- Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο το βιβλ. υγείας μου και ζητώ να γίνει χρήση του ΕΟΠΤΤ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "- Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο το βιβλ. υγείας μου και ζητώ να γίνει χρήση του ΕΟΠΤΤ."

Transcript

1 υχνές Ερωτήσεις 1) Σι χρειάζεται να κάνω σε περίπτωση νοσηλείας; - Καλώ στο (επιλ.2) προκειμένου να ενημερωθώ για τα συμβεβλημένα νοσοκομεία. - Προσκομίζω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου θεωρημένο το βιβλ. υγείας μου και ζητώ να γίνει χρήση του ΕΟΠΤΤ. ε περίπτωση νοσηλείας σε συμβεβλημένο νοσοκομείο: - Δηλώνω στο γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου τον αριθμό ομαδικού συμβολαίου (2155/0) και εξετάζομαι από τον ελεγκτή ιατρό της Εθνικής. - Με την ολοκλήρωση της νοσηλείας καταβάλλω στο λογιστήριο μόνο το ποσοστό συμμετοχής μου. ΠΡΟΟΧΗ: Οι αποδείξεις των ιατρών υποβάλλονται στην ΕΘΝΙΚΗ μέσω του Νοσοκομείου. ε περίπτωση προσκόμισής τους από τον ασφαλισμένο, θα πρέπει να έχουν ελεγχθεί και σφραγισθεί από το λογιστήριο του Νοσοκομείου, καθώς σε διαφορετική περίπτωση επιστρέφονται, προκειμένου να γίνει η ανωτέρω διαδικασία. ε περίπτωση νοσηλείας σε μη συμβεβλημένο νοσοκομείο: - Αποστέλλω ταχυδρομικώς στον Σομέα Ζημιών Ομαδικών Ζωής το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών, με την ένδειξη «Ομαδικό 2155». ΗΜΕΙΩΗ: ε κάθε περίπτωση (νοσηλεία σε συμβεβλημένο ή μη) επιδιώκω τη συμμετοχή του ΕΟΠΤΤ, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η συμμετοχή μου. 2) Γιατί με συμφέρει να επιλέξω συμβεβλημένο Νοσοκομείο; - Καταβάλλω μόνο τη συμμετοχή μου με μειωμένο ποσοστό (10%), αντί του 20% που ισχύει στα μη συμβεβλημένα. - Κάλυψη 100%, από το πρώτο ευρώ, για συγκεκριμένες σοβαρές παθήσεις (έμφραγμα μυοκαρδίου, by-pass, καρκίνος, εγκεφαλικό επεισόδιο, νεφρική ανεπάρκεια)

2 - Κάλυψη -σε ποσοστό 100%- για το κόστος της νοσηλείας που υπερβαίνει το ποσό των Δικαίωμα νοσηλείας σε Α θέση, αντί Β θέσης στα μη συμβεβλημένα. - υμφωνημένες ιατρικές αμοιβές, οι οποίες δεν υπερβαίνουν τα ανώτατα όρια που προβλέπονται από το συμβόλαιο. - Η ΕΘΝΙΚΗ καλύπτει το ΥΠΑ στο ποσό συμμετοχής της, ενώ στα μη συμβεβλημένα Νοσοκομεία επιβαρύνομαι το ΥΠΑ για το σύνολο του λογαριασμού. - Επιτυγχάνεται, μέσω μειωμένων τιμών, μικρότερη επιβάρυνση του Ομαδικού μας συμβολαίου, με στόχο τη διατήρηση των υφιστάμενων παροχών του. 3) Σι πρέπει να κάνω για να υποβληθώ σε διαγνωστικές εξετάσεις; - ε κάθε περίπτωση, επιδιώκω την πραγματοποίηση των εξετάσεων, κάνοντας χρήση του ΕΟΠΤΤ. Ο θεράπων ιατρός εκδίδει παραπεμπτικό μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του ΕΟΠΤΤ, ενημερώνοντας και το βιβλιάριο υγείας μου. Προσκομίζω τα ανωτέρω στο διαγνωστικό κέντρο και καταβάλλω μόνο το ποσοστό συμμετοχής μου (15%). τη συνέχεια προσκομίζω το σχετικό τιμολόγιο (με αντίγραφο του παραπεμπτικού) στον Σομέα Ζημιών Ομαδικών Ζωής για να μου καταβληθεί εξ ολοκλήρου η διαφορά. - ε περίπτωση πραγματοποίησης των εξετάσεων στη ΒΙΟΙΑΣΡΙΚΗ, κάνοντας χρήση του ΕΟΠΤΤ, δεν απαιτείται προηγούμενη αναγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο. - Εφόσον επιθυμώ να υποβληθώ σε εξετάσεις, με απευθείας κάλυψη από το Ομαδικό υμβόλαιο (2155/0), καλώ στο (επιλ.2) προκειμένου να ενημερωθώ για τα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα (ΒΙΟΙΑΣΡΙΚΗ) και να κλείσω ραντεβού. - Προσκομίζω την ταυτότητά μου και το πρωτότυπο παραπεμπτικό του θεράποντος ιατρού, όπου θα πρέπει να αναφέρεται η πάθησή μου ή συγκεκριμένη συμπτωματολογία. Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση πραγματοποίησης των εξετάσεων στη ΒΙΟΙΑΣΡΙΚΗ, χωρίς συμμετοχή του ΕΟΠΤΤ, καταβάλλω το 25% του κόστους των εξετάσεων και κρατώ το σχετικό τιμολόγιο για χρήση στην εφορία.

3 ε περίπτωση πραγματοποίησης των εξετάσεων σε μη συμβεβλημένο διαγνωστικό κέντρο, αποστέλλω ταχυδρομικώς στον Σομέα Ζημιών Ομαδικών Ζωής, με την ένδειξη «Ομαδικό 2155», το πρωτότυπο παραπεμπτικό και το τιμολόγιο για να μου καταβληθεί το 50% της δαπάνης. Εφόσον, όμως, έχει γίνει χρήση του ΕΟΠΤΤ, καταβάλλεται το 100% της διαφοράς. 4) Σι πρέπει να κάνω, ώστε να συμμετάσχει ο ΕΟΠΤΤ στα έξοδα νοσηλείας μου ή στα έξοδα πραγματοποίησης διαγνωστικών εξετάσεων; Πρέπει, οπωσδήποτε, να έχω θεωρημένο το βιβλιάριο υγείας μου. Επίσης, ενημερώνομαι για κάθε νέα εγκύκλιο ή οδηγία από την ηλεκτρονική διεύθυνση του ΕΟΠΤΤ: 5) Σι χρειάζεται να κάνω για να επισκεφθώ ιατρό του Δικτύου; - Καλώ στο (επιλ.2) προκειμένου να ενημερωθώ για τους συμβεβλημένους ιατρούς του δικτύου και να κλείσω ραντεβού. Με συμφέρει να επισκεφθώ ιατρό του δικτύου γιατί δεν καταβάλλω καμία συμμετοχή και η επίσκεψη δεν προσμετράται στο ετήσιο όριο επισκέψεων (20). ε περίπτωση που επισκεφθώ ιατρό της επιλογής μου (εκτός δικτύου), αποζημιώνομαι σε ποσοστό 60% και με ανώτατο καταβληθέν ποσό τα 75. ημείωση: Για την διευκόλυνση των ασφαλισμένων, συμβεβλημένοι γιατροί της Εταιρίας (παθολόγος, καρδιολόγος) θα βρίσκονται συγκεκριμένες ημέρες και ώρες στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΘΝΙΚΗ (υγγρού , (ορ. -2)), προκειμένου να συνταγογραφούν και να εκδίδουν παραπεμπτικά για εξετάσεις, βάσει της ειδικότητάς τους. 6) Καλύπτεται από το Ομαδικό υμβόλαιο η αγορά φαρμάκων; Όχι, δεν καλύπτεται η αγορά φαρμάκων. Για την κάλυψη του κόστους των φαρμάκων ακολουθώ την διαδικασία μέσω ΕΟΠΤΤ, δηλ. μέσω ηλεκτρονικής συνταγογράφησης καταβάλλω στο φαρμακείο το ποσοστό συμμετοχής μου.

4 7) Καλύπτονται οι δαπάνες τοκετού; ε περίπτωση πραγματοποίησης τοκετού καταβάλλεται επίδομα, ανεξαρτήτως των δαπανών που κατεβλήθησαν. Εάν ο τοκετός πραγματοποιηθεί σε Δημόσιο Νοσοκομείο, καταβάλλεται: - Για φυσιολογικό τοκετό Για καισαρική τομή Εάν ο τοκετός πραγματοποιηθεί σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο, καταβάλλεται: - Για φυσιολογικό τοκετό Για καισαρική τομή ) Καλύπτονται οι δαπάνες για αγορά γυαλιών; Καλύπτονται, σε ποσοστό 100%, οι δαπάνες αγοράς γυαλιών οράσεως (σκελετός ή/και κρύσταλλα), με ανώτατο όριο το ποσό των 150, κάθε 2 χρόνια. Απαραίτητη προϋπόθεση, η λήψη συνταγής από οφθαλμίατρο. ημείωση: Δεδομένου ότι προβλέπεται σχετική παροχή και από τον ΕΟΠΤΤ, θα πρέπει να υποβάλλονται τα πρωτότυπα δικαιολογητικά στο ΣΑΤΣΕΚΩ. Μετά την πληρωμή από το ΣΑΤΣΕΚΩ, θα προσκομίζεται στον Σομέα Ζημιών Ομαδικών Ζωής σχετική βεβαίωση για καταβολή της διαφοράς, λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω όρια. 9) Καλύπτονται οι δαπάνες για οδοντιατρικές & ορθοδοντικές εργασίες; Δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με τα ισχύοντα μέχρι 30/4/2012, όσον αφορά στη συμμετοχή του Ομαδικού υμβολαίου. υγκεκριμένα, οι δαπάνες για οδοντιατρικές εργασίες καλύπτονται μέχρι το πενταπλάσιο του ποσού που ορίζεται στον σχετικό «ΠΙΝΑΚΑ ΟΔΟΝΣΙΑΣΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ» και σε ποσοστό 75%, αφαιρουμένων των τιμών των αντίστοιχων πράξεων του πίνακα. Οι δαπάνες ορθοδοντικής θεραπείας καλύπτονται σε ποσοστό 75%, με ανώτατο καταβαλλόμενο ποσό, για κάθε άτομο και για όλη τη διάρκεια της ασφάλισης τα

5 ημείωση: Για εργασίες το κόστος των οποίων υπερβαίνει τα 150 απαιτείται προέγκριση από τον ελεγκτή οδοντίατρο της Εταιρίας (κος Ξυνογαλάς). 10) Καλύπτονται οι δαπάνες για φυσικοθεραπείες; Καλύπτονται σε ποσοστό 75%, με παραπεμπτικό από αρμόδιο ιατρό, ως εξής: Ανώτατο καταβαλλόμενο ποσό για κάθε συνεδρία: 25 Ανώτατος αριθμός φυσικοθεραπειών για κάθε άτομο και για κάθε ασφαλιστικό έτος: 12 συνεδρίες, δύο φορές το έτος. 11) Καλύπτονται οι δαπάνες για εξωσωματική γονιμοποίηση; ε περίπτωση που ασφαλιζόμενο πρόσωπο υποβληθεί σε δαπάνες που οφείλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση, η ΕΘΝΙΚΗ θα του καταβάλλει τη διαφορά που προκύπτει εάν από το 80% των δαπανών (εξαιρουμένων των φαρμάκων) αφαιρεθεί το ποσό που κατέβαλε για τις ίδιες δαπάνες ο Κύριος Ασφαλιστικός Υορέας και μέχρι τέσσερις (4) φορές για όλη τη διάρκεια της ασφάλισής του. 12) Καλύπτεται το ασθενοφόρο και/ή αποκλειστική νυκτερινή νοσοκόμος, σε περίπτωση νοσηλείας; Καλύπτονται ως έξοδα νοσηλείας, εφόσον κριθούν ιατρικώς αναγκαία. 13) Καλύπτονται οι χειρουργικές επεμβάσεις εκτός Νοσοκομείου; (π.χ. στα εξωτερικά ιατρεία ή σε ιδιωτικά ιατρεία) Καλύπτονται, σε ποσοστό 80%, με ανώτατο καταβαλλόμενο ποσό αμοιβής χειρούργου, το ποσό που ορίζεται στον «ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΩΣΑΣΩΝ ΟΡΙΩΝ ΙΑΣΡΙΚΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ».

6 14) Σι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που πρέπει εκτάκτως να με εξετάσει γιατρός ή/και να πραγματοποιήσω διαγνωστικές εξετάσεις; Δικαιούμαι κάποια απευθείας κάλυψη; Καλώ στο (επιλ.2), προκειμένου να ενημερωθώ για τα συμβεβλημένα Νοσοκομεία, στα εξωτερικά ιατρεία των οποίων μπορώ να πραγματοποιήσω εξετάσεις, κάνοντας χρήση απευθείας κάλυψης (ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΘΕ/ΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΑ METROPOLITAN - ΕΡΡ. ΝΣΤΝΑΝ)(*). (*) Τα ανωτέρω Νοσοκομεία, μπορεί να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Εφόσον προσέλθω στα επείγοντα περιστατικά ενός εκ των ανωτέρω Νοσοκομείων, ημέρα και ώρα λειτουργίας του υντονιστικού Κέντρου (Δευτέρα έως Παρασκευή 6:00 π.μ. 10:00 μ.μ. και άββατο 6:00 π.μ. 4:00 μ.μ.), δικαιούμαι απευθείας κάλυψη, όσον αφορά στο κόστος των εξετάσεων (σε ποσοστό 75%). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προηγούμενη επικοινωνία με το υντονιστικό Κέντρο (18189) και η ύπαρξη παραπεμπτικού από τον θεράποντα ιατρό. Εφόσον το επείγον περιστατικό αντιμετωπισθεί εκτός των ωρών λειτουργίας του υντονιστικού Κέντρου, το κόστος των εξετάσεων (σε ποσοστό 75%) μπορεί να καλυφθεί απευθείας μόνο στα Νοσοκομεία του Ομίλου της ΒΙΟΙΑΣΡΙΚΗ (ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΘΕ/ΚΗ). Σημείωση 1: Όσον αφορά στο κόστος των ιατρικών επισκέψεων, εφόσον χρεωθούν από το Νοσοκομείο, αποζημιώνονται απολογιστικά, σύμφωνα με τα ισχύοντα για επίσκεψη σε ιατρό της επιλογής του ασφαλισμένου. Σημείωση 2: Για εξετάσεις ή/και ιατρικές επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν, ως επείγουσες, στα εξωτερικά ιατρεία Νοσοκομείων πλην των προαναφερομένων ή εκτός της πιο πάνω περιγραφόμενης διαδικασίας, δεν υπάρχει η δυνατότητα απευθείας κάλυψης και θα εξετάζονται αποκλειστικά σε απολογιστική βάση.

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αγαπητοί Ασφαλισμένοι Οι σελίδες που ακολουθούν περιέχουν περίληψη των όρων του συμβολαίου ομαδικής ασφάλισης που υπέγραψε ο εργοδότης σας με την ΕΘΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αγαπητοί Ασφαλισμένοι Οι σελίδες που ακολουθούν περιέχουν περίληψη των όρων του συμβολαίου ομαδικής ασφάλισης που υπέγραψε ο εργοδότης σας με

Διαβάστε περισσότερα

Για τις αποζημιώσεις των συμβάντων που προκύπτουν έως την 31.12.2013 ισχύει το παλαιό καθεστώς.

Για τις αποζημιώσεις των συμβάντων που προκύπτουν έως την 31.12.2013 ισχύει το παλαιό καθεστώς. ALPHA BANK ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Αθήναι, 19 Δεκεμβρίου 2013 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘ. 264 ΘΕΜΑ: ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ APIQ. 264. Για τις αποζημιώσεις των συμβάντων που προκύπτουν έως την 31.12.2013 ισχύει το παλαιό καθεστώς.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ APIQ. 264. Για τις αποζημιώσεις των συμβάντων που προκύπτουν έως την 31.12.2013 ισχύει το παλαιό καθεστώς. ALPHA BANK ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Αθήναι, 19 Δεκεμβρίου 2013 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ APIQ. 264 ΘΕΜΑ: ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Advanced Benefit Club

Advanced Benefit Club Advanced Benefit Club 2015 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 800 800 99 99 (χωρίς χρέωση από σταθερό) 210 61 27 722 (από κινητό) 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τι είναι το Advanced Benefit Club (ABC);

Διαβάστε περισσότερα

Κ Λ Α Δ Ο Σ Ο Μ Α Δ Ι Κ Ω Ν Α Σ Φ Α Λ Ι Σ Ε Ω Ν ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 2438 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ: 9481/0101

Κ Λ Α Δ Ο Σ Ο Μ Α Δ Ι Κ Ω Ν Α Σ Φ Α Λ Ι Σ Ε Ω Ν ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 2438 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ: 9481/0101 Κ Λ Α Δ Ο Σ Ο Μ Α Δ Ι Κ Ω Ν Α Σ Φ Α Λ Ι Σ Ε Ω Ν ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 2438 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ: 9481/0101 ΛΗΠΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ O.T.Y.E. ΚΩΔΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΑΥΤΕΚΩ ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡ. ΕΞΠΡΕΣ Ν.Π.Δ.Δ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ 2011 ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 6-8-10 106 79 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.) Άρθρο 1.

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.) Άρθρο 1. 1 Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.) Άρθρο 1. Το "ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ" (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.) συστήθηκε μετά από τη συγχώνευση

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Συνεργάτη, Συγκεκριμένα προσφέρονται οι παρακάτω ασφαλιστικές παροχές:

Αγαπητέ Συνεργάτη, Συγκεκριμένα προσφέρονται οι παρακάτω ασφαλιστικές παροχές: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ OTEplus Τεχνικές και Επιχειρηματικές Λύσεις Ανώνυμη Εταιρεία Υπηρεσίες Φύλαξης 43284 / 01.03.2014 1 Αγαπητέ Συνεργάτη, Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Ο Σ B o n j o u r H e a l t h

Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Ο Σ B o n j o u r H e a l t h Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Ο Σ B o n j o u r H e a l t h ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ Α. ΕΝΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΥΨΗ I. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Σε περίπτωση Ατυχήµατος ή Ασθενείας του Ασφαλισµένου η Εταιρία θα καταβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στην ΑΧΑ

Καλώς ήλθατε στην ΑΧΑ Καλώς ήλθατε στην ΑΧΑ Η ΑΧΑ είναι ένας παγκόσμια αναγνωρισμένος πάροχος προστασίας της υγείας με περισσότερο από 20 εκατομμύρια ασφαλισμένους στον κλάδο ζωής και υγείας, σε όλον τον κόσμο. Με περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.) του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ΦΕΚ Β 2446/ 03-11-2011.

Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.) του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ΦΕΚ Β 2446/ 03-11-2011. Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.) του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ΦΕΚ Β 2446/ 03-11-2011 Σκοπός Με τον παρόντα Κανονισμό και στο πλαίσιο της σύμπραξης αφενός των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 86791 Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2013. ΘΕΜΑ: Νέο προϊόν Ασφάλισης Υγείας με την ονομασία ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤAΣΙΑ ΚΩΔ. Υ4Θ

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 86791 Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2013. ΘΕΜΑ: Νέο προϊόν Ασφάλισης Υγείας με την ονομασία ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤAΣΙΑ ΚΩΔ. Υ4Θ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 86791 Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2013 ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Άρθρο 1.

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Άρθρο 1. 1 Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Άρθρο 1. Το "ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ" συστήθηκε ύστερα από τη συγχώνευση των 4 Ασφαλιστικών Ταμείων

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Περίθαλψη για Όλους

Πλήρης Περίθαλψη για Όλους Πλήρης Περίθαλψη για Όλους Η ανάγκη / Η ανάγκη εξασφάλισης της Υγείας του έλληνα καταναλωτή Για πρωτοβάθµια περίθαλψη και Για δευτεροβάθµια περίθαλψη Ο σηµαντικός κοινωνικός ρόλος του Ασφαλιστικού Συµβούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. Anytime Health Value

ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. Anytime Health Value ΒΙΒΛΙΟ ΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Anytime Health Value INTERAMERICAN ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ Α.Ε. 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Anytime Health Value, ένα μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΚΑΛΥΨΕΙΣ TAMEIO YΓΕΙΑΣ ΕΤΥΚ ( ΤΥ-ΕΤΥΚ ) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ Α) ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ Η ορθή συμπλήρωση των εντύπων απαίτησης του Ταμείου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΥΡΟ. Όροι ασφαλιστηρίου συμβολαίου υγείας EXCLUSIVE CARE

ΑΚΥΡΟ. Όροι ασφαλιστηρίου συμβολαίου υγείας EXCLUSIVE CARE Όροι ασφαλιστηρίου συμβολαίου υγείας EXCLUSIVE CARE Γενικοί Όροι Δια του παρόντος συνομολογείται και γίνεται αποδεκτό ότι εφόσον καταβάλλονται τα ασφάλιστρα σύμφωνα με τα οριζόμενα στα παρακάτω άρθρα του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης ΤΩΝ ΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΛΕΑ Ή ΤΩΝ ΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ Ηµεροµηνία Έκδοσης : 1/7/2011 Εισαγωγικό Σηµείωµα Το παρόν έντυπο έχει συνταχθεί µε

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: Νέα προϊόντα υγείας, «Safe Life for All» και «Safe Life Diagnosis»

Θέµα: Νέα προϊόντα υγείας, «Safe Life for All» και «Safe Life Diagnosis» ΤΕΧΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ Εγκύκλιος Υπηρεσιακή Ν Ο : 155 Αθήνα, 2 Ιουλίου 2008 Θέµα: Νέα προϊόντα υγείας, «Safe Life for All» και «Safe Life Diagnosis» Η Εταιρία µε στόχο την προσφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ 23912/2012 00009256 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ 23912/2012 00009256 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Ελλάδος Κεντρικά Γραφεία Διεύθυνση Ομαδικών Ασφαλίσεων No Αρ. Συμβολαίου Συμβαλλόμενος ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ 23912/2012 00009256 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Allianz (fij) Μ'αυτή την Πρόσθετη Πράξη, η

Διαβάστε περισσότερα

ηµητρακόπουλος Γιώργος

ηµητρακόπουλος Γιώργος ηµητρακόπουλος Γιώργος Αναπληρωµατικός Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. Πρόεδρος του Συλλόγου της Νίκαιας (εκλεγµένος µε το ψηφοδέλτιο της «υπέρβασης») Τηλ. επικοινωνίας 6977 747439 e-mail: info@gdimitrakopoulos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συμβόλαια πρώην ΑΣΤΕΡΑ

Θέμα: Συμβόλαια πρώην ΑΣΤΕΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 109668 Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2012 Προς το Παραγωγικό Δίκτυο Θέμα: Συμβόλαια πρώην ΑΣΤΕΡΑ Αγαπητοί Συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Υ4Θ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Σύμφωνα με τους γενικούς όρους του παρόντος ασφαλιστηρίου υγείας, η Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλειών " Η ΕΘΝΙΚΗ ", στο εξής

Διαβάστε περισσότερα

616,00 1232,00 1597,00

616,00 1232,00 1597,00 ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΧΕ ΙΟΥ CARE 4U ΧΡΥΣΟ Α. Νοσοκοµειακή Περίθαλψη: Τα πιο κάτω καλύπτονται νοουµένου ότι ο ασφαλισµένος είναι εσωτερικός ασθενής. 1. Ανώτατο όριο εξόδων: Το ανώτατο όριο εξόδων για κάθε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ V Φ. 072.1/11/0746/Σ.128338// Τηλέφ.210-6551593 17-04-2013 Φ. 954.1/03/3863 Σ.102633 Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2013

ΤΜΗΜΑ V Φ. 072.1/11/0746/Σ.128338// Τηλέφ.210-6551593 17-04-2013 Φ. 954.1/03/3863 Σ.102633 Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2013 ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ : Αποδέκτες Πινάκων Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ,Ζ,Η Διαταγής ΔΓ/ΓΕΝ-ΙΙ Φ. 072.1/11/0746/Σ.128338// Τηλέφ.210-6551593 17-04-2013 Φ. 954.1/03/3863 Σ.102633 Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2013 ΘΕΜΑ : Περί Παροχών Ειδικού

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ALPHA BANK

OΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ALPHA BANK ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ALPHA BANK OΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ALPHA BANK ΤΕΥΧΟΣ Νο 1 ΥΓΕΙΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ALPHA BANK ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΕΠΙΤΙΜΗ ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ. Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

ΠΑΡΟΧΕΣ. Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας ΠΑΡΟΧΕΣ Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Αθήνα Απρίλιος 2015 . Σελίδα 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΕΛ 1 ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 5 2 ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ 5 3 ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 6 4

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρία: Η ανώνυμη ασφαλιστική εταιρία «METLIFE Α.Ε.Α.Ζ.», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 119).

Εταιρία: Η ανώνυμη ασφαλιστική εταιρία «METLIFE Α.Ε.Α.Ζ.», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 119). ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ Kids Care Plus ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Η MetLife, που στο εξής θα καλείται η Εταιρία, ασφαλίζει με αυτό το Ασφαλιστήριο, που στο εξής θα καλείται Ασφαλιστήριο, τον Κυρίως Ασφαλισμένο και το Ασφαλισμένο

Διαβάστε περισσότερα