Εκλογές ΣΔΑΔΕ. Υποψηφιότητες: Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εκλογές ΣΔΑΔΕ. Υποψηφιότητες: Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας Για την Εξελεγκτική Επιτροπή"

Transcript

1 Εκλογές ΣΔΑΔΕ Υποψηφιότητες: Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

2 Η Άντζελα Αλεσσάνδρη έχει εργασθεί για το ανθρώπινο δυναμικό για περισσότερο από 20 χρόνια σε διαφορετικούς τομείς όπως της παροχής υπηρεσιών, των αερομεταφορών, του λιανεμπορίου και της βιομηχανίας. Ξεκίνησε την καριέρα της στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού των Αμερικανικών Βάσεων Ελλάδος το 1984, και παρέμεινε έως το 1991 σε θέσεις ευθύνης. Στη συνέχεια εργάσθηκε ως Human Resources Manager για το Group Promodes Continent Carrefour όπου προσέφερε τις υπηρεσίες της για 9 χρόνια και συνέβαλε ουσιαστικά στην επέκταση του ομίλου σε όλη τη Ελλάδα. Από το 2001 εντάχθηκε στη διευθυντική ομάδα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών όπου παρέμεινε έως το Από τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού συνεισέφερε ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων του «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέσω της εκπαίδευσης και ανάπτυξης των ανθρώπων του. Από το 2010 ως ΗR Director απέκτησε εμπειρία σε διαφορετικούς κλάδους όπως της βιομηχανίας, του τραπεζικού και φαρμακευτικού κλάδου ενώ σήμερα εργάζεται στην εταιρία τηλεπικοινωνιών TBSP Engineering. Είναι πτυχιούχος Πολιτικού Τμήματος της Νομικής Σχολής Αθηνών, και ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

3 Ο Ιωάννης Αυγουστάκης, Μηχανικός Μεταλλείων ΕΜΠ, άρχισε την επαγγελματική του πορεία το 1982 στον Όμιλο PECHINEY. Το 1991 αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Προσωπικού στον Όμιλο CIMENTS FRANCAIS. Το 1997 εντάσσεται στον Όμιλο ΤΙΤΑΝ ως Προϊστάμενος Εργασιακών Σχέσεων. Συνεχίζει ως Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ. Το 2004 αναλαμβάνει Διευθυντής Προσωπικού της εταιρίας ΕΛΒΑΛ του Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ. Το 2006 δραστηριοποιείται ως σύμβουλος στο πεδίο της Συμβουλευτικής Εκπαίδευσης. Κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Το 2010 αναλαμβάνει Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού στον Όμιλο VIVERE. Από το 2012 είναι Διοικητικός Διευθυντής στην εταιρία «Protergia» που αποτελεί τον ενεργειακό τομέα του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

4 Ο Κώστας Βαβαρούτας κατέχει τη θέση του Group Human Resources Director στον Όμιλο Creta Farms από το Φεβρουαρίου του 2016, όντας παράλληλα και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου. Ο κ. Βαβαρούτας διαθέτει εικοσαετή εμπειρία σε σημαντικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως η Royal Bank of Scotland όπου απασχολήθηκε για 3 χρόνια ως Head of Human Resources και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ελλάδος. Προηγουμένως είχε διατελέσει Human Resources & Administration Director της Χρυσός Οδηγός Α.Ε., Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Proton Τράπεζας (πρώην Ωμέγα) και Επικεφαλής του Τομέα Στελέχωσης και Εκπαίδευσης της Τράπεζας Κύπρου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων ΜΒΑ και M.Sc. με ειδίκευση στο Ανθρώπινο Δυναμικό και πιστοποίησης FCMI του Chartered Management Institute, επισκέπτης καθηγητής ΑΕΙ ενώ συμμετέχει και σε διάφορους επαγγελματικούς φορείς. Είναι μέλος του ΣΔΑΔΕ για πάνω από 17 έτη και συμμετέχει ενεργά στις δράσεις του Συνδέσμου.

5 Ο Νίκος Γεμενιτζόγλου εντάχθηκε στην Praktiker Hellas το Σεπτέμβριο του 2008 ως Compensation & Benefits and Labour Relations Manager, ενώ από το 2011 έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Human Resources Manager της εταιρείας. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του HR που ξεκινάει το 1989 από το χώρο της ναυτιλίας και την Epirotiki Cruise Line (μετέπειτα Royal Olympic Cruises) και συνεχίσθηκε στη Singular Logic Business Services και στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Γεωλογίας και κάτοχος Professional Diploma in Human Resources Management από την Ε.Ε.Δ.Ε. Στον ΣΔΑΔΕ είναι τακτικό μέλος από το 2008, ενώ από το 2014 είναι μέλος του ΔΣ. Γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

6 Η Μαρία Καλογεροπούλου κατέχει τη θέση Commercial HR Business Partner για Ελλάδα και Κύπρο,στην Coca-Cola Τρία Έψιλον απο το Συνολικά έχει 10 ετή εμπειρία στον κλάδο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, έχοντας εργαστεί στην Interamerican ως HR Advisor και στον Όμιλο Carrefour ως HR Assistant. Είναι ενεργό μέλος του Σ.Δ.Α.Δ.Ε και παρακολουθεί μαθήματα για την πιστοποίηση σε Life & Business Coaching. Στο πλαίσιο εθελοντισμού είναι Μέντορας στο Job Pairs, στο Junior Achievement Challenge και στο Youth Empowered. Η Μαρία είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας από το Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας (Deree) και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Strategic Human Resource Management από το ALBA ενώ μιλαει Αγγλικά και Γαλλικά.

7 Η Δήμητρα Καρακώστα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως στέλεχος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες. Από το 2008 εργάζεται στον Όμιλο FOURLIS απασχολούμενη αρχικά στην Οικονομική Διεύθυνση ως Financial Analyst και τα τελευταία 4 χρόνια στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ως Employment & Internal Communication Specialist. Από τον Οκτώβριο του 2016 έχει αναλάβει τα νέα της καθήκοντα ως HR Executive στα κεντρικά γραφεία της ΙΚΕΑ Housemarket, που έχει το franchise για τα καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα, Κύπρο & Βουλγαρία. Είναι κάτοχος πτυχίου Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ σήμερα ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο αντικείμενο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Το 2017 βραβεύτηκε στον 1ο HR Student Awards by GPMA. Είναι πτυχιούχος πιάνου και μιλά άριστα αγγλικά και μέτρια τουρκικά. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

8 Η Μαρία Κολοκυθά, HR Manager INTERSPORT Greece & Cyprus του Ομίλου FOURLIS, έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και έχει μεταπτυχιακό στο Lean Management. Παράλληλα με την INTERSPORT, έχει τη συνολική ευθύνη του HR στην εταιρεία TRADE STATUS η οποία έχει τα concepts DPAM & 3INA. Είναι certified Coach, έχει βαθιά γνώση των ΗR systems, είναι πιστοποιημένη Trainer και έχει εξειδίκευση στα IFRS. Τα τελευταία χρόνια επικεντρώνεται σε θέματα talent management, coaching και σε projects που συνδέουν το HR με τους στόχους και το όραμα της εταιρείας. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν HR Manager στις εταιρείες FOURLIS TRADE, TRADE LOGISTICS, & SERVICE ONE.

9 Ο Γρηγόρης Λεμονής είναι ενεργό μέλος στου ΣΔΑΔΕ από το 2008 και Έφορος Οικονομικών του ΔΣ από τον Μάιο του Εργάζεται στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού από τον Μάρτιο του Πρόσφατα, Μάιος 2017, ανέλαβε ως HR Manager στην Profile Software, μία αμιγώς Ελληνική Εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην δημιουργία και εμπορία λογισμικού στον τομέα του Financial Technology. Η πρότερη εμπειρία στο HR έρχεται από διάφορους κλάδους μεγάλων ελληνικών και διεθνών εταιρειών στις Βιομηχανικές Πωλήσεις, FMCG, Consulting καθώς και από Διεθνείς μη Κυβερνητικούς μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc Εργασιακής Ψυχολογίας του πανεπιστημίου Strathclyde (Σκωτία) καθώς και προπτυχιακού διπλώματος Ψυχολογίας του πανεπιστημίου Essex (Αγγλία).

10 H Άννα Μαμαλάκη έχει σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην Αγγλία. Ξεκίνησε την καριέρα της πριν περίπου είκοσι χρόνια και μέσα από την ανάπτυξη της, ανέλαβε ρόλους σημαντικής ευθύνης ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στο χώρο των καταναλωτικών αγαθών, στον Τραπεζικό χώρο και στον χώρο της βαριάς βιομηχανίας. Μέσα από ρόλους Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού διεθνούς εμβέλειας, συνεισέφερε στην ανάπτυξη συστημάτων διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και στη δημιουργία παραγωγικού κλίματος εργασίας, ενώ παράλληλα έχει σημαντική κοινωνική συνεισφορά σε εθνικά και ευρωπαϊκά projects που αφορούν στην αξιοποίηση των νέων. Σήμερα εργάζεται ως Διευθύντρια Δέσμευσης Εργαζομένων (Employee Engagement) των Διεθνών Δραστηριοτήτων του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, ενώ παράλληλα είναι γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του μορφωτικού φορέα ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ. Έχει πάθος για την τεχνολογία και την δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που θα γεφυρώνει τις ανάγκες των επιχειρήσεων για δεξιότητες της σύγχρονης εποχής, με το όραμα των νέων ανθρώπων για εργασία με κοινωνικό όφελος.

11 Η Αντιγόνη Μιχαλοπούλου έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομολόγου. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Leicester (MBA in Human Resources) και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Οργανωσιακής Ψυχολογίας. Είναι μέλος στον ΣΔΑΔΕ από το Έχει 28 έτη εμπειρίας στον τομέα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού ξεκινώντας την επαγγελματική της σταδιοδρομία το Έχει διατελέσει Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στον Ξενοδοχειακό κλάδο στις εταιρίες Marriott International, Intercontinental, στον κλάδο Forwarding & Logistics στην εταιρία Kuehne Nagel και στον κλάδο Λιανεμπορίου στον Όμιλο Μαρινόπουλος Α.Ε (Carrefour, Starbucks, Gap). Σήμερα, κατέχει τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρία ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ Α.Ε. στον όμιλο ΕΛΓΕΚΑ. Επίσης, είναι Partner σε εταιρία επιχειρησιακού σχεδιασμού και επενδύσεων.

12 Ο Πέτρος Νικάκης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ. Προσελήφθη στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος το έτος 1982 και έκτοτε μέχρι και το 2007 απασχολήθηκε σε Καταστήματα του Δικτύου της Τράπεζας και σε Διευθύνσεις Διοικήσεως (Λογιστηρίου, Οργάνωσης, Πίστης, Μάρκετινγκ και Εργασιών Δικτύου). Κατά τη διετία συμμετείχε σε πλήθος διαγνωστικών ελέγχων (due diligence) Τραπεζών Εξωτερικού, ως Επικεφαλής της Ομάδας Αξιολόγησης Δικτύου Κατ/των και ως Εισηγητής των σχετικών προτάσεων στη Διοίκηση της Τράπεζας. Από το έτος 2008 εργάζεται στο Ανθρώπινο Δυναμικό του Ομίλου, κατέχοντας σήμερα τη θέση του Υποδιευθυντή Διοικήσεως, αρμοδίου για θέματα εκπατριζόμενων Στελεχών (Εργασιακά, Ασφαλιστικά, Φορολογικά) και επιτόπιου προσωπικού στις Θυγατρικές του Ομίλου σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Είναι έγγαμος με ένα παιδί.

13 Η Μαρία Μυρτώ Πηγαδιώτη είναι στέλεχος στον χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού τα τελευταία 20 χρόνια έχοντας εργαστεί σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλους ελληνικούς και πολυεθνικούς οργανισμούς όπως στις εταιρείες The Royal Bank of Scotland, OTE PLUS, Allied Domecq. Από τις αρχές του 2014 βρίσκεται επικεφαλής του Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου PEOPLECERT. Έχει εκτεταμένη εμπειρία ως HR Generalist και Business Partner και έχει χειριστεί αρκετά μεγάλα και πολύπλοκα έργα στρατηγικής ανάπτυξης και λειτουργικής αναδιάρθρωσης. Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας από το Αμερικάνικο Κολέγιο της Ελλάδος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο του La Verne California, είναι 46 ετών, μητέρα μιας κόρης και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη λογοτεχνία και τις πολεμικές τέχνες. Είναι ενεργό μέλος του ΣΔΑΔΕ από το 2002.

14 O Σωτήρης Σταματίου είναι Group Human Resources Director του Ιδρύματος Ωνάση από τον Ιούλιο του 2016 και Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ) από τον Δεκέμβριο του Έχει 25ετη εμπειρία σε όλους τους τομείς του Ανθρώπινου Δυναμικού, έχοντας εργαστεί στον Όμιλο Ελληνικών Πετρελαίων ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Εγχωρίας αλλά και Διεθνούς Εμπορίας, στην Interamerican ως Υποδιευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, στη Shell Hellas ως Διευθυντής Δικτύου Πρατηρίων για Ελλάδα, Ιταλία & Βουλγαρία και στην Procter & Gamble Hellas ως Recruiting & Employee Service Manager. Έχει επίσης εργασθεί στην Shell στην Κωνσταντινούπολη για 3 μήνες και στο EIM στην Ολλανδία για 5 μήνες στην αρχή της καριέρας του. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών της ΑΣΟΕΕ, μεταπτυχιακού διπλώματος στην Επικοινωνία και έχει ολοκληρώσει επαγγελματικά προγράμματα στο ALBA, IMD και Aschridge University και μέλος των ΔΣ του ΣΔΑΔΕ των περιόδων και 2011 έως σήμερα.

15 για τη Διοικούσα Επιτροπή Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας H Ελένη Ασβεστά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Ινστιτούτου Ξένων Γλωσσών και Φιλολογιών του Α.Π.Θ. και Μ.Β.Α. σε Human Resources (Kingston University) και M.B.A. σε Strategic Management του ICBS Kingston University. Διετέλεσε επί σειρά ετών Προϊσταμένη Προσωπικού της Εταιρίας Κ.&Ν. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΑΒΕΕ, και στη συνέχεια Διευθύντρια Διοικητικών Λειτουργιών και Ανθρώπινων Πόρων του ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ REDESTOS. Από το 2003 εργάζεται ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στην Εταιρία KLEEMANN HELLAS ΑΒΕΕ, αρχικά για την Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια ως Group HR Director Είναι εισηγήτρια σε σεμινάρια και προγράμματα εκπαίδευσης επαγγελματικών φορέων και κέντρων επαγγελματικής κατάρτισης. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού και του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕ - Τμήμα Μακεδονίας), μέλος του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος, (Παράρτημα Β. Ελλάδος) και έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ομάδας εργασιακών θεμάτων και εκπαίδευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

16 για τη Διοικούσα Επιτροπή Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας H Μαρία Δαλακούρα είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας (Roosevelt University, Σικάγο) και μεταπτυχιακού διπλώματος στην Oργανωσιακή & Βιομηχανική Ψυχολογία (New Haven University, Connecticut). Διαθέτει 17 έτη προϋπηρεσίας στον τομέα Aνθρωπίνου Δυναμικού και έχει εργαστεί ως σύμβουλος HR σε συμβουλευτική εταιρεία και ως ανώτατο στέλεχος Διευθύνσεων Ανθρώπινου Δυναμικού σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες (βιομηχανία, ταχυκίνητα καταναλωτικά αγαθά και παροχής υπηρεσιών).

17 για τη Διοικούσα Επιτροπή Παραρτήματος Βορείου Ελλάδας Η Χριστίνα A. Δηματάτη γεννήθηκε στις 16/06/1978, είναι παντρεμένη με δύο μικρούς γιους. Αριστούχος Απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολεγίου Ανατόλια, του ΔΕΟΠΣ Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΙΚΥ-βράβευση αριστείας), κάτοχος ΕMBA - Kingston University, και MSc in Human Resource Management του London School of Economics & Political Sciences. Επίσης, κατέχει τον Επαγγελματικό τίτλο CIPD και είναι πιστοποιημένη των Ψυχομετρικών Τεστ (SHL). Παράλληλα με τις σπουδές, αποκτά Δίπλωμα Σολιστικής Πιάνου με Άριστα & βραβείο δεξιοτεχνίας και το 1999 βραβεύεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Ακαδημία Αθηνών, ως νεαρή ταλαντούχος διπλωματούχος σολίστ. Σε ηλικία 27 χρόνων αναλαμβάνει Διευθύντρια Όμιλου Πάπιστα VODAFONE. Συνεχίζει σε θέσεις ευθύνης (Όμιλος Φωκάς, Βιομ. Χατζόπουλος) και από το 3/2017 είναι Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της Stone Group International. Παράλληλα, συμβάλλει σε Συμβούλια επιχειρηματικών φορέων και έχει ενεργή παρουσία με ομιλίες σε κοινωνικούς τοπικούς και ευρωπαϊκούς φορείς (ΙΚΥ, Eracon, NetWBL).

18 για τη Διοικούσα Επιτροπή Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Η Δήμητρα Μπασλή είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος ΑΠΘ και κάτοχος MBA από το ΕΑΠ. Εργάστηκε για 5 χρόνια στην Market Line Promotions ως HR Supervisor και για 4 χρόνια στο Υποκατάστημα της Manpower στη Θεσσαλονίκη ως HR Consultant. Από το 2008 έως το 2016 εργάστηκε στην ALUMIL SA αρχικά ως Compensation & Benefit Specialist και στη συνέχεια ως International HR Manager. Από το Νοέμβριο του 2016 εργάζεται στην ISOMAT ABEE ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

19 για τη Διοικούσα Επιτροπή Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Ο Στέλιος Σωτηρίου είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κατέχει MSc in Healthcare Management, Economics and Policy από το SDA Bocconi School of Management. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Coca-Cola Τρία Έψιλον όπου παρέμεινε για 2,5 περίπου χρόνια με τομέα ευθύνης του το Talent Management. Στη συνέχεια εργάστηκε στο Athens Information Technology (Όμιλος Intracom) ως Training Advisor. Από το Δεκέμβριο του 2013 ως και τον Ιούνιο του 2017 εργάστηκε στην εταιρία Kleemann όπου κατείχε τη θέση του Performance Management & Development Specialist. Ήταν επίσης υπεύθυνος για τη διαδικασία του Talent Management. Στη συνέχεια μετακόμισε στην εταιρία ΚΡΙ-ΚΡΙ ως HR Specialist με περιοχή ευθύνης του την Αξιολόγηση και την Εκπαίδευση του προσωπικού. Τέλος διετέλεσε μέλος της Δ.Ε του Παραρτήματος Β.Ε του ΣΔΑΔΕ κατά την τελευταία της θητεία και ήταν Υπεύθυνος Επιμόρφωσης, Δημοσιότητας και Εκδηλώσεων.

20 για την Εξελεγκτική Επιτροπή Ο Σπύρος Αυγερινός κατέχει τη θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρία ταχυμεταφορών Speedex AE. Έχει διατελέσει HR Projects Manager στη ΔΕΛΤΑ ΑΒΕΕΤ, Όμιλος VIVARTIA από το 2012 έως το 2013 ενώ από 2011 έως το 2012, Διοικητικός Διευθυντής των Βιομηχανικών Υποδομών των Ομίλων Goody s-everest. Στον Όμιλο Goody s κατείχε τα καθήκοντα του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού παράλληλα με αυτά του Διοικητικού Διευθυντή από το 2002 έως το Κατά την περίοδο 2001 έως 2002 άσκησε τα καθήκοντα Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού των super markets Champion-Marinopoulos του Ομίλου Carrefour. Η καριέρα του ξεκίνησε το 1980 στην Club Mediterranee Ελλάς ΑΕ σε διάφορες θέσεις και την περίοδο 1990 έως 2001 ανέλαβε Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου μέσω του Athens School of Management σε συνεργασία με το Nottingham Trent University και μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι έγγαμος με 2 παιδιά.

21 για την Εξελεγκτική Επιτροπή Η Ελένη Νόνα-Ιωάννου με πολυετή εμπειρία σε όλους τους τομείς της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, είναι Regional HR Manager της Crown Hellas Can στην Ελλάδα. Ασχολείται ενδελεχώς με ζητήματα εταιρικών διαπραγματεύσεων, προσέλκυσης και ανάπτυξης ταλέντων και εκπαίδευσης προσωπικού. Οι αναπτυγμένες διαπραγματευτικές της ικανότητες την ανέδειξαν σε επίσημο εκπρόσωπο της εταιρίας για θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού προς τρίτους. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς της καριέρας έχει διατελέσει επιτελικό στέλεχος σε κορυφαίες επιχειρήσεις της αγοράς όπως η Motorola, η Eureko, ο ΝΗΡΕΑΣ και η Glaxowellcome. Είναι κάτοχος MBA (Major in Strategic Human Resources Management) και BSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

22 Yποψηφιότητες Eκλογών ΣΔΑΔΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Εκλογές ΣΔΑΔΕ. Αποτελέσματα. Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Εκλογές ΣΔΑΔΕ. Αποτελέσματα. Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Για την Εξελεγκτική Επιτροπή Εκλογές ΣΔΑΔΕ Αποτελέσματα Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Για την Εξελεγκτική Επιτροπή Η κα Μάρθα Μυλωνά-Οικονομάκου είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου (Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογές ΣΔΑΔΕ. Υποψηφιότητες. Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Εκλογές ΣΔΑΔΕ. Υποψηφιότητες. Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Για την Εξελεγκτική Επιτροπή Εκλογές ΣΔΑΔΕ Υποψηφιότητες Για το ΔΣ Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος Για την Εξελεγκτική Επιτροπή Η κα Άντζελα Αλεσσάνδρη έχει εργασθεί για το ανθρώπινο δυναμικό για περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο Σύλλογος Αποφοίτων Μεταπτυχιακού Δ.Α.Δ HR Society 23 Ιανουαρίου ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Κτήρια Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων ΟΠΑ Αίθουσα: 601 (6 ος όροφος)

Διαβάστε περισσότερα

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι Κ. Πραματάρη, Δ.Ε.Τ. / Ο.Π.Α. Τι επιδιώκουμε; Τι ετοιμάζουμε; Στελέχη για επιχειρήσεις & οργανισμούς με ευελιξία, για πολλές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ 3 η σειρά 2017-18 Αλεβίζου Φαίη Η Φαίη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2015 από το τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2016 από το

Διαβάστε περισσότερα

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι Κ. Πραματάρη,.Ε.Τ. / Ο.Π.Α. Τι επιδιώκουμε; Τι ετοιμάζουμε; Στελέχη

Διαβάστε περισσότερα

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό Βασίλειος Φ. Φίλιος Συνοπτικό Βιογραφικό Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο. & Ε.Ε. / Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (ειδίκευση στη Λογιστική και Επιχειρηματική Χρηματοδότηση)

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 1 η Ιουλίου 2015 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00005379/el Αλλαγή στη σύνθεση Διοικητικών Συμβούλων/ανώτατων στελεχών (Διορισμοί/Παραιτήσεις) LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ.

Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ. 17.50-18.10 Προσέλευση-Εγγραφές 18.10-18.15 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2018, 9:30πμ - 12:00μμ Κεντρικά Γραφεία ΟΕΒ,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Κοπή Πίτας Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση Tην Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Κακογιάννη η προβολή της ταινίας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΚ ΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΙΕΚ ΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ www.elln-acceleratr.eu υπό την αιγίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νομός Αττικής ήμος Ασπροπύργου & 12 13 Μαΐου 2016 Πνευµατικό Κέντρο Ασπροπύργου [Αλέκου Παναγούλη 13, Ασπρόπυργος] ΙΕΚ ΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά Ομιλητών Εργαστηρίου Πωλήσεις σε Απαιτητικές Αγορές» Αλεξίου Χρήστος Διευθυντής Εξαγωγών, DUROSTICK S.A.

Βιογραφικά Ομιλητών Εργαστηρίου Πωλήσεις σε Απαιτητικές Αγορές» Αλεξίου Χρήστος Διευθυντής Εξαγωγών, DUROSTICK S.A. Βιογραφικά Ομιλητών Εργαστηρίου Πωλήσεις σε Απαιτητικές Αγορές» Αλεξίου Χρήστος Διευθυντής Εξαγωγών, DUROSTICK S.A. Γεννημένος στο Μαρούσι Αττικής το 1967, από μαθητής ακόμη, ασχολήθηκε με το χώρο των

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΝΕΠΕΙΑ

ΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΝΕΠΕΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η Global Trust είναι μια καταξιωμένη εταιρία στο χώρο των χρηματιστηριακών, χρηματοοικονομικών και επενδυτικών υπηρεσιών. Κεντρική δραστηριότητα της είναι η διαχείριση πλούτου (wealth management)

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Business Analyst Υπηκοότητα: Ελληνική Πόλη Κατοικίας: Καλλιθέα - Αθήνα Έτος Γέννησης: 1960 E-mail: markasiotis@intralot.com Τηλ.: 6937249 359 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ActionAid Ελλάς

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ActionAid Ελλάς Rights to End Poverty Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ActionAid Ελλάς Ηλίας Γαληνός Πρόεδρος Ο Ηλίας Γαληνός σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης και είναι

Διαβάστε περισσότερα

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Ελλάς

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Ελλάς Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Ελλάς Ηλίας Γαληνός - Πρόεδρος Ο Ηλίας Γαληνός σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση ΕΙΕΠ Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012. Υποψηφιότητες

Γενική Συνέλευση ΕΙΕΠ Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012. Υποψηφιότητες Γενική Συνέλευση ΕΙΕΠ Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 Υποψηφιότητες Frank Thibaut Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης και Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, Αττικές Διαδρομές O Frank Τhibaut γεννήθηκε στο Καμερούν

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση. Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Γενική Συνέλευση. Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 Γενική Συνέλευση Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 Υποψηφιότητες Frank Thibaut Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης και Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, Αττικές Διαδρομές O Frank Τhibaut γεννήθηκε στο Καμερούν το 1968.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate Diploma in Environmental Engineering. Οκτ 95 Σεπ 97: Master Business Administration (Executive MBA)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate Diploma in Environmental Engineering. Οκτ 95 Σεπ 97: Master Business Administration (Executive MBA) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ονοματεπώνυμο: Παναγιώτης N Ξουραφάς Επικοινωνία: Κινητό: 6977 35 45 87 Τηλ:2310 280610 Ημερομηνία Γεννήσεως 25/10/1965 Οικογενειακή Κατάσταση : Έγγαμος Εκπαίδευση Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ 2017-18 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Διοικητική Λογιστική (Θεωρία) 1. ΔΗΜΗΤΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ Με σύμβαση αορίστου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Ο Κώστας Θεριανός είναι κοινωνιολόγος και Διδάκτωρ των Επιστημών της Αγωγής. Εργάζεται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα ενδιαφέροντα του εστιάζονται στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης και

Διαβάστε περισσότερα

Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology. Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου

Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology. Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου Στόχοι!! Να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε καλύτερα για την μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Innovation ID 2014. 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη. Συνδιοργανωτές. Με την υποστήριξη

Innovation ID 2014. 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη. Συνδιοργανωτές. Με την υποστήριξη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη Συνδιοργανωτές Με την υποστήριξη Συντονίστρια: Δημοσιογράφος Άννη Καρολίδου Ώρα Ομιλίες Παρουσιάσεις Ομιλητής 10:30-11:00 Εγγραφές

Διαβάστε περισσότερα

3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ 3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ Από τους 812 αποφοίτους της έρευνας, 303 (ποσοστό 37.2%) έχουν πραγματοποιήσει ή πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές. Καθώς πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο ποσοστό των αποφοίτων,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ Εισηγητές: Μίλτος Ασλάνογλου Energy Regulation Expert O Μίλτος Ασλάνογλου υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) μεταξύ του 2010 2015, και υπήρξε επικεφαλής

Διαβάστε περισσότερα

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο 3 5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Οι πτυχιούχοι της Σχολής: Στατιστικής του Πειραιά εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο, ενώ του Αιγαίου (2ο Πεδίο) δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝ. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 27 714 09, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΗΛ (2810) 211911-2126640, FAX (2810) 211929, E-mail: info@critida.com ΠΕΡΙΛΗΨΗ - CAREER SUMMARY

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σ.Δ.Ο., Τμήμα Λογιστικής. Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων - SAP

Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σ.Δ.Ο., Τμήμα Λογιστικής. Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων - SAP Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σ.Δ.Ο., Τμήμα Λογιστικής Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων - SAP Στόχος είναι οι φοιτητές να κατανοήσουν την έννοια των Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων, πως αυτά εξυπηρετούν

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού ΝΕΟ - ΜΕ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΥΛΗ Επενδύοντας στη Γνώση... Εξασφαλίζετε το Μέλλον Η αποτελεσματική Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελεί μια από τις

Διαβάστε περισσότερα

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Πωλήσεις & Μάρκετινγκ VK Υπηρεσίες: Ανάπτυξη Πωλήσεων Πωλήσεις και Marketing Εισαγωγή Η VK PREMIUM παρέχει ανάλυση 360⁰ του χαρτοφυλακίου προϊόντων και όλων των διαδικασιών πώλησης, προκειμένου να σχεδιάσει

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος Επιτροπή Αποδοχών Πρόεδρος Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων Μέλος Μη Εκτελεστικό

Διαβάστε περισσότερα

Οι νέες τάσεις στο τομέα του διοικητικού προσωπικού

Οι νέες τάσεις στο τομέα του διοικητικού προσωπικού Είσαι προσωπικός βοηθός, γραμματέας διοίκησης ή διοικητικό προσωπικό; Ανάπτυξε και πιστοποίησε τις ικανότητες σου ως διοικητικό στέλεχος με το ISO17024! Τελικό συνέδριο του έργου EUPA_ΝΕΧΤ Οι νέες τάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter. «Οδηγούµε τους ανθρώπους στην επιτυχία σε έναν κόσµο που συνεχώς αλλάζει» TEYΧΟΣ 2 ο. Τριµηνιαίο ενηµερωτικό Η.R.

Newsletter. «Οδηγούµε τους ανθρώπους στην επιτυχία σε έναν κόσµο που συνεχώς αλλάζει» TEYΧΟΣ 2 ο. Τριµηνιαίο ενηµερωτικό Η.R. Newsletter Τριµηνιαίο ενηµερωτικό Η.R. Newsletter TEYΧΟΣ 2 ο «Οδηγούµε τους ανθρώπους στην επιτυχία σε έναν κόσµο που συνεχώς αλλάζει» Εditorial Αγαπητοί συνεργάτες, Το τρίµηνο που διανύσαµε η Adecco πραγµατοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

https://neaarxiattiki.gr Υποψ. Δυτικού Τομέα Αθηνών Ελεύθερος Επαγγελματίας Master of Science in Engineering Business Management, Coventry University Bachelor of Science in Engineering-Business and Technology,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΕΤΩΝ Υπεύθυνοι Έρευνας

ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΕΤΩΝ Υπεύθυνοι Έρευνας Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ-ΜΒΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Innovation ID 2014. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές.

Innovation ID 2014. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές Με την υποστήριξη Συντονίστρια: Δημοσιογράφος Άννη Καρολίδου 10:30-11:00 Εγγραφές 11:00-11:15 Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΒΙΒΛΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ MBA ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ: Ευελπίδων 47 και Λευκάδος 33, 113 62 Αθήνα. Tηλ.: 210 8203615 / Fax: 210 8203622 FULL TIME: 47, Evelpidon & 33, Leykados Street, Athens 113 62 Greece. Tel.: (+30) 210 8203 615/ Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος Ο κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Ο κ. Φίλιππος Ιωαννίδης Ο κ. Γεώργιος Παπαδάκης

Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος Ο κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Ο κ. Φίλιππος Ιωαννίδης Ο κ. Γεώργιος Παπαδάκης Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος είναι διευθυντής στο Ερευνητικό Κέντρο Ενεργειακής Διοίκησης (Research Centre for Energy Management) στο ESCP Europe Business School του Λονδίνου,

Διαβάστε περισσότερα

EIAS Certified Specialist in HR and Sales Force Training κάθε Τετάρτη, από Τετάρτη 24/1 έως και Τετάρτη 28/2, 16:00 19:20

EIAS Certified Specialist in HR and Sales Force Training κάθε Τετάρτη, από Τετάρτη 24/1 έως και Τετάρτη 28/2, 16:00 19:20 EIAS Certified Specialist in HR and Sales Force Training κάθε Τετάρτη, από Τετάρτη 24/1 έως και Τετάρτη 28/2, 16:00 19:20 Ειδικότερα, η Ασφαλιστική μας Αγορά και η Ιδιωτική Ασφάλιση, σήμερα περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Workshop αναζήτησης εργασίας Σάββατο 9 Δεκεµβρίου Σύνταξη αποτελεσµατικού βιογραφικού σηµειώµατος

Workshop αναζήτησης εργασίας Σάββατο 9 Δεκεµβρίου Σύνταξη αποτελεσµατικού βιογραφικού σηµειώµατος Workshop αναζήτησης εργασίας Σάββατο 9 Δεκεµβρίου 2017 11:30-12:30 Σύνταξη αποτελεσµατικού βιογραφικού σηµειώµατος Το Βιογραφικό Σηµείωµα είναι ένα πολύ σηµαντικό εργαλείο για τον επαγγελµατικό και ακαδηµαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα με Τίτλο: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διασυνοριακό και τοπικό επίπεδο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, Ξενοδοχείο Habitat (Central Hall)

Ημερίδα με Τίτλο: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διασυνοριακό και τοπικό επίπεδο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, Ξενοδοχείο Habitat (Central Hall) Ημερίδα με Τίτλο: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διασυνοριακό και τοπικό επίπεδο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, Ξενοδοχείο Habitat (Central Hall) ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ Νίκος Ευθυμιάδης, Πρόεδρος του

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» 1. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας 2009

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» 1. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας 2009 «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» Για 7 η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ Γεώργιος Ουζούνης», κατά την οποία απονεμήθηκαν 16

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η εταιρεία Actibond Growth Fund Public Company Ltd (η Εταιρεία, ACTIBOND ) ανακοινώνει τα ακόλουθα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η εταιρεία Actibond Growth Fund Public Company Ltd (η Εταιρεία, ACTIBOND ) ανακοινώνει τα ακόλουθα: 30 Νοεμβρίου 2017 Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λευκωσία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέμα: Παραίτηση κ. Δημήτρη Πετρίδη, Διορισμός των κ.κ. Μιχάλη Λοΐζου και Νέαρχου Πετρίδη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας και Σύσταση

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών

Προκήρυξη θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 14 Ο χλμ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 570 01 ΕΛΛΑΣ Τηλ.: 2310 807 525 Fax: 2310 474 520 E-mail: infosoh@ihu.edu.gr www.hum.ihu.edu.gr Θεσσαλονίκη, 18/03/2014 Αρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3412 Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι απόφοιτοι του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής διαθέτουν εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

άμεση και απαραίτητη σύγχρονη επαγγελματική γνώση σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για όσους επιθυμούν να εργαστούν με ουσιαστικές γνώσεις στο χώρο των

άμεση και απαραίτητη σύγχρονη επαγγελματική γνώση σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για όσους επιθυμούν να εργαστούν με ουσιαστικές γνώσεις στο χώρο των άμεση και απαραίτητη σύγχρονη επαγγελματική γνώση σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για όσους επιθυμούν να εργαστούν με ουσιαστικές γνώσεις στο χώρο των Δημοσίων Σχέσεων αλλά και για στελέχη που ήδη εργάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά Ομιλητών (με αλφαβητική σειρά)

Βιογραφικά Ομιλητών (με αλφαβητική σειρά) Βιογραφικά Ομιλητών (με αλφαβητική σειρά) Ελευθέριος Βλαχογιάννης, Head of Cash & Trade Services, Euro bank Ο Ελευθέριος Βλαχογιάννης, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Διαβάστε περισσότερα

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Ελλάς

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Ελλάς Rights to End Poverty Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Ελλάς Αλεξάνδρα Μητσοτάκη - Πρόεδρος Η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών στο Παρίσι.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών TECHNOLOGICAL EDUCATION INSTITUTE OF CENTRAL MACEDONIA SCHOOL OF TECHNOLOGICAL APPLICATIONS DEPARTMENT OF MECHANICAL ENGINEERING Graduate Studies Program: Academic Year 2015-16 Renewable Energy Systems:

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ιστορία 35 ετών, πρωτοπορεί από το 1982 στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 18 Ιουνίου 2014 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ Ιε2 «Ευρυζωνικότητα και εξ αποστάσεως συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ανθρώπινους πόρους»

ΟΜΑΔΑ Ιε2 «Ευρυζωνικότητα και εξ αποστάσεως συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ανθρώπινους πόρους» ;e ΟΜΑΔΑ Ιε2 «Ευρυζωνικότητα και εξ αποστάσεως συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ανθρώπινους πόρους» ΠΡΑΚΤΙΚΑ 4 ης Θεματικής Συνάντησης Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008, 17:00 μ.μ. ΕΝΟΤΗΤΑ Α: Παρουσιάσεις Συντονιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY Μουσικοθεραπεία είναι η κλινική και τεκμηριωμένη χρήση της μουσικής από ειδικευμένο θεραπευτή, ο οποίος με επιστημονικές μεθόδους αξιοποιεί τις ιδιαίτερες συναισθηματικές,

Διαβάστε περισσότερα

THALES - CEO & CSR awards ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

THALES - CEO & CSR awards ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ THALES - CEO & CSR awards ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η απονομή των Βραβείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΤHALES - CEO & CSR AWARDS 2012, η οποία πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης :

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης : Ποιοι είμαστε : Η Epsilon Net προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στον οικονομικό χώρο, όπως σε Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Έγκωμης...Πρώτα η Έγκωμη Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ 1. Κασινίδης Κωστάκης (Ντίνος) Γεννήθηκε το 1958 στον Πεδουλά.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIZATIONS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIZATIONS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIZATIONS ΑΘΗΝΑ 2015 2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIΖATIONS Οι ΟΜΑΔΕΣ ανθρωπιστικές ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ επιστήμες έχουν πλέον διεισδύσει στην κοινωνία και την αγορά και έχουν γίνει αποδεκτές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ)

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Λάρισα 23/10/2013 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4292/3-7-2013 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος Λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Προσωπικά Στοιχεία. Επώνυμο: Μέμος. Όνομα: Κωνσταντίνος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Προσωπικά Στοιχεία. Επώνυμο: Μέμος. Όνομα: Κωνσταντίνος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά Στοιχεία Επώνυμο: Μέμος Όνομα: Κωνσταντίνος Ιδιότητα: Διδακτικό Προσωπικό (ΕΔΙΠ), Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Γνωστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ 1 Κριτήρια Αξιολόγησης 1. Ύψος εξαγωγών το 2012 σε απόλυτα μεγέθη. 2. Ύψος εξαγωγών το 2012 αναλογικά με τον εγχώριο κύκλο εργασιών. 3. Διαχρονική εξέλιξη των εξαγωγών σε απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ A ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 01 Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων 96η και 97η Σειρά 02 Chartered Postgraduate Diploma in Marketing (Chartered

Διαβάστε περισσότερα

MAURIZIO MANSI MONTENEGRO

MAURIZIO MANSI MONTENEGRO ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αποφάσεις Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της «Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ» που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2013, λήφθηκαν οι πιο

Διαβάστε περισσότερα

Master's in Counselling Psychology

Master's in Counselling Psychology Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το International Faculty CITY College, Διεθνές Τμήμα του University of Sheffield βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα από τα 6 ακαδημαϊκά τμήματα του University of Sheffield και

Διαβάστε περισσότερα

Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014

Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014 Διανομή Οδηγού Καριέρας 2014 Ο Οδηγός Καριέρας εκδίδεται τα τελευταία χρόνια από το kariera.gr, αποτελώντας μέρος μιας συστηματικής και συνολικής προσπάθειας ώστε να έρθουν κοντά οι νέοι απόφοιτοι και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΑΕ 26 /5/1952

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΑΕ 26 /5/1952 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΑΕ Ι. Προσωπικά Στοιχεία Ονοματεπώνυμο Πατρώνυμο Ημερομηνία γέννησης (ημέρα / μήνας / έτος) Εθνικότητα Επαγγελματική ιδιότητα και έτος

Διαβάστε περισσότερα

AΣΦAΛIΣTIKH ONLINE EΠIKAIPOTHTA

AΣΦAΛIΣTIKH ONLINE EΠIKAIPOTHTA Συνεργασία Α.Ι.Κ και C.I.I.M στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Master of Science in Management with Specialization in Insurance Στις 10 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκδήλωση στο CIIM κατά την οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΣΕ ΔΕΙΚΤΕΣ

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΣΕ ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΣΕ ΔΕΙΚΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΈΝΑΡΞΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΌΓΚΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΟΓΚΟΥ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΑΞΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ FTSE/Χ.Α. 20 (Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα Επαγγελματικής Απασχόλησης

Ημερίδα Επαγγελματικής Απασχόλησης Ημερίδα Επαγγελματικής Απασχόλησης Θεσσαλονίκη, 15-03 - 2019 Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας της ΕΕΧ, ο Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος και το Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Energy. study live excel. MSc in Energy Systems. MSc in Energy Management. MSc in Energy Building Design

Energy. study live excel. MSc in Energy Systems. MSc in Energy Management. MSc in Energy Building Design www.ihu.edu.gr Thessaloniki study live excel Masters of Science Programmes in: Energy MSc in Energy Systems MSc in Energy Management MSc in Energy Building Design Information & Online Applications at www.tech.ihu.edu.gr

Διαβάστε περισσότερα

CHANGE4ELLAKTOR ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ.

CHANGE4ELLAKTOR ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ Ο Γεώργιος Προβόπουλος έχει ευρύτατη εμπειρία στον τραπεζικό τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και ακαδημαϊκή καριέρα καθώς διετέλεσε Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3121 Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι πτυχιούχοι του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων αποκτούν

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικά Εργαστήρια Εαρινού εξάμηνο Ακαδημαϊκού Έτους 2013-2014

Ομαδικά Εργαστήρια Εαρινού εξάμηνο Ακαδημαϊκού Έτους 2013-2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ομαδικά Εργαστήρια Εαρινού εξάμηνο Ακαδημαϊκού Έτους 2013-2014 Οι κύκλοι των εργαστηρίων διοργανώνονται από το Γραφείο Διασύνδεσης στο πλαίσιο λειτουργίας της Δομής Απασχόλησης

Διαβάστε περισσότερα

Certified Insurance Customer Services

Certified Insurance Customer Services Certified Insurance Customer Services Excellence Specialist 23-24 Απριλίου & 21-22 Μαΐου 2015 ιοργανωτές: Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία µε το International Association of Financial Management,

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πεδίον Άρεως, 38334, Βόλος. Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης url: www.prd.uth.gr

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πεδίον Άρεως, 38334, Βόλος. Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης url: www.prd.uth.gr ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΛΕΓΑΝΤΗΣ Διεύθυνση εργασίας ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, Πεδίον Άρεως, 38334, Βόλος, Ελλάδα Τηλέφωνο εργασίας 0030 24210 74419 Τηλεομοιοτυπία 0030

Διαβάστε περισσότερα

Η Επιχείρηση και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην παραγωγή & αξιοποίηση δεξιοτήτων των εργαζομένων

Η Επιχείρηση και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην παραγωγή & αξιοποίηση δεξιοτήτων των εργαζομένων Η Επιχείρηση και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην παραγωγή & αξιοποίηση δεξιοτήτων των εργαζομένων Σιδηρόπουλος Γιάννης, Policy Expert Απασχόληση και Αγορά Εργασίας, ΣΕΒ 1 Κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σαββάκης Αθανάσιος, του Ιωάννη Γενικός Γραμματέας του ΣΒΒΕ, Γενικός Διευθυντής και μέλος Δ.Σ. της ARDAGH Hellas Μεταλλικές Συσκευασίες ΑΕ, μέτοχος της BioSolids ΕΠΕ (Βελτιωτικά εδάφους) και της

Διαβάστε περισσότερα

Μηνύματα Υποψηφίων για τις εκλογές για ανάδειξη μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την επικείμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση

Μηνύματα Υποψηφίων για τις εκλογές για ανάδειξη μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την επικείμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση Μηνύματα Υποψηφίων για τις εκλογές για ανάδειξη μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την επικείμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση 1. Χρίστος Βασιλείου Αγαπητοί συνάδερφοι, φίλες και φίλοι, Με την

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης «Βασικές Έννοιες Κανονιστικής Συμμόρφωσης»

Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης «Βασικές Έννοιες Κανονιστικής Συμμόρφωσης» Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης «Βασικές Έννοιες Κανονιστικής Συμμόρφωσης» Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Γενικά Οι αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

M.A. Comparative History, Univ. of Essex, /1007/97 ΟΑΤΑΠ 25/8/2000 ιδακτορικό, ΑΠΘ, Τµήµα Πολιτικών Επιστηµών, 16/12/2005

M.A. Comparative History, Univ. of Essex, /1007/97 ΟΑΤΑΠ 25/8/2000 ιδακτορικό, ΑΠΘ, Τµήµα Πολιτικών Επιστηµών, 16/12/2005 Τ.Ε.Ι. ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ) ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2015-2016 ΠΙΝΑΚΑΣ (α) άρθρου 2, παρ. 2, Π.. 163, ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 17:30-21:00

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 17:30-21:00 Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Logistics a Catalyst to Investments Σε ένα ταχέως και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα Logistics αποτελούν ένα σημαντικό πυλώνα

Διαβάστε περισσότερα

Gregory s Future Managers Program

Gregory s Future Managers Program Gregory s Future Managers Program Η καριέρα σου έχει όνομα! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σκοπός του προγράμματος Future Managers Program είναι η προσέλκυση ταλαντούχων και νέων υποψηφίων με όρεξη και πάθος για εργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥ ΩΝ ΜΑΘΗΜΑ: ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥ ΩΝ ΜΑΘΗΜΑ: ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥ ΩΝ ΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑ: ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Απασχολησιμότητα, Εκπαίδευση και Κατάρτιση για Βιώσιμη Ανάπτυξη. Από τη θεωρία στην πράξη

Απασχολησιμότητα, Εκπαίδευση και Κατάρτιση για Βιώσιμη Ανάπτυξη. Από τη θεωρία στην πράξη Απασχολησιμότητα, Εκπαίδευση και Κατάρτιση για Βιώσιμη Ανάπτυξη Από τη θεωρία στην πράξη Δημήτρης Τουρνής Δ/ντης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος 26 ΜΑΪΟΥ 2016 Από τη θεωρία Γιατί βιώσιμη ανάπτυξη; Ποιοι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων με μία ματιά

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων με μία ματιά Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων με μία ματιά Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) βρίσκεται στη Λευκωσία και σήμερα απασχολεί 28 άτομα μόνιμο προσωπικό. Κάτω από την ΟΕΒ λειτουργούν τα πιο κάτω

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων:

Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων: Νέος Κύκλος Σπουδών από το E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) Το Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

High Heels on High Hills

High Heels on High Hills Γυναίκες στην κορυφή των επιχειρήσεων: ένας δρόμος γεμάτος προκλήσεις High Hees on High His Πρόγραμμα 17:00-17:30 Προσέλευση 17:30-17:45 Εισαγωγή - Συντονισμός Εύα Αντωνοπούλου, Δημοσιογράφος 17:45-18:15

Διαβάστε περισσότερα

ADVANCED DIPLOMA in Professional Skills

ADVANCED DIPLOMA in Professional Skills ADVANCED DIPLOMA in Professional Skills μήπως σκέφτεσαι είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει ακόμη να μάθω για να προχωρήσω σωστά! Πολλά θα µπορέσεις να µάθεις στη καριέρα σου, αλλά σίγουρα για µία επιτυχηµένη

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Δημιουργία επιχειρησιακών σχεδίων και μέσων προώθησης των ενεργειακών ελέγχων», 16 Δεκεμβρίου 2015, διάρκειας 7 ωρών

Διαβάστε περισσότερα

Start up yourself. ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ :00-9:00 μμ. Πάρτε στις αποσκευές σας τον καινούριο σας εαυτό!

Start up yourself. ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ :00-9:00 μμ. Πάρτε στις αποσκευές σας τον καινούριο σας εαυτό! Πάρτε στις αποσκευές σας τον καινούριο σας εαυτό! Αυτό το καλοκαίρι κάντε ένα νέο ξεκίνημα με στόχο την επίγνωση, την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. ΤΡΙΤΗ 28

Διαβάστε περισσότερα

Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας. Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας. Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Εκδήλωση Κτίριο & Ενέργεια Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 Διεθνές Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης :

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης : Ποιοι είμαστε : Η Epsilon Net προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στον οικονομικό χώρο, όπως σε Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Bachelor of Science (Hons) in Psychology

Bachelor of Science (Hons) in Psychology Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το International Faculty CITY College, Διεθνές Τμήμα του University of Sheffield βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα από τα 6 ακαδημαϊκά τμήματα του University of Sheffield και

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης

Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ... ΤΜΗΜΑ ΔΔΕ Λειτούργησε από την ίδρυση του ΠΚ (1992) Σταδιακά εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο Τμήμα του ΠΚ σε αριθμό φοιτητών σε αριθμό διακριτών προγραμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΕΞ/ΓΗΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΜΙΛΟΥ MF ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58 ΔΕΥ. ΤΡ. TET. 4μμ-9μμ 4, 5, 6 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΕΞ/ΓΗΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΜΙΛΟΥ MF ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58 ΔΕΥ. ΤΡ. TET. 4μμ-9μμ 4, 5, 6 ΜΑΡΤΙΟΥ Προς: Από: Εύη Λεκκού Υπόψη: Τμήμα: Διοικητικό Αριθμός Fax: Αριθμός Fax: 210 5200347 Αριθμός Τηλ: Αριθμός Τηλ: 210 5200464 Σελίδες: 7 Ε-mail: sales@oikonomotexniki.gr ΘΕΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Logistics a Catalyst to Investments agenda Σε ένα ταχέως και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα Logistics αποτελούν ένα σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Τ , , Νέος κύκλος Σεµιναρίου Εκπαίδευση Αποτελεσµατικού Γονέα

Τ , , Νέος κύκλος Σεµιναρίου Εκπαίδευση Αποτελεσµατικού Γονέα www.apotinarxi.gr Τ. 210 7211953, 6944841313, Νέος κύκλος Σεµιναρίου Εκπαίδευση Αποτελεσµατικού Γονέα Το σεµινάριο έχει βοηθήσει εκατοµµύρια γονείς να βελτιώσουν τη σχέση τους µε τα παιδιά τους. Το σεµινάριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 24071 15 Ιουνίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2244 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Έγκριση της επανίδρυσης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής

Διαβάστε περισσότερα