Επιλέξτε ένα μοναδικό δώρο για τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές σας περιστάσεις! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς εξαιρετικές συνθέσεις

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Επιλέξτε ένα μοναδικό δώρο για τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές σας περιστάσεις! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς εξαιρετικές συνθέσεις"

Transcript

1

2 Επιλέξτε ένα μοναδικό δώρο για τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές σας περιστάσεις! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς εξαιρετικές συνθέσεις προϊόντων σε κομψές ξύλινες συσκευασίες που κάνουν το δώρο σας ξεχωριστό. Αν θέλετε να φτιάξετε το δικό σας συνδυασμό, μπορείτε να επιλέξετε από τα εκλεκτά προϊόντα του Τυροκομείου μας και τα επιλεγμένα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών που υπάρχουν στα καταστήματά μας και εμείς θα σας τα ετοιμάσουμε στη συσκευασία προτίμησής σας.

3 1 χωρίς καπάκι ΤΙΜΗ 26 Σάλτσα ντομάτας Αλμωπίας (690γρ): παραδοσιακή γεύση που δίνει τέλεια νοστιμιά στο μαγείρεμα, από διαλεγμένες ντομάτες που συλλέγονται με το χέρι. Ζυμαρικά φωλιές Καρύστου (500γρ): χρωματιστές φωλίτσες από σιμιγδάλι, ντομάτα, σπανάκι και καρότο. Ντομάτα λιαστή σε λάδι Ευβοίας (270γρ): ντομάτα λιαστή σε ηλιέλαιο με κάπαρη και μαϊντανό. Σερβίρεται σαν συνοδευτικό έδεσμα σε μεζέδες και σε σαλάτες. Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας (0,25lt): ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης από ελιές Κορωνέικης ποικιλίας, από τον πλούσιο ελαιώνα της Μεσσηνιακής Μάνης. Η υψηλή ποιότητά του οφείλεται στην πολύ χαμηλή οξύτητα και την υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες. Πετιμέζι «Οικογένεια Κωσταρέλου» (250γρ): ένα 100% φυσικό προϊόν που φτιάχνεται χωρίς την προσθήκη συντηρητικών, χρωστικών και ζάχαρης και αποτελεί ένα φυσικό γλυκαντικό με εξαιρετικό άρωμα και γεύση.

4 2 χωρίς καπάκι ΤΙΜΗ 39 Σοκολάτα Υγείας με Αμύγδαλα «Οικογένεια Κωσταρέλου»: η «μαύρη» σοκολάτα μας φτιάχνεται από μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής με ελβετική σοκολάτα Callebaut και αμύγδαλα. Σοκολάτα λευκή με σταφίδες και φιστίκια Αιγίνης «Οικογένεια Κωσταρέλου»: η λευκή μας σοκολάτα φτιάχνεται από μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής με ελβετική σοκολάτα Callebaut, σταφίδες και φιστίκια Αιγίνης. Οίνος Λευκός ΣΥΛΛΟΓΕΣ της Οικογένειας Κωσταρέλου (750ml): Μοντέρνο φρέσκο αρωματικό κρασί που συνδυάζει το αρωματικό Sauvignon blanc και το γευστικό Chardonnay. Δροσερή ανάλαφρη γεύση και δυνατή αρωματική επίγευση από αρώματα εσπεριδοειδών και εξωτικών φρούτων. Μπουκίτσες σύκου από την Εύβοια (230γρ): Γλύκισμα σύκου με επικάλυψη από σουσάμι και ευωδία από κανέλα και γλυκάνισο. Γλυκό Κουταλιού Πορτοκάλι από το Κιλκίς (350γρ): Διαλεγμένα πορτοκάλια «δεμένα» σ ένα πολύ ωραίο σιρόπι, χωρίς γλυκόζη, πηκτικά ή άλλα πρόσθετα και συντηρητικά. Παστέλι Σουσαμόπιτα (περίπου 170γρ) & Παστέλι Στραγάλι (περίπου 130γρ): έρχεται από εργαστήριο στην Ξάνθη πάντα φρέσκο και τραγανό και έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ελληνικό μέλι. Μαντολάτο Τήνου (περίπου 80γρ): Ξεχωριστή παραδοσιακή συνταγή με ελληνικά αμύγδαλα.

5 3 χωρίς καπάκι ΤΙΜΗ 42 Σάλτσα ντομάτας Αλμωπίας (690γρ): Παραδοσιακή γεύση που δίνει τέλεια νοστιμιά στο μαγείρεμα, από διαλεγμένες ντομάτες που συλλέγονται με το χέρι. Λαζάνια Καρύστου από δίκκοκο σιτάρι (500γρ): Κυματιστά λαζάνια με αλεύρι από δίκοκκο σιτάρι. Ντομάτα λιαστή σε λάδι Ευβοίας (270γρ): ντομάτα λιαστή σε ηλιέλαιο με κάπαρη και μαϊντανό. Σερβίρεται σαν συνοδευτικό έδεσμα σε μεζέδες και σε σαλάτες. Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας (0,5lt): ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης από ελιές Κορωνέικης ποικιλίας, από τον πλούσιο ελαιώνα της Μεσσηνιακής Μάνης. Η υψηλή ποιότητά του οφείλεται στην πολύ χαμηλή οξύτητα και την υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες Οίνος Ερυθρός ΣΥΛΛΟΓΕΣ της Οικογένειας Κωσταρέλου (750ml): ένα φρέσκο, φρουτώδες ερυθρό κρασί από ποικιλίες Merlot και Cabernet Sauvignon. Πάστα Τόνου Αλοννήσου σε ελαιόλαδο (212γρ): άλειμμα τόνου ιδανικό για ορεκτικό. Πετιμέζι «Οικογένεια Κωσταρέλου» (250γρ): ένα 100% φυσικό προϊόν που φτιάχνεται χωρίς την προσθήκη συντηρητικών, χρωστικών και ζάχαρης και αποτελεί ένα φυσικό γλυκαντικό με εξαιρετικό άρωμα και γεύση. Καπνιστή Πάπρικα (50γρ): από 100% ελληνική πιπεριά που καπνίζεται με φυσικό τρόπο για 12 ημέρες σε ξύλα οξιάς. Δίνει ξεχωριστή γεύση και άρωμα στα φαγητά και ταιριάζει με φέτα και ελαιόλαδο ή σε διάφορες σως.

6 4 χωρίς καπάκι ΤΙΜΗ 45 Τσάι του Σαμάνου (100γρ): ένα υπέροχο μείγμα τσαγιού και μπαχαρικών με μαύρο τσάι, κανέλα, κάρδαμο, γαρύφαλλο, μαύρο πιπέρι, τσίλι και τζίντζερ. Μαρμελάδα Πηλίου Αθώα (310γρ): ολόκληρα μανταρίνια κλημεντίνες που δίνουν αυτή τη απόλυτη γεύση εσπεριδοειδών. Πολύ ωραία για πρωινό και ταιριάζει απόλυτα και με λευκά τυριά. Μπισκότα γεμιστά (350γρ): με κρέμα λεμονιού και μύρτιλο, όπου η οξύτητα του λεμονιού ισορροπεί τέλεια με τη γλύκα του μπισκότου. Μαντολάτο Τήνου (περίπου 80γρ): Ξεχωριστή παραδοσιακή συνταγή με ελληνικά αμύγδαλα. Πετιμέζι «Οικογένεια Κωσταρέλου» (250γρ): ένα 100% φυσικό προϊόν που φτιάχνεται χωρίς την προσθήκη συντηρητικών, χρωστικών και ζάχαρης και αποτελεί ένα φυσικό γλυκαντικό με εξαιρετικό άρωμα και γεύση. Παστέλι Σουσαμόπιτα (περίπου 170γρ) & Παστέλι Στραγάλι (περίπου 130γρ): έρχεται από εργαστήριο στην Ξάνθη πάντα φρέσκο και τραγανό και έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ελληνικό μέλι. Γλυκό Κουταλιού Περγαμόντο από το Κιλκίς (350γρ): με ελαφριά ξινόπικρη γεύση και άρωμα που μένει στο στόμα, ένα προϊόν χωρίς συντηρητικά με φυσικό χυμό λεμονιού.

7 5 μικρού μεγέθους με καπάκι ΤΙΜΗ 29 Οίνος Λευκός ΣΥΛΛΟΓΕΣ της Οικογένειας Κωσταρέλου (750ml): ένα φρέσκο, φρουτώδες ερυθρό κρασί από ποικιλίες Merlot και Cabernet Sauvignon. Σοκολάτα Υγείας με Αμύγδαλα «Οικογένεια Κωσταρέλου»: η «μαύρη» σοκολάτα μας φτιάχνεται από μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής με 60% ελβετική σοκολάτα Callebaut και αμύγδαλα. Μαρμελάδα Πηλίου Αθώα (310γρ): ολόκληρα μανταρίνια κλημεντίνες που δίνουν αυτή τη απόλυτη γεύση εσπεριδοειδών. Πολύ ωραία για πρωινό και ταιριάζει απόλυτα και με λευκά τυριά. Μαντολάτο Τήνου (περίπου 115γρ): Ξεχωριστή παραδοσιακή συνταγή με ελληνικά αμύγδαλα. Σοκολάτα λευκή με σταφίδες και φιστίκια Αιγίνης «Οικογένεια Κωσταρέλου»: η λευκή μας σοκολάτα φτιάχνεται από μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής με ελβετική σοκολάτα Callebaut, σταφίδες και φιστίκια Αιγίνης.

8 6 μικρού μεγέθους με καπάκι ΤΙΜΗ 35 Ντομάτα λιαστή σε λάδι Ευβοίας (270γρ): ντομάτα λιαστή σε ηλιέλαιο με κάπαρη και μαϊντανό. Σερβίρεται σαν συνοδευτικό έδεσμα σε μεζέδες και σε σαλάτες. Ριζότο Για 2 (220γρ): ένα καταπληκτικό ριζότο με μανιτάρια πορτσίνι και έντονο άρωμα. Αποτελεί υπέροχη γευστική απόλαυση ποιότητας και ετοιμάζεται σε χρόνο ρεκόρ. Μείγμα Μπαχαρικών για Κόκκινο Κρασί: φακελάκι μυρωδικών και μπαχαρικών που βράζεται με κόκκινο κρασί και πίνεται ζεστό. Πιπερνιές (180γρ): Μια διαφορετική αλοιφή με υπέροχη υφή, που εξισορροπεί αρμονικά τη γλυκιά γεύση της κόκκινης πιπεριάς με τη σπιρτάδα της μελιτζάνας. Οίνος Ερυθρός ΣΥΛΛΟΓΕΣ της Οικογένειας Κωσταρέλου (750ml): ένα φρέσκο, φρουτώδες ερυθρό κρασί από ποικιλίες Merlot και Cabernet Sauvignon.

9 7 μεσαίου μεγέθους με καπάκι ΤΙΜΗ 46 Οίνος Ερυθρός ΣΥΛΛΟΓΕΣ της Οικογένειας Κωσταρέλου (750ml): ένα φρέσκο, φρουτώδες ερυθρό κρασί από ποικιλίες Merlot και Cabernet Sauvignon. Μουστάρδα Θεσσαλονίκης (220γρ): με γεύση απαλή και υφή ελαφρώς ρευστή, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και άλλα πρόσθετα, παρά μόνο με αγνές πρώτες ύλες. Σαλάμι αέρος Ευρυτανίας (περίπου 210γρ): 100% χοιρινό κρέας με το χαρακτηριστικό άσπρισμα της φυσικής ωρίμανσης. Λουκάνικο Ευρυτανίας με πάπρικα (περίπου 270γρ): από διαλεχτό ελληνικό χοιρινό κρέας και άριστη σχέση κρέατος λίπους, με φυσική ωρίμανση και στέγνωμα χωρίς θερμική επεξεργασία. Μελίπαστο από το Τυροκομείο μας (περίπου 470γρ): από αιγοπρόβειο γάλα με γήινη, μεστή γεύση γάλακτος και ξηρών καρπών και μέτρια προς σκληρή υφή. Κεφαλάκι από το Τυροκομείο μας (περίπου 450γρ): από αιγοπρόβειο γάλα σε μικρό κυλινδρικό σχήμα, τέλειο για σαγανάκι σε φέτες. Είναι πιο αλμυρό, πικάντικο και σκληρό από το Μελίπαστο. Η πρόταση αυτή μπορεί να γίνει και σε χάρτινη συσκευασία πολυτελείας με τιμή 38.

10 8 μεσαίου μεγέθους με καπάκι ΤΙΜΗ 59 Οίνος ερυθρός ΓΕΛΩΣ της Οικογένειας Κωσταρέλου (750ml): ένα εξαιρετικό παλαιωμένο κρασί του 2003 από ποικιλία Cabernet Sauvignon, με δυνατή αρωματική επίγευση και μεστή βελούδινη γεύση. Κεφαλάκι από το Τυροκομείο μας (περίπου 450γρ): από αιγοπρόβειο γάλα σε μικρό κυλινδρικό σχήμα, τέλειο για σαγανάκι σε φέτες. Είναι πιο αλμυρό, πικάντικο και σκληρό από το Μελίπαστο. Γραβιέρα κατσικίσια από το Τυροκομείο μας (περίπου 490γρ): από επιλεγμένο κατσικίσιο γάλα, με απαλό χρώμα, βουτυράτη υφή, πλούσιο σώμα και επίγευση που διαρκεί. Γραβιέρα από το Τυροκομείο μας (περίπου 500γρ): αποκλειστικά από αιγοπρόβειο γάλα, με έντονο άρωμα και πλούσια ελαφρώς πικάντικη γεύση. Μελίπαστο από το Τυροκομείο μας (περίπου 470γρ): από αιγοπρόβειο γάλα με γήινη, μεστή γεύση γάλακτος και ξηρών καρπών και μέτρια προς σκληρή υφή. Φέτα βαρελίσια Π.Ο.Π. σκληρή 6μηνης παλαίωσης από το Τυροκομείο μας (περίπου 580γρ): με γάλα από επιλεγμένα κοπάδια αιγοπροβάτων ελευθέρας βοσκής και ωρίμανση σε βαρέλια οξιάς, αποκτά μεστή και στιβαρή γεύση. Παστέλι Σουσαμόπιτα (περίπου 170γρ): έρχεται από εργαστήριο στην Ξάνθη πάντα φρέσκο και τραγανό και έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ελληνικό μέλι. Η πρόταση αυτή μπορεί να γίνει και σε χάρτινη συσκευασία πολυτελείας με τιμή 51.

11 9 μεσαίου μεγέθους με καπάκι ΤΙΜΗ 96 Οίνος Ερυθρός ΣΥΛΛΟΓΕΣ της Οικογένειας Κωσταρέλου (750ml): ένα φρέσκο, φρουτώδες ερυθρό κρασί από ποικιλίες Merlot και Cabernet Sauvignon. Αυγοτάραχο Τρικαλινός (περίπου 200γρ) & Αυγοτάραχο τρίμμα (50γρ): από φυσικά αποξηραμένο αυγό κεφάλου με ευχάριστη μακρότατη επίγευση. Περιβάλλεται από φυσικό κερί μέλισσας που διατηρεί την ιδιαίτερη γεύση του. Φέτα Π.Ο.Π. 12μηνης παλαίωσης από το Τυροκομείο μας (400γρ): με γάλα από επιλεγμένα κοπάδια αιγοπροβάτων ελευθέρας βοσκής και μοναδική ωρίμανση σε βαρέλια οξιάς, αποτελεί την επιτομή της παραδοσιακής τυροκόμησης. Μεστή και στιβαρή με γεμάτη γεύση και έντονη επίγευση. Κεφαλάκι από το Τυροκομείο μας (περίπου 450γρ): από αιγοπρόβειο γάλα σε μικρό κυλινδρικό σχήμα, τέλειο για σαγανάκι σε φέτες. Είναι πιο αλμυρό, πικάντικο και σκληρό από το Μελίπαστο. Καπαρόκουμπα Σαντορίνης (200γρ): συλλέγεται από τις απόκρημνες πλαγιές της Καλντέρας στη Σαντορίνη Πάστα Τόνου Αλοννήσου σε ελαιόλαδο (212γρ): άλειμμα τόνου ιδανικό για ορεκτικό. Τόνος ερυθρός καπνιστός (212γρ): φιλέτο ερυθρού τόνου που έχει καπνιστεί, αποκτώντας μια πιο βαθιά γεύση. Η πρόταση αυτή μπορεί να γίνει και σε χάρτινη συσκευασία πολυτελείας με τιμή 88.

12 10 μεγάλου μεγέθους με καπάκι ΤΙΜΗ 63 Μπυρα septem pilsner 500ml: ξανθιά με έντονα αρώματα λουλουδιών και κίτρου. Μπυρα septem honey 330ml: χρώμα χρυσαφί με αρώματα εσπεριδοειδών, μέλι και βότανα. Μπυρα septem 8η μερα ι.p.a. 330ml: ξανθιά με αρώματα από τρείς λυκίσκους, πεύκο και φρούτα. Μουστάρδα Θεσσαλονίκης πικάντικη (210γρ): με γεύση απαλή και υφή ελαφρώς ρευστή, χωρίς συντηρητικά. Πιπερνιές (180γρ): αλοιφή με υπέροχη υφή, που εξισορροπεί αρμονικά την κόκκινη πιπεριά με τη μελιτζάνα. Μελίπαστο από το Τυροκομείο μας (περίπου 470γρ): από αιγοπρόβειο γάλα με γήινη, μεστή γεύση γάλακτος και ξηρών καρπών και μέτρια προς σκληρή υφή. Κεφαλάκι από το Τυροκομείο μας (περίπου 450γρ): από αιγοπρόβειο γάλα σε μικρό κυλινδρικό σχήμα, τέλειο για σαγανάκι σε φέτες. Είναι πιο αλμυρό, πικάντικο και σκληρό από το Μελίπαστο. Σαλάμι αέρος Λευκάδος (περίπου 210γρ): Παραδοσιακό σαλάμι με φυσική ωρίμανση Ψαρονέφρι Καπνιστό Καρδίτσας (περίπου 350γρ): Το εκλεκτότερο κομμάτι του χοιρινού που ψήνεται και καπνίζεται σε ξύλο οξιάς. Σαλάμι αέρος Ευρυτανίας (περίπου 210γρ): 100% χοιρινό κρέας με το χαρακτηριστικό άσπρισμα της φυσικής ωρίμανσης. Λουκάνικο Βοδινό Καρδίτσας (περίπου 385γρ): μεστό, με υψηλή περιεκτικότητα σε κρέας.

13 11 μεγάλου μεγέθους με καπάκι ΤΙΜΗ 76 Οίνος Λευκός ΣΥΛΛΟΓΕΣ της Οικογένεια Κωσταρέλου (750ml): ένα φρέσκο, φρουτώδες ερυθρό κρασί από ποικιλίες Merlot και Cabernet Sauvignon. Πετιμέζι «Οικογένεια Κωσταρέλου» (250γρ): 100% φυσικό προϊόν, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και ζάχαρη, με εξαιρετικό άρωμα και γεύση. Ντομάτα λιαστή σε λάδι Ευβοίας (270γρ): σε ηλιέλαιο με κάπαρη και μαϊντανό. Πάστα ελιάς (100γρ): βιολογική πάστα πράσινης ελιάς από την Εύβοια. Μέλι Θυμαρίσιο Άνδρου (460γρ): με λαμπερό χρώμα, πλούσιο άρωμα και υπέροχη γεύση. 15 Βότανα της Μεσογείου (50γρ): βότανα και μπαχαρικά από χώρες της Μεσογείου. Αποξηραμένα σύκα (περίπου 240γρ): ξερά άσπρα σύκα από την Εύβοια. Μελίπαστο από το Τυροκομείο μας (περίπου 470γρ): από αιγοπρόβειο γάλα με γήινη, μεστή γεύση και μέτρια προς σκληρή υφή. Φέτα βαρελίσια Π.Ο.Π. σκληρή 6μηνης παλαίωσης από το Τυροκομείο μας (περίπου 690γρ): με γάλα από επιλεγμένα κοπάδια αιγοπροβάτων ελευθέρας βοσκής και μοναδική ωρίμανση σε βαρέλια οξιάς, η σκληρή μας φέτα έχει μεστή και στιβαρή γεύση. Κεφαλάκι από το Τυροκομείο μας (περίπου 450γρ): από αιγοπρόβειο γάλα σε μικρό κυλινδρικό σχήμα, πιο αλμυρό, πικάντικο και σκληρό από το Μελίπαστο. Γραβιέρα από το Τυροκομείο μας (περίπου 640γρ): από αιγοπρόβειο γάλα, με έντονο άρωμα και ελαφρώς πικάντικη γεύση.

14 12 μεγάλου μεγέθους με καπάκι ΤΙΜΗ 103 Οίνος Λευκός ΣΥΛΛΟΓΕΣ της Οικογένειας Κωσταρέλου (750ml): ένα φρέσκο, φρουτώδες ερυθρό κρασί από ποικιλίες Merlot και Cabernet Sauvignon. Πάστα Τόνου Αλοννήσου σε ελαιόλαδο (212γρ): άλειμμα τόνου ιδανικό για ορεκτικό. Καπαρόκουμπα Σαντορίνης (200γρ): συλλέγεται από τις απόκρημνες πλαγιές της Καλντέρας στη Σαντορίνη Αλάτι χοντρό Μεσολογγίου (1κιλό): ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι από τις αλυκές του Μεσολογγίου. Κεφαλάκι από το Τυροκομείο μας (περίπου 450γρ): από αιγοπρόβειο γάλα σε μικρό κυλινδρικό σχήμα, τέλειο για σαγανάκι σε φέτες. Είναι πιο αλμυρό, πικάντικο και σκληρό από το Μελίπαστο. Φέτα Π.Ο.Π. 18μηνης παλαίωσης από το Τυροκομείο μας (400γρ): με γάλα από επιλεγμένα κοπάδια αιγοπροβάτων ελευθέρας βοσκής και μοναδική ωρίμανση σε βαρέλια οξιάς, αποτελεί την επιτομή της παραδοσιακής τυροκόμησης. Μεστή και στιβαρή με γεμάτη γεύση και έντονη επίγευση. Αυγοτάραχο Τρικαλινός (περίπου 200γρ) & Αυγοτάραχο τρίμμα (50γρ): από φυσικά αποξηραμένο αυγό κεφάλου με ευχάριστη μακρότατη επίγευση. Περιβάλλεται από φυσικό κερί μέλισσας που διατηρεί την ιδιαίτερη γεύση του. Τόνος ερυθρός καπνιστός (210γρ): φιλέτο ερυθρού τόνου που έχει καπνιστεί, αποκτώντας μια πιο βαθιά γεύση. Σολομός καπνιστός φιλέτο (100γρ): φιλέτο σολομού καπνισμένο σε ξύλα δάσους στη Χαλκιδική.

15 ΣΗΜΕΙΏΣΕΙΣ Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας για την πρόταση που σας ενδιαφέρει ή για να φτιάξετε τη δική σας σύνθεση τηλεφωνικά, καλώντας στο κατάστημα από όπου σας εξυπηρετεί να την παραλάβετε. Για αποστολή στο χώρο σας καλέστε στο ή στείλτε στο για να δώσετε την παραγγελία σας. Η αποστολή των συνθέσεων γίνεται από εταιρία ταχυμεταφορών και αφορά μόνο σε συνθέσεις χωρίς προϊόντα ψυγείου. Τα δώρα που είναι σε συσκευασία χωρίς καπάκι στέλνονται μόνο εντός Αττικής. To κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη και εξαρτάται από το βάρος του δώρου, ξεκινώντας από το ποσό των 5 + ΦΠΑ για αποστολές εντός Αττικής. Για εταιρικές παραγγελίες άνω των 500, θα πρέπει να κάνετε την παραγγελία σας εγκαίρως καλώντας στο ή με στο sales@kostarelos.gr. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να παραδώσουμε τα δώρα στο χώρο σας χωρίς επιπλέον χρέωση. Εάν επιθυμείτε να σταλούν σε διαφορετικές διευθύνσεις, η αποστολή γίνεται από εταιρία ταχυμεταφορών και το κόστος ορίζεται βάσει των διευθύνσεων των παραληπτών και επιβαρύνει τον πελάτη. Η διαθεσιμότητα των προτάσεων μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, καθώς αυτή επηρεάζεται από την εποχικότητα. Τα γραμμάρια των προϊόντων που ζυγίζονται μπορεί να έχουν μικρές αποκλίσεις από τα αναγραφόμενα και έτσι οι τελικές τιμές των συνθέσεων μπορεί να διαφοροποιούνται λίγο απο τις αναγραφόμενες όταν αυτές περιέχουν τέτοια προϊόντα.

16 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ kostarelos.gr facebook.com/kostarelosgr Μαρκόπουλο (Τυροκομείο & Πρατήριο) 26ο χλμ. Λ. Μαρκοπούλου, T: Μαρκόπουλο Κεντρική πλατεία, T: Μαρκόπουλο Παπακωνσταντίνου 16, T: Κολωνάκι Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Τ: Πόρτο Ράφτη Λ. Γρέγου 4, T: Παλλήνη Λ. Μαραθώνος 96, T: Βριλήσσια Λ. Πεντέλης 46, T:

Επιλέξτε ένα μοναδικό δώρο για τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές σας περιστάσεις! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς εξαιρετικές συνθέσεις

Επιλέξτε ένα μοναδικό δώρο για τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές σας περιστάσεις! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς εξαιρετικές συνθέσεις Επιλέξτε ένα μοναδικό δώρο για τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές σας περιστάσεις! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς εξαιρετικές συνθέσεις προϊόντων σε κομψές ξύλινες συσκευασίες που κάνουν το δώρο

Διαβάστε περισσότερα

Οινοφόρος (Βag in Box)

Οινοφόρος (Βag in Box) Οίνος Λευκός Ξηρός Λ Ε Υ Κ Ο Σ Ξ Η Ρ Ο Σ Κατηγορία: Οίνος Λευκός Ξηρός Ποικιλία: Ορεινός Ροδίτης Χαρακτηριστικά: Χρώμα λευκό, χρυσοκίτρινο. Άρωμα φρουτώδες, νεανικό. Γεύση, γεμάτο φρεσκάδα, με νότες εσπεριδοειδών

Διαβάστε περισσότερα

DORIAN ZEST. Έτοιμες συνθέσεις και Προϊόντα

DORIAN ZEST. Έτοιμες συνθέσεις και Προϊόντα DORIAN ZEST Exclusive Business Gifts Έτοιμες συνθέσεις και Προϊόντα Σελίδα 2 Πίνακας περιεχομένων Έτοιμες Συνθέσεις Δώρων Lunch Break..4 Taste and Colour..5 Tomato the Antioxidant..6 A Big Mediterranean

Διαβάστε περισσότερα

Τα κρασιά μας. Λευκός ξηρός μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Ροδίτη 250ml: ml:5.5 1l:7.5

Τα κρασιά μας. Λευκός ξηρός μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Ροδίτη 250ml: ml:5.5 1l:7.5 Τα κρασιά μας Λευκός ξηρός μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Ροδίτη 250ml:3.5 500ml:5.5 1l:7.5 Ροζέ ημίξηρος μονοποικιλιακός οίνος Τύρναβου ποικιλίας Μοσχάτο Αμβούργου 250ml:3.5 500ml:5.5 1l:7.5

Διαβάστε περισσότερα

Ντακάκια με ρακή, ντομάτα, ρόκα, παρθένο ελαιόλαδα και ξύγαλο. Ελιές από Κρητικά τυριά και πιπεριές Φλωρίνης με φιλέ αμυγδάλου

Ντακάκια με ρακή, ντομάτα, ρόκα, παρθένο ελαιόλαδα και ξύγαλο. Ελιές από Κρητικά τυριά και πιπεριές Φλωρίνης με φιλέ αμυγδάλου Mικρές Μπουκιές Ντακάκια με ρακή, ντομάτα, ρόκα, παρθένο ελαιόλαδα και ξύγαλο Ελιές από Κρητικά τυριά και πιπεριές Φλωρίνης με φιλέ αμυγδάλου 1,00 1,00 Απάκι με γραβιέρα Κρήτης και πιπεριά σουβλάκι 1,50

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ. «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ. «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw ΖΕΣΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Γαρίδες* σαγανάκι σε πήλινο 9,50 Ελαιόλαδο, κρεµµύδι, σκόρδο,

Διαβάστε περισσότερα

ορεκτικά ντάκος 4,80 γαύρος μαρινάτος με αγουρίδα και σαλάτα από κρίταμο 4,90 καρπάτσιο 9,80 φέτα 5,80 ψητά μανιτάρια

ορεκτικά ντάκος 4,80 γαύρος μαρινάτος με αγουρίδα και σαλάτα από κρίταμο 4,90 καρπάτσιο 9,80 φέτα 5,80 ψητά μανιτάρια ορεκτικά ντάκος κρίθινο παξιμάδι με τριμμένη φρέσκια ντομάτα, πηχτόγαλο χανίων, ελαιόλαδο και ελιές 4,80 γαύρος μαρινάτος με αγουρίδα και σαλάτα από κρίταμο 4,90 καρπάτσιο μοσχαρίσιο φιλέτο, άγριες αγκινάρες

Διαβάστε περισσότερα

A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ Stilvi Lager Μπύρα με λαμπερό χρυσό διαφανές χρωμα, δροσιστική με μεταξένια υφή και αρωματισμένη με τις καλύτερες ποικιλίες λυκίσκου του κόσμου που τις προσδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα Menu Βάπτισης:

Προτεινόμενα Menu Βάπτισης: Ya Cafe Restaurant Προτεινόμενα Menu Βάπτισης: Για min 40 άτομα Για min 50 άτομα Για min 60 άτομα. -1- Menu 1β, buffet (min 40 άτομα) - Υποδεχόμαστε τους καλεσμένους σας, με: o SANGRIA και φρέσκα φρούτα

Διαβάστε περισσότερα

Menu. (φιλ. κοτόπουλο, μαρούλι, κρουτόν, παρμεζάνα, καλαμπόκι, σως caesars) ΣΕΦ. (μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, καλαμπόκι, τόνος, σως) ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ

Menu. (φιλ. κοτόπουλο, μαρούλι, κρουτόν, παρμεζάνα, καλαμπόκι, σως caesars) ΣΕΦ. (μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, καλαμπόκι, τόνος, σως) ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ Menu Σαλάτες CAESARS (φιλ. κοτόπουλο, μαρούλι, κρουτόν, παρμεζάνα, καλαμπόκι, σως caesars) ΣΕΦ (μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, τυρί, ζαμπόν, αυγό, σως) ΤΟΝΟΣ (μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, καλαμπόκι, τόνος, σως)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΡΥΑ ΤΑΠΑΣ 3,50 ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟ & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ 3,80

ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΡΥΑ ΤΑΠΑΣ 3,50 ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟ & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ 3,80 ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΡΥΑ ΤΑΠΑΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΙΕΣ & ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΜΙΚΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ, ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ, ΣΚΟΡΔΟ & ΘΥΜΑΡΙ, ΣΕΡΒΙΡΟΝΤAI ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΑΛEIMΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΥΣ ΦΕΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Delicatessen ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ... ΤΕΧΝΗ. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Η μαγειρική δεν είναι απλά η προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα

A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION #FOOD BRANDING#

A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION #FOOD BRANDING# A NEW SENSE IN HO.RE.CA PROMOTION #FOOD BRANDING# Δώστε στη γεύση... το όνομά σας! Κρασί από βιολογικούς αμπελώνες Δοκιμάστε το! Χαρακτηριστικά λευκού κρασιού Χρώμα λευκόχρυσο με πρασινωπές ανταύγειες.

Διαβάστε περισσότερα

Πλατό κυκλαδίτικων τυριών. Πλατό Παλαιωμένων τυριών. Πλατό αλλαντικών

Πλατό κυκλαδίτικων τυριών. Πλατό Παλαιωμένων τυριών. Πλατό αλλαντικών Πλατό κυκλαδίτικων τυριών Επιλογή από τα καλύτερα κυκλαδίτικα τυριά Γραβιέρα Νάξου, γραβιέρα Ίου,αρσενικό Νάξου, σκοτύρι Ίου, γραβιέρα Κρήτης, κριτσίνια, μαρμελάδα σύκου 24,00 Πλατό Παλαιωμένων τυριών

Διαβάστε περισσότερα

ορεκτικά Kολοκυθάκια γεμιστά με ξινοτύρι και φρέσκο δυόσμο τυλιχτά σε καπνιστή γαλοπούλα Ρολό μελιτζάνας με χαλούμι, φρέσκια ντομάτα και δυόσμο

ορεκτικά Kολοκυθάκια γεμιστά με ξινοτύρι και φρέσκο δυόσμο τυλιχτά σε καπνιστή γαλοπούλα Ρολό μελιτζάνας με χαλούμι, φρέσκια ντομάτα και δυόσμο M E N U ορεκτικά Kολοκυθάκια γεμιστά με ξινοτύρι και φρέσκο δυόσμο τυλιχτά σε καπνιστή γαλοπούλα Ρολό μελιτζάνας με χαλούμι, φρέσκια ντομάτα και δυόσμο Σπαράγγια τυλιχτά με προσούτο, φρέσκο κρεμμύδι και

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές Χονδ 15/11 έως 31/12. Πολλά! ως και. όλα τα προιό -50%

Προσφορές Χονδ 15/11 έως 31/12. Πολλά! ως και. όλα τα προιό -50% ρικής Προσφορές Χονδ /2015 15/11 έως 31/12 α ι ν ό ρ Χ Πολλά! ως και ντα έ όλα τα προιό Προσ ς πελάτες σας! οφικής αξίας στου ντα υψηλής διατρ λογικά προϊό φέρετε εκλεκτά βιο Άλευρα 221039914 Αλεύρι όλυρα

Διαβάστε περισσότερα

Παραδοσιακές. Ελληνικές Σαλάτες

Παραδοσιακές. Ελληνικές Σαλάτες Παραδοσιακές Ελληνικές Σαλάτες Παραδοσιακά με Φέτα Ελληνικά Αιγοπρόβεια Τυριά Πράσινη Καυτερή Πιπεριά KOΠΑΝΙΣΜΕΝΗ με Φέτα και Κόκκινες Πιπεριές Κόκκινες Ψητές Πιπεριές Πράσινη Καυτερή Πιπεριά Η παράδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΑΛΑΤΕΣ Χωριάτικη 6.00 (Ντομάτα, αγγούρι, πράσινη πιπεριά, κρεμμύδι, ελιές, κάπαρη, φέτα, ελαιόλαδο) Ντάκος 5.50 (Κριθαροκούλουρο Κρήτης, ντομάτα τριμμένη, ξινομυζήθρα, κάπαρη,

Διαβάστε περισσότερα

Παραδοσιακά Ελληνικά κρασιά Πάρου «Μωραϊτης» ΖΩΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

Παραδοσιακά Ελληνικά κρασιά Πάρου «Μωραϊτης» ΖΩΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Παραδοσιακά Ελληνικά κρασιά Πάρου «Μωραϊτης» ΖΩΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Τα τοπικά κρασιά από τους αμπελώνες της Πάρου, της οικογένειας Μωραϊτη, παράγονται με παραδοσιακές μεθόδους αμπελοκαλλιέργειας, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια

Delicatessen. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Delicatessen ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ... ΤΕΧΝΗ. > Μανιτάρια > Μίγματα Decor > Αρωματικά λάδια > Αρωματικά ξύδια Η μαγειρική δεν είναι απλά η προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα

Dinner Menu. Από 18.00 έως 20.45 sales 20% στις τιμές του καταλόγου με τηλεφωνική κράτηση.

Dinner Menu. Από 18.00 έως 20.45 sales 20% στις τιμές του καταλόγου με τηλεφωνική κράτηση. Dinner Menu Το βραδινό μενού σερβίρετε μετά της 18.00μ.μ Από 18.00 έως 20.45 sales 20% στις τιμές του καταλόγου με τηλεφωνική κράτηση. Από 18.00 έως 20.45 fix menu 2 πιάτων : 16.50 Ορεκτικά Ωμοί μίσχοι

Διαβάστε περισσότερα

σαλατικά µεζεδάκια της στεριάς

σαλατικά µεζεδάκια της στεριάς σαλατικά Δροσερή σαλάτα κινόα µε φασολάκια µαυροµάτικα (V++) 6,90 Με ψιλοκοµµένο πράσο, καρότο, κόκκινη πιπεριά, φρέσκο κρεµµυδάκι, φιλέτο πορτοκαλιού και σάλτσα εσπεριδοειδών Γαία (V+) 7,90 Πράσινη και

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα μενού για τη δεξίωση Γάμου

Προτεινόμενα μενού για τη δεξίωση Γάμου Ya Cafe Restaurant Προτεινόμενα μενού για τη δεξίωση Γάμου Λ. Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ 4 -Τ.Θ. 14185 - Τηλ.: 210-7711480, fax:210-7711674 Mail : yarest@tenet.gr -1- Εναλλακτική πρόταση 1η - Menu Buffet (min 60

Διαβάστε περισσότερα

σαλατικά µεζεδάκια της στεριάς

σαλατικά µεζεδάκια της στεριάς σαλατικά Δροσερή σαλάτα κινόα µε φασολάκια µαυροµάτικα (V++) 6,90 Με ψιλοκοµµένο πράσο, καρότο, κόκκινη πιπεριά, φρέσκο κρεµµυδάκι, φιλέτο πορτοκαλιού και σάλτσα εσπεριδοειδών Γαία (V+) 7,90 Πράσινη και

Διαβάστε περισσότερα

Ορεκτικά 4,50 4,50 4,00 7,50 4,00 2,80 3,10 3,40 2,60 4,50 3,50 3,50 3,40 2,00 0,30 0,50. Στο Κυρ Αρίστο όλα είναι Αρίστης ποιότητας!

Ορεκτικά 4,50 4,50 4,00 7,50 4,00 2,80 3,10 3,40 2,60 4,50 3,50 3,50 3,40 2,00 0,30 0,50. Στο Κυρ Αρίστο όλα είναι Αρίστης ποιότητας! Ορεκτικά Παστουρμάς με πίτα, ντομάτα & μαϊντανό Παστουρμαλί χειροποίητο Σουτζούκι με πίτα, ντομάτα & μαϊντανό Σουτζούκι - Παστουρμάς με πίτα, ντομάτα & μαϊντανό Λουκάνικο μοσχαρίσιο χειροποίητο με χωριάτικο

Διαβάστε περισσότερα

Καλή σας όρεξη! Σας ευχαριστούμε Μαίρη Πετρουλάκη

Καλή σας όρεξη! Σας ευχαριστούμε Μαίρη Πετρουλάκη Καλή σας όρεξη! Το Νοέμβριο του 2007 ξεκινήσαμε μια πορεία που στόχο είχε τη διαφορετικότητα της εστίασης στην πόλη μας. Βασικοί άξονες του εγχειρήματός μας ήταν η χρησιμοποίηση κορυφαίων πρώτων υλών,

Διαβάστε περισσότερα

oι Aγαπηµένες µου Συνταγές

oι Aγαπηµένες µου Συνταγές oι Aγαπηµένες µου Συνταγές περιεχόµενα Εισαγωγή Βασικά υλικά Σούπες & σάλτσες Λαχανικά & σαλάτες Ζυμαρικά & ρύζι Κρέας & ψάρι Αυγά & τυριά Γλυκά Ιδέες για πάρτι Κομπόστες & τρόφιμα σε άλμη Πηγές Ευχαριστίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛ. 210 6217810. Λ. Σταμάτας 47 / Σταμάτα

ΤΗΛ. 210 6217810. Λ. Σταμάτας 47 / Σταμάτα ΤΗΛ. 210 6217810 Λ. Σταμάτας 47 / Σταμάτα φρέσκο γάλα: γιαούρτι πρόβειο: γιαούρτι αγελάδος: Αγελάδος 1 λίτρο Αγελάδος 2 λίτρα Γίδινο 1 λίτρο Σοκολατούχο ½ λίτρο 300 γραμ., σε πλαστικό 500 γραμ., σε πλαστικό

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στη VAKAKIS WINES

Καλώς ήλθατε στη VAKAKIS WINES Καλώς ήλθατε στη VAKAKIS WINES Η εταιρεία μας Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2011. Όραμα και οδηγός των Vakakis Wines είναι η δημιουργία περιορισμένου αριθμού φιαλών κρασιών υψηλής ποιότητας. Στην παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

g o coffee bar WINE LIST

g o coffee bar WINE LIST C A g o coffee bar WINE LIST ΛΕΥΚΑ - WHITE ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ ΝΑΣΙΑΚΟΥ - Σεμέλη Μοσχοφίλερο Π.Ο.Π Μαντινεία Λαμπερό κιτρινοπράσινο χρώμα φίνα και δυνατά αρώματα στη μύτη, με το τριαντάφυλλο και τους λεμονανθούς

Διαβάστε περισσότερα

Ορεκτικά /Σαλάτες. Ψητά τυριά. Ψητή φέτα με πιπερόμελο... 4.80 και φρέσκα μυρωδικά. Χούμους από φασόλια Καστοριάς... 4.50 με φέτα και δυόσμο

Ορεκτικά /Σαλάτες. Ψητά τυριά. Ψητή φέτα με πιπερόμελο... 4.80 και φρέσκα μυρωδικά. Χούμους από φασόλια Καστοριάς... 4.50 με φέτα και δυόσμο Το μενού αυτό το έχουμε δημιουργήσει με την ίδια αγάπη και φροντίδα που μας χαρακτηρίζει από το 1937, τότε που η οικογένεια μας έφτιαχνε τυρί και γιαούρτι για το ταβερνάκι που διατηρούσε στο Μαρκόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα

Πλούσιες και διαφοροποιημένες σφολιάτες σε σχήμα φωλιάς

Πλούσιες και διαφοροποιημένες σφολιάτες σε σχήμα φωλιάς Πλούσιες και διαφοροποιημένες σφολιάτες σε σχήμα φωλιάς Φωλιά σφολιάτας βουτύρου με σπανάκι & ρικότα Φωλιά σφολιάτας βουτύρου carbonara Φωλιά σφολιάτας βουτύρου με σολωμό και κρέμα γάλακτος Πλούσιες και

Διαβάστε περισσότερα

Agios Stefanos 49081 Corfu Greece Tel +30 26630 51629 www.delfinoblu.gr info@delfinoblu.gr

Agios Stefanos 49081 Corfu Greece Tel +30 26630 51629 www.delfinoblu.gr info@delfinoblu.gr Agios Stefanos 49081 Corfu Greece Tel +30 26630 51629 www.delfinoblu.gr info@delfinoblu.gr ορεκτικά τζατζίκι δροσερή γεύση με στραγγιστό γιαούρτι, αγγουράκι & σκόρδο μελιτζανοσαλάτα παραδοσιακή σαλάτα

Διαβάστε περισσότερα

Του Α. Καστρίωτη TouristikiEkpaideysi.gr ΟΙ ΞΕΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ

Του Α. Καστρίωτη TouristikiEkpaideysi.gr ΟΙ ΞΕΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΟΙ ΞΕΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΟΙ ΞΕΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ Ερυθρές ποικιλίες Cabernet Sauvignon Syrah Merlot Pinot Noir Grenache Λευκές ποικιλίες Chardonnay Gewürztraminer Riesling Sauvignon Blanc Sylvaner

Διαβάστε περισσότερα

Wine Catalogue WINEST

Wine Catalogue WINEST Wine Catalogue 2018 WINEST Το οινοποιείο μας βρίσκεται στη Σκιλλουντία Ολυμπίας του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων και η παραγωγή οίνου ξεκινά το 1980. Η εταιρεία καλλιεργεί αμπελώνες έκτασης 32,5 στρεμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Menu ΟΡΕΚΤΙΚΑ. Καπρέζε μοτσαρέλα, ντομάτα, πέστο. Φρέσκα μανιτάρια αλά κρεμ. Μανιτάρια γεμιστά γκρατινέ. Σκορδόψωμο

Menu ΟΡΕΚΤΙΚΑ. Καπρέζε μοτσαρέλα, ντομάτα, πέστο. Φρέσκα μανιτάρια αλά κρεμ. Μανιτάρια γεμιστά γκρατινέ. Σκορδόψωμο Menu ΟΡΕΚΤΙΚΑ Καπρέζε μοτσαρέλα, ντομάτα, πέστο Φρέσκα μανιτάρια αλά κρεμ Μανιτάρια γεμιστά γκρατινέ Σκορδόψωμο Φρέσκα μανιτάρια ινφέρνο καυτερή κόκκινη σάλτσα Μανιτάρια πλευρώτους σχάρας Μελιτζάνα «Parmigiano»

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων ISO 22.000:2005 πιστοποιημένο από την TÜV HELLAS.

Η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων ISO 22.000:2005 πιστοποιημένο από την TÜV HELLAS. από το 1966 Το Χθες Το πρώτο τυροκομείο της οικογένειας ιδρύθηκε το 1966, από τον παππού της οικογένειας Γρηγόρη στο χωριό Χύδηρα της Λέσβου. Το χωριό Χύδηρα είναι ένα μικρό σχετικά χωριό δυτικά του νησιού,

Διαβάστε περισσότερα

Πιο συγκεκριμένα, επιτρεπόμενα προς πώληση είδη στα σχολικά κυλικεία είναι: - Φρέσκα φρούτα-λαχανικά ανάλογα µε την εποχή (π.χ.

Πιο συγκεκριμένα, επιτρεπόμενα προς πώληση είδη στα σχολικά κυλικεία είναι: - Φρέσκα φρούτα-λαχανικά ανάλογα µε την εποχή (π.χ. Σε ισχύ τίθεται η νέα υπουργική απόφαση, η οποία αφορά, μεταξύ άλλων, τον καθορισμό των ειδών που διατίθενται στα κυλικεία των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα

6η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 Α/Α ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ. 5 Σαλάμι (τμχ: 1) Αγ. Ι. Ρέντης 1 kg 3.

6η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 Α/Α ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ. 5 Σαλάμι (τμχ: 1) Αγ. Ι. Ρέντης 1 kg 3. 6η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 Α/Α ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΑΛΕΥΡΙ 1 Αλεύρι χωριάτικο (σταρένιο) Ωρωπός 10 kg 6.00 2 Αλεύρι γενικής χρήσης (μαλακό) Ωρωπός 10 kg

Διαβάστε περισσότερα

K N A T O I K O

K N A T O I K O K 27420 23699 N AT O K I O ΟΡΕΚΤΙΚΑ & ΜΕΖΕ ΕΣ Μανιτάρια πλευρώτους 5,30 ψητά µε θυµάρι & σκορδόλαδο Λαχανικά σχάρας 5,70 µε τυρί µαστέλο & καραµελωµένη σόγια βαλσάµικο Κολοκυθοκεφτέδες 4,50 µε ντιπ γιαουρτιού

Διαβάστε περισσότερα

Φρέσκες τυρομπουκιές. Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά Για 4 άτομα

Φρέσκες τυρομπουκιές. Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά Για 4 άτομα Φρέσκες τυρομπουκιές Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά 60 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη 100 γραμμάρια Philadelphia 70 γραμμάρια Arla το Aυθεντικό Δανέζικο Σκληρό τυρί 100 γραμμάρια φέτα τριμμένη 100 γραμμάρια

Διαβάστε περισσότερα

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry Μαρινάτες ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Ένα από τα σπουδαιότερα και παλαιότερα βοηθήματα της μαγειρικής τέχνης. Ένας πολύτιμος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΡΙΑ 7. ΦΕΤΑ 8. ΧΑΛΟΥΜΙ 9. ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ 10. ΠΛΑΤΩ ΤΥΡΙΩΝ 11. ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΤΥΡΙ 12. ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ

ΤΥΡΙΑ 7. ΦΕΤΑ 8. ΧΑΛΟΥΜΙ 9. ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ 10. ΠΛΑΤΩ ΤΥΡΙΩΝ 11. ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΤΥΡΙ 12. ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΣΑΛΑΤΕΣ 1. ΣΑΛΑΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ 2. ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ Μαρούλι, κοτόπουλο, κρουτόν, τριμμένο τυρί, σως 3. ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΧΑΡΑΣ Λαχανικά εποχής με βαλσάμικο, ελαιόλαδο 4. ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ Λαχανικά

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογές. με έμπνευση από τη Ρένα

Επιλογές. με έμπνευση από τη Ρένα Επιλογές με έμπνευση από τη Ρένα Καλώς ήρθατε στη Ρένα της Φτελιάς! Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις επιλογές με τα καλύτερα ελληνικά πιάτα, μαγειρεμένα με τα πιο φρέσκα υλικά και φυσικά με το μεράκι και

Διαβάστε περισσότερα

Νοστιμιές του καλού καιρού...

Νοστιμιές του καλού καιρού... Νοστιμιές του καλού καιρού... ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2019 ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ classic Η μουστάρδα Classic από τις «οι Γουμένισσες», απογειώνει γευστικά ψητά κρέατα, λουκάνικα και κοτόπουλο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σάλτσες,

Διαβάστε περισσότερα

Zωμοί Kονσομέ Fonds. > Ζωμοί σε κόκκους > Ζωμοί σε πάστα > Χωρίς γλουταμινικό > Κονσομέ > Fonds

Zωμοί Kονσομέ Fonds. > Ζωμοί σε κόκκους > Ζωμοί σε πάστα > Χωρίς γλουταμινικό > Κονσομέ > Fonds Zωμοί Kονσομέ Fonds ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΟΙ ΖΩΜΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ. Με προσήλωση στα αγνά υλικά μοναδικής ποιότητας, σε

Διαβάστε περισσότερα

παραδοσιακές συνταγές σύγχρονες γεύσεις traditional recipes contemporary tastes

παραδοσιακές συνταγές σύγχρονες γεύσεις traditional recipes contemporary tastes παραδοσιακές συνταγές σύγχρονες γεύσεις traditional recipes contemporary tastes 07.30-00.30 Ανανεωμένη αίθουσα (90 τ.μ.) με ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά. Διατίθεται για παιδικά πάρτυ και εορτές

Διαβάστε περισσότερα

Ψητά τυριά. Χωριάτικη με πολτό βιολογικής ελιάς, βινεγκρέτ φέτας και ψητές πίτες. Ψητή φέτα με πιπερόμελο και φρέσκα μυρωδικά

Ψητά τυριά. Χωριάτικη με πολτό βιολογικής ελιάς, βινεγκρέτ φέτας και ψητές πίτες. Ψητή φέτα με πιπερόμελο και φρέσκα μυρωδικά Το μενού αυτό το έχουμε δημιουργήσει με την ίδια αγάπη και φροντίδα που μας χαρακτηρίζει από το 1937, τότε που η οικογένεια μας έφτιαχνε τυρί και γιαούρτι για το ταβερνάκι που διατηρούσε στο Μαρκόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα

Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α

Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α 1 Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α Υλικά: 5 ρολάκια-σπαγγάκια, 250 γρ µανιτάρια, 50 γρ µπέικον, 200 ml κρέµα γάλακτος, ελαιόλαδο, µαϊντανός, αλάτι, πιπέρι. Προετοιµασία: Σε ζεστό λάδι

Διαβάστε περισσότερα

Wedding Buffet. Ποτό υποδοχής Kir Royal & Fruit Punch

Wedding Buffet. Ποτό υποδοχής Kir Royal & Fruit Punch Wedding Buffet Ποτό υποδοχς Kir Royal & Fruit Punch Περαστά Baby πατάτα με chorizo και μους πατάτας Κατίκι Δομοκού, chutney σύκου με τζίντζερ και δυόσμο Σαλάτες Σαλάτα ελληνικ με τομάτα, αγγούρι, φέτα,

Διαβάστε περισσότερα

DELIVERY MENU. Delivery Κέντρο: 2310 24 49 24 & 22 22 50. Λαχταριστή αφράτη ζύμη φτιαγμένη καθημερινά με τον παραδοσιακό τρόπο!

DELIVERY MENU. Delivery Κέντρο: 2310 24 49 24 & 22 22 50. Λαχταριστή αφράτη ζύμη φτιαγμένη καθημερινά με τον παραδοσιακό τρόπο! Λαχταριστή αφράτη ζύμη φτιαγμένη καθημερινά με τον παραδοσιακό τρόπο! DELIVERY MENU Delivery Κέντρο: 2310 24 49 24 & 22 22 50 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : 13:00 MM - 02.30 ΠΜ WIND: 6992 266 942 WHAT S UP: 6982 374

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΜΗ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ελιές Πράσινες/Μαύρες 1,88 1,50 Ταχίνι 1,88 1,50 Ταραμοσαλάτα 1,88 1,50 Γιαούρτι 2,00 1,60 Τζατζίκι 2,00 1,60 Τυροκαφτερή 3,13 2,50 Λουκάνικο Χωριάτικο 3,13 2,50

Διαβάστε περισσότερα

THE MENU. Αγορανομικός Υπεύθυνος. Τζιλήρας Χρήστος

THE MENU. Αγορανομικός Υπεύθυνος. Τζιλήρας Χρήστος 80 THE MENU Αγορανομικός Υπεύθυνος Τζιλήρας Χρήστος Ορεκτικά Κρύα σούπα χωριάτικη σαλάτα με ελιξίριο, κρέμα φέτας και λάδι ρίγανης 9,50 Τυροπιτάρι με φέτα και φρέσκο θυμάρι, σαλάμι Λευκάδος, γλυκό τοματάκι

Διαβάστε περισσότερα

«Πώς θα χάσετε τα κιλά των διακοπών (πρόγραμμα)», από την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το omorfamystika.gr!

«Πώς θα χάσετε τα κιλά των διακοπών (πρόγραμμα)», από την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το omorfamystika.gr! «Πώς θα χάσετε τα κιλά των διακοπών (πρόγραμμα)», από την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το omorfamystika.gr! Οι παγωμένες μπύρες και τα παγωτά έκαναν τη δουλειά τους! Ο δείκτης της ζυγαριάς είναι ανεβασμένος.κατεβάστε

Διαβάστε περισσότερα

2. Όταν πίνουμε όλοι μαζί λέμε... Καλή όρεξη! τον λογαριασμό, παρακαλώ! στην υγεία μας!

2. Όταν πίνουμε όλοι μαζί λέμε... Καλή όρεξη! τον λογαριασμό, παρακαλώ! στην υγεία μας! 1. Βρέστε την άσχετη λέξη 2. Μήλο/ κιμά/ αχλάδι/ σταφύλι/ καρπούζι 3. Μουσακάς/ γεμιστά/ τζατζίκι/ γάλα/ φασολάδα 4. Μοσχάρι/ χοιρινό/ ψάρι/ κοτόπουλο/ μπριζόλα 5. Αλάτι/ λάχανο/ μαρούλι/ κρεμμύδι/ σκόρδο

Διαβάστε περισσότερα

gefyri:layout 1 5/26/14 1:31 PM Page 1 L O U N G E B A R C A F E R E S T A U R A N T

gefyri:layout 1 5/26/14 1:31 PM Page 1 L O U N G E B A R C A F E R E S T A U R A N T gefyri:layout 1 5/26/14 1:31 PM Page 1 L O U N G E B A R C A F E R E S T A U R A N T gefyri:layout 1 5/26/14 1:31 PM Page 2 Ορεκτικά... Χωριάτικη πίτα ηµέρας (κασιόπιτα, τυρόπιτα, χορτόπιτα)... 4,00 Τηγανητές

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική...5.50. (ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά, κρεμμύδι, ελιές, κάπαρη και φέτα) Τρεις Οκάδες...7.90. Ντακάκια...4.90. Κοτόπουλο...7.

Ελληνική...5.50. (ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά, κρεμμύδι, ελιές, κάπαρη και φέτα) Τρεις Οκάδες...7.90. Ντακάκια...4.90. Κοτόπουλο...7. Στην Ελλάδα, η οκά αντιστοιχούσε σε 1.282 γραμμάρια και παρέμεινε σε παράλληλη χρήση με τις μονάδες του μετρικού συστήματος οι οποίες είχαν υιοθετηθεί από το 1876. Ειδικά για τη μέτρηση υγρών οι αντιστοιχίες

Διαβάστε περισσότερα

Λαγάνα μυρωδάτη με ελιές και λιαστές ντομάτες

Λαγάνα μυρωδάτη με ελιές και λιαστές ντομάτες Λαγάνα μυρωδάτη με ελιές και λιαστές ντομάτες Αγαπάμε την Λαγάνα! Τόσο που δε θέλουμε να περιμένουμε μία φορά τον μήνα για να τη φάμε! Επειδή στους φούρνους συνήθως βρίσκεις Λαγάνα μόνο την Καθαρά Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

Γαμήλιο μπουφέ Deluxe. Ορεκτικά Σαλάτες Ντιπς

Γαμήλιο μπουφέ Deluxe. Ορεκτικά Σαλάτες Ντιπς Γαμήλιο μπουφέ Deluxe Ορεκτικά Σαλάτες Ντιπς Σαλάτα χωριάτικη με σπασμένη φέτα και τραγανά κρουτόνς Σαλάτα από φύλλα άγριας ρόκας, τυρί παρμεζάνα, λιαστές ντομάτες και ντρέσινγκ από παλαιωμένο ξίδι βαλσάμικο

Διαβάστε περισσότερα

γάμος καθιστής δεξίωσης menu 1 στην είσοδο Sangria με κύβους από φρέσκα φρούτα tortilla rolls γεμιστά με τυρί κρέμα και άπαχο φιλέτο γαλοπούλας

γάμος καθιστής δεξίωσης menu 1 στην είσοδο Sangria με κύβους από φρέσκα φρούτα tortilla rolls γεμιστά με τυρί κρέμα και άπαχο φιλέτο γαλοπούλας γάμος καθιστής δεξίωσης menu 1 στην είσοδο Sangria με κύβους από φρέσκα φρούτα tortilla rolls γεμιστά με τυρί κρέμα και άπαχο φιλέτο γαλοπούλας salad bar σαλάτα του καίσαρα δροσερή χωριάτικη σαλάτα με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πρόγευμα Λευκά δημητριακά πρωινού (χωρίς αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς) Σοκολατούχα δημητριακά πρωινού Κρύο ημι-αποβουτυρωμένο γάλα (2% λιπαρά) Κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών

Διαβάστε περισσότερα

... ΥΠΟΟΜΑ Α 1 ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΕΙ Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ. Α/Α ΕΙ ΟΣ Μ/Μ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ 1 Γάλα φρέσκο πλήρες ή ελαφρύ σε συσκευασία 1 λίτρου Τεµ. 25.

... ΥΠΟΟΜΑ Α 1 ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΕΙ Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ. Α/Α ΕΙ ΟΣ Μ/Μ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ 1 Γάλα φρέσκο πλήρες ή ελαφρύ σε συσκευασία 1 λίτρου Τεµ. 25. ΥΠΟΟΜΑ Α 1 1 ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΕΙ Η 1 Γάλα φρέσκο πλήρες ή ελαφρύ σε συσκευασία 1 λίτρου Τεµ. 25.960 ΦΠΑ 13% ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΟΟΜΑ ΑΣ Α1,,.... 1.. ΤΜΗΜΑ Β1.1- ΕΙ Η ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ 1 Αλάτι Κιλό 25 2 Αλάτι θαλασσινό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΟΡΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ. Παραγγελίες: 2810 287875 ή. info@eventcatering.gr

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΟΡΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ. Παραγγελίες: 2810 287875 ή. info@eventcatering.gr ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΟΡΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ Παραγγελίες: 2810 287875 ή info@eventcatering.gr Γαρίδες σωτέ με σως vin-blanc, πάνω σε φύλλα γαλλικής σαλάτας και iceberg.γαρνίρεται με ρουμπίνια από μπρικ 3,90 / *Μερίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ μαγειρεμα ΣΤΟΝ ΑΤμΟ

ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ μαγειρεμα ΣΤΟΝ ΑΤμΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ μαγειρεμα ΣΤΟΝ ΑΤμΟ ΜΑΓΕΙΡΕμΑ ΣΤΟΝ ΑΤμΟ, μια ΒΕΛΤΙΣΤΗ μεθοδοσ μαγειρεματοσ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙμΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Γλυκιά μους Philadelphia με μαρμελάδα τομάτα

Γλυκιά μους Philadelphia με μαρμελάδα τομάτα Γλυκιά μους Philadelphia με μαρμελάδα τομάτα Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος ψυγείου: 3-5 ώρες Για 4 άτομα 350 γραμμάρια Philadelphia 150 ml κρέμα γάλακτος 180 ml γάλα 100 γραμμάρια ζάχαρη 2 φύλλα

Διαβάστε περισσότερα

Γέμιση με μανιτάρια. Εκτέλεση:

Γέμιση με μανιτάρια. Εκτέλεση: Γέμιση με μανιτάρια Η γέμιση είναι μια υπόθεση που είμαι σίγουρος πως απασχολεί αυτή τη στιγμή κάθε Ελληνίδα νοικοκυρά. Σήμερα ήρθα να δώσω λύση σε όσες στερέψατε από ιδέες αλλά και σε όσες θέλετε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ Η εταιρεία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ιδρύθηκε το 1926 και δραστηριοποιείται εδώ και τρείς γενεές στην παραγωγή και διάθεση Γλυκών Κουταλιού, Λουκουμιών, Μαρμελάδων, Βανίλιας-Μαστίχας και

Διαβάστε περισσότερα

Kυδωνάτες τηγανιτές πατάτες Νευροκοπίου με μους φέτας και σπιτική σάλτσα από φρέσκιες ντομάτες. Καλαμαράκια μαγειρεμένα στο wok με τζίντζερ και τσίλι

Kυδωνάτες τηγανιτές πατάτες Νευροκοπίου με μους φέτας και σπιτική σάλτσα από φρέσκιες ντομάτες. Καλαμαράκια μαγειρεμένα στο wok με τζίντζερ και τσίλι Kυδωνάτες τηγανιτές πατάτες Νευροκοπίου με μους φέτας και σπιτική σάλτσα από φρέσκιες ντομάτες Καλαμαράκια μαγειρεμένα στο wok με τζίντζερ και τσίλι Φέτα τυλιγμένη σε παραδοσιακό φύλλο, ψημένη σε ελαιόλαδο,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ----------------------------------------------------------

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ---------------------------------------------------------- 2014 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ---------------------------------------------------------- Η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ ιδρύθηκε το 2007 και μέσα σε λίγα χρόνια, χάρη στο όραμα, την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία, αρχές τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

Όλα μας τα είδη παρασκευάζονται στο χώρο μας την στιγμή της παραγγελίας και τηρούν όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές.

Όλα μας τα είδη παρασκευάζονται στο χώρο μας την στιγμή της παραγγελίας και τηρούν όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές. Ψωμί ανά άτομο.....1,00 Χωριάτικη Σαλάτα....6,80 (Μαρούλι, Ντομάτα, Αγγουράκι, Βραστό Παντζάρι, Φέτα, Ελιές) Σαλάτα Νέα Διαγώνιος.....6,40 (Συνδυασμός Μαρούλι-Ρόκα, Ντομάτα, Ρόδι, Παρμεζάνα, με ντρέσιγκ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Για το Οικονομικό Έτος 2016

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Για το Οικονομικό Έτος 2016 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Για το Οικονομικό Έτος 2016 ΟΜΑΔΑ Α1 ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ 1 ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ 160γρ ΤΕΜ 450 2 ΑΛΑΤΙ ΣΑΚΟΥΛΑ 500γρ ΤΕΜ 500 3 ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1000γρ ΤΕΜ 500 4 ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑ 500γρ

Διαβάστε περισσότερα

Tel: +30 210 3245557,+30 210 3247719-20 Web: www.delichef.gr, E-Mail: info@delichef.gr

Tel: +30 210 3245557,+30 210 3247719-20 Web: www.delichef.gr, E-Mail: info@delichef.gr Σελίδα 1 από 5 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ MENU 1 «Πανδαισία Χριστουγέννων» με πολύχρωμες πιπεριές, λιαστή τομάτα, ρόδι, flakes παρμεζάνας και vinegraite από μπαλσάμικο και μέλι Σαλάτα «Baby» με τρυφερά baby φύλλα ρόκας,

Διαβάστε περισσότερα

Με Λαχανικά Βελούδινος λευκός ταραμάς Καπνιστή μελιτζάνα στα κάρβουνα Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια και κάπαρη 6.

Με Λαχανικά Βελούδινος λευκός ταραμάς Καπνιστή μελιτζάνα στα κάρβουνα Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια και κάπαρη 6. Ψωμί - ντιπ 2.50 ΣΟΥΠΕΣ Ψαρόσουπα Με Λαχανικά 12.00 ΑΛΟΙΦΕΣ Βελούδινος λευκός ταραμάς 7.00 Καπνιστή μελιτζάνα στα κάρβουνα 7.50 Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια και κάπαρη 6.00 Παραδοσιακό Τζατζίκι 6.00

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ

ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ Αυτό το συναίσθημα το ξέρετε πολύ καλά. Κάθε φορά που μπαίνετε σε ένα κατάστημα LIDL η μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού είναι το πιο θερμό και ιδιαίτερο καλωσόρισμα!

Διαβάστε περισσότερα

Πρωινό. Ψητά τυριά. Χωριάτικη με πολτό βιολογικής ελιάς, βινεγκρέτ φέτας και ψητές πίτες

Πρωινό. Ψητά τυριά. Χωριάτικη με πολτό βιολογικής ελιάς, βινεγκρέτ φέτας και ψητές πίτες Το μενού αυτό το έχουμε δημιουργήσει με την ίδια αγάπη και φροντίδα που μας χαρακτηρίζει από το 1937, τότε που η οικογένεια μας έφτιαχνε τυρί και γιαούρτι για το ταβερνάκι που διατηρούσε στο Μαρκόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα

Τα κρασιά μας DIVINO WINES & VINEGAR ΠΕΣΣΑΔΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Κεφαλονιά π. Ιονίων Νήσων

Τα κρασιά μας DIVINO WINES & VINEGAR ΠΕΣΣΑΔΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.  Κεφαλονιά π. Ιονίων Νήσων Τα κρασιά μας Κεφαλονιά π. Ιονίων Νήσων DIVINO WINES & VINEGAR ΠΕΣΣΑΔΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Οίνοι Λευκοί ROBOLA DE CEPHALONIE ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Παράγεται από την μοναδική ποικιλία ρομπόλας Κεφαλονιάς και από επιλεγμένους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΟΜΑΔΑΣ Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ/ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX ΟΜΑΔΑ A: ΕΙΔΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ ΠΟΣΟ- ΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΟΜΑΔΑΣ Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ/ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX ΟΜΑΔΑ A: ΕΙΔΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ ΠΟΣΟ- ΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΟΜΑΔΑΣ Α ΟΜΑΔΑ A: ΕΙΔΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ Α/Α ΕΙ ΟΣ Μ.Μ. CPV ΜΟΝΑ ΑΣ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΦΠΑ 3% ΣΥΝΟΛΟ Άρτος τύπου Μ χωριάτικο(750 γρ) ψωμάκια για σάντουϊτς(0 γρ) Τεμάχια 5800-7.300 Τεμάχια 5800-8 800 4

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ Α/Α ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 Κοφτό Μακαρονάκι Κιλά 600 2 Κριθαράκι Κιλά 250 3 Ρύζι τύπου Κίτρινο Κιλά 1000 Α/Α ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ 4 Γάλα Φρέσκο Τεμάχιο 1,5 480 6 Γάλα πλήρες

Διαβάστε περισσότερα

Σολομός με πάπρικα,, λαχανικά και πατάτες (ή ότι άλλο ψάρι φιλέτο θέλετε) 4 6 φιλέτα σολομό 500 γρ νερό 1 κ/κι ζωμό λαχανικών στο Thermomix ½ κιλό πατατούλες φρέσκες ½ πιπεριά κόκκινη σε λωρίδες ½ πιπεριά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ΜΕ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ΜΕ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ΜΕ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ψωμί(κατ άτομο)...1 ΟΡΕΚΤΙΚΑ Τζατζίκι...... 2.5 Σκορδαλιά...2.5 Πιπεριά τηγανητή... 3.5 Κολοκυθάκια τηγανητά... 3,5 Τυροσαλάτα πικάντικη...3.5 Φάβα.....2.5 Ντάκος Κρητικός....4,5

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για εμάς. Για να διασφαλίσουμε ότι τα ψάρια είναι πάντα φρέσκα παραγγέλνουμε μικρές ποσότητες.

Λίγα λόγια για εμάς. Για να διασφαλίσουμε ότι τα ψάρια είναι πάντα φρέσκα παραγγέλνουμε μικρές ποσότητες. Λίγα λόγια για εμάς Τα πιάτα μας είναι φρεσκομαγειρεμένα για να εξασφαλίσουμε ποιότητα, για τον λόγο αυτό, χρειάζονται λίγο παραπάνω χρόνο. Η ομάδα της κουζίνας, με υπεύθυνο τον Chef Michael Vanheste,

Διαβάστε περισσότερα

ιανοµή κατ οίκον Ώρες διανοµής 12:00-01:00

ιανοµή κατ οίκον Ώρες διανοµής 12:00-01:00 ιανοµή κατ οίκον Ώρες διανοµής 12:00-01:00 Για εµάς η ποιότητα των υλικών είναι αδιαπραγµάτευτη και µόνο αυτή µπορεί να σας εξασφαλίσει ένα λαχταριστό πιάτο. Μαζί µε τη µαεστρία των ψηστών και των µαγείρων

Διαβάστε περισσότερα

ποιότητα που γεύεστε Αγαπημένη συνταγούλα με τον ζουμερό καβουρμά μας!

ποιότητα που γεύεστε Αγαπημένη συνταγούλα με τον ζουμερό καβουρμά μας! ποιότητα που γεύεστε με τον ζουμερό καβουρμά μας! 10 για την προετοιμασία Υλικά (χορταστική συνταγή για 3-4 άτομα) 1 «Καβουρμά μοσχαρίσιο Μπαντάκ» 1 πακέτο ψιλά μακαρόνια 1 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό 4 κουταλιές

Διαβάστε περισσότερα

MENU. Γεύσεις από Ελλάδα και απ όλο το κόσμο

MENU. Γεύσεις από Ελλάδα και απ όλο το κόσμο MENU Γεύσεις από Ελλάδα και απ όλο το κόσμο ΟΡΕΚΤΙΚΑ Τορτίγια με κοτόπουλο, τραγανό μπέικον & καπνιστό τυρί... 3,00 Μανιτάρια σωτέ με φύλλα δάφνης, γκροτιναρισμένα με γραβιέρα Κρήτης... 3,00 Πατάτα γεμιστή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΔΟΥΣ ΣΕ ΑΝΕΥ ΦΠΑ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΔΟΥΣ ΣΕ ΑΝΕΥ ΦΠΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΒΟΛΟΥ Προς: ΑΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Jukeros by Dimitris Chomatas ISO 22000:2005 HACCP χειροποίητων προϊόντων να σας κάνουν να τα ερωτευθείτε

Jukeros by Dimitris Chomatas ISO 22000:2005 HACCP χειροποίητων προϊόντων να σας κάνουν να τα ερωτευθείτε Σχετικά με εμάς: Η εταιρία Jukeros by Dimitris Chomatas ιδρύθηκε το 2015 και εδρεύει στην Καλλιθέα, στην οδό Γρυπάρη 52 όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις παραγωγής καθώς και η κεντρική διάθεση. Τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 18ου Χ.Μ. 2/2/2019

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 18ου Χ.Μ. 2/2/2019 ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 18ου Χ.Μ. 2/2/2019 Λάδι extra παρθένο Καλαμάτας (οξύτητα 0,3%) 5 lt / 20,00 Μέλι θυμαρίσιο σε γυάλινο βάζο από Δεσφίνα 950 gr / 8,00 Μέλι πεύκο σε γυάλινο βάζο από Εύβοια, μέλι κάστανο,

Διαβάστε περισσότερα

Μικρές απολαύσεις για κάθε ώρα!

Μικρές απολαύσεις για κάθε ώρα! Μικρές απολαύσεις για κάθε ώρα! Μικρές απολαύσεις για κάθε ώρα! Νέα εποχή, νέο ξεκίνημα! Φέτος οι μέρες μας θα είναι γεμάτες με οικογενειακές στιγμές, βόλτες με φίλους και καινούργιες προκλήσεις. Γι αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Διατροφικός Τύπος: ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Διατροφικός Τύπος: ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Διατροφικός Τύπος: ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΡΩΙΝΟ - Μπορείτε να πιείτε καφέ ή τσάι ή τσάι από βότανα χωρίς ζάχαρη 11:00 με 12:00 ΣΝΑΚ Μπορείτε να συνδυάζετε τις τροφές που βρίσκονται στην

Διαβάστε περισσότερα

Μεσημεριανό. CAPRESE σαλάτα με μπουράτα με ντομάτα, berries και μαριναρισμένο καρπούζι

Μεσημεριανό. CAPRESE σαλάτα με μπουράτα με ντομάτα, berries και μαριναρισμένο καρπούζι Μεσημεριανό Σερβίρεται από 13:00 μέχρι 18:00 ΤΑΡΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ με μπισκότο παρμεζάνας, αβοκάντο και chorizo CAPRESE σαλάτα με μπουράτα με ντομάτα, berries και μαριναρισμένο καρπούζι CARPACCIO ΜΟΣΧΟΥ με ντοματίνια

Διαβάστε περισσότερα

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία.

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία. ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΥΜΗΣ Ζύμη για γεμιστό πιτάκι 1,5 kg αλεύρι 15 g αλάτι 250 g βούτυρο ή λίπος 3/8 l νερό Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν

Διαβάστε περισσότερα

ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι

ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι Το Πάσχα έρχεται παρέα με την Άνοιξη, ανοίγει η διάθεση, ανοίγουμε και το σπίτι μας για να υποδεχθούμε φίλους και συγγενείς. Γύρω από το πασχαλινό

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (ΚΒ) Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας Μάιος 2012

ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (ΚΒ) Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας Μάιος 2012 Νόστιμα, απλά και υγιεινά! ΙΑ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (ΚΒ) Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας Μάιος 2012 Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2011-2012 το σχολείο μας έθεσε ως ένα από τους στόχους του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ 5,00 /ATOMO ΛΑΧΑΝΟ, ΚΑΡΟΤΟ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ, ΜΑΡΟΥΛΙ, ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΝΤΟΜΑΤΑ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ 5,00 /ATOMO ΛΑΧΑΝΟ, ΚΑΡΟΤΟ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ, ΜΑΡΟΥΛΙ, ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΝΤΟΜΑΤΑ FAIT MAISON MINI CATERING Σας βεβαιώνουμε ότι οι καλεσμένοι σας και εσείς θα μείνετε ευχαριστημένοι με οποιαδήποτε επιλογή κάνετε από τις παρακάτω γεύσεις και ότι η εταιρία μας είναι η σίγουρη λύση για

Διαβάστε περισσότερα

Η νοστιμιά της άνοιξης

Η νοστιμιά της άνοιξης 2 ΜΑΡ/ ΔΕΥΤΕΡΑ Αρακάς με λαχανικά 1. Καθαρίζετε τον αρακά και τον πλένετε. 2. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και όταν γίνει διάφανο προσθέτετε τον αρακά. Τον σοτάρετε για λίγο. 3. Ρίχνετε στην κατσαρόλα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΜΗ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ελιές Πράσινες/Μαύρες 2,25 1,80 Ταχίνι 2,25 1,80 Ταραμοσαλάτα 2,25 1,80 Γιαούρτι 2,38 1,90 Τζατζίκι 2,38 1,90 Τυροκαφτερή 3,75 3,00 Λουκάνικο Χωριάτικο

Διαβάστε περισσότερα

DELIVERY: ΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / 7:30-18: / /

DELIVERY: ΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / 7:30-18: / / DELIVERY: ΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / 7:30-18:00 210 6858 870 / 6983 696516 / www.faitmaison.gr #ΣΑΛΑΤΕΣ #ΣΑΛΑΤΕΣ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΡΟΤΟ µε σως λαδολέµονο ή vinaigrette ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ µε φρέσκο κρεµµυδάκι, άνηθο και σως

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ 1 3325602 ΚΕΜΠΑΠΑΚΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Κρέας Χοιρινό Ελληνικό 43%,Βόειο 14%, Πρόβειο Ελληνικό 14%,Νερό, Μίγμα Combi (αλεύρι σίτου, αλάτι, αφυδ. κρεμμύδι, μπαχαρικά, μουστάρδα, τυρί,φυτικά

Διαβάστε περισσότερα

Γαστρονομικός Τουρισμός

Γαστρονομικός Τουρισμός Γαστρονομικός Τουρισμός ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ. Ο γαστρονομικός

Διαβάστε περισσότερα

Είσαι δεν είσαι κρητικός. θέλω να το θυμάσαι. η Κρήσσα γη είναι κοντά. όσο μακριά και να σαι. Καλώς ήρθατε.

Είσαι δεν είσαι κρητικός. θέλω να το θυμάσαι. η Κρήσσα γη είναι κοντά. όσο μακριά και να σαι. Καλώς ήρθατε. Είσαι δεν είσαι κρητικός θέλω να το θυμάσαι η Κρήσσα γη είναι κοντά όσο μακριά και να σαι Καλώς ήρθατε www.krissagi.com /KrissaGi Ορεκτικά Μαραθόπιτα (στο τηγάνι)*... Καλτσούνια (μυζηθρένια, χορτάρινα,

Διαβάστε περισσότερα