ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΚAΤΙ ΠΟΥ ΛEΜΕ. EIΝΑΙ ΚAΤΙ ΠΟΥ ΚAΝΟΥΜΕ ΚAΘΕ ΜEΡΑ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΚAΤΙ ΠΟΥ ΛEΜΕ. EIΝΑΙ ΚAΤΙ ΠΟΥ ΚAΝΟΥΜΕ ΚAΘΕ ΜEΡΑ."

Transcript

1

2 ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΚAΤΙ ΠΟΥ ΛEΜΕ. EIΝΑΙ ΚAΤΙ ΠΟΥ ΚAΝΟΥΜΕ ΚAΘΕ ΜEΡΑ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ Συνεργαζόμαστε με 400 Έλληνες προμηθευτές και επιλέγουμε ό,τι καλύτερο έχουν να μας προσφέρουν σε γη και θάλασσα. 96% των κρεάτων μας είναι από Έλληνες προμηθευτές και παραλαμβάνουμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά όχι κάποιες μέρες, αλλά κάθε πρωί. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ Επιλέγουμε με πολύ αυστηρά κριτήρια ποια προϊόντα βάζουμε στα καταστήματά μας. Εκμεταλλευόμαστε τη διαπραγματευτική δύναμη ενός μεγάλου δικτύου, όπως είμαστε εμείς, για να πετυχαίνουμε καλύτερες τιμές. Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία στην οργάνωση των καταστημάτων, κάτι που μας επιτρέπει να λειτουργούμε γρηγορότερα και ευκολότερα για εμάς, άρα και πιο οικονομικά για εσάς. ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Επενδύουμε κάθε χρόνο πάνω από σε περισσότερους από ελέγχους ποιότητας. Και για να είμαστε απόλυτα σίγουροι, συνεργαζόμαστε με την AGROLAB RDS, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ελληνικά εργαστήρια ολοκληρωμένων και συμβουλευτικών λύσεων και προχωράμε σε επιπλέον συστηματικό έλεγχο υγιεινής και ασφάλειας. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.

3 ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΣΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ LIDL Γιατί κανένας άλλος δεν συνεργάζεται με πάνω από 400 Έλληνες προμηθευτές για να μπορεί να προσφέρει τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα πιο ζουμερά κρεατικά, τα πιο αγνά γαλακτοκομικά και τα πιο λαχταριστά ψάρια. Χάρτης Ελλήνων προμηθευτών της LIDL Hellas Γιατί κανένας άλλος δεν διαλέγει με τόση φροντίδα και προσοχή ό,τι καλύτερο παράγει αυτός ο τόπος. Γιατί κανένας άλλος δεν είναι τόσο σίγουρος ότι μπορεί να προσφέρει πραγματική φρεσκάδα σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

4 ΔΕΝ EΧΕΙ ΑΥΤA ΤΑ ΦΡEΣΚΑ ΦΡΟYΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚA Στα LIDL μπορείς να βρεις τις καλύτερες ποικιλίες φρούτων και λαχανικών και την ίδια στιγμή μπορείς να είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για τα πιο φρέσκα. ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ! Γιατί πρώτα απ όλα έχουμε επιλέξει τους πιο αξιόπιστους παραγωγούς και διατηρούμε μαζί τους τις καλύτερες σχέσεις εμπιστοσύνης και δίκαιης συνεργασίας. 80% του κύκλου εργασιών των φρέσκων φρούτων και λαχανικών προέρχεται από 86 Έλληνες προμηθευτές. Από αυτούς τους συνεργάτες μας παραλαμβάνουμε φρούτα και λαχανικά κάθε μέρα. Όχι κάποιες μέρες της εβδομάδας αλλά κάθε πρωί! Όπως κανείς άλλος. Αφού μόνο έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι τα προϊόντα μας διατηρούν και τη γεύση τους, αλλά και τη θρεπτική τους αξία! Οι παραγγελίες των ποσοτήτων γίνονται με ορθολογικό τρόπο και ανταποκρίνονται στην καθημερινή απορρόφησή τους μέσω της κατανάλωσης, διατηρώντας έναν ημερήσιο κύκλο ζωής των προϊόντων στο κατάστημα. Όταν τα φρούτα και λαχανικά φτάσουν στα καταστήματά μας, έχουμε κι εκεί το δικό μας μοναδικό τρόπο για να τα διατηρούμε φρέσκα. Σε κάθε LIDL έχουμε τον Υπεύθυνο Φρεσκάδας που πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους ώστε κάθε φρούτο ή λαχανικό να πληροί τις υψηλές προδιαγραφές μας. 80% ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΑΒΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

5 ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΤOΣΟ ΣIΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚA ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ Σε κάθε ψυγείο LIDL κάθε μέρα βρίσκεις μία μεγάλη ποικιλία από θρεπτικά και γευστικά γαλακτομικά, που ανταποκρίνονται όχι μόνο στη γεύση που ψάχνεις, αλλά και στην ποιότητα που θέλεις για σένα και την οικογένειά σου. Από το πρώτο στάδιο μέχρι το τελευταίο. Από τη φάρμα μέχρι τη συσκευασία των προϊόντων. Μαζί με τους συνεργάτες μας υιοθετούμε κάθε σύγχρονο τρόπο παραγωγής που προσφέρει το κάτι παραπάνω στην ποιότητα των γαλακτομικών μας και διενεργούμε καθημερινά τους πιο αυστηρούς ελέγχους. Οι έλεγχοι συνεχίζονται ακόμα και στα ψυγεία των καταστημάτων μας. Διατηρούμε την παράδοση και τις τεχνικές της δοκιμάζοντας παράλληλα σύγχρονες μεθόδους παραγωγής που διασφαλίζουν στο μέγιστο βαθμό όλους τους κανόνες υγιεινής και ποιότητας. Κρατάμε τη θερμοκρασία πάντα σταθερή και τοποθετούμε τα προϊόντα με τόσο προσοχή και με τέτοιο τρόπο που συντηρούνται άψογα, από την παραγωγή, τη μεταφορά, την παραλαβή και την τοποθέτηση στο ράφι. Τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά μας προέρχονται από 21 Έλληνες προμηθευτές που προμηθεύονται γάλα από τουλάχιστον μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Γιατί η συντήρηση κάθε προϊόντος σε συγκεκριμένη θερμοκρασία είναι προτεραιότητα και αυστηρός κανόνας μας. Την επόμενη φορά που θα διαλέξεις γνήσια ελληνικά προϊόντα όπως ένα φρέσκο γάλα, μια αυθεντική παραδοσιακή φέτα, ένα λευκό τυρί γεμάτο γεύση ή ένα αγνό γιαούρτι, θα ξέρεις γιατί κανείς άλλος δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτήν την ποιότητα.

6 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ Σε συνεργασία με τους προμηθευτές μας, συμβουλευόμαστε καθημερινά κτηνιάτρους και γεωπόνους, εξασφαλίζοντας την ορθολογική ανάπτυξη των ζώων με εφαρμογή καθορισμένης, 100% φυτικής διατροφής για τα ελληνικά κοτόπουλα, πιστοποιημένης από τον Agrocert. ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΑΤΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ AGROLAB. 96% ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ. Όταν επιλέγεις μια συσκευασία κρέατος από το Kρεοπωλείο ενός καταστήματος LIDL είσαι απόλυτα σίγουρος για δύο πράγματα. Για την ποιότητά του και για τη γεύση που θα απολαύσεις εσύ και η παρέα σου. Γιατί στο δικό μας Kρεοπωλείο κανένα από τα προϊόντα δεν μπαίνει τυχαία. Πριν απ όλα, επιλέγουμε προσεκτικά τους παραγωγούς και η συνεργασία μας ξεκινά μόνο αφού περάσουν την αυστηρή προεπιλογή και συνεχή αξιολόγησή μας. Ενδεικτικά, για τα προϊόντα κοτόπουλου, συνεργαζόμαστε με τους 2 μεγαλύτερους προμηθευτές στην Ελλάδα, τις εταιρίες ΜΙΜΙΚΟΣ και ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ. Eμπλουτίζουμε συνεχώς την ποικιλία μας με καινοτόμα προϊόντα όπως άπαχος κιμάς, κιμάς από κοτόπουλο, κουνέλι κ.λπ. Ακόμα και μετά την επιλογή των παραγωγών, οι έλεγχοι ποιότητας συνεχίζονται καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής των προϊόντων μέχρι τα ψυγεία μας. Τα προϊόντα μας παρακολουθούνται επίσης μέσω ενός συστήματος ιχνηλασιμότητας που ενισχύει κι άλλο την ασφάλεια.

7 ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ AGROLAB Υπάρχει μια γωνιά στα LIDL που μυρίζει φρεσκάδα και σε ταξιδεύει στη θάλασσα. Μια γωνιά γεμάτη από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, που προσφέρουν Περιοχές στο τραπέζι σου όλη τη νοστιμιά εξαλίευσης αλλά και όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχουν να δώσουν! B. & Ν. ΕΥΒΟΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣA ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Κι αυτό γιατί για να φτάσουν αυτά τα προϊόντα στα δικά μας ψυγεία προηγούνται πολλοί έλεγχοι και πολλές διαδικασίες που εξασφαλίζουν την ποιότητά τους σε όλα τα στάδια. Οι έλεγχοι ιχνηλασιμότητας μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε με κάθε λεπτομέρεια όλη τη διαδρομή του προϊόντος, από τον παράγωγο μέχρι τα καταστήματά μας. Η φρέσκια ελληνική τσιπούρα μας και το λαβράκι απέσπασαν το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης από το Ιnternational Taste & Quality Institute. Στη γωνιά του Iχθυοπωλείου μας θα βρεις αυτά τα διαλεγμένα ψάρια και ψαρικά, καθαρισμένα και έτοιμα για ψήσιμο, σε συσκευασίες που πρώτα απ όλα διατηρούν αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά και αναγράφουν και όλες τις πληροφορίες που θέλεις να ξέρεις γι αυτά, όπως προέλευση ημερομηνία συσκευασίας, κ.λπ.

8 ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΦΡΕΣΚΟΨΗΜΕΝΩΝ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ Στον φούρνο ενός καταστήματος LIDL δεν βρίσκεις μόνο μια μεγάλη ποικιλία φρεσκοψημένων αρτοσκευασμάτων. Βρίσκεις ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη μέρα σου όπως κανείς άλλος! Είτε πρόκειται για μια πεντανόστιμη τυρόπιτα, είτε για ένα ψωμί ολικής άλεσης του Φούρνου μας, η διαδικασία που ακολουθούμε είναι ίδια και εξασφαλίζει για σένα την καλύτερη ποιότητα. Πρώτα απ όλα επιλέγουμε τους καλύτερους παραγωγούς και αυθεντικές συνταγές αρτοσκευασμάτων. Φροντίζουμε ώστε όλα τα ψωμιά και τα αρτοσκευάσματα να παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και να επιλέγονται μόνο αν τηρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας. Αφού σιγουρευτούμε για την ποιότητα της πρώτης ύλης που παραλαμβάνουμε από τους συνεργάτες μας, αναλαμβάνουμε εμείς! Ψωμί σίτου, ολικής άλεσης, χωριάτικο, αλλά και πίτες και κρουασάν που σπάνε τη μύτη με τα αρώματά τους, τα βρίσκεις ζεστά και φρεσκοψημένα κάθε μέρα, όλη τη μέρα στον φημισμένο Φούρνο μας! ΔΕΝ EΧΕΙ ΤEΤΟΙΑ ΦΡΕΣΚΟΨΗΜEΝΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ ΣΕ 181 ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΑ

9 3.388 ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΆ ΣΤΗ ΔΙΑΣΦΆΛΙΣΗ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΟΠΩΣ Καθημερινός μας στόχος είναι να σου προσφέρουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα. Και για να το πετύχουμε, ξέρουμε ότι από τη στιγμή που διαλέγουμε τους προμηθευτές, μέχρι τη στιγμή που σε υποδεχόμαστε σε ένα κατάστημα, πρέπει να λειτουργούμε όπως κανείς άλλος. Αυτή η καθημερινή μας προσπάθεια επιβραβεύεται με διεθνή βραβεία και πιστοποιήσεις κάθε χρόνο, κάτι που μας δίνει τη δύναμη και τον ενθουσιασμό να συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε, να συνεχίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι.

10 ΣΥΝΕΧΉΣ ΈΡΕΥΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΊΑ Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Γι αυτό και κάθε μέρα αναζητούμε νέους συνεργάτες, συμβουλευόμαστε ειδικούς και επιστήμονες που μας βοηθούν να κάνουμε τα προϊόντα μας καλύτερα. AGROLAB Συνεργαζόμαστε με την AGROLAB RDS, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ελληνικά εργαστήρια ολοκληρωμένων και συμβουλευτικών λύσεων στη βιομηχανία των τροφίμων, και προχωράμε σε επιπλέον συστηματικό έλεγχο υγιεινής και ασφάλειας. ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ Εκτός από τους ελέγχους ποιότητας που διενεργούν οι προμηθευτές μας, συνεργαζόμαστε με το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας (Ε.Γ.Ε.Κ.) του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου. Αυτό πιστοποιεί αποκλειστικά για τα LIDL ότι το ελληνικό ελαιόλαδο που προορίζεται για τα ράφια μας είναι εξαιρετικό παρθένο. MSC Στα πλαίσια της Εταιρικής Υπευθυνότητάς μας έχουμε δεσμευτεί για τη συμβολή μας στη συνεχή βελτίωση των πρακτικών αλιείας. UTZ Πιστοί στις αρχές μας, συμμετέχουμε στο πρόγραμμα πιστοποίησης UTZ και Δίκαιου Εμπορίου Κακάο για την σοκολάτα μας, τη Fin-Carré. ΒΡΑΒΕΊΑ ΑΝΏΤΕΡΗΣ ΓΕΎΣΗΣ Το φρέσκο ελληνικό λαβράκι που μπορείς να βρεις στο Ιχθυοπωλείο μας, βραβεύτηκε με 2 αστέρια, ενώ η τσιπούρα μας με 3 αστέρια! Το «itqi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στη γεύση η οποία δίνεται από ειδικούς, βραβευμένους σεφ και γευσιγνώστες.

11 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΞEΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚAΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜIΑ OΠΩΣ Είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων μας και κάθε μέρα κάνουμε το κάτι παραπάνω για να τη διασφαλίσουμε. Αυτό που θέλουμε όμως πιο πολύ από όλα είναι να βρούμε τον τρόπο να μπορείς να απολαμβάνεις αυτή την ποιότητα, στην τιμή που θέλεις. Και τα καταφέρνουμε τόσο καλά όσο κανείς άλλος!

12 ΣΚΕΦΤOΜΑΣΤΕ OΠΩΣ ΚΑΝEIΣ AΛΛΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤIΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕIΧΝΟΥΜΕ. 1 Μεγάλες παραγγελίες, μικρότερο κόστος Εκμεταλλευόμαστε τη διαπραγματευτική δύναμη που έχουμε με τόσα πολλά καταστήματα και εξασφαλίζουμε τις πιο συμφέρουσες τιμές για τις μεγάλες παραγγελίες μας. Συμφέρουσες τιμές για εμάς από τους προμηθευτές, σημαίνουν ακόμα πιο χαμηλές τιμές για εσένα. 2 Αυστηρή επιλογή προϊόντων Αντί να έχουμε δεκάδες παρόμοια προϊόντα στο ράφι και επιπλέον έξοδα για τη διαχείρισή τους, επιλέγουμε συνειδητά και με αυστηρά κριτήρια τα καλύτερα προϊόντα σε κάθε είδος και αναπτύσσουμε προϊόντα στο υπάρχον κενό της αγοράς, μειώνοντας τα έξοδα. Με αυτό τον τρόπο μειώνουμε το κόστος των αγορών σου ενώ ταυτόχρονα, είσαι σίγουρος για την ποιότητα και την ποικιλία που βρίσκεις στα καταστήματά μας. 3 Εξοικονόμηση στις μεταφορές Κανένα φορτηγό μας δεν εκτελεί δρομολόγιο προς κάποιο κατάστημά μας αν δεν είναι 100% γεμάτο κι αν δεν καλύπτει 100% τις ανάγκες του καταστήματος. Με αυτό τον απλό τρόπο καταφέρνουμε να κάνουμε οικονομία στα έξοδα μεταφορών, κάτι που σημαίνει ότι κάνεις κι εσύ οικονομία στα έξοδα για τις αγορές σου! Διαφορετική φιλοσοφία καταστημάτων 4Σκεφτόμαστε όπως κανείς άλλος και φροντίζουμε να το δείχνουμε. Γιατί με την απλή και απολύτως λειτουργική οργάνωση των καταστημάτων μας καταφέρνουμε να χαμηλώνουμε κι άλλο τις τιμές. Τα προϊόντα μας είναι σε χαρτοκιβώτια για να κάνουμε πιο γρήγορη και λειτουργική την τοποθέτησή τους. Και όσο πιο εύκολα τοποθετούνται τα προϊόντα από εμάς, τόσο πιο οικονομικά αγοράζονται από εσένα!

13

ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ

ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ Αυτό το συναίσθημα το ξέρετε πολύ καλά. Κάθε φορά που μπαίνετε σε ένα κατάστημα LIDL η μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού είναι το πιο θερμό και ιδιαίτερο καλωσόρισμα!

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡEΣΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚA ΠΡΟΪOΝΤΑ ΚAΘΕ ΜEΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠEΖΙ ΣΑΣ

ΦΡEΣΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚA ΠΡΟΪOΝΤΑ ΚAΘΕ ΜEΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠEΖΙ ΣΑΣ ΦΡEΣΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚA ΠΡΟΪOΝΤΑ ΚAΘΕ ΜEΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠEΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ Σ αυτόν τον τόπο θέλουμε να προσφέρουμε στην οικογένειά μας, ό,τι καλύτερο έχουμε και κάτι παραπάνω. Θέλουμε να μοιραζόμαστε με τους φίλους

Διαβάστε περισσότερα

Νοστιμιές του καλού καιρού...

Νοστιμιές του καλού καιρού... Νοστιμιές του καλού καιρού... ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2019 ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ classic Η μουστάρδα Classic από τις «οι Γουμένισσες», απογειώνει γευστικά ψητά κρέατα, λουκάνικα και κοτόπουλο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σάλτσες,

Διαβάστε περισσότερα

«YoguDiet 2%: το νέο γευστικό γιαούρτι της Longevity Diet που καίει το λίπος με φυσικό τρόπο!»,από την Κατερίνα Λάσπα και το keepup.gr!

«YoguDiet 2%: το νέο γευστικό γιαούρτι της Longevity Diet που καίει το λίπος με φυσικό τρόπο!»,από την Κατερίνα Λάσπα και το keepup.gr! «YoguDiet 2%: το νέο γευστικό γιαούρτι της Longevity Diet που καίει το λίπος με φυσικό τρόπο!»,από την Κατερίνα Λάσπα και το keepup.gr! Keep Up by Katerina Laspa Tο τέλειο σνακ για μετά το γυμναστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018

Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018 Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018 tel. 2102463925 sales@ergastiriocastello.gr www.ergastiriocastello.gr Αξιότιμες κυρίες & κύριοι, σας επισυνάπτουμε τον κατάλογο των προϊόντων μας καθώς και μια σύντομη παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Εκπαίδευση στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Εκπαίδευση στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤA ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ 4 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 Υ ΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ J 1 η Eβδομάδα 01/10 05/10 Ψαροκροκέτες με καρότο βρασμένο Είναι απαραίτητο το ψάρι να υπάρχει στο διαιτολόγιο των παιδιών! Προσφέρει τα απαραίτητα

Διαβάστε περισσότερα

H Elvida Foods πιστή στην παράδοση των καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει τη σειρά NOSTIMOST.

H Elvida Foods πιστή στην παράδοση των καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει τη σειρά NOSTIMOST. H Elvida Foods πιστή στην παράδοση των καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει τη σειρά NOSTIMOST. Πρόκειται για μια σειρά από έτοιμες και ολοκληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Tα ιδιαίτερα οφέλη το καλοκαίρι. Μεσογειακή διατροφή: Ο γευστικός θησαυρός του καλοκαιριού

Tα ιδιαίτερα οφέλη το καλοκαίρι. Μεσογειακή διατροφή: Ο γευστικός θησαυρός του καλοκαιριού Οι καλοκαιρινοί μήνες αποτελούν ιδανική περίοδο για την υιοθέτηση της αποκαλούμενης «μεσογειακής διατροφής». Η μεσογειακή διατροφή, η οποία πήρε το όνομά της από τον τρόπο διατροφής των λαών της Μεσογείου,

Διαβάστε περισσότερα

Τ:

Τ: DELIVERY MENU ψηmena στα καρβουνα Α ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ www.sefkal.gr Έκδοση 05, Ιανουάριος 2016 Λαχταριστές γεύσεις με γνήσια υλικά delivery Τ: 27210 81067 69 77 44 3210 1o Φαρών 133, Καλαμάτα 2o Ναυαρίνου 79,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 0812/2017

ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 0812/2017 ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 0812/2017 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ LOGISTICS για το Έργο «Εφαρμογή του Προγράμματος Σίτισης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Έγκριση προμήθειας τροφίμων για τους παιδικούς σταθμούς και τις λοιπές ανάγκες του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π.,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Σκοπός του συγκεκριμένου Σήματος είναι η πιστοποίηση των προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

HACCP ISO 9001 ISO ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

HACCP ISO 9001 ISO ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ HACCP ISO 9001 ISO 22000 ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 1 Η υγιεινή αποτελεί προϋπόθεση για προϊόντα καλής ποιότητας. 2 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΥΡΟΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 5 10 15 20 25 30 35 40 50 60

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικός & νόστιμος Με κρέας Εν Ελλάδι από τις φάρμες της Creta Farms

Ελληνικός & νόστιμος Με κρέας Εν Ελλάδι από τις φάρμες της Creta Farms Ελληνικός & νόστιμος Με κρέας Εν Ελλάδι από τις φάρμες της Creta Farms 03 επιτέλους γύρος εν ελλάδι! Οι Έλληνες καταναλωτές λατρεύουν την ψησταριά. Τους λείπει όμως το γευστικό, το ποιοτικό κρέας, με όνομα

Διαβάστε περισσότερα

Για να μεγαλώσεις, να παίξεις, να τρέξεις, να εργασθείς, ακόμη και να κοιμηθείς ο οργανισμός σου χρειάζεται ενέργεια.

Για να μεγαλώσεις, να παίξεις, να τρέξεις, να εργασθείς, ακόμη και να κοιμηθείς ο οργανισμός σου χρειάζεται ενέργεια. Για να μεγαλώσεις, να παίξεις, να τρέξεις, να εργασθείς, ακόμη και να κοιμηθείς ο οργανισμός σου χρειάζεται ενέργεια. Αλλα χρειαζεται ακόμη πολλά θρεπτικά συστατικά, τα οποία σχηματίζουν τους ιστούς του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Πόσα παιδιά συμμετέχουν στο Πρόγραμμα; Πόσα γεύματα έχουν διανεμηθεί; Ποια είναι η «ιστορία» του Προγράμματος;

Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Πόσα παιδιά συμμετέχουν στο Πρόγραμμα; Πόσα γεύματα έχουν διανεμηθεί; Ποια είναι η «ιστορία» του Προγράμματος; Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ Πόσα παιδιά συμμετέχουν στο Πρόγραμμα; Το Πρόγραμμα ΔΙΑ.ΤΡΟΦΗ απευθύνεται σε μαθητές δημοσίων σχολείων κοινωνικοοικονομικά ευπαθών περιοχών της χώρας, που πλήττονται περισσότερο από

Διαβάστε περισσότερα

Μενού 1 ης εβδομάδας. Δευτέρα. Διατροφική ανάλυση

Μενού 1 ης εβδομάδας. Δευτέρα. Διατροφική ανάλυση Μενού 1 ης εβδομάδας Δευτέρα Κυρίως πιάτο : κοτόπουλο (φιλέτο μπούτι, χωρίς πέτσα και κόκαλο) με πατάτες στο φούρνο : αγγούρι και ντομάτα Τυρί : φέτα 497 θερμίδες 28,5 γρ. 39 γρ. 2 4,45 γρ. 14,2 γρ. 3,28

Διαβάστε περισσότερα

Mάθημα:Oικιακή Οικονομία

Mάθημα:Oικιακή Οικονομία Mάθημα:Oικιακή Οικονομία Ώρα για δράση... ΟΜΑΔΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ Να συμπληρώσετε τα κενά στις παρακάτω προτάσεις: 1. Το...γάλα υπερέχει από όλα τα είδη γάλακτος. 2. Το... γάλα περιέχει κακάο,το οποίο εμποδίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Πληροφοριακά σας λέμε.. Η διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου έχει αλλάξει θεαματικά τις τελευταίες 3-4 δεκαετίες με αποτέλεσμα να εγκαταλειφτεί η παραδοσιακή Μεσογειακή

Διαβάστε περισσότερα

1-2 μερίδες/ημέρα για παιδιά από 1-8 ετών και 2-3 μερίδες/ημέρα για παιδιά από 9-18 ετών

1-2 μερίδες/ημέρα για παιδιά από 1-8 ετών και 2-3 μερίδες/ημέρα για παιδιά από 9-18 ετών Πριν ξεκινήσουμε να αναφέρουμε μία προς μία τις παρακάτω συστάσεις, να διευκρινίσουμε πως στόχο έχουν την επαρκή κάλυψη τόσο των θρεπτικών όσο και των θερμιδικών αναγκών των παιδιών που βρίσκονται σε ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΝΗΣΙΑ ΚΡΗΤΗ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΣΗ 1 Η... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η κουζίνα της Μακεδονίας αντανακλά την πολιτισμική και γαστρονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Τα κύρια θρεπτικά συστατικά που τροφοδοτούν καθημερινά τη Λιλιπούπολη, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, είναι το όραμα και η φαντασία. Με συνταγή την πίστη και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας Κριτοβουλίδου 15-17 Ρέθυμνο Τ.Κ 74100 Τ. 28310 51401 F. 2831030401 symfono_gram@nar.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟ ΣΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΦΛΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Επωνυμία επιχείρησης Αντικείμενο παραγωγής (προϊόντα διατροφής, αντικείμενα τέχνης, αντικείμενα οικιακής

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Καλοκαιρινό CAMP Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών. Φρέσκα Φρούτα. Μπανάνα, νεκταρίνια κ.α. Παστέλι. Μπάρες Δημητριακών

1 ο Καλοκαιρινό CAMP Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών. Φρέσκα Φρούτα. Μπανάνα, νεκταρίνια κ.α. Παστέλι. Μπάρες Δημητριακών Menu 16-Ιουνίου έως 4-Ιουλίου 2014 1 ο Καλοκαιρινό CAMP Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών Συσκευασμένο κοκτέιλ Φρούτων σε χυμό. Ροδάκινο, Αχλάδι, Σταφύλι, Ανανάς,Κεράσι, Παπάγια σε χυμό φρούτων.

Διαβάστε περισσότερα

Μεσογειακής Διατροφής

Μεσογειακής Διατροφής mini Οδηγός Μεσογειακής Διατροφής Γιατί Μεσογειακή Διατροφή; Η μεσογειακή διατροφή αναφέρεται στον τρόπο διατροφής των λαών που ζουν σε περιοχές που αναπτύσσονται γύρω από τη Μεσόγειο. Οι επιστημονικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων ISO 22.000:2005 πιστοποιημένο από την TÜV HELLAS.

Η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων ISO 22.000:2005 πιστοποιημένο από την TÜV HELLAS. από το 1966 Το Χθες Το πρώτο τυροκομείο της οικογένειας ιδρύθηκε το 1966, από τον παππού της οικογένειας Γρηγόρη στο χωριό Χύδηρα της Λέσβου. Το χωριό Χύδηρα είναι ένα μικρό σχετικά χωριό δυτικά του νησιού,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ : ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ Α.Μ. : 8622 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ : ΦΑΓΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ : ΕΡΜΟΥ 35 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Ε-ΜΑIL

ΟΝΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ : ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ Α.Μ. : 8622 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ : ΦΑΓΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ : ΕΡΜΟΥ 35 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Ε-ΜΑIL ΟΝΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ : ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ Α.Μ. : 8622 ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ : ΦΑΓΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ : ΕΡΜΟΥ 35 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Ε-ΜΑIL : olina 4@hotmail.com WEBSITE ADDRESS : http://www.fage.gr

Διαβάστε περισσότερα

Μενού Μεγάλης Εβδομάδας

Μενού Μεγάλης Εβδομάδας Μενού Μεγάλης Εβδομάδας Μ. Δευτέρα Κυρίως πιάτο : κοτόπουλο (φιλέτο μπούτι, χωρίς πέτσα και κόκαλο) με πατάτες στο φούρνο : αγγούρι και ντομάτα Τυρί : φέτα 497 θερμίδες 28,5 γρ. 39 γρ. 3 γρ. 23 γρ. 4,45

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ? Δρ. Λ. Κιοσές Γεν. Διευθυντής ΙΕΛΚΑ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2030

ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ? Δρ. Λ. Κιοσές Γεν. Διευθυντής ΙΕΛΚΑ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2030 ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ? Δρ. Λ. Κιοσές Γεν. Διευθυντής ΙΕΛΚΑ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2030 1 10.000 π.χ. 2.000 μ.χ. 2.030 μ.χ. 2 3 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ Φορέας διεξαγωγής Τύπος και μέθοδος Πληθυσμός ΙΕΛΚΑ Ποσοτική

Διαβάστε περισσότερα

*WWW.PANOSPLATRITIS.COM

*WWW.PANOSPLATRITIS.COM Πάνος Πλατρίτης Διαιτολόγος-Διατροφολόγος ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ! *WWW.PANOSPLATRITIS.COM 1 Πρωινό Όπως το αυτοκίνητο χρειάζεται καύσιμα για να ξεκινήσει έτσι και εμείς χρειαζόμαστε ένα καλό πρωινό

Διαβάστε περισσότερα

Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος

Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος 1 ο ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΚΛΑΔΟΙ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΛΙΕΙΑ - ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΔΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Β ΛΥΚΕΙΟΥ : ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των

Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των μεσογειακών χωρών που συμπεριλαμβάνονταν στη Μελέτη των

Διαβάστε περισσότερα

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Επιστήμης Διατροφής-Διαιτολογίας

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Επιστήμης Διατροφής-Διαιτολογίας Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Επιστήμης Διατροφής-Διαιτολογίας Πρακτική Άσκηση στη Βιομηχανία-Αναλυτική Έκθεση Πεπραγμένων «Sunday s Gastronomy Catering»-Αφοί Στενιώτη Ο.Ε Έδρα:Μαγνησίας 51 και

Διαβάστε περισσότερα

Πιο συγκεκριμένα, επιτρεπόμενα προς πώληση είδη στα σχολικά κυλικεία είναι: - Φρέσκα φρούτα-λαχανικά ανάλογα µε την εποχή (π.χ.

Πιο συγκεκριμένα, επιτρεπόμενα προς πώληση είδη στα σχολικά κυλικεία είναι: - Φρέσκα φρούτα-λαχανικά ανάλογα µε την εποχή (π.χ. Σε ισχύ τίθεται η νέα υπουργική απόφαση, η οποία αφορά, μεταξύ άλλων, τον καθορισμό των ειδών που διατίθενται στα κυλικεία των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Οι τροφές αυτές βρίσκονται στη βάση της διατροφικής πυραμίδας, είναι πλούσιες σε σύνθετους υδατάνθρακες, βιταμίνες της ομάδας Β, πρωτεΐνες,

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Οι τροφές αυτές βρίσκονται στη βάση της διατροφικής πυραμίδας, είναι πλούσιες σε σύνθετους υδατάνθρακες, βιταμίνες της ομάδας Β, πρωτεΐνες, ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Οι τροφές αυτές βρίσκονται στη βάση της διατροφικής πυραμίδας, είναι πλούσιες σε σύνθετους υδατάνθρακες, βιταμίνες της ομάδας Β, πρωτεΐνες, άπεπτες φυτικές ίνες, σίδηρο και άλλα

Διαβάστε περισσότερα

Ελαιόλαδο και Καταναλωτής

Ελαιόλαδο και Καταναλωτής Ελαιόλαδο και Καταναλωτής ΕΘΙΑΓΕ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ INTERNATIONAL OLIVE COUNCIL ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ PREFECTURE OF CHANIA Το ελαιόλαδο είναι ένας φυσικός χυμός που

Διαβάστε περισσότερα

BAKE OFF PRODUCT CATALOGUE 2019

BAKE OFF PRODUCT CATALOGUE 2019 BAKE OFF PRODUCT CATALOGUE 2019 BAKE OFF PRODUCT CATALOGUE 2019 5 8 13 14 15 16 18 20 21 22 25 26 28 36 Κουβέρ Μπαγκέτες Πανίνι Viennoise Μπριός Μπέργκερ Φοκάτσια Τζιαπάτες Καρβελάκια Κουλούρια Πίτσα -

Διαβάστε περισσότερα

g w w n lf o o d p l a.h d a.g

g w w n lf o o d p l a.h d a.g g w. or w w coo n lf o o d p l a et. ww w.efa d.o.eufic.org w ww w ww.h d a.g r rg Θυμάσαι πώς ήταν όταν μάθαινες ποδήλατο; Το πιο σημαντικό ήταν να μάθεις να κρατάς ισορροπία. Όταν κρατούσες ισορροπία,

Διαβάστε περισσότερα

Mikel Coffee Company Α.Ε.

Mikel Coffee Company Α.Ε. Mikel Coffee Company Α.Ε. Ποιοι είμαστε? Το όραμά μας Η πορεία μας Η φιλοσοφία μας Οι Αξίες μας Καταστήματα mikel - Το Concept μας Τα προϊόντα μας Διαδικασία παραγωγής Εξοπλισμός στα καταστήματα mikel

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

Διατροφή & Καλοκαιρινές διακοπές!

Διατροφή & Καλοκαιρινές διακοπές! Διατροφή & Καλοκαιρινές διακοπές! Έφτασε η εποχή που περιμέναμε με ανυπομονησία για να ξεκουραστούμε και να περάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην παραλία! Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε,

Διαβάστε περισσότερα

16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής. 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής. 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας Η διατροφή σημαντικός παράγοντας υγείας!! ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΛΗΡΟΝΟ ΜΙΚΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΘΥΓΕΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Ποιά είναι η

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΚΟΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΚΟΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Έρευνα σχετικά με τις θερμίδες και τα συντηρητικά τροφίμων ευρείας κατανάλωσης, την αναγραφή τους στις συσκευασίες καθώς και παρατηρήσεις και συμπεράσματα από την έρευνα. Αλεξάνδρα Κατωπόδη Θεοδώρα Μπούτση

Διαβάστε περισσότερα

χώρα εκτροφής Η Γαλλία διαθέτει 13 εκ. εκτάρια χορτολιβαδικές εκτάσεις, τις µεγαλύτερες στην Ευρώπη, που αποτελούν βάση διατροφής για τα βοοειδή.

χώρα εκτροφής Η Γαλλία διαθέτει 13 εκ. εκτάρια χορτολιβαδικές εκτάσεις, τις µεγαλύτερες στην Ευρώπη, που αποτελούν βάση διατροφής για τα βοοειδή. χώρα εκτροφής Η Γαλλία διαθέτει 13 εκ. εκτάρια χορτολιβαδικές εκτάσεις, τις µεγαλύτερες στην Ευρώπη, που αποτελούν βάση διατροφής για τα βοοειδή. Ο µεγάλος φυσικός αυτός πλούτος, σε συνδυασµό µε τη µεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Το Παγωτό -14 είναι Ready Business

Το Παγωτό -14 είναι Ready Business Το Παγωτό -14 είναι Ready Business Xρειαζόµαστε δίπλα µας συνεργάτες που θα µας στηρίζουν σε κάθε µας ανάγκη Μάριος Απέργης Συνιδιοκτήτης Παγωτό -14 Ο Μάριος, ο Γιάννης, η Κατερίνα και η Πασχαλιά Απέργη,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ν.Π.Δ.Δ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Α. ΤΡΟΦΙΜΑ 1. Ελαιόλαδο ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Θα πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΥΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ. Δευτ έρα Τρί τη Τετάρτη Πέμπτ η Παρασκευή

Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΥΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ. Δευτ έρα Τρί τη Τετάρτη Πέμπτ η Παρασκευή Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ J 1 η Eβδομάδα 30/10-03/11 Σούπα γιουβαρλάκια + σαλάτα μπρόκολο Ιδιαίτερα αγαπητή σούπα για τα παιδάκια, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά:

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακή Οικονομία Τάξη: Γ Γυμνασίου ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ. Θέμα: Ισοδύναμα Τροφών Τάξη: Γ Γυμνασίου Ημερομηνία: 04/03/08 Χρόνος: 40

Οικιακή Οικονομία Τάξη: Γ Γυμνασίου ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ. Θέμα: Ισοδύναμα Τροφών Τάξη: Γ Γυμνασίου Ημερομηνία: 04/03/08 Χρόνος: 40 ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Θέμα: Ισοδύναμα Τροφών Ημερομηνία: 04/03/08 Χρόνος: 40 Στόχοι: Οι μαθητές να: Να επεξηγούν τι είναι τα ισοδύναμα τροφών και να αποδέχονται οπτικά το μέγεθος της 1 μερίδας Είναι σε θέση

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικοί Πελάτες. Προσαρμόζοντας τα logistics στο On line grocery

Εταιρικοί Πελάτες. Προσαρμόζοντας τα logistics στο On line grocery Εταιρικοί Πελάτες Προσαρμόζοντας τα logistics στο On line grocery Η e-fresh.gr είναι ένα ηλεκτρονικό super market που παραδίδει την παραγγελία σας σε λίγες ώρες από την υποβολή της Τι δημιουργήσαμε; Ένα

Διαβάστε περισσότερα

Ορεκτικά 4,50 4,50 4,00 7,50 4,00 2,80 3,10 3,40 2,60 4,50 3,50 3,50 3,40 2,00 0,30 0,50. Στο Κυρ Αρίστο όλα είναι Αρίστης ποιότητας!

Ορεκτικά 4,50 4,50 4,00 7,50 4,00 2,80 3,10 3,40 2,60 4,50 3,50 3,50 3,40 2,00 0,30 0,50. Στο Κυρ Αρίστο όλα είναι Αρίστης ποιότητας! Ορεκτικά Παστουρμάς με πίτα, ντομάτα & μαϊντανό Παστουρμαλί χειροποίητο Σουτζούκι με πίτα, ντομάτα & μαϊντανό Σουτζούκι - Παστουρμάς με πίτα, ντομάτα & μαϊντανό Λουκάνικο μοσχαρίσιο χειροποίητο με χωριάτικο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Όσον αφορά τις πρώτες ύλες και τα τελικά προϊόντα του Προγράμματος, θα πρέπει να τηρούνται αυστηροί όροι και προϋποθέσεις για ζητήματα υγιεινής, ασφάλειας και ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤ Α ΓΑΛΑ ΝΤ ΠΡΟΪΟ. η φύση τα ζώα η εμπειρία τα προϊόντα. δικά μας. από το α ως το ω!

ΚΤ Α ΓΑΛΑ ΝΤ ΠΡΟΪΟ. η φύση τα ζώα η εμπειρία τα προϊόντα. δικά μας. από το α ως το ω! ΝΤ η φύση τα ζώα η εμπειρία τα προϊόντα δικά μας το α ως το ω! ΚΤ Α ΓΑΛΑ ΟΣ Η άγρια ομορφιά της περιοχής του Σουλίου, η αγάπη μας για τα ζώα και τη γαλακτοκομική δημιούργησαν για εσάς τα προϊόντα γάλακτος

Διαβάστε περισσότερα

Μια βραδιά στο Σταφύλι, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Μια βραδιά στο Σταφύλι, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης Μια βραδιά στο Σταφύλι, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης Ξέρεις πως η Θεσσαλονική είναι η πόλη του φαγητού. Δεν χρειάζεται να στο επιβεβαιώσω ούτε εγώ ούτε κανείς. Φαγητό καλό, μαζί με λίγο κρασάκι, καλή παρέα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόληψη. Ψωνίζοντας με ασφάλεια. αγοράζω τελευταία τα προϊόντα ψυγείου και τα κατεψυγμένα, προσέχω τις αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξης

Πρόληψη. Ψωνίζοντας με ασφάλεια. αγοράζω τελευταία τα προϊόντα ψυγείου και τα κατεψυγμένα, προσέχω τις αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξης Πρόληψη 1 Πρόληψη Ψωνίζοντας με ασφάλεια αγοράζω τελευταία τα προϊόντα ψυγείου και τα κατεψυγμένα, προσέχω τις αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξης προσέχω τις συσκευασίες να μην χτυπηθούν ή καταστραφούν Δεν

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ Ε Ν Δ Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Σ Π Ρ Ο Ϋ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ Ε Ν Δ Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Σ Π Ρ Ο Ϋ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πληρ.: Μαρμαριτσάκη Μαρία Δ/νση: Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης,

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανία μπισκότων. Εργασία στο μάθημα της τεχνολογίας Διαμαντοπούλου Μαρία Ιωάννου Βασιλική- Νεκταρία Ιωάννου Μαρία-Φανουρία σχολικό έτος

Βιομηχανία μπισκότων. Εργασία στο μάθημα της τεχνολογίας Διαμαντοπούλου Μαρία Ιωάννου Βασιλική- Νεκταρία Ιωάννου Μαρία-Φανουρία σχολικό έτος Βιομηχανία μπισκότων Εργασία στο μάθημα της τεχνολογίας Διαμαντοπούλου Μαρία Ιωάννου Βασιλική- Νεκταρία Ιωάννου Μαρία-Φανουρία σχολικό έτος 2017-18 Μπισκότο Το μπισκότο είναι γλύκισμα από ζύμη διαμορφωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Επένδυση στην ελληνική αγροτική ανάπτυξη & στην καινοτομία, η προστιθέμενη αξία για τον καταναλωτή και το λιανεμπόριο

Επένδυση στην ελληνική αγροτική ανάπτυξη & στην καινοτομία, η προστιθέμενη αξία για τον καταναλωτή και το λιανεμπόριο Επένδυση στην ελληνική αγροτική ανάπτυξη & στην καινοτομία, η προστιθέμενη αξία για τον καταναλωτή και το λιανεμπόριο Νικήτας Ποθουλάκης CEO Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΩΣ ΒΑΣΗ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑ: Ω ΩΝΗ 1. Είναι πιστοποιηµένη η εταιρεία σας από φορέα ελέγχου και πιστοποίησης για χρήση µη µεταλλαγµένης σόγιας και καλαµποκιού στις ζωοτροφές µε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΗΜΑ, ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 1 ος στόχος: 2 ος στόχος: ξέχασες το πρόγευμα σου! 3 ος στόχος:

ΒΗΜΑ, ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 1 ος στόχος: 2 ος στόχος: ξέχασες το πρόγευμα σου! 3 ος στόχος: ΒΗΜΑ, ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 1 ος στόχος: Προσπάθησε να τρως 5 μερίδες φρούτα και λαχανικά τη μέρα. Αν δεν σου αρέσουν στην αρχή, δοκίμασε να τα καταναλώσεις σαν: Μικρά κομματάκια πιπεριάς, μανιταριών

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Foodservice 2016

Κατάλογος Foodservice 2016 Αξιότιμες κυρίες & κύριοι, σας επισυνάπτουμε τον κατάλογο των προϊόντων μας καθώς και μια σύντομη παρουσίαση της εταιρείας καθώς θεωρούμε ότι κάποιες από τις κατηγορίες των προϊόντων μας ίσως να σας ενδιαφέρουν:

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνικός γύρος έχοντας μακρόχρονη σχέση με το χώρο του ελληνικού ψητοπωλείου αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας, ασφάλειας και υψηλής ποιότητας.

Η Ελληνικός γύρος έχοντας μακρόχρονη σχέση με το χώρο του ελληνικού ψητοπωλείου αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας, ασφάλειας και υψηλής ποιότητας. Η Ελληνικός γύρος έχοντας μακρόχρονη σχέση με το χώρο του ελληνικού ψητοπωλείου αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας, ασφάλειας και υψηλής ποιότητας. Μέσα από σταθερές συνεργασίες με τους κορυφαίους προμηθευτές

Διαβάστε περισσότερα

Press kit Κατάλογος IKEA 2016. Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές

Press kit Κατάλογος IKEA 2016. Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές Press kit Κατάλογος IKEA 2016 Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές ζί ς! πορσελάνη. w.ikea.gr Ζούμε μαζί Στην καθημερινή μας ζωή υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν μεγάλη αξία. Είναι κάποια μικρά, καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

Αντικείμενο της πρόσκλησης είναι η συλλογή προσφορών για προμήθεια πρώτων υλών μαγειρείου για το Γ.Ν. Θήρας σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα :

Αντικείμενο της πρόσκλησης είναι η συλλογή προσφορών για προμήθεια πρώτων υλών μαγειρείου για το Γ.Ν. Θήρας σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα : ΑΔΑ: 66ΑΩΟΡΡ3-Γ2Ζ Αρ.Πρωτ.: 3939/01.08.2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια πρώτων υλών μαγειρείου του Γ.Ν. Θήρας για διάστημα δύο (2) μηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ ΟΜΑΔΑ 2 Η ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α/Α Κατηγορία Ειδών (CPV) SAP Μονάδας Μέτρησης Σχόλια 40000953 ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ 1 Κατεψυγμένα λαχανικά (15331170-9) 40000245 40000249 κιλό ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ ΑΡΑΚΑΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 4 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Η σημασία των φρούτων και των λαχανικών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΘΗΜΑ 4 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Η σημασία των φρούτων και των λαχανικών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ 4 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η Le Monde Du Saumon παρασκευάζει τον καπνιστό σολομό για τα παγκοσμίου φήμης γαλλικά καταστήματα Fauchon Paris. Ο εξαιρετικά νόστιμός καπνιστός

Η Le Monde Du Saumon παρασκευάζει τον καπνιστό σολομό για τα παγκοσμίου φήμης γαλλικά καταστήματα Fauchon Paris. Ο εξαιρετικά νόστιμός καπνιστός Η Le Monde Du Saumon παρασκευάζει τον καπνιστό σολομό για τα παγκοσμίου φήμης γαλλικά καταστήματα Fauchon Paris. Ο εξαιρετικά νόστιμός καπνιστός σολομός της εταιρείας Le Monde Du Saumon είναι αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε με C. Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με αντιοξειδωτικά

Ξεκινήστε με C. Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με αντιοξειδωτικά Ο οργανισμός ενός καπνιστή δέχεται συνεχώς τη βλαπτική δράση του τσιγάρου, είναι φυσικό, λοιπόν, να έχει και διαφορετικές διατροφικές ανάγκες από τον οργανισμό ενός μη καπνιστή. Υπάρχουν τροφές που μειώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. : Εταιρική Παρουσίαση» «E.J. Papadopoulos S.A. : Company Presentation»

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. : Εταιρική Παρουσίαση» «E.J. Papadopoulos S.A. : Company Presentation» ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΣΔΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. : Εταιρική Παρουσίαση» «E.J. Papadopoulos S.A. : Company Presentation» Δόικα Δήμητρα 7724 Τζωρτζάκη Κωνσταντίνα

Διαβάστε περισσότερα

Φρούτα και Λαχανικά, μια Υγιεινή Ιδέα

Φρούτα και Λαχανικά, μια Υγιεινή Ιδέα Φρούτα και Λαχανικά, μια Υγιεινή Ιδέα Ποίημα για την υγιεινή διατροφή από την ομάδα: Chocolate Ice-cream Φρούτα και λαχανικά Μια υγιεινή ιδέα Όλα τα παιδιά μαζί Να τους κάνουμε παρέα Τα fast-food, τα γαριδάκια

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού Τμήμα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού Αριθ. Μελέτης : 02/2016 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : «Σίτιση

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

Η Πληροφόρηση στην πώληση προϊόντων

Η Πληροφόρηση στην πώληση προϊόντων Πρακτκή εξάσκηση Μάρκετινγκ Η Πληροφόρηση στην πώληση προϊόντων Δρ. Andrea Grimm Δρ. Astin Malschinger 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ Η Πληροφόρηση στην πώληση προϊόντων Συγγραφείς Δρ. Andrea Grimm, Δρ.

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Γαλακτοκομικά Προϊόντα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Γαλακτοκομικά Προϊόντα ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Γαλακτοκομικά Προϊόντα Από 100% Ελληνικό αιγοπρόβειο, ξεχωρίζει για τη πλούσια γεύση της, το καθαρό λευκό της χρώμα και τα θρεπτικά συστατικά της. Χρησιμοποιείται ευρέως στην Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

2. Ποιον θεωρείτε ιδανικότερο αριθμό γευμάτων στη διάρκεια της ημέρας; 3 (2 μεγάλα και 1 μικρό) 4 (2 μεγάλα και 2 μικρά) 5 (3 μεγάλα και 2 μικρά)

2. Ποιον θεωρείτε ιδανικότερο αριθμό γευμάτων στη διάρκεια της ημέρας; 3 (2 μεγάλα και 1 μικρό) 4 (2 μεγάλα και 2 μικρά) 5 (3 μεγάλα και 2 μικρά) 1. Ποιον θεωρείτε καλύτερο τρόπο, ώστε ένας αθλητής μειώσει το βάρος του; Να κάνει πιο έντονη προπόνηση Να κάνει περισσότερα μικρά γεύματα 2. Ποιον θεωρείτε ιδανικότερο αριθμό γευμάτων στη διάρκεια της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ TON ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ. Ζήτησε από τους γονείς σου να απαντήσουν σης παρακάτω ερωτήσεις.

ΠΑ TON ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ. Ζήτησε από τους γονείς σου να απαντήσουν σης παρακάτω ερωτήσεις. ΠΑ TON ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ m Ζήτησε από τους γονείς σου να απαντήσουν σης παρακάτω ερωτήσεις ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ Καπνίζεις; Αν καπνίζεις, πόσα τσιγάρα την ημέρα καπνίζεις; Πόσες φορές

Διαβάστε περισσότερα

«Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες»

«Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες» «Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες» Έρευνα καταναλωτικών συνηθειών Νοµού Ροδόπης Υπεύθυνος έργου: Χρήστος Φωτόπουλος, Καθηγητής Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων Εισηγητής:

Διαβάστε περισσότερα

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011 χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας Ο σημαντικότερος θεσμός για τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε μια μικρή μεταποιητική μονάδα

Πώς να δημιουργήσετε μια μικρή μεταποιητική μονάδα Πώς να δημιουργήσετε μια μικρή μεταποιητική μονάδα Θωμάς Σιούτης Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ, MSc Οι έννοιες ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ- ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ Επεξεργασία ήμεταποίηση ενός γεωργικού προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ TRATA Greece

ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ TRATA Greece ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΑMΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ «MΕΓΑΛΩΣΕ» ΓΡΗΓΟΡΑ! ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ TRATA Greece Συνδυάζεται εύκολα με φυσικά και αγαπημένα συστατικά! ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ! Πιστή στο όραμά

Διαβάστε περισσότερα

3000 B.C. Organic Extra Virgin Olive Oil

3000 B.C. Organic Extra Virgin Olive Oil Το Κτήµα Κοτσώνη βρίσκεται στη Βορειοανατολική Πελοπόννησο, στην περιφέρεια των Αρχαίων Μυκηνών και του Άργους. Μια λοφώδης περιοχή που από την αρχαιότητα φηµίζεται για το φυσικό της κάλλος αλλά και την

Διαβάστε περισσότερα

Agro-logistics: Πιστοποίηση και Ιχνηλασιμότητα

Agro-logistics: Πιστοποίηση και Ιχνηλασιμότητα Agro-logistics: Πιστοποίηση και Ιχνηλασιμότητα Τσιτσάμης Σπυρίδων 1, Ιακώβου Ελευθέριος 2, Βλάχος Δημήτριος 2 Τα Logistics των αγροτικών προϊόντων (Agro-logistics) είναι αναμφίβολα ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος

Διαβάστε περισσότερα

Υποστηρικτικό υλικό για τη διεξαγωγή. της παρουσίασης. «Μαθαίνω για τις ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» σε μαθητές Νηπιαγωγείου, Α και Β τάξεων Δημοτικού

Υποστηρικτικό υλικό για τη διεξαγωγή. της παρουσίασης. «Μαθαίνω για τις ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» σε μαθητές Νηπιαγωγείου, Α και Β τάξεων Δημοτικού Υποστηρικτικό υλικό για τη διεξαγωγή της παρουσίασης «Μαθαίνω για τις ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» σε μαθητές Νηπιαγωγείου, Α και Β τάξεων Δημοτικού Διαφάνεια 1: Η παρουσίαση έχει ως σκοπό να εκπαιδεύσει τα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΝΟS

ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΝΟS ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΝΟS ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1989 Η MINOS FOODS AEBE συστάθηκε το 1989, από το όραµα του ιδρυτή της, Αντώνιου Πλευράκη, µε στόχο τη δηµιουργία µιας βιοµηχανίας τροφίµων, που να

Διαβάστε περισσότερα

K. Μαχαίρας, Πρόεδρος ΙΕΛΚΑ Δρ. Λ. Κιοσές, Γεν. Διευθυντής ΙΕΛΚΑ Καθ. Γ. Δουκίδης, Επιστ. Σύμβουλος ΙΕΛΚΑ. Απρίλιος 2019

K. Μαχαίρας, Πρόεδρος ΙΕΛΚΑ Δρ. Λ. Κιοσές, Γεν. Διευθυντής ΙΕΛΚΑ Καθ. Γ. Δουκίδης, Επιστ. Σύμβουλος ΙΕΛΚΑ. Απρίλιος 2019 K. Μαχαίρας, Πρόεδρος ΙΕΛΚΑ Δρ. Λ. Κιοσές, Γεν. Διευθυντής ΙΕΛΚΑ Καθ. Γ. Δουκίδης, Επιστ. Σύμβουλος ΙΕΛΚΑ 1 Απρίλιος 2019 2000 37 97,5% 14 2 2000 34,4% 65,6% 2,4 3 ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Υγειονομική Διάταξη αναφορικά με κανόνες υγιεινής και καθορισμό προϊόντων που διατίθενται από τα κυλικεία δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων.

ΘΕΜΑ: Υγειονομική Διάταξη αναφορικά με κανόνες υγιεινής και καθορισμό προϊόντων που διατίθενται από τα κυλικεία δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Τμήμα Γ, Τμήμα ΣΤ Αθήνα 31/7/2006 Αρ. Πρωτ. ΔΥ1γ/Γ.Π./οικ.93828 ΘΕΜΑ: Υγειονομική Διάταξη

Διαβάστε περισσότερα

EUFICGUI.qxd :52 Page 1. Παίξε. Υγιεινής. Παιδιά. για. ιατροφής

EUFICGUI.qxd :52 Page 1. Παίξε. Υγιεινής. Παιδιά. για. ιατροφής EUFICGUI.qxd 04-03-08 16:52 Page 1 10 Συµβουλές Υγιεινής Παίξε µαζί µας! ιατροφής για Παιδιά EUFICGUI.qxd 04-03-08 16:52 Page 2 Θυµάσαι την εποχή που µάθαινες να κάνεις ποδήλατο; Το βασικό ήταν να βρεις

Διαβάστε περισσότερα

Μπισκότα Γλυκές και Αλμυρές μικρολιχουδιές που συνεχώς αυξάνεται η κατανάλωση τους

Μπισκότα Γλυκές και Αλμυρές μικρολιχουδιές που συνεχώς αυξάνεται η κατανάλωση τους Μπισκότα Γλυκές και Αλμυρές μικρολιχουδιές που συνεχώς αυξάνεται η κατανάλωση τους Ανάλυση της κατηγορίας των Μπισκότων στο οργανωμένο λιανεμπόριο των Super/Hyper Market. Ιανουάριος 2015 ΜΠΙΣΚΟΤΟ μια γλυκιά

Διαβάστε περισσότερα

«Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες»

«Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες» «Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού µε άλλες ανταγωνιστικές καλλιέργειες» Έρευνα καταναλωτικών συνηθειών Νοµού Αιτωλοακαρνανίας Υπεύθυνος έργου: Χρήστος Φωτόπουλος, Καθηγητής Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων

Διαβάστε περισσότερα

Οι Έλ ληνες κα κ ταναλωτές α πέ π ναντι στην κ ρ κ ίση των τροφί φ µων Διάγραμμα 1

Οι Έλ ληνες κα κ ταναλωτές α πέ π ναντι στην κ ρ κ ίση των τροφί φ µων Διάγραμμα 1 Οι Έλληνες καταναλωτές απέναντι στην κρίση των τροφίµων Διάγραμμα 1 ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ Είσαστε ο/η κύριος/α υπεύθυνος/η για τα καθηµερινά ψώνια και τη φροντίδα του σπιτιού;

Διαβάστε περισσότερα

Για πόσο χρονικό διάστημα παραμένει φρέσκος ο καφές αφού ανοιχτεί;

Για πόσο χρονικό διάστημα παραμένει φρέσκος ο καφές αφού ανοιχτεί; ΚΑΦΕΣ AURILE Γενικές Πληροφορίες Πώς καβουρδίζεται ο καφές Aurile; Ο καφές Aurile καβουρδίζεται για περίπου 20 λεπτά στους 210 C (ο τρόπος αυτός είναι γνωστός ως American Roast). Κατά τη διάρκεια του καβουρδίσματος,

Διαβάστε περισσότερα

Δέσποινα Μάλλη Φρειδερίκη Ραχμανίδου Σοφία Ντούνη Χαρά Μπροτζάκη

Δέσποινα Μάλλη Φρειδερίκη Ραχμανίδου Σοφία Ντούνη Χαρά Μπροτζάκη Δέσποινα Μάλλη Φρειδερίκη Ραχμανίδου Σοφία Ντούνη Χαρά Μπροτζάκη Η διατροφή αποτελεί μοναδικό παράγοντα για την ανάπτυξη του σώματος, την καλή λειτουργία του, την διατήρηση της υγείας και την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Έρευνα «Καταναλωτής & Ελληνικό Προϊόν»

Πανελλήνια Έρευνα «Καταναλωτής & Ελληνικό Προϊόν» Πανελλήνια Έρευνα «Καταναλωτής & Ελληνικό Προϊόν» Γεώργιος Μπάλτας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Προκόπης Θεοδωρίδης, Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος Ερευνητική Ομάδα: ΜΒΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανία snacks Τροφοδοσίες cafe, bar, εστιατορίων & ξενοδοχείων

Βιομηχανία snacks Τροφοδοσίες cafe, bar, εστιατορίων & ξενοδοχείων Βιομηχανία snacks Τροφοδοσίες cafe, εκμεταλευτείτε τις υπηρεσίες μας & βγείτε κερδισμένοι! Τηλεφωνικές παραγγελίες 100% 2 Δώστε την παραγγελία σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο έως τις 11:30 και θα την παραλάβετε

Διαβάστε περισσότερα

Χειμώνας 2012-2013 ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* * Οι τιμές ισχύουν μόνο για το πρατήριο του εργοστασίου

Χειμώνας 2012-2013 ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* * Οι τιμές ισχύουν μόνο για το πρατήριο του εργοστασίου Χειμώνας 2012-2013 ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* * Οι τιμές ισχύουν μόνο για το πρατήριο του εργοστασίου H Eταιρία Η ιστορία της εταιρείας ΑΫΦΑ- ΝΤΗΣ, ξεκινάει το 1978 από ένα ορεινό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας,

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 08-10-2015. Αριθ. Πρωτ. :17824 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Θεσσαλονίκη 08-10-2015. Αριθ. Πρωτ. :17824 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης ΥΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» - Ψ.Ν.Θ. Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 08-10-2015 Αριθ. Πρωτ. :17824

Διαβάστε περισσότερα