ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/2 Ο Πίνακα Αποδεκτών Τηλ.(Εξωτ): Φ.810/17/ ΚΟΙΝ: Σ.521 Αθήνα, 26 Ιαν 15

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/2 Ο Πίνακα Αποδεκτών Τηλ.(Εξωτ): Φ.810/17/ ΚΟΙΝ: Σ.521 Αθήνα, 26 Ιαν 15"

Transcript

1 ΠΡΟΣ : ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/2 Ο Πίνακα Αποδεκτών Τηλ.(Εξωτ): Φ.810/17/ ΚΟΙΝ: Σ.521 Αθήνα, 26 Ιαν 15 ΘΕΜΑ: Προϋπολογισµός ΓΕΣ 2015 (Οδηγίες Εκτέλεσης Π/Υ ΓΕΣ) ΣΧΕΤ.: α. Ν. 721/70 «Περί Οικονοµικής Μέριµνας & Λογιστικού των Ε..» β. Π. 113/2010 «Ανάληψη Υποχρεώσεων από τους ιατάκτες» γ. Φ.820/576/721795/Σ.12053/27 εκ 13/ΓΕΣ/ ΟΙ/3α δ. Φ.810/75/845933/Σ.3218/29 Απρ 2014/ΓΕΣ/ ΟΙ/2 ο ε. Ν.4270/2014 «Αρχές ηµοσιονοµικής ιαχείρισης και Εποπτείας- ηµόσιο Λογιστικό και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 143 Α /2014). στ. Φ.811/02/139164/Σ.3102/08 εκ 14/ΥΠΕΘΑ/Γ ΟΣΥ/ ΟΙ/ΤΜ. Π/Υ ζ. Αρ. Πρωτ.; 2/95312/12 εκ 14/ΥΠ.ΟΙΚ./ΓΛΚ/ ΠΓΚ η. Αρ. Πρωτ.: 2/98002/23 εκ 14/ΥΠ.ΟΙΚ./ΓΛΚ/ ΠΓΚ θ. Φ.900/1/229326/Σ.95/12 Ιαν 15/ΓΕΣ/ Υ Μ/4α ι. Φ.819/09/126459/Σ.71/16 Ιαν 15/ΥΠΕΘΑ/Γ ΟΣΥ/ ΟΙ/ΤΜ Π/Υ 1. Σας γνωρίζουµε ότι, οι πιστώσεις του Π/Υ ΓΕΣ έτους 2015 που κατανέµονται στους αρµόδιους φορείς σχεδίασης και εκτέλεσης του Π/Υ, έχουν όπως στο Παράρτηµα «Α». 2. Οι συναρµόδιοι φορείς του ΓΕΣ, για την κάλυψη των αναγκών τους, να υποβάλουν στους φορείς εκτέλεσης του Π/Υ ( Υ Μ- ΥΠΠΕ- ΥΠΟΣΤΗ- ΟΙ), πλήρως αιτιολογηµένα αιτήµατα, εγκεκριµένα από τα αρµόδια συµβούλια επιτροπές (παραµένουν οι νσεις υπεύθυνες, για τα θέµατα αρµοδιότητας τους σε ότι αφορά στην εισήγηση διάθεσης κατανοµής των πιστώσεων ανά ΚΑΕ). Ιδιαίτερα για τις προµήθειες υλικών υπηρεσιών αρµοδιότητάς τους, να προγραµµατιστούν και να εισηγηθούν στα αρµόδια συµβούλια, από τώρα, κυρίως αυτές που απαιτούν χρόνο για την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών. 3. Σε εφαρµογή του υφιστάµενου νοµικού πλαισίου και προκειµένου να αναλωθεί έγκαιρα ο Π/Υ του 2015, καθορίζονται τα παρακάτω: α. Το Ειδικό Συµβούλιο Προµηθειών (ΕΣΠ) να συνεδριάζει δύο φορές κάθε µήνα (κάθε 2 η και 4 η Πέµπτη του µήνα), προκειµένου να εξετάζονται όλες οι εισηγήσεις των φορέων του ΓΕΣ, για διάθεση πιστώσεων αρµοδιότητάς τους. β. Στο ΕΣΠ να εισάγονται για έγκριση, τόσο τα θέµατα προµήθειας υλικών - υπηρεσιών αρµοδιότητας νσεων του ΓΕΣ, όσο και οι διαθέσεις πιστώσεων στους ΜΕΣ - Μονάδες που να αφορούν στην κάλυψη τρεχουσών αναγκών τους.

2 -2- γ. Μετά την έγκριση των πιστώσεων από το ΕΣΠ, οι αποφάσεις ανάληψης υποχρεώσεων να υπογράφονται (τελικός υπογράφων), ανάλογα µε το χρηµατικό όριο, από τον έχοντα την οικονοµική δικαιοδοσία, σύµφωνα µε τα ισχύοντα. 4. Για την επίσπευση των διαδικασιών διάθεσης των πιστώσεων, έκδοσης των επιτροπικών ενταλµάτων και εν γένει πραγµατοποίησης των δαπανών και απορρόφησης των πιστώσεων, δεν εισάγονται στο ΕΣΠ η διάθεση πιστώσεων για κάλυψη ανειληµµένων συµβατικών υποχρεώσεων της Υπηρεσίας όπως καταστάσεις επιβίβασης-φορτώσεως υλικού, δαπανών υγειονοµικής περίθαλψης, ειρηνευτικών αποστολών που αφορούν στην αποπληρωµή υποχρεώσεων για παροχή υπηρεσιών Μ από δυνάµεις άλλων κρατών κλπ, την πραγµατοποίηση προµηθειών-εργασιώνέργων τα οποία είναι εγκεκριµένα από την Ιεραρχία µε ΦΕΕ-Ενηµερωτικά των αρµόδιων νσεων, κάλυψη δαπανών παρελθούσης χρήσεως ήτοι δαπάνες που για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατή η έγκαιρη ενταλµατοποίηση-πληρωµή εντός του οικείου οικ. έτους. 5. Το Υπουργείο Οικονοµικών µε τις οδηγίες εκτέλεσης του Π/Υ 2015, καθόρισε ως πρωταρχικό στόχο την εξασφάλιση της βιωσιµότητας του δηµόσιου χρέους, το οποίο προϋποθέτει την εδραίωση των πρωτογενών πλεονασµάτων µε την ακριβή τήρηση του Π/Υ από τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης. 6. Στο πλαίσιο των καθορισθέντων στόχων της Κυβέρνησης, καθίσταται σαφές ότι το ΓΕΣ ως φορέας της Γενικής Κυβέρνησης θα πρέπει να συµβάλλει µε δράσεις προσαρµοσµένες στις υπάρχουσες οικονοµικές δυνατότητες και προσανατολισµένες στην καλύτερη αξιοποίηση των διαθεσίµων πόρων, για την επίτευξη του µέγιστου αποτελέσµατος µε τη µικρότερη δυνατή δαπάνη. 7. Οι εγγεγραµµένες πιστώσεις του Π/Υ ΓΕΣ 2015, όπως καθορίστηκαν µε το (η) σχετικό, ανέρχονται σε ,00 και αναλύονται στις παρακάτω µείζονες κατηγορίες δαπανών (σύγκριση έναντι αυτών του αρχικού Π/Υ 2014): α. Αποδοχές και συντάξεις: ΚΑΕ 0200,0300, (αύξηση8,33 %, ήτοι Παρουσιάζεται αύξηση καθώς εγγράφηκε πίστωση ύψους για την καταβολή αναδροµικών στη µισθοδοσία στρατιωτικού προσωπικού) β. Πρόσθετες και παρεπόµενες παροχές: ΚΑΕ ΚΑΕ (αύξηση 0,34%, ήτοι Παρουσιάζεται αύξηση καθώς έχει εγγραφεί πίστωση ύψους για την κάλυψη εφηµεριών ιατρών ΕΣΥ)

3 -3- γ. Καταναλωτικές και σύνθετες δαπάνες: ΚΑΕ 0700,0800,1000 και ΚΑΕ 9000 (πλην ΚΑΕ 9541) (µείωση 9,93%, ήτοι ) δ. Μεταβιβαστικές πληρωµές: ΚΑΕ (µείωση 15,66 % ήτοι ) ε. απάνες ΝΑΤΟ: ΚΑΕ ,00 8. Με το (θ) σχετικό, το Υπ. Οικ. καθόρισε τα εξής ποσοστά αποδέσµευσης ανά ΚΑΕ του Π/Υ: α. Στο 100% των πιστώσεων για: (1) Αποδοχές (ΚΑΕ 0200, 0300, 0400) (2) Εξόφληση απλήρωτων υποχρεώσεων παρελθόντων οικονοµικών ετών (ΚΑΕ 9000) (3) Μισθώµατα κτιρίων (ΚΑΕ 0813) (4) Παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, τηλεφωνικά, τηλεγραφικά και τηλετυπικά υπηρεσιών εξωτερικού (ΚΑΕ 0824 και 0825) (5) Ύδρευση και άρδευση (ΚΑΕ 0831), ηλεκτρική ενέργεια (ΚΑΕ 0832), χρήση φυσικού αερίου (ΚΑΕ 0833) (6) Πληρωµή δικαστικών αποφάσεων (ΚΑΕ 0892) β. Στο 90% των πιστώσεων για προµήθειες αγαθών και κεφαλαιακού εξοπλισµού (ΚΑΕ 1000) γ. Στο 75% των πιστώσεων για το πρώτο εξάµηνο και στο 100% µέχρι το τέλος του οικονοµικού έτους 2015 για δαπάνες υγειονοµικής περίθαλψης ασφαλισµένων δηµοσίου (ΚΑΕ 0540). δ. Για όλες τις άλλες πιστώσεις στο 75% το πρώτο εξάµηνο και στο 90% µέχρι το τέλος του οικονοµικού έτους Επισηµαίνεται ότι οι κοινοποιούµενες, µε την παρούσα διαταγή, εγγεγραµµένες πιστώσεις, δεν αποτελούν ύψος κονδυλίων προς ανάλωση (πλην αυτών που αποδεσµεύονται σε ποσοστό 100%), αλλά ανώτατα όρια δαπανών, η διάθεση των οποίων εξαρτάται από την ευρύτερη δηµοσιονοµική κατάσταση της χώρας και το ισχύον κάθε φορά ποσοστό αποδέσµευσης. Κατά συνέπεια, δε µπορεί να αναληφθεί υποχρέωση σε µελλοντικές προσδοκώµενες αποδεσµεύσεις, παρά µόνο µε βάση το εκάστοτε ισχύον ποσοστό, καθ όσον ελλοχεύει ο κίνδυνος να µην αποδεσµευτούν οι πιστώσεις στο προσδοκώµενο ύψος (π.χ. ένας φορέας θα αναλαµβάνει υποχρέωση

4 -4- για πληρωµή δαπάνης , µε τον όρο ότι διαθέτει σήµερα την πίστωση και όχι µε την «προσδοκία» της µελλοντικής αποδέσµευσης σε µεταγενέστερο χρόνο). 9. Όσον αφορά στην εκτέλεση του Π/Υ ΓΕΣ 2015 επισηµαίνονται καθορίζονται τα εξής: α. Αποθεµατικό ΟΙ/ΓΕΣ: (1) Σε ορισµένους ΚΑΕ του Π/Υ προβλέφθηκε η τήρηση αποθεµατικού µε φορέα σχεδίασης τη ΟΙ/ΓΕΣ, το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για την κάλυψη έκτακτων αναγκών και ενίσχυση ΚΑΕ που παρουσιάζουν υψηλή απορροφητικότητα, κατόπιν έγκρισης της Ιεραρχίας. Οι σχετικές πιστώσεις τίθενται στη διάθεση του αρµόδιου φορέα εκτέλεσης µε εσωτερική κατανοµή (βάσει σχετικού εγκριτικού εγγράφου π.χ απόφασης ΕΣΠ, κλπ), ώστε να καταστεί δυνατή η δέσµευση της σχετικής πίστωσης και η έκδοση της απόφασης ανάληψης υποχρέωσης. (2) Σε κάθε περίπτωση οι πιστώσεις του µικρού πλέον αποθεµατικού, προορίζονται να καλύψουν ανελαστικές υποχρεώσεις ώστε να αποφευχθεί η δηµιουργία χρεών κατά την εκτέλεση του Π/Υ τρέχοντος έτους. β. ιαδικασίες Παρακολούθησης των Υποχρεώσεων: (1) Η ανάληψη υποχρεώσεων από το ιατάκτη Κεντρικής Υπηρεσίας, σε βάρος των πιστώσεων του Προϋπολογισµού, θα γίνεται κατά τα οριζόµενα στις σχετικές διατάξεις του δηµοσίου λογιστικού και του Π.. 113/2010. Σύµφωνα µε το άρθρο 7 του Π.. 113/2010, κάθε φορέας υποχρεούται να καταγράφει το σύνολο των υποχρεώσεών του στο Μητρώο εσµεύσεων, από το οποίο πρέπει να εξάγονται πληροφορίες για την ωρίµανση των υποχρεώσεων σε όλα τα στάδια µέχρι την πληρωµή τους. (2) Το Μητρώο εσµεύσεων αποτελεί ουσιαστικό εργαλείο παρακολούθησης και ελέγχου των δαπανών και ταυτόχρονα µηχανισµό διασφάλισης των οργάνων της ιοίκησης, αφού µέσω αυτού γίνεται ευχερής η παρακολούθηση της πορείας εκτέλεσης του Π/Υ. Παράλληλα αποφεύγεται η ανάληψη υποχρεώσεων καθ υπέρβαση των εγκεκριµένων πιστώσεων ή ποσοστών διάθεσης, που εκτός της αυτοδίκαιης ακυρότητάς της συνεπάγεται και ατοµική και εις ολόκληρον ευθύνη για το διατάκτη. Προκειµένου το µητρώο δεσµεύσεων να διαδραµατίσει το ρόλο αυτό κρίνεται απαραίτητο: (α) Όλες οι διαταγές απόφασης ανάληψης υποχρέωσης, πριν την υπογραφή τους από τον τελικό υπογράφοντα, θα πρέπει να µονογραφούνται από το ΓΕΣ/ ΟΙ/2γ και να προσυπογράφονται από τον οικείο διατάκτη, για τη βεβαίωση της υπάρξης και δέσµευσης της σχετικής πίστωσης, καθώς επίσης και για την ύπαρξη θετικού υπολοίπου στον εκάστοτε ΚΑΕ (β) Να δεσµεύονται οι πιστώσεις στον Π/Υ πριν από κάθε ενέργεια για την πραγµατοποίηση οποιασδήποτε δαπάνης και όχι σε µεταγενέστερο χρόνο.

5 -5- (γ) Να ελέγχεται η διαθεσιµότητα των πιστώσεων. (δ) Να παρακολουθείται η µηνιαία εξέλιξη των δεσµεύσεων και να λαµβάνονται έγκαιρα µέτρα σε περίπτωση που σωρεύονται ανεξόφλητες υποχρεώσεις. (ε) Να καταχωρούνται όλες οι απλήρωτες υποχρεώσεις. γ. Ανεξόφλητες Υποχρεώσεις Παρελθόντων Οικονοµικών Ετών: (1) Νοούνται όλες οι υποχρεώσεις των φορέων για τις οποίες η απαίτηση δηµιουργήθηκε εντός του 2014 ή προγενέστερα (µε την έκδοση τιµολογίου ή άλλου ισοδύναµου εγγράφου). (2) Ειδικά για τις αναλήψεις υποχρεώσεων έτους 2014 που δεν έχουν εκτελεστεί εν όλω ή εν µέρει για οποιοδήποτε λόγο (µαταίωση πραγµατοποίησης δαπάνης, δέσµευση πίστωσης µεγαλύτερου ύψους από την τελικώς πληρωθείσα δαπάνη, απόρριψη από επίτροπο Ελεγκτικού Συνεδρίου κλπ) εκδίδονται (µέχρι την 31 Ιαν 2015 και µε ηµεροµηνία 31 εκ 14) µε µέριµνα του ΓΕΣ/ ΟΙ/2 ο οι σχετικές ανακλητικές αποφάσεις. (3) Με την έναρξη του νέου οικονοµικού έτους και µετά τη συλλογήεπεξεργασία των απλήρωτων υποχρεώσεων προηγουµένων οικ. ετών, µε µέριµνα της ΟΙ θα υποβληθεί αίτηµα ανακατανοµής των πιστώσεων του Π/Υ, προκειµένου να εγγραφούν σε ΚΑΕ κατηγορίας Εξόφληση απλήρωτων υποχρεώσεων παρελθόντων οικονοµικών ετών πιστώσεις για την κάλυψη των εν λόγω δαπανών µε ισόποση µείωση των αντίστοιχων ΚΑΕ του Π/Υ. (4) Μετά την υλοποίηση των ανωτέρω µεταφορών, οι αρµόδιοι φορείς εκτέλεσης Π/Υ ΓΕΣ να προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση αποφάσεων ανάληψης υποχρεώσεων προς δέσµευση πιστώσεων ισόποσων µε το ανεκτέλεστο µέρος των αναλήψεων που ανατρέπονται κατά τα ανωτέρω, εφόσον εκκρεµούν σχετικές υποχρεώσεις (δαπάνες παρελθόντων οικονοµικών ετών), κατά προτεραιότητα.. Η εν λόγω διαδικασία διάθεσης της πίστωσης, ενταλµατοποίησης και πληρωµής των υπόψη δαπανών, θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός Α τριµήνου δ. Μηνιαίο Πρόγραµµα Εκτέλεσης Π/Υ ΓΕΣ 2015 Τριµηνιαία Ανώτατα Ορίων Πληρωµών -Μεταβολή Απλήρωτων Υποχρεώσεων: (1) Με ευθύνη των Προϊσταµένων των Γενικών ιευθύνσεων των Οικονοµικών Υπηρεσιών των φορέων, καταρτίζεται µηνιαίο πρόγραµµα εκτέλεσης του Τακτικού Προϋπολογισµού και του Προγράµµατος ηµοσίων Επενδύσεων, όπου τίθενται τριµηνιαία ανώτατα όρια πληρωµών και µεταβολής απλήρωτων υποχρεώσεων, ανά ειδικό φορέα και συγκεντρωτικά ανά φορέα. Τα µηνιαία προγράµµατα αποστέλλονται στη ιεύθυνση Προϋπολογισµού Γενικής Κυβέρνησης, µέχρι την 15 εκεµβρίου κάθε έτους, για τον προϋπολογισµό του επόµενου έτους.

6 -6- (2) Ως τριµηνιαίοι στόχοι ορίζονται τα τριµηνιαία ανώτατα όρια πληρωµών και µεταβολής απλήρωτων υποχρεώσεων όπως αυτά έχουν περιληφθεί στο µηνιαίο πρόγραµµα εκτέλεσης του προϋπολογισµού. Η επίτευξη των στόχων εξετάζεται σωρευτικά σε τριµηνιαία βάση και η απόκλιση από τους τριµηνιαίους στόχους αξιολογείται από τη νση Προϋπολογισµού Γενικής Κυβέρνησης. (4) Σε περίπτωση που η απόκλιση είναι µεγαλύτερη του 10%, συντάσσεται έκθεση αιτιολόγησης της απόκλισης αυτής και περιγράφονται µέτρα ή δράσεις που θα αναληφθούν για τη διόρθωση της. (5) Όλοι οι φορείς οφείλουν να υιοθετήσουν µηχανισµούς και να προγραµµατίσουν δράσεις που θα εξασφαλίζουν τη µηνιαία παρακολούθηση της πορείας εκτέλεσης του Π/Υ ώστε να εντοπίζονται έγκαιρα οι αποκλίσεις από τους στόχους και να λαµβάνονται διορθωτικά µέτρα. (6) Προκειµένου να επιτευχθούν οι ανωτέρω τιθέµενοι στόχοι οι αρµόδιοι φορείς εκτέλεσης του Π/Υ, θα πρέπει µεταξύ άλλων: (α) Να σχεδιάσουν χρονικά την κατανοµή διάθεσης των πιστώσεων αρµοδιότητάς τους και τον αντίστοιχο χρόνο πραγµατοποίησης των δαπανών. (β) Να προβούν κατά προτεραιότητα στη διάθεση πιστώσεων για κάλυψη αναγκών που απαιτούν διαγωνιστικές διαδικασίες. (γ) Να ορίζουν στις διαταγές διάθεσης των πιστώσεων καταληκτική ηµεροµηνία ενταλµατοποίησης και πληρωµής των δαπανών από το οικείο ΕΛ ΑΠ, προκειµένου να εξασφαλίζεται η έγκαιρη και οµαλή απορρόφησηπληρωµή τους. (δ) Να διαθέτουν σε ορισµένους ΚΑΕ όπως υπό µορφή κονδυλίων, πιστώσεις για την κάλυψη πάγιων αναγκών τους, προκειµένου αφενός να υπάρξει αποσυµφόρηση των αρµόδιων νσεων του ΓΕΣ από την αξιολόγηση του συνόλου των απαιτουµένων πιστώσεων των Μονάδων Υπηρεσιών του Σ.Ξ και αφετέρου να καλύπτονται οι άµεσες ανάγκες των ΣΧΗΜ. (ε) Να διαθέτουν τις πιστώσεις απ ευθείας στη Μονάδα πραγµατοποίησης της δαπάνης, σε όλες εκείνες τις περιπτώσεις όπου περιγράφεται µε σαφήνεια η εκτέλεση της προµήθειας-υπηρεσίας-έργου, σύµφωνα µε τα καθορισθέντα στο (δ) σχετικό. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ορίζεται υποχρεωτικά ως τρόπος πληρωµής της δαπάνης µε την έκδοση Τακτικού Χρηµατικού Εντάλµατος σύµφωνα µε τα οριζόµενα στο (γ) σχετική δγή του ΓΕΣ/ ΟΙ/3 α.

7 -7- ΓΕΣ: ε. Γενικές Κατευθυντήριες Οδηγίες Εκτέλεσης Λειτουργικού Π/Υ (1) O κάθε φορέας θα πρέπει να προσαρµόσει τις απαιτήσεις του στο ύψος των διαθέσιµων πιστώσεων που του κοινοποιούνται. Πριν από την οποιαδήποτε ανάληψη νέας υποχρέωσης, θα πρέπει πρώτα να προβεί στη δέσµευση των σχετικών πιστώσεων για την εξόφληση παρελθουσών υποχρεώσεων και των δραστηριοτήτων που έχουν εγκριθεί µε αποφάσεις της Ιεραρχίας από προηγούµενα έτη ή απορρέουν από συµβάσεις ή αποτελούν πάγιες υποχρεώσεις από νόµους ή κανονισµούς. Νέες υποχρεώσεις αναλαµβάνονται σε βάρος του εναποµείναντος υπολοίπου και µόνο. (2) Οι απαιτούµενες πιστώσεις για την υλοποίηση προµηθειών µέσω του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, να αναφερθούν στην νση µέχρι 31 Ιαν 2015 από ΓΕΣ/ ΕΜ- ΥΠ. (3) Ο κάθε φορέας εκτέλεσης του ΓΕΣ, θα πρέπει να παρακολουθεί την πορεία των πιστώσεών του σε µηνιαία βάση, ενώ κάθε τρίµηνο θα πρέπει να προβαίνει σε απολογισµό των πεπραγµένων του και εφόσον χρειάζεται, σε επαναπρογραµµατισµό των χρηµατοδοτούµενων δραστηριοτήτων. (4) Στην περίπτωση που οι διαθέσιµες πιστώσεις δεν επαρκούν, ο φορέας θα πρέπει είτε να προβεί στην περικοπή δραστηριοτήτων, είτε στην ανακατανοµή πιστώσεων αρµοδιότητάς του, µε υποβολή αντίστοιχου αιτιολογηµένου αιτήµατος. (5) Τονίζεται ότι σύµφωνα µε το Ν.4270/2014 απαγορεύεται η ανάληψη υποχρέωσης πέραν του ύψους των διαθέσιµων πιστώσεων και η δηµιουργία νέων ληξιπρόθεσµων οφειλών. (6) Η στενότερη παρακολούθηση από τους αρµόδιους φορείς, της πορείας απορρόφησης των πιστώσεών τους, είναι επιβεβληµένη, για τον έγκαιρο εντοπισµό των εκτιµώµενων, τυχόν, αδιάθετων υπολοίπων πιστώσεων και την προώθηση των απαιτούµενων ενεργειών (απαραίτητη τήρηση χρονοδιαγραµµάτων πληρωµών και λήψη µέτρων σε περιπτώσεις καθυστερήσεων), ώστε να µην υπάρχει σώρευση δαπανών στο τέλος του οικονοµικού έτους και να αξιοποιείται πλήρως το σύνολο των πόρων. στ. Τµηµατικές Πληρωµές: (1) Σε περιπτώσεις συµβατικών υποχρεώσεων ή πληρωµής δαπάνης σε δόσεις, θα πρέπει να εκδίδεται αρχικά απόφαση ανάληψης υποχρέωσης και να δεσµεύεται το σύνολο της απαίτησης. (2) Απαγορεύεται ρητά η κατάτµηση δαπανών για οποιονδήποτε λόγο και γι αυτό ο κάθε φορέας που διαθέτει πιστώσεις θα πρέπει να ελέγχει όλες τις γες που εκδίδει για όµοιες δαπάνες (π.χ σε περιπτώσεις συνεργείων καθαριότητας).

8 -8- ζ. απάνες που βαρύνουν επόµενα οικονοµικά έτη: (1) Για τις εν λόγω δαπάνες απαιτείται η έγκριση του Υπ. Οικονοµικών. Οι φορείς θα αποστέλλουν αιτήµατα στη ΟΙ/ΓΕΣ εντός του τελευταίου δεκαηµέρου κάθε µήνα. Ειδικότερα για το τελευταίο δίµηνο του οικονοµικού έτους, τα αιτήµατα θα πρέπει να υποβάλλονται σε εύλογο χρονικό διάστηµα λαµβάνοντας υπόψη ότι το πρώτο δεκαήµερο του εκεµβρίου ψηφίζεται ο κρατικός Π/Υ του επόµενου έτους και κατ'επέκταση δεν υφίσταται η έννοια της προανάληψης σε βάρος του έτους αυτού. (2) Σε περίπτωση έγκρισης του αιτήµατος από το Υπ. Οικονοµικών, ο αρµόδιος φορέας είναι υποχρεωµένος να εκδώσει απόφαση ανάληψης υποχρέωσης και να δεσµεύσει το αντίστοιχο ποσό µε την έναρξη του αντίστοιχου οικονοµικού έτους. Επίσης, κατά τη διαδικασία σχεδίασης του Π/Υ επόµενου- µεθεπόµενου έτους θα πρέπει να αναφέρει στη ΟΙ/ΓΕΣ, το εγκεκριµένο από το ΥΠΟΙΚ ποσό της προανάληψης υποχρέωσης που αφορά το έτος σχεδίασης του Π/Υ. η. Χρηµατοδότηση νέων δραστηριοτήτων/έγκριση από την Ιεραρχία: (1) Σε κάθε ΦΕΕ ή Ενηµερωτικό Σηµείωµα (ΕΣ) που συντάσσει ο κάθε φορέας για έγκριση χρηµατοδότησης από την Ιεραρχία, θα υπάρχει απαραίτητα έκθεση οικονοµικής επιβάρυνσης, ανά ΚΑΕ και έτος, στην οποία θα αναφέρεται και η πηγή χρηµατοδότησης. (2) Σε περίπτωση που ο φορέας που συντάσσει το ΦΕΕ ή το ΕΣ δεν είναι σχεδιαστής πιστώσεων ή αιτείται την ενίσχυση από πιστώσεις άλλων φορέων, θα πρέπει ο κάθε φορέας σχεδίασης του αντίστοιχου ΚΑΕ να προσυπογράψει το ΦΕΕ ή ΕΣ. (3) Ο φάκελος θα διέρχεται από τη ΟΙ/ΓΕΣ µόνο αφού προηγουµένως έχουν γνωµοδοτήσει όλες οι αρµόδιες νσεις που σχεδιάζουν ή διαθέτουν πιστώσεις. θ. Προσλήψεις-Αποσπάσεις-Μετατάξεις Πολιτικού Προσωπικού: ΠΠ/ΓΕΣ). (1) Προσλήψεις σύµφωνα µε το ισχύον νοµικό πλαίσιο (αρµοδιότητα (2) Για την πρόσληψη απόσπαση µετάταξη πολιτικού προσωπικού στο ΓΕΣ, θα πρέπει να εξασφαλίζεται η ύπαρξη σχετικής πίστωσης, για την κάλυψη της µισθοδοσίας. (3) Επιπλέον, οποιαδήποτε διοικητική πράξη επιφέρει οικονοµική επιβάρυνση θα πρέπει να µονογράφεται από το ΓΕΣ/ ΟΙ/2 ο και να αναγράφεται το εκτιµώµενο κόστος της δαπάνης.

9 -9- ι. Κινήσεις-Μεταθέσεις-Αποσπάσεις Στρατιωτικού Προσωπικού στο Εσωτερικό-Εξωτερικό (ΚΑΕ ): (1) Στον ΚΑΕ 0711, έχουν εγγραφεί πιστώσεις στους αρµόδιους φορείς για την κάλυψη των ετήσιων υποχρεώσεων τους, όπως στο Παράρτηµα "Α". (2) Στον ΚΑΕ 0712, για την υλοποίηση των µεταθέσεων του στρατιωτικού προσωπικού, έχει εγγραφεί πίστωση επ ωφελεία του ΓΕΣ/ ΙΜΣΠΡΟ ενώ η έκδοση ανάληψης υποχρέωσης για την πληρωµή των εν λόγω δαπανών θα γίνει µε µέριµνα του ΓΕΣ/ ΟΙ/2 ο. Το ΓΕΣ/ ΙΜΣΠΡΟ, να προβεί σε κατανοµή του ποσού στις νσεις/γεσ και να προσυπογράφει τις σχετικές διαταγές, αφού ληφθούν υπόψη λοιποί παράγοντες διαµόρφωσης της συνολικής ανάγκης του ΚΑΕ όπως έξοδα αποστρατευόµενου προσωπικού ή έξοδα απόσπασης που εγκρίνονται από τους οικείους ΣΧΗΜ. Οι αρµόδιες νσεις να υλοποιήσουν τις µεταθέσεις του προσωπικού αρµοδιότητάς τους µε πνεύµα οικονοµίας διότι δεν είναι δυνατή η εξασφάλιση επιπλέον πιστώσεων σε βάρος των πιστώσεων του λοιπού λειτουργικού Π/Υ. (3) Στους ΚΑΕ , για την κάλυψη της δαπάνης µετακίνησης (εισιτήρια) του στρατιωτικού προσωπικού που µετακινείται από το εσωτερικό στο εξωτερικό και αντίστροφα, λόγω µετάθεσης-τοποθέτησηςεκπαίδευσης καθώς και του προσωπικού που µεταβαίνει στο εξωτερικό για συµµετοχή σε συνέδρια, ασκήσεις, κλπ που απορρέουν από εθνικές ή νατοϊκές υποχρεώσεις ή κινείται για κάλυψη υποχρεώσεων αποστολών του εξωτερικού (ΕΥΕ), οι αρµόδιοι φορείς να υποβάλλουν στο ΓΕΣ/ ΙΜΣΠΡΟ, προγραµµατισµό µετακινήσεων του προσωπικού τους, µε προϋπολογιζόµενο κόστος, προκειµένου να κατανεµηθεί στις νσεις η εγγεγραµµένη πίστωση. Το ΓΕΣ/ ΟΙ έχει αιτηθεί την εγγραφή πιστώσεων στον Π/Υ 2015 της οµάδας ΚΑΕ 4000 και αναµένεται η υλοποίηση της. (4) Στον ΚΑΕ 0714, κατά τον προγραµµατισµό µεταθέσεων εξωτερικού έτους 2015, να ληφθούν υπόψη οι απλήρωτες υποχρεώσεις του προηγούµενου έτους ήτοι δικαιολογητικά µετατιθεµένου προσωπικού από το εσωτερικό στο εξωτερικό και αντίστροφα το έτος 2014, για τα οποία δεν έχουν πληρωθεί οι δικαιούχοι. (5) Στον ΚΑΕ 4511, για την κάλυψη µετακινήσεων των στελεχών κάθε Στρατηγείου (ΑΕΑ-ΣΑ) για συµµετοχή σε ασκήσεις, συσκέψεις, εκπαιδεύσεις, συνέδρια κλπ, να γίνει κατανοµή ΗΕΕ βάσει της εγγεγραµµένης διαθέσιµης πίστωσης αφού ληφθούν υπόψη και οι απαιτήσεις του ΓΕΣ/ ΕΚΠ. (6) Κάθε σχετική διοικητική πράξη, η οποία επιφέρει επιβάρυνση στον Π/Υ ΓΕΣ, πριν την υποβολή της για δέσµευση στο ΓΕΣ/ ΟΙ/2 ο, θα µονογραφείται από τον Τµηµατάρχη του 7 ου Γρ./ ΙΜΣΠΡΟ/ΓΕΣ για την ύπαρξη της σχετικής πίστωσης, αφού πρώτα έχει κοστολογηθεί από το 5 ο Γρ. ΟΙ/ΓΕΣ.

10 -10- ια. απάνες Φιλοφρονήσεων (ΚΑΕ 0845). (1) Η εγγεγραµµένη πίστωση του ΚΑΕ 0845, προορίζεται για κάλυψη αναγκών των νσεων /ΓΕΣ, Μονάδων, ΣΕΘΑ, Α ΙΣΠΟ και ΑΚΑΜ που αφορούν δαπάνες φιλοφρονήσεων. (2) Αρµόδιος φορέας χειρισµού της διαθέσιµης πίστωσης (πλην ΣΕΘΑ, Α ΙΣΠΟ, ΑΚΑΜ) ήτοι εξέταση σκοπιµότητας ικανοποίησης της απαίτησης είναι η ΕΝ ΗΣ. (3) Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ενεργειών πρόσβασης στο µητρώο δεσµεύσεων, φορέας εκτέλεσης ΚΑΕ 0845 Π/Υ ΓΕΣ θα είναι το ΓΕΣ/ ΕΝ ΗΣ. (4) Κατόπιν τούτου και µέχρι την υλοποίηση των ανωτέρω, όλα τα ΦΕΕ των αρµόδιων νσεων/γεσ, να διέρχονται υποχρεωτικά από την ΕΝ ΗΣ για την εξασφάλιση της σχετικής πίστωσης (είτε σε βάρος Π/Υ είτε σε βάρος Ιδίων Πόρων) και εν συνεχεία για προσυπογραφή από τη ΟΙ. 10. Με βάση τα προαναφερθέντα για την ορθή υλοποίηση της διαδικασίας εκτέλεσης του Π/Υ του ΓΕΣ έτους 2015, όλοι οι φορείς του ΓΕΣ έχουν την υποχρέωση για: α. Καταβολή, στα πλαίσια της ορθολογικής διαχείρισης των διαθεσίµων πόρων, κάθε δυνατής προσπάθειας για την επανεξέταση όλων των δεσµεύσεων που απορρέουν από ανειληµµένες υποχρεώσεις (συµβάσεις - αποφάσεις) προκειµένου οι αντίστοιχες δαπάνες να προσαρµοστούν στις διαθέσιµες πιστώσεις του Π/Υ ΓΕΣ β. Επανεξέταση και ιεράρχηση, από µηδενική βάση, όλων των δαπανών υψηλού κόστους σε συνάρτηση µε την ωφελιµότητά τους, αλλά και περιστολή των ελαστικών δαπανών. γ. Επικαιροποίηση διαταγών αρµοδιότητάς τους, που αφορούν µέτρα δράσεις για εξοικονόµηση πιστώσεων, ώστε οι ανάγκες να καλυφθούν από τις διαθέσιµες πιστώσεις του Π/Υ. 11. Παρακαλούµε για την πιστή εφαρµογή της παρούσης από όλους τους εµπλεκόµενους φορείς, προκειµένου να επιτευχθεί η οµαλή εκτέλεση του Π/Υ ΓΕΣ έτους Ακριβές Αντίγραφο Αντγος Αλέξανδρος Οικονόµου Β Υ/ΓΕΣ Υπλγος(Ο) Μαρία Τοπάλογλου Τµχης ΓΕΣ/ ΟΙ/2 α

11 -11- ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ «Α» Πίνακας Κατανοµής Πιστώσεων Π/Υ ΓΕΣ 2015 ανά ΚΑΕ και Φορέα Εκτέλεσης ιάθεσης Πιστώσεων ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Αποδέκτες για Ενέργεια ΓΕΣ/ Υ Μ- ΥΠΟΣΤΗ- ΥΠΠΕ Αποδέκτες για Πληροφορία ΕΓΑ/ΓΕΣ, ΓΕΠΣ/ΓΕΣ,Α -Β Υ/ΓΕΣ, ντές Α -Β -Γ - ΚΛ/ΓΕΣ ΓΕΣ/ ΓΕΠΣ/ ΑΞ- ΙΜΣΠΡΟ- ΙΠΑ- ΕΠΙΧ- ΙΣΧΕΑ ΓΕΣ/ ΕΝ ΗΣ- ΕΚΠ- ΑΣΠ ΕΣ- ΜΧ- Β- ΤΧ- ΕΜ- ΥΠ- ΓΕΣ/ ΕΠΛΗ- ΥΓ- ΓΕ- ΙΣ- ΠΠ- ΜΣ-ΓΥΣ, ΤΥΕΣ, ΣΠΗΥ, ΤΕΘΑ, ΓΕΣ/ ΟΙ/2 ο - 3 ο - 5 ο

12 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/2α ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Α" ΣΤΗ ΓΗ 26-Ιαν-15 Φ.810/17/802200/Σ.521 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ Π/Υ 2015 ΑΝΑ ΚΑΕ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ - ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΚΑΕ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ Π/Υ 2015 ΣΥΝΑΡΜΟ ΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ(ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ) 211 ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ

13 ΚΑΕ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ Π/Υ 2015 ΣΥΝΑΡΜΟ ΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ(ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ) 434 ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(401 ΓΣΝΑ) , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(424 ΓΣΝΕ) , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(401 ΓΣΝΑ) , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(424 ΓΣΝΕ) , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ 6.000,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΓ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΓ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΓ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΓ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΓ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΓ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΓ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΓ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΓ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 Σύνολο ,00 ΠΠ ΠΠ ΕΚΠ 561 ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΠΠ Σύνολο ,00

14 ΚΑΕ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ Π/Υ 2015 ΣΥΝΑΡΜΟ ΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ(ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ) 562 ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ΓΕΠΣ/ ΑΞ , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ΓΕΠΣ/ ΑΞ/CREVA , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΕΚΠ , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΕΠΙΧ , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΙΜΣΠΡΟ/ΚΙΝΗΣΕΙ 0, ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΙΣΧΕΑ , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΙΣΧΕΑ-NDC/GR , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ/ΣΧΗΜ , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ( ΙΜΣΠΡΟ) ,00 ΙΜΣΠΡΟ 712 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ( ΙΜΣΠΡΟ) , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ( ΙΜΣΠΡΟ) , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ( ΙΜΣΠΡΟ) ,00 ΙΜΣΠΡΟ 715 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΙΠΑ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) 0,00 ΤΕΘΑ 813 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΕΚΠ 813 ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΟ(ΣΕΑ) 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ 3.000,00 ΕΠΛΗ 819 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0, ΓΕΣ/ Υ Μ ΓΕΣ/ Υ Μ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) 3.500, ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ 6.200, ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΣΕΘΑ 300, ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 Β 824 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΙΜΣΠΡΟ ΙΜΣΠΡΟ ΤΕΘΑ Β

15 ΚΑΕ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ Π/Υ 2015 ΣΥΝΑΡΜΟ ΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ(ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ) Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ , ΓΕΣ/ Υ Μ ΓΕΣ/ Υ Μ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) 0, ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0, ΓΕΣ/ Υ Μ ΓΕΣ/ Υ Μ , ΓΕΣ/ Υ Μ ΓΕΣ/ Υ Μ(ΠΒΚ) 0, ΓΕΣ/ Υ Μ ΓΕΣ/ Υ Μ(ΣΕΑ) 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) 0, ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(401 ΓΣΝΑ) 0, ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(424 ΓΣΝΕ) 0, ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(ΣΕΑ) 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) 0, ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0, ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0, ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(401 ΓΣΝΑ) 0, ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(424 ΓΣΝΕ) 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0, ΓΕΣ/ Υ Μ ΓΕΣ/ Υ Μ , ΓΕΣ/ Υ Μ ΓΕΣ/ Υ Μ(401 ΓΣΝΑ) 3.375, ΓΕΣ/ Υ Μ ΓΕΣ/ Υ Μ(424 ΓΣΝΕ) 2.250,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΕΝ ΗΣ 843 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΙΤ 843 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 3.500,00 ΙΣ 843 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΘΑ) 3.500,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ 5.000,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(401 ΓΣΝΑ) 1.250,00 ΕΝ ΗΣ 845 ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(424 ΓΣΝΕ) 750,00 ΥΓ 845 ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(Α ΙΣΠΟ) 4.900, ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) 1.500,00 Β ΥΓ

16 ΚΑΕ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ Π/Υ 2015 ΣΥΝΑΡΜΟ ΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ(ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ) 845 ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΣΕΑ) 1.200, ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΣΕΘΑ) 3.900, ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ( ΕΝ ΗΣ) , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 3.500,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) 7.000, ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(401 ΓΣΝΑ) , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(424 ΓΣΝΕ) 0, ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(ΣΕΑ) 0, ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(ΣΕΘΑ) , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(Α ΙΣΠΟ) 2.000,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) 2.500,00 ΕΠΛΗ 861 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΥΠ 861 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΤΧ 861 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(401 ΓΣΝ 6.000,00 ΥΓ 861 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(424 ΓΣΝ 4.000, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 6.000, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) 0, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΘΑ) 2.500,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΥΠ 863 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) ,00 Β - ΜΣ 869 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΕΠΛΗ - ΤΧ 869 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΓΥΣ 869 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(401 ΓΣΝ ,00 ΥΠ 869 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(424 ΓΣΝ ,00 ΥΓ 869 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ ,00 ΜΧ 869 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) 0,00 ΕΜ 869 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΘΑ) 2.000,00 ΤΥΕΣ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΕΝ ΗΣ - ΙΣ 871 ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(Α ΙΣΠΟ) 2.000,00 ΕΠΛΗ - ΕΚΠ 871 ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) ,00 ΕΠΙΧ - ΟΙ 871 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) ,00 ΥΓ 875 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΟΙ 875 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗ( ΥΓ) 0, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΘΑ) 7.000,00

17 ΚΑΕ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ Π/Υ 2015 ΣΥΝΑΡΜΟ ΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ(ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ) Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0, ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΟ(401 ΓΣΝΑ) ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΕΚΠ 881 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΕΠΛΗ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΙΠΑ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) ,00 ΙΣΧΕΑ - ΕΠΛΗ- ΟΙ 899 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΓΥΣ - ΕΚΠ 899 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΥΠ - ΤΧ 899 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(401 ΓΣΝ 6.420,00 ΜΧ- ΥΓ 899 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(424 ΓΣΝ 1.200, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 5.000, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) 3.500, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΘΑ) 1.200,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) 5.200,00 ΙΣΧΕΑ - ΕΚΠ - ΕΣ 1111 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 Β - ΤΧ - ΥΠ 1111 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΥΓ - ΟΙ 1111 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(401 ΓΣΝ ,00 ΙΣ - ΕΠΛΗ 1111 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(424 ΓΣΝ 8.000,00 ΓΥΣ - ΣΠΗΥ 1111 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 7.000,00 ΤΥΕΣ 1111 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) 2.500, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΘΑ) 4.300,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) 2.600,00 ΕΠΛΗ - ΕΝ ΗΣ 1121 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 4.600,00 ΣΠΗΥ - ΓΥΣ - ΕΚΠ 1121 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΤΧ - ΥΓ 1121 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 1.000, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΘΑ) 800, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(424 ΓΣΝ 5.000,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 4.000,00 ΕΚΠ 1131 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΣΠΗΥ 1131 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 1.000,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΥΓ 1211 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΥΓ 1214 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) 5.500,00 ΥΓ 1231 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΓΥΣ

18 ΚΑΕ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ Π/Υ 2015 ΣΥΝΑΡΜΟ ΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ(ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ) 1231 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(401 ΓΣΝ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(424 ΓΣΝ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 2.000, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) 0, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΘΑ) 2.800,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0, ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(401 ΓΣΝΑ) , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(424 ΓΣΝΕ) , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(Α ΙΣΠΟ) 6.700, ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(ΣΕΑ) 0, ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(ΣΕΘΑ) 3.300,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) ,00 ΜΧ 1321 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΥΠ 1321 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΤΧ 1321 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(401 ΓΣΝ 6.000,00 ΓΥΣ 1321 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(424 ΓΣΝ 6.000, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) 0, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΘΑ) 8.000,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΥΠ 1325 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΤΧ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΜΧ - Β 1329 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΕΜ - ΥΠ 1329 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(401 ΓΣΝ ,00 ΤΧ - ΥΓ 1329 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(424 ΓΣΝ ,00 ΓΥΣ 1329 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 8.900,00 ΤΥΕΣ 1329 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΘΑ) 2.300, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΕΜ 1411 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΟΙ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΥΠ 1421 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(401 ΓΣΝ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(424 ΓΣΝ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΥΠ 1423 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(401 ΓΣΝ 3.000, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(424 ΓΣΝ 7.000,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΥΠ

19 ΚΑΕ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ Π/Υ 2015 ΣΥΝΑΡΜΟ ΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ(ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ) 1424 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΕΜ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΥΠ 1431 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(401 ΓΣΝ 4.000, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(424 ΓΣΝ 4.000, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 500, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΕΚΠ 1432 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΕΝ ΗΣ 1432 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 500,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) ,00 ΕΜ 1511 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) 4.000,00 ΕΜ 1512 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΥΓ 1619 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΥΠ 1642 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΤΧ 1642 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 3.000, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) 0, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΘΑ) 1.200, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(401 ΓΣΝ 5.000,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΥΠ 1691 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΤΧ 1691 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) ,00 ΥΠ - ΥΓ 1699 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΙΣ - ΕΜ 1699 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΜΧ - Β 1699 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(401 ΓΣΝ ,00 ΟΙ - ΓΥΣ 1699 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(424 ΓΣΝ ,00 ΤΥΕΣ - ΤΧ 1699 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 4.000,00 ΜΣ 1699 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) 0, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΘΑ) 3.000,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 3.000,00 ΥΠ 1711 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΓΥΣ 1711 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 500,00

20 ΚΑΕ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ Π/Υ 2015 ΣΥΝΑΡΜΟ ΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ(ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ) 1711 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(401 ΓΣΝ 3.000,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 5.000,00 ΓΥΣ 1712 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) 0, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(401 ΓΣΝ 5.000,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 3.000,00 ΥΠ 1713 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΓΥΣ 1713 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ) Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΕΠΛΗ 1723 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 Β 1723 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(401 ΓΣΝ ,00 ΓΥΣ 1723 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(424 ΓΣΝ , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 8.400, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) 0, ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΘΑ) 6.100,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 Β 1725 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 5.000,00 ΕΠΛΗ 1729 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΕΝ ΗΣ 1729 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 1.400,00 ΥΠ 1729 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) 0,00 ΓΥΣ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(401 ΓΣΝΑ) 0, ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(424 ΓΣΝΕ) 0, ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ(Α ΙΣΠΟ) 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΑΣΠ 1921 ΓΕΣ/ Υ Μ ΓΕΣ/ Υ Μ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΑΣΠ 1924 ΓΕΣ/ Υ Μ ΓΕΣ/ Υ Μ ,00 Β Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΥΠ 1925 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ,00 ΕΜ 1925 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(401 ΓΣΝ ,00 ΥΓ 1925 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(424 ΓΣΝ ,00 ΜΧ 1925 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(Α ΙΣΠΟ 1.700,00 ΓΥΣ 1925 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ(ΣΕΑ) 0,00 ΤΧ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 4.000,00 ΕΚΠ 1929 ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΑΣΠ

21 ΚΑΕ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ Π/Υ 2015 ΣΥΝΑΡΜΟ ΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ(ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ) 1971 ΓΕΣ/ Υ Μ ΓΕΣ/ Υ Μ ,00 ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΓΕΣ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΥΠ 1972 ΓΕΣ/ Υ Μ ΓΕΣ/ Υ Μ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΥΣ ,00 ΓΥΣ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 ΑΣ-ΓΥΣ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΥΠ. ΟΙΚ. 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΥΠ. ΟΙΚ. 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΥΠ. ΟΙΚ. 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΟ ΥΠ. ΟΙΚ. 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΥΠ. ΟΙΚ. 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ( ΙΜΣΠΡΟ) 0,00 ΙΜΣΠΡΟ 4511 ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ(ΑΚΑΜ) 0, ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ( ΙΜΣΠΡΟ) 0,00 ΙΜΣΠΡΟ 4512 ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/ΑΠΟΘ ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΓΥΣ Σύνολο , ΓΕΣ/ Υ Μ ΓΕΣ/ ΑΣΠ 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ Υ Μ ΓΕΣ/ ΑΣΠ 0,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΓ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ΕΜ 9141 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΕΜ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΕΜ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΠΠ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΕΚΠ Σύνολο ,00

22 ΚΑΕ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ Π/Υ 2015 ΣΥΝΑΡΜΟ ΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΗΣ(ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ) 9541 ΓΕΣ/ ΥΠΟΣΤΗ ΓΕΣ/ ΥΓ ,00 ΥΓ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 ΠΠ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ ,00 Σύνολο , ΓΕΣ/ ΟΙ/2ο ΓΕΣ/ ΟΙ Β Σύνολο , ΓΕΣ/ Υ Μ ΓΕΣ/ Υ Μ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ Σύνολο , ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ ΓΕΣ/ ΥΠΠΕ Σύνολο ,00 Γενικό άθροισµα ,00 Ακριβές Αντίγραφο Υπτγος ηµήτριος Χατζής ιευθυντής Υπλγος(Ο) Μαρία Τοπάλογλου Τµχης ΓΕΣ/ ΟΙ/2 α

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/2 Ο Γρ. Πίνακας Αποδεκτών Τηλ.(Εσωτ) Φ.810/8/ ΚΟΙΝ : Σ. 127 Αθήνα, 17 Ιαν 12

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/2 Ο Γρ. Πίνακας Αποδεκτών Τηλ.(Εσωτ) Φ.810/8/ ΚΟΙΝ : Σ. 127 Αθήνα, 17 Ιαν 12 ΠΡΟΣ : ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/2 Ο Γρ. Πίνακας Αποδεκτών Τηλ.(Εσωτ) 2455-5879 Φ.810/8/842349 ΚΟΙΝ : Σ. 127 Αθήνα, 17 Ιαν 12 ΘΕΜΑ: Προϋπολογισμός έτους 2012 ΣΧΕΤ : α. ΠαΔ 8-21/98 ΓΕΣ/ΔΟΙ/2

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάληψη Υποχρεώσεων από τους διατάκτες» Π.Δ. 80/2016 (ΦΕΚ Α 145-5/8/2016) Σταύρος Λιάππης

«Ανάληψη Υποχρεώσεων από τους διατάκτες» Π.Δ. 80/2016 (ΦΕΚ Α 145-5/8/2016) Σταύρος Λιάππης «Ανάληψη Υποχρεώσεων από τους διατάκτες» Π.Δ. 80/2016 (ΦΕΚ Α 145-5/8/2016) Σταύρος Λιάππης 2 Έναρξη Ισχύος Ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2017 Καταργούνται: Το Π.Δ. 113/2010 Το άρθρο 13, παράγραφος 1 του Ν.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘ. 113. Ανάληψη υποχρεώσεων από τους Διατάκτες Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘ. 113. Ανάληψη υποχρεώσεων από τους Διατάκτες Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘ. 113 Ανάληψη υποχρεώσεων από τους Διατάκτες Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις των παρ. 1 και 2, του άρθρου 22 Α του ν. 2362/1995 «περί Δημόσιου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Αριθ. πρωτ. 3085/18-02-2014 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 3ης/17-02-2014 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. 2/23297/ΔΠΓΚ/2018, ΦΕΚ-1101/Β/

Αριθμ. 2/23297/ΔΠΓΚ/2018, ΦΕΚ-1101/Β/ 1 Αριθμ. 2/23297/ΔΠΓΚ/2018, ΦΕΚ-1101/Β/27.3.2018 Αναμόρφωση των εγκεκριμένων αναλυτικών προϋπολογισμών των λοιπών φορέων Γενικής Κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένων και των ΑΔΑ που δεν ανήκουν στην Κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

Β. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΝΤΥΠΑ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

Β. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΝΤΥΠΑ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ Β. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΝΤΥΠΑ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ 24 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ή ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ Αύξηση ΕΝΤΥΠΟ Π1 ΑΙΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗΣ Αρχικό ποσό πίστωσης Διάθεση

Διαβάστε περισσότερα

3. Την απόφαση µε αριθ. Υ48/ (ΦΕΚ 2105/Β) «Καθορισµός αρµοδιοτήτων του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονοµικών Χρήστου Σταϊκούρα».

3. Την απόφαση µε αριθ. Υ48/ (ΦΕΚ 2105/Β) «Καθορισµός αρµοδιοτήτων του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονοµικών Χρήστου Σταϊκούρα». Αθήνα, 29 Νοεµβρίου 2012 Αριθ. πρωτ.:2/86954/ ΠΓΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 197 12 Ιανουαρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 23 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 2/2179/ΔΠΓΚ Στοχοθεσία - Πρόγραμμα εκτέλεσης προϋπολογισμού - Παρακολούθηση εκτέλεσης.

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Εφαρμογή σε όλους τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, όπως αυτοί ορίζονται με τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Εκτέλεση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011»

ΘΕΜΑ: «Εκτέλεση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθμ. πρωτ. : 485 ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & Η.Δ. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤ/ΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ: Τις Δ/νσεις της Κεντρικής

Διαβάστε περισσότερα

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, δεδομένου ότι σε σύνολο επτά (7) μελών ήταν:

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, δεδομένου ότι σε σύνολο επτά (7) μελών ήταν: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Από τα πρακτικά της από 26/01/2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σικίνου Αριθμός Απόφασης: 1 / 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2013

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Αθήνα, Αύγουστος 2013 www.minfin.gr ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΙΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ Α. ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

ΠΑΓΙΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ Α. ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Α. ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΓΙΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ άρθρα 108-113 Ν. 4270/2014 «Αρχές δημοσιονομικής διαχείρισης και εποπτείας (ενσωμάτωση της Οδηγίας 2011/85/ΕΕ )- δημόσιο λογιστικό και άλλες διατάξεις». Ν.3861/10

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ1ΓΟΞ7Μ-27Κ. Μαρούσι, 14/11/2013. Αρ. Πρωτ.: Ι.Π/Φ705/22. ΠΡΟΣ: Νοµαρχιακές και Τοπικές Μονάδες Υγείας ΕΟΠΥΥ

ΑΔΑ: ΒΛ1ΓΟΞ7Μ-27Κ. Μαρούσι, 14/11/2013. Αρ. Πρωτ.: Ι.Π/Φ705/22. ΠΡΟΣ: Νοµαρχιακές και Τοπικές Μονάδες Υγείας ΕΟΠΥΥ Μαρούσι, 14/11/2013 Αρ. Πρωτ.: Ι.Π/Φ705/22 ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ: ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ /ΝΣΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΓ/ΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κ. ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ ΤΗΛ.: 210 81.10.769 FAX:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ 0-25/2007 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ 0-25/2007 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ 0-25/2007 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΪΟΣ 2007 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ α/α Τροπο ποιήσεως

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. πρωτ.:2/86954/δπγκ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΣΤ Α Π Ο Φ Α Σ Η

Αριθ. πρωτ.:2/86954/δπγκ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΣΤ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2012 ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Αριθ. πρωτ.:2/86954/δπγκ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αρ. 4 ης /2018 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αρ. 4 ης /2018 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο Σ

Διαβάστε περισσότερα

Μέγεθος Γραμμάτων ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (INTRASOFT INTERNATIONAL) ΠΔ 113/2010: Ανάληψη υποχρεώσεων από τους Διατάκτες.

Μέγεθος Γραμμάτων ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (INTRASOFT INTERNATIONAL) ΠΔ 113/2010: Ανάληψη υποχρεώσεων από τους Διατάκτες. Μέγεθος Γραμμάτων ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (INTRASOFT INTERNATIONAL) ΠΔ 113/2010: Ανάληψη υποχρεώσεων από τους Διατάκτες. (529517) Αρθρο :0 Κατ'Εξουσιοδότηση εκδοθείσα Νομοθεσία : 640 ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Από τα πρακτικά της από 26/01/2015

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Από τα πρακτικά της από 26/01/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Από τα πρακτικά της από 26/01/2015 Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αριθμός Απόφασης: 1/ 2015 του Δήμου Σικίνου

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ Σ ΕΠ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ»

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ Σ ΕΠ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ» Σελ.: 1 Από: 7 ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ Σ ΕΠ OIKONOMIKH ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ ( Π.3.6) 1. ΣΚΟΠΟΣ Σκοπός της παρούσας διαδικασίας είναι η περιγραφή της µεθοδολογίας που ακολουθείται για την Οικονοµική ιαχείριση των έργων /

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ του ΠΔΕ ΣΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ του ΠΔΕ ΣΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΔΕ 2019 ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ του ΠΔΕ ΣΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ Σ ΕΠ «ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ»

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ Σ ΕΠ «ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ» Σελ.: 1 Από: 8 ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ Σ ΕΠ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ( Π.3.3) 1. ΣΚΟΠΟΣ Σκοπός της παρούσας διαδικασίας είναι η περιγραφή της µεθοδολογίας που ακολουθείται για τον καθορισµό των απαιτήσεων, σχεδιασµού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑ ΟΣ(ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ& ΠΟΛIΤΙΚΗΣ) 2 ( ΝΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ) ΤΜΗΜΑ ΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ- ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ- ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑΣ.

ΚΛΑ ΟΣ(ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ& ΠΟΛIΤΙΚΗΣ) 2 ( ΝΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ) ΤΜΗΜΑ ΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ- ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ- ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑΣ. ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΛΑ ΟΣ(ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ& ΠΟΛIΤΙΚΗΣ) 2 ( ΝΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ) ΤΜΗΜΑ ΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ- ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ- ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑΣ 18-Νοε-14 1 ΓΕΕΘΑ/ 2 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ «Εθνικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα, 11 Ιουλίου 2014 Αρ.Πρωτ.: 2/53689/0026

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα, 11 Ιουλίου 2014 Αρ.Πρωτ.: 2/53689/0026 ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ Δ/ΝΣΗ : 26 η ΣΥΝΤ/ΣΜΟΥ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση 23979/ΔΕ264/13 (ΦΕΚ 1367/Β/ )

Απόφαση 23979/ΔΕ264/13 (ΦΕΚ 1367/Β/ ) Απόφαση 23979/ΔΕ264/13 (ΦΕΚ 1367/Β/5-6-2013) Θέμα: «Ρυθμίσεις για τις ανακατανομές πιστώσεων των συλλογικών αποφάσεων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και ειδικότερες ρυθμίσεις του περιφερειακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αποδέσμευση-Ανατροπή των απλήρωτων δεσμεύσεων πιστώσεων του Δήμου οικ.έτους 2013

ΘΕΜΑ: Αποδέσμευση-Ανατροπή των απλήρωτων δεσμεύσεων πιστώσεων του Δήμου οικ.έτους 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 16 ης /2013 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη στις

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ Φ.604/130/222933/ Σ.2643 Αθήνα, 21 Σεπ 16

Τηλ Φ.604/130/222933/ Σ.2643 Αθήνα, 21 Σεπ 16 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ AΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΟΙΝ : ΠΡΟΣ : Πίνακα Αποδεκτών ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/2α Τηλ. 2103483135 Φ.604/130/222933/ Σ.2643 Αθήνα, 21 Σεπ 16 ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης : 01/2015

Αριθμός Απόφασης : 01/2015 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ Ταχ. Δ/νση: Ερμιόνη Ταχ. Κώδικας: 21051 Πληροφορίες: Κρητσωτάκης Ι. Τηλ.: 27540-31239-31822 Fax: 27540-31300 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού

Διαβάστε περισσότερα

πράξης ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ».

πράξης ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ». ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 29 ης /2013 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Μεταµόρφωσης Αττικής. Αριθµός Απόφασης 198/13 Περίληψη Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Αναδιάρθρωση της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας» ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΘΕΜΑ: «Αναδιάρθρωση της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας» ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ Α Διεύθυνση: Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ Νο 19/16-09-2015 Αριθ.Αποφ. 222/2015 ΘΕΜΑ: Περί ψήφισης πιστώσεων προϋπολογισμού οικ. έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΟΥ 2013

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΟΥ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΟΥ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Αθήνα, Φεβρουάριος 2014 www.minfin.gr ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 8/2018 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 8/2018 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Νέα Φιλαδέλφεια 21/2/2018 Αριθ. Πρωτ.: 4632/22-2-2018

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης. Διαδικασίες κατάρτισης-έγκρισης-υποβολής Ειδικά θέματα για τη διαμόρφωση του ΟΠΔ

Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης. Διαδικασίες κατάρτισης-έγκρισης-υποβολής Ειδικά θέματα για τη διαμόρφωση του ΟΠΔ Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης Διαδικασίες κατάρτισης-έγκρισης-υποβολής Ειδικά θέματα για τη διαμόρφωση του ΟΠΔ Ν.4111/13 κύρωσε τη ΠΝΠ 18-11-2013 Καθορίστηκαν δημοσιονομικοί κανόνες και πρακτικές για την

Διαβάστε περισσότερα

Οικονοµικά (Ανάληψη Πρωτοβουλίας για την Εξαγορά ανείων του Μόνιµου ΘΕΜΑ:

Οικονοµικά (Ανάληψη Πρωτοβουλίας για την Εξαγορά ανείων του Μόνιµου ΘΕΜΑ: ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ : Αποδέκτες Πίνακα «Α» ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ (πλην Α0120) ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/3 δ Τηλέφ. 5697 ΚΟΙΝ. : ΓΕΣ/ ΟΙ/3 δ Φ.800/1/1385932 Σ.656 Αθήνα, 15 Φεβ 18 ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤ. : Οικονοµικά (Ανάληψη

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παρούσα ήταν επίσης η υπάλληλος του ΔΟΠΑΠ, Σταυρούλα Σκιάνη, για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης.

Στη συνεδρίαση παρούσα ήταν επίσης η υπάλληλος του ΔΟΠΑΠ, Σταυρούλα Σκιάνη, για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 1η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Απόσπασμα Από το Πρακτικό Νο: 1/2018

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασίες Λειτουργίας

Διαδικασίες Λειτουργίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Διαδικασίες Λειτουργίας ΓΔ-09 «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΩΝ Έκδοση: 1 η Αναθ: 4 Ημερομηνία Έγκρισης: 20/1/2016 Σελίδα 2

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αρ. 4 ης /2018 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αρ. 4 ης /2018 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 OΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1. Προσωπικό ανταποδοτικού χαρακτήρα (άρθρο 12 παρ.14 του ν.4071/2012)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1. Προσωπικό ανταποδοτικού χαρακτήρα (άρθρο 12 παρ.14 του ν.4071/2012) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 Προσωπικό ανταποδοτικού χαρακτήρα (άρθρο 12 παρ.14 του ν.4071/2012) α) Απόφαση του οικείου δηµοτικού ή διοικητικού (εφόσον πρόκειται για Σύνδεσµο) συµβουλίου µόνο για προσωπικό ανταποδοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Ανατροπή Αναλήψεων υποχρέωσης και διαγραφή δεσμεύσεων πιστώσεων κωδικών αριθμών εξόδων του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. Έτους 2015.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Ανατροπή Αναλήψεων υποχρέωσης και διαγραφή δεσμεύσεων πιστώσεων κωδικών αριθμών εξόδων του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. Έτους 2015. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Δ Η Μ Ο Σ Σ Η Τ Ε Ι Α Σ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αρ. 14/20.07.2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Aρ. Απόφασης 194/2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δ10 Διαδικασία Παρακολούθησης Εκτέλεσης Έργου

Δ10 Διαδικασία Παρακολούθησης Εκτέλεσης Έργου Δ10 Διαδικασία Παρακολούθησης Εκτέλεσης Έργου Επάρκειας για την υλοποίηση Συγχρηµατοδοτούµενων Έργων Σύµφωνα µε το Πρότυπο ΕΛΟΤ 1429: 2008 Έκδοση Έγκριση 3 η 3 η Ηµεροµηνία 03/06/2016 03/06/2016 Από Εκπρόσωπος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιονομικό Δίκαιο ΠΜΣ Οι δημόσιες δαπάνες. Ανδρέας Τσουρουφλής

Δημοσιονομικό Δίκαιο ΠΜΣ Οι δημόσιες δαπάνες. Ανδρέας Τσουρουφλής Δημοσιονομικό Δίκαιο ΠΜΣ 2017-2018 Οι δημόσιες δαπάνες Ανδρέας Τσουρουφλής 5.12.2017 Δημόσιες δαπάνες 2 Εκτέλεση Προϋπολογισμού Διενέργεια δημοσίων εσόδων Διενέργεια δημοσίων δαπανών Δημόσιες δαπάνες 3

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 23 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 23 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Πίνακα Αποδεκτών

ΠΡΟΣ : Πίνακα Αποδεκτών ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΣΠΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Αθήνα,28 Ιουλίου 2017 ΔΙΕΥΘΥNΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Αρ. πρωτ.: 84495 ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΔΕ ΠΡΟΣ : Πίνακα Αποδεκτών ΘΕΜΑ :

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 3/5/2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 3/5/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 3/5/2017 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Αρ.Πρωτ.: Δ.Υ./Ε/346 ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Προς : Οικονομική Επιτροπή ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ- ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕNNΙAMΗΝΟΥ 2013

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕNNΙAMΗΝΟΥ 2013 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕNNΙAMΗΝΟΥ 2013 Όπως είναι γνωστό, από το τρέχον οικονομικό έτος με την από 18-11-2012 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία κυρώθηκε με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ:

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ της 29 ης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ της 29 ης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ:..2η/2018.. ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ της 29 ης -1-2018 Οικονοµική Επιτροπή Ταχ. /νση: Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. ιάκου 01 Άγιος Στέφανος..Αριθ. Απόφασης:..18/2018.. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Αριθ. Αποφ. 69/2017 Από το πρακτικό 22 της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. στις 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Εισαγωγή. Στόχοι Οικονομικής Πολιτικής

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. Εισαγωγή. Στόχοι Οικονομικής Πολιτικής ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Θέμα: Οικονομική πολιτική για τις Δ.Ε.Κ.Ο. και τα Ν.Π.Ι.Δ. που υπάγονται στη Γενική Κυβέρνηση - κατάρτιση και αποστολή των σχεδίων Οικονομικών Προϋπολογισμών έτους 2013 καθώς και των Στρατηγικών-Επιχειρησιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ «Ανατροπή ανάληψης υποχρεώσεων 2011.»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ «Ανατροπή ανάληψης υποχρεώσεων 2011.» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ ΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΜΑ : 2 ον ΑΠΟΦΑΣΗ : 86/2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθµ. 7 ης Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Απορρόφηση πιστώσεων τρέχοντος οικονομικού έτους».

ΘΕΜΑ : «Απορρόφηση πιστώσεων τρέχοντος οικονομικού έτους». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ : ΣΥΝΤ/ΣΜΟΥ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση υπ αριθµ Ο Πρόεδρος του ηµοτικού Λιµενικού Ταµείου Πάτµου

Απόφαση υπ αριθµ Ο Πρόεδρος του ηµοτικού Λιµενικού Ταµείου Πάτµου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ Πάτµος, 6 Νοεµβρίου 2014 ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Πρωτ.: 2053 ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Απόφαση υπ αριθµ. 172 Θέµα: «ιενέργεια της υπηρεσίας: Εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αρ.Πρωτ.: 2/58724 /0026

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αρ.Πρωτ.: 2/58724 /0026 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αρ.Πρωτ.: 2/58724 /0026 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣ: Την Υπηρεσία Δημοσιονομικού ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ελέγχου στο νομό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι. Θέμα : Αποκεντρωμένη Διοίκηση. - Πορεία ελέγχου Προϋπολογισμού οικ. έτους 2017».

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι. Θέμα : Αποκεντρωμένη Διοίκηση. - Πορεία ελέγχου Προϋπολογισμού οικ. έτους 2017». ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι Προς : oikonomika.ota1@ypes.gr Θέμα : Αποκεντρωμένη Διοίκηση. - Πορεία ελέγχου Προϋπολογισμού οικ. έτους 2017». ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Πληροφόρηση για την πορεία ελέγχου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την κατάρτιση προϋπολογισμών έργων - αναμορφώσειςτροποποιήσεις

Οδηγίες για την κατάρτιση προϋπολογισμών έργων - αναμορφώσειςτροποποιήσεις Οδηγίες για την κατάρτιση προϋπολογισμών έργων - αναμορφώσειςτροποποιήσεις (Σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 4485/2017 και των τροποποιήσεων αυτού) Από 01/01/2018 η λειτουργία των ΕΛΚΕ των ΑΕΙ διέπεται

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιονομικό Δίκαιο ΠΜΣ Οι δημόσιες δαπάνες. Ανδρέας Τσουρουφλής

Δημοσιονομικό Δίκαιο ΠΜΣ Οι δημόσιες δαπάνες. Ανδρέας Τσουρουφλής Δημοσιονομικό Δίκαιο ΠΜΣ 2016-2017 Οι δημόσιες δαπάνες Ανδρέας Τσουρουφλής 20.12.2016 Εκτέλεση Προϋπολογισμού Διενέργεια δημοσίων εσόδων Διενέργεια δημοσίων δαπανών Σκοποί κατά τη διενέργεια των δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Πίνακα Αποδεκτών ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ: Προϋπολογισµός ΓΕΣ 2015 (Κατευθυντήριες Οδηγίες Εκτέλεσης)

ΠΡΟΣ: Πίνακα Αποδεκτών ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ: Προϋπολογισµός ΓΕΣ 2015 (Κατευθυντήριες Οδηγίες Εκτέλεσης) ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Πίνακα Αποδεκτών ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/2β Τηλ (εξωτ.):2106552455 Φ.810/29/804431 Σ.950 Αθήνα, 10 Φεβ 15 Συνηµµένα: Στους προς ενέργεια αποδέκτες Πίνακας Π/Υ ΓΕΣ 2015 ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 24/08/2017 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Διεύθυνση Οικονομικού ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 24/08/2017 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Διεύθυνση Οικονομικού ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 24/08/2017 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Διεύθυνση Οικονομικού Τμήμα Προμηθειών (Β/3) Προς : Οικονομική Επιτροπή Πληρ. Αναστασία Μιζαντζίδου Τηλ. 2331350616 ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ (Π.. 28/80) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΜΕΛΕΤΗ (Π.. 28/80) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΙΤΛΟΣ: «Επιστηµονικός και Τεχνικός Σύµβουλος Παρακολούθησης και Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Διαδικασίες Λειτουργίας ΓΔ-10 «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Διαδικασίες Λειτουργίας ΓΔ-10 «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Διαδικασίες Λειτουργίας ΓΔ-10 «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ» Έκδοση: 1 η Αναθ: 4 Ημερομηνία Έγκρισης: 20/1/2016 Σελίδα 2 από 9 Έγκριση: Υπεύθυνος Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 04/09/2012 Αρ. Πρωτ.: 38140/ΕΥΘΥ 760

Αθήνα, 04/09/2012 Αρ. Πρωτ.: 38140/ΕΥΘΥ 760 Αθήνα, 04/09/2012 Αρ. Πρωτ.: 38140/ΕΥΘΥ 760 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ταχ. /νση : Νίκης 10, Σύνταγµα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2013 Αρ.Πρωτ.: 2/1061/0026 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 20 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 20 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛ.: * ΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ * Νο. 87. Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2000 Αριθμ.Πρωτ.: /1742/ΔΕ-Α

ΠΟΛ.: * ΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ * Νο. 87. Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2000 Αριθμ.Πρωτ.: /1742/ΔΕ-Α - 99 - * ΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ * Νο. 87 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡ. ΕΛΕΓΧΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΜΗΜΑΤΑ Α - Β Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2000 Αριθμ.Πρωτ.: 1119138/1742/ΔΕ-Α ΠΟΛ.: 1315

Διαβάστε περισσότερα

Βασικοί στόχοι κατάρτισης προϋπολογισμού

Βασικοί στόχοι κατάρτισης προϋπολογισμού Βασικοί στόχοι κατάρτισης προϋπολογισμού Οι βασικοί στόχοι για την κατάρτιση του προϋπολογισμού των περιφερειών, οικονομικού έτους 2013, είναι: η ορθολογική και ρεαλιστική κατάρτισή του, με εγγραφή εσόδων

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. πρωτ.: οικ.2/62906/0020-2/9/ Κατάρτιση προϋπολογισμο

Αριθ. πρωτ.: οικ.2/62906/0020-2/9/ Κατάρτιση προϋπολογισμο Πίνακας περιεχομένων Α. ΓΕΝΙΚΑ Αριθ. πρωτ.: οικ.2/62906/0020-2/9/2011 Κατάρτιση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012 Α. ΓΕΝΙΚΑ Το νέο πλαίσιο δημοσιονομικής διαχείρισης Ο Ν.3871/2010 «Δημοσιονομική Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ιαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόµιµη απαρτία και κηρύχθηκε από το Πρόεδρο συνεδρίασης. Ο Πρόεδρος της Οικονοµικής Επιτροπής, εισηγούµενος το αναφερόµενο

ιαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόµιµη απαρτία και κηρύχθηκε από το Πρόεδρο συνεδρίασης. Ο Πρόεδρος της Οικονοµικής Επιτροπής, εισηγούµενος το αναφερόµενο ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Απόσπασµα από το 36o Πρακτικό Αριθµ. Αποφ. 940 Αριθµ. Θέµατος στην ηµερ. ιάταξη

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος 2/95592/0026/2016. Ανάθεση αρμοδιοτήτων των άρθρων 24, 26, 66 & 69Γ του Ν.4270/2014 στις.υ.ε.ε.

Εγκύκλιος 2/95592/0026/2016. Ανάθεση αρμοδιοτήτων των άρθρων 24, 26, 66 & 69Γ του Ν.4270/2014 στις.υ.ε.ε. Εγκύκλιος 2/95592/0026/2016 Ανάθεση αρμοδιοτήτων των άρθρων 24, 26, 66 & 69Γ του Ν.4270/2014 στις.υ.ε.ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8 εκεμβρίου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αρ.Πρωτ.: 2/95592 /0026 ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π.Δ. 80/2016,ΦΕΚ-145/Α/

Π.Δ. 80/2016,ΦΕΚ-145/Α/ 1 Π.Δ. 80/2016,ΦΕΚ-145/Α/5-8-2016 1 Ανάληψη υποχρεώσεων από τους διατάκτες. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις: α) του άρθρου 68, παρ. 1 και 2 του Ν. 4270/2014 «Αρχές

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α

Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α Βέροια, 26 Απριλίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Email: presver@otenet.gr Τηλέφωνο: 2331350617 www.veria.gr Προς: Το Δημοτικό Συμβούλιο Ε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ- ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΟΤΑ-2016

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ- ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΟΤΑ-2016 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ- ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΟΤΑ-2016 Συντομογραφίες: Σ.Ερ.: Συχνή Ερώτηση Π/Υ : Προϋπολογισμός Π.Ο.Ε. : Προηγούμενα Οικονομικά Έτη Α. Δ. : Αποκεντρωμένη Διοίκηση 1.Σ.Ερ. από δήμους

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 21 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 21 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΧΕ ΙΟΥ ΟΠ ΕΤΟΥΣ 2013 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΧΕ ΙΟΥ ΟΠ ΕΤΟΥΣ 2013 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΕ ΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΡΑΣΗΣ ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΧΕ ΙΟΥ ΟΠ ΕΤΟΥΣ 2013 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΙΟΣ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ορισµός ΟΠ 2. Περιεχόµενο του Ολοκληρωµένου Πλαισίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ. Με τις παρ 1 έως 3 του άρθρου 52 του ν. 4186/2013 ορίζονται τα εξής:

ΠΡΟΣ. Με τις παρ 1 έως 3 του άρθρου 52 του ν. 4186/2013 ορίζονται τα εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αγ. Στέφανος 20-12-2013 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ Αριθ. Πρωτ. : 42332 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΣ τον κ. Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ιονύσου ΘΕΜΑ: «Αποδοχή

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α

Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α Βέροια, 14 Δεκεμβρίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Email: presver@otenet.gr Τηλέφωνο: 2331350617 www.veria.gr Προς: Το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ Α ΑΜ: Τηλ Φ.600/42/ Σ.1761 Αθήνα, 18 Ιουλ 18

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ Α ΑΜ: Τηλ Φ.600/42/ Σ.1761 Αθήνα, 18 Ιουλ 18 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ Α ΑΜ: ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Πίνακας Αποδεκτών ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ «ΘΗΣΕΑΣ» ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/3α Τηλ. 210-3483224 Φ.600/42/346597 Σ.1761

Διαβάστε περισσότερα

αναφορά στην διάρκεια των συµβάσεων, µε τις οποίες θα απασχοληθούν οι προσληπτέοι.

αναφορά στην διάρκεια των συµβάσεων, µε τις οποίες θα απασχοληθούν οι προσληπτέοι. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 Για την προώθηση έγκρισης αιτήµατος που αφορά σε προσωπικό ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου και τη σύναψη συµβάσεων µίσθωσης έργου στους ΟΤΑ α και β βαθµού και τα ΝΠ αυτών, µε κάλυψη της

Διαβάστε περισσότερα

πέραν των δύο (2) μηνών, συνεπάγεται την αυτοδίκαιη αναστολή ισχύος της άδειας η οποία διαπιστώνεται με απόφαση των Περιφερειακών Συμβουλίων των

πέραν των δύο (2) μηνών, συνεπάγεται την αυτοδίκαιη αναστολή ισχύος της άδειας η οποία διαπιστώνεται με απόφαση των Περιφερειακών Συμβουλίων των ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 21-08-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ : ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΔΩΝ Ταχ.Δ/νση : Μητροπόλεως 46 Πληροφορίες : Δουγαλή Αλεξάνδρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: 618Ζ6-Π9Β Α ΑΜ: 19PROC

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: 618Ζ6-Π9Β Α ΑΜ: 19PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: 618Ζ6-Π9Β Α ΑΜ: 19PROC005043452 ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ : Πίνακας Αποδεκτών 98 ΑΝΩΤΕΡΑ ΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ» ΝΣΗ ΕΦΟ. ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Τηλ. 861-3610 Φ.600.163/19/16339 Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 50875 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3409 20 Δεκεμβρίου 2012 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθ. 2/91674/ΔΠΓΚ Δημοσιονομικοί κανόνες και πρακτικές. Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Μαρούσι, 26/1/2017 ΑΠ.: 796/10 ΑΠΟΦΑΣΗ. Ανασυγκρότηση της Μονάδας ιαχείρισης Έργων (Μ Ε) της ΕΕΤΤ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Μαρούσι, 26/1/2017 ΑΠ.: 796/10 ΑΠΟΦΑΣΗ. Ανασυγκρότηση της Μονάδας ιαχείρισης Έργων (Μ Ε) της ΕΕΤΤ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Μαρούσι, 26/1/2017 ΑΠ.: 796/10 ΑΠΟΦΑΣΗ Ανασυγκρότηση της Μονάδας ιαχείρισης Έργων (Μ Ε) της ΕΕΤΤ Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων (ΕΕΤΤ) Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 11/2018 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 11/2018 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Νέα Φιλαδέλφεια 7/3/2018 Αριθ. Πρωτ.: 5986 Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ιορισµοί Εκπαιδευτών (Πρόσληψη Ωροµίσθιου ιδακτικού Προσωπικό στη Σχολή Τοπογραφίας της ΓΥΣ για το Ακαδηµαϊκό Έτος )

ΘΕΜΑ: ιορισµοί Εκπαιδευτών (Πρόσληψη Ωροµίσθιου ιδακτικού Προσωπικό στη Σχολή Τοπογραφίας της ΓΥΣ για το Ακαδηµαϊκό Έτος ) ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Πίνακας Αποδεκτών ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ/3γ Τηλέφ.(Εσωτ.):3187 Φ.392/97/352302 Σ. 2734 Αθήνα, 19 εκ 15 ΘΕΜΑ: ιορισµοί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Α Α: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΣ : Αποδέκτες Πίνακα «Α» ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ/4γ Τηλέφ. (Εσωτ) 5662 Φ. 400/19/338760

Διαβάστε περισσότερα

Κυρώνουµε ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΠΗΥ

Κυρώνουµε ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΠΗΥ ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ. : Πίνακας Αποδεκτών ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ/3γ Τηλέφ.(Εσωτ.): 3187 Φ.392/100/289763 Σ.2132 Αθήνα, 06 Οκτ 14 ΘΕΜΑ: ιορισµοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 / 2015. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 7.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 / 2015. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 7. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 / 2015 Στα Ψαχνά Ευβοίας, σήμερα την 25 η του μηνός Αυγούστου του έτους 2015, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 14 : 00 μ. μ, η Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτηση: Πώς πραγματοποιείται εγγραφή νέων χρηστών στο ΚΗΜΔΣ;

Ερώτηση: Πώς πραγματοποιείται εγγραφή νέων χρηστών στο ΚΗΜΔΣ; Τεχνικά Ερωτήματα: (1) Ερώτηση: Πώς πραγματοποιείται εγγραφή νέων χρηστών στο ΚΗΜΔΣ; Απάντηση: Η εγγραφή στο ΚΗΜΔΣ γίνεται με την εισαγωγή των στοιχείων του αιτούντος, που είναι το ονοματεπώνυμο, το e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α

Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α Βέροια, 11 Ιουνίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Email: presver@otenet.gr Τηλέφωνο: 2331350617 www.veria.gr Προς: Το Δημοτικό Συμβούλιο Ε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Από τα πρακτικά της από 23/01/2016

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Από τα πρακτικά της από 23/01/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Από τα πρακτικά της από 23/01/2016 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σικίνου Αριθμός Απόφασης: 2/ 2016

Διαβάστε περισσότερα

Κυρώνουµε ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΣ «ΩΡΟΜΙΣΘΙΟ Ι ΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ» ΣΤΗ ΣΤΗΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ

Κυρώνουµε ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΣ «ΩΡΟΜΙΣΘΙΟ Ι ΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ» ΣΤΗ ΣΤΗΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ. : Πίνακας Αποδεκτών ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ/3γ Τηλέφ.(Εσωτ.): 3187 Φ.392/76/396211 Σ.2511 Αθήνα, 05 εκ 16 ΘΕΜΑ: ιορισµοί

Διαβάστε περισσότερα

Με το άρθρο 7 του β.δ/τος 17.5/ «Περί οικονομικής διοικήσεως και. λογιστικού των Δήμων και Κοινοτήτων» (ΦΕΚ Α 114), καθιερώνεται η γενική

Με το άρθρο 7 του β.δ/τος 17.5/ «Περί οικονομικής διοικήσεως και. λογιστικού των Δήμων και Κοινοτήτων» (ΦΕΚ Α 114), καθιερώνεται η γενική ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ VII ΠΡΑΞΗ 156/2018 Περίληψη Θέμα : Αρχή της ειδικότητας των πιστώσεων του Προϋπολογισμού Με το άρθρο 7 του β.δ/τος 17.5/15.6.1959 «Περί οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Α Α: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΣ : Αποδέκτες Πίνακα «Α» ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ/4γ Τηλέφ. (Εσωτ) 5662 Φ. 400/46/368778

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ Αθήνα, 24/11/2011

Διαβάστε περισσότερα

Ευθύμιο Καρβέλη και Παναγιώτη Παππίδα (εισηγητή), Παρέδρους. Συνήλθε στο Κατάστημά του, στις 13 Νοεμβρίου 2017, για να.

Ευθύμιο Καρβέλη και Παναγιώτη Παππίδα (εισηγητή), Παρέδρους. Συνήλθε στο Κατάστημά του, στις 13 Νοεμβρίου 2017, για να. Πράξεως : 0267 Αριθμ. : ----------------------------------- Συνεδρ. : 32η/13-11-2017 ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΟ VII ΤΜΗΜΑ Αποτελούμενο από την Πρόεδρό του Ελένη Λυκεσά, Σύμβουλο και τους

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασίες Λειτουργίας ΓΔ-11 «ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ/ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ»

Διαδικασίες Λειτουργίας ΓΔ-11 «ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ/ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΔ-11 «ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ/ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ» Έκδοση: 1 η Αναθ: 4 Ημερομηνία Έγκρισης: 20/1/2016 Σελίδα 2 από 12 Έγκριση:

Διαβάστε περισσότερα

Γ Ε Ν Ι Κ Η Ι Α Τ Α Γ Η

Γ Ε Ν Ι Κ Η Ι Α Τ Α Γ Η Γ Ε Ν Ι Κ Η Ι Α Τ Α Γ Η ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ/2 Τηλέφ.: 210-6553876 Φ.400/51/748992 Σ. 87 Αθήνα 20 Ιουν 2004 ΘΕΜΑ: Μέριµνα υπέρ Κληρωτών Οπλιτών (Έγγαµοι Οπλίτες). ΣΧΕΤ.:

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003362911 2015-11-24

15PROC003362911 2015-11-24 INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.11.24 13:25:08 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 6ΒΧΡΙΜΞ-ΑΨ5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

... 15,80% , 14,80% , 14,30% , 13,80%. άνω, 13,30%.

... 15,80% , 14,80% , 14,30% , 13,80%. άνω, 13,30%. Ηµεροµηνία.. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Πιστωτικός φορέας «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.» (εφεξής η «Τράπεζα»)

Διαβάστε περισσότερα

Δ7 Διαδικασία Ωρίµανσης και Σχεδιασµού Έργων, Επιλογής Άµεσα Ωφελούµενων Έργων ΕΚΤ και Διαχείρισης Ποιότητας Έργων

Δ7 Διαδικασία Ωρίµανσης και Σχεδιασµού Έργων, Επιλογής Άµεσα Ωφελούµενων Έργων ΕΚΤ και Διαχείρισης Ποιότητας Έργων Δ7 Διαδικασία Ωρίµανσης και Σχεδιασµού Έργων, Επιλογής Άµεσα Ωφελούµενων Έργων ΕΚΤ και Διαχείρισης Ποιότητας Έργων Επάρκειας για την υλοποίηση Συγχρηµατοδοτούµενων Έργων Σύµφωνα µε το Πρότυπο ΕΛΟΤ 1429:

Διαβάστε περισσότερα