Πλαίσιο προωθητικών ενεργειών

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πλαίσιο προωθητικών ενεργειών"

Transcript

1 Προς: Ιατρικό Σύλλογο ΡΑΜΑΣ Από: Προκοπίου Ανδριανή Υπόψη: Κου ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ηµεροµηνία: 03/04/2014 Τηλ.: Τηλ.: Θέµα: Προωθητικές ενέργειες για τα.eu domain Αξιότιµοι κύριοι, Σε συνέχεια της επικοινωνίας µας σχετικά µε τις προωθητικές ενέργειες για τα.eu domain, οι οποίες πραγµατοποιούνται στα πλαίσια της συνεργασίας µας µε το Μητρώο ονοµάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης [.eu domain name EURid], σας παραθέτουµε τα εξής: Πλαίσιο προωθητικών ενεργειών Η EURid ( θέλοντας να βρει νέα µέσα για τη διάδοση και χρήση των.eu ονοµάτων, χρηµατοδοτεί την κατοχύρωση και τη δηµιουργία νέων website µε κατάληξη.eu. Στα πλαίσια µιας µεγαλύτερης καµπάνιας που αποτελείται από video spots και αφίσες σε δηµόσιους χώρους, µέσα µεταφοράς και αεροδρόµια, µας έχει ζητηθεί να δούµε τις πιθανότητες σε πιο στοχευµένες κινήσεις σε επαγγελµατίες. Πιστεύουµε ότι είναι µια καλή ευκαιρία για τα µέλη σας να εκµεταλλευτούν τις παραπάνω ενέργειες. Αξίζει να αναφέρουµε πως µια οργανωµένη προωθητική καµπάνια για τα.eu ονόµατα έχει ήδη ξεκινήσει µέσω αφισών στο χώρο του αεροδροµίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και συγκεκριµένα για την εταιρία Ω ΩΝΗ και το dodoni.eu αποδεικνύοντας τη σηµαντικότητα των.eu domain. Παρακάτω ακολουθεί η πρόταση-προσφορά που έχει ήδη εγκριθεί από τη EURid προκειµένου να προσφερθεί στα µέλη σας. Περιγραφή πρότασης Η όλη προωθητική ενέργεια αφορά την ενεργοποίηση ενός πλήρους πακέτου web υπηρεσιών που θα παρέχεται δωρεάν προς τα µέλη σας για ένα έτος (από την ηµεροµηνία ενεργοποίησής του) µε τα παρακάτω χαρακτηριστικά: µια ετήσια κατοχύρωση.eu domain name, ένα ετήσιο πακέτο φιλοξενίας (webhosting) σε linux server µε χωρητικότητα 1GB, µηνιαία κίνηση δεδοµένων 100GB, πίνακα ελέγχου cpanel, απεριόριστους λογαριασµούς , στατιστικά επισκεψιµότητας, βάση δεδοµένων κτλ, δωρεάν εφαρµογές για κατασκευή website, e-shop, blog, forum κα., δωρεάν τηλεφωνική ή µέσω υποστήριξη. Το σύνολο των χαρακτηριστικών του προσφερόµενου πακέτου είναι τέτοιο ώστε να δύναται να φιλοξενήσει σχεδόν κάθε είδους website, από µία µικρή παρουσίαση µέχρι και ένα eshop. Πρόκειται για επαγγελµατικό πακέτο φιλοξενίας µε ετήσια τιµή τιµοκαταλόγου να διαµορφώνεται στα ευρώ (80 ευρω + φπα). :: Σελίδα 1 από 5 ::

2 Καθώς υπάρχει συγκεκριµένος προϋπολογισµός για την όλη προωθητική ενέργεια τόσο από πλευράς EURid όσο και από πλευράς IpHost αλλά και ένα συγκεκριµένο χρονοδιάγραµµα, καλό είναι οι ενεργοποιήσεις της υπηρεσίας να πραγµατοποιηθούν το ταχύτερο δυνατό. ( εν υπάρχουν χρονικοί περιορισµοί αλλά συστήνονται να έχουµε εµείς χρόνους ώστε να βλέπουµε αποτελέσµατα από την καµπάνια). ιευκρινήσεις: Σχετικά µε το πακέτο των δωρεάν υπηρεσιών σηµειώνουµε τις παρακάτω διευκρινήσεις: Το domain name και το webhosting που µπορούν να αποκτήσουν τα µέλη σας µέσω της καµπάνιάς µας είναι εντελώς δωρεάν και δεν υπάρχει καµιά δέσµευση. Το domain name µπορεί να χρησιµοποιηθεί από κάθε µέλος σας όπως αυτό επιθυµεί. (π.χ. µόνο για , για redirect προς ένα υφιστάµενο website, κλπ) Μετά το τέλος του δωρεάν έτους κάθε µέλος µπορεί, εφόσον επιθυµεί, να µεταφέρει το website του σε άλλη εταιρία χωρίς να έχει καµία υποχρέωση προς την IpHost. Η καµπάνια που περιγράφηκε ανωτέρω διενεργείται σε συνεργασία της EURid µε την IpHost και δεν τρέχει σε κανένα άλλο καταχωρητή.eu domain. Μαζί µε τη φιλοξενία υπάρχει πλήρης πινάκας έλεγχου για τη λειτουργία του webhosting. Μέσω αυτού τα µέλη σας µπορούν να δηµιουργήσουν website κάθε κατηγορίας, να ενεργοποιήσουν τα τους, να παίρνουν backup, να βλέπουν στατιστικά κινήσεων κλπ (αν επιθυµείτε µπορούµε να περιορίσουµε τη διαδικασία ώστε µε συγκεκριµένα εργαλεία τα µέλη σας να φτιάχνουν πανοµοιότυπες σελίδες βασισµένες σε ένα αρχικό πρότυπο πχ σταθερό υποσέλιδο µε link στο site σας) Όλες οι υπηρεσίες που αναφέρουµε είναι 100% ελληνικές και φιλοξενούνται σε ελληνικά datacenter. Μετά τη λήξη της καµπάνιας θα υπάρξει µια πρόσφορα στην ανανέωση για τα µέλη που επιθυµούν να διατηρήσουν την υπηρεσία και θα διαµορφωθεί σε 50% πάνω στον τρέχων τιµοκατάλογο. Επίσης ανάλογα µε την απήχηση που θα έχει στα µέλη σας µπορούµε να δούµε αρκετές διαφορετικές ενέργειες πχ µε κάποιο πάγιο κόστος να διατηρηθούν όλα τα website. Ενηµέρωση µελών ηµοσιοποίηση Ένα ουσιώδες µέρος της καµπάνιας είναι να ενηµερωθούν τα µέλη σας για τη συγκεκριµένη δυνατότητα που τους προσφέρετε. Η ενηµέρωσή τους µπορεί να γίνει µε ένα ή και µε περισσότερους από τους παρακάτω τρόπους: Αποστολή newsletter. ελτίο τύπου σε περιοδική έκδοσή σας που αποστέλλεται ταχυδροµικά στα µέλη σας. Ανακοίνωση σε διακεκριµένο σηµείο στο website σας. Αποστολή sms προς τα µέλη σας. Έντυπο υλικό (που θα διατεθεί από εµάς) στα γραφεία σας και συγκεκριµένα στο χώρο προσέλευσης των µελών σας. Οποιοσδήποτε άλλος εύκαιρος και αποτελεσµατικός τρόπος αποφασίσετε. :: Σελίδα 2 από 5 ::

3 Ιδέες προτάσεις υλοποίησης Συστήνεται για λόγους αµεσότητας στην κατοχύρωση του.eu domain το οποίο επιθυµεί το κάθε µέλος να ενεργοποιήσει να δηµιουργηθεί online διασύνδεση της σελίδας σας µε το σύστηµά µας. Η όλη διαδικασία θα πραγµατοποιηθεί σε συνεργασία του IT τµήµατός σας µε την εταιρία µας ώστε να εξασφαλιστεί απόλυτη διαφάνεια και να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέµβαση. Θα σας παραδοθεί ο απαραίτητος κώδικας, µε την εγκατάσταση του οποίου θα γίνει η online διασύνδεση µε τη βάση µας και ταυτόχρονα µε το µητρώο των.eu domain. Τα στοιχεία που θεωρούµε ότι χρειάζεται να συµπληρώνει το ενδιαφερόµενο µέλος είναι:.eu domain ΑΦΜ ή αριθµός µητρώου µέλους ένας ενεργός λογαριασµός , όπου θα αποσταλούν τα αυτόµατα που αφορούν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Γιατί.eu; Γιατί ένας επαγγελµατίας να επιλέξει ένα.eu domain; Γιατί το.eu βοηθά την επιχειρηµατική δραστηριότητα µε τους παρακάτω τρόπους: 1. Αύξηση προβολής Ένα.eu domain δείχνει στους υποψήφιους πελάτες ότι η επιχειρηµατική δραστηριότητα εκτείνεται σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με έναν ενιαίο website που απευθύνεται σε δυνητικούς πελάτες σε 28 χώρες, διευρύνεται εκθετικά η αγορά της επιχείρησης. 2. Μείωση κόστους Όταν επιλέγεται ένα domain.eu, η επιχείρησή κάτοχος του domain πρέπει έχει έδρα επιχειρηµατικής δραστηριότητας σε µία από τις Χώρες Μέλη της ΕΕ. Ωστόσο, το.eu προσφέρει µια διαδικτυακή παρουσία ανά τον κόσµο, χωρίς να χρειάζεται ένα ξεχωριστό website για κάθε χώρα. Η επέκταση σε νέες αγορές είναι ένα σηµαντικό βήµα, αλλά η παρουσία της επιχείρησης σε κάθε αγορά της ΕΕ σηµαίνει ότι µπορεί να επεκταθείτε µε τους δικούς της ρυθµούς και να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες της όταν ο χρόνος είναι κατάλληλος για εκείνη. Η φιλοδοξία κάθε ευρωπαϊκής επιχείρησης αποκτάει πλέον το domain που την χαρακτηρίζει. Σύντοµα µια οργανωµένη προωθητική καµπάνια για τα.eu ονόµατα θα πραγµατοποιηθεί µέσω αφισών στο χώρο του αεροδροµίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου θα παρουσιάζονται γνωστές ελληνικές εταιρίες που έχουν εµπιστευτεί το.eu domain για τη διαδικτυακή τους παρουσία ανά τον κόσµο. 3. Σηµατοδότηση αξιοπιστίας Ένας δικτυακός τόπος.eu δηλώνει στους πελάτες της επιχείρησης ότι είστε ένα νοµικό πρόσωπο στην ΕΕ και υπάγεται, ως εκ τούτου, στους νόµους και τα συναλλακτικά πρότυπα της ΕΕ. Το γεγονός ότι µόνο οι επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί στην ΕΕ δικαιούνται domain.eu σηµαίνει ότι όλοι βλέπουν ξεκάθαρα τις εµπορικές πιστοποιήσεις της επιχείρησης. :: Σελίδα 3 από 5 ::

4 4. Ραγδαία εξάπλωση Τα.eu domain υφίστανται στην αγορά από τις 7 εκεµβρίου Και όµως βρίσκονται ήδη µέσα στις πρώτες 10 καταλήξεις του κόσµου µε ήδη περισσότερα από 3,7 εκ. κατοχυρώσεις. Κάθε επιχείρηση πρέπει να αποκτήσει το µερίδιο που δικαιούται σε αυτή τη µεγάλη αγορά. Στην παρακάτω σελίδα περιγράφεται περιληπτικά το ιστορικό ίδρυσης και λειτουργίας της EURid και το πλάνο κατοχυρώσεων των.eu domain Λίγα λόγια για την IpHost ( H IpHost ξεκίνησε να λειτουργεί το Η αγάπη και οι γνώσεις για το χώρο των νέων τεχνολογιών και το όνειρο να γίνει γνωστό το όνοµά της για την ποιότητα των παρεχόµενων υπηρεσιών ήταν τα βασικά, αρχικά εφόδια. Με προσήλωση στις ανάγκες των πελατών της προσφέρει πάντα την ιδανική λύση, κάνοντας χρήση τεχνολογιών αιχµής και αξιοποιώντας εξολοκλήρου την τεχνογνωσία στο χώρο των υπηρεσιών πληροφορικής. Πλέον έχει εξειδικευτεί σε υπηρεσίες DataCenter. Είναι µια 100% ελληνική εταιρία, καθώς όλος ο εξοπλισµός της είναι εγκατεστηµένος στην Ελλάδα και όχι κάπου στη Γερµανία ή την Αµερική, αλλά και η υποστήριξη των πελατών της παρέχεται εξολοκλήρου από τους ίδιους και όχι από κάποια τρίτη εταιρία του εξωτερικού. Λίγα λόγια για την EURid ( Η EURid, το Ευρωπαϊκό Μητρώο για Ονόµατα Χώρου στο ιαδίκτυο, διαχειρίζεται τα domain.eu, στο πλαίσιο σχετικής σύµβασης µε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σύµφωνα µε τους όρους που προβλέπουν οι κανονισµοί της ΕΕ. Η EURid συστάθηκε σύµφωνα µε το Βελγικό δίκαιο ως ιδιωτικός, µη κερδοσκοπικός οργανισµός στις 8 Απριλίου To 2005 η IpHost ενόψει της εκκίνησης λειτουργίας της EURid, του νέου µητρώου κατοχυρώσεων µε κατάληξη.eu, απέκτησε την άδεια λειτουργίας ως ο πρώτος Έλληνας καταχωρητής. Η έναρξη των κατοχυρώσεων σηµείωσε ιδιαίτερη επιτυχία καθώς η IpHost µερίµνησε να επικοινωνήσει το γεγονός µε τη συµµετοχή της στην έκθεση Infosystem στη Θεσσαλονίκη αλλά και µε επαφές µε δηµόσιους φορείς, επιµελητήρια κ.α. Πλέον, βρίσκεται στις τρεις πρώτες θέσεις στην Ελληνική κατάταξη και στις πρώτες εκατό παγκοσµίως. Η EURid είναι ένας εξωστρεφής οργανισµός. Εκπρόσωποί της παρευρίσκονται σε εκθέσεις και εκδηλώσεις που πραγµατοποιούνται ανά την Ευρώπη. :: Σελίδα 4 από 5 ::

5 Μπορούµε βέβαια να διοργανώσουµε µια παρουσίαση-ηµερίδα για το θέµα της προώθησης των.eu ώστε να παρευρεθούν στην Ελλάδα ο Regional Manager Νότιας Ευρώπης της EURid κ. Κωνσταντίνο Χατζηστάµου και ο Manager Εξωτερικών Σχέσεων της EURid κ. Giovanni Seppia. Επίλογος Σκοπός µας είναι η διαδικασία για τη δηµιουργία του webhosting να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή, ώστε µε πολύ λίγο χρόνο να µπορέσει κάθε µέλος να δηµιουργήσει την σελίδα του. Σε αυτό το στόχο, έχουµε δηµιουργήσει έτοιµες διαδικασίες για την κατοχύρωση, την ενεργοποίηση και τη διαχείριση των domain name και των webhosting. Επίσης έχουµε επιλέξει έναν από τους ευκολότερους τρόπους δηµιουργίας website χωρίς να χρειάζεται καµιά απολύτως γνώση web design από τους χρήστες. Θα χαρούµε πολύ να συνεργαστούµε και να δώσουµε πραγµατικά ουσιώδεις υπηρεσίες στα µέλη σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε µαζί µου για τυχόν διευκρινήσεις ή οποιοδήποτε άλλο θέµα. Με εκτίµηση, Προκοπίου Ανδριανή IpHost Team :: Σελίδα 5 από 5 ::

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ESHOP

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ESHOP ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET WEB SOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ESHOP Ηµεροµηνία:... E-mail Εταιρία:... Tηλ.. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEBSITE ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET WEB SOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ Ηµεροµηνία:... E-mail Εταιρία:... Tηλ... ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEBSITE Κατοχύρωση Domain Name (.gr) Ανανέωση

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Pro Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Θρασυμάχου 14, Αθήνα - 6ος όροφος Τηλέφωνο: 210 2139880 Fax: 210 2139916 E-mail: sales@icop.gr www.icop.gr ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Ημερομηνία: E-mail:.. Εταιρεία:..

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM)

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Δημιουργούμε τον Ιστότοπο-Website σας ή το Ε-Shop σας Ενθέτουμε στοχευμένο περιεχόμενο (Content Marketing) Σας προβάλλουμε

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U e-shop Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Κατάλογος προϊόντων για πώληση Δυνατότητα δημιουργίας καταλόγου απεριόριστου αριθμού προϊόντων και κατηγοριών. Εμφάνιση χαρακτηριστικών

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - INTERNET WEBMARKETING ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - INTERNET WEBMARKETING ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Θρασυμάχου 14, Αθήνα - 6ος όροφος Τηλέφωνο: 210 2139880 Fax: 210 2139916 E-mail: sales@icop.gr www.icop.gr ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - INTERNET WEBMARKETING ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ημερομηνία.. E-mail. Όνομα υπευθύνου Εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ(760) Εταιρεία:.. Προς:. Tηλ.:.. Πωλητής:

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ(760) Εταιρεία:.. Προς:. Tηλ.:.. Πωλητής: Θρασυμάχου 14, Αθήνα - 6ος όροφος Τηλέφωνο: 210 2139880 Fax: 210 2139916 E-mail: sales@icop.gr www.icop.gr ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ(760) Ημερομηνία:.. E-mail: Εταιρεία:..

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγίες στο e-περιοδικό www.greekarchitects.gr. Αξιότιµοι συνεργάτες,

Χορηγίες στο e-περιοδικό www.greekarchitects.gr. Αξιότιµοι συνεργάτες, Χορηγίες στο e-περιοδικό www.greekarchitects.gr. Αξιότιµοι συνεργάτες, Το GreekArchitects.gr, αποτελεί ένα από τα κορυφαία Ελληνικά ηλεκτρονικά περιοδικά για την αρχιτεκτονική. Απαρτίζεται από 18 συντάκτες

Διαβάστε περισσότερα

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - INTERNET WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - INTERNET WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Θρασυµάχου 14, Αθήνα - 6ος όροφος Τηλέφωνο: 210 2139880 Fax: 210 2139916 E-mail: sales@icop.gr ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - INTERNET WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Ηµεροµηνία: E-mail: Όνοµα υπευθύνου: Εταιρία:

Διαβάστε περισσότερα

------------------------------------------------------------------------------------------------------- (www.soapbyeleni.gr)

------------------------------------------------------------------------------------------------------- (www.soapbyeleni.gr) ------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ E-SHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (www.soapbyeleni.gr) -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α. Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop

Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α. Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop WEB AGENCY ALBATROS Διαφημιστικές Υπηρεσίες & Σχεδιασμός ιστοσελίδων www.webagencyalbatros.com Τηλ 6939052115 Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. http://www.rodosdata.gr. Κωνσταντινίδη 3 85100, Ρόδος Τηλ: 2241027708, 224301730 email: info@rodosdata.gr url: www.rodosdata.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. http://www.rodosdata.gr. Κωνσταντινίδη 3 85100, Ρόδος Τηλ: 2241027708, 224301730 email: info@rodosdata.gr url: www.rodosdata. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012 http://www.rodosdata.gr 9 Στόχος μας στη δημιουργία κάθε website είναι πάντα ο συνδυασμός της άψογης γραφιστικής παρουσίασης και της λειτουργικότητας, ώστε να αποκτήσετε ένα ωραίο website,

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1 Ευρετήριο Δροσοσταλίδα...2 Δωρεάν Καταχωρήσεις...3 Καταχώρηση στο Ευρετήριο...3 Καταχωρήσεις Εκδηλώσεων, Άρθρων & videos...4 Ολοκληρωμένη προβολή με banner...5 Επιλεγμένες εκδηλώσεις στο εβδομαδιαίο newsletter...6

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ. ΣΑΚΚΑΣ Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο επιστηµονικός υπεύθυνος του έργου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ. ΣΑΚΚΑΣ Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο επιστηµονικός υπεύθυνος του έργου ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΑΚΚΑΣ Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο επιστηµονικός υπεύθυνος του έργου ΕπιχειρηµατικόΠάρκοΒοιωτίας Προέκυψεωςανάγκηµεβάσητα δεδοµένα στο διαδικτυακό επιχειρηµατικό χάρτη Υπηρεσίες 1. Δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Κατασκευή Ιστοσελίδας

Οικονομική Προσφορά Κατασκευή Ιστοσελίδας Οικονομική Προσφορά Κατασκευή Ιστοσελίδας 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το διαφημιστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ E-SHOP ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ E-SHOP ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ E-SHOP ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ E-SHOP HOSTING Τα ηλεκτρονικά καταστήματα θεωρούνται ιδιαίτερα απαιτητικές ιστοσελίδες τόσο σε θέματα ταχύτητας όσο και ασφάλειας Η εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες

Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες Η Auto Auctions Η εταιρία Auto Auctions είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Auktion&Markt AG για Ελλάδα και Κύπρο, ενός από τους μεγαλύτερους οίκους

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business E-mail & Website Hosting. Επισκόπηση

Vodafone Business E-mail & Website Hosting. Επισκόπηση Vodafone Business E-mail & Website Hosting Επισκόπηση Καλώς ορίσατε στις υπηρεσίες εταιρικού e-mail και website hosting της Vodafone. Η επαγγελματική σας εικόνα ενισχύεται μέσα από προσωποποιημένους e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Biz Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

+ Πρόταση Προβολής επιχειρήσεων εστιάσης στο διαδίκτυο

+ Πρόταση Προβολής επιχειρήσεων εστιάσης στο διαδίκτυο + + Πρόταση Προβολής επιχειρήσεων εστιάσης στο διαδίκτυο Η εταιρεία µας δηµιούργησε µια ολοκληρωµένη πρόταση για την παρουσία και προβολή της επιχείρησης στο διαδίκτυο. Μακροπρόθεσµος στόχος αυτής της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ESHOP

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ESHOP ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET WEB SOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ESHOP Ηµεροµηνία:... E-mail Εταιρία:... Tηλ.. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEBSITE ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΚΕΤΑΣ demo

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ "ʺΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ"ʺ «Στήήριξη και Ανάάδειξη Πολυνησιωτικώών ΑΕΙ» ΔΡΑΣΗ 4: Εκπαίίδευση

Διαβάστε περισσότερα

Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού.

Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού. Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού. 1. Στην ενότητα Α1.2.4 (σελ. 20 της διακήρυξης) αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

Η ολοκλήρωση της προσβασιμότητας στον χώρο της υγείας με την υπηρεσία

Η ολοκλήρωση της προσβασιμότητας στον χώρο της υγείας με την υπηρεσία με την υπηρεσία Γιατί ξαφνικά μιλάμε όλοι για προσβασιμότητα? Γιατί λόγω της υποχρεωτικής εφαρμογής, από τις 25/5/2018, του νέου αυστηρότατου Ευρωπαϊκού κανονισμού (GDPR) για την ασφάλεια των προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

GlobalEstate24.com. www.globalestate24.com

GlobalEstate24.com. www.globalestate24.com GlobalEstate24.com www.globalestate24.com Australia Brazil Bulgaria Canada Croatia Cyprus France Greece Hungary India Italy Philippines Portugal Russia Spain U.K. U.S.A. Rest of the world Λίγα λόγια για

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ηλεκτρονικού Επιχειρείν

Οδηγός Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Σειρά Σεμιναρίων 2013 «Ηλεκτρονικό εμπόριο η επιχείρηση στη νέα ψηφιακή εποχή» Οδηγός Ηλεκτρονικού Επιχειρείν Δρ. Μάρκος Κουργιαντάκης Διδάκτορας Τμ. Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

www.companyname.gr/webstat

www.companyname.gr/webstat ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - INTERNET WEBSOLUTIONS Θρασυμάχου 14, Αθήνα - 6ος όροφος Τηλέφωνο: 210 2139880 Fax: 210 2139916 E-mail: sales@icop.gr www.icop.gr ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Ημερομηνία:.. E-mail: Εταιρεία:..

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα διαφημιστικό agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αφουγκράστηκαν τον παλμό της εποχής αφού στράφηκε σε καινοτόμες και εναλλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν SKIAS. engineering

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν SKIAS. engineering ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν Αριστοτέλους 121, 73100, Χανιά Κρήτης, Τηλ: 2821051544 - Fax: 2821051184 - Web: www.skias-.gr Π Ρ Ο Φ Ι Λ Το exetastiki.gr αναπτύχθηκε το 2007 από το Τεχνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ. 2. Διάθεση πίστωσης ποσού 9.507,90 ευρώ σε βάρος του ΚΑ του προϋπολογισμού για την εκτέλεση της εν λόγω εργασίας.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ. 2. Διάθεση πίστωσης ποσού 9.507,90 ευρώ σε βάρος του ΚΑ του προϋπολογισμού για την εκτέλεση της εν λόγω εργασίας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ Σκιάθος : 10/03/2016 Αριθμ. πρωτ.: 1795 ΕΙΣΗΓΗΣΗ Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου ΘΕΜΑ: 1. Έγκριση της δαπάνης για την αναβάθμιση, συντήρηση και φιλοξενία

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect Εισαγωγή στην υπηρεσία

Vodafone Business Connect Εισαγωγή στην υπηρεσία Vodafone Business Connect Εισαγωγή στην υπηρεσία Σύντομος Οδηγός Χαρακτηριστικών & Δυνατοτήτων Καλώς ορίσατε Για εμάς στη Vodafone, οι ανάγκες της επιχείρησης σας είναι πολύ σημαντικές - γι αυτό φροντίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>>

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>> ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ Η Βουλγαρία ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2007) αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας ERGASIA.GR Συν-εργαστείτε μαζί μας 1.000.000 επισκέψεις μηνιαίως! Το ergasia.gr ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάρτιο του 2014 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αναρριχήθηκε ανάμεσα στις πρώτες ιστοσελίδες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ 2011

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ 2011 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ 2011 Ισχύει από 01.05.2011 31.12.2011 1. Περιγραφή Υπηρεσίας Η υπηρεσία Πλοηγός, που παρέχεται µέσω του ιστοχώρου www.ploigos.gr, παρέχει δωρεάν γεωγραφική πληροφόρηση και πλοήγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠ 7/ΑΠ 8 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ηλεκτρονικές Καμπάνιες σελ. 1 Από πού ξεκινάω; Τι υπάρχει γύρω μου; Αφού έχετε αποκτήσει ενεργή παρουσία στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 6/4/2013 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ DP STUDIES Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Email Marketing και το Sms Marketing και αυξήστε την ανταγωνιστική

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δημιουργία της δικτυακής πύλης του προγράμματος του έργου La Bottega II ΚΑΛΕΙ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δημιουργία της δικτυακής πύλης του προγράμματος του έργου La Bottega II ΚΑΛΕΙ Κεντρικό: Δημ. Υψηλάντου 8 & Μαιζώνος, Πάτρα, Τ.Κ. 26222 Υποκατάστημα: 28ης Οκτωβρίου 54, Πύργος, Τ.Κ. 27100 Τηλ.: 26210 37146, 37194, 37223, Fax: 26210 37169 e mail: aepde@aepde.gr, website: www.aepde.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29-01-14. Αναλυτικά, τα χαρακτηριστικά των νέων προγραμμάτων COSMOTE BUSINESS COST CONTROL ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ είναι: COSMOTE BUSINESS COST

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29-01-14. Αναλυτικά, τα χαρακτηριστικά των νέων προγραμμάτων COSMOTE BUSINESS COST CONTROL ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ είναι: COSMOTE BUSINESS COST ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29-01-14 Ανακοινώνεται από 29 Ιανουαρίου 2014, η εμπορική διάθεση των νέων Οικονομικών Επαγγελματικών Προγραμμάτων BUSINESS COST CONTROL ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 20, 25, 30 και BUSINESS COST CONTROL ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

QEMS TUTORIAL CRM. Οδηγίες για το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα της QEMS.

QEMS TUTORIAL CRM. Οδηγίες για το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα της QEMS. QEMS TUTORIAL CRM Οδηγίες για το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα της QEMS. ΕΚΔΟΣΗ 1.0.1 + 26/6/2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 LOGIN... 3 δικαιωματα ΕΦΑΡΜΟΓΗς... 4 ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ... 4 ADMIN / MANAGER... 4 ΥΠΑΛΗΛΟΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

Honeybee Digital Videomarketing

Honeybee Digital Videomarketing Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το ΕΣΠΑ 2014-2020 επιλέγοντας τα πακέτα υπηρεσιών της Honeybee Digital Videomarketing Δράση: Αναβάθμιση Πολύ Μικρών & Μικρών Υφιστάμενων Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη των Ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ 1. ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ WORDPRESS

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ 1. ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ WORDPRESS ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ 1. ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ WORDPRESS Τι είναι ιστοσελίδα; Ιστοσελίδα ( web page) είναι ένα είδος εγγράφου του παγκόσμιου ιστού (WWW) που περιλαμβάνει πληροφορίες με την μορφή κειμένου, εικόνας,

Διαβάστε περισσότερα

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ. Εταιρεία:.. Προς:. Tηλ.:.. Πωλητής:

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ. Εταιρεία:.. Προς:. Tηλ.:.. Πωλητής: Θρασυμάχου 14, Αθήνα - 6ος όροφος Τηλέφωνο: 210 2139880 Fax: 210 2139916 E-mail: sales@icop.gr www.icop.gr ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Ημερομηνία:.. E-mail: Εταιρεία:..

Διαβάστε περισσότερα

φιλοξενία & διαχείριση ιστοσελίδων

φιλοξενία & διαχείριση ιστοσελίδων φιλοξενία & διαχείριση ιστοσελίδων για Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Internet Marketing κατάλογος προϊόντων & υπηρεσιών 2015 Πακέτα φιλοξενίας - Περιγραφή Cloud Hosting - Κατοχύρωση ονόματος - Οικονομικό START

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το Cloud; Είναι κάτι διαφορετικό ανάλογα ποιος το βλέπει. Administrator Technical Salesman MarkeHng Boss User

Τι είναι το Cloud; Είναι κάτι διαφορετικό ανάλογα ποιος το βλέπει. Administrator Technical Salesman MarkeHng Boss User Τι είναι το Cloud; Είναι κάτι διαφορετικό ανάλογα ποιος το βλέπει Administrator Technical Salesman MarkeHng Boss User Γιατί Cloud; Είναι μόδα? Ακούγετε ωραία? Λειτουργικότητα & Χρηστικότητα Δεν έχουµε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ TAYTOTHTA. Λογότυπο. Επαγγελματική κάρτα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ TAYTOTHTA. Λογότυπο. Επαγγελματική κάρτα COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα Word of Mouth & Digital Marketing Agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που σχεδίασαν και υλοποίησαν καμπάνιες στα Social Media

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Portal Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Έως 10 κατηγορίες αρθρογραφίας και 10 υποκατηγορίες Δημιουργούμε έως 10 κατηγορίες αρθρογραφίας που η κάθε μια μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το citybeez.gr;

Τι είναι το citybeez.gr; Τι είναι το citybeez.gr; Το citybeez.gr είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα προηγμένης επαγγελματικής προβολής και αποστολής στοχευμένων προσφορών. Ποιος είναι ο στόχος; Να έρθει κοντά ο τοπικός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Email Marketing και το Sms Marketing και αυξήστε την

Διαβάστε περισσότερα

www.trikala-chamber.gr

www.trikala-chamber.gr ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ PORTAL ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ www.trikala-chamber.gr 1 Το νέο Portal βρίσκεται πλέον στη διάθεση του κοινού ανοίγοντας ένα παράθυρο συνεργασίας με όλο τον κόσμο. Ο νέος επιχειρηματικός

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect. Η νέα ολοκληρωμένη λύση σταθερής επικοινωνίας, που συνεργάζεται αρμονικά με το κινητό. Για επαγγελματίες & επιχειρήσεις.

Vodafone Business Connect. Η νέα ολοκληρωμένη λύση σταθερής επικοινωνίας, που συνεργάζεται αρμονικά με το κινητό. Για επαγγελματίες & επιχειρήσεις. Η νέα ολοκληρωμένη λύση σταθερής επικοινωνίας, που συνεργάζεται αρμονικά με το κινητό. Για επαγγελματίες & επιχειρήσεις. 1 Vodafone Business Connect 31 March 2011 Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ένας και μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προγράμματα κινητής ΓΕΣ. Ιούλιος 2019

Νέα προγράμματα κινητής ΓΕΣ. Ιούλιος 2019 Νέα προγράμματα κινητής ΓΕΣ Ιούλιος 2019 Νέα προγράμματα συμβολαίων κινητής αποκλειστικά για ΓΕΣ Χρέωση εκτός παγίου GES Plus 1 Ομιλίας SMS (προς εθνικά δίκτυα) SMS (προς διεθνή δίκτυα) Mobile Internet

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρµογή: Σύστηµα ιαχείρισης ιαδικτυακού Περίπτερου / Ιστοσελίδας στον διαδικτυακό τόπο kalliergea.gr

Εφαρµογή: Σύστηµα ιαχείρισης ιαδικτυακού Περίπτερου / Ιστοσελίδας στον διαδικτυακό τόπο kalliergea.gr ..χτίζουµε την ιστοσελίδα σας στο Internet www.kalliergea.gr Λάουρα Π. Καζακράντε «Καλλιεργαία» Πληροφορική - Internet - ιαφήµιση - Μεταφράσεις Τηλ.: 211 0104925, 695 6118589 Email: info@kalliergea.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ακολουθείστε τα παρακάτω 2 απλά βήματα

Ακολουθείστε τα παρακάτω 2 απλά βήματα Ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας για τη διαχείριση του ονόματός σας. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΤΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΥ [.gr] (Για Νομικά & Φυσικά πρόσωπα) Ακολουθείστε τα παρακάτω 2 απλά βήματα 1.

Διαβάστε περισσότερα

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο 25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο Εισαγωγή Η έκθεση με μια ματιά Στατιστικά Επισκεπτών Στοιχεία Εκθετών Διαφημιστική Καμπάνια Παράλληλες εκδηλώσεις 2 Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία επτά χρόνων

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης MSSQL Manager Αναλυτικός οδηγός χρήσης: MS SQL Manager Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προγράμματα κινητής ΓΕΣ. Μάιος 2018

Νέα προγράμματα κινητής ΓΕΣ. Μάιος 2018 Νέα προγράμματα κινητής ΓΕΣ Μάιος 2018 Νέα προγράμματα συμβολαίων κινητής αποκλειστικά για ΓΕΣ Χρέωση εκτός παγίου GES Plus 1 Ομιλίας SMS (προς εθνικά δίκτυα) SMS (προς διεθνή δίκτυα) Mobile Internet 0,0025

Διαβάστε περισσότερα

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ. Εταιρεία:.. Προς:. Tηλ.:.. Πωλητής:

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ. Εταιρεία:.. Προς:. Tηλ.:.. Πωλητής: Θρασυμάχου 14, Αθήνα - 6ος όροφος Τηλέφωνο: 210 2139880 Fax: 210 2139916 E-mail: sales@icop.gr www.icop.gr ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Ημερομηνία:.. E-mail: Εταιρεία:..

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Τεχνικές Προδιαγραφές Προμήθειας Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας για την ΕΡΤ AE σελ. 1 Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή σκοπός... 3 2 Προϋπολογισμός Έργου... 3 3 Αξιολόγηση προσφορών... 3 3.1 Οικονομική αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση

Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση Τα AdWords είναι ένας αποτελεσµατικός τρόπος για επιχειρήσεις κάθε µεγέθους να διαφηµίσουν τα προϊόν Πώς λειτουργεί η διαφήμιση στο Google AdWords TM Οι διαφηµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

E-COMMERCE ΑΠΟΤΟ SITE ΣΤΟ ESHOP

E-COMMERCE ΑΠΟΤΟ SITE ΣΤΟ ESHOP E-COMMERCE ΑΠΟΤΟ SITE ΣΤΟ ESHOP Δρ. Μάρκος Κουργιαντάκης Επιστημονικός Συνεργάτης Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Κρήτης Συνιδρυτής Εταιρείας Διαδικτυακών Υπηρεσιών { mkourg@immko.gr} Ενημερωτική Εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Διαφήμισης 2013

Τιμοκατάλογος Διαφήμισης 2013 Τιμοκατάλογος Διαφήμισης 2013 Περιεχόμενα Γνωρίστε το MusicHeaven 2 Διαφήμιση στην Κεντρική Σελίδα 5 Διαφήμιση στο FORUM 6 Διαφήμιση στο e-περιοδικό 7 Διαφήμιση στις Αγγελίες 8 Διαφήμιση σε όλο το MusicHeaven

Διαβάστε περισσότερα

Μια καλή επιλογή θα ήταν www.epipla-onomasas.gr (χωρίζοντας τις λέξεις με παύλα -) ή

Μια καλή επιλογή θα ήταν www.epipla-onomasas.gr (χωρίζοντας τις λέξεις με παύλα -) ή Τι είναι ένα CMS CMS ή Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System) ονομάζουμε ένα λογισμικό που μας βοηθά να ελέγχουμε και να διαχειριζόμαστε έναν ιστότοπο δημόσιας ή περιορισμένης πρόσβασης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό Τη στιγμή που οι περισσότεροι οραματίζονται το μέλλον εμείς το δημιουργούμε.

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό Τη στιγμή που οι περισσότεροι οραματίζονται το μέλλον εμείς το δημιουργούμε. WEB SOLUTIONS Δώστε σήμερα ώθηση στην επιχείρηση σας, αποκτώντας μια δυναμική παρουσία στο Διαδίκτυο, αξιοποιώντας τις ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις που σας προσφέρει η fosetico. Διαφέρουμε από

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Εταιρικά Προγράμματα κινητής Τηλεφωνίας. Με διαθέσιμο χρόνο ομιλίας, SMS και internet

Νέα Εταιρικά Προγράμματα κινητής Τηλεφωνίας. Με διαθέσιμο χρόνο ομιλίας, SMS και internet Νέα Εταιρικά Προγράμματα κινητής Τηλεφωνίας Με διαθέσιμο χρόνο ομιλίας, SMS και internet Παροχές Όλοι οι συνεργάτες μπορούν να ενταχθούν στα παρακάτω Εταιρικά προγράμματα Vodafone με τις αντίστοιχες επιδοτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Internet Business Hellas

Internet Business Hellas Internet Business Hellas Περιεχόμενα Εισαγωγή email marketing IBNEWSLETTER Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Επικοινωνία Εισαγωγή email marketing «Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνίσταται στην

Διαβάστε περισσότερα

PROJECT 100. Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες

PROJECT 100. Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες PROJECT 100 Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες Η βασική ιδέα Μετά από 25 χρόνια υποστήριξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας με παροχή Επιχειρηματικών Συμβουλών, Εκπόνηση Μελετών και Εκπαίδευση του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DRIVING TO... SUCCESS Γνωρίστε τα νέα πακέτα συμβουλευτικών υπηρεσιών της Analysis Business Cnsulting, προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησης σας, πάντα με σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

SITEBUILDER ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEBSITE) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Version 2.0

SITEBUILDER ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEBSITE) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Version 2.0 SITEBUILDER ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEBSITE) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Version 2.0 Περιεχόμενα 1. Οδηγίες πρόσβασης... 3 2. Οδηγίες Σχεδιασμού Website... 4 2.1. Έναρξη...

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα

10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα 10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα 1 10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα Γιατί η επιχείρησή σας χρειάζεται να έχει παρουσία στο διαδίκτυο? 2 1. Η εταιρική σας ιστοσελίδα είναι ανοιχτή στον κόσμο 24 ώρες την ημέρα,

Διαβάστε περισσότερα

Web Site Proposal. Maria Papamarinou. WEB STRATEGY AND TACTICS A.E.E WEBST Consulting S.A Μιχαλακοπούλου 157, Αθήνα

Web Site Proposal. Maria Papamarinou. WEB STRATEGY AND TACTICS A.E.E WEBST Consulting S.A Μιχαλακοπούλου 157, Αθήνα WEB STRATEGY AND TACTICS A.E.E WEBST Consulting S.A Μιχαλακοπούλου 157, 115 27 Αθήνα Web Site Proposal. Project ID #00254 Προς: Maria Papamarinou Theotokis Travel Congresses Lufthansa City Center info@theotokistravel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Media Partnership. BEST Chania,

Media Partnership. BEST Chania, Media Partnership BEST Chania, 2017-2018 Περιεχόμενα BEST Chania...03 Εκδηλώσεις 2016 2017...04 Πρόταση συνεργασίας...06 Στοιχεία επικοινωνίας...08 02 BEST Chania Ο BEST ( Board of European Students of

Διαβάστε περισσότερα

1.Ο «Δημιουργός» παρουσιάζει την ιδέα 2.«Ο Χρηματοδότης» τη στηρίζει οικονομικά

1.Ο «Δημιουργός» παρουσιάζει την ιδέα 2.«Ο Χρηματοδότης» τη στηρίζει οικονομικά Τι είναι το Crowdfunding Η Κοινωνική Συγχρηματοδότηση / Crowdfunding είναι στην ουσία η πανάρχαια πρακτική της συγκέντρωσης πόρων από το ευρύ κοινό για κοινωφελείς ή άλλους σκοπούς ευρύτερου ενδιαφέροντος,

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Πρόγραμμα για την επιδότηση επενδυτικών προτάσεων έως και 60% για Ψηφιακή Ενίσχυση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Νέο Πρόγραμμα για την επιδότηση επενδυτικών προτάσεων έως και 60% για Ψηφιακή Ενίσχυση Τουριστικών Επιχειρήσεων Νέο Πρόγραμμα για την επιδότηση επενδυτικών προτάσεων έως και 60% για Ψηφιακή Ενίσχυση Τουριστικών Επιχειρήσεων Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε έγκαιρα σχετικά με τις 2 νέες δράσεις

Διαβάστε περισσότερα

»Τι είναι η Spartan;

»Τι είναι η Spartan; »Τι είναι η Spartan; Ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1989. Είναι 24ωρο Κέντρο λήψης σημάτων και εικόνας (ΚΛΣ). Πάροχος ηλεκτρονικής ασφάλειας μέσω ψηφιακής παρακολούθησης συστημάτων ασφαλείας. » Ποιες είναι

Διαβάστε περισσότερα

VoIPCom Υπηρεσίες τηλεφωνίας µε την χρήση του πρωτοκόλλου SIP - Β2Β

VoIPCom Υπηρεσίες τηλεφωνίας µε την χρήση του πρωτοκόλλου SIP - Β2Β VoIPCom Υπηρεσίες τηλεφωνίας µε την χρήση του πρωτοκόλλου SIP - Β2Β Γίνε πάροχος Τηλεφωνίας VoIP H VoIPCom παρέχει στους συνεργάτες/µεταπωλητές της, την δυνατότητα να δηµιουργήσουν ένα πραγµατικά δικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ημερομηνία : 01/10/2009 Α.Π. : /ΨΣ9988-Α2. Προς: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Α.Ε. Ταχ. Δ/νση : Ηλιουπόλεως 2-4 T.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ημερομηνία : 01/10/2009 Α.Π. : /ΨΣ9988-Α2. Προς: ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Α.Ε. Ταχ. Δ/νση : Ηλιουπόλεως 2-4 T. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ Ταχ. Δ/νση : Λέκκα 23-25 Αθήνα Ταχ.Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

Τα είδη των ιστοσελίδων. Web Sites E-commerce Sites CMS & Blog Sites CMS Flash Facebook Layouts Tumblr Themes

Τα είδη των ιστοσελίδων. Web Sites E-commerce Sites CMS & Blog Sites CMS Flash Facebook Layouts Tumblr Themes Ορισμός ιστοσελίδας Ιστοσελίδα (αγγλικά: web page) είναι ένα είδος εγγράφου του παγκόσμιου ιστού (WWW) που περιλαμβάνει πληροφορίες με την μορφή κειμένου, υπερκειμένου, εικόνας, βίντεο και ήχου. Τα είδη

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Λιανικής με ετήσια ενοικίαση λογισμικού έκπτωση 50%

Τιμοκατάλογος Λιανικής με ετήσια ενοικίαση λογισμικού έκπτωση 50% Προσφορές έως 31/12/2018 Σημαντική Διευκρίνιση : Διευκρινίζουμε ότι οι παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανικής περιλαμβάνουν μόνο την αξία ενοικίασης ή αγοράς του λογισμικού. Για διάφορες τεχνικές εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Αριθμός Έκδοσης: ΕΚΕΤΑ ΙΜΕΤ ΕΜ Β 2013 9 Παραδοτέο ΙΜΕΤ Τίτλος Έργου: «Ολοκληρωμένο σύστημα για την ασφαλή μεταφορά μαθητών» Συγγραφέας: Δρ. Μαρία Μορφουλάκη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΑΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματική Πλατφόρμα. Παρουσίαση έργου

Επιχειρηματική Πλατφόρμα. Παρουσίαση έργου Επιχειρηματική Πλατφόρμα Παρουσίαση έργου Περιεχόμενα Περιγραφή Χρονοδιάγραμμα Λειτουργίες Σύμφωνα με Πίνακες Συμμόρφωσης Demo Σκοπός Διάδοση επιχειρηματικών ενεργειών Προώθηση επιχειρηματικών εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Κεντρική Υπηρεσία Καταλόγου Πανεπιστημίου Κρήτης

Κεντρική Υπηρεσία Καταλόγου Πανεπιστημίου Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Κεντρική Υπηρεσία Καταλόγου Πανεπιστημίου Κρήτης Κανονισμός Δημιουργίας και Διαχείρισης Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Τριμηνιαίο ενημερωτικό Η.R. Newsletter. 14o ΤΕΥΧΟΣ

Τριμηνιαίο ενημερωτικό Η.R. Newsletter. 14o ΤΕΥΧΟΣ Τριμηνιαίο ενημερωτικό Η.R. Newsletter 14o ΤΕΥΧΟΣ Πληροφορίες: Ευαγγελία Ίσαρη Evangelia.Isari@adecco.com 210 6930490 Αγαπητοί συνεργάτες, Το 14o τεύχος του HR Newsletter της Adecco είναι αφιερωμένο στην

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] Δημιουργήστε το δικό σας e-shop σε τρία απλά βήματα 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αναλυτικά, τα χαρακτηριστικά των νέων προγραμμάτων COSMOTE Business Mobile Cost Control Value είναι:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αναλυτικά, τα χαρακτηριστικά των νέων προγραμμάτων COSMOTE Business Mobile Cost Control Value είναι: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18-04-16 Ανακοινώνεται από 18 Απριλίου 2016, η εμπορική διάθεση των νέων Οικονομικών Επαγγελματικών Προγραμμάτων COSMOTE Business Value 20, 25, 30 και COSMOTE Business προς Όλους 25 & 30. Τα

Διαβάστε περισσότερα

COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet

COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet Ανακοινώνεται ότι από 22/04/2013 παύει η εμπορική των ακόλουθων Επαγγελματικών Οικονομικών Προγραμμάτων συμβολαίου: «Απεριόριστα με Internet 25,35,45,65,95,150», «με δωρεάν χρόνο ομιλίας 200, 500, 700,

Διαβάστε περισσότερα

prosfores-fylladia.gr

prosfores-fylladia.gr prosfores-fylladia.gr ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012 Σελίδα 1 Η διαφήμιση σας στο prosfores-fylladia.gr Θέλετε να παρουσιάσετε την ιστοσελίδα σας ή ένα νέο προϊόν στο διαδίκτυο για να προσεγγίσετε νέους πελάτες και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός καταγραφής διαδικτυακού project

Οδηγός καταγραφής διαδικτυακού project Οδηγός καταγραφής διαδικτυακού project Σε αυτό το έγγραφο θα βρείτε δομημένες σε ερωτηματολόγια & φόρμες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται η OXO WEB SERVICES για να σας προτείνει μια λύση που θα ταιριάζει

Διαβάστε περισσότερα

Σχετ.: Έρευνα Αγοράς- Πρόσκληση Κατάθεσης Εκτίμησης Κόστους για προς ανάθεση Υπηρεσίες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 28/05/2015

Σχετ.: Έρευνα Αγοράς- Πρόσκληση Κατάθεσης Εκτίμησης Κόστους για προς ανάθεση Υπηρεσίες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 28/05/2015 Σχετ.: Έρευνα Αγοράς- Πρόσκληση Κατάθεσης Εκτίμησης Κόστους για προς ανάθεση Υπηρεσίες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 28/05/2015 Η εταιρία ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., με την ιδιότητα του διακρατικού εταίρου 2 στα

Διαβάστε περισσότερα