Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων."

Transcript

1

2 Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει δυναμικά τα τελευταία έτη. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Ειδικότερα: Σχεδιάζει τα προϊόντα της αξιοποιώντας και εξελίσσοντας την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει από την πολυετή πείρα του Τμήματος Ανάπτυξης νέων προϊόντων (Research & Development, R&D). Κατασκευάζει τα προϊόντα της με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, με τελευταίας τεχνολογίας επιλεγμένα υλικά, με εξοπλισμό ελέγχου υψηλής τεχνολογίας και τη βοήθεια του έμπειρου τεχνικού προσωπικού του Τμήματος Παραγωγής. Προωθεί τα προϊόντα της και τα προϊόντα των εταιρειών που συνεργάζεται, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό βασιζόμενη στο άρτια εκπαιδευμένο και μηχανογραφημένο τμήμα πωλήσεων, καθημερινός στόχος του οποίου είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη και η κάλυψη των αναγκών του. Υποστηρίζει τα προϊόντα της με συνέπεια και επαγγελματισμό επιλύοντας κάθε τεχνικό ή άλλης φύσεως πρόβλημα άμεσα και υπεύθυνα. Σε αυτό συμβάλλει καθοριστικά το πλήρως εξειδικευμένο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Παρέχει τις υπηρεσίες της σύμφωνα με το σύστημα ISO 9001:2008 εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη δυνατή ποιότητα και αξιοπιστία.

3 Ιστορία 1990 Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ιδρύεται το 1990 με αρχικό στόχο την παραγωγή και τη διάθεση Σταθεροποιητών Εναλλασσόμενου Ρεύματος. Τον ίδιο κιόλας χρόνο, επεκτείνει την παραγωγή της στα Συστήματα Αδιάλειπτου Τροφοδοσίας (UPS). Έχοντας μόλις 3 χρόνια ζωής, εδραιώνει συνεργασίες με μεγάλους και γνωστούς κατασκευαστικούς οίκους ξεκινώντας την εμπορία αντίστοιχων συστημάτων Ένα χρόνο αργότερα, το 1994, υπογράφει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας και αντιπροσώπευσης με την ιταλική εταιρία AROS που ειδικεύεται σε Συστήματα Αδιαλείπτου Τροφοδοσίας (UPS) Το 1996 η ACE πρωτοπορεί πιστοποιώντας την παραγωγική της διαδικασία σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO Συνεχίζοντας την ποιοτική και ανοδική πορεία, η εταιρία πιστοποιεί το 1998 την σχεδίαση και ανάπτυξη νέων προϊόντων, με το πιστοποιητικό ποιότητας EN ISO Επίσης, τον ίδιο χρόνο, εγκαινιάζεται η προσπάθεια διάθεσης νέων προϊόντων μέσω της δραστηριοποίησης της στο χώρο των Συστημάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

4 2000 Το 2000 αποτελεί μια πολύ σημαντική χρονιά για την ACE αφού δραστηριοποιείται και σε νέες αγορές προϊόντων, όπως τα Ανορθωτικά Συστήματα και οι Σταθμοί Ενέργειας DC για τηλεπικοινωνίες Το 2008 προσθέτει στα προϊόντα της τα Συστήματα Εξοικονόμησης ενέργειας, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις για τον περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας. ISO Επιμένοντας στις ποιοτικές αρχές, που αποτέλεσαν και αποτελούν άξονα της πολιτικής της, η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος αποκτά το 2003 την πιστοποίηση ποιότητας ISO 9000:2000. Τα επόμενα χρόνια επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της λαμβάνοντας από τον οργανισμό TUV την επαναπιστοποίησή της, με τελευταία ανανέωση αυτή του 2010, σε ISO 9001:2008.

5 Όραμα Όραμά μας είναι να είμαστε μία σταθερά πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς της συνέχειας, ποιότητας, εξοικονόμησης και παραγωγής ενέργειας.

6 Δομή Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος, βασίζεται σε ένα άρτια δομημένο οργανόγραμμα στο οποίο διακρίνεται με σαφήνεια ο καταμερισμός των αρμοδιοτήτων. Τα τμήματα που απαρτίζουν την ACE είναι τα εξής: Τμήμα Πωλήσεων Η ACE προωθεί τα προϊόντα της στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό μέσα από το άρτια επανδρωμένο και μηχανογραφημένο Τμήμα Πωλήσεων. Οι έμπειροι μηχανικοί πωλήσεων και το εξειδικευμένο προσωπικό είναι σε θέση ανά πάσα στιγμή να προτείνουν ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις, ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες των πελατών τους. Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης ασχολείται με: την εγκατάσταση, την επίδειξη λειτουργίας την εκπαίδευση των χρηστών την προληπτική συντήρηση την επισκευή (αποκατάσταση) βλαβών των μηχανημάτων. Στόχος του είναι η συνεχής λειτουργία των μηχανημάτων μιας εγκατάστασης καθώς και η άμεση αποκατάσταση πιθανής βλάβης. Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) Η ACE σχεδιάζει τα προϊόντα της χρησιμοποιώντας και εξελίσσοντας την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει από την πολυετή πείρα του Τμήματος Ανάπτυξης νέων προϊόντων (R&D) στον τομέα των Ηλεκτρονικών Ισχύος. Παράλληλα επεκτείνεται σε νέους τομείς, όπως αυτός της πράσινης ενέργειας, σχεδιάζοντας προϊόντα προσαρμοσμένα στις σύγχρονες εξελίξεις. Τμήμα Παραγωγής Το Τμήμα Παραγωγής της ACE είναι αρμόδιο να μετατρέπει την τεχνογνωσία της σε προϊόντα. Οι βασικές του δραστηριότητες προσδιορίζονται κατά την διάρκεια της ετήσιας σύσκεψης προγραμματισμού παραγωγής, όπου ο Τεχνικός Διευθυντής με τον Προϊστάμενο Παραγωγής και με την συνεργασία του Εμπορικού Διευθυντή, καταρτίζουν το πλάνο παραγωγής. Τμήμα Marketing Ο σκοπός του είναι η ανάπτυξη και η εφαρμογή της εμπορικής πολιτικής και των επιμέρους στόχων της εταιρίας. Επίσης, διαχειρίζεται την εξωτερική επικοινωνία και προβολή της εταιρίας και των προϊόντων της και διενεργεί έρευνα των τάσεων της αγοράς και του ανταγωνισμού. Τμήμα Διακίνησης & Λογιστήριο Σκοπός του Τμήματος Διακίνησης είναι η άμεση, έγκαιρη και ασφαλής μεταφορά των προϊόντων στον τελικό προορισμό τους. Το Λογιστήριο αναλαμβάνει την τακτοποίηση των οικονομικών οφειλών μεταξύ της εταιρίας, των πελατών και των προμηθευτών.

7 Ένεργεια

8 Συνέχεια της ηλεκτρικής ενέργειας Η ACE εξασφαλίζει τη συνέχεια της ηλεκτρικής τροφοδοσίας με μια πλήρη σειρά συστημάτων Αδιαλείπτου Τροφοδοσίας (UPS). Διαθέτει Συστήματα UPS Line Interactive & On Line, ισχύος από 500 VA KVA, που καλύπτουν κάθε απαίτηση από την οικιακή έως τη βιομηχανική χρήση. Επιπλέον, η ACE εμπορεύεται κατά αποκλειστικότητα τα προϊόντα μιας από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρίες στο χώρο, της ιταλικής RIELLO AROS UPS. Ποιότητα & εξοικονόμηση της ηλεκτρικής ενέργειας Η ACE προτείνει Σταθεροποιητές Τάσης ισχύος από 600 VA έως 2800 KVA, για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας και Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας για τη μείωση της αλόγιστης χρήση της. Μάλιστα η ACE στην κατηγορία των Σταθεροποιητών Τάσης Εναλλασσόμενου Ρεύματος διαθέτει σειρές δικής της κατασκευής. Παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας Ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, που επιβάλουν πλέον τη μείωση της εξάρτησης μας από τα ορυκτά καύσιμα, η ACE έχει εντάξει τα τελευταία χρόνια στη φιλοσοφία της την παραγωγή Πράσινης Ενέργειας. Εισχωρώντας δυναμικά σε αυτόν τον τομέα η ACE διαθέτει σήμερα προϊόντα όπως Φ/Β πάνελ, μετατροπείς, ρυθμιστές φόρτισης και ταυτόχρονα δίνει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο για Αυτόνομα όσο και για Διασυνδεδεμένα Φωτοβολταϊκά Συστήματα.

9 Yποστήριξη

10 Τεχνική Υποστήριξη Η Τεχνική Υποστήριξη αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τομείς δραστηριότητας της ACE. Ξεκινώντας από το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την έναρξη λειτουργίας, έως την προληπτική συντήρηση και την αποκατάσταση ενδεχόμενων βλαβών, το Τεχνικό Τμήμα της εταιρίας μας παρακολουθεί ολόκληρο τον κύκλο ζωής των διαθέσιμων προϊόντων. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή λειτουργία τους καθ όλη τη διάρκεια ζωής τους και η αποτελεσματικότερη χρήση τους από τον ενδιαφερόμενο. Στην επίτευξη του αρτιότερου αποτελέσματος συμβάλλουν οι μηχανικοί της ACE, οι οποίοι με την εμπειρία και την εξειδίκευση τους καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει σε όλα τα στάδια δράσης τους, όπως: τη μελέτη της ζήτησης την εγκατάσταση και επίδειξη λειτουργίας του προσφερόμενου εξοπλισμού την εκπαίδευση των χρηστών την εγγύηση της καλής λειτουργίας τις προληπτικές συντηρήσεις την τηλεπαρακολούθηση Μελέτη Στο αρχικό στάδιο μιας ζήτησης, ο ρόλος της Τεχνικής Υποστήριξης είναι υποστηρικτικός. Οι Μηχανικοί Πωλήσεων είναι αυτοί που σε επικοινωνία με τον πελάτη καταγράφουν τις σχετικές πληροφορίες και ανιχνεύουν τις ανάγκες που προκύπτουν. Εάν προκύψει ανάγκη ζητείται η συμβολή του Τεχνικού Τμήματος για την πληρέστερη αποτύπωση της ηλεκτρολογικής συμπεριφοράς της υπό μελέτη εγκατάστασης, με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογικών μέσων. Στη συνέχεια το Τμήμα Πωλήσεων συντάσσει μια ολοκληρωμένη πρόταση, με τις καλύτερες οικονομοτεχνικές λύσεις. Εγκατάσταση - Επίδειξη Λειτουργίας - Εκπαίδευση Πριν την εγκατάσταση ενός μηχανήματος διασφαλίζονται οι απαιτούμενες προδιαγραφές. Ανάλογα με το είδος και τον τύπο του μηχανήματος η Τεχνική Υποστήριξη δίνει οδηγίες για την προετοιμασία του χώρου και τις κατάλληλες ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές προεργασίες, όπως η ηλεκτρολογική καλωδίωση, ο εξαερισμός του χώρου κτλ. Μετά την υλοποίηση της προετοιμασίας, ακολουθεί η σύνδεση, η έναρξη και η επίδειξη λειτουργίας του εξοπλισμού. Παράλληλα, γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι και οι δοκιμές λειτουργίας, όπως ορίζει ο κατασκευαστής καθώς και οι όποιοι έλεγχοι λειτουργίας έχουν προσυμφωνηθεί για την κάλυψη των κανονισμών της συγκεκριμένης εγκατάστασης. Τέλος, πραγματοποιείται η εκπαίδευση του χρήστη, είτε στο χώρο του πελάτη είτε στους χώρους της εταιρίας μας. Συμβόλαια Συντήρησης Η ACE προτείνει τη σύναψη Συμβολαίου Συντήρησης στους πελάτες της με στόχο την αποτελεσματικότερη υποστήριξη και την μέγιστη διαθεσιμότητα του εξοπλισμού τους, εντός και εκτός εγγύησης.

11 Δίκτυο Συνεργατών Όσοι μας εμπιστεύτηκαν... Στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος έχει αναπτύξει μια πραγματικά μακροσκελή λίστα πελατών, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

12 Tηλεπικοινωνίες - Πληροφορική Τράπεζες Νοσοκομεία Τεχνικά Έργα - Τεχνικές Εταιρίες Βιομηχανία Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Ερευνητικά Κέντρα Εταιρείες Πετρελαιοειδών Super Market Ένοπλες Δυνάμεις Δημόσιες Υπηρεσίες - Υπουργεία Ιδιώτες Πελάτες

13 Our Power never Stops Όθωνος 39, ΤΚ Αγ. Δημήτριος, Αθήνα Τ: , F: ACE-ΠΩΛ-0151

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Tetris Built Environment Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Προφίλ Η TETRIS Built Environment είναι εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών υπηρεσιών Τεχνική εταιρεία, και δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

HOTEL TECH CONFERENCE 2017

HOTEL TECH CONFERENCE 2017 HOTEL TECH CONFERENCE 2017 Χρυσός Χορηγός Δημήτρης Βλάχος Γενικός Διευθυντής ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος www.linkedin.com/in/dimitris-vlachos 27 χρόνια εμπειρία σε προϊόντα και λύσεις ενέργειας Our Power Never

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορική διαδρομή. Η Κλάδης Ενεργειακή. Η Κλάδης Ενεργειακή Ηράκλειο Κρήτης η. ιδρύει τμήμα Έρευνας Κλάδης Α.Ε. ξεκινά την εμπορική.

Ιστορική διαδρομή. Η Κλάδης Ενεργειακή. Η Κλάδης Ενεργειακή Ηράκλειο Κρήτης η. ιδρύει τμήμα Έρευνας Κλάδης Α.Ε. ξεκινά την εμπορική. 1 Θα στοιχημάτιζα όλα μου τα χρήματα στον ήλιο και την ηλιακή ενέργεια, τι πηγή δύναμης! Ελπίζω μόνο να μην περιμένουμε να τελειώσει ο άνθρακας και το πετρέλαιο μέχρι να καταφέρουμε να δαμάσουμε τι δύναμη

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30 Η εταιρία Ι. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996 από τον κύριο Ιωάννη Παπαχριστόπουλο και από την πρώτη στιγμή πλαισιώθηκε από ικανά στελέχη, δημιουργώντας έτσι έναν ισχυρό και ολοκληρωμένο οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από κάποια επί μέρους στοιχεία όπως αυτά παρουσιάζονται και περιγράφονται αμέσως μετά.

Κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από κάποια επί μέρους στοιχεία όπως αυτά παρουσιάζονται και περιγράφονται αμέσως μετά. Εισαγωγικά Η εταιρεία Nobel, με 35 χρονη παρουσία στο χώρο των ηλιακών θερμοσιφώνων, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων έχοντας συνάψει στρατηγικές συμμαχίες με αναγνωρισμένους

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Νέες προοπτικές με την Phoenix Solar Μεγάλες στέγες, μεγάλες δυνατότητες Η τεχνογνωσία μας είναι το μυστικό της επιτυχίας σας Βλέπουμε τις στέγες με άλλη

Διαβάστε περισσότερα

Taseis Management Total Accomplishment & Efficient Integrated Strategies

Taseis Management Total Accomplishment & Efficient Integrated Strategies Υποβολή προτάσεως συνεργασίας για την μελέτη, ανάπτυξη και εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2008 σε μικροβιολογικά εργαστήρια Σας καταθέτουμε ολοκληρωμένη πρόταση η οποία αφορά στην

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση Συµβουλευτικής Υποστήριξης Ενδεικτική Agenda Συναντήσεων

Οργάνωση Συµβουλευτικής Υποστήριξης Ενδεικτική Agenda Συναντήσεων 1 η Συµβουλευτική συνεδρία Οργάνωση Συµβουλευτικής Υποστήριξης Ενδεικτική Agenda Συναντήσεων Γνωριµία Συµβούλου Στελεχών και Επιχείρησης Ανάλυση του ρόλου της συµβουλευτικής για το συστηµατικό σχεδιασµό

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία.

Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία. management consultants Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Η Enfoton Solar Ltd (Ένφοτον Σόλαρ Λτδ) ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2002. Στόχος των ιδρυτών της ήταν να εξυπηρετήσουν ένα μεγάλο φάσμα χρήσεων ηλιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 9001:2015 01 Νοεμβρίου 2016 ΚΙΝΗΤΡΟ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ Η BDO GREECE, είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία που ειδικεύεται στην παροχή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ 997803446 1 Ιστορικό Η (Hellenic Auditing Company HAC) που εν συντομία θα αποκαλείται «η Εταιρία», αποτελείται από ένα δίκτυο ορκωτών ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

TaxiarchisConstruct. ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Χρονοδιάγραµµα εκτέλεσης Κατασκευαστικά σχέδια Σχέδια εφαρµογής

TaxiarchisConstruct. ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Χρονοδιάγραµµα εκτέλεσης Κατασκευαστικά σχέδια Σχέδια εφαρµογής ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Χρονοδιάγραµµα εκτέλεσης Κατασκευαστικά σχέδια Σχέδια εφαρµογής ΧΑΛΥΒ ΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Επιλογή πρώτων υλών Υλοποίηση κατασκευών Αποθήκευση & µεταφορά Εκφορτώσεις - Ανέγερση ΕΠΕΝ ΥΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Link SA ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Link SA ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Link SA ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ H εταιρία LINK ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών από το 1990. Αρχικές της δραστηριότητες υπήρξαν η εµπορία οπτικού παθητικού εξοπλισµού, η αντιπροσώπευση

Διαβάστε περισσότερα

Μην αφήσετε την περιουσία σας να γίνει Καπνός! Λεωνίδας Μπόμπας Υπεύθυνος πωλήσεων

Μην αφήσετε την περιουσία σας να γίνει Καπνός! Λεωνίδας Μπόμπας Υπεύθυνος πωλήσεων Μην αφήσετε την περιουσία σας να γίνει Καπνός! Λεωνίδας Μπόμπας Υπεύθυνος πωλήσεων 19.3.20161 4ο Security Project 2016 Περιεχόµενα 1. Η εταιρία 2. Μας εμπιστεύονται 3. Μηχανήματα Παραγωγής ομίχλης 4. UR

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε την. Member of GDL Green Energy Group

Γνωρίστε την. Member of GDL Green Energy Group Γνωρίστε την Member of GDL Green Energy Group ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ένα δυναμικό και ευέλικτο συγκρότημα εταιρειών το οποίο δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά συστήματα ιδιοκατανάλωσης, εφεδρείας και Εξοικονόμησης Ενέργειας

Φωτοβολταϊκά συστήματα ιδιοκατανάλωσης, εφεδρείας και Εξοικονόμησης Ενέργειας Φωτοβολταϊκά συστήματα ιδιοκατανάλωσης, εφεδρείας και Εξοικονόμησης Ενέργειας Λύσεις ΦωτοβολταΙκών συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας Απευθείας κατανάλωση Εφεδρική λειτουργία Αυτόνομο Σύστημα 10ΚWp, Αίγινα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΑΚΗΣ 141 171 24 Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ: 210-9313336 FAX: 210-9313337 http://www.netpath.gr e-mail:info@netpath.gr Η Εταιρεία µας Η NetPath Holistic Technology Solutions ιδρύθηκε από στελέχη µε εικοσαετή εµπειρία

Διαβάστε περισσότερα

Βελτιώστε την απόδοση, εξασφαλίστε το κέρδος.

Βελτιώστε την απόδοση, εξασφαλίστε το κέρδος. Βελτιώστε την απόδοση, εξασφαλίστε το κέρδος. Υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης για Φωτοβολταϊκά συστήματα Όλα όσα χρειάζεστε για την ομαλή λειτουργία της μονάδας σας. Σας προσφέρουμε ασφαλείς λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές Διοίκησης και Οργάνωση Παραγωγής

Αρχές Διοίκησης και Οργάνωση Παραγωγής Αρχές Διοίκησης και Οργάνωση Παραγωγής 2015-16 Α.Τσίπουρας Εισαγωγή Στόχος του μαθήματος Σύγχρονες παγκόσμιες εξελίξεις, απελευθέρωση αγορών, ηλεκτρονικό εμπόριο Ανταγωνιστικό Περιβάλλον, Taxύτατες αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικά Αυτόνομα Φ/Β Συστήματα Εξοχικών Κατοικιών

Ενδεικτικά Αυτόνομα Φ/Β Συστήματα Εξοχικών Κατοικιών Ενδεικτικά Αυτόνομα Φ/Β Συστήματα Εξοχικών Κατοικιών 1ο Σύστημα (220 Watt) To καλοκαίρι καλύπτει απαιτήσεις κατανάλωσης περίπου 1 kwh/ημέρα π.χ. 3 λυχνίες εξοικονόμησης ενέργειας 11 W για 5 ώρες, μία μικρή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ. Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τομέα του καθαρισμού είναι οι εξής:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ. Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τομέα του καθαρισμού είναι οι εξής: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η MAGICA FOURKA Facility Management A.E. ιδρύθηκε το 2008 από στελέχη του τομέα της καθαριότητος που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία νέα, δυναμική, πρωτοποριακή εταιρεία. Τα

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Place n Plug. N.S.E Ltd. Hybrid System. Το πιο «εύκολο» υβριδικό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Networking System Exellence

Place n Plug. N.S.E Ltd. Hybrid System. Το πιο «εύκολο» υβριδικό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Networking System Exellence Hybrid System Place n Plug Το πιο «εύκολο» υβριδικό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας Copyright NSE Ltd. 2011 N.S.E Ltd Networking System Exellence Η εταιρεία μας Pn P Η NSE Ltd (Networking System

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε. Τι προσφέρουμε. Η φιλοσοφία μας. Εταιρική Ταυτότητα

Ποιοι είμαστε. Τι προσφέρουμε. Η φιλοσοφία μας. Εταιρική Ταυτότητα Εταιρική Ταυτότητα Ποιοι είμαστε H NETConsulting αποτελείται από μία ομάδα έμπειρων ατόμων στον τομέα της πληροφορικής, με εξειδίκευση, τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον χώρο. Κύριο χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά συστήματα

Φωτοβολταϊκά συστήματα Φωτοβολταϊκά συστήματα από την Progressive Energy 1 Ήλιος! Μια τεράστια μονάδα αδιάκοπης παραγωγής ενέργειας! Δωρεάν ενέργεια, άμεσα εκμεταλλεύσιμη που πάει καθημερινά χαμένη! Γιατί δεν την αξιοποιούμε

Διαβάστε περισσότερα

N.S.E. Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος!

N.S.E. Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος! N.S.E Ltd Networking System Exellence Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος! Copyright NSE Ltd. 2011 Hybrid

Διαβάστε περισσότερα

Η Glassdrive είναι µια διεθνής αναπτυσσόµενη εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η Glassdrive είναι µια διεθνής αναπτυσσόµενη εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου. Εταιρική Παρουσίαση Η Glassdrive είναι µια διεθνής αναπτυσσόµενη εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου. Δραστηριοποιείται σήµερα σε έντεκα (11) Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

Savvidis. Construction ATEBEE savvico EE. Εταιρικό Προφίλ. Savvidis Construction ΑΤΕΒΕΕ / Savvico EE 1

Savvidis. Construction ATEBEE savvico EE. Εταιρικό Προφίλ. Savvidis Construction ΑΤΕΒΕΕ / Savvico EE 1 Savvidis Construction ATEBEE savvico EE Εταιρικό Προφίλ Savvidis Construction ΑΤΕΒΕΕ / Savvico EE 1 Savvidis Construction ATEBEE savvico EE Λαμπράκη 4 - Πτολεμαΐδα 502 00 Τηλ / Φαξ: +302463 100211 E-mail:

Διαβάστε περισσότερα

EuroConstructionCompany S.A.

EuroConstructionCompany S.A. Design Construction Installation Servicing Of Technical Projects Related To: WASTE WATER WATER SOLID WASTE AIR TREATMENT RECYCLING & ENERGY PRODUCTION ΠΡΟΦΙΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΙΡΕΙΙΑΣ 1. ΙΣΤΟΡΙΑ Η μητρική εταιρία,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. www.pvtrin.eu

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. www.pvtrin.eu ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία www.pvtrin.eu Με την πιστοποίηση PVTRIN μπορείτε να αποκτήσετε ανταγωνιστικό επαγγελματικό πλεονέκτημα σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά και να διακριθείτε

Διαβάστε περισσότερα

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions ΕΥΕΛΙΞΙΑ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ SMA Καθώς η αγορά φωτοβολταϊκών αλλάζει οι εγκαταστάτες αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. Τίτλος Κριτηρίου. Α.1 Οργανωτική Δομή - Οικονομικά στοιχεία 10%

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. Τίτλος Κριτηρίου. Α.1 Οργανωτική Δομή - Οικονομικά στοιχεία 10% Κριτήρια Αξιολόγησης Η αξιολόγηση των υποβαλλόμενων προτάσεων θα πραγματοποιηθεί βάσει του ακόλουθου Πίνακα Κριτηρίων Αξιολόγησης. Παράλληλα με τα εν λόγω κριτήρια, θα συνυπολογισθεί η αξιοπιστία της πρότασης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ Ι ΜΑΘΗΜΑ 2 ο

ΔΙΕΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ Ι ΜΑΘΗΜΑ 2 ο ΔΙΕΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΤΟΥΣ Ι ΜΑΘΗΜΑ 2 ο 1. Γενικά για την επιχείρηση Η επιχείρηση αποτελεί ένα στοιχείο της κοινωνίας μας, το ίδιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Κωνσταντίνος Α. Λυμπερόπουλος Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. M.Sc. Αειφόρος Ενέργεια & Περιβάλλον υπ. Διδάκτωρ Δ.Π.Θ. Managing Partner Ολοκληρωμένα Προγράμματα Παρακολούθησης, Συντήρησης & Τεχνικής Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση 2016

Εταιρική Παρουσίαση 2016 Εταιρική Παρουσίαση 2016 Η εταιρία Σκοπός Αξίες & Φιλοσοφία Πορεία και Υποδομή Πιστοποιήσεις Υπηρεσίες Διαδικασίες Υλοποίησης Έργου Μεθοδολογία Ανάπτυξης Έργου Συνεργασίες Εφαρμογές Πελατολόγιο Η εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑ - ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Γιώργος Παπαβασιλείου Τηλ.: : 6945541410-2291037674 E-mail: info@mysecuritysystem.gr www.mysecuritysystem.gr 24ωρη ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο από 13.500 κάντε τη στέγη σας πράσινη με το νέο «Φ/Β STARTER KIT» από τη NEON ENERGY...

Μόνο από 13.500 κάντε τη στέγη σας πράσινη με το νέο «Φ/Β STARTER KIT» από τη NEON ENERGY... Μόνο από 13.500 κάντε τη στέγη σας πράσινη με το νέο «Φ/Β STARTER KIT» από τη NEON ENERGY... και τη χρηματοδότηση της EUROBANK. Μάθετε περισσότερα σε επιλεγμένα καταστήματα PRAKTIKER. Μόνο από 13.500 το

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση. Εταιρία. Υπηρεσίες Σχεδιασμός Εγκατάσταση Σύνδεση-Παράδοση Λειτουργία-Συντήρηση υνατότητα χρηματοδότησης. Έργα

Επισκόπηση. Εταιρία. Υπηρεσίες Σχεδιασμός Εγκατάσταση Σύνδεση-Παράδοση Λειτουργία-Συντήρηση υνατότητα χρηματοδότησης. Έργα Επισκόπηση Εταιρία Υπηρεσίες Σχεδιασμός Εγκατάσταση Σύνδεση-Παράδοση Λειτουργία-Συντήρηση υνατότητα χρηματοδότησης Έργα Εταιρία Ιδρύθηκε το 2010, με στόχο τη δραστηριοποίηση στη μελέτη, κατασκευή & συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Η Schneider Electric & η Καυκάς σας καλωσορίζουν στην παρουσίαση για τις. Off Grid Εφαρμογές Φωτοβολταϊκών Συστημάτων για Κατοικίες & Εμπορικά Κτίρια

Η Schneider Electric & η Καυκάς σας καλωσορίζουν στην παρουσίαση για τις. Off Grid Εφαρμογές Φωτοβολταϊκών Συστημάτων για Κατοικίες & Εμπορικά Κτίρια Η Schneider Electric & η Καυκάς σας καλωσορίζουν στην παρουσίαση για τις Off Grid Εφαρμογές Φωτοβολταϊκών Συστημάτων για Κατοικίες & Εμπορικά Κτίρια New Hotel, 21 Ιανουαρίου 2014 1 Ποιά είναι η Schneider

Διαβάστε περισσότερα

13/9/2006 ECO//SUN 1

13/9/2006 ECO//SUN 1 13/9/2006 ECO//SUN 1 ECO//SUN H µεγαλύτερη εταιρία Ανανεώσιµων Πηγών ενέργειας Πάντα µπροστά στην τεχνολογία Ηµεροµηνίες σταθµοί 1996: Έτος ίδρυσης 2002: ECO//SUN ΕΠΕ 2006: 10 χρόνια ECO//SUN Η ECO//SUN

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Τι είναι Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Η Διαχείριση Εκτυπώσεων (Managed Print Services) είναι μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη outsource υπηρεσία, δηλαδή η ανάθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο!

ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο! ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο! ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Πρόεδρος Χαιρετισμός Προέδρου Aγαπητοί φίλοι, Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα, παρέχει επιπλέον υπηρεσίες και ως Σύμβουλος Φ/Β έργων.

Σήμερα, παρέχει επιπλέον υπηρεσίες και ως Σύμβουλος Φ/Β έργων. ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Γενικά Η RENI-DS Α.Ε. (Renewable Energy Innovations Development & Services) ιδρύθηκε το 2007 με αντικείμενο τη μελέτη, το σχεδιασμό, την εγκατάσταση, την εποπτεία και τη συντήρηση φωτοβολταϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΒ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΒ 4 th Athens Flying Week Conference 2015 AFW s Aviation Development Conference #4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΒ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΑΒ

Διαβάστε περισσότερα

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Δραστηριότητα στον χώρο της ενέργειας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο Γραφεία Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Έμφαση στις ανάγκες του πελάτη Εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικό Προφίλ. Η μελέτη, εγκατάσταση, επίβλεψη και συντήρηση διαδικτυακών κυκλωμάτων εξ αποστάσεως παρακολούθησης και επίβλεψης λειτουργίας.

Εταιρικό Προφίλ. Η μελέτη, εγκατάσταση, επίβλεψη και συντήρηση διαδικτυακών κυκλωμάτων εξ αποστάσεως παρακολούθησης και επίβλεψης λειτουργίας. 1.1 Η Εταιρεία Εταιρικό Προφίλ Η εταιρεία «Α.Κ. Καλλινικίδης electronics» δραστηριοποιήθηκε από τις αρχές της δεκαετίας του 80 στο χώρο των ηλεκτρονικών στη γερμανική επικράτεια, ενώ, στα μέσα της δεκαετίας

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar

Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar ΣΤΟΧΟΣ μας είναι ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΕ κάθε ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΕΡΓΟ. phoenix solar ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικά Αυτόνομα Φ/Β Συστήματα Εξοχικών Κατοικιών

Ενδεικτικά Αυτόνομα Φ/Β Συστήματα Εξοχικών Κατοικιών Ενδεικτικά Αυτόνομα Φ/Β Συστήματα Εξοχικών Κατοικιών 1 ο Σύστημα (145 Watt) - για ένα μικρό τροχόσπιτο To καλοκαίρι καλύπτει απαιτήσεις κατανάλωσης περίπου 0,6 kwh/ημέρα. π.χ. 3 λυχνίες εξοικονόμησης ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Κωνσταντίνος Α. Λυμπερόπουλος Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. M.Sc. Αειφόρος Ενέργεια & Περιβάλλον, Cardiff University UK υπ. Διδάκτωρ Δ.Π.Θ. Πακέτα Παρακολούθησης, Συντήρησης & Τεχνικής Υποστήριξης ΟΙΚΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας.

Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας. Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας. Ποιοί Είμαστε Η My Company Finance αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας My Company Projects, η οποία έχει στο σύνολο της 6.000 ενεργούς πελάτες στην

Διαβάστε περισσότερα

Δ. Ε. Π. Τ. Α. Η. Α. Ε. Ο. Τ. Α. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ (UPS) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Δ. Ε. Π. Τ. Α. Η. Α. Ε. Ο. Τ. Α. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ (UPS) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Δ. Ε. Π. Τ. Α. Η. Α. Ε. Ο. Τ. Α. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ (UPS) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Οδοί: Πλαστήρα, Γιαννίκου, Σπιναλόγκας και Ρωμανού Τ Ε

Διαβάστε περισσότερα

2 Εισαγωγή. 3 Αξίες, Οραμα, Στρατηγική. 4 Οι λύσεις μας, Επανδρωμένες Υπηρεσίες. 5 Οι λύσεις μας, Ηλεκτρονική Προστασία

2 Εισαγωγή. 3 Αξίες, Οραμα, Στρατηγική. 4 Οι λύσεις μας, Επανδρωμένες Υπηρεσίες. 5 Οι λύσεις μας, Ηλεκτρονική Προστασία 3 Εταιρική Παρουσίαση 2014 Περιεχόμενα 2 Εισαγωγή 3 Αξίες, Οραμα, Στρατηγική 4 Οι λύσεις μας, Επανδρωμένες Υπηρεσίες 5 Οι λύσεις μας, Ηλεκτρονική Προστασία 6 Οι λύσεις μας, Ειδικές Υπηρεσίες Ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Ελαφριά εφαρμογή benchmarking για όλες τις επιχειρήσεις

Ελαφριά εφαρμογή benchmarking για όλες τις επιχειρήσεις Ελαφριά εφαρμογή benchmarking για όλες τις επιχειρήσεις Τεχνοδιάγνωση Τρέχουσα μελέτη: Σύντομη μελέτη :161 26/10/2013 5:24:50 μμ Copyright υλικού 2013 Μονάδα Καινοτομίας και Συνεργατικών Σχηματισμών ΙΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας Sales Factor Θέματα Παρουσίασης 1 Ποια είναι η Sales Factor 2 Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας 3 Ανθρώπινο Δυναμικό & Εξωτερικές Συνεργασίες 4 Οικονομικά Στοιχεία & Οφέλη Συνεργασίας 5 Πρόταση Συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

[ 1 ] Η ΔΕΗ διαθέτει μια πολύ μεγάλη υποδομή σε εγκαταστάσεις ορυχείων λιγνίτη,

[ 1 ] Η ΔΕΗ διαθέτει μια πολύ μεγάλη υποδομή σε εγκαταστάσεις ορυχείων λιγνίτη, [ 1 ] [ 1 ] >> Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με περισσότερους από 7,5 εκατομμύρια πελάτες. Μέσα σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ)

Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) Ιωάννης Μάργαρης Αντιπρόεδρος ΔΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Διαχειριστής Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) ανάγκη

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς. H STYLETECH είναι

Διαβάστε περισσότερα

LTD ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Ver

LTD ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Ver LTD m a n u fa c t u r e r s o f a ir-c o ndi t i o ning e q u i p m e n t ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 2016 2018 Ve r. 1.01 01 _ 2016 Ver. 1.02-2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ... 3 ΟΡΑΜΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΞΙΕΣ...

Διαβάστε περισσότερα

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες GLOBAL CERT Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες Η PALSO με την πολυετή επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης & πιστοποίησης και η GLOBAL CERT με την εμπειρία της και την άρτια τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της BML Security

Παρουσίαση της BML Security COMPANY PROFILE Παρουσίαση της BML Security Λίγα λόγια για την εταιρεία.. Η BML Security είναι μια σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας εδώ και αρκετά χρόνια, επενδύοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση Ether Applications Ltd Εταιρική Παρουσίαση 2015

Εταιρική Παρουσίαση Ether Applications Ltd Εταιρική Παρουσίαση 2015 Εταιρική Παρουσίαση Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Δραστηριότητα στον χώρο της ενέργειας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο Προσφέρουμε ολοκληρωμένες «με το κλειδί στο χέρι» λύσεις Έμφαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Για περισσότερα από 40 χρόνια, οι δραστηριότητες της ΜΟΒΙΑΚ επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη 3 βασικών τομέων:

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Για περισσότερα από 40 χρόνια, οι δραστηριότητες της ΜΟΒΙΑΚ επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη 3 βασικών τομέων: ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στα Βαλκάνια, την Ευρώπη όσον αφορά την κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Αποστολή της Retail@Link & Πολιτική Ασφαλείας 12 χρόνια εμπειρίας Στη διασύνδεση επιχειρήσεων με >11.500.000 Ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

ράσειςτου ΥΠΕΚΑ: το Πρόγραµµα «Χτίζοντας το Μέλλον»

ράσειςτου ΥΠΕΚΑ: το Πρόγραµµα «Χτίζοντας το Μέλλον» ράσειςτου ΥΠΕΚΑ: το Πρόγραµµα «Χτίζοντας το Μέλλον» ρ Γιώργος Αγερίδης Μηχανολόγος Μηχανικός ιευθυντής Ενεργειακής Αποδοτικότητας Κέντρο Ανανεώσιµων Πηγών και Εξοικονόµησης Ενέργειας - Κ.Α.Π.Ε. e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FRANCHISE H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση Orthology Ltd Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε H Orthology Ltd ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED

Φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED 1 1. Λίγα λόγια για εμάς Η Sirecled Hellas S.A ιδρύθηκε το 2013 διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης και παραγωγής συστημάτων LED στην Ν.ΑΕυρώπη. Τομείς εξειδίκευσης Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών 1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών Η Voiceland στα πλαίσια των επιχειρησιακών της λειτουργιών διαχειρίζεται τηλεπικοινωνιακά συστήματα μέσω των οποίων προσφέρει υπηρεσίες τηλεφωνίας στην πελατειακή της

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Ενέργειας Έμφαση στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Κλάδος Ενέργειας Έμφαση στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Κλάδος Ενέργειας Έμφαση στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Μάιος 2018 Εξειδίκευση στην Πράσινη Επιχειρηματικότητα Πράσινη Επιχειρηματικότητα Η εξειδίκευσή μας Στελέχωση από Ειδικούς Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας,

Διαβάστε περισσότερα

2. Οργάνωση Κέντρου Πληροφορικής. Πληροφορικής

2. Οργάνωση Κέντρου Πληροφορικής. Πληροφορικής 2. Οργάνωση Κέντρου Πληροφορικής. 2.1 Δραστηριότητες ενός Κέντρου Πληροφορικής 2.2 Τα τμήματα ενός Κέντρου Πληροφορικής 2.3 Οργανογράμματα Κέντρου Πληροφορικής Επιμέλεια: Καραγιάννης Σπύρος Καθηγητής ΠΕ19

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ LED ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ 2014-2015. 2169001244 info@atomenergy.gr www.atomenergy.gr

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ LED ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ 2014-2015. 2169001244 info@atomenergy.gr www.atomenergy.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ LED ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ 2014-2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ....3 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ LED....4 TUNEL LIGHTS....5 STREET LIGHTS......6-9 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ.....10 2 H Εταιρία Η ATOM ENERGY ιδρύθηκε

Διαβάστε περισσότερα

SHOW CAR PROMOTIONS - WORKSHOP

SHOW CAR PROMOTIONS - WORKSHOP SHOW CAR PROMOTIONS - WORKSHOP 1 2 Η DAZZLE Show Car Promotions - Workshop δραστηριοποιείται από το 2008 στον χώρο περιποίησης οχημάτων. Αντικείμενο της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών περιποίησης και

Διαβάστε περισσότερα

οργάνωση εμπειρία τεχνολογία Η εταιρία ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις υψηλή απόδοση ποιότητα υπηρεσιών γνώση ανθρώπινο δυναμικό τεχνική υποστήριξη

οργάνωση εμπειρία τεχνολογία Η εταιρία ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις υψηλή απόδοση ποιότητα υπηρεσιών γνώση ανθρώπινο δυναμικό τεχνική υποστήριξη Η εταιρία Η «Λ Δ ΜΗΧΑΝΙΚΗ» δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται σε ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, καλύπτοντας το εύρος των υπηρεσιών που σχετίζονται με την επιστημονική, εμπορική και τεχνική υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι...

τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι... τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι... ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε έναν καυστήρα του οίκου RIELLO. Σας εγγυόμαστε ότι έχετε εξασφαλίσει τη μέγιστη ικανοποίηση σας στον τομέα της ασφάλειας και

Διαβάστε περισσότερα

BIGPOWER ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΡΓΑ

BIGPOWER ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΡΓΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των ΑΠΕ και διαθέτει επιστημονικό προσωπικό καταρτισμένο πάνω σε όλες τις τεχνολογίες παραγωγής. Είναι σε θέση να αναλάβει ενεργειακά έργα όλων των τεχνολογιών,

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας Το πρότυπο ISO9001:2015 και οι εφαρμογές του

Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας Το πρότυπο ISO9001:2015 και οι εφαρμογές του Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας Το πρότυπο ISO9001:2015 και οι εφαρμογές του 4 η ενότητα Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας ΕΜΠ Απαιτήσεις του ISO9001:2015 1. Αντικείμενο 2. Τυποποιητική

Διαβάστε περισσότερα

Φ/Β πάρκο, Βαθυχώρι, Αττική, 6MWp

Φ/Β πάρκο, Βαθυχώρι, Αττική, 6MWp ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Γενικά Η RENI-DS Α.Ε. (Renewable Energy Innovations Development & Services) ιδρύθηκε το 2007 µε αντικείµενο τη µελέτη, το σχεδιασµό, την εγκατάσταση, την εποπτεία και τη συντήρηση φωτοβολταϊκών

Διαβάστε περισσότερα

[ 1 ] την εφαρμογή συγκεκριμένων περιβαλλοντικών

[ 1 ] την εφαρμογή συγκεκριμένων περιβαλλοντικών [ 1 ] [ 1 ] Υδροηλεκτρικός Σταθμός Κρεμαστών - Ποταμός Αχελώος - Ταμιευτήρας >> H Περιβαλλοντική Στρατηγική της ΔΕΗ είναι ευθυγραμμισμένη με τους στόχους της ενεργειακής πολιτικής της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

Operations Management Διοίκηση Λειτουργιών

Operations Management Διοίκηση Λειτουργιών Operations Management Διοίκηση Λειτουργιών Διδάσκων: Δρ. Χρήστος Ε. Γεωργίου xgr@otenet.gr 3 η εβδομάδα μαθημάτων 1 Το περιεχόμενο της σημερινής ημέρας Συστήµατα προγραµµατισµού, ελέγχου και διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018 OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Σεπτέμβριος 2018 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ιστορικό Με εμπειρία από το 1993 ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας το 2000 ως ομόρρυθμη εταιρία και συνεχίζουμε αδιάκοπα ως σήμερα έχοντας ειδικεύση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡ ΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΤΑΙΡ ΙΚΗ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ . ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...- 1 - ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... - 2 - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ... - 3 - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... - 4 - ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... - 5 - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... - 6 - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ Καθορισμός επαγγελματικών δικαιωμάτων των πτυχιούχων Μηχανικών των Τμημάτων α) Ηλεκτρολογίας, β) Μηχανολογίας, γ) Ενεργειακής Τεχνολογίας και δ) Αυτοματισμού της Σχολής Τεχνολογικών

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικά Αυτόνομα Φ/Β Συστήματα Εξοχικών Κατοικιών. Energy Photovoltaic 2010

Ενδεικτικά Αυτόνομα Φ/Β Συστήματα Εξοχικών Κατοικιών. Energy Photovoltaic 2010 Ενδεικτικά Αυτόνομα Φ/Β Συστήματα Εξοχικών Κατοικιών Energy Photovoltaic 2010 1 ο Σύστημα (130 Watt) - για ένα μικρό τροχόσπιτο To καλοκαίρι καλύπτει απαιτήσεις κατανάλωσης περίπου 0,42 kwh/ημέρα. π.χ.

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία Καπαρέλη Πλαστικά ιδρύθηκε το 2009 από τα στελέχη της Creli, εξαγοράζοντας υπάρχουσα μονάδα παραγωγής πλαστικών την Ν. Πέραμο.

Η εταιρία Καπαρέλη Πλαστικά ιδρύθηκε το 2009 από τα στελέχη της Creli, εξαγοράζοντας υπάρχουσα μονάδα παραγωγής πλαστικών την Ν. Πέραμο. Η ιστορία μας Η εταιρία Καπαρέλη Πλαστικά ιδρύθηκε το 2009 από τα στελέχη της Creli, εξαγοράζοντας υπάρχουσα μονάδα παραγωγής πλαστικών την Ν. Πέραμο. Φιλοσοφία Καπαρέλη Πλαστικά Η Φιλοσοφία πάνω στην

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Έξυπνος σχεδιασμός αρθρωτών UPS

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Έξυπνος σχεδιασμός αρθρωτών UPS ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ Έξυπνος σχεδιασμός αρθρωτών UPS Με την απόκτηση της εταιρείας Newave Energy, καινοτόμος εταιρεία στον τομέα της αδιάλειπτης παροχής ισχύος (UPS) με βάση της την Ελβετία, η ΑΒΒ έχει

Διαβάστε περισσότερα

PHOTOENERGY ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΡΓΑ

PHOTOENERGY ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΡΓΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των ΑΠΕ και διαθέτει επιστημονικό προσωπικό καταρτισμένο πάνω σε όλες τις τεχνολογίες παραγωγής. Είναι σε θέση να αναλάβει ενεργειακά έργα όλων των τεχνολογιών,

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο.

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο. Εταιρικό Ιστορικό Η Sector αποτελεί ένα από τα παλαιότερα Ελληνικά εταιρικά σχήματα στο χώρο των Συστημάτων και Υπηρεσιών Ασφαλείας. Από το 1976 η εταιρία σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση ΕΕΧ ΕΛΟΤ «Πρότυπα για την Τεχνική Εναρμόνιση» Αθήνα,

Εκδήλωση ΕΕΧ ΕΛΟΤ «Πρότυπα για την Τεχνική Εναρμόνιση» Αθήνα, Εκδήλωση ΕΕΧ ΕΛΟΤ «Πρότυπα για την Τεχνική Εναρμόνιση» Αθήνα, 22-3-2017 Αναστασία Ζαχαροπούλου Δρ. Χημικός Προϊσταμένη Τμήματος Ελέγχου Τεχνικών Προδ/φών για την Προμήθεια Αγαθών Διεύθυνση Έρευνας Αγοράς

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα