2.7.1 Εισήγηση για επιχειρησιακά ταξίδια, διευθετήσεις διαμονής και προετοιμασία σχετικών εγγράφων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "2.7.1 Εισήγηση για επιχειρησιακά ταξίδια, διευθετήσεις διαμονής και προετοιμασία σχετικών εγγράφων"

Transcript

1 2.7 Επαγγελματικά ταξίδια, Ημερολογιακά Συστήματα, Οργάνωση Συναντήσεων και Διαχείριση Εκδηλώσεων Εισήγηση για επιχειρησιακά ταξίδια, διευθετήσεις διαμονής και προετοιμασία σχετικών εγγράφων Να είναι σε θέση να εισηγηθεί προτάσεις επιχειρησιακών ταξιδιών και διευθετήσεις για διαμονή μέσα σε προθεσμίες και σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τις διαδικασίες του οργανισμού (LO021) Να είναι σε θέση να παραγάγει και να συγκεντρώσει ταξιδιωτικά έγγραφα εντός κατάλληλου χρονοδιαγράμματος, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες του ταξιδιώτη και οι νομικές απαιτήσεις (π.χ. διαδικασίες για εκδόσεις βίζας) (LO022) Να είναι σε θέση να δηλώνει τη σημασία του ελέγχου στα ταξιδιωτικά πλάνα ακριβώς πριν από το ταξίδι και να διεκπαιρεώνει τη διαδικασία με σαφή και αποτελεσματικό τρόπο (LO023) Δημιουργία από:

2 Στοιχεία Ενότητας Κώδικας Τομέα Εργασίας: 2.7 Τίτλος Τομέα Εργασίας: Επαγγελματικά ταξίδια, Ημερολογιακά συστήματα, Οργάνωση συναντήσεων και Διαχείριση εκδηλώσεων Κώδικας Ενότητας: Τίτλος Ενότητας: Ταυτότητες Μαθησιακών Αποτελεσμάτων: Τίτλοι Μαθησιακών Αποτελεσμάτων: Προτεινόμενη Διάρκεια: Εισήγηση για επιχειρησιακά ταξίδια, διευθετήσεις διαμονής και προετοιμασία σχετικών εγγράφων LO021, LO022 και LO023 Να είναι σε θέση να εισηγηθεί προτάσεις επιχειρησιακών ταξιδιών και διευθετήσεις για διαμονή μέσα σε προθεσμίες και σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τις διαδικασίες του οργανισμού Να είναι σε θέση να παραγάγει και να συγκεντρώσει ταξιδιωτικά έγγραφα εντός κατάλληλου χρονοδιαγράμματος, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες του ταξιδιώτη και οι νομικές απαιτήσεις (π.χ. διαδικασίες για εκδόσεις βίζας) Να είναι σε θέση να δηλώνει τη σημασία του ελέγχου στα ταξιδιωτικά πλάνα ακριβώς πριν από το ταξίδι και να διεκπεραιώνει τη διαδικασία με σαφή και αποτελεσματικό τρόπο 6 ώρες Εκπαιδευτής:

3 Γιατί είναι σημαντικό Επειδή στο σημερινό επιχειρησιακό περιβάλλον οι εταιρείες συχνά αγοράζουν και πωλούν προϊόντα και υπηρεσίες ανά τον κόσμο Τα επαγγελματικά ταξίδια είναι κοινό φαινόμενο.

4 Ο ρόλος της Προσωπικής Βοηθού Για να φτάσετε το αφεντικό σας στον προορισμό του/της και ξανά πίσω όσο πιο ομαλά γίνεται Να εισηγηθείτε διευθετήσεις. Να οριστικοποιήσετε τις διευθετήσεις αφού επιβεβαιωθούν. Να παραγάγετε έγγραφα. Να βοηθήσετε/ανταπεξέλθετε στις αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

5 Ας αρχίσουμε με τα βασικά Ποιός είναι ο σκοπός του ταξιδιού; Ποιές είναι οι επιθυμητές ώρες και ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής; Ποια είναι η περιήγηση σημείο με σημείο; Το αφεντικό σας θα ταξιδέψει μόνο; Τι τύπο μεταφοράς αυτός/αυτή επιθυμεί;

6 Πως ταξιδεύουμε; Κάνουμε κρατήσεις Με αεροπλάνο Με λεωφορείο Με αυτοκίνητο Με τρένο Με πλοίο Με μετρό/υπόγεια

7 Τύποι ταξιδιών Ταξιδεύουμε για: 1. Απόλαυση/ Διακοπές. 2. Δουλειές. 3. Προσωπικούς λόγους (υγείας κτλ).

8 Πριν το ταξίδι Εισηγηθείτε τις διευθετήσεις του ταξιδιού και προχωρήστε με το κλείσιμο: Aεροπορικών εισητηρίων. Λεωφορείου ή τρένου. Ενοικίαση αυτοκινήτου. Εντοπίστε πηγές πληροφόρησης Διαδίκτυο. Tαξιδιωτικό πράκτορα.

9 Πηγές διαδικτύου Δημοφιλέστερες πηγές: Επίσης ιστοσελίδες αεροπορικών εταιρειών.

10 Μεταφορά Ηλεκτρονικό εισητήριο Μας επιτρέπει να ταξιδεύουμε χωρίς χάρτινο εισητήριο. Πρέπει πάντοτε να έχει αριθμό εισητηρίου. Εισητήριο τρένου Συνήθως μπορείτε να τυπώσετε το χρονοδιάγραμμα μέσω του διαδικτύου. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε επίσης να αγοράσετε το εισητήριο. Ενοικίαση αυτοκινήτου Πρέπει να δηλώσετε την ώρα παραλαβής του αυτοκινήτου, την ώρα επιστροφής του, καθώς και τον τύπο του αυτοκινήτου που χρειάζεστε.

11 Aπόφαση για τύπο μεταφοράς Η απόφαση μας θα εξαρτηθεί από : Tον προϋπολογισμό, Tον διαθέσιμο χρόνο, Τις προσωπικές προτιμήσεις του/της διευθυντή/τριας μας.

12 Υπολογίστε όλους τους παράγοντες κλειδιά Ζητούμενη ώρα άφιξης/ Ζητούμενη ώρα αναχώρησης Καταλληλότητα της πτήσης υπολογίζοντας τους επόμενους τύπους μεταφοράς Π.χ. Εάν κάποιος φτάσει αργά το βράδυ μπορεί να μην υπάρχει μεταφορικό μέσο για να τον/την πάρει σε άλλο χωριό ή πόλη.

13 Διαφορετικοί τύποι διαμονής Ξενώνας Συχνά είναι μικρές επιχειρησιακές μονάδες με διαθεσιμότητα πρωινού και βραδινού. Συνήθως, δεν προσφέρουν επιχειρησιακές εγκαταστάσεις. Μικρά τοπικά ξενοδοχεία Συνήθως ανήκουν σε ιδιώτες δωμάτια. Συνήθως προσφέρουν πρόγευμα και άλλα γεύματα. Πρέπει να ελέγξετε για επιχειρησιακές εγκαταστάσεις.

14 Διαφορετικοί τύποι διαμονής Διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων Μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες (ιδιόκτητες από μεγάλες επιχειρήσεις). Υψηλό επίπεδο εσωτερικής δομής το οποίο κάποτε περιλαμβάνει πισίνα, επιχειρησιακό κέντρο, γυμναστήριο και σπα κτλ.

15 Ερωτήσεις κλειδιά για την αναγνώριση απαιτήσεων Τοποθεσία Κοντά στον χώρο συνάντησης, τον σταθμό του μετρό ή το κέντρο της πόλης. Επίπεδο πολυτέλειας 4 αστέρων ή 5 αστέρων. Διαθεσιμότητα επαγγελματικού κέντρου/ Σπα/Γυμναστηρίου Σύνδεση διαδικτύου στο δωμάτιο; Εγκαταστάσεις για ετοιμασία τσαγιού ή καφέ στο δωμάτιο. Άλλο;

16 Η απόφασή μας για την διαμονή Μπορείτε να εισηγηθείτε αλλά όχι να αποφασίσετε. Πάντα ζητήστε την επιβεβαίωση του/της διευθυντή/τριας σας. Ανάλογα με: Τις προϋποθέσεις, Τον προυπολογισμό, Τον χρόνο, Τις προτιμήσεις.

17 Η απόφασή μας για την διαμονή Πάντα να ελέγχετε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Σας δίνει μια ένδειξη της ποιότητας του ξενοδοχείου. Πάντα να ελέγχετε για αναφορές (σύμβουλος ταξιδιού, booking.com κτλ)

18 Σημεία κλειδιά για σημείωση Βεβαιωθείτε ότι το όνομα που δώσατε όταν κάνατε την κράτηση είναι το ίδιο με της ταυτότητας ή του διαβατηρίου Διπλοελέγξτε την ημερoμηνία άφιξης και αναχώρησης Ειδικά αν η άφιξη και αναχώρηση είναι μετά τα μεσάνυχτα (το ΠΜ και ΜΜ είναι κάποτε μπερδευτικό).

19 Έγγραφα Τα ακόλουθα έγγραφα είναι ζωτικής σημασίας για τον ταξιδιώτη Για το ταξίδι Ηλεκτρονικό ή άλλο εισητήριο, Διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας ξενοδοχείου, Επιβεβαίωση ξενοδοχείου, Αντίγραφο της απόδειξης σε περίπτωση που το ξενοδοχείο έχει προπληρωθεί, Άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα όπως την επιβεβαίωση του εισητηρίου για το τρένο, την εντολή για ταξί κτλ. Για τις συναντήσεις και τις εκδηλώσεις Τοποθεσία της συνάντησης ή της εκδήλωσης (διεύθυνση κτλ), Ημερήσια διάταξη της εκδήλωσης, Επαγγελματικές κάρτες, Οποιαδήποτε παρουσίαση (σε περίπτωση που ο/η διευθυντής/τρια σας έχει να παρουσιάσει κάτι).

20 Συλλογή όλων των απαραίτητων εγγράφων Επαγγελματικές κάρτες Για σκοπούς δικτύου. Διαβατήριο/ Δελτίο Ταυτότητας: Προσέξτε το διαβατήριο και το Δελτίο Ταυτότητας να είναι έγκυρα (όχι ληγμένα, όχι αντίγραφα), αλλιώς θα πρέπει να κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τα έχετε έτοιμα στην ώρα τους. Έγγραφα Υγείας: Σε περίπτωση απαραίτητων εμβολίων κτλ. Μετρητά και πιστωτική κάρτα: Να είστε ενήμεροι για το συνάλλαγμα κάθε χώρας προορισμού. Σε επείγουσα περίπτωση είναι πάντοτε καλό να έχετε μαζί σας μια πιστωτική κάρτα. Ετοιμάστε όλα τα απαραίτητα επαγγελματικά έγγραφα: Ημερήσια διάταξη συνάντησης κτλ.

21 Συλλογή όλων των απαραίτητων εγγράφων Tαξιδιωτικά έγγραφα Ηλεκτρονικό εισητήριο. Κράτηση και επιβεβαίωση ξενοδοχείου. Διεύθυνση ξενοδοχείου και στοιχεία επικοινωνίας (χάρτες Google). Οποιαδήποτε εισητήρια τρένου/λεωφορείου. Απαραίτητα χρονοδιαγράμματα. Περιήγηση ταξιδιού.

22 Κάτι σημαντικό Επίσης, είναι σημαντικό το όνομα της κράτησης να είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που δηλώνεται στο διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο επίσημης υπηκοότητας. Εάν ένα όνομα έχει αλλάξει από την έκδοση του εγγράφου (π.χ. Γάμος/διαζύγιο), είναι απαραίτητο να αναβαθμιστεί το έγγραφο με το νέο όνομα ή να υπάρξουν επίσημο/α υποστηρικτικό/α έγγραφο/α με την αλλαγή του ονόματος. Αλλιώς μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση ή την πιθανή άρνηση της επιβίβασης. Επιπλέον, Να είστε ενήμεροι για πιθανές απεργίες όταν επισκέπτεστε άλλη πόλη/χώρα και να βεβαιώνεστε ότι όλα τα απαραίτητα μέσα μεταφοράς είναι διαθέσιμα. Παρακολουθήστε την μετάδοση του καιρού, σε περίπτωση που είναι κακός και υπάρξει πιθανή ακύρωση ή καθυστέρηση του ταξιδιού.

23 Εισήγηση επαγγελματικού ταξιδιού και διαμονής Σενάριο 1: Ο/Η διευθυντής/τρια σας, έρχεται ξαφνικά ένα πρωί και σας λέει: «Μαρία χρειάζεται να ταξιδέψω το συντομότερο δυνατόν στο Παρίσι για μια πολύ επείγουσα συνάντηση. Μπορείς σε παρακαλώ να το οργανώσεις; Σε παρακαλώ κράτησε τον προϋπολογισμό όσο πιο χαμηλά γίνεται.»

24 Εισήγηση επαγγελματικού ταξιδιού και διαμονής Τι θα κάνατε;

25 Κρίσιμες πληροφορίες που χρειάζονται 1. Αρχικά μαζέψτε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε. 1. Θυμηθείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Ο/Η διευθυντής/τρια σας μπορεί να σας ρίξει το φταίξιμο για κάτι που δεν ρωτήσατε. Κε/Κα Ανδρέου σχεδιάζετε να ταξιδέψετε μόνος/μόνη; Πως θέλετε να ταξιδέψετε; κάντε αυτή την ερώτηση μόνο αν υπάρχουν πραγματικές εναλλακτικές. Για παράδειγμα μπορείς μόνο να πετάξεις από Κύπρο στο Παρίσι. Έχετε συγκεκριμένες προτιμήσεις αναφορικά με τα γεύματα της πτήσης; Θα θέλατε να σας προσθέσω τα μίλια στην κάρτα βαθμών σας; Πότε θα επιστρέψετε;

26 Κρίσιμες πληροφορίες που χρειάζονται Κάποιο ξενοδοχείο που έχετε υπόψη; Ποιες είναι οι προϋποθέσεις του ξενοδοχείου; Σύνδεση διαδικτύου Επιχειρησιακό κέντρο Γυμναστήριο/σπα Θα έχετε χρόνο για τουρισμό; Να σας παρέχω με εισηγήσεις;

27 Επαγγελματικά ταξίδια και διαμονή Τηλεφωνήστε στον ταξιδιωτικό πράκτορα ή ερευνήστε στο διαδίκτυο για να κλείσετε μεταφορά και διαμονή Και συγκρίνετε τις τιμές. Στις δυο περιπτώσεις, αντίτυπα της περιήγησης, του ξενοδοχείου, του αεροπλάνου, η επιβεβαίωση του τρένου, πρέπει να κρατώνται. Μην ξεχάσετε να τυπώσετε χρονοδιαγράμματα για τρένα/λεωφορεία κτλ. Ελέγξτε την εγκυρότητα των ταξιδιωτικών εγγράφων. Βίζα, Διαβατήριο, Δελτίο Ταυτότητας, ελέγξτε την εγκυρότητα. Βεβαιωθείτε ότι το όνομα ταιριάζει με αυτό των επίσημων εγγράφων. Ελέγξτε το συνάλλαγμα. Βεβαιωθείτε ότι ο υπάλληλος έχει συνάλλαγμα.

28 Επαγγελματικά ταξίδια και διαμονή Οργανωθείτε έξυπνα, να είστε προνοητικοί. Αναγνωρίστε πιθανούς παράγοντες κινδύνου και τεχνικές για την εξάλειψή τους. Π.χ. Μεταφορά μεταξύ δυο ή περισσότερων διαφορετικών πτήσεων. Εάν δεν υπάρχει επαρκής χρόνος μεταξύ τους μπορεί να χάσετε την πτήση σας. Εάν ο/η διευθυντής/τρια σας ταξιδεύει για μια συνάντηση/εκδήλωση λάβετε υπόψη: Tην ώρα που ξεκινά η συνάντηση/εκδήλωση. Tην απόσταση από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο (αναγνωρίστε πιθανές μεθόδους μεταφοράς). Ελέγξτε για οποιεσδήποτε ειδικές προσφορές (π.χ. Μείνετε 3 βραδιές και πληρώστε για 2, κτλ). Παρέχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

29 Επαγγελματικά Tαξίδια & Πληροφορίες Διαμονής Ο προϋπολογισμός σας για αυτό το επαγγελματικό ταξίδι πρέπει να είναι περίπου: 1000 ευρώ Το αφεντικό σας θα ταξιδέψει μόνο 1 εισητήριο και 1 μονό δωμάτιο Θέλει να μείνει στο ξενοδοχείο Demmarchalie Για 1 βράδυ Στοιχίζει 150 ευρώ/ βραδιά, πρόγευμα και μεσημεριανό συμπεριλαμβάνονται Η συνάντηση στο Παρίσι ξεκινά στις 15:00 πμ Η συνάντηση θα λάβει χώρα σε χώρο που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο Το ταξί από το αεροδρόμιο στην συνάντηση στοιχίζει 20 ευρώ/διαδρομή Το λεωφορείο από το αεροδρόμιο στοιχίζει 2 ευρώ και υπάρχει σταθμός λεωφορείου κοντά στο σημείο συνάντησης.

30 Επαγγελματικό Ταξίδι Αεροπορικό εισιτήριο μετ επιστροφής Tο αεροπορικό εισιτήριο κοστίζει: 210,40 ευρώ (Απευθείας πτήση) Από: Αθήνα 07:50μμ Από: (την επόμενη μέρα της συνάντησης) Παρίσι 10:50πμ Προς: Παρίσι 11:50πμ Προς: (την επόμενη μέρα της συνάντησης) Αθήνα 14:50πμ

31 Επαγγελματικό Ταξίδι Αεροπορικό εισητήριο μετ επιστροφής Από: Αθήνα 07:50μμ Προς: Παρίσι 12:50πμ Μεταφορά: Ρώμη 10:50 πμ Με 1 ώρα μεταφορά στην Ρώμη το αεροπορικό εισητήριο κοστίζει: 180,40 ευρώ

32 Το οργανωμένο σας φύλλο Ταξιδιού και Διαμονής Προϋπολογισμός Ταξιδιού και Διαμονής για Παρίσι Aεροπορικό εισητήριο (Απευθείας πτήση) Aεροπορικό εισητήριο (Μεταφορά από Ρώμη) Διαμονή σε ξενοδοχείο/βραδιά Διατροφή Tαξί/διαδρομή Δημόσια μεταφορά 300 ευρώ 210,40 ευρώ 180,40 ευρώ 150 ευρώ/βραδιά Παρέχεται από τον διοργανωτή 20 ευρώ/διαδρομή 2 ευρώ/διαδρομή

33 Μεθοδολογικό εργαλείο Οργανώστε το ταξίδι μου στο Λονδίνο EUPA_LO_021_M_024

34 Περιήγηση ταξιδιού Μια γραπτή ημερήσια διάταξη Χρήσιμη για τις εκτελεστικές και διοικητικές βοηθούς. Μπορεί η εκτελεστική βοηθός να έχει ξεχάσει την διεύθυνση ή ώρα για ένα ραντεβού ή ίσως η διοικητική βοηθός αντιμετώπισε ένα ξαφνικό επείγον περιστατικό και πρέπει να ξέρει ακριβώς που μπορεί να επικοινωνήσει με τον εργοδότη. Πριν να την τελειοποιήσετε, επιβεβαιώστε το με την εκτελεστική βοηθό.

35 Παράδειγμα μιας περιήγησης Η Μαρία Ανδρέου είναι περιηγήτρια για την επαγγελματική επίδειξη του Λονδίνου ΠΕΜΠΤΗ 27 Μαΐου :00 MM Αναχώρηση από το σπίτι με ταξί προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας Αριθμός ταξί: :00 ΠΜ Αναχώρηση για Λονδίνο με τις Βρετανικές Αερογραμμές BA868 16:00 ΠΜ Άφιξη στο Λονδίνο Ταξί θα είναι εκεί να σας παραλάβει και να σας πάρει στο ξενοδοχείο NAYA (η κράτηση επισυνάπτεται) 20:00 Δείπνο με την κα. Patsy, διευθύντρια πωλήσεων COPDE Θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο σας (Το κινητό της κας. Patsy είναι ) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2011 ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ

36 Χρησιμοποιήστε λίστες ελέγχου για να σας βοηθήσουν στην Κλείστε τα εισητήρια χρησιμοποιώντας τον αριθμό συχνού ταξιδιώτη Ο αριθμός του εισητηρίου είναι Κλείστε άλλη μεταφορά οργάνωση ταξιδιών Τύπος μεταφοράς Σκοπός μεταφοράς Επισυνημμένα έγγραφα Διευθετήστε το συνάλλαγμα αν χρειάζεται Ποσό συναλλάγματος που δόθηκε στον ταξιδιώτη

37 Χρησιμοποιήστε λίστες ελέγχου Ελέγξτε τα έγγραφα Διαβατήριο Βίζα για να σας βοηθήσουν στην Άδεια Οδηγού Ετοιμάστε την περιήγηση Η περιήγηση επισυνάπτεται Ετοιμάστε την λίστα με τα ονόματα των επαφών για τον προορισμό, τις διευθύνσεις και τους αριθμούς τηλεφώνων Η λίστα επισυνάπτεται Eπισυνάψτε τις ημερήσιες διατάξεις των συναντήσεων Οι ημερήσιες διατάξεις επισυνάπτωνται για τις ακόλουθες συναντήσεις 1. οργάνωση ταξιδιών

38 Χρησιμοποιήστε λίστες ελέγχου για να σας βοηθήσουν στην οργάνωση ταξιδιών Ομιλίες, αναφορές και παρουσιάσεις Tα ακόλουθα επισυνάπτονται 1. Άλλες επισυνάψεις Πρόγνωση καιρού Προτεινόμενα εστιατόρια

39 Σημασία EUROPEAN PERSONAL ASSISTANT LEVEL 2

40 Μεθοδολογικό εργαλείο Ετοιμάστε την περιήγηση EUPA_LO_022_M_025

41 Οι πληρωμές κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού Υπάρχουν αρκετές πληρωμές πριν, κατά την διάρκεια και μετά το επαγγελματικό ταξίδι Tο ίδιο το ταξίδι, Η διαμονή, Tα γεύματα, Άλλα έξοδα: βενζίνη (ενοικίαση αυτοκινήτου), παίρνοντας ταξί από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο, κτλ.

42 Γραπτή Άσκηση: Μελέτη περίπτωσης Εργάζεστε για μια πολυεθνική εταιρεία στην Κύπρο. Τα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας σας είναι στις Η.Π.A. Η γενική διευθύντρια της εταιρείας, η κα. Hollborn θα έρθει μαζί με την οικογένειά της στην Κύπρο για 5 ημέρες (Πέμπτη-Δευτέρα) για να περάσει λίγο χρόνο και να επιβλέψει την εταιρεία στην οποία εργάζεστε. Ο/Η διευθυντής/τρια σας έχει αναθέσει να οργανώσετε τη διαμονή τους στην Κύπρο καθώς και το καθημερινό τους πρόγραμμα. Περιγράψτε ακριβώς τι θα κάνετε.

43 Δείγμα EUROPEAN PERSONAL ASSISTANT LEVEL 2 Δράσεις για διευθετήσεις ταξιδιού Λεπτομέρειες του ατόμου που θα ταξιδέψει: Μέρα αναχώρησης: Μέρα επιστροφής: Μέρη για επίσκεψη: Ποιες αερογραμμές αυτός/αυτή προτιμά: 1. Επιλογή 2. Επιλογή Θέση παραθύρου/ θέση διαδρόμου: Ειδικό διαιτολόγιο : Θέση στην εταιρεία: Λεπτομέρειες ενοικίασης αυτοκινήτου ή λεπτομέρειες παραλαβής: 1. Επιλογή 2. Επιλογή Τύπος αυτοκινήτου: Προτιμήσεις ξενοδοχείου: 1. Επιλογή 2. Επιλογή Τύπος δωματίου (Διπλό /μονό/σουίτα): Απαραίτητο διαδίκτυο:

44 Μεθοδολογικό εργαλείο Εξουδετερώστε τα ρίσκα που εμπλέκονται στα ταξίδια EUPA_LO_023_M_026

EUPA_LO_024_M_027. Αριθμός Μεθοδολογικού Εργαλείου. Κώδικας και Τίτλος Ενότητας

EUPA_LO_024_M_027. Αριθμός Μεθοδολογικού Εργαλείου. Κώδικας και Τίτλος Ενότητας Αριθμός Μεθοδολογικού Εργαλείου Κώδικας και Τίτλος Τομέα Εργασίας Κώδικας και Τίτλος Ενότητας Αριθμός και Τίτλος Μαθησιακού Αποτελέσματος Τίτλος μεθοδολογικού εργαλείου Στόχος μεθοδολογικού εργαλείου EUPA_LO_024_M_027

Διαβάστε περισσότερα

2.7 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ,

2.7 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, Αριθμός μεθοδολογικού Εργαλείου Κώδικας και Τίτλος Τομέα Εργασίας Κώδικας και Τίτλος ενότητας Αριθμός και Τίτλος μαθησιακού αποτελέσματος Tίτλος μεθοδολογικού Στόχος μεθοδολογικού EUPA_LO_028_M_031 2.7

Διαβάστε περισσότερα

12/4/2012 19/4/2012 (ΠΑΣΧΑ) 11/6/2012 18/6/2012

12/4/2012 19/4/2012 (ΠΑΣΧΑ) 11/6/2012 18/6/2012 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Η Επιτροπή Αφυπηρετησάντων μελών της ΕΤΥΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει ότι η Οργάνωσή μας, μας προσφέρει την ευκαιρία να περάσουμε ευχάριστες διακοπές στους

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συμμετοχής & Συμφωνητικό

Όροι Συμμετοχής & Συμφωνητικό Όροι Συμμετοχής & Συμφωνητικό Σας ευχαριστούμε που διαβάζετε τα παρακάτω πολύ προσεκτικά! Αυτό το ταξίδι δεν είναι ένα συνηθισμένο τουριστικό ταξίδι ή ένα ταξίδι αναψυχής, διασκέδασης, ξεκούρασης, ιστορικής

Διαβάστε περισσότερα

DUBAI ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑΣΧΑ & ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

DUBAI ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑΣΧΑ & ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 22/04 29/04 480 580 560 605 690 ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΧΡΕΙΝ 19:40-23:50 ΜΠΑΧΡΕΙΝ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ 01:55-04:05 (+1) 22, 29/04 ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΧΡΕΙΝ 14:55-19:05 ΜΠΑΧΡΕΙΝ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ 20:10-22:25 ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΜΠΑΧΡΕΙΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ Αναγνώριση Χειριστών Πρωτεύοντες Χειριστές Πελάτης Διαχειριστής Δευτερεύοντες Χειριστές Γραφείο Ενοικίασης Αυτοκινήτων Ξενοδοχειακός Πράκτορας Αναγνώριση

Διαβάστε περισσότερα

«Γλώσσα και Γλωσσική Διδασκαλία στην Εποχή της Παγκοσμιοποίησης».

«Γλώσσα και Γλωσσική Διδασκαλία στην Εποχή της Παγκοσμιοποίησης». Αθήνα 21 Ιανουαρίου 2009 Αριθμ. Πρωτ. 1780 Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΘΕΜΑ : 23 Ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι το 23 ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/11/2015

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/11/2015 1 ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 30/11/2015 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Τιμή γιά 2 ατομα Περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων 8/11 24/11 3794 Επι πλέον παροχές 25/11 3703 26/11 3612 27/11 3520 28/11

Διαβάστε περισσότερα

Προκηρύσσουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη

Προκηρύσσουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ρόδος, 23/11/2015 Αρ. Πρωτ.: 2561 Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 2 ο ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard

Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard Το Πρόγραμμα «Alpha Spend and Win» (το «Πρόγραμμα») της Alpha Bank Cyprus Ltd (η «Τράπεζα») ισχύει από την 1 η Ιανουαρίου 2019 έως και την

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής στην Ιταλία (Βενετία-Φλωρεντία-Σιέννα-Ρώμη)

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής στην Ιταλία (Βενετία-Φλωρεντία-Σιέννα-Ρώμη) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ----- 3 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ----- Tαχ. Δ/νση: Μακρυγιάννη 24

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Υπηρεσιακών Ταξιδιών

Κανονισμός Υπηρεσιακών Ταξιδιών Κανονισμός Υπηρεσιακών Ταξιδιών To Ε.Ι.Ε καλύπτει το κόστος των μετακινήσεων του προσωπικού του καθώς και των συνεργατών του εφόσον μετακινούνται κατ εντολή του Ιδρύματος, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ. Πέτρου Ράλλη 221 18451 Νίκαια Τηλ :2104250072-4 Fax 2104250078 www.nikaiatravel.gr info@nikaiatravel.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ. Πέτρου Ράλλη 221 18451 Νίκαια Τηλ :2104250072-4 Fax 2104250078 www.nikaiatravel.gr info@nikaiatravel. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΕΣ ( 16/12/1-9/1/2015 ) ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 20 30 205 260 350 205 *SUP BOUTIQUE 260 365 205 METROPARK *

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΛ. ΤΕΤΥΚ: 23 831440 ΦΑΞ: 23 831747

ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΛ. ΤΕΤΥΚ: 23 831440 ΦΑΞ: 23 831747 ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΛ. ΤΕΤΥΚ: 3 83440 ΦΑΞ: 3 83747 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Το ιοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΤΥΚ σας υπενθυμίζει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να αποστέλλετε τις αιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

CIEPO-20. Πρακτικές πληροφορίες

CIEPO-20. Πρακτικές πληροφορίες Πανεπιστήμιο Κρήτης Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου 74100 Ρέθυμνο http://www.history-archaeology.uoc.gr Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών Τ.Θ. 119

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ: Επισκέψεις στελεχών του ΔΣΜΚ στο εξωτερικό για υπηρεσιακούς σκοπούς Ημερομηνία Εφαρμογής: 01/03/2016 Ημερομηνία Έκδοσης: 1/3/2016

ΤΙΤΛΟΣ: Επισκέψεις στελεχών του ΔΣΜΚ στο εξωτερικό για υπηρεσιακούς σκοπούς Ημερομηνία Εφαρμογής: 01/03/2016 Ημερομηνία Έκδοσης: 1/3/2016 ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΠ/8/2016 Συναφής Οδηγία: ΤΙΤΛΟΣ: Αντικαθιστά Οδηγία: ΔΠ/8/2012 Επισκέψεις στελεχών του ΔΣΜΚ στο εξωτερικό για υπηρεσιακούς σκοπούς Ημερομηνία Εφαρμογής: 01/03/2016 Ημερομηνία Έκδοσης:

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής στην Ιταλία - Πάδοβα»

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής στην Ιταλία - Πάδοβα» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε Νέα Σμύρνη, 02-12-2015 & Δ.Ε ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. : 506 Δ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ 5 ο ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 02

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 02 Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Π Α Ρ Α Γ Ω Γ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτορεία που θα καταθέσουν προσφορές πρέπει να εξασφαλίζουν τα παρακάτω:

Τα πρακτορεία που θα καταθέσουν προσφορές πρέπει να εξασφαλίζουν τα παρακάτω: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νάξος, 15-01-2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ.: 10 ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΙΒΛΟΥ ΝΑΞΟΥ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων: τι είναι;

Διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων: τι είναι; Τελευταία ενημέρωση: 20.03.2019 Διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων: τι είναι; Ο διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων είναι έλεγχος εισιτηρίων που γίνεται μέσω του διαδικτύου. Η άλλη επιλογή είναι να κάνετε έλεγχο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση τετραήμερης εκδρομής στη Ρόδο

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση τετραήμερης εκδρομής στη Ρόδο Κοζάνη : 20-12-2017 Αρ. Πρωτ.: 862 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον γύρο της Θεσσαλονίκης με ένα λεωφορείο!

Κάντε τον γύρο της Θεσσαλονίκης με ένα λεωφορείο! Συγγραφέας: Δαλπαναγιώτη Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ A2 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Μετακίνηση - Ταξίδια ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Βλέπετε την παρακάτω διαφήμιση σε ένα τουριστικό περιοδικό. Διαβάζετε προσεκτικά το κείμενο και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΠΟ 15/4/13 ΕΩΣ 20/4/13 ΑLKYONIS: 3.900 LYMPERAKOS TOURS 3.840 FLASKIS TRAVEL 3.739,25 LOVE YOUR HOLIDAYS 3.702 αλλά δεν ελήφθη υπόψη επειδή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι)

ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι) ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι) A MEMBER OF/RECOGNISED BY Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Muaythai) Αθλητική Ομοσπονδία Μιλήτου 2, Αργυρούπολη Τ.Κ. 16451 Τηλ: 2109603031 Email: pmf@pmf.gr Παγκόσμιο

Διαβάστε περισσότερα

EUPA_LO_014_M_017. 2.4 Δεξιότητες Γραπτής Επικοινωνίας

EUPA_LO_014_M_017. 2.4 Δεξιότητες Γραπτής Επικοινωνίας Αριθμός Mεθοδολογικού εργαλείου Κώδικας και Τίτλος Τομέα Εργασίας Κώδικας και Τίτλος Ενότητας Αριθμός και Τίτλος Μαθησιακού Αποτελέσματος Τίτλος μεθοδολογικού εργαλείου Στόχος μεθοδολογικού εργαλείου EUPA_LO_014_M_017

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟY ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΠΡΟΣ : κ.κ. Γονείς & Μαθητές/-τριες της Εξόρμησης Γ Γυμνασίου

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟY ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΠΡΟΣ : κ.κ. Γονείς & Μαθητές/-τριες της Εξόρμησης Γ Γυμνασίου ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟY ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ψυχικό, 22 Aπριλίου 2013 ΠΡΟΣ : κ.κ. Γονείς & Μαθητές/-τριες της Εξόρμησης Γ Γυμνασίου ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (25-28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013) Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Σας υποβάλουμε προσφορά ταξιδιωτικού πακέτου για τις εκθέσεις BIOFACH & VIVANESS 2016 που διεξάγονται στη Νυρεμβέργη - Γερμανία.

Σας υποβάλουμε προσφορά ταξιδιωτικού πακέτου για τις εκθέσεις BIOFACH & VIVANESS 2016 που διεξάγονται στη Νυρεμβέργη - Γερμανία. Ταξιδιωτικό Πακέτο ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 3 ημέρες/2 νύχτες 11-13 Φεβρουαρίου 2016 Σας υποβάλουμε προσφορά ταξιδιωτικού πακέτου για τις εκθέσεις BIOFACH & VIVANESS 2016 που διεξάγονται στη Νυρεμβέργη - Γερμανία. Α)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη Ντονάδος Αντώνης Πάτρα: 01/04/2016 Τηλ. : 2610 367372 2610 367661 Fax: 2610 367105 e-mail : odoip@eap.gr Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ/ΟΙ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ

ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ/ΟΙ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ Κοζάνη : 31-01-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Πρόγραμμα Επιχορήγησης για την πραγματοποίηση ταξιδίων για σκοπούς πωλήσεων (sales calls) για προσέλκυση Συνεδριακού Τουρισμού και Ταξιδίων Κινήτρων στην Κύπρο, 2013. Α.

Διαβάστε περισσότερα

KΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 2014

KΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 2014 KΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 2014 Α. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Το υπό αναφορά Πρόγραμμα έχει σαν στόχο

Διαβάστε περισσότερα

ικαιώµατα και Προστασία του επιβάτη-καταναλωτή στις αεροµεταφορές ρ Εµµανουήλ Ν. Βελονάκης Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.ΚΑ.

ικαιώµατα και Προστασία του επιβάτη-καταναλωτή στις αεροµεταφορές ρ Εµµανουήλ Ν. Βελονάκης Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.ΚΑ. ικαιώµατα και Προστασία του επιβάτη-καταναλωτή στις αεροµεταφορές ρ Εµµανουήλ Ν. Βελονάκης Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.ΚΑ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση υιοθέτησε δικαιώµατα για τον επιβάτη-καταναλωτή στις αεροµεταφορές και

Διαβάστε περισσότερα

DiscoverEU: ερωτήσεις και απαντήσεις

DiscoverEU: ερωτήσεις και απαντήσεις Τι είναι το DiscoverEU; DiscoverEU: ερωτήσεις και απαντήσεις Το DiscoverEU αποτελεί πρωτοβουλία της ΕΕ που προσφέρει σε νέους και νέες ηλικίας 18 ετών μια ταξιδιωτική εμπειρία που θα τους επιτρέψει να

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε

Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στο Alma Luxury Resort Hotel. Η διεύθυνση και το προσωπικό είναι πάντα στην διάθεσή σας για να έχετε μια ευχάριστη

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple Enterprise Resource Planning

doitsimple Enterprise Resource Planning Eps Rsuc Pla Το pxss Hl είναι ένα υποσύστηµα του συνολικού περιβάλλοντος µηχανογράφησης pxss ERP. Αυτό σηµαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα ολοκληρωµένης µηχανογραφικής λύσης για την ξενοδοχειακή σας µονάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΑ. Πληροφορίες Προς Τους Υποψήφιους Επισκέπτες Εθελοντές Της Ιεραποστολής ΤΟΜ International

ΓΕΝΙΚΑ. Πληροφορίες Προς Τους Υποψήφιους Επισκέπτες Εθελοντές Της Ιεραποστολής ΤΟΜ International Πληροφορίες Προς Τους Υποψήφιους Επισκέπτες Εθελοντές Της Ιεραποστολής ΤΟΜ International ΓΕΝΙΚΑ Επειδή το ταξίδι στην Αφρικανική ήπειρο είναι γεμάτο περιπέτεια, απρόβλεπτα και ταλαιπωρίες (π.χ. αρκετές

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard

Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard Το Πρόγραμμα «Alpha Spend and Win» (το «Πρόγραμμα») της Alpha Bank Cyprus Ltd (η «Τράπεζα») ισχύει από την 1 η Σεπτεμβρίου 2018 έως και την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ Πάροδος Αριστοτέλους 18, 263 35, Πάτρα Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη 2610

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Πρωτοδικείο Αθηνών - Π. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 13 γραφείο 201 T.K. 11362, Τηλ: 210-8253646, 210-8826464, Fax: 210-8826172 http://www.odye.gr email:info@odye.gr ΑΘΗΝΑ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ Πάροδος Αριστοτέλους 18, 263 35, Πάτρα Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη 2610

Διαβάστε περισσότερα

Web Agents Handout Manual

Web Agents Handout Manual Web Agents Handout Manual Είσοδος Χρήστη Γενικά Πληκτρολογώντας το url www.aegeanair.com του website της Aegean Airlines και έχοντας επιλέξει την ενότητα «e-ticket για ταξιδιωτικά γραφεία», εμφανίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά #1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Προσφορά #1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ Προσφορά #1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ Πλοίο MSC Armonia Ημ/νίες πακέτου 18-26 Ιουνίου Πτήσεις με Ryanair Από Αθήνα 18 Ιουνίου Αθήνα -> Μιλάνο Bergamo 09:45-11:20 (απευθείας

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Προμηθευτή Εκπρόσωπος Επιχείρησης

Στοιχεία Προμηθευτή Εκπρόσωπος Επιχείρησης - 1 - Στοιχεία Προμηθευτή Εκπρόσωπος Επιχείρησης Όνομα & Επίθετο : ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Ιδιότητα : ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 32 32 888 Εσωτερικό : 215 Κινητό τηλέφωνο : 6936123001 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Σηµείωνε - καθώς προχωράς! ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ. Ιστορία - βήµα προς βήµα ΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Σηµείωνε - καθώς προχωράς! ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ. Ιστορία - βήµα προς βήµα ΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Σηµείωνε - καθώς προχωράς! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ Ιστορία - βήµα προς βήµα ΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Αυτή η ιστορία ανήκει στον/στην: ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ 2 Το να πηγαίνεις ταξίδι µπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό!

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ Πάροδος Αριστοτέλους 18, 263 35, Πάτρα Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη 2610

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. AKS Porto Heli AKS Hinitsa Bay Nautica Bay

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. AKS Porto Heli AKS Hinitsa Bay Nautica Bay Αγαπητοί Συνεργάτες, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στα πλαίσια της διοργάνωσης του «9 ου Θερινού Σχολείου» της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την εξυπηρέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2009-2014 Επιτροπή Αναφορών 2.9.2010 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Θέμα: Αναφορά αριθ. 370/2000, του κ. Özkan Nissen ( γερμανού, τούρκου και αλβανού υπηκόου) σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 5o Εργαστήριο ΑΣΚΗΣΗ 1: Δίνονται οι εξής προδιαγραφές για τη δημιουργία ενός διαγράμματος δραστηριοτήτων: γίνεται η παραλαβή ενός ηλεκτρονικού μηνύματος,

Διαβάστε περισσότερα

Le Blanc Suite. Συµφωνητικό Ενοικιάσης

Le Blanc Suite. Συµφωνητικό Ενοικιάσης Le Blanc Suite Συµφωνητικό Ενοικιάσης Με την υπογραφή του παρόντος συµφωνητικού, βεβαιώνεται ότι έχετε λάβει πλήρη γνώση και αποδέχεστε τους όρους φιλοξενίας της συγκεκριµένης οικίας, όπως αυτοί αναγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων. Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος

Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων. Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος Τηλέφωνο: 2241052035 36 Fax: 2241052037 Email: kbtravel@otenet.gr, www.kbtravel.gr ΡΟΔΟΣ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ERASMUS+

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ERASMUS+ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΟΔΗΓΙΕΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ERASMUS+ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στόχος του παρόντος εγγράφου είναι να παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL MODEL CAMP

INTERNATIONAL MODEL CAMP METEORA WRESTLING ACADEMY INTERNATIONAL MODEL CAMP ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ιnternational Μodel Camp 2018 Διοργανώνεται Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας από 2 έως 6 Ιουλίου 2018 το METEORA WRESTLING ACADEMY- International

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτοµέρειες εφαρµογής ορισµένων διατάξεων της σύµβασης

Λεπτοµέρειες εφαρµογής ορισµένων διατάξεων της σύµβασης Λεπτοµέρειες εφαρµογής ορισµένων διατάξεων της σύµβασης Άρθρο 1: Πεδίο εφαρµογής της Σύµβασης Κατά την ηµεροµηνία υπογραφής της παρούσας σύµβασης οι οργανισµοί που προβλέπονται στο άρθρο 1 είναι οι εξής:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη Ντονάδος Αντώνης Τηλ.: 2610 367660 2610 367661 Fax: 2610 367105 e-mail: odoip@eap.gr Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18, 263 35,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Πληροφορίες: Νταή Αντιγόνη Ντονάδος Αντώνης Τηλ.: 2610 367660 2610 367661 Fax: 2610 367105 e-mail: odoip@eap.gr Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18, 263 35,

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή η σελίδα διευθύνεται από την εταιρεία SKEVI TRAVEL, η οποία εδρεύει στην Λευκωσία επί της

Αυτή η σελίδα διευθύνεται από την εταιρεία SKEVI TRAVEL, η οποία εδρεύει στην Λευκωσία επί της Γενικοί Όροι Χρήσης 1. Η Εταιρεία Αυτή η σελίδα διευθύνεται από την εταιρεία SKEVI TRAVEL, η οποία εδρεύει στην Λευκωσία επί της οδού Πειραιώς 12, 2023 Στρόβολος, µε άδεια λειτουργίας του ΚΟΤ (5466) και

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να κάνετε διασταύρωση κρατήσεων. Οδηγός βήμα-βήμα

Πώς να κάνετε διασταύρωση κρατήσεων. Οδηγός βήμα-βήμα Πώς να κάνετε διασταύρωση κρατήσεων Οδηγός βήμα-βήμα Τι είναι η διασταύρωση; Διασταύρωση είναι η σύγκριση του μηνιαίου τιμολογίου προμήθειάς σας με την «Κατάσταση Κρατήσεων» για να ελέγξετε την ακρίβειά

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π.&Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 11ο 6/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΚΕΩΝ Πληρ: Σ. Βαλαβάνη Δνση: Πόντου-Κομνηνών

Διαβάστε περισσότερα

Φ.50/11909/ (ΑΔΑ: 60ΘΓ4653ΠΣ-ΡΝΠ)

Φ.50/11909/ (ΑΔΑ: 60ΘΓ4653ΠΣ-ΡΝΠ) ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EUROSCOLA 2016-2017 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Στην Πάτρα, σήμερα Τρίτη, 25-10-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (τιμές κατά άτομο) ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΣΑ- Σ ΔΩΡΟ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες

Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά Πατάγια, Ταϊλάνδη, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Πατάγια (5) Γενικά H Πατάγια βρίσκεται σε απόσταση μόνο 2 ώρες με το αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

Συγκρότημα Πολυτεχνικής Σχολής, Βασ. Σοφίας 12, 671 00 ΞΑΝΘΗ Τηλ.: 2541079451 - Φαξ.: 2541079454

Συγκρότημα Πολυτεχνικής Σχολής, Βασ. Σοφίας 12, 671 00 ΞΑΝΘΗ Τηλ.: 2541079451 - Φαξ.: 2541079454 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Συγκρότημα Πολυτεχνικής Σχολής, Βασ. Σοφίας 12, 671 00 ΞΑΝΘΗ Τηλ.: 2541079451 - Φαξ.: 2541079454 Ξάνθη 29.01.2013 Α.Π. 1743 ΠΡΟΣ 1.

Διαβάστε περισσότερα

A' περίοδος - Low Season 26 Αυγούστου - 9 Σεπτεμβρίου

A' περίοδος - Low Season 26 Αυγούστου - 9 Σεπτεμβρίου Σκιάθος 2018 A' περίοδος - Low Season 26 Αυγούστου - 9 Σεπτεμβρίου ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ-ΛΑΜΙΑ Συνεργαζόμενα ξενοδοχεία ενοικιαζόμενα δωμάτια ( μέσα στη Σκιάθο ) Τρεις ( 3 ) Κάθε Tετάρτη με

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Εποικοδομητική κριτική

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Εποικοδομητική κριτική 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Εποικοδομητική κριτική Εποικοδομητική κριτική Γενική περιγραφή της ενότητας: Όταν εργάζεστε με άλλους, πολλές φορές υπάρχουν καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Λάρισα, 23/11/2017 Αρ. Πρωτ ΠΡΟΣ: ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Λάρισα, 23/11/2017 Αρ. Πρωτ ΠΡΟΣ: ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Μανδηλαρά 23 Ταχ. Κώδικας: 412 22 - Λάρισα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Σ Τ Α Δ Ι Ο Υ 3 Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α 1 0 5 6 2 Μ Α Τ Ζ Α Γ Ρ Ι Ω Τ Α Κ Η 82 Κ Α Λ Λ Ι Θ Ε Α 1 7 6 7 6 Τ Η Λ. : 2 1 0 3 2 3 2 2 0 0 Φ Α Ξ : 2 1 0 3 2 3 2 2 0 7 Τ Η Λ. : 2 1 0 9 5 7 9 3 0 0 Φ Α Ξ : 2 1 0 9 5

Διαβάστε περισσότερα

Nτουμπάι Σαφάρι στην ερημο με BBQ δείπνο Ξενάγηση Ντουμπάι με γεύμα στο Vida boutique hotel GULF AIR

Nτουμπάι Σαφάρι στην ερημο με BBQ δείπνο Ξενάγηση Ντουμπάι με γεύμα στο Vida boutique hotel GULF AIR 1 Ντουμπάι Ντουμπάι exclusive 4 ημέρες με γεύμα στο Vida boutique hotel ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GULF AIR EMIRATES ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ/ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ IBIS AL BASRA 3 star sup 270 350 500 405 490 RADISSON BLU DOWN TOWN

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΙΟΥΛΙΟΣ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019 ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΙΟΥΛΙΟΣ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019 ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΙΟΥΛΙΟΣ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019 ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ (ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ) ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : ΙΟΥΛΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019 ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οι Ελληνικές Τουριστικές Εισπράξεις

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οι Ελληνικές Τουριστικές Εισπράξεις ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ Σταδίου 24, 105 33 Τηλ. 331 2253, 331 0022 Fax: 33 120 33 Email: itep@otenet.gr URL: http://www.itep.gr Αθήνα, 7 Σεπτεµβρίου 2005 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι Ελληνικές

Διαβάστε περισσότερα

1)Application Form που αφορά στο Πανεπιστήμιο Φιλοξενίας που επιθυμείτε να επισκεφτείτε. Το Application Form προσκομίζεται από το Παν.

1)Application Form που αφορά στο Πανεπιστήμιο Φιλοξενίας που επιθυμείτε να επισκεφτείτε. Το Application Form προσκομίζεται από το Παν. Έντυπα που αποστέλλονται στο Πανεπιστήμιο Φιλοξενίας Εφόσον επιλεγείτε από το τμήμα σας, το τμήμα σας αποστέλλει τα πρακτικά επιλογής στο γραφείο Κινητικότητας Erasmus που αναλαμβάνει να σας ενημερώσει

Διαβάστε περισσότερα

Δ.Δ.Ε. Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣ: Ξυλόκαστρο, 8/03/2018. Αρ. Πρωτ.: 79

Δ.Δ.Ε. Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣ: Ξυλόκαστρο, 8/03/2018. Αρ. Πρωτ.: 79 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Νοταρά 34 Τ.Κ.: 20400, Ξυλόκαστρο Τηλέφωνα: 27430 29087, 27430-29088

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π.& Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ Α.ΜΑΚ. & ΘΡΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ 10/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΦΡΥΝΙΟΥ Πληρ: Μελίνης Σταύρος Δνση: Οφρύνιο Καβάλας 64008

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.)

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Λαγκαδάς, 23/1/2017 Αρ. Πρωτ : 16 Δ/ΝΣΗ Π.Ε ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Α. ΟΡΙΣΜΟΙ Οι πιο κάτω ορισμοί είναι εφαρμόσιμοι για σκοπούς της παρούσας εγκυκλίου: Α.1. Πανεπιστημιακό Μέλος (α) Πανεπιστημιακό

Διαβάστε περισσότερα

i) Πτήσεις από Αθήνα για Φρανκφούρτη κι επιστροφή ii) Πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Φρανκφούρτη κι επιστροφή 05-07/04/2017 με απευθείας πτήσεις

i) Πτήσεις από Αθήνα για Φρανκφούρτη κι επιστροφή ii) Πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Φρανκφούρτη κι επιστροφή 05-07/04/2017 με απευθείας πτήσεις Ταξιδιωτικό πακέτο Φρανκφούρτη 3 ημέρες/ 2 νύχτες 05 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο τομέα της οργάνωσης και διεκπεραίωσης του ταξιδιωτικού προγράμματος στις μεγαλύτερες εκθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2006: Ως επισκέπτης στη Γερμανία

Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2006: Ως επισκέπτης στη Γερμανία Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2006: Ως επισκέπτης στη Γερμανία Ως επισκέπτης σε μια ξένη χώρα μπορεί να αισθάνεστε ανασφάλεια επειδή δεν γνωρίζετε τα δικαιώματά σας και μπορεί να φοβόσαστε ότι ίσως κάποιος σας

Διαβάστε περισσότερα

Πόσοι από μας δεν έχουμε κάνει αυτή την ερώτηση λίγο. πριν ξεκινήσουμε για τις θερινές μας διακοπές; Ευτυχώς πλέον

Πόσοι από μας δεν έχουμε κάνει αυτή την ερώτηση λίγο. πριν ξεκινήσουμε για τις θερινές μας διακοπές; Ευτυχώς πλέον Πόσοι από μας δεν έχουμε κάνει αυτή την ερώτηση λίγο πριν ξεκινήσουμε για τις θερινές μας διακοπές; Ευτυχώς πλέον έχουμε πολλές επιλογές αλλά πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοι με τις επιλογές μας γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Office Procedures Επίπεδο 2

Office Procedures Επίπεδο 2 Office Procedures Επίπεδο 2 Αυτό το έγγραφο πρέπει να επιστραφεί με την εργασία του υποψηφίου, διαφορετικά η εγγραφή του θα ακυρωθεί και δε θα εκδοθεί αποτέλεσμα. 8993-12-012 (PR-OP 12) 51131 Όνομα υποψηφίου

Διαβάστε περισσότερα

EUPA_LO_027_M_030. Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

EUPA_LO_027_M_030. Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αριθμός μεθοδολογικού Εργαλείου Κώδικας και Τίτλος Τομέα Εργασίας Κώδικας και Τίτλος Ενότητας Αριθμός και Τίτλος μαθησιακού αποτελέσματος Τίτλος μεθοδολογικού εργαλείου Στόχος μεθοδολογικού εργαλείου EUPA_LO_027_M_030

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π.&Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 8ο 9/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΚΕΩΝ Πληρ: Αναστασιάδου Ελένη Δνση: Β.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλύτερη προστασία από την ΕΕ για τις οργανωμένες διακοπές Πώς λειτουργεί στην πράξη

Μεγαλύτερη προστασία από την ΕΕ για τις οργανωμένες διακοπές Πώς λειτουργεί στην πράξη Μεγαλύτερη προστασία από την ΕΕ για τις οργανωμένες διακοπές Πώς λειτουργεί στην πράξη Ενημερωτικό δελτίο 1 Ιουλίου 2018 Βιέρα Γιούροβα Eπίτροπος Δικαιοσύνης, Καταναλωτών και Ισότητας των Φύλων Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων

Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων Προετοιμασία Γραπτής Τεκμηρίωσης Preparing Written Documentation 1 Copyright 2013, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved. Στόχοι Το μάθημα αυτό καλύπτει τους ακόλουθους

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Καζαµπλάνκα, Φεζ, Μαρακές, Ραµπάτ, Μεκνές ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ & ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 5 Νύκτες / 6 ηµέρες Στο ταξίδι µας θα ξεναγηθούµε σε παλάτια, τζαµιά, µνηµεία, θα περιπλανηθούµε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ & 25 Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ & 25 Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ & 2017 ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝ/ΝΟ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ Με κρουαζιέρα στο Μολδάβα 23-27/2/2017 23-27/2/2017

Διαβάστε περισσότερα

6η Ευρωπαϊκή ιάσκεψη Πόλεων και Περιφερειών Πρακτικές πληροφορίες για τους συµµετέχοντες

6η Ευρωπαϊκή ιάσκεψη Πόλεων και Περιφερειών Πρακτικές πληροφορίες για τους συµµετέχοντες 6η Ευρωπαϊκή ιάσκεψη Πόλεων και Περιφερειών Πρακτικές πληροφορίες για τους συµµετέχοντες Άφιξη στην Αθήνα Tο ιεθνές αεροδρόµιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" βρίσκεται στα Σπάτα, σε απόσταση 33 χιλιοµέτρων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (τιμές κατά άτομο) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΣΑ- Σ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΔΩΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Projects για το εργαστήριο. των Βάσεων Δεδομένων

Projects για το εργαστήριο. των Βάσεων Δεδομένων Projects για το εργαστήριο των Βάσεων Δεδομένων Θεσσαλονίκη, Νοέμβριος 2015 1. Το πολυκατάστημα Το πολυκατάστημα έχει ένα σύνολο από εργαζομένους. Κάθε εργαζόμενος χαρακτηρίζεται από έναν κωδικό εργαζομένου,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΚΔΡΟΜΩΝ mail : info@trueadventure.gr τηλ&fax : 2421091552 διεύθυνση : Λαρίσης 104 Α πόλη : ΒΟΛΟΣ site : www.trueadventure.gr Όροι Συμμετοχής ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΚΔΡΟΜΩΝ (Σύμφωνα με την ΠΔ. 339 / 1996 εντολή οδηγίας Ε.Ε.).

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γενικές πληροφορίες για το Μαλάουι: Πληροφορίες για Κοινότητα & Έργο:... 4

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γενικές πληροφορίες για το Μαλάουι: Πληροφορίες για Κοινότητα & Έργο:... 4 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές πληροφορίες για το Μαλάουι:... 3 Πληροφορίες για Κοινότητα & Έργο:... 4 Αναλυτικό Πρόγραμμα Ταξιδιού Αλληλεγγύης στο Μαλάουι:... 5 Κόστος ταξιδιού:... 7 Επόμενα Βήματα για τη Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015 / ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2016 ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

+ + Travel social Network Τουριστικό Μέσο Kοινωνικής Δικτύωσης. Travel Guide Ενημερωμένος Τουριστικός Οδηγός

+ + Travel social Network Τουριστικό Μέσο Kοινωνικής Δικτύωσης. Travel Guide Ενημερωμένος Τουριστικός Οδηγός Σας εξασφαλίζει ακόμη περισσότερες απευθείας κρατήσεις! + + Travel social Network Τουριστικό Μέσο Kοινωνικής Δικτύωσης Online Reservation Platform Online Πλατφόρμα ξενοδοχειακών κρατήσεων Travel Guide

Διαβάστε περισσότερα

ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Πρόγραμμα για την πραγματοποίηση ταξιδιών για σκοπούς πωλήσεων (sales calls ) στο εξωτερικό για προσέλκυση Αθλητικού Τουρισμού στην Κύπρο Α. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η στοχευμένη προβολή

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (αναχώρηση με πλοίο και επιστροφή με αεροπλάνο)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (αναχώρηση με πλοίο και επιστροφή με αεροπλάνο) TOURIST GUIDES OF CRETE ΜΗ.Τ.Ε. 1039 Ε 6061 01849 01 Ανδρεαδάκη, 13-15 Ηράκλειο Κρήτη Τ.Κ. 71201 e-mail: touristguidesofcrete@gmail.com web site: www.travelcrete.gr Tel: +30 2810 342222 Fax: +30 2810 342212

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Συμμετοχής

Γενικοί Όροι Συμμετοχής Γενικοί Όροι Συμμετοχής (Σύμφωνα με την ΠΔ. 339 / 1996 εντολή οδηγίας Ε.Ε.). -παραδίδονται στον Πελάτη μαζι με το Συμβόλαιο το οποίο περιέχει τους Ειδικούς Όρους A. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ & 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ & 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 201 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ & 2ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΜ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 2ΚΛΙΝΟ 1ΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: ΕΛΕ_2014_ 6871 Μυτιλήνη, 22 Αυγούστου 2014

ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: ΕΛΕ_2014_ 6871 Μυτιλήνη, 22 Αυγούστου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: ΕΛΕ_2014_ 6871 Μυτιλήνη, 22 Αυγούστου 2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μύκονος THOMAS HOTEL 2*

Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Κατόπιν της υψηλής ζήτησης των καταλυμάτων στην χώρα του νησιού με αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών και τη δυσκολία στη διαθεσιμότητα, αποφασίσαμε να εξασφαλίσουμε δωμάτια για εσάς

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα