ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΠΥΧ -1394/ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΠΥΧ -1394/4-2013 8010-03-029-260413 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ"

Transcript

1 ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΠΥΧ -1394/ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2 ο Γρ. ΑΘΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013

2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΠΥΧ -1394/ Α/Α Αριθµός-Ηµ/νία ιαταγής Ηµεροµηνία Καταχώρισης Αυτός που καταχώρησε τη τροποποίηση Βαθµός Ονοµατεπώνυµο Μονογραφή Οδηγίες: Καταχωρήστε στο Πίνακα κάθε διαταγή για επιβεβαίωση ότι οι µεταβολές πραγµατοποιήθηκαν.

3 -2- ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΠΥΧ -1394/ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σκοπός Σχετικά Έγγραφα Σχετικά Βοηθήµατα 3 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Γενικές Απαιτήσεις Ειδικές Απαιτήσεις 3 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ποιοι φέρουν την ευθύνη για τον έλεγχο ποιότητας ειγµατοληψία, Μέγεθος Μερίδας και είγµατος Μακροσκοπικός Έλεγχος Εργαστηριακός Έλεγχος Όροι Αποδοχής 5 4. ΙΑΦΟΡΑ Συσκευασία Επισηµάνσεις Άλλα Θέµατα 6 5. ΟΡΙΣΜΟΙ, ΣΥΝΤΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ 7 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑTA "Α" Ανθρακικό Ασβέστιο (Χρώµατος ιαγράµµισης) "Β" Βελτιωτικό ιασποράς "Γ" ιοξείδιο του Τιτανίου " " Ακρυλική Ρητίνη "Ε" Τολουόλη "ΣΤ" Πάστα Μπετονίτη "Ζ" Κίτρινο Χρωµίου (Κροκί) "Η" Τυχαία ειγµατοληψία "Θ" Υπόδειγµα Ανάλυσης Προδιαγραφής και Προτάσεων Βελτίωσής της

4 -3-1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ 1.1 Σκοπός Η Προδιαγραφή αυτή καλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την ποιότητα, τους ελέγχους και τη διαδικασία παραλαβής πρώτων υλών για την παρασκευή χρωµάτων διαγράµµισης-επισήµανσης αεροδροµίων. 1.2 Σχετικά Έγγραφα Όπως σε κάθε παράρτηµα χωριστά αναφέρεται. 1.3 Σχετικά Βοηθήµατα ΤΕ , Μέθοδοι ειγµατοληπτικού Ελέγχου Πληροφορίες από το Εµπόριο και τη Βιοµηχανία. 2 ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1 Γενικές Απαιτήσεις Οι πρώτες ύλες χρωµάτων διαγράµµισης πρέπει να είναι κατάλληλες για τον σκοπό που προορίζονται. 2.2 Ειδικές Απαιτήσεις Όπως σε κάθε παράρτηµα χωριστά αναφέρεται. 3 ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 3.1 Ποιοι φέρουν την ευθύνη για τον έλεγχο ποιότητας έλεγχο Η επιτροπή ελέγχου και παραλαβής, για το µακροσκοπικό Το Χηµείο Στρατού, για τον εργαστηριακό έλεγχο Σε περίπτωση αδυναµίας εκτέλεσης κάποιου εργαστηριακού ελέγχου από το Χηµείο Στρατού, τότε αυτός θα εκτελείται, µε µέριµνα και ευθύνη του Χηµείου Στρατού, από το Γενικό Χηµείο του Κράτους ή άλλο πιστοποιηµένο εργαστήριο κρατικού φορέα, µε δαπάνη του προµηθευτή Για ελέγχους που δεν είναι δυνατό να πραγµατοποιηθούν σύµφωνα µε τα καθοριζόµενα στην Παράγραφο 3.1.3, θα κατατίθεται από τον προµηθευτή, µε την παράδοση των υλικών, πιστοποιητικό αναγνωρισµένου εργαστηρίου του εσωτερικού ή εξωτερικού.

5 Πιστοποιηµένο εργαστήριο θεωρείται και το εργαστήριο του κατασκευαστή εφόσον αυτό διαθέτει σύστηµα διασφάλισης ποιότητας (ISO ή ισοδύναµο) Η κατάθεση πιστοποιητικού αναγνωρισµένου εργαστηρίου, το οποίο θα είναι πιστοποιηµένο κατά ISO/IEC 17025, δεν µπορεί να αντικαταστήσει ελέγχους που µπορεί να γίνουν σύµφωνα µε τα καθοριζόµενα στην Παράγραφο ειγµατοληψία, Μέγεθος Μερίδας και είγµατος Η µερίδα αποτελείται από ποσότητα προϊόντος της ίδιας ποιότητας και σύστασης, κατασκευασµένο µε τις ίδιες συνθήκες και στο ίδιο χρονικό διάστηµα. Από κάθε µερίδα ελέγχεται τουλάχιστον 10% της ποσότητας µακροσκοπικά, µε τη διαδικασία της τυχαίας δειγµατοληψίας, που αναφέρεται στο Παράρτηµα "Η". Για τη διενέργεια του Χηµικού Ελέγχου θα ληφθούν από το δείγµα µακροσκοπικού ελέγχου τυχαία δύο δείγµατα του ενός κιλού µε τον τρόπο που αναφέρεται παρακάτω στην Παράγραφο Ανάλογα µε το µέγεθος της µερίδας δειγµατίζεται ο ακόλουθος αριθµός βαρελιών ή σάκων: Μέχρι 90 δειγµατίζονται Από δειγµατίζονται Από δειγµατίζονται Από δειγµατίζονται Από δειγµατίζονται Από δειγµατίζονται Από δειγµατίζονται Από κάθε δειγµατιζόµενο βαρέλι ή σάκο ή ανάλογη συσκευασία, παίρνονται ίσες ποσότητες, αναµιγνύονται καλά και διαχωρίζονται σε δύο µέρη του ενός κιλού, τα οποία τοποθετούνται σε δοχεία που κλείνουν στεγανά. Το ένα στέλνεται στο Χηµείο Στρατού ως "δείγµα" για εκτέλεση εργαστηριακού ελέγχου, ενώ το άλλο ως "αντίδειγµα" στην Υπηρεσία που εκτελεί την προµήθεια. Τα δοχεία (κενά) συσκευασίας των δειγµάτων και αντιδειγµάτων θα προσκοµίζονται στην Επιτροπή Παραλαβής από τον προµηθευτή Η ποσότητα του δείγµατος, του αντιδείγµατος καθώς και τα δοχεία συσκευασίας βαρύνουν τον προµηθευτή Τα δειγµατισθέντα βαρέλια ή σάκοι οφείλει ο προµηθευτής να τα συµπληρώσει µε το υλικό της αυτής µερίδας, εφόσον αυτό είναι δυνατό, διαφορετικά αυτά αντικαθίστανται µε ισάριθµα (βαρέλια ή σάκους) της αυτής µερίδας.

6 Μακροσκοπικός Έλεγχος ιενεργείται από την επιτροπή ελέγχου και παραλαβής και αφορά: Το βάρος Την καλή συσκευασία Τις επισηµάνσεις Οποιαδήποτε άλλα µακροσκοπικά χαρακτηριστικά αναφέρονται σε κάθε παράρτηµα χωριστά. 3.4 Εργαστηριακός Έλεγχος Ενεργείται από το Χηµείο Στρατού και αφορά στις δοκιµές που αναφέρονται σε κάθε παράρτηµα ξεχωριστά Σε περίπτωση που το Χηµείο Στρατού αδυνατεί να εκτελέσει µία ή περισσότερες δοκιµές, τότε ισχύουν τα καθοριζόµενα στην παράγραφο της παρούσας. 3.5 Όροι Αποδοχής Αν τα αποτελέσµατα του µακροσκοπικού και εργαστηριακού ελέγχου ανταποκρίνονται στο σύνολό τους προς τις απαιτήσεις της προδιαγραφής αυτής, οι πρώτες ύλες παραλαµβάνονται οριστικά αφού εξακριβωθεί η ακριβής ποσότητά τους Αν διαπιστωθούν εκτροπές ως προς τις απαιτήσεις της προδιαγραφής, οι πρώτες ύλες απορρίπτονται Όλες οι επιµέρους παράγραφοι της παρούσας Τεχνικής Προδιαγραφής αποτελούν Απαράβατους Όρους. Μη τήρηση έστω και ενός σηµαίνει απόρριψη της προσφοράς. 4 ΙΑΦΟΡΑ 4.1 Συσκευασία Όπως αναφέρεται σε κάθε παράρτηµα εκτός αν καθορίζεται διαφορετικά στην σύµβαση προµήθειας των πρώτων υλών. 4.2 Επισηµάνσεις Στο εξωτερικό κάθε συσκευασίας θα επικολλάται ετικέτα ή θα τυπώνονται µε ευκρινή και ανεξίτηλα γράµµατα στην ελληνική τα παρακάτω στοιχεία:

7 Ονοµασία υλικού Αριθµός Ονοµαστικού Καθαρό βάρος περιεχοµένου Στοιχεία προµηθευτή Αριθµός και έτος σύµβασης Οι επισηµάνσεις δεν θα πρέπει να καταστρέφονται (αποκόλληση, σχίσιµο, σβήσιµο) από τις καιρικές συνθήκες καθώς και κατά τη µεταφορά του υλικού, εκφόρτωση και στίβαξή του. 4.3 Άλλα Θέµατα Προσφορές Οι προµηθευτές µαζί µε τις προσφορές τους, θα πρέπει να καταθέτουν και τεχνικό έντυπο, το οποίο απαραίτητα χορηγούν όλες οι βιοµηχανίες. Το τεχνικό αυτό έντυπο θα αφορά στον προσφερόµενο τύπο πρώτης ύλης, που θα αναφέρεται στην προσφορά Οι προµηθευτές στις προσφορές τους πρέπει να µνηµονεύουν ότι το προσφερόµενο από αυτούς προϊόν ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της παρούσας προδιαγραφής Παράδοση Η παράδοση των πρώτων υλών θα γίνεται στη µονάδα παραλαβής µε ευθύνη, µέσα και προσωπικό του προµηθευτή. Η στίβαξη θα πραγµατοποιείται κατά µερίδα πρώτων υλών, στο χώρο εναποθήκευσης των υπό παραλαβή υλικών, που θα υποδεικνύεται από την Μονάδα Παραλαβής ιαγωνισµός Κατά τη διακήρυξη ενός διαγωνισµού αποστέλλονται στους ενδιαφερόµενους προµηθευτές το γενικό µέρος της παρούσας προδιαγραφής και µόνο τα παραρτήµατα εκείνα τα οποία αναφέρονται στις υπό προµήθεια Πρώτες Ύλες του διαγωνισµού ελτίο εδοµένων Ασφαλείας Υλικού (MSDS) Οι προµηθευτές κατά την παράδοση των πρώτων υλών, πρέπει να προσκοµίζουν στην επιτροπή ελέγχου και παραλαβής " ελτίο εδοµένων Ασφάλειας Υλικού ( ΑΥ) [Material Safety Data Sheets (MSDS)]" στην ελληνική γλώσσα, σε διπλούν. Η επιτροπή θα παραδίδει το ένα αντίγραφο στη Μονάδα παραλαβής των πρώτων υλών και το άλλο θα το επισυνάπτει στο Πρωτόκολλο Οριστικής Παραλαβής.

8 -7-5. ΟΡΙΣΜΟΙ, ΣΥΝΤΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ % κ.β. =% κατά βάρος cm 3 m 2 g Kg = κυβικό εκατοστό = τετραγωνικό µέτρο = γραµµάριο = χιλιόγραµµο C = βαθµοί κελσίου Ν = Νιούτον (µονάδα δύναµης) mm = χιλιοστά Για τα υπόλοιπα σύµβολα και συντµήσεις ισχύουν όσα αναφέρονται στα επιµέρους Παραρτήµατα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑTA "Α" Ανθρακικό Ασβέστιο (Χρώµατος ιαγράµµισης) "Β" Βελτιωτικό ιασποράς "Γ" ιοξείδιο του Τιτανίου " " Ακρυλική Ρητίνη "Ε" Τολουόλη "ΣΤ" Πάστα Μπετονίτη "Ζ" Κίτρινο Χρωµίου (Κροκί) "Η" Τυχαία ειγµατοληψία "Θ" Υπόδειγµα Ανάλυσης Προδιαγραφής και Προτάσεων Βελτίωσής της

9 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Α" ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΠΥΧ -1394/ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 Σκοπός του παρόντος Παραρτήµατος είναι να καθορίσει τις απαιτήσεις της Υπηρεσίας για την προµήθεια Ανθρακικού Ασβεστίου, υπό µορφή λευκής ή υπόλευκης λεπτόκοκκης σκόνης, που θα χρησιµοποιηθεί για την παρασκευή Χρωµάτων ιαγράµµισης στα 691 ΒΕΒ. 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1 Γενικά Το ανθρακικό ασβέστιο πρέπει να προέρχεται από χηµική καθίζηση ή από λεπτότατη άλεση φυσικού ανθρακικού ασβεστίου. Θα πρέπει να έχει υποστεί επιφανειακή επεξεργασία, έτσι ώστε να είναι υδροφόρο και να αυξάνει την ικανότητα διασποράς του, όπως επίσης να δίνει ιδιότητες καλής αιώρησης. 2.2 Ειδικές Απαιτήσεις Όπως στον παρακάτω Πίνακα. Α/Α ΦΥΣΙΚΟ-ΧΗΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΝΟΧΕΣ 1. Περιεκτικότητα σε CaCO 3 (ελάχιστο) 99.0 % ISO Πυκνότητα 2.7 g/ml ± 0,2 ISO Υγρασία και άλλα πτητικά υλικά (µέγιστο) 0,2% ISO ph 9 ±0,2 ISO Απορρόφηση Ελαίου (Oil Absorption) Υδατοαπορροφητικότητα (Water Absorption) 7. Μέσο µέγεθος κόκκων 1,8-2,5µm 8. Top cut (D97) 7-10 µm 9. Whiteness Y value (ελάχιστο) 18 g/100g ±2 ISO g/100g ±2 ISO Κατάθεση πιστοποιητικού από τον προµηθευτή Κατάθεση πιστοποιητικού από τον προµηθευτή ASTM E313 ISO (εναλλακτικά) ISO 3262 (εναλλακτικά)

10 Α Μακροσκοπικές Απαιτήσεις Το υλικό πρέπει να είναι µαλακής υφής, οµοιογενούς κοκκοµετρίας, χωρίς συσσωµατώµατα ή εµφανείς ακαθαρσίες, ώστε να εξασφαλίζει ευχερή διασπορά στο χρώµα. 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ενεργείται στο Χηµείο Στρατού, σύµφωνα µε τα αναγραφόµενα στην παρούσα Τεχνική Προδιαγραφή και τις µεθόδους του παραπάνω Πίνακα. 4. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Στεγανή συσκευασία σε σάκους µε πολλαπλά φύλλα (κατ ελάχιστο τέσσερα), των 20 ή 25 κιλών, τοποθετηµένους σε παλέτες, έτσι ώστε το συνολικό βάρος του προσκοµιζοµένου υλικού να µην υπερβαίνει τα κιλά. 5. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ Σύµφωνα µε τα καθοριζόµενα στην παρούσα Τεχνική Προδιαγραφή. Επιπλέον οι σάκοι θα πρέπει να φέρουν εκτύπωση, µε ανεξίτηλο τρόπο, των επισηµάνσεων του εργοστασίου παραγωγής του περιεχοµένου. 6. ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Οι α ύλες να συνοδεύονται από: 6.1 " ελτίο εδοµένων Ασφάλειας Υλικού ( ΑΥ) (Material safety Data sheets MSDS)": 6.2 Βεβαίωση σύµφωνα µε τις ισχύουσες διαταγές ότι οι α ύλες δεν παρουσιάζουν κίνδυνο για την υγεία των προσώπων που τις χρησιµοποιούν, εφόσον χρησιµοποιούνται κατάλληλα για την εργασία που έχουν προδιαγραφεί.

11 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Β" ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΠΥΧ -1394/ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΙΑΣΠΟΡΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σκοπός του παρόντος Παραρτήµατος είναι να καθορίσει τις απαιτήσεις της Υπηρεσίας για την προµήθεια βελτιωτικού διασποράς του τελικού προϊόντος, που θα χρησιµοποιηθεί για την παρασκευή Χρωµάτων ιαγράµµισης στα 691 ΒΕΒ. 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1 Γενικά Υγρό το οποίο αποτελείται από πολυµερικές µη ιοντικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Σκοπό έχει να βελτιώσει την στιλπνότητα και το χρώµα του τελικού προϊόντος και να µειώσει τον απαιτούµενο χρόνο επίτευξης της επιθυµητής κοκκοµετρίας. Πρέπει να χαρακτηρίζεται από υψηλή συµβατότητα µε την ακρυλική ρητίνη. 2.2 Ειδικές Απαιτήσεις Όπως στον παρακάτω Πίνακα. Α/Α ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Περιεκτικότητα σε στερεά (%)(ελάχιστο) Πυκνότητα (g/cm 3 ) (25 0 C) Θερµοκρασία ανάφλεξης (Flash point ( o C)) (ελάχιστο) Χρόνος Αποθήκευσης (Μήνες) (ελάχιστο) ΤΙΜΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΝΟΧΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 68,0 --- ISO ,96 ± 0,15 ISO ISO 2719 ISO 3679 (εναλλακτικά) ISO 1523 (εναλλακτικά) ASTM D (εναλλακτικά) 2.3 Μακροσκοπικές Απαιτήσεις Το υλικό δεν πρέπει να έχει συσσωµατώµατα ή εµφανείς ακαθαρσίες, ώστε να εξασφαλίζει ευχερή διασπορά στο χρώµα. 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ενεργείται στο Χηµείο Στρατού, σύµφωνα µε τα αναγραφόµενα στην παρούσα Τεχνική Προδιαγραφή και τις µεθόδους του παραπάνω Πίνακα.

12 Β-2 4. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Το προϊόν θα παραδίδεται σε δοχεία αφενός κατασκευασµένα από υλικό που να µην προσβάλλεται από το περιεχόµενο και τις περιβαλλοντικές συνθήκες, αφετέρου χωρητικότητας λίτρων. 5. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ Σύµφωνα µε τα καθοριζόµενα στην παρούσα Τεχνική Προδιαγραφή. Επιπλέον οι σάκοι θα πρέπει να φέρουν εκτύπωση, µε ανεξίτηλο τρόπο, των επισηµάνσεων του εργοστασίου παραγωγής του περιεχοµένου. 6. ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Οι α ύλες να συνοδεύονται από: 6.1 " ελτίο εδοµένων Ασφάλειας Υλικού ( ΑΥ) (Material safety Data sheets MSDS)": 6.2 Βεβαίωση σύµφωνα µε τις ισχύουσες διαταγές ότι οι α ύλες δεν παρουσιάζουν κίνδυνο για την υγεία των προσώπων που τις χρησιµοποιούν, εφόσον χρησιµοποιούνται κατάλληλα για την εργασία που έχουν προδιαγραφεί.

13 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Γ" ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΠΥΧ -1394/ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ΙΟΞΕΙ ΙΟ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΟΥ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σκοπός του παρόντος Παραρτήµατος είναι να καθορίσει τις απαιτήσεις της Υπηρεσίας για την προµήθεια διοξειδίου του τιτανίου, υπό µορφή λευκής λεπτόκοκκης σκόνης, η οποία θα χρησιµοποιηθεί για την παρασκευή Χρωµάτων ιαγράµµισης στα 691 ΒΕΒ. 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1 Γενικά Το διοξείδιο του τιτανίου θα πρέπει να έχει παρασκευασθεί µε τη µέθοδο του χλωριούχου άλατος. Θα πρέπει να παρουσιάζει καλή διασπορά, όπως επίσης να δίνει ιδιότητες καλής αιώρησης. 2.2 Ειδικές Απαιτήσεις Όπως στον παρακάτω Πίνακα. Α/Α ΦΥΣΙΚΟ-ΧΗΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΝΟΧΕΣ 1. Περιεκτικότητα σε TiO % ISO Περιεκτικότητα σε Al 2 O % Κατάθεση πιστοποιητικού από παραγωγό 3. Περιεκτικότητα σε SiO % Κατάθεση πιστοποιητικού από παραγωγό 4. Περιεκτικότητα σε ZnO 1 % Κατάθεση πιστοποιητικού από παραγωγό 5. Mέσο µέγεθος κόκκων 0.30 µm ± 0.11 Κατάθεση πιστοποιητικού από παραγωγό 6. pη 6,5 8,0 ISO Yγρασία (µέγιστο) 1% ISO Color CIE L*(ελάχιστο) Απορρόφηση (Oil Absorption) ελαίου ASTM E313 ISO (εναλλακτικά) ISO 3262 (εναλλακτικά) 17.5g/100g ± 1.5 ISO 787-5

14 Γ Μακροσκοπικές Απαιτήσεις Το υλικό πρέπει να είναι σκόνη χρώµατος λευκού, µαλακής υφής, οµοιογενούς κοκκοµετρίας, χωρίς συσσωµατώµατα ή εµφανείς ακαθαρσίες, ώστε να εξασφαλίζει ευχερή διασπορά στο χρώµα. Το διοξείδιο τιτανίου πρέπει να είναι απαλλαγµένο υγρασίας ποσοτικά. 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ενεργείται στο Χηµείο Στρατού σύµφωνα µε την παράγραφο 2 και τις µεθόδους του παραπάνω Πίνακα. 4. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Στεγανή συσκευασία σε σάκους µε πολλαπλά φύλλα (κατ ελάχιστο τέσσερα), των 20 ή 25 κιλών, τοποθετηµένους σε παλέτες, έτσι ώστε το συνολικό βάρος του προσκοµιζοµένου υλικού να µην υπερβαίνει τα κιλά. 5. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ Σύµφωνα µε τα καθοριζόµενα στην παρούσα Τεχνική Προδιαγραφή. Επιπλέον οι σάκοι θα πρέπει να φέρουν εκτύπωση, µε ανεξίτηλο τρόπο, των επισηµάνσεων του εργοστασίου παραγωγής του περιεχοµένου. 6. ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Οι α ύλες να συνοδεύονται από: 6.1 " ελτίο εδοµένων Ασφάλειας Υλικού ( ΑΥ) (Material safety Data sheets MSDS)": 6.2 Βεβαίωση σύµφωνα µε τις ισχύουσες διαταγές ότι οι α ύλες δεν παρουσιάζουν κίνδυνο για την υγεία των προσώπων που τις χρησιµοποιούν, εφόσον χρησιµοποιούνται κατάλληλα για την εργασία που έχουν προδιαγραφεί.

15 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ " " ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΠΥΧ -1394/ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΡΗΤΙΝΗ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σκοπός του παρόντος παραρτήµατος είναι να καθορίσει τις απαιτήσεις της Υπηρεσίας για την προµήθεια διαλύµατος ακρυλικής ρητίνης, η οποία θα χρησιµοποιηθεί για την παρασκευή Χρωµάτων ιαγράµµισης στα 691 ΒΕΒ. 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1 Γενικά Το διάλυµα ακρυλικής ρητίνης πρέπει να είναι θερµοπλαστική ρητίνη υψηλού µοριακού βάρους και ταχείας πήξης µε διαλύτη τολουένιο. Θα πρέπει να παρουσιάζει υψηλή αντοχή σε καιρικά φαινόµενα, ταχεία πήξη και πολύ καλή πρόσφυση σε άσφαλτο και τσιµέντο. 2.2 Ειδικές Απαιτήσεις Α/Α ΦΥΣΙΚΟ-ΧΗΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΝΟΧΕΣ Ρητίνη σε ποσοστό επί του διαλύµατος κατά βάρος Ιξώδες σε 25 C (GARDNER BUBBLE VISCOMETER) Αριθµός οξέων σε ποσοστό κατά βάρος των στερεών (µέγιστο) Χρώµα GARDNER STARDARDS (µέγιστο) κατά Χρόνος Αποθήκευσης (Μήνες) (µέγιστο) 60 % ± 1 % ISO 3251 ASTM D 1259(εναλλακτικά) Z4 Z5 ASTM D % 1 12 ISO 2114 ISO 3682(εναλλακτικά) ASTMD1639(εναλλακτικά) ISO 4630 ASTM D 1544(εναλλακτικά) Κατάθεση πιστοποιητικού από παραγωγό 2.3 Μακροσκοπικές Απαιτήσεις Το υλικό πρέπει να είναι οµοιογενούς κοκκοµετρίας, χωρίς συσσωµατώµατα ή εµφανείς ακαθαρσίες, ώστε να εξασφαλίζει ευχερή διασπορά στο χρώµα.

16 -2 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ενεργείται στο Χηµείο Στρατού, σύµφωνα µε τα αναγραφόµενα στην παρούσα Τεχνική Προδιαγραφή και τις µεθόδους του παραπάνω Πίνακα. 4. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Το υλικό συσκευάζεται σε µεταλλικά βαρέλια χωρητικότητας κιλών ή παραδίδεται χύµα στις δεξαµενές της Υπηρεσίας. 5. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ Σύµφωνα µε τα καθοριζόµενα στην παρούσα Τεχνική Προδιαγραφή. Επιπλέον οι σάκοι θα πρέπει να φέρουν εκτύπωση, µε ανεξίτηλο τρόπο, των επισηµάνσεων του εργοστασίου παραγωγής του περιεχοµένου. 6. ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Οι α ύλες να συνοδεύονται από: 6.1 " ελτίο εδοµένων Ασφάλειας Υλικού ( ΑΥ) (Material safety Data sheets MSDS)": 6.2 Βεβαίωση σύµφωνα µε τις ισχύουσες διαταγές ότι οι α ύλες δεν παρουσιάζουν κίνδυνο για την υγεία των προσώπων που τις χρησιµοποιούν, εφόσον χρησιµοποιούνται κατάλληλα για την εργασία που έχουν προδιαγραφεί.

17 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Ε" ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΠΥΧ -1394/ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ΤΟΛΟΥΟΛΗ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σκοπός του παρόντος Παραρτήµατος είναι να καθορίσει τις απαιτήσεις της Υπηρεσίας για την προµήθεια τολουόλης, η οποία θα χρησιµοποιηθεί ως διαλυτικό για την παρασκευή Χρωµάτων ιαγράµµισης στα 691 ΒΕΒ. 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1 Γενικά Η τολουόλη είναι ένας διαυγές, άχρωµος αρωµατικός υδρογονάνθρακας µε χαρακτηριστική οσµή. εν πρέπει να περιέχει ποσότητες πολυκυκλικών αρωµατικών υδρογονανθράκων, ίχνη βαρέων µετάλλων ή χλωριωµένες ενώσεις. 2.2 Ειδικές Απαιτήσεις Α/Α ΦΥΣΙΚΟ-ΧΗΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΝΟΧΕΣ 1. Πυκνότητα (15 o C) (kg/l) 0.87 ± 0.05 ISO ASTM D4052 (εναλλακτικά) Περιεκτικότητα σε 2. τολουόλιο (%) 99,9 GC (ελάχιστο) 2. Σηµείο αυτανάφλεξης ( o C) 535 ± 10 ASTM E Περιεκτικότητα σε < 200 ± 10 GC 4. Βενζόλιο (mg/kg) Περιεκτικότητα σε ενώσεις του θείου (mg/kg) < 2 ± 0.05 ASTM D4045 ASTM D5453 (εναλλακτικά) ASTM D853 (εναλλακτικά) 2.3 Μακροσκοπικές Απαιτήσεις Το υλικό πρέπει να είναι οµοιογενούς σύστασης και υψηλής καθαρότητας, χωρίς συσσωµατώµατα ή εµφανείς ακαθαρσίες, ώστε να εξασφαλίζει ευχερή διασπορά στο χρώµα. 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ενεργείται στο Χηµείο Στρατού, σύµφωνα µε τα αναγραφόµενα στην παρούσα Τεχνική Προδιαγραφή και τις µεθόδους του παραπάνω Πίνακα.

18 Ε-2 4. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Το υλικό συσκευάζεται σε µεταλλικά βαρέλια χωρητικότητας κιλών ή παραδίδεται χύµα στις δεξαµενές της Υπηρεσίας. 5. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ Σύµφωνα µε τα καθοριζόµενα στην παρούσα Τεχνική Προδιαγραφή. Επιπλέον τα δοχεία θα πρέπει να φέρουν εκτύπωση, µε ανεξίτηλο τρόπο, των επισηµάνσεων του εργοστασίου παραγωγής του περιεχοµένου. 6. ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Οι α ύλες να συνοδεύονται από: 6.1 " ελτίο εδοµένων Ασφάλειας Υλικού ( ΑΥ) (Material safety Data sheets MSDS)": 6.2 Βεβαίωση σύµφωνα µε τις ισχύουσες διαταγές ότι οι α ύλες δεν παρουσιάζουν κίνδυνο για την υγεία των προσώπων που τις χρησιµοποιούν, εφόσον χρησιµοποιούνται κατάλληλα για την εργασία που έχουν προδιαγραφεί.

19 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "ΣΤ" ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΠΥΧ -1394/ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ΠΑΣΤΑ ΜΠΕΤΟΝΙΤΗ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σκοπός του παρόντος Παραρτήµατος είναι να καθορίσει τις απαιτήσεις της Υπηρεσίας για την προµήθεια διαλύµατος αντικαθιζητικού (πάστας µπετονίτη), το οποίο θα χρησιµοποιηθεί για την παρασκευή Χρωµάτων ιαγράµµισης στα 691 ΒΕΒ. 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1 Γενικά Το αντικαθιζητικό πρέπει να είναι διάλυµα οργανικού παραγώγου του ορυκτού µπετονίτη σε τολουόλη. Θα πρέπει να βρίσκεται σε ζελατινοειδή µορφή και να έχει οµογενή σύσταση. Το αντικαθιζητικό το οποίο προορίζεται για την παρεµπόδιση της καθίζησης των στερεών συστατικών του χρώµατος, πρέπει να µην προκαλεί καµία µεταβολή στις αποχρώσεις των χρωµάτων. Η σύσταση του διαλύµατος πρέπει να είναι ίδια µε την πρότυπη σύσταση, όπως αυτή φαίνεται στην παράγραφο Ειδικές Απαιτήσεις Όπως στον παρακάτω Πίνακα. Α/Α ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. Σύσταση ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΝΟΧΕΣ Όπως στον επόµενο πίνακα Κατάθεση πιστοποιητικού από παραγωγό 2. Χρώµα Καφέ σκούρο Θερµοκρασία ανάφλεξης (flash point) ( 0 C) (ελάχιστο) Χρόνος Αποθήκευσης (Μήνες) (Ελάχιστο) 100 ο C 12 ISO 2719 ISO 3679 (εναλλακτικά) ISO 1523 (εναλλακτικά) ASTM D (εναλλακτικά)

20 ΣΤ Σύσταση Α/Α Συστατικό % κβ 1. Τολουόλη Λεκιθίνη 7 3. Μπετονίτης Μεθανόλη 3 ΣΥΝΟΛΟ Τρόπος Παρασκευής Σε 80 µέρη βάρους ελαφρού κλάσµατος τολουόλης προστίθενται αργά και µε ανάδευση 10 µέρη βάρους σκόνης Μπεντόν 34. Μετά από καλή ανάδευση των παραπάνω για 15 λεπτά, προστίθενται λίγο-λίγο και µε ανάδευση 3 µέρη βάρους µεθανόλης υψηλής καθαρότητας, οπότε γίνεται απότοµα η ζελατινοποίηση. Στο τέλος προστίθεται και η λεκιθίνη (7 µέρη). Η ανάδευση συνεχίζεται µέχρι να επιτευχθεί πλήρης οµογενοποίηση. Το προϊόν αυτό αποτελεί το πρότυπο δείγµα για τον έλεγχο µε αντιπαραβολή του υπό προµήθεια υλικού. Παρασκευάζεται µε µέριµνα του Χηµείου Στρατού, όπου γίνεται ο εργαστηριακός έλεγχος του υπό προµήθεια αντικαθιζητικού υλικού (Πάστα Μπετόν). 2.5 Μακροσκοπικές Απαιτήσεις Το υλικό πρέπει να είναι οµοιογενούς κοκκοµετρίας, χωρίς συσσωµατώµατα ή εµφανείς ακαθαρσίες, ώστε να εξασφαλίζει ευχερή διασπορά στο χρώµα. 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Γίνεται στο Χηµείο Στρατού για τη διαπίστωση των αναφεροµένων στην παράγραφο Μορφή-Χρώµα Ελέγχεται η µορφή (ζελατινοειδής µάζα) και το χρώµα µε σύγκριση προς το πρότυπο δείγµα (γίνεται δεκτή ελαφρή απόκλιση χρώµατος). 3.2 Χηµική Σύσταση Ελέγχεται µε µία από τις συνήθεις µεθόδους. 4. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Το υλικό τοποθετείται µέσα σε διαφανή σάκο πολυαιθυλενίου. Ο σάκος θα κλείνεται αεροστεγώς µε σφικτό δέσιµο στα χείλη και θα τοποθετείται µέσα σε βαρέλι των 160 κιλών, το οποίο θα κλείνει επίσης αεροστεγώς µε κάλυµµα που θα φέρει ελαστικό παρέµβασµα και θα στερεώνεται µε στεφάνι.

21 ΣΤ-3 5. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ Σύµφωνα µε τα καθοριζόµενα στην παρούσα Τεχνική Προδιαγραφή. Επιπλέον οι σάκοι θα πρέπει να φέρουν εκτύπωση, µε ανεξίτηλο τρόπο, των επισηµάνσεων του εργοστασίου παραγωγής του περιεχοµένου. 6. ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Οι α ύλες να συνοδεύονται από: 6.1 " ελτίο εδοµένων Ασφάλειας Υλικού ( ΑΥ) (Material safety Data sheets MSDS)": 6.2 Βεβαίωση σύµφωνα µε τις ισχύουσες διαταγές ότι οι α ύλες δεν παρουσιάζουν κίνδυνο για την υγεία των προσώπων που τις χρησιµοποιούν, εφόσον χρησιµοποιούνται κατάλληλα για την εργασία που έχουν προδιαγραφεί.

22 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Ζ" ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΠΥΧ -1394/ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΙΟΥ (ΚΡΟΚΙ) 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σκοπός του παρόντος Παραρτήµατος είναι να καθορίσει τις απαιτήσεις της Υπηρεσίας για την προµήθεια κίτρινης χρωστικής, που θα χρησιµοποιηθεί για την παρασκευή Χρωµάτων ιαγράµµισης στα 691 ΒΕΒ. 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1 Γενικά Πάστα κίτρινου χρώµατος. 2.2 Ειδικές Απαιτήσεις Α/Α ΦΥΣΙΚΟ-ΧΗΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΝΟΧΕΣ 1. Ειδικό βάρος (g/cm 3 ) 5.6 ± 10% ISO Κατάθεση Περιεκτικότητα σε στερεά 8 ± 10% πιστοποιητικού της χρωστικής (%) από παραγωγό 3. Χρόνος Αποθήκευσης (Μήνες) (ελάχιστο) είκτης Χρώµατος (Color Index) Yellow 34, C. I , Chrome Yellow 2.3 Μακροσκοπικές Απαιτήσεις Το υλικό πρέπει να είναι οµοιογενούς κοκκοµετρίας, χωρίς συσσωµατώµατα ή εµφανείς ακαθαρσίες, ώστε να εξασφαλίζει ευχερή διασπορά στο χρώµα. 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ενεργείται στο Χηµείο Στρατού, σύµφωνα µε τα αναγραφόµενα στην παρούσα Τεχνική Προδιαγραφή και τις µεθόδους του παραπάνω Πίνακα.

23 Z-2 4. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Το προϊόν θα παραδίδεται σε δοχεία αφενός κατασκευασµένα από υλικό που να µην προσβάλλεται από το περιεχόµενο και τις περιβαλλοντικές συνθήκες, αφετέρου χωρητικότητας λίτρων. 5. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ Σύµφωνα µε τα καθοριζόµενα στην παρούσα Τεχνική Προδιαγραφή. Επιπλέον τα δοχεία θα πρέπει να φέρουν εκτύπωση, µε ανεξίτηλο τρόπο, των επισηµάνσεων του εργοστασίου παραγωγής του περιεχοµένου. 6. ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Οι α ύλες να συνοδεύονται από: 6.1 " ελτίο εδοµένων Ασφάλειας Υλικού ( ΑΥ) (Material safety Data sheets MSDS)": 6.2 Βεβαίωση σύµφωνα µε τις ισχύουσες διαταγές ότι οι α ύλες δεν παρουσιάζουν κίνδυνο για την υγεία των προσώπων που τις χρησιµοποιούν, εφόσον χρησιµοποιούνται κατάλληλα για την εργασία που έχουν προδιαγραφεί.

24 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Η" ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΠΥΧ -1394/ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ α. Βασική επιδίωξη στο δειγµατοληπτικό έλεγχο είναι η εξασφάλιση της βεβαιότητας ότι το δείγµα, το οποίο επιλέγεται από ένα συγκεκριµένο αριθµό µονάδων προϊόντος, αντιπροσωπεύει την ποιότητα αυτών των µονάδων. β. Η διαδικασία επιλογής µονάδων από µια µερίδα πρέπει να γίνεται χωρίς προκατάληψη. γ. Η διαδικασία επιλογής ενός αντιπροσωπευτικού δείγµατος ονοµάζεται "τυχαία δειγµατοληψία". 2. ΛΗΨΗ ΕΙΓΜΑΤΩΝ α. Το δείγµα αποτελείται από µια ή περισσότερες µονάδες προϊόντος που πάρθηκαν από µια µερίδα. β. Τυχαία δειγµατοληψία είναι η διαδικασία η οποία ακολουθείται στη λήψη µονάδων από µια µερίδα, έτσι ώστε κάθε µονάδα της µερίδας να έχει την ίδια πιθανότητα, ανεξάρτητα από την ποιότητά της, να συµπεριληφθεί στο δείγµα. γ. Απαγορεύεται η λήψη δειγµάτων από µία µόνο θέση της µερίδας. 3. ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΥΧΑΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ α. Για τη λήψη τυχαίου δείγµατος από µια µερίδα θα χρησιµοποιείται ο πίνακας τυχαίων αριθµών της Προσθήκης "1". β. Κάθε µονάδα της µερίδας πρέπει να αντιστοιχεί µε έναν διαφορετικό αριθµό. Αυτό επιτυγχάνεται µε την τοποθέτηση των µονάδων σε στοιβάδες ή φοριαµούς και την αρίθµησή τους. γ. Οι τυχαίοι αριθµοί του Πίνακα της Προσθήκης "1" έχουν σχηµατισθεί µε τέτοιο τρόπο ώστε κάθε ψηφίο από 0 έως 9 έχει την ίδια πιθανότητα επιλογής. δ. Η τυχαία φύση των αριθµών του παραπάνω Πίνακα διατηρείται ανεξάρτητα από τον τρόπο ανάγνωσης (οριζόντια, διαγώνια, προς τα πάνω ή κάτω της στήλης κ.ο.κ.). ε. ιψήφιοι αριθµοί αρκούν για µερίδες µε λιγότερες από 100 µονάδες, τριψήφιοι για µερίδες µε λιγότερες από 1000 µονάδες κ.ο.κ. στ. Για µερίδες πολύ µεγάλου µεγέθους (άνω των µονάδων) ο Πίνακας της Προσθήκης "1" µπορεί να χρησιµοποιηθεί αν αγνοηθεί το κενό µεταξύ των στηλών.

25 Η-2 4. ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΥΧΑΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ Για την επιλογή τυχαίων αριθµών µε τη βοήθεια του Πίνακα της Προσθήκης "1" ακολουθείται η παρακάτω διαδικασία: α. Επιλέγονται µε κλήρωση µία γραµµή και µία στήλη του Πίνακα. β. Επιλέγεται τυχαία η κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούµε (πάνω ή κάτω). γ. Επιλέγεται τυχαία από τους πενταψήφιους αριθµούς της συγκεκριµένης γραµµής και στήλης και ανάλογα µε το µέγεθος της µερίδας, κατάλληλος αριθµός ψηφίων, ώστε να δηµιουργηθούν οι τυχαίοι αριθµοί (π.χ. για µερίδα µε λιγότερες από 1000 µονάδες πρέπει να επιλεγούν τρία ψηφία τα οποία µπορούν να προκύψουν από όλους τους δυνατούς συνδυασµούς µεταξύ των ψηφίων των πενταψήφιων αριθµών ήτοι 1 ο -2 ο -3 ο, 1 ο -3 ο -4 ο, 2 ο -3 ο -5 ο κ.ο.κ.). δ ε λαµβάνονται υπόψη κατά την ανάγνωση των τυχαίων αριθµών αυτοί που υπερβαίνουν το µέγεθος της µερίδας. 5. ΠΑΡΑ ΕΙΓΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΥΧΑΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ α. Υποθέτουµε ότι πρέπει να ληφθεί δείγµα 5 µονάδων από µερίδα που περιέχει 50 µονάδες αριθµηµένες από 1 έως 50. β. Επιλέχθηκαν µε κλήρωση η στήλη 5 και η σειρά 17. γ. Επιλέχθηκε να προχωρήσουµε προς τα κάτω και να λαµβάνουµε το 1 ο και 3 ο από τα πέντε ψηφία των αριθµών. δ. Οι τυχαίοι αριθµοί που προκύπτουν είναι το 83, το οποίο δε λαµβάνεται υπόψη αφού υπερβαίνει το 50 δηλ. το µέγεθος της µερίδας, το 32, το 22, το 46, το 01 και το 40. ε. Εποµένως οι µονάδες µε αριθµούς 1, 22, 32, 40, και 46 πρέπει να ληφθούν από τη µερίδα για να σχηµατίσουν ένα τυχαίο δείγµα 5 µονάδων. ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ "1" Πίνακας Τυχαίων Αριθµών.

26 ΠΡΟΣΘΗΚΗ "1" ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ "Η" ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΠΥΧ -1394/ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2 ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΥΧΑΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΙΑΛΥΤΗ

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΙΑΛΥΤΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΠΥΧ -1171Β/02-2013 Κωδικός : 8010-03-028-120313 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΙΑΛΥΤΗ (Καταργεί την ΠΓΕΣ-ΠΥΧ-1171Α/01-2007) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΣ - Λ - 295Δ/ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΣ - Λ - 295Δ/ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΣ - Λ - 295Δ/09-2002 ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2 ο Γρ. ΑΘΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2002 -2- ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΝΤΖΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

ΓΑΝΤΖΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΓΤΑ-1348/11-2009 8335-03-003-041209 ΓΑΝΤΖΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο Γρ. ΑΘΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009 -2- ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΡΩΔΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ (RUBBER FOAM)

ΑΦΡΩΔΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ (RUBBER FOAM) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-AE-1367/12-2009 8335-03-004-041209 ΑΦΡΩΔΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ (RUBBER FOAM) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο Γρ. ΑΘΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΑΚΡΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΑΚΡΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΠΥΑΠ-1365B/11-2012 8010-03-027-121212 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΑΚΡΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ (Καταργεί την ΠΓΕΣ-ΠΥΥ-1365A/01-2011) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕ -Α-00007 ΕΚ ΟΣΗ 1η ΦΙΛΜ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 28 ΜΑΙΟΥ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΕΛΙ Α 1. ΠΕ ΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 2 2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 2 3. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ- Κ-824Β / 5-98

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ- Κ-824Β / 5-98 ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ- Κ-824Β / 5-98 ΕΡΜΑ «ΚΡΟΥΠΟΝ» ΜΙΚΤΗΣ ΕΨΕΩΣ (Καταργεί την 34- -824Α/7-5-75) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο Γρ. ΑΘΗΝΑ ΜΑΪΟΣ 1998 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-Μ-561B/07-2013 6810-03-068-080813 ΜΟΛΥΒ ΟΣ ΣΕ ΡΑΒ ΟΥΣ (Καταργεί την Προδιαγραφή ΠΓΕΣ-Μ-561A/11-2007) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ /2ο ΑΘΗΝΑ IOYΛΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ -1- ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕ -Α-00117 1 η ΕΚ ΟΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥ ΟΚΙΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ - 2 - ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΝΕΡΟΥ. : Ι ΙΟΙ ΠΟΡΟΙ : 19.000,00 πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.

: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΝΕΡΟΥ. : Ι ΙΟΙ ΠΟΡΟΙ : 19.000,00 πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : Ι ΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνική Έκθεση Ενδεικτικός Προϋπολογισµός Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων -Τεχνικές Προδιαγραφές Σχέδιο ιακήρυξης Έντυπο Οικονοµικής Προσφοράς ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΣ: Υποχλωριώδους νατρίου14,5% σε ενεργό χλώριο α) για τη χλωρίωση του πόσιµου νερού, β) για τη χλωρίωση του επεξεργασµένου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ Τ 366 ΕΚ ΟΣΗ 1 η Τ Σ Α Ϊ ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑ 1986 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΣΑΓΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Α/Α ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΛΙ Α 1. 1

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΔΕΕ-1328/ ΔΕΡΜΑ ΜΟΣΧΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΕΨΕΩΣ ΧΡΩΜΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΡΒΥΛΩΝ ΤΥΠΟΥ Ι

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΔΕΕ-1328/ ΔΕΡΜΑ ΜΟΣΧΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΕΨΕΩΣ ΧΡΩΜΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΡΒΥΛΩΝ ΤΥΠΟΥ Ι ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΔΕΕ-1328/10-2007 ΔΕΡΜΑ ΜΟΣΧΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΕΨΕΩΣ ΧΡΩΜΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΡΒΥΛΩΝ ΤΥΠΟΥ Ι ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ /2ο ΑΘΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1

Διαβάστε περισσότερα

884 ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΘ. ΒΑΣΕΩΣ ΕΦΟΔ. ΤΡΟΦΙΜΩΝ 4 ο Γρ. 15 Φεβ 18 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 01/2018 Φ.460/3/524

884 ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΘ. ΒΑΣΕΩΣ ΕΦΟΔ. ΤΡΟΦΙΜΩΝ 4 ο Γρ. 15 Φεβ 18 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 01/2018 Φ.460/3/524 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 01/2018 Φ.460/3/524 884 ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΘ. ΒΑΣΕΩΣ ΕΦΟΔ. ΤΡΟΦΙΜΩΝ 4 ο Γρ. 15 Φεβ 18 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΣΦΡΑΓΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

DESMOS LAC W. Σ. ΚΥΒΡΙΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε (ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) Φιλιππουπόλεως 30-561 23 Αµπελόκηποι Θεσσαλονίκη-Τηλ. 2310 730759.

DESMOS LAC W. Σ. ΚΥΒΡΙΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε (ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) Φιλιππουπόλεως 30-561 23 Αµπελόκηποι Θεσσαλονίκη-Τηλ. 2310 730759. Σελίδα 1 από 5 Πολυουρεθανική Λάκα Λευκή δύο (2)Συστατικών βάσης ρητινών ( πολυολών ) σε συνδυασµό µε κατάλληλα πιγκµέντα ( ιοξείδιο του τιτανίου ) απλωτικά µέσα,οργανσικούς διαλύτες ( αρωµατικοί υδρογονάνθρακες

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 & Α3 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 & Α3 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α3 & Α4 Α. ΓΕΝΙΚΑ Η παρούσα Τεχνική Περιγραφή, αφορά στην προμήθεια φωτοαντιγραφικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΣΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΣΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΣΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Α/Α ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΛΙ Α 1. 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1 2. 1.1 Σκοπός 1 3. 1.2 Σχετικά Έγγραφα 1 4. 2 ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 1 5. 2.1 Φυσικά Χαρακτηριστικά 1 6.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια εµφιαλωµένου νερού για το έτος 2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε Φ.Π.Α. ΑΠ 1177 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΧΟΡΗΓΗΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΧΑΡΤΟΒΑΜΒΑΚΑ» (Συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ,00) ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΧΟΡΗΓΗΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΧΑΡΤΟΒΑΜΒΑΚΑ» (Συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ,00) ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 152 - Τ.Κ. 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ( Χαρτοβάμβακας ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ( Χαρτοβάμβακας ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 7453 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 28-05-2019 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΙΠΑΝΤΕΛΑΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΙΠΑΝΤΕΛΑΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΙΠΑΝΤΕΛΑΙΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Σκοπός Σκοπός των τεχνικών αυτών προδιαγραφών είναι να καθοριστούν οι απαιτήσεις του Λιμενικού Σώματος για την προμήθεια λιπαντελαίων, τα οποία είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Αρμόδιος υπάλληλος: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Α ΜΗΕ Α.Ε. ΞΗΡΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Α ΜΗΕ Α.Ε. ΞΗΡΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Α ΜΗΕ Α.Ε. ΞΗΡΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 1 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΞΗΡΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η προδιαγραφή αυτή ορίζει τις απαιτήσεις και

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 3 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.)

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 3 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 3 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜΜΙΚΤΟ (ΓΙΑ ΥΠΟΚΑΜΙΣΑ) ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΥΑΝΟΥ (όπως του επισήμου δείγματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΙΓΜΑΤΑ - ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ. ΕΡΗ ΜΠΙΖΑΝΗ 4 ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΙΓΜΑΤΑ - ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ. ΕΡΗ ΜΠΙΖΑΝΗ 4 ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΙΓΜΑΤΑ - ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΕΡΗ ΜΠΙΖΑΝΗ 4 ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ 2 eribizani@chem.uoa.gr 2107274573 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ Μια από τις σηµαντικότερες διαδικασίες στη χηµική ανάλυση - Χρησιµοποιούµε ένα

Διαβάστε περισσότερα

«Προµήθεια υλικών για τη διαγράµµιση οδών και. κόµβων», Κ.Α. 30 / 6662.009 Ευρώ 69.741,00 Ηράκλειο 09 06 2015

«Προµήθεια υλικών για τη διαγράµµιση οδών και. κόµβων», Κ.Α. 30 / 6662.009 Ευρώ 69.741,00 Ηράκλειο 09 06 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «Προµήθεια υλικών για τη διαγράµµιση οδών και κόµβων», Κ.Α. 30 / 6662.009 Ευρώ 69.741,00 Ηράκλειο 09

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΥΛΙΚΟΥ ΦΥΛΑΚΩΝΚ.Α.Υ.Φ. Κορυδαλλός 17 Φεβρουαρίου 2015 αριθμ. πρωτ.: 286 Ταχ. Δ/νση : Νικηφορίδη 2 Ταχ. κωδ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια εµφιαλωµένου νερού για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 1.000,00 ευρώ µε Φ.Π.Α. ΑΠ 905 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΟΤ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΑΛΥΒΩΝ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ

ΕΛΟΤ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΑΛΥΒΩΝ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΕΛΟΤ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΑΛΥΒΩΝ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΙΜΟΙ ΧΑΛΥΒΕΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΡΑΒ ΟΙ, ΡΟΛΛΟΙ, ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Έκδοση/ Τροποποίηση : 02/00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ Ζ-254 ΕΚ ΟΣΗ 6 η ΜΑΙΟΣ 1999 Ζ Α Χ Α Ρ Η ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕTΑΦΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑ 1999 Ζ Α Χ Α Ρ Η ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Α/Α 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 3η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-Υ-1124Γ/ ΥΦΑΣΜΑΤΑ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 3η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-Υ-1124Γ/ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 3η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-Υ-1124Γ/3-2011 ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ /2ο ΑΘΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 3 η στην ΠΓΕΣ-Υ-1124Γ/3-2011 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ/2

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών πλακόστρωσης (κυβόλιθοι) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών πλακόστρωσης (κυβόλιθοι) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ «Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.» Γάζι, 22 Ιανουαρίου 2014 Αρ. Πρωτ. : 29 Έχοντας λάβει υπόψη: ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 13/2016 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. Α.Ε» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ :40.000,00

ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 13/2016 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. Α.Ε» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ :40.000,00 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Προμηθειών & Αποθήκης Πληροφ.: Φαφαλιός Α. Τηλ.: 22713 51702 Φαξ: 22713 51738 Email: promithies@chios.gov.gr ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 13/2016 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ :40.000,00 1 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ : ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ : ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Λ.) ΤΕΡΜΑ ΤΥΧΕΡΟΥ 41222 ΛΑΡΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: Δ.Ε.Υ.Α.Λ. 59.850,00 (πλέον ΦΠΑ) ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-Υ-1124Γ/3-2011 ΥΦΑΣΜΑΤΑ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-Υ-1124Γ/3-2011 ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-Υ-1124Γ/3-2011 ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ /2ο ΑΘΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 -2- ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1 η στην ΠΓΕΣ-Υ-1124Γ/3-2011 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ/2

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΥΛΙΚΟΥ ΦΥΛΑΚΩΝ Κ.Α.Υ.Φ. Ταχ. Δ/νση : Νικηφορίδη 2 Ταx. κωδ: 18110 Κορυδαλλός Τηλ: 210 4964068 FAX: 210 4972917

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ - - 2 - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Σκοπός 3 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία 17.5.2010 Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τ.Ε.Ι. ΛΑΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση 3ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ - ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΛ.: 22310 60158 FAX : 22310 33945 Αριθ.Πρωτ. 2511 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : 12.177,00 1. Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΑΡΘΡΟ 1ο Αντικείμενο της προμήθειας Οι παρούσες τεχνικές προδιαγραφές προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Έκθεση. ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο Πρ/νος της Δ/νσης Τ.Υ Δήμου Χίου. ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός με βαθμό Β'

Τεχνική Έκθεση. ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο Πρ/νος της Δ/νσης Τ.Υ Δήμου Χίου. ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός με βαθμό Β' ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΥΧΡΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2017 Τεχνική Έκθεση Με την μελέτη αυτή προβλέπεται να γίνει η Προμήθεια ψυχρού ασφαλτομίγματος έτους 2017 που θα χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση φθαρμένου οδοστρώματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη Ιανουάριος ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα αφορά την προμήθεια για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Α/Α ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Στέρεα Απόβλητα Α/Α ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ 1. ΦΕΚ 179/Α/2001, Νόµος Υπ Αριθ. 2939 Ανακύκλωση συσκευασιών και άλλων προϊόντων (µπαταρίες, ηλεκτρονικά απόβλητα) 2. ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Α4

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Α4 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Α4 1 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Α4 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η προδιαγραφή αυτή ορίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΚ5ΩΚΩ-ΝΙΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ. Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552

ΑΔΑ: ΒΙΚ5ΩΚΩ-ΝΙΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ. Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552 ENHMEΡΩΣΗ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα προχωρήσει στην προµήθεια σάκων απορριµµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΥΤΕΡ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ

ΦΟΥΤΕΡ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ ΦΟΥΤΕΡ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ - - 2 - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΦΟΥΤΕΡ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Σκοπός 3 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1 Πρώτες Ύλες

Διαβάστε περισσότερα

«Διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης των Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια Επιδεσμικού Υλικού (CPV 33141110-3)»

«Διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης των Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια Επιδεσμικού Υλικού (CPV 33141110-3)» ΕΛΛΗΝΙΚΗ 1 Η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΉΣΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 114 Αθήνα, 29.04.2014

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. «Προμήθεια διαφόρων τύπων χαρτιού» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,12

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. «Προμήθεια διαφόρων τύπων χαρτιού» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,12 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προμήθεια διαφόρων τύπων χαρτιού, για την υλοποίηση έργων και εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστική πολυακρυλική ενέσιμη ρητίνη για μόνιμη στεγανή σφράγιση

Ελαστική πολυακρυλική ενέσιμη ρητίνη για μόνιμη στεγανή σφράγιση Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 20/04/2012 Κωδικός: 2012.03.07.080 Ελαστική πολυακρυλική ενέσιμη ρητίνη για μόνιμη στεγανή σφράγιση Περιγραφή Προϊόντος Το είναι πολύ χαμηλού ιξώδους, ελαστική πολυακρυλική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ - - 2 - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Σκοπός 3 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,91

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,91 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η περιγραφή αυτή αφορά την προμήθεια καυσίμων για την κάλυψη των αναγκών κίνησης των οχημάτων του Δήμου Ωραιοκάστρου. Συγκεκριμένα η τεχνική περιγραφή αφορά στην προμήθεια καυσίμων diesel

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση: Ιπποκράτους 8 Πεντέλη Αθήνα, 11/05/2015

Ταχ. Δ/νση: Ιπποκράτους 8 Πεντέλη Αθήνα, 11/05/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 η Υ.Πε ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Ταχ. Δ/νση: Ιπποκράτους 8 Πεντέλη Αθήνα, 11/05/2015 Υπηρεσία: Γραφείο Προμηθειών Αρ. Πρωτ 5460 Πληροφ. ΠΑΤΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ---------------------- Ταχ. /νση: Πλ. Μπακογιάννη 2 Ταχ. Κώδικας: 62 400 Τηλέφωνο: 2325 3 50108 Φαξ: 2325

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ

ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ Οι κάτωθι Ενιαίες Τεχνικές Προδιαγραφές εκπονήθηκαν από το Τμήμα Ελέγχου Τεχνικών Προδιαγραφών για την Προμήθεια Αγαθών της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπή σύνταξης τεχνικών προδιαγραφών

Επιτροπή σύνταξης τεχνικών προδιαγραφών ΘΕΜΑ «Προμήθεια τυριών με ανάθεση κατόπιν συλλογής προσφορών» Σας ενημερώνουμε ότι το ΤΖΑΝΕΙΟ Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά θα προβεί στην προμήθεια των παρακάτω ειδών. α/α Κωδικός Είδος Ποσότητα 1 ΤΓ058 ΤΥΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

Σωλήνες Πολυαιθυλενίου για δίκτυα φυσικού αερίου με πίεση λειτουργίας έως 4barg

Σωλήνες Πολυαιθυλενίου για δίκτυα φυσικού αερίου με πίεση λειτουργίας έως 4barg ΣΥΝΤΑΞΗ: TMHMA ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Σωλήνες Πολυαιθυλενίου για δίκτυα φυσικού αερίου με πίεση λειτουργίας έως 4barg ΕΛΕΓΧΟΣ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗ: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Προϋπολογισμός:

ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Προϋπολογισμός: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»- Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» ΟΡΓΑΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003345171 2015-11-20

15PROC003345171 2015-11-20 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η ΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Θεσσαλονίκη: 20-11-2015 ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. : 13559 «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Αλ. Συµεωνίδη 2

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη υπ αρίθµ. 15/2015

ιακήρυξη υπ αρίθµ. 15/2015 ιακήρυξη υπ αρίθµ. 15/2015 1. Το 401 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προµηθειών ανακοινώνει σε εκτέλεση της Φ.814/10/180463/Σ.78/23 Ιαν. 2015/ΑΣ ΥΣ/ ΥΓ/2 ο την διενέργεια Πρόχειρου Μειοδοτικού ιαγωνισµού µε ενσφράγιστες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ ΟΜΑΔΑ 2 Η ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α/Α Κατηγορία Ειδών (CPV) SAP Μονάδας Μέτρησης Σχόλια 40000953 ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ 1 Κατεψυγμένα λαχανικά (15331170-9) 40000245 40000249 κιλό ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ ΑΡΑΚΑΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

4. Τεχνικές Προδιαγραφές 4.1 Συσκευές µε σακουλάκια τοποθέτησης πετσετών υγείας Συσκευές (θήκες) Οι συσκευές (θήκες) πρέπει να είναι πλαστικές κ

4. Τεχνικές Προδιαγραφές 4.1 Συσκευές µε σακουλάκια τοποθέτησης πετσετών υγείας Συσκευές (θήκες) Οι συσκευές (θήκες) πρέπει να είναι πλαστικές κ Αρ. ιαγωνισµού: AT.16/2011 ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΤ.16/2011 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΝ ΡΩΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ CYTA ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές απαιτήσεις για την ποσότητα περιεχομένου και την επισήμανση ως προς την ποσότητα, προσυσκευασμένων προϊόντων.

Γενικές απαιτήσεις για την ποσότητα περιεχομένου και την επισήμανση ως προς την ποσότητα, προσυσκευασμένων προϊόντων. Γενικές απαιτήσεις για την ποσότητα περιεχομένου και την επισήμανση ως προς την ποσότητα, προσυσκευασμένων προϊόντων. 1. Προσυσκευασμένα προϊόντα (βλ. άρθρο 3, ΦΕΚ 2090/Β/2014) 2. Προϊόν ορίζεται ένα συγκεκριμένο

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Ανοικτού ιαγωνισµού για την προµήθεια ειδών της Προσκοπικής Στολής

Προκήρυξη Ανοικτού ιαγωνισµού για την προµήθεια ειδών της Προσκοπικής Στολής ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α.Π.: 258 Προκήρυξη Ανοικτού ιαγωνισµού για την προµήθεια ειδών της Προσκοπικής Στολής Το Σώµα Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.) προκηρύσσει ανοικτό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. µελέτης : 21 / 2013 ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Προµήθεια πλαστικών σάκων ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 9356 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 08-07-2019 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ο ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΛΑΣ ΠΡΟΣ:

ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ο ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΛΑΣ ΠΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ» ΜΠΟΤΑΣΗ 51-18537 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ: 213 2079100 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ. Σ.Μαλινδρέτος Πειραιάς 7516/14-04-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Η παρούσα µελέτη αφορά την προµήθεια νωπού χοιρινού κρέατος το οποίο θα χορηγηθεί σε άπορους δηµότες κατά τις ηµέρες των εορτών του Χριστουγέννων 2015 και την προµήθεια αρνίσιου κρέατος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 02/03/2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 02/03/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 02/03/2017 1 η Υ.Πε ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ.: 7439 Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» Διεύθυνση Διοικητικής Υπηρεσίας Υποδιεύθυνση Οικονομικού Τμήμα Προμηθειών Προς: Οικονομικούς Φορείς Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2016» CPV: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,00. (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.)

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2016» CPV: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,00. (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.) ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2016» CPV: 24327300-5 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 38.600,00. (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - Τεχνική Έκθεση - Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων - Τεχνικές Προδιαγραφές - Προϋπολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν στο πρωτόκολλο του ήµου Μήλου έως την Τρίτη 24/03/2015 και ώρα 14:00.

Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν στο πρωτόκολλο του ήµου Μήλου έως την Τρίτη 24/03/2015 και ώρα 14:00. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 2.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1251 ENHMEΡΩΣΗ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα προχωρήσει στην προµήθεια σάκων απορριµµάτων

Διαβάστε περισσότερα

2004 για τροποποίηση της οδηγίας 98/53/ΕΚ και της

2004 για τροποποίηση της οδηγίας 98/53/ΕΚ και της Ε.Ε. Παρ. 111(1) 2078 Κ.Δ.Π. 244/2005 Αρ. 3994, 20.5.2005 Αριθμός 244 ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1996 ΕΩΣ 2005 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 28 περί Τροποποίησης Παραρτημάτων των περί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΟΤ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ

ΕΛΟΤ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΕΛΟΤ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ Έκδοση/ Τροποποίηση : 01/01 Συντάχθηκε από/ Υπογραφή : Μ. Πιτσίκα/ Ξ. Παπαϊωάννου Εγκρίθηκε από/ Υπογραφή Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

Φ5 Κωδικός ΥΠΕ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» Βόλος, 29/ 4 /2013. Αρ. Πρωτ Θέμα :

Φ5 Κωδικός ΥΠΕ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» Βόλος, 29/ 4 /2013. Αρ. Πρωτ Θέμα : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» Βόλος, 29/ 4 /2013 Αρ. Πρωτ. 8922 Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧ/ΚΟΥ & ΚΑΘ/ΤΟΣ. Προμήθεια κάδων κομποστοποίησης KΜ. :Π81/10 ΠΡΟΫΠ: 25.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧ/ΚΟΥ & ΚΑΘ/ΤΟΣ. Προμήθεια κάδων κομποστοποίησης KΜ. :Π81/10 ΠΡΟΫΠ: 25. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧ/ΚΟΥ & ΚΑΘ/ΤΟΣ Προμήθεια κάδων κομποστοποίησης KΜ. :Π81/10 ΠΡΟΫΠ: 25.000 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια κάδων κομποστοποίησης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 15ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2002 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 15ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2002 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 545/2002 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3652 της 15ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2002 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 545 Οι περί Ελέγχου της Ρύπανσης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΡΙΘ. 4920

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΡΙΘ. 4920 ΕΤΑΙΡΕΙΑ Υ ΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΡΙΘ. 4920 Η Εταιρεία Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης προκηρύσσει δηµόσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΟΥΦΑΝ ΨΥΧΟΥΣ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ

ΜΠΟΥΦΑΝ ΨΥΧΟΥΣ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ ΜΠΟΥΦΑΝ ΨΥΧΟΥΣ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΠΟΥΦΑΝ ΨΥΧΟΥΣ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Σκοπός 3 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1 Πρώτες Ύλες 3 2.2 Κατασκευαστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΝΕΡ-ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΝΕΡ-ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΝΕΡ-ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ Τα προσφερόμενα είδη να ΓΝΗΣΙΑ ή ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ (συμβατά) ή ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ. Τα προσφερόμενα είδη να είναι καινούρια, αμεταχείριστα και σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Παράταση Διενέργειας Δ.4/16 προς Σύναψη Συμφωνίας Πλαισίου για την Προμήθεια Καύσιμου με Κωδικό ΝΑΤΟ F-54 για τις Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ)

ΑΠΟΦΑΣΗ. Παράταση Διενέργειας Δ.4/16 προς Σύναψη Συμφωνίας Πλαισίου για την Προμήθεια Καύσιμου με Κωδικό ΝΑΤΟ F-54 για τις Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝ. ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. 210-7466212 Φ.800/117/131369 Σ. 1299 ΑΠΟΦΑΣΗ Παράταση Διενέργειας Δ.4/16 προς Σύναψη Συμφωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τυριών στο Νοσοκομείο μας

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τυριών στο Νοσοκομείο μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ===================== Πειραιάς: 3-12-18

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 780/2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 780/2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 780/2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. Σκοπός Ο σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: 18/03 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 24.985,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α' Συνημμένο στην υπ' αριθ. 1/2016 διακήρυξη της. Σχολής Μετ/σης & Επιμ/σης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α' Συνημμένο στην υπ' αριθ. 1/2016 διακήρυξη της. Σχολής Μετ/σης & Επιμ/σης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α' Συνημμένο στην υπ' αριθ. 1/2016 διακήρυξη της Σχολής Μετ/σης & Επιμ/σης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Α. ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 27.866,00 Φ.Π.Α. 23% :6.409,18 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 34.275,18 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Προμήθεια σάκων απορριμμάτων ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Αντικείμενο της παρούσας

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2016

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού - ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-4592592, FAX:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012 αθλητικών ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 14.980,79 Δράμα 29 06 2012 Ο Προϊστάμενος Τμήματος Προμηθειών H Διευθύντρια

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.

ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E. ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ TR 9: ΑΓΩΓΟΣ Ε ΑΦΟΥΣ 1 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E. ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΑ Α ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤR 9 ΑΓΩΓΟΣ Ε ΑΦΟΥΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ TR 9: ΑΓΩΓΟΣ Ε ΑΦΟΥΣ 2 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. 1. ΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ: ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ Ημερομηνία:14/12/2018 Α Π Ο Φ Α Σ Η 562/2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ: ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ Ημερομηνία:14/12/2018 Α Π Ο Φ Α Σ Η 562/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ: - 12911- ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ Ημερομηνία:14/12/2018 Α Π Ο Φ Α Σ Η 562/2018 ΘΕΜΑ: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΤΟΙΜΟΥ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ Αριθμ. έκθεσης 38141/

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ Αριθμ. έκθεσης 38141/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ Αριθμ. έκθεσης 38141/01-10-2018 Προμήθεια φωτοτυπικού εκτυπωτικού χαρτιού Ι. ΓΕΝΙΚΑ Με την παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια υλικών για τη διαγράμμιση οδών και. κόμβων» Κ.Α. 30 /

«Προμήθεια υλικών για τη διαγράμμιση οδών και. κόμβων» Κ.Α. 30 / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «Προμήθεια υλικών για τη διαγράμμιση οδών και κόμβων» Κ.Α. 30 / 6662.009 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Γενικά:

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού

Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α.Π.: 673 Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια Νέου Καπέλου Λυκοπούλου της Προσκοπικής Στολής Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.) προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για την

Διαβάστε περισσότερα

DESMOS FLOOR COAT 1F

DESMOS FLOOR COAT 1F Σελίδα 1 από 5 Μίγµα πολυολών σε συνδυασµό µε οργανικούς διαλύτες ( εστέρες, αρωµατικοί) κατάλληλο βερνίκωµα ξύλινων πατωµάτων [απλά και λευκασµένα] για Τοµείς εφαρµογής Χρησιµοποιείται σε ανάµιξη µε το

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστική πολυακρυλική ενέσιμη ρητίνη για μόνιμα στεγανή σφράγιση

Ελαστική πολυακρυλική ενέσιμη ρητίνη για μόνιμα στεγανή σφράγιση Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 26/05/2014 (v1) Κωδικός: 03.07.030 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010707020030000001 Ελαστική πολυακρυλική ενέσιμη ρητίνη για μόνιμα στεγανή σφράγιση Περιγραφή Προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών της Νέας Προσκοπικής Στολής

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών της Νέας Προσκοπικής Στολής ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α.Π.: 642 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών της Νέας Προσκοπικής Στολής Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.) προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για την

Διαβάστε περισσότερα

Έργο << Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων A/θµιας Εκπαίδευσης>> ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

Έργο << Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων A/θµιας Εκπαίδευσης>> ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Προµήθεια Χρωµάτων Έργο > /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΜ. & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Κ.Α. 30-7331.048 για

Διαβάστε περισσότερα

3. Αιγοπροβατοειδή (Αρνί Γάλακτος ή Κατσίκι), Νωπό, Α ποιότητας, Εγχώριο, βάρους 8 έως 12 κιλών το καθένα.

3. Αιγοπροβατοειδή (Αρνί Γάλακτος ή Κατσίκι), Νωπό, Α ποιότητας, Εγχώριο, βάρους 8 έως 12 κιλών το καθένα. ΟΜΑΔΑ 7η ΝΩΠΑ ΚΡΕΑΤΑ ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΑ ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΝΩΠΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΝΩΠΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΒΟΕΙΟ ΝΩΠΟ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΝΩΠΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΝΩΠΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΩΠΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. 05 Οκτωβρίου 2017 Οικοδομικά υλικά

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. 05 Οκτωβρίου 2017 Οικοδομικά υλικά ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 05 Οκτωβρίου 2017 Οικοδομικά υλικά Συνολικού ποσού έως Δεκαπέντε Χιλιάδων Ευρώ (15.000,00Ε) Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

54(1) του (1) του (1) του (1) του (1) του (1) του (1) του (1) του Συνοπτικός τίτλος.

54(1) του (1) του (1) του (1) του (1) του (1) του (1) του (1) του Συνοπτικός τίτλος. Ε.Ε. Παρ. III(I) 4872 Κ.Δ.Π. 456/2002 Αρ. 3639, 27.9.2002 Αριθμός 456 Οι περί Εκχυλισμάτων Καφέ και Εκχυλισμάτων Κιχωρίου Κανονισμοί του 2002, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Να εξασφαλίζουν και να διατηρούν κατά την χρήση τους απόλυτη προστασία από αντίστοιχη επιμόλυνση και για τον ασθενή και για τον χρήστη των γαντιών. Να έχουν άριστη εφαρμογή και σωστή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

ΜΕΛΕΤΗ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) `` ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ:13/27-02-2014 ΜΕΛΕΤΗ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ, Κ.Α.35.6693.01 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 971,80 1 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: ΜΕΛΕΤΗ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

1) ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 100%

1) ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 100% ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ 2.911,02 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα