Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 29 Φεβρουάριος, 2016

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 29 Φεβρουάριος, 2016"

Transcript

1 Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC (η «Εταιρεία» ή «Εμείς»), σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και δεσμεύεται για την προστασία του μέσα από τη συμμόρφωσή της με αυτή την πολιτική. Η πολιτική αυτή και τυχόν άλλα έγγραφα που αναφέρονται σε αυτή, περιγράφει τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς, ή που παρέχετε σε αυτή την ιστοσελίδα worldventures.com (η «Ιστοσελίδα» μας) (που μπορεί να συνδέεται με άλλους δικτυακούς τόπους της WorldVentures) και πώς αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή να γνωστοποιηθούν από εμάς. Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετίζεται με τις πληροφορίες που συλλέγουμε σε αυτή την ιστοσελίδα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το κείμενο και άλλα ηλεκτρονικά μηνύματα που ανταλλάσσετε με την Ιστοσελίδα μας, μέσω εφαρμογών για κινητές συσκευές και υπολογιστές που κατεβάζετε από αυτή την ιστοσελίδα, τα οποία παρέχουν ειδική αλληλεπίδραση μεταξύ εσάς και αυτής της ιστοσελίδας που δεν βασίζεται σε περιηγητές και όταν αλληλεπιδράτε με τις διαφημίσεις και τις εφαρμογές μας σε ιστοσελίδες και υπηρεσίες τρίτων, εάν αυτές οι εφαρμογές ή διαφημίσεις περιλαμβάνουν συνδέσμους προς αυτή την πολιτική. Άλλες ιστοσελίδες της WorldVentures μπορεί να περιλαμβάνουν πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων που διαφέρουν από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Επιπλέον, ειδικοί όροι και προϋποθέσεις μπορεί να ισχύουν σε συγκεκριμένο περιεχόμενο, υπηρεσίες ή προϊόντα που περιλαμβάνονται ή διατίθενται από παρόμοιες ιστοσελίδες της WorldVentures. Σε περίπτωση που οι εν λόγω συμπληρωματικοί ή ειδικοί όροι δεν είναι συμβατοί με τους όρους που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, οι πρόσθετοι ή ειδικοί όροι θα υπερισχύουν. Όταν επισκέπτεστε ιστοσελίδες της WorldVentures παρακαλούμε ελέγξτε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της κάθε ιστοσελίδας που επισκέπτεστε και μην υποθέτετε ότι αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει για όλες τις ιστοσελίδες της WorldVentures. Αυτή η πολιτική δεν ισχύει για τις πληροφορίες που συλλέγονται από οποιαδήποτε ιστοσελίδα τρίτων ή από οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτων που ενδέχεται να συνδέεται ή να είναι προσβάσιμη από την Ιστοσελίδα, εκτός και εάν μια τέτοια ιστοσελίδα ή εφαρμογή τρίτων περιλαμβάνει συνδέσμους προς αυτή την πολιτική. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω για να κατανοήσετε τις πολιτικές και πρακτικές μας σε ότι αφορά στα προσωπικά σας στοιχεία και πώς θα τα επεξεργαζόμαστε. Αν δεν συμφωνείτε με τις πολιτικές και τις πρακτικές μας, η επιλογή σας είναι να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας ή αποκτώντας πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με αυτή την πολιτική απορρήτου. Αυτή η πολιτική ενδέχεται να αλλάξει ανά διαστήματα και η συνέχιση της ρήσης της ιστοσελίδας σας θεωρείται ως αποδοχή αυτών των αλλαγών, οπότε σας παρακαλούμε να ελέγχετε την πολιτική αυτή ανά τακτά χρονικά διαστήματα για αλλαγές. Για τον σκοπό της ισχύουσας νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων, ο ελεγκτής δεδομένων είναι η WorldVentures Marketing, LLC στο 5100 Tennyson Pkwy, Plano Texas Παιδιά κάτω των 18 ετών Η Ιστοσελίδα μας δεν προορίζεται για παιδιά κάτω των 18 ετών. Κανείς κάτω των 18 ετών δεν μπορεί να παρέχει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες σε αυτή την Ιστοσελίδα. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικές πληροφορίες από παιδιά κάτω των 18 ετών. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, παρακαλούμε να μην εγγραφείτε σε αυτή την Ιστοσελίδα, να μην κάνετε αγορές μέσω της ιστοσελίδας ή να στείλετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον εαυτό σας σε εμάς, συμπεριλαμβάνοντας όνομα, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Στην περίπτωση που μάθουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικές πληροφορίες από ένα παιδί κάτω των 18 ετών χωρίς επιβεβαίωση ή συγκατάθεση των γονέων, θα διαγράψουμε τις πληροφορίες αυτές. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε συλλέξει οποιεσδήποτε πληροφορίες από ή σχετικά με ένα παιδί κάτω των 18 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς και πως τις συλλέγουμε Συλλέγουμε διάφορους τύπους πληροφοριών από και για τους χρήστες της Ιστοσελίδας μας, όπως οι εξής: Πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς. 1

2 Πληροφορίες που συλλέγουμε κατά την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα, καθώς και λεπτομέρειες για τη χρήση και διευθύνσεις IP. Πληροφορίες που λαμβάνουμε από τρίτους, για παράδειγμα, επιχειρηματικούς εταίρους μας και ανεξάρτητους αντιπροσώπους πωλήσεων. Πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεσή σας στο δίκτυο, τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μας και στοιχεία χρήσης. Συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες: Απευθείας από εσάς όταν μας τις παρέχετε. Αυτόματα κατά την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα. Οι πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα μπορούν να περιλαμβάνουν στοιχεία χρήσης, διευθύνσεις IP και πληροφορίες που συλλέγονται μέσω cookies, web beacons και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης. Από τρίτους, για παράδειγμα, τους επιχειρηματικούς εταίρους μας. Πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς Μπορεί να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις ακόλουθες πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς: Πληροφορίες που παρέχετε συμπληρώνοντας φόρμες στην Ιστοσελίδα μας. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που παρέχονται κατά τη στιγμή της εγγραφής, για να χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα μας, συνδρομές στις υπηρεσίες μας, δημοσίευση υλικού ή αίτηση επιπρόσθετων υπηρεσιών. Μπορεί επίσης να σας ζητήσουμε πληροφορίες όταν παίρνετε μέρος σε ένα διαγωνισμό ή προώθηση που χρηματοδοτείται από εμάς και όταν αναφέρετε κάποιο πρόβλημα με την Ιστοσελίδα μας. Αρχεία και αντίγραφα της αλληλογραφίας σας (συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρονικών διευθύνσεων), εάν επικοινωνήσετε μαζί μας. Τις απαντήσεις σας σε έρευνες που μπορεί να σας ζητήσουμε να ολοκληρώσετε για ερευνητικούς σκοπούς, παρ όλο που είναι αναγκαίο να απαντήσετε σε αυτές. Στοιχεία των συναλλαγών που πραγματοποιείτε μέσω της Ιστοσελίδας μας και της εκπλήρωσης των παραγγελιών σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να παρέχετε οικονομικά στοιχεία πριν να κάνετε μια παραγγελία μέσω της Ιστοσελίδας μας. Τα ερωτήματα αναζήτησής σας στην Ιστοσελίδα. Στοιχεία χρήσης, διευθύνσεις IP, Cookies και άλλες τεχνολογίες Στοιχεία χρήσης και διευθύνσεις IP. Κατά την περιήγησή σας στην Ιστοσελίδα, μπορεί επίσης να συλλέξουμε στοιχεία για τις επισκέψεις σας στην Ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς να περιοριζόμαστε σε αυτά, τα δεδομένα κίνησης, τα δεδομένα θέσης, τα αρχεία καταγραφής και άλλα δεδομένα επικοινωνίας, είτε αυτό απαιτείται για τους δικούς μας σκοπούς χρέωσης ή για άλλο σκοπό και τους πόρους στους οποίους έχετε πρόσβαση, καθώς και στοιχεία σχετικά με τον υπολογιστή και τη σύνδεσή σας στο δίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της IP διεύθυνσής σας, το λειτουργικό σύστημα και τον τύπο του περιηγητή, για τη διαχείριση του συστήματος και για να προωθήσουμε τα στοιχεία στους διαφημιστές μας. Αυτά είναι στατιστικά δεδομένα σχετικά με τον εξοπλισμό των χρηστών μας, τις ενέργειες και τις κινήσεις τους κατά την πλοήγηση και δεν προσδιορίζουν κανένα άτομο. Cookies. Για τον ίδιο λόγο, μπορεί να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση σας στο διαδίκτυο με τη χρήση cookies. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο είναι αποθηκευμένο στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Η χρήση των cookies μας βοηθά στο να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας και να προσφέρουμε μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση δίνοντάς μας τη δυνατότητα να: Υπολογίσουμε το μέγεθος και τις συνήθειες χρήσης του κοινού μας. Αποθηκεύσουμε πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας, που μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε την Ιστοσελίδα μας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας. Επιταχύνουμε τις αναζητήσεις σας. Σας αναγνωρίσουμε όταν επιστρέψετε στην Ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να αρνηθείτε την αποδοχή των cookies, ενεργοποιώντας την κατάλληλη ρύθμιση στον πλοηγό σας. Ωστόσο, αν επιλέξετε αυτή τη ρύθμιση ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα τμήματα της ιστοσελίδας μας. Εκτός και εάν έχετε προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του πλοηγού σας ώστε να απορρίπτει τα cookies, το σύστημά μας θα εκδώσει τα cookies όταν επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα μας μέσω του πλοηγού σας. 2

3 Web Beacons. Σελίδες αυτής της Ιστοσελίδας ενδέχεται να περιέχουν ηλεκτρονικές εικόνες γνωστές ως web beacons (αναφέρονται επίσης ως gifs του ενός pixel), που επιτρέπουν στην Εταιρεία να μετρά τους χρήστες που έχουν επισκεφθεί αυτές τις σελίδες και άλλα σχετικά στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας (για παράδειγμα, η καταγραφή της δημοτικότητας ορισμένου περιεχομένου της ιστοσελίδας και ο έλεγχος του συστήματος και την ακεραιότητας του διακομιστή). Τα web beacons δεν χρησιμοποιούνται για την απόκτηση πρόσβασης στα προσωπικά σας στοιχεία στην Ιστοσελίδα και χρησιμοποιούνται μόνο για την κατάρτιση συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση της Ιστοσελίδας. Χρήση Cookies από τρίτους διαφημιστές και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης. Μερικές διαφημίσεις στην Ιστοσελίδα εξυπηρετούνται από τρίτες διαφημιστικές εταιρείες. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαφημιστές μας μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν cookies μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με τα web beacons ή άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες μας. Εμείς δεν ελέγχουμε τα cookies τρίτων διαφημιστών ή το πώς αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με μια διαφήμιση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με τον υπεύθυνο διαφημιζόμενο. Μεταφορά, Αποθήκευση και Επεξεργασία των Πληροφοριών που Συλλέγουμε Από Εσάς Αν είστε κάτοικος ενός Κράτους- Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πληροφορείστε ότι οι πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς θα μεταφερθούν και θα αποθηκευτούν και θα επεξεργαστούν σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμπεριλαμβανομένων και από εμάς και τρίτους όπως περιγράφεται σε αυτή την Πολιτική Απόρρητου στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου εδρεύουν τα κεντρικά μας γραφεία. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να φροντίζουμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με αυτή την πολιτική και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο νόμος και η εφαρμογή του στις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με τα δικαιώματα των υπηρεσιών επιβολής του νόμου για πρόσβαση και έλεγχο στα δεδομένα σας και στις επικοινωνίες σας μπορεί να διαφέρουν από το τι γίνεται στη χώρα σας και, ως μια εταιρία με έδρα τις ΗΠΑ, είμαστε υπόχρεοι να συμμορφωνόμαστε με τις νομικές απαιτήσεις των ΗΠΑ. Συνεισφορές χρηστών Είστε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών πληροφοριών, στο οποίο συμβάλλετε για να δημοσιευθεί ή για να εμφανιστεί (εις το εξής, «δημοσίευση») σε αυτή την Ιστοσελίδα, ή μεταδίδετε σε άλλους χρήστες της Ιστοσελίδας (συλλογικά, «Συνεισφορές χρηστών»). Οι δικές σας Συνεισφορές χρήστη δημοσιεύονται και μεταδίδονται σε άλλους χρήστες της Ιστοσελίδας με δική σας ευθύνη. Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας τα οποία είναι τέλεια ή αδιαπέραστα. Επιπλέον, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις ενέργειες των άλλων χρηστών της Ιστοσελίδας, με τους οποίους μπορεί να επιλέξετε να μοιραστείτε τις δικές σας Συνεισφορές χρήστη. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε και δεν μπορούμε και δεν εγγυόμαστε ότι οι δικές σας Συνεισφορές χρήστη δεν θα είναι ορατές από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την καταστρατήγηση οποιωνδήποτε ρυθμίσεων απορρήτου ή μέτρων ασφαλείας της Ιστοσελίδας. Κατανοείτε και αναγνωρίζετε ότι, ακόμη και μετά την απομάκρυνση, αντίγραφα των δικών σας Συνεισφορών χρήστη μπορεί να παραμείνουν ορατά ως σελίδες προσωρινής αποθήκευσης και αρχειοθετημένες σελίδες, ή μπορεί να έχουν αντιγραφεί ή αποθηκευθεί από άλλους χρήστες της Ιστοσελίδας. Χρήση των πληροφοριών Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς ή που μας παρέχετε, συμπεριλαμβανομένων οιωνδήποτε προσωπικών πληροφοριών, με τους ακόλουθους τρόπους: Για να παρουσιάσουμε την Ιστοσελίδα μας και το περιεχόμενό της σε ένα κατάλληλο και αποτελεσματικό τρόπο για εσάς και για τον υπολογιστή σας. Για να σας παρέχουμε τις πληροφορίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ζητάτε από εμάς. Για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας που απορρέουν από τις συμβάσεις που έχουν συναφθεί μεταξύ εσάς και εμάς. Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με αλλαγές στην υπηρεσία μας. Για να μπορείτε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες των υπηρεσιών μας, όταν το επιλέγετε. Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο που μπορεί να περιγραφεί από εμάς όταν παρέχετε τις πληροφορίες. Για οποιοδήποτε άλλο λόγο, με τη συγκατάθεσή σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας, ή να επιτρέψουμε σε επιλεγμένα τρίτα μέρη να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία σας, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με αγαθά και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, όπου έχετε συναινέσει να ενημερώνεστε για παρόμοιους σκοπούς. Εάν δεν επιθυμείτε να 3

4 χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία σας με αυτό τον τρόπο, ή να παρέχουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους για διαφημιστικούς σκοπούς, σας παρακαλούμε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με θέμα «διαγραφή» στο Δεν γνωστοποιούμε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες για εσάς στους διαφημιστές μας, αλλά μπορεί να τους παρέχουμε συγκεντρωτικές πληροφορίες για τους χρήστες μας (για παράδειγμα, μπορεί να τους αναφέρουμε ότι 500 άνδρες ηλικίας κάτω των 30 ετών έκαναν κλικ στη διαφήμισή τους σε μια δεδομένη ημέρα). Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα συγκεντρωτικά στοιχεία για να βοηθήσουμε τους διαφημιστές να στοχεύσουν το είδος του κοινού που θέλουν. Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά στοιχεία που έχουμε συλλέξει από εσάς για να μας βοηθήσουν να συμμορφωθούμε με τις επιθυμίες των διαφημιστών μας, εμφανίζοντας τη διαφήμισή τους σε στοχευόμενο κοινό. Παρ όλο που γνωστοποιούμε μόνο γενικά στοιχεία που δεν είναι προσωπικά αναγνωρίσιμα στους διαφημιζόμενους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, όταν κάνετε κλικ ή αλληλεπιδράτε με άλλο τρόπο με μια διαφήμιση, υπάρχει μια πιθανότητα ότι ο διαφημιστής μπορεί να συμπεράνει ότι πληροίτε τα κριτήρια στόχευσης που επέλεξε. Γνωστοποίηση των πληροφοριών σας Μπορεί να γνωστοποιήσουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε μέσω αυτής της Ιστοσελίδας στα ακόλουθα τρίτα μέρη: Φορείς εκμετάλλευσης και θυγατρικές μας εταιρείες. Ανάδοχους συμπεριλαμβανομένων των Ανεξαρτήτων Αντιπροσώπων Πωλήσεων της WorldVentures και των παρόχων υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε για να υποστηρίξουμε την επιχείρησή μας. Σε αγοραστή, σε περίπτωση συγχώνευσης, εκποίησης, αναδιάρθρωσης, αναδιοργάνωσης, διάλυσης ή οποιασδήποτε άλλης μορφής πώλησης μέρους ή του συνόλου του ενεργητικού της WorldVentures Marketing LLC ή της μητρικής εταιρείας ή οντότητας, είτε ως δρώσα οικονομική μονάδα είτε ως μέρος πτώχευσης, εκκαθάρισης ή άλλης παρόμοιας διαδικασίας, στην οποία τα προσωπικά στοιχεία που κατέχονται από την WorldVentures Marketing LLC για τους πελάτες της συμπεριλαμβάνονται στα μεταβιβαζόμενα στοιχεία του ενεργητικού. Σε τρίτους για να εμπορεύονται τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε σας, αν δεν έχετε επιλέξει τη μη γνωστοποίησή τους. Εμείς απαιτούμε από αυτά τα τρίτα μέρη μέσω των συμβάσεων να τηρούν το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών και να τις χρησιμοποιούν μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους τις γνωστοποιούμε σε αυτούς. Για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο τις παρέχετε. Για οποιοδήποτε άλλο σκοπό που σας γνωστοποιούμε όταν μας παρέχετε τις πληροφορίες. Με τη συγκατάθεσή σας Μπορεί επίσης να γνωστοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους: Για συμμόρφωση με οποιαδήποτε δικαστική απόφαση ή άλλη νομική υποχρέωση. Αν πιστεύουμε ότι η γνωστοποίηση είναι αναγκαία ή σκόπιμη για την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας ή της ασφάλειας της WorldVentures Marketing LLC, των πελατών μας, ή άλλων. Αυτό περιλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες εταιρίες και οργανισμούς με σκοπό την προστασία από απάτη και την μείωση του πιστωτικού κινδύνου. Επιλογές για το πώς χρησιμοποιούμε και γνωστοποιούμε τις πληροφορίες σας Προσπαθούμε να σας παρέχουμε επιλογές σχετικά με τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε. Έχουμε δημιουργήσει μηχανισμούς για να σας παρέχουμε τον έλεγχο των πληροφοριών σας: Cookies. Εάν δεν επιθυμείτε να συλλέγουμε cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε τον πλοηγό σας να μην αποδέχεται τα cookies ή να σας ειδοποιεί όταν αποστέλλονται cookies. Εάν το κάνετε αυτό, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ορισμένα τμήματα αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην είναι προσβάσιμα ή να μην λειτουργούν σωστά. Προσφορές Προώθησης από τρίτα μέρη. Εάν δεν επιθυμείτε να μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με τρίτα μη συνεργαζόμενα μέρη για διαφημιστικούς σκοπούς, μπορείτε να εξαιρεθείτε από την αποστολή τους στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με θέμα «διαγραφή» στο Προσφορές Προώθησης από την Εταιρεία. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιηθεί η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για διαφημιστικούς σκοπούς από την Εταιρεία, μπορείτε να εξαιρεθείτε από την αποστολή τους στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με γραμμή θέμα «διαγραφή» στο Μπορείτε πάντοτε να εξαιρεθείτε από την λήψη πληροφοριών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, εκτός από τα μηνύματα που σας ενημερώνουν σχετικά με την ολοκλήρωση της εγγραφής χρήστη, την διόρθωση δεδομένων του χρήστη, την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης ή την αλλαγή των όρων και προϋποθέσεων, στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού 4

5 ταχυδρομείου αναφέροντας το αίτημά σας στο Εάν σας έχουμε στείλει ένα διαφημιστικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ζητώντας να εξαιρεθείτε από μελλοντικές αποστολές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η εξαίρεση δεν ισχύει για τις πληροφορίες που παρέχονται στην Εταιρεία μετά από την αγορά ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας αγοράς, την εμπειρία εξυπηρέτησης προϊόντος ή άλλες συναλλαγές. Εξατομικευμένη διαφήμιση. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε για να επιτρέπουμε σε τρίτους να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις που προβάλλουμε σε σας, μπορείτε να εξαιρεθείτε στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με θέμα «διαγραφή» στο Εμείς δεν ελέγχουμε τη συλλογή ή τη χρήση των πληροφοριών σας από τρίτους για να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς βάσει ενδιαφέροντος. Ωστόσο, αυτά τα τρίτα μέρη μπορεί να σας παρέχουν τρόπους για να επιλέξετε ώστε οι πληροφορίες σας να μην συλλέγονται ή να μην χρησιμοποιούνται με αυτόν τον τρόπο. Εξετάστε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου, επειδή αν δεν συμφωνείτε με τις πρακτικές μας, η τελική σας επιλογή θα πρέπει να είναι να μην χρησιμοποιείτε τη Δικτυακή τοποθεσία. Επαναλαμβάνουμε ότι όταν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε σημείο της Δικτυακής τοποθεσίας, συναινείτε με την Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου μας. Εάν πραγματοποιήσουμε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου, η συνεχιζόμενη χρήση της Δικτυακής τοποθεσίας από εσάς (μετά τη δημοσίευση της αναθεωρημένης πολιτικής ιδιωτικού απορρήτου) συνεπάγεται ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε με τους όρους της αναθεωρημένης πολιτικής ιδιωτικού απορρήτου. Πρόσβαση και διόρθωση των προσωπικών σας πληροφοριών Εάν έχετε παράσχει τα προσωπικά σας στοιχεία κατά την εγγραφή για να λαμβάνετε υπηρεσίες ή πληροφορίες, μπορείτε να τα αναθεωρήσετε και να τα ενημερώσετε εάν συνδεθείτε στην Ιστοσελίδα και επισκεφθείτε τη σελίδα του προφίλ του λογαριασμού σας και κάνετε αλλαγές με εξαίρεση το όνομά σας, τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (SSN) ή τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου. Για να αλλάξετε το όνομα, τον αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης ή τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σε έναν λογαριασμό, ο κάτοχος του λογαριασμού πρέπει να τηλεφωνήσει στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, αφού δοκιμάσατε να εγγραφείτε και αποτύχατε, μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;» για να μεταφερθείτε στην σελίδα όπου μπορείτε να υποβάλετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Το όνομα χρήστη και ο κωδικός σας πρόσβασής θα σας σταλούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο και να ζητήσετε πρόσβαση για να διορθώσετε ή να διαγράψετε οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία που μας έχετε δώσει. Δεν μπορείτε να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία, εκτός και εάν διαγράψετε το λογαριασμό σας χρήστη. Ασφάλεια Δεδομένων Έχουμε εφαρμόσει τα μέτρα που αποσκοπούν στο να εξασφαλίσουν τις προσωπικές σας πληροφορίες από τυχαία απώλεια και από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, τροποποίηση και γνωστοποίηση. Όλες οι πληροφορίες που μας παρέχετε είναι αποθηκευμένες στους ασφαλείς διακομιστές μας πίσω από τείχη προστασίας. Τυχόν συναλλαγές πληρωμής και προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας τεχνολογία SSL. Η ασφάλεια και η ασφάλεια των στοιχείων σας εξαρτάται και από εσάς. Εάν σας έχει δοθεί (ή όταν έχετε επιλέξει) κωδικός πρόσβασης για πρόσβαση σε ορισμένα τμήματα της Ιστοσελίδας μας, είστε υπεύθυνοι για την εμπιστευτικότητα αυτού του κωδικού πρόσβασης. Σας ζητάμε να μην γνωστοποιείτε τον κωδικό σας σε κανέναν. Σας παροτρύνουμε να είστε προσεκτικοί όταν παρέχετε πληροφορίες σε δημόσια τμήματα του Ιστότοπου, όπως για παράδειγμα στα φόρουμ. Οι πληροφορίες που μοιράζεστε σε δημόσια τμήματα μπορεί να τα δει οποιοσδήποτε χρήστη της Ιστοσελίδας. Δυστυχώς, η μετάδοση των πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Παρ όλο που κάνουμε ότι μπορούμε για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών που διαβιβάζονται στην Ιστοσελίδα μας. Κάθε διαβίβαση των προσωπικών πληροφοριών γίνεται με δική σας ευθύνη. 5

6 Τα δικαιώματά σας Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μην επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για λόγους μάρκετινγκ. Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να αποτρέψετε αυτήν την επεξεργασία των δεδομένων επιλέγοντας τα συγκεκριμένα κουτάκια στις φόρμες που χρησιμοποιούμε για τη συλλογή των δεδομένων σας. Μπορείτε επίσης να ασκήσετε το δικαίωμά σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω μιας επιστολής στη διεύθυνση 5100 Tennyson Pkwy, Plano Texas ή ενός μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση Η Δικτυακή τοποθεσία μπορεί να περιέχει ανά διαστήματα συνδέσμους προς και από τις δικτυακές τοποθεσίες του δικτύου των συνεργατών μας και των διαφημιστών μας. Εάν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο προς οποιαδήποτε από αυτές τις δικτυακές τοποθεσίες, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε δικτυακή τοποθεσία εφαρμόζει τη δική της πολιτική ιδιωτικού απορρήτου και δεν αποδεχόμαστε οποιαδήποτε ευθύνη ή υπαιτιότητα για αυτές τις πολιτικές. Θα πρέπει να εξετάζετε αυτές τις πολιτικές προτού υποβάλετε προσωπικά σας δεδομένα σε αυτές τις δικτυακές τοποθεσίες. Πρόσβαση σε πληροφορίες Η νομοθεσία σχετικά με την προστασία των δεδομένων στη χώρα κατοικίας σας ενδέχεται να σας δίνει το δικαίωμα να προσπελαύνετε τις πληροφορίες που τηρούνται για εσάς. Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα πρόσβασης σύμφωνα με τον Νόμο. Για οποιαδήποτε αίτηση πρόσβασης, θα πρέπει να καταβάλλετε το ποσό των $10, το οποίο καλύπτει το κόστος της υπηρεσίας παροχής των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς. Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας Είναι πολιτική μας να δημοσιεύουμε τις αλλαγές που κάνουμε στην Πολιτική Απορρήτου μας σε αυτή τη σελίδα και στην αρχική σελίδα της Ιστοσελίδας μας. Αν κάνουμε σημαντικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, θα σας ενημερώσουμε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω ανακοίνωσης στην αρχική σελίδα της Ιστοσελίδας. Η ημερομηνία της τελευταίας αναθεώρησης της Πολιτικής Απορρήτου αναγράφεται στην κορυφή της σελίδας. Στοιχεία Επικοινωνίας Για ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου και τις πρακτικές μας προστασίας του απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014. Εισαγωγή Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: 6 Απριλίου 2014 Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC (η «Εταιρεία» ή «Εμείς»), σέβεται το ιδιωτικό σας απόρρητο και δεσμεύεται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Η INPERSON Limited ( " Εμείς" ) δεσμευόμαστε για την προστασία και το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής σας. Η πολιτική αυτή (μαζί με τους δικούς μας όρους χρήσης και οποιαδήποτε άλλα έγγραφα που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων Τελευταία αναθεώρηση: 6 Απριλίου 2013 Εισαγωγή Η WorldVentures Marketing LLC («Εταιρεία» ή «Εµείς») σεβόµαστε την ιδιωτική σας ζωή και δεσµευόµαστε να την προστατεύουµε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου (07/2016)

Πολιτική Απορρήτου (07/2016) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πολιτική Απορρήτου (07/2016) Η CELLebrate είναι μια ιδιωτική εταιρεία με βάση το Ισραήλ, με κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη διεύθυνση Box Office 211, Kiryat Chayim, Haifa. Η

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά.

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά. Πολιτική Απορρήτου Η ιστοσελίδα μας Dietbook.gr έχει δεσμευτεί να διατηρήσει ένα υψηλό πρότυπο, ώστε να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Στο τμήμα «Πολιτική Απορρήτου» θα θέλαμε να μοιραστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου (Πολιτική), εμείς, η Qualcomm Incorporated και οι θυγατρικές μας (συλλογικά «εμείς», «μας», «εμάς» κλπ) παρέχουμε πληροφορίες για

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα,

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα, Πολιτική Απορρήτου 1. Εισαγωγή Είμαστε η Supplies Distributors SA, με έδρα επί της οδού Louis Blériot 5, 4460 Grâce- Hollogne, αριθμό εγγραφής στο Εμπορικό Μητρώο Λιέγης 208.795 και αριθμό φορολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας

Πολιτική Ιδιωτικότητας Πολιτική Ιδιωτικότητας Η Pfizer Ελλάς Α.Ε. (στο εξής "Pfizer") αναγνωρίζει πόσο σημαντική είναι η προστασία εμπιστευτικών πληροφοριών που αφορούν στους επισκέπτες του διαδικτυακού της τόπου. Για το λόγο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ BICWORLD.COM Τελευταία τροποποίηση Ιούνιος Δήλωση προστασίας απορρήτου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ BICWORLD.COM Τελευταία τροποποίηση Ιούνιος Δήλωση προστασίας απορρήτου. Με τη χρήση αυτού του Ιστότοπου, συμφωνείτε με την παρούσα ηλεκτρονική Πολιτική Απορρήτου. Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η,societe BIC, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση 14 rue Jeanne d Asnieres 92611

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Custom House Financial (UK) Limited Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1 Νοεμβρίου 2014 Στην Κύπρο, οι υπηρεσίες παρέχονται από την Custom House Financial

Διαβάστε περισσότερα

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Απορρήτου Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Plus500 Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της διαφύλαξης των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών των

Διαβάστε περισσότερα

Honda MaRIS Pay & Go. Πολιτική Απορρήτου και Cookies

Honda MaRIS Pay & Go. Πολιτική Απορρήτου και Cookies Honda MaRIS Pay & Go Πολιτική Απορρήτου και Cookies Η Honda αναγνωρίζει τη σημασία της έντιμης και υπεύθυνης χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου και Cookies ( Πολιτική ) ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

των πελατών για το κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο όρασης στα καταστήματά μας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία

των πελατών για το κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο όρασης στα καταστήματά μας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία 1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) 1.1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η Εταιρεία καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η FEVE είναι ταγμένη στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας και στη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικότητας. Ευελπιστούμε ότι η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα-

-Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -Δε γίνεται καμία επεξεργασία κανενός είδους προσωπικών δεδομένων για χρήστες από Ελλάδα- Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά τους τρόπους με

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Η Johnson Controls, Inc., και οι συνδεδεμένες εταιρείες αυτής, (συνολικά, Johnson Controls, εμείς, εμάς ή μας) ενδιαφέρονται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ημερομηνία Ισχύος: 22/05/2017 Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων («Πολιτική Προστασίας») εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η Abbott Laboratories, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

SAFECAP ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

SAFECAP ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SAFECAP Safecap Investments Limited ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Το παρόν έγγραφο για τη Δήλωση πολιτικής απορρήτου και τις κανονιστικές προστασίες τίθεται σε ισχύ από τις 29 Ιανουαρίου 2017 και θα παραμένει

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου της Fon

Πολιτική Απορρήτου της Fon Πολιτική Απορρήτου της Fon Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015 1. Δεδομένα εγγραφής Κατά την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Fon ενδέχεται να συλλέξουμε κάποια στοιχεία όπως όνομα χρήστη, κωδικό εισόδου, διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών

Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών Η παρούσα Δήλωση απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες πελατών και online χρηστών ("Δήλωση απορρήτου") ισχύει για την Dell Inc. και

Διαβάστε περισσότερα

Greek PP for Greece. Greek PP for Greece

Greek PP for Greece. Greek PP for Greece Greek PP for Greece ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ SANDLER ONLINE ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας περιγράφει τις διαδικασίες που ακολουθούνται από τη Sandler Systems, Inc. (εφεξής η «Sandler»,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ igro

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ igro ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ igro Το «Individual Growth Response Optimization» (igro) είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που αναπτύχθηκε από και για λογαριασμό της Pfizer Inc. και προορίζεται για χρήση από ενδοκρινολογικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων καθορίζει πώς η Eminentia Trading Limited, εταιρεία δεόντως συσταθείσα και υφιστάμενη σύμφωνα με τους

Διαβάστε περισσότερα

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies

Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Plus500CY Ltd. Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική για αρχεία Cookies Η παρούσα ιστοσελίδα λειτουργείται από την Plus500CY Ltd ( εμείς, εμάς ή δικό μας ). Είναι

Διαβάστε περισσότερα

στιγμή διαθέσιμη για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστείτε στη διαδικασία ανταλλαγής και παροχής πληροφοριών.

στιγμή διαθέσιμη για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστείτε στη διαδικασία ανταλλαγής και παροχής πληροφοριών. Δήλωση Απορρήτου Η προστασία του απορρήτου σας είναι σημαντική για την Εταιρεία. Γι αυτό και έχουμε αναπτύξει μια Δήλωση Απορρήτου η οποία καλύπτει το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, αποκαλύπτουμε, μεταβιβάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Τελευταία Ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2016 Αυτή η πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική») περιγράφει την πρακτική της εταιρείας με την επωνυμία «Μαρκόπουλος Μάρκος

Διαβάστε περισσότερα

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών Αποκήρυξη ευθυνών Του γραφείου προώθησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Δ.Καρβούνης δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Η Prada S.p.A. (στο εξής «PRADA») με καταστατική έδρα στο Μιλάνο (Ιταλία), διαχειρίστρια εταιρεία συμμετοχών του Ομίλου Prada και διαχειρίστρια του δικτυακού τόπου www.miumiu.com

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά δεδομένα Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εταιρείας μας σχετικά με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικές Πληροφορίες Που Συλλέγουμε

Προσωπικά δεδομένα Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Εταιρείας μας σχετικά με ζητήματα Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικές Πληροφορίες Που Συλλέγουμε Προσωπικά δεδομένα Η AIG Europe Limited ("η Εταιρεία"), δεσμεύεται να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τρίτων, τα οποία περιέρχονται εις γνώση της στα πλαίσια της

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Η flytrip.gr διαθέτει τόσο η ίδια όσο και οι προμηθευτές της σύγχρονες εφαρμογές για την ασφάλεια και αυτόματη κρυπτογράφηση των προσωπικών δεδομένων των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου H Εταιρεία δημιούργησε τον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Δύναται να προβαίνει σε χρήση συγκεκριμένων

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie

Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Δήλωση απορρήτου - Πολιτική χρήσης cookie Ελεγκτές δεδοµένων Ελεγκτής δεδοµένων Western Union Payment Services Ireland Limited Ηµεροµηνία ισχύος: Αύγουστος 2015 Η παρούσα Πολιτική απορρήτου περιγράφει

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου της HomeAway UK

Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου της HomeAway UK Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου της HomeAway UK Λήψη ως PDF Τελευταία ενημέρωση: 1η Οκτωβρίου 2017 Στην HomeAway, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου των χρηστών μας. Η παρούσα Πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά δεδοµένα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιήσιµο άτοµο, όπως ορίζεται από την κείµενη νοµοθεσία.

Τα προσωπικά δεδοµένα είναι πληροφορίες που αφορούν ένα ταυτοποιήσιµο άτοµο, όπως ορίζεται από την κείµενη νοµοθεσία. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδοµένων 1. Εισαγωγή Ο παρών Δικτυακός Τόπος λειτουργεί από την εταιρεία µε την επωνυµία «Ποτοποιία Πλωµαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ΑΕ» και τις συνδεδεµένες µ αυτήν εταιρείες.

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης Όροι χρήσης Με τη χρήση της ιστοσελίδας ( www.diagonismoi-dimosiou.gr ) και τη χρήση της υπηρεσίας "diagonismoi-dimosiou.gr", αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ).

Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ). Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας www.amway.gr Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ). Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Η Amway διατηρεί την ιστοσελίδα αυτή ως υπηρεσία προς τους

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για τα cookie

Πολιτική για τα cookie Πολιτική για τα cookie Η BSEU χρησιµοποιεί cookie για να βελτιώνει συνεχώς την εµπειρία των επισκεπτών της διαδικτυακής τοποθεσίας της. Πρώτα από όλα, τα cookie µπορούν να βελτιώσουν άµεσα αυτή την εµπειρία,

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS

Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS Πολιτική Απορρήτου εμπορικής πλατφόρμας ταξιδιού για τα GDS Καλωσήρθατε στην -ιστοσελίδα της Travelport. Εμείς, στην Travelport αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας του απορρήτου των δεδομένων προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική, μη χρησιμοποιείτε,, το application ή άλλα τα

Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική, μη χρησιμοποιείτε,, το application ή άλλα τα Η ELASTRAK SA (και εν γένει ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ), δηλώνει ότι σέβεται την ιδιωτική ζωή (ιδιωτικότητα- privacy) και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το MyLyconet Website Έκδοση 3.00 (05.2014) Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για την Lyoness και τον κάτοχο αυτής της MyLyconet Website.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Τα στοιχεία που συλλέγουμε

Πολιτική Απορρήτου. Τα στοιχεία που συλλέγουμε Πολιτική Απορρήτου Τελευταία τροποποίηση: 29 Αυγούστου 2016 (προβολή αρχειοθετημένων εκδόσεων) (Τα παραδείγματα με τον υπερσύνδεσμο είναι διαθέσιμα στο τέλος αυτού του εγγράφου.)f Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Ιδιωτικότητας

Δήλωση Ιδιωτικότητας Δήλωση Ιδιωτικότητας Ισχύς: 30/9/2013 Τελευταία Ενημέρωση την: 23/10/2015 Η Nestlé Ελλάς Α.Ε. (εφεξής η Nestlé ) δεσμεύεται να προστατεύσει την ιδιωτικότητά σας και να διαφυλάξει την εμπιστοσύνη που δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Εισαγωγή : Ο παρών διαδικτυακός τόπος αποτελεί την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Τελευταία Τροποποίηση: [ ] RIOT GAMES ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TOURNAMENT TOOL ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η Riot Games, Inc., μία εταιρεία του Delaware των ΗΠΑ, η θυγατρική της, Riot Games,

Διαβάστε περισσότερα

Replaced: November 11, 2014

Replaced: November 11, 2014 Πολιτική Απορρήτου Replaced: November 11, 2014 Καλωσήρθατε στον Ιστοχώρο της Travelport (ο παρών «Ιστοχώρος»). Εμείς, στην Travelport (καλούμενοι εφεξής «Travelport», «εµείς», «εµάς» ή «µας») αναγνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ BBM CHANNELS Καλωσορίσατε στα κανάλια BBM Channels, μια λειτουργία κοινωνικής δικτύωσης στο BBM που επεκτείνει το δίκτυο σας πέρα από τον κύκλο της οικογένειας και των φίλων σας και

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της HomeAway

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της HomeAway Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της HomeAway Τελευταία ενημέρωση: 22 Νοέμβριος 2016 Λήψη ως PDF Αντιμετωπίζουμε σοβαρά το ζήτημα της προστασίας του ιδιωτικού απορρήτου των χρηστών μας. Αυτή η Πολιτική Ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Πεδίο εφαρμογής και συναίνεση Η Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων περιγράφει την συλλογή, χρήση, διατήρηση, αποκάλυψη και προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ Τα Προσωπικά Δεδομένα συλλέγονται χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες μεθόδους

ΠΕΡΙΛΗΨΗ Τα Προσωπικά Δεδομένα συλλέγονται χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες μεθόδους Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εφαρμογής ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ TAXATION LAW Αυτή η εφαρμογή συλλέγει προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες της. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Τα Προσωπικά Δεδομένα συλλέγονται χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δήλωση Ιδιωτικότητας

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δήλωση Ιδιωτικότητας ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ερωτήσεις και Απαντήσεις «Κλειδιά» Δήλωση Ιδιωτικότητας Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Η ιστοσελίδα www.doctorconnect.gr (η «Ιστοσελίδα») ανήκει και λειτουργεί από την εταιρεία EXTEND εδρεύουσα

Διαβάστε περισσότερα

2 Η τοπική αποθήκευση και η κοινή χρήση δεδομένων βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας

2 Η τοπική αποθήκευση και η κοινή χρήση δεδομένων βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων 1 Αντικείμενο του παρόντος εγγράφου Στο παρόν έγγραφο περιγράφονται οι διαδικασίες συλλογής και χρήσης των προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο της εφαρμογής διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών Ενημέρωση Χρηστών Η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς, σύμφωνα με το περιεχόμενο και την εφαρμογή του ν. 2472/1997, ενημέρωνει

Διαβάστε περισσότερα

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται και πώς;

Τι είδους πληροφορίες συλλέγονται και πώς; ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΑΣ ΤΗΣ RCI Η RCI Eurpe ενδιαφέρεται για τα ζητήματα ιδιωτικότητας και θέλει να εξοικειωθείτε με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και γνωστοποίησης των πληροφοριών που εφαρμόζουμε. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies

Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Πολιτική της Nestlé για τα Cookies Τι είναι τα Cookies? Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας από τους ιστότοπους, τους οποίους επισκέπτεσθε. Χρησιμοποιούνται ευρέως

Διαβάστε περισσότερα

Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης

Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης Document Cloud (συμπεριλαμβανομένου του Adobe Sign) Πρόσθετοι Όροι Χρήσης Τελευταία ενημέρωση 16 Ιουνίου 2016. Αντικαθιστά ολόκληρη την προηγούμενη έκδοση. Οι όροι με κεφαλαία γράμματα οι οποίοι χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

REALASH COSMETICS ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ στην οδός Staromiejska 8/12, ΤΚ26-600 Radom, ΑΦΜ 5423234854 ΔΟΥ 200820607, Γ.Ε.

REALASH COSMETICS ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ στην οδός Staromiejska 8/12, ΤΚ26-600 Radom, ΑΦΜ 5423234854 ΔΟΥ 200820607, Γ.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Πώληση στο online κατάστημα διενεργούνται βάσει των κανονισμών ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο θα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε πελάτης, πριν την παραγγελία. Παραγγελία ισοδυναμεί με αποδοχή

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για την εφαρμογή Home Connect Η εταιρεία Home Connect GmbH, με έδρα στη διεύθυνση Carl-Wery-Strasse 34, 81739 Μόναχο, Γερμανία (στο εξής αναφερόμενη ως Home Connect

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας Η χρήση της παρούσας «Δημοτικής Δικτυακής Πύλης» (εφεξής «ΔΔΠ») υπόκειται στους Όρους Χρήσης που παρατίθενται στη συνέχεια. Οι Όροι Χρήσης απευθύνονται σε κάθε άτομο, φυσικό ή νομικό πρόσωπο (εφεξής «χρήστης»

Διαβάστε περισσότερα

1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ 2.- ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ 2.- ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ 1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ Για την τήρηση όσων προβλέπονται από τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, (ΝΟΜΟΣ 3471/2006 - ΦΕΚ 133/Α'/28.6.2006), η PRAXIS HISPANIA, S.L. (στο εξής PRAXIS) ενημερώνει τον χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

Η εμπειρία από την εφαρμογή της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες -

Η εμπειρία από την εφαρμογή της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες - Η εμπειρία από την εφαρμογή της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες - Eν όψει της αναθεώρησης της οδηγίας e-privacy (2002/58/EK). - Γ. Προσωπικά δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (www.iom.gr).

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (www.iom.gr). Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (www.im.gr). Όροι και προϋποθέσεις χρήσης Στόχος του δικτυακού αυτού τόπου είναι να ενθαρρύνει την πρόσβαση του κοινού σε πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

2. - ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ

2. - ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ 1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ Για την τήρηση όσων προβλέπονται από τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, (ΝΟΜΟΣ 3471/2006 - ΦΕΚ 133/Α'/28.6.2006), η PRAXIS HISPANIA, S.L. (στο εξής PRAXIS) ενημερώνει τον χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης του διαδικτυακού τόπου της Nestlé που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι.

Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι. Όροι Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ιάχείρισης Μετεγγραφών σε Πανεπιστήµια/Τ.Ε.Ι. Η χρήση της διαδικτυακής υπηρεσίας διαχείρισης µετεγγραφών υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 7 Αντί προλόγου... 9 Κεφάλαιο 1: Κεφάλαιο 2: Κεφάλαιο 3: Κεφάλαιο 4: Κεφάλαιο 5: Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Facebook;... 15 Τι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ 1. Εισαγωγή 1.1. Η λειτουργία του παρόντος διαδικτυακού τόπου www.transparency.gr υποστηρίζεται από το σωματείο «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς» (στο εξής: ο «Φορέας») με σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

Internet Business Hellas

Internet Business Hellas Internet Business Hellas Περιεχόμενα Εισαγωγή email marketing IBNEWSLETTER Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Επικοινωνία Εισαγωγή email marketing «Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνίσταται στην

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr 1. Γενικά Ο δικτυακός τόπος www.pizzafan.gr αποτελεί ιδιοκτησία της ΦΑΝΑΤΙΚΣ ΠΙΤΣΑ ΠΑΡ. ΥΠ & ΕΚΜ. ΕΣΤ ΕΠΕ. Υπεύθυνος Εκπρόσωπος Διαχείρισης Δεδομένων των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. Γενικές πληροφορίες Η Rebels Gaming Ltd (εφεξής «Betrebels») θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την όσο το δυνατό καλύτερη προστασία των προσωπικών στοιχείων όλων των παικτών και παικτριών της. Η συλλογή, επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) Η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο (εφεξής «Πελάτης») των καρτών που

Διαβάστε περισσότερα

2. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

2. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ Όροι Χρήσης Η χρήση της παρούσας δικτυακής εφαρμογής (εφεξής καλούμενη «Παρατηρητήριο Μεταρρυθμίσεων») υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση του Παρατηρητηρίου Μεταρρυθμίσεων αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ήλωση προστασίας δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα της «unitedprint.com Hellas Ε.Π.Ε..»

ήλωση προστασίας δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα της «unitedprint.com Hellas Ε.Π.Ε..» ήλωση προστασίας δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα της «unitedprint.com Hellas Ε.Π.Ε..» 1. Γενικά Το ηλεκτρονικό κατάστηµα µε την επωνυµία www.print24.com/gr είναι µία προσφορά της εταιρείας unitedprint.com

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΛΥΣΗ BLACKBERRY ΣΎΜΒΑΣΗ ΆΔΕΙΑΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΙΑ BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 ΝΈΦΟΣ («ο ΠΡΟΣΘΗΚΗ")

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΛΥΣΗ BLACKBERRY ΣΎΜΒΑΣΗ ΆΔΕΙΑΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΙΑ BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 ΝΈΦΟΣ («ο ΠΡΟΣΘΗΚΗ) ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΛΥΣΗ BLACKBERRY ΣΎΜΒΑΣΗ ΆΔΕΙΑΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΙΑ BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 ΝΈΦΟΣ («ο ΠΡΟΣΘΗΚΗ") ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για να αποκτήσετε πρόσβαση και / ή να χρησιμοποιήσετε αυτό το σύννεφο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 2 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Εισαγωγή Email marketing... 3 Σχετικά με το IBNEWSLETTER... 3 Μεθοδολογία... 4 Χαρακτηριστικά...

Διαβάστε περισσότερα

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 2. Αντικείμενο και εφαρμογή 3. Διαφάνεια και Ειδοποιήσεις 4. Εντιμότητα και περιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. επαγγελματίες πωλητές

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. επαγγελματίες πωλητές ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ επαγγελματίες πωλητές Απρίλιος 2013 2 Περιεχόμενα Προφίλ... 4 Βάλτε την επιχείρησή σας στο podilato.net... 5 Εγγραφή / Είσοδος... 5 Η Συνδρομή είναι δωρεάν!... 5 Ο Λογαριασμός Σας...

Διαβάστε περισσότερα

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site

AstraΖeneca. Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site AstraΖeneca Εγχειρίδιο Χρήσης Β2Β Site Ταυτότητα Έκδοση κειμένου 1.0.0 Έκδοση λογισμικού 1.0.254006 Τελ. ενημέρωση Μάιος 2015 Copyright Copyright 2011 Entersoft A.E. Με την επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

Αντί προλόγου. 1. Τι είναι το Twitter;

Αντί προλόγου. 1. Τι είναι το Twitter; Περιεχόμενα Αντί προλόγου...7 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο...13 Κεφάλαιο 1: Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Twitter;...15 Κεφάλαιο 2: Τι βλέπω στην οθόνη μου όταν ολοκληρώσω

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα http://www.globonweb.com, το περιεχόμενο της οποίας ανήκει εξ ολοκλήρου στον ΓΟΥΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (GLOBONWEB), με την ιδιότητά του ως παρόχου υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEBSITE

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEBSITE ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEBSITE Η πρόσβαση στο συγκεκριµένο website (στο εξής αναφερόµενο ως το «Website») στην τοποθεσία της εταιρείας «Αλουµίνιον της Ελλάδος» (στο εξής αναφερόµενη ως «ΑΤΕ»),

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό εμπόριο. HE 8 Εξατομίκευση

Ηλεκτρονικό εμπόριο. HE 8 Εξατομίκευση Ηλεκτρονικό εμπόριο HE 8 Εξατομίκευση Πληροφοριακός υπερφόρτος (information overload) Αδυναμία διαχείρισης μεγάλου όγκου πληροφοριών και εντοπισμού της χρήσιμης πληροφορίας Η εξατομίκευση στοχεύει στην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός βέλτιστων πρακτικών Google+ Αποκλειστικές και εμπιστευτικές πληροφορίες της Google

Οδηγός βέλτιστων πρακτικών Google+ Αποκλειστικές και εμπιστευτικές πληροφορίες της Google Οδηγός βέλτιστων πρακτικών Google+ Αποκλειστικές και εμπιστευτικές πληροφορίες της Google Πίνακας περιεχομένων Διαμορφώστε την παρουσία σας στο Google+ Δημιουργήστε ένα προσωπικό προφίλ Google+ Δημιουργήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK Πίνακας περιεχομένων Α. Σελίδες... 3 Πώς να δημιουργήσετε μία σελίδα στο facebook... 3 Ποιος μπορεί να δημιουργήσει μια σελίδα ;... 3 Ποια ονόματα σελίδων επιτρέπονται στο Facebook;...

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA CONNECT ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

ŠKODA CONNECT ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ŠKODA CONNECT ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Connect Portal Για τη χρήση των online υπηρεσιών ŠKODA Connect απαιτείται προηγούμενη εγγραφή του χρήστη και του οχήματος στον ιστότοπο Connect Portal καθώς και η ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης Όροι Χρήσης www.pizzafan.gr Προς διασφάλιση σας, σας ενημερώνουμε ότι τηρούμε σύμφωνα με τον νόμο αρχείο των προσωπικών σας δεδομένων μη ευαίσθητου χαρακτήρα, όπως π.χ. ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση με

Διαβάστε περισσότερα

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της Johnson Controls για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 2. Αντικείμενο και εφαρμογή 3. Διαφάνεια και Ειδοποιήσεις 4. Εντιμότητα και περιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Ορισµοί Όροι και Προϋποθέσεις: Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης Εξοπλισµού (εφεξής: «ΟΠΠΕ»). Fon Technology, S.L.: Η Εταιρία η οποία προµηθεύει ή πωλεί τα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3851, 30/4/2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3851, 30/4/2004 Ο ΠΕΡΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Για σκοπούς

Διαβάστε περισσότερα

Links to other sites ("Δεσμοί με άλλες ιστοσελίδες") Η ιστοσελίδας μας περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα web sites τα οποία και δεν

Links to other sites (Δεσμοί με άλλες ιστοσελίδες) Η ιστοσελίδας μας περιλαμβάνει links (δεσμούς) προς άλλα web sites τα οποία και δεν Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη των υπηρεσιών του site (stathiskotidis.gr) υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα