ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ"

Transcript

1 ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

2 1 ΕΝΟΤΗΤΑ I 1.1 ΟΡΙΣΜΟΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ Η υποβρύχια σκοποβολή είναι αγώνισμα που πραγματοποιείται σε πισίνα από αθλητές εξοπλισμένους σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται σε αυτό το φυλλάδιο. Η αυτονομία των αθλητών κάτω από το νερό εξαρτάται αποκλειστικά από την ικανότητά τους να κρατούν την αναπνοή τους ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ Για να αγωνιστούν στο αγώνισμα υποβρύχιας σκοποβολής, οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 16 χρονών ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ Το αγώνισμα της ακρίβειας είναι ατομικό αγώνισμα Το αγώνισμα της ακρίβειας περιλαμβάνει 10 βολές σε ένα σταθερό στόχο σε δύο ξεχωριστούς γύρους (5 βολές ο κάθε γύρος), μέσα σε χρόνο 5 λεπτών για κάθε γύρο. Ο χρόνος που τυχόν δε χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο γύρο δε μπορεί να προστεθεί στο χρόνο του δεύτερου Το φύλλο στόχου της ακρίβειας αποτελείται από πέντε (5) επί μέρους στόχους και ο αθλητής θα πρέπει να ρίξει μια (1) βολή σε κάθε στόχο Μεταξύ κάθε βολής ο αθλητής θα πρέπει να επιστρέψει στην επιφάνεια. Ο αθλητής χρησιμοποιεί αυτό το χρόνο για τη προετοιμασία του ψαροτούφεκου και για να οπλίσει, το οποίο μπορεί να γίνει είτε στην επιφάνεια είτε στο πυθμένα της πισίνας με τη προϋπόθεση το ψαροτούφεκο να είναι στραμμένο πάντα προς τη κατεύθυνση του στόχου Το ψαροτούφεκο πρέπει να στηρίζεται με το ένα χέρι μόνον και να κρατιέται με τη μια παλάμη μόνον, χωρίς τυχόν άλλα στηρίγματα στο χέρι ή σε κανένα άλλο μέρος του σώματος Κατά τη βολή το ελεύθερο χέρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να παρέχει σταθερότητα στο σώμα ή να επιτρέπει στον αθλητή να κρατά τη βεντούζα στήριξης Χρήση αρσενικού γένους Σε αυτούς τους κανονισμούς, όλες οι αναφορές που γίνονται σε πρόσωπα (αθλητές), χρησιμοποιείται το αρσενικό γένος. Προφανώς αυτό συμβαίνει για λόγους απλοποίησης και ρητώς αναφέρεται ότι αυτοί οι κανονισμοί αναφέρονται σε άτομα ανεξαρτήτως φύλου, όποιος κι αν είναι ο ρόλος του/της ή η συμμετοχή του/της στους αγώνες Υ/Β σκοποβολής.

3 1.1.8 Παράβαση των κανονισμών Η παράβαση των κανονισμών που αναφέρονται σε αυτό το φυλλάδιο, θα έχει ως αποτέλεσμα την επιβολή ποινών στο διαγωνιζόμενο Αθλητικό δελτίο ΕΟΥ Α Κάθε αθλητής πρέπει να κατέχει αθλητικό δελτίο της ΕΟΥ Α σε ισχύ. 2 ΕΝΟΤΗΤΑ II 2.1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Κατηγορίες αθλητών και εξοπλισμός Κατηγορίες αθλητών Τα επίσημα πρωταθλήματα της σκοποβολής ακριβείας μπορούν να είναι ανδρών ή/ και γυναικών Επιτρεπόμενος εξοπλισμός Κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, επιτρέπεται η χρήση του παρακάτω εξοπλισμού: πέδιλα, μάσκα, αναπνευστήρας, στολή, έρμα (βάρη), γάντια, σκουφάκι, εφεδρικό ψαροτούφεκο, εφεδρική βέργα με πετονιά, εξοπλισμός στήριξης Οποιοσδήποτε άλλος εξοπλισμός απαγορεύεται Το εφεδρικό ψαροτούφεκο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εάν το κύριο χαλάσει Η χρήση φακού - laser απαγορεύεται Η χρήση μουλινέ απαγορεύεται Χαρακτηριστικά του ψαροτούφεκου Αεροβόλα ψαροτούφεκα και ψαροτούφεκα με λάστιχα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους αγώνες και η βέργα τους πρέπει να έχει μήκος μέχρι 150cm Ξύλινα λαστιχοβόλα δεν επιτρέπονται, ακόμα και αν είναι μαζικής παραγωγής Η διάμετρος της βέργας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 8 χιλιοστά Η μύτη της βέργας πρέπει να έχει σχήμα κόλουρου κώνου, ο οποίος θα έχει μήκος τουλάχιστον 6 χιλ. και η τελική διάμετρός του να κυμαίνεται από 3 χιλ. (ελάχιστο) έως 4 χιλ. (μέγιστο).

4 Η βέργα πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο ψαροτούφεκο με πετονιά σε άριστη κατάσταση με ελάχιστο πάχος 0.8 χιλ Ψαροτούφεκα με ελαστικό σκοινί και ένα απλό καρούλι επιτρέπονται Το ελαστικό σκοινί δεν μπορεί να είναι λεπτότερο από 1.80 χιλ. και πρέπει να είναι συνδεδεμένο στη βέργα και στο ψαροτούφεκο με τρόπο που δεν επιτρέπει το εύκολο σπάσιμό του Για τα αεροβόλα, για τη σύνδεση της βέργας με την πετονιά-σκοινί και το ψαροτούφεκο, πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο μαζικής παραγωγής οδηγοί βέργας και όχι ιδιοκατασκευασμένοι. Εναλλακτικά, για τη σύνδεση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν βέργες με τρύπα για το δέσιμο της πετονιάς, χωρίς οδηγό Η κανονικότητα του ψαροτούφεκου ελέγχεται εκ των προτέρων και ενδέχεται να εξακριβωθεί, κατόπιν εντολής του Αλυτάρχη, με μια βολή στο νερό Το ψαροτούφεκο πρέπει να οπλίζεται με την δύναμη των χεριών και μόνο Το ψαροτούφεκο πρέπει να είναι μαζικής παραγωγής για υποβρύχιο ψάρεμα, να είναι εξακριβωμένα μιας αναγνωρισμένης εταιρείας, και όχι τροποποιημένο ή προσαρμοσμένο. Η εταιρία παραγωγής οφείλει να είναι επίσημα κατοχυρωμένη. Το ψαροτούφεκο μπορεί να είναι είτε συναρμολογημένο είτε έτοιμο από το εμπόριο. Συγκεκριμένα όσον αφορά τα συναρμολογημένα ψαροτούφεκα, μπορούν να έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, συγκρινόμενα με τα μοντέλα που βρίσκονται στους επίσημους καταλόγους των εταιριών, με την προϋπόθεση ότι τα επί μέρους εξαρτήματα προέρχονται από βιομηχανική μαζική παραγωγή της ίδιας εταιρίας. Το ψαροτούφεκο είτε πρόκειται για λαστιχοβόλο είτε για αεροβόλο, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεπερνά τις παρακάτω τυποποιημένες διαστάσεις: μέγιστο συνολικό μήκος (από το πίσω μέρος του ψαροτούφεκου ως την άκρη της κεφαλής), συμπεριλαμβανομένων τυχόν εξαρτημάτων: 1500 χιλιοστά. μέγιστο πλάτος, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εξαρτημάτων: 80 χιλιοστά μέγιστο ύψος, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εξαρτημάτων εκτός της λαβής (λαβή, μηχανισμός σκανδάλης, σχοινοπιάστρα): 50 χιλιοστά συνολικό βάρος, χωρίς τη βέργα: 1500 γραμμάρια.

5 Απαγορεύονται όλες οι σκοπευτικές συσκευές, είτε είναι μαζικής παραγωγής είτε είναι προσαρμοσμένες, όπως διόπτρες λέιζερ από τόξα ή τουφέκια, σταθερές ή ρυθμιζόμενες, όλες οι οπτικές σκοπευτικές συσκευές που τροποποιούν την όραση καθώς και οι μετατροπές στη δομή του ψαροτούφεκου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν σκόπευτρα. Πτερύγια, αντισταθμιστές, αντίβαρα, οδηγοί βέργας με πτερύγια, οποιαδήποτε στήριξη μεταξύ σώματος και ψαροτούφεκου ή στήριξη μπράτσου και ψαροτούφεκου καθώς και ιδιοκατασκευασμένες ανατομικές λαβές, απαγορεύονται Η βέργα, η πετονιά-σκοινί, η καμπάνα και τα λάστιχα μπορούν να αλλαχθούν Τόπος διεξαγωγής του αγώνα Οι αγώνες διεξάγονται σε πισίνα με τα εξής χαρακτηριστικά: Θερμοκρασία νερού 23 C /+5 C Το ελάχιστο μέγεθος της πισίνας πρέπει να είναι 10μ πλάτος και 25μ μήκος, με ελάχιστο βάθος το 1.8μ και μέγιστο βάθος τα 5μ Μη τυπικά μεγέθη πισίνας πρέπει πρώτα να εγκριθούν από την ΕΟΥ Α ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο χώρος αγώνα πρέπει να διευθετηθεί ως κάτωθι: Ζώνη Ασφαλείας: ο χώρος μέσα στο νερό που βρίσκεται πίσω από τους στόχους, όπου κανένας δεν επιτρέπεται να μείνει ή να περάσει από εκεί Ζώνη Αγώνα: ο χώρος μέσα στο νερό για τους αθλητές που θα αγωνιστούν Ζώνη Εκκίνησης: ο χώρος μέσα στο νερό που βρίσκεται πριν από τον χώρο αγωνιζομένων και χρησιμοποιείται από αθλητές που περιμένουν την σειρά τους στο αγώνισμα Ζώνη Αναμονής: ο χώρος μέσα στο νερό που βρίσκεται ανάμεσα στο χώρο εκκίνησης και στο χώρο προθέρμανσης Ζώνη Προθέρμανσης: ο χώρος μέσα στο νερό που χρησιμοποιείται από τους αθλητές για προθέρμανση πριν τον αγώνα.

6 2.1.4 ΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΓΩΝΑ A - Γραμμή στόχων B - Γραμμή βολών C - Γραμμή εκκίνησης D - Όριο χώρου αναμονής E - Χώρος προθέρμανσης ΑΠΟΣΤΑΣΗ A/B: 4 μέτρα ΑΠΟΣΤΑΣΗ B/C: 10 μέτρα ΑΠΟΣΤΑΣΗ D/C: 3 μέτρα ΑΠΟΣΤΑΣΗ D/E: 3 μέτρα ΑΠΟΣΤΑΣΗ E/F (Χώρος προθέρμανσης Υπόλοιπο της πισίνας)

7 2.1.5 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΝΗ ΑΓΩΝΑ Οι ακόλουθες πράξεις απαγορεύονται : Απαγορεύεται οι αθλητές να οπλίζουν σε οποιοδήποτε άλλο χώρο της πισίνας, εκτός κατά τη διάρκεια της προσπάθειας τους στη ζώνη αγώνα Η είσοδος στο χώρο A/B (Περιοχή Βολών) Η είσοδος στο χώρο C/D (Χώρος Αναμονής) κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ΣΤΟΧΟΙ Το φύλλο του στόχου για το αγώνισμα της ομαδικής σκοποβολής έχει ορθογώνιο σχήμα, με διαστάσεις 33cm x 35cm, με άσπρο φόντο και τοποθετείται σε τέτοιο ύψος, ώστε το κέντρο του κεντρικού στόχου, που ανταποκρίνεται στους 460 βαθμούς, να βρίσκεται 80cm πάνω από τον πυθμένα της πισίνας Το φύλλο του στόχου έχει πέντε (5) ίδιους στόχους. Ο κάθε στόχος αποτελείται από έξη (6) ομόκεντρους κύκλους, χωρισμένους με μια άσπρη γραμμή ανάμεσα σε δύο συνεχόμενους μαύρους κύκλους και με μια μαύρη γραμμή σε κάθε άλλη περίπτωση, και έχουν την εξής βαθμονόμηση: ΚΥΚΛΟΙ ΙΑΜΕΤΡΟΣ ΒΑΘΜΟΙ ΧΡΩΜΑ 1 ος Κύκλος 1.2 εκ. 460 έως 400 βαθμοί Άσπρο 2 ος Κύκλος 3.2 εκ. 390 έως 300 βαθμοί Άσπρο 3 ος Κύκλος 5.2 εκ. 295 έως 250 βαθμοί Μαύρο 4 ος Κύκλος 7.2 εκ. 245 έως 200 βαθμοί Μαύρο 5 ος Κύκλος 9.2 εκ. 195 έως 150 βαθμοί Άσπρο 6 ος Κύκλος 11.2 εκ. 145 έως 100 βαθμοί Άσπρο ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Η βαθμολόγηση γίνεται στο τέλος της προσπάθειας του κάθε αθλητή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο Ένας βασικός τρόπος βαθμολόγησης είναι ο ακόλουθος: Η αξιολόγηση κάθε βολής θα γίνεται με τη χρήση ενός ειδικά βαθμονομημένου χάρακα. Η βαθμολογία θα καθορίζεται με την τοποθέτηση ενός κομματιού βέργας με κωνική μύτη διάμετρου 6.5mm στην τρύπα που σχηματίστηκε κατά τη βολή κάθε στόχου ταιριάζοντας το στόχο με τις περιφέρειες του χάρακα. Το κέντρο της διατομής του κομματιού αυτού θα υποδεικνύει τη βαθμολογία η οποία θα καταχωρείται σε κάθε βολή και η οποία διαβάζεται απευθείας στο χάρακα.

8 Εάν η ένδειξη της βαθμολογίας στο χάρακα βρίσκεται μεταξύ δύο τιμών, τότε θα καταχωρείται η υψηλότερη βαθμολογία Εάν το κέντρο της βολής είναι εκτός της κλίμακας βαθμολόγησης, η βαθμολογία που θα καταχωρείται θα είναι μηδέν (0). Εάν το ίχνος της βολής δεν είναι καθαρά ορατό στο χαρτί του στόχου, έτσι ώστε να μην επιτρέπεται η τοποθέτηση του κομματιού της βέργας και ως εκ τούτου να μην μπορεί να υπολογιστεί η βαθμολογία, τότε η βαθμολογία θα υπολογίζεται απευθείας από τον Αλυτάρχη Στο τέλος της βαθμολόγησης, ο αρχηγός της ομάδας (ή ένα μέλος της ομάδας, απουσία αρχηγού) μπορεί να δει τον στόχο και τη βαθμολογία παρουσία του κριτή του αγώνα, πριν ο Αλυτάρχης εκδώσει τα αποτελέσματα Σε περίπτωση ενστάσεως, ο αρχηγός ή εν απουσία του, ο αθλητής πρέπει να υποβάλει το έντυπο ενστάσεως που περιέχεται στα συνοδευτικά έντυπα του κανονισμού ιαφορετικοί τρόποι βαθμολόγησης προβλέπονται εφόσον έχουν προηγουμένως εγκριθεί από την επιτροπή Υ/Β σκοποβολής της CMAS Γενικές Παραβάσεις και Ποινές Ο αθλητής που, κατα τη διάρκεια της διοργάνωσης, παραβαίνει αυτούς τους κανονισμούς, θα δεχτεί ποινή ανάλογη με τη σοβαρότητα της παράβασης που διεπράχθη, όπως αναφέρεται παρακάτω: Περνάει τη γραμμή βολών με τη μύτη της βέργας κατά τη διάρκεια της βολής. Ποινή: 100 εκατό βαθμοί για κάθε φορά Πηγαίνει πίσω από τη γραμμή εκκίνησης χωρίς να έχει επιστρέψει στην επιφάνεια, μόλις έχουν ολοκληρωθεί οι πέντε (5) βολές. Ποινή: 100 εκατό βαθμοί Οπλίζει ή δοκιμάζει το ψαροντούφεκο σε χρόνους εκτός των δοκιμαστικών βολών ή του αγώνα του Αφήνει οπλισμένο ψαροντούφεκο στον πυθμένα της πισίνας ένει με κόμπο για να ενώσει πετονιά ή σχοινί που κόπηκε στον αγώνα Εισέρχεται στη Ζώνη Αγώνα προτού οι προηγούμενοι αθλητές τελειώσουν τις δοκιμαστικές τους βολές.

9 Ο κριτής υποδεικνύει ότι ένα ψαροτούφεκο παραβαίνει τους κανονισμούς Υπερβαίνει το χρόνο των πέντε (5) λεπτών για την ολοκλήρωση ενός γύρου. Ποινή: δέκα (10) βαθμούς για κάθε δευτερόλεπτο πάνω από τα πέντε (5) λεπτά ύο (2) ή περισσότερες βολές στον ίδιο στόχο, στη περίπτωση των πέντε (5) βολών στο ίδιο φύλλο στόχων. Ποινή: Ακύρωση των παραπάνω βολών στον ίδιο στόχο με τη μεγαλύτερη βαθμολογία, κατοχυρώνεται μόνο αυτή με τη χαμηλότερη βαθμολογία Πάνω απο πέντε βολές στο ίδιο φύλλο στόχων Εκτελεί περισσότερες από μία (1) βολές στην ίδια άπνοια Οπλίζει το ψαροτούφεκο στην επιφάνεια ή υποβρυχίως χωρίς να είναι στραμμένο προς το στόχο Αντιαθλητική συμπεριφορά Επιστροφή στην επιφάνεια με το ψαροτούφεκο οπλισμένο Περάσει τη γραμμή βολών με οποιοδήποτε μέλος του σώματός του Ο αθλητής, μετά το τέλος των δοκιμαστικών βολών, μπορεί να μαζέψει τον εξοπλισμό του μόνο έπειτα από την άδεια του υπεύθυνου κριτή, διαφορετικά:

10 2.2 Κριτές Αγώνα και Βοηθητικό Προσωπικό Γενικές ιατάξεις Τα πρόσωπα που ενεργούν ως κριτές και βοηθοί δεν πρέπει να παίρνουν αποφάσεις αυτόνομα αλλά κάθε φορά πρέπει να συμβουλεύονται και να έχουν την έγκριση του Αλυτάρχη, ο οποίος είναι το μοναδικό πρόσωπο εξουσιοδοτημένο για τις τελικές αποφάσεις Οι κριτές και οι βοηθοί είναι υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή του αγώνα Οι κριτές και οι βοηθοί αναφέρονται κατωτέρω: Αλυτάρχης Κεντρικός Κριτής Αγώνα Κριτής Γραμμής Βολών Κριτής/Βαθμολογητής Αφέτης Χρονομέτρης Γραμματέας αγώνα Γιατρός αγώνα Βοηθοί Οι κριτές και το προσωπικό εκτός από τον Αλυτάρχη, μπορούν να οριστούν από το διοργανωτή όμιλο Αλυτάρχης Σε ιασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα, ο Αλυτάρχης ορίζεται από την ΕΟΥ Α και ο διοργανωτής σύλλογος καλύπτει τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και διατροφής Ο Αλυτάρχης έχει πλήρη έλεγχο και εξουσία στο προσωπικό που αναφέρεται στο άρθρο Ο Αλυτάρχης έχει τις παρακάτω αρμοδιότητες: να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας να ελέγξει την εγκυρότητα των εγγράφων των συμμετεχόντων να ελέγξει και να εγκρίνει τις δηλώσεις συμμετοχής και να καθορίσει τη σειρά των δοκιμαστικών βολών να ελέγξει και να εγκρίνει τη βαθμολογία πριν ανακοινωθεί.

11 Ο Αλυτάρχης πρέπει να εγγυηθεί τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και να λύσει όποιο θέμα προκύψει όσον αφορά τη διεξαγωγή του αγώνα σε περιπτώσεις που δεν προβλέπονται από τους κανονισμούς Πρέπει να εγγυηθεί για τη σωστή διεξαγωγή του αγώνα, να ελέγξει ότι όλοι οι κριτές και βοηθοί, είναι παρόντες και έχουν λάβει τις θέσεις που τους έχουν ανατεθεί. Μπορεί να ορίσει αντικαταστάτες για προσωπικό που απουσιάζει, αδυνατεί να παρακολουθήσει ή να εκπληρώσει το ρόλο του. Εάν θεωρηθεί απαραίτητο μπορεί να ορίσει επιπλέον προσωπικό ίνει εντολή στον Αφέτη να δώσει το σήμα έναρξης αφού επιβεβαιώσει ότι το προσωπικό έχει λάβει τις θέσεις του και είναι έτοιμο να επιτελέσει το ρόλο του Μπορεί να αναβάλει την έναρξη των δοκιμαστικών βολών και να δώσει νέα εκκίνηση Ο Αλυτάρχης, σε συμφωνία με τον κεντρικό κριτή, μπορεί να αναβάλει ή να ακυρώσει τον αγώνα σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Αυτό μπορεί να συμβεί π.χ. σε κακές καιρικές συνθήκες (εάν ο αγώνας διεξάγεται σε ανοιχτή πισίνα) ή εάν οι εγκαταστάσεις όπου διεξάγεται ο αγώνας δεν πληρούν πλέον τις προδιαγραφές που απαιτούνται από τους κανονισμούς Ο Αλυτάρχης επιβάλλει ποινές σε κάθε αθλητή για κάθε παράβαση ή οτιδήποτε αντικανονικό υποπέσει στην αντίληψή του προσωπικά ή του αναφερθεί από άλλους κριτές Κεντρικός κριτής αγώνα Ο κεντρικός κριτής αγώνα επιβλέπει και συντονίζει όλες τις οργανωτικές φάσεις του αγώνα, με τη συνεργασία, στο μέτρο που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του, των υπολοίπων κριτών (με την έγκριση του Αλυτάρχη) και των βοηθών Κριτής Γραμμής Βολών Ο κριτής πρέπει να είναι τοποθετημένος στη γραμμή βολών, η οποία ορίζεται από μια μαύρη γραμμή στο πυθμένα και επιπλέουσα γραμμή στην επιφάνεια Ο κριτής ελέγχει τη γραμμή βολών και ενημερώνει τον Αλυτάρχη για: πέρασμα της γραμμής βολών με τη μύτη της βέργας ή με οποιουδήποτε μέρος του σώματος, τον αριθμό των βολών, παραβίαση κανονισμών ή αντιαθλητική συμπεριφορά Κριτής/Βαθμολογητής Είναι ο κριτής υπεύθυνος για τη φύλαξη των στόχων μέχρι το τέλος του αγώνα,

12 ελέγχει τις βολές και θέτει τη βαθμολογία με τη χρήση του ειδικού βαθμονομημένου χάρακα Η βαθμολόγηση θα πρέπει να γίνεται εκτός νερού και μόνο οι αρχηγοί, ή σε περίπτωση απουσίας τους, ο αθλητής μπορεί να είναι παρόν στη βαθμολόγηση, για να διαπιστώσει τη διαφάνεια της διαδικασίας Αφέτης Ο αφέτης έχει την ευθύνη να δώσει το σύνθημα εκκίνησης, όταν οι αθλητές, οι κριτές και οι χρονομέτρες είναι στη θέση τους Χρονομέτρες Κάθε προσπάθεια χρονομετρείται χωρίς διακοπές από την αρχή μέχρι το τέλος με ακρίβεια ενός δεκάτου του δευτερολέπτου Για κάθε προσπάθεια, ο χρόνος ξεκινά όταν ο αφέτης δώσει το σύνθημα της εκκίνησης Ο χρόνος σταματά όταν ο αθλητής σηκώνει το χέρι του έξω από το νερό, πίσω από την γραμμή εκκίνησης Ο χρόνος καταγράφεται με χρονόμετρα σε λεπτά, δευτερόλεπτα και δέκατα δευτερολέπτου Γραμματέας αγώνα Ο Γραμματέας αγώνα είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της ακρίβειας των σημειώσεων όσο αναφορά τα αποτελέσματα και τις κατατάξεις, που κοινοποιούνται από τον Αλυτάρχη Ορίζει δικούς του βοηθούς και συντονίζει την εργασία τους Προετοιμάζει όλο το γραμματειακό υλικό και τα απαραίτητα έγραφα για τον αγώνα Επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα, αναφέρει νέα ρεκόρ τοποθετώντας τα στα επίσημα αρχεία ρεκόρ. Προσθέτει στο φάκελο του αγώνα τα έγγραφα, κάνοντάς τα διαθέσιμα στον Αλυτάρχη Μεταφέρει τα αποτελέσματα για τη κατάταξη των τριών πρώτων αθλητών καθώς και τη σύνθεση των ενδεχομένων γύρων επαναληπτικών βολών.

13 Τα επίσημα αποτελέσματα και η κατάταξη των αθλητών δεν πρέπει να κοινοποιούνται από το Γραμματέα χωρίς πρώτα να έχουν εγκριθεί από τον Αλυτάρχη Ετοιμάζει τη τελική αναφορά του αγώνα Εφόσον υπάρχει γραφείο τύπου, ο γραμματέας αγώνα μπορεί, με την άδεια του Αλυτάρχη, να κοινοποιεί πληροφορίες του αγώνα στα μέσα Γιατρός αγώνα Ο γιατρός αγώνα πρέπει να εγγυάται τα μέτρα πρώτων βοηθειών στα άτομα που μπορεί να έχουν ένα ατύχημα, παρέχοντάς τους την απαραίτητη βοήθεια από τη στιγμή που το ατύχημα συμβαίνει έως ότου μεταφερθεί σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης Βοηθοί Η Οργανωτική Επιτροπή ορίζει τους λοιπούς βοηθούς που κρίνονται αναγκαίοι για τον αγώνα, τα άτομα αυτά τελούν υπό την εποπτεία του κεντρικού κριτή ο οποίος, μαζί με τον Αλυτάρχη, καθορίζει τα διάφορα καθήκοντα που θα ανατεθούν στο καθένα από αυτούς Προκαταρτική συνάντηση Την ημέρα πριν τον αγώνα, πρέπει να γίνει μια συνάντηση μεταξύ: Αλυτάρχη Κεντρικού Κριτή Αγώνα Αρχηγών ομάδων Ιατρού αγώνα Ο σκοπός της συνάντησης είναι να ορίσει: Τεχνικά θέματα, χρόνοι και μετακίνηση, οδηγίες για τις τελετές έναρξης και λήξης, χρόνοι και διαδρομές κλεισμένες για κάθε ομάδα, μέτρα ασφαλείας Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι παρόντες κανόνες δεν μπορούν να τροποποιηθούν για οποιονδήποτε λόγο.

14 Επιτροπή Η επιτροπή θα αποτελείται από πέντε (5) μέλη και δύο (2) αναπληρωματικά: Ο Αλυτάρχης, ως πρόεδρος, ένας (1) εκπρόσωπος, ορισμένος από την Ε.Ο.Υ. Α., τρεις (3) εκπρόσωποι, ορισμένοι από και μεταξύ των αρχηγών των ομάδων, δυο (2) αναπληρωματικοί, ορισμένοι από και μεταξύ των αρχηγών των ομάδων Η Επιτροπή έχει το καθήκον να εξετάζει τις ενστάσεις που κατατέθηκαν και να λάβει απόφαση μέσα σε μία ώρα από την κατάθεσή τους Η ένσταση γίνεται δεκτή μόνο εάν κατατεθεί από τον αρχηγό της εκάστοτε ομάδας, ή από τον αθλητή στην περίπτωση απουσίας του αρχηγού Μια ένσταση πρέπει να υποβάλλεται εγγράφως, στα Ελληνικά μέσα στο μη ανανεώσιμο όριο των τριάντα (30) λεπτών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κατάταξης Η κατάθεση της ένστασης πρέπει να συνοδεύεται από παράβολο των 50,00 (πενήντα) ευρώ, το οποίο θα πρέπει να επιστραφεί μόνο εάν η ένσταση δικαιωθεί από την κριτική επιτροπή Η ένσταση πρέπει να γίνει στο έντυπο Α (επισυνάπτεται) και παραδίδεται αποκλειστικά και μόνο στον Αλυτάρχη Οι αποφάσεις λαμβάνονται με πλειοψηφία, με την παρουσία τουλάχιστον τεσσάρων μελών της Επιτροπής Σε περίπτωση ισοψηφίας, η ψήφος του Προέδρου θα είναι καθοριστική Οι αποφάσεις της Επιτροπής δεν υπόκεινται σε προσφυγή, εκτός εάν εγερθούν νέα στοιχεία, που δεν εξετάστηκαν κατά τη στιγμή της καταγγελίας Η απόφαση πρέπει να κοινοποιείται αμέσως στον αιτούντα κατά τη λήξη της συνεδρίασης Ο Αλυτάρχης κοινοποιεί την απόφαση αυτή εγγράφως, χρησιμοποιώντας το έντυπο Β (επισυνάπτεται).

15 3 ΕΝΟΤΗΤΑ III 3.1 ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ Η σειρά εκκίνησης των αθλητών θα πρέπει να αποφασιστεί με βάση την κλήρωση που εκτελείται από τον Αλυτάρχη. Η κλήρωση πρέπει να γίνει με την παρουσία των κριτών και των αρχηγών της κάθε παρούσας ομάδας. 3.2 ΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ Ο αθλητής καλείται από την διοργάνωση προκειμένου να προετοιμάσει τη θέση του στο αγώνισμα σε μέγιστο χρόνο δύο (2) λεπτά, και στη συνέχεια θα πρέπει να λάβει θέση πίσω από τη γραμμή εκκίνησης και να περιμένει το σήμα έναρξης της προσπάθειάς του, η οποία θα πρέπει να δίνεται μέσα σε ένα (1) λεπτό Το αγώνισμα γίνεται με τις ακόλουθες φάσεις: Ο αθλητής παίρνει θέση πίσω από τη γραμμή εκκίνησης και περιμένει το σήμα Μετά το σήμα της εκκίνησης της προσπάθειας, ο αθλητής κολυμπά στην επιφάνεια για την περιοχή της γραμμής βολών, όπου μπορεί να επιλέξει αν θα οπλίσει το ψαροτούφεκο σε άπνοια ή στην επιφάνεια, και στη συνέχεια ρίχνει τη βολή, κρατώντας το όπλο με το ένα χέρι και το ένα χέρι μόνο Μετά τη βολή, ο αθλητής θα πρέπει να επιστρέψει στην επιφάνεια, κοντά στη γραμμή βολών, και μετά την όπλιση του ψαροτούφεκου, επαναλαμβάνει αυτή την ακολουθία μέχρι τη ρίψη της πέμπτης (5 ης ) βολής Ο γύρος τελειώνει όταν ο αθλητής, που έχει εκτελέσει όλες τις βολές, επιστρέφει στην επιφάνεια κοντά στη γραμμή βολών και κολυμπά με το ψαροτούφεκο έως πίσω από τη γραμμή εκκίνησης, όπου σηκώνει το χέρι του για να σηματοδοτήσει το τέλος της προσπάθειας Ο νικητής είναι ο αθλητής που έχει συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, μετά την αφαίρεση των ενδεχόμενων κυρώσεων Σε περίπτωση ισοβαθμίας, μόνο για τις πρώτες τρεις (3) θέσεις της κατάταξης, θα υπάρξει ένας ή περισσότεροι γύροι επαναληπτικών βολών μέχρι την ανάδειξη του νικητή και των άλλων δυο θέσεων. 3.3 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπάρχει πρόβλεψη για συγκεκριμένα περιστατικά. Ένα συγκεκριμένο περιστατικό κατά τη διάρκεια του αγώνα ορίζεται ως η περίπτωση να χαλάσει το ψαροτούφεκο ή διάφορα προβλήματα με τον εξοπλισμό της διοργάνωσης ή των εγκαταστάσεων διεξαγωγής.

16 3.3.2 Σε περίπτωση που χαλάσει το ψαροτούφεκο ή κοπεί η πετονιά-σκοινί, ο αθλητής μπορεί να αντικαταστήσει το ψαροτούφεκο με ένα ψαροτούφεκο αντικατάστασης ή με μια βέργα έτοιμη με πετονιά-σκοινί σε άριστη κατάσταση, το οποίο τοποθετείται πίσω από τη γραμμή εκκίνησης πριν από την έναρξη της προσπάθειας. Κατά τη διαδικασία αλλαγής του ψαροτούφεκου, η χρονομέτρηση δε διακόπτεται Εάν το ψαροτούφεκο αντικατάστασης ή η βέργα δεν είναι τοποθετημένα πίσω από τη γραμμή εκκίνησης ο αθλητής θα ολοκληρώσει τη προσπάθεια και θα βαθμολογηθούν μόνο οι βολές μέχρι εκείνη τη στιγμή Το ψαροτούφεκο αντικατάστασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο αν το κύριο χαλάσει Τα ψαροτούφεκα που αντικαθίστανται ελέγχονται από τον Αλυτάρχη και αν δεν έχει γνώση του συγκεκριμένου περιστατικού, θα επιβάλει ποινή στον αθλητή Οι αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν επιτρέπεται να κάνουν οποιεσδήποτε επισκευές στο ψαροτούφεκο ή σε μέρη του ψαροτούφεκου Σε περίπτωση ενός συγκεκριμένου περιστατικού, λόγω προβλήματος που οφείλεται σε εξοπλισμό της διοργάνωσης ή τις εγκαταστάσεις διεξαγωγής, θα πρέπει να ακολουθηθούν οι εξής διαδικασίες: Ο αθλητής που υπόκειται στην διακοπή πρέπει να αναφέρει το περιστατικό με την ανύψωση ενός χεριού, για να διακόψει χρόνο, έπειτα θα πρέπει να επιστρέψει πίσω από την γραμμή εκκίνησης, ακόμη και χωρίς το δικό του ψαροτούφεκο, αν η βέργα παραμένει κολλημένη στο στόχο Η καταγραφή του χρόνου θα διακοπεί, ενώ η προσπάθεια των άλλων αθλητών θα συνεχίσει ως έχει Όταν η προσπάθεια των άλλων αθλητών της ίδιας σειράς ολοκληρωθεί με την επιστροφή τους πίσω από τη γραμμή εκκίνησης, το πρόβλημα που προκάλεσε το συγκεκριμένο περιστατικό θα πρέπει να επιλυθεί. Έπειτα ο αθλητής που εμπλέκεται στο περιστατικό, θα κληθεί να επιστρέψει κοντά στη γραμμή βολών, όπου μετά από αντίστροφη μέτρηση 30 δευτερολέπτων, το σήμα εκκίνησης θα δοθεί εκ νέου Από εκείνη τη στιγμή ο αθλητής μπορεί να ολοκληρώσει τις υπόλοιπες βολές, ενώ ο χρόνος προστίθεται στο χρόνο που έχει ήδη μετρηθεί Μόλις ρίξει τη πέμπτη βολή, ο αθλητής θα κολυμπήσει πίσω από τη γραμμή εκκίνησης όπου να σηκώσει το χέρι του, προκειμένου να δείξει ότι η προσπάθεια έχει ολοκληρωθεί, διακόπτοντας έτσι και το χρόνο.

17 4 ΕΝΟΤΗΤΑ IV 4.1 ΕΥΘΥΝΗ Η δήλωση συμμετοχής υπογεγραμμένη από τον αθλητή εγγυάται ότι είναι τουλάχιστον 16 ετών, πληρεί τις απαιτήσεις που καθορίζονται για την άσκηση υποβρύχιας δραστηριότητας και έχει επίγνωση των κανόνων ασφαλείας καταδύσεων Ο διοργανωτής Όμιλος πρέπει να εγγυηθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων την αναγκαία βοήθεια για τη σωστή διεξαγωγή του αγώνα, και πρέπει να διασφαλίζει ότι υπάρχει υπηρεσία πρώτων βοηθειών από αρμόδιο προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης, εγκεκριμένο για το σκοπό αυτό Οι διοργανωτές, οι εκπρόσωποι τους και οι συνεργάτες τους, καθώς και ο Αλυτάρχης και οι κριτές δεν θα φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές στον εξοπλισμό των συμμετεχόντων, ή για τυχόν ατυχήματα που συμβούν στους αγωνιζόμενους και τους άλλους συμμετέχοντες, μετά τη συμμετοχή τους στο αθλητικό γεγονός.

ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΑΘΛΟΥ

ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΑΘΛΟΥ ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΑΘΛΟΥ 1.ΕΝΟΤΗΤΑ Ι 1.1 ΟΡΙΣΜΟΙ 1.1.1 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ Η υποβρύχια σκοποβολή είναι αγώνισμα που πραγματοποιείται σε πισίνα από αθλητές εξοπλισμένους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΥΔΑ-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΥΠΕΡΔΙΑΘΛΟΥ SUPER BIATHLON

ΕΟΥΔΑ-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΥΠΕΡΔΙΑΘΛΟΥ SUPER BIATHLON ΕΟΥΔΑ-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ 2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΥΠΕΡΔΙΑΘΛΟΥ SUPER BIATHLON 1.ΕΝΟΤΗΤΑ Ι 1.1 ΟΡΙΣΜΟΙ 1.1.1 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ Η υποβρύχια σκοποβολή είναι αγώνισμα που πραγματοποιείται σε πισίνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΟΜΑ ΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ (ΣΚΥΤΑΛΟ ΡΟΜΙΑ)

ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΟΜΑ ΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ (ΣΚΥΤΑΛΟ ΡΟΜΙΑ) ΕΟΥ Α-CMAS ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ 2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΟΜΑ ΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ (ΣΚΥΤΑΛΟ ΡΟΜΙΑ) 1 ΕΝΟΤΗΤΑ I 1.1 ΟΡΙΣΜΟΙ 1.1.1 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ Η υποβρύχια σκοποβολή είναι αγώνισµα που πραγµατοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Τα αγωνίσματα της ακρίβειας και του δίαθλου έχουν δύο ξεχωριστές κατηγορίες : Ανδρών και γυναικών.

Τα αγωνίσματα της ακρίβειας και του δίαθλου έχουν δύο ξεχωριστές κατηγορίες : Ανδρών και γυναικών. ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΙΣΜΟΣ Η υποβρύχια σκοποβολή είναι αγώνισμα, που πραγματοποιείται σε πισίνα από αθλητές εξοπλισμένους σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο άρθρο 9 των κανονισμών,

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2012 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΡΙΣΜΟΙ...2 ΓΕΝΙΚΑ.3 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2010/11 CA 171

ΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2010/11 CA 171 ΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2010/11 CA 171 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα 2 1. ΤΜΗΜΑ 1...3 1.1 ΟΡΙΣΜΟΙ 3 1.1.1. Άπνοια.3 1.1.2. Δυναμική Άπνοια 3 1.1.3. Απώλεια Συνείδησης Υποξία (Black out)...

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 O παρών κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ

ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ Έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό μία μεγάλη προσέλευση σκοπευτών από μέλη σκοπευτές άλλων συλλόγων στους αγώνες του Σταθερού Στόχου που διοργανώνουμε.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ 4-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/8/2014 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9/2014

Διαβάστε περισσότερα

Line Follower. 1. Σκοπός. 2. Η Δοκιμασία. 3. Το Ρομπότ. Line Follower v.1.1

Line Follower. 1. Σκοπός. 2. Η Δοκιμασία. 3. Το Ρομπότ. Line Follower v.1.1 Διοργάνωση : Line Follower 1. Σκοπός 1.1. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να κατασκευαστεί ένα ρομπότ που θα ακολουθεί μια μαύρη γραμμή σε λευκό φόντο, με αρκετές εναλλαγές κατεύθυνσης στο μικρότερο δυνατό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ ( ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΕΔΙΛΑ) ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2010/04 CA 169

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ ( ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΕΔΙΛΑ) ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2010/04 CA 169 ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ ( ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΕΔΙΛΑ) ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2010/04 CA 169 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα...... 2 1. ΤΜΗΜΑ 1... 3 1.1 ΟΡΙΣΜΟΙ.3 1.1.1. Άπνοια...3 1.1.2. Δυναμική Άπνοια..3 1.1.3. Απώλεια

Διαβάστε περισσότερα

SPEED APNEA ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2013/08 CA 183

SPEED APNEA ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2013/08 CA 183 SPEED APNEA ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗ 2013/08 CA 183 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα...... 2 1. ΤΜΗΜΑ 1... 3 1.1 ΟΡΙΣΜΟΙ.3 1.1.1. Άπνοια...3 1.1.2. Διοργάνωση, Αγώνας και Ατομική Προσπάθεια...3 1.1.3. Speed

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός Η Λέσχη 4X4 Κοµοτηνής διοργανώνει την πρώτη παιδιά φιλικού χαρακτήρα µε την ονοµασία Wild terrain 08, To Σαββατοκύριακο 29-30 Mαρτίου 2008 στην περιοχή της Κοµοτηνής. 2. Οργανωτική

Διαβάστε περισσότερα

Line Follower v.1.2 Aegean Robotics Competition 2019

Line Follower v.1.2 Aegean Robotics Competition 2019 Κανονισμοί Line Follower 1. Σκοπός 1.1. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να κατασκευαστεί ένα ρομπότ που θα ακολουθεί μια μαύρη γραμμή σε λευκό φόντο, με αρκετές εναλλαγές κατεύθυνσης στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 2017 ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Τ.Ε.Ι. Πληροφορίες: Χ. Οικονόμου E mail: oikonomou@teiser.gr Τηλ: 2321049226 49162 / 6974 118983 Fax: 23210 49226 Σέρρες, 12 Φεβρουαρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ 15 ο TRIAL ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΕΚΑΛΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ 08.00 ΕΩΣ 09.30 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ & ΙΑΝΟΜΗ ΦΑΚΕΛΩΝ 4. ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 5ος Αγώνας Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Αϊ Γιώργης Σερρών Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1/7/2018 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 076/25-05-2018 Οργάνωση: ΦΙΛΜΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 11 Ιουνίου 2018 09.00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ε mail: chhg@hang-gliding.gr Έκδοση 9η 1. Γενικά 1.1

Διαβάστε περισσότερα

3 O Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π ΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 09

3 O Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π ΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 09 www.e-sudoku.gr 1 3O ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 2 MAIOY 2009 Οι παρόντες κανονισμοί συντάχθηκαν λαμβάνοντας υπ όψιν τους επίσημους κανονισμούς του παιχνιδιού καθώς και τους κανονισμούς της World Puzzle

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΘΕΤΗ με το χέρι από

Διαβάστε περισσότερα

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός 4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων συμμετοχών Παρασκευή 23/11/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2016 Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2016 το πρωτάθλημα θα έχει την εξής μορφή: (5)

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ (με βάση τις οδηγίες της CMAS) Σύντομη περιγραφή του παιχνιδιού: Το υποβρύχιο ράγκμπυ είναι ένα τρισδιάστατο άθλημα που παίζεται κάτω από την επιφάνεια του νερού,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 13/5/2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 0xx/xx-xx-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΘΕΤΗ με το χέρι από

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Λυκαρης Βασιλης

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Λυκαρης Βασιλης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2018 Υπεύθυνος Κλάδου Λυκαρης Βασιλης bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2018 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: (4) τέσσερις

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30

«ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30 Σελίδα1 «ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 ΣΤΙΒΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ «KIDS ATHLETICS» 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30 ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Η Οργανωτική Επιτροπή των ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Σ.Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2017-2018 OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΑΔΩΝ Κανονισμός Πρωταθλήματος 1. Έναρξη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ -ΧΑΝΙΑ 20-26/4/2015 - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ (TRIALS) TOYRNAMENT MANAGER: ΜΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ -ΧΑΝΙΑ 20-26/4/2015 - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ (TRIALS) TOYRNAMENT MANAGER: ΜΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ αρ.2014/διοργανωσεισ/3b 16/01/2015 ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ -ΧΑΝΙΑ 20-26/4/2015 - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ (TRIALS) TOYRNAMENT MANAGER: ΜΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ος αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Δευτέρα 15.08.13 ώρα 18:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Κάθε ομάδα θα αποτελείτε από τέσσερις (4) παίχτες.τρεις (3) θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ένας (1) θα βρίσκεται στον χώρο τον αναπληρωματικών.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αναγγελία διοργάνωσης Άρθρο 1 Το έπαθλο με την επωνυμία Serres Offroad Premio 2018, που χαρακτηρίζεται από το παραπάνω λογότυπο, θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες οι οποίοι θα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Κάθε ομάδα θα αποτελείτε από τέσσερις (4) παίχτες.τρεις (3) θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ένας (1) θα βρίσκεται στον χώρο τον αναπληρωματικών.

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία Γυμνασίου: Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες (Φρυκτωρίες)

Κατηγορία Γυμνασίου: Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες (Φρυκτωρίες) Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κατηγορία Γυμνασίου: Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες (Φρυκτωρίες) Περιγραφή πρόκλησης, κανονισμοί και βαθμολογία Επιμέλεια: Τούρλος Ιωάννης Τσατσαρώνης

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένη Κατηγορία (Advanced Robotics)

Προηγμένη Κατηγορία (Advanced Robotics) Προηγμένη Κατηγορία (Advanced Robotics) Στόχος της δοκιμασίας είναι το ρομπότ να σκοράρει όσο πιο πολλούς πόντους μπορεί σε μια έκδοση ρομποτικού Tetris με το όνομα Tetrastack. Το ρομπότ θα βρει, αναγνωρίσει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΚΑΡΤ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ D-CUP 2015 Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, KARTODROMO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΟΜΑΕ: 102 / 19.10.2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» Θεσσαλονίκη 23 Μαρτίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2άδων «9 no-tap» ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος 2015-2016 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων 2άδων τύπου «9 no-tap»

Διαβάστε περισσότερα

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ SPARTA RACING CIRCUIT ΣΠΑΡΤΗ Κυριακή 7 Μαΐου 2017 Αριθμός Μητρώου 047-4/4/2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2017 Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2017 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος 1/8 Off Road ΓΕΝΙΚΑ. Για το 2014 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή:

1 Κλάδος 1/8 Off Road ΓΕΝΙΚΑ. Για το 2014 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: 1 Κλάδος 1/8 Off Road 2014 ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2014 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: 3 αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήµατος ΕΛ.Μ.Ε. µονοήµεροι. 1 αγώνας Πανελληνίου Κυπέλλου µονοήµερος. ( Ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΘΡΟ 16 - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Α. ΣΚΟΥΦΙΑ Η γηπεδούχος ομάδα θα φορά λευκά σκουφιά και η φιλοξενούμενη ομάδα διαφορετικού χρώματος σκουφιά, εκτός από κόκκινο, εγκεκριμένα από τους διαιτητές, αλλά και διαφορετικά

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 05-09 Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας ISAF 2017 2020 (RRS) 1.2 Των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL)

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) 1 ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) Ομαδική δουλειά,στρατηγική,ένταση Το άθλημα της πετοσφαίρισης στους παραλυμπιακούς αγώνες χωρίζoνταν σε δύο είδη : όρθια και καθιστή πετοσφαίριση. Μ αυτόν τον τρόπο συμμετείχαν

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 6 ο Κύπελλο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» OPTIMIST LASER 4,7 - TECHNO 293 2 3 Απριλίου2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 09/10/2014 Αρ. πρωτ.:33311

Αθήνα, 09/10/2014 Αρ. πρωτ.:33311 Αθήνα, 09/10/2014 Αρ. πρωτ.:33311 Προς : Σωματεία Ε.Φ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ, ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

FINA Εγκεκριμένοι κανόνες Water Polo

FINA Εγκεκριμένοι κανόνες Water Polo FINA 2018 Εγκεκριμένοι κανόνες Water Polo κανονισμών - 1 Rule WP 20 Απλά φάουλ (κόρνερ) WP 20.15 Ο χρονομέτρης που καταγράφει τον χρόνο κατοχής της μπάλας θα επαναφέρει το χρονόμετρο στα 30 : c) Όταν η

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Αγώνων FreeFly Cup ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ

Κανονισμός Αγώνων FreeFly Cup ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ 2016 Κανονισμός Αγώνων FreeFly Cup ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ Web Site: www.hang-gliding.gr Ε mail: chhg@hang-gliding.gr Μάρτιος 2016 1 CHHG 1/1/2016 FreeFly Cup 2016 1. Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012 Ισχύουν από τον Ιανουάριο του 2009 1 Άρθρο 1: ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 (Διασυλλογικός Αγώνας Optimist & Winter Games κατ. T293 -RS:X FREERIDE) 28 29 Δεκεμβρίου 2015 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν βάσει: o Των κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK

1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK 1 o TRIAL ΛΕΣΧΗΣ 4WD ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9 ΜΑΪΟΥ 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκληση κατηγορίας Δημοτικού. Clean Road to School Καθαρίζω την διαδρομή προς το σχολείο μου

Πρόκληση κατηγορίας Δημοτικού. Clean Road to School Καθαρίζω την διαδρομή προς το σχολείο μου World Robot Olympiad 2016 Πρόκληση κατηγορίας Δημοτικού Περιγραφή πρόκλησης, κανονισμοί και βαθμολόγηση Clean Road to School Καθαρίζω την διαδρομή προς το σχολείο μου Έκδοση: 15/01/2016 Προσαρμογή στα

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΏΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1.06.2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη Προκήρυξη Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (DHI), το σωματείο Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών διοργανώνουν αγώνα κατάβασης open. Γενικό Πρόγραμμα Αγώνα: Σάββατο 11/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 21/4/2019 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 037/03.04.2019 Οργάνωση: ΑΟΠ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 1 Απριλίου 2019 09:00

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015»

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015» ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου Πόρος 18 020 Τηλ. / Fax: 22980 25403 22980 25619 E-mail: nopt_poros@yahoo.com Προς ΕΟΚΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Διαβάστε περισσότερα

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016.

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016. 4 ος Αγώνας Πρωταθλήματος Motocross ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ -Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία Γυμνασίου: Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες (Φρυκτωρίες)

Κατηγορία Γυμνασίου: Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες (Φρυκτωρίες) Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κατηγορία Γυμνασίου: Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες (Φρυκτωρίες) Περιγραφή πρόκλησης, κανονισμοί και βαθμολογία Επιμέλεια: Τούρλος Ιωάννης Τσατσαρώνης

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλη πιλοτική κατηγορία για αρχάριες ομάδες Γυμνασίου: Πρωτέας

Παράλληλη πιλοτική κατηγορία για αρχάριες ομάδες Γυμνασίου: Πρωτέας Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Παράλληλη πιλοτική κατηγορία για αρχάριες ομάδες Γυμνασίου: Πρωτέας Περιγραφή πρόκλησης, κανονισμοί και βαθμολογία Α έκδοση Επιμέλεια: Τούρλος Ιωάννης Τσατσαρώνης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους: Αρ. Πρωτ: 3441 Αθήνα:21/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας 2016-17, με τους παρακάτω όρους: Τόπος: Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL)

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) 1 ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) Ομαδική δουλειά,στρατηγική,ένταση Το άθλημα της πετοσφαίρισης για τα άτομα με κινητική αναπηρία παίζεται από όρθια ή καθιστή θέση (δύο τύποι).. Μ αυτόν τον τρόπο συμμετείχαν

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών

Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Γενικός πίνακας Ηλικιακή κατηγορία (Κ=Κάτω) Σχέσεις παικτών Διάρκεια αγώνα Προτεινόμενες διαστάσεις γηπέδου (μήκος γραμμής τέρματος

Διαβάστε περισσότερα

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 124/27.09.2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ CEV

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ CEV ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ CEV Σεπτέμβριος 2015 - 2-1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Χρόνος Περιγραφή Ενέργειες διαιτητών Ενέργεια ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 23-24 ΜΑΙΟΥ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/04/2015 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «CITY PASSING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «CITY PASSING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «CITY PASSING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή ROBOTEX CYPRUS Πρωτότυπο στα Αγγλικά: raimond.paaru@robotex.ee www.robotex.ee Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 3 2 Στόχος... 3 3 Δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού θα είναι µεταξύ ιστών που φέρουν πορτοκαλί σηµαίες στα σηµεία του τερµατισµού.

12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού θα είναι µεταξύ ιστών που φέρουν πορτοκαλί σηµαίες στα σηµεία του τερµατισµού. Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Optimist 07-11 Μαΐου 2013 Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Οµοσπονδία - Ναυτικός Όµιλος Κατερίνης Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας - ήµος Κατερίνης ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΛΙΟΥΓΚΕΙΑ 2013»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΛΙΟΥΓΚΕΙΑ 2013» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΛΙΟΥΓΚΕΙΑ 2013» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ έχει την τιμή και χαρά να σας προσκαλέσει στους αγώνες «ΛΙΟΥΓΚΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2013 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή:

1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2013 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 IC OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Υπεύθυνος Κλάδου ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (τηλ. 6944648548) bd@el-me.gr 1 Κλάδος 1/8 Off Rad 2013 ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2013 το πρωτάθληµα θα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25.

1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 TOURING ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γιάννης ουκάκης 1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ e-mail:info@eskase-basket.gr ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου 2725/99, του Καταστατικού και των Κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον 6 Ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Γενικά: ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10χλμ και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΓΟΡΩΝ, BRIDGEMATE ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΙΟΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΓΟΡΩΝ, BRIDGEMATE ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΓΟΡΩΝ, BRIDGEMATE ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΙΟΣ 2019 1. ΚΟΥΤΙΑ ΑΓΟΡΩΝ Αν χρησιμοποιούνται χωρίσματα, δείτε την ενότητα 3. Ξεκινώντας με τον παίκτη που μοίρασε, οι δηλώσεις πρέπει να αφαιρούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS 18 23 Απριλίου 2017 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς όπως αυτοί ισχύουν την

Διαβάστε περισσότερα

Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «TRIAL 4X4» Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών ευτέρα 11 Οκτωβρίου Λήξη εγγραφών ευτέρα 18 Οκτωβρίου ώρα 18:00 Έλεγχος εξακρίβωσης Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

1517 Κ.Δ.Π. 334/2000

1517 Κ.Δ.Π. 334/2000 E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3451, 24.11.2000 1517 Κ.Δ.Π. 334/2000 Αριθμός 334 Οι περί Μέτρων και Σταθμών (Πιεσόμετρα Ελαστικών Μηχανοκίνητων Οχημάτων) Κανονισμοί του 2000, που εκδόθηκαν από το Υπουργείο Εμπορίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014» Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 31.5. Σελίδα 1/9 Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 54638 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ (ΙΒΑΝ): GR2201102110000021148010248 Α.Φ.Μ. : 099412486 / ΣΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΪΤΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΪΤΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΪΤΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015-2016 Α. ΟΜΑΔΕΣ 1. Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται ημέρα Πέμπτη (εκτός αν η Εκτελεστική αποφασίσει διαφορετικά) σε ημερομηνίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 EVENTS 2018 OVERVIEW Νοέμβριος 2018 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται στις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 13 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) προκηρύσσει και διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 7 & 8

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο NΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ σε συνεργασία με τo Δήμο Πειραιά, στα πλαίσια του Kayak Greece, διοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Ο Α.Σ.Μ. Γλυφάδας προκηρύσσει πρωτάθλημα που θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρα 6:30 μμ στην αίθουσα του Blanos Bowling. Δικαίωμα συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΙ ΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2009-2010 Η Κυπριακή Οµοσπονδία Καλαθόσφαιρας προκηρύσσει για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. (α) (β) Παγκύπριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της Αγωνιστικής Περιφέρειας Κρήτης 2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΠΑΛΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΧΕΙΡΟΠΑΛΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΠΑΛΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΧΕΙΡΟΠΑΛΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΧΕΙΡΟΠΑΛΗΣ ΑΘΗΝΑ 2016 Περιεχόμενα 1. Γενικοί Κανονισμοί Αγώνων... 3 2. Εκκίνηση/ στήσιμο του αγώνα... 3 3. Παρατηρήσεις... 4 4. Παραβάσεις (Fouls)... 5 4.1. Fouls... 5 4.2. Εκκίνηση διαιτητή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 2016 ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΛΙΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 2016 ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΛΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 2016 ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΛΙΟΥ Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 13 ου Δημοτικού Σχολείου, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης

Διαβάστε περισσότερα

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Link εγγραφών εδώ: https://goo.gl/forms/80anyjmytap91vql2 ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα