ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ"

Transcript

1 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

2 Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «3 RD FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 από την Palladian, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, σε συνεργασία με το FnB Daily και υπό την αιγίδα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Συνδέσμου. Στο συνέδριο απηύθυνε χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης. Σύμφωνα με εκτιμήσεις κορυφαίων στελεχών του κλάδου της εστίασης, η οικονομική κρίση, οι συνεχείς αλλαγές του φορολογικού συστήματος και ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στέκονται εμπόδιa στην ανάπτυξη της εγχώριας παραγωγής και στις νέες επενδύσεις. Το συνέδριο στέφθηκε με επιτυχία τόσο από πλευράς παρουσίασης και διάρθρωσης του προγράμματος, σημαντικών συμμετοχών, ουσιαστικού και διαδραστικού διαλόγου, όσο και από πλευράς διάχυσης των συμπερασμάτων που εξήχθησαν και κατ επέκταση της δημοσιότητας που έλαβε από τα ΜΜΕ. Γρηγόρης Λεωνίδης, Managing Partner, Palladian Conferences

3 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΗΣ, MANAGING PARTNER, PALLADIAN CONFERENCES

4 ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΩΤΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

5 Μάρκος Μπόλαρης, Αναπληρωτής Υπουργός Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης, στο χαιρετισμό του σημείωσε ότι: «ο αγροδιατροφικός τομέας μπορεί να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί και μπορεί να το αλλάξει εδώ και τώρα». Αναφέρθηκε επίσης στην επικράτηση των μεγάλων εταιρειών και αλυσίδων στον τομέα των τροφίμων στη διεθνή αγορά, επισημαίνοντας παράλληλα ότι την ίδια στιγμή η Ελλάδα έχει μπροστά της μία παραγωγική και δημιουργική πρόκληση, καθώς διαθέτει επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα και έφερε ως παράδειγμα το εξαιρετικό ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «η πρόκληση για εμάς είναι η αλλαγή κατεύθυνσης και η αλλαγή νοοτροπίας» υπογραμμίζοντας ότι το πρόβλημα ξεκινάει από την παιδεία.

6 Αθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος - Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος κ. Αθανάσιος Σαββάκης, αναφέρθηκε στο ζήτημα της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας η οποία μπορεί να υπάρξει με την κατά προτεραιότητα υποστήριξη της μεταποιητικής δραστηριότητας και ειδικά του κλάδου τροφίμων και ποτών. Ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ, εξήρε τον ρόλο των ελληνικών υγιών επιχειρήσεων, οι οποίες κόντρα στην κρίση επενδύουν, παράγουν προϊόντα τυποποιημένα και με αυστηρές προδιαγραφές και προσπαθούν να διεθνοποιηθούν καθημερινά ολοένα και περισσότερο. Ενώ γίνονται παράγοντες κοινωνικής συνοχής σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, αφού διατηρούν τις θέσεις εργασίας τους και πολλές φορές τις αυξάνουν μέσα σε αυτό το αρνητικό περιβάλλον. Επανήλθε δε στην ανάγκη δημιουργίας του «Ελληνικού Στρατηγικού Σχεδίου για την Ανάπτυξη» και κάλεσε την κυβέρνηση να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, με την εκπόνηση και την υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων επαρκώς κοστολογημένων και με ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, που θα αποτελέσουν ένα στρατηγικό σχέδιο οικονομικής πολιτικής που θα οδηγεί την Ελλάδα σε έξοδο από την κρίση. Ενώ ζήτησε σ αυτό το στρατηγικό σχέδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας, στο επίκεντρο να τεθεί ο ιδιωτικός τομέας της οικονομίας, και, κυρίως, η μεταποιητική δραστηριότητα και η βιομηχανία, που συντηρεί πλήθος δορυφορικών επιχειρήσεων και επαγγελμάτων.

7 ΕΝΟΤΗΤΑ I ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ, ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΕΣ Συντονιστής Νεκτάριος Νώτης, Δημοσιογράφος Ομιλητές Περικλής Βενιέρης, Διευθύνων Σύμβουλος - Green Cola Hellas A.E. Δρ. Ιωάννης Βογιατζής, Γενικός Διευθυντής - Μπουτάρη Οινοποιητική Δημήτρης Παπαχρυσάνθου, Wholesale & Affiliate Retail Director, Retail Operations Department - ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Θεόδωρος Σκουζός, Διαχειριστής Εταίρος - «Ιάσων Σκουζός & Συνεργάτες»

8 ΕΝΟΤΗΤΑ I ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ, ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΕΣ Από τη μεριά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Green Cola Hellas A.E. κ. Περικλής Βενιέρης, σημείωσε πως η εταιρεία πλέον είναι κερδοφόρα με το τζίρο να φτάνει τα 17 εκατ. ευρώ, τονίζοντας ότι γίνονται εξαγωγές σε 18 χώρες και σε λίγο καιρό θα κατασκευαστεί εργοστάσιο παραγωγής στην Αγγλία. Υποστήριξε πως υπάρχει θέληση να προχωρήσει η οικονομία της χώρας η οποία κινείται στο χώρο του λιανεμπορίου, ενώ πιστεύει πως σε μία δεκαετία οι 4 μεγάλες αλυσίδες του συγκεκριμένου χώρου θα ελέγχουν το 80% των προϊόντων της αγοράς. Ο Γενικός Διευθυντής της «Μπουτάρη Οινοποιητική» Δρ. Ιωάννης Βογιατζής, υποστήριξε ότι πριν την κρίση του 2009, οι Έλληνες ζούσαν σε μία φούσκα, σε μία προβληματική κατάσταση. Το επίπεδο των τραπεζών ήταν διαφορετικό, καθώς στις μέρες μας η αγορά έχει αλλάξει πλήρως αφού δεν υπάρχουν πολλές επισφάλειες καθώς και οι χρονολογημένες επιταγές είναι λιγότερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Τόνισε την ανάγκη βοήθειας των επιχειρηματιών από το κράτος, αφού ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στέκεται εμπόδιο στην παραγωγή των προϊόντων.

9 ΕΝΟΤΗΤΑ I ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ, ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΕΣ Ο Wholesale & Affiliate Retail Director στο Retail Operations Department της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, κ. Δημήτρης Παπαχρυσάνθου επισήμανε με τη σειρά του ότι το εισόδημα του Έλληνα πολίτη είναι πιεσμένο και ως καταναλωτής έχει γίνει εξαιρετικά ευαίσθητος. Αναφορικά με τους προμηθευτές, τόνισε ότι πρέπει να αλλάξει το χρονικό περιθώριο των πιστώσεων σε 30 μέρες, διότι παλαιότερα η άνεση που υπήρχε ήταν αρκετά μεγάλη. Ο Διαχειριστής Εταίρος της Ιάσων Σκουζός & Συνεργάτες, κ. Θεόδωρος Σκουζός αναφέρθηκε στο προχωρημένο πρόβλημα που υπάρχει στο θέμα της πτώχευσης των εταιρειών. Το σύστημα δικαιοσύνης είναι αργό και αναχρονιστικό με συνέπεια να μη διασφαλίζει τους προμηθευτές από μία εταιρεία που βρίσκεται σε πτωχευτική διαδικασία.

10 Βελισσάριος Δότσης, Διευθύνων Σύμβουλος - Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου A.E. (Enterprise Greece) Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου A.E. (Enterprise Greece), κ. Βελισσάριος Δότσης επικαλούμενος στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, υποστήριξε πως οι εξαγωγές τροφίμων αυξήθηκαν 5% συγκριτικά με την υπόλοιπη Ευρώπη που έχουν μειωθεί 8% το οποίο αποτελεί επιτυχία. Η εταιρεία του συμβάλλει στην εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων κυρίως μέσα από διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια τα οποία είναι τα βασικά όπλα για την προβολή των ελληνικών εταιρειών. Σκοπός της εταιρείας είναι να διατηρηθεί η ελληνική αγορά σε υψηλά επίπεδα στο εξωτερικό, αλλά και να προσκαλεί ξένες επιχειρήσεις να επενδύσουν στη χώρα μας μέσω της δράσης «invest in taste».

11 Δημήτρης Καραβασίλης, Διευθύνων Σύμβουλος - DK Consultants Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DK Consultants Manager, κ. Δημήτρης Καραβασίλης εστίασε στους Ευρωπαίους καταναλωτές οι οποίοι επιζητούν από τα προϊόντα που θα αγοράσουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως προστιθέμενη αξία, ποιότητα και φυσικά συστατικά. Το 56% των Ευρωπαίων καταναλώνουν τρόφιμα και ποτά που ενισχύουν την υγεία τους με αποτέλεσμα να υπάρχει πτώση στην κατανάλωση κρέατος, καθώς η πλειοψηφία των καταναλωτών αγοράζει φρούτα και λαχανικά σε εβδομαδιαία βάση.

12 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙ ΕΞΑΓΟΝΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ; Συντονιστής Νεκτάριος Νώτης, Δημοσιογράφος Ομιλητές Στέλιος Δρυς, Διευθύνων Σύμβουλος foodstandard Διονύσης Ευαγγελάτος, Γενικός Διευθυντής Μεσογειακή Θρέψη Νίκος Λούστας, Διευθύνων Σύμβουλος & Μέτοχος Όμιλος Μέγας Γύρος Κώστας Μάστορας, Πρόεδρος TITAN FOODS Inc.

13 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙ ΕΞΑΓΟΝΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ; Ο Διευθύνων Σύμβουλος της foodstandard, κ. Στέλιος Δρυς ανέφερε πως τα επόμενα τρία χρόνια το νούμερο των εξαγωγών μας πρέπει να διπλασιαστεί και η παραγωγή μας να αυξηθεί τουλάχιστον 50%, τονίζοντας ότι τα τελευταία 20 χρόνια έχει γίνει μεγάλη αποεπένδυση. Η πρότασή του είναι να καθιερωθεί ο θεσμός του εγκεκριμένου εμπόρου, ένα θεσμικό πλαίσιο που μπορεί να εφαρμοστεί στον κλάδο των τροφίμων και να τον εξελίξει. Στην τοποθέτησή του, ο Γενικός Διευθυντής της Μεσογειακής Θρέψης, κ. Διονύσης Ευαγγελάτος σημείωσε πως οι Έλληνες μπορούν να εξάγουν τεχνογνωσία, καθώς βρίσκονται στο σωστό δρόμο για να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα. Το πρόβλημα είναι ότι ο Έλληνας παραγωγός δεν είχε ποτέ την παιδεία από την πολιτεία για τα προϊόντα που μπορεί να παράγει, αφού δεν υπάρχει σωστή τήρηση θεσμικού πλαισίου.

14 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙ ΕΞΑΓΟΝΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ; Ο Διευθύνων Σύμβουλος & Μέτοχος του Ομίλου Μέγας Γύρος, κ. Νίκος Λούστας σημείωσε πως η πολιτεία είναι αδύνατο να βοηθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις, εξαιτίας της κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα. Ενώ πωλούνται πολλά ελληνικά προϊόντα, οι περιοριστικές εμπορικές συναλλαγές και συνέργειες δυσκολεύουν το έργο των επιχειρήσεων. Αναφερόμενος στην εταιρεία του, τόνισε τη σημασία παραμονής του εργοστασίου στην Ελλάδα, το οποίο από 17 εργαζομένους που είχε τα πρώτα χρόνια τώρα απασχολεί 210. Το κράτος δεν βοηθάει στην ύπαρξη ενός καλού θεσμικού πλαισίου με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα μη θεσμικό περιβάλλον με τις μικρές βιοτεχνίες να μην πληρώνουν φόρο και τη μαύρη εργασία να αναπτύσσεται ταχύτατα. Ο Πρόεδρος της TITAN FOODS Inc. κ. Κώστας Μάστορας, υποστήριξε ότι οι Έλληνες έχουν την τεχνογνωσία και μπορούν να την εξάγουν σε πολλές χώρες. Το ποσοστό πώλησης πρώτης ύλης είναι μεγάλο, καθώς σύμφωνα με τον κ. Μάστορα τα ελληνικά προϊόντα είναι ποιοτικά με συνέπεια η τιμή τους να είναι αντίστοιχη της ποιότητας, αλλά όχι τόσο ανταγωνιστική συγκριτικά με προϊόντα άλλων χωρών.

15 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙΙ E-ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ Συντονιστής Νεκτάριος Νώτης, Δημοσιογράφος Ομιλητές Βίλλιαμ Δράκος, Γενικός Διευθυντής Information Systems Impact A.E. Χάρης Καρώνης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Όμιλος Εταιρειών VIVA WALLET Αλεξάνδρα Χριστοπούλου, Chief Executive & Chief Financial Officer Client IQ

16 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙΙ E-ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ Ο Γενικός Διευθυντής της Information Systems Impact A.E. κ. Βίλλιαμ Δράκος, αναφέρθηκε στη σημασία των ηλεκτρονικών συναλλαγών με το μέλλον να είναι η χρηματοδότηση τιμολογίων, καθώς χιλιάδες επιχειρήσεις δεν έχουν άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια, καθιστώντας τις ηλεκτρονικές συναλλαγές ως μία διευκόλυνση στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων. Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών VIVA WALLET κ. Χάρης Καρώνης, σημείωσε πως η εταιρεία έχει εμπόρους οι οποίοι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της, ενώ προσπαθεί να ισχυροποιηθεί στο εξωτερικό με τα γραφεία σε Λονδίνο και Βρυξέλλες ήδη σε λειτουργία. Οι τράπεζες έμαθαν στους καταναλωτές την ύπαρξη μόνο ενός προϊόντος συναλλαγών, αυτό της πιστωτικής κάρτας. Η εφαρμογή των capital controls βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Με τη σειρά της, η Chief Executive & Chief Financial Officer της Client IQ κ. Αλεξάνδρα Χριστοπούλου, υποστήριξε πως οι τράπεζες φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη, αφού έπεισαν τους καταναλωτές ότι το μόνο πλαστικό χρήμα είναι η κάρτα. Κι εκείνες όμως, τα τελευταία χρόνια, ανακάλυψαν, όπως είπε, τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και πλέον το μόνο εμπόδιο στην περαιτέρω ανάπτυξή τους είναι ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, το οποίο δε θέλει να καταγραφεί ηλεκτρονικά.

17 ΕΝΟΤΗΤΑ IV ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FNB TO 2017 Συντονιστής Νεκτάριος Νώτης, Δημοσιογράφος Ομιλητές Άλκης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε. Δημήτρης Γκουράβας, Γενικός Διευθυντής ΚΑΒΙΝΟ A.E. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing - Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

18 ΕΝΟΤΗΤΑ IV ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FNB TO 2017 Ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε. κ. Άλκης Βασιλειάδης, σημείωσε πως η αγορά είναι δύσκολη, ειδικά στις μέρες της οικονομικής κρίσης, καθώς είναι ρευστή χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την κατάσταση που επικρατεί στον Μαρινόπουλο. Στην αρχή της κρίσης, ο Έλληνας στράφηκε στα ελληνικά προϊόντα, τα οποία όμως επηρεάζονται από την τιμή τους, έχοντας δυσανάλογα υψηλές τιμές με τα αντίστοιχα προϊόντα του εξωτερικού. Σύμφωνα με το Γενικό Διευθυντή της ΚΑΒΙΝΟ Α.Ε. κ. Δημήτρη Γκουράβα, το 80% του τζίρου της εταιρείας είναι οι πωλήσεις στο εξωτερικό, ισχυροποιώντας τη θέση της. Το μεγάλο εμπόδιο για επένδυση στην Ελλάδα είναι ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης με συνέπεια η αγορά του κρασιού να είναι σε μεγάλη διακύμανση. Ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, τόνισε πως η κρίση στη χώρα μας έχει επηρεάσει το λιανεμπόριο και το χονδρεμπόριο με τον ανταγωνισμό να είναι πολύ μεγάλος και οι πολυεθνικές να έχουν ισχυρή πιστότητα. Ο κ. Σεπετάς υπογράμμισε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να παράγει στη χώρα μας και η ιδιοκτησία θα παραμείνει σε ελληνικά χέρια. Αναφορικά με την αγορά νερού, εκτιμά ότι θα έρθουν ξένοι επενδυτές, καθώς υπάρχει κινητικότητα.

19 TO ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ -ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ Στο συνέδριο παρέστησαν κυβερνητικά διευθυντικά και ανώτατα στελέχη, ακαδημαϊκά στελέχη, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου και δημοσιογράφοι.

20 TO ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η παρουσία εκπροσώπων των θεσμικών φορέων και εκπροσώπων των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, μαζί με τα φλέγοντα ζητήματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια των θεματικών ενοτήτων του συνεδρίου είχαν ως αποτέλεσμα την ικανοποιητική κάλυψη του συνεδρίου από τα ΜΜΕ, με συνολικά 96 δημοσιεύματα, και συγκεκριμένα 11 έντυπα δημοσιεύματα και 85 δημοσιεύματα διαδικτύου.

21 ΕΝΤΥΠΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ AGRENDA

22 ΕΝΤΥΠΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ FNB DAILY

23 ΕΝΤΥΠΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΥΠΑΙΘΡΟΣ

24 ΕΝΤΥΠΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΥΠΑΙΘΡΟΣ

25 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ agro24.gr

26 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ agro365.gr

27 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ agro365.gr

28 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ agro365.gr agrocapital.gr agrocapital.gr

29 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ agrocapital.gr

30 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ agronews.gr

31 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ agronews.gr

32 agrotypos.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ aitoloakarnanianews.gr aitoloakarnanianews.gr

33 aitoloakarnanianews.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ bankwars.gr bankwars.gr

34 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ businessnews.gr cretavoice.gr dikaiologitika.gr

35 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ dimoprasion.gr economy365.gr economy365.gr

36 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ecozen.gr ecozen.gr ekathimerini.com

37 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ EMEA.gr ersanews.gr euro2day.gr

38 evrytanika.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ greenagenda.gr greenagenda.gr

39 greenagenda.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ greenagenda.gr imerisia.gr

40 insider.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ipaideia.gr kafeneio-gr.blogspot.gr

41 kathimerini.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ kathimerini.gr kerdos.gr

42 livester.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ mikrometoxos.gr mikrometoxos.gr

43 mononews.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ multi-news.gr mynews.gr

44 nea-epoxi.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ nea-epoxi.gr neasamos.gr

45 neasamos.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ newmoney.gr newpost.gr

46 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ palo.gr

47 paragogi.net ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ parapona-rodou.blogspot.gr tour-market.gr

48 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ tromaktiko.org

49 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ voria.gr

50 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ypaithros.gr

51 Το «3 RD FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο TITANIA, υπό την αιγίδα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Συνδέσμου.

52

53

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), του Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences, σε συνεργασία με το FnB Daily, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 25

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το ΑΤΗΕΝS LAW FORUM ON TAXATION που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και του OEE, στέφθηκε με επιτυχία τόσο από πλευράς παρουσίασης και διάρθρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND ΑΤΗΕΝS HEALTH FORUM 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Σ.Φ.Ε.Ε (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος) και της Π.Ε.Φ. (Πανελλήνια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «3 RD ATHENS LAW FORUM ON TAXATION», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 από την Palladian, στο N.J.V Athens Plaza, υπό την αιγίδα του Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary.

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary. Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «Athens Health Forum 2016», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 από την Palladian, στο N.J.V Athens Plaza, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, O Σύνδεσμος HELLENIC FACILITY MANAGEMENT ASSOCIATION (HFMA), που εκπροσωπεί τις ελληνικές εταιρίες για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων, διοργάνωσε με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «2nd CITY CONNECT FORUM & EXHIBITION», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, στο Ξενοδοχείο Wyndham από το Δ.Ε.Π.ΑΝ. (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη)

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, υπό την αιγίδα του Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «CORPORATE LAWYERS FORUM», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 από την Palladian Conferences, στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, σε συνεργασία με την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το ΑΤΗΕΝS DIABETES FORUM-Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα της Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ, του Σ.Φ.Ε.Ε και της Π.Ε.Φ., στέφθηκε

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου διαβήτης & διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Tετάρτη 8 Ιουλίου 2015 Company Background Marketing Plan Competitor Analysis financial planning Mission Statement Opportunities

ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Tετάρτη 8 Ιουλίου 2015 Company Background Marketing Plan Competitor Analysis financial planning Mission Statement Opportunities Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το 2 ND ATHENS LAW FORUM ON TAXATION πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/11, στο ξενοδοχείο N.J.V. ATHENS PLAZA, υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

REBUILDING HEALTH IN GREECE 24.06 AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

REBUILDING HEALTH IN GREECE 24.06 AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ 24.06 2014 Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ REBUILDING HEALTH IN GREECE AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το Athens Health Forum, που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Π.Ε.Φ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «LAW FORUM ON DATA PROTECTION & PRIVACY», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 από την Palladian, στο N.J.V Athens Plaza, υπό την αιγίδα του υπό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Χαιρετισμός Προέδρου Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) κ. Νικόλαου Πέντζου στην εσπερίδα με τίτλο: «Εποπτεία Αγοράς Προϊόντων Δομικών Κατασκευών» Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 2 Μαΐου 2011 Κύριε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το CONFERENCE,το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01 Ιουλίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι. Στο CONFERENCE θα συζητηθούν όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 24 Μαΐου 2017 Η Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ) διοργανώνει το 2 ND ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης,

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ATHENS DIABETES FORUM

2 ο ATHENS DIABETES FORUM 2 ο ATHENS DIABETES FORUM Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το 2 ο ATHENS DIABETES FORUM Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016 Σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) Η PALLADIAN CONFERENCES σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) και υπό την αιγίδα του Δικηγορικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Χρήσιμα συμπεράσματα για τη θέση και τους ρόλους της γυναίκας στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα εξήχθησαν, στο συνέδριο «ΑΤΗΕNS WOMEN FORUM», που πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Αμφιθέατρο της. Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης. www.palladianconferences.gr

Αμφιθέατρο της. Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης. www.palladianconferences.gr Athens Women Forum 2015 η palladian communications specialists διοργανώνει το athens women forum 2015, με σκοπό τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και διαβούλευσης, με επίκεντρο τη

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a ν. j.v. a t h e n s p l a z a Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2ο Συνέδριο για τα Χρόνια Αναπνευστικα Νοσήματα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα ετήσιο θεσμό συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Για την επόμενη ημέρα: Η αισιοδοξία επιστρέφει στην οικονομία

Για την επόμενη ημέρα: Η αισιοδοξία επιστρέφει στην οικονομία ΕΞΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ «Η» Για την επόμενη ημέρα: Η αισιοδοξία επιστρέφει στην οικονομία Του Γιώργου Μανέττα gmanettas@pegasus.gr Βελτίωση του κλίματος υπέρ της Ελλάδας στο εξωτερικό, αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Η μεγαλύτερη ενσωμάτωση της τεχνολογίας στο δικηγορικό επάγγελμα είναι επιτακτική αφού βελτιώνει την παραγωγικότητα και αυξάνει το επίπεδο παροχής των υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Ανταγωνιστικότητα, Δίκτυα Διανομής και Εμπορία Βιολογικής Αιγοπροβατοτροφίας Δρ. Ηλίας Βλάχος Λέκτορας Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ανταγωνιστικότητα, Δίκτυα Διανομής και Εμπορία Βιολογικής Αιγοπροβατοτροφίας Δρ. Ηλίας Βλάχος Λέκτορας Διοίκηση Επιχειρήσεων Ανταγωνιστικότητα, Δίκτυα Διανομής και Εμπορία Βιολογικής Αιγοπροβατοτροφίας Δρ. Ηλίας Βλάχος Λέκτορας Διοίκηση Επιχειρήσεων Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αγρίνιο, 17-18 Ιανουαρίου 2004 1 Ερευνητικές Ερωτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) Περιφέρειας Πελοποννήσου. ΠΕΠ Πελοποννήσου Τρίπολη,

Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) Περιφέρειας Πελοποννήσου. ΠΕΠ Πελοποννήσου Τρίπολη, Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) Περιφέρειας Πελοποννήσου ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014-2020 Τρίπολη, 19-7-2018 Πορεία της RIS3 στo ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014-2020 Θεματικές Ημερίδες Επιχειρηματικής Ανακάλυψης

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Ο. Βόρεια Ελλάδα: Ατμομηχανή Ανάπτυξης της Χώρας. Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012. Χώρος Διεξαγωγής

Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Ο. Βόρεια Ελλάδα: Ατμομηχανή Ανάπτυξης της Χώρας. Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012. Χώρος Διεξαγωγής Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Ο Βόρεια Ελλάδα: Ατμομηχανή Ανάπτυξης της Χώρας Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 Χώρος Διεξαγωγής Μουσείο Ολυμπιακού Αθλητισμού Θεσσαλονίκης Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου - Θεσσαλονίκη Διοργανωτές

Διαβάστε περισσότερα

IN COLLABORATION WITH UNDER THE AUSPICES OF SPONSORS

IN COLLABORATION WITH UNDER THE AUSPICES OF SPONSORS IN COLLABORATION WITH UNDER THE AUSPICES OF SPONSORS COMMUNICATION SPONSORS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 09:00-09:30 Προσέλευση & Εγγραφές 09:30-10:00 Καλωσόρισμα: Γρηγόρης Λεωνίδης Managing Partner, Palladian

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ 1 Κριτήρια Αξιολόγησης 1. Ύψος εξαγωγών το 2012 σε απόλυτα μεγέθη. 2. Ύψος εξαγωγών το 2012 αναλογικά με τον εγχώριο κύκλο εργασιών. 3. Διαχρονική εξέλιξη των εξαγωγών σε απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Τζέση Βουμβάκη Αν. Διευθύντρια, Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης, Εθνική Τράπεζα

Τζέση Βουμβάκη Αν. Διευθύντρια, Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης, Εθνική Τράπεζα Τζέση Βουμβάκη Αν. Διευθύντρια, Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης, Εθνική Τράπεζα Jessie Voumvaki Deputy Director, Economic Analysis Department, National Bank of Greece ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΥΜΑΘ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ECONOMIST ΜΕ ΘΕΜΑ «ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ» (07-02-2013)

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΥΜΑΘ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ECONOMIST ΜΕ ΘΕΜΑ «ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ» (07-02-2013) 1 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΥΜΑΘ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ECONOMIST ΜΕ ΘΕΜΑ «ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ» (07-02-2013) Κύριε Υπουργέ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, φίλε Θανάση Τσαυτάρη, Υψηλοί προσκεκλημένοι,

Διαβάστε περισσότερα

2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ N.J.V ATHENS PLAZA WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR

2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ N.J.V ATHENS PLAZA WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR 2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το Συνέδριο «2nd CORPORATE LAWYERS FORUM Preventing risk and crisis», ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και

Διαβάστε περισσότερα

«Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;»

«Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;» 8 th Pharma & Health Conference «Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;» 6 Ιουλίου 2017 Athenaeum InterContinental Κρίσιμες εξελίξεις αναμένουμε το επόμενο διάστημα στο χώρο της υγείας με σημαντικές αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακή Εργασία. Η στάση των Ελλήνων καταναλωτών έναντι των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και των σούπερ μάρκετ

Πτυχιακή Εργασία. Η στάση των Ελλήνων καταναλωτών έναντι των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και των σούπερ μάρκετ Πτυχιακή Εργασία Η στάση των Ελλήνων καταναλωτών έναντι των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και των σούπερ μάρκετ Σπουδαστής: Καραλάγας Γεώργιος Εισηγητής: Ντάνος Αναστάσιος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Τ.Ε.Ι

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ν. J.V. Athens Plaza.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ν. J.V. Athens Plaza. ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το ATHENS HEALTH FORUM 2016 το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, στο N.J.V. Athens Plaza. Στο συνέδριο, το συντονισμό του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Κύριε Γενικέ, Κύριε Πρόεδρε, Αγαπητοί καλεσμένοι, Κυρίες & κύριοι,

Κύριε Γενικέ, Κύριε Πρόεδρε, Αγαπητοί καλεσμένοι, Κυρίες & κύριοι, Κύριε Γενικέ, Κύριε Πρόεδρε, Αγαπητοί καλεσμένοι, Κυρίες & κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στη σημερινή κοινή μας παρουσίαση με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων και την Πρόεδρό του κ. Σακελλαρίδη,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΟ Οι πρόσφατες εξελίξεις στους κλάδους μόδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα

ΣΥΝΕΔΡΙΟ Οι πρόσφατες εξελίξεις στους κλάδους μόδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα ΣΥΝΕΔΡΙΟ Οι πρόσφατες εξελίξεις στους κλάδους μόδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα Οι βασικές προτεραιότητες της περιόδου 2014-2020 Θεσσαλονίκη, 18 Φεβρουαρίου 2014 Θεόφιλος Ασλανίδης Γενικός Διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας,

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, Παρέμβαση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χριστόδουλου Αντωνιάδη, στο συνέδριο «Αριστοτέλης» της ΕΕΔΕ, στις 28 Νοεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη Χρηματοδοτικά Νέα Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή. «Προκλήσεις, προτάσεις, στρατηγικές ανάπτυξης της εξωστρέφειας» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΕΒΕ EXPORT SUMMIT

Ομιλία Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή. «Προκλήσεις, προτάσεις, στρατηγικές ανάπτυξης της εξωστρέφειας» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΕΒΕ EXPORT SUMMIT Ομιλία Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή «Προκλήσεις, προτάσεις, στρατηγικές ανάπτυξης της εξωστρέφειας» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΕΒΕ EXPORT SUMMIT Roadmap to Growth Θεσσαλονίκη, 3 Μαΐου 2012 Κυρίες & Κύριοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Διαχρονική πανελλαδική έρευνα ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Σκοπός Διαχρονική έρευνα για την οικονομία και την ανάπτυξη στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση δυνητικών συνεπειών capital controls στην τοπική οικονομία

Αξιολόγηση δυνητικών συνεπειών capital controls στην τοπική οικονομία Αξιολόγηση δυνητικών συνεπειών capital controls στην τοπική οικονομία Η ενίσχυση του κλίματος αβεβαιότητας σε σχέση με τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και η επιβολή περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS

FORUM & EXHIBITION ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS F O R U M & E X H I B I T I O N 4 M A ΪΟΥ 2 017 Το ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT:, το

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 4 ΔΙΣ ΣΕ 9 ΤΟΜΕΙΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 4 ΔΙΣ ΣΕ 9 ΤΟΜΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 4 ΔΙΣ ΣΕ 9 ΤΟΜΕΙΣ Μέσο:.......... ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ Ημ. Έκδοσης:.... 4/4/2014 Ημ. Αποδελτίωσης:... 5/4/2014 Σελίδα:......... 17 ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ Μέσο:.......... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

3 rd Hellenic Innovation Forum

3 rd Hellenic Innovation Forum 1 3 rd Hellenic Innovation Forum «Όταν η έρευνα συναντά τις επιχειρήσεις» 20 Ιουνίου 2019 Divani Caravel Με την ελληνική οικονομία να έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, η έμφαση έχει αρχίσει πλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ανοιχτή Διαδικασία)

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ανοιχτή Διαδικασία) ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ανοιχτή Διαδικασία) κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΟΥ Βόλος 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 1 Αγαπητοί προσκεκλημένοι,

Διαβάστε περισσότερα

ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ

ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ HORST REICHENBACH ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ «ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΠΕΜΠΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΕΝΗ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ. 5o ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΛΑΜΙΑ 24 ΜΑΪΟΥ 2018 Αξιότιμοι συμμετέχοντες, Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα

Λιανεμπόριο Τροφίμων Η κατάσταση μετά τα capital control Καθ. Γιώργος Δουκίδης

Λιανεμπόριο Τροφίμων Η κατάσταση μετά τα capital control Καθ. Γιώργος Δουκίδης Λιανεμπόριο Τροφίμων 2015-2016 Η κατάσταση μετά τα capital control Καθ. Γιώργος Δουκίδης Ασταθές Μακροοικονομικό Περιβάλλον Αύξηση ΦΠΑ στα Τρόφιμα Πλαστικό Χρήμα και Ψηφιακές Πληρωμές Ο Αναδυόμενος Έλληνας

Διαβάστε περισσότερα

HOTEL TITANIA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.11.14

HOTEL TITANIA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.11.14 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ H PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και διαβούλευσης, με επίκεντρο το φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποιώντας τη δυναμική του ελληνικού αγρο-διατροφικού τομέα

Αξιοποιώντας τη δυναμική του ελληνικού αγρο-διατροφικού τομέα Αξιοποιώντας τη δυναμική του ελληνικού αγρο-διατροφικού τομέα Οκτώβριος 2018 Τζέση Βουμβάκη Deputy Chief Economist Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης Αγρο-διατροφικός τομέας: Ανθεκτικός και σημαντικός για

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 MAρTIOY ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SOFITEL ATHENS AIRPORT

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 MAρTIOY ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SOFITEL ATHENS AIRPORT www.palladianconferences.gr ΣΑΒΒΑΤΟ 19 MAρTIOY Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Ε.Ε.Σ.Ε.Ε.), μέλος του International Food & Beverage Association (IFBA), σε συνεργασία με την PALLADIAN

Διαβάστε περισσότερα

1η έκθεση αγροτικής ανάπτυξης. καλλιεργώντας το μέλλον. 18-20 Οκτωβρίου 2014 MEC Παιανίας

1η έκθεση αγροτικής ανάπτυξης. καλλιεργώντας το μέλλον. 18-20 Οκτωβρίου 2014 MEC Παιανίας 1η έκθεση αγροτικής ανάπτυξης καλλιεργώντας το μέλλον 18-20 Οκτωβρίου 2014 MEC Παιανίας Τι περιλαμβανει η FARMER EXPO hellas Μηχανολογικό εξοπλισμό για: - Γεωργικές & Φυτικές Καλλιέργειες - Ζωικές Καλλιέργειες

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία κ. Νικόλαου Καραμούζη Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας Eurobank EFG. στην εκδήλωση πελατών Corporate Banking.

Ομιλία κ. Νικόλαου Καραμούζη Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας Eurobank EFG. στην εκδήλωση πελατών Corporate Banking. Ομιλία κ. Νικόλαου Καραμούζη Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας Eurobank EFG στην εκδήλωση πελατών Corporate Banking με θέμα «Οι Νέες Πρωτοβουλίες της Eurobank EFG» Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009 Grande

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΔΕΣΥΛΛΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS. Αγαπητοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

ΟΜΙΛΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΔΕΣΥΛΛΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS. Αγαπητοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ΟΜΙΛΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΔΕΣΥΛΛΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS Αγαπητοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε με αμεσότητα και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο.Κ.Ε. κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Κ.Ε. ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο.Κ.Ε. κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Κ.Ε. ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο.Κ.Ε. κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Κ.Ε. ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΩΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» ΠΕΜΠΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το θέμα των αγροτικών συνεταιρισμών, για να αντιμετωπισθεί νομοθετικά σε όλες του τις διαστάσεις, απαιτεί χρόνο και διάλογο.

Το θέμα των αγροτικών συνεταιρισμών, για να αντιμετωπισθεί νομοθετικά σε όλες του τις διαστάσεις, απαιτεί χρόνο και διάλογο. Φίλες και Φίλοι, Οι συνεταιρισμοί, ως μορφές οργάνωσης στην Ελλάδα έχουν επίσημα ιστορία σχεδόν 103 χρόνων, από την ίδρυσή τους από τον Ελευθέριο Βενιζέλο έως σήμερα και 83 χρόνια από την ίδρυση της ΠΑΣΕΓΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Εννεάμηνου 2013

Οικονομικά Αποτελέσματα Εννεάμηνου 2013 Οικονομικά Αποτελέσματα Εννεάμηνου 2013 Date : 12-11-2013 Ενίσχυση των θετικών τάσεων που άρχισαν να διαγράφονται εντός του 2013 παρουσίασε ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ, παρά την αβεβαιότητα και τις δύσκολες συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

acert Ευρωπαϊκός Οργανισµός Πιστοποίησης Α.Ε ιεύθυνση Μάρκετινγκ & Πωλήσεων Πιστοποίηση των Αγροτικών Προϊόντων και Επιχειρηµατικότητα στα Βαλκάνια

acert Ευρωπαϊκός Οργανισµός Πιστοποίησης Α.Ε ιεύθυνση Μάρκετινγκ & Πωλήσεων Πιστοποίηση των Αγροτικών Προϊόντων και Επιχειρηµατικότητα στα Βαλκάνια acert Ευρωπαϊκός Οργανισµός Πιστοποίησης Α.Ε ιεύθυνση Μάρκετινγκ & Πωλήσεων Πιστοποίηση των Αγροτικών Προϊόντων και στα Βαλκάνια Ποιότητα Ως ποιότητα µπορούµε να ονοµάσουµε την ικανοποίηση ενός συνόλου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Παπουτσάνης: Οικονομικά Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2018 Σταθερή ανάπτυξη και βελτίωση κερδοφορίας στο α εξάμηνο

Παπουτσάνης: Οικονομικά Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2018 Σταθερή ανάπτυξη και βελτίωση κερδοφορίας στο α εξάμηνο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3 Αυγούστου 2018 Παπουτσάνης: Οικονομικά Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2018 Σταθερή ανάπτυξη και βελτίωση κερδοφορίας στο α εξάμηνο Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ παρουσιάζει τα οικονομικά αποτελέσματα για το

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΕΕ

ΘΕΜΑ: «ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΕΕ 4 o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΕΜΑ: «ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΕΕ Βόλος 23-2-2019 1 Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας, Ως Εκπρόσωπος της Διοίκησης του

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος να λειτουργήσει στις 3 Αυγούστου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό

Στόχος να λειτουργήσει στις 3 Αυγούστου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Στόχος να λειτουργήσει στις 3 Αυγούστου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό Την πρόθεση να ξεκινήσουν

Διαβάστε περισσότερα

8 ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ

8 ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Αθήνα, 30 Μαΐου 2013 8 ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ Χρυσός χορηγός η Lufthansa Consulting ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΙΟ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικό Πρόγραμμα

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Ενδεικτικό Πρόγραμμα 2o Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο «Προωθώντας Ελληνικά Προϊόντα στη Ρωσική αγορά: Τρόφιμα Ποτά / Ενδύματα Υποδήματα» 03 04 Απριλίου 2013 Ίδρυμα Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387, Παλαιό

Διαβάστε περισσότερα

H συμβολή του κλάδου των ταχυκινούμενων καταναλωτικών αγαθών (FMCGs) στην Εθνική Οικονομία

H συμβολή του κλάδου των ταχυκινούμενων καταναλωτικών αγαθών (FMCGs) στην Εθνική Οικονομία H συμβολή του κλάδου των ταχυκινούμενων καταναλωτικών αγαθών (FMCGs) στην Εθνική Οικονομία Καθ. Γ. Δουκίδης Νοέμβριος 2016, Αθήνα Συνολικές Πωλήσεις FMCG: Σημαντικός Κύκλος Εργασιών 13.9 δις ευρώ (ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ. κ. ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: To Πρόγραμμα Green emotion»

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ. κ. ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: To Πρόγραμμα Green emotion» 1 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ κ. ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: To Πρόγραμμα Green emotion» Τίτλος: «Η ΔΕΗ κινητήρια δύναμη της Ηλεκτροκίνησης στην

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ To ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στο Πολιτιστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το ATHENS HEALTH FORUM 2014: Rebuilding Health in Greece, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Η συλλογή δεδομένων μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, τα σύγχρονα εργαλεία Digital Marketing και οι προβληματισμοί για τη λήψη της συγκατάθεσης και οι ηλεκτρονικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕπιχειρούΜµΕ µαζί ΑνεβαίνουΜµΕ µαζί

ΕπιχειρούΜµΕ µαζί ΑνεβαίνουΜµΕ µαζί Συνέδριο Μεσαίων & Μικρών Οδηγός Ανάπτυξης των ΜµΕ Π Ρ Ο Γ Κέντρο Πολιτισµού Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 Ώρα 11:00 Ρ Α Μ Μ Α Συνέδριο Μεσαίων & Μικρών Οδηγός Ανάπτυξης των ΜµΕ Π

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ:

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: το κοστος για τους ασθενεις και το δημοσιο συστημα υγειας 18 Δεκεμβρίου 2014 Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει ημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

Partners, CSR Review. HELLENIC BOTTLING COMPANY, HELLENIC PETROLEUM, NOVARTIS HELLAS, ABBOTT

Partners, CSR Review. HELLENIC BOTTLING COMPANY, HELLENIC PETROLEUM, NOVARTIS HELLAS, ABBOTT ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 ο ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Κτίζοντας Υπεύθυνες Εταιρείες Λύσεις για ένα Καλύτερο Αύριο Αθήνα, 8 Ιουνίου 2012. Με µεγάλη επιτυχία πραγµατοποιήθηκε το 10 ο ετήσιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ. Πέµπτη, 25 Ιουνίου, 2009

Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ. Πέµπτη, 25 Ιουνίου, 2009 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ Τηλ. : 2310 539817, Fax : 2310 541933 URL www.sbbe.gr Με την παράκληση να δηµοσιευθεί Πέµπτη, 25 Ιουνίου, 2009 Θέµα: Έρευνα ΣΒΒΕ σχετικά µε την

Διαβάστε περισσότερα

Βιώσιμη Ανάπτυξη: Οι Πρωτοβουλίες του ΣΕΒΤ. Βάσω Παπαδημητρίου Γενική Διευθύντρια

Βιώσιμη Ανάπτυξη: Οι Πρωτοβουλίες του ΣΕΒΤ. Βάσω Παπαδημητρίου Γενική Διευθύντρια Βιώσιμη Ανάπτυξη: Οι Πρωτοβουλίες του ΣΕΒΤ Βάσω Παπαδημητρίου Γενική Διευθύντρια Ποιός είναι ο ΣΕΒΤ Επίσημο όργανο εκπροσώπησης των κοινών θέσεων και απόψεων της Ελληνικής Βιομηχανίας Τροφίμων & Ποτών.

Διαβάστε περισσότερα

* * - Σε αυτό το τεύχος, ένθετο - Επιστημονικό marketing: Η ιχνηλασιμότητα ως Εργαλείο Marketing για το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά

* * - Σε αυτό το τεύχος, ένθετο - Επιστημονικό marketing: Η ιχνηλασιμότητα ως Εργαλείο Marketing για το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά Ηλεκτρονικό περιοδικό www.foodstandard.gr Τεύχος 14 -Απρίλιος 2011 by * Χορηγία της foodstandard σε φιλανθρωπική εκδήλωση * Σπατάλη τροφίμων = Σπατάλη νερού * * * Δημιουργία Διεύθυνσης Ανάπτυξης Πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS ΣΤΙΣ ΜΜΕ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS ΣΤΙΣ ΜΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS ΣΤΙΣ ΜΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS ΣΤΙΣ ΜΜΕ Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ WINTER FANCY FOOD SHOW 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ WINTER FANCY FOOD SHOW 2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ Αγαπητοί συνεργάτες, WINTER FANCY FOOD SHOW 2019 Η εταιρεία μετά την απόλυτη επιτυχία της έκθεσης το 2018 με χαρά

Διαβάστε περισσότερα

ECONOMIST CONFERENCES

ECONOMIST CONFERENCES ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΦΙΛΙΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ TO THE 6 th BIENNIAL SUMMIT «Innovation and Value in Health & Pharmaceutical Care» ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΝΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: «SCALE UP: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;»

ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΝΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: «SCALE UP: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;» ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΝΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: «SCALE UP: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;» ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, 11:00 ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΒΕΘ. Palmos Analysis Ltd.

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΒΕΘ. Palmos Analysis Ltd. Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΒΕΘ Palmos Analysis Ltd. Σεπτέμβριος 2016 ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΒΕΘ (Executive Summary) Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη, Δελτίο Τύπου:

Θεσσαλονίκη, Δελτίο Τύπου: Θεσσαλονίκη, 18-9-2017 Δελτίο Τύπου: Στήριξη στη στρατηγική αναβάθμιση των Κεντρικών Αγορών από τον Υπουργό Οικονομίας-Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καταναλωτικές Τάσεις στον κλάδο τροφίμων. Δημήτρης Καραβασίλης ΧΑΝΙΑ, Οκτώβριος 2016

Καταναλωτικές Τάσεις στον κλάδο τροφίμων. Δημήτρης Καραβασίλης ΧΑΝΙΑ, Οκτώβριος 2016 Καταναλωτικές Τάσεις στον κλάδο τροφίμων Δημήτρης Καραβασίλης ΧΑΝΙΑ, Οκτώβριος 2016 Περιεχόμενα 1. Καταναλωτικές τάσεις & Διατροφή 2. 3. Οι παγκόσμιες τάσεις στα τρόφιμα με μία ματιά (2016) Οι καταναλωτικές

Διαβάστε περισσότερα

Στη διαδικασία χτισίματος του νέου παραγωγικού μοντέλου για την Ελλάδα, το βασικά ζητούμενα είναι δύο:

Στη διαδικασία χτισίματος του νέου παραγωγικού μοντέλου για την Ελλάδα, το βασικά ζητούμενα είναι δύο: Καλημέρα σας κι ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα να συμμετέχω στο συγκεκριμένο συνέδριο, το οποίο - και πολύ σωστά - αφορά στη συμβολή της περιφέρειας στην ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

12-13-14 Μαρτίου 2010 Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ Πειραιάς

12-13-14 Μαρτίου 2010 Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ Πειραιάς Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς Συνέδριο Ελαιοκομίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της ελαιοκομίας 12-13-14 Μαρτίου 2010 Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ Πειραιάς

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ SPYROS KOUVELIS. PROGRAMME DIRECTOR, SDGs CENTRE FOR GOVERNANCE AND PUBLIC LAW, FORMER VICE-MINISTER FOR FOREIGN AFFAIRS, GREECE

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ SPYROS KOUVELIS. PROGRAMME DIRECTOR, SDGs CENTRE FOR GOVERNANCE AND PUBLIC LAW, FORMER VICE-MINISTER FOR FOREIGN AFFAIRS, GREECE THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ SPYROS KOUVELIS PROGRAMME DIRECTOR, SDGs CENTRE FOR GOVERNANCE AND PUBLIC LAW, FORMER VICE-MINISTER FOR FOREIGN AFFAIRS, GREECE TO GOVERNANCE AND REGIONAL ARTERIES FOR GROWTH: Europe

Διαβάστε περισσότερα

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Συμβολή στην οικονομία, εξελίξεις και προκλήσεις

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Συμβολή στην οικονομία, εξελίξεις και προκλήσεις Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα Συμβολή στην οικονομία, εξελίξεις και προκλήσεις Στόχος της έρευνας Καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα (βάσει

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza Η PALLADIAN διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ. Το συνέδριο, που θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

Οι εξαγωγές στη Βόρεια Ελλάδα

Οι εξαγωγές στη Βόρεια Ελλάδα Έρευνα ΕΥ Ελλάδος Οι εξαγωγές στη Βόρεια Ελλάδα Οκτώβριος 2017 Δις ευρώ Το εξωτερικό εμπόριο και η πορεία προς την κρίση Παραδοσιακά, η Ελλάδα χαρακτηρίζεται από μεγάλα ελλείμματα στο εμπορικό της ισοζύγιο.

Διαβάστε περισσότερα

Ρόλος και υπηρεσίες του Εθνικού Σημείου Επαφής. Δρ Απόστολος Δημητριάδης Εθνικό Σημείο Επαφής για LEIT/NMP

Ρόλος και υπηρεσίες του Εθνικού Σημείου Επαφής. Δρ Απόστολος Δημητριάδης Εθνικό Σημείο Επαφής για LEIT/NMP Ρόλος και υπηρεσίες του Εθνικού Σημείου Επαφής Δρ Απόστολος Δημητριάδης Εθνικό Σημείο Επαφής για LEIT/NMP adimi@help-forward.gr Περιεχόμενα Συστάσεις (Ποιοι είμαστε) Τι είναι το Εθνικό Σημείο Επαφής (ΕΣΕ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕπιχειρούΜµΕ µαζί ΑνεβαίνουΜµΕ µαζί

ΕπιχειρούΜµΕ µαζί ΑνεβαίνουΜµΕ µαζί Συνέδριο Μεσαίων & Μικρών Οδηγός Ανάπτυξης των ΜµΕ Π Ρ Ο Γ Κέντρο Πολιτισµού Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 Ώρα 11:00 Ρ Α Μ Μ Α Συνέδριο Μεσαίων & Μικρών Οδηγός Ανάπτυξης των ΜµΕ Π

Διαβάστε περισσότερα

Μήπως έχουμε ακρίβεια «Ελληνικής κατασκευής;» Γιώργος Μπάλτας Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μήπως έχουμε ακρίβεια «Ελληνικής κατασκευής;» Γιώργος Μπάλτας Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Μήπως έχουμε ακρίβεια «Ελληνικής κατασκευής;» Γιώργος Μπάλτας Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ελληνική ιδιαιτερότητα; Οι επισκέπτες της χώρας μας μένουν

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικέ Ανάπτυξη του Γεωργικού Τομέα: Μύθοι και Πραγματικότητα. Προκόπη Θεοδωρίδη Επίκουρο Καθηγητή Μάρκετινγκ

Προοπτικέ Ανάπτυξη του Γεωργικού Τομέα: Μύθοι και Πραγματικότητα. Προκόπη Θεοδωρίδη Επίκουρο Καθηγητή Μάρκετινγκ Προοπτικέ Ανάπτυξη του Γεωργικού Τομέα: Μύθοι και Πραγματικότητα. Προκόπη Θεοδωρίδη Επίκουρο Καθηγητή Μάρκετινγκ Τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων Πανεπιστήμιο Πατρών Μύθοι!!!!

Διαβάστε περισσότερα