Lenovo TAB 2 A Εγχειρίδιο χρήσης V1.0

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Lenovo TAB 2 A Εγχειρίδιο χρήσης V1.0"

Transcript

1 Lenovo TAB 2 A10-70 Εγχειρίδιο χρήσης V1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

2 Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo TAB 2 A Εμφάνιση 1-2 Κουμπιά 1-3 Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της οθόνης 1-4 Κλείδωμα/ξεκλείδωμα της οθόνης 1-5 Συμβουλές πλοήγησης 1-6 Αρχική οθόνη 1-7 Γραμμή κατάστασης 1-8 Πρόσφατες εφαρμογές 1-9 Διαχείριση εφαρμογών 1-10 Εισαγωγή κειμένου Συμβουλές Μοντέλο και έκδοση Μοντέλο Έκδοση Lenovo TAB 2 A10-70F Lenovo TAB 2 A10-70L WLAN WLAN+LTE (Μόνο δεδομένα) Όλες οι πληροφορίες που επισημαίνονται με αστερίσκο * σε αυτόν τον οδηγό αναφέρονται μόνο στο μοντέλο WLAN + LTE (Lenovo TAB 2 A10-70L). 1-1 Εμφάνιση Οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς αναφοράς και μπορεί να διαφέρουν από τη συσκευή σας.

3 1-2 Κουμπιά Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης Για να ενεργοποιήσετε το tablet, πατήστε παρατεταμένα αυτό το κουμπί για περίπου 3 δευτερόλεπτα και κατόπιν αφήστε το. Εάν το tablet είναι ενεργοποιημένο, πατήστε αυτό το κουμπί για να απενεργοποιήσετε την οθόνη. Εάν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη, πατήστε αυτό το κουμπί για να ενεργοποιήσετε την οθόνη. Για να απενεργοποιήσετε το tablet, πατήστε παρατεταμένα αυτό το κουμπί για περίπου 1 δευτερόλεπτο και κατόπιν επιλέξτε OK στο αναδυόμενο παράθυρο Απενεργοποίηση, για να τερματίστε τη λειτουργία του tablet. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατά τη σύνδεση σε υπολογιστή μέσω καλωδίου USB, βεβαιωθείτε ότι η ισχύς της μπαταρίας επαρκεί για την κανονική λειτουργία. Διαφορετικά, φορτίστε με το μετασχηματιστή AC πριν από τη σύνδεση μέσω USB. Κουμπιά ελέγχου έντασης ήχου Πατήστε το κουμπί Αύξησης έντασης ήχου ή Μείωσης έντασης ήχου, για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου.

4 1-3 Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της οθόνης Ενεργοποίηση της οθόνης Με την οθόνη απενεργοποιημένη, πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης στο tablet για να ενεργοποιήσετε την οθόνη. Η οθόνη του tablet θα ανάψει, υποδεικνύοντας ότι έχει ενεργοποιηθεί. Απενεργοποίηση της οθόνης Εάν δεν θέλετε προσωρινά να χρησιμοποιήσετε το tablet, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, για να απενεργοποιήσετε την οθόνη. Το tablet θα μεταβεί στη λειτουργία αναμονής για εξοικονόμηση ενέργειας. 1-4 Κλείδωμα/ξεκλείδωμα οθόνης Κλείδωμα οθόνης Αυτόματο κλείδωμα Μπορείτε να θέσετε ένα χρονικό όριο οθόνης πατώντας Ρυθμίσεις > Οθόνη > Αναστολή λειτουργίας. Εάν δεν γίνει καμία ενέργεια εντός του προκαθορισμένου χρόνου αναμονής, η οθόνη θα απενεργοποιηθεί αυτόματα και το tablet θα κλειδώσει αυτόματα. Μη αυτόματο κλείδωμα Εάν δεν θέλετε προσωρινά να χρησιμοποιήσετε το tablet, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για περίπου 1 δευτερόλεπτο, για να απενεργοποιήσετε την οθόνη. Το tablet θα κλειδώσει και θα μεταβεί στη λειτουργία αναμονής. Ξεκλείδωμα οθόνης Όταν βρίσκεστε στη λειτουργία αναμονής, πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο tablet, για να ενεργοποιήσετε την οθόνη. Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο κλειδώματος και

5 σύρετε το ρυθμιστικό επάνω στο εικονίδιο ξεκλειδώματος, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Ρύθμιση μοτίβου κλειδώματος οθόνης Μπορείτε να ορίσετε το μοτίβο κλειδώματος οθόνης πατώντας Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Κλείδωμα οθόνης > Μοτίβο. Αφού ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο μοτίβο ξεκλειδώματος για το ξεκλείδωμα της οθόνης, προκειμένου να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το tablet. 1-5 Συμβουλές πλοήγησης Πίσω : Επιστροφή στην προηγούμενη οθόνη. Αρχική : Επιστροφή στην Αρχική οθόνη. Πρόσφατες εφαρμογές : Εμφάνιση εφαρμογών που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα. Μενού για προχωρημένους : Προβολή συντομεύσεων, όπως Προσθήκη, Ταπετσαρία, Διαχείριση οθονών, Ρυθμίσεις επιφάνειας εργασίας και Ρυθμίσεις.

6 1 - Πίσω 2 - Αρχική 3 - Πρόσφατες εφαρμογές 4 - Μενού για προχωρημένους 1-6 Αρχική οθόνη Σε αυτήν την επιφάνεια εργασίας μπορείτε γρήγορα να προβάλετε και να ανοίγετε όλες τις εφαρμογές σας. Στην Αρχική οθόνη, μπορείτε να προσθέτετε γραφικά στοιχεία και να αλλάζετε την ταπετσαρία σας. Για να προσθέσετε μια συντόμευση στην αρχική οθόνη, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της άλλης οθόνης μέχρι να προστεθεί στην Αρχική οθόνη. Για να αλλάξετε την ταπετσαρία, πατήστε > Ταπετσαρία για να επιλέξτε μια ταπετσαρία από τις Τοπικές ταπετσαρίες. Για να διαγράψετε ένα στοιχείο από την Αρχική οθόνη, πατήστε παρατεταμένα το επιλεγμένο στοιχείο για περίπου 2 δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο δίπλα από το στοιχείο και, στη συνέχεια, πατήστε στην περιοχή για να το καταργήσετε.

7 Εναλλαγή Αρχικών οθονών Το tablet έχει πολλές επιφάνειες εργασίας. Για μετακίνηση στις εμφανιζόμενες οθόνες, σύρετε το δάχτυλό σας κατά πλάτος της οθόνης της συσκευής. Τα εικονίδια μπορούν να μετακινηθούν από το ένα πλαίσιο στο άλλο. 1-7 Γραμμή Κατάστασης Τα μηνύματα συστήματος, εάν υπάρχουν, θα εμφανίζονται στη γραμμή κατάστασης. Οι πληροφορίες σχετικά με τις συνδέσεις και το σήμα λήψης WLAN, τα επίπεδα ισχύος, την κατάσταση φόρτισης και άλλες ειδοποιήσεις εμφανίζονται στη γραμμή κατάστασης. Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού στη γραμμή κατάστασης, για να εμφανίσετε το πλαίσιο ειδοποιήσεων, το οποίο περιέχει τη συντόμευση ρυθμίσεων, το διακόπτη λειτουργίας πτήσης, τη συντόμευση ρύθμισης WLAN, το *διακόπτη σύνδεσης δεδομένων, τη *χρήση δεδομένων, το διακόπτη

8 αυτόματης περιστροφής οθόνης, τη γραμμή εργαλείων για τη ρύθμιση φωτεινότητας, κ.λπ. 1-8 Πρόσφατες εφαρμογές Το tablet θυμάται τις εφαρμογές που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα. Πατήστε για να εμφανιστεί μια λίστα με τις εφαρμογές που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα. Επιλέξτε μια εφαρμογή από τη λίστα, για να την ανοίξετε. Πατήστε την εφαρμογή προς τα επάνω/κάτω, για να την κλείσετε. 1-9 Διαχείριση εφαρμογών Σύρετε το δάχτυλό σας στην Αρχική οθόνη, για να ανοίξετε τη λίστα εφαρμογών.

9 Πατήστε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών, για να διαχειριστείτε όλες τις εφαρμογές σας. Απεγκατάσταση 1.Πατήστε την εφαρμογή που θέλετε να απεγκαταστήσετε στην καρτέλα Ληφθείσες. 2.Πατήστε Απεγκατάσταση στο επάνω μέρος. 3.Πατήστε OK. Πατήστε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Υπηρεσίες που εκτελούνται, για να διαχειριστείτε όλες τις εφαρμογές σας. Διακοπή εφαρμογής που εκτελείται 1.Πατήστε την καρτέλα Εκτελείται.

10 2.Πατήστε την εκτελούμενη εφαρμογή που θέλετε να διακόψετε. 3.Πατήστε Διακοπή. 4.Πατήστε OK Εισαγωγή κειμένου Μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε κείμενο από το εικονικό πληκτρολόγιο απευθείας στην οθόνη αφής, όπως κατά την προσθήκη στοιχείων επαφών στην εφαρμογή Επαφές ή κατά την πληκτρολόγηση και την επεξεργασία μηνυμάτων SMS. Μπορείτε να εισαγάγετε Αγγλικά γράμματα και αριθμητικά σύμβολα απευθείας στην οθόνη αφής. Εικονικό πληκτρολόγιο Πατήστε Τέλος για να αποκρύψετε το εικονικό πληκτρολόγιο. Πατήστε το πλαίσιο εισαγωγής κειμένου, για να εμφανιστεί το εικονικό πληκτρολόγιο. Εναλλαγή μεθόδου εισαγωγής Πατήστε / για εναλλαγή μεταξύ γραμμάτων και αριθμών. Πατήστε για να εισαγάγετε ένα κεφαλαίο γράμμα. Εναλλακτικά, πατήστε παρατεταμένα μέχρι να αλλάξει σε, για να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα κεφαλαίων. Πατήστε το ξανά για ξεκλείδωμα. Στη λειτουργία εισαγωγής αριθμών, πατήστε για να εισαγάγετε σύμβολα και ειδικούς χαρακτήρες. Πατήστε για να επιστρέψετε στη λειτουργία εισαγωγής αριθμών. Επιλογές εισαγωγής Πατήστε Ρυθμίσεις > Γλώσσα και εισαγωγή, για να ανοίξετε το μενού ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ. Μπορείτε να επιλέξετε Πληκτρολόγιο Google ή Φωνητική πληκτρολόγηση Google σε αυτό το μενού.

11 Κάλυμμα: Εγχειρίδιο χρήσης του Lenovo TAB 2 A10-70 Κεφάλαιο 02: Σύνδεση στο Internet

12 Κεφάλαιο 02 Σύνδεση στο Internet 2-1 Πρόγραμμα περιήγησης 2-1 Πρόγραμμα περιήγησης Για την πρόσβαση στο Internet με το πρόγραμμα περιήγησης στο web, απαιτείται υποστήριξη δικτύου. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα πρόσβασης στο δίκτυο, απευθυνθείτε απευθείας στο διαχειριστή του δικτύου σας ή στον πάροχο υπηρεσιών. Το πρόγραμμα περιήγησης στο web του tablet σας μπορεί να έχει πρόσβαση στο Internet μέσω δικτύου WLAN ή LTE (το δίκτυο LTE δεν ισχύει για την έκδοση WLAN), για επιχειρήσεις ή/και για προσωπική χρήση. Πατήστε Chrome στην αρχική οθόνη, για να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης. Το πρόγραμμα περιήγησης υποστηρίζει τις ακόλουθες λειτουργίες: Εισαγωγή διευθύνσεων Web Πατήστε τη γραμμή διευθύνσεων και εισαγάγετε μια διεύθυνση web χρησιμοποιώντας το αναδυόμενο εικονικό πληκτρολόγιο. Πατήστε ΜΕΤΑΒΑΣΗ στο εικονικό πληκτρολόγιο, για να ανοίξετε την ιστοσελίδα. Έξοδος από το πρόγραμμα περιήγησης Πατήστε στην κάτω γραμμή για έξοδο από το πρόγραμμα

13 περιήγησης και επιστροφή στην Αρχική οθόνη. Σελιδοδείκτες: Εμφανίζει μια λίστα με όλες τις ιστοσελίδες που έχετε προσθέσει στους Σελιδοδείκτες. Για να προσθέσετε ένα σελιδοδείκτη, πατήστε για να προσθέσετε την τρέχουσα ιστοσελίδα στους Σελιδοδείκτες. Για να επεξεργαστείτε ένα σελιδοδείκτη, πατήστε παρατεταμένα το σελιδοδείκτη για να ανοίξει ένα αναδυόμενο παράθυρο. Από το παράθυρο, μπορείτε να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε την επιλεγμένη τοποθεσία web. Ιστορικό: Εμφανίζει μια λίστα με όλες τις ιστοσελίδες που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα. Περιήγηση με καρτέλες Μπορείτε να ανοίγετε πολλές ιστοσελίδες στο ίδιο παράθυρο, για να διασκεδάζετε ακόμη περισσότερο "σερφάροντας" στο web. Πατήστε και κάντε κλικ στην επιλογή Νέα καρτέλα, για να ανοίξετε μια νέα καρτέλα. Για να μεταβείτε σε κάποια άλλη ιστοσελίδα, απλώς πατήστε την καρτέλα της. Πατήστε κλείσετε. στην καρτέλα για να την Πρόσθετες λειτουργίες Ανανέωση: Πατήστε ιστοσελίδας. για μη αυτόματη ανανέωση μιας Μετακίνηση προς τα πίσω/εμπρός: Πατήστε ή για να επιστρέψετε στην προηγούμενη σελίδα ή για να μεταβείτε στην επόμενη σελίδα. Επιλογή κειμένου: Επιλέξτε κείμενο στην τρέχουσα σελίδα για αντιγραφή, κοινοποίηση, εύρεση και αναζήτηση στο web. Επεξεργασία σελιδοδεικτών: Πατήστε και κάντε κλικ στην επιλογή Σελιδοδείκτες, για να διαχειριστείτε τους σελιδοδείκτες σας.

14 Περισσότερες επιλογές: Πατήστε για να εμφανιστεί μια λίστα επιλογών. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν τα εξής: Νέα καρτέλα, Νέα καρτέλα ανώνυμης περιήγησης, Σελιδοδείκτες, Πρόσφατες καρτέλες, Ιστορικό, Εκτύπωση, κ.λπ. Κεφάλαιο 01: Επισκόπηση του Lenovo TAB 2 A10-70 Κεφάλαιο 03: Εφαρμογές

15 Κεφάλαιο 03 Εφαρμογές 3-1 Ημερολόγιο 3-2 Κάμερα 3-3 Ρολόι 3-4 Σύρετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά στην Αρχική οθόνη, για να ανοίξετε τη λίστα εφαρμογών. 3-1 Ημερολόγιο Πατήστε Ημερολόγιο στη λίστα εφαρμογών, για να ανοίξετε το ημερολόγιο. Νέο συμβάν ημερολογίου Πατήστε στην προβολή Ημερολογίου, για να δημιουργήσετε ένα νέο συμβάν. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο συμβάν πατώντας παρατεταμένα στην προβολή Εβδομάδας ή Ημέρας μία ώρα. Διαχείριση συμβάντων ημερολογίου Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εναλλαγή μεταξύ των προβολών Ημέρα, Εβδομάδα, Μήνας και Έτος πατώντας την κατάλληλη καρτέλα στην κορυφή της σελίδας. Προβολή Ημέρα: Πατήστε ένα συμβάν στην προβολή Ημέρας για να προβάλετε, να επεξεργαστείτε, να διαγράψετε ή να μοιραστείτε το συμβάν. Προβολή Εβδομάδα: Πατήστε ένα συμβάν στην προβολή Εβδομάδας για να προβάλετε, να επεξεργαστείτε, να διαγράψετε ή να

16 κοινοποιήσετε το συμβάν. Προβολή Μήνας: Διαχειριστείτε συμβάντα στην τελευταία προβολή από την προβολή Μήνα πατώντας οποιαδήποτε ημερομηνία στην προβολή Μήνα. Προβολή Έτος: Πατήστε για να δείτε συμβάντα σε ένα εύρος ετών. Πατήστε στην προβολή Ημερολογίου, για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ημερολόγιο για την τρέχουσα ημέρα. 3-2 Κάμερα Πατήστε Κάμερα στη λίστα εφαρμογών, για να ανοίξετε τη διασύνδεση της κάμερας. Σε αυτό το περιβάλλον, μπορείτε να εκτελέσετε τις ακόλουθες ενέργειες: Εναλλαγή καμερών Το tablet διαθέτει εμπρός/πίσω κάμερα. Στη διασύνδεση φωτογραφιών/βίντεο, πατήστε για εναλλαγή μεταξύ της εμπρός και της πίσω κάμερας. Εναλλαγή λειτουργιών κάμερας Το tablet διαθέτει πέντε λειτουργίες κάμερας. Στη διασύνδεση κάμερας, πατήστε για να μεταβείτε στην Κανονική λειτουργία. Μπορείτε επίσης να πατήσετε άλλες λειτουργίες, για να τραβήξετε φωτογραφίες. Φωτογραφίες Λήψη φωτογραφιών Στη διασύνδεση φωτογραφιών, πατήστε φωτογραφία. για να τραβήξετε μια Πατήστε Πατήστε για να ρυθμίσετε τις ιδιότητες κάμερας. για να ρυθμίσετε τη Λήψη.

17 Κανονική λειτουργία Λειτουργία PIP Λειτουργία ζωντανής φωτογραφίας Λειτουργία πανοράματος Λειτουργία προβολής από πολλές γωνίες Ανίχνευση χαμόγελου HDR Προβολή φωτογραφιών Στην επάνω δεξιά γωνία της διασύνδεσης φωτογραφιών εμφανίζεται μια μικρογραφία εικόνας της πιο πρόσφατης φωτογραφίας που έχετε τραβήξει. Πατήστε την εικόνα για να ανοίξετε τη διασύνδεση προβολής φωτογραφιών. Μπορείτε να ρυθμίσετε και να κάνετε αναπαραγωγή των παρουσιάσεων φωτογραφιών. Εναλλακτικά, πατήστε τη διασύνδεση φωτογραφιών, για να ανοίξετε τη διασύνδεση προβολής φωτογραφιών. Θέση αποθήκευσης φωτογραφιών Όλες οι φωτογραφίες που έχετε τραβήξει αποθηκεύονται στην εφαρμογή Συλλογή. Πατήστε Συλλογή στην αρχική οθόνη, για να ανοίξετε μια λίστα με όλες τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει. Μπορείτε να προβάλετε τις φωτογραφίες κατά Άλμπουμ, Τοποθεσία και Χρονική στιγμή. Βίντεο Εγγραφή βίντεο Πατήστε πατήστε στη διασύνδεση βίντεο, για να ξεκινήσει η εγγραφή ή για να σταματήσει η εγγραφή. Προβολή βίντεο Στην επάνω δεξιά γωνία της διασύνδεσης βίντεο εμφανίζεται μια μικρογραφία εικόνας της πιο πρόσφατης εγγραφής βίντεο. Πατήστε την εικόνα για να ανοίξετε την εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο. Εναλλακτικά, σύρετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά στη διασύνδεση βίντεο και πατήστε την εικόνα, για να ανοίξετε την

18 εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο. Πανοραμικές λήψεις Λήψη πανοραμικών φωτογραφιών Στη διασύνδεση πανοραμικών λήψεων, πατήστε για να ξεκινήσει η λήψη. Μετακινήστε αργά το tablet μέχρι να τραβήξει ακόμη 8 φωτογραφίες αυτόματα. Στη συνέχεια, θα γίνει λήψη ολόκληρης της πανοραμικής σκηνής σε μία φωτογραφία. Προβολή φωτογραφιών Στην επάνω δεξιά γωνία της διασύνδεσης πανοραμικών φωτογραφιών εμφανίζεται μια μικρογραφία εικόνας της πιο πρόσφατης πανοραμικής φωτογραφίας που έχετε τραβήξει. Πατήστε την εικόνα για να ανοίξετε τη διασύνδεση προβολής φωτογραφιών. Εναλλακτικά, πατήστε τη διασύνδεση πανοραμικών φωτογραφιών, για να ανοίξετε τη διασύνδεση προβολής φωτογραφιών. Θέση αποθήκευσης φωτογραφιών Όλες οι πανοραμικές φωτογραφίες που έχετε τραβήξει αποθηκεύονται στην εφαρμογή Συλλογή. Πατήστε Συλλογή στην αρχική οθόνη, για να ανοίξετε μια λίστα με όλες τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει. 3-3 Ρολόι Πατήστε Ρολόι στη λίστα εφαρμογών, για να ανοίξετε το Ρολόι. Για να προσθέσετε ένα ξυπνητήρι, πατήστε Ξυπνητήρι και, στη συνέχεια,. Αφού ολοκληρώσετε την επεξεργασία του ξυπνητηριού, πατήστε Τέλος για να ενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι. Για να επανεκκινήσετε ένα ήδη ρυθμισμένο ξυπνητήρι, πατήστε για να επιλέξετε την κατάσταση.

19 Όταν ακούγεται ένα ξυπνητήρι, σύρετέ το στο για να το απενεργοποιήσετε ή στο για να το καθυστερήσετε για 5 λεπτά Για να χρησιμοποιήσετε το γραμματοκιβώτιο του tablet, απαιτείται υποστήριξη δικτύου. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα πρόσβασης στο δίκτυο, απευθυνθείτε απευθείας στο διαχειριστή του δικτύου σας ή στον πάροχο υπηρεσιών. Πατήστε στην αρχική οθόνη. Κεφάλαιο 02: Σύνδεση στο Internet Κεφάλαιο 04: Ρυθμίσεις

20 Κεφάλαιο 04 Ρυθμίσεις 4-1 ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ KAI ΔΙΚΤΥΑ 4-2 ΣΥΣΚΕΥΗ 4-3 ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ 4-4 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ 4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ Πατήστε ρυθμίσεων. Ρυθμίσεις στη λίστα εφαρμογών, για να ανοίξετε τη διασύνδεση 4-1 ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ KAI ΔΙΚΤΥΑ Αυτή η μονάδα ρύθμισης περιλαμβάνει τα εξής: *Διαχείριση SIM, WLAN, Διαμόρφωση Ethernet, Bluetooth, Χρήση δεδομένων και Περισσότερα... (Λειτουργία πτήσης, *Προεπιλεγμένη εφαρμογή SMS, Tethering και φορητό hotspot, VPN, *Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και USB Internet). *Διαχείριση SIM Αυτή η ρύθμιση σάς επιτρέπει να προβάλετε τις πληροφορίες της κάρτας SIM και να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε τη σύνδεση δεδομένων σας. WLAN Αυτή η ρύθμιση σάς επιτρέπει να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε συνδέσεις WLAN. Όταν το WLAN είναι ενεργοποιημένο, το tablet αναζητά αυτόματα διαθέσιμα

21 ασύρματα δίκτυα και τα εμφανίζει στη λίστα δικτύων WLAN. Το εικονίδιο κατάστασης δικτύου υποδεικνύει ότι το δίκτυο δεν απαιτεί κωδικό πρόσβασης και ότι μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας. Ωστόσο, το εικονίδιο επισημαίνει ότι το δίκτυο έχει κρυπτογραφηθεί και ότι μπορείτε να συνδεθείτε μόνο μετά την εισαγωγή του απαιτούμενου κωδικού πρόσβασης. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε δίκτυο θέλετε από τη λίστα. Αφού επιλέξετε το δίκτυο, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης και πατήστε Σύνδεση, για να συνδεθείτε απευθείας. Εναλλακτικά, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου που βρίσκεται πριν από το στοιχείο Εμφάνιση επιλογών για προχωρημένους, για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης (proxy) και IPv4 στο αναδυόμενο πλαίσιο κειμένου και κατόπιν πατήστε Σύνδεση, για να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε προσθέσετε μη αυτόματα ένα δίκτυο. Πατήστε ρυθμίσεις WLAN για προχωρημένους. Προσθήκη δικτύου, για να > Για προχωρημένους για τις Ειδοποίηση δικτύου: Όταν ενεργοποιηθεί, το σύστημα θα σας ενημερώνει εάν υπάρχουν διαθέσιμα ανοιχτά δίκτυα. Διατήρηση του WLAN ενεργού κατά την αναστολή λειτουργίας: Κατά την αναστολή λειτουργίας, διατηρήστε το WLAN στις εξής καταστάσεις: Πάντα, Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο ή Ποτέ *(αυξάνει τη χρήση δεδομένων). Αναζήτηση πάντα διαθέσιμη: Αφήστε την υπηρεσία του Google και άλλες εφαρμογές να αναζητούν δίκτυα, ακόμη και όταν το WLAN είναι απενεργοποιημένο. *Αποφυγή κακών συνδέσεων: Μην χρησιμοποιείτε δίκτυα WLAN, εκτός εάν έχουν καλή σύνδεση στο Internet. Εγκατάσταση πιστοποιητικού: Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πιστοποιητικό. Βελτιστοποίηση WLAN: Ελαχιστοποίηση της χρήσης της μπαταρίας όταν το WLAN είναι ενεργό. Σημείο πρόσβασης: Αυτόματη σύνδεση σε AP με δυνατότητα σημείου πρόσβασης. Διεύθυνση MAC: Προβολή της διεύθυνσης MAC. Διεύθυνση IP: Προβολή της διεύθυνσης IP. Διαμόρφωση Ethernet Μπορείτε να συνδέσετε το tablet ενσύρματα μέσω ενός προσαρμογέα USB Ethernet, ώστε να μπορείτε να περιηγείστε στο Internet μέσω Ethernet.

22 Bluetooth Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ασύρματη σύνδεση με οποιαδήποτε άλλη συσκευή συμβατή με Bluetooth, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth. Τα παραδείγματα συσκευών που είναι συμβατές με Bluetooth μπορεί να περιλαμβάνουν στερεοφωνικά ακουστικά, πληκτρολόγιο, κ.λπ. Εφόσον μια συσκευή με δυνατότητα Bluetooth επικοινωνεί με άλλες συσκευές μέσω ραδιοκυμάτων, δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε το tablet έτσι ώστε να είναι απευθείας στραμμένο προς την άλλη συσκευή. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι η σύνδεση Bluetooth μπορεί μερικές φορές να διακοπεί από εμπόδια, όπως τοίχους ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Το tablet σας υποστηρίζει το Bluetooth V4.0. Για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία του tablet και άλλων συσκευών με δυνατότητα Bluetooth, χρησιμοποιήστε μόνο αξεσουάρ εγκεκριμένα από τη Lenovo που είναι συμβατά με το tablet. Επίσης, απευθυνθείτε στον κατασκευαστή της άλλης συσκευής, για να προσδιορίσετε εάν η συσκευή είναι συμβατή με το tablet. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί για τη χρήση του Bluetooth. Απευθυνθείτε στις τοπικές αρχές ή στον πάροχο υπηρεσιών. Κατά τη χρήση εφαρμογών που απαιτούν τεχνολογία Bluetooth ή κατά την εκτέλεση τέτοιων εφαρμογών στο παρασκήνιο, η ισχύς της μπαταρίας του tablet καταναλώνεται με ταχύτερο ρυθμό και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνεται. Μπορείτε να κάνετε τις εξής ρυθμίσεις για το Bluetooth: ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ: Μετά από την ενεργοποίηση του Bluetooth, το tablet θα εμφανίζει αυτόματα μια λίστα με όλες τις συσκευές με δυνατότητα Bluetooth που βρίσκει μέσα στην εμβέλεια λειτουργίας του (δηλ. αναζήτηση για συσκευές). Χρήση δεδομένων Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της χρήσης δεδομένων σας για μια συγκεκριμένη περίοδο. Περισσότερα...

23 Λειτουργία πτήσης: Όταν ενεργοποιείται η λειτουργία πτήσης, όλες οι ασύρματες συνδέσεις στο tablet απενεργοποιούνται. *Προεπιλεγμένη εφαρμογή SMS: Αυτές οι ρυθμίσεις σάς επιτρέπουν να επιλέξετε μια εφαρμογή για τη διαχείριση των SMS. Tethering και φορητό hotspot: Μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση της σύνδεσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας του tablet μέσω USB, Bluetooth ή να το χρησιμοποιήσετε ως φορητό hotspot WLAN. VPN: Αυτές οι ρυθμίσεις σάς επιτρέπουν να προσθέσετε και να ρυθμίσετε διάφορους τύπους VPN (Virtual Private Networks - Εικονικά ιδιωτικά δίκτυα). *Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας: Αυτή η μονάδα ρύθμισης περιλαμβάνει τα εξής: Σύνδεση δεδομένων, Περιαγωγή δεδομένων, Προτιμώμενα δίκτυα, Προτιμώμενος τύπος δικτύων, Ονόματα σημείων πρόσβασης και Διαχειριστές δικτύων. *Ενεργοποίηση της λειτουργίας LTE: Αυτό το κεφάλαιο εξηγεί τον τρόπο προβολής ή επεξεργασίας των Ονομάτων σημείων πρόσβασης (APN) για υπηρεσίες δεδομένων κινητής τηλεφωνίας στο tablet. Το APN καθορίζει τη διαδρομή δικτύου για όλες τις συνδέσεις δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Τυχόν εσφαλμένες καταχωρίσεις σε αυτά τα πεδία μπορεί να απενεργοποιήσουν τις συνδέσεις δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Για να επαληθεύσετε τις σωστές πληροφορίες του APN, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας της κάρτας MicroSIM που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να δείτε τις ρυθμίσεις APN στο tablet στην ακόλουθη θέση: Ρυθμίσεις > ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ > Περισσότερα... στην περιοχή Ασύρματη λειτουργία και δίκτυα > Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας > Ονόματα σημείων πρόσβασης. *Ρύθμιση του APN Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες, για να ολοκληρώσετε τις ρυθμίσεις LTE. Στη συνέχεια, το LTE θα λειτουργεί κανονικά. Βήμα 1: Σύρετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά στην Αρχική οθόνη.

24 Βήμα 2: Πατήστε Ρυθμίσεις. Βήμα 3: Επιλέξτε ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ > Περισσότερα... > Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας > Ονόματα σημείων πρόσβασης. Βήμα 4: Πατήστε. Βήμα 5: Επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών LTE για τις ρυθμίσεις APN, μεταβείτε στη σύνδεση web, πατήστε το κουμπί Νέο APN και πληκτρολογήστε τα στα πλαίσια κειμένου στην περιοχή Επεξεργασία σημείου πρόσβασης. Βήμα 6: Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και ανοίξτε το Chrome, για να ελέγξετε εάν η λειτουργία δικτύου είναι διαθέσιμη. USB Internet: Κοινή χρήση του Internet από έναν υπολογιστή με Windows μέσω καλωδίου USB. 4-2 ΣΥΣΚΕΥΗ Προφίλ ήχου

25 Πατήστε Ρυθμίσεις > ΣΥΣΚΕΥΗ > Προφίλ ήχου, για να μεταβείτε στη διασύνδεση ρυθμίσεων προφίλ. Τα ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ περιλαμβάνουν τα εξής: Γενικό, Αθόρυβο, Σύσκεψη και Εξωτερικός χώρος. Πατήστε το κουμπί ρύθμισης. Περιλαμβάνει τα εξής: ΓΕΝΙΚΟ (*Δόνηση, Ήχος και ένταση ήχου Lenovo), ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (Προεπιλεγμένος ήχος ειδοποίησης), ΣΥΣΤΗΜΑ (Ρυθμίσεις ήχων αφής, Ήχος κλειδώματος οθόνης και Δόνηση κατά την αφή). Οθόνη Πατήστε Ρυθμίσεις > ΣΥΣΚΕΥΗ > Οθόνη, για να μεταβείτε στη διασύνδεση ρυθμίσεων οθόνης. Οι ρυθμίσεις οθόνης περιλαμβάνουν τα εξής: MiraVision, Ειδοποιήσεις κλειδώματος οθόνης, Ταπετσαρία, Ταπετσαρία κλειδώματος οθόνης, Φωτεινότητα, Αναστολή λειτουργίας, Daydream, Μέγεθος γραμματοσειράς και Κατοπτρισμός οθόνης. MiraVision: Αυτή η ρύθμιση μπορεί να εμφανίσει τη βελτιστοποίηση ποιότητας εικόνας. Ειδοποιήσεις κλειδώματος οθόνης: Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εμφανίζονται ειδοποιήσεις κατά το κλείδωμα οθόνης. Ταπετσαρία: Για την ταπετσαρία μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε εικόνα από τα εξής: Συλλογή, Ζωντανές ταπετσαρίες, Φωτογραφίες και Ταπετσαρίεςβίντεο. Ταπετσαρία κλειδώματος οθόνης: Για την ταπετσαρία κλειδώματος οθόνης μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε εικόνα από τα εξής: Συλλογή και Στατικές ταπετσαρίες. Φωτεινότητα: Μπορείτε να ρυθμίσετε μη αυτόματα τη φωτεινότητα. Απουσία δραστηριότητας: Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε το χρονικό διάστημα που η οθόνη του tablet θα παραμένει ενεργοποιημένη χωρίς να γίνει οποιαδήποτε ενέργεια, προτού κλειδώσει αυτόματα για εξοικονόμηση ενέργειας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το χρόνο σε 15 δευτερόλεπτα, 30

26 δευτερόλεπτα, 1 λεπτό, 2 λεπτά, 5 λεπτά, 10 λεπτά ή 30 λεπτά. Daydream: Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τις διαδραστικές προφυλάξεις οθόνης. Μέγεθος γραμματοσειράς: Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το μέγεθος γραμματοσειράς από τα εξής: Μικρό, Κανονικό, Μεγάλο ή Πολύ μεγάλο. Κατοπτρισμός οθόνης: Μπορείτε να κάνετε κατοπτρισμό της οθόνης σε μια τηλεόραση. Αποθήκευση Πατήστε Ρυθμίσεις > ΣΥΣΚΕΥΗ > Αποθήκευση, για να δείτε τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Μέθοδος υπολογισμού ονομαστικής χωρητικότητας: 1 GB = MB = KB = byte Μέθοδος υπολογισμού από το λειτουργικό σύστημα: 1 GB = MB = KB = byte Το ίδιο το σύστημα καταλαμβάνει κάποιο χώρο. Συνεπώς, ο διαθέσιμος ελεύθερος χώρος θα είναι μικρότερος από αυτόν που υπολογίστηκε. Μπαταρία Πατήστε Ρυθμίσεις > ΣΥΣΚΕΥΗ > Μπαταρία, για να ελέγξετε τα δεδομένα χρήσης της μπαταρίας, την κατάσταση της ισχύος που απομένει και τα στοιχεία ιστορικού της χρήσης μπαταρίας. Εφαρμογές Πατήστε Ρυθμίσεις > ΣΥΣΚΕΥΗ > Εφαρμογές, για να διαχειριστείτε και να διαγράψετε εύκολα επιλεγμένες εφαρμογές. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τις εφαρμογές που εκτελούνται ή τις εφαρμογές που παρέχονται από τρίτους προγραμματιστές λογισμικού από τη λίστα εφαρμογών.

27 Διαχείριση εφαρμογών: Μπορείτε να διαχειριστείτε και να καταργήσετε εγκατεστημένες εφαρμογές. Υπηρεσίες που εκτελούνται: Μπορείτε να δείτε και να ελέγξετε τις υπηρεσίες που εκτελούνται τη δεδομένη στιγμή. Προτιμώμενη θέση εγκατάστασης: Μπορείτε να αλλάξετε την προτιμώμενη θέση εγκατάστασης για νέες εφαρμογές. Αφού επιλέξετε μια εφαρμογή, θα μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες και τις σχετικές πληροφορίες. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να εκτελέσετε λειτουργίες όπως: Εξαναγκασμένη διακοπή, Κατάργηση εγκατάστασης, Απαλοιφή cache, Απαλοιφή δεδομένων, κ.λπ. 4-3 ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ Αυτή η μονάδα ρύθμισης περιλαμβάνει τα εξής: Τοποθεσία, Ασφάλεια, Γλώσσα και εισαγωγή και Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά. Τοποθεσία Πατήστε Ρυθμίσεις > ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ > Τοποθεσία, για να ενεργοποιήσετε εφαρμογές ώστε να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες της τοποθεσίας σας και να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο το tablet καθορίζει την τοποθεσία του. Ασφάλεια Πατήστε Ρυθμίσεις > ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ > Ασφάλεια, για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις ασφαλείας, οι οποίες περιλαμβάνουν τα εξής: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΘΟΝΗΣ, ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, *ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΚΑΡΤΑΣ SIM, ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ και ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΩΝ.

28 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΘΟΝΗΣ: Μπορείτε να ορίσετε τη μέθοδο κλειδώματος της οθόνης και τις πληροφορίες κατόχου που θα εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος. Κλείδωμα οθόνης: Μπορείτε να ξεκλειδώσετε την οθόνη με έναν από τους εξής έξι τρόπους: Σύρσιμο δαχτύλου, Ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου, Ξεκλείδωμα με αναγνώριση φωνής, Μοτίβο, PIN και Κωδικός πρόσβασης. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το κλείδωμα οθόνης ή να επιλέξετε Κανένα. Πατήστε Σύρσιμο δαχτύλου, για να μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο κλειδώματος για να ξεκλειδώσετε την οθόνη. Πατήστε Ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου, ενώ είστε στραμμένοι προς την οθόνη, με το πρόσωπό σας μέσα στις διάστικτες γραμμές, κατά τη συλλογή των πληροφοριών του προσώπου σας, για να μπορείτε να ξεκλειδώσετε την οθόνη με το πρόσωπό σας. Πατήστε Ξεκλείδωμα με αναγνώριση φωνής, για να πείτε μερικές λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε για να ξεκλειδώσετε την οθόνη. Πατήστε Μοτίβο, χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας στην οθόνη (όπως φαίνεται στην εικόνα), για να σχεδιάσετε ένα μοτίβο ξεκλειδώματος.

29 Αφού έχετε ρυθμίσει και ενεργοποιήσει τη λειτουργία ξεκλειδώματος μοτίβου, το πληκτρολόγιο ξεκλειδώματος θα εμφανίζεται όποτε η οθόνη πρόκειται να ξεκλειδωθεί. Χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να σχεδιάσετε το προκαθορισμένο μοτίβο στο πληκτρολόγιο. Μετά τη σωστή εισαγωγή του προκαθορισμένου μοτίβου, η οθόνη θα ξεκλειδώσει. Πατήστε PIN για να εισαγάγετε τον κωδικό PIN (τουλάχιστον 4 ψηφία) που θα χρησιμοποιείτε, για να ξεκλειδώσετε την οθόνη. Πατήστε το στοιχείο Κωδικός πρόσβασης, για να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης (τουλάχιστον 4 χαρακτήρες) που θα χρησιμοποιείτε, για να ξεκλειδώσετε την οθόνη. ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ: Απαιτείται ένα αριθμητικό PIN ή ένας κωδικός πρόσβασης για την κρυπτογράφηση του tablet κάθε φορά που το ενεργοποιείτε. *ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΚΑΡΤΑΣ SIM: Μπορείτε να ρυθμίσετε το κλείδωμα κάρτας SIM. Το κλείδωμα κάρτας SIM αποτρέπει τη χρήση του tablet με άλλο τρόπο σε περίπτωση απώλειας. Σε κάθε κάρτα SIM μπορεί να οριστεί ένας κωδικός πρόσβασης που ονομάζεται προσωπικός αναγνωριστικός αριθμός (PIN). Μόνο όταν εισαχθεί ο σωστός κωδικός πρόσβασης, είναι δυνατή η μετάβαση του tablet

30 στην κανονική κατάσταση. Μετά από τρεις διαδοχικές εισαγωγές λανθασμένου PIN, η κάρτα SIM στο tablet θα κλειδωθεί. Για να την ξεκλειδώσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό ξεκλειδώματος PUK. (Αυτός ο κωδικός εμφανίζεται όταν τοποθετείτε μια έγκυρη κάρτα SIM) ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ: Σε αυτήν την επιλογή, μπορείτε να αποφασίσετε εάν ο επιλεγμένος κωδικός πρόσβασης θα είναι ορατός όταν τον πληκτρολογείτε. Εάν το πλαίσιο ελέγχου είναι επιλεγμένο, ο κωδικός πρόσβασης θα είναι ορατός. Εάν δεν είναι επιλεγμένο, ο κωδικός πρόσβασης θα εμφανίζεται ως όταν τον πληκτρολογείτε, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια του κωδικού σας. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ: Από εκεί μπορείτε να διαχειρίζεστε το tablet και να επιτρέπετε την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές. Διαχειριστές συσκευής: Ορίστε αυτήν την επιλογή, για να δείτε ή να απενεργοποιήσετε τους διαχειριστές της συσκευής. Άγνωστες πηγές: Επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών που δεν ανακτώνται από την ηλεκτρονική αγορά. Επαλήθευση εφαρμογών: Ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή, για να μην επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών που μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα ή για να λαμβάνετε προειδοποίηση σχετικά με την εγκατάσταση τέτοιων εφαρμογών. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΩΝ: Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στο tablet να αποκτά πρόσβαση σε ιστοσελίδες και τοπικά δίκτυα (LAN) για τα οποία απαιτείται συγκεκριμένο πιστοποιητικό ασφαλείας ή άλλο πιστοποιητικό. Τύπος αποθήκευσης: Εμφάνιση του τύπου αποθήκευσης των πιστοποιητικών. Αξιόπιστα διαπιστευτήρια: Ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή, για να εμφανίσετε όλα τα αξιόπιστα πιστοποιητικά από τις αρχές έκδοσης πιστοποιητικών. Εγκατάσταση από το χώρο αποθήκευσης usb: Εγκατάσταση πιστοποιητικών από το χώρο αποθήκευσης usb. Απαλοιφή πιστοποιητικών: Ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή, για να διαγράψετε όλα τα αποθηκευμένα πιστοποιητικά. Γλώσσα και εισαγωγή Γλώσσα: Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε να χρησιμοποιείτε κατά τη χρήση του

31 tablet. Ορθογραφικός έλεγχος: Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της ορθογραφικής διόρθωσης. Προσωπικό λεξικό: Μπορείτε να προσθέσετε νέες λέξεις ή όρους στο λεξικό του tablet. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ: Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε και να ρυθμίσετε τις μεθόδους εισαγωγής (όπως Πληκτρολόγιο Google και Φωνητική πληκτρολόγηση Google). ΟΜΙΛΙΑ: Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το Φωνητικό έλεγχο και την αναζήτηση. ΠΟΝΤΙΚΙ/TRACKPAD: Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα του δείκτη, να κάνετε εναλλαγή μεταξύ κύριων και δευτερευόντων κουμπιών και να ρυθμίσετε την ταχύτητα του διπλού κλικ. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Αυτή η επιλογή σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, να διαγράψετε όλες τις άδειες DRM και να κάνετε επαναφορά του tablet στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις. 4-4 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ Προσθήκη λογαριασμού Μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε έναν εταιρικό λογαριασμό, ένα λογαριασμό ή ένα λογαριασμό Lenovo. 4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ

32 Ημερομηνία και ώρα Αυτές οι ρυθμίσεις σάς επιτρέπουν να ρυθμίσετε διάφορες επιλογές σχετικά με την ώρα, όπως η ώρα του συστήματος. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις ώρας και ζώνης ώρας μέσω δικτύου (το οποίο απαιτεί υποστήριξη δικτύου), να επιλέξετε μια ζώνη ώρας, να ορίσετε μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, καθώς και τη μορφή εμφάνισης της ημερομηνίας και της ώρας. Προγραμματισμός ενεργοποίησης/απενεργοποίησης Αυτές οι ρυθμίσεις σάς επιτρέπουν να ρυθμίσετε αυτόματα την ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση του tablet. Προσβασιμότητα ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Talkback. ΣΥΣΤΗΜΑ: Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε χειρονομίες Μεγέθυνσης και μεγάλο κείμενο. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε τη μετατροπή κειμένου σε ομιλία, την καθυστέρηση του παρατεταμένου πατήματος, την επιλογή εκφώνησης των κωδικών πρόσβασης και την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της αυτόματης περιστροφής οθόνης. Πληροφορίες για το tablet Με αυτήν την επιλογή, μπορείτε να δείτε τα εξής: Ενημέρωση συστήματος, Κατάσταση, Νομικές πληροφορίες, Αριθμός μοντέλου, Έκδοση Android, *Έκδοση Baseband, Έκδοση πυρήνα, Αριθμό έκδοσης, Έκδοση υλικού, CPU, RAM, ROM. Κεφάλαιο 03: Εφαρμογές Κεφάλαιο 05: Παράρτημα

33 Κεφάλαιο 05 Παράρτημα 5-1 Σημαντικές πληροφορίες ασφάλειας και χειρισμού 5-2 Σημειώσεις για τις ηλεκτρονικές εκπομπές 5-3 Πληροφορίες για το περιβάλλον, την ανακύκλωση και την απόρριψη 5-4 Πληροφορίες για το μοντέλο ENERGY STAR 5-5 Σημείωση ταξινόμησης εξαγωγής 5-1 Σημαντικές πληροφορίες ασφάλειας και χειρισμού Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε όλες τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτή την ενότητα, ώστε να αποφύγετε ενδεχόμενους τραυματισμούς, υλικές βλάβες ή τυχαίες ζημιές στο προϊόν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ασφαλή χειρισμό της συσκευής, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: Χειριστείτε τη συσκευή με προσοχή Μην ρίχνετε, μην λυγίζετε και μην τρυπάτε τη συσκευή. Μην βάζετε ξένα σώματα στο εσωτερικό της συσκευής και μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα επάνω της. Τα ευαίσθητα εξαρτήματα στο εσωτερικό της ενδέχεται να υποστούν ζημιά. Η οθόνη της συσκευής είναι κατασκευασμένη από γυαλί. Εάν η συσκευή πέσει σε σκληρή επιφάνεια, υποστεί ισχυρή πρόσκρουση ή χτυπηθεί από κάποιο βαρύ αντικείμενο, το γυαλί ενδέχεται να σπάσει. Σε περίπτωση που το γυαλί σπάσει ή ραγίσει, μην το αγγίξετε και μην επιχειρήσετε να το αφαιρέσετε από τη συσκευή. Σταματήστε αμέσως να χρησιμοποιείτε τη συσκευή και επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Lenovo, για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με την επισκευή, την αντικατάσταση ή την απόρριψη της συσκευής. Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή, διατηρείτε την μακριά από σημεία με υψηλή θερμοκρασία ή υψηλή τάση, όπως ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρικό εξοπλισμό θέρμανσης ή ηλεκτρικό εξοπλισμό μαγειρέματος. Χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε θερμοκρασίες από 0 C (32 F) έως 40 C (104 F) [και για αποθήκευση από -20 C (-4 F) έως 60 C (140 F)], ώστε να αποφύγετε τυχόν ζημιές. Μην αποσυναρμολογείτε και μην τροποποιείτε τη συσκευή

34 Η συσκευή σας είναι μια σφραγισμένη μονάδα. Στο εσωτερικό της δεν υπάρχουν εξαρτήματα τα οποία μπορεί να επισκευάσει ο τελικός χρήστης. Όλες οι επισκευές στο εσωτερικό της συσκευής πρέπει να πραγματοποιούνται από εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών της Lenovo ή από εξουσιοδοτημένο τεχνικό της Lenovo. Εάν επιχειρήσετε να ανοίξετε ή να τροποποιήσετε τη συσκευή, η εγγύηση θα καταστεί άκυρη. Σημείωση για την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Μην επιχειρήσετε να αντικαταστήσετε την εσωτερική μπαταρία ιόντων λιθίου. Επικοινωνήστε με την υπηρεσία υποστήριξης της Lenovo, για να ζητήσετε εργοστασιακή αντικατάσταση. Σημείωση για τις πλαστικές σακούλες ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Οι πλαστικές σακούλες μπορεί να είναι επικίνδυνες. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ασφυξίας, κρατήστε τις πλαστικές σακούλες μακριά από βρέφη και παιδιά. Πληροφορίες για τον προσαρμογέα Μην αφήνετε τη συσκευή και τον προσαρμογέα συνεχούς ρεύματος να βραχούν. Μην βυθίζετε τη συσκευή σε νερό και μην την αφήνετε σε χώρους όπου μπορεί να εμποτιστεί με νερό ή άλλα υγρά. Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά εγκεκριμένες μεθόδους φόρτισης. Για να επαναφορτίσετε την εσωτερική μπαταρία της συσκευής σας με ασφάλεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις παρακάτω μεθόδους: Μέθοδος φόρτισης Προσαρμογέας εναλλασσόμενου ρεύματος Σύνδεση USB ανάμεσα στην υποδοχή DC-in (είσοδος συνεχούς ρεύματος) της συσκευής και την υποδοχή USB ενός υπολογιστή ή άλλης συσκευής, η οποία συμμορφώνεται με το πρότυπο USB 2.0. Πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή με διασυνδέσεις USB 2.0 ή νεότερης έκδοσης. Οθόνη ενεργοποιημένη Υποστηρίζεται, αλλά η μπαταρία θα φορτίζεται αργά. Υποστηρίζεται, αλλά η μπαταρία θα αντισταθμίζει την κατανάλωση ισχύος και θα φορτίζεται πιο αργά από ό,τι συνήθως. Οθόνη απενεργοποιημένη Υποστηρίζεται Υποστηρίζεται, αλλά η μπαταρία θα φορτίζεται αργά.

35 Σημειώσεις: Οθόνη ενεργοποιημένη: Συσκευή ενεργοποιημένη Οθόνη απενεργοποιημένη: Συσκευή απενεργοποιημένη ή σε λειτουργία κλειδώματος οθόνης Η θερμοκρασία των συσκευών φόρτισης ενδέχεται να αυξηθεί κατά την κανονική χρήση. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής αερισμός γύρω από τη συσκευή φόρτισης. Αποσυνδέστε τη συσκευή φόρτισης στις παρακάτω περιπτώσεις: Η συσκευή φόρτισης έχει εκτεθεί σε βροχή, υγρά ή υπερβολική υγρασία. Η συσκευή φόρτισης εμφανίζει σημάδια φθοράς. Θέλετε να καθαρίσετε τη συσκευή φόρτισης. Προειδοποίηση: Η Lenovo δεν φέρει καμία ευθύνη για την απόδοση ή την ασφάλεια προϊόντων που δεν έχουν κατασκευαστεί ή εγκριθεί από την ίδια. Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά μπαταρίες και προσαρμογείς συνεχούς ρεύματος που έχουν εγκριθεί από τη Lenovo. Προστατευτείτε από βλάβες στην ακοή Η συσκευή διαθέτει υποδοχή σύνδεσης για ακουστικά. Χρησιμοποιείτε πάντα την υποδοχή σύνδεσης για τα ακουστικά σας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η υπερβολική ηχητική πίεση από τα ακουστικά μπορεί να προκαλέσει απώλεια ακοής. Ρυθμίζοντας τον ισοσταθμιστή στη μέγιστη ένταση, η τάση εξόδου των ακουστικών και το επίπεδο ηχητικής πίεσης αυξάνονται. Επομένως, για να προστατεύσετε την ακοή σας, ρυθμίστε τον ισοσταθμιστή στο κατάλληλο επίπεδο. Η υπερβολική χρήση ακουστικών για παρατεταμένο χρονικό διάστημα σε υψηλή ένταση ήχου μπορεί να είναι επικίνδυνη εάν η τάση εξόδου των υποδοχών σύνδεσης των ακουστικών δεν πληροί τις προδιαγραφές του προτύπου EN Η σύνδεση εξόδου ακουστικών της συσκευής συμμορφώνεται με το πρότυπο EN , υποενότητα 7. Με αυτή την προδιαγραφή, η μέγιστη πραγματική τάση εξόδου RMS ευρείας ζώνης της συσκευής περιορίζεται στα 150 mv. Για να προστατευτείτε από ενδεχόμενη απώλεια ακοής, βεβαιωθείτε ότι τα ακουστικά που χρησιμοποιείτε συμμορφώνονται επίσης με το πρότυπο EN (όρια ενότητας 7), το οποίο ορίζει χαρακτηριστική τάση ευρείας ζώνης 75 mv. Η χρήση ακουστικών που δεν συμμορφώνονται με το πρότυπο EN μπορεί να είναι επικίνδυνη λόγω υπερβολικών επιπέδων ηχητικής πίεσης. Εάν η συσκευή σας συνοδεύεται από ακουστικά στη συσκευασία, ως σετ, ο συνδυασμός των ακουστικών και της συσκευής πληροί τις προδιαγραφές του προτύπου EN Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικά ακουστικά, βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνονται με το πρότυπο EN (ενότητα 6.5, Οριακές τιμές). Η χρήση ακουστικών που δεν συμμορφώνονται με το πρότυπο EN μπορεί να είναι επικίνδυνη λόγω υπερβολικών επιπέδων ηχητικής πίεσης. Δήλωση προειδοποίησης για την ηχητική πίεση Για συσκευή που έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με το πρότυπο EN : 2006+A11:2009+A1:2010+A12:2011, είναι υποχρεωτική η διεξαγωγή ηχητικών δοκιμών για το πρότυπο EN Αυτή η συσκευή έχει δοκιμαστεί ως προς τη συμμόρφωσή της με την απαίτηση για το επίπεδο ηχητικής πίεσης, που περιλαμβάνεται στα σχετικά πρότυπα EN ή/και EN Η χρήση ακουστικών σε υψηλή ένταση ήχου για παρατεταμένο χρονικό διάστημα ενδέχεται να προκαλέσει απώλεια ακοής.

36 Δήλωση προειδοποίησης Για να προστατευτείτε από πιθανές βλάβες στην ακοή, αποφύγετε την ακρόαση σε υψηλή ένταση ήχου για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Προσέχετε όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε μηχανοκίνητο όχημα ή ποδήλατο Προτεραιότητα έχει πάντα η ασφάλειά σας και η ασφάλεια των άλλων. Τηρείτε τους νόμους. Ενδέχεται να ισχύουν τοπικοί νόμοι και κανονισμοί για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε κινητές ηλεκτρονικές συσκευές, όπως αυτή η συσκευή, ενώ οδηγείτε μηχανοκίνητο όχημα ή ποδήλατο. Απορρίψτε τη συσκευή σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς Όταν το διάστημα ωφέλιμης ζωής της συσκευής παρέλθει, μην διαλύσετε, μην αποτεφρώσετε και μην βυθίσετε αυτή τη συσκευή σε νερό και μην την απορρίψετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αντιβαίνει στους τοπικούς νόμους και κανονισμούς. Ορισμένα εσωτερικά εξαρτήματα περιέχουν ουσίες που μπορεί να εκραγούν, να διαρρεύσουν ή να έχουν επιπτώσεις στο περιβάλλον, εάν δεν απορριφθούν με σωστό τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. "Ανακύκλωση και περιβαλλοντικές πληροφορίες". Διατηρείτε τη συσκευή και τα αξεσουάρ μακριά από μικρά παιδιά Η συσκευή περιλαμβάνει μικρά εξαρτήματα, που μπορεί να προκαλέσουν πνιγμό σε μικρά παιδιά. Επιπλέον, η γυάλινη οθόνη μπορεί να σπάσει ή να ραγίσει εάν πέσει ή εάν χτυπήσει με δύναμη σε σκληρή επιφάνεια. Προστατεύστε τα δεδομένα και το λογισμικό σας Μην διαγράφετε άγνωστα αρχεία και μην αλλάζετε τα ονόματα αρχείων ή καταλόγων που δεν έχετε δημιουργήσει εσείς. Διαφορετικά, το λογισμικό της συσκευής ενδέχεται να μην λειτουργήσει. Επισημαίνεται ότι με την πρόσβαση σε δικτυακούς πόρους, η συσκευή σας μπορεί να καταστεί ευάλωτη σε ιούς, χάκερ, λογισμικό spyware και άλλες κακόβουλες δραστηριότητες, που μπορεί να βλάψουν τη συσκευή, το λογισμικό ή τα δεδομένα σας. Αποτελεί δική σας ευθύνη να εξασφαλίζετε ότι η συσκευή σας προστατεύεται επαρκώς με τείχη προστασίας, λογισμικό προστασίας από ιούς και λογισμικό προστασίας από spyware, καθώς και να διατηρείτε το εν λόγω λογισμικό ενημερωμένο. Διατηρείτε τη συσκευή σας μακριά από ηλεκτρικές συσκευές, όπως ηλεκτρικούς ανεμιστήρες, ραδιόφωνα, ηχεία υψηλής ισχύος, κλιματιστικά και φούρνους μικροκυμάτων. Τα ισχυρά μαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από ηλεκτρικές συσκευές πιθανόν να βλάψουν την οθόνη ή τα δεδομένα στη συσκευή. Προσέχετε τη θερμότητα της συσκευής Όταν ενεργοποιείτε τη συσκευή ή φορτίζετε την μπαταρία, ορισμένα εξαρτήματα ενδέχεται να θερμανθούν. Η θερμοκρασία που αναπτύσσουν εξαρτάται από τον όγκο δραστηριότητας του συστήματος και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Η παρατεταμένη επαφή με το σώμα, ακόμα

37 και μέσα από τα ρούχα, μπορεί να προκαλέσει δυσφορία ή ακόμα και έγκαυμα. Τα θερμά μέρη της συσκευής δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τα χέρια, τους μηρούς ή άλλο μέρος του σώματός σας για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Σημείωση για τα καλώδια από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Όταν έρχεστε σε επαφή με το καλώδιο αυτού του προϊόντος ή τα καλώδια των αξεσουάρ που πωλούνται μαζί με αυτό το προϊόν, εκτίθεστε σε μόλυβδο, μια χημική ουσία που στην Πολιτεία της Καλιφόρνια θεωρείται ότι προκαλεί καρκίνο, γενετικές ανωμαλίες και άλλες αναπαραγωγικές βλάβες. Πλένετε τα χέρια σας μετά την επαφή. 5-2 Σημειώσεις για τις ηλεκτρονικές εκπομπές Δήλωση συμμόρφωσης με τις προδιαγραφές της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών (FCC) των Η.Π.Α. Αυτός ο εξοπλισμός δοκιμάστηκε και διαπιστώθηκε ότι συμμορφώνεται με τα όρια για τις ψηφιακές συσκευές της Κατηγορίας Β, τα οποία αναφέρονται στο Τμήμα 15 των Κανόνων της FCC. Με τα εν λόγω όρια εξασφαλίζεται η εύλογη προστασία από επιβλαβείς παρεμβολές σε οικιακές εγκαταστάσεις. Αυτός ο εξοπλισμός δημιουργεί, χρησιμοποιεί και μπορεί να εκπέμπει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων. Εάν δεν εγκατασταθεί και δεν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, ενδέχεται να προκαλέσει επιβλαβείς παρεμβολές στις ραδιοεπικοινωνίες. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι δεν θα δημιουργηθούν παρεμβολές αυτού του είδους σε μια συγκεκριμένη εγκατάσταση. Εάν αυτός ο εξοπλισμός προκαλέσει επιβλαβείς παρεμβολές στη ραδιοφωνική ή τηλεοπτική λήψη, τις οποίες μπορείτε να διαπιστώσετε απενεργοποιώντας και ενεργοποιώντας ξανά τον εξοπλισμό, μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα των παρεμβολών με έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω τρόπους: Αλλάξτε τον προσανατολισμό ή τη θέση της κεραίας λήψης. Αυξήστε την απόσταση ανάμεσα στον εξοπλισμό και το δέκτη. Συνδέστε τον εξοπλισμό σε μια πρίζα που δεν βρίσκεται στο ίδιο κύκλωμα με την πρίζα του δέκτη. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, απευθυνθείτε σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή επισκευαστή. Η Lenovo δεν φέρει καμία ευθύνη για παρεμβολές στη ραδιοφωνική ή τηλεοπτική λήψη που έχουν προκληθεί από μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές ή τροποποιήσεις σε αυτόν το εξοπλισμό. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένων αλλαγών ή τροποποιήσεων, το δικαίωμα του χρήστη να χειρίζεται τη συσκευή ακυρώνεται. Αυτή η συσκευή συμμορφώνεται με το Τμήμα 15 των Κανόνων της FCC. Η λειτουργία της συσκευής διέπεται από τις δύο παρακάτω προϋποθέσεις: (1) Αυτή η συσκευή δεν πρέπει να προκαλεί επιβλαβείς παρεμβολές. (2) Αυτή η συσκευή πρέπει να δέχεται οποιαδήποτε παρεμβολή λαμβάνει, ακόμα και αν αυτή έχει ανεπιθύμητες συνέπειες στη λειτουργία της. Υπεύθυνος: Lenovo (United States) Incorporated 1009 Think Place - Building One Morrisville, NC Τηλέφωνο:

38 Επισήμανση FCC Η κεραία ή οι κεραίες που χρησιμοποιούνται για αυτόν τον πομπό δεν πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο σημείο ή να λειτουργούν σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη κεραία ή πομπό. Δήλωση συμμόρφωσης με τις προδιαγραφές εκπομπών του καναδικού Υπουργείου Ενέργειας για συσκευές της Κατηγορίας Β Αυτή η συσκευή Κατηγορίας Β συμμορφώνεται με το καναδικό πρότυπο ICES-003. Cet appareil numérique de la classe B est conforme à la norme NMB-003 du Canada. Επισήμανση IC Αυτή η συσκευή συμμορφώνεται με τα πρότυπα RSS του καναδικού Υπουργείου Ενέργειας (Industry Canada) για ζώνες ραδιοσυχνοτήτων χωρίς υποχρέωση άδειας. Η λειτουργία της συσκευής διέπεται από τις δύο παρακάτω προϋποθέσεις: (1) Αυτή η συσκευή δεν πρέπει να προκαλεί παρεμβολές. (2) Αυτή η συσκευή πρέπει να δέχεται οποιαδήποτε παρεμβολή, ακόμα και αν αυτή έχει ανεπιθύμητες συνέπειες στη λειτουργία. Le présent appareil est conforme aux CNR d'industrie Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes: (1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et (2) l'utilisateur de l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en Δήλωση συμμόρφωσης με τις προδιαγραφές εκπομπών του καναδικού Υπουργείου Ενέργειας για συσκευές της Κατηγορίας Β Αυτή η ψηφιακή συσκευή Κατηγορίας Β συμμορφώνεται με το καναδικό πρότυπο ICES-003. Avis de conformité à la réglementation d Industrie Canada Cet appareil numérique de la classe B est conforme à la norme NMB-003 du Canada. Ευρωπαϊκή Ένωση - Συμμόρφωση με την οδηγία περί ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας Αυτό το προϊόν πληροί τις προδιαγραφές προστασίας της οδηγίας 2004/108/ΕΚ του Συμβουλίου της Ε.Ε. για την προσέγγιση των νομοθεσιών των κρατών µελών σχετικά µε την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα. Η Lenovo δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για περιπτώσεις μη συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις προστασίας λόγω μη συνιστώμενης τροποποίησης του προϊόντος, όπως η εγκατάσταση προαιρετικών καρτών άλλων κατασκευαστών. Αυτό προϊόν δοκιμάστηκε και διαπιστώθηκε ότι συμμορφώνεται με τα όρια για τον εξοπλισμό τεχνολογίας πληροφοριών της Κατηγορίας Β, τα οποία αναφέρονται στο ευρωπαϊκό πρότυπο EN Τα όρια για εξοπλισμό της Κατηγορίας Β αφορούν οικιακές εγκαταστάσεις και αποσκοπούν στην εύλογη προστασία από παρεμβολές συσκευών επικοινωνίας με άδεια. Στοιχεία επικοινωνίας για την Ε.Ε.: Lenovo, Einsteinova 21, Bratislava, Slovakia

39 Δήλωση συμμόρφωσης για συσκευές της Κατηγορίας Β για τη Γερμανία Deutschsprachiger EU Hinweis: Hinweis für Geräte der Klasse B EU-Richtlinie zur Elektromagnetischen Verträglichkeit Dieses Produkt entspricht den Schutzanforderungen der EU-Richtlinie 2004/108/EG (früher 89/336/EWG) zur Angleichung der Rechtsvorschriften über die elektromagnetische Verträglichkeit in den EU-Mitgliedsstaaten und hält die Grenzwerte der EN Klasse B ein. Um dieses sicherzustellen, sind die Geräte wie in den Handbüchern beschrieben zu installieren und zu betreiben. Des Weiteren dürfen auch nur von der Lenovo empfohlene Kabel angeschlossen werden. Lenovo übernimmt keine Verantwortung für die Einhaltung der Schutzanforderungen, wenn das Produkt ohne Zustimmung der Lenovo verändert bzw. wenn Erweiterungskomponenten von Fremdherstellern ohne Empfehlung der Lenovo gesteckt/eingebaut werden. Deutschland: Einhaltung des Gesetzes über die elektromagnetische Verträglichkeit von Betriebsmitteln Dieses Produkt entspricht dem Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Betriebsmitteln EMVG (früher Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Geräten ). Dies ist die Umsetzung der EU-Richtlinie 2004/108/EG (früher 89/336/EWG) in der Bundesrepublik Deutschland. Zulassungsbescheinigung laut dem Deutschen Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Betriebsmitteln, EMVG vom 20. Juli 2007 (früher Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Geräten), bzw. der EMV EG Richtlinie 2004/108/EC (früher 89/336/EWG), für Geräte der Klasse B. Dieses Gerät ist berechtigt, in Übereinstimmung mit dem Deutschen EMVG das EG- Konformitätszeichen - CE - zu führen. Verantwortlich für die Konformitätserklärung nach Paragraf 5 des EMVG ist die Lenovo (Deutschland) GmbH, Gropiusplatz 10, D Stuttgart. Informationen in Hinsicht EMVG Paragraf 4 Abs. (1) 4: Das Gerät erfüllt die Schutzanforderungen nach EN und EN Klasse B. Δήλωση συμμόρφωσης για συσκευές της Κατηγορίας Β για την Κορέα B 급기기 ( 가정용방송통신기자재 ) 이기기는가정용 (B 급 ) 전자파적합기기로서주로가정에서사용하는것을목적으로하며모든지역에서사용할수있습니다. Δήλωση συμμόρφωσης με τις προδιαγραφές του φορέα VCCI για συσκευές της Κατηγορίας Β για την Ιαπωνία この装置は クラス B 情報技術装置です この装置は 家庭環境で使用することを目的としていますが この装置がラジオやテレビジョン受信機に近接して使用されると 受信障害を引き起こすことがあります 取扱説明書に従って正しい取り扱いをして下さい VCCI-B Δήλωση συμμόρφωσης για την Ιαπωνία για συσκευές που συνδέονται στο κύριο δίκτυο με ονομαστικό ρεύμα έως και 20 A ανά φάση. 日本の定格電流が 20A/ 相以下の機器に対する高調波電流規制高調波電流規格 JIS C 適合品

40 5-3 Πληροφορίες για το περιβάλλον, την ανακύκλωση και την απόρριψη Γενική δήλωση για την ανακύκλωση Η Lenovo ενθαρρύνει όσους διαθέτουν εξοπλισμό τεχνολογίας πληροφοριών (IT) να τον ανακυκλώνουν όταν δεν τον χρειάζονται πλέον. Η Lenovo προσφέρει διάφορα προγράμματα και υπηρεσίες, ώστε να βοηθά τους κατόχους εξοπλισμού IT να ανακυκλώνουν τα προϊόντα τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανακύκλωση των προϊόντων Lenovo, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Γενική δήλωση για την ανακύκλωση Πληροφορίες για την κάθε χώρα θα βρείτε στη διεύθυνση Δήλωση συμμόρφωσης για την Τουρκία Αυτό το προϊόν Lenovo ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της τουρκικής Οδηγίας για τον περιορισμό της χρήσης συγκεκριμένων επικίνδυνων ουσιών σε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό (EEE). Bu Lenovo ürünü, T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı nın Elektrik ve Elektronik Eşyalarda Bazı Zararlı Maddelerin Kullanımının Sınırlandırılmasına Dair Yönetmelik (EEE) direktiflerine uygundur. EEE Yönetmeliğine Uygundur. Declarações de Reciclagem no Brasil Descarte de um Produto Lenovo Fora de Uso Equipamentos elétricos e eletrônicos não devem ser descartados em lixo comum, mas enviados à pontos de coleta, autorizados pelo fabricante do produto para que sejam encaminhados e processados por empresas especializadas no manuseio de resíduos industriais, devidamente certificadas pelos orgãos ambientais, de acordo com a legislação local. A Lenovo possui um canal específico para auxiliá-lo no descarte desses produtos. Caso você possua um produto Lenovo em situação de descarte, ligue para o nosso SAC ou encaminhe um para: reciclar@lenovo.com, informando o modelo, número de série e cidade, a fim de enviarmos as instruções para o correto descarte do seu produto Lenovo. Πληροφορίες ανακύκλωσης για την Ιαπωνία Πληροφορίες ανακύκλωσης και απόρριψης για την Ιαπωνία θα βρείτε στη διεύθυνση: Πληροφορίες ανακύκλωσης για την Ινδία Πληροφορίες ανακύκλωσης και απόρριψης για την Ινδία θα βρείτε στη διεύθυνση:

41 Σήματα ανακύκλωσης μπαταριών Πληροφορίες ανακύκλωσης μπαταριών για την Ταϊβάν Πληροφορίες ανακύκλωσης μπαταριών για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά Πληροφορίες ανακύκλωσης μπαταριών για την Ευρωπαϊκή Ένωση 5-4 Πληροφορίες για το μοντέλο ENERGY STAR ENERGY STAR is a joint program of the U.S. Environmental Protection Agency and the U.S. Department of Energy aimed at saving money and protecting the environment through energy efficient products and practices. Lenovo is proud to offer our customers products with the ENERGY STAR qualified designation. Lenovo TAB 2 A10-70F has been designed and tested to conform to the ENERGY STAR program requirements for computers. By using ENERGY STAR qualified products and taking advantage of the powermanagement features of your computer, you can help reduce the consumption of electricity. Reduced electrical consumption can contribute to potential financial savings, a cleaner environment, and the reduction of greenhouse gas emissions. For more information about ENERGY STAR, go to:

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Lenovo A5500 Οδηγός χρήστηv1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo A5500 1-1 Εμφάνιση 1-2 Κουμπιά

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB 2 A7. Lenovo TAB 2 A7-10F. Lenovo TAB 2 A7-20F. Οδηγός χρήστη V1.0

Lenovo TAB 2 A7. Lenovo TAB 2 A7-10F. Lenovo TAB 2 A7-20F. Οδηγός χρήστη V1.0 Lenovo TAB 2 A7 Lenovo TAB 2 A7-10F Lenovo TAB 2 A7-20F - Οδηγός χρήστη V1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB4 8. Οδηγός χρήστη. Lenovo TB-8504F Lenovo TB-8504X

Lenovo TAB4 8. Οδηγός χρήστη. Lenovo TB-8504F Lenovo TB-8504X Lenovo TAB4 8 Οδηγός χρήστη Lenovo TB-8504F Lenovo TB-8504X Όλες οι πληροφορίες που επισημαίνονται με * σε αυτόν τον οδηγό αφορούν μόνο το μοντέλο WLAN+LTE (Lenovo TB-8504X). Βασικές πληροφορίες Προτού

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB S8-50. Οδηγός χρήστη V1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Lenovo TAB S8-50. Οδηγός χρήστη V1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Lenovo TAB S8-50 Οδηγός χρήστη V1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo TAB S8-50 1-1 Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB 2 A Οδηγός χρήστη. Lenovo TB2-X30F Lenovo TB2-X30L

Lenovo TAB 2 A Οδηγός χρήστη. Lenovo TB2-X30F Lenovo TB2-X30L Lenovo TAB 2 A10-30 Οδηγός χρήστη Lenovo TB2-X30F Lenovo TB2-X30L Όλες οι πληροφορίες που επισημαίνονται με αστερίσκο (*) σε αυτόν τον οδηγό αφορούν μόνο το μοντέλο WLAN+LTE (Lenovo TB2-X30L). Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB 10 Οδηγός χρήστη

Lenovo TAB 10 Οδηγός χρήστη Lenovo TAB 10 Οδηγός χρήστη Lenovo TB-X103F Βασικές πληροφορίες Προτού χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές και το προϊόν που αφορούν, φροντίστε να διαβάσετε τις οδηγίες τις οποίες περιλαμβάνουν τα εξής

Διαβάστε περισσότερα

YOGA BOOK Οδηγός χρήστη

YOGA BOOK Οδηγός χρήστη YOGA BOOK Οδηγός χρήστη Lenovo YB1-X90F Lenovo YB1-X90L Βασικές πληροφορίες Προτού χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές και το προϊόν που αφορούν, φροντίστε να διαβάσετε τις οδηγίες τις οποίες περιλαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά Περιεχόμενα συσκευασίας Κινητό τηλέφωνο Φορτιστής Μπαταρία Σετ ακουστικών κεφαλής Καλώδιο USB Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το τηλέφωνο με μια ματιά Όλες οι εικόνες στο παρόν εγχειρίδιο προορίζονται μόνο για

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N Eγχειρίδιο χρήσης Όμιλος Vodafone 2015. Τα Vodafone και Vodafone λογότυπα είναι εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Τυχόν ονόματα προϊόντων ή εταιρεία ποθ αναφέρονται στο παρόν έντυπο ενδέχεται να αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry Desktop Software Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-06-05 SWD-20120605130440069 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία... 7 Πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Desktop Software... 7 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

TPC-703 3G. AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points. HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta. EN User manual BIH

TPC-703 3G. AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points. HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta. EN User manual BIH TPC-703 3G HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta BIH Garantni list / Servisna mjesta AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points EN User manual SR Garantni list / Servisna mesta

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή 2 Προειδοποιήσεις ασφάλειας 3 Γενική όψη 3.1 Πλήκτρα 3.2 Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση της συσκευής 3.3 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

ETB8646 TABLET 8 ANDROID 4.4. Οδηγίες χρήσης

ETB8646 TABLET 8 ANDROID 4.4. Οδηγίες χρήσης ETB8646 TABLET 8 ANDROID 4.4 Οδηγίες χρήσης 1 Περιεχόμενα Καλώς ορίσατε... 3 Σημαντικές υποδείξεις... 3 Πλήκτρα και λειτουργίες... 4 Ι. Ξεκίνημα... 5 1.1 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση... 5 1.1.1 Ενεργοποίηση...

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ Γρήγορο Οδηγό 4G ομή Ε 1 2 3 4 5 6 7 Γ χ σ ε η Γ α Ε 8 9 10 11 12 13 14 15 1 Συρτάρι υποδοχή SIM 2 Πίσω Κάμερα 3 Πίσω Φλα 4 Μπροστά Φλα 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 8

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

1 Εισαγωγή. 2 Ασφάλεια. 3 Εγκατάσταση. 3.1 Μπαταρίες TRUST AMI MOUSE 250S CORDLESS

1 Εισαγωγή. 2 Ασφάλεια. 3 Εγκατάσταση. 3.1 Μπαταρίες TRUST AMI MOUSE 250S CORDLESS 1 Εισαγωγή Αυτό το εγχειρίδιο προορίζεται για τους χρήστες της συσκευής TRUST AMI MOUSE 250S CORDLESS. Αυτό το ποντίκι προσφέρει ασύρµατο χειρισµό µέσω σύνδεσης υπέρυθρων. Ο δέκτης του ποντικού µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Δήλωση σχετικά με την ευθύνη του κατασκευαστή Ο προμηθευτής δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση του λογισμικού ή εφαρμογών τρίτων στη συσκευή, ή τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005

Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005 Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Επισκόπηση...6 Συναρμολόγηση...7 Εκκίνηση της συσκευής σας για πρώτη φορά...8 Γιατί χρειάζομαι λογαριασμό Google ;...9 Φόρτιση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBM100 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία με

Διαβάστε περισσότερα

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Πλοήγηση με χρήση γραφικών στοιχείων Ο κατάλογος επόμενης γενιάς GM Next Gen EPC διαθέτει διάφορες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για ταχύτερη και ευκολότερη εύρεση

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός αναμεταδότης WiFi - Έκδοση Powerline (XAVNB2001) Οδηγός εγκατάστασης

Γενικός αναμεταδότης WiFi - Έκδοση Powerline (XAVNB2001) Οδηγός εγκατάστασης Γενικός αναμεταδότης WiFi - Έκδοση Powerline (XAVNB2001) Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 Χαρακτηριστικά... 3 Περιεχόμενα συσκευασίας... 4 Χειριστήρια και συνδέσεις... 5 Τηλεχειριστήριο...

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Ενδιαφερόμενοι 5 2.2 Πνευματικά

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Smart E8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510

Smart E8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510 Smart E8 Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510 Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο Ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτήν την κινητή συσκευή. Για να διατηρηθεί η συσκευή σας σε άριστη κατάσταση, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart prime 7 VFD 600

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart prime 7 VFD 600 Εγχειρίδιο χρήσης Smart prime 7 VFD 600 Vodafone Smart prime 7 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο Ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτήν την κινητή συσκευή. Για να διατηρηθεί η συσκευή σας

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας. Έναρξη. Οθόνη και Εμφάνιση. Δίκτυο και Κοινή χρήση

Περιεχόμενα. Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας. Έναρξη. Οθόνη και Εμφάνιση. Δίκτυο και Κοινή χρήση Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας Διαδικασία τοποθέτησης κάρτας SIM και κάρτας microsd 2 Φόρτιση της συσκευής σας 3 Προβολή της κατάστασης μπαταρίας 5 Έναρξη Αρχική

Διαβάστε περισσότερα