ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα επαναληφθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου 2009 και ώρα 19.00μμ στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα επαναληφθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου 2009 και ώρα 19.00μμ στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα."

Transcript

1 Βόλος 24/3/09 Αριθ.πρωτ 5021 Φ5,1 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Καλούνται όλα τα μέλη του ΦΣΜ στην Ά ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή 3 Απριλίου 2009 και ώρα 21.30μμ στα γραφεία του Συλλόγου μας με τα εξής θέματα: 1- Έγκριση οικονομικού απολογισμού του έτους Έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για τον έλεγχο του ταμείου του Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αύξηση της μηνιαίας εισφοράς μας προς τον ΦΣΜ. 4- Ενημέρωση για τα 89 ακριβά φάρμακα που θα χορηγούνται και από τα φαρμακεία (νοσοκομειακά). 5- Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συλλογική σύμβαση που υπέγραψε ο ΠΦΣ με τον ΟΠΑΔ. 6- Συζήτηση και λήψη απόφασης για τα Ασφαλιστικά Ταμεία. 7- Ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου. 8- Διάφορα κατ έγκριση των παρισταμένων. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα επαναληφθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου 2009 και ώρα 19.00μμ στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 Αγαπητοί συνάδελφοι. Όσο περνάει ο καιρός και μέρα με την ημέρα το επάγγελμα μας γίνεται όλο και πιο δύσκολο, επειδή από ότι φαίνεται, οι καθ όλα αρμόδιοι για το επάγγελμά μας πειραματίζονται χωρίς όριο, παίζουν συνεχώς με τα νεύρα μας και παίρνουν αποφάσεις οι οποίες στην πράξη αποδεικνύονται ότι είναι ανεφάρμοστες. Αυτό μας κάνει να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι είτε ο Υπουργός συμβουλεύεται λάθος ανθρώπους που είναι άσχετοι με το φαρμακευτικό επάγγελμα είτε ότι δεν συμβουλεύεται κανένα. Ενημερωθήκαμε όλοι με την εγκύκλιο του Φεβρουαρίου για την κατάσταση με 89 ακριβά φάρμακα που κυκλοφόρησε το Υπουργείο και για την οποία μας υποχρέωναν να τα χορηγούμε με κέρδος 5%.Το όλο εγχείρημα πήρε μία πρώτη παράταση από σε και αμέσως μετά νέα παράταση για μεν το ΙΚΑ και τα άλλα ταμεία να εφαρμοσθεί από για

2 δε τον ΟΠΑΔ από και βλέπουμε. Όμως στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα θα τα χορηγούμε με το προϊσχύον της απόφασης καθεστώς. Μαζί με την εγκύκλιο σας επισυνάπτουμε και την φωτοτυπία με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας. Για το θέμα αυτό ο ΠΦΣ έχει συστήσει επιτροπή από μέλη του ΔΣ που διαπραγματεύονται την λίστα με το Υπουργείο. Για το θέμα των κουπονιών σας προειδοποιήσαμε στην προηγούμενη εγκύκλιο. Έτσι εάν τα κουπόνια είναι καφέ χρώματος δεν πρέπει οπωσδήποτε να χορηγούνται στον ΟΓΑ (θα περικόπτονται),ενώ για τα άλλα ταμεία ισχύει μεν το ίδιο αλλά ακόμα δεν μας ήρθε κάποιο σχετικό χαρτί και από το τοπικό ΙΚΑ έχουμε την διαβεβαίωση ότι ακόμα μπορούμε να τα χορηγούμε. Σας υπενθυμίζουμε ότι δεν έχει κυκλοφορήσει καμία κατάσταση που να μας γνωστοποιεί ποια είναι αυτά τα φάρμακα, τα οποία δεν τα γνωρίζουν ούτε οι γιατροί με αποτέλεσμα να τα συνταγογραφούν και ως συνήθως να ερχόμαστε εμείς σε αντιπαράθεση και διαπληκτισμούς με τους ασθενείς. Να σας υπενθυμίσουμε άλλη μία φορά την χρωματική κατάταξη των κουπονιών: 1-Με μαύρο χρώμα τα συνταγογραφούμενα. 2-Με καφέ τα ΜΗΣΥΦΑ. 3-Με φούξια όσα έχουν άδεια κυκλοφορίας «Παραλλήλως εισαγομένου φαρμάκου». 4-Με μπλε αυτά που χορηγούνται από νοσοκομεία ή νοσηλευτικά Ιδρύματα. 5- Με πράσινο για όσα χορηγούνται με ειδική συνταγή (ελεγχόμενη, ειδική, φυλασσόμενη ή όταν η διάγνωση γίνεται στο νοσοκομείο και η θεραπεία κατ οίκον). Για το θέμα αυτό, στην ΓΣ του ΠΦΣ που έγινε το Σάββατο 21 Μαρτίου ο Πρόεδρος κος Βαγιωνάς μας διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα υπάρξει εγκύκλιος του Υπουργείου προς όλα τα ταμεία που θα συνιστά να μην απορρίπτονται οι συνταγές μας. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΠΦΣ η όλη διαδικασία απόρριψης των φαρμάκων αυτών είναι παράνομη. Αν και υπήρξε μία περίοδος ανοχής, εν τούτοις ήδη άρχισε να ισχύει η δοσολογία για συνταγογράφηση άνω των δύο τεμαχίων. Έτσι όταν ο γιατρός αναγράφει μέχρι δύο κουτιά δεν είναι υποχρεωμένος να γράφει και την δοσολογία του φαρμάκου. Όταν όμως είναι η ποσότητα πάνω από δύο τεμάχια ( 3 ή 4) τότε είναι υποχρεωτική η αναγραφή της δοσολογίας για να δικαιολογήσει την χορηγούμενη ποσότητα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όλοι σε αυτό το θέμα διότι οι περικοπές είναι προ των πυλών μας.

3 Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι ήδη ο ΠΦΣ υπέγραψε συλλογική σύμβαση με τον ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ η οποία θα συζητηθεί στην προσεχή τακτική Α Γενική Συνέλευση μας, πρόσκληση της οποίας παίρνετε μαζί μα αυτήν εδώ την εγκύκλιο. Σύμφωνα με όσα μας έγιναν γνωστά, επίσης στην Γενική Συνέλευση του ΠΦΣ, η σύμβαση θα είναι υποχρεωτική για όλους μας αλλά όμως εάν κάποιος δεν επιθυμεί να εκτελεί συνταγές του ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ θα πρέπει σε διάστημα ενός μηνός να το γνωστοποιήσει στον ΦΣΜ εγγράφως. Θα ακολουθήσει συλλογική σύμβαση με το ΕΤΑΑ ( ΤΣΑΥ, Δικηγόρων και Μηχανικών) Επίσης ο Πρόεδρος του ΠΦΣ μας διαβεβαίωσε ότι εντός 15 ημερών θα πληρωθούμε από τον ΟΠΑΔ τους λογαριασμούς Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο Σας γνωστοποιούμε ότι ο Νομίατρος κος Βέτσικος συνταξιοδοτήθηκε από και την θέση του σαν προϊστάμενος στην Διεύθυνση Υγείας του Νομού Μαγνησίας την κατέλαβε ο κος Δημήτρης Ζαρίφης. Η Διεύθυνση Υγείας μας έστειλε ένα έγγραφο (το οποίο σας επισυνάπτουμε μαζί με την εγκύκλιο) σύμφωνα με το οποίο μας ζητείται να αναγράφεται στην σφραγίδα του φαρμακείου τα στοιχεία μας όπως ακριβώς αναγράφονται στην χορηγηθείσα άδεια λειτουργίας του φαρμακείου μας, να γνωστοποιήσουμε τον ακριβή αριθμό της οδού όπου βρίσκεται το φαρμακείο μας σε περίπτωση που έχει αλλάξει η αρίθμηση και τέλος ότι είναι απαραίτητη νέα άδεια λειτουργίας σε περίπτωση που τροποποιείται το εμβαδό του φαρμακείου μας ( επέκταση Συνάδελφοι ΠΡΟΣΟΧΗ υπάρχουν προφορικές καταγγελίες ότι κάποιοι φαρμακοποιοί του κέντρου κρατάνε συνταγές από τα ταμεία των Δικηγόρων και του ΥΕΝ με τα οποία όπως είναι γνωστό δεν έχουμε σύμβαση. Στην επόμενη καταγγελία όποιος και να είναι αυτός θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας. Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι ήδη το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΦΣΜ ασχολείται με συνάδελφο που του έχει επιβληθεί ποινή από τον ΟΓΑ και ότι επίσης παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο συνάδελφος στην οποία επεβλήθη από το ΙΚΑ ποινή για παραβάσεις Επίσης, παρά τις κατά καιρούς προειδοποιήσεις, πολλοί εξακολουθούν να αφήνουν ανοικτούς τους φωτεινούς σταυρούς μετά το κλείσιμο του φαρμακείου τους. Δικαίωμα να έχουν αναμμένους τους σταυρούς έχουν μόνο όσα φαρμακεία εφημερεύουν, σε αντίθετη περίπτωση το κοινό παραπλανάται και αυτό συνιστά αιτία για παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

4 Όλοι μας μπορούμε να προμηθευτούμε από το τοπικό παράρτημα του ΤΣΑΥ την βεβαίωση των εισφορών μας για την εφορία. Για τα μέλη μας που είναι στα νησιά ο ΦΣΜ παρέλαβε αυτές τις βεβαιώσεις για λογαριασμό τους και θα τις ταχυδρομήσει με συστημένη επιστολή. Επίσης για να θεωρήσουμε τα βιβλιάρια των συζύγων που είναι προστατευόμενα και ανασφάλιστε μέλη απαιτείται να προσκομίσουμε και το Ε1 του έτους 2008 για διαπιστωθεί η ακρίβεια των στοιχείων. Μαζί με την εγκύκλιο σας επισυνάπτουμε και την κατάσταση με τις συντάξεις πείνας που θα λάβουν οι νέοι συνάδελφοι που ασφαλίσθηκαν μετά από Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι όλα όσα λεφτά πληρώνουμε για το ΕΤΑΑ (ΤΣΑΥ) ανεξαρτήτου ύψους εκπίπτουν από τα καθαρό μας εισόδημα. Συνεπώς είναι καλύτερα να δίνουμε τα λεφτά μας στο ΤΣΑΥ για μία καλύτερη σύνταξη, παρά να τα δίνουμε στην εφορία χωρίς κανένα κέρδος. Για να εισπράξουμε δαπάνες από το ΤΣΑΥ (αποζημιώσεις για δαπάνες, επιδόματα τοκετού κτλ.) είναι απαραίτητη η προσκόμιση τραπεζικού λογαριασμού και αριθμού ΙΒΑΝ σε οποιαδήποτε τράπεζα. Οι κατασκηνώσεις του ΤΣΑΥ αρχίζουν από και λήγουν στις Για περισσότερες πληροφορίες στο τοπικό υποκατάστημα. Το συνέδριο που οργανώνουν κάθε χρόνο από κοινού ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών και Πειραιά με την ονομασία HELLASPHARM θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 4-5 Απριλίου 2009 στον χώρο HELEXPOPALACE του Αμαρουσίου. Στην συνεδριακή ενότητα «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα» την Κυριακή 5 Απριλίου θα γίνει ανοικτή συζήτηση με τα θέματα: «Φαρμακείο και Πολιτεία» και «Φαρμακείο και Κοινωνία» στην οποία συζήτηση θα συμμετάσχει και ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας. Σας πληροφορούμε ότι το προγραμματιζόμενο για τον μήνα Μάρτιο Πανθεσσαλικό Συνέδριο αναβλήθηκε για του χρόνου λόγω έλλειψης πόρων. Ο ΠΦΣ μας πληροφορεί ότι μέσω της ιστοσελίδας του « μπορούμε να γραφτούμε στην νέα υπηρεσία portal και να λαμβάνουμε μέσω όλα τα νέα που αφορούν το επάγγελμά μας. Πληροφορίες εγγραφής: Μαργαρίτα Βαρλάμη τηλ (εσωτερικό 303) και , Λουκάς Κιούσης τηλ (εσωτερικό 306) και Ο φαρμακοποιός Βασίλης Μπιρλιράκης, γιός της συναδέλφου Αρετής Καλλιακάτση, ετοίμασε οδηγίες χρήσης όλων των ειδών φαρμάκων ( συσκευή inhaler, συσκευή discus, κολπικά υπόθετα κ.λ.π.) τα οποία μπορούμε να διαθέσουμε από τα φαρμακεία μας. Δείγμα από την εργασία του λαμβάνεται

5 μαζί με την εγκύκλιο. Όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τέτοια έντυπα, με την αναγραφή φυσικά των δικών στοιχείων, μπορούν να έρθουν σε επαφή με τον Βασίλη για να λάβουν δωρεάν το CD με τις οδηγίες εκτύπωσης. Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι με την αλλαγή της ώρας από χειμερινή σε θερινή αλλάζει και το δικό μας ωράριο με αποτέλεσμα τα απογεύματα Τρίτης Πέμπτης και Παρασκευής να ανοίγουμε στις 5.00μμ και να κλείνουμε στις 9.00μμ. ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ Η Φωτεινή Ανδρεοπούλου ζητά να εργασθεί σε φαρμακείο του Βόλου. Τηλ και Σχετικά με τις πληρωμές των Ασφαλιστικών Ταμείων στην Εθνική Τράπεζα Γ.Ε.Α. ο 12 ος στις 9/3 Τ.Σ.Α.Υ. ο 6 ος 7 ος 8 ος στις 13/1 & ο 11 ος στις 13/3 ΤΑΞΥ ο 6 ος & ο 7 ος & o 8 ος στις 27/1 Τ.Υ.Δ.Κ.Υ ο 11 ος στις 25/2 Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας Καρατζίκας Άλκης Τσιώρου Αντωνία.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π Ε Ι Ρ Α Ι Ω Σ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 59 & ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ ΤΗΛΕΦ (FAX) Τ.Θ Τ.Κ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π Ε Ι Ρ Α Ι Ω Σ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 59 & ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ ΤΗΛΕΦ (FAX) Τ.Θ Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Π Ε Ι Ρ Α Ι Ω Σ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 59 & ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ ΤΗΛΕΦ. 41.22.331-41.25.354-41.74.733 (FAX) Τ.Θ. 80267 - Τ.Κ. 185 32 ΝΟΜΟΣ ΙΔΡ. 3601/1928 ΑΦΜ 90251633 1 / 6 Αρ.Πρωτ

Διαβάστε περισσότερα

Το φαρμακείο στην εποχή του internet. Παπαδόπουλος Γιάννης Φαρμακοποιός Οικονομολόγος Υγείας

Το φαρμακείο στην εποχή του internet. Παπαδόπουλος Γιάννης Φαρμακοποιός Οικονομολόγος Υγείας Το φαρμακείο στην εποχή του internet Παπαδόπουλος Γιάννης Φαρμακοποιός Οικονομολόγος Υγείας Χαρακτηριστικά της εποχής μας Χαρακτηριστικά της εποχής μας είναι: η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας η ευρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ (25-01-2012)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ (25-01-2012) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Εθνικός Οργανισμός Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Παροχής Υπηρεσιών Υγείας www.eopyy.gov.gr ΑΘΗΝΑ, 25/01/2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε νέο δικαιολογητικό, από την 1/2/2011, θα αποστέλλεται στις Κεντρικές Υπηρεσίες, σύμφωνα με την πιο κάτω περιγραφόμενη διαδικασία.

Κάθε νέο δικαιολογητικό, από την 1/2/2011, θα αποστέλλεται στις Κεντρικές Υπηρεσίες, σύμφωνα με την πιο κάτω περιγραφόμενη διαδικασία. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ: - Τις Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες - Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2011 ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση διαχείρισης των αποζημιώσεων των Ομαδικών Συμβολαίων

Διαβάστε περισσότερα

Υγεία: Τι προβλέπει το μνημόνιο για το 2011

Υγεία: Τι προβλέπει το μνημόνιο για το 2011 2011-01-11 12:28:57 Αυστηρό έλεγχο από κλιμάκια της τρόικας ανά τρίμηνο και εξοικονόμηση 0,5% του ΑΕΠ (πάνω από 1,25 δισεκατομμύριο ευρώ), προβλέπει για το 2011 το αναθεωρημένο μνημόνιο στον τομέα της

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διευκρινίσεις σχετικά με την εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος Αυτοματοποιημένης Διαχείρισης Συνταγών ΙΚΑ-ΕΤΑΜ»

ΘΕΜΑ: «Διευκρινίσεις σχετικά με την εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος Αυτοματοποιημένης Διαχείρισης Συνταγών ΙΚΑ-ΕΤΑΜ» Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΘΗΝΑ : 19-3-2010 ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ Αριθ. Πρωτ.: Γ 55/747 ΤΜΗΜΑ : ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ Ταχ. Δ/νση: Aγ. Κων/νου 8/10241 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: 2103891604,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΦΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

ΠΦΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ Αθήνα, 27/1/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αρ. Πρωτ. 224 ΝΠΔΔ ΠΡΟΣ Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας 1 / 10 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Θέμα : «Εκτέλεση και τιμολόγηση των αναλωσίμων και ιατροτεχνολογικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. Στην Αθήνα σήμερα την 4-2-2009 οι...παραπάνω συμβαλλόμενοι:

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. Στην Αθήνα σήμερα την 4-2-2009 οι...παραπάνω συμβαλλόμενοι: ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την 4-2-2009 οι...παραπάνω συμβαλλόμενοι: Α. Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ο.Π.Α.Δ.»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 121/2008. Άρθρο 1 - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 121/2008. Άρθρο 1 - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 121/2008 Άρθρο 1 - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟΣ Καθορίζονται ενιαία για τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ) και όλους τους φορείς και κλάδους ασθένειας αρμοδιότητας Γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Aρ. Πρωτ. Α3γ/Γ.Π.οικ.53790/ ΘΕΜΑ: Φαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Aρ. Πρωτ. Α3γ/Γ.Π.οικ.53790/ ΘΕΜΑ: Φαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Aρ. Πρωτ. Α3γ/Γ.Π.οικ.53790/15-07-2016 ΘΕΜΑ: Φαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. ΣΧΕΤ.: 1.Το άρθρο 33 του Ν. 4368/2016 (ΦΕΚ 21/Α/16). 2. Το πρώτο εδάφιο της περίπτωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ, ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ, ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι) ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ, ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ με αριθ. 3/28.02.2017 Το Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΑΛΜΥΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ Νόμος 3601 Ελευθ. Βενιζέλου 7 Τηλ. 04210-20270 38333 ΒΟΛΟΣ Βόλος 24 Μαρτίου 2010 Α.Π.5375/Φ.5,1 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Α) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΑΓΗ Ρωτάω τον γιατρό μου για κάθε φάρμακο Ζητώ την βοήθεια του φαρμακοποιού Παρακολουθώ τα φάρμακα μου με ασφάλεια Λαμβάνω τα φάρμακα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ 2 Αθήνα, Μάιος 2018 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ [1] ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. 1. ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.. 3 1.1 ΦΑΡΜΑΚΑ.. 3 1.2 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοί είναι οι ανασφάλιστοι:

Ποιοί είναι οι ανασφάλιστοι: Ποιοί είναι οι ανασφάλιστοι: - Όλοι θα λέγονται πια «Δικαιούχοι του άρθρου 33 του νόμου 4368/2016» - Ο παλιός φορέας «ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ» θα μετονομαστεί σε «Ταμείο Πρόνοιας-Δικαιούχοι του άρθρου 33 του νόμου

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΑΛΜΥΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ Νόμος 3601 Ελευθ..Βενιζέλου 7 Τηλ. 04210-20270 38333 ΒΟΛΟΣ Βόλος 10 Δεκεμβρίου 2009 Α.Π.5298/Φ.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΑΛΜΥΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ Νόμος 3601 Ελευθ..Βενιζέλου 7 Τηλ. 04210-20270 38333 ΒΟΛΟΣ Βόλος 10 Δεκεμβρίου 2009 Α.Π.5298/Φ. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΑΛΜΥΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ Νόμος 3601 Ελευθ..Βενιζέλου 7 Τηλ. 04210-20270 38333 ΒΟΛΟΣ Βόλος 10 Δεκεμβρίου 2009 Α.Π.5298/Φ.5,1 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΧΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. Μέσο:...ΒΡΑΔΥΝΗ Ημ. Έκδοσης:...30/01/2013 Ημ. Αποδελτίωσης:...30/01/2013 Σελίδα:... 11

1. ΟΧΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. Μέσο:...ΒΡΑΔΥΝΗ Ημ. Έκδοσης:...30/01/2013 Ημ. Αποδελτίωσης:...30/01/2013 Σελίδα:... 11 1. ΟΧΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ Μέσο:.........ΒΡΑΔΥΝΗ Σελίδα:........ 11 2. ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ I ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Μέσο:.........6 ΗΜΕΡΕΣ Σελίδα:........ 12 3. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Μεγάλος κίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία από τη χρήση των γενόσημων φαρμάκων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Μεγάλος κίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία από τη χρήση των γενόσημων φαρμάκων Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μεγάλος κίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία από τη χρήση των γενόσημων φαρμάκων Καταγγέλλεται ότι κυκλοφορούν χωρίς επαρκείς ελέγχους και μελέτες και έχουν προκαλέσει

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικό: 1.Τα Γ55/863/ και Γ55/864/ έγγραφα με τίτλο: «Διανομή συνταγολογίων σε ιατρούς ΟΠΑΔ-ΟΑΕΕ»

Σχετικό: 1.Τα Γ55/863/ και Γ55/864/ έγγραφα με τίτλο: «Διανομή συνταγολογίων σε ιατρούς ΟΠΑΔ-ΟΑΕΕ» Διευκρινίσεις που αφορούν στη διάθεση φαρμάκων υψηλού κόστους, στην έκδοση συνταγών Ε.Ο.Π. Σχετικό: 1.Τα Γ55/863/30.09.2011 και Γ55/864/30.09.2011 έγγραφα με τίτλο: «Διανομή συνταγολογίων σε ιατρούς ΟΠΑΔ-ΟΑΕΕ»

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Θέμα: «Ένταξη του κλάδου ασθενείας ΤΑΥΤΕΚΩ στον ΕΟΠΥΥ». Σχετικό: 1.Νόμος υπ αρίθμ. 4052 /2012 άρθρο 13 παρ.17 (ΦΕΚ 41/Α/1-3- 2012).

Προς: Θέμα: «Ένταξη του κλάδου ασθενείας ΤΑΥΤΕΚΩ στον ΕΟΠΥΥ». Σχετικό: 1.Νόμος υπ αρίθμ. 4052 /2012 άρθρο 13 παρ.17 (ΦΕΚ 41/Α/1-3- 2012). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας www.eopyy.gov.gr Αθήνα, 30 Απριλίου 2012 Αρ. Πρωτ.: 20589 Γενική Δ/νση: Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Προτάσεις σχετικά με το προσχέδιο του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.)

Θέμα: Προτάσεις σχετικά με το προσχέδιο του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.) Προς: Πρόεδρο του ΕΠΥΥ Κον Δ. Κοντό Αρ. Πρωτ.: 316 Αθήνα, 14 κτωβρίου 2014 Θέμα: Προτάσεις σχετικά με το προσχέδιο του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.) Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 67/2000

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 67/2000 ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 67/2000 Καθορισμός υποχρεώσεων των ασφαλιστικών οργανισμών, των θεραπόντων και ελεγκτών ιατρών και των φαρμακοποιών και επιβολή κυρώσεων για παράβαση των υποχρεώσεων. έχοντας υπόψη:

Διαβάστε περισσότερα

00.000, ,00,

00.000, ,00, 1 2 10000,00 50000,00 1 2 3 100000,00 110000,00 100000,00 100000,00 ", 00000,00 100000,00, OZ0100 10/0299 7/63 16 50000,00 29 62500,00 17 50000,00 30 60000,00 18 50000,00 31 55000,00 19 50000,00 32 50000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ HELLAS HEALTH IV

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ HELLAS HEALTH IV ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ HELLAS HEALTH IV 1 Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής Οκτώβριος 2011 Τύπος μελέτης: Ποσοτική έρευνα με προσωπικές συνεντεύξεις σε νοικοκυριά με χρήση δομημένου ερωτηματολογίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΦΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ

ΠΦΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ Αθήνα, 2/2/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αρ. Πρωτ. 310 ΝΠΔΔ ΠΡΟΣ Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας 1 / 5 Ενημερωτικό Σημείωμα Σχετικά με τα νεότερα δεδομένα που αφορούν τα

Διαβάστε περισσότερα

Ο νόμος 4512/ ΦΕΚ Ά, άρθρο 257 για το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων Πέμπτη, 25 Ιανουάριος :06

Ο νόμος 4512/ ΦΕΚ Ά, άρθρο 257 για το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων Πέμπτη, 25 Ιανουάριος :06 Άρθρο 257 Ωράριο Λειτουργίας Φαρμακείων 1. Το άρθρο 9 του ν.1963/1991 (Α 138), πλην της παραγράφου 3, η οποία διατηρείται σε ισχύ και αναριθμείται σε παρ. 8 του άρθρου 9, αντικαθίσταται ως εξής: «Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Σχετικά με τη χειρόγραφη εκτέλεση συνταγών φαρμάκων από τα φαρμακεία».

Θέμα: «Σχετικά με τη χειρόγραφη εκτέλεση συνταγών φαρμάκων από τα φαρμακεία». ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ e-mail Μαρούσι, 17 /7 / 2015 Αρ.Πρωτ: ΔΒ4Α/Π60/17 Προς ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ: ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΤΜΗΜA: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή

Είσοδος στην εφαρμογή Είσοδος στην εφαρμογή Για να πραγματοποιηθεί είσοδος στο σύστημα, ο/η φαρμακοποιός πρέπει να έχει πραγματοποιήσει αρχικά συναλλαγή με το σύστημα πιστοποίησης των στοιχείων του/της και να έχει παραλάβει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Τι είναι το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο; 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Τι είναι το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο; 1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ {Εδώ περιγράφονται όλα όσα ισχύουν και πρέπει να έχετε υπόψη σας για την ισχύ του Ασφαλιστηρίου σας. Οι όροι αυτοί εφαρμόζονται μαζί με τους Ειδικούς Όρους των καλύψεων του Ασφαλιστηρίου σας}

Διαβάστε περισσότερα

Μυτιλήνη, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011. http://www.e-syntagografisi.gr

Μυτιλήνη, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011. http://www.e-syntagografisi.gr Μυτιλήνη, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 http://www.e-syntagografisi.gr Η διασφάλιση της υγείας των ασθενών και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους Πολίτες Η επίτευξη σημαντικών οικονομιών στον τομέα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διευκρινίσεις σχετικά με την εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος Αυτοματοποιημένης Διαχείρισης Συνταγών ΙΚΑ-ΕΤΑΜ»

ΘΕΜΑ: «Διευκρινίσεις σχετικά με την εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος Αυτοματοποιημένης Διαχείρισης Συνταγών ΙΚΑ-ΕΤΑΜ» Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΘΗΝΑ : 15-3-2010 ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ Αριθ. Πρωτ.: Γ 55/744 ΤΜΗΜΑ : ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ Ταχ. Δ/νση: Aγ. Κων/νου 8/10241 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: 2103891604,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑ ΠΥΛΗ E-ΔΑΠΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑ ΠΥΛΗ E-ΔΑΠΥ Αθήνα, 24/2/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αρ. Πρωτ. 577 ΝΠΔΔ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑ ΠΥΛΗ E-ΔΑΠΥ H εφαρμογή η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον ΕΟΠΥΥ παρουσίασε αρκετά προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator2 Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 13:00 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 13:04 Α.Π.

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator2 Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 13:00 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 13:04 Α.Π. Πειραιάς, 21-8-2013 2171 Α.Π. Προς τον Υπουργό Υγείας & Κ.Α. Κο Αδ. Γεωργιάδη Θέμα : Ο Ιατρικός Κόσμος δεν παραχωρεί σε κανένα την άσκηση του Ιατρικού έργου! Η φαρμακευτική αγωγή, η θεραπεία και η επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ. Στην Αθήνα σήμερα την οι συμβαλλόμενοι:

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ. Στην Αθήνα σήμερα την οι συμβαλλόμενοι: ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ Στην Αθήνα σήμερα την οι συμβαλλόμενοι: παρακάτω Α. Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «EΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ (Ε.Τ.Α.Α.)» που χάριν συντομίας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΣΑ: «ΟΡΘΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΩΔΕΪΝΟΥΧΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ» Τετάρτη, 14 Οκτώβριος :31

ΦΣΑ: «ΟΡΘΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΩΔΕΪΝΟΥΧΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ» Τετάρτη, 14 Οκτώβριος :31 Η Περιφέρεια Αττικής, απέστειλε έγγραφο τόσο προς τους Ιατρικούς Συλλόγους όσο και τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Αττικής, με το οποίο εφιστούσε την προσοχή στην σωστή συνταγογράφηση και εκτέλεση συνταγών

Διαβάστε περισσότερα

Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 07.11.2017 1 2 Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 07.11.2017 ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ 1 ο : Συζήτηση και λήψη απόφασης για την πληρωμή οφειλών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΥΥ: Σχετικά με τη χειρόγραφη εκτέλεση συνταγών φαρμάκων από τα φαρμακεία Δευτέρα, 27 Ιούλιος :10

ΕΟΠΥΥ: Σχετικά με τη χειρόγραφη εκτέλεση συνταγών φαρμάκων από τα φαρμακεία Δευτέρα, 27 Ιούλιος :10 Θέτουμε υπόψη σας ότι παρατηρούνται προβλήματα από τη χειρόγραφη εκτέλεση των συνταγών. Κατόπιν αυτού σας ενημερώνουμε ότι χειρόγραφη θεωρείται η εκτέλεση η οποία γίνεται μόνο με τη βοήθεια του τοπικού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ένταξη των κλάδων ασθενείας ΕΤΑΑ, ΤΑΠ-ΕΤΒΑ, ΤΑΠ-ΕΤΕ, ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ».

ΘΕΜΑ : «Ένταξη των κλάδων ασθενείας ΕΤΑΑ, ΤΑΠ-ΕΤΒΑ, ΤΑΠ-ΕΤΕ, ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ». Αθήνα 14.11.2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Δ/ΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : ΚΗΦΙΣΙΑΣ 39 Τ. Κ. : 151

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΣ_ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ Τ.Υ.Π.Ε.Τ. (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) Δευτέρα, 27 Απρίλιος :00

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΣ_ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ Τ.Υ.Π.Ε.Τ. (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) Δευτέρα, 27 Απρίλιος :00 Σας ενημερώνουμε ότι από 1-5-2015 τίθεται σε ισχύ η νέα σύμβαση προμήθειας φαρμάκων που υπογράφηκε μεταξύ του ΠΦΣ και του ΤΥΠΕΤ (Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας). Για περαιτέρω πληροφορίες διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Για την εκτέλεση των συνταγών θα προσκομίζεται υποχρεωτικά το βιβλιάριο υγειονομικής περίθαλψης του ασφαλισμένου.

Για την εκτέλεση των συνταγών θα προσκομίζεται υποχρεωτικά το βιβλιάριο υγειονομικής περίθαλψης του ασφαλισμένου. Στο Μαρούσι σήμερα την 31/10/2014 οι κατωτέρω συμβαλλόμενοι: Α. Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ ).» που χάριν συντομίας θα αποκαλείται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την / /2013, οι κατωτέρω συμβαλλόμενοι: Α. το ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.), Ν.Π.Ι.Δ., με έδρα την Αθήνα, οδός Σοφοκλέους

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ( )

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ( ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Εθνικός Οργανισμός Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ΑΘΗΝΑ, 18/01/2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ (18-01-2012)

Διαβάστε περισσότερα

Προεδρικό Διάταγμα για τις άδειες ίδρυσης φαρμακείου σε φαρμακοποιούς και ιδιώτες Πέμπτη, 12 Ιούλιος :20

Προεδρικό Διάταγμα για τις άδειες ίδρυσης φαρμακείου σε φαρμακοποιούς και ιδιώτες Πέμπτη, 12 Ιούλιος :20 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΠΔΔ Αριθμ. Πρωτ. 3920/12-7-2018 Προς : Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας Θέμα: «Έκδοση Π.Δτος για το ιδιοκτησιακό» Εκδόθηκε το υπ αριθμόν 64 Προεδρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Στην Αθήνα σήμερα την οι παρακάτω συμβαλλόμενοι:

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Στην Αθήνα σήμερα την οι παρακάτω συμβαλλόμενοι: ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Στην Αθήνα σήμερα την οι παρακάτω συμβαλλόμενοι: Α. Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «EΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ (Ε.Τ.Α.Α.)»

Διαβάστε περισσότερα

Published on TaxExperts (https://www.taxexperts.gr) ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση Συλλογικής Σύμβασης Προμήθειας Φαρμάκων

Published on TaxExperts (https://www.taxexperts.gr) ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση Συλλογικής Σύμβασης Προμήθειας Φαρμάκων Πίνακας περιεχομένων ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση Συλλογικής Σύμβασης Προμήθειας Φαρμάκων Ι.Κ.Α. αριθμ. πρωτ.: Γ55/887-15/12/2011 - Κοινοποίηση Συλλογικής Σύμβασης Προμήθειας Φαρμάκων ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση Συλλογικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΑΡΟΧΩΝ Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΑΡΟΧΩΝ Τ.Υ.Π.Ε.Τ. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΑΡΟΧΩΝ Τ.Υ.Π.Ε.Τ. (Σημειώνεται ότι αλλαγές ή/και προσθήκες στα ήδη ισχύοντα άρθρα ή εδάφια εμφανίζονται με κόκκινο χρώμα) Άρθρο 3 Β. 5. Όλο το μόνιμο προσωπικό

Διαβάστε περισσότερα

Το σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης είναι εθνικό έργο ευρέως διαδεδομένο, με διείσδυση > 98%

Το σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης είναι εθνικό έργο ευρέως διαδεδομένο, με διείσδυση > 98% Δρ. Αναστάσιος Τάγαρης Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης Αρχική υλοποίηση από την ΗΔΙΚΑ, που αφορούσε στην καταχώρηση των ιατρικών επισκέψεων και την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, Ημερομηνία : 01/06/2016 ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, Ημερομηνία : 01/06/2016 ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, Ημερομηνία : 01/06/2016 ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Αρ. Πρωτοκ : Φ/ΥΠ/ΝΣΗ/2/5815 «Ν.Μ. ΣΠΑΡΤΗΣ» Διοικητική Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.)

ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.) ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.) ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ Δρ. Σταύρος Α. Ευαγγελάτος Γενικός Επιθεωρητής ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Αρ. Πρωτ. 051 / 2019 Αθήνα, 18 Μαρτίου 2019 ΠΡΟΣ : Όλα τα αεραθλητικά σωματεία Επιτροπές Αεραθλημάτων ΘΕΜΑ : Πρόσκληση 89 ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Κύριοι, Το Διοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΣ. Το πρόγραμμα παραλαβής/κατάθεσης συνταγών μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ έχει ως εξής: Πέμπτη 03/08/2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΣ. Το πρόγραμμα παραλαβής/κατάθεσης συνταγών μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ έχει ως εξής: Πέμπτη 03/08/2017 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΣ Το πρόγραμμα παραλαβής/κατάθεσης συνταγών μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ έχει ως εξής: Πέμπτη 03/08/2017 09:00-14:00 παραλαβή από Αλεξάνδρεια και φαρμακεία που ανήκαν στη ΔΟΥ Αλεξάνδρειας

Διαβάστε περισσότερα

Οι βεβαιώσεις που έχουν εκδοθεί από την διαδικτυακή πύλη του ΕΟΠΥΥ - ΚΜΕΣ αφορούν σε:

Οι βεβαιώσεις που έχουν εκδοθεί από την διαδικτυακή πύλη του ΕΟΠΥΥ - ΚΜΕΣ αφορούν σε: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 8/1/2014 Αθήνα, ΝΠΔΔ Αριθμ. Πρωτ. 28 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Οι βεβαιώσεις που έχουν εκδοθεί από την διαδικτυακή πύλη του ΕΟΠΥΥ - ΚΜΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Α' Ταχ. Διεύθυνση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : 101 87 Τηλέφωνο : 210 5237483

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς: ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο ΥΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς: ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο ΥΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Δ.Υ.Ε. Πρωτοδικείο Αθηνών Π. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 13 γραφείο 201 Τηλ: 210-8253646, 210-8253649, 210-8826464 Fax: 210-8826172 http://www.odye.gr email:info@odye.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση. Μάιος 2011

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση. Μάιος 2011 Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση Μάιος 2011 1 Στόχοι Η διασφάλιση της υγείας των ασθενών και η βελτίωση των παρεχόµενων υπηρεσιών υγείας στους Πολίτες Η επίτευξη σηµαντικών οικονοµιών στον τοµέα φροντίδας υγείας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ALPHA BANK ΜΕΛΟΣ ΟΣΤΟΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ALPHA BANK ΜΕΛΟΣ ΟΣΤΟΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ALPHA BANK ΜΕΛΟΣ ΟΣΤΟΕ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 8 106 79 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 3604327, 210 3606071, FAX: 210 3606347 e-mail: ssalpha8@otenet.gr - www.ssalpha.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αθήνα, 2 Ιουνίου 2014 Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ Αρ. Πρωτ. 0ΧΧ / 2015 Αθήνα, 3 Μαρτίου 2015 ΠΡΟΣ : Όλα τα αεραθλητικά σωµατεία Επιτροπές Αεραθληµάτων ΘΕΜΑ : Πρόσκληση 84 ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Κύριοι, Το ιοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 18 Ιουνίου 2010

Αθήνα, 18 Ιουνίου 2010 Αθήνα, 18 Ιουνίου 2010 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Αγ. Κων/νου 8 Πληροφορίες: Ε. Αλεξοπούλου Αριθμ. τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

(ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ) ΣΥΜΒΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.:... Στη Θεσσαλονίκη σήμερα..οι κάτωθι συμβαλλόμενοι:

(ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ) ΣΥΜΒΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.:... Στη Θεσσαλονίκη σήμερα..οι κάτωθι συμβαλλόμενοι: (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ) ΣΥΜΒΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.:... Στη Θεσσαλονίκη σήμερα..οι κάτωθι συμβαλλόμενοι: Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας που για χάρη συντομίας θα ονομάζεται ΥΠΕΘΑ δια του εκπροσώπου του,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΦΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΕΔΑΠΥ Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος :23

ΠΦΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΕΔΑΠΥ Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος :23 Αθήνα,13.9.2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αρ. Πρωτ.3287 ΝΠΔΔ ΘΕΜΑ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΕΔΑΠΥ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Μετά από συναντήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εν τούτοις, η Διοικούσα Επιτροπή, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ήδη έχει ξεκινήσει τις εργασίες της με

Εν τούτοις, η Διοικούσα Επιτροπή, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ήδη έχει ξεκινήσει τις εργασίες της με 15 Μαρτίου 2016 Αγαπητοί συνάδελφοι, Είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να είμαστε όλοι μαζί το 2016 παρά το τυπικό πρόβλημα που προκαλεί η συνεχιζόμενη απεργία των δικηγόρων, εμποδίζοντας την νομότυπη

Διαβάστε περισσότερα

«Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;»

«Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;» 8 th Pharma & Health Conference «Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;» 6 Ιουλίου 2017 Athenaeum InterContinental Κρίσιμες εξελίξεις αναμένουμε το επόμενο διάστημα στο χώρο της υγείας με σημαντικές αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Αρχές Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Φαρμακείων. Αθανάσιος Βοζίκης Λέκτορας Οικονοµικών της Υγείας Πανεπιστηµίου Πειραιώς

Βασικές Αρχές Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Φαρμακείων. Αθανάσιος Βοζίκης Λέκτορας Οικονοµικών της Υγείας Πανεπιστηµίου Πειραιώς Βασικές Αρχές Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Φαρμακείων Αθανάσιος Βοζίκης Λέκτορας Οικονοµικών της Υγείας Πανεπιστηµίου Πειραιώς Για τι θα συζητήσουµε... 1. Καλή χρονιά??? 2. Η φαρµακευτική δαπάνη και η

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Διαδικασία για την απόδοση δαπάνης- Άρθρο 17 Ειδική Αγωγή»

ΘΕΜΑ : «Διαδικασία για την απόδοση δαπάνης- Άρθρο 17 Ειδική Αγωγή» Αθήνα, 7/2/13 Αρ. Πρωτ.: 6046 Γενική Δ/νση: Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Υπηρεσιών Υγείας Δ/νση: Σχεδιασμού Πληροφορίες: Ευαγγελία Λαρεντζάκη Τηλ.: 2106871714 Fax: 2106871795 Ταχ. Δ/νση: Κηφισίας 39, Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορά Ανεπιθύμητων Ενεργειών Φαρμάκων από Επαγγελματίες Υγείας

Αναφορά Ανεπιθύμητων Ενεργειών Φαρμάκων από Επαγγελματίες Υγείας Αναφορά Ανεπιθύμητων Ενεργειών Φαρμάκων από Επαγγελματίες Υγείας Σ. Μπονόβας, 1 Ι. Μεσσάρη, 1 Π. Σιακωτού, 1 Β. Μπαρούτσου, 2 Ν. Σιταράς. 1 1 Εργαστήριο Φαρμακολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑ ΠΥΛΗ E-ΔΑΠΥ. (Επικαιροποίηση: )

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑ ΠΥΛΗ E-ΔΑΠΥ. (Επικαιροποίηση: ) 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. Μυλλέρου 1 & Αγησιλάου - 104 36 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5220955 ΦΑΞ. 210 5220721 Email: grfsa@otenet.gr Πληροφορίες : Νιάρχου Κατερίνα Αριθ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Υπαγωγή στην ασφάλιση του κλάδου ασθενείας σε είδος των ανέργων νέων ηλικίας μέχρι 29 ετών.

ΘΕΜΑ: Υπαγωγή στην ασφάλιση του κλάδου ασθενείας σε είδος των ανέργων νέων ηλικίας μέχρι 29 ετών. ΘΕΜΑ: Υπαγωγή στην ασφάλιση του κλάδου ασθενείας σε είδος των ανέργων νέων ηλικίας μέχρι 29 ετών. Κοινοποιούμε τις διατάξεις του άρθρου 18 του ν. 2639/98 (ΦΕΚ 205/2.9.98 τ.α) σχετικά με τη «Ρύθμιση εργασιοικών

Διαβάστε περισσότερα

Με αφορμή προφορικά και γραπτά ερωτήματα, που έχουν υποβληθεί στην υπηρεσία μας, αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Με αφορμή προφορικά και γραπτά ερωτήματα, που έχουν υποβληθεί στην υπηρεσία μας, αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα: ΠΟΛ.1078/28.3.2012 Φορολογική μεταχείριση του καταβληθέντος ποσού (rebate), από τις φαρμακευτικές εταιρείες και τα φαρμακεία καθώς και του τέλους εισόδου από τις φαρμακευτικές εταιρείες Αθήνα, 28 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ M.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΕΠΏΝΥΜΟ:... ΟΝΟΜΑ:..

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜΟΝ Γ5(β)/Γ.Π.οικ /2016 (ΦΕΚ Β 1445) «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ - ΙΔΡΥΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ»

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜΟΝ Γ5(β)/Γ.Π.οικ /2016 (ΦΕΚ Β 1445) «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ - ΙΔΡΥΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ» ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜΟΝ Γ5(β)/Γ.Π.οικ. 36277/2016 (ΦΕΚ Β 1445) «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ - ΙΔΡΥΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ» Δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή

Είσοδος στην εφαρμογή Είσοδος στην εφαρμογή Για να πραγματοποιηθεί είσοδος στο σύστημα, ο/η ιατρός πρέπει να έχει πραγματοποιήσει αρχικά συναλλαγή με το σύστημα πιστοποίησης των στοιχείων του/της και να έχει παραλάβει μοναδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ: 30/08/2011. Aριθμ. Πρωτ.: Γ55/856

ΑΘΗΝΑ: 30/08/2011. Aριθμ. Πρωτ.: Γ55/856 ΑΝΑΡΤΗΤΈΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΘΗΝΑ: 30/08/2011 Aριθμ. Πρωτ.: Γ55/856 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΤΜΗΜΑ: ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ Ταχ. Δ/νση: Αγ. Κων/νου 8, 10241 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 24 Ιουλίου 2013 ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ Πραγµατοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιουλίου στο Βόλο εκδήλωση της Γενικής Γραµµατείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την Ηλεκτρονική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΕΠΤΑ (7) ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν. ΔΡΑΜΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΕΠΤΑ (7) ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν. ΔΡΑΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Οικονομικό Τμήμα/ Γραφείο Προμηθειών ΔΡΑΜΑ 11/08/2016 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ Αθήνα, 26.01.2017 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2 105 57 ΑΘΗΝΑ Τηλ 213.16.16.900 Fax 2103246165 Email: adedy@adedy.gr, adedy1@adedy.gr Προς: Τις Ομοσπονδίες μέλη της ΑΔΕΔΥ (με την παράκληση να

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Φ.Κ.Α. Ασφαλιστικές εισφορές παράλληλης απασχόλησης (άρθρο 36 Ν.4387/2016)

Ε.Φ.Κ.Α. Ασφαλιστικές εισφορές παράλληλης απασχόλησης (άρθρο 36 Ν.4387/2016) Ε.Φ.Κ.Α. Ασφαλιστικές εισφορές παράλληλης απασχόλησης (άρθρο 36 Ν.4387/2016) Σε συνέχεια της επίλυσης των εκκρεμών θεμάτων που αφορούν την ασφάλιση μέσω ΕΦΚΑ από 1/1/2017, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΠ. ΦΙΛΙΩΤΗ, ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΥΝ ΕΣΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΠ. ΦΙΛΙΩΤΗ, ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΥΝ ΕΣΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΠ. ΦΙΛΙΩΤΗ, ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΣΥΝ ΕΣΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ 6 ο ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 1 Κύριε Πρόεδρε και αγαπητέ συνάδελφε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Στο Μαρούσι σήµερα την.. οι κατωτέρω συµβαλλόµενοι: Α. Το Νοµικό Πρόσωπο Δηµοσίου Δικαίου µε την επωνυµία «Εθνικός Οργανισµός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ ).»

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές αρχές του ΓεΣΥ και της αποζημίωσης φαρμάκων σε περιβάλλον ΓΕΣΥ

Βασικές αρχές του ΓεΣΥ και της αποζημίωσης φαρμάκων σε περιβάλλον ΓΕΣΥ Βασικές αρχές του ΓεΣΥ και της αποζημίωσης φαρμάκων σε περιβάλλον ΓΕΣΥ Δρ Παναγιώτης Πέτρου Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ", 20/10/2018 Θέματα 1. Κύρια χαρακτηριστικά του ΓεΣΥ 2. Αποζημίωση φαρμάκων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΚΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ ΑΠΟ 01/01/2014

ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΚΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ ΑΠΟ 01/01/2014 ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΚΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ ΑΠΟ 01/01/2014 Με την Υπ Αριθμόν 1407/7/10/2013 απόφαση του ΔΣ του ΤΣΜΕΔΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ Αρ. Πρωτ. 36 / 2009 Αθήνα, 3 Μαρτίου 2009 ΠΡΟΣ : Όλα τα σωματεία - μέλη ΕΛΑΟ ΘΕΜΑ : Πρόσκληση 77 ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Κύριοι, Το ιοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. Στ. σήμερα την... οι κατωτέρω συμβαλλόμενοι:

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. Στ. σήμερα την... οι κατωτέρω συμβαλλόμενοι: ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Στ. σήμερα την... οι κατωτέρω συμβαλλόμενοι: Α. Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «..» που χάριν συντομίας θα αποκαλείται TAMEIO, που εδρεύει στ....

Διαβάστε περισσότερα

Ιωάννα Νικολαϊδου Κλινική Κοινωνική Λειτουργός Γ.Ν.Α «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»

Ιωάννα Νικολαϊδου Κλινική Κοινωνική Λειτουργός Γ.Ν.Α «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ... Τα προβλήματα στη διάρκεια της μακρόχρονης νοσηλείας και παρακολούθησης : Ο ρόλος της Κοινωνικής Υπηρεσίας Ιωάννα Νικολαϊδου Κλινική Κοινωνική Λειτουργός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Βρίσκεται θεσμοθετημένο στο Πρόγραμμα Σπουδών Είναι η Πρακτική Άσκηση επιπέδου 4 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ Οι φοιτητές/ριες αμείβονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ 1

ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ 1 1 Περιεχόμενα: 1) Πρόλογος...3 2) Τι είναι εθισμός στα φάρμακα...4 3) Κατηγορίες φαρμάκων και τρόπος επίδρασης στον άνθρωπο...5 4) Επιπτώσεις των φαρμάκων 6 4.1) Στο άτομο 6 4.2) Στην κοινωνία..7 4.3)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 63.500,00 ΜΕ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Δ/ΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ 04/04/2016

Δ/ΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ 04/04/2016 1 α/α ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Α) Το τιμολόγιο που εκδίδεται πρέπει να εσωκλείεται στο φάκελο ή στην κούτα; Β) Οι συμβεβλημένοι ιατροί, με συμβάσεις επισκέψεων, δεν καταχωρούσαν ηλεκτρονικά το φορολογικό στοιχείο.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Νόµου για το ασφαλιστικό Ιανουάριος 2016

Πρόταση Νόµου για το ασφαλιστικό Ιανουάριος 2016 Πρόταση Νόµου για το ασφαλιστικό Ιανουάριος 2016 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΣΟ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΡΑΣΕΙΣ ΦΣΘ Ύψος ασφαλιστικών εισφορών Το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών των

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ Στ.. σήμερα την 20 οι κάτωθι συμβαλλόμενοι: Ι. Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία.. που χάριν συντομίας θα αποκαλείται Ταμείο και που εδρεύει στ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Λαμία, 6/ 3 /2012 Αρ. Πρωτ.: Β/6134 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Παπασιοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλιστικά ζητήματα μελών ΔΣ και ελευθέρων επαγγελματιών και δημοσιονομικές επιπτώσεις

Ασφαλιστικά ζητήματα μελών ΔΣ και ελευθέρων επαγγελματιών και δημοσιονομικές επιπτώσεις Ασφαλιστικά ζητήματα μελών ΔΣ και ελευθέρων επαγγελματιών και δημοσιονομικές επιπτώσεις 10 Απριλίου 2017 CPA LAW, είναι ανεξάρτητο μέλος του διεθνούς φορολογικού δικτύου της KPMG. Με την επιφύλαξη κάθε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ.ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ ΘΕΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ.ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ ΘΕΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ.ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ ΘΕΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ο οποίος θέτει υπόψη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τα παρακάτω: Λόγω των κοινωνικών και εργασιακών

Διαβάστε περισσότερα

Για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου για την σίτιση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.

Για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου για την σίτιση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σέρρες 8 6-2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 7391 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 4 ης ΥΓΕΙΟΝ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Ταχ. Δ/νση: 3 ο χλμ. Σερρών Δράμας Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

18 Μαρτίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 πμ, στα γραφεία της ΠΕΕΔ, Κοζάνης 25 Βοτανικός.

18 Μαρτίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 πμ, στα γραφεία της ΠΕΕΔ, Κοζάνης 25 Βοτανικός. Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2017 Αριθμ. Πρωτ.: 324/2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ των μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (ΠΕΕΔ) Κατόπιν της από 19/1/2017 αποφάσεως του

Διαβάστε περισσότερα

- Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο το βιβλ. υγείας μου και ζητώ να γίνει χρήση του ΕΟΠΤΤ.

- Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο το βιβλ. υγείας μου και ζητώ να γίνει χρήση του ΕΟΠΤΤ. υχνές Ερωτήσεις 1) Σι χρειάζεται να κάνω σε περίπτωση νοσηλείας; - Καλώ στο 18189 (επιλ.2) προκειμένου να ενημερωθώ για τα συμβεβλημένα νοσοκομεία. - Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο

Διαβάστε περισσότερα

Από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο ήταν παρόντες οι Θ. Αμπατζόγλου, Α. Βαλτάς, Κ. Θεοδοσιάδης, Ι. Μακρυγιάννης και Ι. Παπαδόπουλος.

Από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο ήταν παρόντες οι Θ. Αμπατζόγλου, Α. Βαλτάς, Κ. Θεοδοσιάδης, Ι. Μακρυγιάννης και Ι. Παπαδόπουλος. Αθήνα, 4 Ιανουαρίου 2012! Χθες στις 3:30 το απόγευμα στο γραφείο του κου Κουτρουμάνη ξεκίνησε η συζήτηση για την κινητοποίησή μας. Παρόντες ήταν οι υπουργοί Εργασίας κος Κουτρουμάνης, Οικονομικών κος Σαχινίδης

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 20 Ιουνίου 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΠΔΔ. Αριθ. Πρωτ Προς: Φαρμακευτικός Σύλλογος Τριχωνίδας

Αθήνα, 20 Ιουνίου 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΠΔΔ. Αριθ. Πρωτ Προς: Φαρμακευτικός Σύλλογος Τριχωνίδας Αθήνα, 20 Ιουνίου 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΠΔΔ Αριθ Πρωτ 2416 Προς: Φαρμακευτικός Σύλλογος Τριχωνίδας Κοινοποίηση: 1 Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΦΣ 2 Φαρμακευτικοί Σύλλογοι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. 03-11-2013. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ... ΣΕΛ 3 2. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Προσφυγή του Δ.Σ. της ΕΟΟ κατά του νέου φοροασφαλιστικού νόμου

Προσφυγή του Δ.Σ. της ΕΟΟ κατά του νέου φοροασφαλιστικού νόμου TEYXOΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 A. ΕΙΔΗΣΕΙΣ Προσφυγή του Δ.Σ. της ΕΟΟ κατά του νέου φοροασφαλιστικού νόμου Από το Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας εξεδόθη το απόγευμα της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα