ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα επαναληφθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου 2009 και ώρα 19.00μμ στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα επαναληφθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου 2009 και ώρα 19.00μμ στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα."

Transcript

1 Βόλος 24/3/09 Αριθ.πρωτ 5021 Φ5,1 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Καλούνται όλα τα μέλη του ΦΣΜ στην Ά ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή 3 Απριλίου 2009 και ώρα 21.30μμ στα γραφεία του Συλλόγου μας με τα εξής θέματα: 1- Έγκριση οικονομικού απολογισμού του έτους Έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για τον έλεγχο του ταμείου του Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αύξηση της μηνιαίας εισφοράς μας προς τον ΦΣΜ. 4- Ενημέρωση για τα 89 ακριβά φάρμακα που θα χορηγούνται και από τα φαρμακεία (νοσοκομειακά). 5- Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συλλογική σύμβαση που υπέγραψε ο ΠΦΣ με τον ΟΠΑΔ. 6- Συζήτηση και λήψη απόφασης για τα Ασφαλιστικά Ταμεία. 7- Ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου. 8- Διάφορα κατ έγκριση των παρισταμένων. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα επαναληφθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου 2009 και ώρα 19.00μμ στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 Αγαπητοί συνάδελφοι. Όσο περνάει ο καιρός και μέρα με την ημέρα το επάγγελμα μας γίνεται όλο και πιο δύσκολο, επειδή από ότι φαίνεται, οι καθ όλα αρμόδιοι για το επάγγελμά μας πειραματίζονται χωρίς όριο, παίζουν συνεχώς με τα νεύρα μας και παίρνουν αποφάσεις οι οποίες στην πράξη αποδεικνύονται ότι είναι ανεφάρμοστες. Αυτό μας κάνει να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι είτε ο Υπουργός συμβουλεύεται λάθος ανθρώπους που είναι άσχετοι με το φαρμακευτικό επάγγελμα είτε ότι δεν συμβουλεύεται κανένα. Ενημερωθήκαμε όλοι με την εγκύκλιο του Φεβρουαρίου για την κατάσταση με 89 ακριβά φάρμακα που κυκλοφόρησε το Υπουργείο και για την οποία μας υποχρέωναν να τα χορηγούμε με κέρδος 5%.Το όλο εγχείρημα πήρε μία πρώτη παράταση από σε και αμέσως μετά νέα παράταση για μεν το ΙΚΑ και τα άλλα ταμεία να εφαρμοσθεί από για

2 δε τον ΟΠΑΔ από και βλέπουμε. Όμως στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα θα τα χορηγούμε με το προϊσχύον της απόφασης καθεστώς. Μαζί με την εγκύκλιο σας επισυνάπτουμε και την φωτοτυπία με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας. Για το θέμα αυτό ο ΠΦΣ έχει συστήσει επιτροπή από μέλη του ΔΣ που διαπραγματεύονται την λίστα με το Υπουργείο. Για το θέμα των κουπονιών σας προειδοποιήσαμε στην προηγούμενη εγκύκλιο. Έτσι εάν τα κουπόνια είναι καφέ χρώματος δεν πρέπει οπωσδήποτε να χορηγούνται στον ΟΓΑ (θα περικόπτονται),ενώ για τα άλλα ταμεία ισχύει μεν το ίδιο αλλά ακόμα δεν μας ήρθε κάποιο σχετικό χαρτί και από το τοπικό ΙΚΑ έχουμε την διαβεβαίωση ότι ακόμα μπορούμε να τα χορηγούμε. Σας υπενθυμίζουμε ότι δεν έχει κυκλοφορήσει καμία κατάσταση που να μας γνωστοποιεί ποια είναι αυτά τα φάρμακα, τα οποία δεν τα γνωρίζουν ούτε οι γιατροί με αποτέλεσμα να τα συνταγογραφούν και ως συνήθως να ερχόμαστε εμείς σε αντιπαράθεση και διαπληκτισμούς με τους ασθενείς. Να σας υπενθυμίσουμε άλλη μία φορά την χρωματική κατάταξη των κουπονιών: 1-Με μαύρο χρώμα τα συνταγογραφούμενα. 2-Με καφέ τα ΜΗΣΥΦΑ. 3-Με φούξια όσα έχουν άδεια κυκλοφορίας «Παραλλήλως εισαγομένου φαρμάκου». 4-Με μπλε αυτά που χορηγούνται από νοσοκομεία ή νοσηλευτικά Ιδρύματα. 5- Με πράσινο για όσα χορηγούνται με ειδική συνταγή (ελεγχόμενη, ειδική, φυλασσόμενη ή όταν η διάγνωση γίνεται στο νοσοκομείο και η θεραπεία κατ οίκον). Για το θέμα αυτό, στην ΓΣ του ΠΦΣ που έγινε το Σάββατο 21 Μαρτίου ο Πρόεδρος κος Βαγιωνάς μας διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα υπάρξει εγκύκλιος του Υπουργείου προς όλα τα ταμεία που θα συνιστά να μην απορρίπτονται οι συνταγές μας. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΠΦΣ η όλη διαδικασία απόρριψης των φαρμάκων αυτών είναι παράνομη. Αν και υπήρξε μία περίοδος ανοχής, εν τούτοις ήδη άρχισε να ισχύει η δοσολογία για συνταγογράφηση άνω των δύο τεμαχίων. Έτσι όταν ο γιατρός αναγράφει μέχρι δύο κουτιά δεν είναι υποχρεωμένος να γράφει και την δοσολογία του φαρμάκου. Όταν όμως είναι η ποσότητα πάνω από δύο τεμάχια ( 3 ή 4) τότε είναι υποχρεωτική η αναγραφή της δοσολογίας για να δικαιολογήσει την χορηγούμενη ποσότητα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όλοι σε αυτό το θέμα διότι οι περικοπές είναι προ των πυλών μας.

3 Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι ήδη ο ΠΦΣ υπέγραψε συλλογική σύμβαση με τον ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ η οποία θα συζητηθεί στην προσεχή τακτική Α Γενική Συνέλευση μας, πρόσκληση της οποίας παίρνετε μαζί μα αυτήν εδώ την εγκύκλιο. Σύμφωνα με όσα μας έγιναν γνωστά, επίσης στην Γενική Συνέλευση του ΠΦΣ, η σύμβαση θα είναι υποχρεωτική για όλους μας αλλά όμως εάν κάποιος δεν επιθυμεί να εκτελεί συνταγές του ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ θα πρέπει σε διάστημα ενός μηνός να το γνωστοποιήσει στον ΦΣΜ εγγράφως. Θα ακολουθήσει συλλογική σύμβαση με το ΕΤΑΑ ( ΤΣΑΥ, Δικηγόρων και Μηχανικών) Επίσης ο Πρόεδρος του ΠΦΣ μας διαβεβαίωσε ότι εντός 15 ημερών θα πληρωθούμε από τον ΟΠΑΔ τους λογαριασμούς Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο Σας γνωστοποιούμε ότι ο Νομίατρος κος Βέτσικος συνταξιοδοτήθηκε από και την θέση του σαν προϊστάμενος στην Διεύθυνση Υγείας του Νομού Μαγνησίας την κατέλαβε ο κος Δημήτρης Ζαρίφης. Η Διεύθυνση Υγείας μας έστειλε ένα έγγραφο (το οποίο σας επισυνάπτουμε μαζί με την εγκύκλιο) σύμφωνα με το οποίο μας ζητείται να αναγράφεται στην σφραγίδα του φαρμακείου τα στοιχεία μας όπως ακριβώς αναγράφονται στην χορηγηθείσα άδεια λειτουργίας του φαρμακείου μας, να γνωστοποιήσουμε τον ακριβή αριθμό της οδού όπου βρίσκεται το φαρμακείο μας σε περίπτωση που έχει αλλάξει η αρίθμηση και τέλος ότι είναι απαραίτητη νέα άδεια λειτουργίας σε περίπτωση που τροποποιείται το εμβαδό του φαρμακείου μας ( επέκταση Συνάδελφοι ΠΡΟΣΟΧΗ υπάρχουν προφορικές καταγγελίες ότι κάποιοι φαρμακοποιοί του κέντρου κρατάνε συνταγές από τα ταμεία των Δικηγόρων και του ΥΕΝ με τα οποία όπως είναι γνωστό δεν έχουμε σύμβαση. Στην επόμενη καταγγελία όποιος και να είναι αυτός θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας. Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι ήδη το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΦΣΜ ασχολείται με συνάδελφο που του έχει επιβληθεί ποινή από τον ΟΓΑ και ότι επίσης παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο συνάδελφος στην οποία επεβλήθη από το ΙΚΑ ποινή για παραβάσεις Επίσης, παρά τις κατά καιρούς προειδοποιήσεις, πολλοί εξακολουθούν να αφήνουν ανοικτούς τους φωτεινούς σταυρούς μετά το κλείσιμο του φαρμακείου τους. Δικαίωμα να έχουν αναμμένους τους σταυρούς έχουν μόνο όσα φαρμακεία εφημερεύουν, σε αντίθετη περίπτωση το κοινό παραπλανάται και αυτό συνιστά αιτία για παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

4 Όλοι μας μπορούμε να προμηθευτούμε από το τοπικό παράρτημα του ΤΣΑΥ την βεβαίωση των εισφορών μας για την εφορία. Για τα μέλη μας που είναι στα νησιά ο ΦΣΜ παρέλαβε αυτές τις βεβαιώσεις για λογαριασμό τους και θα τις ταχυδρομήσει με συστημένη επιστολή. Επίσης για να θεωρήσουμε τα βιβλιάρια των συζύγων που είναι προστατευόμενα και ανασφάλιστε μέλη απαιτείται να προσκομίσουμε και το Ε1 του έτους 2008 για διαπιστωθεί η ακρίβεια των στοιχείων. Μαζί με την εγκύκλιο σας επισυνάπτουμε και την κατάσταση με τις συντάξεις πείνας που θα λάβουν οι νέοι συνάδελφοι που ασφαλίσθηκαν μετά από Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι όλα όσα λεφτά πληρώνουμε για το ΕΤΑΑ (ΤΣΑΥ) ανεξαρτήτου ύψους εκπίπτουν από τα καθαρό μας εισόδημα. Συνεπώς είναι καλύτερα να δίνουμε τα λεφτά μας στο ΤΣΑΥ για μία καλύτερη σύνταξη, παρά να τα δίνουμε στην εφορία χωρίς κανένα κέρδος. Για να εισπράξουμε δαπάνες από το ΤΣΑΥ (αποζημιώσεις για δαπάνες, επιδόματα τοκετού κτλ.) είναι απαραίτητη η προσκόμιση τραπεζικού λογαριασμού και αριθμού ΙΒΑΝ σε οποιαδήποτε τράπεζα. Οι κατασκηνώσεις του ΤΣΑΥ αρχίζουν από και λήγουν στις Για περισσότερες πληροφορίες στο τοπικό υποκατάστημα. Το συνέδριο που οργανώνουν κάθε χρόνο από κοινού ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών και Πειραιά με την ονομασία HELLASPHARM θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 4-5 Απριλίου 2009 στον χώρο HELEXPOPALACE του Αμαρουσίου. Στην συνεδριακή ενότητα «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα» την Κυριακή 5 Απριλίου θα γίνει ανοικτή συζήτηση με τα θέματα: «Φαρμακείο και Πολιτεία» και «Φαρμακείο και Κοινωνία» στην οποία συζήτηση θα συμμετάσχει και ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας. Σας πληροφορούμε ότι το προγραμματιζόμενο για τον μήνα Μάρτιο Πανθεσσαλικό Συνέδριο αναβλήθηκε για του χρόνου λόγω έλλειψης πόρων. Ο ΠΦΣ μας πληροφορεί ότι μέσω της ιστοσελίδας του «www.pfs.gr» μπορούμε να γραφτούμε στην νέα υπηρεσία portal και να λαμβάνουμε μέσω όλα τα νέα που αφορούν το επάγγελμά μας. Πληροφορίες εγγραφής: Μαργαρίτα Βαρλάμη τηλ (εσωτερικό 303) και , Λουκάς Κιούσης τηλ (εσωτερικό 306) και Ο φαρμακοποιός Βασίλης Μπιρλιράκης, γιός της συναδέλφου Αρετής Καλλιακάτση, ετοίμασε οδηγίες χρήσης όλων των ειδών φαρμάκων ( συσκευή inhaler, συσκευή discus, κολπικά υπόθετα κ.λ.π.) τα οποία μπορούμε να διαθέσουμε από τα φαρμακεία μας. Δείγμα από την εργασία του λαμβάνεται

5 μαζί με την εγκύκλιο. Όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τέτοια έντυπα, με την αναγραφή φυσικά των δικών στοιχείων, μπορούν να έρθουν σε επαφή με τον Βασίλη για να λάβουν δωρεάν το CD με τις οδηγίες εκτύπωσης. Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι με την αλλαγή της ώρας από χειμερινή σε θερινή αλλάζει και το δικό μας ωράριο με αποτέλεσμα τα απογεύματα Τρίτης Πέμπτης και Παρασκευής να ανοίγουμε στις 5.00μμ και να κλείνουμε στις 9.00μμ. ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ Η Φωτεινή Ανδρεοπούλου ζητά να εργασθεί σε φαρμακείο του Βόλου. Τηλ και Σχετικά με τις πληρωμές των Ασφαλιστικών Ταμείων στην Εθνική Τράπεζα Γ.Ε.Α. ο 12 ος στις 9/3 Τ.Σ.Α.Υ. ο 6 ος 7 ος 8 ος στις 13/1 & ο 11 ος στις 13/3 ΤΑΞΥ ο 6 ος & ο 7 ος & o 8 ος στις 27/1 Τ.Υ.Δ.Κ.Υ ο 11 ος στις 25/2 Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας Καρατζίκας Άλκης Τσιώρου Αντωνία.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ & ΘΕΜΑΤΑ Ε.Τ.Α.Α. (πρώην ΤΣΜΕΔΕ)

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ & ΘΕΜΑΤΑ Ε.Τ.Α.Α. (πρώην ΤΣΜΕΔΕ) ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ & ΘΕΜΑΤΑ Ε.Τ.Α.Α. (πρώην ΤΣΜΕΔΕ) - Λειτουργία και διάρθρωση Ταμείου - Εγγραφή Νέου Μέλους ΤΕΕ στο ΤΣΜΕΔΕ (ΕΤΑΑ) - Εγγραφή Εργοληπτών Δ.Ε. στο ΤΣΜΕΔΕ (ΕΤΑΑ) - Τομείς ΤΣΜΕΔΕ (ΕΤΑΑ)

Διαβάστε περισσότερα

2. Μείωση του βασικού μισθού της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. για νέους < 25ετών κατά 32%

2. Μείωση του βασικού μισθού της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. για νέους < 25ετών κατά 32% 1 Ενότητα 1 η : ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ! Πότε μειώνονται οι μισθοί; Πόση μείωση θα γίνει και ποιους αφορά; Πότε λήγουν οι συμβάσεις; Ποια επιδόματα καταργούνται; Πόσο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Σ.Σ.Ε.Τ.Ε. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 3/5/2012-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Σ.Σ.Ε.Τ.Ε. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 3/5/2012-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Σ.Σ.Ε.Τ.Ε. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 3/5/2012-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ 1 «Ο Λογ/σμός Επικούρησης» και οι προθέσεις της Διοίκησης της ΕΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΟΣ Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

2. Μείωση του βασικού µισθού της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. για νέους < 25ετών κατά 32% Άρθρο 1 (πράξη 6)

2. Μείωση του βασικού µισθού της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. για νέους < 25ετών κατά 32% Άρθρο 1 (πράξη 6) Ενότητα 1 η : ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ! Πότε µειώνονται οι µισθοί; Πόση µείωση θα γίνει και ποιους αφορά; Πότε λήγουν οι συµβάσεις; Ποια επιδόµατα καταργούνται; Πόσο

Διαβάστε περισσότερα

Τα βασικά Δικαιώματα του Τραπεζοϋπάλληλου

Τα βασικά Δικαιώματα του Τραπεζοϋπάλληλου Τα βασικά Δικαιώματα του Τραπεζοϋπάλληλου 1. Με την Τράπεζα έχω μια "ατομική σύμβαση" που ορίζει τους βασικούς όρους αμοιβής και εργασίας μου. Εκτός από αυτήν, τι άλλο μπορεί να καθορίζει τις αποδοχές

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογικός Οδηγός 2013

Φορολογικός Οδηγός 2013 Φορολογικός Οδηγός 2013 Για μισθωτούς συνταξιούχους Επαγγελματίες & Λογιστές *Τεκμήρια & Πόθεν έσχες *Τόκοι καταθέσεων *Ποιοι κάτοικοι εξωτερικού υποβάλουν δήλωση 18ος χρόνος Με την επιμέλεια του Χρ.Τσαμπρινού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πηγές Συντακτική ομάδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πηγές Συντακτική ομάδα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Επίδομα ανεργίας... 2 1.1 Γενικά... 3 1.2 Δικαιούχοι επιδόματος ανεργίας... 3 1.3 Προϋποθέσεις για τη λήψη του επιδόματος ανεργίας... 4 1.4 Τα απαιτούμενα ημερομίσθια που πρέπει να έχει

Διαβάστε περισσότερα

Το Success Story είναι το έπαθλο του αγώνα μας

Το Success Story είναι το έπαθλο του αγώνα μας ΚΕΜΠΕ. ΑΘ 5399 του Συλλόγου Συνταξιούχων ALPHA BANK ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ALPHA BANK - ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 8, 106 79 AΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 3606071, 210 3604327, FAX: 210 3606347, E-mail: ssalpha8@otenet.gr,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΚΟΠΟΙ - ΜΕΣΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ - ΕΜΒΛΗΜΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΚΟΠΟΙ - ΜΕΣΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ - ΕΜΒΛΗΜΑ 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΚΟΠΟΙ - ΜΕΣΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ - ΕΜΒΛΗΜΑ Άρθρο 1ο ΣΥΣΤΑΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ιδρύεται Σωματείο με έδρα την Αθήνα και με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Ε.Ε.Κ.Ε.).

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΛ ΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΓΕΝ.Ο.Π./Κ.Η.Ε.)."

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΛ ΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΓΕΝ.Ο.Π./Κ.Η.Ε.). Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο της Οµοσπονδίας µε την Επωνυµία ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΛ ΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΓΕΝ.Ο.Π./Κ.Η.Ε.)." (Τροποποίηση και Κωδικοποίηση) Σ Υ Σ Τ Α Σ Η Ε Π Ω Ν Υ Μ Ι Α Ε Ρ Α Σ Κ

Διαβάστε περισσότερα

Άμεση κάλυψη των πραγματικών αναγκών των επιχειρήσεων

Άμεση κάλυψη των πραγματικών αναγκών των επιχειρήσεων TEYXOΣ 63 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2009 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ / ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 52, 105 63 ΑΘΗΝΑ / ΤΗΛ.: 210-32.27.244, 210-32.21.805 / FAX: 210-32.22.388 / e-mail: esathena@otenet.gr ΕΚΔΟΤΗΣ / ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 8 ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Σελίδα 1 από 8 ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ Σελίδα 1 από 8 ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΡΙΘ.: 3816/10 Βλέπετε το πλήρες κείµενο Είδος Εγγράφου: ΝΟΜΟΙ ΦΕΚ: 6Α Μέγεθος κειµένου: 1379,801 KB N. 3816/10

Διαβάστε περισσότερα

Δράση 1.7/10: «Εκπόνηση, έκδοση και διάχυση Οδηγού Πληροφόρησης για Υπηκόους Τρίτων Χωρών με Αναπηρία, νομίμως διαμένοντες στην Ελλάδα»

Δράση 1.7/10: «Εκπόνηση, έκδοση και διάχυση Οδηγού Πληροφόρησης για Υπηκόους Τρίτων Χωρών με Αναπηρία, νομίμως διαμένοντες στην Ελλάδα» Πρόλογος Τόσα χρόνια όλοι δυστυχώς εκπαιδευτήκαμε να λειτουργούμε ως μονάδες. Το δύσκολο πια είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι το αυτονόητο. Η ομάδα, η ένωση. Ο Διεθνής Οργανισμός Μεταναστεύσεως στέκεται

Διαβάστε περισσότερα

Διαφάνεια Ευελιξία Συνεχής βελτίωση

Διαφάνεια Ευελιξία Συνεχής βελτίωση Αριθ. Εθν. Μητρώου : 0 9 1 1 0 Σ Υ Δ 1 1 0 1 6 Ο 5 8 Ν 0 3 4 3 Τηλ/Φαξ: 210 2430560 Email: posea.gr@hotmail.com Site:www.posea.gr Διεύθυνση: Ολυμπιονίκη Χρ. Μάντικα 7 Αχαρνές, Τ.Κ. : 13671,Αττική Διαφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε ΗΕ / ΠΠ-Η/ΠΕΡ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε ΗΕ / ΠΠ-Η/ΠΕΡ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ιεύθυνση Περιφέρειας Πελ/σου Ηπείρου Περιοχή Καλαµάτας Αρτέµιδος 24100 Καλαµάτα ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε ΗΕ / ΠΠ-Η/ΠΕΡ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία Ανανέωση Νοέμβριος 2010 Διανέμεται Δωρεάν

Τελευταία Ανανέωση Νοέμβριος 2010 Διανέμεται Δωρεάν Διανέμεται Δωρεάν ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόλογος από τον Πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Ε. συν. Γιάννη Παναγόπουλο...9 Τι είναι το ΚΕ.Π.Ε.Α...10 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...12 Τι είναι σύμβαση εξαρτημένης εργασίας...12 Αναγγελία σύμβασης...12

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002583428 2015-02-18

15PROC002583428 2015-02-18 Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗ: Διοικητικού - Οικονομικού Καβάλα 18/02/2015 ΤΜΗΜΑ: Μισθοδοσίας, Αποζημιώσεων, Προμηθειών & Περιουσίας ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΩΝ

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΩΝ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΩΝ ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Άρθρο 1 Ιδρύεται με έδρα την Αθήνα και επί της οδού Μεσογείων

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. Θεσσαλονίκη

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. Θεσσαλονίκη ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ οδηγός για τις εξετάσεις πιστοποίησης της ελληνομάθειας Θεσσαλονίκη Επιστημονική επιτροπή πιστοποίησης ελληνομάθειας: Σ. Ευσταθιάδης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΣΑΜΑΖ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Η ΟΜΕ-ΟΤΕ

ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΣΑΜΑΖ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Η ΟΜΕ-ΟΤΕ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΕΤΕ - ΟΤΕ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 86 ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΣΑΜΑΖ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Η ΟΜΕ-ΟΤΕ Την ώρα που η κυβέρνηση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 28 Ιουνίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & Αριθ. Πρωτ. : 21810 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημοσίευσης στο ΦΕΚ Παρασκευή 27-02-2015 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ. Του ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ &ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ημερομηνία δημοσίευσης στο ΦΕΚ Παρασκευή 27-02-2015 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ. Του ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ &ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ν.Π.Δ.Δ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ταχ. Δ/νση : Τ.Κ. : Πληροφορίες: Τηλέφωνα : FAX : E-mail : Γρ. Μαρασλή 1 69100 Κομοτηνή Μ. Μερέτη 25310/23175,

Διαβάστε περισσότερα

Έννοια - Περιεχόμενο. Διακρίσεις Συμβάσεων Εργασίας 4. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ. 4.1. Γενικά

Έννοια - Περιεχόμενο. Διακρίσεις Συμβάσεων Εργασίας 4. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ. 4.1. Γενικά 4. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 4.1. Γενικά Οι σχέσεις που δημιουργούνται από την παροχή εξαρτημένης εργασίας μεταξύ του εργοδότη και των μισθωτών, ρυθμίζονται από το Εργατικό Δίκαιο. Περιλαμβάνονται διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Διαβάστε πολύ προσεκτικά και εφαρμόστε σωστά τα καθοριζόμενα στην εγκύκλιο και στην απόφαση

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Διαβάστε πολύ προσεκτικά και εφαρμόστε σωστά τα καθοριζόμενα στην εγκύκλιο και στην απόφαση EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA YΠOYPΓEIO ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ KOINΩNIKΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓENIKH Δ/NΣH ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Tαχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

τέσσερις (4) αγωνιστικές περιόδους.

τέσσερις (4) αγωνιστικές περιόδους. Του σωµατείου µε την επωνυµία «ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ - Υ ΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ - ΚΑΤΑ ΥΣΕΩΝ» (Σ.Ε.Π.Κ.Υ.Κ.) που µετά την από 7-3-1987 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των µελών του τροποποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2012 ΤΗΛ.: 210 4832564, FAX: 210 4833555

Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2012 ΤΗΛ.: 210 4832564, FAX: 210 4833555 Γραφεία: ΔΗΜΗΤΣΑΝΗΣ 3-5, ΜΟΣΧΑΤΟ, Τ.Κ. 183 46 Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2012 ΤΗΛ.: 210 4832564, FAX: 210 4833555 Αριθ. Φύλλου: 111 ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ & ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΚΑΙΕΣ ΙΕΚ ΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΚΑΙΕΣ ΙΕΚ ΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ιµηνιαία Έκδοση Συλλόγου Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας ραγατσανίου 8, 105 59 ΑΘΗΝΑ Τεύχος 147 Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2015 www.ssete.gr Η Νέα ιοίκηση της ΕΤΕ και η σηµερινή Κυβέρνηση ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΕΥΧΟΣ 17ο ΜΑΪΟΣ 2012 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Ένα αύριο με μέλλον και προοπτική, πέρα από τις ψευδείς και καθησυχαστικές υποσχέσεις, αναμένουν οι Έλληνες πολίτες που ψήφισαν στις εκλογές της 6 ης Μαΐου. Η ψήφος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ 3 ο Λογιστικό ΤΗΛ.2132157783 ΑΡΙΘΜ.

Διαβάστε περισσότερα