ΠΡΟΣ: Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Θέμα 2: Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (Εισηγητής: Ουζουνίδης Γεώργιος)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΣ: Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Θέμα 2: Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (Εισηγητής: Ουζουνίδης Γεώργιος)"

Transcript

1 Αλεξανδρούπολη 27/08/2012 Αριθ. Πρωτ. : ΠΡΟΣ: Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε να προσέλθετε την Παρασκευή 31/08/2012 και ώρα 13:00 στο Γραφείο Δημάρχου στην Αλεξανδρούπολη σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλεξανδρούπολης για συζήτηση και λήψη απόφασης των παρακάτω θεμάτων: Θέμα 1: Χορήγηση ακύρωση αδειών λειτουργίας καταστημάτων κλπ θέματα λειτουργίας καταστημάτων (Εισηγητής: Παπαδόπουλος Κων/νος) Θέμα 2: Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (Εισηγητής: Ουζουνίδης Γεώργιος) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ

2 Ανεπίσημα Πρακτικά Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της 31/08/2012 Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. δημάρχου την 31/8/2012. Παρόντες οι κ.κ. Σπηλιωτόπουλος (εκτελών χρέη προέδρου αφού απουσιάζει ο κ. δήμαρχος στην Αθήνα), Τσονίδου- Σκεύα, Μπίκος, Αδαμάκης, Ουζουνίδης, Πεϊχαμπέρης, Κοζάρης, Δημητριάδης, ο γενικός γραμματέας του δήμου κ. Σταυράκογλου. Απόντες ο κ. δήμαρχος και ο κ. Καρυπίδης. Υπηρεσιακοί παράγοντες, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαδόπουλος Κώστας και ο κ. Ουζουνίδης Γεώργιος, πρόεδρος της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και της ΔΕΥΑΑ, ο σύμβουλος του δημάρχου κ. Εξακουστός Κώστας και ο κ. Νέστορας Νικόλαος. Γραμματέας η κ. Ντόλιου Λίτσα. Θέμα 1: Χορήγηση ακύρωση αδειών λειτουργίας καταστημάτων κλπ θέματα λειτουργίας καταστημάτων (Εισηγητής: Παπαδόπουλος Κων/νος) Άδεια Παράτασης Λειτουργίας Μουσικής Η κ. Στογίδου ενημερώνει τους κ.κ. συμβούλους ότι πρόκειται για τον κ. Μιχαηλίδη Στέλιο, στην οδό Δικαστηρίων 42. Έχει φέρει βεβαίωση του διαχειριστή της πολυκατοικίας που του επιτρέπουν μέχρι τις 03:00 η ώρα. Ψηφίζεται ομόφωνα. Ακυρώσεις Αδειών Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστημάτων Πρόκειται για το κρεοπωλείο του κ. Σιώπη Δημητρίου στην οδό Διονυσίου Σολωμού 18 στην Αλεξανδρούπολη και το Κυλικείο εντός του Τ.Ε.Ε. της κ. Αραμπατζή Μαρίας στην οδό Κατακουζηνού 16. Τα καταστήματα δεν υφίστανται πλέον. Ψηφίζονται ομόφωνα. Ανάκληση Αδειών Λειτουργίας Καταστημάτων 1) Καφετερία- Αναψυκτήριο (χωρίς παρασκευαστήριο, εποχιακά λειτουργούντος) με την επωνυμία «Aqua Mare» του Δασκαλόπουλου Νικολάου του Θεοδώρου που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη

3 Ο κ. Παπαδόπουλος Κώστας λέει ότι το κατάστημα, σύμφωνα με έγγραφο της αστυνομίας της 10/07/2012, έχει παραβάσεις για πόρτες, συνένωσε δύο καταστήματα, έχει ξυλοκατασκευές, είχε ανοικτό μπαρ. Έχει προβεί σε παραβάσεις της νομοθεσίας, σε επέκταση- ουσιώδη τροποποίηση των όρων λειτουργίας του καταστήματος, λειτουργούσε ανοικτό μπαρ χωρίς άδεια το οποίο δεν τηρούσε την υγειονομική νομοθεσία. Η καφετέρια- αναψυκτήριο μετατράπηκε σε ανοιχτό μπαρ. Η Π.Ε. Έβρου Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγεινής & Υγειονομικού Ελέγχου, με έγγραφό της την 20/08/2012 λέει ότι στον υπαίθριο χώρο έχει κατασκευαστεί χωρίς άδεια open bar όπου γινόταν προετοιμασία και σερβίρισμα ποτών από σερβιτόρο. Το ανοιχτό μπαρ δεν πληρούσε τις προδιαγραφές της υγειονομικής νομοθεσίας. Αυτό είναι ουσιώδης τροποποίηση των όρων λειτουργίας του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης λέει ότι έχει δύο διπλανά καταστήματα και υπάρχει ασάφεια, συνεχίζει ο κ. Παπαδόπουλος, όμως είναι σαφές ότι τα έγγραφα της διεύθυνσης υγείας μιλούν για την «καφετέρια- αναψυκτήριο χωρίς παρασκευαστήριο». Ο κ. Εξακουστός Κώστας, ειδικός σύμβουλος του κ. δημάρχου, λέει ότι ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι έχει συμμορφωθεί και ζητά επανέλεγχο. Η κ. Τσονίδου λέει ότι μπορεί να ζητά προφορικά επανέλεγχο όμως δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο προς την υπηρεσία και την επιτροπή ποιότητας ζωής. Η κ. Στογίδου ενημερώνει ότι έχει πάρει προέγκριση από την ΕΠΖ της 8/8/2012 και πρέπει να φέρει όλα τα χαρτιά για να πάρει νέα άδεια λειτουργίας. Ο κ. Παπαδόπουλος λέει ότι με τη μήνυση της αστυνομίας, καλείται σε απολογία για να πει την άποψή του. Δεν μπορεί η υπηρεσία να κάνει ανάκληση αδείας με τη μήνυση της αστυνομίας, πρέπει να έχει έγγραφο από τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας ή τη Πολεοδομία. Εδώ έχουμε έγγραφο από τη Διεύθυνση Υγείας. Ο κ. Παπαδόπουλος ενημερώνει ότι η προέγκριση έχει προθεσμία 3 μήνες και 2 μήνες παράταση, αλλά όταν κάποιος βιάζεται μπορεί να τα καταθέσει σε 1 ώρα. Ψηφίζεται ομόφωνα η ανάκληση της άδειας λειτουργίας. 2) Κατάστημα «Καφετέρια» του Χατζηπαύλου Χρήστου του Παύλου που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη οδός Μ. Μπότσαρη & Ειρήνης Το κατάστημα έχει μηνύσεις για πόρτες και παράθυρα ανοικτά σε κατάστημα. Η Διεύθυνση Υγείας λέει ότι έχουμε ουσιώδη τροποποίηση των όρων λειτουργίας. Ο κ. Παπαδόπουλος λέει ότι την Τρίτη 26/6/2012 συνεργείο πέρασε από το κατάστημα στις 23:30 και στις 01:15, δε διαπιστώθηκε διατάραξη αλλά ανοικτές πόρτες και παράθυρα, λέει στο έγγραφο της με ημερομηνία 29/06/2012 η Διεύθυνση Υγείας. Ψηφίζεται ομόφωνα η αναβολή λήψης απόφασης μέχρι την επόμενη Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. 3) Κατάστημα «Καφετέρεια- Ζαχαροπλαστείο- Εστιατόριο» του Σαββίδη Λάζαρου του Κωνσταντίνου που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 1.

4 Ο κ. Παπαδόπουλος λέει ότι εδώ έχουμε αρκετές μηνύσεις από την αστυνομία και επεξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη. Η κ. Τσονίδου λέει ότι το κατάστημα βρίσκεται στην Βασιλέως Αλεξάνδρου και όχι στη Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο κ. Εξακουστός ενημερώνει τους συμβούλους ότι η Διεύθυνση Υγείας στο έγγραφό της λέει ότι το κατάστημα λειτουργούσε με κλειστές πόρτες και παράθυρα, δεν υπήρχε ενισχυτής και ηχεία για ζωντανή μουσική αλλά υπήρχε μουσική από στερεοφωνικό για δημιουργία ευχάριστης ατμόσφαιρας. Η ηχομέτρηση δεν έδειξε υπέρβαση των νομίμων ορίων (80dB). Ψηφίζεται ομόφωνα η μη ανάκληση αδείας λόγω συμμόρφωσής του, όπως βεβαιώνει η Διεύθυνση Υγείας. 4) Κατάστημα «Καφετέρια- Εστιατόριο- Μπαρ» της Κυζιρίδου Σβέτας του Αχίμσο με δ.τ. «King Size» που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη στο 1 ο ΧΛΜ Αλεξανδρούπολης- Ν. Χιλής. Εδώ έχουμε έγγραφο της Διεύθυνσης Υγείας, λέει ο κ. Παπαδόπουλος, στο οποίο ζητά έκδοση πράξης καθορισμού καθισμάτων για να οριστεί ο υπαίθριος χώρος καθισμάτων, η θέση των διακοσμητικών μπαρ και η διαμόρφωση του στεγασμένου χώρου της επιχείρησης, ο καθορισμός του κλειστού στεγασμένου χώρου καθώς και η ανάπτυξη καθισμάτων σε αυτόν όπως προβλέπεται από την άδεια λειτουργίας του καταστήματος ασχέτως αν κατά την καλοκαιρινή περίοδο δεν λειτουργεί η κλειστή στεγασμένη αίθουσα ανάπτυξης καθισμάτων. Κατά τον έλεγχο ήταν άδειος ο εσωτερικός χώρος, δε γινόταν χρήση μουσικής με ηχεία- κονσόλα- ενισχυτή. Η υπηρεσία έκανε έγγραφο στην Πολεοδομία η οποία λέει ότι έχει συνταχθεί έκθεση αυτοψίας για αυθαίρετες κατασκευές και έχει επιβληθεί πρόστιμο ανέγερσης ευρώ και διατήρησης 500 ευρώ. Ο κ. Παπαδόπουλος λέει η ανάκληση ή μη έγκειται στο γεγονός ότι υπάρχουν πολεοδομικές παραβάσεις. Κάποιες κατασκευές έχουν ρυθμιστεί ήδη με τον Ν Επειδή ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να κάνει χρήση του Ν.4014 αποφασίζεται ομόφωνα η αναβολής της απόφασης μέχρι τις 14/9/2012 για την ερχόμενη Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. 5) Κατάστημα «Ψητοπωλείο- Ψαροταβέρνα- Εστιατόριο» του Πανταζή Ιορδάνη στη Χηλή Αλεξανδρούπολης στην οδό Κανάρη 7 Η κ. Στογίδου λέει ότι ο ιδιοκτήτης είχε έρθει στο παρελθόν και πήρε τα δικαιολογητικά για να βγάλει νέα άδεια. Χορηγήθηκαν παρατάσεις προθεσμίας την 25/04/2012, 20/06/2012 και 16/07/2012, όπως λέει και ο κ. Σταυράκογλου. Η Επιτροπή έχει ευθύνες έναντι του νόμου για τις αποφάσεις της, τονίζει στους συμβούλους. Ψηφίζεται κατά πλειοψηφία η ανάκληση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος με μία ψήφο κατά από τον κ. Κοζάρη.

5 Θέμα 2: Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (Εισηγητής: Ουζουνίδης Γεώργιος) Ο κ. Ουζουνίδης απουσιάζει, εισηγείται ο κ. Νέστωρ Νικόλαος. 1) Το Λύκειο Φερών δεν έχει προαύλιο, προαυλίζεται στο δρόμο γι αυτό και αποφασίζεται το κλείσιμο της οδού 25 ης Μαρτίου από Δημοκρίτου μέχρι το μέσο του οικοπέδου με αρίθμηση 26 καθ όλη τη σχολική περίοδο από 08:00-15:00 κάθε Δευτέρα με Παρασκευή. Ψηφίζεται ομόφωνα. 2) Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Παπαναστασίου για τις μέρες διεξαγωγής της Λαϊκής Αγοράς κάθε Πέμπτη. Ψηφίζονται ομόφωνα. 3) Έκτακτο θέμα: Τραπεζοκαθίσματα για κατάστημα κ. Παπαδόπουλου απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς. Υπάρχει μία απόφαση για τα τραπεζοκαθίσματα, λέει ο κ. Νέστωρ, στην οποία ορίζεται ότι επιτρέπεται ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην όψη του και όταν είναι γωνιακό να βγάζει καθίσματα και στην πλαϊνή όψη. Στην πράξη αυτό καταστρατηγείται. Καθίσματα τοποθετούνται και στη γωνία ενώ γίνεται και επέκταση της προβολής. Πρέπει να τροποποιηθεί ο κανονισμός, η απόφαση 267, ώστε να επιτρέπεται σε αυτές τις περιοχές να αναπτύσσονται τραπεζοκαθίσματα και εκτός των προβόλων κατά την κρίση της Υπηρεσίας. Ο κ. Δημητριάδης ζητά να εξετάζεται κάθε περίπτωση ξεχωριστά από την Επιτροπή. Ο κ. Αδαμάκης και ο κ. Μπίκος διαφωνούν με το να αποφασίζει η Υπηρεσία για την κατά περίπτωση ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων εκτός των προβολών και επιμένουν οι αποφάσεις αυτές να λαμβάνονται από την Ε.Π.Ζ. Ο κ. Νέστωρας λέει ότι αυτή η εισήγηση είναι συγκεκριμένα για τον κ. Παπαδόπουλο και όχι γενικά για την τροποποίηση της απόφασης. Οι σύμβουλοι τονίζουν στον κ. Νέστωρα ότι χρειάζεται εισήγηση για κάθε θέμα, δεν ψηφίζουν χωρίς εισήγηση. Ο κ. Αδαμάκης λέει ότι μπορεί να αποφασίζει η Ε.Π.Ζ. να επιτρέπεται η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων όπου μπορεί να γίνει και δεν υπάρχει πρόβλημα δημοσίου συμφέροντος. Ο συγκεκριμένος καταστηματάρχης πληρώνει στο δήμο το ποσό που πρέπει για τα τραπεζοκαθίσματα που έχει. Αποφασίζεται κατά πλειοψηφία η απόσυρση του θέματος μέχρι την επόμενη Ε.Π.Ζ. λόγω έλλειψης εισήγησης για το έκτακτο θέμα, με τον κ. Νίκο Κοζάρη να ψηφίζει υπέρ της πρότασης της υπηρεσίας καθώς «δε χρειάζεται εισήγηση»

Το θέμα ψηφίζεται ομόφωνα. Θα συζητηθεί εκτενέστερα το απόγευμα στο Δ.Σ.

Το θέμα ψηφίζεται ομόφωνα. Θα συζητηθεί εκτενέστερα το απόγευμα στο Δ.Σ. Ανεπίσημα Πρακτικά Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της 20/6/2012 Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/06/2012 και ώρα 13:45 στο γραφείο του κ. δημάρχου. Παρόντες οι κ.κ. Καρυπίδης, Ρήγας, Δημητριάδης,

Διαβάστε περισσότερα

της Δ.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ του Δήμου Παγγαίου

της Δ.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ του Δήμου Παγγαίου Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ν Ο Μ Ο Σ Κ Α Β Α Λ Α Σ Δ Η Μ Ο Σ Π Α Γ Γ Α Ι Ο Υ Πράξη αριθμ. 1 / 17-01-2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Παγγαίου Στην Ελευθερούπολη, έδρα του

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ν Ο Μ Ο Σ Κ Α Β Α Λ Α Σ Δ Η Μ Ο Σ Π Α Γ Γ Α Ι Ο Υ. Πράξη αριθμ. 2 / 08-02-2013

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ν Ο Μ Ο Σ Κ Α Β Α Λ Α Σ Δ Η Μ Ο Σ Π Α Γ Γ Α Ι Ο Υ. Πράξη αριθμ. 2 / 08-02-2013 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ν Ο Μ Ο Σ Κ Α Β Α Λ Α Σ Δ Η Μ Ο Σ Π Α Γ Γ Α Ι Ο Υ Πράξη αριθμ. 2 / 08-02-2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Παγγαίου Στην Ελευθερούπολη, έδρα του

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό 2/2014 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του ήµου Λήµνου, της 20 ης Φεβρουαρίου 2014.

Πρακτικό 2/2014 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του ήµου Λήµνου, της 20 ης Φεβρουαρίου 2014. Πρακτικό 2/2014 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του ήµου Λήµνου, της 20 ης Φεβρουαρίου 2014. Στη Μύρινα, σήµερα την 20 η του µήνα Φεβρουαρίου του έτους 2014, ηµέρα Πέµπτη και ώρα 13:00 στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 118/2014

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 118/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ελληνική ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 22 η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΙΣ 11ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 118/2014 Θέμα: Εισήγηση για έκδοση κανονισμού λειτουργίας μουσικής

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: 2. ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: 2. ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 4 ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 10/2015 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 14/24-10-2011.

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 14/24-10-2011. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 14/24-10-2011. Στη Ρόδο και στο ηµοτικό Κατάστηµα (αίθουσα ηµ. Συµβουλίου) σήµερα 24/10/2011 ηµέρα ευτέρα και ώρα 09:30

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 9/21-9-2012.

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 9/21-9-2012. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 9/21-9-2012. Στη Ρόδο και στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα Δημ. Συμβουλίου) σήμερα 21/09/2012 ημέρα Παρασκευή και

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες: 1) Μπούκλας Ηλίας- Μέλος 2) Μπαράκας Αθανάσιος - Μέλος 3) Καρίκης Ευστράτιος Αντιδήμαρχος- Μέλος. Περίληψη

Απόντες: 1) Μπούκλας Ηλίας- Μέλος 2) Μπαράκας Αθανάσιος - Μέλος 3) Καρίκης Ευστράτιος Αντιδήμαρχος- Μέλος. Περίληψη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 7/6-6-2012 Στη Ρόδο και στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα Δημ. Συμβουλίου) σήμερα 06/06/2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό 9/2013 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του Δήμου Λήμνου, της 24 ης Σεπτεμβρίου 2013.

Πρακτικό 9/2013 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του Δήμου Λήμνου, της 24 ης Σεπτεμβρίου 2013. Πρακτικό 9/2013 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του Δήμου Λήμνου, της 24 ης Σεπτεμβρίου 2013. Στη Μύρινα, σήμερα την 24 η του μήνα Σεπτεμβρίου του έτους 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 στην

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ν Ο Μ Ο Σ Κ Α Β Α Λ Α Σ Δ Η Μ Ο Σ Π Α Γ Γ Α Ι Ο Υ. Πράξη αριθμ. 5 / 18-04-2013

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ν Ο Μ Ο Σ Κ Α Β Α Λ Α Σ Δ Η Μ Ο Σ Π Α Γ Γ Α Ι Ο Υ. Πράξη αριθμ. 5 / 18-04-2013 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ν Ο Μ Ο Σ Κ Α Β Α Λ Α Σ Δ Η Μ Ο Σ Π Α Γ Γ Α Ι Ο Υ Πράξη αριθμ. 5 / 18-04-2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Παγγαίου Στην Ελευθερούπολη, έδρα του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Έκτακτη Κατεπείγουσα Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 25 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Έκτακτη Κατεπείγουσα Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 25 Ιουνίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Έκτακτη Κατεπείγουσα Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 25 Ιουνίου 2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 77 Στο

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 6/05-07-2013.

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 6/05-07-2013. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 6/05-07-2013. Στη Ρόδο και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ένωσης ήµων Νοτίου Αιγαίου Παραρτήµατος Ρόδου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 01/27-01-2012

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 01/27-01-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 01/27-01-2012 Στη Ρόδο και στο ηµοτικό Κατάστηµα (αίθουσα ηµ. Συµβουλίου) σήµερα 27/01/2012 ηµέρα Παρασκευή και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 13/17-10-2011.

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 13/17-10-2011. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 13/17-10-2011. Στη Ρόδο και στο ηµοτικό Κατάστηµα (αίθουσα ηµ. Συµβουλίου) σήµερα 17/10/2011 ηµέρα ευτέρα και ώρα 09:30

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 10/13-09-2013.

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 10/13-09-2013. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 10/13-09-2013. Στη Ρόδο και στο ηµοτικό Κατάστηµα (αίθουσα ηµ. Συµβουλίου) σήµερα 13/09/2013 ηµέρα Παρασκευή και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 04/9-4-2012

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 04/9-4-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 04/9-4-2012 Στη Ρόδο και στο ηµοτικό Κατάστηµα (αίθουσα ηµ. Συµβουλίου) σήµερα 09/04/2012 ηµέρα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 15/30-11-2011.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 15/30-11-2011. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 15/30-11-2011. Στη Ρόδο και στο ηµοτικό Κατάστηµα (αίθουσα ηµ. Συµβουλίου) σήµερα 30/11/2011 ηµέρα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 3/29-03-2013..

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 3/29-03-2013.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 3/29-03-2013.. Στη Ρόδο και στο ηµοτικό Κατάστηµα (αίθουσα ηµ. Συµβουλίου) σήµερα 29/03/2013 ηµέρα Παρασκευή και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κανονισμός λειτουργίας διάθεσης κοινοχρήστων χώρων Πλατείας Πετρινού.

ΘΕΜΑ: Κανονισμός λειτουργίας διάθεσης κοινοχρήστων χώρων Πλατείας Πετρινού. 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Κανονισμός λειτουργίας διάθεσης κοινοχρήστων χώρων Πλατείας Πετρινού. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 17 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό 12 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κασσάνδρας στις 10-8-2015.

Απόσπασμα από το πρακτικό 12 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κασσάνδρας στις 10-8-2015. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Αριθμ.Αποφ. 38/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό 12 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κασσάνδρας στις 10-8-2015.

Διαβάστε περισσότερα

ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων

ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων Αργοστόλι 20-1-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. πρωτ. 62058 ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ προς Ταχ. Δ/νση: Πλ. Βαλλιάνου 28100, Αργοστόλι Πληρ: κα Αφροδίτη Κατσιβέλη τηλ: 2671361018

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΩΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΩΝΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΙΑΡΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΡΟΥΜΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΡΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΩΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΩΝΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΙΑΡΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΡΟΥΜΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ : ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ : ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7/18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 Από το πρακτικό 7/18-4-2011 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην Ελαφόνησο σήμερα την 18 η του μηνός ΑΠΡΙΛΙΟΥ του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Πρακτικό της με αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 8/4-7-2012.

Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 8/4-7-2012. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αριθ. 8/4-7-2012. Στη Ρόδο και στο ηµοτικό Κατάστηµα (αίθουσα ηµ. Συµβουλίου) σήµερα 04/07/2012 ηµέρα Τετάρτη και ώρα 09:30

Διαβάστε περισσότερα

Αργοστόλι 31-3-2014. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Πρωτ. 13734 ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Αργοστόλι 31-3-2014. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Πρωτ. 13734 ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Αργοστόλι 31-3-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Πρωτ. 13734 ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ Ταχ. Δ/νση: Πλ. Βαλλιάνου 28100, Αργοστόλι Πληρ: κα. Αγγελική Πεφάνη Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 3/2014/Α. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 3/2014/Α. (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς Διαμεσολάβηση 3/2014/Α Σελίδα 1 ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 3/2014/Α (Άρθρο 77 παρ. 3 Ν.3852/2010) Προς Ι. Συνέχιση εξέτασης καταγγελίας 1) Δ/νση Σχεδίου Πόλεως & Δόμησης sxpol.poleod@cityofathens.gr 2) Δ/νση Εμπορίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ηµοτική ενότητα Παλικής

ΠΡΟΣ: ηµοτική ενότητα Παλικής Αργοστόλι 26-4-2012 Αριθ. Πρωτ.: 15252 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Ταχ. /νση: Πλ. Βαλλιάνου 28100, Αργοστόλι Πληρ: κα Αφροδίτη Κατσιβέλη : 2671022933 : 2671028515

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Πρακτικό της με αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ. ΚΟΥΡΑΣΗΣ Θέτω σε δηµόσια διαβούλευσης το κάτωθι σχέδιο κανονιστικής απόφασης: ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ. ΚΟΥΡΑΣΗΣ Θέτω σε δηµόσια διαβούλευσης το κάτωθι σχέδιο κανονιστικής απόφασης: ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ. ΚΟΥΡΑΣΗΣ Θέτω σε δηµόσια διαβούλευσης το κάτωθι σχέδιο κανονιστικής απόφασης: ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ «Περί της Αδείας Χρήσης και Λειτουργίας Μουσικής και Μουσικών Οργάνων καθώς

Διαβάστε περισσότερα