ΑΔΑ: ΒΕΦ3Ω10-ΟΗ6. Αριθµ. Απόφασης: 840 / 2012 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΔΑ: ΒΕΦ3Ω10-ΟΗ6. Αριθµ. Απόφασης: 840 / 2012 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 31 / ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 840 / 2012 ΘΕΜΑ: Ψήφιση Κανονισµού Λειτουργίας των Κοιµητηρίων του ήµου Σερρών. Στις Σέρρες και στο ηµοτικό Κατάστηµα, σήµερα την 19 η του µηνός ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ του έτους 2012, ηµέρα της εβδοµάδος ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 20:00 συνεδρίασε το ηµοτικό Συµβούλιο Σερρών, ύστερα από την αριθµ. 31/ έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του ηµοτικού Συµβουλίου, που επιδόθηκε σε όλους τους ηµοτικούς Συµβούλους, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/ τ.α ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ιοίκησης - Πρόγραµµα Καλλικράτης». Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόµιµη απαρτία, σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 96 του Ν. 3463/2006, δεδοµένου ότι σε σύνολο 41 ηµοτικών Συµβούλων, παρόντες ήταν 39 δηλαδή: ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Παπαβασιλείου Βασίλειος (Πρόεδρος.Σ.) ινάκης Κων/νος (Αντιπρόεδρος.Σ.) Χουρουζίδης Νικόλαος (Γραµµατέας.Σ.) Αγιαννίδου-Αρβανίτη Σταυρούλα Αγοραστός Αγοραστός Αναστασιάδης Αντώνιος Αραµπατζής Θεόδωρος Αρναούτογλου Φωτεινή Γαλάνης Στέργιος Γάτσιος Αθανάσιος Γκότσης Ηλίας Γρηγοριάδης Παναγιώτης ηµητρίου Ευστράτιος ήµου Ιωάννης ούκας Γεώργιος ρίγκα Χρυσούλα Ηλιοπούλου Σταλακτή Θεοχάρης Μιχαήλ Ίντος ηµήτριος Καλαϊτζίδης Βασίλειος Κατιρτζόγλου Βασίλειος Κοτρώνης Παναγιώτης Μερετούδης ηµήτριος Μηλίδης Θεόδωρος Μοσχολιός Ζωγράφος Μπιτζίδου-Σαρακενίδου Σοφία Μυστακίδης Παύλος Νιζάµης ηµήτριος Παπαδοπούλου Φωτεινή Σαραντίδου Ερµοφύλη Σούζας Ζαχαρίας Σταυρόπουλος Χριστόδουλος Στεργίου Νικόλαος Τατούδης Παναγιώτης Φωτιάδης Στέφανος Χασαπίδης Κων/νος Χατζηµαργαρίτης Μαργαρίτης Χράπας Παντελής Χρυσανθίδης Βασίλειος ΑΠΟΝΤΕΣ: 1. Αποστολίδου Ραχήλ, 2. Βαλτσάνης ηµήτριος.

2 Οι Πρόεδροι των Συµβουλίων των Τοπικών και ηµοτικών Κοινοτήτων, κλήθηκαν σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 8 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 και παρόντες ήταν οι κ.κ. Αλεπάκης Γεώργιος, Γασπαρίδης ηµήτριος, Μεταλλίδης Γεώργιος, Πολατίδου Γεσθηµανή και Τσίµας Θωµάς. Ο Πρόεδρος του.σ., µετά την διαπίστωση απαρτίας, κήρυξε την έναρξη του ηµοτικού Συµβουλίου, στην οποία ήταν παρών ο ήµαρχος κ. Αγγελίδης Πέτρος, που κλήθηκε σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 67 του Ν. 3852/ Με την ανάγνωση του 4 ου θέµατος, ο ηµοτικός Σύµβουλος κ. Κοτρώνης Παναγιώτης αποχώρησε διαµαρτυρόµενος, τονίζοντας ότι δεν δέχεται να έρχονται κατ επιλογήν κάποιες αποφάσεις για ενηµέρωση και κάποιες όχι. Επέστρεψε στην αίθουσα, λίγο πριν την ολοκλήρωση του 7 ου θέµατος. - Με την ολοκλήρωση του 7 ου θέµατος διακόπηκε η συζήτηση επί των θεµάτων της ηµερήσιας διάταξης µε τη σύµφωνη γνώµη του Σώµατος, προκειµένου να συζητηθεί το εκτός ηµερήσιας διάταξης θέµα, σχετικά µε το πολυκατάστηµα JUMBO. O ηµοτικός Σύµβουλος κ. Σταυρόπουλος Χριστόδουλος, αποχώρησε πριν από την συζήτηση του θέµατος αυτού, επισηµαίνοντας ότι είναι µέλος της επιτροπής του ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α., που έχει γνωµοδοτήσει σχετικά µε το θέµα. Ο ηµοτικός Σύµβουλος κ. Αραµπατζής Θεόδωρος, κατά την διάρκεια της συζήτησης του εν λόγω θέµατος, αποχώρησε από την συνεδρίαση. - Λίγο πριν την ολοκλήρωση του θέµατος, προκλήθηκε ένταση µεταξύ των ηµοτικών Συµβούλων κ.κ. Κοτρώνη Παναγιώτη και ήµου Ιωάννη. Ο κ. Κοτρώνης Παναγιώτης αποκάλεσε τον κ. ήµου Ιωάννη «τραµπούκο» και ο κ. Πρόεδρος ανακάλεσε στην τάξη τον κ. Κοτρώνη Παναγιώτη τρεις (3) φορές, ο οποίος δεν συµµορφώθηκε. Στην συνέχεια ο κ. Πρόεδρος επικαλούµενος τον κανονισµό λειτουργίας του ηµοτικού Συµβουλίου έθεσε σε ψηφοφορία την αποµάκρυνση του κ. Κοτρώνη Παναγιώτη από την αίθουσα. Μετά την ψηφοφορία και κατά πλειοψηφία ο κ. Κοτρώνης Παναγιώτης, απεβλήθη από τη Συνεδρίαση. - Ο ηµοτικός Σύµβουλος κ. Αναστασιάδης Αντώνιος, αποχώρησε από την συνεδρίαση µετά την ολοκλήρωση του ως άνω θέµατος. Το ηµοτικό Συµβούλιο στην παραπάνω συνεδρίασή του, στο 9 ο θέµα της ηµερήσιας διάταξης, ύστερα από την υπ αριθµ / εισήγηση του Αντιδηµάρχου /κών Οικ/κών Λειτουργ., Ηλεκ. ιακ. & ιαφάνειας, κ. Στέργιου Γαλάνη, που έχει ως εξής: «Έχοντας υπόψη: 1. Το άρ. 19 του από 24/9-20/10/58 Β.. περί κωδικοποιήσεως εις ενιαίο κείµενο νόµου των ισχυουσών διατάξεων περί των προσόδων των ήµων και Κοινοτήτων. 2. Τον Α.Ν. 445/1968 περί Κοιµητηρίων και ενταφιασµού Νεκρών. 3. Τον Α.Ν. 582/1968 περί ηµοτικών και Κοινοτικών Κοιµητηρίων. 4. Το άρθρο 11 του Ν.. 318/1969 περί βεβαιώσεως και εισπράξεως των εσόδων των ήµων και Κοινοτήτων. 5. Το Π.. 933/ Το Π.. 210/1975 περί ταριχεύσεως µεταφοράς και ταφής νεκρών και οστών ανθρώπων. 7. Τον Ν. 547/1977.

3 8. Την Α. 5/1210/78 (ΦΕΚ Β 424) απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών περί όρων για την ίδρυση Κοιµητηρίων. 9. Το Π /80 περί καθορισµού αποστάσεων για την ίδρυση ή επέκταση Κοιµητηρίων. 10. Τα άρθρα 966 και 970 του Αστικού Κώδικα. 11. Την αριθµ. 211/1991 του ηµοτικού Συµβουλίου Σερρών µε θέµα Ψήφιση κανονισµού λειτουργίας και χρήσης των ηµοτικών Κοιµητηρίων. 12. Τον Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α ) Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ιοίκησης Πρόγραµµα Καλλικράτης. 13. Τις αποφάσεις των ηµοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων. 14. Την αριθµ.15/2011 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 15. Την αριθµ 506/2012 απόφαση της Οικονοµικής Επιτροπής. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Να εισηγηθείτε στο ηµοτικό Συµβούλιο Το νέο κανονισµό λειτουργίας των κοιµητηρίων του ήµου Σερρών µε στόχο την εύρυθµη λειτουργία των κοιµητηρίων του διευρυµένου ήµου µας. Σας υπενθυµίζουµε ότι ο εν ισχύ κανονισµός έχει εγκριθεί µε την αριθµ. 211/1991 απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου Σερρών. Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω παρακαλούµε για την έγκριση του νέου κανονισµού», και σχετική συζήτηση, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ Ψηφίζει τον Κανονισµό Λειτουργίας των Κοιµητηρίων του ήµου Σερρών, όπως ακολουθεί: ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 (Νοµικό πλαίσιο) Η λειτουργία των ηµοτικών Κοιµητηρίων διέπεται από τις παρακάτω διατάξεις: 1. από το αρ 19 του από 24/9-20/10/58 Β.. «περί κωδικοποιήσεως εις ενιαίο κείµενο νόµου των ισχυουσών διατάξεων περί των προσόδων των ήµων και Κοινοτήτων» 2. από τον Α.Ν. 445/1968 «περί Κοιµητηρίων και ενταφιασµού Νεκρών» 3. από τον Α.Ν. 582/1968 «περί ηµοτικών και Κοινοτικών Κοιµητηρίων» 4. από το άρθρο 11 του Ν.. 318/1969 «περί βεβαιώσεως και εισπράξεως των εσόδων των ήµων και Κοινοτήτων» 5. από το Π.. 933/ από το Π.. 210/1975 «περί ταριχεύσεως µεταφοράς και ταφής νεκρών και οστών ανθρώπων» 7. από το Ν. 547/ Από την Α. 5/1210/78 (ΦΕΚ Β 424) απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών «περί όρων για την ίδρυση Κοιµητηρίων» 9. από το Π /80 «περί καθορισµού αποστάσεων για την ίδρυση ή επέκταση Κοιµητηρίων» 10. από τα άρθρα 966 και 970 του Αστικού Κώδικα 12. από το Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ιοίκησης Πρόγραµµα Καλλικράτης»

4 11. από τον Οργανισµό Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήµου Σερρών που είναι σε ισχύ και κάθε άλλο σχετικό νόµο γενικά που δεν έχει καταργηθεί και δεν αντιστρατεύεται προς τον κανονισµό αυτό. ΑΡΘΡΟ Τα Κοιµητήρια ανήκουν στην αποκλειστική αρµοδιότητα του δήµου Σερρών και συγκεκριµένα στο Τµήµα δηµοτικών κοιµητηρίων της ιεύθυνσης Οικονοµικών Υπηρεσιών Ο οριζόµενος από το ήµαρχο αρµόδιος Αντιδήµαρχος εποπτεύει και ελέγχει όλες τις δραστηριότητες του Τµήµατος δηµοτικών κοιµητηρίων και υποβάλλει σε συνεργασία µε τον Προϊστάµενο του αρµόδιου Τµήµατος εισηγήσεις και προτάσεις κάθε φύσεως για την εύρυθµη και οµαλή λειτουργία των κοιµητηρίων στο ηµοτικό Συµβούλιο. Ο κανονισµός αφορά στη λειτουργία των δηµοτικών κοιµητηρίων του νέου διευρυµένου δήµου Σερρών. ΑΡΘΡΟ 3 (ΤΑΦΕΣ) 3.1. Η ταφή των νεκρών ενεργείται υποχρεωτικά µέσα στα δηµοτικά κοιµητήρια και στους ειδικούς χώρους που παραχωρούνται γι αυτό το σκοπό Ενταφιάζονται όλοι οι θανόντες κάτοικοι της κάθε δηµοτικής και τοπικής κοινότητας του ήµου Σερρών Η ταφή επιτρέπεται µετά από δώδεκα (12) ώρες από τη νόµιµη πιστοποίηση του θανάτου και σε περίπτωση νεκροτοµής αµέσως µετά από αυτή Κανένας νεκρός δεν ενταφιάζεται εάν δεν προσκοµισθεί στο Τµήµα των δηµοτικών κοιµητηρίων ληξιαρχική πράξη θανάτου του οικείου ληξιαρχείου θεωρηµένη από την αρµόδια αρχή Η ταφή γίνεται υποχρεωτικά εντός ξύλινων φέρετρων. Απαγορεύεται η χρησιµοποίηση φέρετρου από γυαλί ή άλλη παρεµφερή ανθεκτική ύλη. Κατά τη µεταφορά από κράτη του εξωτερικού µε σφραγισµένα από λαµαρίνα φέρετρα οι συγγενείς των θανόντων είναι υποχρεωµένοι να τα αντικαταστήσουν µε ξύλινα Οι παραχωρούµενοι τάφοι καθορίζονται από σχεδιάγραµµα (τοπογραφικό ταφολόγιο) το οποίο εγκρίνεται από το ηµοτικό Συµβούλιο. Το ταφολόγιο εφαρµόζεται πιστά από το Τµήµα των δηµοτικών κοιµητηρίων και δεν επιτρέπεται καµία απολύτως παρέκκλιση από αυτό και από την ρυµοτοµία των χώρων Καµία προσθήκη τάφου δεν επιτρέπεται σε βάρος της ρυµοτοµίας χωρίς την έγκριση του ηµοτικού Συµβουλίου. 3.8 Η µεταφορά του νεκρού γίνεται υποχρεωτικά από τα γραφεία κηδειών µέχρι το σηµείο της ταφής. Η θέση της ταφής καθορίζεται από το Τµήµα των δηµοτικών κοιµητηρίων εν επιτρέπεται η δηµιουργία ξεχωριστής ζώνης ταφής για αλλόθρησκους ή αλλόδοξους Η για οποιαδήποτε λόγο µεταφορά ή εκταφή νεκρού πριν την εκπνοή επταετίας γίνεται µόνο κατόπιν εντολής της αρµόδιας κατά τόπο Εισαγγελικής Αρχής. ΑΡΘΡΟ 4 (ΣΥΣΤΑΣΗ ΩΡΕΑΝ ΤΑΦΟΥ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ- ΩΡΕΑΝ ΤΑΦΗ) 4.1. Με απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου δύναται η σύσταση δωρεάν τάφου, τιµής ένεκεν για την ταφή αποβιωσάντων προσώπων µε εξαίρετη εθνική, κοινωνική και πολιτιστική δράση µε ειδικά αιτιολογηµένη απόφαση. Οι τάφοι αυτοί παραχωρούνται αποκλειστικά και µόνο για την ταφή των τιµωµένων προσώπων.

5 4.2. Γενικά, ο παραπάνω χώρος για τον οποίο παρέχεται το προαναφερόµενο δικαίωµα χρήσης δεν αποτελεί περιουσιακό στοιχείο εκείνου προς τον οποίο έγινε η παραχώρηση και απαγορεύεται η µεταβίβαση του σε ειδικούς (πώληση, δωρεά, ανταλλαγή) και καθολικούς (κληρονοµιά, διαθήκη) διαδόχους του Η ταφή των νεκρών αξιωµατικών και οπλιτών σε ώρα καθήκοντος του Στρατού, του Ναυτικού, της Αεροπορίας και των Σωµάτων Ασφαλείας εν γένει γίνεται δωρεάν τιµής ένεκεν Άποροι δηµότες του ήµου Σερρών, ενταφιάζονται δωρεάν µετά από ειδικά αιτιολογηµένη απόφαση του ηµάρχου Τέλος δωρεάν γίνεται η ταφή βρεφών (έως ενός έτους). ΑΡΘΡΟ 5 (ΑΝΑΚΟΜΙ Η ΟΣΤΩΝ) Ανακοµιδή οστών ονοµάζεται η µεταφορά γενικά από τον τάφο, των οστών του νεκρού ύστερα από πλήρη αποσύνθεση του πτώµατος, για να φυλαχθούν ή να τοποθετηθούν σε άλλο µέρος. Τα οστά φυλάσσονται στο οστεοφυλάκιο, στο χώρο δηλαδή του κοιµητηρίου, που είναι στεγασµένος ή κλειστός και περιλαµβάνει κατάλληλες υποδοχές για την φύλαξη των οστών των ανακοµιζοµένων νεκρών. Εάν δεν πρόκειται να φυλαχτούν, τα οστά µετά την ανακοµιδή τοποθετούνται στο χωνευτήριο. «Χωνευτήριο» ονοµάζεται ο χώρος στο έδαφος των δηµοτικών κοιµητηρίων, που χρησιµοποιείται για την τοποθέτηση των οστών των ανακοµιζοµένων νεκρών. 5.1.Ανακοµιδή των οστών θα γίνεται: Α) όταν παρέλθει επταετία από την ηµεροµηνία ταφής και µετά την προσκόµιση διπλότυπου εισπράξεως από το ήµο δικαιωµάτων εκταφής. Κατά την ταφή γίνεται καταχώρηση µε πλήρη στοιχεία τουλάχιστον ενός συγγενούς του θανόντος µε ταυτόχρονη παραλαβή µε αποδεικτικό κοινοποίησης έγγραφης ενηµέρωσης ότι η εκταφή θα γίνει µε την συµπλήρωση της επταετίας. Σε περίπτωση µη αυτόβουλης προσέλευσης των συγγενών του θανόντος η εκταφή διενεργείται αυτεπάγγελτα από το Τµήµα των δηµοτικών κοιµητηρίων µετά την συµπλήρωση της επταετίας. Η φύλαξη των οστών ενεργείται µετά από αίτηση των ενδιαφεροµένων οικείων και τα οστά θα διατηρούνται για το χρονικό διάστηµα ενός µήνα. Β) όταν κατά την αντίληψη του Τµήµατος των δηµοτικών κοιµητηρίων υπάρχουν τάφοι που πιθανόν εξέλιπαν οι αρχικοί δικαιούχοι και οι κατιόντες αυτών και έχει παρέλθει τριετία από την ταφή, ή οι τάφοι δεν φέρουν κανένα διακριτικό. Τα οστά φυλάσσονται στο οστεοφυλάκιο µε φροντίδα του ήµου και µετά παρέλευση τριετίας τοποθετούνται στο χωνευτήριο. Γ) εάν το ζητήσουν οι οικείοι του αποθανόντα πριν την παρέλευση επταετίας και όχι πριν τη συµπλήρωση πενταετίας Τα οστά φυλάσσονται σε οµοιόµορφα κιβώτια στο οστεοφυλάκιο των κοιµητηρίων. Τα κιβώτια κατασκευάζονται µε ευθύνη και έξοδα των οικείων του θανόντος. Οι διαστάσεις και το υλικό κατασκευής καθορίζονται από το ήµο εν επιτρέπεται η τοποθέτηση και φύλαξη στο ίδιο κιβώτιο οστών περισσότερων του ενός νεκρού Επιτρέπεται η µεταφορά οστών νεκρών πάσης θρησκείας σε οποιοδήποτε κοιµητήριο της επιλογής των οικείων. Επίσης επιτρέπεται η µεταφορά οστών από άλλα κοιµητήρια στα δηµοτικά κοιµητήρια του ήµου Σερρών, µετά από αίτηση των ενδιαφεροµένων, έγκριση του Τµήµατος των δηµοτικών κοιµητηρίων και εξόφληση του σχετικού τέλους Η φύλαξη των οστών γίνεται για µια επταετία. Μετά τη συµπλήρωση της επταετίας τα οστά τοποθετούνται στο χωνευτήριο.

6 5.6 Οι διατάξεις του άρθρου 5 ισχύουν µόνο για τα κοιµητήρια της δηµοτικής κοινότητας Σερρών. ΑΡΘΡΟ 6 (ΝΕΚΡΟΘΑΛΑΜΟΣ - ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ) 6.1. Στο νεκροθάλαµο µπορεί να παραµείνει ο νεκρός Α) όταν δεν έχει συµπληρωθεί ο από το νόµο προβλεπόµενος χρόνος από την ώρα θανάτου. Β) όταν πρέπει να διακοµισθεί για νεκροτοµή Σύµφωνα µε τον ισχύοντα Νόµο επιτρέπεται η αποτέφρωση των νεκρών. Ο ήµος χορηγεί άδεια αποτέφρωσης όταν προχωρήσει στην κατασκευή αποτεφρωτηρίου και εφόσον έχουν εκδοθεί τα σχετικά Προεδρικά ιατάγµατα που ορίζουν τη διαδικασία αποτέφρωσης. ΑΡΘΡΟ 7 (ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ) 7.1. Η εκτέλεση των έργων διακοσµήσεως και διαµορφώσεως των τάφων ενεργείται κατόπιν αιτήσεως των ενδιαφεροµένων και µε την καταβολή ανάλογου χρηµατικού ποσού. 7.2 Η εκτέλεση έργων θα γίνεται από ιδιώτες κατασκευαστές ή από τους οικείους του νεκρού (συγγένειας µέχρι 2 ου βαθµού) εφόσον ασκούν παρεµφερές επάγγελµα Οι κατασκευαστές προκειµένου να εκτελέσουν οποιαδήποτε εργασία στα δηµοτικά κοιµητήρια θα πρέπει να είναι γραµµένοι στο Μητρώο Κατασκευαστών που θα τηρείται στην Τεχνική ιεύθυνση του δήµου. Η εγγραφή στο µητρώο γίνεται οποιαδήποτε χρονική στιγµή µε την προσκόµιση των παρακάτω δικαιολογητικών: Α) αίτηση του ενδιαφεροµένου Β) εγγυητική επιστολή ύψους 500,00 ευρώ αναγνωρισµένης Τράπεζας ή ισόποσο γραµµάτιο του Ταµείου Παρακαταθηκών και ανείων ως εγγύηση για την αποκατάσταση ζηµιών που τυχόν θα προκληθούν από εργασίες ή από αυθαίρετη κατάληψη χώρων από υλικά και η οποία στο τέλος κάθε έτους θα επιστρέφεται εάν δεν υπάρχουν εκκρεµότητες, αλλιώς θα εκπίπτει υπέρ του ήµου Γ) ασφαλιστική και φορολογική ενηµερότητα ) δηµοτική ενηµερότητα Ε) υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνεται το ΑΦΜ και ότι έχουν λάβει γνώση του Κανονισµού Λειτουργίας του Κοιµητηρίου και θα συµµορφώνονται σε κάθε περίπτωση µε τις διατάξεις του κανονισµού και τις υποδείξεις της υπηρεσίας. Το παραπάνω ποσό καταβάλλεται πριν την έναρξη εργασιών διαφορετικά δεν ξεκινούν οι εργασίες Οι κατασκευαστές θα εργάζονται στο κοιµητήριο όλες τις ηµέρες εκτός Κυριακής και επισήµων αργιών και από ώρα και το απόγευµα ανάλογα µε το ωράριο υπηρεσίας των εργατών. Κάθε εργασία γενικά µέσα στο Νεκροταφείο θα αποπερατώνεται σε χρονικό διάστηµα ενός µήνα το αργότερο Απαγορεύεται ρητά η αποθήκευση υλικών µέσα στο χώρο του κοιµητηρίου Η εξωτερική µορφή και το µέγεθος των µνηµείων επί των τάφων πρέπει να συµβαδίζουν µε τη σοβαρότητα και την αισθητική εικόνα του χώρου. Θα πρέπει να αποφεύγονται οι υπερβολές στον εξωτερικό διάκοσµο των τάφων Οι τάφοι έχουν ορισµένες διαστάσεις και δεν επιτρέπεται καµία µεταβολή, προσθήκη ή αλλοίωση των διαστάσεων αυτών. Όπου κρίνεται απαραίτητη η στήριξη µαρµάρων, αυτή θα επιτυγχάνεται µε µικρό σινάζ, κράσπεδο κλπ. Πάνω στην µαρµάρινη πλάκα δεν επιτρέπεται χάραξη στοιχείων. Το όνοµα και τα λοιπά στοιχεία του νεκρού θα αναγράφονται επί ειδικών µαρµάρινων πλακιδίων τα οποία θα τοποθετούνται επί της πλάκας ή επί των καθ ύψος τοποθετούµενων στοιχείων.

7 Κάθε τι που θα αναγράφεται επί των µαρµάρινων πλακιδίων θα συντάσσεται στην Ελληνική γλώσσα εκτός της περίπτωσης που ο νεκρός είναι αλλοδαπός, οπότε επιτρέπεται ξενόγλωσση επιγραφή µε ύπαρξη όµως αντίστοιχης ελληνικής µετάφρασης Το πάχος των µαρµάρων που τοποθετούνται περιµετρικά των τάφων δεν µπορεί να ξεπερνά τα 95 εκατοστά. Το ύψος της µαρµάρινης πλάκας ή του σταυρού ή οποιουδήποτε άλλου στοιχείου τοποθετείται κάθετα στο πάνω µέρος του τάφου δεν µπορεί να ξεπερνά σε ύψος τα 70 εκατοστά από τη βάση της οριζόντιας µαρµάρινης πλάκας που τοποθετείται επάνω στον τάφο και σε πλάτος το πλάτος του τάφου Σε περίπτωση αλλοίωσης των διαστάσεων των τάφων καθ ύψος ή κατά πλάτος ή κατά µήκος, επιβάλλεται στον κατασκευαστή χρηµατικό πρόστιµο 300,00 σε περίπτωση που µετά από υπόδειξη της υπηρεσίας δεν επαναφέρει στην αρχική κατάσταση το µνηµείο εντός δύο ηµερών από την ειδοποίηση Η εισαγωγή ακατέργαστων υλικών στο κοιµητήριο καθώς και η επεξεργασία τους δεν επιτρέπεται. Η τοποθέτηση ή συναρµολόγηση υλικών γίνεται χωρίς να παρεµποδίζεται στο ελάχιστο η κυκλοφορία στους διαδρόµους Απαγορεύεται κάθε ενέργεια τεχνιτών ή εργατών που εκτελούν έργα στο δηµοτικό κοιµητήριο που αποβλέπει και κατατείνει εµφανώς και έκδηλα την προσέλκυση πελατών, πολύ δε περισσότερο σε διατάραξη της ευταξίας και της κοσµιότητας στους χώρους αυτούς λόγω επαγγελµατικών ανταγωνισµών ή διαπραγµατεύσεων µε πελάτες. Κάθε τέτοια περίπτωση που διαπιστώνεται θα επιφέρει την απαγόρευση εισόδου στο χώρο του κοιµητηρίου για χρονικό διάστηµα δεκαπέντε (15) ηµερών και σε περίπτωση υποτροπής για χρονικό διάστηµα δύο µηνών Τάφοι οι οποίοι χρειάζονται επισκευή πρέπει να επισκευάζονται υποχρεωτικά από τους δικαιούχους χρήσεως, µέσα σε προθεσµία ενός µήνα, διαφορετικά οι εργασίες εκτελούνται από το ήµο µε δαπάνες και για λογαριασµό των υπόχρεων, εφαρµοζόµενων εν προκειµένω των σχετικών περί βεβαιώσεως και εισπράξεως των δηµοτικών εσόδων διατάξεων. Για την επισκευή των τάφων οι δικαιούχοι ενηµερώνονται δέκα ηµέρες νωρίτερα από την ηµεροµηνία έναρξης των εργασιών. ΑΡΘΡΟ 8 (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ) 8.1. Προϊστάµενος στα δηµοτικά κοιµητήρια είναι ο υπάλληλος που διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα σύµφωνα µε τον Ο.Ε.Υ. του ήµου Σερρών και την κείµενη νοµοθεσία Είναι υπεύθυνος για την οµαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των δηµοτικών κοιµητηρίων και φροντίζει για την πιστή εφαρµογή των διατάξεων του παρόντος κανονισµού και της κείµενης νοµοθεσίας. Κατανέµει τα καθήκοντα των υπολοίπων υπαλλήλων του Τµήµατος µε κριτήριο τις εκάστοτε ανάγκες της του Τµήµατος. Το προσωπικό έχει υποχρέωση να συµπεριφέρεται προς τους προσερχόµενους ευπροσήγορα και µε ευπρέπεια, πρέπει να παρέχει τις υπηρεσίες του µε προθυµία, σεβασµό και κατανόηση. Το προσωπικό µε οποιαδήποτε σχέση και εάν υπηρετεί απαγορεύεται ρητά να έχει οποιουδήποτε είδους οικονοµική συναλλαγή µε εργολάβους κηδειών, µαρµαροτεχνίτες κατασκευαστές τάφων, διοργανωτές τελετών καθώς και µε τους οικείους του νεκρού. Οι ειδικότητες του προσωπικού και ο αριθµός τους καθορίζεται από τον Οργανισµό Εσωτερικής Υπηρεσίας και τα καθήκοντα από τον παρόντα Κανονισµό, αυτά δε είναι τα παρακάτω:

8 ΕΡΓΑΤΗΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ Α. Εκτελεί τις εργασίες ταφής, εκταφής, µεταφοράς οστών και διάλυσης φέρετρων µετά την εκταφή. Β. Καθαρίζει τους τάφους µετά τις ανακοµιδές και µεταφέρει τα απορρίµµατα στον χώρο που θα ορισθεί για τη µεταφορά τους µε απορριµµατοφόρο. Γ. Παραδίδει στον φύλακα που θα οριστεί κάθε χρήσιµο αντικείµενο που βρίσκει στις ανακοµιδές.. Ανοίγει τους τάφους και τους προετοιµάζει για την ταφή των νεκρών. Ε. Εκτελεί εργασίες ασβεστοχρισµάτων στους χώρους του κοιµητηρίου εξωτερικά και εσωτερικά. ΣΤ. Φροντίζει για την καθαριότητα των χώρων του κοιµητηρίου, των τουαλετών και των χώρων του προσωπικού και των ιερέων, του νεκροθαλάµου και του οστεοφυλακίου καθώς και την εκχέρσωση χόρτων. Ζ. Απαγορεύει την είσοδο οχηµάτων στο χώρο του κοιµητηρίου. Η. Αποµακρύνει από το χώρο του κοιµητηρίου κάθε άτοµο που δείχνει ασέβεια προς την ιερότητα του χώρου. Θ. Απαγορεύει την έξοδο από το κοιµητήριο κάθε αντικειµένου που χρησιµοποιήθηκε σε κηδεία ή διακοσµητικών πάνω σε τάφους. Ο υπάλληλος θα αµείβεται υπερωριακά όταν ειδοποιείται Κυριακή για ταφή. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ Α. Είναι υπεύθυνος για το άνοιγµα και το κλείσιµο της εξωτερικής πύλης κατά τις ώρες που έχουν καθορισθεί µε τον παρόντα κανονισµό. Β. Απαγορεύει την είσοδο των ατόµων που αναφέρονται στο άρθρο και σε περίπτωση µη συµµόρφωσης ειδοποιεί την ηµοτική Αστυνοµία. Γ. Απαγορεύει την είσοδο οχηµάτων στο χώρο του κοιµητηρίου.. Αποµακρύνει από το χώρο του κοιµητηρίου κάθε άτοµο που δείχνει ασέβεια προς την ιερότητα του χώρου. Ε. Απαγορεύει την έξοδο από το κοιµητήριο κάθε αντικειµένου που χρησιµοποιήθηκε σε κηδεία ή διακοσµητικών πάνω σε τάφους. ΣΤ. Τηρεί τα βιβλία του κοιµητηρίου. Ζ. Παρακολουθεί την εκτέλεση έργων επί των τάφων από τους µαρµαροτεχνίτες και την τήρηση των προβλεπόµενων από τον παρόντα κανονισµό για την κατασκευή και επισκευή τάφων. Η. Παραλαµβάνει τα οριζόµενα από τον παρόντα κανονισµό και τους σχετικούς νόµους, δικαιολογητικά για την ταφή, εκταφή, παράταση ταφής, φύλαξη οστών. Θ. Ενηµερώνει τον υπάλληλο που θα οριστεί για την εκπνοή του χρόνου ταφής, επαναταφής, φύλαξης οστών. Ι. Εγκρίνει τις θέσεις ταφής. ΑΡΘΡΟ 9 (ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) Η είσοδος στα δηµοτικά κοιµητήρια επιτρέπεται από την ανατολή του ηλίου έως µισή ώρα πριν τη δύση του ηλίου. Η εξωτερική πόρτα του δηµοτικών κοιµητηρίων κλείνει ένα τέταρτο πριν τη δύση του ηλίου. Όσοι βρίσκονται µέσα σε αυτό πρέπει να εξέλθουν αµέσως. Απαγορεύεται ρητά η είσοδος στο κοιµητήριο αυτοκινήτων, µεταφορικών µέσων και κάθε είδους οχηµάτων. Κατ εξαίρεση επιτρέπεται η είσοδος µε αυτοκίνητο σε άτοµα µε ειδικές ανάγκες αφού ζητηθεί πρώτα ειδική άδεια εισόδου από τον προϊστάµενο του Τµήµατος. Η µεταφορά των αναγκαίων για την εκτέλεση έργων υλικών για την κατασκευή τάφων θα διενεργείται από τις από ευτέρα έως και Σάββατο.

9 Οι εργολάβοι κηδειών είναι υποχρεωµένοι να τηρούν το παρακάτω ωράριο 8:00 έως 12:00 για όλο το χρόνο και το απόγευµα, τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο από 15:00 έως 16:45, Μάρτιο 15:30 έως 17:15, τον Απρίλιο 16:00 έως 18:30, τον Μάιο 17:00 έως 19:00, τον Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο από 18:00 έως 19:30, τον Σεπτέµβριο από 17:00 έως 19:00 και τον Οκτώβριο Νοέµβριο και εκέµβριο από 15:00 έως 16:45. Η ενηµέρωση στα αρµόδια γραφεία για ταφή θα γίνεται µέχρι τις 9 το πρωί. Σε περίπτωση που η ενηµέρωση γίνει µετά τις 9:00 η ταφή θα γίνεται την επόµενη µέρα. Οι υπάλληλοι των δηµοτικών κοιµητηρίων ακολουθούν το ωράριο που προβλέπεται από την κείµενη νοµοθεσία. ΑΡΘΡΟ 10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (Τέλη και ικαιώµατα) (υπ αριθµ. 506/2012 απόφαση της οικονοµικής επιτροπής (Α Α:Β4Μ7Ω10-3ΗΕ) Τα τέλη και τα δικαιώµατα επιβάλλονται βάσει του άρθρου 19 του Β.. 20/10/1958 «περί των προσόδων ήµων και Κοινοτήτων», βεβαιώνονται και εισπράττονται βάσει του Ν.. 318/69 «περί βεβαιώσεως και εισπράξεων των εσόδων των ήµων και Κοινοτήτων» και των άρθρων 3-5 του Β της 17/5-15/6/59 «περί οικονοµικής διοικήσεως και λογιστικού των ήµων και Κοινοτήτων» και διατίθενται για τη συντήρηση των Κοιµητηρίων. Τα τέλη και τα δικαιώµατα είναι τα ακόλουθα για τα κοιµητήρια της ηµοτικής Κοινότητας Σερρών: Α. δικαίωµα χρήσης χώρου για ταφή νεκρού Β. τέλος ανέγερση ταφής Γ. τέλος εκταφής νεκρού.. τέλος φύλαξης οστών Ορίζεται η εκταφή όλων των νεκρών στην 7ετία ( επταετία ). Θέση Πολυτελείας Α Θέση Β & Γ Θέση Α Κοιµητήρια Α. δικαίωµα χρήσης χώρου για ταφή νεκρού Β. τέλος ανέγερση ταφής Γ. τέλος εκταφής νεκρού Σύνολο Α. δικαίωµα χρήσης χώρου για ταφή νεκρού Β. τέλος ανέγερση ταφής Γ. τέλος εκταφής νεκρού Σύνολο Α. δικαίωµα χρήσης χώρου για ταφή νεκρού Β. τέλος ανέγερση ταφής Γ. τέλος εκταφής νεκρού Σύνολο 285,00 ευρώ 65,00 ευρώ 50,00 ευρώ 400,00 ευρώ 215,00 ευρώ 45,00 ευρώ 40,00 ευρώ 300,00 ευρώ 125,00 ευρώ 35,00 ευρώ 40,00 ευρώ 200,00 ευρώ Το τέλος φύλαξη οστών για τα Α Κοιµητήρια για κάθε έτος είναι 30,00 ευρώ.

10 Α Θέση Β & Γ Θέση Β Κοιµητήρια Α. δικαίωµα χρήσης χώρου για ταφή νεκρού Β. τέλος ανέγερση ταφής Γ. τέλος εκταφής νεκρού Σύνολο Α. δικαίωµα χρήσης χώρου για ταφή νεκρού Β. τέλος ανέγερση ταφής Γ. τέλος εκταφής νεκρού Σύνολο 215,00 ευρώ 45,00 ευρώ 40,00 ευρώ 300,00 ευρώ 125,00 ευρώ 35,00 ευρώ 40,00 ευρώ 200,00 ευρώ Το τέλος φύλαξη οστών για τα Β Κοιµητήρια για κάθε έτος είναι 20,00 ευρώ. Η είσπραξη των ανωτέρω τελών και δικαιωµάτων θα πραγµατοποιείται µε την έκδοση άδειας ταφής. Για τις υπόλοιπες ηµοτικές και Τοπικές Κοινότητες του ήµου Σερρών ορίζεται ως δικαίωµα χρήσης χώρου για ταφή νεκρού το ποσό των 10,00 ευρώ ετησίως ανά οικογενειακή µερίδα. Η είσπραξη των τελών θα γίνεται το πρώτο τρίµηνο κάθε έτους µετά από τη σύνταξη χρηµατικών καταλόγων ανά Κοινότητα. Για τους µη και µηδέποτε δηµότες ορίζεται: Α. δικαίωµα χρήσης χώρου για ταφή νεκρού, στο ποσό των 1.000,00, Β. τέλος ανέγερσης ταφής, στο ποσό των 250,00 και Γ. τέλος εκταφής νεκρού, στο ποσό των 250,00, συνολικά στο ποσό των 1.500,00 σε όλο τον ήµο Σερρών. Το τέλος φύλαξη οστών για κάθε έτος είναι 20,00. Κάθε προγενέστερη απόφαση που αφορά τα τέλη και δικαιώµατα κοιµητηρίων καταργείται. Η είσπραξη και η απόδοση θα είναι ανταποδοτική για κάθε κοιµητήριο. ΑΡΘΡΟ 11 (Γενικές Ρυθµίσεις) 11.1 Απαγορεύεται η είσοδος στα δηµοτικά κοιµητήρια σε όλα τα πρόσωπα που έχουν µαζί τους ζώα, σε επαίτες, σε διανοµείς έντυπου υλικού διαφηµιστικού ή µη, σε πρόσωπα που διατελούν σε κατάσταση µέθης και σε παιδιά κάτω των 12 ετών εάν δεν συνοδεύονται Απαγορεύεται η ανάρτηση οποιασδήποτε διαφήµισης στους χώρους των κοιµητηρίων και δεν εξαιρείται ο χώρος τέλεσης µνηµόσυνων, ο προαύλιος και εξωτερικός χώρος των κοιµητηρίων Τα αποκοπτόµενα άνθη και φυτά από τους τάφους δεν µπορούν να παραληφθούν από τους συγγενείς του νεκρού ούτε να εξέλθουν από τα κοιµητήρια για άλλη χρήση. Τα από τους τάφους απορριπτόµενα άνθη, στεφάνια και σταυροί, αφού αχρηστευθούν τοποθετούνται από το προσωπικό των κοιµητηρίων στο απορριµµατοφόρο του ήµου Απαγορεύεται η κοπή δέντρων χωρίς την έγκριση του τµήµατος πρασίνου του ήµου και οι εργασίες γίνονται από το συνεργείο του ήµου µε επίβλεψη των γεωπόνων.

11 11.5 Οι σκελετοί στεφανιών, τα κοντάρια κλπ τοποθετούνται στους κάδους απορριµµάτων από το προσωπικό των κοιµητηρίων και απορρίπτονται στο απορριµµατοφόρο του ήµου Αντικείµενα τα οποία χαρακτηρίζονται ως άχρηστα από το προσωπικό των κοιµητηρίων, αχρηστεύονται και απορρίπτονται Απαγορεύεται η εξαγωγή από τα κοιµητήρια κάθε αντικειµένου που χρησιµοποιήθηκε σε κηδεία ή διακοσµητικών στοιχείων που βρίσκονται επί των τάφων. Μετά τις εκταφές το προσωπικό των Κοιµητηρίων καταστρέφει και απορρίπτει τα αντικείµενα αυτά Απαγορεύεται ρητά η τοποθέτηση οποιασδήποτε επιγραφής στο χώρο των κοιµητηρίων (εκτός αυτών που βρίσκονται επάνω στους τάφους) Όπου στον παρόντα κανονισµό αναφέρεται «ειδοποίηση» η ειδοποίηση εννοείται ότι γίνεται εγγράφως και επί αποδείξει. (επίδοση ή συστηµένη επιστολή ή τηλεοµοιοτυπία ή ηλεκτρονική αλληλογραφία) και αναφέρει όλες τις συνέπειες που θα προκύψουν από την µη ανταπόκριση στην συγκεκριµένη ειδοποίηση Απαγορεύεται ρητά η εντός των κοιµητηρίων έκθεση πένθιµων αντικειµένων οποιασδήποτε µορφής και γενικά κάθε πράξη που προσβάλλει την σοβαρότητα του χώρου και εµποδίζει την οµαλή λειτουργία των κοιµητηρίων Απαγορεύονται τα στέγαστρα στους τάφους και αν υπάρχουν θα αποµακρύνονται µε ευθύνη των συγγενών των θανόντων. Επίσης δεν επιτρέπονται οι χτιστοί τάφοι (µε τσιµεντογωνίες, πέτρες και σίδερα) Οι τάφοι θα πρέπει να κατασκευάζονται µόνο µε συγκεκριµένα υλικά τα οποία είναι το µάρµαρο και το τούβλο. Άλλο υλικό δεν επιτρέπεται Απαγορεύεται το φύτεµα δέντρων-δενδρυλλίων πάσης φύσεως ανάµεσα στους τάφους για οποιονδήποτε λόγο. Οι Ληξίαρχοι του ήµου Σερρών οφείλουν µετά την έκδοση της άδειας ταφής για τα δηµοτικά κοιµητήρια του ήµου Σερρών να παραδίδουν έγγραφο µε τα δικαιώµατα και τις υποχρεώσεις, που απορρέουν από τη χρήση τάφων, στους άµεσους συγγενείς του θανόντα. ΑΡΘΡΟ 12 (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΤΑΦΟΙ) 1. Σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 970 του Αστικού Κώδικα είναι δυνατό να αποκτάται ιδιαίτερο ιδιωτικό δικαίωµα (ειδικό δικαίωµα) για ορισµένο χώρο ταφής (σύσταση οικογενειακού τάφου). Η παραχώρηση ιδιαιτέρου δικαιώµατος ταφής από τον ήµο, αποτελεί διοικητικής φύσεως παραχώρηση αδείας χρήσεως δηµοτικού πράγµατος. Οι σχετικές πράξεις του ήµου είναι εκτελεστές διοικητικές πράξεις. 2. Γενικά, ο χώρος για τον οποίο παρέχεται το προαναφερόµενο δικαίωµα χρήσης δεν αποτελεί περιουσιακό στοιχείο εκείνου προς τον οποίο έγινε η παραχώρηση και απαγορεύεται η µεταβίβαση του σε ειδικούς (πώληση, δωρεά, ανταλλαγή) και καθολικούς (κληρονοµιά, διαθήκη) διαδόχους του. 3. Οι οικογενειακοί τάφοι που υπάρχουν σήµερα στο χώρο των κοιµητηρίων, υπάγονται στις διατάξεις του παρόντος κανονισµού. Στην περίπτωση που υπάρχει οικογενειακός τάφος, ως αρχικός δικαιούχος για την προσµέτρηση του χρόνου διαρκείας του οικογενειακού τάφου, θεωρείται αυτός που έκανα πράξη αγοράς και η παραχώρηση και σύσταση του δεν έχει χαρακτήρα αγοροπωλησίας. 4. Στους οικογενειακούς τάφους παρέχεται το αποκλειστικό δικαίωµα ταφής του συζύγου ή της συζύγου του αρχικού δικαιούχου, των παιδιών (νοµίµων ή θετών) µετά των συζύγων τους, των γονέων του αρχικού δικαιούχου και των αδελφών του, εφόσον δεν έχουν δική τους οικογένεια.

12 5. Όταν εκλείψει ο αρχικός δικαιούχος οικογενειακού τάφου καθώς επίσης και όλοι οι δικαιούχοι που προαναφέρθηκαν και αφού παρέλθει πενταετία από την τελευταία ταφή ή εφόσον παραιτηθούν του δικαιώµατος της περαιτέρω χρήσεως αυτού, το δικαίωµα χρήσεως περιέχεται στο ήµο ο οποίος δύναται να διαθέσει αυτούς ελευθέρως σύµφωνα µε τις διατάξεις του παρόντος. Προκειµένου να διαπιστωθεί ότι έχουν εκλείψει οι δικαιούχοι που αναγνωρίζονται ευθέως από τον νόµο ή τον παρόντα Κανονισµό, αυτοί καλούνται µε γενική πρόσκληση που δηµοσιεύεται στις τοπικές εφηµερίδες ή µε εξώδικη πρόσκληση κατά τις διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής ικονοµίας να προσέλθουν εντός εύλογης προθεσµίας και να αποδείξουν τη συγγένεια. 6. Οι κληρονόµοι του τελευταίου δικαιούχου εφόσον το ζητήσουν, έχουν δικαίωµα προτιµήσεως, έναντι οποιουδήποτε άλλου στην εκ νέου παραχώρηση του χώρου. 7. Παλιοί τάφοι χωρίς ενδεικτικά στοιχεία ή τάφοι των οποίων ο τελευταίος δικαιούχος δεν κατέλειπε δικαιούχους περιέχονται επίσης στο ήµο εφόσον παρέλθει πενταετία από την τελευταία ταφή και διατίθενται εκ νέου. 8. Τάφοι των οποίων η αποµάκρυνση κρίνεται αναγκαία για λόγους γενικότερης διαρρυθµίσεως του χώρου των Κοιµητηρίων µεταφέρονται µετά από απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου σε άλλη θέση µε µέριµνα και δαπάνες του ήµου. ΑΡΘΡΟ 13 (ΒΙΒΛΙΑ) Τα τηρούµενα βιβλία από το τµήµα των δηµοτικών κοιµητηρίων είναι τα παρακάτω: Α) αλφαβητικό ευρετήριο ενταφιασµών εκταφών Β) βιβλίο µεταφορών οστών Γ) βιβλίο παρατάσεων ταφής ) βιβλίο φυλασσοµένων οστών στο οστεοφυλάκιο Ε) βιβλίο αντικειµένων τάφων Ζ) βιβλίο µητρώου κοιµητηρίου ΑΡΘΡΟ 14 (ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ) Το δικαίωµα χρήσης των αιθουσών τελετών των δηµοτικών κοιµητηρίων παραχωρούνται έναντι µηνιαίου µισθώµατος κατόπιν πλειοδοτικής δηµοπρασίας σε ιδιώτες σύµφωνα µε τις διατάξεις περί µίσθωσης ακινήτων. Το ύψος του µισθώµατος καθορίζεται µε απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου µετά από εισήγηση της Οικονοµικής Επιτροπής. Ο πλειοδοτών είναι υπεύθυνος για την ευταξία και την καθαριότητα του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου της αίθουσας τελετών. Οι ώρες λειτουργίας της αίθουσας τελετών είναι οι ίδιες µε τις ώρες λειτουργίας του δηµοτικών κοιµητηρίων Ο εξοπλισµός της αίθουσας ανήκει στον εκµισθωτή του χώρου ο οποίος είναι και υπεύθυνος απέναντι στις υγειονοµικές αρχές. Τα έξοδα ηλεκτροφωτισµού, τα τέλη καθαριότητας και ύδρευσης βαρύνουν τον εκµισθωτή. ΑΡΘΡΟ 15 (ΜΕΤΑΦΟΡΑ ή ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ) Στην αρµοδιότητα του ήµου ανήκει η µεταφορά µεµονωµένων ή όλων των τάφων των κοιµητηρίων σε άλλο µέρος καθώς και η κατάργησή του, δηλαδή η απαγόρευση ενταφιασµών σ αυτό και η ίδρυση νέου νεκροταφείου, όταν αυτό επιβάλλεται για λόγους δηµόσιας υγείας και γενικά για λόγους δηµοσίου συµφέροντος.

13 Οι λόγοι δηµοσίου συµφέροντος που επιβάλουν τη µεταφορά ή την κατάργηση του νεκροταφείου, πρέπει να προσδιορίζονται µε σαφή και συγκεκριµένο τρόπο στην ειδικά αιτιολογηµένη απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου. Στους λόγους αυτούς δεν συµπεριλαµβάνονται, η αδυναµία του ήµου να ανταποκριθεί στην συντήρηση του κοιµητηρίου. Η απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου για την εκταφή και την µεταφορά των νεκρών ή την αναστολή ή την οριστική απαγόρευση των ενταφιασµών στο κοιµητήριο, αποτελεί ατοµική διοικητική πράξη γενικού περιεχοµένου, που µπορεί να προκαλέσει διοικητικές διαφορές, για την επίλυση των οποίων αρµόδια είναι τα διοικητικά δικαστήρια. ΑΡΘΡΟ 16 (ΤΕΛΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ) Τα εγκαταλειφθέντα κοιµητήρια µετατρέπονται σε χώρους πρασίνου µε απόφαση δηµοτικού συµβουλίου. Η χρήση του χώρου των εγκαταλελειµµένων κοιµητηρίων για άλλο σκοπό είναι δυνατή µόνον µετά την παρέλευση εικοσαετίας από την ταφή του τελευταίου νεκρού και µετά από απόφαση δηµοτικού συµβουλίου. Προϋπόθεση για την µετατροπή σε χώρους πρασίνου των εγκαταλελειµµένων κοιµητηρίων είναι να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανακοµιδής των οστών από αυτά. Όσον αφορά τις λοιπές εγκαταστάσεις του κοιµητηρίου, που δεν εµπίπτουν στην στενή έννοια των κοιµητηρίων (κενοτάφια, νεκροθάλαµοι, οστεοφυλάκια, αίθουσες αναµονής, κυλικεία, χώροι διοίκησης), σε περίπτωση µεταφοράς ή εγκατάλειψης των κοιµητηρίων µπορούν να χρησιµοποιηθούν για άλλο σκοπό, καθώς αίρεται η αναγκαιότητα ύπαρξης και ο λειτουργικός τους σύνδεσµος µε τους χώρους ταφής. ΑΡΘΡΟ 17 Ο Κανονισµός ισχύει αµέσως µετά την σύµφωνα µε τον νόµο έγκρισή του και καταργείται κάθε προηγούµενος και κάθε απόφαση που δεν είναι σύµφωνη µε αυτόν. Αναθέτει στον κ. ήµαρχο τις παραπέρα ενέργειες. Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΟΥ.Σ. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Σέρρες Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ.Σ. ΧΟΥΡΟΥΖΙ ΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Όπως υπογράφουν στο πρακτικό Πιστό Αντίγραφο Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙ ΗΣ Μ. Ε.. Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ. Σ. ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

ΑΔΑ: 45ΟΓΩ10-ΛΣΒ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: 45ΟΓΩ10-ΛΣΒ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 26 / 25-10-2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 867 / 2011 ΘΕΜΑ: Έγκριση µελέτης της παροχής υπηρεσιών µε τίτλο: «Αποκοµιδή

Διαβάστε περισσότερα

Παπαδοπούλου Φωτεινή Γαλάνης Στέργιος Γάτσιος Αθανάσιος Σούζας Ζαχαρίας Γκότσης Ηλίας Σταυρόπουλος Χριστόδουλος

Παπαδοπούλου Φωτεινή Γαλάνης Στέργιος Γάτσιος Αθανάσιος Σούζας Ζαχαρίας Γκότσης Ηλίας Σταυρόπουλος Χριστόδουλος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 7 / 13-03-2013 Αριθµ. Απόφασης: 147 / 2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση δαπάνης για την µετάδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΦΑΩ10-ΧΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: ΒΕΦΑΩ10-ΧΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 31 / 19-12-2012 Αριθµ. Απόφασης: 842 / 2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Επιλογή πιστωτικού ιδρύµατος προς

Διαβάστε περισσότερα

: 13 / 18-4 - 2011 : 439 / 2011 : 2011 20:00 13/12-4-2011 41

: 13 / 18-4 - 2011 : 439 / 2011 : 2011 20:00 13/12-4-2011 41 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 13 / 18-4 - 2011 Αριθµ. Απόφασης: 439 / 2011 ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 840 / 2012 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Αριθµ. Απόφασης: 840 / 2012 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 31 / 19-12-2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 840 / 2012 ΘΕΜΑ: Ψήφιση Κανονισµού Λειτουργίας των

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 467 / 2014

Αριθµ. Απόφασης: 467 / 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 14 / 17-07-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 467 / 2014 ΘΕΜΑ: Αναµόρφωση πιστώσεων εγκεκριµένου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΟΖΛΩ10-ΞΩΑ. Αριθµ. Απόφασης: 18 / 2012 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: ΒΟΖΛΩ10-ΞΩΑ. Αριθµ. Απόφασης: 18 / 2012 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 2 / 1-02-2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 18 / 2012 ΘΕΜΑ: Έγκριση ίδιας ς «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ». του ήµου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4Μ9Ω10-0ΡΞ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ FYROM

ΑΔΑ: Β4Μ9Ω10-0ΡΞ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ FYROM ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 29 / 05-12-2012 Αριθµ. Απόφασης: 780 / 2012 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Αποδοχή χρηµατοδότησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4Α3ΩΩ10-5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 16 / Αριθµ. Απόφασης: 496 / 2011 ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

ΑΔΑ: 4Α3ΩΩ10-5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 16 / Αριθµ. Απόφασης: 496 / 2011 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 16 / 31-05-2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 496 / 2011 ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση τριµελών Επιτροπών για αξιολόγηση τεχνικών

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 453 / 2014

Αριθµ. Απόφασης: 453 / 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 14 / 17-07-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 453 / 2014 ΘΕΜΑ: Έγκριση καθιέρωσης εργασίας του

Διαβάστε περισσότερα

: 13 / 18-4 - 2011 : 424 / 2011 2011 20:00 13/12-4-2011 41

: 13 / 18-4 - 2011 : 424 / 2011 2011 20:00 13/12-4-2011 41 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 13 / 18-4 - 2011 Αριθµ. Απόφασης: 424 / 2011 ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΤΜΩ10-ΥΝΚ. ΘΕΜΑ: Έγκριση καταστροφής και εκποίησης άχρηστων υλικών του ήµου. Στις Σέρρες και στο ηµοτικό Κατάστηµα, σήµερα την 19 η του µηνός

ΑΔΑ: Β4ΤΜΩ10-ΥΝΚ. ΘΕΜΑ: Έγκριση καταστροφής και εκποίησης άχρηστων υλικών του ήµου. Στις Σέρρες και στο ηµοτικό Κατάστηµα, σήµερα την 19 η του µηνός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 23 / 9-09-202 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 559 / 202 ΘΕΜΑ: Έγκριση καταστροφής και εκποίησης άχρηστων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΙΟΩ10-ΞΚ2 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Αριθµ. Απόφασης: 347 / 2014

ΑΔΑ: ΒΙΙΟΩ10-ΞΚ2 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Αριθµ. Απόφασης: 347 / 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 10 / 16-04-2014 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 347 / 2014 ΘΕΜΑ:Έγκριση εκπόνησης

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 245 / 2015 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Αριθµ. Απόφασης: 245 / 2015 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 9 / 22-04-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 245 / 2015 ΘΕΜΑ: Έγκριση απολογισµού και ισολογισµού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ08Ω10-ΕΛ6 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: ΒΛ08Ω10-ΕΛ6 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 30 / 27-11-2013 Αριθµ. Απόφασης: 815 / 2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση απ ευθείας ανάθεσης της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ19Ω10-ΟΩΒ ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: ΒΛ19Ω10-ΟΩΒ ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 26 / 06-11-2013 Αριθµ. Απόφασης: 750 / 2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση της 2 ης τροποποίησης χρονοδιαγράµµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΘΞΩ10-8. ΘΕΜΑ: Καθορισµός αποζηµίωσης για αυθαίρετη κατάληψη δηµοτικών κτηµάτων για την καλλιεργητική περίοδο 2009-2010.

ΑΔΑ: 4ΑΘΞΩ10-8. ΘΕΜΑ: Καθορισµός αποζηµίωσης για αυθαίρετη κατάληψη δηµοτικών κτηµάτων για την καλλιεργητική περίοδο 2009-2010. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 13 / 18-04-2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 380 / 2011 ΘΕΜΑ: Καθορισµός αποζηµίωσης για αυθαίρετη κατάληψη δηµοτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΛΑΩ10-ΧΧΜ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β4ΛΑΩ10-ΧΧΜ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 12 / 02-05-2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 256 / 2012 ΘΕΜΑ: Αποδοχή χρηµατοδότησης για την υλοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 161 / 2016

Αριθµ. Απόφασης: 161 / 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 5 / 16-03-2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 161 / 2016 ΘΕΜΑ: Αναγνώριση - έγκριση πληρωµής τόκων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ 2020.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ 2020. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 2 / 03-02-2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 24 / 2016 ΘΕΜΑ: Έγκριση επικαιροποίησης εγχειριδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 10 / 13-05-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 324 / 2015 ΘΕΜΑ: Έγκριση χορήγησης οικονοµικού βοηθήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 363 / 2016 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Αριθµ. Απόφασης: 363 / 2016 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 10 / 01-06-2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 363 / 2016 ΘΕΜΑ: Έγκριση χορήγησης αδειών υπαίθριου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 718 / 2014 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Αριθµ. Απόφασης: 718 / 2014 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 23 / 29-10-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 718 / 2014 ΘΕΜΑ: ωρεάν παραχώρηση κατά χρήση ισόγειου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 10 / 13-05-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 288 / 2015 ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της αριθµ. 651/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΜΕΩ10-Λ5Ψ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: Β4ΜΕΩ10-Λ5Ψ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 28 / 21-11-2012 Αριθµ. Απόφασης: 721 / 2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Προσδιορισµός της αξίας των τµηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 785 / 2014

Αριθµ. Απόφασης: 785 / 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 25 / 12-11-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 785 / 2014 ΘΕΜΑ: Έγκριση καταβολής εξόδων κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Αριθµ. Απόφασης: 797 / 2014. ΘΕΜΑ: Έγκριση καταστροφής και εκποίησης άχρηστων υλικών του ήµου.

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Αριθµ. Απόφασης: 797 / 2014. ΘΕΜΑ: Έγκριση καταστροφής και εκποίησης άχρηστων υλικών του ήµου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 26 / 03-12-2014 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 797 / 2014 ΘΕΜΑ: Έγκριση καταστροφής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΣΒΩ10-ΨΚΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 17 / Αριθµ. Απόφασης: 540 / 2011 ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

ΑΔΑ: 4ΑΣΒΩ10-ΨΚΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 17 / Αριθµ. Απόφασης: 540 / 2011 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 17 / 15-06-2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 540 / 2011 ΘΕΜΑ: Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την προµήθεια εντύπων

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 219 / 2016

Αριθµ. Απόφασης: 219 / 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 6 / 30-03-2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 219 / 2016 ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της υπ' αριθµ. 40/2016

Διαβάστε περισσότερα

=========================

========================= ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 39 ο έτους 2015 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 10 / 13-05-2015 Αριθµ. Απόφασης: 281 / 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση ανακήρυξης του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΘΔΩ10-Ω ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 6 / Αριθµ. Απόφασης: 242 / 2011 ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

ΑΔΑ: 4ΑΘΔΩ10-Ω ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 6 / Αριθµ. Απόφασης: 242 / 2011 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 6 / 23-02-2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 242 / 2011 ΘΕΜΑ: «Συνέχιση χρήσης του οικήµατος της Εστίας του ανέργου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΞΧΩ10-5ΙΧ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Αριθµ. Απόφασης: 716 / 2013 ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: ΒΛΞΧΩ10-5ΙΧ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Αριθµ. Απόφασης: 716 / 2013 ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 25 / 22-10-2013 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 716 / 2013 ΘΕΜΑ: Έγκριση διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β43ΦΩ10-ΑΣΨ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β43ΦΩ10-ΑΣΨ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 24 / 10-10-2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 612 / 2012 ΘΕΜΑ: Έγκριση εκχώρησης ποσοστού ηµερήσιου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 7 / 01-04-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 225 / 2015 ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της αριθµ. 888/2014 απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 19 / 23-09-2014 Αριθµ. Απόφασης: 607 / 2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση µετάθεσης χρόνου παράδοσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 27 / 17-12-2014. Αριθµ. Απόφασης: 861 / 2014 ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 27 / 17-12-2014. Αριθµ. Απόφασης: 861 / 2014 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 27 / 17-12-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 861 / 2014 ΘΕΜΑ: Επιλογή πιστωτικού ιδρύµατος προς

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 647 / 2015

Αριθµ. Απόφασης: 647 / 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 21 / 30-10-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 647 / 2015 ΘΕΜΑ: Μείωση δηµοτικών τελών µέχρι 50%

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 19 / 23-09-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 567 / 2014 ΘΕΜΑ: Ορισµός µελών ιοικητικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΑΦΩ10-ΣΩ3 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: ΒΕΑΦΩ10-ΣΩ3 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 8 / 03-04-2013 Αριθµ. Απόφασης: 196 / 2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση πρακτικού της επιτροπής επίλυσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β44ΧΩ Στις Σέρρες και στο ηµοτικό Κατάστηµα, σήµερα την 29 η του µηνός

ΑΔΑ: Β44ΧΩ Στις Σέρρες και στο ηµοτικό Κατάστηµα, σήµερα την 29 η του µηνός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 6 / 29-02-2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Αριθµ. Απόφασης: 79 / 2012 ΘΕΜΑ: Έγκριση συµµετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4Α8ΠΩ10-60Ω ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 21 / 29-08-2011. Αριθµ. Απόφασης: 729 / 2011 ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

ΑΔΑ: 4Α8ΠΩ10-60Ω ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 21 / 29-08-2011. Αριθµ. Απόφασης: 729 / 2011 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 21 / 29-08-2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 729 / 2011 ΘΕΜΑ: Έγκριση παράτασης τµηµατικών προθεσµιών του έργου:

Διαβάστε περισσότερα

: 25 / 12-10-2011 : 857 / 2011 2011 20:00 25/06-10-2011

: 25 / 12-10-2011 : 857 / 2011  2011  20:00 25/06-10-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α) Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 25 / 12-10-2011 Αριθµ. Απόφασης: 857 / 2011 ΘΕΜΑ: Έγκριση µελέτης προµήθειας υγρών

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 401 / 2014

Αριθµ. Απόφασης: 401 / 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 12 / 11-06-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 401 / 2014 ΘΕΜΑ: Έγκριση διοργάνωσης της 10 ης Ανθοκοµικής

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 785 / 2015

Αριθµ. Απόφασης: 785 / 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 27 / 16-12-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 785 / 2015 ΘΕΜΑ: Καθορισµός τιµής ζώνης κτισµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 9 / 22-04-2015 Αριθµ. Απόφασης: 254 / 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση τροποποίησης σύµβασης της

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 378 / 2015. ΘΕΜΑ: Έγκριση µη µεταφοράς των χρηµατικών διαθεσίµων του ήµου Σερρών που είναι στη Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών.

Αριθµ. Απόφασης: 378 / 2015. ΘΕΜΑ: Έγκριση µη µεταφοράς των χρηµατικών διαθεσίµων του ήµου Σερρών που είναι στη Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 13 / 17-06-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 378 / 2015 ΘΕΜΑ: Έγκριση µη µεταφοράς των χρηµατικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΡΝΩ10-ΛΧΤ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: ΒΙΡΝΩ10-ΛΧΤ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 4 / 05-02-2014 Αριθµ. Απόφασης: 116 / 2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: ιαγραφή οφειλετών από τους χρηµατικούς

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 450 / 2015 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Αριθµ. Απόφασης: 450 / 2015 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 16 / 29-07-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 450 / 2015 ΘΕΜΑ: Έγκριση Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασµού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 5 / 16-03-2016 Αριθµ. Απόφασης: 151α / 2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση παροχής υπηρεσιών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ9ΓΩ10-ΧΗΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛ9ΓΩ10-ΧΗΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 18 / 28-08-2013 Αριθµ. Απόφασης: 561 / 2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Αποδοχή χρηµατοδότησης πίστωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β49ΖΩ10-0ΔΧ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: Β49ΖΩ10-0ΔΧ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 12 / 02-05-2012 Αριθµ. Απόφασης: 254 / 2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση σύναψης Σύµβασης ιαβαθµικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙ09Ω10-ΗΥΦ. Αριθµ. Απόφασης: 297 / 2014

ΑΔΑ: ΒΙ09Ω10-ΗΥΦ. Αριθµ. Απόφασης: 297 / 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 10 / 16-04-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 297 / 2014 ΘΕΜΑ: Έγκριση δαπάνης και διάθεση σχετικής

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 479 / ΘΕΜΑ: Έγκριση τροποποίησης του Κανονισµού Χρήσης Χώρων Φορτοεκφόρτωσης στην πόλη των Σερρών.

Αριθµ. Απόφασης: 479 / ΘΕΜΑ: Έγκριση τροποποίησης του Κανονισµού Χρήσης Χώρων Φορτοεκφόρτωσης στην πόλη των Σερρών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 10 / 20-06-2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 479 / 2018 ΘΕΜΑ: Έγκριση τροποποίησης του Κανονισµού

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 566 / 2017

Αριθµ. Απόφασης: 566 / 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 13 / 19-07-2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 566 / 2017 ΘΕΜΑ: Έγκριση κατάρτισης Κανονισµού χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4Μ7Ω10-596 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: Β4Μ7Ω10-596 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 15 / 30-05-2012 Αριθµ. Απόφασης: 359 / 2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση δωρεάν παραχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

Τσαλίκογλου ηµήτριος Γρηγοριάδης Χρήστος

Τσαλίκογλου ηµήτριος Γρηγοριάδης Χρήστος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 5 / 25-02-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Β' Αριθµ. Απόφασης: 101 / 2015 ΘΕΜΑ: Αναµόρφωση πιστώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 678 / 2014 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Αριθµ. Απόφασης: 678 / 2014 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 21 / 15-10-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 678 / 2014 ΘΕΜΑ: Έγκριση διενέργειας προµηθειών για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΛΚΩ10-ΙΑΨ. Αριθµ. Απόφασης: 663α / 2013 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: ΒΛΛΚΩ10-ΙΑΨ. Αριθµ. Απόφασης: 663α / 2013 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 21 / 25-09-2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 663α / 2013 ΘΕΜΑ: Έγκριση δαπανών και διάθεση σχετικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ9ΛΩ10-Φ4Μ ΘΕΜΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: ΒΛ9ΛΩ10-Φ4Μ ΘΕΜΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΔΑ: ΒΛ9ΛΩ-Φ4Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 8 / 28-8-23 Αριθµ. Απόφασης: 544 / 23 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση προϋπολογισµού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΤΝΩ10-83Υ. Στις Σέρρες και στο ηµοτικό Κατάστηµα, σήµερα την 19 η του µηνός

ΑΔΑ: Β4ΤΝΩ10-83Υ. Στις Σέρρες και στο ηµοτικό Κατάστηµα, σήµερα την 19 η του µηνός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 23 / 19-09-2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 578 / 2012 ΘΕΜΑ: Έγκριση παράτασης υφιστάµενων συµβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΩΣΩ10-ΣΞ2 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β4ΩΣΩ10-ΣΞ2 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 10 / 11-04-2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 234 / 2012 ΘΕΜΑ: Έγκριση χορήγησης αδειών υπαίθριου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 38 / 2017

Αριθµ. Απόφασης: 38 / 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 2 / 25-01-2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 38 / 2017 ΘΕΜΑ:Έγκριση συντήρησης-υποστήριξης συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 5 / 25-02-2015 Αριθµ. Απόφασης: 89 / 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση διοργάνωσης της 11 ης Ανθοκοµικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 16 / Αριθµ. Απόφασης: 474 / 2015 ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 16 / Αριθµ. Απόφασης: 474 / 2015 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 16 / 29-07-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 474 / 2015 ΘΕΜΑ: ωρεάν παραχώρηση κατά χρήση του

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 379 / 2015 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Αριθµ. Απόφασης: 379 / 2015 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 13 / 17-06-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 379 / 2015 ΘΕΜΑ: ωρεάν παραχώρηση κατά χρήση δύο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΖΔΩ10-86Ν ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΕΖΔΩ10-86Ν ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 12 / 22-05-2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 335 / 2013 ΘΕΜΑ: Ενηµέρωση για τα προβλήµατα του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΜΠΩ10-ΤΘΧ. Αριθµ. Απόφασης: 710 / 2012 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: Β4ΜΠΩ10-ΤΘΧ. Αριθµ. Απόφασης: 710 / 2012 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 28 / 21-11-2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 710 / 2012 ΘΕΜΑ: Καθορισµός τελών κατάληψης κοινόχρηστου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αυτοδίκαιη παράταση µίσθωσης των υπ αρ. 6 & 7 καταστηµάτων του ηµοτικού Μεγάρου, βάσει του Ν. 4257/2014, άρθρο 45 παρ. 2β.

ΘΕΜΑ: Αυτοδίκαιη παράταση µίσθωσης των υπ αρ. 6 & 7 καταστηµάτων του ηµοτικού Μεγάρου, βάσει του Ν. 4257/2014, άρθρο 45 παρ. 2β. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 10 / 13-05-2015 Αριθµ. Απόφασης: 296 / 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Αυτοδίκαιη παράταση µίσθωσης των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β49ΖΩ10-ΑΞΒ. Αριθµ. Απόφασης: 302 / 2012 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: Β49ΖΩ10-ΑΞΒ. Αριθµ. Απόφασης: 302 / 2012 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 12 / 02-05-2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 302 / 2012 ΘΕΜΑ: Έγκριση συµµετοχής σε προτάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 402 / 2015

Αριθµ. Απόφασης: 402 / 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 13 / 17-06-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 402 / 2015 ΘΕΜΑ: Έγκριση συµµετοχής του ήµου Σερρών

Διαβάστε περισσότερα

: 11 / : 336 / :00 11/

: 11 / : 336 / :00 11/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 11 / 27-05-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 336 / 2015 ΘΕΜΑ: Έκδοση κανονιστικής απόφασης για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 5 / 25-02-2015 Αριθµ. Απόφασης: 124 / 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση 10 ου / 2014 πρακτικού της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΛΝΩ10-2Α6 ========================= -1-

ΑΔΑ: Β4ΛΝΩ10-2Α6 ========================= -1- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 21 ο έτους 2012 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β436Ω10-ΧΟΟ. Αριθµ. Απόφασης: 613 / 2012 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: Β436Ω10-ΧΟΟ. Αριθµ. Απόφασης: 613 / 2012 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 24 / 10-10-2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 613 / 2012 ΘΕΜΑ: Έκδοση κανονιστικής απόφασης κυκλοφοριακών

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 565 / 2017

Αριθµ. Απόφασης: 565 / 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 13 / 19-07-2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 565 / 2017 ΘΕΜΑ: Έκδοση Κανονιστικής Απόφασης προσωρινών

Διαβάστε περισσότερα

1 ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 31/2011

1 ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 31/2011 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 7 ης /2011 Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου ΘΕΜΑ 2 ο : «Κανονισμός Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΓ9Ω10-Β ========================= 03-2011.

ΑΔΑ: 4ΑΓ9Ω10-Β ========================= 03-2011. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 2 ο έτους 2011 ========================= Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ήµου Σερρών (Συνεδρίαση 2 η ) Στις Σέρρες, σήµερα 1 Απριλίου 2011, ηµέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 14.00,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΙΛΩ10-ΕΕ4 ========================= 3463/06) -1-

ΑΔΑ: ΒΕΙΛΩ10-ΕΕ4 ========================= 3463/06) -1- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 03 ο έτους 2013 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ4ΚΩ10-ΒΒΡ ========================= -1-

ΑΔΑ: ΒΛ4ΚΩ10-ΒΒΡ ========================= -1- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 21 ο έτους 2013 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου

Διαβάστε περισσότερα

Τερζής Βασίλειος ρίγκα Χρυσούλα

Τερζής Βασίλειος ρίγκα Χρυσούλα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 7 / 22-03-2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 203 / 2017 ΘΕΜΑ: Έγκριση και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΕΡΩ10-3ΨΚ. Αριθµ. Απόφασης: 40 / 2014 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: ΒΙΕΡΩ10-3ΨΚ. Αριθµ. Απόφασης: 40 / 2014 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 2 / 22-01-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 40 / 2014 ΘΕΜΑ: Γνωµοδότηση σχετικά µε κίνηση λεωφορείων

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 326 / 2016

Αριθµ. Απόφασης: 326 / 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 9 / 12-05-2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 326 / 2016 ΘΕΜΑ: Εξέταση ένστασης του αναδόχου του

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης, τρόπος εκτέλεσης και ανάθεση παροχής υπηρεσιών για on line λογισµικό εξυπηρέτησης πολιτών.

ΘΕΜΑ: Έγκριση και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης, τρόπος εκτέλεσης και ανάθεση παροχής υπηρεσιών για on line λογισµικό εξυπηρέτησης πολιτών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 27 / 16-12-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 778 / 2015 ΘΕΜΑ: Έγκριση και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης, τρόπος εκτέλεσης και ανάθεση

ΘΕΜΑ: Έγκριση και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης, τρόπος εκτέλεσης και ανάθεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 23 / 30-11-2016 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 810 / 2016 ΘΕΜΑ: Έγκριση και διάθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ94Ω10-ΗΞΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛ94Ω10-ΗΞΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 18 / 28-08-2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 581 / 2013 ΘΕΜΑ: Έγκριση παράτασης ενδεικτικών και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β43ΕΩ10-ΘΙΩ ========================= 10-10-2012.

ΑΔΑ: Β43ΕΩ10-ΘΙΩ ========================= 10-10-2012. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 32 ο έτους 2012 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4Α8ΤΩ10-90Β ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: 4Α8ΤΩ10-90Β ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 23 / 14-09-2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 750 / 2011 ΘΕΜΑ: «Έγκριση Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασµού ήµου Σερρών

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 790 / 2014

Αριθµ. Απόφασης: 790 / 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 26 / 03-12-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 790 / 2014 ΘΕΜΑ: Έγκριση παραχώρησης του χώρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 28 ο έτους 2014 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 45 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 45 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο Σ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Απόφασης: 879 / 2018

Αριθμ. Απόφασης: 879 / 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα της Αριθμ. Συνεδρίασης: 20 / 07-11-2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμ. Απόφασης: 879 / 2018 ΘΕΜΑ: Έκδοση Κανονιστικής Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 45ΒΜΩ10-ΘΙ1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 21 / Αριθµ. Απόφασης: 738 / 2011

ΑΔΑ: 45ΒΜΩ10-ΘΙ1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 21 / Αριθµ. Απόφασης: 738 / 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 21 / 29-08-2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 738 / 2011 ΘΕΜΑ: Έγκριση συµµετοχής και υποβολής πρότασης σε επικείµενη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4Θ3Ω10-ΡΙΕ =========================

ΑΔΑ: Β4Θ3Ω10-ΡΙΕ ========================= ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 29 ο έτους 2012 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 255 / 2016

Αριθµ. Απόφασης: 255 / 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 7 / 13-04-2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 255 / 2016 ΘΕΜΑ: Έγκριση και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 242 / 2016

Αριθµ. Απόφασης: 242 / 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 7 / 13-04-2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 242 / 2016 ΘΕΜΑ: Έναρξη διαδικασίας κατάρτισης Στρατηγικής

Διαβάστε περισσότερα

Τσαλίκογλου ηµήτριος Γρηγοριάδης Χρήστος

Τσαλίκογλου ηµήτριος Γρηγοριάδης Χρήστος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 6 / 30-03-2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 203 / 2016 ΘΕΜΑ: Έγκριση παράτασης των συµβάσεων εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 19 / 23-09-2014 Αριθµ. Απόφασης: 608 / 2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ:Έγκριση αιτήµατος υλοποίησης του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 456ΥΩ10-43Ω. ΘΕΜΑ: Έγκριση πραγµατοποίησης δράσεων µε τίτλο: «Ανοιχτό παράθυρο στην Παιδεία» και ψήφιση σχετικής πίστωσης.

ΑΔΑ: 456ΥΩ10-43Ω. ΘΕΜΑ: Έγκριση πραγµατοποίησης δράσεων µε τίτλο: «Ανοιχτό παράθυρο στην Παιδεία» και ψήφιση σχετικής πίστωσης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 27 / 09-11-2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Αριθµ. Απόφασης: 875 / 2011 ΘΕΜΑ: Έγκριση πραγµατοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΗΤΩ10-ΝΟΑ. Αριθµ. Απόφασης: 169 / 2014 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΔΑ: ΒΙΗΤΩ10-ΝΟΑ. Αριθµ. Απόφασης: 169 / 2014 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 6 / 26-02-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 169 / 2014 ΘΕΜΑ: Έγκριση Τοπικού Ρυµοτοµικού στην

Διαβάστε περισσότερα