Τα νέα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τα νέα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ"

Transcript

1 Τα νέα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Ι Νο 4 Ι Ιανουάριος 2013 Ι Πρώτη Συνεδρίαση του Έτους Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Χ.Α. Όπως κάθε χρονιά, πραγματοποιήθηκε το πρωί της 2ας Ιανουαρίου 2013, στο κτίριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η πανηγυρική έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του νέου έτους, με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. έδωσε σύσσωμη η χρηματιστηριακή κοινότητα της χώρας. Τα παιδιά των εργαζομένων τραγούδησαν, όπως κάθε χρόνο, τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους παρευρισκομένους. Στην εκδήλωση τις ευχές τους για το νέο έτος έδωσαν, ο κύριος Κωνσταντίνος Μποτόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο κύριος Γιώργος Ζανιάς, Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, ο κύριος Παναγιώτης Δράκος, Πρόεδρος της Διοικούσας και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών, ο κύριος Σπύρος Κυρίτσης, Πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ, ο κύριος Θόδωρος Κρίντας Αντιπρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, ο κύριος Γιάννης Πολυχρονίου Πρόεδρος του ΣΕΔΥΚΑ, ο κύριος Χαράλαμπος Εγγλέζος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επενδυτών Διαδικτύου, ο κύριος Παναγιώτης Αλεξόπουλος, ΓΓ της Ένωσης Πιστοποιημένων Αναλυτών και η κυρία Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, Πρόεδρος Συμβουλίου Διοίκησης ΕΣΕΔ και Ταμίας ΔΣ ΣΕΒ. Το «παρών» Από αριστερά ο κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και Δ/νων Σύμβουλος ΕΧΑΕ, ο κ. Ιάκωβος Γεωργάνας, Πρόεδρος του Ομίλου ΕΧΑΕ και ο κ. Κωνσταντίνος Μποτόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Στους σύντομους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο κ. Ιάκωβος Γεωργάνας, Πρόεδρος του Ομίλου ΕΧΑΕ, ο κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΧΑΕ και ο κ. Κωνσταντίνος Μποτόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς δόθηκε έμφαση κυρίως στο θέμα του φόρου υπεραξίας με την ευχή να χρησιμοποιηθεί η φορολογική πολιτική ως ουσιαστικό εργαλείο στην προσπάθεια προσέλκυσης επενδύσεων στο πλαίσιο της ανάπτυξης της οικονομίας μας. Η ανανέωση του νομοθετικού πλαισίου στο χώρο της κεφαλαιαγοράς, το ουσιαστικό ξεκαθάρισμα του ταμπλό από εταιρίες που παραμένουν ανενεργές και η διευκόλυνση των εταιριών σε θεσμικό και λειτουργικό πλαίσιο αποτελούν προτεραιότητες ώστε το Χρηματιστήριο Αθηνών να αποκτήσει τη θέση που του αξίζει και του ανήκει.

2 9α Ετήσια Ναυτιλιακά Βραβεία Παρουσία παραγόντων της Ναυτιλίας πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου, το δείπνο για τα 9α ετήσια Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία, που διοργάνωσε η Lloyd s List, η διεθνής ναυτιλιακή εφημερίδα που ιδρύθηκε το Η εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο, σε ένδειξη αναγνώρισης των επιτευγμάτων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, καθώς και της προώθησης της Ελλάδος ως διεθνές ναυτιλιακό κέντρο. Τα βραβεία λαμβάνουν χώρα ετησίως με σκοπό την αναγνώριση και την επιβράβευση κατακτήσεων και αξιέπαινων δραστηριοτήτων στην Ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία καθώς επίσης και την ανάδειξη της ιδιότητας της Ελλάδας ως ναυτιλιακό κέντρο. Οι νικητές επιλέγονται από μια ανεξάρτητη ομάδα κριτών οι οποίοι αποτελούν ένα ευρύ αντιπροσωπευτικό δείγμα της Ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας. Το Χρηματιστήριο Αθηνών ήταν για 9η συνεχή χρονιά χορηγός της εκδήλωσης και παρέδωσε το βραβείο Εταιρίας Ξηρού φορτίου της Χρονιάς στην εταιρία Aegean Bulk Co. 110, Athinon Ave Athens, Greece tel. (+30) , fax (+30) Lloyds-DEC FINAL.indd 1 11/1/2013 6:16:59 μμ

3 Προβολή Εταιριών Αγροτικών Προϊόντων Πιστεύοντας στη δυναμική και τις προοπτικές του κλάδου των Ελληνικών τροφίμων και ποτών, κυρίως λόγω της υψηλής διαθεσιμότητας ποιοτικών πρώτων υλών, όσο και λόγω του μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων, οι οποίες με πάθος και αγάπη για τη δουλειά τους, συμμετέχουν στην ανάπτυξη, παραγωγή και επεξεργασία των αγροτικών προϊόντων και τη διανομή τους σε όλον τον κόσμο, θεωρήσαμε σημαντικό να στηρίξουμε την ανάπτυξη του συγκεκριμένου κλάδου της ελληνικής οικονομίας, ενισχύοντας την εξωστρέφεια των εταιριών και των προϊόντων τους, προκειμένου να διεισδύσουν σε ξένες αγορές και να βελτιώσουν την προβολή και αναγνωσιμότητα των προϊόντων τους. Στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας ετοιμάσαμε έναν συνοπτικό οδηγό με θέμα την ελληνική διατροφή ( Greek Food The story ), στον οποίο παρουσιάζονται οι βασικοί τομείς του κλάδου Αγροτικών προϊόντων - Τροφίμων και Ποτών, καθώς και εταιρίες κάθε τομέα. Η προσπάθεια παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τον Πρόεδρο του ΧΑ σε μία εκδήλωση όπου ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν όλα τα προϊόντα των συμμετεχόντων εταιριών. Η προσπάθεια προβολής των ελληνικών προϊόντων συνεχίστηκε και στους εκπροσώπους των ξένων επενδυτικών κεφαλαίων στο πλαίσιο του 1st NY Investment Forum. Επιπλέον, δημιουργήσαμε έναν ειδικό ιστοχώρο /grfood στην ιστοσελίδα του Χ.Α. με στόχο την παροχή ενημέρωσης για βασικούς τομείς του συγκεκριμένου κλάδου, τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα του, αλλά και άλλα γενικότερα θέματα ενδιαφέροντος. Το υλικό ανανεώνεται ανά τακτά διαστήματα, συμπεριλαμβάνοντας νέες επιχειρήσεις και προϊόντα. Παράληλα με τις παραπάνω ενέργειες προσπαθούμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση του νομοθετικού, ρυθμιστικού και φορολογικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία άντλησης κεφαλαίων μέσω του Χ.Α. για εισηγμένα κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών (listed funds), προς όφελος τόσο εισηγμένων όσο και μη εισηγμένων εταιριών.

4 Νέοι Δείκτες - Εκδήλωση για Νέο Δείκτη Mε στόχο την προβολή και ανάδειξη εισηγμένων εταιρειών που έχουν έντονη διεθνή δραστηριότητα, αλλά και αυτών που διαθέτουν ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνεργασία με τον οίκο FTSE, σχεδίασαν μια σειρά νέων δεικτών. Οι νέοι δείκτες καταγράφουν και προβάλουν στο παγκοσμιοποιημένο πλέον επενδυτικό κοινό, τον εξωστρεφή χαρακτήρα που έχει αναπτύξει o ελληνικός παραγωγικός ιστός και ο οποίος βαίνει συνεχώς βελτιούμενος ενώ ταυτόχρονα εισαγάγουν μια νέα τάση στην Ελληνική Αγορά αναφορικά με τη δημιουργία δεικτών, χρησιμοποιώντας μια μεθοδολογία διαφορετική από την ισχύουσα και επιτυγχάνουν τη βελτίωση της εστίασης της επενδυτικής κοινότητας σε εταιρείες με θεμελιώδη στοιχεία που ικανοποιούν συγκεκριμένα ποσοτικά κριτήρια. Οι νέοι δείκτες είναι οι εξής: FTSE/ΧΑ Διεθνούς Δραστηριοποίησης, στον οποίο θα συμμετέχουν όλες οι εταιρείες με έσοδα από το εξωτερικό που αντιστοιχούν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 20% των συνολικών τους εσόδων. FTSE/ΧΑ Διεθνούς Δραστηριοποίησης Plus, στον οποίο θα συμμετέχουν οι 30 πρώτες εταιρείες του Δείκτη FTSE/ΧΑ Διεθνούς Δραστηριοποίησης με κριτήριο το ποσοστό των συνολικών εσόδων τους από το εξωτερικό. FTSE/ΧΑ Mid & Small Cap Θεμελιωδών Μεγεθών. Η επιλογή των μετοχών για συμμετοχή σε αυτόν τον δείκτη βασίζεται σε ένα πλήθος αριθμοδεικτών οι οποίοι είθισται να χρησιμοποιούνται για την αποτίμηση εταιριών. Με την ευκαιρία της έναρξης υπολογισμού του Δείκτη Θεμελιωδών Μεγεθών, πραγματοποιήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 2012, εκδήλωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με την παρουσία εκπροσώπων των εταιριών που συμμετέχουν στο δείκτη και εκπροσώπων όλων των φορέων της ελληνικής κεφαλαιαγοράς. Το εθιμοτυπικό κλείσιμο της συνεδρίασης πραγματοποίησε ο κ. Luca Filippa, Managing Director, Southern Europe, FTSE Group. Ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κύριος Σωκράτης Λαζαρίδης, σε σύντομο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είπε μεταξύ άλλων: «Με το Νέο Δείκτη Θεμελιωδών Μεγεθών, εισάγουμε στην ελληνική αγορά μια νέα τάση και φιλοσοφία σχετικά με τη δημιουργία δεικτών. Στόχος μας είναι, μέσω της συμμετοχής τους στο Νέο Δείκτη Θεμελιωδών Μεγεθών, οι εταιρείες να αποκτήσουν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και να προσελκύσουν αυξημένο ενδιαφέρον από την εγχώρια και διεθνή επενδυτική κοινότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αναδείξουμε τις σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην αγορά μας, ειδικά στους ξένους επενδυτές.»

5 Εκδήλωση σε συνεργασία με το Ελληλοαμερικανικό Επιμελητήριο Το Χρηματιστήριο Αθηνών ήταν αυτή τη χρονιά χορηγός στο στρέψει στον επενδυτικό χάρτη, ότι οι ξένοι επενδυτές αναζητούν ευκαιρίες και ότι είναι στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε το 23 Ετήσιο Συνέδριο «Η ώρα της Ελληνικής Οικονομίας» που διοργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ενδιαφέρον αυτό που εκδηλώνεται για να προσελκύσουμε κεφάλαια στην ελληνική Κεφαλαιαγορά. Επεσήμανε ότι η αγορά στις 3 και 4 Δεκεμβρίου μας έχει σημαντικά πλεονεκτήματα πέρα από τις γνωστές αδυναμίες που της καταλογίζουν και ως εκ τούτου είναι απαραί- Στόχος του συνεδρίου ήταν, όπως κάθε χρονιά, να εξεταστεί η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και να γίνει συζήτηση τητη η άνοδος της αυτοεκτίμησής μας ώστε να αξιοποιηθούν με γνώμονα το μέλλον της. Στο συνέδριο παρέστησαν εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων της χώρας αλλά και της πολι- σε συνέντευξη η οποία δόθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου,ο κατά το δυνατόν αρτιότερα τα πλεονεκτήματα αυτά. Μιλώντας τικής ηγεσίας πρόεδρος του Χ.Α. σημείωσε πως οι ξένοι έχουν αναγνωρίσει τις επενδυτικές ευκαιρίες και παρακολουθούν στενά την πορεία Ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, συμμετείχε σε πάνελ με θέμα «Σημαντικές επιχειρηματι- να τους καταδεικνύουμε τις μεταρρυθμίσεις αυτές με συνέπεια, των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα. Μάλιστα εμείς οφείλουμε κές ευκαιρίες για επενδύσεις στην Ελλάδα». Στην ομιλία του ο ώστε να ανακτηθεί το όποιο χαμένο έδαφος υπήρξε κατά το κ. Λαζαρίδης τόνισε την εκτίμησή του ότι η χώρα μας θα επι- παρελθόν από πιθανή έλλειψη αξιοπιστίας σε ενέργειές μας.

6 Roadshow New York - 1st Greek Investment Forum in NY 9-11 Οκτωβρίου Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στη Νέα Υόρκη, στις εγκαταστάσεις του Bloomberg το 1ο Greek Investment Forum το οποίο συνδιοργανώθηκε από το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Το συνέδριο παρακολούθησαν πάνω από 280 σύνεδροι οι περισσότεροι των οποίων ήταν εκπρόσωποι διαφόρων επενδυτικών σχημάτων που ενδιαφέρονται για τις επενδυτικές δυνατότητες που παρουσιάζει σήμερα η Ελλάδα. Το συνέδριο ξεκίνησε με τις εισαγωγικές τοποθετήσεις των Προέδρων του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του Επιμελητηρίου κ.κ. Σ. Λαζαρίδη και Γ. Γραμματίδη οι οποίοι και τόνισαν ότι μέλημα και των δύο φορέων είναι, μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία που θεσμοθετείται ετησίως, η βελτίωση της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό καθώς και η σταδιακή αποκατάσταση της αξιοπιστίας της, με στόχο την προσέλκυση σημαντικών επενδύσεων σε τομείς που η χώρα μας παρουσιάζει σημαντικά και αναξιοποίητα σε ορισμένο βαθμό πλεονεκτήματα. Αυτό θα μπορεί να γίνει μόνο με τη συνεχή και ειλικρινή ενημέρωση των επενδυτικών φορέων σχετικά με τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στη χώρα και τις επενδυτικές δυνατότητες που αυτή παρουσιάζει. Στο συνέδριο, εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης παρέστησαν η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Νότης Μηταράκης. Και οι δύο αναφέρθηκαν στις μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιούνται σήμερα, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει πιο παραγωγική και ανταγωνιστική και να προσελκύσει ξένες επενδύσεις που θα συμβάλουν στην αναθέρμανση της οικονομίας, θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και θα επαναφέρουν την χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά. Παρουσιάσεις στο συνέδριο πραγματοποίησαν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Γιάννης Εμίρης και ο Πρόεδρος του Invest in Greece κ. Aρης Συγγρός. Στο πλαίσιο του 1ου Greek Investment Forum πραγματοποιήθηκαν επίσης κατ ιδίαν συναντήσεις των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιριών, του ΤΑΙΠΕΔ και του Invest In Greece με εκπροσώπους διεθνών Funds. sponsors: venue sponsor:

7 Greece Under Reform: Creating Growth Revealing Opportunities Το βράδυ της δεύτερης ημέρας πραγματοποιήθηκε στο Bloomberg η βράβευση των χορηγών που υποστήριξαν την οργάνωση του 1st Greek NY Forum. Χορηγός φιλοξενίας ήταν το Bloomberg. supporters: securities

8 Ι Εταιρικές Πράξεις Ι Ανακοινώσεις Ι UNIBIOS A.E Βρίκεται σε εξέλιξη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών κατά ευρώ ,20 δια της εκδόσεως νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με τιμή εκδόσεως την σημερινή ονομαστική τους αξία ήτοι 0,30 ευρώ, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφισταμένων μετόχων με αναλογία 1 νέα για κάθε 1 παλαιά μετοχή. ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ Βρίκεται σε εξέλιξη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών κατά ευρώ δια της εκδόσεως νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με τιμή εκδόσεως την σημερινή ονομαστική τους αξία, ήτοι 2,83 ευρώ, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφισταμένων μετόχων με αναλογία 13 νέες για κάθε 10 παλαιές μετοχές. ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Βρίκεται σε εξέλιξη Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων Κοινών Oνομαστικών μετοχών, σε αναλογία 1 νέα μετοχή για κάθε 1 παλαιά μετοχή, σε τιμή διάθεσης μετοχής 1,00. ΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Στο Δ τρίμηνο του 2012 οι εταιρίες, ΠΕΪΠΕΡΠΑΚ ΑΝΩ- ΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ, ΚΥ- ΤΙΟΠΟΙΪΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, FORTHNET A.E. και ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.ΠΑ- ΡΑΓΩΓΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΥΠΟΓΡΑ- ΦΙΚΩΝ ΜΕΛΑΝΩΝ & ΧΡΩΜΑΤΩΝ πραγματοποίησαν Reverse Split των μετοχών τους. Η εταιρία COCA-COLA Ε.Ε.Ε. Α.Ε. πραγματοποίησε Ιδιωτική Τοποθέτηση. Οι εταιρίες ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.Β.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΟΝΔΡΕ- ΜΠΟΡΙΟΥ & ΔΙΑΝΟΜΩΝ και ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. πραγματοποίησαν Ακύρωση Ιδίων Μετοχών τους. Η εταιρία ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε. πραγματοποίησε Μείωση Μετοχικού Κεφαλαίου από Συμψηφισμό Ζημιών. Η εταιρία ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε. πραγματοποίησε Μετατροπή Ομολογιών σε Μετοχές. Τέλος, οι εταιρίες ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Α.Ε., MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε., FORTHNET A.E., ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΥ- ΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΑΝΩΝ & ΧΡΩΜΑΤΩΝ και ΕΛΒΙΕΜΕΚ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ-ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ- ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. πραγματοποίησαν Μεταβολή της Ονομαστικής Αξίας της Μετοχής τους. Μερίσματα - Επιστροφές Κεφαλαίου Με βάση τα αποτελέσματα χρήσεως 2011 των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιριών, παρά την οικονομική συγκυρία, οι Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων των παρακάτω εισηγμένων εταιριών έλαβαν απόφαση για καταβολή μερίσματος ή επιστροφής κεφαλαίου, οι αποκοπές των οποίων πραγματοποιήθηκαν κατά το Δ τρίμηνο 2012: Μέρισμα Δεν υπήρξαν αποκοπές μερισμάτων κατά το Δ τριμήνου 2012 Επιστροφή Κεφαλαίου Εταιρία Ποσό Αποκοπή Δικαιώματος Μερίσματος 1. ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. 0,10 5/11/ Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ 0,98 21/11/ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. 0,07 5/12/2012 Ημερολόγιο Προσεχών Υποχρεώσεων Εισηγμένων Υποχρέωση Καταληκτική Ημερομηνία Δημοσίευση Ετήσιων Οικονομικών Εκθέσεων Μαρτίου 2013 Ανακοίνωση του άρθρου (για τις εταιρίες με μετοχές στην κατηγορία Επιτήρησης) 31 Μαρτίου 2013 Δημοσίευση Οικονομικού Ημερολογίου Μαρτίου 2013 Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 30 Ιουνίου 2013 Ετήσια Ενημέρωση Αναλυτών (για τις εταιρίες των δεικτών Μεταξύ της ημερομηνίας ανακοίνωσης των ετήσιων FTSE/XA Large Cap & FTSE/ XA Mid Cap οικονομικών αποτελεσμάτων 2012 και της ημέρας δημοσίευσης και τις επιλαχούσες προς συμμετοχή) της πρόσκλησης για την Τακτική Γενική Συνέλευση 2013

9 Ι Πλαίσιο Αγοράς Ι Υπηρεσίες Μετοχολογίου, Γ.Σ. και Εταιρικής Διακυβέρνησης Το Χρηματιστήριο Αθηνών, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις του θεσμικού πλαισίου σε Ελλάδα και Ευρώπη και με γνώμονα την συνεχή υποστήριξη των αναγκών των εισηγμένων εταιριών του, εμπλουτίζει διαρκώς τις υπηρεσίες του προς αυτές. Σημαντικές νέες υπηρεσίες που η Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Εκδοτριών προσφέρει στις εισηγμένες εταιρίες είναι: α) οι υπηρεσίες μετοχολογίου, οι οποίες περιλαμβάνουν ποιοτική ανάλυση, κατηγοριοποίηση / ταυτοποίηση μετόχων, β) οι υπηρεσίες οργάνωσης και διεκπεραίωσης τακτικής και έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, οι οποίες περιλαμβάνουν την αναγνώριση μετόχων και ανάλυση πρόσφατων σημαντικών μετοχικών μεταβολών, τη μελέτη & ανάλυση αποτελεσμάτων ψηφοφορίας προηγούμενων Γ.Σ. αντίστοιχης θεματολογίας, την ανάλυση και μελέτη αποτελεσμάτων roadshows, εταιρικών παρουσιάσεων και επαφών με στρατηγικούς επενδυτές, την προετοιμασία θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης και τη διερεύνηση προθέσεων ψήφου, και γ) οι υπηρεσίες εταιρικής διακυβέρνησης, οι οποίες περιλαμβάνουν την αξιολόγηση των εκθέσεων εταιρικής διακυβέρνησης των εισηγμένων εταιριών, με βάση τον κώδικα εταιρικής διακυβέρνησης του Σ.Ε.Β., και την παροχή οδηγιών σύγκλησης προς αυτόν. γνωριμία με την Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών Μία αξιόπιστη επιλογή με διεθνείς ορίζοντες για τη χρηματοδότηση και ανάπτυξη των ελληνικών εταιρειών Ειδικές Υπηρεσίες για Εισηγμένες Εταιρείες ETFs Κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2012, τα Διαπραγματεύσιμα Αμοιβαία Κεφαλαία της Αγοράς ΔΑΚ του Χρηματιστηρίου Αθηνών παρουσίασαν περαιτέρω αύξηση του ενεργητικού και των αποδόσεων τους λόγω της θετικής πορείας που ακολούθησαν οι δείκτες αναφοράς τους. Στο πλαίσιο του κεντρικού συνεδρίου Money & Show 2012 το οποίο διεξήχθη στο Hilton στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, η Πανελλήνια Ένωση Μεριδιούχων Αμοιβαίων Κεφαλαίων & Ομολόγων (ΠΕΜΑΚΟ) βράβευσε τα πιο αποδοτικά Αμοιβαία Κεφάλαια. Για την κατηγορία Fund Managers Awards (FMA) «Μετοχικά Αμοιβαία Κεφάλαια Δείκτη» για το διάστημα 30/09/ /09/2012 (ένα έτος) στις δυο πρώτες θέσεις βρέθηκαν τα Διαπραγματεύσιμα Αμοιβαία Κεφάλαια της ΕΘΝΙ- ΚΗΣ Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. Πιο συγκεκριμένα στην πρώτη θέση βρέθηκε το Διαπραγματεύσιμο Αμοιβαίο Κεφάλαιο πολλαπλών αγορών με την ονομασία NBGAM ETF Greece & Turkey 30 Μετοχικό, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Διαπραγματεύσιμο Αμοιβαίο Κεφάλαιο NBGAM ETF Γενικός Δείκτης Χ.Α. Μετοχικό Εσωτερικού. Για την κατηγορία Fund Managers Awards (FMA) «Μετοχικά Αμοιβαία Κεφάλαια Δείκτη» για το διάστημα 30/09/ /09/2012 (τρία έτη) στην πρώτη θέση βρέθηκε το Διαπραγματεύσιμο Αμοιβαίο Κεφάλαιο NBGAM ETF Γενικός Δείκτης Χ.Α. Μετοχικό Εσωτερικού της ΕΘΝΙΚΗΣ Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.

10 Ι Εκπαίδευση Ι Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων ΕΧΑΕ Περίοδος Φεβρουάριος Ιούνιος 2013 Η Υπηρεσία Εκπαίδευσης - Πιστοποίησης της Ε.Χ.Α.Ε. διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια, τα οποία απευθύνονται σε στελέχη εισηγμένων εταιρειών Χρηματιστηρίου Αθηνών, σε στελέχη μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών, και σε στελέχη συνδέσμων ή φορέων. 1. Διαχείριση Σύνθετων Έργων με χρήση του MS Project 2010 Ημερομηνίες διεξαγωγής: Φεβρουαρίου Η αγορά των ETFs-Θεσσαλονίκη Ημερομηνία διεξαγωγής: 4 Μαρτίου Βελτιώσου στη Διαπραγμάτευση με 7 κινήσεις Ημερομηνίες διεξαγωγής: Μαρτίου Βασικές αρχές Διοίκησης Έργων Ημερομηνίες διεξαγωγής: Μαρτίου Αποτελεσματική Αντιμετώπιση της Απάτης Ημερομηνίες διεξαγωγής: Μαρτίου Εισαγωγή στην χρηματοοικονομική ανάλυση και αποτίμηση επιχειρήσεων Ημερομηνίες διεξαγωγής: Απριλίου Βασικές αρχές Σεμιναρίου «Ανταμοιβή για καταγγελία της διαφθοράς» Ημερομηνία διεξαγωγής: 04 Απριλίου Παράγωγα Προϊόντα και Στρατηγικές Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Ημερομηνίες διεξαγωγής: Απριλίου Εφαρμοσμένη Τεχνική Ανάλυση_Θεσσαλονίκη Ημερομηνίες διεξαγωγής: Απριλίου Εκπαιδεύστε Αποτελεσματικά τους Συνεργάτες σας Ημερομηνίες διεξαγωγής: Απριλίου Εφαρμοσμένη Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Αποτίμηση Επιχειρήσεων Ημερομηνίες διεξαγωγής: Μαΐου Internal Control: Έλεγχος για μη ελεγκτές Ημερομηνίες διεξαγωγής: Μαΐου Αποτελεσματικές Διαπραγματεύσεις Ημερομηνίες διεξαγωγής: 27 Μαΐου-3 Ιουνίου Η Τεχνική Ανάλυση ως Εργαλείο Εκτίμησης της Πορείας των Τιμών Ημερομηνίες διεξαγωγής: Ιουνίου Γίνε Coacher για τους ανθρώπους σου προχωρήστε μαζί Ημερομηνίες διεξαγωγής: Ιουνίου 2013 Δείτε το Αναλυτικό πρόγραμμα των νέων σεμιναρίων στο: Αναγγελία Διεξαγωγής Εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματικής Επάρκειας των Στελεχών των Μελών για την Πρόσβαση στις Αγορες Χ.Α. Υπηρεσία Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης της ΕΧΑΕ ανακοινώνει τη διενέργεια εξετάσεων επαγγελματικής πιστοποίησης των υπαλλήλων και στελεχών των Μελών ΧΑ για τις ειδικότητες Διαπραγματευτή Αξιών (ΠΔΑ) και Διαπραγματευτή Παραγώγων (ΠΔΠ) καθώς και των υπαλλήλων και στελεχών των Μελών ΕΤ.ΕΚ για τις ειδικότητες Εκκαθαριστή Αξιών (ΠΕΑ) και Εκκαθαριστή Παραγώγων (ΠΕΠ). Ως ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων για όλες τις ειδικότητες (ΠΔΑ, ΠΕΑ, ΠΔΠ και ΠΕΠ) ορίζεται το Σάββατο, 30/03/2013 και ώρα 09:00 για ΠΔΑ και ΠΕΑ και ώρα 11:30 για ΠΔΠ και ΠΕΠ. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο: Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για τη συμμετοχή στις Εξετάσεις 30/3/2013 Επαγγελματικής Πιστοποίησης Στελεχών Χ.Α./ΕΤ.ΕΚ. για τα Πιστοποιητικά τύπου: 1.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΞΙΩΝ (ΠΔΑ) Ημερομηνίες διεξαγωγής: 4-8/03/ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (ΠΔΠ) Ημερομηνίες διεξαγωγής: 6 & 11-15/03/ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΑΞΙΩΝ (ΠΕΑ) Ημερομηνίες διεξαγωγής: 4-8/03/ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (ΠΕΠ) Ημερομηνίες διεξαγωγής: 6 & 11-15/03/2013 Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο: Πληροφορίες, Τηλ.: (210) , Δηλώσεις Συμμετοχής, Fax: (210) Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜH ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ( Εταιρεία ) έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και τα στοιχεία της παρούσας έκδοσης είναι ορθά και επικαιροποιημένα. Οι περιεχόμενες στο παρόν πληροφορίες και στοιχεία προέρχονται από τα αρχεία της εταιρείας, καθώς και από τα αντίστοιχα των εταιρειών που απαρτίζουν τον όμιλο ΕΧΑΕ. Η Εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για την ακρίβεια και πληρότητα των περιεχομένων στην παρούσα έκδοση στοιχείων και πληροφοριών και δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα κείμενα που περιλαμβάνονται στο παρόν είναι ακριβή αντίγραφα των επίσημων κειμένων. Το σύνολο της πληροφορίας, που περιλαμβάνεται στο παρόν, είναι γενικού χαρακτήρα και δεν αποτελεί επενδυτική, νομική ή άλλου είδους συμβουλή. Το παρόν αποτελεί ιδιοκτησία της Εταιρείας και προστατεύεται από τις διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση, αντιγραφή, πώληση, μετάδοση ή διανομή του συνόλου ή μέρους του παρόντος, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της Εταιρείας. Λεωφόρος Αθηνών 110, Αθήνα Τηλ.: , Fax:

Πρώτη Συνεδρίαση του Έτους

Πρώτη Συνεδρίαση του Έτους Τα νέα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Ι Νο 7 Ι Ιανουάριος 2014 Ι Πρώτη Συνεδρίαση του Έτους Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Για άλλη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε το πρωί της 2/1/2014 στο κτίριο του Χρηματιστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΟΓΚΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΟΓΚΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΗ COCA - COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ (ΚΟ) 21,331 18.79 400,809.49 16:41:21 20 JUMBO (ΚΟ) 101,117 5.00 505,585.00 11:19:01

Διαβάστε περισσότερα

Πως µπορώ να επενδύσω σε µερίδια ETF. Εξελίξεις στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά

Πως µπορώ να επενδύσω σε µερίδια ETF. Εξελίξεις στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά Πως µπορώ να επενδύσω σε µερίδια ETF Η αγορά και η πώληση µεριδίων ETF δεν διαφέρει σε τίποτα από την αγορά και πώληση µετοχών. Αρκεί κάποιος να απευθυνθεί σε κάποια χρηµατιστηριακή εταιρία της επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Ο ρόλος του X.A. στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Μάιος 2012

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Ο ρόλος του X.A. στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Μάιος 2012 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ο ρόλος του X.A. στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας Μάιος 2012 Όμιλος ΕΧΑΕ Ο Όμιλος ΕΧΑΕ λειτουργεί την Ελληνική Αγορά μετοχών, ομολόγων και παραγώγων Εταιρικές λειτουργίες - Διακανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

Thessaloniki Summit 2017

Thessaloniki Summit 2017 Thessaloniki Summit 2017 Institutions, Public Debt and Growth Σωκράτης Λαζαρίδης Διευθύνων Σύμβουλος 5 Οκτωβρίου 2017 Οι Χρηματιστηριακές Αγορές ως Πυλώνας Ανάπτυξης Διεθνής Προσπάθεια Ανατοποθέτησης Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

Ι Νο 3 Ι Οκτώβριος 2012 Ι Greek Investment Forum in New York October 9 th -11 th 2012 Τα νέα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Ι Νο 3 Ι Οκτώβριος 2012 Ι Greek Investment Forum in New York October 9 th -11 th 2012 Τα νέα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Τα νέα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Ι Νο 3 Ι Οκτώβριος 2012 Ι Για έβδομη συνεχή χρονιά το Χρηματιστήριο Αθηνών οργάνωσε το Ετήσιο Greek Roadshow που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΟΓΚΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΟΓΚΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΟΓΚΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΑΚΕΤΟΥ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΗ COCA - COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ (ΚΟ) 75.000 12,93 969.375,00 12:21:56 20 COCA

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 20/693/ του Διοικητικού Συμβουλίου. Θέμα: Έγκριση τροποποίησης του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών A.E. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ 20/693/ του Διοικητικού Συμβουλίου. Θέμα: Έγκριση τροποποίησης του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών A.E. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗ 20/693/22.9.2014 του Διοικητικού Συμβουλίου Θέμα: Έγκριση τροποποίησης του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών A.E. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τα άρθρα

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία νέας Ομάδας Δεικτών. FTSE/Χ.Α. Διεθνούς Δραστηριοποίησης

Δημιουργία νέας Ομάδας Δεικτών. FTSE/Χ.Α. Διεθνούς Δραστηριοποίησης 25 Οκτωβρίου 2012 Δημιουργία νέας Ομάδας Δεικτών FTSE/Χ.Α. Διεθνούς Δραστηριοποίησης Mε στόχο την ανάδειξη των εισηγμένων εταιρειών που έχουν έντονη διεθνή δραστηριότητα, το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΕΤΟΣ 133, ΑΥΞΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 134 ΤΡΙΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΕΤΟΣ 133, ΑΥΞΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 134 ΤΡΙΤΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ 3, ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 7 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

26 Νοεμβρίου 2013 Συνέντευξη Τύπου

26 Νοεμβρίου 2013 Συνέντευξη Τύπου 26 Νοεμβρίου 2013 Συνέντευξη Τύπου Σωκράτης Λαζαρίδης Πρόεδρος Χρηματιστήριου Αθηνών & Διευθύνων Σύμβουλος ΕΧΑΕ 26 Νοεμβρίου, 2013 Το Διεθνές Περιβάλλον Πίεση για αλλαγές στην Κεφαλαιακή Διάρθρωση των

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΟΓΚΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΟΓΚΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΗ EUROBANK EFG (ΚΟ) 100,000 6.43 643,000.00 17:02:35 20 FRIGOGLASS (KO) 78,073 8.42 657,374.66 11:08:17 20 LAMDA DEVELOPMENT(ΚΟ)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (Δ.Α.Κ.) (Exchange Traded Funds ETFs) Συχνές Ερωτήσεις

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (Δ.Α.Κ.) (Exchange Traded Funds ETFs) Συχνές Ερωτήσεις ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (Δ.Α.Κ.) (Exchange Traded Funds ETFs) Συχνές Ερωτήσεις Οκτώβριος 2016 Σημαντική Παρατήρηση Το Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ) πιστεύει ότι οι πληροφορίες που περιέχονται στο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 22/12/2017 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία (εφεξής: «η Τράπεζα»), σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΟΓΚΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΞΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΟΓΚΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΩΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΗ COCA - COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ (ΚΟ) 20,000 20.10 402,000.00 12:37:33 20 COCA - COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ (ΚΟ) 15,000 20.10 301,500.00

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 8 Ιανουαρίου 2016, Πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση στη Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο The Met Hotel, Θεσσαλονίκη, ώρα 20:00 Ετήσια εορταστική εκδήλωση για τα μέλη,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ 7.1.3 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ι. ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ Η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία Εκπαίδευσης / Πιστοποίησης ΕΧΑΕ Ποιοι είμαστε και ποιος είναι ο σκοπός της σημερινής μας παρουσίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Υπηρεσία Εκπαίδευσης / Πιστοποίησης ΕΧΑΕ Ποιοι είμαστε και ποιος είναι ο σκοπός της σημερινής μας παρουσίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Υπηρεσία Εκπαίδευσης / Πιστοποίησης ΕΧΑΕ Ποιοι είμαστε και ποιος είναι ο σκοπός της σημερινής μας παρουσίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 27/03/2012 Ο ρόλος των Χρηματιστηρίων (i) Σημείο συνάντησης

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Έντυπο ηµεροµηνίας 9 Ιουνίου, 2008, σύµφωνα µε το άρθρο 7(1)(ε) του Κυπριακού Νόµου 114(Ι) του 2005 (ο περί ηµόσιας Προσφοράς και Ενηµερωτικού ελτίου Νόµος του 2005),

Διαβάστε περισσότερα

Οι Αγορές Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων

Οι Αγορές Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων Παρασκευή, 5 Απριλίου, 213 Οι Αγορές Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων Γενικός Δείκτης Τιμών και Αξία Συναλλαγών Μετοχών και Παραγώγων 2. 18. 16. 14. 12. 1. 8. 6. 4. 2. Μαρ.6 Μαρ.7 Μαρ.8 Μαρ.11 Μαρ.12 Μαρ.13

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2012

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2012 Αθήνα, 29 Μαρτίου 2012 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2012 Στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση Ομίλου

Εταιρική Παρουσίαση Ομίλου Εταιρική Παρουσίαση Ομίλου 20 Μαρτίου 2015 Τμήμα Σχέσεων με Επενδυτές (IR) Σύνοψη Εταιρική Δομή Ό Όμιλος ΕΧΑΕ λειτουργεί την Ελληνική Αγορά Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων Συναλλαγές Αγορών Αξιών & Παραγώγων

Διαβάστε περισσότερα

Οι δείκτες ως εργαλείο των χρηματοοικονομικών αγορών

Οι δείκτες ως εργαλείο των χρηματοοικονομικών αγορών Οι δείκτες ως εργαλείο των χρηματοοικονομικών αγορών Χρηματιστήριο Αθηνών Κίμων Βολίκας Πρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών 1 Νοεμβρίου 2017 Περιεχόμενα 1. Παθητική και Ενεργητική ιαχείριση 2. Οι είκτες

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση

Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση 20 Μαρτίου 2014 Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Σχέσεων με Επενδυτές Σύνοψη Εταιρική Δομή Ό Όμιλος ΕΧΑΕ λειτουργεί την Ελληνική Αγορά Μετοχών, Ομολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ Αθήνα, 24 Μαρτίου 2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2015 Στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για την εισαγωγή των μετοχών μιας εταιρίας στην Κύρια Αγορά;

Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για την εισαγωγή των μετοχών μιας εταιρίας στην Κύρια Αγορά; Κύρια Αγορά - Συχνές Ερωτήσεις Ποιός ασκεί εποπτεία στην Kύρια Αγορά του Χ.Α.; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα εισαγωγής στην Κύρια Αγορά; Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για την εισαγωγή των μετοχών μιας εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οι Αγορές Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων

Οι Αγορές Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου, 212 Οι Αγορές Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων Γενικός Δείκτης Τιμών και Αξία Συναλλαγών Μετοχών και Παραγώγων 14. 12. 1. 8. 6. 4. 2. Νοε.19 Νοε.2 Νοε.21 Νοε.22 Νοε.23 Νοε.26 Νοε.2

Διαβάστε περισσότερα

Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνει μια εταιρία (προετοιμασία) για να εισαχθεί στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.;

Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνει μια εταιρία (προετοιμασία) για να εισαχθεί στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.; Κύρια Αγορά - Συχνές Ερωτήσεις Ποιός ασκεί εποπτεία στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα εισαγωγής στην Κύρια Αγορά; Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνει μια εταιρία (προετοιμασία)

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτης FTSE/XA Mid & Small Cap Θεμελιωδών Μεγεθών Παρουσίαση

Δείκτης FTSE/XA Mid & Small Cap Θεμελιωδών Μεγεθών Παρουσίαση Δείκτης FTSE/XA Mid & Small Cap Θεμελιωδών Μεγεθών Παρουσίαση Ιούνιος 2014 Διεύθυνση Υποστήριξης Εκδοτριών Συνοπτικά Τι είναι ο δείκτης Θεμελιωδών Μεγεθών Με λίγα λόγια Ο δείκτης FTSE/XA Mid & Small Cap

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (Δ.Α.Κ.)

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (Δ.Α.Κ.) ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (Δ.Α.Κ.) (Exchange Traded Funds ETFs) Συχνές Ερωτήσεις Χρηματιστήριο Αθηνών A.E. Νοέμβριος 2007 Σημαντική Παρατήρηση Το Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ) πιστεύει ότι οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτης FTSE/XA Mid & Small Cap Θεμελιωδών Μεγεθών Παρουσίαση

Δείκτης FTSE/XA Mid & Small Cap Θεμελιωδών Μεγεθών Παρουσίαση Δείκτης FTSE/XA Mid & Small Cap Θεμελιωδών Μεγεθών Παρουσίαση Ιούνιος 2015 Διεύθυνση Υποστήριξης Εκδοτριών Συνοπτικά Τι είναι ο δείκτης Θεμελιωδών Μεγεθών Με λίγα λόγια Ο δείκτης FTSE/XA Mid & Small Cap

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 230

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 230 Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 216 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 23 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 23 Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 216 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτης FTSE/XA Mid & Small Cap Θεμελιωδών Μεγεθών Παρουσίαση

Δείκτης FTSE/XA Mid & Small Cap Θεμελιωδών Μεγεθών Παρουσίαση Δείκτης FTSE/XA Mid & Small Cap Θεμελιωδών Μεγεθών Παρουσίαση Ιούνιος 2018 Διεύθυνση Εισηγμένων Τίτλων Συνοπτικά Τι είναι ο δείκτης Θεμελιωδών Μεγεθών Με λίγα λόγια Ο δείκτης FTSE/XA Mid & Small Cap Θεμελιωδών

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 20

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 20 Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου, 217 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 2 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 2 Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου, 217 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

Οι Αγορές Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων

Οι Αγορές Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου, 213 Οι Αγορές Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων Γενικός Δείκτης Τιμών και Αξία Συναλλαγών Μετοχών και Παραγώγων 2. 15. 1. 5. Ιαν.2 Ιαν.3 Ιαν.4 Ιαν.7 Ιαν.8 Ιαν.9 Ιαν.1 Ιαν.11 Ιαν.14

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (ΕΝ.Α)

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (ΕΝ.Α) ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (ΕΝ.Α) Σύντομο Ενημερωτικό Έκδοση 1.0 Χρηματιστήριο Αθηνών A.E. Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφόρησης Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Εκδοτριών Σεπτέμβριος 2007 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 1.1

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 58

Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 58 Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 217 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 58 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 58 Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 217 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση

Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση 31 Μαρτίου 2014 Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Σχέσεων με Επενδυτές Σύνοψη Εταιρική Δομή Ό Όμιλος ΕΧΑΕ λειτουργεί την Ελληνική Αγορά Μετοχών, Ομολόγων

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 249

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 249 Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 216 Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 216 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Έντυπο ηµεροµηνίας 15 Ιουνίου, 2009, σύµφωνα µε το άρθρο 7(1)(ε) του Κυπριακού Νόµου 114(Ι) του 2005 (ο περί ηµόσιας Προσφοράς και Ενηµερωτικού ελτίου Νόµος του 2005),

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 241

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 241 Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, 217 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 241 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 241 Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, 217 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 195

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 195 Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 217 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 195 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 195 Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 217 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

Πέμπτη, 13 Απριλίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 72

Πέμπτη, 13 Απριλίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 72 Πέμπτη, 13 Απριλίου, 217 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 72 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 72 Πέμπτη, 13 Απριλίου, 217 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων

Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων Αποφάσεις ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» και τον διακριτικό τίτλο «PROFILE SYSTEMS

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ

«ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «EΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Ε.» προς την έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις. Ομολογιακά Δάνεια & Ομόλογα. Έκδοση 2.0 Αύγουστος 2016

Συχνές Ερωτήσεις. Ομολογιακά Δάνεια & Ομόλογα. Έκδοση 2.0 Αύγουστος 2016 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Συχνές Ερωτήσεις Ομολογιακά Δάνεια & Ομόλογα Έκδοση 2.0 Αύγουστος 2016 Σημαντική Σημείωση Το Χρηματιστήριο Αθηνών (Χ.Α.) καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. Μάϊος Τμήμα Σχέσεων με Επενδυτές (IR)

Εταιρική Παρουσίαση. Μάϊος Τμήμα Σχέσεων με Επενδυτές (IR) Εταιρική Παρουσίαση Μάϊος 2016 Τμήμα Σχέσεων με Επενδυτές (IR) Σύνοψη Εταιρική Δομή Ό Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών λειτουργεί την Ελληνική Αγορά Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων Συναλλαγές Αγορών Αξιών

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 164

Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 164 Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 216 Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 216 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου, 2018 Έτος: 11 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 217

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου, 2018 Έτος: 11 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 217 Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου, 218 Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου, 218 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, 2018 Έτος: 11 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 27

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, 2018 Έτος: 11 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 27 Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, 218 Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, 218 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου Έναρξη Προγράμματος Roots

Δελτίο Τύπου Έναρξη Προγράμματος Roots Δελτίο Τύπου Έναρξη Προγράμματος Roots 5 Δεκεμβρίου 2018 Το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συμβουλίων

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 63

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 63 Τρίτη, 5 Απριλίου, 216 Τρίτη, 5 Απριλίου, 216 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και τα λοιπά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Τ.Τ. ΕΛΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Τ.Τ. ΕΛΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Τ.Τ. ΕΛΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΦΕΚ 319/08.03.2007) ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΆ ΤΗΝ 31η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 (ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01.01.2009-31.12.2009) Αρθρ.28 Ν.3283/2004 (ΦΕΚ 210Α / 02.11.04) Α. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 28 Ιουλίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 144

Παρασκευή, 28 Ιουλίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 144 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 144 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 144 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ATTIKH ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ATTIKH ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ATTIKH ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Προς την ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 14 Ιουλίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 134

Παρασκευή, 14 Ιουλίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 134 Παρασκευή, 14 Ιουλίου, 217 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 134 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 134 Παρασκευή, 14 Ιουλίου, 217 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

«ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

«ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας με την επωνυμία «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής «η Εταιρεία») κατ άρθρο 13 παρ. 10 του Κ.Ν. 2190/1920 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, ενόψει

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός Δείκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 5/4/2018

Εικόνα Αγοράς. Γενικός Δείκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 5/4/2018 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 781,14 μονάδες, σημειώνοντας κέρδη 0,22%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 37,40 εκατ. εκ των οποίων 4,47 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 213

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 213 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 213 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 213 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 25 Αυγούστου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 163

Παρασκευή, 25 Αυγούστου, 2017 Έτος: 10 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 163 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 163 Έτος: 1 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 163 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 2ο: Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2011.

Θέμα 2ο: Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2011. ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 19ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 27 ΠΑΡ. 3 ΤΟΥ Κ.Ν. 2190/1920. Θέμα 1ο: Υποβολή

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. 17 Νοεμβρίου Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Σχέσεων με Επενδυτές

Εταιρική Παρουσίαση. 17 Νοεμβρίου Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Σχέσεων με Επενδυτές Εταιρική Παρουσίαση 17 Νοεμβρίου 2014 Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Σχέσεων με Επενδυτές Σύνοψη Εταιρική Δομή Ό Όμιλος ΕΧΑΕ λειτουργεί την Ελληνική Αγορά Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση ) ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση ) ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 26 «Προσαρμογή τιμών κινητών αξιών», όπως εγκρίθηκε με την από 17-7-2008 απόφαση του ΔΣ του ΧΑ και τροποποιήθηκε με τις από 29-1-2009, 6-10-2011 και 28-6-2012 αποφάσεις του ΔΣ του ΧΑ και την από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ 26 ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ Η ΜΕΤ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΥΤΗΣ Το Διοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

«ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

«ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Ενιαία Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας «ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατ εφαρμογή των άρθρων 9 παρ. 1 του ν. 3016/2002, των αρ. 4.1.3.13.1. και 4.1.3.13.2. του Κανονισμού του

Διαβάστε περισσότερα

8ο ετήσιο Greek Roadshow

8ο ετήσιο Greek Roadshow Τα νέα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ 8ο ετήσιο Greek Roadshow του Χρηματιστηρίου Αθηνών στο Λονδίνο Ι Νο 6 Ι Οκτωβριος 2013 Ι Πραγματοποιήθηκε στις 5 & 6 Σεπτεμβρίου 2013 το ετήσιο Roadshow ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 132

Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 2016 Έτος: 9 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 132 Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 216 Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 216 Αποποίηση Ευθύνης: H Ελληνικά Χρηματιστήρια - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ Έκδοση : 4.0-28/09/2015 Το παρόν αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ και προστατεύεται από τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. 30 Σεπτεμβρίου Τμήμα Σχέσεων με Επενδυτές (IR)

Εταιρική Παρουσίαση. 30 Σεπτεμβρίου Τμήμα Σχέσεων με Επενδυτές (IR) Εταιρική Παρουσίαση 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τμήμα Σχέσεων με Επενδυτές (IR) Σύνοψη Εταιρική Δομή Ό Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών λειτουργεί την Ελληνική Αγορά Μετοχών, Ομολόγων και Παραγώγων Συναλλαγές Αγορών

Διαβάστε περισσότερα

Ημερήσιο Δελτίο Τιμών ΕΝ.Α. Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου, 2014 Έτος: 7 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 4

Ημερήσιο Δελτίο Τιμών ΕΝ.Α. Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου, 2014 Έτος: 7 Αύξων Αριθμός Συνεδρίασης: 4 Ημερήσιο Δελτίο Τιμών ΕΝ.Α. Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου, 214 Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου, 214 Αποποίηση Ευθύνης: Το Χρηματιστήριο Αθηνών (Χ.Α.) καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 27/06/2018 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Attica Bank Ανώνυµη Τραπεζική Εταιρεία (εφεξής: «η Τράπεζα»), σύµφωνα µε το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ «ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4.1.4.1.2 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ Χ.Α ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 9 ΤΟΥ Ν.3016/2002 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙ. ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (σύμφωνα με τον Ν. 3556/2007)

ΙΙ. ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (σύμφωνα με τον Ν. 3556/2007) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΙ. ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (σύμφωνα με τον Ν. 3556/2007) Κύριοι Μέτοχοι, Σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 άρθρο 43 α παρ.3 & 4, άρθρο 107 παρ. 3 και άρθρο 136 παρ.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς αντιδρά το ETF στις αλλαγές της σύνθεσης του δείκτη που παρακολουθεί;

Πώς αντιδρά το ETF στις αλλαγές της σύνθεσης του δείκτη που παρακολουθεί; Πώς αντιδρά το ETF στις αλλαγές της σύνθεσης του δείκτη που παρακολουθεί; Οι δείκτες περιοδικά επανεξετάζονται σύµφωνα µε τους κανόνες διαχείρισής τους ώστε να περιλαµβάνουν τις αξίες εκείνες που πληρούν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ανακοίνωση στοιχείων της ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ και πρόσκληση προς το επενδυτικό κοινό στο πλαίσιο της αρ. 21 Εγκυκλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς καθώς και γενικότερα στοιχείων και πληροφοριών για την

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός Δείκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 22/3/2017

Εικόνα Αγοράς. Γενικός Δείκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 22/3/2017 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 640,42 μονάδες, σημειώνοντας απώλειες 0,57%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 53,63 εκατ. εκ των οποίων 2,94 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ MEGA CHANNEL

ΕΚΘΕΣΗ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ MEGA CHANNEL ΕΚΘΕΣΗ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ MEGA CHANNEL Προς τους κκ. Μετόχους της Εταιρείας Επί προτεινομένης αυξήσεως

Διαβάστε περισσότερα

Μέρισμα σε Μετρητά & Επανεπένδυση Μερίσματος 2019 Ενημέρωση Μετόχων. Ιούνιος 2019

Μέρισμα σε Μετρητά & Επανεπένδυση Μερίσματος 2019 Ενημέρωση Μετόχων. Ιούνιος 2019 Μέρισμα σε Μετρητά & Επανεπένδυση Μερίσματος 2019 Ενημέρωση Μετόχων Ιούνιος 2019 1 Πίνακας Περιεχομένων Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης... 2 Σημαντική Σημείωση... 2 Επισκόπηση της Διανομής και του Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ: Ανακοίνωση για μείωση μετοχικού κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής & Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων: ημερομηνία αποκοπής

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση 35 Προσαρμογή τιμών κινητών αξιών (όπως τροποποιήθηκε με την 6/ απόφαση του Δ.Σ του Χ.Α σε κωδικοποιημένο κείμενο)

Απόφαση 35 Προσαρμογή τιμών κινητών αξιών (όπως τροποποιήθηκε με την 6/ απόφαση του Δ.Σ του Χ.Α σε κωδικοποιημένο κείμενο) Απόφαση 35 Προσαρμογή τιμών κινητών αξιών (όπως τροποποιήθηκε με την 6/18-2-2008 απόφαση του Δ.Σ του Χ.Α σε κωδικοποιημένο κείμενο) ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση της 24-11-2005)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2006 ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01/01/06-31/12/06 )

ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2006 ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01/01/06-31/12/06 ) ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ( ΦΕΚ 1862/Β/8-10-99 ) ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2006 ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01/01/06-31/12/06 ) 1. ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΘΡΟ 28 παρ.3

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 19/2/2013

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 19/2/2013 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. µετά το σερί των ανοδικών συνεδριάσεων. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 49,04 εκατ. Από τις µετοχές που διακινήθηκαν, 64 έκλεισαν µε κέρδη, 103 σηµείωσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Τ.Τ. ΕΛΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Τ.Τ. ΕΛΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Τ.Τ. ΕΛΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΦΕΚ 319/08.03.2007) ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 30η ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 (ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01.01.08-30.06.08) Αρθρ.28 Ν.3283/2004 (ΦΕΚ 210Α / 02.11.04) Α. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός Δείκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 26/6/2017

Εικόνα Αγοράς. Γενικός Δείκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 26/6/2017 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 820,52 μονάδες, σημειώνοντας κέρδη 0,70%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 87,34 εκατ. εκ των οποίων 4,90 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

15 years. Το νέο πλαίσιο της Φορολογίας Κινητών Αξιών. Παρουσίαση στο πλαίσιο του. Θεολόγης Γαϊτανίδης Γενικός Επιτελικός Διευθυντής Λειτουργειών

15 years. Το νέο πλαίσιο της Φορολογίας Κινητών Αξιών. Παρουσίαση στο πλαίσιο του. Θεολόγης Γαϊτανίδης Γενικός Επιτελικός Διευθυντής Λειτουργειών Το νέο πλαίσιο της Φορολογίας Κινητών Αξιών Παρουσίαση στο πλαίσιο του Θεολόγης Γαϊτανίδης Γενικός Επιτελικός Διευθυντής Λειτουργειών Θεσσαλονίκη, 11/3/2015 Γνωστοποίηση Αποποίηση ευθύνης Η HellasFin ΑΕΠΕΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Δελτίου Τύπου Athens Investment Forum Με επιτυχία και υψηλή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Στρατηγικό Συνέδριο «Athens Investment Forum» που διοργάνωσαν η Ένωση Εισηγμένων Εταιρειών (ΕΝΕΙΣΕΤ) και το Ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία κ. Ν. Καραμούζη, Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ομίλου Eurobank EFG. στo Forum στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GO International

Ομιλία κ. Ν. Καραμούζη, Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ομίλου Eurobank EFG. στo Forum στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GO International Ομιλία κ. Ν. Καραμούζη, Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ομίλου Eurobank EFG στo Forum στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GO International Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου στην Κύπρο Κύριοι Υπουργοί, Κύριοι Πρέσβεις,

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτης FTSE/XA Mid & Small Cap Θεμελιωδών Μεγεθών Παρουσίαση

Δείκτης FTSE/XA Mid & Small Cap Θεμελιωδών Μεγεθών Παρουσίαση Δείκτης FTSE/XA Mid & Small Cap Θεμελιωδών Μεγεθών Παρουσίαση Μάιος 2016 Διεύθυνση Υποστήριξης Εκδοτριών Συνοπτικά Τι είναι ο δείκτης Θεμελιωδών Μεγεθών Με λίγα λόγια Ο δείκτης FTSE/XA Mid & Small Cap

Διαβάστε περισσότερα

Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για την ένταξη προς διαπραγμάτευση των μετοχών μιας εταιρίας

Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για την ένταξη προς διαπραγμάτευση των μετοχών μιας εταιρίας EN.A. PLUS - Συχνές Ερωτήσεις Τι είναι η ΕΝ.Α. PLUS; Σε ποιες εταιρίες απευθύνεται η ΕΝ.Α. PLUS; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ένταξης στην ΕΝ.Α. PLUS; Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για την ένταξη προς διαπραγμάτευση

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός Δείκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 14/5/2018

Εικόνα Αγοράς. Γενικός Δείκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 14/5/2018 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 822,37 μονάδες, σημειώνοντας κέρδη 0,58%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 56,04 εκατ. εκ των οποίων 19,37 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 20/7/2012

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 20/7/2012 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Ανοδικά κινήθηκε το Χρηµατιστήριο Αθηνών, µε οδηγό τον ΟΠΑΠ (+ 4,91%) και τη ΕΗ (+3,07%). Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 622,26 µονάδες σηµειώνοντας άνοδο +1,40%. Η αξία των

Διαβάστε περισσότερα

19 Ιουνίου Αποφάσεις Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Η εταιρεία PAPERPACK-ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗΣ Ι. Α.Β.Ε.Ε. γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

19 Ιουνίου Αποφάσεις Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Η εταιρεία PAPERPACK-ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗΣ Ι. Α.Β.Ε.Ε. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: Κ4-01-006 19 Ιουνίου 2012 Αποφάσεις Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Η εταιρεία PAPERPACK-ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗΣ Ι. Α.Β.Ε.Ε. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: Την 19η Ιουνίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. έλαβε χώρα στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ CITIFUND ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟY

ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ CITIFUND ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟY ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ 108/02.02.1999 ΦEK 191/Β/08.03.1999 ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ: 30/634/08.02.2006 ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 30.06.2011 ( ΑΡΘΡΟ 28 Ν.3283/04 ) ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΟΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση )

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση ) ΑΠΟΦΑΣΗ 26 «Προσαρμογή τιμών κινητών αξιών», όπως εγκρίθηκε με την από 17-7-2008 απόφαση του ΔΣ του ΧΑ και τροποποιήθηκε με τις από 29-1-2009 6-10-2011 και 28-6-2012 αποφάσεις του ΔΣ του ΧΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Σύντομη ιστορική αναδρομή

Εισαγωγή. Σύντομη ιστορική αναδρομή ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Δ.Α.Κ. Τα Διαπραγματεύσιμα Αμοιβαία Κεφάλαια (Δ.Α.Κ.) είναι μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων τα οποία εκδίδονται από Ανώνυμες Εταιρίες Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων (ΑΕΔΑΚ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ EUROINVEST ΜΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2006 ( 01/01/06-30/06/06 ) 1. ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ EUROINVEST ΜΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2006 ( 01/01/06-30/06/06 ) 1. ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ EUROINVEST ΜΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ( ΦΕΚ 1805/Β/29-9-99 ) ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2006 ( 01/01/06-30/06/06 ) 1. ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΘΡΟ 28 παρ.3 Ν.3283/04 ( ΦΕΚ 210/2-11-2004

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ EUROINVEST ΜΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ( ΦΕΚ 1805/Β/ ) ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2012 ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01/01/12-30/06/12 )

ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ EUROINVEST ΜΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ( ΦΕΚ 1805/Β/ ) ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2012 ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01/01/12-30/06/12 ) ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ EUROINVEST ΜΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ( ΦΕΚ 1805/Β/29-9-99 ) ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2012 ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01/01/12-30/06/12 ) 1. ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΘΡΟ 28 παρ.3 Ν.3283/04 (

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ/ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 28/06/2012

ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ/ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 28/06/2012 ΚΟΡΡΕΣ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ/ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 28/06/2012 Ενημερώνονται οι κ.κ. μέτοχοι ότι ο συνολικός αριθμός των μετοχών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2013

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2013 Αθήνα, 28 Μαρτίου 2013 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2013 Στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου

Διαβάστε περισσότερα