Ιστορία: Έλεγχος για ασφάλεια και υγεία:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ιστορία: Έλεγχος για ασφάλεια και υγεία:"

Transcript

1

2 Ιστορία: Η Heinz μετρά 79 χρόνια ιστορίας σαν κατασκευαστής παιδικών τροφών. Τα παιδικά τρόφιμα κατασκευάζονται στον Καναδά, στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες πολιτίες. Ειδικά σχεδιασμένα, να μην περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη (εκτός από τα προϊόντα που επισημαίνονται ως «επιδόρπιο».) Δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα ή αρώματα. Είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο και άλλα μέταλλα απαραίτητα για την υγιή ανάπτυξη του παιδιού. Έλεγχος για ασφάλεια και υγεία: Τριπλός έλεγχος για την ποιότητα, την ασφάλεια και τη διατροφή, σύμφωνα με το Purity Assurance Program της Heinz. Kωδικοποιημένo Σύστημα Σταδιοποίησης Yποδηλώνει την κατάλληλη ηλικία για κατανάλωση.

3 Ηυπόσχεσήμας: Heinz Purity Assurance Program: Πρόγραμμα Επιβαιβέωσης Αγνότητας των παιδικών τροφών Heinz H Heinz έχει πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές που είναι έως και 3 φορές πιο αυστηρά από εκείνα που επιβάλλονται από την κυβέρνηση του Καναδά Όλα τα συστατικά και οι πρώτες ύλες επιθεωρούνται προσεκτικά, ελέγχονται και προετοιμάζοναται σωστά. Δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά ή τροποποιημένα άμυλα. Όλα τα φαγητά μαγειρεύονται σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες, στο δικό τους χυμό (με εξαίρεση τα καρότα), για να συγκρατούν όλα τα θρεπτικά συστατικά, τη γεύση και την σωστή υφή τους. Κάθε βαζάκι είναι συσκευασμένο με κενό αέρος και σφραγισμένο με ασφάλεια. Κανένας άλλος κατασκευαστής παιδικών τροφών δεν έχει αυτές τις διαδικασίες.

4 Πρωταιρεότητες: H Heinz, ηγέτης στην κατηγορία των παιδικών τροφών, λανσάρει πρωτοπόρα παιδικά προϊόντα, προσφέροντας: σωστή διατροφή στο παιδί ευκολία στην χρήση για την μητέρα (έτοιμα γεύματα, χρηστικές συσκευασίες) υγιεινά γεύματα νόστιμα επιδόρπια εμπλουτισμένα με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, σίδηρο χωρίς επιπρόσθετο αλάτι ή αρώματα και συντηρητικά ειδικά σχεδιασμένα για ηλικές 4+ μηνών ιδανικά για την σωστή ανάπτυξη του παιδιού

5 Κατηγορίες Heinz Infant Feeding: 1. Πρόγευμα - δημητριακά 2. Γεύματα φαγητού σε βαζάκια (jars) 128gr + 250gr σε σακουλάκια (pouches) 130gr (εύχρηστα και εύκολα στην μεταφορά και χρήση) 3. Επιδόρπια σε ποτηράκια (pots) 4x100gr σε cans 128gr σε βαζάκια (jars) 128gr σε σακουλάκια (pouches) 100gr (εύχρηστα και εύκολα στην μεταφορά και χρήση) 4. Χυμούς σε μεγάλες συσκευασίες των 750ml σε ατομικές συσκευασίες των 150ml 5. Σνακ Farley s Biscotti

6 6 Νέα Λανσαρίσματα: Προϊοντικές πληροφορίες Κατηγορίες λανσαρίσματος: 1. Πρόγευμα - δημητριακά 2. Γεύματα φαγητού σε βαζάκια σε σακουλάκια (pouches) 4. Επιδόρπιο σε cans σε σακουλάκια (pouches)

7 Breakfast Cereal 7

8 Breakfast Cereal Banana Multigrain 200gr. 8 Δημητριακά: Tα βρεφικά δημητριακά είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνες Β και πρεβιοτικά. Η προσθήκη του γάλακτος σε ορισμένες συνταγές προσθέτει μία κρεμώδεις γεύση και υφή. Eμπλουτισμένα με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Χωρίς πρόσθετο χρώμα, άρωμα και συντηρητικά Χωρίς επιπρόσθετο αλάτι. Εσωτερική σακούλα: διατηρεί τα δημητριακά φρέσκα. Φυλάγεται σε δροσερό μέρος μακριά από οσμές. Να καταναλωθεί εντός 6 βδομάδων από την ημέρα που το ανοίγεται. Ιδανικό για παιδιά από 10μηνών και άνω. Αλεύρι, ρύζι, βρώμη, κριθάρι, σίκαλη, μπανάνες, ζάχαρη, φυσικές αρωματικές ύλες, βιταμίνη C, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Α,βιταμίνη Κ, βιταμίνη D, βιταμίνη Β12 κ.α. Περιέχει: γλουτένη, σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, βρώμη. Μπορεί να περιέχει γάλα, λουπίνο Προσθέστε απλά γάλα. Προτεινόμενη αναλογία. Σε 5 κουτάλια ζεστού ή κρύου γάλακτος προσθέστε 3 κουταλιές δημητριακών και ανακατέψτε. Περιμένετε για 2 λεπτά πριν το σερβίρετε για να μαλακώσουν οι νυφάδες. Ελέγχετε πάντα την θερμοκρασία πριν το σερβίρετε στο παιδί.

9 Breakfast Cereal Mini Berry Flakes 200gr. 9 Δημητριακά: Tα βρεφικά δημητριακά είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνες Β και πρεβιοτικά. Η προσθήκη του γάλακτος σε ορισμένες συνταγές προσθέτει μία κρεμώδεις γεύση και υφή. Eμπλουτισμένα με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Χωρίς πρόσθετο χρώμα, άρωμα και συντηρητικά Χωρίς επιπρόσθετο αλάτι. Εσωτερική σακούλα: διατηρεί τα δημητριακά φρέσκα. Φυλάγεται σε δροσερό μέρος μακριά από οσμές. Να καταναλωθεί εντός 6 βδομάδων από την ημέρα που το ανοίγεται. Ιδανικό για παιδιά από 10μηνών και άνω. Αλεύρι σίτου, μούρα (27% φράουλα, βατόμουρο, Blueberry), ζάχαρη, σίδηρο, βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Α, βιταμίνη Κ, βιταμίνη D, βιταμίνη Β12 Περιέχει: γλουτένη, σιτάρι, βρώμη Μπορεί να περιέχει: γάλα, κριθάρι, σίκαλη, λουπίνο Προσθέστε απλά γάλα. Προτεινόμενη αναλογία. Σε 5 κουτάλια ζεστού ή κρύου γάλακτος προσθέστε 3 κουταλιές δημητριακών και ανακατέψτε. Περιμένετε για 2 λεπτά πριν το σερβίρετε για να μαλακώσουν οι νυφάδες. Ελέγχετε πάντα την θερμοκρασία πριν το σερβίρετε στο παιδί.

10 Breakfast Cereal Blueberry Porridge 120gr. 1 Δημητριακά: Tα βρεφικά δημητριακά είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνες Β και πρεβιοτικά. Η προσθήκη του γάλακτος σε ορισμένες συνταγές προσθέτει μία κρεμώδεις γεύση και υφή. Περιέχουν το 1/3 από τις ανάγκες του παιδιού που χρειάζεται σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία Χωρίς πρόσθετο χρώμα, άρωμα και συντηριτικά. Χωρίς επιπρόσθετο αλάτι. Εσωτερική σακούλα: διατηρεί τα δημητριακά φρέσκα. Φυλάγεται σε δροσερό μέρος μακριά από οσμές. Να καταναλωθεί εντός 6 βδομάδων από την ημέρα που το ανοίγεται. Ιδανικό για παιδιά από 7μηνών και άνω. Άλευρα (βρώμη, καλαμπόκι), φρούτα (μήλο, Blueberry, φραγκοστάφυλο), αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, ζάχαρη, χυμός από συμπυκνωμένο λεμόνι, φυτικό λάδι, πλήρες γάλα σε σκόνη, πρωτεΐνη γάλακτος, εκχύλισμα βύνης κριθαριού, βιταμίνη C, βιταμίνη Ε,σιδηρος, βιταμίνη Β6, κ.α. Περιέχει: γλουτένη, κριθάρι, βρώμη, γάλα Προσθέστε απλά νερό. Προτεινόμενη αναλογία. Σε 3 κουτάλια ζεστού νερού προσθέστε μια κουταλιά δημητριακών και ανακατέψτε. Περιμένετε για 2 λεπτά πριν το σερβίρετε για να μαλακώσουν οι νυφάδες. Ελέγχετε πάντα την θερμοκρασία πριν το σερβίρετε στο παιδί.

11 Breakfast Cereal Oat & Banana 120gr. 1 Δημητριακά: Tα βρεφικά δημητριακά είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνες Β και πρεβιοτικά. Η προσθήκη του γάλακτος σε ορισμένες συνταγές προσθέτει μία κρεμώδεις γεύση και υφή. Περιέχουν το 1/3 από τις ανάγκες του παιδιού που χρειάζεται σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία Χωρίς πρόσθετο χρώμα, άρωμα και συντηριτικά. Χωρίς επιπρόσθετο αλάτι. Εσωτερική σακούλα: διατηρεί τα δημητριακά φρέσκα. Φυλάγεται σε δροσερό μέρος μακριά από οσμές. Να καταναλωθεί εντός 6 βδομάδων από την ημέρα που το ανοίγεται. Ιδανικό για παιδιά από 7μηνών και άνω. Μπανάνες, άλευρα (σιτάρι, καλαμπόκι), Νιφάδες Βρώμης, ζάχαρη, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, πρωτεΐνη γάλακτος, φυτικό λάδι, πλήρες γάλα σε σκόνη, φύτρο σιταριού, εκχύλισμα βύνης κριθαριού, βιταμίνη C, βιταμίνη E, σίδηρο, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Α, βιταμίνη D, βιταμίνη Β12 κ.α. Περιέχει: γλουτένη, σιτάρι, βρώμη, κριθάρι, γάλα Προσθέστε απλά νερό. Προτεινόμενη αναλογία. Σε 3 κουτάλια ζεστού νερού προσθέστε μια κουταλιά δημητριακών και ανακατέψτε. Περιμένετε για 2 λεπτά πριν το σερβίρετε για να μαλακώσουν οι νυφάδες. Ελέγχετε πάντα την θερμοκρασία πριν το σερβίρετε στο παιδί.

12 Breakfast Cereal Peachy Porridge 120gr. 1 Δημητριακά: Tα βρεφικά δημητριακά είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνες Β και πρεβιοτικά. Η προσθήκη του γάλακτος σε ορισμένες συνταγές προσθέτει μία κρεμώδεις γεύση και υφή. Περιέχουν το 1/3 από τις ανάγκες του παιδιού που χρειάζεται σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία Χωρίς πρόσθετο χρώμα, άρωμα και συντηριτικά. Χωρίς επιπρόσθετο αλάτι. Εσωτερική σακούλα: διατηρεί τα δημητριακά φρέσκα. Φυλάγεται σε δροσερό μέρος μακριά από οσμές. Να καταναλωθεί εντός 6 βδομάδων από την ημέρα που το ανοίγεται. Ιδανικό για παιδιά από 7μηνών και άνω. Ροδάκινο, άλευρα (βρώμης, ρύζι), αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, Νιφάδες Βρώμης, ζάχαρη, πλήρες γάλα σε σκόνη, φυτικό λάδι, γάλα Πρωτεΐνης, εκχύλισμα βύνης κριθαριού, Φυσικό άρωμα Ροδάκινο, βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, σίδηρο, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Α, βιταμίνη D, βιταμίνη Β12 κ.α. Περιέχει: γλουτένη, κριθάρι, βρώμη, γάλα Προσθέστε απλά νερό. Προτεινόμενη αναλογία. Σε 3 κουτάλια ζεστού νερού προσθέστε μια κουταλιά δημητριακών και ανακατέψτε. Περιμένετε για 2 λεπτά πριν το σερβίρετε για να μαλακώσουν οι νυφάδες. Ελέγχετε πάντα την θερμοκρασία πριν το σερβίρετε στο παιδί.

13 Meals 1

14 Mum s Own Savoury Jars 250GR Beef, Tomato & mashed potato 250gr 1 Παιδικό γεύμα: Οι Βρεφικές Τροφές προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές σε έτοιμα γεύματα κωδικοποιημένα με το σύστημα σταδιοποίησης Heinz (το οποίο υποδηλώνει την κατάλληλη ηλικία για κατανάλωση), με απώτερο σκοπό το προϊόν να είναι κατάλληλο για κατανάλωση στην σωστή ηλικία αλλά και να αντιστοιχεί στην σωστή ανάπτυξη του μωρού σας. Με τα γεύματα Heinz είναι εύκολο να διασφαλιστεί η παρoχή της κατάλληλης τροφής, με την κατάλληλη υφή, στην πλεόν κατάλληλη περίδοδο για το μωρό σας. Χωρίς πρόσθετο χρώμα, άρωμα και συντηρητικά Χωρίς επιπρόσθετο αλάτι. Χωρίς αυγό και γλουτένη Γυάλινο μπουκαλάκι 250γρ. Εμπλουτισμένο με σίδηρο. Περιέχει μαλακά κομματάκια φαγητού. Ιδανικό για παιδιά 10 μηνών και άνω. Λαχανικα (65%, ντομάτα (26%), πατάτα (20%), καρότο, μπιζέλια), νερό, βόειο κρέας (8%) Καλαμποκάλευρο, φυτικά έλαια, φυσικές αρωματικές ύλες, μαϊντανό, σίδηρο. Μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο. Αδείαστε την επιθυμιτή ποσότητα σε ένα μπολ. Για να ζεσταθεί απλά αφήστε το μπολ σε ζεστό νερό ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Πάντα ελέγχεται την θερμοκρασία πριν το σερβίρεται στο παιδί. Αφού ανοικτεί και μείνει φαγητό στο γυάλινο μπουκαλάκι το οποίο δεν έχει ζεσταθεί, μπορεί να φυλακτεί στο ψυγείο μέχρι και 48 ώρες.

15 Mum s Own Savoury Jars 250GR Fruity Chicken with rice 250gr 1 Παιδικό γεύμα: Οι Βρεφικές Τροφές προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές σε έτοιμα γεύματα κωδικοποιημένα με το σύστημα σταδιοποίησης Heinz (το οποίο υποδηλώνει την κατάλληλη ηλικία για κατανάλωση), με απώτερο σκοπό το προϊόν να είναι κατάλληλο για κατανάλωση στην σωστή ηλικία αλλά και να αντιστοιχεί στην σωστή ανάπτυξη του μωρού σας. Με τα γεύματα Heinz είναι εύκολο να διασφαλιστεί η παρoχή της κατάλληλης τροφής, με την κατάλληλη υφή, στην πλεόν κατάλληλη περίδοδο για το μωρό σας. Χωρίς πρόσθετο χρώμα, άρωμα και συντηρητικά Χωρίς επιπρόσθετο αλάτι. Χωρίς αυγό και γλουτένη Γυάλινο μπουκαλάκι 250γρ. Εμπλουτισμένο με σίδηρο. Περιέχει μαλακά κομματάκια φαγητού. Ιδανικό για παιδιά 10 μηνών και άνω. Λαχανικά (32%, καρότο, πατάτα, κρεμμύδι), νερό, συμπυκνωμένος χυμός μήλου (17%), ρύζι (16%), κοτόπουλο (8%), Βερίκοκα (3%) κορν φλάουρ, φυτικό λάδι, φυσικό άρωμα, θειικό σίδηρο Μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο. Αδείαστε την επιθυμιτή ποσότητα σε ένα μπολ. Για να ζεσταθεί απλά αφήστε το μπολ σε ζεστό νερό ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Πάντα ελέγχεται την θερμοκρασία πριν το σερβίρεται στο παιδί. Αφού ανοικτεί και μείνει φαγητό στο γυάλινο μπουκαλάκι το οποίο δεν έχει ζεσταθεί, μπορεί να φυλακτεί στο ψυγείο μέχρι και 48 ώρες.

16 Mum s Own Savoury Jars 250GR Sunday Chicken Dinner 250gr 1 Παιδικό γεύμα: Οι Βρεφικές Τροφές προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές σε έτοιμα γεύματα κωδικοποιημένα με το σύστημα σταδιοποίησης Heinz (το οποίο υποδηλώνει την κατάλληλη ηλικία για κατανάλωση), με απώτερο σκοπό το προϊόν να είναι κατάλληλο για κατανάλωση στην σωστή ηλικία αλλά και να αντιστοιχεί στην σωστή ανάπτυξη του μωρού σας. Με τα γεύματα Heinz είναι εύκολο να διασφαλιστεί η παρoχή της κατάλληλης τροφής, με την κατάλληλη υφή, στην πλεόν κατάλληλη περίδοδο για το μωρό σας. Γυάλινο μπουκαλάκι 250γρ. Εμπλουτισμένο με σίδηρο. Περιέχει μαλακά κομματάκια φαγητού. Ιδανικό για παιδιά 10 μηνών και άνω. Λαχανικά (46%, πατάτα, καρότο, δαυκίο, μπιζέλια,), νερό, κοτόπουλο (10%) κορν φλάουρ, φυτικά έλαια, φυσικές αρωματικές ύλες, σίδηρο Μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο. Αδείαστε την επιθυμιτή ποσότητα σε ένα μπολ. Για να ζεσταθεί απλά αφήστε το μπολ σε ζεστό νερό ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Πάντα ελέγχεται την θερμοκρασία πριν το σερβίρεται στο παιδί. Αφού ανοικτεί και μείνει φαγητό στο γυάλινο μπουκαλάκι το οποίο δεν έχει ζεσταθεί, μπορεί να φυλακτεί στο ψυγείο μέχρι και 48 ώρες.

17 Savoury Squeezy Pouches (Meals) Apple & Pork Casserole 130gr 1 Παιδικό γεύμα: Οι Βρεφικές Τροφές προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές σε έτοιμα γεύματα κωδικοποιημένα με το σύστημα σταδιοποίησης Heinz (το οποίο υποδηλώνει την κατάλληλη ηλικία για κατανάλωση), με απώτερο σκοπό το προϊόν να είναι κατάλληλο για κατανάλωση στην σωστή ηλικία αλλά και να αντιστοιχεί στην σωστή ανάπτυξη του μωρού σας. Με τα γεύματα Heinz είναι εύκολο να διασφαλιστεί η παρoχή της κατάλληλης τροφής, με την κατάλληλη υφή, στην πλεόν κατάλληλη περίδοδο για το μωρό σας. Χωρίς πρόσθετο χρώμα, άρωμα και συντηρητικά Χωρίς επιπρόσθετο αλάτι. Χωρίς αυγό και γλουτένη Ειδικό Σακουλάκι 130γρ. Εμπλουτισμένο με σίδηρο. Περιέχει μαλακά κομματάκια φαγητού. Ιδανικό για παιδιά 7 μηνών και άνω. Ελαφρύ και εύκολο στην μεταφορά. Υγιεινή και πρακτική συσκευασία Γρήγορο και εύκολο ζέσταμα Μπορεί να καταναλωθεί απευθείας από το σακουλάκι, απλά αδειάστε ποσότητα φαγητού στο κουτάλι. Λαχανικά και φρούτα (42%, μήλο (20%), δαυκίο (14%), καρότο (8%)), Νερό, συμπυκνωμένο χυμό μήλου, Χοιρινό (13%), κορν φλάουρ, θειικό σίδηρο. Χωρίς γλουτένη και χωρίς προσθήκη γάλακτος ή αυγών. Μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο. Αδείαστε την επιθυμιτή ποσότητα σε ένα μπολ ή απευθείας από το σακουλάκι. Για να ζεσταθεί απλά αφήστε το σακουλάκι σε ζεστό νερό. Δεν βάζουμε ΠΟΤΕ το σακουλάκι στο φούρνο μικροκυμάτων. Πάντα ελέγχεται την θερμοκρασία πριν το σερβίρεται στο παιδί σε περίπτωση που το ζεστάνετε. Αφού ανοικτεί και μείνει φαγητό στο σακουλάκι το οποίο δεν έχει ζεσταθεί, μπορεί να φυλακτεί στο ψυγείο μέχρι και 24 ώρες.

18 Savoury Squeezy Pouches (Meals) Sunday Chicken Dinner 130gr 1 Παιδικό γεύμα: Οι Βρεφικές Τροφές προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές σε έτοιμα γεύματα κωδικοποιημένα με το σύστημα σταδιοποίησης Heinz (το οποίο υποδηλώνει την κατάλληλη ηλικία για κατανάλωση), με απώτερο σκοπό το προϊόν να είναι κατάλληλο για κατανάλωση στην σωστή ηλικία αλλά και να αντιστοιχεί στην σωστή ανάπτυξη του μωρού σας. Με τα γεύματα Heinz είναι εύκολο να διασφαλιστεί η παρoχή της κατάλληλης τροφής, με την κατάλληλη υφή, στην πλεόν κατάλληλη περίδοδο για το μωρό σας. Χωρίς πρόσθετο χρώμα, άρωμα και συντηρητικά Χωρίς επιπρόσθετο αλάτι. Χωρίς αυγό και γλουτένη Ειδικό Σακουλάκι 130γρ. Εμπλουτισμένο με σίδηρο. Περιέχει μαλακά κομματάκια φαγητού. Ιδανικό για παιδιά 7 μηνών και άνω. Ελαφρύ και εύκολο στην μεταφορά. Υγιεινή και πρακτική συσκευασία Γρήγορο και εύκολο ζέσταμα Μπορεί να καταναλωθεί απευθείας από το σακουλάκι, απλά αδειάστε ποσότητα φαγητού στο κουτάλι. Λαχανικά (70% δαυκίο (24%), ντομάτα (10%), γλυκοπατάτα (9%), καρότο (8%), Swede (7%), Πατάτα (7%), μπιζέλι (6%)), Νερό, κοτόπουλο (10%) κορν φλάουρ, φυσικές αρωματικές ύλες, θειικό σίδηρο. Χωρίς γλουτένη και χωρίς προσθήκη γάλακτος ή αυγών. Μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο. Αδείαστε την επιθυμιτή ποσότητα σε ένα μπολ ή απευθείας από το σακουλάκι. Για να ζεσταθεί απλά αφήστε το σακουλάκι σε ζεστό νερό. Δεν βάζουμε ΠΟΤΕ το σακουλάκι στο φούρνο μικροκυμάτων. Πάντα ελέγχεται την θερμοκρασία πριν το σερβίρεται στο παιδί σε περίπτωση που το ζεστάνετε. Αφού ανοικτεί και μείνει φαγητό στο σακουλάκι το οποίο δεν έχει ζεσταθεί, μπορεί να φυλακτεί στο ψυγείο μέχρι και 24 ώρες.

19 Savoury Squeezy Pouches (Meals) Sweet Potato, chicken & Veggies 130gr 1 Παιδικό γεύμα: Οι Βρεφικές Τροφές προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές σε έτοιμα γεύματα κωδικοποιημένα με το σύστημα σταδιοποίησης Heinz (το οποίο υποδηλώνει την κατάλληλη ηλικία για κατανάλωση), με απώτερο σκοπό το προϊόν να είναι κατάλληλο για κατανάλωση στην σωστή ηλικία αλλά και να αντιστοιχεί στην σωστή ανάπτυξη του μωρού σας. Με τα γεύματα Heinz είναι εύκολο να διασφαλιστεί η παρoχή της κατάλληλης τροφής, με την κατάλληλη υφή, στην πλεόν κατάλληλη περίδοδο για το μωρό σας. Χωρίς πρόσθετο χρώμα, άρωμα και συντηρητικά Χωρίς επιπρόσθετο αλάτι. Χωρίς αυγό και γλουτένη Ειδικό Σακουλάκι 130γρ. Εμπλουτισμένο με σίδηρο. Περιέχει μαλακά κομματάκια φαγητού. Ιδανικό για παιδιά 7 μηνών και άνω. Ελαφρύ και εύκολο στην μεταφορά. Υγιεινή και πρακτική συσκευασία Γρήγορο και εύκολο ζέσταμα Μπορεί να καταναλωθεί απευθείας από το σακουλάκι, απλά αδειάστε ποσότητα φαγητού στο κουτάλι. Λαχανικά (71%, ντομάτα (23%), καρότο (20%), Κολοκυθάκια (10%), γλυκοπατάτα (9%), κόκκινο πιπέρι (5%), κρεμμύδι (4%)), Νερό, κοτόπουλο (9%), κορν φλάουρ, ηλιέλαιο, φυσικές αρωματικές ύλες, θειικό σίδηρο Χωρίς γλουτένη και χωρίς προσθήκη γάλακτος ή αυγών. Μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο. Αδείαστε την επιθυμιτή ποσότητα σε ένα μπολ ή απευθείας από το σακουλάκι. Για να ζεσταθεί απλά αφήστε το σακουλάκι σε ζεστό νερό. Δεν βάζουμε ΠΟΤΕ το σακουλάκι στο φούρνο μικροκυμάτων. Πάντα ελέγχεται την θερμοκρασία πριν το σερβίρεται στο παιδί σε περίπτωση που το ζεστάνετε. Αφού ανοικτεί και μείνει φαγητό στο σακουλάκι το οποίο δεν έχει ζεσταθεί, μπορεί να φυλακτεί στο ψυγείο μέχρι και 24 ώρες.

20 Fruit

21 Savoury Squeezy Pouches (Fruit) Apple & Mango 100gr 2 Παιδικό ρόφημα - smoothie: Έχει πακεταριστεί με όλη την φροντίδα που χρειάζεται το παιδάκι για να μεγαλώσει χαρούμενα. Ο χυμός φρούτου (πουρές φρούτου) στο σακουλάκι βοηθά το μωρό σας να μάθει πώς να λάβάνει την τροφή του από ένα κουτάλι και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκπαιδευτεί το μωρό να γεύεται διαφορετικές γεύσεις και υφές μέχρι να δοκιμάσει τις πιο στερεές τροφές. Διαθέτει το 60% της Βιταμίνης C που χρειάζεται το παιδί. Χωρίς πρόσθετο χρώμα, άρωμα και συντηριτικά Χωρίς ζάχαρη. Ειδικό Σακουλάκι 100γρ. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη C. Ιδανικό για παιδιά 4-36 μηνών. Ελαφρύ και εύκολο στην μεταφορά. Υγιεινή και πρακτική συσκευασία Γρήγορο και εύκολο ζέσταμα Κατάλληλο για χορτοφάγους Φρούτα (100%, Συμπυκνωμένος πουρές μήλου (90%), μάγκο (10%), συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού), βιταμίνη C. Χωρίς γλουτένη και χωρίς προσθήκη γάλακτος ή αυγών. Μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο. Αδείαστε την επιθυμιτή ποσότητα σε ένα μπολ ή απευθείας από το σακουλάκι σε ένα κουτάλι. Για να ζεσταθεί απλά αφήστε το σακουλάκι σε ζεστό νερό. Δεν βάζουμε ΠΟΤΕ το σακουλάκι στο φούρνο μικροκυμάτων. Πάντα ελέγχεται την θερμοκρασία πριν το σερβίρεται στο παιδί σε περίπτωση που το ζεστάνετε. Αφού ανοικτεί και μείνει φαγητό στο σακουλάκι το οποίο δεν έχει ζεσταθεί, μπορεί να φυλακτεί στο ψυγείο μέχρι και 24 ώρες.

22 Savoury Squeezy Pouches (Fruit) Apple, Pear & Banana 100gr 2 Παιδικό ρόφημα - smoothie: Έχει πακεταριστεί με όλη την φροντίδα που χρειάζεται το παιδάκι για να μεγαλώσει χαρούμενα. Ο χυμός φρούτου (πουρές φρούτου) στο σακουλάκι βοηθά το μωρό σας να μάθει πώς να λάβάνει την τροφή του από ένα κουτάλι και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκπαιδευτεί το μωρό να γεύεται διαφορετικές γεύσεις και υφές μέχρι να δοκιμάσει τις πιο στερεές τροφές. Διαθέτει το 60% της Βιταμίνης C που χρειάζεται το παιδί. Χωρίς πρόσθετο χρώμα, άρωμα και συντηριτικά Χωρίς ζάχαρη. Ειδικό Σακουλάκι 100γρ. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη C. Ιδανικό για παιδιά 4-36 μηνών. Ελαφρύ και εύκολο στην μεταφορά. Υγιεινή και πρακτική συσκευασία Γρήγορο και εύκολο ζέσταμα Κατάλληλο για χορτοφάγους Φρούτα (100%, Συμπυκνωμένος πουρές μήλου (42%), Αχλάδι (38%), Μπανάνα (20%), συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού), βιταμίνη C. Χωρίς γλουτένη και χωρίς προσθήκη γάλακτος ή αυγών. Μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο. Αδείαστε την επιθυμιτή ποσότητα σε ένα μπολ ή απευθείας από το σακουλάκι σε ένα κουτάλι. Για να ζεσταθεί απλά αφήστε το σακουλάκι σε ζεστό νερό. Δεν βάζουμε ΠΟΤΕ το σακουλάκι στο φούρνο μικροκυμάτων. Πάντα ελέγχεται την θερμοκρασία πριν το σερβίρεται στο παιδί σε περίπτωση που το ζεστάνετε. Αφού ανοικτεί και μείνει φαγητό στο σακουλάκι το οποίο δεν έχει ζεσταθεί, μπορεί να φυλακτεί στο ψυγείο μέχρι και 24 ώρες.

23 Savoury Squeezy Pouches (Fruit) Peach, Mango & Banana 100gr 2 Παιδικό ρόφημα - smoothie: Έχει πακεταριστεί με όλη την φροντίδα που χρειάζεται το παιδάκι για να μεγαλώσει χαρούμενα. Ο χυμός φρούτου (πουρές φρούτου) στο σακουλάκι βοηθά το μωρό σας να μάθει πώς να λάβάνει την τροφή του από ένα κουτάλι και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκπαιδευτεί το μωρό να γεύεται διαφορετικές γεύσεις και υφές μέχρι να δοκιμάσει τις πιο στερεές τροφές. Διαθέτει το 60% της Βιταμίνης C που χρειάζεται το παιδί. Χωρίς πρόσθετο χρώμα, άρωμα και συντηριτικά Χωρίς ζάχαρη. Ειδικό Σακουλάκι 100γρ. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη C. Ιδανικό για παιδιά 4-36 μηνών. Ελαφρύ και εύκολο στην μεταφορά. Υγιεινή και πρακτική συσκευασία Γρήγορο και εύκολο ζέσταμα Κατάλληλο για χορτοφάγους Φρούτα (100%, Συμπυκνωμένος πουρές μήλου (50%), ροδάκινο (25%), μάγκο (15%) Μπανάνα (10%), συμπυκνωμένος χυμού λεμονιού), βιταμίνη C. Χωρίς γλουτένη και χωρίς προσθήκη γάλακτος ή αυγών. Μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο. Αδείαστε την επιθυμιτή ποσότητα σε ένα μπολ ή απευθείας από το σακουλάκι σε ένα κουτάλι. Για να ζεσταθεί απλά αφήστε το σακουλάκι σε ζεστό νερό. Δεν βάζουμε ΠΟΤΕ το σακουλάκι στο φούρνο μικροκυμάτων. Πάντα ελέγχεται την θερμοκρασία πριν το σερβίρεται στο παιδί σε περίπτωση που το ζεστάνετε. Αφού ανοικτεί και μείνει φαγητό στο σακουλάκι το οποίο δεν έχει ζεσταθεί, μπορεί να φυλακτεί στο ψυγείο μέχρι και 24 ώρες.

24 Dessert 2

25 Dessert Cans Banana Delight 128gr 2 Παιδικό επιδόρπιο: Έχει πακεταριστεί με όλη την φροντίδα που χρειάζεται το παιδάκι για να μεγαλώσει χαρούμενα. Έχουμε προσαρμόσει προσεκτικά αυτή τη συνταγή για να είναι θρεπτική και νόστιμη για το μωρό σας. Ειδική κονσέρβα 130γρ με εύκολο άνοιγμα. Εμπλουτισμένη με βιταμίνη C. Χωρίς πρόσθετο χρώμα, γεύση ή συντηρητικά. Ιδανικό για παιδιά 4-36 μηνών. Χωρίς γλουτένη. Κατάλληλο για χορτοφάγους Νερό, μπανάνα (16%), ζάχαρη, κορν φλάουρ, βερίκοκο, συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού, βιταμίνη C. Μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο. Αδειάστε την επιθυμιτή ποσότητα σε ένα μπολ. Για να ζεσταθεί απλά τοποθετήστε το μπολ σε ζεστό νερό. Πάντα ελέγχεται την θερμοκρασία πριν το σερβίρεται στο παιδί σε περίπτωση που το ζεστάνετε. Αφού ανοικτεί τοποθετήστε το σε ταπεράκι με κάλυμα, και φυλάξτε το στο ψυγείο μέχρι και 48 ώρες.

26 Dessert Cans Chocolate pudding 128gr 2 Παιδικό επιδόρπιο: Έχει πακεταριστεί με όλη την φροντίδα που χρειάζεται το παιδάκι για να μεγαλώσει χαρούμενα. Έχουμε προσαρμόσει προσεκτικά αυτή τη συνταγή για να είναι θρεπτική και νόστιμη για το μωρό σας. Ειδική κονσέρβα 130γρ με εύκολο άνοιγμα. Εμπλουτισμένη με βιταμίνη C. Χωρίς πρόσθετο χρώμα, γεύση ή συντηρητικά. Ιδανικό για παιδιά 4-36 μηνών. Χωρίς γλουτένη. Κατάλληλο για χορτοφάγους Aποβουτυρωμένο γάλα (78%), νερό, κορν φλάουρ, ζάχαρη, φυτικά έλαια, λιπαρά, σκόνη κακάο χαμηλή σε λιπαρά (1%), Φυσικό άρωμα Μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο. Αδειάστε την επιθυμιτή ποσότητα σε ένα μπολ. Για να ζεσταθεί απλά τοποθετήστε το μπολ σε ζεστό νερό. Πάντα ελέγχεται την θερμοκρασία πριν το σερβίρεται στο παιδί σε περίπτωση που το ζεστάνετε. Αφού ανοικτεί τοποθετήστε το σε ταπεράκι με κάλυμα, και φυλάξτε το στο ψυγείο μέχρι και 48 ώρες.

27 Dessert Cans Strawberry Cheesecake 128gr 2 Παιδικό επιδόρπιο: Έχει πακεταριστεί με όλη την φροντίδα που χρειάζεται το παιδάκι για να μεγαλώσει χαρούμενα. Έχουμε προσαρμόσει προσεκτικά αυτή τη συνταγή για να είναι θρεπτική και νόστιμη για το μωρό σας. Ειδική κονσέρβα 130γρ με εύκολο άνοιγμα. Εμπλουτισμένη με βιταμίνη C. Χωρίς πρόσθετο χρώμα, γεύση ή συντηρητικά. Ιδανικό για παιδιά 4-36 μηνών. Κατάλληλο για χορτοφάγους συμπυκνωμένος χυμός μήλου (46%), αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη (23%), Φράουλες (12%), τριμμένο μπισκότο (5%, αλεύρι σίτου, φυτικό λάδι, ζάχαρη, σιρόπι ζάχαρης), Πλήρες Μαλακό τυρί (5% ) κορν φλάουρ, αλεύρι ρυζιού, συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού, βιταμίνη C. Μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο. Αδειάστε την επιθυμιτή ποσότητα σε ένα μπολ. Για να ζεσταθεί απλά τοποθετήστε το μπολ σε ζεστό νερό. Πάντα ελέγχεται την θερμοκρασία πριν το σερβίρεται στο παιδί σε περίπτωση που το ζεστάνετε. Αφού ανοικτεί τοποθετήστε το σε ταπεράκι με κάλυμα, και φυλάξτε το στο ψυγείο μέχρι και 48 ώρες.

28 Ηeinz Infant Feeding Range

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πρόγευμα Λευκά δημητριακά πρωινού (χωρίς αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς) Σοκολατούχα δημητριακά πρωινού Κρύο ημι-αποβουτυρωμένο γάλα (2% λιπαρά) Κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών

Διαβάστε περισσότερα

Σνακ KOZMETIK PLUS. Ζαχαροπλαστικής. Κονσέρβες. Κετσαπ. www.kozmetikplus.com

Σνακ KOZMETIK PLUS. Ζαχαροπλαστικής. Κονσέρβες. Κετσαπ. www.kozmetikplus.com KOZMETIK PLUS Σνακ Ζαχαροπλαστικής 2012 Κονσέρβες Κετσαπ www.kozmetikplus.com CRUNCHY SNACK Σνακ με χαμηλα λιπαρα Προιόν σνάκ Χαμηλά λιπαρά, τραγανό σνακ Τραγανά, πλούσια σέ γέυση, με χαμηλα λιπαρά (-70%

Διαβάστε περισσότερα

UNIVERSE OF QUALITY BUSINESS PROFILE

UNIVERSE OF QUALITY BUSINESS PROFILE UNIVERSE OF QUALITY BUSINESS PROFILE TABLE OF CONTENTS MISSION & VISION ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 03 04 06 07 18 2 Our Mission Η εταιρεία δεσμεύεται να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

WHOLE: Ευζωία και υγιεινές επιλογές για ηλικιωμένους και τους φροντιστές τους

WHOLE: Ευζωία και υγιεινές επιλογές για ηλικιωμένους και τους φροντιστές τους WHOLE: Ευζωία και υγιεινές επιλογές για ηλικιωμένους και τους φροντιστές τους Αυξάνοντας τη πρόσληψη θερμίδων Αυτό το δελτίο διατροφικών πληροφοριών προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

Για ενέργεια, υψηλή απόδοση και απόκτηση φυσικής κατάστασης κατασκευάζονται από την EuroSup s.r.l., Παβία, Ιταλία

Για ενέργεια, υψηλή απόδοση και απόκτηση φυσικής κατάστασης κατασκευάζονται από την EuroSup s.r.l., Παβία, Ιταλία Για ενέργεια, υψηλή απόδοση και απόκτηση φυσικής κατάστασης κατασκευάζονται από την EuroSup s.r.l., Παβία, Ιταλία Η Energon Biotech Α.Ε. κάνει για σας την καλύτερη επιλογή ειδικών τροφίμων και συμπληρωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Καλή σου όρεξη, μικρό μου! Συμβουλές διατροφής και συνταγές

Καλή σου όρεξη, μικρό μου! Συμβουλές διατροφής και συνταγές Καλή σου όρεξη, μικρό μου! Συμβουλές διατροφής και συνταγές «Ό,τι πιο φρέσκο και υγιεινό για τη διατροφή του» Η συνταγή μας για υγιή ανάπτυξη: πολύ αγάπη και ισορροπημένη διατροφή. Για περισσότερα από

Διαβάστε περισσότερα

Δέσποινα Μάλλη Φρειδερίκη Ραχμανίδου Σοφία Ντούνη Χαρά Μπροτζάκη

Δέσποινα Μάλλη Φρειδερίκη Ραχμανίδου Σοφία Ντούνη Χαρά Μπροτζάκη Δέσποινα Μάλλη Φρειδερίκη Ραχμανίδου Σοφία Ντούνη Χαρά Μπροτζάκη Η διατροφή αποτελεί μοναδικό παράγοντα για την ανάπτυξη του σώματος, την καλή λειτουργία του, την διατήρηση της υγείας και την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ Α/Α ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 Κοφτό Μακαρονάκι Κιλά 600 2 Κριθαράκι Κιλά 250 3 Ρύζι τύπου Κίτρινο Κιλά 1000 Α/Α ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ 4 Γάλα Φρέσκο Τεμάχιο 1,5 480 6 Γάλα πλήρες

Διαβάστε περισσότερα

Τρώει το παιδί σας σωστά;

Τρώει το παιδί σας σωστά; Τρώει το παιδί σας σωστά; Προσφορά σε συνεργασία µε την εταιρεία Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd Τα θεμέλια για την υγεία του παιδιού σας αρχίζουν από την καλή διατροφή Η καλή διατροφή δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΒΗΜΑ, ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 1 ος στόχος: 2 ος στόχος: ξέχασες το πρόγευμα σου! 3 ος στόχος:

ΒΗΜΑ, ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 1 ος στόχος: 2 ος στόχος: ξέχασες το πρόγευμα σου! 3 ος στόχος: ΒΗΜΑ, ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 1 ος στόχος: Προσπάθησε να τρως 5 μερίδες φρούτα και λαχανικά τη μέρα. Αν δεν σου αρέσουν στην αρχή, δοκίμασε να τα καταναλώσεις σαν: Μικρά κομματάκια πιπεριάς, μανιταριών

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στερεών τροφών- θηλασμός μετά τους 6 μήνες ζωής. Ι.Σωματική ανάπτυξη του βρέφους κατά τον πρώτο χρόνο ζωής

Εισαγωγή στερεών τροφών- θηλασμός μετά τους 6 μήνες ζωής. Ι.Σωματική ανάπτυξη του βρέφους κατά τον πρώτο χρόνο ζωής Εισαγωγή στερεών τροφών- θηλασμός μετά τους 6 μήνες ζωής Ι.Σωματική ανάπτυξη του βρέφους κατά τον πρώτο χρόνο ζωής Το μοτίβο σωματικής ανάπτυξης στα βρέφη που θηλάζουν είναι αρκετά διαφορετικό από τα βρέφη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Εκπαίδευση στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Εκπαίδευση στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤA ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ 4 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ μαγειρεμα ΣΤΟΝ ΑΤμΟ

ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ μαγειρεμα ΣΤΟΝ ΑΤμΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ μαγειρεμα ΣΤΟΝ ΑΤμΟ ΜΑΓΕΙΡΕμΑ ΣΤΟΝ ΑΤμΟ, μια ΒΕΛΤΙΣΤΗ μεθοδοσ μαγειρεματοσ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙμΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Αδειάζετε το περιεχόμενο σε ένα δυνατό μπλέντερ ή τρίφτη καφέ (όχι μουλτι). Κονιορτοποιείτε! Έτσι έχετε έτοιμη την πρώτη ύλη σε μορφή σκόνης!

Αδειάζετε το περιεχόμενο σε ένα δυνατό μπλέντερ ή τρίφτη καφέ (όχι μουλτι). Κονιορτοποιείτε! Έτσι έχετε έτοιμη την πρώτη ύλη σε μορφή σκόνης! ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑ ΜΩΡΑ Οι παρακάτω συνταγές συγκεντρώθηκαν από το διαδίκτυο χάρη στην έρευνα της κας Δέσποινας Κυρίτση και επιμελήθηκαν ώστε να περιέχουν σωστές πληροφορίες. Μπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

Tα ιδιαίτερα οφέλη το καλοκαίρι. Μεσογειακή διατροφή: Ο γευστικός θησαυρός του καλοκαιριού

Tα ιδιαίτερα οφέλη το καλοκαίρι. Μεσογειακή διατροφή: Ο γευστικός θησαυρός του καλοκαιριού Οι καλοκαιρινοί μήνες αποτελούν ιδανική περίοδο για την υιοθέτηση της αποκαλούμενης «μεσογειακής διατροφής». Η μεσογειακή διατροφή, η οποία πήρε το όνομά της από τον τρόπο διατροφής των λαών της Μεσογείου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ Ε ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙ ΩΝ ΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Π... ΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ Ε ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙ ΩΝ ΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Π... ΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΕΝΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΙ Η ΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙ ΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ.Ε ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΕΙ Η ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ % Κρέας µοσχαρίσιο καθαρό (ποντίκι) 110

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ. Χαράσσουμε τα κάστανα και τα ζεματίζουμε σε νερό που βράζει για 3-4 και μετά τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ. Χαράσσουμε τα κάστανα και τα ζεματίζουμε σε νερό που βράζει για 3-4 και μετά τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. ΣΟΥΠΕΣ VEGAN ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ Υλικά 300 gr κάστανα 2 καρότα 1 πράσο 1 χούφτα μαϊντανό αλάτι θαλασσινό 1,5 lt νερό Χαράσσουμε τα κάστανα και τα ζεματίζουμε σε νερό που βράζει για 3-4 και μετά τα αποσύρουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Πειραιάς 29.06.2006 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ, 1974 και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ 1 ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΥΠΟΟΜΑΔΑ 1.1 ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

ΟΜΑΔΑ 1 ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΥΠΟΟΜΑΔΑ 1.1 ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τίτλος Διαγωνισμού: «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των νομικών προσώπων του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α. Α/Α ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΣΥΝΟΛΟ Φ.Π.Α.

ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α. Α/Α ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΣΥΝΟΛΟ Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ν.Π.Δ.Δ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ Α/Α ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Banana strawberry tian με σάλτσα σοκολάτας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!

Banana strawberry tian με σάλτσα σοκολάτας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Banana strawberry tian με σάλτσα σοκολάτας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Banana strawberry tian with chocolate sauce. Μία ακόμα υπέροχη συνταγή για επιδόρπιο. Η συνταγή είναι δικιά

Διαβάστε περισσότερα

Αντικείμενο της πρόσκλησης είναι η συλλογή προσφορών για προμήθεια πρώτων υλών μαγειρείου για το Γ.Ν. Θήρας σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα :

Αντικείμενο της πρόσκλησης είναι η συλλογή προσφορών για προμήθεια πρώτων υλών μαγειρείου για το Γ.Ν. Θήρας σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα : ΑΔΑ: 66ΑΩΟΡΡ3-Γ2Ζ Αρ.Πρωτ.: 3939/01.08.2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια πρώτων υλών μαγειρείου του Γ.Ν. Θήρας για διάστημα δύο (2) μηνών

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή. Ενέργεια (kcal) 790 Πρωτεΐνες (gr) 23,9. Πρωτεΐνες (gr) 18,6 Υδατάνθρακες (gr) 40,3

Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή. Ενέργεια (kcal) 790 Πρωτεΐνες (gr) 23,9. Πρωτεΐνες (gr) 18,6 Υδατάνθρακες (gr) 40,3 1-5 Απριλίου 2019 Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή Κεφτεδάκια κοτόπουλου με σάλτσα ντομάτας και πουρέ πατάτας Σαλάτα μαρούλι, αγγούρι, άνηθο Μήλο Ψαρονέφρι σουβλάκι, Πίτα καλαμποκιού, Τζατζίκι (χωρίς σκόρδο)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ. 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ. 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ 6077 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ 6093

Διαβάστε περισσότερα

Ολικά Λιπαρά (g) Κορεσμένα (g) ΠΠΑ* 9% 21% 6% 13% 7% 9% 13% 14% 6% ΠΠΑ* 8% 50% 1% 0% 1% 6% 16% 11% 3% ΠΠΑ* 33% 102% 25% 14% 2% 28% 13% 38% 7%

Ολικά Λιπαρά (g) Κορεσμένα (g) ΠΠΑ* 9% 21% 6% 13% 7% 9% 13% 14% 6% ΠΠΑ* 8% 50% 1% 0% 1% 6% 16% 11% 3% ΠΠΑ* 33% 102% 25% 14% 2% 28% 13% 38% 7% ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ Λιπαρά Ίνες Lose Weight (μερίδα σερβιρίσματος 420ml) Smoothie με γάλα, βατόμουρα και επιπρόσθετη L- καρνιτίνη. 180 10,4 4,2 2,5 20 24,4 11,6 3,6 0,14 ΠΠΑ* 9% 21% 6% 13% 7% 9% 13% 14% 6%

Διαβάστε περισσότερα

Σολομός με πάπρικα,, λαχανικά και πατάτες (ή ότι άλλο ψάρι φιλέτο θέλετε) 4 6 φιλέτα σολομό 500 γρ νερό 1 κ/κι ζωμό λαχανικών στο Thermomix ½ κιλό πατατούλες φρέσκες ½ πιπεριά κόκκινη σε λωρίδες ½ πιπεριά

Διαβάστε περισσότερα

» Γλυκαιμικός δείκτης και τροφές», από το Διαιτολογικό γραφείο Θαλή Παναγιώτου.

» Γλυκαιμικός δείκτης και τροφές», από το Διαιτολογικό γραφείο Θαλή Παναγιώτου. » Γλυκαιμικός δείκτης και τροφές», από το Διαιτολογικό γραφείο Θαλή Παναγιώτου. O γλυκαιμικός δείκτης μας δείχνει τον ρυθμό που το σάκχαρο του αίματος αυξάνεται και μειώνεται μετά από την κατανάλωση μίας

Διαβάστε περισσότερα

Υποστηρικτικό υλικό για τη διεξαγωγή. της παρουσίασης. «Μαθαίνω για τις ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» σε μαθητές Νηπιαγωγείου, Α και Β τάξεων Δημοτικού

Υποστηρικτικό υλικό για τη διεξαγωγή. της παρουσίασης. «Μαθαίνω για τις ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» σε μαθητές Νηπιαγωγείου, Α και Β τάξεων Δημοτικού Υποστηρικτικό υλικό για τη διεξαγωγή της παρουσίασης «Μαθαίνω για τις ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» σε μαθητές Νηπιαγωγείου, Α και Β τάξεων Δημοτικού Διαφάνεια 1: Η παρουσίαση έχει ως σκοπό να εκπαιδεύσει τα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

Αντιοξειδωτικά στην διατροφή μας

Αντιοξειδωτικά στην διατροφή μας Χάρις Μαραθεύτη Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος τηλ: 99-720235 email: harismaratheftis@hotmail.com Αντιοξειδωτικά στην διατροφή μας Τα τελευταία 50 χρόνια οι διατροφικές μας συνήθειες άλλαξαν δραστικά.

Διαβάστε περισσότερα

Μικρές απολαύσεις για κάθε ώρα!

Μικρές απολαύσεις για κάθε ώρα! Μικρές απολαύσεις για κάθε ώρα! Μικρές απολαύσεις για κάθε ώρα! Νέα εποχή, νέο ξεκίνημα! Φέτος οι μέρες μας θα είναι γεμάτες με οικογενειακές στιγμές, βόλτες με φίλους και καινούργιες προκλήσεις. Γι αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Γλυκιά μους Philadelphia με μαρμελάδα τομάτα

Γλυκιά μους Philadelphia με μαρμελάδα τομάτα Γλυκιά μους Philadelphia με μαρμελάδα τομάτα Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος ψυγείου: 3-5 ώρες Για 4 άτομα 350 γραμμάρια Philadelphia 150 ml κρέμα γάλακτος 180 ml γάλα 100 γραμμάρια ζάχαρη 2 φύλλα

Διαβάστε περισσότερα

Μενού 2 ης εβδομάδας. Δευτέρα. Διατροφική ανάλυση. Κυρίως γεύμα : φιλέτο ψαριού (γλώσσα) στον φούρνο* Σαλάτα : πατατοσαλάτα με μαυρομάτικα

Μενού 2 ης εβδομάδας. Δευτέρα. Διατροφική ανάλυση. Κυρίως γεύμα : φιλέτο ψαριού (γλώσσα) στον φούρνο* Σαλάτα : πατατοσαλάτα με μαυρομάτικα Μενού 2 ης εβδομάδας Δευτέρα : φιλέτο ψαριού (γλώσσα) στον φούρνο* : πατατοσαλάτα με μαυρομάτικα 194 20 γρ. - 12 γρ. 1,9 γρ. 7,5 γρ. 1,6 γρ. - 1,2 γρ. 323 9,8 γρ. 48,4 γρ. 2,77 γρ. 9,4 γρ. 6,6 γρ. 0,95

Διαβάστε περισσότερα

... ΥΠΟΟΜΑ Α 1 ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΕΙ Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ. Α/Α ΕΙ ΟΣ Μ/Μ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ 1 Γάλα φρέσκο πλήρες ή ελαφρύ σε συσκευασία 1 λίτρου Τεµ. 25.

... ΥΠΟΟΜΑ Α 1 ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΕΙ Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ. Α/Α ΕΙ ΟΣ Μ/Μ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ 1 Γάλα φρέσκο πλήρες ή ελαφρύ σε συσκευασία 1 λίτρου Τεµ. 25. ΥΠΟΟΜΑ Α 1 1 ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΕΙ Η 1 Γάλα φρέσκο πλήρες ή ελαφρύ σε συσκευασία 1 λίτρου Τεµ. 25.960 ΦΠΑ 13% ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΟΟΜΑ ΑΣ Α1,,.... 1.. ΤΜΗΜΑ Β1.1- ΕΙ Η ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ 1 Αλάτι Κιλό 25 2 Αλάτι θαλασσινό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ)

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ) ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ) Ο υπογράφων.. με ΑΦΜ Δ.Ο.Υ.. αφού έλαβα γνώση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού και όλων των τευχών της μελέτης για την προμήθεια τροφίμων,

Διαβάστε περισσότερα

Με γλυκαντικά απο το φυτό. Μοναδική σύνθεση εν αλλοιώνει τη γεύση ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

Με γλυκαντικά απο το φυτό. Μοναδική σύνθεση εν αλλοιώνει τη γεύση ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ Με γλυκαντικά απο το φυτό Μοναδική σύνθεση εν αλλοιώνει τη γεύση Cheesecake 6 7 Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τριμμένο μπισκότο με το λιωμένο βούτυρο. Στρώνουμε το μείγμα μπισκότου

Διαβάστε περισσότερα

Απίθανη, θεϊκή σοκολατόπιτα από τον Αλέξη Επιθυμιάδη και το alwayshungry.gr!

Απίθανη, θεϊκή σοκολατόπιτα από τον Αλέξη Επιθυμιάδη και το alwayshungry.gr! Απίθανη, θεϊκή σοκολατόπιτα από τον Αλέξη Επιθυμιάδη και το alwayshungry.gr! Αυτή η συνταγή για σοκολατόπιτα θα εντυπωσιάσει όλους τους λάτρεις της σοκολάτας! Έψαχνα καιρό για μία μοναδική συνταγή ενός

Διαβάστε περισσότερα

Διατροφή & Καλοκαιρινές διακοπές!

Διατροφή & Καλοκαιρινές διακοπές! Διατροφή & Καλοκαιρινές διακοπές! Έφτασε η εποχή που περιμέναμε με ανυπομονησία για να ξεκουραστούμε και να περάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην παραλία! Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε. Δ.Ε. ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε. Δ.Ε. ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ΤΟ ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΤΗ ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε. ΕΤΟΥΣ 2015» Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Του Έδρα Οδός. Αριθμός. Τηλέφωνο Fax : ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΆΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ Ε ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙ ΩΝ ΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Π... ΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΆΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ Ε ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙ ΩΝ ΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Π... ΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ «ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΜΟΥ»..Ε ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΕΙ Η ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ Α/Α ΕΙ ΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ % 1. Κρέας µοσχαρίσιο καθαρό (ποντίκι) 110 ΚΙΛΑ Κιµάς µοσχαρίσιος (µπούτι) 110

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Διατροφικός Τύπος: ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Διατροφικός Τύπος: ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Διατροφικός Τύπος: ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΡΩΙΝΟ - Μπορείτε να πιείτε καφέ ή τσάι ή τσάι από βότανα χωρίς ζάχαρη 11:00 με 12:00 ΣΝΑΚ Μπορείτε να συνδυάζετε τις τροφές που βρίσκονται στην

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Καλοκαιρινό CAMP Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών. Φρέσκα Φρούτα. Μπανάνα, νεκταρίνια κ.α. Παστέλι. Μπάρες Δημητριακών

1 ο Καλοκαιρινό CAMP Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών. Φρέσκα Φρούτα. Μπανάνα, νεκταρίνια κ.α. Παστέλι. Μπάρες Δημητριακών Menu 16-Ιουνίου έως 4-Ιουλίου 2014 1 ο Καλοκαιρινό CAMP Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών Συσκευασμένο κοκτέιλ Φρούτων σε χυμό. Ροδάκινο, Αχλάδι, Σταφύλι, Ανανάς,Κεράσι, Παπάγια σε χυμό φρούτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 4 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Η σημασία των φρούτων και των λαχανικών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΘΗΜΑ 4 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Η σημασία των φρούτων και των λαχανικών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 4 ο Η σημασία των φρούτων

Διαβάστε περισσότερα

Μενού 1 ης εβδομάδας. Δευτέρα. Διατροφική ανάλυση

Μενού 1 ης εβδομάδας. Δευτέρα. Διατροφική ανάλυση Μενού 1 ης εβδομάδας Δευτέρα Κυρίως πιάτο : κοτόπουλο (φιλέτο μπούτι, χωρίς πέτσα και κόκαλο) με πατάτες στο φούρνο : αγγούρι και ντομάτα Τυρί : φέτα 497 θερμίδες 28,5 γρ. 39 γρ. 2 4,45 γρ. 14,2 γρ. 3,28

Διαβάστε περισσότερα

============================================================================

============================================================================ Γαρνιτούρες- Συνοδευτικά Δημοσιεύθηκε από Hlianna - 15/11/2010 12:02 Γαρνιτούρα για γαλοπούλα ή στην κατσαρόλα μισή κούπα μπασμάτι μισό κιλό κιμά χοιρινό μισή κούπα κρεμμύδια τριμ τα εντόσθια ψιλ/να 1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ Η εταιρεία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ιδρύθηκε το 1926 και δραστηριοποιείται εδώ και τρείς γενεές στην παραγωγή και διάθεση Γλυκών Κουταλιού, Λουκουμιών, Μαρμελάδων, Βανίλιας-Μαστίχας και

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: ιαιτολόγιο Ενιαίου Ολοήμερου Σχολείου

Θέμα: ιαιτολόγιο Ενιαίου Ολοήμερου Σχολείου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Φακ.: 7.11.15.10/9 Τηλ.: 22809543 Φαξ: 22512783 e-mail: oloimero@schools.ac.cy ιευθυντές/ ιευθύντριες Ενιαίων

Διαβάστε περισσότερα

Α ΟΜΑΔΑ: ΕΙΔΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ (13%) (Κριτήριο κατακύρωσης η χαμηλότερη τιμή στο σύνολο των ειδών)

Α ΟΜΑΔΑ: ΕΙΔΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ (13%) (Κριτήριο κατακύρωσης η χαμηλότερη τιμή στο σύνολο των ειδών) ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΦΟΡΕΑΣ: ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Α. ANTIKEIMENO: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙ ΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙ ΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Στοιχεία Προσφέροντος

Διαβάστε περισσότερα

Πιο συγκεκριμένα, επιτρεπόμενα προς πώληση είδη στα σχολικά κυλικεία είναι: - Φρέσκα φρούτα-λαχανικά ανάλογα µε την εποχή (π.χ.

Πιο συγκεκριμένα, επιτρεπόμενα προς πώληση είδη στα σχολικά κυλικεία είναι: - Φρέσκα φρούτα-λαχανικά ανάλογα µε την εποχή (π.χ. Σε ισχύ τίθεται η νέα υπουργική απόφαση, η οποία αφορά, μεταξύ άλλων, τον καθορισμό των ειδών που διατίθενται στα κυλικεία των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Όσον αφορά τις πρώτες ύλες και τα τελικά προϊόντα του Προγράμματος, θα πρέπει να τηρούνται αυστηροί όροι και προϋποθέσεις για ζητήματα υγιεινής, ασφάλειας και ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (ΚΒ) Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας Μάιος 2012

ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (ΚΒ) Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας Μάιος 2012 Νόστιμα, απλά και υγιεινά! ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (ΚΒ) Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας Μάιος 2012 Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2011-2012 το σχολείο μας έθεσε ως ένα από τους στόχους του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγευμα: Μια απαραίτητη και υγιεινή συνήθεια

Πρόγευμα: Μια απαραίτητη και υγιεινή συνήθεια Πρόγευμα: Μια απαραίτητη και υγιεινή συνήθεια www.cydadiet.org www.iph.com.cy Προσφορά Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου σε συνεργασία με την εταιρεία Iacovos Photiades Foodstuff Suppliers

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Για το Οικονομικό Έτος 2016

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Για το Οικονομικό Έτος 2016 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Για το Οικονομικό Έτος 2016 ΟΜΑΔΑ Α1 ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ 1 ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ 160γρ ΤΕΜ 450 2 ΑΛΑΤΙ ΣΑΚΟΥΛΑ 500γρ ΤΕΜ 500 3 ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1000γρ ΤΕΜ 500 4 ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑ 500γρ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΑΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΜ:

ΚΑΡΑΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΜ: ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ» ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 2016-20172017 ΚΑΡΑΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΜ: 213029 ΑΘΗΝΑ, 2017 ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΥΠΕΣ LECKER. Συστατικά : Άµυλο, ορός γάλακτος, αλάτι, φυτικά λιπαρά, κοτόπουλο, εκχύλισµα µαγιάς, µπαχαρικά.

ΣΟΥΠΕΣ LECKER. Συστατικά : Άµυλο, ορός γάλακτος, αλάτι, φυτικά λιπαρά, κοτόπουλο, εκχύλισµα µαγιάς, µπαχαρικά. ΣΟΥΠΕΣ LECKER Μικρή δόση δοκιµής για όλες τις σούπες : (αναλογία δόσης 60gr Υλικό + 500ml νερό) Ζεσταίνουµε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε µέτρια προς δυνατή φωτιά έως 90 & αναδεύουµε µέχρι να διασπαστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Της Επιχείρησης, με ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ.., που εδρεύει στ.., οδός., αριθμός.., τηλ.., fax.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Της Επιχείρησης, με ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ.., που εδρεύει στ.., οδός., αριθμός.., τηλ.., fax. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τίτλος Διαγωνισμού: «Προμήθεια τροφίμων

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Τίτλος προσφέροντος: ιεύθυνση προσφέροντος: Τηλέφωνο: ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Για την προµήθεια ΕΙ ΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ διάρκειας από την υπογραφή της σύµβασης έως 31-03-2014, για τις λειτουργικές ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Πληροφοριακά σας λέμε.. Η διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου έχει αλλάξει θεαματικά τις τελευταίες 3-4 δεκαετίες με αποτέλεσμα να εγκαταλειφτεί η παραδοσιακή Μεσογειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΤΛΟΣ : Προμήθεια τροφίμων έτους 2017 ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ για τις ανάγκες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ του Νομικού Προσώπου: «Κοινωφελής Επιχείρηση Θραψανό

Διαβάστε περισσότερα

Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α

Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α 1 Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α Υλικά: 5 ρολάκια-σπαγγάκια, 250 γρ µανιτάρια, 50 γρ µπέικον, 200 ml κρέµα γάλακτος, ελαιόλαδο, µαϊντανός, αλάτι, πιπέρι. Προετοιµασία: Σε ζεστό λάδι

Διαβάστε περισσότερα

Ινδικό Κοτόπουλο με Κάρυ και ταλιατέλες

Ινδικό Κοτόπουλο με Κάρυ και ταλιατέλες Ινδικό Κοτόπουλο με Κάρυ και ταλιατέλες Σήμερα θα φτιάξουμε ένα καταπληκτικό κοτόπουλο ινδικό με κάρυ. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη και πολύ γευστική. Ιδανικά το ινδικό κοτόπουλο σερβίρεται με ρύζι βέβαια

Διαβάστε περισσότερα

Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των

Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των μεσογειακών χωρών που συμπεριλαμβάνονταν στη Μελέτη των

Διαβάστε περισσότερα

2. Όταν πίνουμε όλοι μαζί λέμε... Καλή όρεξη! τον λογαριασμό, παρακαλώ! στην υγεία μας!

2. Όταν πίνουμε όλοι μαζί λέμε... Καλή όρεξη! τον λογαριασμό, παρακαλώ! στην υγεία μας! 1. Βρέστε την άσχετη λέξη 2. Μήλο/ κιμά/ αχλάδι/ σταφύλι/ καρπούζι 3. Μουσακάς/ γεμιστά/ τζατζίκι/ γάλα/ φασολάδα 4. Μοσχάρι/ χοιρινό/ ψάρι/ κοτόπουλο/ μπριζόλα 5. Αλάτι/ λάχανο/ μαρούλι/ κρεμμύδι/ σκόρδο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 4 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Η σημασία των φρούτων και των λαχανικών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΘΗΜΑ 4 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Η σημασία των φρούτων και των λαχανικών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ 4 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές της Άνοιξης

Συνταγές της Άνοιξης Μύρισε Άνοιξη και η ΓΙΩΤΗΣ σάς προτείνει µοναδικές συνταγές για το τραπέζι σας! Χρησιµοποιήστε αγαπηµένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ που σας δίνουν µαγειρικές και ζαχαροπλαστικές λύσεις για τις καθηµερινές απολαύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή

Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 16-20 Απριλίου 2018 Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή Λιτό Γεύμα Ψαρονέφρι (σουβλάκι), πίτα (καλαμποκιού), Κεφτεδάκια κοτόπουλου σε σάλτσα ντομάτας και πουρέ λαχανικών Φακές, ντάκος κρητικός, σαλάτα (ντομάτα,

Διαβάστε περισσότερα

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία.

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία. ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΥΜΗΣ Ζύμη για γεμιστό πιτάκι 1,5 kg αλεύρι 15 g αλάτι 250 g βούτυρο ή λίπος 3/8 l νερό Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν

Διαβάστε περισσότερα

Εσείς πώς θα ελέγξετε το βάρος σας;

Εσείς πώς θα ελέγξετε το βάρος σας; Εσείς πώς θα ελέγξετε το βάρος σας; Ο έλεγχος του βάρους δεν είναι συνώνυμος με τη «στέρηση». Η επίτευξη και η διατήρηση ενός υγιούς βάρους είναι μία διαδικασία ριζικής αλλαγής των διατροφικών επιλογών

Διαβάστε περισσότερα

«Υπάρχουν τρόφιμα που καίνε το λίπος;», από την Τσαμπίκα Κοντόγιαννου, Διαιτολόγο Διατροφολόγο, BSc και το logodiatrofis.gr!

«Υπάρχουν τρόφιμα που καίνε το λίπος;», από την Τσαμπίκα Κοντόγιαννου, Διαιτολόγο Διατροφολόγο, BSc και το logodiatrofis.gr! «Υπάρχουν τρόφιμα που καίνε το λίπος;», από την Τσαμπίκα Κοντόγιαννου, Διαιτολόγο Διατροφολόγο, BSc και το logodiatrofis.gr! Πολλές φορές κατά τη διάρκεια μίας δίαιτας αναρωτιόμαστε αν υπάρχουν τρόφιμα

Διαβάστε περισσότερα

για καλή υγεία χωρίς παχυσαρκία

για καλή υγεία χωρίς παχυσαρκία 5 4 3 2 1 πάμε για καλή υγεία χωρίς παχυσαρκία ΕΥ ΖΗΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 2009 Ελένη Τσιακλή 5 φρούτα και λαχανικά την ημέρα Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και ανόργανα άλατα. εν έχουν πολλές

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολες, δροσερές, καλοκαιρινές συνταγές

Εύκολες, δροσερές, καλοκαιρινές συνταγές Εύκολες, δροσερές, καλοκαιρινές συνταγές Εύκολες, δροσερές, καλοκαιρινές συνταγές Θάλασσα, ήλιος, παιχνίδια στην άμμο... Το καλοκαίρι είναι υπέροχο! Και μπορεί να γίνει ακόμη πιο υπέροχο αν το απολαύσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Η Ιστορία της μεσογειακής διατροφής

Η Ιστορία της μεσογειακής διατροφής Η Ιστορία της μεσογειακής διατροφής Η μεσογειακή διατροφή όπως έχει γίνει σήμερα γνωστό από πολλά άρθρα και δημοσιεύματα αποτελεί την βάση μιας υγιεινής διατροφής. Το πρότυπο αυτό διατροφής συναντάται

Διαβάστε περισσότερα

Μαγειρεύουµε οικογενειακά!

Μαγειρεύουµε οικογενειακά! Μαγειρεύουµε οικογενειακά! Μαγειρεύουµε οικογενειακά! Το φθινόπωρο ήρθε για τα καλά! Και αναµφισβήτητα είναι η εποχή που σηµατοδοτεί τα νέα ξεκινήµατα. Ας κάνουµε λοιπόν όλοι µαζί ένα γευστικό ξεκίνηµα

Διαβάστε περισσότερα

ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι

ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι Το Πάσχα έρχεται παρέα με την Άνοιξη, ανοίγει η διάθεση, ανοίγουμε και το σπίτι μας για να υποδεχθούμε φίλους και συγγενείς. Γύρω από το πασχαλινό

Διαβάστε περισσότερα

1-4 Μαΐου Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή. ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Πρόγραμμα Σίτισης

1-4 Μαΐου Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή. ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Πρόγραμμα Σίτισης 1-4 Μαΐου 2018 Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΡΓΙΑ Κοτόπουλο μπούτι με πατάτες φούρνου Σαλάτα χωριάτικη Φράουλες Σπανάκι με πλιγούρι Σαλάτα χωριάτικη Μωσαϊκό Ενέργεια (kcal) 716 Πρωτεΐνες (gr) 35,9

Διαβάστε περισσότερα

10 Healthy Lifestyle Tips for Adults

10 Healthy Lifestyle Tips for Adults 10 Healthy Lifestyle Tips for Adults 07 June 2017 1. Καταναλώνετε ποικιλία τροφίμων 2. Βασίστε τη δίαιτά σας σε άφθονα τρόφιμα που είναι πλούσια σε υδατάνθρακες 3. Αντικαταστήστε τα κορεσμένα με τα ακόρεστα

Διαβάστε περισσότερα

Μενού Μεγάλης Εβδομάδας

Μενού Μεγάλης Εβδομάδας Μενού Μεγάλης Εβδομάδας Μ. Δευτέρα Κυρίως πιάτο : κοτόπουλο (φιλέτο μπούτι, χωρίς πέτσα και κόκαλο) με πατάτες στο φούρνο : αγγούρι και ντομάτα Τυρί : φέτα 497 θερμίδες 28,5 γρ. 39 γρ. 3 γρ. 23 γρ. 4,45

Διαβάστε περισσότερα

ΙB. ΤΡΟΦΙΜΑ- ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

ΙB. ΤΡΟΦΙΜΑ- ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΙB. ΤΡΟΦΙΜΑ- ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Α.Χ.Σ. ΕΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ Φ.Ε.Κ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 290 2008 90 2008 610 2007 207 2007 Έγκριση κυκλοφορίας κλασµατοποιηµένου φοινικελαίου Έγκριση κυκλοφορίας φρυγανιάς σίτου εµπλουτισµένης

Διαβάστε περισσότερα

Φαμίσης Κωνσταντίνος Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα

Φαμίσης Κωνσταντίνος Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΚ 0501, Διάλεξη 13η Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ Φαμίσης Κωνσταντίνος Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Mάθημα:Oικιακή Οικονομία

Mάθημα:Oικιακή Οικονομία Mάθημα:Oικιακή Οικονομία Ώρα για δράση... ΟΜΑΔΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ Να συμπληρώσετε τα κενά στις παρακάτω προτάσεις: 1. Το...γάλα υπερέχει από όλα τα είδη γάλακτος. 2. Το... γάλα περιέχει κακάο,το οποίο εμποδίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Ανάτυπο από τον τόμο «ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΣΤ, 2011-2012» Εκπαιδευτήριο ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Ανάτυπο από τον τόμο «ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΣΤ, 2011-2012»

Διαβάστε περισσότερα

3 ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ

3 ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΠΑΓΚOΣΜΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ Απλές συμβουλές διατροφής I Τips για κατανάλωση φρούτων Τα φρούτα είναι πάντα πιο ώριμα και γλυκά όταν είναι στην εποχή τους. Για παράδειγμα οι φράουλες ίσως είναι

Διαβάστε περισσότερα

EZ Freezy Μηχανή Παγωτού Με 50 Συνταγές γρήγορης κατασκευής παγωτού Η επανάσταση στα παγωτά Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΩ : ΦΡΗΖΥ Περιεχόµενα Συσκευασίας: 1 Καπάκι µε κινητήρα και αισθητήρα θερµοκρασίας 1 δοχείο ανάµιξης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ: Αν τα μαλλιά μας είναι λιπαρά, τα πλένουμε με δυο κρόκους αυγού και ξεπλένουμε με χαμομήλι. Μια καλή και θρεπτική μάσκα μαλλιών. Ανακατεύουμε δυο κουταλιές της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ Α ΚΡΕΑΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΙΜΑΣ

ΟΜΑΔΑ Α ΚΡΕΑΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΙΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΒΡΕΦ/ΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ : 27-11-2013 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΡ. ΠΡΩΤ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Z' - ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Της επιχείρησης:... Τ.Κ...Τηλ... Fax...

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Z' - ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Της επιχείρησης:... Τ.Κ...Τηλ... Fax... ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Z' - ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ομάδα Α: Είδη Κρεοπωλείου: Τμήμα 1 : Παιδικοί & βρεφονηπιακοί Σταθμοί ΝΠΔΔ : ΔΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΓΕΡΑΣ-ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ-ΑΓΙΑΣΟΥ- ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΠΕΤΡΑΣ-ΕΡΕΣΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ επωνυμία: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ "Β Ι Ο Α Γ Ρ Ο Σ" Α.Ε. ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΑΠΟ ΣΙΚΑΛΗ 3KG 100 kg Όλο το έτος Β 31.08.2015 ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΑΠΟ ΣΙΚΑΛΗ 1KG 5000 kg Όλο το έτος Β 31.08.2015 ΑΛΕΥΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

Πώς διαβάζεται. 500g. Πλούσιο σε ίνες. Ποσότητα. Ονομασία του προϊόντος. Κατάλογος συστατικών. Διατήρηση. Παραγωγός / Εισαγωγέας. τον Ιούνιο του 2008

Πώς διαβάζεται. 500g. Πλούσιο σε ίνες. Ποσότητα. Ονομασία του προϊόντος. Κατάλογος συστατικών. Διατήρηση. Παραγωγός / Εισαγωγέας. τον Ιούνιο του 2008 Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πώς διαβάζεται Νιφάδες ρυζιού και σιτάρι ολικής αλέσεως, εμπλουτισμένα με βιταμίνες (B1, B2, B3, B6, φολικό οξύ, B12, C) και σίδηρο Καθαρό βάρος: ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ τον

Διαβάστε περισσότερα

Η διαφορά μας. είναι στο. ψήσιμο. ovenbakedtradition.com. catalogue 2015 grec NO ENG.indd 1

Η διαφορά μας. είναι στο. ψήσιμο. ovenbakedtradition.com. catalogue 2015 grec NO ENG.indd 1 Η διαφορά μας είναι στο ψήσιμο ovenbakedtradition.com catalogue 2015 grec NO ENG.indd 1 16-09-20 10:35 «Όταν δημιουργήσαμε την OVEN-BAKED TRADITIONMC για τροφές γάτας και σκύλου, θέλαμε κάτι διαφορετικό,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kg (2 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kg (2 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6077 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 2kg (2 1 kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6093 ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΕΥΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Τα κύρια θρεπτικά συστατικά που τροφοδοτούν καθημερινά τη Λιλιπούπολη, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, είναι το όραμα και η φαντασία. Με συνταγή την πίστη και

Διαβάστε περισσότερα

βραδινό δείπνο κούπα οι κούπες µαχαιροπίρουνο οι µπύρες Πίνω νερό από την κούπα. Nomen: Wortschatz- / Wendekarten für Lernkarteikästen DIN A8 -leicht

βραδινό δείπνο κούπα οι κούπες µαχαιροπίρουνο οι µπύρες Πίνω νερό από την κούπα. Nomen: Wortschatz- / Wendekarten für Lernkarteikästen DIN A8 -leicht βραδινό Τρώω µε τον πατέρα µου στις 18 ώρα βραδινό.τρώµε ψωµί µε τυρί και αλλαντικά. δείπνο Παίρνω µε τον πατέρα µου δείπνο στις 18 ώρα. Τρώµε σούπα µε µακαρόνια. κούπα οι κούπες Πίνω νερό από την κούπα.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Πληροφορίες: Τζανιδάκης Βασίλης Τηλέφωνο: Fax: ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Πληροφορίες: Τζανιδάκης Βασίλης Τηλέφωνο: Fax: ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Έκδ.1 αναθ.2 ηµ/νία έγκρ. 3/1/2011 ΠΡΟ-ΠΣΠ 023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ταχ. ιεύθυνση: Αγίου Τίτου 1 Ηράκλειο./ /2013 Πληροφορίες: Τζανιδάκης Βασίλης Τηλέφωνο: 2813409185 Fax:2810229207 ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ 7. Μέρος Α': ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ 7. Μέρος Α': ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ 7 Μέρος Α': ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Κεφ. Ιο ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ 18 1.1. Επιλογή των τροφών 19 1.2. Τα θρεπτικά στοιχεία 20 1.2.1. Πρωτεΐνες ή λευκώματα 21 1.2.2. Υδατάνθρακες ή σάκχαρα 22 1.2.3.

Διαβάστε περισσότερα

πεντανοστιμη υγιεινη διατροφη Ακαταμάχητα και υγιεινά τρόφιμα

πεντανοστιμη υγιεινη διατροφη Ακαταμάχητα και υγιεινά τρόφιμα πεντανοστιμη υγιεινη διατροφη Ακαταμάχητα και υγιεινά τρόφιμα καλωσορισατε στα Marks and Spencer Food Το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου, είναι η ιδανικότερη στιγμή για μια νέα αρχή- και η φροντίδα της υγείας

Διαβάστε περισσότερα

Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΥΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ. Δευτ έρα Τρί τη Τετάρτη Πέμπτ η Παρασκευή

Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΥΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ. Δευτ έρα Τρί τη Τετάρτη Πέμπτ η Παρασκευή Kid Food Diary ΜΗΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ J 1 η Eβδομάδα 30/10-03/11 Σούπα γιουβαρλάκια + σαλάτα μπρόκολο Ιδιαίτερα αγαπητή σούπα για τα παιδάκια, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά:

Διαβάστε περισσότερα

Γράφει: Γαλανάκου Ευτυχία, Διατροφολόγος - Διαιτολόγος, Χημικός Α.Π.Θ.

Γράφει: Γαλανάκου Ευτυχία, Διατροφολόγος - Διαιτολόγος, Χημικός Α.Π.Θ. Γράφει: Γαλανάκου Ευτυχία, Διατροφολόγος - Διαιτολόγος, Χημικός Α.Π.Θ. Πολλές φορές υπάρχει σύγχυση όταν ένα τρόφιμο μας δημιουργεί προβλήματα κατά την κατανάλωση του και ανάλογα με τα συμπτώματα που παρατηρούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΣΤΗΡΙ, ΤΑΨΙ. Έβαζαν πάνω τα καρβέλια να φουσκώσουν.

ΠΛΑΣΤΗΡΙ, ΤΑΨΙ. Έβαζαν πάνω τα καρβέλια να φουσκώσουν. ΣΚΑΦΙΔΙ Το χρησιμοποιούσαν για να κάνουν το ζυμάρι. Έπρεπε εκεί να ετοιμάσουν το αλεύρι, να αναπιαστεί το προζύμι και να γίνει ο ζυμωτός, δηλαδή το ζυμάρι. Μετά το τέλος του ζυμωτού η σκάφη πλενόταν και

Διαβάστε περισσότερα

Μενού Εβδομάδας του Πάσχα

Μενού Εβδομάδας του Πάσχα Μενού Εβδομάδας του Πάσχα Τρίτη του Πάσχα Κυρίως πιάτο : ψαροκροκέτες ψητές* με ρύζι : βραστά λαχανικά (πατάτα, καρότο, κολοκύθι) 447 θερμίδες 14 γρ. 75 γρ 9 γρ. 2,5 γρ. 4,5 γρ. 1 γρ. 0,7 γρ. 155 θερμίδες

Διαβάστε περισσότερα

Σαρλότ Σοκολάτας, απίθανη, «Γλυκοπλαστείο Νεανικόν»!

Σαρλότ Σοκολάτας, απίθανη, «Γλυκοπλαστείο Νεανικόν»! Σαρλότ Σοκολάτας, απίθανη, υγιεινή, ξεχωριστή, και συνταγή για μπισκότα Σαβαγιάρ, από το «Γλυκοπλαστείο Νεανικόν»! Πάντα μου άρεσαν οι τούρτες Σαρλότ. Όχι τόσο οι «σπιτικές», αυτές δηλαδή με τα ετοιματζίδικα

Διαβάστε περισσότερα

B ΠΡΩΙΝΟ: 1η ΗΜΕΡΑ. ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: Ένα άπαχο γιαούρτι με γεύση φρούτων. ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟ: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ SLIMMER

B ΠΡΩΙΝΟ: 1η ΗΜΕΡΑ. ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: Ένα άπαχο γιαούρτι με γεύση φρούτων. ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟ: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ SLIMMER SLIMMER ΧΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 1η ΗΜΕΡΑ B ΠΡΩΙΝΟ: Καφές ή πράσινο τσάι ή ρόφημα από βότανα. Ένα πορτοκάλι ή δύο μέτρια ακτινίδια ή τρία ξερά δαμάσκηνα. Ένα φλιτζάνι άπαχο φρέσκο γάλα (1,5% λιπαρά) με

Διαβάστε περισσότερα