ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005"

Transcript

1 ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005

2 Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ο οποίος είναι και ένας από τους μεγαλύτερους της Ελλάδας, έχει αναπτύξει πολύ σημαντική δυναμική τα τελευταία χρόνια, μέσα από τα 3300 ενεργά μέλη του συνέφερε δυναμικά σε κοινωνικές δράσεις και στην προστασία του περιβάλλοντος και της πανίδας του Νομού μας. Στο 2005 το διοικητικό συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του στις παρακάτω δράσεις :

3 ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ Σαν πρώτο μέλημα μας βάλαμε την αποτελεσματική θηροφύλαξη. Η θηροφυλακή είναι η εικόνα του Συλλόγου μας που μεταφέρετε προς τα έξω. Σ όλη την κυνηγετική περίοδο αλλά και εκτός κυνηγετικής περιόδου οι πέντε θηροφύλακες του Συλλόγου δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να προστατέψουν την πανίδα της περιοχής μας και να κάνουν τα μέλη μας να νιώθουν ικανοποίηση με την επάρκεια θηράματος που υπάρχει. Εδώ θέλω να τονίσω ότι η φετινή χρονιά ήταν μια πολύ πλούσια χρονιά με μεγάλους πληθυσμούς θηρεύσιμων ειδών.

4 ΟΙ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

5 ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Μέσα στο 2005 ολοκληρώθηκε η μηχανοργάνωση του Συλλόγου μας, τώρα πλέον εκτός από την έκδοση των αδειών θήρας που γινότανε μηχανογραφικά, τα παραστατικά μας, τα λογιστικά μας βιβλία, ο Απολογισμός και ο Προϋπολογισμός καθώς και το Πρωτόκολλο γίνονται πλέον και αυτά ηλεκτρονικά. Μια μοναδική οργάνωση που παρόμοια της ίσως δεν υπάρχει σε άλλους Συλλόγους.

6 ΚΑΤΡΕΛΑ ΚΥΝΗΓΟΥ

7 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Κατασκευάσαμε την ιστοσελίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής με πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία και πλούσιο εικονογραφημένο υλικό το οποίο είναι στη διάθεση των μελών και φίλων μας με διεύθυνση kskom.gr. Σας προτείνουμε να την επισκεφθείτε.

8 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ kskom.gr

9 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΕΙΡΟ Το παράρτημα στον Αίγειρο στεγάστηκε σε γραφείο το οποίο παραχωρήθηκε από το Δήμο Αιγείρου και θα δραστηριοποιηθεί κατά την έκδοση κυνηγετικών αδειών της περιόδου Είναι ένα νέο κόσμημα στην πλούσια συλλογή του Συλλόγου μας.

10 ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΕΙΡΟΥ

11 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΣΕ - ΟΔΗΓΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΒΙΟΤΟΠΩΝ ΣΠΟΡΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΡΠΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΦΡΑΚΤΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΡΙΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΤΙΣΤΡΕΣ ΤΑΙΣΤΡΕΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΜΠΑΡΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΡΙΨΗ ΤΡΟΦΩΝ ΑΓΟΡΑ ΕΚΤΑΣΕΩΝ

12 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΗΝΑ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΕΙΡΟ Αξιοποιήσαμε το ιδιόκτητο αγροτεμάχιο που έχει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής στον Αίγειρο με την κατασκευή του νέου πυρήνα προσαρμογής θηραμάτων Δημιουργήθηκε λοιπόν ένας πολύ σημαντικός χώρος με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και απόδοσης στο θηραματικό πλούτο της περιοχής μας. Ένα έργο που δείχνει την δύναμη και την αποτελεσματικότητα του Συλλόγου μας.

13 ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΥΡΗΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ

14 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΙΟΣΚΙΩΝ Κατασκευάσαμε έξι κιόσκια, για την αναψυχή των μελών μας και όλων όσων αγαπούν τη φύση σε περιοχές με φυσική ομορφιά. Ίμερο Αναδάσωση Ισμάρου- Πόα Νυμφαία- Τρίκορφο Ιάσμου Κάρδαμο

15 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΙΟΣΚΙΩΝ

16 ΑΠΟΣΤΟΛΗ SMS Προχωρήσαμε σε μια πρωτοπόρα μορφή ενημέρωσης των μελών μας με μηνύματα που αποστέλλονται στα κινητά τους τηλέφωνα. Ένας πολύ σημαντικός τρόπος επικοινωνίας για να έχουμε γρήγορη ενημέρωση και άμεσα αποτελέσματα.

17 ΑΓΟΡΑ ΤΖΙΠ & ΠΛΩΤΟΥ ΜΕΣΟΥ Έχουμε προγραμματίσει την αγορά ενός σύγχρονου αυτοκινήτου τζιπ για τις ανάγκες της θηροφυλακής για να επανδρώσουμε μ αυτό τον πέμπτο θηροφύλακα του Συλλόγου μας. Επίσης έχουμε πάρει έγκριση από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης και θα πραγματοποιήσουμε την αγορά πλωτού για να φυλάσσονται καλύτερα οι λιμνοθάλασσες της περιοχής μας.

18 ΣΠΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ Η Πανεπιστημιούπολη αποτέλεσε ένα πρότυπο μοντέλο πανελλαδικά για την αναβίωση του κολχικού φασιανού, που έγινε με απόλυτη επιτυχία. Για να αυξήσουμε αυτούς τους πληθυσμούς κάναμε σπορές ψυχανθών σε συνεργασία με τη διοίκηση του Πανεπιστημίου στον περιφραγμένο χώρο της Πανεπιστημιούπολης με κάλυψη σπορών περίπου 150 στρεμμάτων.

19 ΣΠΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

20 ΣΠΟΡΕΣ ΗΛΙΑΝΘΟΥ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ Ο εμπλουτισμός περιοχών με αποδημητικά θηράματα όπως είναι το τρυγόνι μας οδήγησε στην επιδότηση σπόρων με βιομηχανικό ηλιόσπορο, ένα πρόγραμμα που τα τελευταία χρόνια έδωσε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα με διατήρηση μεγάλου αριθμού τρυγονιών σε περιοχές του Συλλόγου μας. Ήδη στον φετινό προγραμματισμό έχουμε εγκρίνει επιδοτήσεις 450 στρεμμάτων βιομηχανικού ηλιόσπορου και αντίστοιχη επιδότηση για 250 στρεμμάτων για σπορές αραβόσιτου στον ορεινό όγκο του Συλλόγου μας που είναι πάρα πολύ χρήσιμες για τον αγριόχοιρο.

21 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΠΟΡΑΣ ΗΛΙΑΝΘΟΥ - ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΠΟΡΕΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ : ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΒΙΟΜ. ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΣ ΣΑΛΠΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑ -ΥΨΩΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΛΟ) ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ - ΜΕΣΣΟΥΝΗ-ΠΑΡΑΔΗΜΗ ΜΕΣΟΧΩΡΙ ΥΨΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΣΜΙΟΥ-ΡΟΔΙΤΗ-ΕΡΓΑΝΗ- ΠΕΛΑΓΙΑ-ΒΕΝΝΑ-ΥΨΩΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΥ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ- ΙΜΕΡΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΣ- ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ-ΟΧΥΡΟ- ΜΑΡΩΝΕΙΑ-ΑΝΘΟΧΩΡΙ-ΒΙΟΜ.ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΟΛΟΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ :450 ΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ ΜΥΡΤΙΣΚΗ ΒΥΡΣΙΝΗ-ΣΜΙΓΑΔΑ-ΣΑΡΑΚΗΝΗ- ΠΑΤΕΡΜΑ-ΠΟΑ-ΚΡΥΣΤΑΛΗ-ΤΡΙΚΟΡΦΟ-ΜΕΛΙΤΑΙΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ : 250

22 ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ Για το 2005 έως το 2010 ξεκινήσαμε ένα πλάνο δενδροφυτεύσεων με παραγωγικά δένδρα στα βουνά του Νομού μας με φύτευση 5000 δένδρων μέσα σε μια πενταετία, σε περιοχές που επιλέγονται σε συνεργασία με τη Δ/νση Δασών Ροδόπης σε περιφραγμένους χώρους και με συντήρηση των δέντρων που έχει αναλάβει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής

23 ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ

24 ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΑ Στο πλαίσιο δράσεων για την ενίσχυση της χλωρίδας ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής προέβη σε εμβολιασμό άγριων δένδρων στην περιοχή Νυμφαίας

25 ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΑ

26 ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΓΡΙΑ ΔΕΝΔΡΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

27 ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ Κάθε χρόνο εμπλουτίζουμε διάφορες περιοχές αρμοδιότητας του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής με Φασιανούς και Πέρδικες ( Τσούκαρ ) που παραλαμβάνουμε από τα κρατικά εκτροφεία για να διατηρήσουμε σε υψηλούςαριθμούςαυτάταθηρεύσιμα είδη.

28 ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ

29 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ Κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα που υπήρξε ιδιαίτερα σκληρός, με τα χιόνια και τις παγωνιές του, επισκεφτήκαμε τους υδροβιοτόπους της περιοχής και τις γύρω τους εκτάσεις διασκορπίζοντας ικανοποιητική ποσότητα καλαμποκιού και σταριού.

30 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ

31 ΡΙΨΗ ΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

32 ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Στην έναρξη της κυνηγετικής περιόδου εκδώσαμε το πρώτο τεύχος τουπεριοδικούτουσυλλόγουμας, και τον Μάρτιο του 2006 το δεύτερο τεύχος, και οι δύο εκδόσεις απέσπασαν πολλά κολακευτικά σχόλια για την ποιότητα και την πλούσια ύλη τους. Μια ενέργεια που πιστεύουμε ότι δίνει μια νέα διάσταση στην ενημέρωση και την επικοινωνία μας με τα μέλη του Συλλόγου μας.

33 ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ( 1 ο ΤΕΥΧΟΣ )

34 ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ( 2 ο ΤΕΥΧΟΣ )

35 ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Στο πλαίσιο βράβευσης της εθελοντικής προσφοράς και της συμβολής της στη δημιουργία μιας κοινωνίας αλληλέγγυης, η βουλευτής Ροδόπης Χρύσα Μανωλία διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία τιμήθηκαν διάφοροι Σύλλογοι για την εθελοντική προσφορά τους, ανάμεσα τους και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής για το πολυποίκιλο κοινωφελές έργο του. Η βουλευτής πραγματοποίησε και επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου για ζητήματα που έχουν σχέση με τη χλωρίδα και την πανίδας της περιοχής μας καθώς και την προστασία της.

36 ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

37 ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ

38 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΧΝΗΛΑΤΗ Ο Ελληνικός Ιχνηλάτης το μοναδικό σκυλί που έχει ελληνική ρίζα και κάνει όλους τους κυνηγούς μας υπερήφανους, μας έδωσε την αφορμή να πραγματοποιήσουμε μια ημερίδα σε συνεργασία με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης με σκοπό την αναβίωση και εξάπλωση αυτού του υπέροχου σκύλου. Τα αποτελέσματα αυτής της δράσης πιστεύουμε ότι θα έχουν άμεσα αποτελέσματα στην καθαροαιμία της φυλής.

39 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΧΝΗΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

40 ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΑΖΙ» Η ενημέρωση των μελών μας είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα που επικεντρώνει την προσοχή της η διοίκηση του Συλλόγου μας. Πραγματοποιήσαμε εκδήλωση με θέμα τα όπλα, τα φυσίγγια, την σκόπευση και πολλά άλλα χρήσιμα κυνηγετικά θέματα, που οργάνωσε εξειδικευμένη ομάδα που εκδίδει κυνηγετικό περιοδικό.

41 ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΑΖΙ»

42 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Φέραμε κτηνιάτρους που ενημέρωσαν τα μέλη μας πάνω σε θέματα ασθενειών, διατροφής, πρόληψης καθώς και διάφορων άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα κυνηγόσκυλα. Εκδηλώσεις που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και οι οποίες προσθέτουν γνώσεις. Δεν σταματάμε όμως εδώ.

43 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ

44 ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΥΠ Ενώ είχε προγραμματιστεί να γίνουν στα μέσα Μαρτίου, δυστυχώς δεν έγιναν γιατί υπήρχε απαγόρευση λόγω της Γρίπης των πουλερικών. Προγραμματίζουμε όμως την ένταξη τους στο προγραμματισμό εκδηλώσεων του ΚΟΕ για το 2006 σε συγκεκριμένες ημερομηνίες βάσει των ετήσιων εκδηλώσεων που προγραμματίζει ο ΚΟΕ με τους Κυνοφιλικούς Ομίλους Ελλάδος.

45 ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΥΠ

46 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Ξεκινήσαμε πριν πέντε χρόνια με τους ετήσιους σκοπευτικούς αγώνες που γινότανε στην περιοχή της Κομοτηνής, η επιθυμία όμως των μελών μας να γίνονται περισσότερες φορές αυτοί οι αγώνες μας οδήγησαν στην καθιέρωση τους τρεις φορές τον χρόνο σε διάφορες περιοχές,όπως την Κομοτηνή, τον Ίασμο και την Μαρώνεια.

47 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

48 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ Κάθε χρόνο ομάδα που ορίζεται από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κομοτηνής συμμετέχει σε πρόγραμμα εθελοντικής πυροπροστασίας και πυρόσβεσης καθώς επίσης και σε άλλες εθελοντικές εκδηλώσεις. Καλούμε λοιπόν όσα από τα μέλη μας επιθυμούν να συμμετέχουν σ αυτά τα προγράμματα να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής μέχρι τα τέλη Απριλίου.

49 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΚΑΙ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

50 Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Διοργανώνουμε κάθε χρόνο την ετήσια χοροεσπερίδα μας που χάρις σε εσάς που πλαισιώνεται αυτή την εκδήλωση την έχουμε κατατάξει να είναι πλέον ένα κοινωνικό γεγονός στην περιοχή μας.

51 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

52 ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Το 2005 για να έρθουμε πιο κοντά στα μέλη μας και να τους ενημερώνουμε σε θέματα που αφορούν το κυνήγι και για να συζητήσουμε μαζί τους από κοντά, πραγματοποιήσαμε τέσσερα ανοιχτά διοικητικά περιφερειακά συμβούλια στις έδρες των παραρτημάτων μας στον Αίγειρο, στην Γρατινή, στον Ιάσμο και στην Ξυλαγανή. Έτσι βλέπουμε από κοντά τα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν και ακούμε τις προτάσεις των μελών μας.

53 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

54 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

55 ΚΑΝΑΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Για να τιμήσουμε τα μέλη μας τα οποία είναι πάντοτε κοντά στον Κυνηγετικό Σύλλογο Κομοτηνής και πιστεύουμε ότι αναγνωρίζουν το έργο του, στην έναρξη της κυνηγετικής περιόδου με την έκδοση τωναδειώνθήρας δωρίσαμε στο κάθε ένα από αυτά ένα αναμνηστικό μπλουζάκι και ένα καπέλο που έχουν τυπωμένο το «Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής».

56 ΤΑΔΩΡΑΤΟΥΣΥΛΛΟΓΟΥΜΑΣ

57 ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου εκτιμώντας τη μεγάλη συμβολή της γυναίκας στο κυνήγι εκδίδουμε δωρεάν στις γυναίκες μέλη μας τις άδειες κυνηγίου τους και σκεφτόμαστε να τιμήσουμε και τους υπερήλικες κυνηγούς μέλη μας με δωρεάν άδειες.

58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής αναδεικνύοντας το κοινωνικό του πρόσωπο επισκέφτηκε της χαλαζοχτυπημένες περιοχές αρμοδιότητας του και συμβολικά ενίσχυσε οικονομικά της επιτροπές που ήταν αρμόδιες για την αποκατάσταση των ζημιών. Όλες αυτές οι δράσεις γίνανε με χρήματα των μελών μας που πιστεύω ότι διαχειριστήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάνοντας όλα τα παραπάνω με συνέπεια και μεράκι έχοντας παρόλα αυτά ένα επαρκές υπόλοιπο στο ταμείο μας.

59 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΙΔΑΣ Στις 23/03/06 έγινε ενημέρωση της Α τάξης του 3ου Λυκείου Κομοτηνής σχετικά με θέματα που αφορούν την χλωρίδα και πανίδα του Νομού μας και συγκεκριμένα μίλησαν για την εργασία τους που αφορά την βιοποικιλία της χλωρίδας και πανίδας του ποταμού Λύσσου.

60 ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΙΔΑΣ

61 ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΕΙΧΑΜΕ -3- ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ

62 KYA ( ΚΕΙΜΕΝΟ ) ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Επανερχόμενοι στο ίδιο θέμα και ενόψει της υποβολής διορθωτικών προτάσεων από το ΤΕΕ Θράκης προς το Υπουργείο σας, σας γνωστοποιούμε ξανά, τις θέσεις μας και τις προτάσεις των διαφόρων φορέων, υπηρεσιών και σωματείων που αφορούν τη δραστηριότητα του κυνηγιού σε σχέση με τα οριζόμενα της εν λόγω ΚΥΑ. Στις προτάσεις των κυνηγετικών συλλόγων της περιοχής και των υπολοίπων φορέων (νομαρχίες, φορέας διαχείρισης) υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πολύ μεγάλο βαθμό, για τους χώρους διεξαγωγής του κυνηγιού στην έκταση του υπό σχεδιασμού Εθνικού Πάρκου.

63 KYA Γενικότερα, προτείνεται από τους παραπάνω, να απαγορεύεται το κυνήγι μόνο στα ήδη υπάρχοντα καταφύγια άγριας ζωής και να μην επεκταθεί σε άλλες ζώνες. Εξ άλλου είχαν πρόσφατα επανεξεταστεί (ν. 2637/98, 2001 ) και κρίθηκε ότι ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες προστασίας της πανίδας, άποψη με την οποία συμφωνούσαν οι διάφοροι εμπλεκόμενοι φορείς καθώς και οι κάθε ύλην αρμόδιες υπηρεσίες (Δασαρχεία) και δεν χρειαζόταν καμία περαιτέρω επέκτασή τους.

64 KYA Ειδικότερα, προτείνονται: Α. Η διαγραφή του όρου «.και σε απόσταση μεγαλύτερη των 300 μέτρων από τα όρια των παρακείμενων ζωνών Α ή των ορίων των καταφυγίων άγριας ζωής όπου αυτάυπερβαίνουνταόριατηςαζώνης», από τις παραγράφους ΙΙ.2.2(Β2 ζώνη), ΙΙ.3.14(Β3 ζώνη),ιιι.1.2(γ1 ζώνη), Β. Να επιτρέπεται το κυνήγι στις Γ2 και Γ3 ζώνες και Γ. Να χαρακτηριστούν οι περιοχές που περικλείουν τις λιμνοθάλασσες του νομού Καβάλας ως Β3 ζώνες και να αποχαρακτηριστούνε από ζώνες Α2.

65 KYA Λάβαμε γνώση όλων των παραπάνω και αφού τα μελετήσαμε παίρνοντας υπόψη και την τοπική κοινωνία που εμπλέκετε στο παραπάνω Εθνικό Πάρκο συναινούμε στις προτάσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής όπως αυτές αναγράφονται στο παρόν έγγραφο.

66 KYA

67 ΕΓΚΡΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2005 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2006 ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΟΡΑ ΤΖΙΠ - ΠΛΩΤΟΥ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΙΟΤΟΠΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΡΓΑ, ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΙΟΤΟΠΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΡΓΑ, ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΙΟΤΟΠΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΡΓΑ, ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 Ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis

Διαβάστε περισσότερα

«Κολχικός Φασιανός ένα ζωντανό στολίδι του Εθνικού Πάρκου Α.Μ.Θ.»

«Κολχικός Φασιανός ένα ζωντανό στολίδι του Εθνικού Πάρκου Α.Μ.Θ.» «Κολχικός Φασιανός ένα ζωντανό στολίδι του Εθνικού Πάρκου Α.Μ.Θ.» Πέτρος Πλατής, MSc Δασολόγος - Θηραματοπόνος, Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας - Θράκης ΚΟΛΧΙΚΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ (Phasianus colchicus colchicus)

Διαβάστε περισσότερα

Χατζηνίκος Ευάγγελος M.Sc. Δασολόγος Βιοοικολόγος Αλεξίου Βασίλειος M.Sc. Δασολόγος Βιοοικολόγος

Χατζηνίκος Ευάγγελος M.Sc. Δασολόγος Βιοοικολόγος Αλεξίου Βασίλειος M.Sc. Δασολόγος Βιοοικολόγος Χατζηνίκος Ευάγγελος M.Sc. Δασολόγος Βιοοικολόγος Αλεξίου Βασίλειος M.Sc. Δασολόγος Βιοοικολόγος Διερεύνηση των απόψεων των κυνηγών της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας σχετικά με την οργάνωση και

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη ελληνική εφαρμογή για το κυνήγι!

Η πρώτη ελληνική εφαρμογή για το κυνήγι! Η πρώτη ελληνική εφαρμογή για το κυνήγι! Όροι Χρήσης Πληροφορίες - Προϋποθέσεις Συσκευές Δικαιώματα (Permissions) Πληροφορίες για τη θέση μου Επίπεδα Πλοήγηση στο χάρτη Στείλε την τοποθεσία μου Πλοήγηση

Διαβάστε περισσότερα

μαζί, ξαναδίνουμε φτερά

μαζί, ξαναδίνουμε φτερά μαζί, ξαναδίνουμε φτερά Προς τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Κ. Γιάννη Τσιρώνη Υπ όψιν ειδικής συμβούλου Δήμητρας Λυμπεροπούλου Αθήνα, 21 Μαρτίου 2016 Αξιότιμε κύριε υπουργέ Μετά την πρόσκλησή σας,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΕΔΡΑ: Ελευθερίας 5 T.K. 561 23 Αμπελόκηποι

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο. «Γ ι α τ ί α π ε ι λ ε ί τ α ι τ ο κ υ ν ή γ ι»

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο. «Γ ι α τ ί α π ε ι λ ε ί τ α ι τ ο κ υ ν ή γ ι» ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΛΟΣ:F.A.C.E.& C.I.C. ΕΔΡΑ: ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 & ΕΡΜΟΥ ΑΘΗΝΑ ΤΚ 10563 Τηλ. 210-3231271 Fax. 210-3222755 http://www.ksellas.gr, e-mail: info@ksellas.gr ΑΘΗΝΑ 30-12-2014 Αριθ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι ρυθμίσεις θήρας της κυνηγετικής περιόδου 2015 2016

Όλες οι ρυθμίσεις θήρας της κυνηγετικής περιόδου 2015 2016 Όλες οι ρυθμίσεις θήρας της κυνηγετικής περιόδου 2015 2016 Ρυθμίσεις θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2015 2016 και δήλωση του Υπουργού Αναπληρωτή ΠΑΠΕΝ Γιάννη Τσιρώνη Υπεγράφη η υπουργική απόφαση για

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προτάσεις για τη ρύθμιση της θήρας στο Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Αμβρακικού

ΘΕΜΑ: «Προτάσεις για τη ρύθμιση της θήρας στο Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Αμβρακικού Πληροφορίες :Δ. Μπαρέλος ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ Τηλέφωνο :26810 71919 Fax :26810 42855 Άρτα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αριθ. Πρωτ.:796 ΠΡΟΣ Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιάννη Τσιρώνη ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εθνικός Διαλόγος για το Κυνήγι, Άξονας IV προτάσεις Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης

Θέμα: Εθνικός Διαλόγος για το Κυνήγι, Άξονας IV προτάσεις Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης Νίκης 20, 105 57 Αθήνα Τηλ. 210 3224944, 210 3314563 Fax 210 3225285 e-mail: info@eepf.gr www.eepf.gr Προς: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 58127 13 Δεκεμβρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 4361 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων διεξαγωγής αγώνων κυνηγετικών ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4257, 29/10/2010 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΝΟΜΟ. H Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4257, 29/10/2010 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΝΟΜΟ. H Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΝΟΜΟ H Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 158 του 1990 32(Ι) του 1995 141(Ι) του 1999. 1. Ο παρών Νόμος θα αναφέρεται ως ο περί

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Σκορδάς Ε. Κυριάκος Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας-Θράκης, Εθνικής Αντίστασης 173-175, 55134 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310477128 e-mail: kskordas@hunters.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αξιότιμοι κύριοι, Σας ευχαριστώ πολύ. Αρτέμης Βάσιος

Αξιότιμοι κύριοι, Σας ευχαριστώ πολύ. Αρτέμης Βάσιος Αξιότιμοι κύριοι, Θέλοντας και γω από την πλευρά μου να συμβάλω στην εθνική προσπάθεια αναμόρφωσης και εκσυγχρονισμού του κυνηγίου στην χώρα μας, σας διαβιβάζω ορισμένες σκέψεις και προτάσεις οι οποίες

Διαβάστε περισσότερα

1 1 2 3 2 4 5 6 7 8 9 2 ,,,,,,,,..,.,,. 3 . :.,.,..,. 4 5 ,, : 1 :., :. ( )...,. 2 :.,... (),,.,,. ( ) 6 ,. (,, )...,. (. )......!!!.,,... 7 ,,. 3 :.,. : :,,..,...,.,,., (GIS). 8 ., : -. -. - ( )., : -

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ Α/Α ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ Α/Α ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ Α/Α ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ & ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ 1. Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

νομό Έβρου Πλατής Π. Κυρ. Σκορδάς Θράκης, hunters.gr

νομό Έβρου Πλατής Π. Κυρ. Σκορδάς Θράκης, hunters.gr Έρευνα για το κυνήγι του λαγού στο νομό Έβρου Πλατής Π. Κυρ. Σκορδάς Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης Θράκης, Εθν. Αντιστάσεως 173, Καλαμαριά Θεσ/νίκη Τ.Κ 55134. e-mail: kskordas@hunters hunters.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Υποβολή πρότασης για τη ρύθμιση της θήρας στο Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Αμβρακικού»

ΘΕΜΑ: «Υποβολή πρότασης για τη ρύθμιση της θήρας στο Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Αμβρακικού» Ταχ. Δ/νση :Δημ. Κατάστημα Ανέζας Ταχ. Κωδ. :47 100-Ανέζα Άρτας Τηλ. :26810 71919 Fax :26810 23593 Πληροφορίες :Δημήτρης Μπαρέλος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ Άρτα, 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική δραστηριότητα στην Υπηρεσία Θήρας & Πανίδας

Ερευνητική δραστηριότητα στην Υπηρεσία Θήρας & Πανίδας Ερευνητική δραστηριότητα στην Υπηρεσία Θήρας & Πανίδας ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΗΡΑΣ & ΠΑΝΙΔΑΣ (ΥΘΠ) Η Υπηρεσία Θήρας & Πανίδας υπάγεται στο ΥΠΕΣ και είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση της Πανίδας, η οποία περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΕΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (Web App) ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΘΗΡΑ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΕΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (Web App) ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΘΗΡΑ. Δ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ----------------------------------- ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ------------------------------------ ΜΕΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΑΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΣΑΜΟΣ, 22-23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑΚΗ ΣΑΜΟΣ 2016 14. Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση περιοχών Δικτύου Natura 2000. Μαρίνα Ξενοφώντος Λειτουργός Περιβάλλοντος Τμήμα Περιβάλλοντος

Διαχείριση περιοχών Δικτύου Natura 2000. Μαρίνα Ξενοφώντος Λειτουργός Περιβάλλοντος Τμήμα Περιβάλλοντος Διαχείριση περιοχών Δικτύου Natura 2000 Μαρίνα Ξενοφώντος Λειτουργός Περιβάλλοντος Τμήμα Περιβάλλοντος Το Δίκτυο Natura 2000 Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Οικολογικών Περιοχών το οποίο δημιουργήθηκε το 1992 με την

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «ΣΥΜΒΙΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ» στα σχολεία των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης Απολογισμός για το έτος 2011

Πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «ΣΥΜΒΙΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ» στα σχολεία των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης Απολογισμός για το έτος 2011 Πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «ΣΥΜΒΙΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ» στα σχολεία των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης Απολογισμός για το έτος 2011 Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η Προστασία των Ζώων»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 31507 16 Σεπτεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2966 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 14625 Έγκριση προγράμματος θήρας, εκγύμνασης σκύλων και διεξαγωγής αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΣΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΗΡΑΣ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (Από 20/8/2012 μέχρι 28/2/2013)

ΔΑΣΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΗΡΑΣ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (Από 20/8/2012 μέχρι 28/2/2013) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δράμα 10-8-2012 ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Αριθμ. Πρωτ. 12724 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αριθμ. ΔΑΔ: 53/2012 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ & Α.Υ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4427, 7.2.2014 10(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 2010

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4427, 7.2.2014 10(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 2010 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4427, 7.2.2014 Ν. 10(Ι)/2014 10(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 2010 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 158 του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΠ 2000-2006 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2000 2006 NOΕΜΒΡΙΟΣ 2006 2 ΑΞΟΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος της Δασικής Υπηρεσίας στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000

Ο ρόλος της Δασικής Υπηρεσίας στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 Ο ρόλος της Δασικής Υπηρεσίας στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου NATURA 2000 Αρβανίτης Παντελής Δασολόγος, PhD Δ/νση Δασών Ηρακλείου τηλ 2810264962. email: p.arvanitis@apdkritis.gov.gr NATURA 2000

Διαβάστε περισσότερα

4 Ε ΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

4 Ε ΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 4 Ε ΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ Διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Ομονοίας Ταχ. Κωδ. : 62125 Πληροφορίες : Δ. Γατίδου Προς : Όπως ο Πίνακας διανομής

Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Ομονοίας Ταχ. Κωδ. : 62125 Πληροφορίες : Δ. Γατίδου Προς : Όπως ο Πίνακας διανομής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Σέρρες 31-8-2011 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΤΙΚΏΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Αρ. Πρωτ : 11657 Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΣΕΡΡΩΝ Αρ. Δ/ξης : 11 ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ Ταχ. Δ/νση :

Διαβάστε περισσότερα

Αποτροπή Καύσης Καλαμιών στην Πεδιάδα του Νέστου. Επιπυραγός Παναγιώτης Παντζαρτζίδης Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χρυσούπολης

Αποτροπή Καύσης Καλαμιών στην Πεδιάδα του Νέστου. Επιπυραγός Παναγιώτης Παντζαρτζίδης Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χρυσούπολης Αποτροπή Καύσης Καλαμιών στην Πεδιάδα του Νέστου Επιπυραγός Παναγιώτης Παντζαρτζίδης Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χρυσούπολης Νόμος 4661/1930 (ΦΕΚ 153 τ. Α ) περί διοργανώσεως Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ Αριθ. Πρωτ Θέμα: Εθνικός Διάλογος για το κυνήγι

ΑΘΗΝΑ Αριθ. Πρωτ Θέμα: Εθνικός Διάλογος για το κυνήγι ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΛΟΣ: F.A.C.E.& C.I.C. ΕΔΡΑ: ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 & ΕΡΜΟΥ ΑΘΗΝΑ-Τ.Κ. 105 63 Τηλ.: 210-32.31.271 - Fax.: 210-32.22.755 http://www.ksellas.gr, e-mail: info@ksellas.gr ΑΘΗΝΑ 29-3-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩN ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Στην Αθήνα, σήμερα 4 Ιουνίου 2008, το

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση της βόσκησης αγροτικών ζώων στις προστατευόμενες περιοχές

Διαχείριση της βόσκησης αγροτικών ζώων στις προστατευόμενες περιοχές ΗΜΕΡΙΔΑ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ-ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ-ΙΣΜΑΡΙΔΑΣ «Η κτηνοτροφία στο Εθνικό Πάρκο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης» 20 Νοεμβρίου 2015, Κομοτηνή Διαχείριση της βόσκησης αγροτικών ζώων στις προστατευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΣτΕ 2915/2012 [Ακύρωση δασικής διάταξης για απαγόρευση της θήρας στο «Δέλτα Εβρου»]

ΣτΕ 2915/2012 [Ακύρωση δασικής διάταξης για απαγόρευση της θήρας στο «Δέλτα Εβρου»] ΣτΕ 2915/2012 [Ακύρωση δασικής διάταξης για απαγόρευση της θήρας στο «Δέλτα Εβρου»] Περίληψη -Η προσβαλλόμενη απόφαση του Δασάρχη Αλεξανδρούπολης, στην οποία περιλαμβάνεται, κατά το μέρος που αφορά περιοχές

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΒΑΔΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΛΙΒΑΔΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΙΒΑΔΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τα λιβάδια είναι φυσικά οικοσυστήματα με πολλαπλούς σκοπούς ή χρήσεις Βοσκήσιμη Ύλη (Κύρια Χρήση) Κτηνοτροφικά ζώα, Άγρια πανίδα, Μέλισσες Βιοποικιλότητα, Αναψυχή Παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΣΙΑΤΛ: Ένα παλιό μήνυμα για το σύγχρονο κόσμο

ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΣΙΑΤΛ: Ένα παλιό μήνυμα για το σύγχρονο κόσμο ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΣΙΑΤΛ: Ένα παλιό μήνυμα για το σύγχρονο κόσμο Εργασία στο μάθημα της Λογοτεχνίας Βασιλική Χανή Β4 WWF Ελλάς Κάποια ιστορικά στοιχεία Η δράση στην Ελλάδα ξεκινά το 1969 με την αποκατάσταση τού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΑΣΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α Εκπαιδευτική Περίοδος, 60 διδακτικές ώρες. Ώρες ΘΕΜΑ Εισηγητής

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΑΣΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α Εκπαιδευτική Περίοδος, 60 διδακτικές ώρες. Ώρες ΘΕΜΑ Εισηγητής 1η Ημέρα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΑΣΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α Εκπαιδευτική Περίοδος, 60 διδακτικές ώρες ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Γενικά περί Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος Το Δάσος σαν βιοκοινότητα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΑΣ 42551 30 Δεκεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 4255 ΠΕΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΣ 1 Απαγόρευση θήρας, στις περιπτώσεις εκδήλωσης χιονοπτώσεων μεγάλης διάρκειας

Διαβάστε περισσότερα

ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΗΡΑΣ

ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΗΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΤ. ΥΠΟΘ. Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Τρίκαλα 9-9-2019 Αριθ. Πρωτ :5418/147809

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Το παρόν κείμενο αποτελεί τον Κανονισμό λειτουργίας της «Μητρώου

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Το παρόν κείμενο αποτελεί τον Κανονισμό λειτουργίας της «Μητρώου ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ «ΜΗΤΡΩΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ» Το παρόν κείμενο αποτελεί τον Κανονισμό λειτουργίας της «Μητρώου Εθελοντών» του Δήμου Ευρώτα, όπου περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες τις σχετικές

Διαβάστε περισσότερα

LIFE 13 NAT/CY/ Βελτίωση πεδινών δασικών βιοτόπων για τα πουλιά στην Κύπρο

LIFE 13 NAT/CY/ Βελτίωση πεδινών δασικών βιοτόπων για τα πουλιά στην Κύπρο LIFE 13 NAT/CY/000176 Βελτίωση πεδινών δασικών βιοτόπων για τα πουλιά στην Κύπρο Φεβρουάριος 2016 1 Το έργο «Βελτίωση πεδινών δασικών βιοτόπων για τα πουλιά στην Κύπρο» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Τριήμερο σεμινάριο στο ΚΠΕ Βάμου

Θέμα: Τριήμερο σεμινάριο στο ΚΠΕ Βάμου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------------------------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 28721 26 Αυγούστου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2666 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Ανώτατο όριο επιτρεπόμενων ημερών κίνησης εκτός έδρας υπαλλήλων υπηρετούντων

Διαβάστε περισσότερα

Για την ομάδα έργου: Παλάσκας Δημήτρης

Για την ομάδα έργου: Παλάσκας Δημήτρης Κατευθυντήριοι άξονες του έργου «Ανάπτυξη του τουρισμού και διαχείριση επισκεπτών στην προστατευόμενη περιοχή του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» Για την ομάδα έργου: Παλάσκας Δημήτρης

Διαβάστε περισσότερα

LIFE Bonelli East Med LIFE17 NAT/GR/000514

LIFE Bonelli East Med LIFE17 NAT/GR/000514 LIFE Bonelli East Med LIFE17 NAT/GR/000514 Ενημερωτική Ημερίδα LIFE, 4 Απριλίου 2019, Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, Λευκωσία Νικόλαος Κασίνης, Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ: Ελλάδα (Κρήτη/

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, κ. Κουτσογιάννη N. Α Π Ο Σ Τ Ο Λ Ε Α Σ : Γ Τ Α Ξ Η, 6 Ο Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Ν Α Ο Υ Σ Α Σ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, κ. Κουτσογιάννη N. Α Π Ο Σ Τ Ο Λ Ε Α Σ : Γ Τ Α Ξ Η, 6 Ο Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Ν Α Ο Υ Σ Α Σ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, κ. Κουτσογιάννη N. Α Π Ο Σ Τ Ο Λ Ε Α Σ : Γ Τ Α Ξ Η, 6 Ο Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Ν Α Ο Υ Σ Α Σ ΑΡΕΤΗ ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΤΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Αγαπητέ, κύριε Δήμαρχε,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2015

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2015 ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2015 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑ Α: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΓΑΡΙ ΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ (Μηχανικός Πληροφορικής) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1.ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟ ΟΛΟΓΙΑ... 4 2. ΑΝΑΛΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις της Ομάδας Φιλοζωίας

Δράσεις της Ομάδας Φιλοζωίας Δράσεις της Ομάδας Φιλοζωίας Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 η ομάδα μας επισκέφτηκε περιοχές του Πειραιά (Πασαλιμάνι, Σωτήρος, Πλατεία Κοραή) και παρείχε τροφή, νερό και πολύ αγάπη στα αδέσποτα ζωάκια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 24977 18 Ιουλίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2444 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Εξαίρεση ακινήτων για τα οποία διαπιστώθηκε η περαίωση της κτηματογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2016

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2016 ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2016 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΓΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ (Μηχανικός Πληροφορικής) Κ.Τ.Ε. Α.Μ.Θ. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 1. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΕΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΕΝ Αρ. Πρωτ.: 129386/4165 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ Εικόνα 1 - Ημερίδα σταδιοδρομίας Το Γραφείο Διασύνδεσης Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων του ΕΜΠ (Γ.Δ) συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 20 / 5 /2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. :124377/1686 ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΩΝ &Φ.Π /ΝΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΩΝ ΚΑΙ Φ.Π ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις-Εθνικός Διάλογος για το Κυνήγι

Προτάσεις-Εθνικός Διάλογος για το Κυνήγι Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος 36100 Καρπενήσι Τηλ. :22370 25.063, 23.282 Fax. : 22370 24035 Τρίτη 19-04-2016 Προς ΚοΝτινόκα Δημήτριο,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 7. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 7. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 7. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων των Τμημάτων Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος απορρέουν από τα: Π.Δ. 1102/80. Περί καθορισμού των επαγγελματικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ «Α.ΤΡΙΤΣΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ «Α.ΤΡΙΤΣΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ «Α.ΤΡΙΤΣΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 2016 1 Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης» Καθώς οι περισσότεροι υγρότοποι της Αττικής έχουν συρρικνωθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΑ Λήψη μέτρων για τη διαχείριση περιστατικών προσέγγισης αλληλεπίδρασης Αρκούδας (Ursus arctos) σε κατοικημένες περιοχές.

ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΑ Λήψη μέτρων για τη διαχείριση περιστατικών προσέγγισης αλληλεπίδρασης Αρκούδας (Ursus arctos) σε κατοικημένες περιοχές. ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΑ Λήψη μέτρων για τη διαχείριση περιστατικών προσέγγισης αλληλεπίδρασης Αρκούδας (Ursus arctos) σε κατοικημένες περιοχές. ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Μέτρα πρόληψης του νοσήµατος της Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων»

«Μέτρα πρόληψης του νοσήµατος της Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων» Αποστολή µε ηλεκτρονικό ταχυδροµείο (ψηφιακά υπογεγραµµένο) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Αχαρνών 2, 101 76 Αθήνα, Τηλ. 210-2124180 Fax :

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 23021 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1548 21 Ιουνίου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ανανέωση απαγόρευσης θήρας ορισμένου χρόνου... 1 Ανανέωση απαγόρευσης θήρας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ ΣΤΟ 46 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ ΣΤΟ 46 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. 22-3-2011 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ ΣΤΟ 46 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. 1. Εισαγωγή 2. Η Πρώτη Συνάντηση της Ομάδας Μαθητών. 3. Η Δεύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ «ΚΑΛΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ» Άρθρο 1. Σύσταση Εταιρείας

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ «ΚΑΛΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ» Άρθρο 1. Σύσταση Εταιρείας ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ «ΚΑΛΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ» Άρθρο 1 Σύσταση Εταιρείας Οι συμβαλλόμενοι συστήνουν αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Βιότοπος Η φύση στην αυλή μας

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Βιότοπος Η φύση στην αυλή μας Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βιότοπος ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ Περιβαλλοντική οργάνωση για τη διατήρηση της άγριας ζωής και την ορθή διαχείριση των ορεινών οικοσυστημάτων& του φυσικού περιβάλλοντος ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ «Α.ΤΡΙΤΣΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ «Α.ΤΡΙΤΣΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ «Α.ΤΡΙΤΣΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 2017 1 Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης» Καθώς οι περισσότεροι υγρότοποι της Αττικής έχουν συρρικνωθεί

Διαβάστε περισσότερα

04 Νοεμβρίου ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΖΕΠ "ΦΡΑΓΜΑ ΑΧΝΑΣ "

04 Νοεμβρίου ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΖΕΠ ΦΡΑΓΜΑ ΑΧΝΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟΧΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΖΕΠ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΠΤΗΝΑ (2009/147/ΕΚ) ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικοί Βιότοποι. Τάξη Οδηγίες Μάθημα Ε Δημοτικού Πώς συμπληρώνουμε τα φύλλα εργασίας Γεωγραφία

Ελληνικοί Βιότοποι. Τάξη Οδηγίες Μάθημα Ε Δημοτικού Πώς συμπληρώνουμε τα φύλλα εργασίας Γεωγραφία Τάξη Οδηγίες Μάθημα Ε Δημοτικού Πώς συμπληρώνουμε τα φύλλα εργασίας Γεωγραφία Στόχος της δραστηριότητας αυτής είναι να γνωρίσουμε και να καταγράψουμε τους ελληνικούς βιότοπους και να εντοπίσουμε τα ζώα

Διαβάστε περισσότερα

Η ποινική προστασία της άγριας ζωής

Η ποινική προστασία της άγριας ζωής Η ποινική προστασία της άγριας ζωής Natura Life Themis Η περιβαλλοντική ευθύνη και η προστασία της βιοποικιλότητας στo πλαίσιο του εθνικού και ευρωπαϊκού δικαίου Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Ηράκλειο Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

Εμβολιασμός των αλεπούδων δια του αέρος με ζωντανά εμβόλια δολώματα. Αξιολόγηση του εμβολιασμού των αλεπούδων κατά της λύσσας και συμβολή των μελών

Εμβολιασμός των αλεπούδων δια του αέρος με ζωντανά εμβόλια δολώματα. Αξιολόγηση του εμβολιασμού των αλεπούδων κατά της λύσσας και συμβολή των μελών Εμβολιασμός των αλεπούδων δια του αέρος με ζωντανά εμβόλια δολώματα. Αξιολόγηση του εμβολιασμού των αλεπούδων κατά της λύσσας και συμβολή των μελών της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και των αρμόδιων

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση των. Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. που λειτουργούν στον. Βοτανικό Κήπο. «Ιουλίας & Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους»

Παρουσίαση των. Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. που λειτουργούν στον. Βοτανικό Κήπο. «Ιουλίας & Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους» Παρουσίαση των Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που λειτουργούν στον Βοτανικό Κήπο «Ιουλίας & Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους» Πρόγραμμα 1 ο Βλάβες και Αποκατάσταση Φυσικού περιβάλλοντος Στόχοι του προγράμματος:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 Μαρτίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 923/30200 ΓΕΝ Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 Μαρτίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 923/30200 ΓΕΝ Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 Μαρτίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 923/30200 ΓΕΝ Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣ:.Πίνακας Διανομής Δ/ΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εθνικός Διάλογος για το κυνήγι 3 η συνάντηση

Θέμα: Εθνικός Διάλογος για το κυνήγι 3 η συνάντηση ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΛΟΣ: F.A.C.E.& C.I.C. ΕΔΡΑ: ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 & ΕΡΜΟΥ ΑΘΗΝΑ-Τ.Κ. 105 63 Τηλ.: 210-32.31.271 - Fax.: 210-32.22.755 http://www.ksellas.gr, e-mail: info@ksellas.gr ΑΘΗΝΑ 18-04-2016

Διαβάστε περισσότερα

H ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

H ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ H ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Εισαγωγή Οι Στόχοι µας Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνωρίζει, ενισχύει και προωθεί το ρόλο των κυνηγών στη διαχείριση του Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Μάϊος ιεύθυνση αλληλογραφίας: Ταµείο Θήρας, Υπουργείο Εσωτερικών, 1453, Λευκωσία. Ηλεκτρονική διεύθυνση:

Μάϊος ιεύθυνση αλληλογραφίας: Ταµείο Θήρας, Υπουργείο Εσωτερικών, 1453, Λευκωσία. Ηλεκτρονική διεύθυνση: Στατιστική Επεξεργασία Τηλεφωνικής Έρευνας Κάρπωσης Για Την Περίοδο Κυνηγίου 26 27 Μάϊος 27 ιεύθυνση αλληλογραφίας: Ταµείο Θήρας, Υπουργείο Εσωτερικών, 1453, Λευκωσία Ηλεκτρονική διεύθυνση: wildlife.thira@cytanet.com.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 157. þ Ν.Βασιλάκος. ý Χ. Πετράκος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 157. þ Ν.Βασιλάκος. ý Χ. Πετράκος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 157 8 11-01- 2016 19:30-21:15 þ Γ.Παλλίδης þ Ν.Βασιλάκος ý Χ. Πετράκος 2. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Υπογράφηκαν τα Πρακτικά προηγούμενων Συνεδριάσεων ΔΣ και παραδόθηκαν στο Γραμματέα. 3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

3. Την καθορισμένη ημερομηνία των εξετάσεων, παρίσταμαι στις εξετάσεις έχοντας απαραιτήτως μαζί μου την αστυνομική μου ταυτότητα.

3. Την καθορισμένη ημερομηνία των εξετάσεων, παρίσταμαι στις εξετάσεις έχοντας απαραιτήτως μαζί μου την αστυνομική μου ταυτότητα. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ 1. α. Να αγοράσω κυνηγετικό όπλο από κάποιο κατάστημα κυνηγετικών ειδών ή από κάποιον κυνηγό και να το δηλώσω στο αστυνομικό τμήμα ασφαλείας της περιοχής μου, ώστε να αποκτήσω

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Κ.Σ.Ε.) ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ Απολογισμός και Ενημέρωση Δράσεων

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Κ.Σ.Ε.) ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ Απολογισμός και Ενημέρωση Δράσεων ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Κ.Σ.Ε.) Απολογισμός και Ενημέρωση Δράσεων ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ σε κατηγορίες: 1) Κίνδυνος αφαίρεσης ειδών από τα θηρεύσιμα είδη (!!!) και αποκλεισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αργοστόλι, 15.07.2015 Αρ. Πρωτ.: 546. Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΤΠΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αργοστόλι, 15.07.2015 Αρ. Πρωτ.: 546. Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΤΠΑ Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Κούταβου, Τ.Θ. 222, 28100 Αργοστόλι, Κεφαλονιά Τηλ. & Fax: 26710 29258. Ε-mail: foreasainou@ath.forthnet.gr. Ιστοσελίδα: www.foreasainou.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αργοστόλι, 15.07.2015

Διαβάστε περισσότερα

Προς Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας Υπόψη Συντονιστή Εθνικού Διαλόγου για το Κυνήγι, κο Ντινόκα

Προς Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας Υπόψη Συντονιστή Εθνικού Διαλόγου για το Κυνήγι, κο Ντινόκα Προς Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας Υπόψη Συντονιστή Εθνικού Διαλόγου για το Κυνήγι, κο Ντινόκα E-mail: ethnikosdialogos_kynigi@yahoo.gr Αθήνα, 19 Απριλίου 2016 Αριθμ. πρωτ. 16/067 Θέμα: «Εθνικός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1325 26 Ιανουαρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 174 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Εξυπηρέτηση της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (Ρ.Α.Σ) από τη Γενική Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες LINC. Learning Sheet ΦΥΛΛΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ LINC ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥ

Δραστηριότητες LINC. Learning Sheet ΦΥΛΛΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ LINC ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ LINC ΦΥΛΛΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ Σχετικά με την δραστηριότητα Η δραστηριότητα «Εκμάθηση του Υδροβιότοπου» στοχεύει στην ενίσχυση της συνεργατικότητας μεταξύ οικογένειας και σχολείου. Είναι ένα πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Μονά. Κατηγορία γυναικών 1 14 έως και 29 (από 2000 έως και 1985) Κατηγορία γυναικών 2 30 και άνω (από 1984)

Κατηγορίες Μονά. Κατηγορία γυναικών 1 14 έως και 29 (από 2000 έως και 1985) Κατηγορία γυναικών 2 30 και άνω (από 1984) Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Σάββατο 26 Απριλίου Λήξη Κυριακή 11 Μαΐου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 12 Μαΐου) Διπλά Έναρξη Σάββατο 26 Απριλίου Λήξη Σάββατο 10 Μαΐου (ημερ. παράτασης: Κυριακή 11 Μαΐου) Λόγω

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ ΝΟΜΟ

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. 1(1) 1384 Ν. 131(Ι)/2006 Αρ. 4092, 20.10.2006 Ο περί Προστασίας και Διαχείρισης της Φύσης και της Άγριας Ζωής (Τροποποιητικός) Νόμος του 2006 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΡΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΡΑ Προς Το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας Μεσογείων 119, Τ.Κ. 10192 Αθήνα, Αποδέκτης: Συντονιστής Εθνικού Διαλόγου για το Κυνήγι κος Ντινόκας Δημήτριος, Δασολόγος Περιβαντολόγος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. "Άγρια πανίδα σε κίνδυνο" 1

Δίκτυο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Άγρια πανίδα σε κίνδυνο 1 Δίκτυο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης "Άγρια πανίδα σε κίνδυνο" 1 2005-2016 ΚΠΕ Υπάτης 2005 (Αρ. Πρωτ. 123739/Γ7 /20/11/2006) ΚΠΕ Στυλίδας Υπάτης 2011 (Αρ. Πρωτ. 148350/Γ7/24-01/2012) ΚΠΕ Καρπενησίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 32955 30 Σεπτεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3158 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 54930 Απαγορεύσεις θήρας ορισμένου χρόνου σε περιοχές της Π.Ε. Χαλκιδικής.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προετοιμασίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Οδηγίες προετοιμασίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης Οδηγίες προετοιμασίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης Στο Οντάριο, οι κάτοικοί του έρχονται αντιμέτωποι με κάθε είδους έκτακτες ανάγκες, είτε πρόκειται για θύελλες παγωμένου χιονιού και διακοπές ρεύματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ 3. ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ 3. ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ 3. ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΞΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΙΔΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: ΕΠΙΣΤΗΜ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Ενημέρωση για νέα εστία Πανώλους Μικρών Μηρυκαστικών στην Βουλγαρία».

Θέμα: «Ενημέρωση για νέα εστία Πανώλους Μικρών Μηρυκαστικών στην Βουλγαρία». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ Αθήνα, 28.06.2018 Αριθμ. πρωτ: 2268/92236 Ταχ. Δ/νση: Τ. Κωδ.: Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Επιστολές των μαθητών για την ανακύκλωση

Επιστολές των μαθητών για την ανακύκλωση Επιστολές των μαθητών για την ανακύκλωση Δ τάξη, Ε τάξη 2013-2014 Ιδ. Δημοτικό σχολείο Ι.Κ.Θ Οδός Φλέμιγκ 17 Τηλ. και φαξ 2310830-347 E-mail jschool1979@yahoo.gr Θεσ/νίκη, 18/11/2013 Αξιότιμοι κύριοι υπεύθυνοι

Διαβάστε περισσότερα

Η παιδεία με τα μάτια των εκπαιδευτικών

Η παιδεία με τα μάτια των εκπαιδευτικών Εμείς δεν βλέπουμε ένα απλό σχεδιάγραμμα. Βλέπουμε τον τρόπο να αναπτύξετε το brand σας. Για εμάς έρευνα δεν είναι παράθεση αποτελεσμάτων. Για αυτό και θέλουμε να ερευνούμε σε βάθος, αξιοποιώντας την πολύχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Καβάλα, Αριθ. Πρωτ: 701. Προς: Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Καβάλα, Αριθ. Πρωτ: 701. Προς: Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 55, 65403 ΚΑΒΑΛΑ ΤΗΛ.: 2510 222942, FAX: 2510 231505 E-mail:geoteeam@otenet.gr Web site: www.geotee-anmak.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Προς τον αναγνώστη. Κύριο Θέμα. Περιεχόμενα. Εθνικό Διακυβερνητικό Συμβούλιο Δασών. www.inform-life.gr 1.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Προς τον αναγνώστη. Κύριο Θέμα. Περιεχόμενα. Εθνικό Διακυβερνητικό Συμβούλιο Δασών. www.inform-life.gr 1. Προς τον αναγνώστη Σας καλωσορίζουμε στην δεύτερη έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του έργου INFORM. Το ενημερωτικό δελτίο του INFORM εκδίδεται με σκοπό την ενημέρωση των στελεχών των Δασικών Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα. Μέτρο 10 «ΓΕΩΡΓΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ» Δράση

Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα. Μέτρο 10 «ΓΕΩΡΓΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ» Δράση Δράση 10.1.04 Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης Λογιστικές Υπηρεσίες ΠΑΑ 2014-2020 Μέτρο 10 «ΓΕΩΡΓΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ» Μέτρο 10.1 Ενίσχυση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 13 Ιουνίου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΕΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 13 Ιουνίου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 13 Ιουνίου 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΕΝ Αρ. Πρωτ.: 139798/3303 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ *********************************************************** ΕΙΔΗΣΕΙΣ Από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πρέβεζας *********************************************************** Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Α. Πρέβεζας

Διαβάστε περισσότερα

3/20/2011 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

3/20/2011 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ Ι. Οι εργασίες θα ακολουθούν τη διδασκόμενη ύλη. ΙΙ. Θα γίνεται εκτενής χρήση του Διαδικτύου & άλλων ελληνικών και διεθνών ββλ βιβλιογραφικών πηγών. ΙΙΙ. Η παράδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΕ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΕ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» Διαγωνισμός Μαθηματικών ικανοτήτων ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ http:///pythagoras/index.html ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΜΕ «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» α) Γενικές πληροφορίες Εξεταστικά κέντρα θα

Διαβάστε περισσότερα