Thessaloniki Comic Convention The Comic Con 4. Media Pack

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Thessaloniki Comic Convention The Comic Con 4. Media Pack"

Transcript

1 Thessaloniki Comic Convention The Comic Con 4 Media Pack 2018

2 επιστρέφει στις Thessaloniki Comic Convention The Comic Con 4 εργο του γλυπτη αντωνη πασχαλιδη για λογαριασμο του τηε CoMiC Con. ο καλλιτεχνησ εχει δ ημιουργησει αποκλειστικα για τη διοργανωση φιγουρεσ των αγαπημενων ηρωων σε φυσικο μεγεθοσ. με περισσότερους από επισκέπτες (συνολικά, στις τρεις πρώτες διοργανώσεις), δεκάδες εκθέτες και περισσότερους από 160 έλληνες και ξένους σχεδιαστές, το Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con» δεν αποτελεί απλώς «άλλη μία εκδήλωση» στον χάρτη των events στη θεσσαλονίκη. αποτελεί έναν δυναμικό θεσμό για ολόκληρη τη χώρα και την ελληνική εκδοχή των μεγαλύτερων comic conventions που διοργανώνονται σήμερα στις ηπα και σε άλλες χώρες τού εξωτερικού, όπως η διάσημη Comic-Con του σαν ντιέγκο ή η αντίστοιχη της νέας υόρκης. τι θα συναντήσετε στη «The Comic Con» τής θεσσαλονίκης; πολύ απλά, το απόλυτο φεστιβάλ για τους εντός και εκτός συνόρων φίλους των κόμικς, του animation και όλων όσα σχετίζονται με τις συγκεκριμένες μορφές τέχνης: στο τριήμερο της λειτουργίας του παρουσιάζει διάσημους δημιουργούς και cosplayers από ολόκληρο τον κόσμο, πολλές εκπλήξεις, μοναδικά events, workshops & masterclasses, διαγωνισμούς, χάπενινγκς και απίστευτα δώρα.

3 01 ο κόσμος των κόμικς για τρεις ολόκληρες ημέρες ( ), στο ολοκαίνουργιο «σπίτι» του, στο συνεδριακό κέντρο «ιωάννης Βελλίδης» τής δεθ-helexpo, το 4 ο Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con» έρχεται να συγκεντρώσει κάτω από μία στέγη όλους τους επαγγελματίες και τους λάτρεις των κόμικς, του animation και των video games από την ελλάδα και τις όμορες χώρες, φέρνοντας το κοινό σε επαφή με ό,τι νεότερο «παίζει» στον συγκεκριμένο χώρο στο εξωτερικό, αλλά και με διάσημους δημιουργούς, καλλιτέχνες και performers, στο πλαίσιο του μεγαλύτερου comic event που διοργανώνεται σήμερα στη χώρα μας. (περισσότερες λεπτομέρειες για τα δημογραφικά τού Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con» στην ανάλυση στο μέρος #10 της παρουσίασης). BoDY PAinTinG, φιγουρεσ αγαπημενων ΥπεΡηΡωων σε φυσικο μεγεθοσ και επαγγελματιεσ CoSPLAYERS απο την ελλαδα και το εξωτερικο αναμενουν τουσ επισκεπτεσ του THE CoMiC Con το ενδιαφερον χιλιαδων επισκεπτων των τελευταιων τηε CoMiC Con προσελκυσαν τα DRAWinG BATTLES μεταξυ φημισμενων σχεδιαστων απο την ελλαδα και το εξωτερικο

4 το φετινο, τεταρτο THE CoMiC Con θα φιλοξενηθει σε εναν νεο χωρο: συνεδριακο ΚεντΡΟ «ι. Βελλιδησ» τησ δεθ-helexpo, ενα απο τα ΜεΓαλΥτεΡα στην κατηγορια του στην ελλαδα σημερα. Βρισκεται στην «καρδια» τησ θεσσαλονικησ, με συνολικη επιφανεια τετρ. Μ., που περιλαμβανει την κεντρικη αιθουσα, μικροτερα SHOW ROOMS, αιθουσεσ ομιλιων, αλλα και ειδικο VIP ROOM για τουσ διασημουσ διεθνεισ καλεσμενουσ. το νέο (ακόμη μεγαλύτερο) «σπίτι» μας η επιτυχία έχει πάντα τίμημα. το προφανές; η πολλή δουλειά που χρειάζεται, για να την κατακτήσεις. το λιγότερο προφανές; οι αλλαγές που σου επιβάλλει. 02 με μια τέτοια αλλαγή (επιβεβλημένη λόγω των χιλιάδων επισκεπτών του) ετοιμάζεται να συναντήσει τους φίλους του το Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con» στην προσεχή διοργάνωσή του, τον μάιο του μετά από τρία χρόνια φιλοξενίας του στις αποθήκες γ και 1 του ολθ, η κορυφαία διοργάνωση των φανατικών των κόμικς, του animation και των video games όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στη νοτιοανατολική ευρώπη μετακομίζει σε έναν χώρο μεγαλύτερο, ικανό να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της, πάντα στην «καρδιά» της θεσσαλονίκης: στο συνεδριακό κέντρο «ιωάννης Βελλίδης» τής δεθ-helexpo, το μεγαλύτερο της κατηγορίας του στην ελλάδα σήμερα, το οποίο θα αποτελέσει εφεξής τη νέα στέγη τού θεσμού.

5 03 οι θρύλοι έρχονται στη θεσσαλονίκη δεν είναι τυχαίο ότι το κοινό χαρακτηρίζει το Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con» ως το κορυφαίο comic convention τής χώρας σήμερα. για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο, χρειάστηκε να φέρουμε στη θεσσαλονίκη μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο των κόμικς. οι επισκέπτες των τριών προηγούμενων διοργανώσεων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν masterclasses από τα μεγαλύτερα ονόματα της 9 ης τέχνης, να συνομιλήσουν μαζί τους, να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα, αλλά και σχεδιαστικές συμβουλές από παγκοσμίου φήμης δημιουργούς: ενδεικτικά αναφέρουμε τον Dave McKean, τον Achdé (κατά κόσμο Hervé Darmenton), τον Giorgio Cavazzano, τον William Simpson, τον Christian Cordella, τον Esad Ribic, τον Mike Collins και πολλούς ακόμη διάσημους δημιουργούς. να είστε σίγουροι ότι και στο «The Comic Con 4», τον μάιο του 2018, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει καλλιτέχνες ανάλογου βεληνεκούς. O WiLLiAM SiMPSon ειναι ο STORybOARD ARTIST τησ τηλεοπτικησ σειρασ-φαινομενο GAME of THRonES την οποια παρακολουθουν εκατομμυρια τηλεθεατεσ σε ολοκληρο τον κοσμο μαζί τους, μια (μακρά) σειρά από καταξιωμένους έλληνες δημιουργούς, που αποτελούν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει σήμερα η εγχώρια αγορά κόμικς.

6 Ψηφιακοί υπερήρωες και διαγωνισμοί 04 To Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con» δεν αγαπά μόνο τους χάρτινους ήρωες, αλλά και τους ψηφιακούς. στην προσεχή, τέταρτη διοργάνωσή του, ένα μεγάλο τμήμα του συνεδριακού κέντρου «ιωάννης Βελλίδης» θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα video games. O χρηστοσ ΦεΡεντινΟσ δοκιμαζει τισ γνωσεισ του κοινου στα VIDEO GAMES, TA COMICS KAI τισ τηλεοπτικεσ σειρεσ. οι θεατεσ πλημμυρισαν την αιθουσα οπου φιλοξενηθηκε το παιχνιδι και οι νικητεσ κερδισαν τα πλουσια δωρα του τηε CoMiC Con. εκεί, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να φορέσουν τη μάσκα του batman και να βιώσουν -έστω και για λίγο- μια μοναδική virtual reality εμπειρία, να διαγωνιστούν σε fighting games με τους ήρωες της DC Comics, αλλά και να πετάξουν ιστούς, να περπατήσουν σε τοίχους και να σώσουν τη νέα υόρκη, υποδυόμενοι τον Spiderman. το κυριότερο, όμως; να διασκεδάσουν (χωρίς καμία επιπλέον χρέωση) με τις βιντεοκονσόλες που θα βρίσκονται στον χώρο. φυσικά, όπως κάθε χρονιά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώ ρα αρκεί να αποδείξουν πόσο καλά γνωρίζουν τους ήρωες των video games, απαντώντας σε ερωτήσεις του μεγάλου διαγωνισμού μας. η ΚατεΡινα τζανη, μεγαλη νικητρια του περσινου διαγωνισμου, παραλαμβανει το δωρο τησ. εσείς, θεωρείτε ότι ξέρετε τα πάντα για τον Nathan Drake του Uncharted;..

7 05 ο εκπαιδευτικός ρόλος τής τέχνης μπορεί το κοινό τής ελλάδας να έχει συνδέσει και ορθώς το «The Comic Con» με τη διασκέδαση, η προσεχής διοργάνωση όμως θα έχει και έντονα παιδαγωγικό χαρακτήρα, χάρη στα εκπαιδευτικά προγράμματα που ήδη καταρτίζουμε σε συνεργασία με επαγγελματίες παιδαγωγούς. ανάμεσα σε αυτές τις δραστηριότητες περιλαμβάνονται σεμινάρια από διάσημους δημιουργούς, όπως ο Thierry Capezzone. ο Capezzone, ένας από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές των στρουμφ, των αγαπημένων μπλε πλασμάτων, θα βρεθεί στη θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του «The Comic Con 4», για να μοιραστεί τα μυστικά της συναρπαστικής δουλειάς του με τα παιδιά των σχολείων τής περιοχής, αλλά και με όλους τους μικρούς επισκέπτες που θα βρεθούν τον προσεχή μάιο στο συνεδριακό κέντρο «ιωάννης Βελλίδης» της δεθ-helexpo. παράλληλα, θα υπάρχουν σεμινάρια σχετικά με την παρουσίαση της ιστορίας μέσα από τα κόμικς, τη σχέση των κόμικς με τη λογοτεχνία κ.ά. φυσικά, θα υπάρχει και πλήθος παράλληλων δραστηριοτήτων (όπως face painting, επιδαπέδια παιχνίδια, ζωγραφική με αγαπημένους ήρωες και πολλά ακόμη), που είναι βέβαιο ότι θα συναρπάσουν τους μικρούς μας φίλους. ο THiERRY CAPEzzonE, ενασ απο τουσ σημαντικοτερουσ σχεδιαστεσ των στρουμφ, των αγαπημενων μπλε πλασματων, θα Βρεθει τον προσεχη μαϊο στη θεσσαλονικη, στο πλαισιο του THE CoMiC Con 4 για να πραγματοποιησει WORKSHOP για παιδια. στη διαρκεια του THE CoMiC Con 4 θα πραγματοποιηθουν σεμιναρια σχετικα με την παρουσιαση τησ ιστοριασ μεσα απο τα κομικσ, τη σχεση των κομικσ με τη λογοτεχνια κ.α.

8 06 η τέχνη και η πόλη To Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con» δεν αποτελεί απλώς ένα comic convention με την παραδοσιακή έννοια του όρου, αλλά μια μεγάλη πολιτιστική γιορτή για ολόκληρη τη θεσσαλονίκη. στις προηγούμενες διοργανώσεις μας βγήκαμε από τον χώρο της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας παράλληλες δραστηριότητες σε διάφορα σημεία τής πόλης: στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήσαμε κινηματογραφικά φεσ τιβάλ animation (σε συνεργασία με το φεστιβάλ κινηματογράφου θεσσαλονίκης), φιλοξενηθήκαμε σε χώρους τέχνης και σε σχολές τής πόλης, ενώ σε συνεργασία με τον κεντρικό δήμο πραγματοποιήσαμε (μόλις πέρσι) στο γυάλινο περίπτερο του δήμου θεσσαλονίκης στη νέα παραλία έκθεση έργων τού κορυφαίου costume illustrator του χόλιγουντ, Christian Cordella. ο ACHDé (κατα κοσμο HERvé DARMEnTon), σχεδιαζει εδω και δεκαπεντε χρονια τον λουκι λουκ. επελεξε να «φερει» τον αγαπημενο καουμποϊ στο αγαλμα του μεγαλου αλεξανδρου. στην τέταρτη διοργάνωσή του, τον μάιο του 2018, το «The Comic Con» ετοιμάζει την πιο εναλλακτική έκθεση με θέμα τη θεσσαλονίκη, καλώντας διακεκριμένους έλληνες και ξένους σχεδιαστές, κομίστες και εξειδικευμένους illustrators να σχεδιάσουν αποκλειστικά για τη διοργάνωση τα πιο «φευγάτα» πορτρέτα τής πόλης, στα οποία, εκτός από τα μνημεία και τις γωνιές τής θεσσαλονίκης, θα πρωταγωνιστούν ορισμένοι από τους γνωστότερους ήρωες κόμικς παγκοσμίως. η ΒατGIRl του ΒραΒευμενου CAMERon STEWART στον λευκο πυργο. πραγματικότητα και φαντασία ενώνονται, η τέχνη συναντά τη ζωή και οι αγαπημένοι ήρωες μικρών και μεγάλων ζωντανεύουν στην πόλη τής καρδιάς μας, σε μια μεγάλη έκθεση, μοναδική στο είδος της, που σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων θεσσαλονικέων και επισκεπτών της πόλης.

9 07 το ποδόσφαιρο μέσα από τα κόμικς το ποδόσφαιρο αποκαλείται δικαίως «βασιλιάς των σπορ». εκατοντάδες χιλιάδες σωματείων σε όλον τον πλανήτη, όλων των κατηγοριών και των ηλικιακών γκρουπ, αγωνίζονται κάθε εβδομάδα μεταξύ τους, διεκδικώντας τη νίκη, τους τίτλους και την καταξίωση, προσφέροντας παράλληλα θέαμα στους οπαδούς τους. Ένα τέτοιο άθλημα δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους τους δημιουργούς των κόμικς. η δεκαετια του 1980 ανηκε στη μπαρτσελονα του ερικ Καστελ. μια ολοκληρη ποδοσφαιρικη και οχι μονο δεκαετια αποτυπωθηκε μεσα απο την προσωπικη Ζωη του επιθετικου. το χαρτινο καμπ νου εζησε μεγαλεσ δοξεσ. για περισσότερες από έξι δεκαετίες, μικροί και μεγάλοι αναγνώστες ανεξαρτήτως οπαδικών πεποιθήσεων στην πραγματική ζωή ενώθηκαν μέσα από τις σελίδες των ποδοσφαιρικών κόμικς, υποστηρίζοντας φανταστικούς συλλόγους και ποδοσφαιριστές. ποιος πιτσιρικάς δεν ταυτίστηκε με τον ρόι τής ρόβερς ή δεν υποστήριξε τον Έρικ καστέλ στις περιπέτειές του στην ιταλία, την ισπανία και τη γαλλία; και ποιος δεν στενοχωρήθηκε με τον σοβαρό τραυματισμό τού τερματοφύλακα μπεν λίπερ στον «τερματοφύλακα γιατρό»; στην προσεχή διοργάνωσή του, το Thessaloniki Comic Convention θα αποτίσει φόρο τιμής στα ποδοσφαιρικά κόμικς των παιδικών μας χρόνων, κάνοντας μιαν ιστορική αναδρομή από την απαρχή της δημιουργίας τους και τους σημαντικότερους «χάρτινους» αγώνες ώς το ταλέντο των φανταστικών ποδοσφαιριστών. παράλληλα, θα δώσει την ευκαιρία σε εκατοντάδες φίλους του «The Comic Con 4» να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους σε έναν απίθανο ποδοσφαιρικό διαγωνισμό. το «RoY of THE RovERS» ηταν ενα απο τα πλεον δημοφιλη ποδοσφαιρικα κομικσ ολων των εποχων: εξιστορουσε τισ περιπετειεσ του RoY RACE και τησ ομαδασ του, MELCHESTER RovERS, στον δρομο προσ την καταξιωση.

10 ολοι μαζί, είναι καλύτερα 08 η αρχή έγινε με το 1 ο «The Comic Con» (2015), όταν διαθέσαμε μέρος των εισπράξεων από τα εισιτήρια, αλλά και από τις παράλληλες εκδηλώσεις για την κάλυψη αναγκών τού δημοτικού βρεφοκομείου θεσσαλονίκης «ο Άγιος στυλιανός». σειρά είχε (το 2016) το κέντρο ειδικής αγωγής (κεα) στην καλαμαριά, το οποίο στέκεται δίπλα σε παιδιά και νέους με ειδικές μαθησιακές ανάγκες. στο κέντρο αποδόθηκε μέρος των εσόδων μας, παραχωρήθηκε χώρος εντός του «The Comic Con», ενώ δόθηκαν και δωρεάν εισιτήρια για όσα παιδάκια θέλησαν να βρεθούν στο Thessaloniki Comic Convention. το THESSAlONIKI COMIC CONVENTION THE CoMiC Con στεκεται ΚΟντα στα παιδια ηδη απο την πρωτη του διοργανωση, το 2015, διαθετοντασ ΜεΡΟσ των εσοδων του για προεπιλεγμενο ΦιλανΘΡωπιΚΟ σκοπο. αυτη η παραδοση θα συνεχιστει και στη διοργανωση του πέρσι (2017), το «The Comic Con» στήριξε τον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «ελπίδα», ο οποίος ήδη από το 1990 στέκεται δίπλα στα καρκινοπαθή παιδιά και στις οικογένειές τους μέσω της μονάδας μεταμόσχευσης μυελού των οστών στο νοσοκομείο παίδων «αγία σοφία» της αθήνας, του ξενώνα τού συλλόγου «ελπίδα» για τη φιλοξενία παιδιών από την ελληνική περιφέρεια, αλλά και του πρώτου παιδιατρικού ογκολογικού νοσοκομείου στη χώρα μας. σε αντίστοιχη κίνηση σχεδιάζουμε να προχωρήσουμε και στο προσεχές Thessaloniki Comic Convention, τον μάιο του μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες μας στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά μέσα, για να πληροφορηθείτε εγκαίρως το ίδρυμα ή τον φορέα που θα στηρίξουμε στο 4ο «The Comic Con».

11 09 To «The Comic Con» είναι το talk-of-the-town TO σκιτσο του GioRGio CAvAzzAno στο εξωφυλλο του περιοδικου «επιλογεσ» τησ εφημεριδασ ΜαΚεδΟνια. με τόσο πολλούς επώνυμους καλεσμένους και τόσο μαζική προσέλευση και συμμετοχή τού κοινού από τη θεσσαλονίκη, από ολόκληρη την ελλάδα, ακόμη και από όμορες χώρες, μόνο τυχαίο δεν ήταν που τα τρία προηγούμενα Thessaloniki Comic Conventions «The Comic Con» αποτέλεσαν (τόσο στο διάστημα πριν από την ίδια τη διοργάνωση όσο και στις εβδομάδες που ακολούθησαν) τα απόλυτα «talk-of-the-town» events στον χώρο των κόμικς και του animation, σε ολόκληρη τη χώρα. το αφιερωμα τησ νεανικησ εφημεριδασ «ThessnEo» στουσ ανθρωπουσ τησ διοργανωσησ. συνεντεύξεις και εξώφυλλα στον περιοδικό τύπο, εκτενή αφιερώματα σε πανελλαδικές εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, συνεχής αναπαραγωγή από ραδιοφωνικούς σταθμούς υψηλής ακροαματικότητας και από ενημερωτικές και ψυχαγωγικές ιστοσελίδες με τεράστια επισκεψιμότητα, αλλά και ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις από τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής και τοπικής εμβέλειας είναι ορισμένες από τις αποδείξεις της τεράστιας απήχησης που είχαν οι τρεις πρώτες διοργανώσεις του «The Comic Con». Έχετε αμφιβολία ότι το buzz θα είναι ακόμη μεγαλύτερο στην τέταρτη διοργάνωση, τον μάιο του 2018; be there and be the buzz! το STAR CHAnnEL πραγματοποιει Ζωντανη συνδεση με την αποθηκη Γ. το αφιερωμα του πολιτιστικου ενθετου τησ «εφημεριδασ των συντακτων» στο THE CoMiC Con. το αφιερωμα τησ εφημεριδασ «ΚARfiTSA» στο THE CoMiC Con. Tο εξωφυλλο δημιουργηθηκε αποκλειστικα για τη διοργανωση απο τον σχεδιαστη δημητρη πανταζη.

12 το «The Comic Con» 3 σε αριθμούς 10 ανάλυση επισκεπτών ανά ηλικιακή ομάδα ποσοστο 35 34,03% 30 30,17% ,71% 16,08% 7,98% ηλικια ανάλυση ανά φύλο 42,60% 57,40% επισκεψιμότητα ανά ημέρα 36,87% 20,36% 42,75% το Thessaloniki Comic Convention αποτελεί την ιδανική ευκαιρία προβολής για εταιρείες, αλλά και για έναν ευρύτερο κύκλο επαγγελματιών που επιθυμούν να είναι παρόντες στο μεγαλύτερο comic event στην ελλάδα σήμερα, μεγιστοποιώντας τη δυνατότητα προβολής τους σε εξαιρετικά στοχευμένο κοινό. το 3ο Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con» ( ) επισκέφθηκαν (στον απόηχο των εξαιρετικά επιτυχημένων διοργανώσεων του 2015 και του 2016) συνολικά άτομα, με τη συντριπτική πλειονότητα να αφορά τις ηλικίες και Άνδρες γυναίκες παρασκευή 05/05 σάββατο 06/05 κυριακή 07/05 εσείς, έχετε ακόμη αμφιβολία πού σας συμφέρει περισσότερο να διαφημιστείτε;

13 πώς θα προβληθείτε στο «The Comic Con» 4 11 η διαφημιστική προβολή σας στο «The Comic Con» 4 μπορεί να γίνει με αρκετούς τρόπους. ενδεικτικά: στον συλλεκτικό κατάλογο καταχωρίστε τη διαφήμισή σας δίπλα στα έργα των διάσημων καλεσμένων μας και επωφεληθείτε από τη μοναδικ ή προβολή. στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων καταχωρίστε την προβολή σας στον απόλυτο οδηγό της διοργάνωσης έτσι, θα είστε πάντα παρών στα μάτια των επισκεπτών μας. στο εισιτήριο εισόδου αποτελεί προνομιακή θέση για την προβολή τής εταιρείας σας, αφού είναι απαραίτητο για την είσοδο κάθε επισκέπτη στους χώρους τής διοργάνωσης. στη σακούλα τής διοργάνωσης σε αυτήν περιέχεται όλο το συνοδευτικό υλικό που λαμβάνει ο επισκέπτης κατά την είσοδό του. στη μία όψη η σακούλα φέρει το λογότυπο της διοργάνωσης, στην άλλη μπορεί να φέρει το λογότυπο της δικής σας εταιρείας στα βραχιολάκια εισόδου των επισκεπτών υπάρχει η δυνατότητα να φέρουν το λογότυπο της εταιρείας σας μαζί με το logo τής διοργάνωσης. στα backdrops οι διάσημοι προσκεκλημένοι μας θα δίνουν τις ομιλίες τους στο πλαίσιο masterclasses, θα συμμετέχουν σε workshops και θα φωτογραφίζονται με τους επισκέπτες μπροστά από backdrops που θα υπάρχουν στις αίθουσες όπου θα φιλοξενούνται, προσφέροντας έτσι μια εξαιρετική δυνατότητα προβολής για τους χορηγούς που θα επιλέξουν τον συγκεκριμένο τρόπο προώθησης της επιχείρησής τους. προβολή με outdoor ή με banner σε προκαθορισμένους χώρους μέσα και έξω από το συνεδριακό κέντρο «ιωάννης Βελλίδης» της δεθ-helexpo. σε μπλουζάκια το προσωπικό τού «The Comic Con» θα φορά μπλουζάκια με το λογότυπο της διοργάνωσης και του χορηγού. δεν θα θέλατε να είστε εσείς αυτός; χορηγία special events και ομιλιών αφίσες, flyers και ηλεκτρονική προβολή, μέσω των οποίων θα επικοινωνηθεί το event. Με μίσθωση χώρου στο «ιωάννης Βελλίδης». Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, για να συζητήσουμε μαζί σας και για να σας προτείνουμε ακόμη περισσότερες λύσεις που αποδίδουν.

14 επικοινωνήστε μαζί μας ο χρόνος για το «The Comic Con 4» μετράει ήδη αντίστροφα. για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας: μέσω (στις διευθύνσεις και τηλεφωνικά αναστάσιος λαζαρίδης τ , λεόντιος παπαδόπουλος τ μέσω της ιστοσελίδας μέσω facebook (στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί σας. σας... ανοίξαμε την όρεξη; λίγη υπομονή. Stay tuned στην επίσημη ιστοσελίδα τής διοργάνωσης ( και στη σελίδα μας στο facebook ( για ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις και για περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

Ο κόσµος των κόµικς ζωντανεύει στη Θεσσαλονίκη!

Ο κόσµος των κόµικς ζωντανεύει στη Θεσσαλονίκη! Ο κόσµος των κόµικς ζωντανεύει στη Θεσσαλονίκη! Αυτόν τον Μάιο, όλος ο κόσµος των κόµικς ζωντανεύει στην Αποθήκη Γ του Οργανισµού Λιµένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), όπου το τριήµερο 8-10 Μαΐου 2015 θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα 9 Δεκεμβρίου 2011 γεννήθηκε ένα παραμύθι Ο Μύλος των Ξωτικών είναι η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ Θέλοντας να διαδώσουμε το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης και εμπνευσμένοι από την τεράστια επιτυχία διαφόρων εκστρατειών που πραγματοποιούνται διεθνώς με σκοπό την επαγρύπνηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 Αγαπητοί φίλοι εκθέτες, Σας καλωσορίζουμε στην έκθεση EURO Wedding and more. Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ είναι μία εταιρεία οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης με εμπειρία στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, 2 Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, H έκθεση θεσμός με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», η έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005 Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.gr Πρόταση συνεργασίας Χορηγία και υποστήριξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1 Ευρετήριο Δροσοσταλίδα...2 Δωρεάν Καταχωρήσεις...3 Καταχώρηση στο Ευρετήριο...3 Καταχωρήσεις Εκδηλώσεων, Άρθρων & videos...4 Ολοκληρωμένη προβολή με banner...5 Επιλεγμένες εκδηλώσεις στο εβδομαδιαίο newsletter...6

Διαβάστε περισσότερα

2016 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΙΤ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

2016 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΙΤ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ 2016 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΙΤ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Οι ταξιδιώτες παγκοσμίως εμπιστεύονται το TripAdvisor Με περισσότερες από 320 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες για ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΘ- HELEXPO, κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΖΡΙΚΙΔΗ. Κυρίες και Κύριοι,

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΘ- HELEXPO, κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΖΡΙΚΙΔΗ. Κυρίες και Κύριοι, ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΘ- HELEXPO, κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΖΡΙΚΙΔΗ Κυρίες και Κύριοι, Το κεντρικό σλόγκαν της 79 ης ΔΕΘ είναι «Το Παιχνίδι Συνεχίζεται» και όπως μπορώ σήμερα να σας διαβεβαιώσω,

Διαβάστε περισσότερα

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Δύο μεγάλες εκθέσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20 OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20 Ο Οδηγός Σπουδών για την Ψυχολογία και την Ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα*. *Ο «Οδηγός Σπουδών Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας» είναι τίτλος νομικά κατοχυρώμένος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία

Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Ιστορικό Το περιοδικό Προτάσεις Γάμου είναι προϊόν της εταιρείας SOP internet, η οποία επίσης διαχειρίζεται, το μεγαλύτερο portal για τον γάμο

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Χρήστος Τσιαλούκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Χρήστος Τσιαλούκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: Τις εντυπώσεις τους από την οργάνωση του 35 ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (που πραγματοποιεί η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού από 14 έως 23 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο)

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε Ποιοι είναι οι επισκέπτες μας, οι elamazistas Πως μπορούμε να συνεργαστούμε

Ποιοι είμαστε Ποιοι είναι οι επισκέπτες μας, οι elamazistas Πως μπορούμε να συνεργαστούμε Ποιοι είμαστε Ποιοι είναι οι επισκέπτες μας, οι elamazistas Πως μπορούμε να συνεργαστούμε Ξεκίνησε το 2008 από δύο γονείς, τον Γιώργο και την Ελευθερία, που αντιλήφθηκαν την έλλειψη οδηγού ψυχαγωγίας για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.»

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.» Θέμα: Δράσεις δημοσιότητας και προβολής, εμπλοκή τοπικών τουριστικών φορέων και οφέλη στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρία - Φούρνοι» Ο Δήμος Ικαρίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και υλοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής.

Ermis Media. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 MARKETING PLAN

Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 MARKETING PLAN Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 Est 1963 MARKETING PLAN 2017-2018 Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΗΛΑ! 2017 Όραμα Να γίνει και πάλι ο Π.Α.Σ. Πρέβεζα η ομάδα-σημείο αναφοράς του Νομού Πρέβεζας, σε ποδοσφαιρικό-αθλητικό-κοινωνικό

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): OXFAM / AMNESTY INTERNATIONAL

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): OXFAM / AMNESTY INTERNATIONAL Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 27/04 ΕΩΣ 30/04 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η εταιρεία Sport Team διοργανώνει το Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Easter Cup Sofiko Ranch στο Σοφικό Κορινθίας στις 25-28/04/. Μία

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ χθες, σήμερα, αύριο

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ χθες, σήμερα, αύριο χθες, σήμερα, αύριο Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΕΛ Έτος Ίδρυσης: 1926 Παρατσούκλι: «ΘΡΥΛΟΣ» ΤΙΤΛΟΙ 20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 19 ΚΥΠΕΛΛΑ (ΦΙΝΑΛΙΣΤ 2009-2010) 11 ΑΣΠΙΔΕΣ Ημόνηκυπριακήομάδαμε50 τίτλους Ημόνηκυπριακήομάδαανάμεσαστις100

Διαβάστε περισσότερα

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo Η CHEAPART συνεχίζει και επεκτείνει τη συνεργασία της με τη ΔΕΘ στην 32η Athens International Jewellery Show. Αξιοποιώντας το δημιουργικό δυναμικό του design και της τέχνης, τρεις καταξιωμένοι οργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδές στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Τεχνολογίας τροφίμων.

Σπουδές στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Τεχνολογίας τροφίμων. A.K. 0176 Επώνυμο Κανλής Ονομα Οδυσσέας Ψευδώνυμο/καλλιτεχνικό όνομα Πάγκαρος Τόπος γεννήσεως Θεσσαλονίκη Ημερομηνία γεννήσεως 1993 Βιογραφικά στοιχεία Σπουδές στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Τιμή: 11,99. Τιμή: 8,90. Τιμή: 12,50. ISBN: , Αρ. σελίδων: 32. ISBN: , Αρ. σελίδων: 48

Τιμή: 11,99. Τιμή: 8,90. Τιμή: 12,50. ISBN: , Αρ. σελίδων: 32. ISBN: , Αρ. σελίδων: 48 ISBN: 978-960-14-2978-6, Αρ. σελίδων: 32 Τιμή: 11,99 ISBN: 978-960-14-2993-9, Αρ. σελίδων: 48 Τιμή: 8,90 ISBN: 978-960-14-3074-4, Αρ. σελίδων: 48 Τιμή: 12,50 ISBN: 978-960-14-3064-5, Αρ. σελίδων: 40 Τιμή:

Διαβάστε περισσότερα

για 73 η χρονιά την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

για 73 η χρονιά την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης Σεπτέμβριος 2008 η υποδέχεται για 73 η χρονιά την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για να απλώσει τις αγορές του κόσμου στα πόδια μας και να ενώσει Τόπους και Πολιτισμούς. 72η ΔΕΘ το 2007, η 72η ΔΕΘ κέρδισε

Διαβάστε περισσότερα

LAB2ART : Festivart 2014

LAB2ART : Festivart 2014 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LAB2ART : Festivart 2014 To FestivArt είναι ένας ετήσιος θεσμός επικοινωνίας των τεχνών και της δημιουργικής έκφρασης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες,

Διαβάστε περισσότερα

Επί τρία συναπτά έτη έχουμε αφιερώσει μία ολόκληρη εβδομάδα στην αεροπορική ιδέα μέσω:

Επί τρία συναπτά έτη έχουμε αφιερώσει μία ολόκληρη εβδομάδα στην αεροπορική ιδέα μέσω: Το ATHENS FLYING WEEK είναι μία αεροπορική εκδήλωση παγκοσμίου εμβέλειας, που γίνεται στην πόλη της Αθήνας και έχει χαρακτηριστεί ως η πιο επιτυχημένη διοργάνωση αεροπορικών επιδείξεων στην Νότιο-Ανατολική

Διαβάστε περισσότερα

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM WWW.CYPRUSACADEMIES.COM ΟΦΕΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΑΣ Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας μέσω της διαρκούς προβολής της στην ιστοσελίδα cyprusacademies.com και μέσω αυτής στο

Διαβάστε περισσότερα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας Υπό την αιγίδα Η φετινή αποτελεί για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την ενδέκατη διοργάνωση. Ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε δειλά και

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα η Αγγλική Μίντλεσμπρο Μεγάλο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στο SUPER GOAL (1-6 Ιουνίου

Στην Αθήνα η Αγγλική Μίντλεσμπρο Μεγάλο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στο SUPER GOAL (1-6 Ιουνίου Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς για νεαρούς ποδοσφαιριστές, θα πραγματοποιηθεί στο πρότυπο αθλητικό κέντρο Super Goal, στην περιοχή των Καλυβίων Αττικής Οι διοργανωτές έχουν έρθει σε επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

20/3/2017 Έτρεξαν δρομεί ς στο 3ο «Panorama Charity Fun Run» (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr

20/3/2017 Έτρεξαν δρομεί ς στο 3ο «Panorama Charity Fun Run» (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr Έτρεξαν 2.000 δρομείς στο 3ο «Panorama Charity Fun Run» (ΦΩΤΟ) Από fnomikou - 19 Μαρτίου 2017, 17:42 Με τη συμμετοχή πλήθους μικρών και μεγάλων αθλητών, την πρόθυμη στήριξη προσωπικοτήτων από τον χώρο

Διαβάστε περισσότερα

VAG 01. thessalonikituningshow.gr

VAG 01. thessalonikituningshow.gr VAG 01 THESSALONIKI TUNING SHOW Young Gathering for lovers of motoring & motorsports Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, του Thessaloniki Tuning Show που θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες

Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες autotec expo 2 8 Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες AUTOTEC EXPO Η Autotec είναι γεγονός. Η μεγαλύτερη εγχώρια έκθεση του aftermarket κλάδου του επιβατικού-φορτηγού αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί από 27 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ icss2019.web.auth.gr ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Αθλητικών Επιστημών "Φυσική Αγωγή & Αθλητισμός" της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, 1-3 Μαρτίου 2019

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ 2001 2013 Το www.gamosorganosi.gr είναι προϊόν της εταιρείας SOP Internet, η οποία επίσης εκδίδει τo μοναδικό περιοδικό γάμου στην

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Μιλώντας με τα αρχαία Μέσα στο μουσείο θα συναντήσετε παράξενα αντικείμενα άλλων εποχών. Μπορείτε να τα κάνετε να μιλήσουν για πανάρχαιους ανθρώπους και πολιτισμούς; Πάρτε φακούς, μέτρα, μολύβι και χαρτί

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Πριν το συνέδριο Παρουσία στο Internet Επίσημος δικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση cretacert2008.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το Santa Run

Τι είναι το Santa Run Τι είναι το Santa Run Ένα παγκόσμιο φιλανθρωπικό γεγονός με πολιτιστικές, κοινωνικές, τουριστικές και εμπορικές διαστάσεις. Στα Χανιά είναι μια από τις μεγαλύτερες δράσεις αλληλεγγύης με πολυδιάστατη προσφορά

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΙ Συνεπής θα είναι για 23 η χρονιά, στο θεσμό του ετήσιου πανελλήνιου συνεδρίου της η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.),

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19 OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19 Ο 1ος Οδηγός Σπουδών για την Ψυχολογία και την Ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα*.. *Ο «Οδηγός Σπουδών Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας» είναι τίτλος νομικά κατοχυρώμένος

Διαβάστε περισσότερα

23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014

23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014 23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014 ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ "DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014" Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: ATHENS-HELEXPO MAROUSSI Ημερομηνίες: 14/03/2014-16/03/2014 Ωράριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου 2015-2016 Η σελίδα έχει αφεθεί σκο/ί0ως κενή προβάλλετε την επιχείρησή σας και βοηθήστε να διαδοθεί το άθλημα του τριάθλου λίγα λόγια για το τρίαθλο Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση

Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση Οι εκθέτες και τα προϊόντα 145 Έλληνες παραγωγοί προϊόντων έδωσαν το «παρών» και κέρδισαν τους απαιτητικούς επισκέπτες που πέρασαν το κατώφλι της Helexpo, σταμάτησαν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ Τα Trikala BC ξεκίνησαν την πορεία τους στο ελληνικό μπάσκετ ως Αίολος Τρικάλων το 1993. Μετά από μία πολυετή και αξιοπρόσεκτη πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ ο Αίολος

Διαβάστε περισσότερα

Η Άνοιξη των Ξένων Γλωσσών, ο δρόµος για την Ευρώπη. " Άνοιξη µε άρωµα Γαλλίας " στα ηµοτικά σχολεία των Χανίων

Η Άνοιξη των Ξένων Γλωσσών, ο δρόµος για την Ευρώπη.  Άνοιξη µε άρωµα Γαλλίας  στα ηµοτικά σχολεία των Χανίων Η Άνοιξη των Ξένων Γλωσσών, ο δρόµος για την Ευρώπη. " Άνοιξη µε άρωµα Γαλλίας " στα ηµοτικά σχολεία των Χανίων Επιστηµονική Ένωση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας, ηµόσιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων. http://ekagadchania.wordpress.com

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφία: Λουκία Κολλάρου AΓΩNEΣ ΔPOMOY ΣTHN THNO

Φωτογραφία: Λουκία Κολλάρου AΓΩNEΣ ΔPOMOY ΣTHN THNO Φωτογραφία: Λουκία Κολλάρου AΓΩNEΣ ΔPOMOY ΣTHN THNO Στοιχεία Διοργάνωσης Φωτογραφία: Λουκία Κολλάρου Ονομασία: Tinos Running Experience Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 Τόπος διεξαγωγής:

Διαβάστε περισσότερα

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΙΑΣ ΚΡΑΛΛΗ Η Μεταξία Κράλλη είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, "Μια φορά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Περιγραφή Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να γνωρίσουν τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές του διαδικτύου καθώς και τους

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Διοργάνωση. Πρόταση Χορηγίας

Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Διοργάνωση. Πρόταση Χορηγίας Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας Διοργάνωση Πρόταση Χορηγίας Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) είναι το ανώτατο συντονιστικό όργανο των Ενώσεων Νέων

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΙΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ Β. Ερώτηση 1 α

ΧΑΡΤΙΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ Β. Ερώτηση 1 α ΧΑΡΤΙΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ Β Ερώτηση 1 α Το βιβλίο με τίτλο «Χάρτινη Αγκαλιά», της Ιφιγένειας Μαστρογιάννη, περιγράφει την ιστορία ενός κοριτσιού, της Θάλειας, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Φεύγει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου 2015-2016 ΠΡΌΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ;1 ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Miraluna 113 Race / Κιοτάρι / 22 Μαΐου / 2016 Ποιοι Είμαστε

Διαβάστε περισσότερα

πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Θεσσαλονίκης 2007. Περιοχή: : Χώρος διεξαγωγής του Money Show, ξενοδοχείο Hyatt

πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Θεσσαλονίκης 2007. Περιοχή: : Χώρος διεξαγωγής του Money Show, ξενοδοχείο Hyatt ΕΡΕΥΝΑ MONEY SHOW ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2007 Ταυτότητα της Έρευνας Ηµεροµηνία: : 2 και 3 εκεµβρίου 2007 Εξεταζόµενος Πληθυσµός: : Οι επισκέπτες και συµµετέχοντες στο πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; Ενότητα: Ελεύθερος χρόνος διασκέδαση (2 Φύλλα εργασίας) Επίπεδο: Α1, Α2 Κοινό: αλλόγλωσσοι ενήλικες ιάρκεια: 4 ώρες (2 δίωρα) Υλικοτεχνική υποδομή:

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Συμμετοχής. Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014. Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart.

Αίτηση Συμμετοχής. Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014. Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart. Θεσσαλονίκη 6 14 Σεπτεμβρίου, 2014 ΔΕΘ. Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης Αίτηση Συμμετοχής Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014 Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart.gr

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Επίσκεψη στο μαντείο της Δωδώνης Πώς έβλεπαν το μέλλον οι αρχαίοι; Πώς λειτουργούσε το πιο αρχαίο μαντείο της Ελλάδας; Τι μορφή, σύμβολα και ρόλο είχε ο κύριος θεός του, ο Δίας; Τι σημασία είχαν εκεί οι

Διαβάστε περισσότερα

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ 1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ( 27 Σεπτεμβρίου ) κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά

Διαβάστε περισσότερα

www.diavitiko-xorio.gr

www.diavitiko-xorio.gr Π ρ ώ τ η Α ν α κ ο ί ν ω σ η www.diavitiko-xorio.gr Χαιρετισμός - Πρόσκληση ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αξιότιμες/οι κυρίες και κύριοι, Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο GRIECHENLAND FESTIVAL, που διοργανώνεται για 1η φορά στο Ντύσσελντορφ από 30 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

www.mysalsa.gr Online Salsa & Latin Guide Media Kit 2014-2015 www.mysalsa.gr info@mysalsa.gr 2310 836 305

www.mysalsa.gr Online Salsa & Latin Guide Media Kit 2014-2015 www.mysalsa.gr info@mysalsa.gr 2310 836 305 www.mysalsa.gr info@mysalsa.gr 2310 836 305 Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στο κοινό μας. Πάρτυ, Event & Φεστιβάλ Salsa & Latin DJs Άρθρα Salsa Salsa Video Clips, μαθήματα & Show Salsa Καλλιτέχνες Salsa Top

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ GREEK PANORAMA Alternative Tourism & Gastronomy Η Μοναδική Έκθεση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό στην Ελλάδα! Αθήνα, Ζάππειο Μέγαρο, 14-16 Νοεμβρίου 2019 - Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

All in One Business Model Το Δώρο Μας

All in One Business Model Το Δώρο Μας 6 η ΕΝΟΤΗΤΑ All in One Business Model Το Δώρο Μας GO VIRAL Το Viral Marketing αποσκοπεί στη διαφήμιση ενός προϊόντος μέσω της διάδοσής του από τους ίδιους τους χρήστες. Αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς

Διαβάστε περισσότερα

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 Η 3 η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην καρδιά της Σκανδιναβίας. GREKLAND PANORAMA 2015: 10.890 επισκέπτες! 165 εκθέτες! 35+ προορισμοί!

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Kiss

MEDIA KIT.  Kiss MEDIA KIT www.kissfm.com.cy Kiss FM (Cyprus) @KissFmCyprus @kissfmcy Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ 80 s ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΚΡΟΑΤΩΝ Το 1996 ο KISS 89.0 εκπέμπει για πρώτη φορά στη Λευκωσία και σύντομα

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισμός: 3.650.000 Ευρώ Φορέας υλοποίησης: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορείου ΟΠΕ ΑΕ Χρηματοδότηση: Συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και

Προϋπολογισμός: 3.650.000 Ευρώ Φορέας υλοποίησης: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορείου ΟΠΕ ΑΕ Χρηματοδότηση: Συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και Προϋπολογισμός: 3.650.000 Ευρώ Φορέας υλοποίησης: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορείου ΟΠΕ ΑΕ Χρηματοδότηση: Συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ SPONSORSHIP PROGRAMS

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ SPONSORSHIP PROGRAMS ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΛΙΔΑ OFFICIAL O3 IOO% HOTEL DESIGN AWARDS O4 EVENTS O5 OFFICIAL Σ Τ Ο Χ Ο Σ Μέγιστη προβολή και τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Καμπάνια για το Μπριτζ Πάντα υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις

Καμπάνια για το Μπριτζ Πάντα υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις Καμπάνια για το Μπριτζ Πάντα υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις Αναστασία Μπαμπούλα ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΟΜ Σεμινάριο Επιμόρφωσης Στελεχών Σωματείων ΕΟΜ Απρίλιος 2016 Καμπάνια Διάδοσης Μπριτζ:

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωτική Υποστήριξη: Διοργάνωση:

Οργανωτική Υποστήριξη: Διοργάνωση: Διοργάνωση: Οργανωτική Υποστήριξη: Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στην επιστημονική ημερίδα της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, που εντάσσεται μέσα σε

Διαβάστε περισσότερα

GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki

GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki 17-19 03.2017 ιεθνής Έκθεση Επίπλου ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki 02 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Furnidec Business 2017/ Η Furnidec Business είναι αναμφίβολα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση συνεργασίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Πρόταση συνεργασίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες. Πρόταση συνεργασίας Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» και σε συνέχεια της περυσινής επιτυχημένης δράσης του διοργανώνει το Thessaloniki #JobFestival 2018. Ένα διήμερο φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ ΤΑΞΗ: ΣΤ ΣΧ. ΕΤΟΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ ΤΑΞΗ: ΣΤ ΣΧ. ΕΤΟΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ ΤΑΞΗ: ΣΤ ΣΧ. ΕΤΟΣ:2012-13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΣΧ. ΈΤΟΣ: 2012-13 ΤΑΞΗ: ΣΤ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας προληψη

www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας προληψη www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 Δηλώστε συμμετοχή στο μεγαλύτερο Eκθεσιακό και Συνεδριακό Forum ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας προληψη Αγαπητοί Συνεργάτες, Με ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου» ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου» ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΡΓΙΩΝ 11-16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα.

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα. ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα www.pallinivolleyball.gr Σύλλογος -Ιστορικό Ο «Αθλητικός Όμιλος Παλλήνη» ιδρύθηκε το 1986 από μία παρέα φίλων που αγαπούσαν το volley και ήθελαν να δώσουν τη δυνατότητα στη

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 2017-2018 Ιστορία Ο Ν.Ο.Θ ιδρύθηκε το 1931 με αρχικό σκοπό την ενασχόληση με την κωπηλασία. Στα μέσα της δεκαετίας του '50 ο Ν.Ο.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγίες στο e-περιοδικό www.greekarchitects.gr. Αξιότιµοι συνεργάτες,

Χορηγίες στο e-περιοδικό www.greekarchitects.gr. Αξιότιµοι συνεργάτες, Χορηγίες στο e-περιοδικό www.greekarchitects.gr. Αξιότιµοι συνεργάτες, Το GreekArchitects.gr, αποτελεί ένα από τα κορυφαία Ελληνικά ηλεκτρονικά περιοδικά για την αρχιτεκτονική. Απαρτίζεται από 18 συντάκτες

Διαβάστε περισσότερα

Google Developers Group

Google Developers Group Η Φετινή Διοργάνωση Ο ενδυναμωμένος και ενιαίος πλέον Εθνικός Εκθεσιακός Φορέας ΔΕΘ - HELEXPO A.E. ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του και παρά τη δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα και

Διαβάστε περισσότερα

7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012

7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012 ΈΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! 7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ΈΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! Το Ι.Ε.Α.Π (Ινστιτούτο Ερευνών και Μελετών για την Αγωγή του Παιδιού), είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΦΊΛ ΈΚΘΕΣΗΣ Η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο του Beauty Festival βρίσκεται στην 23η συνεχή φορά διοργάνωσης του και κάθε φορά αυξάνεται αισθητά η επισκεψιμότητα και η φήμη του. Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by Οδηγός LinkedIn «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by 2 Οδηγός Linkedin, πώς να βοηθήσετε την επιχείρηση σας χρησιμοποιώντας το Ο ποιο κάτω οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 2017 11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟ ΙΚΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α www.autokinisiexpo.gr Αυτοκίνηση FISIKON

Διαβάστε περισσότερα

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2015-2016 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2015-2016 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2015-2016 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 16 Οκτωβρίου, Παρασκευή Σπίτι του Πολιτισμού Ρέθυμνο 17 Οκτωβρίου, Σάββατο Νεώριο Μόρο - Χανιά Έρχονται οι Όψεις του Φανταστικού 2015-2016 σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα

Εικαστικό Ημερολόγιό. μου! Όνομα: Τάξη: Σχολείο: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Εικαστικό Ημερολόγιό. μου! Όνομα: Τάξη: Σχολείο: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Το Εικαστικό Ημερολόγιό μου! Όνομα: Τάξη: Σχολείο: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Γεια σας φίλοι μου, Καλωσορίσατε στην παρέα μου, στην πολύχρωμη παρέα του Τέλη, της μασκότ της Cyta. Εύχομαι να περάσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας ERGASIA.GR Συν-εργαστείτε μαζί μας 1.000.000 επισκέψεις μηνιαίως! Το ergasia.gr ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάρτιο του 2014 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αναρριχήθηκε ανάμεσα στις πρώτες ιστοσελίδες

Διαβάστε περισσότερα

ENHMEΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ENHMEΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ENHMEΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ o o 3 3 ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 2016 Εκθέτες Οι εταιρίες που συμμετέχουν στο 3ο Youtruck Fiesta, καλύπτουν το ευρύ φάσμα του κλάδου των επαγγελματικών οχημάτων, αλλά και εταιρίες

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σπουδών «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ & SPECIAL EFFECTS»

Πρόγραμμα Σπουδών «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ & SPECIAL EFFECTS» Πρόγραμμα Σπουδών «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ & SPECIAL EFFECTS» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 Γίνε περιζήτητη makeup artist! Το μακιγιάζ αποτελεί ένα επάγγελμα με απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας και άπειρες

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές τουρισμού γκολφ στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες

Προοπτικές τουρισμού γκολφ στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες Προοπτικές τουρισμού γκολφ στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες Ονοματεπώνυμο: Γεωργίου Παναγιώτης 113125 Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Γιωργής Κριτσωτάκης Δεκέμβριος 2014 Γκολφ - Τουρισμός Readman

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ούζο Τσίπουρο Τσικουδιά Αποστάγματα Σταφυλής Ηδύποτα

ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ούζο Τσίπουρο Τσικουδιά Αποστάγματα Σταφυλής Ηδύποτα ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 Ούζο Τσίπουρο Τσικουδιά Αποστάγματα Σταφυλής Ηδύποτα Το επώνυμο ελληνικό απόσταγμα στο προσκήνιο Η εταιρεία Vinetum σάς προσκαλεί να λάβετε μέρος στo Ελληνικό Απόσταγμα,

Διαβάστε περισσότερα

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου 26 28 Ιουλίου 2018 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στο μικρό και πανέμορφο νησί της Φολεγάνδρου ένα μουσικό φεστιβάλ, με καλεσμένους νέους και γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής σκηνής. Σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

Ένα γιορτινό φεστιβάλ γεύσεων από το αθηνόραμα 5-7 Δεκεμβρίου 2014 στο Helexpo Palace www.elladagiortigefseis.gr

Ένα γιορτινό φεστιβάλ γεύσεων από το αθηνόραμα 5-7 Δεκεμβρίου 2014 στο Helexpo Palace www.elladagiortigefseis.gr Ένα γιορτινό φεστιβάλ γεύσεων από το αθηνόραμα 5-7 Δεκεμβρίου 2014 στο Helexpo Palace www.elladagiortigefseis.gr Η φιλοσοφiα του ΦεστιβAλ Το Φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις» είναι μια πολυεπίπεδη εκδήλωση,

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Δ. Λεμπέσης: «Σαν να μεταφέρω νιτρογλυκερίνη σε βαγονέτο του 19ου αιώνα» Τα βιβλία του δεν διαβάζονται από επιβολή αλλά από αγάπη

Γιώργος Δ. Λεμπέσης: «Σαν να μεταφέρω νιτρογλυκερίνη σε βαγονέτο του 19ου αιώνα» Τα βιβλία του δεν διαβάζονται από επιβολή αλλά από αγάπη Γιώργος Δ. Λεμπέσης: «Σαν να μεταφέρω νιτρογλυκερίνη σε βαγονέτο του 19ου αιώνα» Τα βιβλία του δεν διαβάζονται από επιβολή αλλά από αγάπη ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ 21.06.2017-12:28 Η «Ψαρόσουπα», «Το χρυσό μολύβι»,

Διαβάστε περισσότερα

Α. Π. Ο Δ Α Φ Ν Η Α Γ Ι Ο Υ Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ Καπετανάκη 8 & Σάμου 31 Άγιος Δημητριος Τηλ.:

Α. Π. Ο Δ Α Φ Ν Η Α Γ Ι Ο Υ Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ Καπετανάκη 8 & Σάμου 31 Άγιος Δημητριος Τηλ.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α.Π.Ο. ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 1ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΪ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ & ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. Άγιος Δημήτριος, 06/05/2019 Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Κυπριακό Ποδόσφαιρο: Δεδομένα και Αντιλήψεις. Ιούλιος 2015

Κυπριακό Ποδόσφαιρο: Δεδομένα και Αντιλήψεις. Ιούλιος 2015 Κυπριακό Ποδόσφαιρο: Δεδομένα και Αντιλήψεις Ιούλιος 2015 1 Τι καλύπτει η έρευνα Αντίληψη για την Αξιοπιστία Άποψη για τη διαιτησία Ποσοστά υποστήριξης των ποδοσφαιρικών ομάδων Κυπριακό Πρωτάθλημα Βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

Τελικός τίτλος σπουδών:

Τελικός τίτλος σπουδών: Επωνυμία προγράμματος: Τελικός τίτλος σπουδών: ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (ΠΤΥΧΙΟ) Πτυχίο Ο γραφίστας ασχολείται με τη μελέτη, τη διαμόρφωση και γενικότερα την αισθητική επιμέλεια κάθε είδους εκτυπωτικής εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα