Πλαίσιο προωθητικών ενεργειών

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πλαίσιο προωθητικών ενεργειών"

Transcript

1 Προς: Ιατρικό Σύλλογο ΡΑΜΑΣ Από: Προκοπίου Ανδριανή Υπόψη: Κου ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ηµεροµηνία: 03/04/2014 Τηλ.: Τηλ.: Θέµα: Προωθητικές ενέργειες για τα.eu domain Αξιότιµοι κύριοι, Σε συνέχεια της επικοινωνίας µας σχετικά µε τις προωθητικές ενέργειες για τα.eu domain, οι οποίες πραγµατοποιούνται στα πλαίσια της συνεργασίας µας µε το Μητρώο ονοµάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης [.eu domain name EURid], σας παραθέτουµε τα εξής: Πλαίσιο προωθητικών ενεργειών Η EURid (http://www.eurid.eu/el), θέλοντας να βρει νέα µέσα για τη διάδοση και χρήση των.eu ονοµάτων, χρηµατοδοτεί την κατοχύρωση και τη δηµιουργία νέων website µε κατάληξη.eu. Στα πλαίσια µιας µεγαλύτερης καµπάνιας που αποτελείται από video spots και αφίσες σε δηµόσιους χώρους, µέσα µεταφοράς και αεροδρόµια, µας έχει ζητηθεί να δούµε τις πιθανότητες σε πιο στοχευµένες κινήσεις σε επαγγελµατίες. Πιστεύουµε ότι είναι µια καλή ευκαιρία για τα µέλη σας να εκµεταλλευτούν τις παραπάνω ενέργειες. Αξίζει να αναφέρουµε πως µια οργανωµένη προωθητική καµπάνια για τα.eu ονόµατα έχει ήδη ξεκινήσει µέσω αφισών στο χώρο του αεροδροµίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και συγκεκριµένα για την εταιρία Ω ΩΝΗ και το dodoni.eu αποδεικνύοντας τη σηµαντικότητα των.eu domain. Παρακάτω ακολουθεί η πρόταση-προσφορά που έχει ήδη εγκριθεί από τη EURid προκειµένου να προσφερθεί στα µέλη σας. Περιγραφή πρότασης Η όλη προωθητική ενέργεια αφορά την ενεργοποίηση ενός πλήρους πακέτου web υπηρεσιών που θα παρέχεται δωρεάν προς τα µέλη σας για ένα έτος (από την ηµεροµηνία ενεργοποίησής του) µε τα παρακάτω χαρακτηριστικά: µια ετήσια κατοχύρωση.eu domain name, ένα ετήσιο πακέτο φιλοξενίας (webhosting) σε linux server µε χωρητικότητα 1GB, µηνιαία κίνηση δεδοµένων 100GB, πίνακα ελέγχου cpanel, απεριόριστους λογαριασµούς , στατιστικά επισκεψιµότητας, βάση δεδοµένων κτλ, δωρεάν εφαρµογές για κατασκευή website, e-shop, blog, forum κα., δωρεάν τηλεφωνική ή µέσω υποστήριξη. Το σύνολο των χαρακτηριστικών του προσφερόµενου πακέτου είναι τέτοιο ώστε να δύναται να φιλοξενήσει σχεδόν κάθε είδους website, από µία µικρή παρουσίαση µέχρι και ένα eshop. Πρόκειται για επαγγελµατικό πακέτο φιλοξενίας µε ετήσια τιµή τιµοκαταλόγου να διαµορφώνεται στα ευρώ (80 ευρω + φπα). :: Σελίδα 1 από 5 ::

2 Καθώς υπάρχει συγκεκριµένος προϋπολογισµός για την όλη προωθητική ενέργεια τόσο από πλευράς EURid όσο και από πλευράς IpHost αλλά και ένα συγκεκριµένο χρονοδιάγραµµα, καλό είναι οι ενεργοποιήσεις της υπηρεσίας να πραγµατοποιηθούν το ταχύτερο δυνατό. ( εν υπάρχουν χρονικοί περιορισµοί αλλά συστήνονται να έχουµε εµείς χρόνους ώστε να βλέπουµε αποτελέσµατα από την καµπάνια). ιευκρινήσεις: Σχετικά µε το πακέτο των δωρεάν υπηρεσιών σηµειώνουµε τις παρακάτω διευκρινήσεις: Το domain name και το webhosting που µπορούν να αποκτήσουν τα µέλη σας µέσω της καµπάνιάς µας είναι εντελώς δωρεάν και δεν υπάρχει καµιά δέσµευση. Το domain name µπορεί να χρησιµοποιηθεί από κάθε µέλος σας όπως αυτό επιθυµεί. (π.χ. µόνο για , για redirect προς ένα υφιστάµενο website, κλπ) Μετά το τέλος του δωρεάν έτους κάθε µέλος µπορεί, εφόσον επιθυµεί, να µεταφέρει το website του σε άλλη εταιρία χωρίς να έχει καµία υποχρέωση προς την IpHost. Η καµπάνια που περιγράφηκε ανωτέρω διενεργείται σε συνεργασία της EURid µε την IpHost και δεν τρέχει σε κανένα άλλο καταχωρητή.eu domain. Μαζί µε τη φιλοξενία υπάρχει πλήρης πινάκας έλεγχου για τη λειτουργία του webhosting. Μέσω αυτού τα µέλη σας µπορούν να δηµιουργήσουν website κάθε κατηγορίας, να ενεργοποιήσουν τα τους, να παίρνουν backup, να βλέπουν στατιστικά κινήσεων κλπ (αν επιθυµείτε µπορούµε να περιορίσουµε τη διαδικασία ώστε µε συγκεκριµένα εργαλεία τα µέλη σας να φτιάχνουν πανοµοιότυπες σελίδες βασισµένες σε ένα αρχικό πρότυπο πχ σταθερό υποσέλιδο µε link στο site σας) Όλες οι υπηρεσίες που αναφέρουµε είναι 100% ελληνικές και φιλοξενούνται σε ελληνικά datacenter. Μετά τη λήξη της καµπάνιας θα υπάρξει µια πρόσφορα στην ανανέωση για τα µέλη που επιθυµούν να διατηρήσουν την υπηρεσία και θα διαµορφωθεί σε 50% πάνω στον τρέχων τιµοκατάλογο. Επίσης ανάλογα µε την απήχηση που θα έχει στα µέλη σας µπορούµε να δούµε αρκετές διαφορετικές ενέργειες πχ µε κάποιο πάγιο κόστος να διατηρηθούν όλα τα website. Ενηµέρωση µελών ηµοσιοποίηση Ένα ουσιώδες µέρος της καµπάνιας είναι να ενηµερωθούν τα µέλη σας για τη συγκεκριµένη δυνατότητα που τους προσφέρετε. Η ενηµέρωσή τους µπορεί να γίνει µε ένα ή και µε περισσότερους από τους παρακάτω τρόπους: Αποστολή newsletter. ελτίο τύπου σε περιοδική έκδοσή σας που αποστέλλεται ταχυδροµικά στα µέλη σας. Ανακοίνωση σε διακεκριµένο σηµείο στο website σας. Αποστολή sms προς τα µέλη σας. Έντυπο υλικό (που θα διατεθεί από εµάς) στα γραφεία σας και συγκεκριµένα στο χώρο προσέλευσης των µελών σας. Οποιοσδήποτε άλλος εύκαιρος και αποτελεσµατικός τρόπος αποφασίσετε. :: Σελίδα 2 από 5 ::

3 Ιδέες προτάσεις υλοποίησης Συστήνεται για λόγους αµεσότητας στην κατοχύρωση του.eu domain το οποίο επιθυµεί το κάθε µέλος να ενεργοποιήσει να δηµιουργηθεί online διασύνδεση της σελίδας σας µε το σύστηµά µας. Η όλη διαδικασία θα πραγµατοποιηθεί σε συνεργασία του IT τµήµατός σας µε την εταιρία µας ώστε να εξασφαλιστεί απόλυτη διαφάνεια και να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέµβαση. Θα σας παραδοθεί ο απαραίτητος κώδικας, µε την εγκατάσταση του οποίου θα γίνει η online διασύνδεση µε τη βάση µας και ταυτόχρονα µε το µητρώο των.eu domain. Τα στοιχεία που θεωρούµε ότι χρειάζεται να συµπληρώνει το ενδιαφερόµενο µέλος είναι:.eu domain ΑΦΜ ή αριθµός µητρώου µέλους ένας ενεργός λογαριασµός , όπου θα αποσταλούν τα αυτόµατα που αφορούν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Γιατί.eu; Γιατί ένας επαγγελµατίας να επιλέξει ένα.eu domain; Γιατί το.eu βοηθά την επιχειρηµατική δραστηριότητα µε τους παρακάτω τρόπους: 1. Αύξηση προβολής Ένα.eu domain δείχνει στους υποψήφιους πελάτες ότι η επιχειρηµατική δραστηριότητα εκτείνεται σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με έναν ενιαίο website που απευθύνεται σε δυνητικούς πελάτες σε 28 χώρες, διευρύνεται εκθετικά η αγορά της επιχείρησης. 2. Μείωση κόστους Όταν επιλέγεται ένα domain.eu, η επιχείρησή κάτοχος του domain πρέπει έχει έδρα επιχειρηµατικής δραστηριότητας σε µία από τις Χώρες Μέλη της ΕΕ. Ωστόσο, το.eu προσφέρει µια διαδικτυακή παρουσία ανά τον κόσµο, χωρίς να χρειάζεται ένα ξεχωριστό website για κάθε χώρα. Η επέκταση σε νέες αγορές είναι ένα σηµαντικό βήµα, αλλά η παρουσία της επιχείρησης σε κάθε αγορά της ΕΕ σηµαίνει ότι µπορεί να επεκταθείτε µε τους δικούς της ρυθµούς και να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες της όταν ο χρόνος είναι κατάλληλος για εκείνη. Η φιλοδοξία κάθε ευρωπαϊκής επιχείρησης αποκτάει πλέον το domain που την χαρακτηρίζει. Σύντοµα µια οργανωµένη προωθητική καµπάνια για τα.eu ονόµατα θα πραγµατοποιηθεί µέσω αφισών στο χώρο του αεροδροµίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου θα παρουσιάζονται γνωστές ελληνικές εταιρίες που έχουν εµπιστευτεί το.eu domain για τη διαδικτυακή τους παρουσία ανά τον κόσµο. 3. Σηµατοδότηση αξιοπιστίας Ένας δικτυακός τόπος.eu δηλώνει στους πελάτες της επιχείρησης ότι είστε ένα νοµικό πρόσωπο στην ΕΕ και υπάγεται, ως εκ τούτου, στους νόµους και τα συναλλακτικά πρότυπα της ΕΕ. Το γεγονός ότι µόνο οι επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί στην ΕΕ δικαιούνται domain.eu σηµαίνει ότι όλοι βλέπουν ξεκάθαρα τις εµπορικές πιστοποιήσεις της επιχείρησης. :: Σελίδα 3 από 5 ::

4 4. Ραγδαία εξάπλωση Τα.eu domain υφίστανται στην αγορά από τις 7 εκεµβρίου Και όµως βρίσκονται ήδη µέσα στις πρώτες 10 καταλήξεις του κόσµου µε ήδη περισσότερα από 3,7 εκ. κατοχυρώσεις. Κάθε επιχείρηση πρέπει να αποκτήσει το µερίδιο που δικαιούται σε αυτή τη µεγάλη αγορά. Στην παρακάτω σελίδα περιγράφεται περιληπτικά το ιστορικό ίδρυσης και λειτουργίας της EURid και το πλάνο κατοχυρώσεων των.eu domain Λίγα λόγια για την IpHost (www.iphost.gr) H IpHost ξεκίνησε να λειτουργεί το Η αγάπη και οι γνώσεις για το χώρο των νέων τεχνολογιών και το όνειρο να γίνει γνωστό το όνοµά της για την ποιότητα των παρεχόµενων υπηρεσιών ήταν τα βασικά, αρχικά εφόδια. Με προσήλωση στις ανάγκες των πελατών της προσφέρει πάντα την ιδανική λύση, κάνοντας χρήση τεχνολογιών αιχµής και αξιοποιώντας εξολοκλήρου την τεχνογνωσία στο χώρο των υπηρεσιών πληροφορικής. Πλέον έχει εξειδικευτεί σε υπηρεσίες DataCenter. Είναι µια 100% ελληνική εταιρία, καθώς όλος ο εξοπλισµός της είναι εγκατεστηµένος στην Ελλάδα και όχι κάπου στη Γερµανία ή την Αµερική, αλλά και η υποστήριξη των πελατών της παρέχεται εξολοκλήρου από τους ίδιους και όχι από κάποια τρίτη εταιρία του εξωτερικού. Λίγα λόγια για την EURid (www.eurid.eu) Η EURid, το Ευρωπαϊκό Μητρώο για Ονόµατα Χώρου στο ιαδίκτυο, διαχειρίζεται τα domain.eu, στο πλαίσιο σχετικής σύµβασης µε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σύµφωνα µε τους όρους που προβλέπουν οι κανονισµοί της ΕΕ. Η EURid συστάθηκε σύµφωνα µε το Βελγικό δίκαιο ως ιδιωτικός, µη κερδοσκοπικός οργανισµός στις 8 Απριλίου To 2005 η IpHost ενόψει της εκκίνησης λειτουργίας της EURid, του νέου µητρώου κατοχυρώσεων µε κατάληξη.eu, απέκτησε την άδεια λειτουργίας ως ο πρώτος Έλληνας καταχωρητής. Η έναρξη των κατοχυρώσεων σηµείωσε ιδιαίτερη επιτυχία καθώς η IpHost µερίµνησε να επικοινωνήσει το γεγονός µε τη συµµετοχή της στην έκθεση Infosystem στη Θεσσαλονίκη αλλά και µε επαφές µε δηµόσιους φορείς, επιµελητήρια κ.α. Πλέον, βρίσκεται στις τρεις πρώτες θέσεις στην Ελληνική κατάταξη και στις πρώτες εκατό παγκοσµίως. Η EURid είναι ένας εξωστρεφής οργανισµός. Εκπρόσωποί της παρευρίσκονται σε εκθέσεις και εκδηλώσεις που πραγµατοποιούνται ανά την Ευρώπη. :: Σελίδα 4 από 5 ::

5 Μπορούµε βέβαια να διοργανώσουµε µια παρουσίαση-ηµερίδα για το θέµα της προώθησης των.eu ώστε να παρευρεθούν στην Ελλάδα ο Regional Manager Νότιας Ευρώπης της EURid κ. Κωνσταντίνο Χατζηστάµου και ο Manager Εξωτερικών Σχέσεων της EURid κ. Giovanni Seppia. Επίλογος Σκοπός µας είναι η διαδικασία για τη δηµιουργία του webhosting να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή, ώστε µε πολύ λίγο χρόνο να µπορέσει κάθε µέλος να δηµιουργήσει την σελίδα του. Σε αυτό το στόχο, έχουµε δηµιουργήσει έτοιµες διαδικασίες για την κατοχύρωση, την ενεργοποίηση και τη διαχείριση των domain name και των webhosting. Επίσης έχουµε επιλέξει έναν από τους ευκολότερους τρόπους δηµιουργίας website χωρίς να χρειάζεται καµιά απολύτως γνώση web design από τους χρήστες. Θα χαρούµε πολύ να συνεργαστούµε και να δώσουµε πραγµατικά ουσιώδεις υπηρεσίες στα µέλη σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε µαζί µου για τυχόν διευκρινήσεις ή οποιοδήποτε άλλο θέµα. Με εκτίµηση, Προκοπίου Ανδριανή IpHost Team :: Σελίδα 5 από 5 ::

Προσφορά για τη σχεδίαση και ανάπτυξη ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικού καταστήματος, για την εταιρεία [ΕΤΑΙΡΕΙΑ]

Προσφορά για τη σχεδίαση και ανάπτυξη ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικού καταστήματος, για την εταιρεία [ΕΤΑΙΡΕΙΑ] Προς:- Υπόψη:- Κοινοποίηση:- - Θέμα:- Συνημμένα:- Αξιότιμε κ. [CONTACT], [ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ] Τ: [ΤΗΛ.], F: [ΦΑΞ], E: [EMAIL] [CONTACT] Θεσσαλονίκη, [DATE]. Αναγνωριστικό προσφοράς: [QUOTE_ID] Προσφορά για τη σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυση ηλεκτρονικής επιχείρησης

Ίδρυση ηλεκτρονικής επιχείρησης «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΚΕ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) 2007-2013, Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Διαβάστε περισσότερα

easypay.gr Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίας Έκδοση 6.0 Σεπτέμβριος 2012

easypay.gr Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίας Έκδοση 6.0 Σεπτέμβριος 2012 easypay.gr Εγχειρίδιο Χρήσης Υπηρεσίας Έκδοση 6.0 Σεπτέμβριος 2012 Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Τραπεζικής, Τράπεζα Πειραιώς 182838 (με χρέωση αστικής κλήσης), 210 3288000 (από το κινητό ή το εξωτερικό), support@easypay.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Αξιολόγηση Websites Συστημάτων Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΤΕΥΧΟΣ Γ Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο «Ολοκληρωμένη Εφαρμογή Ενημέρωσης Αγροτών Πολιτών και Προώθησης των Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου» Αναθέτουσα Αρχή: Περιφέρεια Ηπείρου Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Έργο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΠΕ-DIRECTORY ΚΛΑΔΟΥ ΤΠΕ»

Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Έργο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΠΕ-DIRECTORY ΚΛΑΔΟΥ ΤΠΕ» Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Έργο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΠΕ-DIRECTORY Κωδ. ΟΠΣ: Προϋπολογισμός: (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) Ημερομηνία Διενέργειας: 3.546.180,00 ΗΗ-ΜΜ-200Ε

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνιακός Οδηγός για την Πληροφόρηση και τη Δημοσιότητα των ΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 5

Επικοινωνιακός Οδηγός για την Πληροφόρηση και τη Δημοσιότητα των ΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 5 Περιεχόμενα Σελ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι - ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2007-2013: ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ 7 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ - ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο ελτίο 2002 Μάιος 2003

Ετήσιο ελτίο 2002 Μάιος 2003 ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.B.E. Ετήσιο ελτίο 2002 Μάιος 2003 τηλεφωνία computers ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ είδη γραφείου home cinema INTERNET BUSINESS TO BUSINESS δώρα ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ SERVICE ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS

Διαβάστε περισσότερα

Masterfour. Η δική σου Επιχείρηση για την δική σου Οικονομική Ελευθερία.

Masterfour. Η δική σου Επιχείρηση για την δική σου Οικονομική Ελευθερία. Η δική σου Επιχείρηση για την δική σου Οικονομική Ελευθερία. 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 3 4 8 15 3 Αγαπητοί Φίλοι, Κατά κοινή ομολογία οι καιροί που διανύουμε

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Ανάθεσης: Ανοικτός Διαγωνισμός με κριτήριο την οικονομικά συμφερότερη προσφορά. Κωδ. ΟΠΣ: 327639

Διαδικασία Ανάθεσης: Ανοικτός Διαγωνισμός με κριτήριο την οικονομικά συμφερότερη προσφορά. Κωδ. ΟΠΣ: 327639 Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Καινοτόμο σύστημα πληροφόρησης οδηγών για έκτακτα συμβάντα κίνησης και ελεύθερες θέσεις στάθμευσης στο Δήμο Νέστου Αναθέτουσα Αρχή: Δήμος Νέστου Διαδικασία Ανάθεσης: Ανοικτός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle (Έκδοση Moodle 1.9.5) Σουλτάνα Κάργα, Msc. Κατερίνα Κατσάνα, Msc. Φωτεινή Τρίμμη, Msc Άδεια Χρήσης: Creative Commons Το υλικό διατίθεται υπό την άδεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FORTHnet ΚΑΙ OTEnet ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ: ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΡΚΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ : «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,

Α.Τ.Ε.Ι ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ : «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ : «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ» Επόπτης καθηγητής: Σπυρίδων

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Στα πλαίσια του έργου ανάπτυξης κόμβου ηλεκτρονικού εμπορίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (Internet Banking) ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )»

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site

Διαβάστε περισσότερα

1.1 Προτάσεις προς τις Επιχειρήσεις

1.1 Προτάσεις προς τις Επιχειρήσεις 1.1 Προτάσεις προς τις Επιχειρήσεις Κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών της, να αυξήσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων της και κατά συνέπεια να επιτύχει

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνιακός Οδηγός για την πληροφόρηση και τη δημοσιότητα

Επικοινωνιακός Οδηγός για την πληροφόρηση και τη δημοσιότητα Επικοινωνιακός Οδηγός για την πληροφόρηση και τη δημοσιότητα των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013 Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» Πληροφορίες: Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικό Εγχειρίδιο («Οδηγός Εφαρμογής») για τη λειτουργία και τη διαχείριση των «Κυψελών Επιχειρηματικότητας»

Αναλυτικό Εγχειρίδιο («Οδηγός Εφαρμογής») για τη λειτουργία και τη διαχείριση των «Κυψελών Επιχειρηματικότητας» Αναλυτικό Εγχειρίδιο («Οδηγός Εφαρμογής») για τη λειτουργία και τη διαχείριση των «Κυψελών Επιχειρηματικότητας» Επικαιροποιημένη Έκδοση μετά τη λήξη της Πιλοτικής Φάσης Επωνυμία: ENVIROMETRICS ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή

O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή (2 η Έκδοση) Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών o Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή Ιούλιος 2009 Περιεχόμενα \ Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ) Αναθέτουσα Αρχή: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉ Α.Ε. ΟΤΑ Προϋπολογισμός: 61.500 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Mentoring AE ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2005 Το παρόν αποτελεί µέρος του υποέργου «Μελέτες ζήτησης και ανάπτυξης Ευρυζωνικών Υπηρεσιών στο Νοµό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ελληνική ηµοκρατία Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας Με τη συγχρηµατοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON NET Ανώνυµη Βιοτεχνική και Εµπορική Εταιρία Πληροφορικής, Εκπαίδευσης και Προϊόντων Υψηλής Τεχνολογίας.Τ. EPSILON NET ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αναθέτουσα Αρχή: ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Προϋπολογισμός: 61.500 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) Διάρκεια: 3 μήνες Διαδικασία Ανάθεσης:

Διαβάστε περισσότερα

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται 1 Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται Επιχειρήσεις με περισσότερα από ένα σημεία παρουσίας (καταστήματα, γραφεία) πολύ συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης IBSHOP

Εγχειρίδιο Χρήσης IBSHOP Εγχειρίδιο Χρήσης IBSHOP : 210 88 12 784, : 210 88 33 852, : info@ibhellas.gr, Url: www.ibhellas.gr Page 1 Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 4 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ) Αναθέτουσα Αρχή: ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ Προϋπολογισμός: 61.500 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) Διάρκεια: 3 μήνες Διαδικασία Ανάθεσης:

Διαβάστε περισσότερα