Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου Εισαγωγή

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή"

Transcript

1 Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014 Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC (η «Εταιρεία» ή «Εμείς»), σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και δεσμεύεται για την προστασία του μέσα από τη συμμόρφωσή της με αυτή την πολιτική. Η πολιτική αυτή και τυχόν άλλα έγγραφα που αναφέρονται σε αυτή, περιγράφει τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς, ή που παρέχετε σε αυτή την ιστοσελίδα worldventures.com (η «Ιστοσελίδα» μας) (που μπορεί να συνδέεται με άλλους δικτυακούς τόπους της WorldVentures) και πώς αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή να γνωστοποιηθούν από εμάς. Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετίζεται με τις πληροφορίες που συλλέγουμε σε αυτή την ιστοσελίδα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το κείμενο και άλλα ηλεκτρονικά μηνύματα που ανταλλάσσετε με την Ιστοσελίδα μας, μέσω εφαρμογών για κινητές συσκευές και υπολογιστές που κατεβάζετε από αυτή την ιστοσελίδα, τα οποία παρέχουν ειδική αλληλεπίδραση μεταξύ εσάς και αυτής της ιστοσελίδας που δεν βασίζεται σε περιηγητές και όταν αλληλεπιδράτε με τις διαφημίσεις και τις εφαρμογές μας σε ιστοσελίδες και υπηρεσίες τρίτων, εάν αυτές οι εφαρμογές ή διαφημίσεις περιλαμβάνουν συνδέσμους προς αυτή την πολιτική. Άλλες ιστοσελίδες της WorldVentures μπορεί να περιλαμβάνουν πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων που διαφέρουν από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Επιπλέον, ειδικοί όροι και προϋποθέσεις μπορεί να ισχύουν σε συγκεκριμένο περιεχόμενο, υπηρεσίες ή προϊόντα που περιλαμβάνονται ή διατίθενται από παρόμοιες ιστοσελίδες της WorldVentures. Σε περίπτωση που οι εν λόγω συμπληρωματικοί ή ειδικοί όροι δεν είναι συμβατοί με τους όρους που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, οι πρόσθετοι ή ειδικοί όροι θα υπερισχύουν. Όταν επισκέπτεστε ιστοσελίδες της WorldVentures παρακαλούμε ελέγξτε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της κάθε ιστοσελίδας που επισκέπτεστε και μην υποθέτετε ότι αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει για όλες τις ιστοσελίδες της WorldVentures. Αυτή η πολιτική δεν ισχύει για τις πληροφορίες που συλλέγονται από οποιαδήποτε ιστοσελίδα τρίτων ή από οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτων που ενδέχεται να συνδέεται ή να είναι προσβάσιμη από την Ιστοσελίδα, εκτός και εάν μια τέτοια ιστοσελίδα ή εφαρμογή τρίτων περιλαμβάνει συνδέσμους προς αυτή την πολιτική. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω για να κατανοήσετε τις πολιτικές και πρακτικές μας σε ότι αφορά στα προσωπικά σας στοιχεία και πώς θα τα επεξεργαζόμαστε. Αν δεν συμφωνείτε με τις πολιτικές και τις πρακτικές μας, η επιλογή σας είναι να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας ή αποκτώντας πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με αυτή την πολιτική απορρήτου. Αυτή η πολιτική ενδέχεται να αλλάξει ανά διαστήματα και η συνέχιση της ρήσης της ιστοσελίδας σας θεωρείται ως αποδοχή αυτών των αλλαγών, οπότε σας παρακαλούμε να ελέγχετε την πολιτική αυτή ανά τακτά χρονικά διαστήματα για αλλαγές. Για τον σκοπό της ισχύουσας νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων, ο ελεγκτής δεδομένων είναι η WorldVentures Marketing, LLC στο 5100 Tennyson Pkwy, Plano Texas Δήλωση Safe Harbor των ΗΠΑ-ΕΕ Η WorldVentures Holdings, LLC και οι θυγατρικές της στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων των WorldVentures Marketing, LLC (συλλογικά, "WorldVentures") συμμορφώνονται με το Πλαίσιο Safe Harbor ΗΠΑ-ΕΕ, όπως ορίζεται από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ σχετικά με τη συλλογή, χρήση και διατήρηση των προσωπικών πληροφοριών από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η WorldVentures έχει πιστοποιηθεί ότι συμμορφώνεται στο πρόγραμμα του Safe Harbor για τις Αρχές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων,της προκήρυξης, της επιλογής, της περαιτέρω μεταφοράς, της ασφάλειας, της ακεραιότητας των δεδομένων, για την πρόσβαση και την εκτέλεση. Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Safe Harbor, και για να δείτε την πιστοποίηση της WorldVentures, επισκεφθείτε την 1

2 Παιδιά κάτω των 18 ετών Η Ιστοσελίδα μας δεν προορίζεται για παιδιά κάτω των 18 ετών. Κανείς κάτω των 18 ετών δεν μπορεί να παρέχει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες σε αυτή την Ιστοσελίδα. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικές πληροφορίες από παιδιά κάτω των 18 ετών. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, παρακαλούμε να μην εγγραφείτε σε αυτή την Ιστοσελίδα, να μην κάνετε αγορές μέσω της ιστοσελίδας ή να στείλετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον εαυτό σας σε εμάς, συμπεριλαμβάνοντας όνομα, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Στην περίπτωση που μάθουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικές πληροφορίες από ένα παιδί κάτω των 18 ετών χωρίς επιβεβαίωση ή συγκατάθεση των γονέων, θα διαγράψουμε τις πληροφορίες αυτές. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε συλλέξει οποιεσδήποτε πληροφορίες από ή σχετικά με ένα παιδί κάτω των 18 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς και πως τις συλλέγουμε Συλλέγουμε διάφορους τύπους πληροφοριών από και για τους χρήστες της Ιστοσελίδας μας, όπως οι εξής: Πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς. Πληροφορίες που συλλέγουμε κατά την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα, καθώς και λεπτομέρειες για τη χρήση και διευθύνσεις IP. Πληροφορίες που λαμβάνουμε από τρίτους, για παράδειγμα, επιχειρηματικούς εταίρους μας και ανεξάρτητους αντιπροσώπους πωλήσεων. Πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεσή σας στο δίκτυο, τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μας και στοιχεία χρήσης. Συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες: Απευθείας από εσάς όταν μας τις παρέχετε. Αυτόματα κατά την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα. Οι πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα μπορούν να περιλαμβάνουν στοιχεία χρήσης, διευθύνσεις IP και πληροφορίες που συλλέγονται μέσω cookies, web beacons και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης. Από τρίτους, για παράδειγμα, τους επιχειρηματικούς εταίρους μας. Πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς Μπορεί να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις ακόλουθες πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς: Πληροφορίες που παρέχετε συμπληρώνοντας φόρμες στην Ιστοσελίδα μας. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που παρέχονται κατά τη στιγμή της εγγραφής, για να χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα μας, συνδρομές στις υπηρεσίες μας, δημοσίευση υλικού ή αίτηση επιπρόσθετων υπηρεσιών. Μπορεί επίσης να σας ζητήσουμε πληροφορίες όταν παίρνετε μέρος σε ένα διαγωνισμό ή προώθηση που χρηματοδοτείται από εμάς και όταν αναφέρετε κάποιο πρόβλημα με την Ιστοσελίδα μας. Αρχεία και αντίγραφα της αλληλογραφίας σας (συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρονικών διευθύνσεων), εάν επικοινωνήσετε μαζί μας. Τις απαντήσεις σας σε έρευνες που μπορεί να σας ζητήσουμε να ολοκληρώσετε για ερευνητικούς σκοπούς, παρ όλο που είναι αναγκαίο να απαντήσετε σε αυτές. Στοιχεία των συναλλαγών που πραγματοποιείτε μέσω της Ιστοσελίδας μας και της εκπλήρωσης των παραγγελιών σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να παρέχετε οικονομικά στοιχεία πριν να κάνετε μια παραγγελία μέσω της Ιστοσελίδας μας. Τα ερωτήματα αναζήτησής σας στην Ιστοσελίδα. Στοιχεία χρήσης, διευθύνσεις IP, Cookies και άλλες τεχνολογίες Στοιχεία χρήσης και διευθύνσεις IP. Κατά την περιήγησή σας στην Ιστοσελίδα, μπορεί επίσης να συλλέξουμε στοιχεία για τις επισκέψεις σας στην Ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς να περιοριζόμαστε σε αυτά, τα δεδομένα κίνησης, τα δεδομένα θέσης, τα αρχεία καταγραφής και άλλα δεδομένα επικοινωνίας, είτε αυτό απαιτείται για τους δικούς μας σκοπούς χρέωσης ή για άλλο σκοπό και τους πόρους στους οποίους έχετε πρόσβαση, καθώς και στοιχεία σχετικά με τον 2

3 Συνεισφορές χρηστών υπολογιστή και τη σύνδεσή σας στο δίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της IP διεύθυνσής σας, το λειτουργικό σύστημα και τον τύπο του περιηγητή, για τη διαχείριση του συστήματος και για να προωθήσουμε τα στοιχεία στους διαφημιστές μας. Αυτά είναι στατιστικά δεδομένα σχετικά με τον εξοπλισμό των χρηστών μας, τις ενέργειες και τις κινήσεις τους κατά την πλοήγηση και δεν προσδιορίζουν κανένα άτομο. Cookies. Για τον ίδιο λόγο, μπορεί να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση σας στο διαδίκτυο με τη χρήση cookies. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο είναι αποθηκευμένο στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Η χρήση των cookies μας βοηθά στο να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας και να προσφέρουμε μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση δίνοντάς μας τη δυνατότητα να: Υπολογίσουμε το μέγεθος και τις συνήθειες χρήσης του κοινού μας. Αποθηκεύσουμε πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας, που μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε την Ιστοσελίδα μας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας. Επιταχύνουμε τις αναζητήσεις σας. Σας αναγνωρίσουμε όταν επιστρέψετε στην Ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να αρνηθείτε την αποδοχή των cookies, ενεργοποιώντας την κατάλληλη ρύθμιση στον πλοηγό σας. Ωστόσο, αν επιλέξετε αυτή τη ρύθμιση ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα τμήματα της ιστοσελίδας μας. Εκτός και εάν έχετε προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του πλοηγού σας ώστε να απορρίπτει τα cookies, το σύστημά μας θα εκδώσει τα cookies όταν επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα μας μέσω του πλοηγού σας. Web Beacons. Σελίδες αυτής της Ιστοσελίδας ενδέχεται να περιέχουν ηλεκτρονικές εικόνες γνωστές ως web beacons (αναφέρονται επίσης ως gifs του ενός pixel), που επιτρέπουν στην Εταιρεία να μετρά τους χρήστες που έχουν επισκεφθεί αυτές τις σελίδες και άλλα σχετικά στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας (για παράδειγμα, η καταγραφή της δημοτικότητας ορισμένου περιεχομένου της ιστοσελίδας και ο έλεγχος του συστήματος και την ακεραιότητας του διακομιστή). Τα web beacons δεν χρησιμοποιούνται για την απόκτηση πρόσβασης στα προσωπικά σας στοιχεία στην Ιστοσελίδα και χρησιμοποιούνται μόνο για την κατάρτιση συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση της Ιστοσελίδας. Χρήση Cookies από τρίτους διαφημιστές και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης. Μερικές διαφημίσεις στην Ιστοσελίδα εξυπηρετούνται από τρίτες διαφημιστικές εταιρείες. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαφημιστές μας μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν cookies μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με τα web beacons ή άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες μας. Εμείς δεν ελέγχουμε τα cookies τρίτων διαφημιστών ή το πώς αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με μια διαφήμιση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με τον υπεύθυνο διαφημιζόμενο. Είστε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών πληροφοριών, στο οποίο συμβάλλετε για να δημοσιευθεί ή για να εμφανιστεί (εις το εξής, «δημοσίευση») σε αυτή την Ιστοσελίδα, ή μεταδίδετε σε άλλους χρήστες της Ιστοσελίδας (συλλογικά, «Συνεισφορές χρηστών»). Οι δικές σας Συνεισφορές χρήστη δημοσιεύονται και μεταδίδονται σε άλλους χρήστες της Ιστοσελίδας με δική σας ευθύνη. Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας τα οποία είναι τέλεια ή αδιαπέραστα. Επιπλέον, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις ενέργειες των άλλων χρηστών της Ιστοσελίδας, με τους οποίους μπορεί να επιλέξετε να μοιραστείτε τις δικές σας Συνεισφορές χρήστη. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε και δεν μπορούμε και δεν εγγυόμαστε ότι οι δικές σας Συνεισφορές χρήστη δεν θα είναι ορατές από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την καταστρατήγηση οποιωνδήποτε ρυθμίσεων απορρήτου ή μέτρων ασφαλείας της Ιστοσελίδας. Κατανοείτε και αναγνωρίζετε ότι, ακόμη και μετά την απομάκρυνση, αντίγραφα των δικών σας Συνεισφορών χρήστη μπορεί να παραμείνουν ορατά ως σελίδες προσωρινής αποθήκευσης και αρχειοθετημένες σελίδες, ή μπορεί να έχουν αντιγραφεί ή αποθηκευθεί από άλλους χρήστες της Ιστοσελίδας. Χρήση των πληροφοριών Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς ή που μας παρέχετε, συμπεριλαμβανομένων οιωνδήποτε προσωπικών πληροφοριών, με τους ακόλουθους τρόπους: Για να παρουσιάσουμε την Ιστοσελίδα μας και το περιεχόμενό της σε ένα κατάλληλο και αποτελεσματικό τρόπο για εσάς και για τον υπολογιστή σας. 3

4 Για να σας παρέχουμε τις πληροφορίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ζητάτε από εμάς. Για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας που απορρέουν από τις συμβάσεις που έχουν συναφθεί μεταξύ εσάς και εμάς. Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με αλλαγές στην υπηρεσία μας. Για να μπορείτε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες των υπηρεσιών μας, όταν το επιλέγετε. Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο που μπορεί να περιγραφεί από εμάς όταν παρέχετε τις πληροφορίες. Για οποιοδήποτε άλλο λόγο, με τη συγκατάθεσή σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας, ή να επιτρέψουμε σε επιλεγμένα τρίτα μέρη να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία σας, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με αγαθά και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, όπου έχετε συναινέσει να ενημερώνεστε για παρόμοιους σκοπούς. Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία σας με αυτό τον τρόπο, ή να παρέχουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους για διαφημιστικούς σκοπούς, σας παρακαλούμε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με θέμα «διαγραφή» στο Δεν γνωστοποιούμε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες για εσάς στους διαφημιστές μας, αλλά μπορεί να τους παρέχουμε συγκεντρωτικές πληροφορίες για τους χρήστες μας (για παράδειγμα, μπορεί να τους αναφέρουμε ότι 500 άνδρες ηλικίας κάτω των 30 ετών έκαναν κλικ στη διαφήμισή τους σε μια δεδομένη ημέρα). Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα συγκεντρωτικά στοιχεία για να βοηθήσουμε τους διαφημιστές να στοχεύσουν το είδος του κοινού που θέλουν. Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά στοιχεία που έχουμε συλλέξει από εσάς για να μας βοηθήσουν να συμμορφωθούμε με τις επιθυμίες των διαφημιστών μας, εμφανίζοντας τη διαφήμισή τους σε στοχευόμενο κοινό. Παρ όλο που γνωστοποιούμε μόνο γενικά στοιχεία που δεν είναι προσωπικά αναγνωρίσιμα στους διαφημιζόμενους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, όταν κάνετε κλικ ή αλληλεπιδράτε με άλλο τρόπο με μια διαφήμιση, υπάρχει μια πιθανότητα ότι ο διαφημιστής μπορεί να συμπεράνει ότι πληροίτε τα κριτήρια στόχευσης που επέλεξε. Γνωστοποίηση των πληροφοριών σας Μπορεί να γνωστοποιήσουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε μέσω αυτής της Ιστοσελίδας στα ακόλουθα τρίτα μέρη: Φορείς εκμετάλλευσης και θυγατρικές μας εταιρείες. Ανάδοχους συμπεριλαμβανομένων των Ανεξαρτήτων Αντιπροσώπων Πωλήσεων της WorldVentures και των παρόχων υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε για να υποστηρίξουμε την επιχείρησή μας. Σε αγοραστή, σε περίπτωση συγχώνευσης, εκποίησης, αναδιάρθρωσης, αναδιοργάνωσης, διάλυσης ή οποιασδήποτε άλλης μορφής πώλησης μέρους ή του συνόλου του ενεργητικού της WorldVentures Marketing LLC ή της μητρικής εταιρείας ή οντότητας, είτε ως δρώσα οικονομική μονάδα είτε ως μέρος πτώχευσης, εκκαθάρισης ή άλλης παρόμοιας διαδικασίας, στην οποία τα προσωπικά στοιχεία που κατέχονται από την WorldVentures Marketing LLC για τους πελάτες της συμπεριλαμβάνονται στα μεταβιβαζόμενα στοιχεία του ενεργητικού. Σε τρίτους για να εμπορεύονται τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε σας, αν δεν έχετε επιλέξει τη μη γνωστοποίησή τους. Εμείς απαιτούμε από αυτά τα τρίτα μέρη μέσω των συμβάσεων να τηρούν το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών και να τις χρησιμοποιούν μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους τις γνωστοποιούμε σε αυτούς. Για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο τις παρέχετε. Για οποιοδήποτε άλλο σκοπό που σας γνωστοποιούμε όταν μας παρέχετε τις πληροφορίες. Με τη συγκατάθεσή σας Μπορεί επίσης να γνωστοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους: Για συμμόρφωση με οποιαδήποτε δικαστική απόφαση ή άλλη νομική υποχρέωση. Αν πιστεύουμε ότι η γνωστοποίηση είναι αναγκαία ή σκόπιμη για την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας ή της ασφάλειας της WorldVentures Marketing LLC, των πελατών μας, ή άλλων. Αυτό περιλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες εταιρίες και οργανισμούς με σκοπό την προστασία από απάτη και την μείωση του πιστωτικού κινδύνου. 4

5 Επιλογές για το πώς χρησιμοποιούμε και γνωστοποιούμε τις πληροφορίες σας Προσπαθούμε να σας παρέχουμε επιλογές σχετικά με τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε. Έχουμε δημιουργήσει μηχανισμούς για να σας παρέχουμε τον έλεγχο των πληροφοριών σας: Cookies. Εάν δεν επιθυμείτε να συλλέγουμε cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε τον πλοηγό σας να μην αποδέχεται τα cookies ή να σας ειδοποιεί όταν αποστέλλονται cookies. Εάν το κάνετε αυτό, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ορισμένα τμήματα αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην είναι προσβάσιμα ή να μην λειτουργούν σωστά. Προσφορές Προώθησης από τρίτα μέρη. Εάν δεν επιθυμείτε να μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με τρίτα μη συνεργαζόμενα μέρη για διαφημιστικούς σκοπούς, μπορείτε να εξαιρεθείτε από την αποστολή τους στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με θέμα «διαγραφή» στο Προσφορές Προώθησης από την Εταιρεία. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιηθεί η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για διαφημιστικούς σκοπούς από την Εταιρεία, μπορείτε να εξαιρεθείτε από την αποστολή τους στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με γραμμή θέμα «διαγραφή» στο Μπορείτε πάντοτε να εξαιρεθείτε από την λήψη πληροφοριών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, εκτός από τα μηνύματα που σας ενημερώνουν σχετικά με την ολοκλήρωση της εγγραφής χρήστη, την διόρθωση δεδομένων του χρήστη, την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης ή την αλλαγή των όρων και προϋποθέσεων, στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέροντας το αίτημά σας στο Εάν σας έχουμε στείλει ένα διαφημιστικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ζητώντας να εξαιρεθείτε από μελλοντικές αποστολές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η εξαίρεση δεν ισχύει για τις πληροφορίες που παρέχονται στην Εταιρεία μετά από την αγορά ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας αγοράς, την εμπειρία εξυπηρέτησης προϊόντος ή άλλες συναλλαγές. Εξατομικευμένη διαφήμιση. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε για να επιτρέπουμε σε τρίτους να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις που προβάλλουμε σε σας, μπορείτε να εξαιρεθείτε στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με θέμα «διαγραφή» στο Εμείς δεν ελέγχουμε τη συλλογή ή τη χρήση των πληροφοριών σας από τρίτους για να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς βάσει ενδιαφέροντος. Ωστόσο, αυτά τα τρίτα μέρη μπορεί να σας παρέχουν τρόπους για να επιλέξετε ώστε οι πληροφορίες σας να μην συλλέγονται ή να μην χρησιμοποιούνται με αυτόν τον τρόπο. Μπορείτε να επιλέξετε να μην λαμβάνετε στοχευμένες διαφημίσεις από μέλη του δικτύου διαφημιστικής πρωτοβουλίας Network Advertising Initiative ("NAI") στην ιστοσελίδα του NAI. Θα πρέπει να διαβάσετε αυτή την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων προσεκτικά, επειδή εάν δεν συμφωνείτε με τις πρακτικές μας, η τελική επιλογή σας είναι να μην χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα. Να θυμάστε, ότι χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε τμήμα της Ιστοσελίδας, αποδέχεστε και συμφωνείτε με τις πρακτικές μας προστασίας προσωπικών δεδομένων. Εάν ενημερώσουμε αυτή την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, η συνέχιση της χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς (μετά την δημοσίευση της αναθεωρημένης πολιτικής απορρήτου) σημαίνει ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε με τους όρους της αναθεωρημένης μας πολιτικής απορρήτου. Πρόσβαση και διόρθωση των προσωπικών σας πληροφοριών Εάν έχετε παράσχει τα προσωπικά σας στοιχεία κατά την εγγραφή για να λαμβάνετε υπηρεσίες ή πληροφορίες, μπορείτε να τα αναθεωρήσετε και να τα ενημερώσετε εάν συνδεθείτε στην Ιστοσελίδα και επισκεφθείτε τη σελίδα του προφίλ του λογαριασμού σας και κάνετε αλλαγές με εξαίρεση το όνομά σας, τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (SSN) ή τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου. Για να αλλάξετε το όνομα, τον αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης ή τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σε έναν λογαριασμό, ο κάτοχος του λογαριασμού πρέπει να τηλεφωνήσει στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, αφού δοκιμάσατε να εγγραφείτε και αποτύχατε, μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;» για να μεταφερθείτε στην σελίδα όπου μπορείτε να υποβάλετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Το όνομα χρήστη και ο κωδικός σας πρόσβασής θα σας σταλούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 5

6 Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο και να ζητήσετε πρόσβαση για να διορθώσετε ή να διαγράψετε οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία που μας έχετε δώσει. Δεν μπορείτε να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία, εκτός και εάν διαγράψετε το λογαριασμό σας χρήστη. Δικαιώματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στην Καλιφόρνια Ο αστικός κώδικας της Καλιφόρνια Τμήμα επιτρέπει στους χρήστες της Ιστοσελίδας μας που είναι κάτοικοι της Καλιφόρνια να ζητούν ορισμένες πληροφορίες όσον αφορά στη γνωστοποίηση των προσωπικών πληροφοριών σε τρίτους για σκοπούς άμεσης διαφήμισης. Για να υποβάλετε ένα παρόμοιο αίτημα, παρακαλούμε στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ή γράψτε μας στη διεύθυνση: 5100 Tennyson Parkway. Plano, Texas Ασφάλεια Δεδομένων Έχουμε εφαρμόσει τα μέτρα που αποσκοπούν στο να εξασφαλίσουν τις προσωπικές σας πληροφορίες από τυχαία απώλεια και από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, τροποποίηση και γνωστοποίηση. Όλες οι πληροφορίες που μας παρέχετε είναι αποθηκευμένες στους ασφαλείς διακομιστές μας πίσω από τείχη προστασίας. Τυχόν συναλλαγές πληρωμής και προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας τεχνολογία SSL. Η ασφάλεια και η ασφάλεια των στοιχείων σας εξαρτάται και από εσάς. Εάν σας έχει δοθεί (ή όταν έχετε επιλέξει) κωδικός πρόσβασης για πρόσβαση σε ορισμένα τμήματα της Ιστοσελίδας μας, είστε υπεύθυνοι για την εμπιστευτικότητα αυτού του κωδικού πρόσβασης. Σας ζητάμε να μην γνωστοποιείτε τον κωδικό σας σε κανέναν. Σας παροτρύνουμε να είστε προσεκτικοί όταν παρέχετε πληροφορίες σε δημόσια τμήματα του Ιστότοπου, όπως για παράδειγμα στα φόρουμ. Οι πληροφορίες που μοιράζεστε σε δημόσια τμήματα μπορεί να τα δει οποιοσδήποτε χρήστη της Ιστοσελίδας. Δυστυχώς, η μετάδοση των πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Παρ όλο που κάνουμε ότι μπορούμε για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών που διαβιβάζονται στην Ιστοσελίδα μας. Κάθε διαβίβαση των προσωπικών πληροφοριών γίνεται με δική σας ευθύνη. Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας Είναι πολιτική μας να δημοσιεύουμε τις αλλαγές που κάνουμε στην Πολιτική Απορρήτου μας σε αυτή τη σελίδα και στην αρχική σελίδα της Ιστοσελίδας μας. Αν κάνουμε σημαντικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, θα σας ενημερώσουμε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω ανακοίνωσης στην αρχική σελίδα της Ιστοσελίδας. Η ημερομηνία της τελευταίας αναθεώρησης της Πολιτικής Απορρήτου αναγράφεται στην κορυφή της σελίδας. Στοιχεία Επικοινωνίας Για ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου και τις πρακτικές μας προστασίας του απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα,

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα, Πολιτική Απορρήτου 1. Εισαγωγή Είμαστε η Supplies Distributors SA, με έδρα επί της οδού Louis Blériot 5, 4460 Grâce- Hollogne, αριθμό εγγραφής στο Εμπορικό Μητρώο Λιέγης 208.795 και αριθμό φορολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Απορρήτου Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Plus500 Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της διαφύλαξης των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η FEVE είναι ταγμένη στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας και στη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικότητας. Ευελπιστούμε ότι η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα-

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τους τρόπους με

Διαβάστε περισσότερα

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Η παρούσα ιστοσελίδα λειτουργείται από την Plus500CY Ltd ( εμείς, εμάς ή δικό μας ). Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά δεδομένα Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εταιρείας μας σχετικά με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικές Πληροφορίες Που Συλλέγουμε

Προσωπικά δεδομένα Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εταιρείας μας σχετικά με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικές Πληροφορίες Που Συλλέγουμε Προσωπικά δεδομένα Η AIG Europe Limited ("η Εταιρεία"), δεσμεύεται να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τρίτων, τα οποία περιέρχονται εις γνώση της στα πλαίσια της

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου της Fon

Πολιτική Απορρήτου της Fon Πολιτική Απορρήτου της Fon Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015 1. Δεδομένα εγγραφής Κατά την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Fon ενδέχεται να συλλέξουμε κάποια στοιχεία όπως όνομα χρήστη, κωδικό εισόδου, διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Replaced: November 11, 2014

Replaced: November 11, 2014 Πολιτική Απορρήτου Replaced: November 11, 2014 Καλωσήρθατε στον Ιστοχώρο της Travelport (ο παρών «Ιστοχώρος»). Εμείς, στην Travelport (καλούμενοι εφεξής «Travelport», «εµείς», «εµάς» ή «µας») αναγνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Ελεγκτές δεδοµένων Ελεγκτής δεδοµένων Western Union Payment Services Ireland Limited Ηµεροµηνία ισχύος: Αύγουστος 2015 Η παρούσα Πολιτική απορρήτου περιγράφει

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Ιδιωτικότητας

Δήλωση Ιδιωτικότητας Δήλωση Ιδιωτικότητας Ισχύς: 30/9/2013 Τελευταία Ενημέρωση την: 23/10/2015 Η Nestlé Ελλάς Α.Ε. (εφεξής η Nestlé ) δεσμεύεται να προστατεύσει την ιδιωτικότητά σας και να διαφυλάξει την εμπιστοσύνη που δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης Όροι χρήσης Με τη χρήση της ιστοσελίδας ( www.diagonismoi-dimosiou.gr ) και τη χρήση της υπηρεσίας "diagonismoi-dimosiou.gr", αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για τα cookie

Πολιτική για τα cookie Πολιτική για τα cookie Η BSEU χρησιµοποιεί cookie για να βελτιώνει συνεχώς την εµπειρία των επισκεπτών της διαδικτυακής τοποθεσίας της. Πρώτα από όλα, τα cookie µπορούν να βελτιώσουν άµεσα αυτή την εµπειρία,

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Τι είναι τα Cookies? Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας από τους ιστότοπους, τους οποίους επισκέπτεσθε. Χρησιμοποιούνται ευρέως

Διαβάστε περισσότερα

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Τελευταία Τροποποίηση: [ ] RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η Riot Games, Inc., μία εταιρεία του Delaware των ΗΠΑ, η θυγατρική της, Riot Games,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δήλωση Ιδιωτικότητας

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δήλωση Ιδιωτικότητας ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ερωτήσεις και Απαντήσεις «Κλειδιά» Δήλωση Ιδιωτικότητας Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

REALASH COSMETICS ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ στην οδός Staromiejska 8/12, ΤΚ26-600 Radom, ΑΦΜ 5423234854 ΔΟΥ 200820607, Γ.Ε.

REALASH COSMETICS ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ στην οδός Staromiejska 8/12, ΤΚ26-600 Radom, ΑΦΜ 5423234854 ΔΟΥ 200820607, Γ.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Πώληση στο online κατάστημα διενεργούνται βάσει των κανονισμών ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο θα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε πελάτης, πριν την παραγγελία. Παραγγελία ισοδυναμεί με αποδοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) Η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο (εφεξής «Πελάτης») των καρτών που

Διαβάστε περισσότερα

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Από την ομάδα εργασίας του Gmail) Το Gmail κάνει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εύκολο και αποτελεσματικό.. Οι 10 κυριότεροι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ 1. Γενικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ Η ηλεκτρονική υποβολή των ισοζυγίων κρέατος πραγματοποιείται μέσα από το λογισμικό Άρτεμις του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, αποτελεί ένα δικτυακό τόπο διάθεσης υπηρεσιών σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του Διαδικτύου και ανήκει στην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών Ενημέρωση Χρηστών Η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς, σύμφωνα με το περιεχόμενο και την εφαρμογή του ν. 2472/1997, ενημέρωνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. επαγγελματίες πωλητές

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. επαγγελματίες πωλητές ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ επαγγελματίες πωλητές Απρίλιος 2013 2 Περιεχόμενα Προφίλ... 4 Βάλτε την επιχείρησή σας στο podilato.net... 5 Εγγραφή / Είσοδος... 5 Η Συνδρομή είναι δωρεάν!... 5 Ο Λογαριασμός Σας...

Διαβάστε περισσότερα

Internet Business Hellas

Internet Business Hellas Internet Business Hellas Περιεχόμενα Εισαγωγή email marketing IBNEWSLETTER Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Επικοινωνία Εισαγωγή email marketing «Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνίσταται στην

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr 1. Γενικά Ο δικτυακός τόπος www.pizzafan.gr αποτελεί ιδιοκτησία της ΦΑΝΑΤΙΚΣ ΠΙΤΣΑ ΠΑΡ. ΥΠ & ΕΚΜ. ΕΣΤ ΕΠΕ. Υπεύθυνος Εκπρόσωπος Διαχείρισης Δεδομένων των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ 1. Εισαγωγή 1.1. Η λειτουργία του παρόντος διαδικτυακού τόπου www.transparency.gr υποστηρίζεται από το σωματείο «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς» (στο εξής: ο «Φορέας») με σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

https://www.facebook.com/mideasttravel»). -η, κα 2. Γενικοί όροι

https://www.facebook.com/mideasttravel»). -η, κα 2. Γενικοί όροι Όροι Συμμετοχής στον διαγωνισμό 30 χρόνια MidEast. 1. Διοργανωτής διαγωνισμού Η εταιρεία ΜΙΝΤΙΣΤ Ε.Π.Ε. Γραφείο Ταξιδίων και Τουρισμού διαγων «30 Χρόνια MidEast» https://www.facebook.com/mideasttravel»).

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Οι παρόντες όροι χρήσης ("Όροι") ισχύουν ανάμεσα σε εσάς ("Εσείς") και την Aegate Limited της Aegate Ltd, H9 The Courtyard, Melbourn Science Park, Melbourn, Herts, SG8 6HB,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ VLT ΕΚΔΟΣΗ 1.0 Δεκέμβριος 2014 1 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 2 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Εισαγωγή Email marketing... 3 Σχετικά με το IBNEWSLETTER... 3 Μεθοδολογία... 4 Χαρακτηριστικά...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα http://www.globonweb.com, το περιεχόμενο της οποίας ανήκει εξ ολοκλήρου στον ΓΟΥΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (GLOBONWEB), με την ιδιότητά του ως παρόχου υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View Όροι και Προϋποθέσεις HSBC Global View Η υπηρεσία HSBC Global View (η «Υπηρεσία») παρέχεται από την HSBC Holdings plc και τις θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο (κάθε μια από τις οποίες θα εννοείται όταν

Διαβάστε περισσότερα

Νομική Γνωστοποίηση. McAfee Απορρήτου

Νομική Γνωστοποίηση. McAfee Απορρήτου Νομική Γνωστοποίηση περί Απορρήτου Αυτή η Νομική Γνωστοποίηση ενημερώθηκε στις 20 Μαρτίου 2014 ώστε να προστεθεί σύνδεση στη νέα Γνωστοποίηση για τη χρήση cookie της McAfee και να γίνουν ορισμένες τροποποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικό εγχειρίδιο χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος

Συνοπτικό εγχειρίδιο χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος Συνοπτικό εγχειρίδιο χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος www.sweetland.com.cy Σ ε λ ί δ α 1 Πίνακας περιεχομένων Χρήση της λειτουργίας αναζήτησης... 3 Καινούργια εγγραφή... 4 Συμπλήρωση προφίλ... 6 Υποβολή

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο: Τα δικαιώματα & οι υποχρεώσεις μας

Προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο: Τα δικαιώματα & οι υποχρεώσεις μας Προσωπικά δεδομένα στο Διαδίκτυο: Τα δικαιώματα & οι υποχρεώσεις μας Δρ. Κωνσταντίνος Λιμνιώτης Πληροφορικός Ελεγκτής klimniotis at dpa.gr Τι είναι προσωπικά δεδομένα; Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία

Διαβάστε περισσότερα

ήλωση προστασίας δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα της «unitedprint.com Hellas Ε.Π.Ε..»

ήλωση προστασίας δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα της «unitedprint.com Hellas Ε.Π.Ε..» ήλωση προστασίας δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα της «unitedprint.com Hellas Ε.Π.Ε..» 1. Γενικά Το ηλεκτρονικό κατάστηµα µε την επωνυµία www.print24.com/gr είναι µία προσφορά της εταιρείας unitedprint.com

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης του διαδικτυακού τόπου της Nestlé που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Ορισµοί Όροι και Προϋποθέσεις: Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης Εξοπλισµού (εφεξής: «ΟΠΠΕ»). Fon Technology, S.L.: Η Εταιρία η οποία προµηθεύει ή πωλεί τα

Διαβάστε περισσότερα

Μεταβίβαση Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης Εγχειρίδιο Εφαρμογής (SUD)

Μεταβίβαση Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης Εγχειρίδιο Εφαρμογής (SUD) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 1 (18) Εγχειρίδιο ς (SUD) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 2 (18) Copyright 2013 - Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 3 1.1 Σκοπός... 3 Έκταση... 3 1.3 Ορισμοί, ακρώνυμα

Διαβάστε περισσότερα

Hilton Worldwide, Inc. Παγκόσμια πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Hilton Worldwide, Inc. Παγκόσμια πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Hilton Worldwide, Inc. Παγκόσμια πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: Σεπτέμβριος 2011 Στη Hilton Worldwide, προσπαθούμε να παρέχουμε εξαιρετικά προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες

Διαβάστε περισσότερα

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 2. Αντικείμενο και εφαρμογή 3. Διαφάνεια και Ειδοποιήσεις 4. Εντιμότητα και περιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας

Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας Η προστασία και ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των πληροφοριών υγείας είναι πρωταρχικής σημασίας για την εταιρεία Outcome Sciences, Inc.

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Φορέων Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης Αφού πιστοποιηθεί ο λογαριασμός που δημιουργήσατε στο πρόγραμμα «Άτλας» ως Φορέας

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι.

Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι. Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι. Η χρήση της διαδικτυακής υπηρεσίας διαχείρισης µετεγγραφών υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Sony Mobile Communications AB Nya Vattentornet, SE-22188 Lund της Σουηδίας για το «XPERIA ICAN» Web App.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Sony Mobile Communications AB Nya Vattentornet, SE-22188 Lund της Σουηδίας για το «XPERIA ICAN» Web App. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Sony Mobile Communications AB Nya Vattentornet, SE-22188 Lund της Σουηδίας για το «XPERIA ICAN» Web App. ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ.- ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα Σύστημα Διαχείρισης Εκπαίδευσης Εγχειρίδιο Χρήσης Εκπαιδευόμενου Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα τηλ.: 210-3689381, 210-3689354 fax:

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Internet Marketing www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Τι είναι το Internet Marketing? To Marketing είναι η διαδικασία η οποία συνδέει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με τον καταναλωτή. Το Internet Marketing

Διαβάστε περισσότερα

e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ

e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ e-invoicing Eγχειρίδιο χρήσης Online Billing µε την ΤΝΤ Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα Πιστωτικού Ελέγχου e-mail: creditcontrol.gr@tnt.com Τηλέφωνο: 210-8905800

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ προς ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ για τις νέες ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΕΤΑΑ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ προς ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ για τις νέες ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΕΤΑΑ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ προς ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ για τις νέες ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΕΤΑΑ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Για να αποκτήσει ένας Συμβεβλημένος Ιατρός & Ασφαλισμένος τη δυνατότητα να κάνει χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό το έγγραφο διέπει τη σχέση σας με την ΦΟΡΤΙΣ Εμπορική ΑΕ όταν χρησιμοποιείτε τις online υπηρεσίες μας.

Αυτό το έγγραφο διέπει τη σχέση σας με την ΦΟΡΤΙΣ Εμπορική ΑΕ όταν χρησιμοποιείτε τις online υπηρεσίες μας. Όροι και κανονισμοί του site Αυτό το έγγραφο διέπει τη σχέση σας με την ΦΟΡΤΙΣ Εμπορική ΑΕ όταν χρησιμοποιείτε τις online υπηρεσίες μας. Όροι υπηρεσιών Προσφέρουμε σε εσάς τις υπηρεσίες μας που υπόκεινται

Διαβάστε περισσότερα

Τσέκαρέ το! Facebook Check

Τσέκαρέ το! Facebook Check Facebook Check Ξέρεις καλά όλους τους «φίλους» σου; Ποιος μπορεί να δει τι κοινοποιείς στο Facebook; Διατήρησε τον έλεγχο των δημοσιεύσεών σου! Πώς διαχειρίζεσαι τις λίστες των «φίλων» σου; Πώς μπορείς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, είναι ένας δικτυακός τόπος διάθεσης υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η επιχείρηση με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Υποδοχή και αποστολή εγγράφων μέσω Διαδικτύου Δ. Δημάκος Διευθυντής Γραμματείας Διοίκησης 3 Ιουνίου 2015

Υποδοχή και αποστολή εγγράφων μέσω Διαδικτύου Δ. Δημάκος Διευθυντής Γραμματείας Διοίκησης 3 Ιουνίου 2015 Υποδοχή και αποστολή εγγράφων μέσω Διαδικτύου Δ. Δημάκος Διευθυντής Γραμματείας Διοίκησης 3 Ιουνίου 2015 Τι είναι η Ηλεκτρονική Θυρίδα; η Ηλεκτρονική Θυρίδα είναι ένα ακόμα κανάλι εισόδου / εξόδου εγγράφων

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα...4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ("Συµφωνία") αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch.

PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης (Συµφωνία) αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch. PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ("Συµφωνία") αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch.gr") και του χρήστη ("εσείς" ή "σας") σχετικά µε την εκ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΙΑΔΑΝΕΙΣΜΟΥ (smille)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΙΑΔΑΝΕΙΣΜΟΥ (smille) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΙΑΔΑΝΕΙΣΜΟΥ (smille) Εγχειρίδιο Χρήσης ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Μ.Π. Το σύστημα smille αναπτύχθηκε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Βιβλιοθήκη & Κέντρο πληροφόρησηας,

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ

Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ Οδηγός Χρήσης Εφαρμογής Φοιτητή Ως φοιτητής μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις Πρακτικής Άσκησης αφού συνδεθείτε στην εφαρμογή επιλέγοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οµάδα εργασίας για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα. Σύσταση 1/99

Οµάδα εργασίας για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα. Σύσταση 1/99 5093/98/EL/final WP 17 Οµάδα εργασίας για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα Σύσταση 1/99 Για τη µη αντιληπτή και αυτόµατη επεξεργασία δεδοµένων προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας

Simplifying Complexity. Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Simplifying Complexity Οδηγός Χρήσης Διαδικτυακής Πλατφόρμας Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή... 2 2 Οδηγίες Χρήσης... 2 2.1 Πρώτη Εγγραφή στην Πλατφόρμα... 2 2.2 Είσοδος στην Πλατφόρμα... 4 2.3 Δημιουργία Καρτέλας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ιδιώτες πωλητές

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ιδιώτες πωλητές ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ιδιώτες πωλητές Απρίλιος 2013 2 Περιεχόμενα Προφίλ... 3 Γίνετε μέλος του podilato.net... 4 Εγγραφή / Είσοδος... 4 Ο Λογαριασμός Σας... 4 Στατιστικά... 4 Διαχείριση καταχωρήσεων... 4 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα, Διαδραστικά Βιβλία και Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων

Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα, Διαδραστικά Βιβλία και Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα, Διαδραστικά Βιβλία και Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ Για να αναζητήσετε Μαθησιακά Αντικείμενα στο Φωτόδεντρο χρησιμοποιείστε το πεδίο εισαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ!

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ! ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Τα προσωπικά δεδομένα στη ζωή μας Τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ) ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Να συμπληρωθεί ιδιοχείρως από τον/την αιτητή/τρια (1) ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑ ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΙΘ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΡΙΘ.ΚΟΙΝ.ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1

Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1 Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα σήµατα Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή κατατεθέντα εµπορικά σήµατα της Nokia Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογή Αιτήσεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων ΕΚΔΟΣΗ 1.0

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογή Αιτήσεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων ΕΚΔΟΣΗ 1.0 επιχειρήσεων τροφίμων Σελ.: 1 / 11 Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογή Αιτήσεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων ΕΚΔΟΣΗ 1.0 επιχειρήσεων τροφίμων Σελ.: 2 / 11 Περιεχόμενα Εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu

Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu 1/7 ΟΡΙΣΜΟΙ Οι όροι που περιγράφονται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις και /ή στους Κανόνες Επίλυσης Διαφορών.eu χρησιμοποιούνται στο παρόν με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Υποψήφιοι

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Υποψήφιοι Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής Υποψήφιοι 1 Δημιουργία Λογαριασμού και Είσοδος στο Σύστημα Για να εγγραφείτε στο Γενικό Μητρώο του Πληροφοριακού Συστήματος «Απέλλα» ως Υποψήφιος θα πρέπει να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ)

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) Νοµικό Πρόσωπο Επωνυµία Εταιρείας: Άτοµο Επικοινωνίας: Αριθµός Τηλεφώνου: Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Αριθµός Κινητού: Αριθµός Εγγραφής: Αριθµός ΦΠΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Εγχειρίδιο Εφαρμογής Φοιτητών Πίνακας Εικόνων Εικόνα 1.1. Εκκίνηση της διαδικασία εγγραφής...5 Εικόνα 1.2. Σελίδα εγγραφής...6 Εικόνα 1.3. Είσοδος

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ναυτίλος Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης για τον υποψήφιο Έκδοση 1.4.1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγικά... 3 2. Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (αποφοίτου) στο Mathiteia4u

Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (αποφοίτου) στο Mathiteia4u Εγχειρίδιο λειτουργιών χρήστη (αποφοίτου) στο Mathiteia4u Μέσω της ηλεκτρονικής πύλης www.mathiteia4u.gov.gr δίνεται πρόσβαση σε ένα νέο πρόγραμμα για την στήριξη νέων που έχουν μόλις αποφοιτήσει από την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Web Εφαρμογής: Eco Contribution

Οδηγίες Χρήσης Web Εφαρμογής: Eco Contribution Οδηγίες Χρήσης Web Εφαρμογής: Eco Contribution ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Γενικά... 2 Δημιουργία Λογαριασμού... 2 Βήματα για τη δημιουργία λογαριασμού... 2 Δηλώσεις Πώλησης Οχημάτων... 4 Καταχώρηση Νέας Δήλωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ BLACKBERRY ID

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ BLACKBERRY ID ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ BLACKBERRY ID ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ BLACKBERRY ID ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ BLACKBERRY ID ΠΡΕΠΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994. Οδηγός Υποβολής

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994. Οδηγός Υποβολής Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994 Οδηγός Υποβολής Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων για τo Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (μερικής φοίτησης) Διετούς

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή η ενότητα παρέχει πρόσθετες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την Υπηρεσία Safe@Web.

Αυτή η ενότητα παρέχει πρόσθετες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την Υπηρεσία Safe@Web. Περισσότερες πληροφορίες Η Υπηρεσία Safe@Web προστατεύει την κάρτα σας όταν κάνετε αγορές μέσω διαδικτύου παρέχοντας ασφάλεια με τη χρήση προσωπικού κωδικού πρόσβασης. Η εγγραφή είναι εύκολη και δωρεάν

Διαβάστε περισσότερα

GUnet eclass 1.7 Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

GUnet eclass 1.7 Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης GUnet eclass 1.7 Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Εγχειρίδιο Χρήστη - Φοιτητή Η πλατφόρμα eclass είναι ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων και αποτελεί την πρόταση του Ακαδημαϊκού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Ασφάλισης Συλλογών

Πρόταση Ασφάλισης Συλλογών AIG Europe Limited Υποκατάστημα Ελλάδος Λεωφόρος Κηφισίας 119, 151 24 Μαρούσι, τηλ.: 210 8127 600, fax: 210 8027 189 Info.Gr@aig.com www.aig.com.gr Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης Μαρίνου Αντύπα 42, 570 01 Πυλαία

Διαβάστε περισσότερα

Ζευς Οδηγίες Διαχείρισης Ψηφοφορίας

Ζευς Οδηγίες Διαχείρισης Ψηφοφορίας Ζευς Οδηγίες Διαχείρισης Ψηφοφορίας Ομάδα Ανάπτυξης Συστήματος Ζευς 18 Οκτωβρίου 2012 Το παρόν κείμενο περιγράφει τη διαχείριση ψηφιακών ψηφοφοριών μέσω του συστήματος Ζευς. Απευθύνεται καταρχήν στον διαχειριστή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014-2015 ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014-2015 ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014-2015 ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Λαρισα Καμπέρη ΓΕΝΑΡΗΣ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Adware : Λογισμικό που εμφανίζει διαφημιστικό περιεχ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ανάγνωσης αποστολής e-mail

Οδηγός ανάγνωσης αποστολής e-mail Οδηγός ανάγνωσης αποστολής e-mail «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Παρακάτω μπορείτε να μελετήσετε τον

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Πύλη etwinning. Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών. Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου etwinning

Η νέα Πύλη etwinning. Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών. Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου etwinning Η νέα Πύλη etwinning Εργαλεία για την κοινωνική δικτύωση και την επικοινωνία των εκπαιδευτικών Εργαλεία διαχείρισης ενός έργου etwinning ΝΕΑ ΠΥΛΗ ETWINNING...3 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ...4 ΕΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Ενότητα 8: Διαδικτυακή Διαφήμιση Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά)

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Ενότητα 8: Διαδικτυακή Διαφήμιση Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) Ηλεκτρονικό Εμπόριο Ενότητα 8: Διαδικτυακή Διαφήμιση Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΗ 3.0 Δεκέμβιος 2014 1 Περιεχόμενα 1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ / ΕΛΕΓΚΤΩΝ Ν.3908/2011 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1.Εγγραφή στο σύστημα...3 2. Είσοδος στο σύστημα...4 3. Υποβολή Αίτησης...6

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 1. Στην αρχική σελίδα (Εικόνα 1), το σύστημα ONLINE σας ενημερώνει για τις εξής εκκρεμότητες που είναι πιθανόν να έχετε: Εικόνα 1 Α) Δήλωση Συνέχισης

Διαβάστε περισσότερα

Ksyla.gr Σύντομη περιγραφή λειτουργίας

Ksyla.gr Σύντομη περιγραφή λειτουργίας Οδηγός Εφαρμογής Ksyla.gr Σύντομη περιγραφή λειτουργίας Το ksyla.gr είναι μια κοινότητα αγοραπωλησίας καύσιμου ξύλου σε οποιαδήποτε μορφή (καυσόξυλα, πέλλετ, μπρικέτες, κάρβουνα) καθώς επίσης και ειδών

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994. Οδηγός Υποβολής. Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994. Οδηγός Υποβολής. Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994 Οδηγός Υποβολής Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών 2014 Εισαγωγή Κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, θα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER Η εφαρμογή LiveTripTraveller διατίθεται για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android. Στο υπο-ιστοσελίδα www.livetrips.com/sources μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΗΘΕΙΑ για τη χρήση του ιδρυματικού αποθετηρίου ΥΠΑΤΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΒΟΗΘΕΙΑ για τη χρήση του ιδρυματικού αποθετηρίου ΥΠΑΤΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑ για τη χρήση του ιδρυματικού αποθετηρίου ΥΠΑΤΙΑ Το Ιδρυματικό Αποθετήριο του ΤΕΙ Αθήνας συλλέγει, τεκμηριώνει, αποθηκεύει και διατηρεί ψηφιακό περιεχόμενο έρευνας και εκπαίδευσης. Περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικός Οδηγός Χρήσης του Moodle για τον Καθηγητή

Συνοπτικός Οδηγός Χρήσης του Moodle για τον Καθηγητή Συνοπτικός Οδηγός Χρήσης του Moodle για τον Καθηγητή 1 Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 4 1.1 Περιβάλλον Moodle...4 1.2 Χρήση ονόματος χρήστη και κωδικού...4 1.3 Δημιουργία νέου μαθήματος...4 1.3.1

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Καθηγητή/Ερευνητή Ημεδαπής

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Καθηγητή/Ερευνητή Ημεδαπής Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής Καθηγητή/Ερευνητή Ημεδαπής 1 Δημιουργία λογαριασμού και Είσοδος στο σύστημα Για να εγγραφείτε στο Γενικό Μητρώο του Πληροφοριακού Συστήματος «Απέλλα» ως Καθηγητής/Ερευνητής

Διαβάστε περισσότερα