ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Χ.Ε. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ- ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Χ.Ε. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ- ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ"

Transcript

1 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Χ.Ε. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ- ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2015

2 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο κανονισμός εγγραφών-μετεγγραφών της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) που είχε ψηφιστεί από την Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της ΟΧΕ στις 28 Μαΐου 2000 και τροποποιήθηκε στην Γενική συνέλευση της ΟΧΕ της 18ης Μαρτίου 2006,στις 14 Μαρτίου 2010 και στις 31 Μαρτίου 2013 τροποποιείται ως εξής: ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ: 1 Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής Έλληνα αθλητή-τριας Για την αρχική εγγραφή αθλητή Έλληνα υπηκόου, στις τάξεις οποιουδήποτε αθλητικού σωματείου που ανήκει στην δύναμη της ΟΧΕ, πρέπει ο εγγραφόμενος: Α) Να έχει συμπληρώσει το 8 ο έτος της ηλικίας του. Β) Να μην είναι εγγεγραμμένος σε άλλο σωματείο της δύναμης της ΟΧΕ. ΑΡΘΡΟ 2 Δικαιολογητικά 1. Για την αρχική εγγραφή σύμφωνα με το παραπάνω πρέπει ο εγγραφόμενος: α) Να συμπληρώνει σχετικό έντυπο (αίτηση εγγραφής) της ΟΧΕ, που θα υπογράφεται από αυτόν και από τον Γ.Γ. του σωματείου που θέλει να εγγραφεί. Αν δε δεν έχει συμπληρώσει το 18 ο έτος της ηλικίας του(ανήλικος) θα υπογράφει και ο ασκών την γονική μέριμνα. β) Το έντυπο θα υπογράφεται υποχρεωτικά από ιατρό Νομαρχιακού Νοσοκομείου ή Κέντρου Υγείας ή Αγροτικού Ιατρείου ή Υγειονομικής Στρατιωτικής Μονάδας ή έχοντα οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο Ν.Π.Δ.Δ. (Ν. 2725/99 ΑΡΘ.33 ΠΑΡ.9). Η πιστοποίηση της ιδιότητας του ιατρού πρέπει να εμφαίνεται στην σφραγίδα του, ή να ακολουθείται από βεβαίωση της υπηρεσίας όπου εργάζεται. γ) Να υποβάλει πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας εγγραφής του στα αντίστοιχα μητρώα που να έχει εκδοθεί πρόσφατα (6 μήνες) με επικυρωμένη φωτογραφία, ή επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου. δ) Να προσκομίσει 2 φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας. 2. Η εγγραφή αθλητή στην Ομοσπονδία γίνεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. 3. Την αίτηση εγγραφής με τα δικαιολογητικά που τη συνοδεύουν ελέγχει το αρμόδιο τμήμα και κατόπιν, o Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας εφόσον και αυτός κρίνει νόμιμη την αίτηση και πλήρη τα δικαιολογητικά, την κάνει δεκτή και εγγράφει τον αιτούντα στο Μητρώο Αθλητών της Ομοσπονδίας, εκδίδοντας σχετικό δελτίο εγγραφής του στο σωματείο που επέλεξε. Το δελτίο ισχύει από την έκδοση του και παρέχει το δικαίωμα συμμετοχής του αθλητή σε αγώνες. 4. Αίτηση εγγραφής που δεν έχει συμπληρωθεί με τον προσήκοντα τρόπο ή δεν έχουν προσκομιστεί τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που τη συνοδεύουν απορρίπτεται και επιστρέφεται στο σωματείο.

3 5. Εφόσον διαπιστωθούν μικρoελλείψεις στην αίτηση που, μπορούν να διορθωθούν, καλείται το ενδιαφερόμενο σωματείο του υπό εγγραφή αθλητή, για τη συμπλήρωση αυτών των μικρoελλείψεων. 6. Αν κατά την εξέταση της αίτησης εγγραφής διαπιστωθεί είτε πλαστογράφηση της υπογραφής ή του πιστοποιητικού γέννησης ή των άλλων δικαιολογητικών είτε άλλη παράνομη πράξη, που είχε ως αποτέλεσμα την παραδοχή της αίτησης και την έκδοση του δελτίου, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ύστερα από σχετική διοικητική εξέταση, ή βασιζόμενο σε τελεσίδικη δικαστική απόφαση, προβαίνει σε ανάκληση του δελτίου αυτού. Ακόμη μπορεί να παραπέμψει τους υπαίτιους στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος (Ε.ΦI.Π.) και να υποβάλει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα. ΑΡΘΡΟ 3 Ακυρότητες Κυρώσεις 1. Αθλητής που υπογράφει δελτίο εγγραφής, ενώ ήδη ανήκει σε άλλο σωματείο, η νέα αίτηση του απορρίπτεται και ο αθλητής τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού από τρεις (3) μήνες έως ένα (1) έτος, από κάθε αγώνα. 2. Αν υποβληθούν περισσότερες από μια αιτήσεις εγγραφής αθλητή σε διαφορετικά σωματεία που αφορούν το ίδιο πρόσωπο, λαμβάνεται υπόψη και εξετάζεται η αίτηση που υποβλήθηκε και πρωτοκολλήθηκε πρώτη στην Ομοσπονδία. Ανεξάρτητα, όμως, από το ποιά αίτηση ισχύει και εξετάζεται, η υποβολή περισσότερων αιτήσεων του ίδιου αθλητή σε διαφορετικά σωματεία αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα, που τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού από τρεις (3) μήνες έως ένα (1) έτος από κάθε αγώνα. 3. Η υπογραφή από αθλητή αιτήσεων μεταγραφής υπέρ δύο ή περισσοτέρων σωματείων, κατά την ίδια μεταγραφική περίοδο αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα, που τιμωρείται με την ποινή που αναφέρεται στις παραγράφους 1 και 2 του παρόντος άρθρου. 'Όσα δε αφορά τις αιτήσεις μεταγραφής του αθλητή, λαμβάνεται υπόψη και κρίνεται από την Επιτροπή Μεταγραφών η αίτηση που πρωτοκολλήθηκε πρώτη στην Ομοσπονδία. 4. Προσβολή δελτίου εγγραφής αθλητή για οποιοδήποτε τυπικό ή ουσιαστικό λόγο δικαιούται να ασκήσει κάθε σωματείο της ΟΧΕ, εφόσον αιτιολογεί, ότι έχει έννομο, προς τούτο συμφέρον. Σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα της προσβολής αρχικού δελτίου εγγραφής, για οποιοδήποτε τυπικό ή ουσιαστικό λόγο παραγράφεται όταν παρέλθει χρονικό διάστημα πάνω από ένα (1) έτος, από την έκδοση του αρχικού δελτίου του αθλητή. 5. 'Όπου στον παρόντα Κανονισμό τίθεται περιορισμός ως προς τον αριθμό των αθλητών που έχει δικαίωμα να αποκτήσει κατά κατηγορία (περίπτωση) μεταγραφής κάθε σωματείο και παρ' όλα αυτά έχει υποβάλει αριθμό αιτήσεων μεγαλύτερο του προβλεπομένου ανά κατηγορία, θεωρούνται ως δεσμευτικές για κάθε σωματείο oι εντός του προβλεπομένου αριθμού κατά χρονική ακολουθία σειράς υποβολής και λήψης πρωτοκόλλου στην Ομοσπονδία προγενέστερες αιτήσεις και απορρίπτονται oι επιπλέον αιτήσεις, ενώ οι υποβάλλοντες τις αιτήσεις αυτές αθλητές παραμένουν, χωρίς άλλη διατύπωση, στη δύναμη του σωματείου στο oπoίο ανήκουν.

4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ - ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟ 4 1. Επιτρέπεται η ελεύθερη μετεγγραφή οποιουδήποτε αθλητή-τριας, με την συγκατάθεση του σωματείου του. Για να γίνει δεκτή τέτοια αίτηση μετεγγραφής από την αρμόδια Επιτροπή Μετεγγραφών, πρέπει να κατατεθούν από το σωματείο που αιτεί τα παρακάτω: α) Αντίγραφο Πρακτικού του Δ.Σ. του σωματείου, που ανήκει ο αθλητής τρια, στην οποία να αναφέρεται το όνομα του αθλητή τριας και το σωματείο στο οποίο θα μετεγγραφεί. β) Αίτηση μετεγγραφής της ΟΧΕ πλήρης συμπληρωμένη γ) Το Δελτίο ιδιότητας αθλητή της ΟΧΕ από το σωματείο που μετεγγράφεται. Σε περίπτωση που είναι ανήλικος, να υπάρχει και η υπογραφή του ασκούντος την γονική μέριμνα, με τον αριθμό της αστυνομικής του ταυτότητας. δ) Δύο φωτογραφίες πρόσφατες του αθλητή τριας.. 2. Αθλητής-τρια, έχει το δικαίωμα να μετεγγραφεί με υποσχετική επιστολή, σε άλλο σωματείο, μόνο για μία αγωνιστική περίοδο. Μετά το τέλος της χρονικής αυτής διάρκειας, ο αθλητής-τρια επιστρέφει αυτοδίκαια, στο σωματείο από το οποίο μετεγγράφηκε. Στον αθλητή-τρια που επιστρέφει, είναι δυνατή η εκ νέου χορήγηση μετεγγραφής με υποσχετική επιστολή, για οποιοδήποτε σωματείο. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι αυτά που αναφέρονται στην παρ. 1 του παρόντος άρθρου. H άσκηση μεταγραφικού δικαιώματος με υποσχετική δεν διακόπτει τον χρόνο της παραμονής του αθλητή-τριας στο σωματείο του-της, αφού με την εκ μέρους τους χορήγηση της πιο πάνω μεταγραφής οι αθλητές αυτοί δεν αποκόπτονται από το σωματείο που ανήκουν, το οποίο διατηρεί πλήρως τα δικαιώματά τους. 3. Αθλητής-τρια που δεν συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα των εν ενεργεία αθλητώντριών, θεωρείται ότι αποδεσμεύθηκε από το Σωματείο του και έχει το δικαίωμα να μετεγγραφεί ελεύθερα σε σωματείο της προτίμησής του, εφόσον η μετεγγραφή του δεν απαγορεύεται από τις αντίστοιχες διατάξεις της παρούσας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, προσθήκη ή διαγραφή στον πίνακα των εν ενεργούντα αθλητών-τριών, μετά την υποβολή αυτού στην ΟΧΕ. Σε αντίθετη περίπτωση, η όποια διαφοροποίηση δεν γίνεται αποδεκτή. 4. Κάθε σωματείο μπορεί να αποκτά απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριων ανεξαρτήτως ηλικίας και λόγου (είδους) μετεγγραφής από αυτούς του παρόντος άρθρου, με την επιφύλαξη της παραγράφου 4 του άρθρου 9 του παρόντος.

5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ Γενικές διατάξεις μετεγγραφών-εγγραφών ΑΡΘΡΟ 5 Εκταση εφαρμογής περιπτώσεις 1. Επίσημος αγώνας θεωρείται κάθε εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΧΕ ή γίνεται με την έγκρισή της. 2. Αθλητής τρια, ηλικίας τουλάχιστον είκοσι επτά (27) ετών, εφ όσον τις τελευταίες τρεις (3) αγωνιστικές περιόδους που ανήκει στην δύναμη του σωματείου, δεν συμμετείχε στην Εθνική ομάδα ή δεν τιμωρήθηκε για άρνηση προσφοράς υπηρεσιών σε αυτή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 33 παράγραφος 5, του Ν.2725/99, όπως ισχύει σήμερα και στις περιόδους αυτές έχει πάρει μέρος σε λιγότερους από τους μισούς αγώνες, των διεξαχθέντων αγώνων ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ και ΚΥΠΕΛΛΟΥ του σωματείου του, έχει το δικαίωμα να μετεγγραφεί σε σωματείο της προτίμησής του, χωρίς την συγκατάθεση του σωματείου του. Κάθε σωματείο έχει το δικαίωμα να εγγράψει στην δύναμή του ένα (1) αθλητή-τρια από την κατηγορία αυτή. Για τον υπολογισμό της 3ετίας, δεν υπολογίζεται ο χρόνος της τυχόν τιμωρίας του αθλητή-τριας από το σωματείο του/της, εφόσον η Επιτροπή Μετεγγραφών της ΟΧΕ, αποφανθεί ότι η τιμωρία του αθλητή επιβλήθηκε σύμφωνα με το πνεύμα και το γράμμα του Νόμου του παρόντος κανονισμού και τις διατάξεις του Κανονισμού της ΟΧΕ. Η διάταξη της παρούσας παραγράφου δεν ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ για τους αθλητέςτριες, που απουσιάζουν στο εξωτερικό, για λόγους σπουδών ή για επαγγελματικούς λόγους. Επίσης και για τους αθλητές-τριες εκείνους που η μη συμμετοχή τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις των σωματείων τους, οφείλεται σε ανυπέρβλητα αίτια (π.χ. στράτευση, τραυματισμό οφειλόμενο σε οποιαδήποτε αιτία κ.λ.π.). Το βάρος της απόδειξης σ αυτές τις περιπτώσεις εναπόκειται στο σωματείο που ανήκει ο αθλητής-τρια. Επιτρέπεται όμως ανταπόδειξη 3. α. Αθλητής ή αθλήτρια είκοσι τριών (23) ετών, εφόσον ανήκει στο ίδιο σωματείο οχτώ (8) συνεχή έτη, έχει το δικαίωμα να μετεγγραφεί σε σωματείο της προτίμησής του, χωρίς την συγκατάθεση του σωματείου του. Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να εγγράψει στην δύναμή του, έως και δύο (2) αθλητές-τριες, από την κατηγορία αυτή. Σε περίπτωση που ο αθλητής παραμείνει και μετά την παρέλευση της οκταετίας αυτής στο ίδιο σωματείο το δικαίωμα μεταγραφής του εξ αυτού του λόγου δεν χάνεται. β. Στις περιπτώσεις μεταγραφών εξ αυτού του λόγου, οι μεταγραφόμενοι αθλητές έχουν το δικαίωμα να μετακινούνται σε άλλο σωματείο, χωρίς τη συναίνεση αυτού κάθε ένα (1) έτος. γ. Η άσκηση του μεταγραφικού δικαιώματος του εδαφίου α της παραγράφου αυτής δεν μπορεί να συντελεστεί στην περίπτωση που αυτός εντός του απαιτούμενου χρονικού διαστήματος και πριν την συμπλήρωση αυτού, των οχτώ (8) ετών, έχει μεταγραφεί σε άλλο σωματείο ελληνικό ή ξένο για οποιοδήποτε λόγο (εκτός υποσχετικής επιστολής), λόγω διακοπής του προβλεπόμενου

6 συνεχούς χρόνου της παραμονής του στο σωματείο από το οποίο αυτός μετακινείται. Τα ανωτέρω ισχύουν και για τις αθλήτριες. 4. Αθλητής που τις τελευταίες δύο (2) αγωνιστικές περιόδους, πριν από την υποβολή αίτησης μετεγγραφής δεν αγωνίσθηκε σε οποιοδήποτε ΕΠΙΣΗΜΟ αγώνα του σωματείου του (δεν υπολογίζεται ο χρόνος τυχόν τιμωρίας του κατά την έννοια της διάταξης της παρ.2 του παρόντος άρθρου), και της Εθνικής Ελλάδος, έχει το δικαίωμα να μετεγγραφεί σε σωματείο της προτίμησής του, χωρίς την συγκατάθεση του σωματείου του και χωρίς να απαιτείται η συνδρομή οποιουδήποτε άλλου λόγου, εκτός από την έγγραφη συναίνεση εκείνων που έχουν την γονική μέριμνα, όταν πρόκειται για ανήλικους αθλητές-τριες. Η διάταξη της παρούσας παραγράφου δεν ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ για τους αθλητέςτριες που απουσιάζουν στο εξωτερικό, για λόγους σπουδών ή για επαγγελματικούς λόγους. Επίσης δεν εφαρμόζεται και για τους αθλητές-τριες εκείνους που η μη συμμετοχή τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις των σωματείων τους οφείλεται σε ανυπέρβλητα αίτια (π.χ. στράτευση, τραυματισμό οφειλόμενο σε οποιαδήποτε αιτία κ.λ.π.). Το βάρος της απόδειξης σ αυτές τις περιπτώσεις εναπόκειται στο σωματείο που ανήκει ο αθλητής-τρια. Επιτρέπεται όμως ανταπόδειξη. 5. Αθλητής-τρια, μέχρι ηλικίας δεκατεσσάρων (14) ετών, έχει το δικαίωμα να μετεγγραφεί ΕΛΕΥΘΕΡΑ, σε σωματείο της προτίμησής του, χωρίς την συγκατάθεση του σωματείου του και με την έγγραφη συναίνεση εκείνων που έχουν τη γονική μέριμνα. Το δικαίωμα αυτό μπορεί να ασκηθεί ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. 6. Αθλητής-τρια που κατά τις 2 τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, δεν τιμωρήθηκε κατ εφαρμογή των διατάξεών του άρθρου 33, παράγραφος 5, του Ν.2725/99, όπως ισχύει σήμερα και μετοίκησε: α) Είτε λόγω εγγραφής του σε ανώτερο ή ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της ημεδαπής. β) Είτε λόγω μετάθεσης ή διορισμού του σε δημόσια θέση ή σε Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ, που για την εκτέλεση του έργου τους επιχορηγούνται από την Πολιτεία η επιχείρηση που η πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της ανήκει στο Δημόσιο και εφ όσον υπηρετεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα (1) χρόνο, έχει το δικαίωμα να μετεγγραφεί χωρίς την συγκατάθεση του σωματείου του, σε σωματείο της προτίμησής του, που έχει όμως την ΕΔΡΑ του, στην πόλη όπου είναι το εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίο σπουδάζει ή υπηρεσία στην οποία έχει διορισθεί. Απαραίτητη όμως προϋπόθεση είναι ότι η πόλη όπου σπουδάζει ή υπηρετεί, απέχει περισσότερο από εκατόν πενήντα (150) χιλιόμετρα, από την πόλη που εδρεύει το σωματείο του. Η μετοίκηση για επαγγελματικούς λόγους του ίδιου ή των γονέων του εφόσον είναι ανήλικος, αποδεικνύεται με προσκόμιση βεβαίωσης δημοσίου ασφαλιστικού οργανισμού στον τόπο μετακίνησής του, για τουλάχιστον ένα (1) χρόνο. Κάθε σωματείο έχει το δικαίωμα, να αποκτήσει απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριων της κατηγορίας αυτής (με την επιφύλαξη της παραγράφου 4 του άρθρου 9 του παρόντος). Μετά την αποφοίτησή του από το εκπαιδευτικό ίδρυμα ή την επανατοποθέτησή του, στη δημόσια-ή δημοσίου χαρακτήρα- θέση από την οποία προήλθε και με την κατάθεση της σχετικής βεβαίωσης, στην ΟΧΕ, ο

7 αθλητής-τρια επανέρχεται αυτοδίκαια και αμέσως στο σωματείο, από το οποίο μετεγγράφηκε. Για τους αθλητές-τριες που μετεγγράφονται για λόγους σπουδών, σε περίπτωση που δεν υπάρχει βεβαίωση σπουδών (π.χ. λόγω καλοκαιρινών διακοπών των Γραμματειών των Α.Ε.Ι.), η μετεγγραφή εκκρεμεί, μέχρι να προσκομισθεί η βεβαίωση και σε κάθε περίπτωση, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για έκδοση της απόφασης μετεγγραφών από την ΟΧΕ. Ως χρόνος φοίτησης νοείται ο νόμιμος χρόνος των ετών σπουδών, αυξημένος κατά δύο (2) χρόνια. Εφ όσον, και μετά την παρέλευση του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, ο αθλητής-τρια δεν έχει αποφοιτήσει, επανέρχεται ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ και ΑΜΕΣΩΣ στο σωματείο από το οποίο έχει μετεγγραφεί. Δεν έχει όμως το δικαίωμα της επιστροφής, έστω και λόγω μετοίκησης, πριν από το τέλος των σπουδών του. Αθλητής-τρια που έχει μετεγγραφεί κατά τον παραπάνω τρόπο, δεν έχει το δικαίωμα να μετεγγραφεί σε άλλο σωματείο του τόπου μετοίκησής του, εκτός βέβαια αν συναινεί προς τούτο, το αρχικό του σωματείο, χωρίς σε κάθε περίπτωση να φαλκιδεύονται τα συμφέροντά του. Μπορεί όμως κατ εξαίρεση να επανέλθει στο αρχικό του σωματείο, πριν από την αποφοίτηση του, αν υπάρχει η απαραίτητη συγκατάθεση του σωματείου, στο οποίο έχει μετεγγραφεί λόγω σπουδών. Σε περίπτωση κατά την οποία η πόλη στην οποία μετοικεί ο αθλητής-τρια δεν έχει σωματείο που να καλλιεργεί το άθλημα της χειροσφαίρισης, ο αθλητής-τρια μπορεί να μετεγγραφεί, κατά την αιτιολογημένη κρίση της επιτροπής μετεγγραφών, σε σωματείο γειτονικής πόλης το οποίο καλλιεργεί το άθλημα. 7. Αθλητής-τρια έχει το δικαίωμα να ενταχθεί ελεύθερα (οποιαδήποτε χρονική περίοδο), σε οποιοδήποτε σωματείο της προτίμησής του, αν α) το σωματείο που ανήκει ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ, με τελεσίδικη δικαστική απόφαση. β) Διαγράφηκε από τη δύναμη της ΟΧΕ, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών της. γ) ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ την δραστηριότητά του, για λόγους που δεν συνιστούν ανώτερη βία. Ως αναστολή νοείται: 1. Η δήλωση του σωματείου ότι δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 2. Η μη εμπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής του σωματείου για το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 3. Η μη συμμετοχή του σωματείου στο επίσημο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αν και υπέβαλε σχετική δήλωση συμμετοχής. Ως μη συμμετοχή νοείται και η μη εμφάνιση του σωματείου να αγωνιστεί τις πρώτες 2 αγωνιστικές δ) Απώλεσε την ειδική αθλητική αναγνώριση ύστερα από απόφαση της Γ.Γ.Α. Στις περιπτώσεις γ1, γ2 και γ3 o αθλητής μπορεί να ασκήσει το μεταγραφικό του δικαίωμα από την επομένη της δήλωσης αναστολής δραστηριότητας ή μη συμμετοχής του σωματείου στο Πρωτάθλημα. Τότε θεωρείται ότι o αθλητής έχει μεταγραφεί για μία (1) αγωνιστική περίοδο και την επομένη αγωνιστική περίοδο o αθλητής επανέρχεται αυτοδικαίως στο σωματείο της προέλευσης του. Εάν η αναστολή συνεχιστεί για 2η αγωνιστική περίοδο ή η δήλωση περί μη συμμετοχής στο Πρωτάθλημα ή η μη συμμετοχή του σ' αυτό επαναληφτεί και για 2η αγωνιστική περίοδο, o αθλητής είναι ελεύθερος να μεταγραφεί σε σωματείο της προτίμησης του, χωρίς χρονικό περιορισμό

8 Ως αναστολή κατά τα ανωτέρω δεν νοείται η εξ υπαιτιότητας των αθλητών μη συμμετοχή του σωματείου στα οικεία πρωταθλήματα. Αν το έγγραφο της τελεσίδικης διάλυσης ή της τελεσίδικης διαγραφής από την Γενική Συνέλευση κατατεθεί από οποιοδήποτε έχει έννομο συμφέρον στην ΟΧΕ, ο αθλητής ελευθερώνεται αυτοδίκαια και έχει το δικαίωμα να μετεγγραφεί σε οποιοδήποτε σωματείο της προτίμησής του, σύμφωνα με την διαδικασία που καθορίζεται με την παρούσα. Ο αριθμός των αθλητών-τριων που μπορεί να αποκτήσει ένα σωματείο για τους λόγους της παρούσας παραγράφου είναι απεριόριστος. 8. Αθλητής-τρια που έχει διαγραφεί λόγω ποινής από τη δύναμη σωματείου με απόφαση του ή με απόφαση της ΟΧΕ ή όποιος στερήθηκε τη φίλαθλη ιδιότητά του, έχει το δικαίωμα να εγγραφεί πάλι ως αθλητής του σωματείου του, μετά την παρέλευση ΤΡΙΕΤΙΑΣ, από την τελεσιδικία της σχετικής απόφασης. Ειδικά όμως στην περίπτωση που η στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας επιβάλλεται για διάστημα μεγαλύτερο από τρία (3) χρόνια, ο αθλητής έχει το δικαίωμα να εγγραφεί πάλι ως αθλητής, ΜΟΝΟ μετά την παρέλευση του χρόνου που στερήθηκε την φίλαθλη ιδιότητά του. Αν για την στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας ευθύνεται το σωματείο του, τότε ο αθλητής έχει το δικαίωμα να εγγραφεί σε οποιοδήποτε άλλο, μετά την παρέλευση τριετίας (3), από την τελεσιδικία της σχετικής απόφασης. 9. Αθλητής-τρια ο οποίος έχει συμπληρώσει το τριακοστό δεύτερο (32) έτος της ηλικίας του είναι ελεύθερος να μεταγράφεται άνευ συγκατάθεσης του σωματείου που ανήκει σε σωματείο της αρεσκείας του. Το δικαίωμα αυτό δύναται να ασκείται κάθε αγωνιστική περίοδο και ανεξαρτήτως του προηγούμενου ιστορικού μεταγραφών του αθλητή-τριας. 10. Αναγνωρίζεται ο χρόνος δέσμευσης των αθλητών-τριών με τα σωματεία που ανήκουν, εφόσον με την υποβολή της Αίτησης μεταγραφής τους σε αυτά, συνυποβάλλεται και Ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο καθορίζεται ρητά η χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους, υπό την προϋπόθεση ότι το υποβαλλόμενο ιδιωτικό συμφωνητικό φέρει τα χαρακτηριστικά νόμιμου και γνησίου εγγράφου. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ Διαδικασία Μετεγγραφών ΑΡΘΡΟ: 6 Πενταμελείς Επιτροπές Μετεγγραφών 1. Στην ΟΧΕ συγκροτείται, με απόφαση του Δ.Σ., της οποίας αντίγραφο κοινοποιείται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το μήνα ΙΟΥΛΙΟ κάθε έτους πενταμελής (5) Επιτροπή η οποία είναι αρμόδια να αποφασίζει για κάθε αίτηση μετεγγραφής. 2. Η ανωτέρω Επιτροπή αποτελείται από τον Πρόεδρο ή έναν Αντιπρόεδρο του Δ.Σ., ως ΠΡΟΕΔΡΟ, τον Γενικό ή Ειδικό Γραμματέα, ή ένα από τα μέλη του Δ.Σ. και από τρείς (3) ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ως μέλη, οι οποίοι τουλάχιστον τα πέντε (5) προηγούμενα χρόνια, δεν μετείχαν στο Δ.Σ. οποιουδήποτε αθλητικού σωματείου, οποιουδήποτε βαθμού.

9 3. Η απόφαση της Επιτροπής Μετεγγραφών, εγκριτική ή απορριπτική, πρέπει να υποβάλλεται στην ΟΧΕ, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία εξήντα (60) ημερών, από την λήξη της προθεσμίας μετεγγραφών που ορίζεται στο άρθρο 7 της παρούσας. Η κατά τα άνω απόφαση της Επιτροπής Μετεγγραφών ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, από το Δ.Σ. της ΟΧΕ. 4. Αν η σχετική απόφαση δεν εκδοθεί στην προβλεπόμενη από την παρ.3 του παρόντος άρθρου προθεσμία, η μετεγγραφή θεωρείται συντελεσμένη, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι εκ των υποβληθέντων δικαιολογητικών αποδεικνύεται η νομιμότητα της αιτούμενης μετεγγραφής. 5. Κατά της επικυρωτικής απόφασης επιτρέπεται προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, μέσα στην προθεσμία και σύμφωνα με τους όρους και την διαδικασία που προβλέπουν οι διατάξεις του άρθρου. 6. Η Επιτροπή Μετεγγραφών, σε περίπτωση που ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ παράβαση από οποιοδήποτε σωματείο, των όρων και των προϋποθέσεων μετεγγραφής αθλητή-τριας, από οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, έχει το δικαίωμα με αιτιολογημένη απόφασή της, να απορρίψει την αίτηση μετεγγραφής και να εισηγηθεί στην ΟΧΕ, την παραπομπή των υπευθύνων στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος (Ε.ΦΙ.Π.) της οποίας τυχόν απαλλακτική απόφαση. δεν ανατρέπει την απορριπτική απόφαση της Επιτροπής Μετεγγραφών. 7. Δεν εμπίπτει στις διατάξεις της Ε.ΦΙ.Π., η μετεγγραφή με συναίνεση του σωματείου, αν συνομολογηθεί με ανταλλαγή αθλητών-τριών. 8. Κατά την εκδίκαση των αιτήσεων μετεγγραφών, έχουν το δικαίωμα να παρευρίσκονται και εκπρόσωποι των ενδιαφερομένων σωματείων, καθώς και οι μετεγγραφόμενοι αθλητές. Η παρουσία τους δεν είναι υποχρεωτική για τη λήψη απόφασης. ΑΡΘΡΟ: 6Β 1. Ορίζεται Επιτροπή Αξιολόγησης της Αξίας των Αθλητών που λειτουργεί στα πλαίσια της ΟΧΕ και αποτελείται από τρία (3) μέλη, που ορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. 2. Η θητεία των μελών της Επιτροπής είναι ίση με αυτή της θητείας του Δ.Σ. της ΟΧΕ 3. Το Δ.Σ. της ΟΧΕ έχει δικαίωμα της αναπλήρωσης και της αντικατάστασης των μελών της Επιτροπής. 4. Για την απόφαση της Αξιολόγησης της Αξίας των Αθλητών ή Επιτροπή λαμβάνει υπόψη της στοιχεία όπως: -Το χρονικό διάστημα παραμονής του αθλητή στο σωματείο -Την αγωνιστική ικανότητα του αθλητή, όπως αυτή διαμορφώθηκε από την δημιουργική δραστηριότητα του σωματείου -Την συμμετοχή του στις Εθνικές Ομάδες -Την κατηγορία στην οποία ανήκει το αθλητικό σωματείο στο οποίο μετακινείται ο αθλητής -Την αποζημίωση που ο αθλητής λαμβάνει από το σωματείο στο οποίο μετακινείται. 5. Η Επιτροπή επιλαμβάνεται συγκεκριμένης υπόθεσης μετά από αίτημα των ενδιαφερόμενων μερών (σωματείων και αθλητή) και εκδίδει την απόφαση-εισήγηση προς το Δ.Σ. της ΟΧΕ εντός 7 ημερών από την συζήτηση της υπόθεσης.

10 6. Οι αποφάσεις της Επιτροπής θα πρέπει να εγκριθούν από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας το οποίο έχει το δικαίωμα της τροποποίησης ή της αναπομπής στην Επιτροπή για επανεξέταση της υπόθεσης. 7. Οι αποφάσεις της Επιτροπής Αξιολόγησης Αξίας των Αθλητών έχουν χαρακτήρα υποχρεωτικής εφαρμογής από τα άμεσα ενδιαφερόμενα μέρη. Επιβάλλεται η ποινή στέρησης του δικαιώματος απόκτησης αθλητών με οιαδήποτε κατηγορία μεταγραφών στο αθλητικό σωματείο στο οποίο μετακινείται ο αθλητής και το οποίο δεν εκτελεί την υποχρέωση που του επιβλήθηκε περί καταβολής προς το αθλητικό σωματείο από το οποίο αυτός μετακινείται χωρίς την συγκατάθεση του τελευταίου, χρηματικού ποσού για τις υπηρεσίες που αυτό παρέσχε κατά το χρονικό διάστημα που ανήκε στη δύναμη αθλητών του. ΑΡΘΡΟ 7 Χρονικό διάστημα μετεγγραφών - αποδεσμεύσεων - υποβολής καταστάσεων ΙΟΥΛΙΟΥ α. Ελεύθερες υποσχετικές μετεγγραφές β. Μετεγγραφές του Άρθρου 5, παρ. 2,3,4,5,6,10 γ. Έλληνες αθλητές-τριες που αγωνίζονται στο εξωτερικό ΙΟΥΛΙΟΥ Υποβολή καταστάσεων αθλουμένων ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Μετεγγραφές λόγω αποδέσμευσης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Μετεγγραφές Ελλήνων αθλητών-τριών που αγωνίζονται στο εξωτερικό 5. Αλλοδαποί - Κύπριοι - Ομογενείς ως σχετική απόφαση Υφυπουργού Αθλητισμού Πολιτισμού αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού. 6. Οι ανωτέρω ημερομηνίες διενέργειας μετεγγραφών μπορούν να μετατίθενται χρονικά, ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση του ΔΣ της ΟΧΕ, η οποία θα κοινοποιείται έγκαιρα με σχετική εγκύκλιο στα σωματεία. ΑΡΘΡΟ 8 Τήρηση όρων διατάξεων προγενέστερων υπουργικών αποφάσεων. Αθλητής ο οποίος, σύμφωνα με τις διατάξεις προγενέστερων υπουργικών αποφάσεων, έχει πάρει μετεγγραφή για την οποία υπάρχουν δεσμευτικοί όροι, δεν έχει το δικαίωμα να πάρει νέα μετεγγραφή, αν δεν τηρήσει τους όρους που έχουν τεθεί. ΑΡΘΡΟ 9 1. Εκτός των περιπτώσεων που ορίζονται στην παρούσα, που απαιτείται η συνδρομή (προϋπόθεση) ορισμένης ηλικίας, για τον υπολογισμό της, λαμβάνεται υπ όψη,

11 ως ημέρα γέννησης, αυτή που προκύπτει από το πιστοποιητικό γέννησης του αθλητή-τριας, που εκδίδεται από τον οικείο Δήμο ή Κοινότητα από τη ληξιαρχική πράξη γέννησης αυτού. 2. Σε περίπτωση μετεγγραφής ανήλικου αθλητή-τριας, απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση εκείνων που έχουν τη γονική μέριμνα σε αυτόν. Υπογράφουν στην αίτηση μετεγγραφής και αναγράφουν και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους. 3. Για κάθε αρχική εγγραφή ή μετεγγραφή αθλητή-τριας, καταβάλλεται ως παράβολο ποσό το ύψος του οποίου καθορίζεται με απόφαση του ΔΣ της ΟΧΕ 4. Με απόφαση του ΔΣ της ΟΧΕ καθορίζεται ο μέγιστος αριθμός αθλητών-τριών που μπορούν να δηλώνουν τα σωματεία στις καταστάσεις αθλουμένων τους ανά αγωνιστική περίοδο. Οι καταστάσεις αποστέλλονται από την ΟΧΕ και υποβάλλονται από τα σωματεία εντός της προβλεπομένης από το άρθρο 7 χρονικής περιόδου. 5. Σωματεία το οποία δεν έχουν επιδείξει αγωνιστική δραστηριότητα για δύο συνεχόμενες περιόδους δεν θα λαμβάνουν καταστάσεις αθλουμένων και οι εγγεγραμμένοι σε αυτά αθλητές-τριες θα είναι ελεύθεροι να εγγραφούν σε άλλο σωματείο ανεξαρτήτως χρονικής στιγμής και αριθμητικού περιορισμού 6. Όλες οι αιτήσεις μεταγραφών θα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλλονται, με τα αντίστοιχα έντυπα που έχει εκδώσει η ΟΧΕ. Αιτήσεις μεταγραφών που θα υποβάλλονται με οποιαδήποτε άλλη μορφή ή με άλλο έντυπο θα απορρίπτονται. ΑΡΘΡΟ 10 Συγχώνευση σωματείων ή τμημάτων σωματείων 1. Σε ότι αφορά την μετακίνηση αθλητών, που οφείλεται στη συγχώνευση σωματείων ή τμημάτων σωματείων, εφαρμόζονται οι διατάξεις της υπ αριθμ / απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού (Φ.Ε.Κ. 1976/Β/ ), σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Αθλητικού Νόμου 2725/ Ο αριθμός των αθλητών που μετακινούνται, λόγω της συγχώνευσης που έγινε, δεν πρoσμετράται στον αριθμό που έχει δικαίωμα ν' αποκτήσει από μεταγραφή το σωματείο που προέρχεται από συγχώνευση, προσμετράται όμως στον συνολικό αριθμό αθλητών που έχει δικαίωμα να δηλώσει το σωματείο στις καταστάσεις αθλουμένων. 3. Οι αθλητές που δεν δηλώνονται από το προερχόμενο από συγχώνευση σωματείο στην Ομοσπονδία για ένταξη τους στη δύναμη του σωματείου αυτού, θεωρούνται αποδεσμευμένοι και μπορούν να μεταγραφούν σε σωματείο της προτίμησης τους. 4. Ο αριθμός των αθλητών που μεταγράφονται στη δύναμη σωματείου, λόγω αποδέσμευσης τους από τη δύναμη συγχωνευομένων σωματείων, δεν πρoσμετράται στον αριθμό των αθλητών που έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν τα σωματεία από αποδέσμευση. ΑΡΘΡΟ 11 Ισχύς του παρόντος

12 Ο παρών κανονισμός εγγραφών-μετεγγραφών, που περιέχει 11 άρθρα, ύστερα από τις τροποποιήσεις που επήλθαν σε αυτόν, εγκρίθηκε από την έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της ΟΧΕ στις 14 Ιουνίου 2015 και θα τεθεί σε ισχύ, ευθύς ως εγκριθεί από τον αρμόδιο Υπουργό για θέματα Αθλητισμού. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΚΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Οροι και προϋποθέσεις εγγραφής μετεγγραφής ή αποδέσμευσης Έλληνα αθλητή ξιφασκίας, σε αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία. Δικαιολογητικά Ακυρότητες Κυρώσεις : ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (ΑΠΟΦ. ΓΣ 24/10/2015) ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ Ή ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής Έλληνα

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής Ελλήνων αθλητών

Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής Ελλήνων αθλητών ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ Άρθρο 1 Με τον παρόντα κανονισμό και κατά εξουσιοδότηση των διατάξεων της παραγράφου 3 του α. 33 του ν.2725/1999 (ΦΕΚ 121,Α ) καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΑΡΘΡΟ 1 Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής 1. Για την εγγραφή Έλληνα αθλητή(τριας) Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε αθλητικό Σωματείο, προϋπόθεση είναι να μην έχει δελτίο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΟΧΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΟΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (πρώην Ε.Ο. ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ) Μέλος :ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ (F.I.S).- ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΘΛΟΥ (I.B.U.) ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΩΝ (ISU) ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΑΡΘΡΟ 1 Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής 1. Για την εγγραφή Έλληνα αθλητή(τριας) Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε αθλητικό Σωµατείο, προϋπόθεση είναι να µην έχει δελτίο

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Εγγραφών - Μετεγγραφών Αθλητών

Κανονισμοί Εγγραφών - Μετεγγραφών Αθλητών Κανονισμοί Εγγραφών - Μετεγγραφών Αθλητών ΑΡΘΡΟ 1 : Περιεχόμενο Με τον παρόντα κανονισμό και κατ' εξουσιοδότηση των διατάξεων του άρθρου 27 του Ν. 2725/1999 (ΦΕΚ 121 Α ), καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Εγγραφών-Μετεγγραφών

Κανονισμοί Εγγραφών-Μετεγγραφών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ CYPRUS CHESS FEDERATION Κανονισμοί Εγγραφών-Μετεγγραφών Περί καθορισμού όρων και προϋποθέσεων εγγραφής και μετεγγραφής αθλητών των σωματείων-μελών της ΚΥΣΟ, χρόνου διενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ν 2725/99

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ν 2725/99 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ν 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Άρθρο 1ο Με τον παρόντα κανονισμό καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την εγγραφή, μετεγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 1 : Περιεχόµενο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ Με τον παρόντα κανονισµό και κατ' εξουσιοδότηση των διατάξεων του άρθρου 27 του Ν. 2725/1999 (ΦΕΚ 121 Α

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΈΛΛΗΝΑ ΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Κ.Ο.Ε.Κ 2015

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Κ.Ο.Ε.Κ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Κ.Ο.Ε.Κ 2015 Άρθρο 1 Με τον παρόντα κανονισμό καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις εγγραφής και μετεγγραφής στα αθλήματα της Κολύμβησης, Υδατοσφαίρισης, Καταδύσεων,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Κ.Ο.Ε.Κ 2015

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Κ.Ο.Ε.Κ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Κ.Ο.Ε.Κ 2015 Άρθρο 1 Με τον παρόντα κανονισμό καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις εγγραφής και μετεγγραφής στα αθλήματα της Κολύμβησης, Υδατοσφαίρισης, Καταδύσεων,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Αρθρο 1 ο Με τον παρόντα Κανονισμό καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την εγγραφή, μετεγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Αρθρο 1 ο Με τον παρόντα Κανονισµό καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την εγγραφή, µετεγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ BEACH VOLLEY ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ BEACH VOLLEY ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ BEACH VOLLEY ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» Άρθρο 1o: Γενικά Με τον παρόντα Κανονισμό καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την εγγραφή, μετεγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. Άρθρο 1ο

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. Άρθρο 1ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Άρθρο 1ο Με τον παρόντα Κανονισμό καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την εγγραφή, μετεγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΓΙΑ ΣΟΤ ΟΡΟΤ ΚΑΙ ΣΙ ΠΡΟΤΠΟΘΕΕΙ ΕΓΓΡΑΥΗ ΜΕΣΕΓΓΡΑΥΗ ΈΛΛΗΝΑ ΑΘΛΗΣΗ Ε ΑΘΛΗΣΙΚΑ ΩΜΑΣΕΙΑ ΣΟΤ ΕΓΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕ ΦΕΣΙΚΕ ΔΙΑΣΑΞΕΙ

ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΓΙΑ ΣΟΤ ΟΡΟΤ ΚΑΙ ΣΙ ΠΡΟΤΠΟΘΕΕΙ ΕΓΓΡΑΥΗ ΜΕΣΕΓΓΡΑΥΗ ΈΛΛΗΝΑ ΑΘΛΗΣΗ Ε ΑΘΛΗΣΙΚΑ ΩΜΑΣΕΙΑ ΣΟΤ ΕΓΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕ ΦΕΣΙΚΕ ΔΙΑΣΑΞΕΙ 2010-2011 ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΓΙΑ ΣΟΤ ΟΡΟΤ ΚΑΙ ΣΙ ΠΡΟΤΠΟΘΕΕΙ ΕΓΓΡΑΥΗ ΜΕΣΕΓΓΡΑΥΗ ΈΛΛΗΝΑ ΑΘΛΗΣΗ Ε ΑΘΛΗΣΙΚΑ ΩΜΑΣΕΙΑ ΣΟΤ ΕΓΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕ ΦΕΣΙΚΕ ΔΙΑΣΑΞΕΙ KEΥΑΛΑΙΟ 1 Ο ΕΓΓΡΑΥΕ ΑΘΛΗΣΩΝ Άρθρο 1 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΕΙ ΕΓΓΡΑΥΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. Άρθρο 1ο

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. Άρθρο 1ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Άρθρο 1ο Με τον παρόντα Κανονισμό καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την εγγραφή, μετεγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. Άρθρο 1ο

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. Άρθρο 1ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Άρθρο 1ο Με τον παρόντα Κανονισμό καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την εγγραφή, μετεγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. Άρθρο 1ο

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. Άρθρο 1ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Άρθρο 1ο Με τον παρόντα Κανονισμό καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την εγγραφή, μετεγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. Άρθρο 1ο

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. Άρθρο 1ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Ε.Ο.ΠΕ» ν. 2725/99 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Άρθρο 1ο Με τον παρόντα Κανονισµό καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την εγγραφή, µετεγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣH ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΕΝΩΣH ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΝΩΣH ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1952 ΕΔΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 10 Τ.Κ 45333 ΤΗΛΕΦΩΝΟ 26510 25610 FAX 26510 77647 e mail epsip1952@yahoo.com Δ Ι Κ Α Ι Ο Λ Ο Γ Η Τ Ι Κ Α Γ Ι Α Τ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΓΓΡΑΥΕ ΑΘΛΗΣΩΝ Άρθρο 1 Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής Έλληνα Αθλητή Οι όροι και προϋποθέσεις για την εγγραφή Έλληνα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ 10 μέχρι 30.11 & 3 μέχρι 33 ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο νέο έντυπο της αίτησης μεταβολών εμπεριέχεται πλέον, η δήλωση συναίνεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: 1.10.2015 μέχρι 30.11.2015 & 1.3.2016 μέχρι 31.3.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: 1.10.2015 μέχρι 30.11.2015 & 1.3.2016 μέχρι 31.3. ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡ.1952 (ΑΤΥΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1946) ΑΠΟΦ.ΠΡΩΤΟΔ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 263/1952 & 177/2004 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ Άρθρο 1 Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής Έλληνα Αθλητή Οι όροι και προϋποθέσεις για την εγγραφή Έλληνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ (1) ΕΩΣ ΤΡΙΑ (3) ΧΡΟΝΙΑ

ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ (1) ΕΩΣ ΤΡΙΑ (3) ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ (1) ΕΩΣ ΤΡΙΑ (3) ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ: * Ενός (1) έτους 300 ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ * Δύο (2) ετών 200 * Τριών (3) ετών 100 Σχετικά με τη μετακίνηση των ποδοσφαιριστών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Μ. της 24 ης Οκτωβρίου 2009 ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΥΠ ΑΡΙΘ. 2

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Μ. της 24 ης Οκτωβρίου 2009 ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΥΠ ΑΡΙΘ. 2 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Μ. της 24 ης Οκτωβρίου 2009 ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΥΠ ΑΡΙΘ. 2 Κανονισμός αρ. 1 ΕΓΓΡΑΦΕΣ KAI ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 1.1. Εισαγωγικό άρθρο Με τον παρόντα Κανονισμό και κατά εξουσιοδότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Αγωνιστικής περιόδου

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Αγωνιστικής περιόδου Προς τα Σωµατεία της Ε.Ο.ΠΕ. Αθήνα, 13/5/2010 Αριθ.πρωτ. 2749/Κ.Μ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 Σύµφωνα µε τις διατάξεις του Κανονισµού Εγγραφών Μετεγγραφών της ΕΟΠΕ καθώς και της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Ι Κ Α Τ Α Θ Ε Σ Η Σ : 1.9.2014 μέχρι 31.12.2014 & 1.2.2015 μέχρι 15.5.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Ι Κ Α Τ Α Θ Ε Σ Η Σ : 1.9.2014 μέχρι 31.12.2014 & 1.2.2015 μέχρι 15.5. ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Μάρκου Σιακαβάρα 8α / Κοζάνη / 50100 / epskozanis.gr / info@epskozanis.gr / Tηλ: 24610 34671-23503 / Φ: 2461039133 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.8875 Αθήνα, 21/6/2016

Αρ. Πρωτ.8875 Αθήνα, 21/6/2016 Αρ. Πρωτ.8875 Αθήνα, 21/6/2016 Προς: ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ο. Χ. Ε ΘΕΜΑ: ΕΙΔΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ 2016 2017 Κύριε Πρόεδρε, Σύμφωνα με τον Κανονισμό Μετεγγραφών- Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΓΓΡΑΥΕ ΑΘΛΗΣΩΝ Άρθρο 1 Όροι και προϋποθέσεις εγγραφών, μεταγραφών αθλουμένων Οι όροι και προϋποθέσεις για την

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.3391 Αθήνα, 18/6/2014

Αρ. Πρωτ.3391 Αθήνα, 18/6/2014 O X E 1979 Αρ. Πρωτ.3391 Αθήνα, 18/6/2014 Προς: ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ο. Χ. Ε ΘΕΜΑ: ΕΙΔΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ 2014 2015 Κύριε Πρόεδρε, Σύμφωνα με τον Κανονισμό Μετεγγραφών-

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Αίτηση Εγγραφής Αθλητή και Έκδοσης Εθνικής Άδειας Αθλητή. Αίτηση για Έκδοση/Ανανέωση Διεθνούς Άδειας Αθλητή (χρονιαία)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Αίτηση Εγγραφής Αθλητή και Έκδοσης Εθνικής Άδειας Αθλητή. Αίτηση για Έκδοση/Ανανέωση Διεθνούς Άδειας Αθλητή (χρονιαία) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής αθλητή σε Σωματείο.. 2 Δικαιολογητικά Εγγραφής και Εκδόσεως Εθνικής Άδειας Αθλητή....... 2 Ακυρότητες Κυρώσεις..... 2 Μεταγραφές αθλητών.... 3 Έκταση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ Άρθρο 1 Όροι και προϋποθέσει εγγραφών, μεταγραφών αθλουμένων Οι όροι και προϋποθέσει για την εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ, ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ, ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡ.1952 (ΑΤΥΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1946) ΑΠΟΦ.ΠΡΩΤΟΔ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 263/1952 & 177/2004 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Αγωνιστικής περιόδου

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Αγωνιστικής περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ======================================== ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ======================================== ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., στον αγώνα ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Αγωνιστικής περιόδου

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Αγωνιστικής περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Μετεγγραφών- Εγγραφών της Ο. Χ. Ε, σας διαβιβάζουμε την Ειδική Εγκύκλιο Εγγραφών Μετεγγραφών περιόδου

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Μετεγγραφών- Εγγραφών της Ο. Χ. Ε, σας διαβιβάζουμε την Ειδική Εγκύκλιο Εγγραφών Μετεγγραφών περιόδου Αρ. Πρωτ.16969 Αθήνα, 17/7/2019 Προς: ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ο. Χ. Ε ΘΕΜΑ: ΕΙΔΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ 2019 2020 Κύριε Πρόεδρε, Σύμφωνα με τον Κανονισμό Μετεγγραφών- Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ της EΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ της EΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ της EΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ Περί καθορισμού όρων και προϋποθέσεων εγγραφής και μεταγραφών αθλητών των σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ Επειτα από διευκρινίσεις από το Τμήμα μητρώου δελτίων της Ε.Π.Ο., το τμήμα μητρώου δελτίων της Ένωσής μας θα ήθελε να ενημερώσει τα σωματεία ότι σύμφωνα με το Παράρτημα Β της εγκυκλίου

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Ι Κ Α Τ Α Θ Ε Σ Η Σ 1.7.2016 μέχρι 30.4.2017 1. ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο νέο έντυπο της αίτησης μεταβολών εμπεριέχεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Αγωνιστικής περιόδου 2015-2016

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 15123 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 15123 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

2. Ποδοσφαίριση (ΦΕΚ 1019/2.8.2001) Άρθρο πρώτο. Άρθρο 1ο Ποδοσφαιριστές που δύνανται να διατηρούν οι ΠΑΕ. Άρθρο 2ο Αριθμός ποδοσφαιριστών κατά ΠΑΕ

2. Ποδοσφαίριση (ΦΕΚ 1019/2.8.2001) Άρθρο πρώτο. Άρθρο 1ο Ποδοσφαιριστές που δύνανται να διατηρούν οι ΠΑΕ. Άρθρο 2ο Αριθμός ποδοσφαιριστών κατά ΠΑΕ Εγγραφή/Μεταγραφή αθλητών Άρθ. 1ο, 2ο ΥΑ 18337/25.7.2001 [25] 2. Ποδοσφαίριση 2.1 Εγγραφή - Μεταγραφή επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών [25] ΥΑ 18337/25.7.2001 Κανονισμός Νο 1 άρθρου 88 N 2725/1999 «Εγγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Α, Β, Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Α, Β, Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ ======================================== ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ======================================== ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 04/07/2017 Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Νο 1. «Εγγραφές - Μετεγγραφές Ποδοσφαιριστών Επαγγελµατικού Ποδοσφαίρου»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Νο 1. «Εγγραφές - Μετεγγραφές Ποδοσφαιριστών Επαγγελµατικού Ποδοσφαίρου» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Νο 1 (Άρθρου 88 Ν. 2725/1999) «Εγγραφές - Μετεγγραφές Ποδοσφαιριστών Επαγγελµατικού Ποδοσφαίρου» Άρθρο 1 Ποδοσφαιριστές που δύναται να διατηρούν οι Π.Α.Ε. Κάθε Π.Α.Ε. διατηρεί στη δύναµή της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ημερομηνίες εγκρίσεως Εσωτερικών Κανονισμών: 04.09.2013 12.07.2014 11.07.2015

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡ.1952 (ΑΤΥΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1946) ΑΠΟΦ.ΠΡΩΤΟΔ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 263/1952 & 177/2004 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το ιοικητικό Συµβούλιο του ΠΑ.Σ.Α.Π

Το ιοικητικό Συµβούλιο του ΠΑ.Σ.Α.Π Το ιοικητικό Συµβούλιο του ΠΑ.Σ.Α.Π Πρόεδρος: Ψάρρας Αθανάσιος Ά Αντιπρόεδρος: Πανταλέων Σωτήρης Β Αντιπρόεδρος: Γιακουµή ήµητρα Γενικός Γραµµατέας: Τερζής Αθανάσιος Ειδικός Γραµµατέας: Παπαδηµητρίου Αχιλλέας

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Ι Κ Α Τ Α Θ Ε Σ Η Σ 1.7.2017 μέχρι 30.4.2018 1. ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο νέο έντυπο της αίτησης μεταβολών εμπεριέχεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Προτάσεις για μια νέα σχέση ερασιτεχνικού σωματείου και ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή / Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας, Μεταβολές και διάρκεια περιόδων μεταβολών Οι επιδιωκόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ======================================== ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ======================================== ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Άρθρο 1 ο Γενικά Σωματεία και εκπρόσωποί τους, αθλητές, προπονητές, διαιτητές κλπ όταν : Διαπράξουν παράπτωμα που θίγει το Φίλαθλο Πνεύμα, παραβιάσουν το Καταστατικό ή τους Κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

2014-2015 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΝΩΣΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ

2014-2015 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΝΩΣΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ 2014-2015 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΝΩΣΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ 2014-2015 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ 1. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ) ΜΕ ΕΠΙΚΟΛΛΗΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ στην

Διαβάστε περισσότερα

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι :

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι : Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Σας στέλνουμε προκήρυξη πρωταθλημάτων και έντυπα δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομής ποδ/κής περιόδου 2014-2015 της Ένωσής μας και παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ιδιότητα ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή - Αριθµός ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών ανά σωµατείο ΑΡΘΡΟ 1 Ιδιότητα ερασιτέχνη

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2015-2016

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2015-2016 Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2015-2016 1/7/2015 Κανονισμός μελών Α.Σ.Μ. Γλυφάδας Αγωνιστική περίοδος 2015-2016 1 Μέλη και αθλητές 1.1 Μέλη του συλλόγου μπορούν να είναι και αθλητές του με δικαίωμα συμμετοχής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΕΚΔΟΣΗ 17/11/2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 1.1 Οι βασικές κατηγορίες των αθλητών/τριών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Άρθρο 1: ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 1.1 Προπονητής αντισφαίρισης είναι ο έχων αποκτήσει σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος κανονισμού και της κείμενης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 ======================================== ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ======================================== ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ημερομηνίες εγκρίσεως Εσωτερικών Κανονισμών: 04.09.2013 12.07.2014 11.07.2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΕΚΔΟΣΗ 2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 1.1 Οι βασικές κατηγορίες των αθλητών/τριών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 47527 3 Σεπτεμβρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3792 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Ιδιότητα Δασεργάτη - μέλους ΔΑ.Σ.Ε., Επιτροπή Βεβαίωσης Ιδιότητας Δασεργάτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.. ΣΕΛΙΔΑ 1 ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.. ΣΕΛΙΔΑ 2 ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 3

ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.. ΣΕΛΙΔΑ 1 ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.. ΣΕΛΙΔΑ 2 ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 3 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.. ΣΕΛΙΔΑ 1 ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.. ΣΕΛΙΔΑ 2 ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ημερομηνίες εγκρίσεως Εσωτερικών Κανονισμών: 04.09.2013 12.07.2014 11.07.2015

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Προπονητής Προπονητής κατά την έννοια των διατάξεων του παρόντος είναι κάθε πρόσωπο που έχει τα απαιτούµενα από τον κανονισµό αυτό προσόντα και δικαιούται κατά

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2016-2017 1/7/2016 Κανονισμός μελών Α.Σ.Μ. Γλυφάδας Αγωνιστική περίοδος 2016-2017 1 Μέλη και αθλητές 1.1 Μέλη του συλλόγου μπορούν να είναι και αθλητές του με δικαίωμα συμμετοχής,

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο.

Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο. Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Ω Ν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ε. Π. Ο. 2013 Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α Προοίμιο... 1 ΑΡΘΡΟ 1 Προπονητής... 1 ΑΡΘΡΟ 2 ΑΡΘΡΟ 3 Δικαίωμα άσκησης του επαγγέλματος του προπονητή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.. ΣΕΛΙΔΑ 1 ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.. ΣΕΛΙΔΑ 2 ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 3

ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.. ΣΕΛΙΔΑ 1 ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.. ΣΕΛΙΔΑ 2 ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 3 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.. ΣΕΛΙΔΑ 1 ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.. ΣΕΛΙΔΑ 2 ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΟΜ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΟΜ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΟΜ 1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1.1 Σωματεία-Μέλη ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1.1.1 Στην δύναμη της ΕΟΜ εγγράφονται μέλη ερασιτεχνικά-φίλαθλα σωματεία που καλλιεργούν το μπόουλινγκ, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της. β. Τους Κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΔΕ),

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΔΕ), ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΔΕ), έχοντας υπόψη: Α. τις διατάξεις : 1. Του ΠΔ 75/2011 2. Του Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ Προοίµιο Ο παρών κανονισµός εκδίδεται σύµφωνα µε το άρθρο 2 παρ. 2 του καταστατικού της Ε.Π.Ο. και προβλέπει για κάθε θέµα που αφορά τους προπονητές ποδοσφαίρου. Η Ε.Π.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΔΕ), έχοντας υπόψη:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΔΕ), έχοντας υπόψη: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Αθήνα, 3/5/2018 ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ.Πρωτ: 1618 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΔΕ), έχοντας υπόψη: Α. τις διατάξεις : 1.

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 23-9-2014 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 387 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 23-9-2014 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 387 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 23-9-2014 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 387 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος προκηρύσσει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. Παμπαίδων Παγκορασίδων,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εφαρμογής για ανήλικους ποδοσφαιριστές

Οδηγός εφαρμογής για ανήλικους ποδοσφαιριστές δηγός εφαρμογής για ανήλικους στές Άρθρο 19 παρ 2 α) του Κανονισμού «ι γονείς του μετακόμισαν για λόγους που δεν συνδέονται με το 1. Διεθνής μετακίνηση και των δύο βιολογικών γονέων του στ ής ακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΔΕ), έχοντας υπόψη:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΔΕ), έχοντας υπόψη: Αριθ. Πρωτ. 1819/17-6-2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΔΕ), έχοντας υπόψη: Α. τις διατάξεις : 1. Του ΠΔ 75/2011 2. Του Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ στα Πρωταθλήματα Πετοσφαίρισης Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ στα Πρωταθλήματα Πετοσφαίρισης Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801950 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui Ave., 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail:

Διαβάστε περισσότερα

Ο Νέος Κανονισμός Προπονητών της ΕΠΟ Σύνδεσμος Προπονητών Αχαΐας

Ο Νέος Κανονισμός Προπονητών της ΕΠΟ Σύνδεσμος Προπονητών Αχαΐας Ο Νέος Κανονισμός Προπονητών της ΕΠΟ Ο παρών κανονισμός, έχει εναρμονιστεί σύμφωνα με τη Σύμβαση αμοιβαίας αναγνώρισης των προπονητικών προσόντων της Νυόν την 11.12.2003 και στην Αθήνα την 9.3.2007, ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 2 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 1 ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ.82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 e-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθμ. Πρωτ: 493

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων αφού έλαβε υπ όψη: 1.Το ισχύον καταστατικό 2.Τις διατάξεις του Κ. Α. Π. όπως αυτές θα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 13 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) προκηρύσσει και διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 7 & 8

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 17-9-2015 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 461 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 17-9-2015 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 461 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 17-9-2015 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 461 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος σε συνεργασία με τον ΑΣ Απόλλων Δράμας, προκηρύσσει Πανελλήνιο

Διαβάστε περισσότερα

Χορήγηση επιδόματος μακροχρονίως ανέργων.

Χορήγηση επιδόματος μακροχρονίως ανέργων. Άτομα τα οποία είναι μακροχρόνια άνεργα και επομένως με το υπάρχων σύστημα επιδότησης ανεργίας δεν έχουν τις προϋποθέσεις για να επιδοτηθούν θεσπίζεται επιδότηση με βάση συγκεκριμένα κριτήρια ώστε να μη

Διαβάστε περισσότερα

Καλλιθέα ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α3

Καλλιθέα ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Καλλιθέα 20.04.2016 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α3 Αριθμός απόφασης: 1534 Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος

Διαβάστε περισσότερα

A Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

A Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ A Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) ΑΠ-Γ6 Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται µε αυτή τη δήλωση µπορεί να ελεγχθεί µε βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986) Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Θεσσαλονίκη, 25/04/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 4 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

π ρ ο κ η ρ ύ σ σει τη διοργάνωση των αγώνων του πρωταθλήματος κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ περιόδου μεταξύ των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή της.

π ρ ο κ η ρ ύ σ σει τη διοργάνωση των αγώνων του πρωταθλήματος κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ περιόδου μεταξύ των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή της. ENΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΔΡΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΙΚ. ΛΑΜΠΡΟΥ 8 ΤΗΛ. 27520-28744 FAX.27520-25002 e-mail: epsarg@hol.gr web site: www.epsarg.gr Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Τ Ο Σ Π Α Ι Δ Ω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2004

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2004 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2004 ΑΡΘΡΟ 1 Την Κυπριακή Οµοσπονδία Μπάτµιντον διευθύνει το ιοικητικό Συµβούλιο της. Το ιοικητικό Συµβούλιο εκπροσωπείται από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΨΟ4691Ω3-14Ι. Εγκύκλιος: 1. Αθήνα, 13/1/2014. Αρ. πρωτ.: ΔΙΑΣΦ/Φ7/1/52709

ΑΔΑ: ΒΙΨΟ4691Ω3-14Ι. Εγκύκλιος: 1. Αθήνα, 13/1/2014. Αρ. πρωτ.: ΔΙΑΣΦ/Φ7/1/52709 Αθήνα, 13/1/2014 Αρ. πρωτ.: ΔΙΑΣΦ/Φ7/1/52709 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ Οργανισμός Ασφάλισης Ο.Α.Ε.Ε. Ελευθέρων Επαγγελματιών ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΟΛΩΝ Σημείωση: Οι οδηγίες που ακολουθούν αποτελούν βοήθημα και δεν αντικαθιστούν την προκήρυξη, την οποία πρέπει οι υποψήφιοι να μελετήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι EΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Ο Ζ Α Ν Η Σ Αριθμ.Πρωτ. :. ΚΟΖΑΝΗ.././20. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ αφού έλαβε υπόψη: Α. Το Καταστατικό της Β. Τις διατάξεις του Κ.Α.Π.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ e-mail:info@eskase-basket.gr ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου 2725/99, του Καταστατικού και των Κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα