι οποίοι βαθμολογούνται για την εμφάνιση τους, να είναι ευπρεπώς ενδεδυμένοι, να φέρουν κονκάρδα ενδεικτική της αποστολής τους, και το μαύρο καπέλο πομπέ οι άρρενες, για να αντιχαιρετούν τους αθλητές κατά την διάρκεια των αγώνων και επισήμων εκδηλώσεων του αθλήματος καθώς επίσης και γραβάτα. 2. Ως κονκάρδα ενδεικτική της αποστολής των μελών των ομάδων και επιτροπών της Ιππικής Δεξιοτεχνίας έχει καθορισθεί, τιμής ένεκεν προς τον γεννήτορα του αθλήματος Ξενοφώντα, η απεικόνιση του Ξενοφώντος έφιππου πάνω σε ασπίδα και κάτω με τον Ελληνικό θυρεό. Είναι κεντητή και φέρεται στο αριστερό μέρος του στήθους. 3. Η κονκάρδα απονέμεται στους Κριτές κατά την ανάληψη των καθηκόντων τους και στα υπόλοιπα παλαιά μελή της Ομάδας, όταν είναι σε θέση να αναλάβουν υπεύθυνα καθήκοντα.

18 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η Γενικές Διατάξεις Αρθρο 1. Η μόνη επιτρεπομένη ορολογία σε όλη τη σφαίρα δραστηριότητος του Αθλήματος είναι η αναγραφόμενη σε αυτόν τον Κανονισμό. Αρθρο 2 Ο παρόν Κανονισμός θα συμπληρούται ή και θα τροποποιείται αναλόγως στο τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου. Αρθρο 3. Εγκρίνεται και τίθεται σε ισχύ από τον Δεκέμβριο Ε.Ο.Ι Δεκέμβριος 2004 Ο Πρόεδρος O Γ. Γραμματέας

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (δυνάμει της από 29/1/ απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) Η Περιφερειακή Επιτροπή Νήσων Αιγαίου («ΠΕΝΑ») αποτελείται από έναν εκπρόσωπο από κάθε σωματείο που ανήκει στην Περιφέρεια Νήσων Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της Αγωνιστικής Περιφέρειας Κρήτης 2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΠΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΠΑΣΙΑΣ Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΠΑΣΙΑΣ 2012 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Γ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ α. Κατηγορίες Εθνικών Αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350 2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 24 Απριλίου, 2012. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ων ΑΓΩΝΩΝ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2017 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σελ. 1. Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 3 α. Διοργάνωση Αγώνων 3 β. Αγωνίσματα Εθνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2018 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σελ. 1. Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 3 α. Διοργάνωση Αγώνων 3 β. Αγωνίσματα Εθνικών

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2016 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σελ. 1. Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 3 α. Διοργάνωση Αγώνων 3 β. Αγωνίσματα Εθνικών

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 16 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2017 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3 Β. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ 4 Γ. ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΠΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΠΑΣΙΑΣ Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΠΑΣΙΑΣ 201 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Γ. ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Δ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Προκήρυξη Ιππικής εξιοτεχνίας

Γενική Προκήρυξη Ιππικής εξιοτεχνίας Γενική Προκήρυξη Ιππικής εξιοτεχνίας 2010 Το ιοικητικό Συµβούλιο ( Σ) της Ελληνικής Οµοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ) µετά από εισήγηση της αρµόδιας επιτροπής της ενέκρινε την παρούσα Γενική Προκήρυξη και το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΣΤΟΧΟΙ Στο πλαίσιο διεξαγωγής της Μαθητιάδας Ηπείρου 2017, θα διεξαχθεί στην πόλη των Ιωαννίνων το αγώνισμα της Ιππικής δεξιοτεχνίας (Dressage), τη Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 Μαρκόπουλο,04/01/2018 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 2 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2018.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 Μαρκόπουλο,27/3/2019 Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 4 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2019.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014 Θεσ/νίκη 17/09/2014 H Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 τoν 4 ο Αγώνα Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2017 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2017 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2017 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΣΤΟΧΟΙ Στο πλαίσιο διεξαγωγής της Μαθητιάδας Ηπείρου 2017, θα διεξαχθεί στην πόλη των Ιωαννίνων το αγώνισμα της Ιππικής δεξιοτεχνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 Μαρκόπουλο, 28/1/2019 Ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Λαμίας JOCKEY CLUB προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 1 ο Διασυλλογικό Αγώνα Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Α.Ι.Α ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Α.Ι.Α ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Α.Ι.Α. 2018 ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1. Ποιος είναι υπεύθυνος για το άλογό του ; Ο σταβλίτης και ο προπονητής. Ο κτηνίατρος. Ο αθλητής. Ο αρχηγός ομάδος. 2. Τι στρωμνή χρησιμοποιούμε

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Ο. Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ. 26/02/2015 ηµιουργήθηκε από ΕΟΙ

Ε. Ο. Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ. 26/02/2015 ηµιουργήθηκε από ΕΟΙ Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σελ. 1. Αγώνες Ιππικής εξιοτεχνίας 3 α. ιοργάνωση Αγώνων 3 β. Αγωνίσµατα Εθνικών Αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

Θ Α Ε Ι Ν Α Ι Ο Ι Ε Ξ Η Σ :

Θ Α Ε Ι Ν Α Ι Ο Ι Ε Ξ Η Σ : Θεσ/νίκη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 Προς τους Ομίλους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Κύριοι, Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τη 3 η Ημερίδα Άδειας Ικανότητος Αθλητού για τη Β. Ελλάδα για το έτος

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 O παρών κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ων ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ων ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2011 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ων ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2011 Θεσ/νίκη 27/10/11 H Ελληνική Οµοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει την Κυριακή 13 Νοεµβρίου 2011 τoν 5 ο Αγώνα Ιππικής Αντοχής στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Οµίλου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών: Παρασκευή 26 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 26 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 10/3/2017 Ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Κρήτης προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 6 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 Μαρκόπουλο, 13/2/2018 Ο Ιππικός Όμιλος Μεσογείων προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 4 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2018. ΤΙΤΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 19902 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 2299049350-2 Fax: 2299049617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 29 Σεπτεμβρίου, 2013. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 22/05/2017 Ο Ιππικός Όμιλος Πιερίας προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 7 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2018 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ι. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.... 3 ΙΙ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ...3 ΙΙΙ. ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350-2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2013 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΠΠΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισµός Εµποδίων 2014. Τροποποιήσεις εν ισχύ από από 1/1/2014

Κανονισµός Εµποδίων 2014. Τροποποιήσεις εν ισχύ από από 1/1/2014 Κανονισµός Εµποδίων 2014 Τροποποιήσεις εν ισχύ από από 1/1/2014 Άρθρο 200.5 - Χρήση Βίντεο το βίντεο (επίσηµο βίντεο) πρέπει να παραδοθεί στον Πρόεδρο της Α.Ε. το πολύ µέσα σε 30 από την ανακοίνωση των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 Μαρκόπουλο, 4/5/2018 Ο Ιππικός Όμιλος Λαμίας JOCKEY CLUB προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον Αγώνα Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής 2018.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΘΕΤΗ με το χέρι από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2016 Θεσ/νίκη 04/02/2016 Ο Ιππικός Όμιλος Λαμίας JOCKEY CLUB προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 1 ο Αγώνα Ιππικής Αντοχής 2016. ΤΙΤΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2019 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ι. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.... 3 II. AΔEIA ΙΚΑΝΟΝΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΗ ΑΙΑ 4 ΙΙΙ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο 16/02/2017 Ο Ιππικός Όμιλος Πιερίας προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 2 ο Αγώνα Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής 2017.

Διαβάστε περισσότερα

KΥΠΡIAKH OMOΣΠΟΝΔΙΑ KΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

KΥΠΡIAKH OMOΣΠΟΝΔΙΑ KΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Προς 1. Σωματεία Μέλη και Δόκιμα Μέλη 2. ΚΕΔ 3. ΚΟΑ 4. Εθνική Υπηρεσία Αντιντόπινγκ 24 Μαρτίου 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Αριθμός 05/2015 1 Θέμα: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2015 Η Κ.Ο.ΚΩΠ. προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία

Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία Επιτροπή Υπερελαφρών ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ PPG SLALOMANIA Έκδοση 2014 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ...2 2. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ...3 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΟΥ

ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 Η ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΟΥ & 3 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Μαρκόπουλο, 22 Μαΐου 2017 Το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, την 3 η Άδεια Ικανότητος

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2012 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟ ΗΓΗΣΗΣ ΕΟΙ ΑΜΑΞΟ ΗΓΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2012.doc 06/11/2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟ ΗΓΗΣΗΣ 2012...2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...2 ΑΓΩΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ 4-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/8/2014 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΘΛΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΘΛΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΘΛΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ((ΕΠ.Α.. )) 2 η έκδοση: 17/03/2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 3 ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2016 Θεσ/νίκη 16/03/2016 Ο Ιππικός Όμιλος Πιερίας προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 2 ο Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2016. Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ HELLENIC TIME TRIAL CHALLENGE

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ HELLENIC TIME TRIAL CHALLENGE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ HELLENIC TIME TRIAL CHALLENGE 2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΑΘΛΟ HELLENIC TIME TRIAL CHALLENGE... 3 ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ... 3 APΘPO 2 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2019 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350-2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του 2ου ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2013 ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, ΠΡΟΣ 1) Την Κ.Ο.Ε. Αθήνα, 4-11-2010 2) Περιφερειακές επιτροπές κολύμβησης της Κ.Ο.Ε. Αριθ. Πρωτ.: 95 3) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Ο.Α.Κ.Α.) 4) Αθλητικά Σωματεία μέλη της Κ.Ο.Ε. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ 30-31 ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 30 Μαΐου 08:30-10:30 Ενημέρωση αγωνιζομένων: Παρασκευή 30 Μαΐου 10:45 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΏΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1.06.2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΕΣΚΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΕΣΚΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ. Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ. Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης 2012-2013 02 Αυγούστου 2012 2 Σ ε λ ί δ α 1. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΚΟΥΟΣ (ΚΟΣ) ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018

52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018 Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 2 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. Πρωτ. 2/18/ΕΑ/λζ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2018 ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ την 16 η / 1 /2018 52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΟΥ

ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 Η ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΟΥ & 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Μαρκόπουλο, 30 Απριλίου 2018 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει, στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Κέντρου Μακεδονίας, την 2 η Αθλητού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ. A.I.A. της Aμαξοδήγησης.

ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ. A.I.A. της Aμαξοδήγησης. ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ A.I.A. της Aμαξοδήγησης. 1. Τι γίνεται στο dressage όταν αφότου χτυπήσει το κουδούνι καθυστερεί να μπεί ή μπαίνει 10 λεπτά νωρήτερα; Α. Αποκλείεται. Β. Χαιρετάει και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ΟΥ ΑΓΩΝΑ GRAND PRIX ΙΚΕΜ-CLUB CHEVAL 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ΟΥ ΑΓΩΝΑ GRAND PRIX ΙΚΕΜ-CLUB CHEVAL 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ΟΥ ΑΓΩΝΑ GRAND PRIX ΙΚΕΜ-CLUB CHEVAL 2013 Το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας CLUB CHEVAL, με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει το

Διαβάστε περισσότερα

Έδεσσα Αριθ. πρωτ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX

Έδεσσα Αριθ. πρωτ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Έδεσσα 7-4-2011 Αριθ. πρωτ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν τους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 Ρόδος, Μάρτιος 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016. του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και σύμφωνα με τους ισχύοντες

ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016. του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και σύμφωνα με τους ισχύοντες ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και σύμφωνα με τους ισχύοντες Αθλητικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ DIRT GAMES 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ DIRT GAMES 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ DIRT GAMES 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΙΤΛΟΙ DIRT GAMES... 3 ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ... 3 APΘPO 2 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ... 3 APΘPO 3 ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ... 3 APΘPO 4 ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ/ΤΟΠΟΥ ΤΕΛΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΟΥ

ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΟΥ Μαρκόπουλο, 16 Ιανουαρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 Η ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΟΥ & 1 ΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ O ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας την 1 η Άδεια Ικανότητος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ e-mail:info@eskase-basket.gr ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου 2725/99, του Καταστατικού και των Κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες του

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30

«ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30 Σελίδα1 «ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 ΣΤΙΒΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ «KIDS ATHLETICS» 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30 ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Η Οργανωτική Επιτροπή των ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ & ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ & ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ & ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ Άρθρο 1ο Ορισµοί 1. Η Ελληνική Οµοσπονδία Ιππασίας για κάθε αναγνωρισµένη από την ιεθνή Οµοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ (Α.Ο.Ν.Μ.)

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ (Α.Ο.Ν.Μ.) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ 2019 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ (Α.Ο.Ν.Μ.) Λάρισα 27/03/2019-30/03/2019 Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή... 1 Κεφ. Α. Διοργάνωση Αγώνων Κεφ. Β. Αγωνίσματα Αγώνων Αμαξοδήγησης... 5

Εισαγωγή... 1 Κεφ. Α. Διοργάνωση Αγώνων Κεφ. Β. Αγωνίσματα Αγώνων Αμαξοδήγησης... 5 Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ EOI-A_GenProk_2015.doc 10/12/2014 EOI-A_GenProk_2015.doc 10/12/2014 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Εισαγωγή... 1 Κεφ. Α. Διοργάνωση Αγώνων...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 4X4 WILD TERRAIN

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 4X4 WILD TERRAIN ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 4X4 WILD TERRAIN 2018 ΕΕ ΠΠ Ι ΙΤΤΡΡ Ι ΟΟΠΠ ΗΗ ΑΑΓΓΩΩΝΝ ΩΩΝΝ ( (ΕΕ ( ΠΠ.. ΑΑ.. ) ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΙΤΛΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ / ΕΠΑΘΛΩΝ H ΕΠΑ/OMAE, σύμφωνα με τους Γενικούς Κανονισμούς και τον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων ΟΜΟΣΣΠΟΝΔΙ ΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΤΟΥ ΑΘΛΗΤΤΙ ΙΣΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣΣ (O.(.M.A.E) ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY Ιστορικών Αυτοκινήτων 2017 ΕΕΠΠΙ ΙΙΤΤΡΡΟΠΠΗΗ ΑΑΓΓΩΝΝΩΝΝ (ΕΕΠΠ. (..ΑΑ. ) Κυριότερες αλλαγές σε

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα διοργανώσει και θα τελέσει πρωτάθλημα Νεανίδων το οποίο και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Α Ranking List Laser Radial U19 Γενική (Εφήβων και Νεανίδων) Optimist Γενική (Παίδων και Κορασίδων)

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Α Ranking List Laser Radial U19 Γενική (Εφήβων και Νεανίδων) Optimist Γενική (Παίδων και Κορασίδων) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Α Ranking List Laser Radial U19 Γενική (Εφήβων και Νεανίδων) Optimist Γενική (Παίδων και Κορασίδων) Σάββατο και Κυριακή 23.03. - 24.03.2019 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Ο αγώνας διοργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350-2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 14 Μαρτίου, 2017. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Η Περιφερειακή Επιτροπή Ανάπτυξης Βορείου Αττικής («ΠΕΑΒΑ») αποτελείται από 1 εκπρόσωπο από κάθε σωµατείο

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Εθνικών Ομάδων

Κανονισμοί Εθνικών Ομάδων ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ CYPRUS CHESS FEDERATION Κανονισμοί Εθνικών Ομάδων Μέρος Ι - Κατηγορίες Εθνικών Ομάδων 1. Για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Κύπρου σε διεθνείς ομαδικές διοργανώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ EKO RACING DIRT GAMES

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ EKO RACING DIRT GAMES ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ EKO RACING DIRT GAMES 2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΙΤΛΟΙ EKO RACING DIRT GAMES... 3 ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ... 3 APΘPO 2 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ... 3 APΘPO 3 ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ... 3 APΘPO 4 ΑΛΛΑΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ»

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Η Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο 11/10/2017 Ο Ιππικός Όμιλος Μεσογείων προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππικής Αντοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟ-ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟ-ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.:674 ΠΕΙΡΑΙΑΣ:08/10/2015 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟ-ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TIMED RALLY CHALLENGE

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TIMED RALLY CHALLENGE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TIMED RALLY CHALLENGE 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΑΘΛΟ TIMED RALLY CHALLENGE... 3 ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ... 3 APΘPO 2 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ... 3 APΘPO 3

Διαβάστε περισσότερα

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Προς όλα τα Σωματεία μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/2017 51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 31/17/ΕΑ/λζ Προκηρύσσεται το 51

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2015 CIRCUIT BATTLES

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2015 CIRCUIT BATTLES ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2015 CIRCUIT BATTLES ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) Η ΟΜΑΕ σύμφωνα με τον ΕΑΚ, τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1η έκδοση: 11/02/2016 2 η έκδοση: 28/06/2016 H ΕΠΑ/ΟΜΑΕ σύμφωνα με τον ΔΑΚ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΘΕΤΗ με το χέρι από

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 (Διασυλλογικός Αγώνας Optimist & Winter Games κατ. T293 -RS:X FREERIDE) 28 29 Δεκεμβρίου 2015 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν βάσει: o Των κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

Για να συμμετάσχει ένας Αθλητής στην Άδεια Ικανότητας Ιππικής Αντοχής θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 14 ο έτος της ηλικίας του.

Για να συμμετάσχει ένας Αθλητής στην Άδεια Ικανότητας Ιππικής Αντοχής θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 14 ο έτος της ηλικίας του. Αρ. Πρωτ. 59... Θεσ/νίκη 02/05/12 Προς τους Ομίλους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει την 3 η Αθλητού Ιππικής Αντοχής για το έτος 2012. Ημερίδα για την Άδεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Παρασκευή, 10 εκεµβρίου Συµµετοχή: 20 Έπαθλα: , 100, 80, 60, 50, 40, 40, 40, 40, 40

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Παρασκευή, 10 εκεµβρίου Συµµετοχή: 20 Έπαθλα: , 100, 80, 60, 50, 40, 40, 40, 40, 40 1 Μαρκόπουλο, 16 Νοεµβρίου 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 63 ΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ Η Ελληνική Οµοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τους 63 ους Πανελληνίους Αγώνες στο άθληµα της Υ- περπήδησης Εµποδίων.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2018 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2018 ΕΟΙ - ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2018 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Εισαγωγή... 1 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2018... 1 Κεφ. Α. Διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 5.ΤΜΗΜΑΤΑ(ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ) 6.ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 7.ΕΚΚΙΝΗΣΗ 1 / 14 8.ΒΑΘΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 23-24 ΜΑΙΟΥ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/04/2015 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ε mail: chhg@hang-gliding.gr Έκδοση 9η 1. Γενικά 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ε.Σ.Κ.Α. στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος προκηρύσσει ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, γεννηθέντων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 Ρόδος, Απρίλιος 2014 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

6η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ

6η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ 6η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ Ι.Ν.Ο.ΑΙΓΙΟΥ Ν.Ο.ΑΣΣΟΥ Ν.Ο.ΚΙΑΤΟΥ Ν.Ο.ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & Club 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΜΙΛΟΙ Οι Ναυτικοί

Διαβάστε περισσότερα