Σημαντικές Πληροφορίες

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σημαντικές Πληροφορίες"

Transcript

1 Prd 600 Voltage: 8-18 V DC Operating Temperature: -10 to +60 C Dimensions: w 81mm, h 49mm, d 12mm aluminium box Weight: 62 g (display.2.4 TFT Intelligent LCD Touch Display) map sensor 4 bar solenoid valve Σημαντικές Πληροφορίες Παρακαλώ διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πληροφοριών προσεκτικά. Προχωρήστε στην διαδικασία εγκατάστασης ΑΝ και ΜΟΝΟ έχετε καταλάβει πλήρως τα όσα αναφέρονται με τις σημάνσεις Σημαντικό, Προειδοποίηση, Προσοχή, που βρίσκονται μέσα στο εγχειρίδιο. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Αυτό το προϊόν πρέπει να τοποθετείται μόνο σε οχήματα που βρίσκονται εκτός λειτουργίας ΚΑΙ ΟΧΙ σε εν κινήσει οχήματα. Αυτό το προϊόν είναι μόνο για οχήματα με 12V (μπαταρία) συστήματα. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 1. Η εγκατάσταση και η ρύθμιση του προϊόντος θα πρέπει να εκτελείται μόνο από εκπαιδευμένο ειδικό, οικείο με τα μηχανικά, ηλεκτρικά και διαχείρισης καυσίμων συστήματα του αυτοκινήτου. Αν εγκατασταθεί από κάποιον που δεν έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα, ίσως προκληθεί βλάβη στη μονάδα όπως και στο

2 όχημα. 2. Κατά την τοποθέτηση του προϊόντος στο όχημα, βεβαιωθείτε ότι η μονάδα δεν παρεμβαίνει στο οπτικό πεδίο του οδηγού και στην ομαλή λειτουργία του οχήματος. 3. Πριν τη χρήση του κολλητηρίου (σίδερο συγκόλλησης) και άλλων εργαλείων εγκατάστασης, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τα εγχειρίδια χρήσης τους. Λανθασμένη χρήση των εργαλείων ίσως προκαλέσει τραυματισμούς. 4. Κατά την εργασία πάνω στα ηλεκτρικά καλώδια, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποσυνδέσει την αρνητική τερματική πλευρά της μπαταρίας του οχήματος. 5. Δώσετε προσοχή κατά την αύξηση της ώθησης (boost), γιατί η μεγάλη αύξηση θα προκαλέσει βλάβη στη μηχανή. 6. Πριν την εγκατάσταση του προϊόντος στο όχημα, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το όριο ασφαλούς πίεσης ώθησης/ υπερπλήρωσης (boost) του δεδομένου οχήματος. 7. Ο κατασκευαστής και ο πωλητής δεν ευθύνονται για τυχόν βλάβες που θα προκληθούν λόγω της υπέρβασης του ορίου ασφαλούς πίεσης ώθησης. 8. Ποτέ μην ρυθμίζετε το Prd ενώ το όχημα κινείται. 9. Ποτέ μην ρυθμίζετε το Prd σε δημόσια οδό, διότι εκθέτετε σε κίνδυνο εσάς και τους παρευρισκόμενους. 10.Κατά τη ρύθμιση και εργασία του οχήματος μέσα σε γκαράζ, βεβαιωθείτε ότι το γκαράζ είναι εξοπλισμένο με κατάλληλο σύστημα εξαερισμού. 11.Μετά την εγκατάσταση και τη ρύθμιση, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμμαζέψει όλα όσα έρχονται σε επαφή με τον οδηγό. Εργαλεία και /ή καλώδια που έρχονται σε επαφή με τον οδηγό ενδέχεται να προκαλέσουν ατυχήματα. ΠΡΟΣΟΧΗ! 1.Ακατάλληλη ρύθμιση του Prd ίσως προκαλέσει βλάβη στη μηχανή. 2.Ο κατασκευαστής και ο πωλητής δεν φέρουν καμία ευθύνη για βλάβες που ίσως προκληθούν από ακατάλληλη εγκατάσταση και ρύθμιση. 3.Η ρύθμιση πρέπει να διενεργείται μόνο από έναν έμπειρο τεχνικό, ο οποίος

3 κατανοεί πλήρως το σύστημα turbo s του οχήματος και την απαίτηση διαχείρισης καυσίμου του κινητήρα. 4.Πάντα χρησιμοποιείτε κατάλληλη αναλογία μετρητή αερίου/καυσίμου κατά τη ρύθμιση του Prd για να διασφαλίσετε ώθηση (boost) ασφαλούς επιπέδου. Η εγκατάσταση του προϊόντος απαιτεί τροποποίηση του ηλεκτρικού συστήματος του οχήματος. 5. Κατά τη δημιουργία σύνδεσης καλωδίων, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει το κλειδί από την ανάφλεξη και έχετε αποσυνδέσει τον αρνητικό τερματικό πόλο της μπαταρίας. 6. Ποτέ μην βραχυκυκλώνετε το σύστημα. Θα μπορούσε να δημιουργήσει βλάβη στη μονάδα όπως και στο ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος. 7. Διαβάστε και κατανοήστε πλήρως το διάγραμμα καλωδίωσης πριν τη δημιουργία οποιασδήποτε καλωδιακής ένωσης. 8. Κατά τη διάρκεια της ένωσης των συνδέσμων, σπρώξτε τα έως ότου ακούσετε το κλικ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Βεβαιωθείτε ότι η μηχανή έχει κρυώσει πριν την εργασία κάτω από το καπό. Βγάλτε το κλειδί από το διακόπτη ανάφλεξης και αποσυνδέστε τον αρνητικό τερματικό πόλο της μπαταρίας. Πριν την τοποθέτηση της βαλβίδας της μονάδας, βεβαιωθείτε ότι ο παρεχόμενος σωλήνας πίεσης είναι αρκετά μακρύς ώστε να τα φτάνει. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ Μετά την εγκατάσταση, παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι θα δώσετε αυτό το εγχειρίδιο στον ιδιοκτήτη του οχήματος.

4 ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε το εγχειρίδιο ρυθμίσεων και λειτουργιών πριν την χρήση. 1)EGT warning Settings Βήματα ρύθμισης της θερμοκρασίας του καυσαερίου. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Μείνετε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το 4. Πληκτρολογήστε την θερμοκρασία που επιθυμείτε, με περιορισμό από 800 έως 1200 βαθμούς. 2)PWM Frequency Βήματα ρύθμισης συχνότητας PWM (ηλεκτροβαλβίδας). 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο ψηφίων. 4. Πληκτρολογήστε την συχνότητα που επιθυμείτε, με περιορισμό 16 έως 35 Hz. *Προτεινόμενη συχνότητα 25 Hz.

5 3)Initial pressure Βήματα ρύθμισης Αρχικής Πίεσης. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιo ψηφίων. 4. Πληκτρολογήστε την πίεση που επιθυμείτε, με περιορισμό από 0 έως 3 bar. 4)Boost warning Βήματα ρύθμισης επιπέδου προειδοποίησης ώθησης. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιo ψηφίων. 4. Πληκτρολογήστε την πίεση που επιθυμείτε, με περιορισμό από 0 έως Πιέστε το κουμπί επιβεβαίωσης της επιλογής, OK.

6 5)D.boost.w Βήματα ρύθμισης ποσοστού μείωσης ώθησης μετά την προειδοποίηση. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιo ψηφίων. 4. Πληκτρολογήστε την πίεση που επιθυμείτε, με περιορισμό από 0 έως 100. Ενότητες 6-7, Οριοθέτηση πίεσης 6)LOW set Βήματα ρύθμισης ελάχιστου ορίου πίεσης. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιo ψηφίων. 4. Πληκτρολογήστε την πίεση που επιθυμείτε, με περιορισμό από 0 έως Πιέστε το κουμπί επιβεβαίωσης της επιλογής, OK.

7 7)HIGH set Βήματα ρύθμισης μέγιστου ορίου πίεσης. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιo ψηφίων. 4. Πληκτρολογήστε την πίεση που επιθυμείτε, με περιορισμό από 0 έως Πιέστε το κουμπί επιβεβαίωσης της επιλογής, OK. 8)Mode 1:L 2:H 3:R 4:R2 5:H Βήματα για την επιλογή βάσει της οποίας θα λειτουργήσει το prd Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιo ψηφίων Αν επιθυμείτε το boost controller να λειτουργεί βάσει του προεπιλεγμένου (από την επιλογή 06) LOW set, πληκτρολογήστε Αν επιθυμείτε το boost controller να λειτουργεί βάσει του προεπιλεγμένου (από την επιλογή 07) HIGH set, πληκτρολογήστε 2.

8 3.3. Αν επιθυμείτε το boost controller να λειτουργεί βάσει του προεπιλεγμένου (από την επιλογή 10) RPM1, πληκτρολογήστε Αν επιθυμείτε το boost controller να λειτουργεί βάσει του προεπιλεγμένου (από την επιλογή 11) RPM2, πληκτρολογήστε Αν επιθυμείτε το boost controller να λειτουργεί βάσει του προεπιλεγμένου (από την επιλογή 12) VSS, πληκτρολογήστε 5. Η επιλογή της λειτουργίας θα εμφανίζεται στην αρχική οθόνη, στο πλαίσιο MODE. Αν έχετε επιλέξει το boost controller να λειτουργεί βάσει LOW set, στο πλαίσιο MODE της αρχικής οθόνης θα αναγράφεται LOW. Πιέζοντας το LOW εναλλάσετε την επιλογή λειτουργίας σε HIGH και αντιστρόφως. Αν έχετε επιλέξει το boost controller να λειτουργεί βάσει του RPM1, στο πλαίσιο MODE της αρχικής οθόνης θα αναγράγεται RPM1. Πιέζοντας το RPM1 εναλλάσετε την επιλογή λειτουργίας σε RPM2 και αντιστρόφως. Αν έχετε επιλέξει το boost controller να λειτουργεί βάσει VSS, στο πλαίσιο MODE της αρχικής οθόνης θα αναγράγεται VSS. 4. Πιέστε το κουμπί επιβεβαίωσης της επιλογής, OK. 5. Πιέστε το κουμπί κατοχύρωσης της επιλογής, 9)RPM Multiplier Βήματα για να διορθώσετε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με την προτίμησή σας. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιo ψηφίων. 4. Πληκτρολογήστε την πίεση που επιθυμείτε, με περιορισμό από 1 έως Πιέστε το κουμπί επιβεβαίωσης της επιλογής, OK.

9 10)RPM preset 1 Βήματα για την προεπιλογή 1, ποσοστού λειτουργίας σε κάθε επίπεδο στροφών, RPM. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί η οθονή με δύο σειρές αριθμών. 4. Η σειρά αριθμών στο κάτω μέρος της οθόνης αφορά των αριθμό των στροφών επί 100. Η σειρά αριθμών στο επάνω μέρος της οθόνης αφορά το ποσοστό λειτουργίας. Κάθε αριθμός στροφών αντιστοιχεί σε ένα αριθμό ποσοστού λειτουργίας. Και οι δύο σειρές καθορίζονται από εσάς. Πατώντας τον αριθμό που επιθυμείτε να αλλάξετε εμφανίζεται το 11)RPM preset 2 Βήματα για την προεπιλογή 2, ποσοστού λειτουργίας σε κάθε επίπεδο στροφών, RPM. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί η οθονή με δύο σειρές αριθμών. 4. Η σειρά αριθμών στο κάτω μέρος της οθόνης αφορά των αριθμό των στροφών επί 100. Η σειρά αριθμών στο επάνω μέρος της οθόνης αφορά το ποσοστό λειτουργίας.

10 Κάθε αριθμός στροφών αντιστοιχεί σε ένα αριθμό ποσοστού λειτουργίας. Και οι δύο σειρές καθορίζονται από εσάς. Πατώντας τον αριθμό που επιθυμείτε να αλλάξετε εμφανίζεται το 12) VSS preset Βήματα για την προεπιλογή ποσοστού λειτουργίας σε κάθε επίπεδο ταχύτητας, VSS. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί η οθονή με δύο σειρές αριθμών. 4. Η σειρά αριθμών στο κάτω μέρος της οθόνης αφορά την ταχύτητα. Η σειρά αριθμών στο επάνω μέρος της οθόνης αφορά το ποσοστό λειτουργίας. Κάθε αριθμός ταχύτητας αντιστοιχεί σε ένα αριθμό ποσοστού λειτουργίας. Και οι δύο σειρές καθορίζονται από εσάς. Πατώντας τον αριθμό που επιθυμείτε να αλλάξετε εμφανίζεται το

11 13)GEAR preset Βήματα για την προεπιλογή ποσοστού λειτουργίας σε κάθε επίπεδο ταχύτητας, GEAR. 7. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 8. Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί η οθονή με δύο σειρές αριθμών. 10.Η σειρά αριθμών στο κάτω μέρος της οθόνης αφορά την ταχύτητα. Η σειρά αριθμών στο επάνω μέρος της οθόνης αφορά το ποσοστό λειτουργίας. Κάθε αριθμός ταχύτητας αντιστοιχεί σε ένα αριθμό ποσοστού λειτουργίας. Και οι δύο σειρές καθορίζονται από εσάς. Πατώντας τον αριθμό που επιθυμείτε να αλλάξετε εμφανίζεται το 11.Πιέστε το κουμπί επιβεβαίωσης της επιλογής, OK. 12.Πιέστε το κουμπί κατοχύρωσης της επιλογής, 14)GEAR ratio calibration Βήματα για την προεπιλογή ποσοστού λειτουργίας σε κάθε επίπεδο, GEAR ratio calibration 13.Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 14.Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί 16.Η σειρά αριθμών στο κάτω μέρος της οθόνης αφορά την ταχύτητα. Η σειρά αριθμών στο επάνω μέρος της οθόνης αφορά το ποσοστό λειτουργίας. Κάθε αριθμός ταχύτητας αντιστοιχεί σε ένα αριθμό ποσοστού λειτουργίας. Και οι δύο σειρές καθορίζονται από εσάς. Πατώντας τον αριθμό που επιθυμείτε να αλλάξετε εμφανίζεται το 17.Πιέστε το κουμπί επιβεβαίωσης της επιλογής, OK. 18. Πιέστε το κουμπί κατοχύρωσης της επιλογής, 15)VSS multiplaier (VSS) Βήματα για ρύθμιση επιπέδου προειδοποίησης AFR. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιo ψηφίων.

12 4. Πληκτρολογήστε την πίεση που επιθυμείτε, με περιορισμό από 0 έως 60. *Στο 0, η λειτουργία AFR warning απεργοποιείται. 16)AFR warning (AFR) Βήματα για ρύθμιση επιπέδου προειδοποίησης AFR. 7. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 8. Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιo ψηφίων. 10.Πληκτρολογήστε την πίεση που επιθυμείτε, με περιορισμό από 0 έως 20. *Στο 0, η λειτουργία AFR warning απεργοποιείται. 11.Πιέστε το κουμπί επιβεβαίωσης της επιλογής, OK. 12.Πιέστε το κουμπί κατοχύρωσης της επιλογής,

13 17) AFR pressure (bar) Βήματα ρύθμισης επιπέδου πίεσης από το οποίο θα ξεκινήσει να λειτουργεί το AFR. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Μείνετε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το 4. Πληκτρολογήστε την πίεση που επιθυμείτε, με περιορισμό από 0 έως 3 bar. 18) AFR duty (%) Βήματα για την ρύθμιση του ποσοστού στο οποίο θα πέσει η AFR μετά την προειδοποίηση. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Μείνετε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το 4. Πληκτρολογήστε το ποσοστό που επιθυμείτε, με περιορισμό από 0 έως ) Shift light Βήματα για την ρύθμιση shift light. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Μείνετε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το

14 4. Πληκτρολογήστε το ποσοστό που επιθυμείτε, με περιορισμό από 0 έως ) MAX rec MAP Το max MAP εμφανίζεται στην αρχική οθόνη του prd 600, μετά την απενεργοποίησή του όμως η τιμή χάνεται από την αρχική οθόνη, παραμένει όμως στην επιλογή με αριθμό 20. Βήματα για να μηδενίσετε το MAX rec MAP. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Μείνετε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το 4. Πληκτρολογήστε 0. 21) AFR CANBUS 0=N0 1=YES Βήματα για να μηδενίσετε το AFR CANBUS 0=N0 1=YES 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Μείνετε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το 4. Πληκτρολογήστε 0.

15 22) ΜΑΧ rec RPM Βήματα για να μηδενίσετε το MAX rec RPM. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Μείνετε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το 4. Πληκτρολογήστε 0. 23) ΜΑΧ rec VSS Βήματα για να μηδενίσετε το ΜΑΧ rec VSS. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Μείνετε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το 4. Πληκτρολογήστε 0.

16 24) User CANBUS 0=N0 1=YES Βήματα για να μηδενίσετε το User CANBUS 0=N0 1=YES 7. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 8. Μείνετε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το 10.Πληκτρολογήστε Πιέστε το κουμπί επιβεβαίωσης της επιλογής, OK. 12.Πιέστε το κουμπί κατοχύρωσης της επιλογής, 25) CANBUS speed (Hz) ιδανικό για vag ο αριθμος (15) Βήματα για ρύθμιση επιπέδου προειδοποίησης CANBUS speed (Hz) 13.Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 14.Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιo ψηφίων. 16.Πληκτρολογήστε την πίεση που επιθυμείτε, με περιορισμό από 1 έως 50. *Στο 0, η λειτουργία AFR warning απεργοποιείται. 17.Πιέστε το κουμπί επιβεβαίωσης της επιλογής, OK. 18.Πιέστε το κουμπί κατοχύρωσης της επιλογής,

17 25) CANBUS read delay (ms) ιδανικό για vag ο αριθμος (2) Βήματα για ρύθμιση επιπέδου προειδοποίησης CANBUS read delay (ms) 19.Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 20.Προχωρήστε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιo ψηφίων. 22.Πληκτρολογήστε την πίεση που επιθυμείτε, με περιορισμό από 0 έως *Στο 0, η λειτουργία AFR warning απεργοποιείται. 23.Πιέστε το κουμπί επιβεβαίωσης της επιλογής, OK. 24.Πιέστε το κουμπί κατοχύρωσης της επιλογής, 27) Restore to defaults Βήματα για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. 1. Πιέστε το πλήκτρο ρυθμίσεων, πάνω δεξία στην οθόνη (εικονίδιο εργαλεία). 2. Μείνετε στην επιλογή με αριθμό Αγγίξτε το πλαίσιο με τον αναγραφόμενο αριθμό για να εμφανιστεί το 4. Πληκτρολογήστε 1234.

18 ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗΣ

19 canbus Version (αν δεν ειναι canbus το 13 pin το βάζετε GND) Version.2 (24pin)

20 Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας 4mm είναι ασφαλισμένος με φερμουάρ μετά την εγκατάσταση για την πρόληψη τους από την αποσύνδεση.

21 1. Οι μηχανές της Toyota JZ και Mitsubishi 4G63 έχουν έλεγχο ηλεκτρομαγνητικών βαλβίδων της πίεσης του καυσίμου. Για αυτά τα οχήματα, βεβαιωθείτε να πάρετε την πίεση από τη γραμμή μεταξύ της πολλαπλής επιλογής και της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας. 2. Κατά τη δρομολόγηση του σωλήνα των 4mm μέσω του τείχους προστασίας 3. βεβαιωθείτε να μην τον τσακίσετε. Σε περίπτωση που ο σωλήνας έχει τσακίσει θα προκληθεί πρόβλημα στη σωστή λειτουργία της μονάδας. 4. ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 5. ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 1: 6. Ενεργοποιητής Διπλής Θύρας 7. Αποσυνδέστε τον σύνδεσμο και τις γραμμές κενού από τις

22 ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες και βουλώστε όλες τις θύρες κενού ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 2: 10.Ενεργοποιητής Μονής Θύρας 11.Αποσυνδέστε τον σύνδεσμο και τις γραμμές κενού από τις ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες και βουλώστε όλες τις θύρες κενού. 12.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 13.Τοποθετήστε τη μονάδα της βαλβίδας σε δροσερό χώρο, όπου η μονάδα δεν μπορεί να ζεσταθεί ή να βραχεί. 14.Εξασφαλίστε όλες τις συνδέσεις υποπίεσης με σφικτήρες. 15.Κατά τη δρομολόγηση των σωλήνων κενού, βεβαιωθείτε να μην τσακίσετε ή περιπλέξετε τους σωλήνες. 16.Κάνετε τους σωλήνες όσο το δυνατό πιο κοντούς. 17.Είναι φυσικό για την μονάδα της βαλβίδας να κάνει ήχους όταν λειτουργεί

23 18. EXTERNAL wastegate prd.com.gr

Σημαντικές Πληροφορίες

Σημαντικές Πληροφορίες Prd 600 Voltage: 8-18 V DC Operating Temperature: -10 to +60 C Dimensions: w 81mm, h 49mm, d 12mm aluminium box Weight: 62 g (display.2.4 TFT Intelligent LCD Touch Display) map sensor 4 bar solenoid valve

Διαβάστε περισσότερα

3. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. 4. Αυτό το προϊόν πρέπει να τοποθετείται μόνο σε οχήματα που βρίσκονται εκτός λειτουργίας ΚΑΙ ΟΧΙ σε εν κινήσει οχήματα.

3. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. 4. Αυτό το προϊόν πρέπει να τοποθετείται μόνο σε οχήματα που βρίσκονται εκτός λειτουργίας ΚΑΙ ΟΧΙ σε εν κινήσει οχήματα. http://prd.com.gr Operating Voltage: 8-18 V DC Operating Temperature: -10 to +60 C Dimensions: w 100mm, h 50mm, d 25mm Weight: 83 gr display oled 16x2 map sensor 4 bar solenoid valve 1. Σημαντικές Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Πληροφορίες

Σημαντικές Πληροφορίες http://prd.com.gr Operating Voltage: 8-18 V DC Operating Temperature: -10 to +60 C Dimensions: w 100mm, h 50mm, d 25mm Weight: 83 gr display oled 16x2 map sensor 4 bar solenoid valve Σημαντικές Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Operating Voltage: 8-18 V DC

Operating Voltage: 8-18 V DC Operating Voltage: 8-18 V DC http://prd.com.gr Operating Temerature: -10 to +60 C Dimensions: w 100mm, h 50mm, d 25mm Weight: 83 gr display oled 16x2 map sensor 4 bar solenoid valve Σημαντικές Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

PRD 600. PRD 600 Boost controller w/ Can Bus interface

PRD 600. PRD 600 Boost controller w/ Can Bus interface PRD 600 Boost controller w/ Can Bus interface Technical Details Voltage: 8-18 V DC Operating Temperature: -10 to +60 C Dimensions: w 81mm, h 49mm, d 12mm Aluminum construction Display.2.4 TFT Intelligent

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας. Διάβασε και κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ενημέρωσης λογισμικού Bluetooth CDE-177BT / CDE-178BT / ide-178bt

Εγχειρίδιο ενημέρωσης λογισμικού Bluetooth CDE-177BT / CDE-178BT / ide-178bt Εγχειρίδιο ενημέρωσης λογισμικού Bluetooth CDE-177BT / CDE-178BT / ide-178bt 1 Οδηγία Αυτό το εγχειρίδιο περιγράφει τα βήματα που απαιτούνται για την ενημέρωση του Bluetooth firmware της μονάδας. Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Κ3-3 ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Κ3-3 ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Κ3-3 ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 1.Εισαγωγή, χαρακτηριστικά και προδιαγραφές 1.1 Εισαγωγή Ο Κ3-3 είναι ένας αυτόνομος, αναγνώστης ή access control. Μπορεί να ελέγξει ηλεκτρονική κλειδαριά,

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Smartpel. Σόμπα πελλετ 11kW ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Printed on recycled paper.

Smartpel. Σόμπα πελλετ 11kW ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Printed on recycled paper. Smartpel Σόμπα πελλετ 11kW ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ 2012 Printed on recycled paper. Πίνακας περιεχομένων Οδηγίες Ασφαλείας...Σφάλμα! Δεν έχει οριστεί σελιδοδείκτης. Εισαγωγή...Σφάλμα! Δεν έχει οριστεί σελιδοδείκτης.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

LUCCI LCD REMOTE FAN CONTROLLER. Οδηγίες Χρήσης & Εγκατάστασης

LUCCI LCD REMOTE FAN CONTROLLER. Οδηγίες Χρήσης & Εγκατάστασης LUCCI LCD REMOTE FAN CONTROLLER Οδηγίες Χρήσης & Εγκατάστασης SKU# 210013 Rated Voltage 220-240V, 50Hz ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ για την αποφυγή

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X.

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X. BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης πίνακα ελέγχου λεβήτων pellet - βιομάζας

Οδηγίες χρήσης πίνακα ελέγχου λεβήτων pellet - βιομάζας Ο ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου pellets-βιομάζας με κοχλία χρησιμοποιείται σε κατοικίες με λέβητα στερεών καυσίμων και ελέγχει τον ηλεκτρομειωτήρα (κοχλία) και τον φυσητήρα του λέβητα για παροχή θέρμανσης.

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης Τα πρώτα βήματα ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης 2. Καλώδιο USB ηλεκτρονικών βιβλίων 3. Ακουστικά 4. Θήκη μεταφοράς 5. 6. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

TOUCH LCD WALL CONTROLLER for Online Controller

TOUCH LCD WALL CONTROLLER for Online Controller TOUCH LCD WALL CONTROLLER for Online Controller KBRC01A ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ 1. Περιγραφή της οθόνης αφής (Touch LCD Wall Controller) Αφής LCD τοίχου ελεγκτή είναι ένα εξάρτημα KKRP01A προσαρμογέα που επιτρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GR.10.2018.Rv1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα electro έχει IP44 και μπορεί να εγκατασταθεί σε χώρους με υγρασία, όπως είναι το λουτρό, στις ζώνες όγκου

Διαβάστε περισσότερα

150mA max. 12-14V. 100 μ. 133 x 89 x 19 mm 0... 55 º C. Κατάσταση συστήματος Μήνυμα. Σύστημα Trouble. Ένδειξη. Έ θιμο Πληκτρολόγιο Διχοτόμηση Τίτλος

150mA max. 12-14V. 100 μ. 133 x 89 x 19 mm 0... 55 º C. Κατάσταση συστήματος Μήνυμα. Σύστημα Trouble. Ένδειξη. Έ θιμο Πληκτρολόγιο Διχοτόμηση Τίτλος LCD EKB2 Το EKB2 είναι ένα πληκτρολόγιο LCD που προορίζεται για χρήση με συναγερμό ELDES SM ( Perseas- Thiseas) και τα συστήματα διαχείρισης του. Τα κύρια χαρακτηριστικά του πληκτρολογίου EKB2 είναι τα

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερα Προγραμματιζόμενος Ελεγκτής Θερμικών Εφαρμογών

Ελεύθερα Προγραμματιζόμενος Ελεγκτής Θερμικών Εφαρμογών Ελεύθερα Προγραμματιζόμενος Ελεγκτής Θερμικών Εφαρμογών Γενικά Χρήση Επιπλέον δυνατότητες Ελεγχόμενες διατάξεις Ελεύθερα προγραμματιζόμενος ελεγκτής θερμοκρασίας με 4 εισόδους αισθητηρίων και 3 εξόδους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Η εξωτερική εμφάνιση κα μερικές λειτουργίες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση για την βελτίωση του προϊόντος. Επικοινωνήστε με το κατάστημα πώλησης ή με τον

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο 1. Εγχειρίδιο χρήσης

Τηλέφωνο 1. Εγχειρίδιο χρήσης Τηλέφωνο 1 Εγχειρίδιο χρήσης GR Συγχαρητήρια για την αγορά του νέου σας τηλεφώνου JACOB JENSEN TM. Το τηλέφωνο αυτό σχεδιάζεται στη Δανία από τον Jacob Jensen. Τα προϊόντα του έχουν κερδίσει διεθνή αναγνώριση

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Στραμμένο προς τα πίσω ECE R44 04. 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες

Στραμμένο προς τα πίσω ECE R44 04. 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες Στραμμένο προς τα πίσω Εγχειρίδιο χρήστη ECE R44 04 Ομάδα Βάρος Ηλικία 0 + 0-13 kg 0-12 μήνες 1 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το BeSafe izi Sleep ISOfix Η BeSafe έχει αναπτύξει αυτό το κάθισμα με μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ www.colorato.net ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHD-140W CLHD-140S Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση ΓΕΝΙΚΑ 1. Είναι σημαντικό να κατανοηθούν πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

P5601N T091 Θερμοστάτης

P5601N T091 Θερμοστάτης 2101201010_31-P5601N_98 105 148 mm P5601N T091 Θερμοστάτης www.emos.eu Θερμοστάτηςt Ο θερμοστάτης T091 έχει σχεδιαστεί για τον έλεγχο συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού. Σημαντικό Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο

Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16 L3VI-18 / L3VO-18 L3VI-24 / L3VO-24 Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Εγχειρίδιο Χρήσης Τηλεχειριστήριο Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμιστής ηλιακής φόρτισης και αποφόρτισης. Οδηγίες χρήσεις

Ρυθμιστής ηλιακής φόρτισης και αποφόρτισης. Οδηγίες χρήσεις Ρυθμιστής ηλιακής φόρτισης και αποφόρτισης Οδηγίες χρήσεις Ο ρυθμιστής φόρτισης MPPT-30 είναι ένας αποτελεσματικός ρυθμιστής. -Έχει αποτελεσματική λειτουργία φόρτισης MPPT για να παρακολουθείτε αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS.

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS. Πληροφορίες προϊόντος E A C F G H A: ιακόπτης On/Off : Με ηλεκτρικό ρεύµα: σταθερά µε πράσινο χρώµα Με µπαταρία: αναβοσβήνει µε πράσινο χρώµα C: Με ηλεκτρικό ρεύµα: δείχνει το επίπεδο φορτίου Με µπαταρία:

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Εγχειρίδιο Χρήσης Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Περιεχόμενα Περιεχόμενα...1 Εισαγωγή...2 Χαρακτηριστικά...3 Τεχνικές Προδιαγραφές...3 Εγκατάσταση...4 Συμβουλές Εγκατάστασης Αισθητήρων...5 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη φορτιστή ATEK4000

Οδηγός Χρήστη φορτιστή ATEK4000 Οδηγός Χρήστη φορτιστή ATEK4000! Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει αυτό το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν το χειρισμό του προϊόντος. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να οδηγηθείτε σε σοβαρούς τραυματισμούς.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ Website (e-shop): www.ban.gr K. Παλαιολόγου 32 Αγ. Ι. Ρέντης 18233 Πειραιάς GR Α.Φ.Μ.: 095627390 ΔΟΥ: Μοσχάτου Τηλ.:2104810582 Τηλ./Fax:2104820054,

Διαβάστε περισσότερα

Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο

Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16 L3VI-18 / L3VO-18 L3VI-24 / L3VO-24 Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Εγχειρίδιο Χρήσης Τηλεχειριστήριο Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Τεχνικά χαρακτηριστικά Τροφοδοσία Αριθμός επιπέδων θερμοκρασίας Εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας ΗΜΕΡΑ Εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας ΝΥΧΤΑ Εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας. 2 Σωστή χρήση. 3 Μέρη και λειτουργίες. 4 Συντήρηση και φροντίδα του ψυγείου. 5 Αντιμετώπιση προβλημάτων

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας. 2 Σωστή χρήση. 3 Μέρη και λειτουργίες. 4 Συντήρηση και φροντίδα του ψυγείου. 5 Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση. 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή 2 Προειδοποιήσεις ασφάλειας 3 Γενική όψη 3.1 Πλήκτρα 3.2 Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση της συσκευής 3.3 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ 230 V EKWCTRDI1V3 EKWCTRDI1V3 ENG Περιεχόμενα ENG 2 1 Σχετικά με αυτές τις οδηγίες...3 1.1 Εγκυρότητα, αποθήκευση και προώθηση των οδηγιών 3 1.2 Σύμβολα 3 2

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση:

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση: Χαρακτηριστικά: Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατάλληλη Ηλικία χρονών Ταχύτητα χλμ/ώρα Κωδικός/code: 412175 Επιτρεπόμενο βάρος κιλά Κινητήρας Ισχύς Επαναφόρτιση Διαστάσεις Καθαρό βάρος Μπαταρία Χρόνος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM-786 230V 50Hz 2200W Σημάνσεις Ασφαλείας Προκειμένου να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού ή ζημιάς σε ιδιοκτησία, βασικές οδηγίες ασφαλείας θα πρέπει να τηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

Service Information. micrologic PREMIUM 127 & 135 Οδηγίες Εφαρμογής Άμεσου Καθαρισμού Ψεκασμού Πετρελαίου

Service Information. micrologic PREMIUM 127 & 135 Οδηγίες Εφαρμογής Άμεσου Καθαρισμού Ψεκασμού Πετρελαίου micrologic PREMIUM 127 & 135 Οδηγίες Εφαρμογής Άμεσου Καθαρισμού Ψεκασμού Πετρελαίου Με το Άμεσο Καθαριστικό Ψεκασμού Πετρελαίου (κωδ. 127 ή 135 ), το Σύστημα Αντάπτορα Ρύθμισης (κωδ. 13800) και το Σετ

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Καταμετρητής Κερμάτων EasyCount EC50 Εγχειρίδιο Χρήσης

Καταμετρητής Κερμάτων EasyCount EC50 Εγχειρίδιο Χρήσης Καταμετρητής Κερμάτων EasyCount EC50 Εγχειρίδιο Χρήσης 0 Αυτό το εγχειρίδιο θα σας καθοδηγήσει στο χειρισμό του μηχανήματος. Πριν το χρησιμοποιήσετε, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και μάθετε για όλες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη Οδηγίες VTC 770 Ο μοναδικός σχεδιασμός των ρυθμιστικών αρχών AURA σειρά VTC που επιτρέπει σε λίγα λεπτά αναβάθμιση θερμοστάτη σας από το ένα μοντέλο στο άλλο, 1. Πλήκτρο ON / OFF του θερμοστάτη 2. Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: MP5638 / MP5648

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: MP5638 / MP5648 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: MP5638 / MP5648 Ανασκόπηση Χαρακτηριστικών Το προϊόν είναι ένα ρολόι χειρός τεχνολογίας Bluetooth, με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών

Διαβάστε περισσότερα

MODEL: ICR-210. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο και διατηρήστε το για μελλοντκή χρήση

MODEL: ICR-210. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο και διατηρήστε το για μελλοντκή χρήση MODEL: ICR-210 Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο και διατηρήστε το για μελλοντκή χρήση 1. 1st Alarm Indicator Buzzer 2. 1st Alarm Indicator Music 3. Volume Increase/Alarm 1 Set 4. Volume Decrease/Alarm 2 Set

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικής κλειδαριάς TSE 4001

Οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικής κλειδαριάς TSE 4001 Οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικής κλειδαριάς TSE 4001 Χρήσιμες συμβουλές Σημεία προσοχής - Συμβουλές ασφαλείας Α: Πλήκτρο "On" Β: Πλήκτρο "Enter" C: H διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία Τα δεδομένα αποθηκεύτηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Επιτραπέζια βάση στήριξης

Επιτραπέζια βάση στήριξης Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης Επιτραπέζια βάση στήριξης DS-1 6720889388 (2018/10) el Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων 1 Επεξήγηση συμβόλων και υποδείξεις ασφαλείας........... 2 1 Επεξήγηση συμβόλων............................

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Φορητά ηχεία. Συνοπτικό εγχειρίδιο

Φορητά ηχεία. Συνοπτικό εγχειρίδιο Φορητά ηχεία Συνοπτικό εγχειρίδιο 1 Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του φορητού συστήματος ηχείων Turbo-X. Αυτά τα ηχεία είναι ιδανικά για τον υπολογιστή σας, το ipod/ iphone, το MP3 player

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ UT 200/201/202 series

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ UT 200/201/202 series ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ UT 200/201/202 series ΠΡΟΣΟΧΗ Να χρησιμοποιείτε το πολύμετρο αμπεροτσιμπίδα μόνο με τους τρόπους που περιγράφονται στις οδηγίες χρήσης που ακολουθούν. Σε κάθε άλλη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ACCESS CONTROL ACR-15

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ACCESS CONTROL ACR-15 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ACCESS CONTROL ACR-15 Προσοχή: Το access control δεν είναι σχεδιασμένο για να ελέγχει τάσεις µεγαλύτερες από 35V ούτε και για να ελέγχει συσκευές που τροφοδοτούνται άμεσα

Διαβάστε περισσότερα

MITSUBISHI. Starion Turbo (1982-88) Κινητήρες: 4G63-T

MITSUBISHI. Starion Turbo (1982-88) Κινητήρες: 4G63-T 1 MITSUBISHI Starion Turbo (1982-88) Κινητήρες: 4G63-T τα μοντέλα Mitsubishi Starion Turbo (1982-88), με κινητήρες με κωδικούς 4G63-F υπάρχει σύστημα ψεκασμού Mitsubishi ECi. το σύστημα αυτό η πληροφορία

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του VEKTOR FINLO. Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες προτού να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

1 Εισαγωγή. 2 Ασφάλεια. 3 Εγκατάσταση. 3.1 Μπαταρίες TRUST AMI MOUSE 250S CORDLESS

1 Εισαγωγή. 2 Ασφάλεια. 3 Εγκατάσταση. 3.1 Μπαταρίες TRUST AMI MOUSE 250S CORDLESS 1 Εισαγωγή Αυτό το εγχειρίδιο προορίζεται για τους χρήστες της συσκευής TRUST AMI MOUSE 250S CORDLESS. Αυτό το ποντίκι προσφέρει ασύρµατο χειρισµό µέσω σύνδεσης υπέρυθρων. Ο δέκτης του ποντικού µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Μην καλύπτετε την αριθμομηχανή όταν αυτή είναι ενεργοποιημένη, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση.

Μην καλύπτετε την αριθμομηχανή όταν αυτή είναι ενεργοποιημένη, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση. 1260 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Οδηγίες ασφάλειας Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης. Η αριθμομηχανή σας είναι ένα πολύ εξελιγμένο κομμάτι εξοπλισμού. Ποτέ μην προσπαθήσετε να το επισκευάσετε μόνοι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές Περιεχόμενα 1. Ζωτικής σημασίας πληροφορίες - Διαβάστε τώρα

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP 1. Οδηγίες ασφαλείας 2. Εισαγωγή προϊόντος 2.1 Δυνατότητες 2.2 Κύρια χαρακτηριστικά 3.Περιγραφή του πίνακα 3.1 Πρόσοψη 3.2 Ενδείξεις LED στην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER140/ER1410 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ER140_EU.indb 1

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε ή να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Πλακέτα λειτουργίας. FM458 Πλακέτα στρατηγικής. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 7 747 017 365-03/2008 GR

Οδηγίες χρήσης. Πλακέτα λειτουργίας. FM458 Πλακέτα στρατηγικής. Για το χρήστη. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 7 747 017 365-03/2008 GR Οδηγίες χρήσης Πλακέτα λειτουργίας FM458 Πλακέτα στρατηγικής Για το χρήστη Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 7 747 017 365-03/2008 GR Περιεχόμενα 1 Ασφάλεια............................ 3 1.1 Σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΦΡΑΠΙΕΡΑ Με ρυθμιζόμενο ύψος Μοντέλο: CM-6058 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά Σημαντικές ειδοποιήσεις ΟΔΗΓΙΕΣ 1. Για να αποφύγετε τραυματισμό από κακή χρήση, διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Υλισμικό. Ενεργοποίηση επιλογών RAID. PU103 Sweex 2 Port Serial ATA RAID PCI Card

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Υλισμικό. Ενεργοποίηση επιλογών RAID. PU103 Sweex 2 Port Serial ATA RAID PCI Card PU103 Sweex 2 Port Serial ATA RAID PCI Card Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex 2 Port Serial ATA RAID PCI Card. Αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα δυο Σειριακές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός μοτοσυκλέτας

Συναγερμός μοτοσυκλέτας Συναγερμός μοτοσυκλέτας Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το εμπορικό σήμα, η ευρεσιτεχνία και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη Steelmate Co., Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγής σχεδίων και προδιαγραφών.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS 1. Οδηγίες ασφαλείας 2. Εισαγωγή προϊόντος καθαρού ημιτόνου YXP 2.1 Δυνατότητες 2.2 Κύρια χαρακτηριστικά 2.3 Πρόσοψη των 300-600W

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης

Ασύρματο Πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης Ασύρματο Πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης Οδηγίες Χρήσης 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το ασύρματο πληκτρολόγιο SK- 300W έχει δυνατότητα ελέγχου πρόσβασης σε μία θύρα. Αποτελείται από το ασύρματο πληκτρολόγιο και τον ελεγκτή.

Διαβάστε περισσότερα