Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων"

Transcript

1 Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Πεδίο εφαρμογής και συναίνεση Η Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων περιγράφει την συλλογή, χρήση, διατήρηση, αποκάλυψη και προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Ισχύει και εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα Catepool όπου η γνωστοποίηση περί πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων εμφανίζεται, και σε οποιαδήποτε εφαρμογή, υπηρεσία Catepool ή εργαλείο μέσω του οποίου γίνεται γνωστοποίηση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων, ανεξάρτητα από τον τρόπο πρόσβασης ή χρήσης, ακόμα και μέσω κινητών συσκευών. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας ή/και κάνοντας εγγραφή στην Catepool, αποδέχεστε τους όρους της παρούσας Πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων, τους όρους χρήσης και συναινείτε στην συλλογή, χρήση, διατήρηση, αποκάλυψη και προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από εμάς, όπως περιγράφεται στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Εάν δεν μας παρέχετε τις πληροφορίες που χρειάζονται μπορεί να μην είμαστε σε θέση να παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες μας προς εσάς. Συμβάλλεστε με την CATEPOOL TRADING Ltd, Βασιλίσσης Φρειδερίκης 10, 1066 Λευκωσία, Κύπρος. Η εταιρεία με την οποία συνάπτετε σύμβαση είναι ο διαχειριστής των δεδομένων σας, και είναι υπεύθυνη για τη συλλογή, χρήση, αποκάλυψη και την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών, σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα προστασίας της ιδιωτικής ζωής, καθώς και βάση κάθε εθνικό δίκαιο. Ο διαχειριστής των δεδομένων σας, μπορεί να μεταφέρει δεδομένα σε άλλα μέλη της εταιρικής οικογένειας της Catepool Trading Ltd όπως περιγράφονται στην παρούσα συμφωνία. Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να επεξεργαστούν και να διατηρηθούν στους διακομιστές μας, στην ΕΕ και όπου αλλού στον κόσμο βρίσκεται η βάση δεδομένων μας. Προσωπικά δεδομένα Προσωπικά δεδομένα είναι τα δεδομένα που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν το συγκεκριμένο πρόσωπο, βάση αυτών ή από άλλα δεδομένα που έχει πρόσβαση η Catepool Trading Ltd. Δε θεωρούμε προσωπικά δεδομένα τα δεδομένα που έχουν γίνει ανώνυμα, ή επεξεργαστεί ώστε να μη μπορεί να γίνει αναγνώριση ενός ατόμου ακόμη και σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες. Αλλαγές στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Ενδέχεται να γίνει οποιαδήποτε τροποποίηση σε αυτή την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων με την ανάρτηση των νέων ορών στο site μας. Κάθε τροποποιημένος ή νέος όρος τίθεται σε ισχύ 30 ημέρες μετά την ανάρτηση του. Κάθε τροποποίηση θα γνωστοποιείται μέσω του κέντρου μηνυμάτων της Catepool, ή/και μέσω .

2 Πρότυπα Η Catepool Trading Ltd. ακολουθεί τα Παγκόσμια πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ανεξάρτητα από το πού συλλέγονται, επεξεργάζονται ή διατηρούνται εντός μελών της εταιρικής μας οικογένειας. Αντιμετωπίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε όλους τους χώρους της εταιρικής οικογένειάς μας σύμφωνα με τα πρότυπα προστασίας της ιδιωτικής ζωής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συλλογή Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε, και διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και των συσκευών (συμπεριλαμβανομένων και των κινητών συσκευών) που ενδέχεται να χρησιμοποιήσετε όταν: κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας, ανοίξετε λογαριασμό σε εμάς, μας δώσετε στοιχεία μέσω φόρμας σε κάποια ιστοσελίδα μας, ενημερώσετε ή προσθέσετε τα στοιχεία που μας έχετε δώσει, όταν παίρνετε μέρος σε φόρουμ συζήτησης, όταν έχετε κάποια διαφορά και επικοινωνείτε να τη λύσετε, ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Τα προσωπικά δεδομένα που ενδέχεται να συλλέξουμε περιλαμβάνουν τα παρακάτω: Προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας ή τη δημιουργία λογαριασμού και εγγραφή σας. Πληροφορίες που αποκαλύπτουν το όνομα σας, τη διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου ή και , όταν κάνετε εγγραφή. Δεδομένα που μας παρέχετε κατά τη διάρκεια συναλλαγών πώλησης ή αγοράς ή άλλα δεδομένα που ενδέχεται να δημιουργηθούν ως αποτέλεσμα συναλλαγής. Άλλο περιεχόμενο που έχετε δημιουργήσει ή/και που συνδέεται με το λογαριασμό σας, όπως η προσθήκη προϊόντων στη λίστα επιθυμιών σας. Οικονομικές πληροφορίες (όπως αριθμός πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού) που συνδέονται με κάποια συναλλαγή. Διεύθυνση αποστολής, χρέωσης/τιμολόγησης καθώς και άλλα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά, αποστολή ενός προϊόντος, καθώς και δεδομένα που θα απαιτηθούν για εκτελωνισμό (όπως Α.Φ.Μ.) και για εντοπισμό/παρακολούθησης αποστολής. Σε κάποιες περιπτώσεις όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, ενδέχεται να αποκαλύψετε ηλικία, φύλο, ενδιαφέροντα, και προτιμήσεις. Ανάλογα με το προϊόν που πουλάτε ή αγοράζετε, ενδέχεται να προσκομίσετε σαρωμένα αντίγραφα πιστοποιητικών ταυτοποίησης (όπως ταυτότητα, διαβατήριο, ή άδεια οδήγησης), κάρτες αεροπορικών μιλίων, και ταξιδιωτικά κουπόνια. Ενδέχεται να δώσετε στοιχεία μέσω φόρμας σε κάποια ιστοσελίδα μας, ενημερώσετε ή προσθέσετε τα στοιχεία που μας έχετε δώσει, όταν παίρνετε μέρος σε φόρουμ συζήτησης, όταν έχετε κάποια διαφορά και επικοινωνείτε να τη λύσετε, ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

3 Πρόσθετα δεδομένα που υποχρεούμαστε ή/και είμαστε εξουσιοδοτημένοι από τα ισχύοντα εθνικά δίκαια να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε, για την ταυτοποίηση ή/και αναγνώρισή σας, ή για να επιβεβαιώσουμε τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε αυτόματα όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή κατά τη δημιουργία λογαριασμού και εγγραφή σας. Συγκεντρώνουμε πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδρασή σας με τις υπηρεσίες μας, τις διαφημιστικές προτιμήσεις σας, και την επικοινωνία σας με εμάς. Αυτές τις πληροφορίες τις συλλέγουμε μέσω των συσκευών (συμπεριλαμβανομένου και των κινητών) όταν κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας, ανοίξετε λογαριασμό σε εμάς, μας δώσετε στοιχεία μέσω φόρμας σε κάποια ιστοσελίδα μας, ενημερώσετε ή προσθέσετε τα στοιχεία που μας έχετε δώσει, όταν παίρνετε μέρος σε φόρουμ συζήτησης, όταν έχετε κάποια διαφορά και επικοινωνείτε να τη λύσετε, ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: ταυτότητα της συσκευής ή το μοναδικό αναγνωριστικό, τον τύπο της συσκευής, το αναγνωριστικό για τη διαφήμιση, καθώς και το μοναδικό διακριτικό της συσκευής. Γεωγραφικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών τοποθεσίας σας μέσω της κινητής συσκευής σας. Έχετε υπόψη σας πως μπορείτε να ελέγξετε/καταργήσετε τις υπηρεσίες εντοπισμού ανά πάσα στιγμή μέσω του μενού ρυθμίσεων της συσκευής σας. Πληροφορίες υπολογιστή και σύνδεσης, όπως στατιστικά σχετικά με τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί, κίνηση από και προς τις ιστοσελίδες, την παραπομπή URL, δεδομένα διαφήμισης, τη διεύθυνση IP σας, το ιστορικό περιήγησης και πληροφορίες καθώς επίσης και τις συνδέσεις σας στο διαδίκτυο. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε με τη χρήση cookies, web beacons, ή/και άλλων τεχνολογιών. Χρησιμοποιούμε cookies, web beacons, μοναδικά αναγνωριστικά, και παρόμοιες τεχνολογίες για να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τις σελίδες που επισκέπτεστε, τις συνδέσεις που επιλέγετε, καθώς και για άλλες ενέργειες σας εντός των υπηρεσιών μας, στο πλαίσιο περιεχομένου διαφήμισης ή . Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από άλλες πηγές: Ενδέχεται να συμπληρώσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από τρίτους, και να τις προσθέσουμε στις πληροφορίες του λογαριασμού σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε δημογραφικές πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο κοινό, πρόσθετες πληροφορίες επικοινωνίας, πληροφορίες πιστωτικού ελέγχου, πληροφορίες από πιστωτικά ιδρύματα, όπως επιτρέπεται από τα εκάστοτε εθνικά δίκαια. Ενδέχεται να σας επιτραπεί να μοιραστείτε πληροφορίες με ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ή να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους δικτύωσης για να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας ή να συνδεθείτε στο λογαριασμό μέσω των αντίστοιχων ιστότοπων.

4 Αυτοί οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να μας δώσουν αυτόματα την πρόσβαση σε ορισμένα προσωπικά δεδομένα σας που διατηρούν. Αν μας παρέχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε ιστότοπο με περιεχόμενο βίντεο, τότε μας εξουσιοδοτείτε να διαμοιράσουμε το βίντεο σας ή να αποκτήσουμε πληροφορίες σχετικά με την προβολή του βίντεο σας από άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης για τουλάχιστον δύο έτη ή μέχρι να αποσύρετε της εξουσιοδότησή σας. Μπορείτε να ελέγξετε τις προσωπικές πληροφορίες στις οποίες μας δίνετε πρόσβαση, και τα δικαιώματα που μας χορηγείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τις ρυθμίσεις του εκάστοτε ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης. Συσχετίζοντας έναν λογαριασμό σας σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης με το λογαριασμό σας σε μας, και εξουσιοδοτώντας μας να έχουμε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να συλλέξουμε και να διατηρήσουμε αυτές τις πληροφορίες, σύμφωνα με αυτή την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Για να μας δώσετε πληροφορίες για τρίτο πρόσωπο, πρέπει να έχετε τη συγκατάθεσή του. Επίσης οφείλετε να τους ενημερώσετε, για τον τρόπο με τον οποίο τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται, χρησιμοποιούνται, αποκαλύπτονται, και διατηρούνται με βάση την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Χρήση και διατήρηση Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για: να παρέχουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, για να σας παρέχουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία στους ιστότοπους μας (προσφέροντας σας υπηρεσίες και προϊόντα που ενδεχομένως σας αρέσουν), να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το λογαριασμό σας και τις υπηρεσίες μας, να σας παρέχουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις, και να ανιχνεύουμε, προλαμβάνουμε, διερευνούμε, και να ελαχιστοποιούμε δόλιες ή παράνομες ενέργειες. Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε και να διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία ως εξής: Παροχή, αναβάθμιση και εξατομίκευση των υπηρεσιών μας. Να παρέχουμε πρόσβαση και χρήση στις υπηρεσίες μας. Να προσφέρουμε περιεχόμενο το οποίο περιέχει προϊόντα υπηρεσίες που ενδέχεται να σας αρέσουν. Παρακολούθηση της λίστας επιθυμιών σας. Να σας παρέχουμε πρόσβαση στο ιστορικό αγορών σας, και αλλά πεδία. Να προσαρμόζουμε, και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Να σας παρέχουμε και άλλες υπηρεσίες οι οποίες έχουν ζητηθεί από εσάς μέσω της συλλογής πληροφοριών. Ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν πληροφορίες με βάση τη γεωγραφική θέση, για να σας παρέχουμε υπηρεσίες ανάλογα την περιοχή (όπως η διαφήμιση, η αναζήτηση αποτελεσμάτων, καθώς και άλλο εξατομικευμένο περιεχόμενο).

5 Επικοινωνία σχετικά με το λογαριασμό σας παροχή εξυπηρέτησης πελατών. Για ειδοποιήσεις σχετικά με το τον λογαριασμό σας, αντιμετώπιση προβλημάτων σχετικά με το λογαριασμό σας, για επίλυση μιας διαφοράς/αμφισβήτησης, για είσπραξη προμηθειών ή οφειλών, για δημοσκοπήσεις μέσω ερευνών ή ερωτηματολογίων ή ότι είναι απαραίτητο για να σας παρέχουμε ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών. Όταν είναι απαραίτητο για να εφαρμόσουμε τους όρους χρήσης μας, την ισχύουσα εθνική νομοθεσία, καθώς και οποιαδήποτε συμφωνία άλλη μπορεί να έχουμε μαζί σας. Γι αυτούς τους σκοπούς ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω , τηλεφώνου, γραπτού μηνύματος, ή ταχυδρομικά. Σε περίπτωση τηλεφωνικής επικοινωνίας, για τη διασφάλιση της ποιότητας, ενδέχεται να γίνει χρήση ηχογραφημένου μηνύματος, και γραπτών μηνυμάτων, όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης. Ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις μηνυμάτων ή δεδομένων από τον πάροχο σας. Εξατομίκευση των επικοινωνιών διαφήμισης και προώθησης. Εξατομίκευση, μέτρηση και βελτίωση της διαφήμισης μας, προσαρμοσμένες στις δικές σας προτιμήσεις. Επικοινωνία μαζί σας μέσω , τηλεφώνου, ή γραπτού μηνύματος για προώθηση ειδικών προσφορών, ενημέρωση σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας, καθώς και για υπηρεσίες της εταιρικής μας οικογένειας. Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας που μας έχετε προσκομίσει για να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω , γραπτού μηνύματος SMS ή/και μέσω τηλεφώνου, εάν έχετε συναινέσει σε τέτοιου είδους επικοινωνία. Ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις μηνυμάτων ή δεδομένων από τον πάροχο σας.. Να παρέχουμε στοχευμένη προώθηση, αναβάθμιση υπηρεσιών, και προσφορές με βάση τις προτιμήσεις σας. Αποτροπή, ανίχνευση, ελαχιστοποίηση και διερεύνηση δόλιων και παράνομων ενεργειών. Αποτροπή, ανίχνευση, ελαχιστοποίηση, και διερεύνηση απάτης, παραβιάσεις ασφαλείας, δυνητικά απαγορευμένες ή παράνομες ενέργειες. Εφαρμογή της Πολιτικής μας προστασίας προσωπικών δεδομένων, των όρων χρήσης μας, καθώς και των λοιπών όρων μας. Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είναι αναγκαίο και πρόσφορο για τις δραστηριότητές μας. Επιπλέον, ενδέχεται να διατηρήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες από κλειστούς λογαριασμούς για τη συμμόρφωση της εκάστοτε εθνικής νομοθεσίας, την πρόληψη της απάτης, τη συλλογή τυχόν οφειλών, την επίλυση των διαφορών/αμφισβητήσεων, την αντιμετώπιση προβλημάτων, να διευκολύνει κάθε έρευνα, να εφαρμόσουμε τους όρους χρήσης μας και να πάρουμε άλλα μέτρα που επιτρέπονται ή

6 απαιτούνται από την ισχύουσα εθνική νομοθεσία. Όταν δεν είναι πλέον απαραίτητο για μας να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα διαγράφουμε με ασφαλή τρόπο σύμφωνα με τις πολιτικές μας. Επιλογή Είσαστε σε θέση να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να σας προωθήσουμε διαφημιστικό υλικό, καθώς επίσης για το αν επιθυμείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας. Προώθηση Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε προωθητικό υλικό, μπορείτε να διαγραφείτε από την υπηρεσία, επιλέγοντας τον σχετικό υπερσύνδεσμο του που λάβατε, και τροποποιώντας τις ρυθμίσεις στο λογαριασμό σας. Δεν πουλάμε, ή νοικιάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για προωθητικές ενέργειες χωρίς τη δική σας συναίνεση. Διαφήμιση Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε στοχευμένα διαφημιστικά προγράμματα, μπορείτε να διαγραφείτε ακολουθώντας τις οδηγίες στην εν λόγο διαφήμιση, ή απευθείας μέσω της επιλογής CustomAd. Το αποτέλεσμα θα είναι να παύσουν οι στοχευμένες διαφημίσεις, αλλά θα εξακολουθούμε να συλλέγουμε πληροφορίες για συγκεκριμένους σκοπούς όπως χρήση, έρευνα, ανάλυση καθώς και για εσωτερικές διαδικασίες. Επίσης δεν επιτρέπουμε σε τρίτους να ανιχνεύουν, συλλέγουν, ή/και να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφημιστικό σκοπό, χωρίς την έγκριση σας. Σύνδεση Όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας στις υπηρεσίες μας, ενδέχεται να σας δώσουμε την επιλογή να μείνετε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Εάν χρησιμοποιείτε δημόσιο υπολογιστή, ή υπολογιστή τον οποίο μοιράζεστε με τρίτους, σας συμβουλεύουμε να μην μένετε συνδεδεμένοι, ή/και να επιλέγετε ιδιωτική περιήγηση (private browsing). Εσείς, ή άλλος χρήστης του υπολογιστή, θα έχει πρόσβαση, θα βλέπει το μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού σας, και θα αλληλοεπιδρά όσο είστε συνδεδεμένος, χωρίς περαιτέρω έγκριση από εμάς. Ενέργειες που ενδέχεται να γίνουν από εσάς ή άλλο χρήστη του υπολογιστή: Αγορά ή ανάρτηση αγγελίας πώλησης και αιτήματος αγοράς. Αγορά κάποιου προϊόντος με PayPal χρησιμοποιώντας faster checkout (εάν είναι ενεργή η επιλογή στο λογαριασμό σας) Πρόσβαση στην ιστοσελίδα My Catepool Πρόσβαση ή/και επεξεργασία της λίστας επιθυμιών Πρόσβαση στο ιστορικό συναλλαγών

7 Διεξαγωγή ενεργειών ύστερα από συμφωνία πώλησης όπως, ακύρωση συναλλαγών, υποβολή αιτημάτων αμφισβήτησης. Σε περίπτωση που θελήσετε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, το user ID, να ενημερώσετε το λογαριασμό σας, ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια δεν αναφέρεται παραπάνω, θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας, ή ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, όπως η αποστολή κωδικού μιας χρήσης μέσω ή μηνύματος (SMS), που θα χρειαστεί να εισάγετε για να συνεχίσετε. Απόσυρση συγκατάθεσης Eαν αποσύρετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών, ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας, και ίσως να μην είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας καθώς και στην υποστήριξη που προσφέρουμε στους χρήστες μας, στο πλαίσιο αυτής της Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και τους όρους χρήσης. Πρόσβαση Προσπαθούμε ώστε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε να είναι ακριβής και ενημερωμένα, όπως επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτά για να τα διορθώνετε και να τα ενημερώνετε. Αυτό περιλαμβάνει τα παρακάτω: Μπορείτε να δείτε, και να αλλάξετε τις προσωπικές σας πληροφορίες όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας. Σας παρακαλούμε να διορθώσετε/ενημερώσετε αμέσως τα στοιχεία σας σε περίπτωση που αλλάξουν, ή δεν είναι ακριβής. Σε περίπτωση που κάνετε δημόσιες αναρτήσεις, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να τα τροποποιήσετε ή να τα αφαιρέσετε. Κατόπιν αιτήματος σας, θα διαγράψουμε το λογαριασμό σας και θα αφαιρέσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας και σύμφωνα με τους εθνικούς ισχύοντες νόμους. Θα σεβαστούμε κάθε δικαίωμα σας να έχετε πρόσβαση, να διαγράψετε, ή να αλλάξετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να ζητήσετε πρόσβαση και να ενημερωθείτε για πιθανές χρεώσεις, εάν και εφόσον το επιτρέπουν οι εθνικοί νόμοι, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ακολουθώντας τις οδηγίες στο πεδίο της επικοινωνίας. Ακόμα και αν έχετε θεσπισμένο δικαίωμα πρόσβασης, τροποποίησης και διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων, μπορούμε να αποτρέψουμε την πρόσβαση, ή να αρνηθούμε την τροποποίηση, διαγραφή τους σε κάποιες περιπτώσεις σύμφωνα με τους εφαρμοζόμενους εθνικούς νόμους. Σε κάθε περίπτωση θα αιτιολογήσουμε το λόγω. Αποκάλυψη Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλα μέλη της εταιρικής μας οικογένειάς ή σε τρίτους. Αυτό ενδέχεται να είναι αναγκαίο για να σας παρέχουμε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, για τη συμμόρφωσή μας με τις νομικές υποχρεώσεις μας, για να εφαρμόσουμε τους όρους χρήσης μας, για τη διευκόλυνση των προωθητικών και

8 διαφημιστικών ενεργειών μας, ή για την αποτροπή, την ανίχνευση, ελαχιστοποίηση και την διερεύνηση δόλιων ή παράνομων δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τις υπηρεσίες μας. Ελαχιστοποιούμε το πλήθος των προσωπικών δεδομένων που αποκαλύπτουμε σε αυτά που είναι άκρως σχετικά και απαραίτητα για την επίτευξη του συγκεκριμένου σκοπού. Όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, δεν αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για δικούς τους προωθητικούς και διαφημιστικούς σκοπούς, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στους παρακάτω και για τους παρακάτω σκοπούς: Σε μέλη της εταιρικής οικογένειας της Catepool Trading Ltd.: παροχή περιεχομένου και υπηρεσιών (όπως εγγραφή, συναλλαγές, και εξυπηρέτηση πελατών) για την ανίχνευση και αποτροπή πιθανών δόλιων και παράνομων πράξεων, παραβίαση των όρων χρήσης, και για παραβιάσεις ασφαλείας. παροχή εξατομικευμένης διαφήμισης. καθοδήγηση αποφάσεων που αφορούν τα προϊόντα, τις ιστοσελίδες, τις εφαρμογές, τις υπηρεσίες, τα εργαλεία και τις επικοινωνίες προώθησης. Τα μέλη της εταιρικής μας οικογένειας θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα, και θα επικοινωνήσουν για την προώθηση προϊόντων μόνο εάν έχετε συναινέσει για τέτοιου είδους επικοινωνίες. Σε πάροχους υπηρεσιών και συνεργαζόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα Τρίτοι πάροχοι που μας βοηθούν στην παροχή των υπηρεσιών μας, συναλλαγών πληρωμής, στην στοχευμένη διαφήμιση, στην αποτροπή, ανίχνευση, διερεύνηση και ελαχιστοποίηση πιθανών παράνομων ενεργειών, σε παραβιάσεις των όρων χρήσης ή/και σε παραβιάσεις ασφαλείας, στην είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών, σε προγράμματα ανταμοιβών, στην έκδοση πιστωτικών καρτών με τα διακριτικά μας, καθώς και σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Συνεργαζόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που ενδέχεται να σας προσφέρουν χρηματοοικονομικά προϊόντα, περιεχόμενο και υπηρεσίες (όπως εγγραφή, συναλλαγές και υποστήριξη πελατών). Αυτά τα συνεργαζόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα και θα επικοινωνήσουν για την προώθηση προϊόντων μόνο εάν έχετε αιτηθεί τις υπηρεσίες τους. Η επιβολή του νόμου, νόμιμες διαδικασίες, και όπως επιτρέπεται από τον νόμο. Για να πληροί τις νομικές απαιτήσεις μας, να εφαρμόζουμε τους όρους χρήσης, ανταποκρίνεται σε ισχυρισμούς ότι μια ανάρτηση ή άλλο περιεχόμενο παραβιάζει τα δικαιώματα των άλλων, ή να προστατεύει τα δικαιώματα κάποιου, ή την περιουσία ή/και την ασφάλεια του. Σε υπηρεσίες επιβολής του νόμου ή κυβερνητικές οργανώσεις, σε εξουσιοδοτημένους τρίτους, σε επιβεβαιωμένο αίτημα που σχετίζεται με έρευνα ή κατηγορία ή υπόνοια παράνομης δραστηριότητας, ή κάθε άλλης δραστηριότητας

9 που μπορεί να εκθέσει εμάς, εσάς, ή οποιοδήποτε άλλο από τους χρήστες μας σε νομικής ευθύνη. Θα αποκαλύψουμε μόνο πληροφορίες που κρίνουμε σχετικές με την έρευνα, όπως όνομα, πόλη, νομό, ταχυδρομικό κώδικα, αριθμό τηλεφώνου, , διεύθυνση IP, ιστορικό ονόματος χρήστη, καταγγελίες απάτης και αμφισβήτησης, καθώς και ιστορικό συναλλαγών, καταχωρήσεων και αναρτήσεων. Σε πιστωτικούς οργανισμούς ή γραφεία εξουσιοδοτημένα από την ισχύουσα εθνική νομοθεσία. Σε τρίτα μέρη που εμπλέκονται σε μια νομική διαδικασία, αν μας προσκομίσουν ένταλμα, δικαστική απόφαση ή παρόμοια νομική διαδικασία, ή εάν αλλιώς πιστεύουμε καλόπιστα ότι η αποκάλυψη των πληροφοριών είναι απαραίτητη για την πρόληψη επικείμενης σωματικής βλάβης ή οικονομικής απώλειας ή εικαζόμενης παράνομης δραστηριότητας. Σε άλλους χρήστες Catepool όπως μας έχετε εξουσιοδοτήσει εσείς ή από τη δική σας χρήση των υπηρεσιών μας. Όταν συναλλασσόμαστε με έναν άλλο χρήστη, ο άλλος χρήστης ενδέχεται να ζητήσει, και ενδέχεται να του δοθούν πληροφορίες σχετικά με εσάς απαραίτητές για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, όπως το όνομα σας, το διακριτικό χρήστη σας, , στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση τιμολόγησης και αποστολής, αριθμό κάρτας επιβράβευσης αεροπορικών μιλίων, ή άλλες πληροφορίες που χρειάζονται για την προώθηση της αξιοπιστίας και ασφάλειας της συναλλαγής. Εάν μια συναλλαγή αποτύχει, ή αργότερα θεωρηθεί άκυρη, ενδέχεται να δοθούν στον άλλο χρήστη στοιχεία της αποτυχημένης συναλλαγής. Ο άλλος χρήστης απαγορεύεται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα σας για λόγους που δε σχετίζονται με τη συναλλαγή, όπως για προώθηση ή διαφήμιση, εκτός εάν έχετε ρητά συναινέσει. Η άμεση επικοινωνία με τους χρήστες μας παραβιάζουν τους όρους χρήσης μας. Αποκάλυψη δεδομένων στην PayPal Inc. και την εταιρική της οικογένεια. Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στην PayPal Inc. και την εταιρική της οικογένεια για τους ακολούθους σκοπούς: Για να αποτρέψουμε, ανιχνεύσουμε, ελαχιστοποιήσουμε, και ερευνήσουμε ενδεχόμενες παράνομες ενέργειες, απάτη ή/και παραβιάσεις ασφαλείας, καθώς και για αξιολόγηση και διαχείριση κινδύνου, συμπεριλαμβανομένης της ειδοποίησης σας αν ανιχνευθούν δόλιες ενέργειες στους λογαριασμούς σας στο Catepool ή την PayPal. Για την εξυπηρέτηση πελατών, συμπεριλαμβανομένης και της παροχής βοήθειας σε περίπτωση αμφισβήτησης (πχ χρεώσεων, ή συναλλαγών) Για να διευκολυνθεί η επεξεργασία των καρτών πληρωμής όταν πληρώνετε στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας με κάρτα πληρωμής και χρησιμοποιούμε το PayPal για να επεξεργαστούμε την πληρωμή σας. Για να διευκολύνουμε την αποστολή και τις σχετικές υπηρεσίες για αγορές των οποίων η συναλλαγή διεκπεραιώθηκε μέσω PayPal.

10 Αλλαγή ιδιοκτησίας Αν επρόκειτο να συγχωνευθούμε ή να αποκτηθούμε από άλλη εταιρεία, ενδέχεται να μοιραστούμε δεδομένα με την εταιρεία σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων. Σε περίπτωση που συμβεί ένα τέτοιο γεγονός, θα απαιτήσουμε η νέα συνδυασμένη οντότητα να ακολουθήσει την παρούσα Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν τα προσωπικά σας δεδομένα πρέπει να συλλεχθούν, χρησιμοποιηθούν, αποκαλυφθούν ή διατηρηθούν για σκοπούς που δε καλύπτονται από αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, θα λάβετε προηγούμενη ειδοποίηση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους νέους σκοπούς. Ασφάλεια Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιώντας τεχνικά και διοικητικά μέτρα ασφαλείας ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος της απώλειας, κακής χρήσης, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, αποκάλυψης και μεταβολής. Μερικοί από τους τρόπους προστασίας είναι τα τείχη προστασίας (firewalls), η κρυπτογράφηση δεδομένων, φυσικούς ελέγχους εισόδου στα κέντρα δεδομένων μας, καθώς και έλεγχος εξουσιοδότησης πρόσβασης στα δεδομένα. Εάν πιστεύετε ότι ο λογαριασμός σας έχει υποστεί κατάχρηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Σημαντικές πληροφορίες Αυτή η ενότητα περιγράφει κάποιες πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών μας. Είναι μερικές ακόμα σημαντικές πληροφορίες προσωπικών δεδομένων που αφορούν τη χρήση των υπηρεσιών μας που πρέπει να καλύψουμε: Όταν μοιράζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα στις ιστοσελίδες ή εφαρμογές μας Τι συμβαίνει; Το όνομα χρήστη σας εμφανίζεται σε όλο το Catepool και είναι διαθέσιμο στο κοινό. Είναι συνδεδεμένο με όλη την δραστηριότητά σας στο Catepool. Για να προστατεύσουμε την ιδιωτικοτητά σας, επιτρέπουμε μόνο περιορισμένη πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας, αποστολής, και οικονομικού περιεχομένου άλλων χρηστών, όπως χρειάζεται για να διευκολύνονται οι συναλλαγές σας και να συλλέγονται οι πληρωμές. Ωστόσο, οι χρήστες που συναλλάσσονται μεταξύ τους, ενδέχεται να έχουν πρόσβαση ο ένας στα στοιχεία του άλλου όπως, όνομα, όνομα χρήστη, ταυτότητα/διαβατήριο/άδεια οδήγησης, αριθμό κάρτας επιβράβευσης αεροπορικών μιλίων, καθώς και άλλα στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής. Πως να χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες που λαμβάνετε στο Catepool Όταν συναλλάσσεστε με άλλο χρήστη, σας δίνουμε πρόσβαση ή ενδέχεται να σας παρέχουμε τα προσωπικά δεδομένα του άλλου χρήστη (όπως, όνομα, όνομα χρήστη, , στοιχεία επικοινωνίας, ταυτότητα/διαβατήριο/άδεια οδήγησης, αριθμό κάρτας επιβράβευσης αεροπορικών μιλίων, διεύθυνση τιμολόγησης και αποστολής) για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας.

11 Τα προσωπικά δεδομένα στα οποία έχετε πρόσβαση, επιτρέπεται να τα χρησιμοποιήσετε μόνο για σκοπούς που αφορούν τις συναλλαγές σας ή άλλες υπηρεσίες στο Catepool (όπως, αποστολές, αμφισβητήσεις, παράπονα απάτης), και ύστερα τα σχετικά δεδομένα πρέπει να διαγράφονται. Η χρήση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών, στα οποία έχετε πρόσβαση, για οποιοδήποτε άλλο σκοπό παραβιάζει τους όρους χρήσης. Ανεπιθύμητα ή απειλητικά Δεν ανεχόμαστε κατάχρηση των υπηρεσιών μας. Δεν έχετε δικαίωμα να προσθέσετε χρήστες στη λίστα αποστολής σας ( ή ταχυδρομική), να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου, ή να αποστείλετε μηνύματα (sms) για εμπορικούς σκοπούς, ακόμα και αν αγόρασαν από εσάς οτιδήποτε, εκτός αν ο χρήστης σας έχει δώσει τη ρητή συγκατάθεση του. Η αποστολή ανεπιθύμητων ή απειλητικών είναι εναντίον των όρων χρήσης. Για να καταγγείλετε spam ή spoof s, παρακαλώ προωθήστε τα εν λόγω στο ή Προστασία ανηλίκων Οι ιστοσελίδες μας απευθύνονται στο ευρύ κοινό και οι υπηρεσίες μας δεν προορίζονται για παιδιά κάτω των 13 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώση μας πληροφορίες από χρήστες αυτών των ηλικιών. Πολιτικές Προστασίας Προσωπικών δεδομένων τρίτων Αυτή η Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων αφορά τη χρήση και την αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε από εσάς. Εάν αποκαλύψετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους ή αν μεταφερθείτε σε άλλο ιστότοπο, τότε θα ισχύσουν οι δικές τους πολιτικές και πρακτικές. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ιδιωτικότητα ή την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας, από τη στιγμή που θα τα αποκαλύψετε σε τρίτους, και γι αυτό σας συμβουλεύουμε να αξιολογείτε τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφαλείας των εμπορικών σας εταίρων, πριν συναλλαχθείτε και πριν αποφασίσετε να μοιραστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό ισχύει ακόμα και αν τα άτομα αυτά (τρίτοι) με τους οποίους μοιράζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα είναι χρήστες του Catepool, είτε αγοράζουν είτε πωλούν στις ιστοσελίδες μας. Ερωτήσεις και παράπονα Εάν έχετε ερωτήσεις, ή παράπονα σχετικά με την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή σχετικά με τους τρόπους χειρισμού, μπορείτε να επικοινωνήσετε γραπτώς στο τμήμα προστασίας προσωπικών δεδομένων (Privacy department). Προς: Catepool Trading Ltd, Υπ όψιν: Legal Privacy Department, Βασιλίσσης Φρειδερίκης 10, Τζάκι Κώρτ, 1066 Λευκωσία, Κύπρος. Εξυπηρέτηση πελατών Εάν χρειαστείτε περαιτέρω βοήθεια ή έχετε ερωτήσεις, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Η παρούσα ιστοσελίδα λειτουργείται από την Plus500CY Ltd ( εμείς, εμάς ή δικό μας ). Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Ιδιωτικότητας

Δήλωση Ιδιωτικότητας Δήλωση Ιδιωτικότητας Ισχύς: 30/9/2013 Τελευταία Ενημέρωση την: 23/10/2015 Η Nestlé Ελλάς Α.Ε. (εφεξής η Nestlé ) δεσμεύεται να προστατεύσει την ιδιωτικότητά σας και να διαφυλάξει την εμπιστοσύνη που δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Απορρήτου Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Plus500 Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της διαφύλαξης των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών των

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου της Fon

Πολιτική Απορρήτου της Fon Πολιτική Απορρήτου της Fon Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015 1. Δεδομένα εγγραφής Κατά την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Fon ενδέχεται να συλλέξουμε κάποια στοιχεία όπως όνομα χρήστη, κωδικό εισόδου, διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα-

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τους τρόπους με

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα,

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα, Πολιτική Απορρήτου 1. Εισαγωγή Είμαστε η Supplies Distributors SA, με έδρα επί της οδού Louis Blériot 5, 4460 Grâce- Hollogne, αριθμό εγγραφής στο Εμπορικό Μητρώο Λιέγης 208.795 και αριθμό φορολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014 Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC (η «Εταιρεία» ή «Εμείς»), σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και δεσμεύεται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Ελεγκτές δεδοµένων Ελεγκτής δεδοµένων Western Union Payment Services Ireland Limited Ηµεροµηνία ισχύος: Αύγουστος 2015 Η παρούσα Πολιτική απορρήτου περιγράφει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δήλωση Ιδιωτικότητας

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δήλωση Ιδιωτικότητας ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ερωτήσεις και Απαντήσεις «Κλειδιά» Δήλωση Ιδιωτικότητας Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης Όροι χρήσης Με τη χρήση της ιστοσελίδας ( www.diagonismoi-dimosiou.gr ) και τη χρήση της υπηρεσίας "diagonismoi-dimosiou.gr", αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr 1. Γενικά Ο δικτυακός τόπος www.pizzafan.gr αποτελεί ιδιοκτησία της ΦΑΝΑΤΙΚΣ ΠΙΤΣΑ ΠΑΡ. ΥΠ & ΕΚΜ. ΕΣΤ ΕΠΕ. Υπεύθυνος Εκπρόσωπος Διαχείρισης Δεδομένων των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Τελευταία Τροποποίηση: [ ] RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η Riot Games, Inc., μία εταιρεία του Delaware των ΗΠΑ, η θυγατρική της, Riot Games,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

3. Η κάρτα Priority Pass δεν αποτελεί ούτε κάρτα πληρωμής ούτε απόδειξη αξιοπιστίας και η προσπάθεια ανάλογης χρήσης της συνιστά απάτη.

3. Η κάρτα Priority Pass δεν αποτελεί ούτε κάρτα πληρωμής ούτε απόδειξη αξιοπιστίας και η προσπάθεια ανάλογης χρήσης της συνιστά απάτη. Όροι χρήσης 1. Ο κάτοχος της κάρτας συμφωνεί ότι κάνοντας χρήση της κάρτας Priority Pass, συμφωνεί και αποδέχεται τους Όρους Χρήσης. Οι όροι αυτοί θα υπερισχύουν έναντι οποιωνδήποτε άλλων όρων και προϋποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, αποτελεί ένα δικτυακό τόπο διάθεσης υπηρεσιών σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του Διαδικτύου και ανήκει στην

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για τα cookie

Πολιτική για τα cookie Πολιτική για τα cookie Η BSEU χρησιµοποιεί cookie για να βελτιώνει συνεχώς την εµπειρία των επισκεπτών της διαδικτυακής τοποθεσίας της. Πρώτα από όλα, τα cookie µπορούν να βελτιώσουν άµεσα αυτή την εµπειρία,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Νομική Γνωστοποίηση. McAfee Απορρήτου

Νομική Γνωστοποίηση. McAfee Απορρήτου Νομική Γνωστοποίηση περί Απορρήτου Αυτή η Νομική Γνωστοποίηση ενημερώθηκε στις 20 Μαρτίου 2014 ώστε να προστεθεί σύνδεση στη νέα Γνωστοποίηση για τη χρήση cookie της McAfee και να γίνουν ορισμένες τροποποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών Ενημέρωση Χρηστών Η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς, σύμφωνα με το περιεχόμενο και την εφαρμογή του ν. 2472/1997, ενημέρωνει

Διαβάστε περισσότερα

REALASH COSMETICS ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ στην οδός Staromiejska 8/12, ΤΚ26-600 Radom, ΑΦΜ 5423234854 ΔΟΥ 200820607, Γ.Ε.

REALASH COSMETICS ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ στην οδός Staromiejska 8/12, ΤΚ26-600 Radom, ΑΦΜ 5423234854 ΔΟΥ 200820607, Γ.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Πώληση στο online κατάστημα διενεργούνται βάσει των κανονισμών ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο θα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε πελάτης, πριν την παραγγελία. Παραγγελία ισοδυναμεί με αποδοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) Η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο (εφεξής «Πελάτης») των καρτών που

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

Replaced: November 11, 2014

Replaced: November 11, 2014 Πολιτική Απορρήτου Replaced: November 11, 2014 Καλωσήρθατε στον Ιστοχώρο της Travelport (ο παρών «Ιστοχώρος»). Εμείς, στην Travelport (καλούμενοι εφεξής «Travelport», «εµείς», «εµάς» ή «µας») αναγνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu

Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu 1/7 ΟΡΙΣΜΟΙ Οι όροι που περιγράφονται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις και /ή στους Κανόνες Επίλυσης Διαφορών.eu χρησιμοποιούνται στο παρόν με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα.

Διαβάστε περισσότερα

Terms and Conditions. Cloudbiz 19 Ethnikis Antistaseos Str Gerakas Athens, P.C. 15343 Greece. (+30) 210 6083485 (+30) 210 6018453 info@cloudbiz.

Terms and Conditions. Cloudbiz 19 Ethnikis Antistaseos Str Gerakas Athens, P.C. 15343 Greece. (+30) 210 6083485 (+30) 210 6018453 info@cloudbiz. Terms and Conditions Cloudbiz 19 Ethnikis Antistaseos Str Gerakas Athens, P.C. 15343 Greece. (+30) 210 6083485 (+30) 210 6018453 info@cloudbiz.eu ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Συμφωνώ και αποδέχομαι ότι η εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, είναι ένας δικτυακός τόπος διάθεσης υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η επιχείρηση με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα http://www.globonweb.com, το περιεχόμενο της οποίας ανήκει εξ ολοκλήρου στον ΓΟΥΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (GLOBONWEB), με την ιδιότητά του ως παρόχου υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 2. Αντικείμενο και εφαρμογή 3. Διαφάνεια και Ειδοποιήσεις 4. Εντιμότητα και περιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε., που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό,

Διαβάστε περισσότερα

https://www.facebook.com/mideasttravel»). -η, κα 2. Γενικοί όροι

https://www.facebook.com/mideasttravel»). -η, κα 2. Γενικοί όροι Όροι Συμμετοχής στον διαγωνισμό 30 χρόνια MidEast. 1. Διοργανωτής διαγωνισμού Η εταιρεία ΜΙΝΤΙΣΤ Ε.Π.Ε. Γραφείο Ταξιδίων και Τουρισμού διαγων «30 Χρόνια MidEast» https://www.facebook.com/mideasttravel»).

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί ν ασφαλιστώ; Τι είναι και πως λειτουργεί η ασφάλιση;

Γιατί ν ασφαλιστώ; Τι είναι και πως λειτουργεί η ασφάλιση; Γιατί ν ασφαλιστώ; Η απάντηση είναι απλή. Σου την προσφέρουν καθημερινά οι εφημερίδες, το ραδιόφωνο και η τηλεόραση. Τροχαία ατυχήματα, εργατικά ατυχήματα, πυρκαγιές, κλοπές, πλημμύρες, σεισμοί, αεροπορικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. Εσωτερικός Κανονισμός. Παρουσία Σώματος Προσκόπων Κύπρου στο διαδίκτυο

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. Εσωτερικός Κανονισμός. Παρουσία Σώματος Προσκόπων Κύπρου στο διαδίκτυο ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Εσωτερικός Κανονισμός Παρουσία Σώματος Προσκόπων Κύπρου στο διαδίκτυο Λευκωσία Σεπτέμβριος 2010 ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Σ.Π.Κ. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Περιεχόμενα:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Ο δικτυακός τόπος unilife.gr αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΓΙΟΥΝΙΛΑΪΦ ΙΚΕ, η οποία εδρεύει στο Π. Φάληρο, Λεωφ. Αμφιθέας 70. Με την είσοδό του στο δικτυακό αυτό τόπο ο επισκέπτης/χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι.

Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι. Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι. Η χρήση της διαδικτυακής υπηρεσίας διαχείρισης µετεγγραφών υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Η "AMAZON" Ή "ΕΜΕΙΣ"). ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ (ΜΗ ΜΕΛΗ)

ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ (ΜΗ ΜΕΛΗ) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ (ΜΗ ΜΕΛΗ) Συµβαλλόµενος Εταιρία (διακριτικός τίτλος): Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Επωνυµία Επιχείρησης: Ιδιοκτήτης ιαχειριστής: ιεύθυνση: Τ.Κ., Πόλη: Τηλέφωνα: Φαξ: Email: Νικ.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Τι είναι τα Cookies? Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας από τους ιστότοπους, τους οποίους επισκέπτεσθε. Χρησιμοποιούνται ευρέως

Διαβάστε περισσότερα

1. Ορισμοί Προεπιλογή Φορέα (ΠΦ, CPS)

1. Ορισμοί Προεπιλογή Φορέα (ΠΦ, CPS) 1. Ορισμοί Προεπιλογή Φορέα (ΠΦ, CPS) Η δυνατότητα που παρέχεται στους συνδρομητές ενός Τηλεπικοινωνιακού Οργανισμού να επιλέγουν σε πάγια βάση 4 ότι μία ή περισσότερες κατηγορίες τηλεφωνικών κλήσεων θα

Διαβάστε περισσότερα

1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την

1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την Όροι Διαγωνισμού 1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την «The Mojo» (εφεξής «Διαφημιστική») που εδρεύει στη διεύθυνση Παπαχρήστου 3, Παπάγου Αττικής, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ Φτιάξε το Site σου σε 5 βήματα!!! Φτιάξτε τώρα μια σύγχρονη ιστοσελίδα με δυνατότητα να την ανανεώνετε μόνοι σας...με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο!!!

Διαβάστε περισσότερα

CyberEdge ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

CyberEdge ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. 2. 3. 4. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 5. Όνοµα Ασφαλιζόµενου: ιεύθυνση: Έτος ίδρυσης : ΑΦΜ: ΟΥ.: Τηλέφωνο: Ηλεκτρονική Σελίδα: Συνολικές αµοιβές και ποσοστιαία κατανοµή τους ανά γεωγραφική περιοχή: Συνολικά

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Συμμετοχής

Γενικοί Όροι Συμμετοχής Γενικοί Όροι Συμμετοχής Όροι Συμμετοχής στην ενέργεια THE BIG SCRATCH by ThinkDigital Η Μ. ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ThinkDigital Internet και Διαφήμιση» (στο εξής η «Διοργανώτρια»), που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR Τηλέφωνο: 2810-211111 Διαδικασία εισόδου στο opensms Η πρόσβαση στην πλατφόρμα του opensms πραγματοποιείται με την εισαγωγή του Ονόματος χρήστη και του

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης ασύρματο internet

Όροι χρήσης ασύρματο internet Όροι χρήσης ασύρματο internet Η υπηρεσία "Wi-Fi" θα σας μέσω του Διαδικτύου που προσφέρονται από την εταιρεία Wificentraal. Με τη χρήση του Wi-Fi είναι οι ακόλουθοι όροι. Χρησιμοποιώντας ασύρματη σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ABO

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ABO ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ABO 1 Με στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της Amway, των προϊόντων Amway, της Επιχειρηματικής Ευκαιρίας Amway και την υποστήριξη των Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway

Διαβάστε περισσότερα

Σάκης Ευαγγέλου Θόδωρος Θεμελής Σάκης Τζιουμάκης

Σάκης Ευαγγέλου Θόδωρος Θεμελής Σάκης Τζιουμάκης Σάκης Ευαγγέλου Θόδωρος Θεμελής Σάκης Τζιουμάκης 8 η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Το Συμβούλιο Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης έχει καθιερώσει, από το έτος 2007, την 28η Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ Συµβαλλόµενος Εταιρία (διακριτικός τίτλος): Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Επωνυµία Επιχείρησης: Ιδιοκτήτης ιαχειριστής: ιεύθυνση: Τ.Κ., Πόλη: Τηλέφωνα: Φαξ: Email: Νικ. Τσεκλίδης

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2014 Οι υπηρεσίες που σας παρέχει η Εφαρμογή Ογκομέτρησης Δεξαμενών ( ΕΟΔ ) υπόκεινται στους ακόλουθους Όρους Παροχής

Διαβάστε περισσότερα

PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ("Συµφωνία") αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch.

PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης (Συµφωνία) αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch. PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ("Συµφωνία") αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch.gr") και του χρήστη ("εσείς" ή "σας") σχετικά µε την εκ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BlackBerry

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BlackBerry Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BlackBerry Η BlackBerry Limited και οι θυγατρικές και συγγενείς εταιρίες αυτής ( BlackBerry ) δεσμεύονται και διαθέτουν μία μακράς διαρκείας πολιτική διατήρησης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Επιβραβεύσεως Bonus. Όροι Συµµετοχής στο Πρόγραµµα

Πρόγραµµα Επιβραβεύσεως Bonus. Όροι Συµµετοχής στο Πρόγραµµα Πρόγραµµα Επιβραβεύσεως Bonus Όροι Συµµετοχής στο Πρόγραµµα 1. Περιγραφή του Προγράµµατος Το Πρόγραµµα Επιβράβευσης BonuS αποτελεί πρόγραµµα επιβράβευσης πελατών χρηστών πιστωτικών καρτών εκδόσεως της

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας

Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας Η προστασία και ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των πληροφοριών υγείας είναι πρωταρχικής σημασίας για την εταιρεία Outcome Sciences, Inc.

Διαβάστε περισσότερα

2012 PEOPLECERT. All rights reserved Process: Physical & Information Security ID No: PIS_D_01-4ver02.2_GR/ 29.10.12 Page 1 of 5

2012 PEOPLECERT. All rights reserved Process: Physical & Information Security ID No: PIS_D_01-4ver02.2_GR/ 29.10.12 Page 1 of 5 Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και Υπηρεσιών O δικτυακός αυτός τόπος (www.peoplecert.org) και οι συσχετιζόμενες με αυτόν ηλεκτρονικές υπηρεσίες (π.χ. passport.peoplecert.org, candidate.peoplecert.org, webcandidate.peoplecert.org,

Διαβάστε περισσότερα

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει: β) Να συμπληρώσουν σωστά τα στοιχεία που θα τους ζητηθούν.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει: β) Να συμπληρώσουν σωστά τα στοιχεία που θα τους ζητηθούν. Όροι Διαγωνισμού "Παίξε στα ΓΡΑΨΑ και Κέρδισε" 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Ο εκπαιδευτικός Όμιλος Ξένων Γλωσσών ΓΡΑΨΑ(εφεξής Διοργανωτής) διοργανώνει προωθητική ενέργεια και προκηρύσσει διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS Η Τράπεζα προσφέρει στον πελάτη κάτοχο των καρτών που εκδίδει (εφεξής «Κάτοχος») την «Υπηρεσία Alpha alerts», η οποία αποτελεί υπηρεσία αποστολής γραπτών ενημερωτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ)

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) Νοµικό Πρόσωπο Επωνυµία Εταιρείας: Άτοµο Επικοινωνίας: Αριθµός Τηλεφώνου: Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Αριθµός Κινητού: Αριθµός Εγγραφής: Αριθµός ΦΠΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες...

Περιεχόμενα. 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... Περιεχόμενα 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 6 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Μέσω της διαδικτυακής πύλης του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕYΡΩΣYΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ Εισαγωγή H Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ("Κεντρική Τράπεζα") στο πλαίσιο της ευρύτερης ευθύνης της έναντι του αυξημένου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ CONFLICT OF INTEREST POLICY

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ CONFLICT OF INTEREST POLICY ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ CONFLICT OF INTEREST POLICY Το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο (νομοθεσία) που διέπει τις δραστηριότητες της εταιρείας «ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της Paixnidiaxl.gr

Όροι Χρήσης της Paixnidiaxl.gr Όροι Χρήσης της Paixnidiaxl.gr Εισαγωγή Στο δικτυακό τόπο www.paixnidiaxl.gr (από εδώ και στο εξής Ιστοσελίδα) μπορείτε να παίζετε παιχνίδια, να εγγραφείτε για το ενημερωτικό δελτίο και να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ιδιώτες πωλητές

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ιδιώτες πωλητές ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ιδιώτες πωλητές Απρίλιος 2013 2 Περιεχόμενα Προφίλ... 3 Γίνετε μέλος του podilato.net... 4 Εγγραφή / Είσοδος... 4 Ο Λογαριασμός Σας... 4 Στατιστικά... 4 Διαχείριση καταχωρήσεων... 4 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας 1. Η «Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας» παρέχεται από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Το πρόγραμμα «NEON ENERGY MEMBER s CARD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ» της εταιρείας ΡΑΜΠΙΛΛΙΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Όροι Χρήσης Εάν επιθυμείτε να κάνετε χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος all-about-sneakers.com, οφείλετε να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και αγορών όπως αυτοί εκτίθενται

Διαβάστε περισσότερα

e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ

e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα Πιστωτικού Ελέγχου e-mail: creditcontrol.gr@tnt.com Τηλέφωνο: 210-8905800

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ O παρών δικτυακός τόπος http: //www.playopap.gr ( εφεξής η «ιστοσελίδα»), ανήκει στην ΟΠΑΠ Α.Ε. και έχει ως στόχο την πληροφόρηση/ προσωπική ενημέρωση των συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ E-SHOP YOUNIQUE.GR

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ E-SHOP YOUNIQUE.GR ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ E-SHOP YOUNIQUE.GR Ο παρόν ιστότοπος («www.younique.gr») αποτελεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο ανήκει στην ατομική επιχείρηση με επωνυμία Νάσιου Νικόλαος, με Α.Φ.Μ. 120473910, ΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΡΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ BBSLA ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ RIME

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΡΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ BBSLA ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ RIME ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΡΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ BBSLA ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ RIME 1. ΠΕ ΙΟ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ 1.1 Η Συμφωνία Άδειας BlackBerry Solution ( BBSLA ) ισχύει για όλες τις διανομές (ελεύθερες και πληρωμένες) μέσω των Καταστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας»

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015), όπως ισχύει (ΦΕΚ Α 66, 30.6.2015 και ΦΕΚ Α 79, 14.7.2015) Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις 15 Ιουλίου 2015 1.

Διαβάστε περισσότερα

paysafecard: Online ασφαλείς πληρωμές

paysafecard: Online ασφαλείς πληρωμές Η ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι ένα σημαντικό θέμα - για κάθε χρήστη, καθώς και για την paysafecard. Οι αναφορές για περιστατικά απάτης κλονίζουν πολλούς πελάτες. Με το παρόν Δελτίο Ασφάλειας, θέλουμε να

Διαβάστε περισσότερα

Ανήλικος καταναλωτής: Ευκαιρίες, κίνδυνοι και μέσα προστασίας. Ομιλία Συνηγόρου του Καταναλωτή, κου Ευάγγελου Ζερβέα, στο Κολέγιο Αθηνών

Ανήλικος καταναλωτής: Ευκαιρίες, κίνδυνοι και μέσα προστασίας. Ομιλία Συνηγόρου του Καταναλωτή, κου Ευάγγελου Ζερβέα, στο Κολέγιο Αθηνών Ανήλικος καταναλωτής: Ευκαιρίες, κίνδυνοι και μέσα προστασίας Ομιλία Συνηγόρου του Καταναλωτή, κου Ευάγγελου Ζερβέα, στο Κολέγιο Αθηνών 30 Νοεμβρίου 2011 Εισαγωγή Καταναλωτής είναι κάθε άτομο, για το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή

Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή 4 απλά βήματα για να «μιλήσετε» με την επιχείρηση αποτελεσματικά Υποστήριξη και επικοινωνία: κλειδί της ικανοποίησης του Καταναλωτή Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή Σημείο εκκίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ

ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ IATRICA 1. Η Εταιρεία με την επωνυμία IATRICA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, με Α.Φ.Μ. 800542860, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ και Έδρα

Διαβάστε περισσότερα

EXTERNAL PRIVACY POLICY - 4 th ISACA ATHENS CHAPTER CONFERENCE (2014)

EXTERNAL PRIVACY POLICY - 4 th ISACA ATHENS CHAPTER CONFERENCE (2014) EXTERNAL PRIVACY POLICY - 4 th ISACA ATHENS CHAPTER CONFERENCE (2014) Version 1 Approved BoD 72 nd (#14) Effective from 24.09.2014 DOCUMENT HISTORY Version Effective from Approval 1 24.09.2014 BoD 72 nd

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ»

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ» Για το διαγωνισμό «Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ» που διοργανώνει η ΑΜΑΖΕ Α.Ε. που εφεξής καλείται με τεχνικό πάροχο την ιδία, ισχύουν τα κάτωθι: 1]

Διαβάστε περισσότερα

YourSMS User s Manual

YourSMS User s Manual YourSMS User s Manual Contents Πίνακας περιεχομένων Κεντρική οθόνη... 2 Αποστολές... 3 Αποστολή μοναδικού μηνύματος... 3 Αποστολή μαζικού μηνύματος σε ομάδα παραληπτών... 4 Αποστολή μαζικού προγραμματισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό έντυπο διαχείριση κινδύνων υγείας και ασφάλειας στο χώρο εργασίας

Πληροφοριακό έντυπο διαχείριση κινδύνων υγείας και ασφάλειας στο χώρο εργασίας Πληροφοριακό έντυπο διαχείριση κινδύνων υγείας και ασφάλειας στο χώρο εργασίας Αυτό το πληροφοριακό έντυπο παρέχει γενικές οδηγίες στα πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) που εκτελούν μια επιχείρηση ή αναλαμβάνων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών του emeis.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών παρέχεται «όπως είναι» και το emeis.gr αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Αμφισβήτησης Συναλλαγών με Κάρτα και Συχνές Ερωτήσεις

Διαδικασία Αμφισβήτησης Συναλλαγών με Κάρτα και Συχνές Ερωτήσεις Διαδικασία Αμφισβήτησης Συναλλαγών με Κάρτα και Συχνές Ερωτήσεις 1. Τι είναι η αμφισβήτηση συναλλαγών με κάρτα 2. Διαδικασία αμφισβήτησης με κάρτα 3. Κατανόηση των κανονισμών των Οργανισμών των Καρτών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ BLACKBERRY ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BLACKBERRY BUSINESS CLOUD SERVICES FOR MICROSOFT OFFICE 365 («το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ»)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ BLACKBERRY ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BLACKBERRY BUSINESS CLOUD SERVICES FOR MICROSOFT OFFICE 365 («το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ») ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ BLACKBERRY ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BLACKBERRY BUSINESS CLOUD SERVICES FOR MICROSOFT OFFICE 365 («το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ») ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Για να προσπελάσετε ή και χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ Ο.Δ.Ε.Ε.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ Ο.Δ.Ε.Ε. Α ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ο.Δ.Ε.Ε. ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ Ο.Δ.Ε.Ε. Η Ανάγκη Δημιουργία Μητρώου Δικαστικών Επιμελητών Ψηφιακές υπογραφές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Διαχειριστής Ιδρύματος

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Διαχειριστής Ιδρύματος Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής Διαχειριστής Ιδρύματος 1 Δημιουργία λογαριασμού και Είσοδος στο σύστημα Για να εγγραφείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα «Απέλλα» ως Διαχειριστής Ιδρύματος θα πρέπει να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα Σύστημα Διαχείρισης Εκπαίδευσης Εγχειρίδιο Χρήσης Εκπαιδευόμενου Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα τηλ.: 210-3689381, 210-3689354 fax:

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U e-shop Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Κατάλογος προϊόντων για πώληση Δυνατότητα δημιουργίας καταλόγου απεριόριστου αριθμού προϊόντων και κατηγοριών. Εμφάνιση χαρακτηριστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. επαγγελματίες πωλητές

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. επαγγελματίες πωλητές ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ επαγγελματίες πωλητές Απρίλιος 2013 2 Περιεχόμενα Προφίλ... 4 Βάλτε την επιχείρησή σας στο podilato.net... 5 Εγγραφή / Είσοδος... 5 Η Συνδρομή είναι δωρεάν!... 5 Ο Λογαριασμός Σας...

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ALPHA ALERTS» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ALPHA ALERTS» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ALPHA ALERTS» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ Η Τράπεζα προσφέρει στον πελάτη δικαιούχο ή συνδικαιούχο καταθετικού λογαριασμού (εφεξής «Δικαιούχος») την «Υπηρεσία Alpha Alerts» (εφεξής «Υπηρεσία»), η οποία αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Καταχώρησης Ονόματος Τομέα.eu

Όροι και Προϋποθέσεις Καταχώρησης Ονόματος Τομέα.eu Όροι και Προϋποθέσεις Καταχώρησης Ονόματος Τομέα.eu 1/17 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πίνακας Περιεχομένων...2 Ορισμοί...3 Αντικείμενο και Σκοπός...6 Εδάφιο 1. Επιλέξιμες απαιτήσεις...6 Εδάφιο 2. Η Αρχή της«εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Οι παρόντες όροι χρήσης ("Όροι") ισχύουν ανάμεσα σε εσάς ("Εσείς") και την Aegate Limited της Aegate Ltd, H9 The Courtyard, Melbourn Science Park, Melbourn, Herts, SG8 6HB,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ του Συνδέσμου Εταιριών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ)

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ του Συνδέσμου Εταιριών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ) ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ του Συνδέσμου Εταιριών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ) Άρθρο 1. Γενικές Αρχές 1.1 Ο Κώδικας Δεοντολογίας Εσωτερικός Κανονισμός (εφεξής Κώδικας Δεοντολογίας) περιέχει τις

Διαβάστε περισσότερα

Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual

Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 1 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ 2013. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Περιεχόμενα Σκοπός...

Διαβάστε περισσότερα

ΌΡΌΙ & ΠΡΌΫΠΌΘΕΣΕΙΣ. Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας.

ΌΡΌΙ & ΠΡΌΫΠΌΘΕΣΕΙΣ. Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας. ΌΡΌΙ & ΠΡΌΫΠΌΘΕΣΕΙΣ 1. ΧΡΗΣΗ ΙΣΤΌΣΕΛΙΔΑΣ 1.1. ΣΚΌΠΌΣ ΙΣΤΌΣΕΛΙΔΑΣ Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας. Πριν από την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας και την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) Δεκέμβριος 2011 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) Έχοντας υπόψη αφενός ότι η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΕΣΔΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΕΣΔΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΕΣΔΥ Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας παρέχει στους φοιτητές των Τμημάτων της, υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Mail Server της πλατφόρμας e-school. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Sony Mobile Communications AB Nya Vattentornet, SE-22188 Lund της Σουηδίας για το «XPERIA ICAN» Web App.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Sony Mobile Communications AB Nya Vattentornet, SE-22188 Lund της Σουηδίας για το «XPERIA ICAN» Web App. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Sony Mobile Communications AB Nya Vattentornet, SE-22188 Lund της Σουηδίας για το «XPERIA ICAN» Web App. ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ.- ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα