Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων"

Transcript

1 Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Πεδίο εφαρμογής και συναίνεση Η Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων περιγράφει την συλλογή, χρήση, διατήρηση, αποκάλυψη και προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Ισχύει και εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα Catepool όπου η γνωστοποίηση περί πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων εμφανίζεται, και σε οποιαδήποτε εφαρμογή, υπηρεσία Catepool ή εργαλείο μέσω του οποίου γίνεται γνωστοποίηση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων, ανεξάρτητα από τον τρόπο πρόσβασης ή χρήσης, ακόμα και μέσω κινητών συσκευών. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας ή/και κάνοντας εγγραφή στην Catepool, αποδέχεστε τους όρους της παρούσας Πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων, τους όρους χρήσης και συναινείτε στην συλλογή, χρήση, διατήρηση, αποκάλυψη και προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από εμάς, όπως περιγράφεται στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Εάν δεν μας παρέχετε τις πληροφορίες που χρειάζονται μπορεί να μην είμαστε σε θέση να παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες μας προς εσάς. Συμβάλλεστε με την CATEPOOL TRADING Ltd, Βασιλίσσης Φρειδερίκης 10, 1066 Λευκωσία, Κύπρος. Η εταιρεία με την οποία συνάπτετε σύμβαση είναι ο διαχειριστής των δεδομένων σας, και είναι υπεύθυνη για τη συλλογή, χρήση, αποκάλυψη και την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών, σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα προστασίας της ιδιωτικής ζωής, καθώς και βάση κάθε εθνικό δίκαιο. Ο διαχειριστής των δεδομένων σας, μπορεί να μεταφέρει δεδομένα σε άλλα μέλη της εταιρικής οικογένειας της Catepool Trading Ltd όπως περιγράφονται στην παρούσα συμφωνία. Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να επεξεργαστούν και να διατηρηθούν στους διακομιστές μας, στην ΕΕ και όπου αλλού στον κόσμο βρίσκεται η βάση δεδομένων μας. Προσωπικά δεδομένα Προσωπικά δεδομένα είναι τα δεδομένα που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν το συγκεκριμένο πρόσωπο, βάση αυτών ή από άλλα δεδομένα που έχει πρόσβαση η Catepool Trading Ltd. Δε θεωρούμε προσωπικά δεδομένα τα δεδομένα που έχουν γίνει ανώνυμα, ή επεξεργαστεί ώστε να μη μπορεί να γίνει αναγνώριση ενός ατόμου ακόμη και σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες. Αλλαγές στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Ενδέχεται να γίνει οποιαδήποτε τροποποίηση σε αυτή την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων με την ανάρτηση των νέων ορών στο site μας. Κάθε τροποποιημένος ή νέος όρος τίθεται σε ισχύ 30 ημέρες μετά την ανάρτηση του. Κάθε τροποποίηση θα γνωστοποιείται μέσω του κέντρου μηνυμάτων της Catepool, ή/και μέσω .

2 Πρότυπα Η Catepool Trading Ltd. ακολουθεί τα Παγκόσμια πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ανεξάρτητα από το πού συλλέγονται, επεξεργάζονται ή διατηρούνται εντός μελών της εταιρικής μας οικογένειας. Αντιμετωπίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε όλους τους χώρους της εταιρικής οικογένειάς μας σύμφωνα με τα πρότυπα προστασίας της ιδιωτικής ζωής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συλλογή Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε, και διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και των συσκευών (συμπεριλαμβανομένων και των κινητών συσκευών) που ενδέχεται να χρησιμοποιήσετε όταν: κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας, ανοίξετε λογαριασμό σε εμάς, μας δώσετε στοιχεία μέσω φόρμας σε κάποια ιστοσελίδα μας, ενημερώσετε ή προσθέσετε τα στοιχεία που μας έχετε δώσει, όταν παίρνετε μέρος σε φόρουμ συζήτησης, όταν έχετε κάποια διαφορά και επικοινωνείτε να τη λύσετε, ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Τα προσωπικά δεδομένα που ενδέχεται να συλλέξουμε περιλαμβάνουν τα παρακάτω: Προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας ή τη δημιουργία λογαριασμού και εγγραφή σας. Πληροφορίες που αποκαλύπτουν το όνομα σας, τη διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου ή και , όταν κάνετε εγγραφή. Δεδομένα που μας παρέχετε κατά τη διάρκεια συναλλαγών πώλησης ή αγοράς ή άλλα δεδομένα που ενδέχεται να δημιουργηθούν ως αποτέλεσμα συναλλαγής. Άλλο περιεχόμενο που έχετε δημιουργήσει ή/και που συνδέεται με το λογαριασμό σας, όπως η προσθήκη προϊόντων στη λίστα επιθυμιών σας. Οικονομικές πληροφορίες (όπως αριθμός πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού) που συνδέονται με κάποια συναλλαγή. Διεύθυνση αποστολής, χρέωσης/τιμολόγησης καθώς και άλλα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά, αποστολή ενός προϊόντος, καθώς και δεδομένα που θα απαιτηθούν για εκτελωνισμό (όπως Α.Φ.Μ.) και για εντοπισμό/παρακολούθησης αποστολής. Σε κάποιες περιπτώσεις όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, ενδέχεται να αποκαλύψετε ηλικία, φύλο, ενδιαφέροντα, και προτιμήσεις. Ανάλογα με το προϊόν που πουλάτε ή αγοράζετε, ενδέχεται να προσκομίσετε σαρωμένα αντίγραφα πιστοποιητικών ταυτοποίησης (όπως ταυτότητα, διαβατήριο, ή άδεια οδήγησης), κάρτες αεροπορικών μιλίων, και ταξιδιωτικά κουπόνια. Ενδέχεται να δώσετε στοιχεία μέσω φόρμας σε κάποια ιστοσελίδα μας, ενημερώσετε ή προσθέσετε τα στοιχεία που μας έχετε δώσει, όταν παίρνετε μέρος σε φόρουμ συζήτησης, όταν έχετε κάποια διαφορά και επικοινωνείτε να τη λύσετε, ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

3 Πρόσθετα δεδομένα που υποχρεούμαστε ή/και είμαστε εξουσιοδοτημένοι από τα ισχύοντα εθνικά δίκαια να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε, για την ταυτοποίηση ή/και αναγνώρισή σας, ή για να επιβεβαιώσουμε τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε αυτόματα όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή κατά τη δημιουργία λογαριασμού και εγγραφή σας. Συγκεντρώνουμε πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδρασή σας με τις υπηρεσίες μας, τις διαφημιστικές προτιμήσεις σας, και την επικοινωνία σας με εμάς. Αυτές τις πληροφορίες τις συλλέγουμε μέσω των συσκευών (συμπεριλαμβανομένου και των κινητών) όταν κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας, ανοίξετε λογαριασμό σε εμάς, μας δώσετε στοιχεία μέσω φόρμας σε κάποια ιστοσελίδα μας, ενημερώσετε ή προσθέσετε τα στοιχεία που μας έχετε δώσει, όταν παίρνετε μέρος σε φόρουμ συζήτησης, όταν έχετε κάποια διαφορά και επικοινωνείτε να τη λύσετε, ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: ταυτότητα της συσκευής ή το μοναδικό αναγνωριστικό, τον τύπο της συσκευής, το αναγνωριστικό για τη διαφήμιση, καθώς και το μοναδικό διακριτικό της συσκευής. Γεωγραφικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών τοποθεσίας σας μέσω της κινητής συσκευής σας. Έχετε υπόψη σας πως μπορείτε να ελέγξετε/καταργήσετε τις υπηρεσίες εντοπισμού ανά πάσα στιγμή μέσω του μενού ρυθμίσεων της συσκευής σας. Πληροφορίες υπολογιστή και σύνδεσης, όπως στατιστικά σχετικά με τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί, κίνηση από και προς τις ιστοσελίδες, την παραπομπή URL, δεδομένα διαφήμισης, τη διεύθυνση IP σας, το ιστορικό περιήγησης και πληροφορίες καθώς επίσης και τις συνδέσεις σας στο διαδίκτυο. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε με τη χρήση cookies, web beacons, ή/και άλλων τεχνολογιών. Χρησιμοποιούμε cookies, web beacons, μοναδικά αναγνωριστικά, και παρόμοιες τεχνολογίες για να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τις σελίδες που επισκέπτεστε, τις συνδέσεις που επιλέγετε, καθώς και για άλλες ενέργειες σας εντός των υπηρεσιών μας, στο πλαίσιο περιεχομένου διαφήμισης ή . Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από άλλες πηγές: Ενδέχεται να συμπληρώσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από τρίτους, και να τις προσθέσουμε στις πληροφορίες του λογαριασμού σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε δημογραφικές πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο κοινό, πρόσθετες πληροφορίες επικοινωνίας, πληροφορίες πιστωτικού ελέγχου, πληροφορίες από πιστωτικά ιδρύματα, όπως επιτρέπεται από τα εκάστοτε εθνικά δίκαια. Ενδέχεται να σας επιτραπεί να μοιραστείτε πληροφορίες με ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ή να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους δικτύωσης για να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας ή να συνδεθείτε στο λογαριασμό μέσω των αντίστοιχων ιστότοπων.

4 Αυτοί οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να μας δώσουν αυτόματα την πρόσβαση σε ορισμένα προσωπικά δεδομένα σας που διατηρούν. Αν μας παρέχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε ιστότοπο με περιεχόμενο βίντεο, τότε μας εξουσιοδοτείτε να διαμοιράσουμε το βίντεο σας ή να αποκτήσουμε πληροφορίες σχετικά με την προβολή του βίντεο σας από άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης για τουλάχιστον δύο έτη ή μέχρι να αποσύρετε της εξουσιοδότησή σας. Μπορείτε να ελέγξετε τις προσωπικές πληροφορίες στις οποίες μας δίνετε πρόσβαση, και τα δικαιώματα που μας χορηγείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τις ρυθμίσεις του εκάστοτε ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης. Συσχετίζοντας έναν λογαριασμό σας σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης με το λογαριασμό σας σε μας, και εξουσιοδοτώντας μας να έχουμε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες, συμφωνείτε ότι ενδέχεται να συλλέξουμε και να διατηρήσουμε αυτές τις πληροφορίες, σύμφωνα με αυτή την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Για να μας δώσετε πληροφορίες για τρίτο πρόσωπο, πρέπει να έχετε τη συγκατάθεσή του. Επίσης οφείλετε να τους ενημερώσετε, για τον τρόπο με τον οποίο τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται, χρησιμοποιούνται, αποκαλύπτονται, και διατηρούνται με βάση την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Χρήση και διατήρηση Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για: να παρέχουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, για να σας παρέχουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία στους ιστότοπους μας (προσφέροντας σας υπηρεσίες και προϊόντα που ενδεχομένως σας αρέσουν), να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το λογαριασμό σας και τις υπηρεσίες μας, να σας παρέχουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις, και να ανιχνεύουμε, προλαμβάνουμε, διερευνούμε, και να ελαχιστοποιούμε δόλιες ή παράνομες ενέργειες. Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε και να διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία ως εξής: Παροχή, αναβάθμιση και εξατομίκευση των υπηρεσιών μας. Να παρέχουμε πρόσβαση και χρήση στις υπηρεσίες μας. Να προσφέρουμε περιεχόμενο το οποίο περιέχει προϊόντα υπηρεσίες που ενδέχεται να σας αρέσουν. Παρακολούθηση της λίστας επιθυμιών σας. Να σας παρέχουμε πρόσβαση στο ιστορικό αγορών σας, και αλλά πεδία. Να προσαρμόζουμε, και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Να σας παρέχουμε και άλλες υπηρεσίες οι οποίες έχουν ζητηθεί από εσάς μέσω της συλλογής πληροφοριών. Ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν πληροφορίες με βάση τη γεωγραφική θέση, για να σας παρέχουμε υπηρεσίες ανάλογα την περιοχή (όπως η διαφήμιση, η αναζήτηση αποτελεσμάτων, καθώς και άλλο εξατομικευμένο περιεχόμενο).

5 Επικοινωνία σχετικά με το λογαριασμό σας παροχή εξυπηρέτησης πελατών. Για ειδοποιήσεις σχετικά με το τον λογαριασμό σας, αντιμετώπιση προβλημάτων σχετικά με το λογαριασμό σας, για επίλυση μιας διαφοράς/αμφισβήτησης, για είσπραξη προμηθειών ή οφειλών, για δημοσκοπήσεις μέσω ερευνών ή ερωτηματολογίων ή ότι είναι απαραίτητο για να σας παρέχουμε ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών. Όταν είναι απαραίτητο για να εφαρμόσουμε τους όρους χρήσης μας, την ισχύουσα εθνική νομοθεσία, καθώς και οποιαδήποτε συμφωνία άλλη μπορεί να έχουμε μαζί σας. Γι αυτούς τους σκοπούς ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω , τηλεφώνου, γραπτού μηνύματος, ή ταχυδρομικά. Σε περίπτωση τηλεφωνικής επικοινωνίας, για τη διασφάλιση της ποιότητας, ενδέχεται να γίνει χρήση ηχογραφημένου μηνύματος, και γραπτών μηνυμάτων, όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης. Ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις μηνυμάτων ή δεδομένων από τον πάροχο σας. Εξατομίκευση των επικοινωνιών διαφήμισης και προώθησης. Εξατομίκευση, μέτρηση και βελτίωση της διαφήμισης μας, προσαρμοσμένες στις δικές σας προτιμήσεις. Επικοινωνία μαζί σας μέσω , τηλεφώνου, ή γραπτού μηνύματος για προώθηση ειδικών προσφορών, ενημέρωση σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας, καθώς και για υπηρεσίες της εταιρικής μας οικογένειας. Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας που μας έχετε προσκομίσει για να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω , γραπτού μηνύματος SMS ή/και μέσω τηλεφώνου, εάν έχετε συναινέσει σε τέτοιου είδους επικοινωνία. Ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις μηνυμάτων ή δεδομένων από τον πάροχο σας.. Να παρέχουμε στοχευμένη προώθηση, αναβάθμιση υπηρεσιών, και προσφορές με βάση τις προτιμήσεις σας. Αποτροπή, ανίχνευση, ελαχιστοποίηση και διερεύνηση δόλιων και παράνομων ενεργειών. Αποτροπή, ανίχνευση, ελαχιστοποίηση, και διερεύνηση απάτης, παραβιάσεις ασφαλείας, δυνητικά απαγορευμένες ή παράνομες ενέργειες. Εφαρμογή της Πολιτικής μας προστασίας προσωπικών δεδομένων, των όρων χρήσης μας, καθώς και των λοιπών όρων μας. Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είναι αναγκαίο και πρόσφορο για τις δραστηριότητές μας. Επιπλέον, ενδέχεται να διατηρήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες από κλειστούς λογαριασμούς για τη συμμόρφωση της εκάστοτε εθνικής νομοθεσίας, την πρόληψη της απάτης, τη συλλογή τυχόν οφειλών, την επίλυση των διαφορών/αμφισβητήσεων, την αντιμετώπιση προβλημάτων, να διευκολύνει κάθε έρευνα, να εφαρμόσουμε τους όρους χρήσης μας και να πάρουμε άλλα μέτρα που επιτρέπονται ή

6 απαιτούνται από την ισχύουσα εθνική νομοθεσία. Όταν δεν είναι πλέον απαραίτητο για μας να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα διαγράφουμε με ασφαλή τρόπο σύμφωνα με τις πολιτικές μας. Επιλογή Είσαστε σε θέση να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να σας προωθήσουμε διαφημιστικό υλικό, καθώς επίσης για το αν επιθυμείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας. Προώθηση Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε προωθητικό υλικό, μπορείτε να διαγραφείτε από την υπηρεσία, επιλέγοντας τον σχετικό υπερσύνδεσμο του που λάβατε, και τροποποιώντας τις ρυθμίσεις στο λογαριασμό σας. Δεν πουλάμε, ή νοικιάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για προωθητικές ενέργειες χωρίς τη δική σας συναίνεση. Διαφήμιση Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε στοχευμένα διαφημιστικά προγράμματα, μπορείτε να διαγραφείτε ακολουθώντας τις οδηγίες στην εν λόγο διαφήμιση, ή απευθείας μέσω της επιλογής CustomAd. Το αποτέλεσμα θα είναι να παύσουν οι στοχευμένες διαφημίσεις, αλλά θα εξακολουθούμε να συλλέγουμε πληροφορίες για συγκεκριμένους σκοπούς όπως χρήση, έρευνα, ανάλυση καθώς και για εσωτερικές διαδικασίες. Επίσης δεν επιτρέπουμε σε τρίτους να ανιχνεύουν, συλλέγουν, ή/και να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφημιστικό σκοπό, χωρίς την έγκριση σας. Σύνδεση Όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας στις υπηρεσίες μας, ενδέχεται να σας δώσουμε την επιλογή να μείνετε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Εάν χρησιμοποιείτε δημόσιο υπολογιστή, ή υπολογιστή τον οποίο μοιράζεστε με τρίτους, σας συμβουλεύουμε να μην μένετε συνδεδεμένοι, ή/και να επιλέγετε ιδιωτική περιήγηση (private browsing). Εσείς, ή άλλος χρήστης του υπολογιστή, θα έχει πρόσβαση, θα βλέπει το μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού σας, και θα αλληλοεπιδρά όσο είστε συνδεδεμένος, χωρίς περαιτέρω έγκριση από εμάς. Ενέργειες που ενδέχεται να γίνουν από εσάς ή άλλο χρήστη του υπολογιστή: Αγορά ή ανάρτηση αγγελίας πώλησης και αιτήματος αγοράς. Αγορά κάποιου προϊόντος με PayPal χρησιμοποιώντας faster checkout (εάν είναι ενεργή η επιλογή στο λογαριασμό σας) Πρόσβαση στην ιστοσελίδα My Catepool Πρόσβαση ή/και επεξεργασία της λίστας επιθυμιών Πρόσβαση στο ιστορικό συναλλαγών

7 Διεξαγωγή ενεργειών ύστερα από συμφωνία πώλησης όπως, ακύρωση συναλλαγών, υποβολή αιτημάτων αμφισβήτησης. Σε περίπτωση που θελήσετε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, το user ID, να ενημερώσετε το λογαριασμό σας, ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια δεν αναφέρεται παραπάνω, θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας, ή ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, όπως η αποστολή κωδικού μιας χρήσης μέσω ή μηνύματος (SMS), που θα χρειαστεί να εισάγετε για να συνεχίσετε. Απόσυρση συγκατάθεσης Eαν αποσύρετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών, ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας, και ίσως να μην είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας καθώς και στην υποστήριξη που προσφέρουμε στους χρήστες μας, στο πλαίσιο αυτής της Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και τους όρους χρήσης. Πρόσβαση Προσπαθούμε ώστε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε να είναι ακριβής και ενημερωμένα, όπως επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτά για να τα διορθώνετε και να τα ενημερώνετε. Αυτό περιλαμβάνει τα παρακάτω: Μπορείτε να δείτε, και να αλλάξετε τις προσωπικές σας πληροφορίες όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας. Σας παρακαλούμε να διορθώσετε/ενημερώσετε αμέσως τα στοιχεία σας σε περίπτωση που αλλάξουν, ή δεν είναι ακριβής. Σε περίπτωση που κάνετε δημόσιες αναρτήσεις, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να τα τροποποιήσετε ή να τα αφαιρέσετε. Κατόπιν αιτήματος σας, θα διαγράψουμε το λογαριασμό σας και θα αφαιρέσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας και σύμφωνα με τους εθνικούς ισχύοντες νόμους. Θα σεβαστούμε κάθε δικαίωμα σας να έχετε πρόσβαση, να διαγράψετε, ή να αλλάξετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να ζητήσετε πρόσβαση και να ενημερωθείτε για πιθανές χρεώσεις, εάν και εφόσον το επιτρέπουν οι εθνικοί νόμοι, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ακολουθώντας τις οδηγίες στο πεδίο της επικοινωνίας. Ακόμα και αν έχετε θεσπισμένο δικαίωμα πρόσβασης, τροποποίησης και διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων, μπορούμε να αποτρέψουμε την πρόσβαση, ή να αρνηθούμε την τροποποίηση, διαγραφή τους σε κάποιες περιπτώσεις σύμφωνα με τους εφαρμοζόμενους εθνικούς νόμους. Σε κάθε περίπτωση θα αιτιολογήσουμε το λόγω. Αποκάλυψη Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλα μέλη της εταιρικής μας οικογένειάς ή σε τρίτους. Αυτό ενδέχεται να είναι αναγκαίο για να σας παρέχουμε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, για τη συμμόρφωσή μας με τις νομικές υποχρεώσεις μας, για να εφαρμόσουμε τους όρους χρήσης μας, για τη διευκόλυνση των προωθητικών και

8 διαφημιστικών ενεργειών μας, ή για την αποτροπή, την ανίχνευση, ελαχιστοποίηση και την διερεύνηση δόλιων ή παράνομων δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τις υπηρεσίες μας. Ελαχιστοποιούμε το πλήθος των προσωπικών δεδομένων που αποκαλύπτουμε σε αυτά που είναι άκρως σχετικά και απαραίτητα για την επίτευξη του συγκεκριμένου σκοπού. Όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, δεν αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για δικούς τους προωθητικούς και διαφημιστικούς σκοπούς, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στους παρακάτω και για τους παρακάτω σκοπούς: Σε μέλη της εταιρικής οικογένειας της Catepool Trading Ltd.: παροχή περιεχομένου και υπηρεσιών (όπως εγγραφή, συναλλαγές, και εξυπηρέτηση πελατών) για την ανίχνευση και αποτροπή πιθανών δόλιων και παράνομων πράξεων, παραβίαση των όρων χρήσης, και για παραβιάσεις ασφαλείας. παροχή εξατομικευμένης διαφήμισης. καθοδήγηση αποφάσεων που αφορούν τα προϊόντα, τις ιστοσελίδες, τις εφαρμογές, τις υπηρεσίες, τα εργαλεία και τις επικοινωνίες προώθησης. Τα μέλη της εταιρικής μας οικογένειας θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα, και θα επικοινωνήσουν για την προώθηση προϊόντων μόνο εάν έχετε συναινέσει για τέτοιου είδους επικοινωνίες. Σε πάροχους υπηρεσιών και συνεργαζόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα Τρίτοι πάροχοι που μας βοηθούν στην παροχή των υπηρεσιών μας, συναλλαγών πληρωμής, στην στοχευμένη διαφήμιση, στην αποτροπή, ανίχνευση, διερεύνηση και ελαχιστοποίηση πιθανών παράνομων ενεργειών, σε παραβιάσεις των όρων χρήσης ή/και σε παραβιάσεις ασφαλείας, στην είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών, σε προγράμματα ανταμοιβών, στην έκδοση πιστωτικών καρτών με τα διακριτικά μας, καθώς και σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Συνεργαζόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που ενδέχεται να σας προσφέρουν χρηματοοικονομικά προϊόντα, περιεχόμενο και υπηρεσίες (όπως εγγραφή, συναλλαγές και υποστήριξη πελατών). Αυτά τα συνεργαζόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα και θα επικοινωνήσουν για την προώθηση προϊόντων μόνο εάν έχετε αιτηθεί τις υπηρεσίες τους. Η επιβολή του νόμου, νόμιμες διαδικασίες, και όπως επιτρέπεται από τον νόμο. Για να πληροί τις νομικές απαιτήσεις μας, να εφαρμόζουμε τους όρους χρήσης, ανταποκρίνεται σε ισχυρισμούς ότι μια ανάρτηση ή άλλο περιεχόμενο παραβιάζει τα δικαιώματα των άλλων, ή να προστατεύει τα δικαιώματα κάποιου, ή την περιουσία ή/και την ασφάλεια του. Σε υπηρεσίες επιβολής του νόμου ή κυβερνητικές οργανώσεις, σε εξουσιοδοτημένους τρίτους, σε επιβεβαιωμένο αίτημα που σχετίζεται με έρευνα ή κατηγορία ή υπόνοια παράνομης δραστηριότητας, ή κάθε άλλης δραστηριότητας

9 που μπορεί να εκθέσει εμάς, εσάς, ή οποιοδήποτε άλλο από τους χρήστες μας σε νομικής ευθύνη. Θα αποκαλύψουμε μόνο πληροφορίες που κρίνουμε σχετικές με την έρευνα, όπως όνομα, πόλη, νομό, ταχυδρομικό κώδικα, αριθμό τηλεφώνου, , διεύθυνση IP, ιστορικό ονόματος χρήστη, καταγγελίες απάτης και αμφισβήτησης, καθώς και ιστορικό συναλλαγών, καταχωρήσεων και αναρτήσεων. Σε πιστωτικούς οργανισμούς ή γραφεία εξουσιοδοτημένα από την ισχύουσα εθνική νομοθεσία. Σε τρίτα μέρη που εμπλέκονται σε μια νομική διαδικασία, αν μας προσκομίσουν ένταλμα, δικαστική απόφαση ή παρόμοια νομική διαδικασία, ή εάν αλλιώς πιστεύουμε καλόπιστα ότι η αποκάλυψη των πληροφοριών είναι απαραίτητη για την πρόληψη επικείμενης σωματικής βλάβης ή οικονομικής απώλειας ή εικαζόμενης παράνομης δραστηριότητας. Σε άλλους χρήστες Catepool όπως μας έχετε εξουσιοδοτήσει εσείς ή από τη δική σας χρήση των υπηρεσιών μας. Όταν συναλλασσόμαστε με έναν άλλο χρήστη, ο άλλος χρήστης ενδέχεται να ζητήσει, και ενδέχεται να του δοθούν πληροφορίες σχετικά με εσάς απαραίτητές για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, όπως το όνομα σας, το διακριτικό χρήστη σας, , στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση τιμολόγησης και αποστολής, αριθμό κάρτας επιβράβευσης αεροπορικών μιλίων, ή άλλες πληροφορίες που χρειάζονται για την προώθηση της αξιοπιστίας και ασφάλειας της συναλλαγής. Εάν μια συναλλαγή αποτύχει, ή αργότερα θεωρηθεί άκυρη, ενδέχεται να δοθούν στον άλλο χρήστη στοιχεία της αποτυχημένης συναλλαγής. Ο άλλος χρήστης απαγορεύεται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα σας για λόγους που δε σχετίζονται με τη συναλλαγή, όπως για προώθηση ή διαφήμιση, εκτός εάν έχετε ρητά συναινέσει. Η άμεση επικοινωνία με τους χρήστες μας παραβιάζουν τους όρους χρήσης μας. Αποκάλυψη δεδομένων στην PayPal Inc. και την εταιρική της οικογένεια. Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στην PayPal Inc. και την εταιρική της οικογένεια για τους ακολούθους σκοπούς: Για να αποτρέψουμε, ανιχνεύσουμε, ελαχιστοποιήσουμε, και ερευνήσουμε ενδεχόμενες παράνομες ενέργειες, απάτη ή/και παραβιάσεις ασφαλείας, καθώς και για αξιολόγηση και διαχείριση κινδύνου, συμπεριλαμβανομένης της ειδοποίησης σας αν ανιχνευθούν δόλιες ενέργειες στους λογαριασμούς σας στο Catepool ή την PayPal. Για την εξυπηρέτηση πελατών, συμπεριλαμβανομένης και της παροχής βοήθειας σε περίπτωση αμφισβήτησης (πχ χρεώσεων, ή συναλλαγών) Για να διευκολυνθεί η επεξεργασία των καρτών πληρωμής όταν πληρώνετε στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας με κάρτα πληρωμής και χρησιμοποιούμε το PayPal για να επεξεργαστούμε την πληρωμή σας. Για να διευκολύνουμε την αποστολή και τις σχετικές υπηρεσίες για αγορές των οποίων η συναλλαγή διεκπεραιώθηκε μέσω PayPal.

10 Αλλαγή ιδιοκτησίας Αν επρόκειτο να συγχωνευθούμε ή να αποκτηθούμε από άλλη εταιρεία, ενδέχεται να μοιραστούμε δεδομένα με την εταιρεία σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων. Σε περίπτωση που συμβεί ένα τέτοιο γεγονός, θα απαιτήσουμε η νέα συνδυασμένη οντότητα να ακολουθήσει την παρούσα Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν τα προσωπικά σας δεδομένα πρέπει να συλλεχθούν, χρησιμοποιηθούν, αποκαλυφθούν ή διατηρηθούν για σκοπούς που δε καλύπτονται από αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, θα λάβετε προηγούμενη ειδοποίηση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους νέους σκοπούς. Ασφάλεια Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιώντας τεχνικά και διοικητικά μέτρα ασφαλείας ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος της απώλειας, κακής χρήσης, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, αποκάλυψης και μεταβολής. Μερικοί από τους τρόπους προστασίας είναι τα τείχη προστασίας (firewalls), η κρυπτογράφηση δεδομένων, φυσικούς ελέγχους εισόδου στα κέντρα δεδομένων μας, καθώς και έλεγχος εξουσιοδότησης πρόσβασης στα δεδομένα. Εάν πιστεύετε ότι ο λογαριασμός σας έχει υποστεί κατάχρηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Σημαντικές πληροφορίες Αυτή η ενότητα περιγράφει κάποιες πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών μας. Είναι μερικές ακόμα σημαντικές πληροφορίες προσωπικών δεδομένων που αφορούν τη χρήση των υπηρεσιών μας που πρέπει να καλύψουμε: Όταν μοιράζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα στις ιστοσελίδες ή εφαρμογές μας Τι συμβαίνει; Το όνομα χρήστη σας εμφανίζεται σε όλο το Catepool και είναι διαθέσιμο στο κοινό. Είναι συνδεδεμένο με όλη την δραστηριότητά σας στο Catepool. Για να προστατεύσουμε την ιδιωτικοτητά σας, επιτρέπουμε μόνο περιορισμένη πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας, αποστολής, και οικονομικού περιεχομένου άλλων χρηστών, όπως χρειάζεται για να διευκολύνονται οι συναλλαγές σας και να συλλέγονται οι πληρωμές. Ωστόσο, οι χρήστες που συναλλάσσονται μεταξύ τους, ενδέχεται να έχουν πρόσβαση ο ένας στα στοιχεία του άλλου όπως, όνομα, όνομα χρήστη, ταυτότητα/διαβατήριο/άδεια οδήγησης, αριθμό κάρτας επιβράβευσης αεροπορικών μιλίων, καθώς και άλλα στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής. Πως να χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες που λαμβάνετε στο Catepool Όταν συναλλάσσεστε με άλλο χρήστη, σας δίνουμε πρόσβαση ή ενδέχεται να σας παρέχουμε τα προσωπικά δεδομένα του άλλου χρήστη (όπως, όνομα, όνομα χρήστη, , στοιχεία επικοινωνίας, ταυτότητα/διαβατήριο/άδεια οδήγησης, αριθμό κάρτας επιβράβευσης αεροπορικών μιλίων, διεύθυνση τιμολόγησης και αποστολής) για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας.

11 Τα προσωπικά δεδομένα στα οποία έχετε πρόσβαση, επιτρέπεται να τα χρησιμοποιήσετε μόνο για σκοπούς που αφορούν τις συναλλαγές σας ή άλλες υπηρεσίες στο Catepool (όπως, αποστολές, αμφισβητήσεις, παράπονα απάτης), και ύστερα τα σχετικά δεδομένα πρέπει να διαγράφονται. Η χρήση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών, στα οποία έχετε πρόσβαση, για οποιοδήποτε άλλο σκοπό παραβιάζει τους όρους χρήσης. Ανεπιθύμητα ή απειλητικά Δεν ανεχόμαστε κατάχρηση των υπηρεσιών μας. Δεν έχετε δικαίωμα να προσθέσετε χρήστες στη λίστα αποστολής σας ( ή ταχυδρομική), να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου, ή να αποστείλετε μηνύματα (sms) για εμπορικούς σκοπούς, ακόμα και αν αγόρασαν από εσάς οτιδήποτε, εκτός αν ο χρήστης σας έχει δώσει τη ρητή συγκατάθεση του. Η αποστολή ανεπιθύμητων ή απειλητικών είναι εναντίον των όρων χρήσης. Για να καταγγείλετε spam ή spoof s, παρακαλώ προωθήστε τα εν λόγω στο ή Προστασία ανηλίκων Οι ιστοσελίδες μας απευθύνονται στο ευρύ κοινό και οι υπηρεσίες μας δεν προορίζονται για παιδιά κάτω των 13 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώση μας πληροφορίες από χρήστες αυτών των ηλικιών. Πολιτικές Προστασίας Προσωπικών δεδομένων τρίτων Αυτή η Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων αφορά τη χρήση και την αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε από εσάς. Εάν αποκαλύψετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους ή αν μεταφερθείτε σε άλλο ιστότοπο, τότε θα ισχύσουν οι δικές τους πολιτικές και πρακτικές. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ιδιωτικότητα ή την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας, από τη στιγμή που θα τα αποκαλύψετε σε τρίτους, και γι αυτό σας συμβουλεύουμε να αξιολογείτε τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφαλείας των εμπορικών σας εταίρων, πριν συναλλαχθείτε και πριν αποφασίσετε να μοιραστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό ισχύει ακόμα και αν τα άτομα αυτά (τρίτοι) με τους οποίους μοιράζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα είναι χρήστες του Catepool, είτε αγοράζουν είτε πωλούν στις ιστοσελίδες μας. Ερωτήσεις και παράπονα Εάν έχετε ερωτήσεις, ή παράπονα σχετικά με την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή σχετικά με τους τρόπους χειρισμού, μπορείτε να επικοινωνήσετε γραπτώς στο τμήμα προστασίας προσωπικών δεδομένων (Privacy department). Προς: Catepool Trading Ltd, Υπ όψιν: Legal Privacy Department, Βασιλίσσης Φρειδερίκης 10, Τζάκι Κώρτ, 1066 Λευκωσία, Κύπρος. Εξυπηρέτηση πελατών Εάν χρειαστείτε περαιτέρω βοήθεια ή έχετε ερωτήσεις, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πολιτική Απορρήτου (07/2016)

Πολιτική Απορρήτου (07/2016) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πολιτική Απορρήτου (07/2016) Η CELLebrate είναι μια ιδιωτική εταιρεία με βάση το Ισραήλ, με κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη διεύθυνση Box Office 211, Kiryat Chayim, Haifa. Η

Διαβάστε περισσότερα

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Η παρούσα ιστοσελίδα λειτουργείται από την Plus500CY Ltd ( εμείς, εμάς ή δικό μας ). Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά.

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά. Πολιτική Απορρήτου Η ιστοσελίδα μας Dietbook.gr έχει δεσμευτεί να διατηρήσει ένα υψηλό πρότυπο, ώστε να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Στο τμήμα «Πολιτική Απορρήτου» θα θέλαμε να μοιραστούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η FEVE είναι ταγμένη στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας και στη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικότητας. Ευελπιστούμε ότι η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Ιδιωτικότητας

Δήλωση Ιδιωτικότητας Δήλωση Ιδιωτικότητας Ισχύς: 30/9/2013 Τελευταία Ενημέρωση την: 23/10/2015 Η Nestlé Ελλάς Α.Ε. (εφεξής η Nestlé ) δεσμεύεται να προστατεύσει την ιδιωτικότητά σας και να διαφυλάξει την εμπιστοσύνη που δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

στιγμή διαθέσιμη για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστείτε στη διαδικασία ανταλλαγής και παροχής πληροφοριών.

στιγμή διαθέσιμη για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστείτε στη διαδικασία ανταλλαγής και παροχής πληροφοριών. Δήλωση Απορρήτου Η προστασία του απορρήτου σας είναι σημαντική για την Εταιρεία. Γι αυτό και έχουμε αναπτύξει μια Δήλωση Απορρήτου η οποία καλύπτει το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, αποκαλύπτουμε, μεταβιβάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Απορρήτου Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Plus500 Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της διαφύλαξης των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών των

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου της Fon

Πολιτική Απορρήτου της Fon Πολιτική Απορρήτου της Fon Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015 1. Δεδομένα εγγραφής Κατά την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Fon ενδέχεται να συλλέξουμε κάποια στοιχεία όπως όνομα χρήστη, κωδικό εισόδου, διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Custom House Financial (UK) Limited Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1 Νοεμβρίου 2014 Στην Κύπρο, οι υπηρεσίες παρέχονται από την Custom House Financial

Διαβάστε περισσότερα

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών Αποκήρυξη ευθυνών Του γραφείου προώθησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Δ.Καρβούνης δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα,

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα, Πολιτική Απορρήτου 1. Εισαγωγή Είμαστε η Supplies Distributors SA, με έδρα επί της οδού Louis Blériot 5, 4460 Grâce- Hollogne, αριθμό εγγραφής στο Εμπορικό Μητρώο Λιέγης 208.795 και αριθμό φορολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Honda MaRIS Pay & Go. Πολιτική Απορρήτου και Cookies

Honda MaRIS Pay & Go. Πολιτική Απορρήτου και Cookies Honda MaRIS Pay & Go Πολιτική Απορρήτου και Cookies Η Honda αναγνωρίζει τη σημασία της έντιμης και υπεύθυνης χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου και Cookies ( Πολιτική ) ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα-

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τους τρόπους με

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Η Johnson Controls, Inc., και οι συνδεδεμένες εταιρείες αυτής, (συνολικά, Johnson Controls, εμείς, εμάς ή μας) ενδιαφέρονται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 29 Φεβρουάριος, 2016

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 29 Φεβρουάριος, 2016 Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC (η «Εταιρεία» ή «Εμείς»), σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και δεσμεύεται για την προστασία του μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Ελεγκτές δεδοµένων Ελεγκτής δεδοµένων Western Union Payment Services Ireland Limited Ηµεροµηνία ισχύος: Αύγουστος 2015 Η παρούσα Πολιτική απορρήτου περιγράφει

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014 Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC (η «Εταιρεία» ή «Εμείς»), σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και δεσμεύεται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών

Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών Η παρούσα Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών ("Δήλωση απορρήτου") ισχύει για την Dell Inc. και

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά δεδομένα Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εταιρείας μας σχετικά με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικές Πληροφορίες Που Συλλέγουμε

Προσωπικά δεδομένα Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εταιρείας μας σχετικά με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικές Πληροφορίες Που Συλλέγουμε Προσωπικά δεδομένα Η AIG Europe Limited ("η Εταιρεία"), δεσμεύεται να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τρίτων, τα οποία περιέρχονται εις γνώση της στα πλαίσια της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016 Αυτή η πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική») περιγράφει την πρακτική της εταιρείας με την επωνυμία «Μαρκόπουλος Μάρκος

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Τα στοιχεία που συλλέγουμε

Πολιτική Απορρήτου. Τα στοιχεία που συλλέγουμε Πολιτική Απορρήτου Τελευταία τροποποίηση: 29 Αυγούστου 2016 (προβολή αρχειοθετημένων εκδόσεων) (Τα παραδείγματα με τον υπερσύνδεσμο είναι διαθέσιμα στο τέλος αυτού του εγγράφου.)f Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης Όροι χρήσης Με τη χρήση της ιστοσελίδας ( www.diagonismoi-dimosiou.gr ) και τη χρήση της υπηρεσίας "diagonismoi-dimosiou.gr", αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr 1. Γενικά Ο δικτυακός τόπος www.pizzafan.gr αποτελεί ιδιοκτησία της ΦΑΝΑΤΙΚΣ ΠΙΤΣΑ ΠΑΡ. ΥΠ & ΕΚΜ. ΕΣΤ ΕΠΕ. Υπεύθυνος Εκπρόσωπος Διαχείρισης Δεδομένων των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Όταν πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή δηλώνοντας ότι δεν δύναστε να παραδώσετε, πρέπει να μας ενημερώσετε.

Όταν πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή δηλώνοντας ότι δεν δύναστε να παραδώσετε, πρέπει να μας ενημερώσετε. Πολιτική ακύρωσης Για τον Πωλητή Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή, για παράδειγμα, εάν το προϊόν είναι τοποθετημένο σε λάθος μέρος ή κάνατε ένα λάθος κατά την καταχώρησή της αγγελίας.

Διαβάστε περισσότερα

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δήλωση Ιδιωτικότητας

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δήλωση Ιδιωτικότητας ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ερωτήσεις και Απαντήσεις «Κλειδιά» Δήλωση Ιδιωτικότητας Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για τα cookie

Πολιτική για τα cookie Πολιτική για τα cookie Η BSEU χρησιµοποιεί cookie για να βελτιώνει συνεχώς την εµπειρία των επισκεπτών της διαδικτυακής τοποθεσίας της. Πρώτα από όλα, τα cookie µπορούν να βελτιώσουν άµεσα αυτή την εµπειρία,

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS

Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS Καλωσήρθατε στην -ιστοσελίδα της Travelport. Εμείς, στην Travelport αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας του απορρήτου των δεδομένων προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Τελευταία Τροποποίηση: [ ] RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η Riot Games, Inc., μία εταιρεία του Delaware των ΗΠΑ, η θυγατρική της, Riot Games,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Εισαγωγή : Ο παρών διαδικτυακός τόπος αποτελεί την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται και πώς;

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται και πώς; ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΑΣ ΤΗΣ RCI Η RCI Eurpe ενδιαφέρεται για τα ζητήματα ιδιωτικότητας και θέλει να εξοικειωθείτε με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και γνωστοποίησης των πληροφοριών που εφαρμόζουμε. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης

Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης Τελευταία ενημέρωση 16 Ιουνίου 2016. Αντικαθιστά ολόκληρη την προηγούμενη έκδοση. Οι όροι με κεφαλαία γράμματα οι οποίοι χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Νομική Γνωστοποίηση. McAfee Απορρήτου

Νομική Γνωστοποίηση. McAfee Απορρήτου Νομική Γνωστοποίηση περί Απορρήτου Αυτή η Νομική Γνωστοποίηση ενημερώθηκε στις 20 Μαρτίου 2014 ώστε να προστεθεί σύνδεση στη νέα Γνωστοποίηση για τη χρήση cookie της McAfee και να γίνουν ορισμένες τροποποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 8 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (LAW)

ΜΑΘΗΜΑ 8 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (LAW) ΜΑΘΗΜΑ 8 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (LAW) ΣΤΟΧΟΙ: 1. Πνευματικά Δικαιώματα 2. Συμφωνία Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη 3. Αναγνώριση Νόμιμου Λογισμικού 4. Δοκιμαστικό Λογισμικό, Δωρεάν Λογισμικό Και Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ»

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ» ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ» Η ΔΕΗ Α.Ε δημιούργησε τη νέα υπηρεσία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ» (στο εξής «Υπηρεσία») για την πληρωμή λογαριασμών ηλεκτρικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS Καλωσορίσατε στα κανάλια BBM Channels, μια λειτουργία κοινωνικής δικτύωσης στο BBM που επεκτείνει το δίκτυο σας πέρα από τον κύκλο της οικογένειας και των φίλων σας και

Διαβάστε περισσότερα

Που πάνε τα στοιχεία (data) μας; Κίνδυνοι από τρίτους φορείς

Που πάνε τα στοιχεία (data) μας; Κίνδυνοι από τρίτους φορείς Που πάνε τα στοιχεία (data) μας; Κίνδυνοι από τρίτους φορείς Παναγιώτης Δρούκας Πρόεδρος ISACA Athens Chapter CISA, CRISC, CGEIT, COBIT 5 (f) 2η Ημερίδα Εσωτερικού Ελέγχου 19 Μαΐου 2016 1 Περιεχόμενα Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά δεδοµένα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιήσιµο άτοµο, όπως ορίζεται από την κείµενη νοµοθεσία.

Τα προσωπικά δεδοµένα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιήσιµο άτοµο, όπως ορίζεται από την κείµενη νοµοθεσία. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων 1. Εισαγωγή Ο παρών Δικτυακός Τόπος λειτουργεί από την εταιρεία µε την επωνυµία «Ποτοποιία Πλωµαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ΑΕ» και τις συνδεδεµένες µ αυτήν εταιρείες.

Διαβάστε περισσότερα

2. - ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ

2. - ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ 1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ Για την τήρηση όσων προβλέπονται από τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, (ΝΟΜΟΣ 3471/2006 - ΦΕΚ 133/Α'/28.6.2006), η PRAXIS HISPANIA, S.L. (στο εξής PRAXIS) ενημερώνει τον χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

REALASH COSMETICS ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ στην οδός Staromiejska 8/12, ΤΚ26-600 Radom, ΑΦΜ 5423234854 ΔΟΥ 200820607, Γ.Ε.

REALASH COSMETICS ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ στην οδός Staromiejska 8/12, ΤΚ26-600 Radom, ΑΦΜ 5423234854 ΔΟΥ 200820607, Γ.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Πώληση στο online κατάστημα διενεργούνται βάσει των κανονισμών ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο θα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε πελάτης, πριν την παραγγελία. Παραγγελία ισοδυναμεί με αποδοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, αποτελεί ένα δικτυακό τόπο διάθεσης υπηρεσιών σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του Διαδικτύου και ανήκει στην

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu

Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu 1/7 ΟΡΙΣΜΟΙ Οι όροι που περιγράφονται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις και /ή στους Κανόνες Επίλυσης Διαφορών.eu χρησιμοποιούνται στο παρόν με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα.

Διαβάστε περισσότερα

3. Η κάρτα Priority Pass δεν αποτελεί ούτε κάρτα πληρωμής ούτε απόδειξη αξιοπιστίας και η προσπάθεια ανάλογης χρήσης της συνιστά απάτη.

3. Η κάρτα Priority Pass δεν αποτελεί ούτε κάρτα πληρωμής ούτε απόδειξη αξιοπιστίας και η προσπάθεια ανάλογης χρήσης της συνιστά απάτη. Όροι χρήσης 1. Ο κάτοχος της κάρτας συμφωνεί ότι κάνοντας χρήση της κάρτας Priority Pass, συμφωνεί και αποδέχεται τους Όρους Χρήσης. Οι όροι αυτοί θα υπερισχύουν έναντι οποιωνδήποτε άλλων όρων και προϋποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect Η εταιρεία Home Connect GmbH, με έδρα στη διεύθυνση Carl-Wery-Strasse 34, 81739 Μόναχο, Γερμανία (στο εξής αναφερόμενη ως Home Connect

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. Γενικές πληροφορίες Η Rebels Gaming Ltd (εφεξής «Betrebels») θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την όσο το δυνατό καλύτερη προστασία των προσωπικών στοιχείων όλων των παικτών και παικτριών της. Η συλλογή, επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) Η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο (εφεξής «Πελάτης») των καρτών που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών Ενημέρωση Χρηστών Η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς, σύμφωνα με το περιεχόμενο και την εφαρμογή του ν. 2472/1997, ενημέρωνει

Διαβάστε περισσότερα

2. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

2. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ Όροι Χρήσης Η χρήση της παρούσας δικτυακής εφαρμογής (εφεξής καλούμενη «Παρατηρητήριο Μεταρρυθμίσεων») υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση του Παρατηρητηρίου Μεταρρυθμίσεων αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Τι είναι τα Cookies? Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας από τους ιστότοπους, τους οποίους επισκέπτεσθε. Χρησιμοποιούνται ευρέως

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε., που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι & Προϋποθέσεις Σχεδίου «ανταμοιβή»

Όροι & Προϋποθέσεις Σχεδίου «ανταμοιβή» Όροι & Προϋποθέσεις Σχεδίου «ανταμοιβή» 1. Περιγραφή του Σχεδίου: Το Σχέδιο «ανταμοιβή» (στο εξής Σχέδιο ) αποτελεί πρόγραμμα επιβράβευσης Καρτών της Τράπεζας Κύπρου, το οποίο επιστρέφει στους Κατόχους

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για Ασφάλεια στo

Συμβουλές για Ασφάλεια στo Συμβουλές για Ασφάλεια στo 1 Το Facebook, ως το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στις μέρες μας, έχει διευκολύνει σημαντικά την επικοινωνία και έχει φέρει κοντά τους ανθρώπους ανά τον κόσμο. Χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

https://www.facebook.com/mideasttravel»). -η, κα 2. Γενικοί όροι

https://www.facebook.com/mideasttravel»). -η, κα 2. Γενικοί όροι Όροι Συμμετοχής στον διαγωνισμό 30 χρόνια MidEast. 1. Διοργανωτής διαγωνισμού Η εταιρεία ΜΙΝΤΙΣΤ Ε.Π.Ε. Γραφείο Ταξιδίων και Τουρισμού διαγων «30 Χρόνια MidEast» https://www.facebook.com/mideasttravel»).

Διαβάστε περισσότερα

Replaced: November 11, 2014

Replaced: November 11, 2014 Πολιτική Απορρήτου Replaced: November 11, 2014 Καλωσήρθατε στον Ιστοχώρο της Travelport (ο παρών «Ιστοχώρος»). Εμείς, στην Travelport (καλούμενοι εφεξής «Travelport», «εµείς», «εµάς» ή «µας») αναγνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. Εσωτερικός Κανονισμός. Παρουσία Σώματος Προσκόπων Κύπρου στο διαδίκτυο

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. Εσωτερικός Κανονισμός. Παρουσία Σώματος Προσκόπων Κύπρου στο διαδίκτυο ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Εσωτερικός Κανονισμός Παρουσία Σώματος Προσκόπων Κύπρου στο διαδίκτυο Λευκωσία Σεπτέμβριος 2010 ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Σ.Π.Κ. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Περιεχόμενα:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR Τηλέφωνο: 2810-211111 Διαδικασία εισόδου στο opensms Η πρόσβαση στην πλατφόρμα του opensms πραγματοποιείται με την εισαγωγή του Ονόματος χρήστη και του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ KIDOM

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ KIDOM ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ KIDOM Ο διαγωνισµός KIDOM διοργανώνεται από την εταιρεία, ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Αποστόλου Παύλου 4, Μαρούσι, ΑΦΜ 094475540,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα http://www.globonweb.com, το περιεχόμενο της οποίας ανήκει εξ ολοκλήρου στον ΓΟΥΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (GLOBONWEB), με την ιδιότητά του ως παρόχου υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

paysafecard: Online ασφαλείς πληρωμές

paysafecard: Online ασφαλείς πληρωμές Η ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι ένα σημαντικό θέμα - για κάθε χρήστη, καθώς και για την paysafecard. Οι αναφορές για περιστατικά απάτης κλονίζουν πολλούς πελάτες. Με το παρόν Δελτίο Ασφάλειας, θέλουμε να

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες...

Περιεχόμενα. 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... Περιεχόμενα 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 6 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Μέσω της διαδικτυακής πύλης του

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BlackBerry

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BlackBerry Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BlackBerry Η BlackBerry Limited και οι θυγατρικές και συγγενείς εταιρίες αυτής ( BlackBerry ) δεσμεύονται και διαθέτουν μία μακράς διαρκείας πολιτική διατήρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ)

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) Νοµικό Πρόσωπο Επωνυµία Εταιρείας: Άτοµο Επικοινωνίας: Αριθµός Τηλεφώνου: Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Αριθµός Κινητού: Αριθµός Εγγραφής: Αριθµός ΦΠΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Τι είδους τηλεφωνήματα δέχεται η Γραμμή Πληροφόρησης για την Εμπορία Ανθρώπων (1109);

Τι είδους τηλεφωνήματα δέχεται η Γραμμή Πληροφόρησης για την Εμπορία Ανθρώπων (1109); 1109 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τι είδους τηλεφωνήματα δέχεται η Γραμμή Πληροφόρησης για την Εμπορία Ανθρώπων (1109); Ποιός μπορεί να τηλεφωνήσει; Ποιές είναι οι ώρες λειτουργίας της Γραμμής 1109; Τα τηλεφωνήματα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της HomeAway

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της HomeAway Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της HomeAway Τελευταία ενημέρωση: 22 Νοέμβριος 2016 Λήψη ως PDF Αντιμετωπίζουμε σοβαρά το ζήτημα της προστασίας του ιδιωτικού απορρήτου των χρηστών μας. Αυτή η Πολιτική Ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

9. Οι διαγωνιζόμενοι φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους.

9. Οι διαγωνιζόμενοι φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους. ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Εταιρία με την επωνυμία HD Insurance LTD, που εδρεύει στη Λευκωσία Κύπρου, επί της οδού Σπύρου Κυπριανού αρ. 18, με ΑΦΜ 10289025S, Δ.Ο.Υ. Κύπρου,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ. Όροι Χρήσης:

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ. Όροι Χρήσης: ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ Κάνετε εγγραφή στο σύστηµα για να καταχωρηθούν τα στοιχεία σας. Κάνετε είσοδο στο σύστηµα µε το email και τον κωδικό που έχετε εισάγει κατά την εγγραφή. Πηγαίνετε στην αντίστοιχη

Διαβάστε περισσότερα

Το σύστημα θα πρέπει να σχεδιαστεί με τρόπο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του χρήστη εύκολα.

Το σύστημα θα πρέπει να σχεδιαστεί με τρόπο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του χρήστη εύκολα. Έγγραφο απαιτήσεων 1 Περιγραφή Συστήματος Η online ιστοσελίδα και η αντίστοιχη έκδοση για κινητά τηλέφωνα έχει ως στόχο να υποστηρίξει και να ενισχύσει το User Experience (UX) των επισκεπτών του e-museum,

Διαβάστε περισσότερα

Terms and Conditions. Cloudbiz 19 Ethnikis Antistaseos Str Gerakas Athens, P.C. 15343 Greece. (+30) 210 6083485 (+30) 210 6018453 info@cloudbiz.

Terms and Conditions. Cloudbiz 19 Ethnikis Antistaseos Str Gerakas Athens, P.C. 15343 Greece. (+30) 210 6083485 (+30) 210 6018453 info@cloudbiz. Terms and Conditions Cloudbiz 19 Ethnikis Antistaseos Str Gerakas Athens, P.C. 15343 Greece. (+30) 210 6083485 (+30) 210 6018453 info@cloudbiz.eu ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Συμφωνώ και αποδέχομαι ότι η εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι.

Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι. Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι. Η χρήση της διαδικτυακής υπηρεσίας διαχείρισης µετεγγραφών υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση

Διαβάστε περισσότερα

CyberEdge ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

CyberEdge ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. 2. 3. 4. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 5. Όνοµα Ασφαλιζόµενου: ιεύθυνση: Έτος ίδρυσης : ΑΦΜ: ΟΥ.: Τηλέφωνο: Ηλεκτρονική Σελίδα: Συνολικές αµοιβές και ποσοστιαία κατανοµή τους ανά γεωγραφική περιοχή: Συνολικά

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕYΡΩΣYΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ Εισαγωγή H Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ("Κεντρική Τράπεζα") στο πλαίσιο της ευρύτερης ευθύνης της έναντι του αυξημένου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ (ΜΗ ΜΕΛΗ)

ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ (ΜΗ ΜΕΛΗ) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ (ΜΗ ΜΕΛΗ) Συµβαλλόµενος Εταιρία (διακριτικός τίτλος): Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Επωνυµία Επιχείρησης: Ιδιοκτήτης ιαχειριστής: ιεύθυνση: Τ.Κ., Πόλη: Τηλέφωνα: Φαξ: Email: Νικ.

Διαβάστε περισσότερα

4. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 4.1. Ο Διαχειριστής λαµβάνει όλα τα εύλογα µέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδοµένων που υπόκειν

4. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 4.1. Ο Διαχειριστής λαµβάνει όλα τα εύλογα µέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδοµένων που υπόκειν 1. ΓΕΝΙΚΟΙ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1.1. Οι παρόντες όροι χρήσης (Γενικοί Όροι Χρήσης) αποτελούν τους κανόνες και τις προϋποθέσεις χρήσης του διαδικτυακού ιστοτόπου (web site) «http://peloponnisossearch.com»

Διαβάστε περισσότερα

1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την

1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την Όροι Διαγωνισμού 1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την «The Mojo» (εφεξής «Διαφημιστική») που εδρεύει στη διεύθυνση Παπαχρήστου 3, Παπάγου Αττικής, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Η "AMAZON" Ή "ΕΜΕΙΣ"). ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ»

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ» Για το διαγωνισμό «Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ» που διοργανώνει η ΑΜΑΖΕ Α.Ε. που εφεξής καλείται με τεχνικό πάροχο την ιδία, ισχύουν τα κάτωθι: 1]

Διαβάστε περισσότερα

Hilton Worldwide, Inc. Παγκόσμια πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Hilton Worldwide, Inc. Παγκόσμια πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Hilton Worldwide, Inc. Παγκόσμια πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: Σεπτέμβριος 2011 Στη Hilton Worldwide, προσπαθούμε να παρέχουμε εξαιρετικά προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ Φτιάξε το Site σου σε 5 βήματα!!! Φτιάξτε τώρα μια σύγχρονη ιστοσελίδα με δυνατότητα να την ανανεώνετε μόνοι σας...με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο!!!

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση κρατήσεων Expedia Collect

Διαχείριση κρατήσεων Expedia Collect Συνεργασία με την Expedia Διαχείριση κρατήσεων Expedia Collect Expedia Virtual Card Πίνακας περιεχομένων Η διαδικασία κρατήσεων Expedia Collect 3 Expedia Virtual Card 4 Αλλαγές στις κρατήσεις 6 Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ABO

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ABO ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ABO 1 Με στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της Amway, των προϊόντων Amway, της Επιχειρηματικής Ευκαιρίας Amway και την υποστήριξη των Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις/Απαντήσεις

Ερωτήσεις/Απαντήσεις Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1) Ποιος είναι ο στόχος της ιστοσελίδας L ORÉAL Ethics Open Talk; Υπό τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στην ερώτηση 2 παρακάτω, η ιστοσελίδα L ORÉAL Ethics Open Talk σάς δίνει τη

Διαβάστε περισσότερα

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 2. Αντικείμενο και εφαρμογή 3. Διαφάνεια και Ειδοποιήσεις 4. Εντιμότητα και περιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Σάκης Ευαγγέλου Θόδωρος Θεμελής Σάκης Τζιουμάκης

Σάκης Ευαγγέλου Θόδωρος Θεμελής Σάκης Τζιουμάκης Σάκης Ευαγγέλου Θόδωρος Θεμελής Σάκης Τζιουμάκης 8 η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Το Συμβούλιο Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης έχει καθιερώσει, από το έτος 2007, την 28η Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας»

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015), όπως ισχύει (ΦΕΚ Α 66, 30.6.2015 και ΦΕΚ Α 79, 14.7.2015) Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις 15 Ιουλίου 2015 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Ο δικτυακός τόπος unilife.gr αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΓΙΟΥΝΙΛΑΪΦ ΙΚΕ, η οποία εδρεύει στο Π. Φάληρο, Λεωφ. Αμφιθέας 70. Με την είσοδό του στο δικτυακό αυτό τόπο ο επισκέπτης/χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

1. Ορισμοί Προεπιλογή Φορέα (ΠΦ, CPS)

1. Ορισμοί Προεπιλογή Φορέα (ΠΦ, CPS) 1. Ορισμοί Προεπιλογή Φορέα (ΠΦ, CPS) Η δυνατότητα που παρέχεται στους συνδρομητές ενός Τηλεπικοινωνιακού Οργανισμού να επιλέγουν σε πάγια βάση 4 ότι μία ή περισσότερες κατηγορίες τηλεφωνικών κλήσεων θα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS Η Τράπεζα προσφέρει στον πελάτη κάτοχο των καρτών που εκδίδει (εφεξής «Κάτοχος») την «Υπηρεσία Alpha alerts», η οποία αποτελεί υπηρεσία αποστολής γραπτών ενημερωτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, είναι ένας δικτυακός τόπος διάθεσης υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η επιχείρηση με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα Σύστημα Διαχείρισης Εκπαίδευσης Εγχειρίδιο Χρήσης Εκπαιδευόμενου Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα τηλ.: 210-3689381, 210-3689354 fax:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Διαχειριστής Ιδρύματος

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Διαχειριστής Ιδρύματος Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής Διαχειριστής Ιδρύματος 1 Δημιουργία λογαριασμού και Είσοδος στο σύστημα Για να εγγραφείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα «Απέλλα» ως Διαχειριστής Ιδρύματος θα πρέπει να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας

Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας Η προστασία και ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των πληροφοριών υγείας είναι πρωταρχικής σημασίας για την εταιρεία Outcome Sciences, Inc.

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Συμμετοχής

Γενικοί Όροι Συμμετοχής Γενικοί Όροι Συμμετοχής Όροι Συμμετοχής στην ενέργεια THE BIG SCRATCH by ThinkDigital Η Μ. ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ThinkDigital Internet και Διαφήμιση» (στο εξής η «Διοργανώτρια»), που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα