ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;"

Transcript

1 ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ; Στο φετινό PoP ταξιδεύουμε! Έτσι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την νίκη στον Tελικό, δεν θα μπορούσαν να στοχεύουν παρά σε ένα μεγάλο, μεγάλο «ταξίδι». Νικήτρια στο τέλος θα είναι αυτή η ομάδα που θα καταφέρει να διανύσει τα περισσότερα μίλια. Συμμετέχοντας στα 4 παιχνίδια του τελικού θα συγκεντρώνουν μίλια, ικανά να κάνουν το γύρο του Ισημερινού της γης σχεδόν τριάντα έξι φορές (θα προσφέρονται από τους κριτές ανάλογα με την επίδοση στο κάθε παιχνίδι). Στο τέλος όλοι θα «απογειωθούν» και η ομάδα που θα φτάσει πιο μακριά (δηλαδή αυτή που θα έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα μίλια από τα παιχνίδια) θα αναδειχθεί νικήτρια. Το κάθε ένα από τα παιχνίδια έχει διαφορετική βαρύτητα στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος (βλέπε παρακάτω). Για πρακτικούς λόγους κατά την πραγματοποίηση των παιχνιδιών η επίδοση της κάθε ομάδας θα μετριέται με πόντους που θα μετατρέπονται σε μίλια από το κεντρικό υπολογιστικό σύστημα του Τελικού και με την αναλογία που αναφέρεται παρακάτω. Στο τέλος θα ανακοινωθεί η κατάταξη των 6 πρώτων ομάδων. Η αναλυτική κατάταξη όλων θα αναρτηθεί στο site του PoP.

2 Τα δώρα του φετινού Τελικού θα τα διεκδικήσουν οι 12 ομάδες: Για ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες : ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ SONY MDRXB200V Για την πρώτη Ομάδα : TABLET SAMSUNG ATIV SMART PC 3G Για την δεύτερη Ομάδα : H/S SONY EXPERIA Z WHITE H/S SONY EXPERIA Z BLACK Για την Τρίτη Ομάδα : K/T HTC DESIRE X WHITE K/T HTC DESIRE X BLACK Τα παιχνίδια του τελικού είναι:

3 Πρωτότυπο παιχνίδι γνώσεων. Οι ομάδες θα πρέπει να αποδείξουν τις γνώσεις, την παρατηρητικότητα, και την ψυχραιμία τους απαντώντας σωστά και γρήγορα σε ερωτήσεις που θα προκύψουν μετά από την προβολή 6 video. Τα video θα έχουν τα παρακάτω θέματα: o ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ o ΡΕΚΟΡ GUINNESS o CINEMA o ΕΞΩΤΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ o ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ o ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ Πριν την εκκίνηση του παιχνιδιού κάθε ομάδα θα κληθεί να ορίσει έναν εκπρόσωπό της για κάθε ένα από τα παραπάνω θέματα. Σε κάθε ένα από τα θέματα θα πρέπει να οριστεί διαφορετικός εκπρόσωπος από την ομάδα. Προετοιμαστείτε!! Η αναλογία πόντων - μιλίων είναι μίλια/πόντο, με άριστη επίδοση η πρώτη ομάδα μπορεί να συγκεντρώσει έως και μίλια. Η δοκιμασία αυτή συμμετέχει με βαρύτητα ~10% στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Στο τέλος του παιχνιδιού θα ανακοινωθεί μόνο το όνομα της πρώτης ομάδας. Τα μίλια όλων των ομάδων θα προσμετρηθούν στην γενική βαθμολογία τους που θα κρίνει το αποτέλεσμα του φετινού τελικού (στο site του PoP θα αναρτηθούν αναλυτικά οι επιδόσεις όλων των ομάδων λίγες μέρες μετά την λήξη του μεγάλου τελικού).

4 Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο γαλάζιο και το πράσινο του πλανήτη μας. Σε αυτή την δοκιμασία γυρνώντας τον κόσμο συμμετέχετε σε 16 δραστηριότητες (!) και θα συλλέξετε πόντους - μίλια. Δύναμη, οργάνωση, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό χρειάζονται σε αυτό το τρίωρο, καθοριστικό για την τελική νίκη στο μεγάλο παιχνίδι του Τελικού. Μην τρέχετε πριν καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε. Αφιερώστε χρόνο για να οργανωθείτε και να θέσετε στόχους. Η αναλογία πόντων - μιλίων είναι μίλια/πόντο, η άριστη επίδοση μπορεί να χαρίσει στις ομάδες έως και μίλια. Κάθε μίλι είναι πολύτιμο και σε αυτή την δοκιμασία που συμμετέχει με βαρύτητα ~40% θα έχετε την ευκαιρία να συγκεντρώσετε πολλά μίλια που μπορούν να καλύψουν τις διαφορές από την δοκιμασία της Παρασκευής ή να σας δώσουν σημαντικό προβάδισμα για να κατακτήσετε την πρώτη θέση του φετινού τελικού. Στο τέλος της δοκιμασίας δεν θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του παιχνιδιού. Τα μίλια όλων των ομάδων θα προσμετρηθούν στην γενική βαθμολογία τους που θα κρίνει το αποτέλεσμα του φετινού τελικού (στο site του PoP θα αναρτηθούν αναλυτικά οι επιδόσεις όλων των ομάδων λίγες μέρες μετά την λήξη του μεγάλου τελικού).

5 Διαγωνισμός τραγουδιού και σκηνικής παρουσίας. Η πιο λαμπερή στιγμή του Τελικού. Η ανάδειξη του νικητή και η κατάταξη των υπολοίπων θα γίνει με σύστημα Eurovision, βαθμολογώντας οι ίδιες οι ομάδες τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Η κάθε ομάδα θα βαθμολογεί όλες τις άλλες εκτός από τον εαυτό της. Επιπλέον όλες τις ομάδες θα τις αξιολογήσει τριμελής κριτική επιτροπή που το κάθε μέλος της θα βαθμολογεί ανεξάρτητα με συντελεστή βαρύτητας τρία. Η κριτική επιτροπή θα βαθμολογεί και την σκηνική παρουσία των ομάδων (θα δίνει 2 βαθμούς που θα αθροίζονται) ενώ όλοι οι άλλοι θα βαθμολογούν με ένα ενιαίο βαθμό την συνολική παρουσία της κάθε ομάδας. Πριν τον διαγωνισμό θα προηγηθεί συνάντηση 20 λεπτών για κάθε ομάδα με τον σκηνοθέτη του Τελικού ο οποίος θα προτείνει πως θα μπορούσε η ομάδα να παρουσιάσει το τραγούδι της. Οι προτάσεις του σκηνοθέτη δεν είναι δεσμευτικές και η παρουσία της ομάδας στην συνάντηση, δεν είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να παρευρεθείτε στην εν λόγω συνάντηση θα πρέπει να το δηλώσετε πριν την αναχώρηση σας από το ξενοδοχείο για το πρωινό παιχνίδι του Σαββάτου, στον συνοδό του λεωφορείου που θα επιβιβαστείτε. Θα ακολουθήσει πρόβα αυστηρά 20 λεπτών στην κεντρική σκηνή του τελικού όπου η κάθε ομάδα θα μπορεί να συντονιστεί με τους μουσικούς που θα συνοδεύουν την παρουσίαση τους και να επιλέξουν σκηνικό (από τις διαθέσιμες για όλους επιλογές) και εφέ. Η παρουσία της ομάδας στην πρόβα δεν είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να παρευρεθείτε στην εν λόγω συνάντηση θα πρέπει να το δηλώσετε πριν την αναχώρηση σας από το ξενοδοχείο για το πρωινό παιχνίδι του Σαββάτου, στον συνοδό του λεωφορείου που θα επιβιβαστείτε.

6 Στην παρουσίαση η κάθε ομάδα είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι επιλογές θέλει: ένα ή περισσότερους ερμηνευτές, χορευτικό ή όχι, μπορεί να παραλλάξει τους στίχους του τραγουδιού και γενικά να ορίσει ελεύθερα την παρουσία της. Οι ομάδες θα αξιολογηθούν από όλους του βαθμολογητές (λοιπές ομάδες και κριτική επιτροπή) τόσο ως προς την ερμηνεία αλλά και την σκηνική τους παρουσία τους. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!! Σκεφθείτε, ψάξτε, φέρτε μαζί σας ό,τι χρειάζεται για να κάνετε την παρουσίαση σας καλύτερη. Είναι η πρώτη φορά που γνωρίζετε το τραγούδι που θα ερμηνεύσετε αλλά και τα μέλη της ομάδας σας, πριν φτάσετε στον τόπο διεξαγωγής του Τελικού. Πιθανόν φέτος, ο διαγωνισμός τραγουδιού αλλά και όλος ο Τελικός να κριθεί σε αυτό το σημείο! Η πρώτη ομάδα μπορεί να συγκεντρώσει έως και μίλια. Η αναλογία πόντων μιλίων σε αυτή την δοκιμασία, που συμμετέχει κατά ~30% στην συνολική βαθμολογία του φετινού τελικού, είναι μίλια/πόντο. Όλοι οι βαθμοί δίνουν αναλογικά μίλια, συνεπώς κάθε πόντος μπορεί να σας στείλει και πιο μακριά να σας στείλει πιο κοντά στην κατάκτηση της πολυπόθητης πρώτης θέσης του φετινού Τελικού! Στο τέλος, θα ανακοινωθεί μόνο το όνομα της πρώτης ομάδας. Τα μίλια όλων των ομάδων θα προσμετρηθούν στην γενική βαθμολογία τους που θα κρίνει το αποτέλεσμα του φετινού Τελικού (στο site του PoP θα αναρτηθούν αναλυτικά οι επιδόσεις όλων των ομάδων λίγες μέρες μετά την λήξη του μεγάλου Τελικού).

7 Άλματα στον χωρόχρονο, σε μία δοκιμασία με διαδοχικές, εξωγήινες δραστηριότητες, με την χρήση καθημερινών γήινων αντικειμένων, θα ολοκληρώσουν τον φετινό Τελικό. Για κάθε δοκιμασία θα κληθείτε να ορίσετε τον εκπρόσωπο σας, για τις ατομικές δοκιμασίες πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Οι ομάδες θα δοκιμαστούν σε ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες. Οι δοκιμασίες αυτές μπορούν να χαρίσουν πόντους στην ομάδα μόνο με την πλήρη & επιτυχή ολοκλήρωση τους με μία και μόνο προσπάθεια. Η αναλογία πόντων - μιλίων είναι μίλια/πόντο. Μία αναλογία που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα ακόμη και την τελευταία στιγμή και να καθορίσει τον φετινό νικητή του Τελικού του PoP Η άριστη επίδοση σε αυτή την δοκιμασία μπορεί να χαρίσει στις ομάδες έως και μίλια. Με βαρύτητα της δοκιμασίας αυτής που φτάνει το ~20% μπορείτε λίγο πριν την λήξη του φετινού Τελικού, να κατακτήσετε την κορυφή. Στο τέλος της δοκιμασίας δεν θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του παιχνιδιού. Τα μίλια όλων των ομάδων θα προσμετρηθούν στην γενική βαθμολογία τους που θα κρίνει το αποτέλεσμα του φετινού Τελικού (στο site του PoP θα αναρτηθούν αναλυτικά οι επιδόσεις όλων των ομάδων λίγες μέρες μετά την λήξη του μεγάλου τελικού).

8 Όπως προκύπτει από τα παραπάνω και για πρώτη φορά στους Τελικούς του PoP, το φετινό σύστημα βαθμολογίας είναι απόλυτα αναλογικό. Η πρώτη ομάδα του κάθε παιχνιδιού ΔΕΝ λαμβάνει τίποτε παραπάνω από αυτά που κατάφερε να συγκεντρώσει παίζοντας. Δεν παίρνει κανένα πριμ επειδή νίκησε. Έτσι οι διαφορές πρώτου δεύτερου ή και πρώτου τελευταίου σε κάθε παιχνίδι μπορεί να είναι ελάχιστες και δεν θα το ξέρετε αφού η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί παρά μόνο στο τέλος. Ακόμα, λοιπόν κι αν δεν έχετε πρωταγωνιστήσει κάπου, μπορεί να είστε πολύ κοντά στην κορυφή ή και σε αυτήν. Μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια η πρώτη θέση σας περιμένει!

ΓΕΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ DRIFT 2015

ΓΕΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ DRIFT 2015 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε.) ΓΕΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ DRIFT 2015 Οι αλλαγές σε σχέση με την 1 η δημοσίευση στις 26/01/2015, εμφανίζονται με κόκκινο. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ((ΕΠ..Α..

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ SUPER TRIAL ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2012

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ SUPER TRIAL ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2012 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Άρθρο 1: ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 ΟΡΙΣΜΟΣ Μετά από έγκριση της ΕΘ.Ε.Α., η Λέσχη που αναφέρεται στα Στοιχεία του Αγώνα διοργανώνει Αγώνα Super Trial με στοιχεία, ονομασία και τόπο εκτέλεσης όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εισαγωγή 2 Πλάνο 4 Πρόλογος 6

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εισαγωγή 2 Πλάνο 4 Πρόλογος 6 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 2 Πλάνο 4 Πρόλογος 6 1 Λόγοι για τους οποίους κάποιος να δώσει μια μουσική εξέταση 7 2 Πριν την εξέταση 8 1. Κόλπα προετοιμασίας 9 2. Χρήσιμα κόλπα 13 3. Άλλες εξετάσεις, άλλα διαγωνίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Α Διασχολικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης στην Ελληνική Γλώσσα. Απρίλιος 2012

Α Διασχολικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης στην Ελληνική Γλώσσα. Απρίλιος 2012 2 ο ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α Διασχολικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης στην Ελληνική Γλώσσα Απρίλιος 2012 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ To 2o Πρότυπο-Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει,

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΤΙΒΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙ ΙΑ» ΤΗΣ IAAF

«ΣΤΙΒΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙ ΙΑ» ΤΗΣ IAAF ΙΕΘΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΤΙΒΟΥ (IAAF) «ΣΤΙΒΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙ ΙΑ» ΤΗΣ IAAF ΕΝΑ ΟΜΑ ΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙ ΙΑ ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΓΙΑ ΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΙ ΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ «ΣΤΙΒΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ SUPER TRIAL 2010 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ SUPER TRIAL 2010 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ SUPER TRIAL 2010 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Άρθρο 1: ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 ΟΡΙΣΜΟΣ Μετά από έγκριση της ΕΘ.Ε.Α., η Λέσχη που αναφέρεται στα Στοιχεία του Αγώνα διοργανώνει Αγώνα Super Trial µε

Διαβάστε περισσότερα

COSMOGYM 2015. Festival - Contest 17-21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «Ανδρέας Παπανδρέου» Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών

COSMOGYM 2015. Festival - Contest 17-21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «Ανδρέας Παπανδρέου» Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών COSMOGYM 2015 Festival - Contest 17-21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «Ανδρέας Παπανδρέου» Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών Υπό την αιγίδα: Δήμου Περιστερίου Οργάνωση: ΑΠΕ Γιτάνη Εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (2015)

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (2015) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (2015) ΕΙΣΑΓΩΓΗ O παρών κανονισμός τίθεται σε ισχύ από 1 Ιανουαρίου 2015. Θα ισχύει μέχρι να ανακοινωθεί νεότερος. Όπου αναφέρονται οι όροι «παίκτης, αθλητής, αγωνιζόμενος, κτλ.»

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εκπαιδευτικού για το Θέατρο

Οδηγός εκπαιδευτικού για το Θέατρο 2011 πεδίο: Πολιτισμός - Δραστηριότητες Τέχνης Οδηγός εκπαιδευτικού για το Θέατρο [Στο Πλαίσιο των δραστηριοτήτων Αισθητικής Παιδείας για όλες τις βαθμίδες της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης] Ο Οδηγός συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ / TRADE FAIR 2013

ΟΔΗΓΙΕΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ / TRADE FAIR 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ / TRADE FAIR 2013 Η Εμπορική Έκθεση-Trade Fair διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον οργανισμό Junior Achievement πανευρωπαϊκά και αποτελεί μία από τις βασικές δραστηριότητες-διαγωνισμούς,

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου. «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου. «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας 2015 1 1. Περιγραφή δοκιμασίας Το φετινό όνομα της δοκιμασίας του διαγωνισμού στην κατηγορία του Πανεπιστημίου είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ 2012 16/1/2012 Mε νίκες ξεκίνησαν το 2012 Αγ. Βαρβάρα/Περαμα και Δ. Βούλας...

ΝΕΑ 2012 16/1/2012 Mε νίκες ξεκίνησαν το 2012 Αγ. Βαρβάρα/Περαμα και Δ. Βούλας... ΝΕΑ 2012 16/1/2012 Mε νίκες ξεκίνησαν το 2012 Αγ. Βαρβάρα/Περαμα και Δ. Βούλας... Με νικηφόρα αποτελέσματα στη νέα χρονιά (2012), ξεκίνησαν τους αγώνες τους οι Βετεράνοι Αγ. Βαρβάρας / Περάματος και Δ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμούς του Ιδιωτικού Τομέα

Διαγωνισμούς του Ιδιωτικού Τομέα Οδηγίες για τη Σχέση Πελάτη-Εταιρίας Επικοινωνίας και Καλές Πρακτικές στους Διαγωνισμούς του Ιδιωτικού Τομέα EUROPEAN ASSOCIATION OF COMMUNICATIONS AGENCIES Αυτό το κείμενο παρέχει οδηγίες, τόσο προς την

Διαβάστε περισσότερα

4. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΜΕΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΤΜΗΜΑ. ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ 6. Αρμόδιος Παρακολούθησης: 5. Υπεύθυνος: Επικ. Καθ. Λ.

4. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΜΕΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΤΜΗΜΑ. ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ 6. Αρμόδιος Παρακολούθησης: 5. Υπεύθυνος: Επικ. Καθ. Λ. 1. 2. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 5. Υπεύθυνος: Επικ. Καθ. Λ. Ντζιαχρήστος 3. 4. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ 6. Αρμόδιος Παρακολούθησης:

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα e-μάθησης βασισμένη στο Moodle

Πλατφόρμα e-μάθησης βασισμένη στο Moodle ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Πλατφόρμα e-μάθησης βασισμένη στο Moodle Συντάκτης: Γιάννης Σιακαβάρας Επιμέλεια: Μαρίνα Παπαστεργίου Moodle Ερευνητικό Έργο: Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορά Αποτελεσμάτων Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Αναφορά Αποτελεσμάτων Επαγγελματικού Προσανατολισμού Αναφορά Αποτελεσμάτων Επαγγελματικού Προσανατολισμού Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος 15/10/2013 www.ev-career.com Evalion People Psychometric Solutions Περιεχόμενα Προσωπικότητα Αξίες Ικανότητες Επαγγελματικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Α.Σ.Ι.Σ. ΕΚΔΟΣΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κανονισμός Λειτουργίας Α.Σ.Ι.Σ. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Α.Σ.Ι.Σ... 4 ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Α.Σ.Ι.Σ.... 4 ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Εκπαιδευόμενου

Εγχειρίδιο Εκπαιδευόμενου 1/40 Open eclass (ver.3.0) 1. Εισαγωγή Η πλατφόρμα Open eclass είναι ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων και αποτελεί την πρόταση του Ακαδημαϊκού Διαδικτύου (GUnet) για την υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ζούμε στην εποχή της ραγδαίας εξάπλωσης των Μέσων Επικοινωνίας. Είμαστε στην εποχή της άμεσης γρήγορης και ταχύτατης εξάπλωσης της πληροφορίας, της πλήρους και ανεξέλεγκτης διάδοσης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2015

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2015 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε.) ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2015 Οι αλλαγές σε σχέση με την 1 η δημοσίευση στις 26/01/2015, εμφανίζονται με κόκκινο. Περιεχόμενα 1. Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

7.1 Ο κόσμος, οι ιδιότητες του κόσμου

7.1 Ο κόσμος, οι ιδιότητες του κόσμου Κεφάλαιο 7 ο : Αλληλεπιδρώ με τον κόσμο! Φαντάζεστε ένα παιχνίδι αγώνων ταχύτητας, όπου το αυτοκίνητο που οδηγείτε μπορεί να πηγαίνει με την ίδια ταχύτητα μέσα στα όρια της πίστας αλλά και εκτός αυτής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΒΙΒΛΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΒΙΒΛΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΒΙΒΛΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Πρόλογος... 5 Εισαγωγή... 7 Χρήσιμες οδηγίες... 9 Στοιχεία συγγραφέα.... 12 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Εισαγωγική δραστηριότητα:

Διαβάστε περισσότερα

και οι Βοηθοί της Νεφέλη Θεμελή, Ελένη Κοσμίδου, Μαριάννα Κυρίου, Κυριάκος Μούρτζης, Φαίη Παπαργύρη, Ιωάννα Τσαμπηρά

και οι Βοηθοί της Νεφέλη Θεμελή, Ελένη Κοσμίδου, Μαριάννα Κυρίου, Κυριάκος Μούρτζης, Φαίη Παπαργύρη, Ιωάννα Τσαμπηρά Νοέμβριος 2012 Η ανανέωση του βοηθήματος των Στελεχών του Κλάδου Πουλιών είναι μια συλλογική δουλειά που προέκυψε από την ανάγκη για μια πιο σύγχρονη ματιά στα θέματα του Κλάδου Το εντελώς καινούργιο που

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλίο κανονισμών TETRAKOSARI V Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Βιβλίο κανονισμών TETRAKOSARI V Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών www.autokinisimag.gr Βιβλίο κανονισμών TETRAKOSARI V Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Επιμέλεια: Νικόλαος Λογοθέτης Παναγιώτης Κουλούρης Χάρης Μηνασίδης Μάνος Έξαρχος Στέλιος

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωτική Επιτροπή. Καλλιτεχνικός Διευθυντής. Ταυτότητα του 31ου Δ. Χ. Φ. Πρέβεζας

Οργανωτική Επιτροπή. Καλλιτεχνικός Διευθυντής. Ταυτότητα του 31ου Δ. Χ. Φ. Πρέβεζας 31 ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας 19 ος Διεθνής Διαγωνισμός Θρησκευτικής Μουσικής Οργάνωση: Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία» Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Βαλεντίνος Στεφάνωφ Η Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία»

Διαβάστε περισσότερα

της «Εισαγωγής στην Υγιεινή Εργονομία και Ασφάλεια Εργασίας»

της «Εισαγωγής στην Υγιεινή Εργονομία και Ασφάλεια Εργασίας» ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΦΥΛΛΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ για την διδασκαλία της «Εισαγωγής στην Υγιεινή Εργονομία και Ασφάλεια Εργασίας» Επιμέλεια Εργασίας: Χαρκιολάκης Μιχάλης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εκπαιδευτικού. για την Οπτικοακουστική Έκφραση. πεδίο: Πολιτισμός - Αισθητική Παιδεία

Οδηγός εκπαιδευτικού. για την Οπτικοακουστική Έκφραση. πεδίο: Πολιτισμός - Αισθητική Παιδεία 2015 πεδίο: Πολιτισμός - Αισθητική Παιδεία Οδηγός εκπαιδευτικού για την Οπτικοακουστική Έκφραση [Στο Πλαίσιο των δραστηριοτήτων Αισθητικής Παιδείας για όλες τις βαθμίδες της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης] Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε.) ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2015

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε.) ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2015 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε.) ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2015 Περιεχόμενα 1. Οργάνωση Αγώνα... 5 1.1 Ανακοίνωση Αγώνα... 5 1.2 Ειδικός Κανονισμός του Αγώνα... 5 1.3

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ KAI ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ KAI ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ KAI ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΟΧΩΡΑ Η ΣΚΑΝΤΑΛΙΑΡΑ ΜΑΪΜΟΥ Έκδοση 2.1 Μαθηματικά 2 ο μέρος Α Δημοτικού Δημιουργός Εκδότης, 1997-2006 SIEM Ελλανίκου 13, Τ.Κ. 116

Διαβάστε περισσότερα

[ ] EKΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

[ ] EKΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ [ ] EKΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Παραγωγοί Εκπαιδευτικού Υλικού: Άννα Τσιμπουκλή Νίκη Φίλλιπς Επιστημονική Επιμέλεια: Αλέξης Κόκκος Κωνσταντίνα Κουτρούμπα Συντονισμός Παραγωγής Εκπαιδευτικού Υλικού:

Διαβάστε περισσότερα