ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005"

Transcript

1 ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005

2 Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ο οποίος είναι και ένας από τους μεγαλύτερους της Ελλάδας, έχει αναπτύξει πολύ σημαντική δυναμική τα τελευταία χρόνια, μέσα από τα 3300 ενεργά μέλη του συνέφερε δυναμικά σε κοινωνικές δράσεις και στην προστασία του περιβάλλοντος και της πανίδας του Νομού μας. Στο 2005 το διοικητικό συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του στις παρακάτω δράσεις :

3 ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ Σαν πρώτο μέλημα μας βάλαμε την αποτελεσματική θηροφύλαξη. Η θηροφυλακή είναι η εικόνα του Συλλόγου μας που μεταφέρετε προς τα έξω. Σ όλη την κυνηγετική περίοδο αλλά και εκτός κυνηγετικής περιόδου οι πέντε θηροφύλακες του Συλλόγου δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να προστατέψουν την πανίδα της περιοχής μας και να κάνουν τα μέλη μας να νιώθουν ικανοποίηση με την επάρκεια θηράματος που υπάρχει. Εδώ θέλω να τονίσω ότι η φετινή χρονιά ήταν μια πολύ πλούσια χρονιά με μεγάλους πληθυσμούς θηρεύσιμων ειδών.

4 ΟΙ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

5 ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Μέσα στο 2005 ολοκληρώθηκε η μηχανοργάνωση του Συλλόγου μας, τώρα πλέον εκτός από την έκδοση των αδειών θήρας που γινότανε μηχανογραφικά, τα παραστατικά μας, τα λογιστικά μας βιβλία, ο Απολογισμός και ο Προϋπολογισμός καθώς και το Πρωτόκολλο γίνονται πλέον και αυτά ηλεκτρονικά. Μια μοναδική οργάνωση που παρόμοια της ίσως δεν υπάρχει σε άλλους Συλλόγους.

6 ΚΑΤΡΕΛΑ ΚΥΝΗΓΟΥ

7 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Κατασκευάσαμε την ιστοσελίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής με πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία και πλούσιο εικονογραφημένο υλικό το οποίο είναι στη διάθεση των μελών και φίλων μας με διεύθυνση kskom.gr. Σας προτείνουμε να την επισκεφθείτε.

8 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ kskom.gr

9 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΕΙΡΟ Το παράρτημα στον Αίγειρο στεγάστηκε σε γραφείο το οποίο παραχωρήθηκε από το Δήμο Αιγείρου και θα δραστηριοποιηθεί κατά την έκδοση κυνηγετικών αδειών της περιόδου Είναι ένα νέο κόσμημα στην πλούσια συλλογή του Συλλόγου μας.

10 ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΕΙΡΟΥ

11 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΣΕ - ΟΔΗΓΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΒΙΟΤΟΠΩΝ ΣΠΟΡΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΡΠΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΦΡΑΚΤΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΡΙΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΤΙΣΤΡΕΣ ΤΑΙΣΤΡΕΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΜΠΑΡΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΡΙΨΗ ΤΡΟΦΩΝ ΑΓΟΡΑ ΕΚΤΑΣΕΩΝ

12 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΗΝΑ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΕΙΡΟ Αξιοποιήσαμε το ιδιόκτητο αγροτεμάχιο που έχει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής στον Αίγειρο με την κατασκευή του νέου πυρήνα προσαρμογής θηραμάτων Δημιουργήθηκε λοιπόν ένας πολύ σημαντικός χώρος με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και απόδοσης στο θηραματικό πλούτο της περιοχής μας. Ένα έργο που δείχνει την δύναμη και την αποτελεσματικότητα του Συλλόγου μας.

13 ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΥΡΗΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ

14 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΙΟΣΚΙΩΝ Κατασκευάσαμε έξι κιόσκια, για την αναψυχή των μελών μας και όλων όσων αγαπούν τη φύση σε περιοχές με φυσική ομορφιά. Ίμερο Αναδάσωση Ισμάρου- Πόα Νυμφαία- Τρίκορφο Ιάσμου Κάρδαμο

15 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΙΟΣΚΙΩΝ

16 ΑΠΟΣΤΟΛΗ SMS Προχωρήσαμε σε μια πρωτοπόρα μορφή ενημέρωσης των μελών μας με μηνύματα που αποστέλλονται στα κινητά τους τηλέφωνα. Ένας πολύ σημαντικός τρόπος επικοινωνίας για να έχουμε γρήγορη ενημέρωση και άμεσα αποτελέσματα.

17 ΑΓΟΡΑ ΤΖΙΠ & ΠΛΩΤΟΥ ΜΕΣΟΥ Έχουμε προγραμματίσει την αγορά ενός σύγχρονου αυτοκινήτου τζιπ για τις ανάγκες της θηροφυλακής για να επανδρώσουμε μ αυτό τον πέμπτο θηροφύλακα του Συλλόγου μας. Επίσης έχουμε πάρει έγκριση από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης και θα πραγματοποιήσουμε την αγορά πλωτού για να φυλάσσονται καλύτερα οι λιμνοθάλασσες της περιοχής μας.

18 ΣΠΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ Η Πανεπιστημιούπολη αποτέλεσε ένα πρότυπο μοντέλο πανελλαδικά για την αναβίωση του κολχικού φασιανού, που έγινε με απόλυτη επιτυχία. Για να αυξήσουμε αυτούς τους πληθυσμούς κάναμε σπορές ψυχανθών σε συνεργασία με τη διοίκηση του Πανεπιστημίου στον περιφραγμένο χώρο της Πανεπιστημιούπολης με κάλυψη σπορών περίπου 150 στρεμμάτων.

19 ΣΠΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

20 ΣΠΟΡΕΣ ΗΛΙΑΝΘΟΥ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ Ο εμπλουτισμός περιοχών με αποδημητικά θηράματα όπως είναι το τρυγόνι μας οδήγησε στην επιδότηση σπόρων με βιομηχανικό ηλιόσπορο, ένα πρόγραμμα που τα τελευταία χρόνια έδωσε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα με διατήρηση μεγάλου αριθμού τρυγονιών σε περιοχές του Συλλόγου μας. Ήδη στον φετινό προγραμματισμό έχουμε εγκρίνει επιδοτήσεις 450 στρεμμάτων βιομηχανικού ηλιόσπορου και αντίστοιχη επιδότηση για 250 στρεμμάτων για σπορές αραβόσιτου στον ορεινό όγκο του Συλλόγου μας που είναι πάρα πολύ χρήσιμες για τον αγριόχοιρο.

21 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΠΟΡΑΣ ΗΛΙΑΝΘΟΥ - ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΠΟΡΕΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ : ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΒΙΟΜ. ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΣ ΣΑΛΠΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑ -ΥΨΩΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΛΟ) ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ - ΜΕΣΣΟΥΝΗ-ΠΑΡΑΔΗΜΗ ΜΕΣΟΧΩΡΙ ΥΨΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΣΜΙΟΥ-ΡΟΔΙΤΗ-ΕΡΓΑΝΗ- ΠΕΛΑΓΙΑ-ΒΕΝΝΑ-ΥΨΩΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΥ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ- ΙΜΕΡΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΣ- ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ-ΟΧΥΡΟ- ΜΑΡΩΝΕΙΑ-ΑΝΘΟΧΩΡΙ-ΒΙΟΜ.ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΟΛΟΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ :450 ΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ ΜΥΡΤΙΣΚΗ ΒΥΡΣΙΝΗ-ΣΜΙΓΑΔΑ-ΣΑΡΑΚΗΝΗ- ΠΑΤΕΡΜΑ-ΠΟΑ-ΚΡΥΣΤΑΛΗ-ΤΡΙΚΟΡΦΟ-ΜΕΛΙΤΑΙΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ : 250

22 ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ Για το 2005 έως το 2010 ξεκινήσαμε ένα πλάνο δενδροφυτεύσεων με παραγωγικά δένδρα στα βουνά του Νομού μας με φύτευση 5000 δένδρων μέσα σε μια πενταετία, σε περιοχές που επιλέγονται σε συνεργασία με τη Δ/νση Δασών Ροδόπης σε περιφραγμένους χώρους και με συντήρηση των δέντρων που έχει αναλάβει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής

23 ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ

24 ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΑ Στο πλαίσιο δράσεων για την ενίσχυση της χλωρίδας ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής προέβη σε εμβολιασμό άγριων δένδρων στην περιοχή Νυμφαίας

25 ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΑ

26 ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΓΡΙΑ ΔΕΝΔΡΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

27 ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ Κάθε χρόνο εμπλουτίζουμε διάφορες περιοχές αρμοδιότητας του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής με Φασιανούς και Πέρδικες ( Τσούκαρ ) που παραλαμβάνουμε από τα κρατικά εκτροφεία για να διατηρήσουμε σε υψηλούςαριθμούςαυτάταθηρεύσιμα είδη.

28 ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ

29 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ Κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα που υπήρξε ιδιαίτερα σκληρός, με τα χιόνια και τις παγωνιές του, επισκεφτήκαμε τους υδροβιοτόπους της περιοχής και τις γύρω τους εκτάσεις διασκορπίζοντας ικανοποιητική ποσότητα καλαμποκιού και σταριού.

30 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ

31 ΡΙΨΗ ΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

32 ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Στην έναρξη της κυνηγετικής περιόδου εκδώσαμε το πρώτο τεύχος τουπεριοδικούτουσυλλόγουμας, και τον Μάρτιο του 2006 το δεύτερο τεύχος, και οι δύο εκδόσεις απέσπασαν πολλά κολακευτικά σχόλια για την ποιότητα και την πλούσια ύλη τους. Μια ενέργεια που πιστεύουμε ότι δίνει μια νέα διάσταση στην ενημέρωση και την επικοινωνία μας με τα μέλη του Συλλόγου μας.

33 ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ( 1 ο ΤΕΥΧΟΣ )

34 ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ( 2 ο ΤΕΥΧΟΣ )

35 ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Στο πλαίσιο βράβευσης της εθελοντικής προσφοράς και της συμβολής της στη δημιουργία μιας κοινωνίας αλληλέγγυης, η βουλευτής Ροδόπης Χρύσα Μανωλία διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία τιμήθηκαν διάφοροι Σύλλογοι για την εθελοντική προσφορά τους, ανάμεσα τους και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής για το πολυποίκιλο κοινωφελές έργο του. Η βουλευτής πραγματοποίησε και επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου για ζητήματα που έχουν σχέση με τη χλωρίδα και την πανίδας της περιοχής μας καθώς και την προστασία της.

36 ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

37 ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ

38 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΧΝΗΛΑΤΗ Ο Ελληνικός Ιχνηλάτης το μοναδικό σκυλί που έχει ελληνική ρίζα και κάνει όλους τους κυνηγούς μας υπερήφανους, μας έδωσε την αφορμή να πραγματοποιήσουμε μια ημερίδα σε συνεργασία με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης με σκοπό την αναβίωση και εξάπλωση αυτού του υπέροχου σκύλου. Τα αποτελέσματα αυτής της δράσης πιστεύουμε ότι θα έχουν άμεσα αποτελέσματα στην καθαροαιμία της φυλής.

39 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΧΝΗΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

40 ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΑΖΙ» Η ενημέρωση των μελών μας είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα που επικεντρώνει την προσοχή της η διοίκηση του Συλλόγου μας. Πραγματοποιήσαμε εκδήλωση με θέμα τα όπλα, τα φυσίγγια, την σκόπευση και πολλά άλλα χρήσιμα κυνηγετικά θέματα, που οργάνωσε εξειδικευμένη ομάδα που εκδίδει κυνηγετικό περιοδικό.

41 ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΑΖΙ»

42 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Φέραμε κτηνιάτρους που ενημέρωσαν τα μέλη μας πάνω σε θέματα ασθενειών, διατροφής, πρόληψης καθώς και διάφορων άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα κυνηγόσκυλα. Εκδηλώσεις που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και οι οποίες προσθέτουν γνώσεις. Δεν σταματάμε όμως εδώ.

43 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ

44 ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΥΠ Ενώ είχε προγραμματιστεί να γίνουν στα μέσα Μαρτίου, δυστυχώς δεν έγιναν γιατί υπήρχε απαγόρευση λόγω της Γρίπης των πουλερικών. Προγραμματίζουμε όμως την ένταξη τους στο προγραμματισμό εκδηλώσεων του ΚΟΕ για το 2006 σε συγκεκριμένες ημερομηνίες βάσει των ετήσιων εκδηλώσεων που προγραμματίζει ο ΚΟΕ με τους Κυνοφιλικούς Ομίλους Ελλάδος.

45 ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΥΠ

46 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Ξεκινήσαμε πριν πέντε χρόνια με τους ετήσιους σκοπευτικούς αγώνες που γινότανε στην περιοχή της Κομοτηνής, η επιθυμία όμως των μελών μας να γίνονται περισσότερες φορές αυτοί οι αγώνες μας οδήγησαν στην καθιέρωση τους τρεις φορές τον χρόνο σε διάφορες περιοχές,όπως την Κομοτηνή, τον Ίασμο και την Μαρώνεια.

47 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

48 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ Κάθε χρόνο ομάδα που ορίζεται από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κομοτηνής συμμετέχει σε πρόγραμμα εθελοντικής πυροπροστασίας και πυρόσβεσης καθώς επίσης και σε άλλες εθελοντικές εκδηλώσεις. Καλούμε λοιπόν όσα από τα μέλη μας επιθυμούν να συμμετέχουν σ αυτά τα προγράμματα να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής μέχρι τα τέλη Απριλίου.

49 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΚΑΙ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

50 Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Διοργανώνουμε κάθε χρόνο την ετήσια χοροεσπερίδα μας που χάρις σε εσάς που πλαισιώνεται αυτή την εκδήλωση την έχουμε κατατάξει να είναι πλέον ένα κοινωνικό γεγονός στην περιοχή μας.

51 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

52 ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Το 2005 για να έρθουμε πιο κοντά στα μέλη μας και να τους ενημερώνουμε σε θέματα που αφορούν το κυνήγι και για να συζητήσουμε μαζί τους από κοντά, πραγματοποιήσαμε τέσσερα ανοιχτά διοικητικά περιφερειακά συμβούλια στις έδρες των παραρτημάτων μας στον Αίγειρο, στην Γρατινή, στον Ιάσμο και στην Ξυλαγανή. Έτσι βλέπουμε από κοντά τα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν και ακούμε τις προτάσεις των μελών μας.

53 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

54 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

55 ΚΑΝΑΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Για να τιμήσουμε τα μέλη μας τα οποία είναι πάντοτε κοντά στον Κυνηγετικό Σύλλογο Κομοτηνής και πιστεύουμε ότι αναγνωρίζουν το έργο του, στην έναρξη της κυνηγετικής περιόδου με την έκδοση τωναδειώνθήρας δωρίσαμε στο κάθε ένα από αυτά ένα αναμνηστικό μπλουζάκι και ένα καπέλο που έχουν τυπωμένο το «Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής».

56 ΤΑΔΩΡΑΤΟΥΣΥΛΛΟΓΟΥΜΑΣ

57 ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου εκτιμώντας τη μεγάλη συμβολή της γυναίκας στο κυνήγι εκδίδουμε δωρεάν στις γυναίκες μέλη μας τις άδειες κυνηγίου τους και σκεφτόμαστε να τιμήσουμε και τους υπερήλικες κυνηγούς μέλη μας με δωρεάν άδειες.

58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής αναδεικνύοντας το κοινωνικό του πρόσωπο επισκέφτηκε της χαλαζοχτυπημένες περιοχές αρμοδιότητας του και συμβολικά ενίσχυσε οικονομικά της επιτροπές που ήταν αρμόδιες για την αποκατάσταση των ζημιών. Όλες αυτές οι δράσεις γίνανε με χρήματα των μελών μας που πιστεύω ότι διαχειριστήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάνοντας όλα τα παραπάνω με συνέπεια και μεράκι έχοντας παρόλα αυτά ένα επαρκές υπόλοιπο στο ταμείο μας.

59 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΙΔΑΣ Στις 23/03/06 έγινε ενημέρωση της Α τάξης του 3ου Λυκείου Κομοτηνής σχετικά με θέματα που αφορούν την χλωρίδα και πανίδα του Νομού μας και συγκεκριμένα μίλησαν για την εργασία τους που αφορά την βιοποικιλία της χλωρίδας και πανίδας του ποταμού Λύσσου.

60 ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΙΔΑΣ

61 ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΕΙΧΑΜΕ -3- ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ

62 KYA ( ΚΕΙΜΕΝΟ ) ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Επανερχόμενοι στο ίδιο θέμα και ενόψει της υποβολής διορθωτικών προτάσεων από το ΤΕΕ Θράκης προς το Υπουργείο σας, σας γνωστοποιούμε ξανά, τις θέσεις μας και τις προτάσεις των διαφόρων φορέων, υπηρεσιών και σωματείων που αφορούν τη δραστηριότητα του κυνηγιού σε σχέση με τα οριζόμενα της εν λόγω ΚΥΑ. Στις προτάσεις των κυνηγετικών συλλόγων της περιοχής και των υπολοίπων φορέων (νομαρχίες, φορέας διαχείρισης) υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πολύ μεγάλο βαθμό, για τους χώρους διεξαγωγής του κυνηγιού στην έκταση του υπό σχεδιασμού Εθνικού Πάρκου.

63 KYA Γενικότερα, προτείνεται από τους παραπάνω, να απαγορεύεται το κυνήγι μόνο στα ήδη υπάρχοντα καταφύγια άγριας ζωής και να μην επεκταθεί σε άλλες ζώνες. Εξ άλλου είχαν πρόσφατα επανεξεταστεί (ν. 2637/98, 2001 ) και κρίθηκε ότι ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες προστασίας της πανίδας, άποψη με την οποία συμφωνούσαν οι διάφοροι εμπλεκόμενοι φορείς καθώς και οι κάθε ύλην αρμόδιες υπηρεσίες (Δασαρχεία) και δεν χρειαζόταν καμία περαιτέρω επέκτασή τους.

64 KYA Ειδικότερα, προτείνονται: Α. Η διαγραφή του όρου «.και σε απόσταση μεγαλύτερη των 300 μέτρων από τα όρια των παρακείμενων ζωνών Α ή των ορίων των καταφυγίων άγριας ζωής όπου αυτάυπερβαίνουνταόριατηςαζώνης», από τις παραγράφους ΙΙ.2.2(Β2 ζώνη), ΙΙ.3.14(Β3 ζώνη),ιιι.1.2(γ1 ζώνη), Β. Να επιτρέπεται το κυνήγι στις Γ2 και Γ3 ζώνες και Γ. Να χαρακτηριστούν οι περιοχές που περικλείουν τις λιμνοθάλασσες του νομού Καβάλας ως Β3 ζώνες και να αποχαρακτηριστούνε από ζώνες Α2.

65 KYA Λάβαμε γνώση όλων των παραπάνω και αφού τα μελετήσαμε παίρνοντας υπόψη και την τοπική κοινωνία που εμπλέκετε στο παραπάνω Εθνικό Πάρκο συναινούμε στις προτάσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής όπως αυτές αναγράφονται στο παρόν έγγραφο.

66 KYA

67 ΕΓΚΡΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2005 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2006 ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΟΡΑ ΤΖΙΠ - ΠΛΩΤΟΥ

ΠΑΝ - ΘΗΡΑΣ. Τα πάντα περί Θήρας. Θεσσαλονίκη Μάιος 2005

ΠΑΝ - ΘΗΡΑΣ. Τα πάντα περί Θήρας. Θεσσαλονίκη Μάιος 2005 ΠΑΝ - ΘΗΡΑΣ ΠΑΝ - ΘΗΡΑΣ 2005 Τα πάντα περί Θήρας Θεσσαλονίκη Μάιος 2005 ΠΑΝ -ΘΗΡΑΣ Τα πάντα περί Θήρας Η πλήρης αναφορά στην έκδοση αυτή έχει ως εξής: Σκορδάς Ε. Κυριάκος και Περικλής Κ Μπίρτσας (συντονιστές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Επιχειρησιακό Σχέδιο για την Υλοποίηση Προγράμματος Διατήρησης και Βιώσιμης Ανάπτυξης Παράκτιας Ζώνης στην Περιφέρεια ΑΜΘ TRANSCOOP, Φεβρουάριος 2012 Α ΦΑΣΗ Τεύχος

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2011

Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2011 Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2011 Περιεχόμενα Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Κανονιστική Συμμόρφωση (5) Σημαντικοί αριθμοί 2011 (6-7) 01 Ανθρώπινο δυναμικό (8-17) Στηρίζοντας την κοινωνία Το Συγκρότημα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΗΣMagazino. Στόχοι Αειφορίας 2012. σελ.3. Διαχείριση των λατομείων μας και βιοποικιλότητα σελ.6. Πράσινες ασφαλείς μεταφορές σελ.

ΗΡΑΚΛΗΣMagazino. Στόχοι Αειφορίας 2012. σελ.3. Διαχείριση των λατομείων μας και βιοποικιλότητα σελ.6. Πράσινες ασφαλείς μεταφορές σελ. ΗΡΑΚΛΗΣMagazino ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΙΩΝ HΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 Διαχείριση των λατομείων μας και βιοποικιλότητα σελ.6 Πράσινες ασφαλείς μεταφορές σελ.14 Βιώσιμη ανάπτυξη σε συνθήκες οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γιάννη Ξανθόπουλου,

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γιάννη Ξανθόπουλου, ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ = ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β = ΑΡΙΘ. ΦΥΛΛΟΥ 170 = ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 {2 {3 {4 {5 { 6 7 Διαβάστε σ αυτό το φύλλο { 8 9 {10 {11 {12 Νέα από την Οικολογική Κίνηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Τεύχος 9 Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2013 ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ Πανελλαδική Απογραφή Πελεκάνων για πρώτη φορά 64011 ΚΕΡΑΜΩΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικός Απολογισμός 2005. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Η προστιθέμενη «αξία» του ΟΤΕ

Κοινωνικός Απολογισμός 2005. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Η προστιθέμενη «αξία» του ΟΤΕ Κοινωνικός Απολογισμός 2005 Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Η προστιθέμενη «αξία» του ΟΤΕ O Όμιλος ΟΤΕ Σταθερή τηλεφωνία Ο OTE είναι ο μεγαλύτερος πάροχος σταθερής τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα και ο βασικός

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β2β ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β2β ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β2β ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γενική Διευθύντρια : ΜΑΡΑΖΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΕΠΒΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ 2007 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2009 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 ΣΕΠΒΕ 2007-2009 Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος Αναστάσιος Τζήκας Α Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. 10 χρόνια εφαρμογής. ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΦΥΣΗ 2000» Δέσποινα Βώκου Πρόεδρος

Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. 10 χρόνια εφαρμογής. ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΦΥΣΗ 2000» Δέσποινα Βώκου Πρόεδρος Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ 10 χρόνια εφαρμογής ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΦΥΣΗ 2000» Δέσποινα Βώκου Πρόεδρος Σεπτέμβριος 2011 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ι. ΙΙ. ΙΙΙ. ΙV. V. Πρόλογος σ.3 Συντομογραφίες Πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.)

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Μήνυμα Δημάρχου... 3 Εισαγωγή Προέδρου Ο.Κ.Π.Α.Π.Α... 5 Α. Κρίση και Κοινωνική πολιτική... 7 Β. Γενικές παρατηρήσεις... 9 Γ. Κεντρική υπηρεσία... 10 Γ1. Οικονομικά στοιχεία Ο.Κ.Π.Α.Π.Α...

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Ολοκληρωμένο Πολυκαναλικό Σύστημα Υπηρεσιών Φροντίδας και Κοινωνικής Πρόνοιας στους Καλλικράτειους Δήμους Αμφίκλειας-Ελάτειας, Λοκρών και Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου Αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Το Mέλλον των Δασών. Μιχάλης Μπινιχάκης

Το Mέλλον των Δασών. Μιχάλης Μπινιχάκης Το Mέλλον των Δασών Μιχάλης Μπινιχάκης Η ταυτότητα του προγράμματος Τίτλος Υλοποίηση Χρηματοδότηση Το Μέλλον των Δασών WWF Ελλάς Κοινωφελή Ιδρύματα Ι.Σ. Λάτση, Α.Γ. Λεβέντη, Μποδοσάκη και ιδιώτες Διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρώτος Δημόσιος Απολογισμός της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Ο.Κ.Α.Π.Α. Απολογισμός. Στέλιος Κυριακίδης: Ένας Αλησμόνητος Έλληνας ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ.

Ο Πρώτος Δημόσιος Απολογισμός της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Ο.Κ.Α.Π.Α. Απολογισμός. Στέλιος Κυριακίδης: Ένας Αλησμόνητος Έλληνας ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ. Τεύχος 6 Ο Πρώτος Δημόσιος Απολογισμός της σημερινής Δημοτικής Αρχής Ο.Κ.Α.Π.Α. Απολογισμός ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ. Ομάδες & Εργαστήρια Συμβουλευτικής Στέλιος Κυριακίδης: Ένας Αλησμόνητος Έλληνας Τεύχος #6 editorial

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Ανάθεσης: Ανοικτός Διαγωνισμός με κριτήριο την οικονομικά συμφερότερη προσφορά. Κωδ. ΟΠΣ: 327639

Διαδικασία Ανάθεσης: Ανοικτός Διαγωνισμός με κριτήριο την οικονομικά συμφερότερη προσφορά. Κωδ. ΟΠΣ: 327639 Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Καινοτόμο σύστημα πληροφόρησης οδηγών για έκτακτα συμβάντα κίνησης και ελεύθερες θέσεις στάθμευσης στο Δήμο Νέστου Αναθέτουσα Αρχή: Δήμος Νέστου Διαδικασία Ανάθεσης: Ανοικτός

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα στο Περιβάλλον

Έρευνα στο Περιβάλλον της υψπepioδikh EKΔOΣH ΓIA EPEYNA, ANAΠTYΞH KAI KAINOTOMIA ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2007 TEYXOΣ 14 AΦIEPΩMA Έρευνα στο Περιβάλλον Περιεχόμενα Υψιπέτης Έρευνας 03 Ώθηση στην Eρευνα ERA-NET: Συμβολή στη Διαμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Εβδομαδιαια ηλεκτρονικη εφημεριδα τύπος. αγροτικης. Τεύχος. Παρασκευή 22 Ιουλίου

Εβδομαδιαια ηλεκτρονικη εφημεριδα τύπος. αγροτικης. Τεύχος. Παρασκευή 22 Ιουλίου Εβδομαδιαια ηλεκτρονικη εφημεριδα τύπος αγροτικης Αγροενημερωσης Τεύχος 92 Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011 ΠεριεχΟμενα Ζημιές από παγετό σε φυτείες Ροδιάς κατά την περίοδο 2010 2011 6 Σχέδιο Νόμου για Φυτοπροστατευτικά,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 3 1.1 1.2 2 ΑΡΘΡΟ 259 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΡΘΡΟ 1 ο : Γενικές Αρχές Οι βασικές κατευθυντήριες αρχές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για την ανάπτυξη του βόλεϊ μέσα από πρωτοποριακές και καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις περιβαλλοντικών οργανώσεων και φορέων για την αντιμετώπιση της παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Ελλάδα

Προτάσεις περιβαλλοντικών οργανώσεων και φορέων για την αντιμετώπιση της παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Ελλάδα Προτάσεις περιβαλλοντικών οργανώσεων και φορέων για την αντιμετώπιση της παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Ελλάδα Κείμενο εργασίας ενόψει της συνάντησης 14 Δεκεμβρίου 2012 Το παρόν κείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. Άρθρο 1. Σκοπός & περιεχόμενα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. Άρθρο 1. Σκοπός & περιεχόμενα ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Άρθρο 1 Σκοπός & περιεχόμενα Σκοπός του Νόμου είναι η καθορισμός των όρων και προϋποθέσεων της ενθάρρυνσης της

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση: Ένωση Καταναλωτών Βόλου Αρχαιρεσίες Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας

Παρουσίαση: Ένωση Καταναλωτών Βόλου Αρχαιρεσίες Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας Τεύχος 3 Ιούλιος 2014 Γενική Συνέλευση ΣΥΜΗΔΥΠΑΣ Παρουσίαση: Ένωση Καταναλωτών Βόλου Αρχαιρεσίες Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας Η σύνθεση του Δ.Σ. της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. Πρόεδρος Λιόντης Στέφανος 6937457910

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Α Ρ ΙΣΤΟΤ ΕΛ ΕΙΟ ΠΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Θ ΕΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΛΙΒΑΔΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙ ΚΗ ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΗΣΗΣ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιος Απολογισμός Περιφέρειας Κρήτης

Ετήσιος Απολογισμός Περιφέρειας Κρήτης 2012 Ετήσιος Απολογισμός Περιφέρειας Κρήτης Περιφέρεια Κρήτης Φεβρουάριος 2013 2 Περιεχόμενα Μήνυμα Περιφερειάρχη... 4 Μέρος 1 ο : Πρόγραμμα Δράσης Περιφέρειας Κρήτης... 7 Προπαρασκευή για τους Εορτασμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ»

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ» ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ» Μιχάλης Αμοιραδάκης, Χρήστος Λέλης, Διονύσης Μπάλλας, Αντώνης Μπαλάφας, Μαρίνος Παπαδόπουλος, Ελένη Παπαλυμπέρη, Αναστασία Τάγκαλη Αμοιραδάκη ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2014 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΜΑΘΗΣΗ» ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΜΑΘΗΣΗ» ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΜΑΘΗΣΗ» ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2013 2014 Αύγουστος 2013 «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΜΑΘΗΣΗ» ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (η οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΗMΟΥ ΣΟΥΔΑΣ - ANOΙΞΗ -2009

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΗMΟΥ ΣΟΥΔΑΣ - ANOΙΞΗ -2009 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΗMΟΥ ΣΟΥΔΑΣ - ANOΙΞΗ -2009 Αρκεί να τολμήσουμε... Αφήνω για λίγο μόνο του το «εγώ» μου, την καλογυαλισμένη γυάλα που μέσα της έχω κλειστεί, το ρομποταρισμένο εικοσιτετράωρο μου με

Διαβάστε περισσότερα

για ένα καλύτερο αύριο...σημερα!

για ένα καλύτερο αύριο...σημερα! για ένα καλύτερο αύριο...σημερα! Απολογισμός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2011 Ομίλου Ideales ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 4 1. Αντί προλόγου 6 2. Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου 7 3. Λίγα λόγια για

Διαβάστε περισσότερα

To λιμάνι. «επιστρέφει» στην πόλη. Πρόταση για Ζώνη Ναυπηγικών Εργασιών. «Παγώνουν» τα τιμολόγια του 2012. ΟΛΘ ΑΕ Μεγάλη αύξηση κερδών το 2011

To λιμάνι. «επιστρέφει» στην πόλη. Πρόταση για Ζώνη Ναυπηγικών Εργασιών. «Παγώνουν» τα τιμολόγια του 2012. ΟΛΘ ΑΕ Μεγάλη αύξηση κερδών το 2011 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΦΥΛΛΟ 10 ΟΛΘ ΑΕ Μεγάλη αύξηση κερδών το 2011 To λιμάνι Τι έγινε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης την περασμένη χρονιά και ποιο είναι το πρόγραμμα του 2012 για την ενίσχυση των

Διαβάστε περισσότερα

Koινωνική και Περιβαλλοντική Έκθεση

Koινωνική και Περιβαλλοντική Έκθεση Koινωνική και Περιβαλλοντική Έκθεση Koινωνική και Περιβαλλοντική Έκθεση 2006 Η Κοινωνική και Περιβαλλοντική Έκθεση του 2006, εκδίδεται από την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ως αυτόνομη έκδοση, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο

Διαβάστε περισσότερα