Honda MaRIS Pay & Go. Πολιτική Απορρήτου και Cookies

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Honda MaRIS Pay & Go. Πολιτική Απορρήτου και Cookies"

Transcript

1 Honda MaRIS Pay & Go Πολιτική Απορρήτου και Cookies Η Honda αναγνωρίζει τη σημασία της έντιμης και υπεύθυνης χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου και Cookies ( Πολιτική ) ισχύει για τη διαδικτυακή τοποθεσία (η διαδικτυακή τοποθεσία ) και περιγράφει πώς και για ποιους σκοπούς η Honda Motor Europe Limited ( Honda, εμείς, εμάς ή/και δικός/ή/ό μας ) συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς, όταν εσείς επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία και όταν επικοινωνείτε με τη Honda αναφορικά με τη διαδικτυακή τοποθεσία, χρησιμοποιώντας τις επιλογές επαφής που περιγράφονται με λεπτομέρειες στο κείμενο αυτής της Πολιτικής ή στη διαδικτυακή τοποθεσία. Η Ιστοσελίδα ελέγχεται από την Honda και η Honda καθίσταται ο ελεγκτής των δεδομένων για οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα συλλέγονται μέσω της Ιστοσελίδας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Honda μέσω της ακόλουθης διεύθυνσης Έχετε υπ' όψη σας ότι κατά την παροχή των υπηρεσιών της διαδικτυακής τοποθεσίας, η Honda αυτή τη στιγμή χρησιμοποιεί την εταιρεία RedTree NV (μια εταιρεία με έδρα στο Βέλγιο, στη διεύθυνση Veldkant 31, 2550 Kontich, Βέλγιο) για την παροχή συντήρησης στη διαδικτυακή τοποθεσία. Όλες οι αναφορές σε αυτή την Πολιτική και τον Όμιλο θα αναφέρονται στις εταιρείες του ομίλου της Honda, είτε αυτές είναι θυγατρικές εταιρείες, συνεργαζόμενες εταιρείες ή άλλως (ο Όμιλος ), εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά. Αναλόγως της σχέσης σας με την Honda, μπορούμε επίσης να παρέχουμε ή μπορεί ήδη να σας έχουμε παράσχει άλλες γνωστοποιήσεις αναφορικά με τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών, για παράδειγμα στην περίπτωση όπου ήδη έχετε μια συμβατική σχέση με την Honda ή αν έχετε αγοράσει στο παρελθόν ανταλλακτικά ή/και υπηρεσίες από την Honda, ενδέχεται να έχετε συμφωνήσει στη λήψη ειδοποιήσεων από πλευράς μας αναφορικά με τα εν λόγω προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή σε σχέση με τη λήψη άλλων επικοινωνιών ή πληροφοριών μάρκετινγκ από την Honda. Οι εν λόγω γνωστοποιήσεις δεν αντικαθίστανται από την παρούσα Πολιτική και, ως εκ τούτου, εξακολουθούν να ισχύουν, όπως αντιστοιχούν. 1. Τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγει και επεξεργάζεται η Honda; 1.1 Κατά την εγγραφή σας για τη χρήση του συστήματος πληροφοριών συντήρησης και επισκευής της Honda (η "Υπηρεσία") στην Ιστοσελίδα, συλλέγουμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα από εσάς: 1

2 1.1.1 το όνομά σας (και επίσης, όπου σχετίζεται, το όνομα της εταιρείας ή την εμπορική επωνυμία του ανεξάρτητου αντιπροσώπου που εκπροσωπείτε), τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανόμενης της ταχυδρομικής διεύθυνσης, του τηλεφωνικού αριθμού και της διεύθυνσης , τη χώρα διαμονής σας, για λόγους χρέωσης, μια διεύθυνση τιμολόγησης, στοιχεία πληρωμής και (όπου εφαρμόζεται) τον αριθμό ΑΦΜ, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν ή να μην περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα ή/και τις απαραίτητες πληροφορίες για νομική συμμόρφωση. 1.2 Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της Ιστοσελίδας (ανεξαρτήτως αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης των υπηρεσιών ή όχι), μπορεί να συλλέξουμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα από εσάς: το όνομά σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανόμενης της ταχυδρομικής διεύθυνσης, του τηλεφωνικού αριθμού και της διεύθυνσης , το λόγο της επικοινωνίας σας μαζί μας ή/και τις απαραίτητες πληροφορίες για νομική συμμόρφωση. 1.3 Αυτές οι πληροφορίες θα συλλέγονται πρωτίστως από εσάς, αλλά μπορούμε επίσης να τις συλλέγουμε, όπου αυτό είναι νόμιμο, και να τις συνδυάζουμε από πληροφορίες τις οποίες μπορεί ήδη να διαθέτουμε για εσάς (για παράδειγμα, στην περίπτωση όπου έχετε ήδη αγοράσει προϊόντα ή/και υπηρεσίες από την Honda ή είχατε έλθει στο παρελθόν σε επαφή με τη Honda) ή από πληροφορίες που έχουν ληφθεί από δημόσιες πηγές, τρίτους παρόχους υπηρεσιών, κυβερνητικές υπηρεσίες, φορολογικές ή/και υπηρεσίες επιβολής του νόμου, και τρίτα μέρη. Μπορούμε επίσης να συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα για εσάς από τη χρήση σας άλλων υπηρεσιών του Ομίλου μας. 2. Πως χρησιμοποιεί η Honda τα προσωπικά σας δεδομένα; 2.1 Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που σας αφορούν (κατόπιν συναίνεσής σας ή σε συμμόρφωση με άλλη νόμιμη αιτία, εφόσον απαιτείται): για την εκτέλεση παραγγελιών που κάνετε στην Honda, για την εκτέλεση οποιουδήποτε συμβολαίου έχει η Honda με εσάς, 2

3 2.1.3 για την απόκριση σε ή/και την αντιμετώπιση οποιουδήποτε αιτήματος ή ερώτησης, για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Ιστοσελίδας για την παροχή πληροφοριών προς εμάς προκειμένου να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, για τη διαχείριση της Ιστοσελίδας, για την τήρηση εσωτερικών μητρώων, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε λεπτομέρειες αναφορικά με προϊόντα ή/και υπηρεσίες που αγοράζονται από έναν εγγεγραμμένο χρήστη των Υπηρεσιών ( Χρήστης ) και για την αντιμετώπιση των παραπόνων των πελατών, όπου είναι απαραίτητο ως μέρος οποιασδήποτε αναδιάρθρωσης ή πώλησης επιχειρηματικού αντικειμένου ή περιουσιακών στοιχείων της Honda ή μιας σχετικής εταιρείας του Ομίλου, για συμμόρφωσημε νομικές, ρυθμιστικές ή άλλες υποχρεώσεις ορθών πρακτικών διοίκησης, για επικοινωνία με εσάς (απευθείας, είτε από την Honda, είτε από τον Όμιλο, είτε μέσω ενός σχετικού συνεργάτη ή αντιπροσώπου) μέσω e- mail για τους παραπάνω λόγους, για την παροχή προς εσάς πληροφοριών αναφορικά με τις Υπηρεσίες και για την ενημέρωσή σας αναφορικά σε αλλαγές στις Υπηρεσίες (με τη συναίνεσή σας, όπου απαιτείται), για την παροχή προς εμάς γενικών δημογραφικών στοιχείων με τη χρήση λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με τη χώρα διαμονής που μας έχετε παρέχει ή/και για κάθε άλλο σκοπό που σχετίζεται με τη διαχείριση της έννομης σχέσης σας με την Honda. Αυτή η λίστα μπορεί να ενημερώνεται κατά καιρούς, όπως υπαγορεύεται από τις επιχειρηματικές ανάγκες και τις νομικές απαιτήσεις της Honda. Σε περίπτωση ενημέρωσης αυτής της Πολιτικής, θα σας αποστείλει ειδοποίηση σχετικά με αυτήν την ενημέρωση στο βαθμό που απαιτείται από το νόμο. 2.2 Μπορούμε επίσης να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για άλλους νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε ανάλυση της διαχείρισης, ελέγχους, προβλέψεις, επιχειρηματικό σχεδιασμό και συναλλαγές, εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωσή μας με τους ισχύοντες 3

4 νόμους, τις κανονιστικές απαιτήσεις και τις πολιτικές της Honda, και για τον χειρισμό των νομικών απαιτήσεων και των σχετικών διοικητικών δραστηριοτήτων και τη διατήρηση των σχετικών αρχείων. Μπορούμε επίσης να τις επεξεργαστούμε για να κατοχυρώσουμε ή να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας και για συμμόρφωση με την επιβολή του νόμου ή άλλα αιτήματα δημόσιων υπηρεσιών ή δικαστικές εντολές. Μοιράζεται η Honda τα προσωπικά δεδομένα με τρίτους; 2.3 Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατεθούν για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω (ή όπως αλλιώς σας κοινοποιείται κατά διαστήματα και όταν υπάρχει νόμιμος λόγος για αυτό το σκοπό), όχι μόνο στη Honda και τον ευρύτερο Όμιλο της Honda, αλλά και σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών, στην RedTree NV και (με σκοπό την είσπραξη πληρωμών για λογαριασμό της Honda) την Atos Worldline SA and Atos Worldline NV, και οποιονδήποτε άλλο πάροχο υπηρεσιών που μπορεί να ορίζεται ανά διαστήματα. 2.4 Μπορούμε να αποκαλύψουμε συγκεκριμένες πληροφορίες, κατόπιν νομίμου αιτήματος από τις κυβερνητικές αρχές, τις αρχές επιβολής του νόμου και τις ρυθμιστικές αρχές, όπου απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο ή/και για φορολογικούς ή άλλους σκοπούς. Προσωπικά δεδομένα μπορούν επίσης να γνωστοποιηθούν σε τρίτους σε απόκριση σε κάποια νομική διαδικασία, και όταν απαιτείται η συμμόρφωση με τους νόμους ή η επιβολή των συμφωνιών μας, των εταιρικών πολιτικών ή/και των όρων χρήσης ή προσφοράς ή για την προστασία των δικαιωμάτων, της περιουσίας και της ασφάλειας της Honda. 2.5 Επιπλέον, μπορεί να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε υποψήφιους ή πραγματικούς αγοραστές σε περίπτωση που η Honda ή οποιοδήποτε μέλος του Ομίλου προβεί σε πώληση του συνόλου ή μέρους των επιχειρήσεων ή περιουσιακών της στοιχείων. 2.6 Με την παροχή των πληροφοριών σας στη Honda μέσω της Ιστοσελίδας, η παροχή των πληροφοριών σας θα επέχει επίσης θέση συγκατάθεσης για τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων, όπως ορίζεται στην παρούσα Πολιτική. 3. Μεταφέρονται τα προσωπικά σας δεδομένα στο εξωτερικό; 3.1 Όλα τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζονται μέσω της Ιστοσελίδας θα διατηρούνται και θα επεξεργάζονται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ( EEA ) και η Honda δεν παραχωρεί προσωπικά δεδομένα που λαμβάνει σε σχέση με τη διαδικτυακή τοποθεσία ή την Υπηρεσία σε οποιαδήποτε χώρα εκτός του ΕΟΧ, εκτός αν κάτι τέτοιο επιτρέπεται από το νόμο. 4

5 4. Χρησιμοποιεί η Honda τα προσωπικά μου δεδομένα για άμεση εμπορική προώθηση; 4.1 Η Honda δεν χρησιμοποιεί επί του παρόντος οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα που παρέχετε μέσω της Ιστοσελίδας ή της εγγραφής για να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία, για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης. 5. Ποιες ασφαλιστικές δικλείδες χρησιμοποιούνται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων; 5.1 Με την επιφύλαξη της παραγράφου 5.2 (παρακάτω), η Honda λαμβάνει μέτρα με στόχο την προστασία της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. 5.2 Όπως ισχύει για κάθε συναλλαγή μέσω διαδικτυακών τοποθεσιών, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια της μετάδοσης προσωπικών δεδομένων μέσω του Διαδικτύου. Οι επικοινωνίες μέσω του Internet, όπως τα δεν είναι ασφαλείς εκτός εάν έχουν κρυπτογραφηθεί. Έτσι, ενώ προσπαθούμε να προστατεύσουμε τις πληροφορίες αυτές, δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών που μεταδίδονται σε εμάς. Μην υποβάλετε προσωπικά δεδομένα μέσω της Ιστοσελίδας εκτός κι αν αποδέχεστε τους εγγενείς κινδύνους για την ασφάλεια και τις επιπτώσεις από τη χρήση του Διαδικτύου. 6. Τι δικαιώματα έχετε αναφορικά στην αναθεώρηση, την τροποποίηση ή τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων; 6.1 Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Τα δικαιώματα αυτά διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα που βρίσκεται η έδρα, αλλά γενικά περιλαμβάνουν (μεταξύ άλλων) το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφα, πρόσβαση, και, σε ορισμένες περιπτώσεις, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή/και να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων που τηρούνται από την Honda και να ζητήσετε τη διόρθωση ορισμένων ανακριβών πληροφοριών σχετικά με εσάς. 6.2 Εάν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία που διατηρούμε για εσάς είναι λανθασμένη ή ελλιπής, παρακαλούμε στείλτε μας επιστολή ή όσο το δυνατόν συντομότερα. Θα λάβουμε μέτρα για να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ή να ενημερώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία, ανάλογα με τις ανάγκες και σε συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία και σύμφωνα με τους ελέγχους μας σχετικά με το αν οι πληροφορίες αυτές χρήζουν διόρθωσης ή ενημέρωσης. 5

6 6.3 Όλες οι αιτήσεις για την τροποποίηση, ενημέρωση, διαγραφή, πρόσβαση ή λήψη αντιγράφων των προσωπικών σας δεδομένων θα επεξεργάζονται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. 6.4 Σε περίπτωση που η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εκτελείται με τη συγκατάθεσή σας, παρακαλούμε σημειώστε ότι έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή. Αν επιθυμείτε να αποσύρετε τη συναίνεσή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: 7. Παροχή ενημέρωσης και διατήρηση αρχείων 7.1 Η Honda μπορεί να διατηρήσει τα στοιχεία σας στα αρχεία της για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως ορίζεται ανωτέρω και όπως επιτρέπεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. 8. Cookies 8.1 Χρησιμοποιούμε cookies για ορισμένες περιοχές της Ιστοσελίδας μας. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων που αποθηκεύονται στο σκληρό σας δίσκο από μια διαδικτυακή τοποθεσία. Τα Cookies μας βοηθούν στην παρακολούθηση και τη βελτίωση της λειτουργικότητας και της χρήσης της διαδικτυακής τοποθεσίας μας και της εμπειρίας σας από την Ιστοσελίδα. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να βλέπουμε τις περιοχές και τα χαρακτηριστικά που είναι δημοφιλή και να μετράμε τις επισκέψεις στις ιστοσελίδες μας, για να σας αναγνωρίζουμε ως επισκέπτη που επιστρέφει ή/και να προσαρμόζουμε την εμπειρία σας από την Ιστοσελίδα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. 8.2 Μπορείτε να διαγράψετε ή να αποκλείσετε τα cookies στην Ιστοσελίδα μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, ανά πάσα στιγμή και για να λάβετε πιο γενικές πληροφορίες σχετικά με τα cookies, συμπεριλαμβανομένης της διαφοράς μεταξύ των cookies συνεδρίας και των μόνιμων cookies, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Τα cookies που χρησιμοποιούνται στην διαδικτυακή τοποθεσία μας, μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ως εξής Cookies τα οποία είναι απολύτως αναγκαία για τη λειτουργικότητα των πλατφορμών της Ιστοσελίδας. Αυτά τα Cookies είναι απαραίτητα προκειμένου να επιτρέπεται στους χρήστες να μετακινούνται στην Ιστοσελίδα και να χρησιμοποιούν τα χαρακτηριστικά της, Τα Cookies Λειτουργικότητας τα οποία επιτρέπουν την Ιστοσελίδα να θυμάται τις επιλογές που κάνετε και τις προτιμήσεις σας, για 6

7 παράδειγμα, σε ποια σημεία μπορείτε να εγγραφείτε για εκδηλώσεις, προϊόντα ή/και υπηρεσίες, Τα Cookies Απόδοσης/Ανάλυσης τα οποία συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι χρήστες περιηγούνται την Ιστοσελίδα, για παράδειγμα, τις σελίδες που επισκέπτονται συχνότερα οι χρήστες. Αναγνωρίζουν το πως οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την διαδικτυακή τοποθεσία μας, τυχόν λάθη που συμβαίνουν, ποιες σελίδες δεν χρησιμοποιούνται συχνά, ποιες σελίδες αργούν να φορτώσουν, ποιες σελίδες τείνουν να επισκέπτονται συχνότερα οι χρήστες και με ποια σειρά. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που συντελούν στην ταυτοποίησή σας και χρησιμοποιούνται μόνο για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τον τρόπο λειτουργίας της Ιστοσελίδας μας και να καταλάβουμε τι ενδιαφέρει τους χρήστες της Ιστοσελίδας μας. 8.4 Μια σύνοψη των Cookies του άμεσα ενδιαφερόμενου μέρους που χρησιμοποιούμε στην Ιστοσελίδα μας παρατίθεται παρακάτω (προς το παρόν δεν χρησιμοποιούμε cookies τρίτων στην διαδικτυακή τοποθεσία μας): 7

8 Όνομα/τύπος Cookie Περίοδος λήξης Σκοπός Κατηγορία Cookie, όπως ορίζεται στον Οδηγό Cookie του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου του Ηνωμένου Βασιλείου Cookie αναγνώρισης Περίοδος λειτουργίας Αυτό μας επιτρέπει να θυμηθούμε ποιος είστε, σε κάθε μια από τις σελίδες που επισκέπτεστε και, ενδεχομένως, τα στοιχεία που μπορεί να έχετε εισαγάγει σε μια προηγούμενη σελίδα. Λειτουργικότητα Cookie γλώσσας Μόνιμο Αυτό μας επιτρέπει να θυμόμαστε τις προτιμήσεις γλώσσας όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα μας Cookie αποδοχής Μόνιμο Αυτό μας επιτρέπει να παρακολουθούμε το πότε έχετε αποδεχτεί τη χρήση των cookies στην Ιστοσελίδα Λειτουργικότητα Λειτουργικότητα Cookie Όρων και προϋποθέσεων Μόνιμο Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε πότε ενημερώνεστε σχετικά με τους νέους Όρους και Προϋποθέσεις στην Ιστοσελίδα Λειτουργικότητα Cookie Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Μόνιμο Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε το χρόνο ενημέρωσής σας σχετικά με τη νέα έκδοση της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Λειτουργικότητα 8

9 Δεδομένων στην Ιστοσελίδα 9

10 9. Η συγκατάθεσή σας για τη χρήση των Cookies από εμάς 9.1 Μπορεί να χρειαστεί να ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση ορισμένων cookies που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική, όταν αποκτάτε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα. Κατά συνέπεια, όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά την Ιστοσελίδα, θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο / μπάνερ το οποίο σας πληροφορεί για τη χρήση των cookies στην Ιστοσελίδα και σας ενημερώνει ότι συνεχίζοντας με τη χρήση της Ιστοσελίδας αποδέχεστε τις ρυθμίσεις των cookies που χρησιμοποιούνται στην Ιστοσελίδα, οι οποίες συνοψίζονται παραπάνω. Το πλαίσιο / μπάνερ θα συμβουλεύει επίσης ότι μπορείτε να αντιταχθείτε στη χρήση των cookies και να σας παραπέμψει στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης. 9.2 Μπορείτε συνήθως να ορίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να σας προειδοποιεί κατά την αποστολή ενός cookie ή να αφαιρεί ή να απορρίπτει τα cookies. Κάθε πρόγραμμα περιήγησης διαφέρει, για το λόγο αυτό εξετάστε το μενού Βοήθεια του προγράμματος περιήγησής σας για να μάθετε το σωστό τρόπο τροποποίησης των ρυθμίσεών σας για τα cookie. Εάν επιλέξετε να αφαιρέσετε ή να απορρίπτετε τα cookies, αυτό μπορεί να επηρεάσει χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες στην Ιστοσελίδα μας. 9.3 Εάν συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies από την διαδικτυακή τοποθεσία μας συνεχίζοντας τη χρήση της, και επιθυμείτε μελλοντικά να διαγράψετε τα cookies που έχουμε αποστείλει στη συσκευή σας, μπορείτε να ανατρέξετε στο μενού Βοήθεια του προγράμματος περιήγησής σας. 10. Αλλαγές σε αυτή την Πολιτική Απορρήτου & Cookies 10.1 Ενδέχεται να προβούμε σε αλλαγές αυτής της Πολιτικής κατά καιρούς, ενημερώνοντας αυτή τη σελίδα προκειμένου να αντιπροσωπεύει τις αλλαγές στο νόμο ή/και τις πρακτικές απορρήτου μας. Στο άνω μέρος της Πολιτικής θα ενημερώνεται ανάλογα η ημερομηνία Όπου αυτό απαιτείται από τη νομοθεσία, θα παρέχουμε ανακοίνωση για τυχόν αλλαγές. Ωστόσο, σας προτρέπουμε να ελέγχετε αυτή την Πολιτική για αλλαγές όταν επισκέπτεστε ξανά την Ιστοσελίδα Με την επιφύλαξη τυχόν άλλων νομικών απαιτήσεων, με τη χρήση της Ιστοσελίδας, την υποβολή των προσωπικών σας στοιχείων ή/και την εγγραφή ενός λογαριασμού για την Υπηρεσία, συναινείτε στη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όπως περιγράφεται σε αυτή την Πολιτική (όπως τροποποιείται κατά καιρούς).

11 11. Επικοινωνήστε μαζί μας Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση Τελευταία ενημέρωση: Απρίλιος 2015

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου (Πολιτική), εμείς, η Qualcomm Incorporated και οι θυγατρικές μας (συλλογικά «εμείς», «μας», «εμάς» κλπ) παρέχουμε πληροφορίες για

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα,

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα, Πολιτική Απορρήτου 1. Εισαγωγή Είμαστε η Supplies Distributors SA, με έδρα επί της οδού Louis Blériot 5, 4460 Grâce- Hollogne, αριθμό εγγραφής στο Εμπορικό Μητρώο Λιέγης 208.795 και αριθμό φορολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου (07/2016)

Πολιτική Απορρήτου (07/2016) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πολιτική Απορρήτου (07/2016) Η CELLebrate είναι μια ιδιωτική εταιρεία με βάση το Ισραήλ, με κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη διεύθυνση Box Office 211, Kiryat Chayim, Haifa. Η

Διαβάστε περισσότερα

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Η INPERSON Limited ( " Εμείς" ) δεσμευόμαστε για την προστασία και το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής σας. Η πολιτική αυτή (μαζί με τους δικούς μας όρους χρήσης και οποιαδήποτε άλλα έγγραφα που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Custom House Financial (UK) Limited Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1 Νοεμβρίου 2014 Στην Κύπρο, οι υπηρεσίες παρέχονται από την Custom House Financial

Διαβάστε περισσότερα

SAFECAP ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

SAFECAP ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SAFECAP Safecap Investments Limited ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Το παρόν έγγραφο για τη Δήλωση πολιτικής απορρήτου και τις κανονιστικές προστασίες τίθεται σε ισχύ από τις 29 Ιανουαρίου 2017 και θα παραμένει

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου της Fon

Πολιτική Απορρήτου της Fon Πολιτική Απορρήτου της Fon Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015 1. Δεδομένα εγγραφής Κατά την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Fon ενδέχεται να συλλέξουμε κάποια στοιχεία όπως όνομα χρήστη, κωδικό εισόδου, διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Η Johnson Controls, Inc., και οι συνδεδεμένες εταιρείες αυτής, (συνολικά, Johnson Controls, εμείς, εμάς ή μας) ενδιαφέρονται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών Αποκήρυξη ευθυνών Του γραφείου προώθησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Δ.Καρβούνης δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Η παρούσα ιστοσελίδα λειτουργείται από την Plus500CY Ltd ( εμείς, εμάς ή δικό μας ). Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 29 Φεβρουάριος, 2016

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 29 Φεβρουάριος, 2016 Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC (η «Εταιρεία» ή «Εμείς»), σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και δεσμεύεται για την προστασία του μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η FEVE είναι ταγμένη στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας και στη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικότητας. Ευελπιστούμε ότι η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

των πελατών για το κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο όρασης στα καταστήματά μας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία

των πελατών για το κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο όρασης στα καταστήματά μας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία 1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) 1.1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η Εταιρεία καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα-

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τους τρόπους με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ igro

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ igro ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ igro Το «Individual Growth Response Optimization» (igro) είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που αναπτύχθηκε από και για λογαριασμό της Pfizer Inc. και προορίζεται για χρήση από ενδοκρινολογικές

Διαβάστε περισσότερα

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Απορρήτου Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Plus500 Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της διαφύλαξης των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ BICWORLD.COM Τελευταία τροποποίηση Ιούνιος Δήλωση προστασίας απορρήτου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ BICWORLD.COM Τελευταία τροποποίηση Ιούνιος Δήλωση προστασίας απορρήτου. Με τη χρήση αυτού του Ιστότοπου, συμφωνείτε με την παρούσα ηλεκτρονική Πολιτική Απορρήτου. Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η,societe BIC, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση 14 rue Jeanne d Asnieres 92611

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014 Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC (η «Εταιρεία» ή «Εμείς»), σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και δεσμεύεται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ημερομηνία Ισχύος: 22/05/2017 Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων («Πολιτική Προστασίας») εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η Abbott Laboratories, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για τα cookie

Πολιτική για τα cookie Πολιτική για τα cookie Η BSEU χρησιµοποιεί cookie για να βελτιώνει συνεχώς την εµπειρία των επισκεπτών της διαδικτυακής τοποθεσίας της. Πρώτα από όλα, τα cookie µπορούν να βελτιώσουν άµεσα αυτή την εµπειρία,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων καθορίζει πώς η Eminentia Trading Limited, εταιρεία δεόντως συσταθείσα και υφιστάμενη σύμφωνα με τους

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών

Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών Η παρούσα Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών ("Δήλωση απορρήτου") ισχύει για την Dell Inc. και

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Ελεγκτές δεδοµένων Ελεγκτής δεδοµένων Western Union Payment Services Ireland Limited Ηµεροµηνία ισχύος: Αύγουστος 2015 Η παρούσα Πολιτική απορρήτου περιγράφει

Διαβάστε περισσότερα

Greek PP for Greece. Greek PP for Greece

Greek PP for Greece. Greek PP for Greece Greek PP for Greece ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ SANDLER ONLINE ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας περιγράφει τις διαδικασίες που ακολουθούνται από τη Sandler Systems, Inc. (εφεξής η «Sandler»,

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά.

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά. Πολιτική Απορρήτου Η ιστοσελίδα μας Dietbook.gr έχει δεσμευτεί να διατηρήσει ένα υψηλό πρότυπο, ώστε να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Στο τμήμα «Πολιτική Απορρήτου» θα θέλαμε να μοιραστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας

Πολιτική Ιδιωτικότητας Πολιτική Ιδιωτικότητας Η Pfizer Ελλάς Α.Ε. (στο εξής "Pfizer") αναγνωρίζει πόσο σημαντική είναι η προστασία εμπιστευτικών πληροφοριών που αφορούν στους επισκέπτες του διαδικτυακού της τόπου. Για το λόγο

Διαβάστε περισσότερα

Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου H Εταιρεία δημιούργησε τον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Δύναται να προβαίνει σε χρήση συγκεκριμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Εισαγωγή : Ο παρών διαδικτυακός τόπος αποτελεί την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Η Prada S.p.A. (στο εξής «PRADA») με καταστατική έδρα στο Μιλάνο (Ιταλία), διαχειρίστρια εταιρεία συμμετοχών του Ομίλου Prada και διαχειρίστρια του δικτυακού τόπου www.miumiu.com

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Τι είναι τα Cookies? Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας από τους ιστότοπους, τους οποίους επισκέπτεσθε. Χρησιμοποιούνται ευρέως

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ 1. Εισαγωγή 1.1. Η λειτουργία του παρόντος διαδικτυακού τόπου www.transparency.gr υποστηρίζεται από το σωματείο «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς» (στο εξής: ο «Φορέας») με σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Ιδιωτικότητας

Δήλωση Ιδιωτικότητας Δήλωση Ιδιωτικότητας Ισχύς: 30/9/2013 Τελευταία Ενημέρωση την: 23/10/2015 Η Nestlé Ελλάς Α.Ε. (εφεξής η Nestlé ) δεσμεύεται να προστατεύσει την ιδιωτικότητά σας και να διαφυλάξει την εμπιστοσύνη που δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Η flytrip.gr διαθέτει τόσο η ίδια όσο και οι προμηθευτές της σύγχρονες εφαρμογές για την ασφάλεια και αυτόματη κρυπτογράφηση των προσωπικών δεδομένων των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά δεδομένα Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εταιρείας μας σχετικά με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικές Πληροφορίες Που Συλλέγουμε

Προσωπικά δεδομένα Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εταιρείας μας σχετικά με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικές Πληροφορίες Που Συλλέγουμε Προσωπικά δεδομένα Η AIG Europe Limited ("η Εταιρεία"), δεσμεύεται να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τρίτων, τα οποία περιέρχονται εις γνώση της στα πλαίσια της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ : 1. Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία ασφαλιζόμενου : 2. Πατρώνυμο 3. Επάγγελμα / Είδος επιχείρησης: 4. Α.Φ.Μ. : Δ.Ο.Υ. : 6. Διεύθυνση Αλληλογραφίας : οδός

Διαβάστε περισσότερα

στιγμή διαθέσιμη για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστείτε στη διαδικασία ανταλλαγής και παροχής πληροφοριών.

στιγμή διαθέσιμη για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστείτε στη διαδικασία ανταλλαγής και παροχής πληροφοριών. Δήλωση Απορρήτου Η προστασία του απορρήτου σας είναι σημαντική για την Εταιρεία. Γι αυτό και έχουμε αναπτύξει μια Δήλωση Απορρήτου η οποία καλύπτει το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, αποκαλύπτουμε, μεταβιβάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS

Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS Καλωσήρθατε στην -ιστοσελίδα της Travelport. Εμείς, στην Travelport αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας του απορρήτου των δεδομένων προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική, μη χρησιμοποιείτε,, το application ή άλλα τα

Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική, μη χρησιμοποιείτε,, το application ή άλλα τα Η ELASTRAK SA (και εν γένει ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ), δηλώνει ότι σέβεται την ιδιωτική ζωή (ιδιωτικότητα- privacy) και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το MyLyconet Website Έκδοση 3.00 (05.2014) Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για την Lyoness και τον κάτοχο αυτής της MyLyconet Website.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Πεδίο εφαρμογής και συναίνεση Η Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων περιγράφει την συλλογή, χρήση, διατήρηση, αποκάλυψη και προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών.

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Σύμβαση Passport Advantage Έντυπο Συμμετοχής

Διεθνής Σύμβαση Passport Advantage Έντυπο Συμμετοχής Διεθνής Σύμβαση Passport Advantage Έντυπο Συμμετοχής Παρακαλούμε να παράσχετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή ή να ενημερώσετε τα στοιχεία σας. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Σύμβαση Passport Advantage Έντυπο Συμμετοχής

Διεθνής Σύμβαση Passport Advantage Έντυπο Συμμετοχής Διεθνής Σύμβαση Passport Advantage Έντυπο Συμμετοχής Παρακαλούμε να παράσχετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή ή να ενημερώσετε τα στοιχεία σας. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ Τα Προσωπικά Δεδομένα συλλέγονται χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες μεθόδους

ΠΕΡΙΛΗΨΗ Τα Προσωπικά Δεδομένα συλλέγονται χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες μεθόδους Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εφαρμογής ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ TAXATION LAW Αυτή η εφαρμογή συλλέγει προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες της. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Τα Προσωπικά Δεδομένα συλλέγονται χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Ασφάλισης Συλλογών

Πρόταση Ασφάλισης Συλλογών AIG Europe Limited Υποκατάστημα Ελλάδος Λεωφόρος Κηφισίας 119, 151 24 Μαρούσι, τηλ.: 210 8127 600, fax: 210 8027 189 Info.Gr@aig.com www.aig.com.gr Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης Μαρίνου Αντύπα 42, 570 01 Πυλαία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016 Αυτή η πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική») περιγράφει την πρακτική της εταιρείας με την επωνυμία «Μαρκόπουλος Μάρκος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

CyberEdge ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

CyberEdge ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. 2. 3. 4. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 5. Όνοµα Ασφαλιζόµενου: ιεύθυνση: Έτος ίδρυσης : ΑΦΜ: ΟΥ.: Τηλέφωνο: Ηλεκτρονική Σελίδα: Συνολικές αµοιβές και ποσοστιαία κατανοµή τους ανά γεωγραφική περιοχή: Συνολικά

Διαβάστε περισσότερα

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται και πώς;

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται και πώς; ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΑΣ ΤΗΣ RCI Η RCI Eurpe ενδιαφέρεται για τα ζητήματα ιδιωτικότητας και θέλει να εξοικειωθείτε με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και γνωστοποίησης των πληροφοριών που εφαρμόζουμε. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών Ενημέρωση Χρηστών Η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς, σύμφωνα με το περιεχόμενο και την εφαρμογή του ν. 2472/1997, ενημέρωνει

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης Όροι χρήσης Με τη χρήση της ιστοσελίδας ( www.diagonismoi-dimosiou.gr ) και τη χρήση της υπηρεσίας "diagonismoi-dimosiou.gr", αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus 1 Πεδίο εφαρμογής 2 Σύναψη συμβάσεως 3 Δικαίωμα υπαναχώρησης 4 Τιμές Προϊόντων 5 Παράδοση 6 Προθεσμία πληρωμής, υπερημερία 7 Διατήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ).

Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ). Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας www.amway.gr Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ). Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Η Amway διατηρεί την ιστοσελίδα αυτή ως υπηρεσία προς τους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Γενικά Η ιστοσελίδα www.dpd.gr (στο εξής "η ιστοσελίδα") ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία DPD Dynamic Parcel Distribution GmbH & Co. KG, που εδρεύει στο Aschaffenburg Γερμανίας

Διαβάστε περισσότερα

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 2. Αντικείμενο και εφαρμογή 3. Διαφάνεια και Ειδοποιήσεις 4. Εντιμότητα και περιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης Όροι Χρήσης www.pizzafan.gr Προς διασφάλιση σας, σας ενημερώνουμε ότι τηρούμε σύμφωνα με τον νόμο αρχείο των προσωπικών σας δεδομένων μη ευαίσθητου χαρακτήρα, όπως π.χ. ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση με

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Όροι χρήσης Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Όροι χρήσης Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 1. Η πλατφόρμα διαβούλευσης http://hello.crowdapps.net/participation-roma-ekka/ ανήκει στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ο εν λόγω διαδικτυακός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr 1. Γενικά Ο δικτυακός τόπος www.pizzafan.gr αποτελεί ιδιοκτησία της ΦΑΝΑΤΙΚΣ ΠΙΤΣΑ ΠΑΡ. ΥΠ & ΕΚΜ. ΕΣΤ ΕΠΕ. Υπεύθυνος Εκπρόσωπος Διαχείρισης Δεδομένων των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

2 Η τοπική αποθήκευση και η κοινή χρήση δεδομένων βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας

2 Η τοπική αποθήκευση και η κοινή χρήση δεδομένων βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων 1 Αντικείμενο του παρόντος εγγράφου Στο παρόν έγγραφο περιγράφονται οι διαδικασίες συλλογής και χρήσης των προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο της εφαρμογής διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης

Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Λογισμικό Aegate - Όροι χρήσης Οι παρόντες όροι χρήσης ("Όροι") ισχύουν ανάμεσα σε εσάς ("Εσείς") και την Aegate Limited της Aegate Ltd, H9 The Courtyard, Melbourn Science Park, Melbourn, Herts, SG8 6HB,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι.

Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι. Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι. Η χρήση της διαδικτυακής υπηρεσίας διαχείρισης µετεγγραφών υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 2. Αντικείμενο και εφαρμογή 3. Διαφάνεια και Ειδοποιήσεις 4. Εντιμότητα και περιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας

Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Ασφαλείας Η προστασία και ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και των πληροφοριών υγείας είναι πρωταρχικής σημασίας για την εταιρεία Outcome Sciences, Inc.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ 4LIFE DIRECT

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ 4LIFE DIRECT 4Life Direct Λαγουμιτζή 24, Καλλιθέα 176 71 Αθήνα, Αττική Τηλ: τηλ.: 211 22 2340 354 50 904 00 Φαξ: φαξ: 211 22 354 268650994 51 www.4lifedirect.gr customerservice@4lifedirect.gr ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View Όροι και Προϋποθέσεις HSBC Global View Η υπηρεσία HSBC Global View (η «Υπηρεσία») παρέχεται από την HSBC Holdings plc και τις θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο (κάθε μια από τις οποίες θα εννοείται όταν

Διαβάστε περισσότερα

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site AstraΖeneca Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site Ταυτότητα Έκδοση κειμένου 1.0.0 Έκδοση λογισμικού 1.0.254006 Τελ. ενημέρωση Μάιος 2015 Copyright Copyright 2011 Entersoft A.E. Με την επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

«Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων»

«Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων» «Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών» ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εφαρμογή Αιτήσεων... 1 1.1. Εισαγωγή... 1 1.2. Επισκόπηση Επιλογών Εφαρμογής... 1 1.3. Διαδικασίες Εφαρμογής... 1 1.3.1.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

CyberEdge Αίτηση Ασφάλισης

CyberEdge Αίτηση Ασφάλισης CyberEdge Αίτηση Ασφάλισης Ασφαλιστικό Πρακτορείο-Κωδικός: 1. Πληροφορίες για το Λήπτη της Ασφάλισης (για τους σκοπούς της ασφάλισης ο Λήπτης της Ασφάλισης και οποιαδήποτε θυγατρική του είναι η εταιρία)

Διαβάστε περισσότερα

2. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

2. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ Όροι Χρήσης Η χρήση της παρούσας δικτυακής εφαρμογής (εφεξής καλούμενη «Παρατηρητήριο Μεταρρυθμίσεων») υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση του Παρατηρητηρίου Μεταρρυθμίσεων αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά δεδοµένα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιήσιµο άτοµο, όπως ορίζεται από την κείµενη νοµοθεσία.

Τα προσωπικά δεδοµένα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιήσιµο άτοµο, όπως ορίζεται από την κείµενη νοµοθεσία. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων 1. Εισαγωγή Ο παρών Δικτυακός Τόπος λειτουργεί από την εταιρεία µε την επωνυµία «Ποτοποιία Πλωµαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ΑΕ» και τις συνδεδεµένες µ αυτήν εταιρείες.

Διαβάστε περισσότερα

«Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων»

«Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων» «Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών» ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εφαρμογή Εμπορίας... 1 1.1. Εισαγωγή... 1 1.2. Επισκόπηση Επιλογών Εφαρμογής... 1 1.3. Διαδικασίες Εφαρμογής... 1

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 8 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (LAW)

ΜΑΘΗΜΑ 8 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (LAW) ΜΑΘΗΜΑ 8 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (LAW) ΣΤΟΧΟΙ: 1. Πνευματικά Δικαιώματα 2. Συμφωνία Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη 3. Αναγνώριση Νόμιμου Λογισμικού 4. Δοκιμαστικό Λογισμικό, Δωρεάν Λογισμικό Και Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα

Διαβάστε περισσότερα

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δήλωση Ιδιωτικότητας

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δήλωση Ιδιωτικότητας ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ερωτήσεις και Απαντήσεις «Κλειδιά» Δήλωση Ιδιωτικότητας Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. 1: Υπηρεσίες/ Διαδικασία Χρήσης των Υπηρεσιών

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. 1: Υπηρεσίες/ Διαδικασία Χρήσης των Υπηρεσιών ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ», (εφεξής «Εταιρεία») θέτει στη διάθεση των συνδρομητών (εφεξής «Χρήστης») της

Διαβάστε περισσότερα

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «NEA ΟΔΟΣ AΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ», (εφεξής «Εταιρεία») θέτει στη διάθεση των συνδρομητών (εφεξής

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «NEA ΟΔΟΣ AΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ», (εφεξής «Εταιρεία») θέτει στη διάθεση των συνδρομητών (εφεξής ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «NEA ΟΔΟΣ AΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ», (εφεξής «Εταιρεία») θέτει στη διάθεση των συνδρομητών (εφεξής «Χρήστης») της υπηρεσίας ηλεκτρονικής πληρωμής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ My UV PATCH

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ My UV PATCH Η «L Oréal Hellas A,E», εταιρεία η οποία έχει συσταθεί και λειτουργεί σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία με έδρα στην Ν. Ιωνία Αττικής (Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 39Α τηλ. επικοινωνίας: 800 11 30 030SA (στο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ»

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ» ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ» Η ΔΕΗ Α.Ε δημιούργησε τη νέα υπηρεσία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ» (στο εξής «Υπηρεσία») για την πληρωμή λογαριασμών ηλεκτρικού

Διαβάστε περισσότερα

1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ 2.- ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ 2.- ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ 1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ Για την τήρηση όσων προβλέπονται από τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, (ΝΟΜΟΣ 3471/2006 - ΦΕΚ 133/Α'/28.6.2006), η PRAXIS HISPANIA, S.L. (στο εξής PRAXIS) ενημερώνει τον χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect Η εταιρεία Home Connect GmbH, με έδρα στη διεύθυνση Carl-Wery-Strasse 34, 81739 Μόναχο, Γερμανία (στο εξής αναφερόμενη ως Home Connect

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα http://www.globonweb.com, το περιεχόμενο της οποίας ανήκει εξ ολοκλήρου στον ΓΟΥΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (GLOBONWEB), με την ιδιότητά του ως παρόχου υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones Αυτοί οι Συγκεκριμένοι Όροι και Προϋποθέσεις συμφωνούνται ανάμεσα στην Parrot Drones, γαλλική εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Επιχειρηματικός Κώδικας Δεοντολογίας στον Τομέα της Υγείας για Τρίτους Ενδιάμεσους

Διεθνής Επιχειρηματικός Κώδικας Δεοντολογίας στον Τομέα της Υγείας για Τρίτους Ενδιάμεσους Διεθνής Επιχειρηματικός Κώδικας Δεοντολογίας στον Τομέα της Υγείας για Η υποχρέωσή σας να συμμορφωθείτε με όλους τους νόμους και τις πολιτικές της Johnson & Johnson. Οι εταιρίες Johnson & Johnson και οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ονοματεπώνυμο Πατρώνυμο Επάγγελμα Έτη άσκησης επαγγέλματος Οικείο Επιμελητήριο Ημερομηνία γέννησης Αριθμός ταυτότητας ΑΦΜ ΔΟΥ Αριθμός Προσωπικού Ταμεία κύριας

Διαβάστε περισσότερα

FXGLOBE LIMITED. Ρυθμιζόμενη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου Αριθμός Αδείας 205/13 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

FXGLOBE LIMITED. Ρυθμιζόμενη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου Αριθμός Αδείας 205/13 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ FXGLOBE LIMITED Ρυθμιζόμενη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου Αριθμός Αδείας 205/13 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ Σύμφωνα με την παράγραφο 13 της Οδηγίας DI144-2007-01 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου της HomeAway UK

Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου της HomeAway UK Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου της HomeAway UK Λήψη ως PDF Τελευταία ενημέρωση: 1η Οκτωβρίου 2017 Στην HomeAway, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου των χρηστών μας. Η παρούσα Πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

Cleopatra Hotel. Χρειάζεστε άδεια εργασίας για να δουλέψετε στην Κύπρο?(κυκλώστε) ΝΑΙ/ ΟΧΙ

Cleopatra Hotel. Χρειάζεστε άδεια εργασίας για να δουλέψετε στην Κύπρο?(κυκλώστε) ΝΑΙ/ ΟΧΙ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Υποβολή αίτησης 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις με αστερίσκο (υποχρεωτικό) 2. Το έντυπο να συμπληρωθεί από τον αιτητή 3. Παρακαλούμε όπως αποστείλετε συμπληρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΠΟΝΑ LLOYD'S

ΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΠΟΝΑ LLOYD'S Παράπονα Ιανουάριος 2016 ΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΠΟΝΑ LLOYD'S ιαχείριση διεθνών παραπόνων στη Llyd s: Καθοδήγηση για managing agents και τους εκπροσώπους τους Το παρόν σημείωμα οδηγιών παρέχει μια πρακτική διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. Γενικές πληροφορίες Η Rebels Gaming Ltd (εφεξής «Betrebels») θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την όσο το δυνατό καλύτερη προστασία των προσωπικών στοιχείων όλων των παικτών και παικτριών της. Η συλλογή, επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Κωδικός Διαμεσολαβούντα CROMAR INSURANCE BROKERS LTD ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Αριθμός Συμβολαίου ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ / ΛΗΠΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ονοματεπώνυμο

Διαβάστε περισσότερα

2. - ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ

2. - ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ 1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ Για την τήρηση όσων προβλέπονται από τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, (ΝΟΜΟΣ 3471/2006 - ΦΕΚ 133/Α'/28.6.2006), η PRAXIS HISPANIA, S.L. (στο εξής PRAXIS) ενημερώνει τον χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΩΝ COOKIES ΤΗΣ DIAGEO

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΩΝ COOKIES ΤΗΣ DIAGEO ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΩΝ COOKIES ΤΗΣ DIAGEO Η παρούσα Δήλωση περί Ιδιωτικού Απορρήτου και Αρχείων Cookies παρέχει μια ιδιαίτερα αναλυτική επισκόπηση της πλήρους Δήλωσης περί Ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΑΥΤΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΥΤΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΝΤΥΠΟ ΑΥΤΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Αρ. πελάτη: Παρακαλούμε συμπληρώστε το παρόν έντυπο, εάν είστε Δικαιούχος Ατομικού Λογαριασμού ή Έμπορος ή Ιδιοκτήτης Ατομικής Επιχείρησης. Σε περίπτωση συνδικαιούχων

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Πλαίσιο και Επισκόπηση Εισαγωγή Η εταιρεία «Celebrity International Movers SA» χρειάζεται να συλλέγει και να χρησιμοποιεί συγκεκριμένες πληροφορίες για τα πρόσωπα. Τα πρόσωπα αυτά μπορεί να είναι πελάτες,

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό εμπόριο. HE 8 Εξατομίκευση

Ηλεκτρονικό εμπόριο. HE 8 Εξατομίκευση Ηλεκτρονικό εμπόριο HE 8 Εξατομίκευση Πληροφοριακός υπερφόρτος (information overload) Αδυναμία διαχείρισης μεγάλου όγκου πληροφοριών και εντοπισμού της χρήσιμης πληροφορίας Η εξατομίκευση στοχεύει στην

Διαβάστε περισσότερα

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Τελευταία Τροποποίηση: [ ] RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η Riot Games, Inc., μία εταιρεία του Delaware των ΗΠΑ, η θυγατρική της, Riot Games,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme.mobi (στο εξής «η Ιστοσελίδα») και της αντίστοιχης εφαρµογής

Διαβάστε περισσότερα