ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ"

Transcript

1 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ 1. Το αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης και αποθήκευσης φαρμάκων να αποτελείται από 2, για αρχή, σταθμούς φαρμάκων και να δύναται να επεκταθεί μελλοντικά με προσθήκη επιπλέον σταθμών έτσι ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες του νοσοκομείου. 2. Η διαμόρφωση του συστήματος να είναι παραμετροποιήσιμη σε επίπεδο αποθηκευτικών χώρων με δυνατότητα διασύνδεσης με τρίτες εφαρμογές. 3. Το σύστημα να αποτελείται από δίκτυο ηλεκτρομηχανικών σταθμών που εγκαθίστανται στα νοσηλευτικά τμήματα του νοσοκομείου (Παθολογική Α και Παθολογική Β ) και από έναν κεντρικό υπολογιστή (server) που εγκαθίσταται στο χώρο του φαρμακείου και γίνεται η διαχείριση ολόκληρου του συστήματος. Οι σταθμοί και ο server να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω δικτύου. 4. Το σύστημα να συνδέεται μέσω ενός υπολογιστή διασύνδεσης με το πληροφοριακό σύστημα του φαρμακείου, σύστημα εισιτηρίων-εξιτηρίων, φαρμακείου, χρεώσεις κλπ. 5. Να προσφέρεται κατ επιλογή, ειδικό σύστημα επιλογής φαρμάκων από το φαρμακείο για ανεφοδιασμό των σταθμών των τμημάτων με χρήση της τεχνολογίας barcode. 6. Το λογισμικό του συστήματος να είναι συμβατό με το πρωτόκολλο επικοινωνίας δικτύων HL7. 7. Το σύστημα να προσφέρεται με εγγύηση τουλάχιστον 2 ετών, συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών. 8. Το σύστημα να είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις διεθνείς και ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας. Ο σταθμός να διαθέτει απαραιτήτως το πιστοποιητικό CE και ο κατασκευαστικός οίκος να διαθέτει πιστοποιητικό ISO.

2 ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΌΣ ΣΤΑΘΜΌΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Το σύστημα να αποτελείται από κατάλληλο hardware και software: Α1. Υλικό μέρος (hardware) 1. Ο σταθμός να είναι σύγχρονης τεχνολογίας και να αποτελείται από εξειδικευμένο υλικό (Hardware) και λογισμικό (Software) με σκοπό την ασφαλή αποθήκευση και διαχείριση των φαρμάκων στις κλινικές των νοσοκομείων. 2. Ο σταθμός να διαθέτει συρτάρια για την αποθήκευση των φαρμάκων και Η/Υ για τον έλεγχο τους. 3. Να είναι στιβαρής και ανθεκτικής κατασκευής έτσι ώστε να καθιστά δύσκολη την παραβίασή του και την απόσπαση φαρμάκων. 4. Η πρόσβαση στο σύστημα να γίνεται με προεπιλογή χρηστών για λόγους ασφάλειας (όπως όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης ή φυσική αναγνώριση) και να είναι γρήγορη και εύκολη. 5. Ο σταθμός να διαθέτει διαφορετικούς τύπους συρταριών για αποθήκευση ανάλογα με το μέγεθος, την ασφάλεια και το κόστος των φαρμάκων. Να περιγραφούν οι τύποι συρταριών και οι χωρητικότητες τους. Να τεκμηριωθεί με ποιό τρόπο διασφαλίζεται η ασφαλής αποθήκευση ειδικών κατηγοριών φαρμάκων όπως ναρκωτικά και φάρμακα υψηλού κόστους. 6. Ο σταθμός να δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης μονής και πολλαπλής δόσης φαρμάκων, σύμφωνα με τις ανάγκες του τμήματος. 7. Η μέση χωρητικότητα του σταθμού να είναι κατ ελάχιστον για 500 είδη φαρμάκων, εκ των οποίων το 30% μεγάλου όγκου, π.χ. συσκευασίες ορού. 8. Ο σταθμός να διαθέτει συρτάρια με μετατοπιζόμενα διαχωριστικά για εύκολη αναδιάταξη του αποθηκευτικού χώρου. 9. Τα συρτάρια που περιέχουν τα φάρμακα, να απασφαλίζουν ηλεκτρονικά και να ωθούνται αυτόματα προς τα έξω. 10.Ο σταθμός να διαθέτει συρτάρια με εσωτερικές κλειστές ηλεκτρονικές θήκες, για αποθήκευση ειδικών κατηγοριών φαρμάκων, οι οποίες να παραμένουν κλειδωμένες και να απασφαλίζονται μόνο από εξουσιοδοτημένους χρήστες που θα έχουν πρόσβαση σε αυτές. Να γίνει αναλυτική περιγραφή.

3 11.Η κύρια μονάδα του σταθμού να μπορεί να αυξάνει τη χωρητικότητα της με προσθήκη δευτερευόντων εξωτερικών αποθηκευτικών χώρων διαφόρων μεγεθών, που θα ελέγχονται ηλεκτρονικά από αυτήν. 12.Λόγω της ευπάθειας των φαρμάκων, οι αποθηκευτικοί χώροι να μπορούν να προφυλάσσονται από το φως (να γίνεται επιλεκτικά η αλλαγή τους από διαφανείς σε αδιαφανείς και αντιστρόφως) και να είναι διαφόρων μεγεθών και χωρητικών δυνατοτήτων, ανάλογα με τα φάρμακα που θα αποθηκεύονται σ αυτούς. 13.Ο σταθμός να είναι εφοδιασμένος με εκτυπωτή για την εκτύπωση αναφορών. 14.Ο σταθμός να διαθέτει μπαταρία που να διαρκεί τουλάχιστον μέχρι να τερματιστεί η λειτουργία του σταθμού χωρίς απώλειες δεδομένων σε περίπτωση διακοπής της παροχής ρεύματος. 15.Ο σταθμός να διαθέτει σύστημα ανάγνωσης γραμμωτού κώδικα (Barcode) για γρήγορο ανεφοδιασμό. 16.Να είναι δυνατή η πρόσβαση στα φάρμακα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή άλλου κωλύματος. Για το σκοπό αυτό ο σταθμός να παρέχει τη δυνατότητα χειροκίνητης ταυτόχρονης απασφάλισης όλων των αποθηκευτικών χώρων του σταθμού με το ξεκλείδωμα απλών συμβατικών κλειδαριών. 17.Να διαθέτει ειδικό χώρο αποθήκευσης των επιστρεφόμενων φαρμάκων στο εσωτερικό του σταθμού, με δυνατότητα κλειδώματος και με δυνατότητα αφαίρεσης φαρμάκων μόνο από το προσωπικό του φαρμακείου. 18.Να αναφέρεται η ελάχιστη απόσταση ασφαλείας του σταθμού από τον ασθενή. 19.Ο σταθμός να διαθέτει οθόνη αφής περίπου 15 ιντσών και το μενού του σταθμού να είναι φιλικό προς το χρήστη. Να αναφέρεται το κεντρικό μενού λειτουργιών του σταθμού. 20.Ο σταθμός να διαχειρίζεται με ασφάλεια φάρμακα που διατηρούνται σε ψυγείο, παρακολουθώντας την θερμοκρασία φύλαξης τους με ειδικό μηχανισμό ασφαλείας με τα ακόλουθα τεχνικά χαρακτηριστικά: i ii iii Αισθητήρα θερμοκρασίας Εξωτερική ένδειξη της εσωτερικής θερμοκρασίας του ψυγείου. Λογισμικό του συστήματος που παρέχει προειδοποιήσεις σε περίπτωση που η θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο είναι εκτός των επιθυμητών ορίων.

4 iv Πρόσβαση στα φάρμακα του ψυγείου μόνο από εξουσιοδοτημένους χρήστες 21.Ο σταθμός να δύναται να εκτυπώσει αναφορές σε οποιοδήποτε εκτυπωτή του δικτύου. 22.A2. Λογισμικό (Software) 1. Στο λογισμικό του συστήματος να μπορούν να καταχωρηθούν και να επεξεργαστούν πληροφορίες για φάρμακα, ασθενείς και νοσηλευτικό προσωπικό. Να αναφερθούν αναλυτικά οι κατηγορίες. 2. Το λογισμικό του συστήματος να παρακολουθεί και να προειδοποιεί για τις ημερομηνίες λήξης των φαρμάκων. Να περιγραφεί με ποιο τρόπο διασφαλίζεται αυτός ο έλεγχος. 3. Το λογισμικό του σταθμού να δίνει την δυνατότητα αναζήτησης φαρμάκων βάσει της εμπορικής ονομασίας και βάσει της δραστικής ουσίας. 4. Ο σταθμός να έχει την δυνατότητα εγκατάστασης ειδικού λογισμικού για προειδοποίηση πιθανών αλληλεπιδράσεων μεταξύ φαρμάκων, το οποίο να προσφέρεται κατ επιλογή. 5. Ο σταθμός να δύναται να απαιτεί έναν δεύτερο έλεγχο για τον ανεφοδιασμό των φαρμάκων πριν να είναι διαθέσιμα στο προσωπικό. Να περιγραφεί αυτή η δυνατότητα. 6. Το σύστημα να τηρεί αρχείο για όλες τις παρακάμψεις των προειδοποιήσεων, με πληροφορίες όπως ώρα, όνομα νοσηλευτή, είδος προειδοποίησης, λόγος παράκαμψης κλπ. 7. Το λογισμικό του σταθμού να επιτρέπει ένα φάρμακο να επιστρέφεται ή να απορρίπτεται. Να περιγραφεί αυτή η διαδικασία. 8. Οι σταθμοί να στέλνουν αυτόματα ειδοποιήσεις στον server όταν η ποσότητα ενός φαρμάκου ξεπεράσει το κατώτατο όριο (όριο ασφαλείας). 9. Το λογισμικό να παρακολουθεί τυχόν διαφορές μεταξύ της ποσότητας των φαρμάκων που είναι ηλεκτρονικά καταχωρημένη και της πραγματικής, καταμετρημένης ποσότητας αυτών. Να περιγραφεί αυτή η διαδικασία. 10.Να δύναται και δεύτερος χρήστης να συνδέεται στο σταθμό εφόσον ο πρώτος κάνει απογραφή ή ανεφοδιασμό. 11.Να απαιτείται κατά περίπτωση η παρουσία ενός δεύτερου χρήστη για την έγκριση ενέργειας του πρώτου χρήστη (π.χ. για την επιστροφή ενός φαρμάκου στο σταθμό).

5 12.Να υπάρχει η δυνατότητα προβολής της λίστας των φαρμάκων είτε βάσει της δραστικής ουσίας που περιέχουν, είτε με την εμπορική τους ονομασία. 13.Ο σταθμός να μπορεί να δώσει πληροφορίες για ενδείξεις και αντενδείξεις φαρμάκων. Να περιγραφεί αυτή η λειτουργία. 14.Σε περίπτωση διακοπής και επαναφοράς της παροχής ρεύματος, να γίνεται αυτόματος συγχρονισμός των δεδομένων μεταξύ σταθμών και κεντρικού υπολογιστή (server). 15.Ο σταθμός να προβάλει στον κάθε χρήστη μόνο τα κουμπιά που τον αφορούν, ανάλογα με τα δικαιώματα που του έχουν δοθεί από τον server του φαρμακείου. Να περιγραφεί ο τρόπος που αυτό εξασφαλίζεται. 16.Να απαιτείται η καταμέτρηση της ποσότητας ενός φαρμάκου στο σταθμό, πριν τον ανεφοδιασμό του. 17.Κατά την απογραφή, να δύναται να εμφανίζεται στην οθόνη του σταθμού, ο αριθμός των φαρμάκων που βρίσκονται στα διάφορα ερμάρια του σταθμού. 18.Ο σταθμός να παρέχει έτοιμες αναφορές για την αποθήκη, για την στατιστική χρήση φαρμάκων και για τις δραστηριότητες του προσωπικού (π.χ. αποθήκευση-αφαίρεση φαρμάκων). Να περιγραφεί αναλυτικά το είδος των αναφορών που μπορούν να εξαχθούν από το σταθμό. 19.Να έχει τη δυνατότητα δημιουργίας αναφορών προσαρμοσμένων από τον χρήστη. 20.Ο σταθμός να διαθέτει ενσωματωμένο λογισμικό για την εκπαίδευση του χρήστη στον τρόπο χρήσης του συστήματος. 21.Να δύναται ο χρήστης να ορίζει ομάδες φαρμάκων για την ευκολότερη αφαίρεσή τους. 22.Να δύναται να γίνει αντιγραφή των ρυθμίσεων από παλιό σταθμό σε καινούργιο για γρήγορη εγκατάσταση. 23.Να αποσυνδέει τον ενεργό χρήστη, για λόγους ασφαλείας, εάν παραμείνει αδρανής για ορισμένο χρονικό διάστημα και σε περίπτωση που κάποιο συρτάρι του σταθμού έχει ξεχαστεί ανοιχτό να υπάρχει ηχητική προειδοποίηση. 24.Ο σταθμός να έχει την δυνατότητα συλλογής διαφόρων στατιστικών στοιχείων κατά την αφαίρεση των φαρμάκων, με έτοιμες ή παραμετροποιήσιμες ερωτήσεις- απαντήσεις προς τους νοσηλευτές. Να περιγραφεί με ποιο τρόπο επιτυγχάνεται αυτό. 25.Το λογισμικό να έχει δυνατότητα παραμετροποίησης και αναβάθμισης.

6 ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΉΣ (SERVER) ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΣΤΑΘΜΏΝ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗΣ ΦΑΡΜΆΚΩΝ O server να είναι σύγχρονης τεχνολογίας και να αποτελείται από εξειδικευμένο υλικό (Hardware) και λογισμικό (Software) με σκοπό τον έλεγχο ηλεκτρομηχανικών σταθμών αποθήκευσης φαρμάκων 1. Το λειτουργικό του σύστημα να είναι σύγχρονο και να έχει δυνατότητα αναβάθμισης. 2. Η πρόσβαση να γίνεται με όνομα και κωδικό 3. Να τηρεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα, όλων των σταθμών με τους οποίους συνδέεται. 4. O server να παρέχει τη δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όλων των δεδομένων που τηρεί. 5. Να ανταλλάσει με τους σταθμούς συστηματικά πληροφορίες σχετικά με τους ασθενείς, τα φάρμακα και το προσωπικό. 6. Να δύναται ο χρήστης να ρυθμίζει άμεσα τη συχνότητα κατά την οποία οι σταθμοί θα ενημερώνουν τον server ή/και θα ενημερώνονται από αυτόν. 7. Στο λογισμικό να μπορούν να καταχωρηθούν και να επεξεργαστούν πληροφορίες για φάρμακα, ασθενείς και νοσηλευτικό προσωπικό. Να αναφερθούν αναλυτικά οι κατηγορίες. 8. Να παρακολουθεί και να προειδοποιεί έγκαιρα για τις ημερομηνίες λήξης των φαρμάκων. 9. Να δύναται να οριστεί το κατώτατο όριο ποσότητας για κάθε φαρμάκο και να ειδοποιεί τον χρήστη με κατάλληλο μήνυμα στην οθόνη, όταν η ποσότητα ενός φαρμάκου σε κάποιο σταθμό φθάσει στο κατώτατο όριο. 10.Σε περίπτωση διακοπής και επαναφοράς της παροχής ρεύματος, να γίνεται αυτόματος συγχρονισμός των δεδομένων μεταξύ μονάδων και server. 11.Να υποστηρίζει τη δημιουργία κατηγοριών φαρμάκων (π.χ. ναρκωτικά, αντιβιοτικά κλπ.) 12.Να ειδοποιεί το προσωπικό σε περίπτωση βλάβης κάποιου σταθμού.

7 13.Να δύναται να οριστεί σε ποιες κατηγορίες φαρμάκων θα έχει πρόσβαση το νοσηλευτικό προσωπικό. 14.Να υποστηρίζει τη δημιουργία ερωτημάτων στους σταθμούς για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων από το νοσηλευτικό προσωπικό. 15.Το σύστημα να προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας προειδοποιήσεων, οριζόμενων από τον χρήστη. 16. Ο διαχειριστής του συστήματος να δύνανται να ρυθμίζει άμεσα τα κάτωθι: α) τις προειδοποιήσεις του συστήματος για συγκεκριμένες κατηγορίες φαρμάκων. β) εάν θα απαιτείται να εισαχθεί από το προσωπικό ο λόγος παράκαμψης μιας προειδοποίησης. γ) τις απαντήσεις-λόγους παράκαμψης από τις οποίες θα μπορεί να διαλέξει το προσωπικό. 17.Ο χρήστης να δύναται να αποκλείει άμεσα την πρόσβαση σε φάρμακα που ανακαλούνται από όλους τους σταθμούς του νοσοκομείου. Να περιγραφεί με ποιο τρόπο επιτυγχάνεται αυτό. 18.O server να υποστηρίζει τη μαζική αλλαγή των ρυθμίσεων των σταθμών, των χρηστών, των ασθενών, του προσωπικού και των φαρμάκων (π.χ. ο αποκλεισμός όλων των χρηστών από τα ναρκωτικά της Β κατηγορίας, να μη γίνεται μόνο σε κάθε χρήστη χωριστά). 19.Ο server να υποστηρίζει την δημιουργία χρηστών με διαφορετικά δικαιώματα πρόσβασης. Να περιγραφεί με ποιο τρόπο επιτυγχάνεται αυτό. 20.Ο server να υποστηρίζει την δημιουργία ομάδων χρηστών με συγκεκριμένα δικαιώματα πρόσβασης, έτσι ώστε όταν ένας νέος χρήστης προστίθεται σε μια ομάδα, να αποκτά τα δικαιώματα που έχει αυτή η κατηγορία χρηστών. 21.Κατ επιλογή να προσφέρεται λογισμικό που υποστηρίζει τη δημιουργία κανόνων, ούτως ώστε να προειδοποιεί το προσωπικό πριν τη χορήγηση φαρμάκων που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. 22.Να δύναται μελλοντικά να υποστηρίζει τη δημιουργία κανόνων, ούτως ώστε να προειδοποιεί το προσωπικό για φάρμακα με παρόμοιο όνομα και φάρμακα που μοιάζουν οπτικά. Το λογισμικό να προσφέρεται κατ εκλογήν. 23.Να αποσυνδέει τον ενεργό χρήστη, για λόγους ασφαλείας, εάν παραμείνει αδρανής για ορισμένο χρονικό διάστημα. 24.O server να είναι συμβατός και να δύναται να συνδεθεί με τα συστήματα μηχανογράφησης του ιδρύματος μέσω ενός ειδικού υπολογιστή διασύνδεσης.

8 25.Ο server να τροφοδοτείται μέσω UPS, για ασφαλή τερματισμό σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. 26.Ο server να μπορεί να εκτυπώσει έτοιμες αναφορές για τη λειτουργία και τη χρήση του συστήματος, τα φάρμακα, τους ασθενείς και τους χρήστες. Να περιγραφεί αναλυτικά το είδος των αναφορών που μπορούν να εξαχθούν από το server. 27.Ο server να προσφέρεται με εκτυπωτή laser για την εκτύπωση αναφορών. ΔΙΚΤΥΟ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ A. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Α1. Τα μηχανήματα που προσφέρονται θα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως από πιστοποιητικά γνησιότητας και να πληρούν τις προδιαγραφές CE, 89/336/EEC 92/31/EEC- EN EN EN /37/EG. Α2. Ο προσφέρων θα πρέπει να έχει πιστοποίηση EN ISO 9001: 2008 Α3. Να παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας του συστήματος τουλάχιστον για 2 έτη. Η μη κατάθεση των προαναφερόμενων πιστοποιητικών είναι λόγος απόρριψης της προσφοράς, όπως επίσης και τυχόν αποκλίσεις από τις τεχνικές προδιαγραφές, που επισυνάπτονται στην συνέχεια και κρίνονται ουσιώδεις. B. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Β1. Να προσφέρεται δίκτυο ταχυμεταφοράς φαρμάκων που θα μεταφέρει με τον πιο ασφαλή και ελεγχόμενο τρόπο, μέσω των ειδικών φορέων, φάρμακα, χαρτιά, μικροαντικείμενα κλπ. Το σύστημα να τοποθετηθεί για την σύνδεση 3 σημείων μεταξύ του 1) Φαρμακείου 2) Παθολογικής Α 3) Παθολογικής Β, για την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ τους. Β2. Το δίκτυο ταχυμεταφοράς φαρμάκων να είναι τελευταίας τεχνολογίας, πλήρως ελεγχόμενο από Η/Υ και να παραδίδεται πλήρως εγκατεστημένο με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την λειτουργία του. Συγκεκριμένα ο κύριος εξοπλισμός του δικτύου ταχυμεταφοράς φαρμάκων να αποτελείται από: 1. Κεντρική Μονάδα Ελέγχου ή Η/Υ 2. Τους Σταθμούς διελεύσεως 3. Τους Τερματικούς Σταθμούς 4. Τους Μεταφορείς (Βολίδες ή Οβίδες) 5. Τους Σωλήνες Μεταφορέων

9 6. Τους τριπλούς Διακλαδωτήρες 7. Την Μονάδα ισχύος με την βαλβίδα του αέρα (Τριφασικός Κινητήρας) 8. Τα Τροφοδοτικά, τα φίλτρα παρεμβολών κλπ. 9. Τα καλώδια μεταφοράς των δεδομένων και τις σωληνώσεις των καλωδιώσεων 10.Modem για απομακρυσμένη παρακολούθηση. C. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ C1. Τύπος συστήματος Κεντρική Μονάδα Ελέγχου Το δίκτυο ταχυμεταφοράς φαρμάκων να είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, πολλών σημείων, απλής σωλήνωσης, με σταθμούς αποστολής και λήψης, αναπτυγμένο στο κτίριο. Το ελεγχόμενο από μικροϋπολογιστές σύστημα να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: 1. Σύστημα μίας ζώνης με δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης σε όσες ζώνες θέλουμε, επιτρέποντας ταυτόχρονη διεκπεραίωση πολλών μεταφορέων. 2. Δυνατότητα ελέγχου όλων των ζωνών από μια οθόνη (για παράδειγμα ποιος σταθμός στέλνει, σε ποιο σημείο βρίσκεται η βολίδα, πόσοι σταθμοί βρίσκονται στην αναμονή για να στείλουν) 3. Δυνατότητα μελλοντικής σύνδεσης μέχρι 254 σταθμών για κάθε ζώνη οι οποίοι να μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω των ενοποιημένων ζωνών αλλά και ανεξάρτητα και ταυτόχρονα μεταξύ τους. 4. Δυνατότητα αυτόματη αποστολή των μεταφορέων, με ειδική θέση αναμονής για ένα μεταφορέα, δίχως να απαιτείται η παρουσία του αποστολέα. Η δυνατότητα αυτή να υπάρχει σε όλες τις περιπτώσεις ακόμη και όταν υπάρχει μεταφορέας καθ οδόν προς τον σταθμό του αποστέλλοντος. 5. Δυνατότητα αποστολής με προτεραιότητες. 6. Πνευματικό σύστημα πέδησης για να εξασφαλίζεται η ομαλή και αθόρυβη άφιξη των οβίδων στους σταθμούς. 7. Πρόσβαση στον προγραμματισμό μέσω ηλεκτρονικών κλειδιών επαφής. 8. Τοποθέτηση σταθμών εκτός λειτουργίας πολύ εύκολα. 9. Δυνατότητα προγραμματισμού FOLLOW ME. 10.Μισή ή πλήρης ταχύτητα από συγκεκριμένους σταθμούς, με ρύθμιση ή χωρίς. 11.Ελεγκτή αποστολών ο οποίος να επαναφέρει το σύστημα σε κατάσταση ετοιμότητας, σε περίπτωση ενεργοποίησης του συστήματος και στην συνέχεια να αποσύρει σε συγκεκριμένο σταθμό, που έχουμε επιλέξει, τον μεταφορέα. 12.Σύστημα προστασίας το οποίο να αναγνωρίζει το φόρτωμα δυο μεταφορέων αντί ενός και να τους απορρίπτει.

10 13.Δυνατότητα αναδιανομής κενών μεταφορέων. Το σύστημα να μπορεί να διανείμει κενούς μεταφορείς ως εξής: Σε κάθε αποστολή και λήψη η κεντρική μονάδα ελέγχου να υπολογίζει και να ξέρει το απόθεμα του κάθε σταθμού. Αν υπάρχει περίσσεια μεταφορέων στο σταθμό, τότε ο χρήστης να μπορεί να καλέσει ένα προκαθορισμένο αριθμό γνωστό ως αριθμό αποστολής κενών μεταφορέων π.χ. XXX και να βάλει τους περισσευούμενους μεταφορείς στο σύστημα. Η κεντρική μονάδα ελέγχου να γνωρίζει ποιοι σταθμοί έχουν έλλειμμα και στέλνει τους μεταφορείς κατά σειρά προτεραιότητας, σε συνάρτηση με το μέγεθος του ελλείμματος ( πρώτα θα πάρει αυτός ο σταθμός που έχει στείλει τους περισσότερους και έχει δεχτεί τους λιγότερους ). 14.Δυνατότητα αποστολής κενών μεταφορέων στην «έδρα τους»: Σε περιπτώσεις σταθμών με μεγάλη κίνηση να υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης ειδικού συστήματος RCI με δυνατότητα αυτόματης αναγνώρισης «της έδρας» κάθε μεταφορέα μέσω σαρωτή και αποστολής αυτού. Η αποστολή να γίνεται αυτόματα χωρίς την πληκτρολόγηση αριθμού. 15.Τα υλικά που χρησιμοποιούνται να είναι εγκεκριμένα με EMC και σύμφωνα με τις προδιαγραφές CE. 16.Η Κεντρική Μονάδα Ελέγχου (ΚΜΕ) να συνδέεται με ηλεκτρονικό υπολογιστή ο οποίος να ελέγχει το σύστημα. 17.Πρόγραμμα ελέγχου και παρακολούθησης της Κ.Μ.Ε. σε Windows με φιλικό περιβάλλον για το χρήστη και θα έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: a) Το κεντρικό μενού να δείχνει την πραγματική κατάσταση όλων των ζωνών του συστήματος. b) Στο ίδιο μενού να μπορείς να βλέπεις τις κινήσεις του συστήματος που συμβαίνουν. c) Στην θέση των γραφικών να υπάρχουν οι εξής δυνατότητες: Να μπορεί να γίνει η τοπογραφία του συστήματος με λεπτομερή σχέδια. Να υπάρχουν διαθέσιμα τα σχέδια όλων των σταθμών και των διακλαδωτήρων. Όλοι οι σταθμοί και οι διακλαδωτήρες να μπορούν να καταγραφούν με αριθμούς αλλά και με το όνομα του τμήματος. Να μπορεί να εκτυπωθεί το τοπογραφικό διάγραμμα. d) Στη θέση γραφικών υπάρχουν διαθέσιμα τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία: Αριθμός αποστολών ανά σταθμό Αριθμός παραλαβών ανά σταθμό Αριθμός αποστολών ή παραλαβών για συγκεκριμένη ημέρα μόνο. Αριθμός αποστολών ή παραλαβών κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου. Τα στατιστικά στοιχεία να μπορούν να εκτυπωθούν.

11 e) Στη θέση συντηρήσεως να υπάρχουν οι ακόλουθες δυνατότητες: Κάθε σταθμός και διακλαδωτήρας να μπορεί να εμφανίζεται γραφικά. Οποιαδήποτε μονάδα να μπορεί να ελεγχθεί μέσω του Η/Υ. Στην θέση της γραφικής παρουσίασης να μπορεί κανείς να δει και να ελέγξει τους σωλήνες των διακλαδωτήρων που γυρίζουν, των διαφραγμάτων που ανοιγοκλείνουν κλπ. Να μπορεί κάποιος να δει κάθε ενεργοποιημένο διακόπτη γραμμής που σχετίζεται με οποιαδήποτε μονάδα του συστήματος. Οι φυσητήρες να μπορούν να δοκιμαστούν και να τεθούν σε λειτουργία πίεσης ή αναρρόφησης, χαμηλής ταχύτητας ή και να τεθούν εκτός λειτουργίας. Με το πάτημα ενός κουμπιού μόνο, ο σταθμός να μπορεί να επανέλθει σε θέση κανονικής λειτουργίας. f) Η πρόσβαση στις παραμέτρους προγραμματισμού, αν επιθυμεί ο χρήστης, να μπορεί να είναι δυνατή μόνο μέσω ηλεκτρονικού κλειδιού. 18.Ένδειξη βλάβης: Σε περίπτωση που ένας σταθμός η διακλαδωτήρας τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης, αυτό να φαίνεται σε όλους τους σταθμούς ζώνης και η Κ.Μ.Ε. να ενημερώνει συγκεκριμένα για το είδος της βλάβης(χωρίς κωδικούς). C2. Σταθμοί Μεταφορέων 1. Να προβλέπεται τοποθέτηση ενδιάμεσων σταθμών (διελεύσεως) και τερματικών. Οι ενδιάμεσοι σταθμοί μεταφορέων να: a) είναι τοποθετημένοι σε καμπίνες υψηλής αισθητικής. b) είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο και από μεγάλης αντοχής συνθετικό άκαυστο υλικό. c) είναι συμπαγείς μονάδες οι οποίες να διαθέτουν μια ειδική θέση αναμονής για ένα μεταφορέα. d) διαθέτουν αυτόματη αποστολή του μεταφορέα δίχως να απαιτείται πάτημα πλήκτρου εκκίνησης. e) λειτουργούν με ενσωματωμένο σύστημα πνευματικής πέδησης, το οποίο να είναι μπροστινής φόρτωσης και να έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης κάτω από ποικίλες συνθήκες. 2. Ο κάθε σταθμός να έχει ενσωματωμένο βομβητή στον οποίο να δύναται ο χρήστης να επιλεγεί την ενεργοποίηση του και την ένταση του. 3. Το πληκτρολόγιο και η οθόνη του σταθμού να είναι τύπου μεμβράνης και να είναι αδιάβροχα και κατασκευασμένα ώστε να αντέχουν σε χημικά.

12 4. Ο σταθμός να είναι εφοδιασμένος με μια οθόνη υγρού κρυστάλλου και όλο το μενού του Σταθμού να είναι απαραιτήτως στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ και να μπορεί να πληροφορήσει τον χρήστη σχετικά με τα ακόλουθα: a) Αριθμός επιλεγμένου παραλήπτη. b) Κατάσταση Λειτουργίας του συστήματος και του σταθμού c) Σύστημα κατειλημμένο d) Βολίδες εισήχθησαν προς αποστολή e) Βολίδες μεταφέρονται προς τον σταθμό f) Δυσλειτουργία - βλάβη g) Ο επιλεγμένος αριθμός δεν υπάρχει στο σύστημα h) Κανονική ή χαμηλή ταχύτητα. i) Τελεύεται αναγγελία από πού δέχτηκε και που έστειλε. j) Άρση σήματος άφιξης k) Ημερομηνία και ώρα. 5. Δυνατότητα ρύθμισης του Contrast της οθόνης του σταθμού. 6. Με το πάτημα ενός συγκεκριμένου πλήκτρου να μπορούμε να στείλουμε τη βολίδα πίσω στον σταθμό απ όπου ήρθε, χωρίς να χρειάζεται να ελέγξουμε από πού μας ήρθε. 7. Δυνατότητα ενεργοποίηση εντολής αποστολής της βολίδας με χαμηλή ταχύτητα, με το πάτημα ενός πλήκτρου. 8. Εύκολο μενού μνήμης που να περιέχει αποθηκευμένες διάφορες δυνατότητες όπως για παράδειγμα: o αποθήκευση όλων των αριθμών με τα ονόματα των σταθμών προορισμού. o αποθήκευση του τελευταίου αριθμού αποστολής για ευκολία σε περίπτωση αποστολής πολλών μεταφορέων στο ίδιο σταθμό. 9. Δυνατότητα ενεργοποίησης LED ενδεικτικών λυχνιών λειτουργίας που θα επιτρέπουν να βλέπουμε την κατάσταση του σταθμού από μακριά χωρίς να είμαστε μπροστά στην οθόνη. 10.Κάθε σταθμός να λαμβάνει τους μεταφορείς σ ένα καλάθι τοποθετημένο κάτω από τον σταθμό. 11.Ο τερματικός σταθμός να χρησιμοποιείται σε μόνο ένα σημείο του συστήματος για να βγαίνουν οι βολίδες σε περίπτωση μπλοκαρίσματος. Να αποτελείται από μια ανοιχτή σωλήνα και να μπορεί να δεχτεί πολλές βολίδες ταυτόχρονα. 12.Οι σταθμοί να τοποθετούνται κατακόρυφα στο σωλήνα μεταφοράς (ενδιάμεσοι σταθμοί) αλλά και σε ξεχωριστές διακλαδώσεις χρησιμοποιώντας διακλαδωτήρες γραμμής (τερματικοί σταθμοί) και να περιέχουν όλους τους απαραίτητους ηλεκτρονικούς, ηλεκτρικούς και μηχανικούς ελέγχους. C3. Διακλαδωτήρες 1. Να χρησιμοποιηθούν διακλαδωτήρες με τριβείς και εξαρτήματα από τεφλόν εξασφαλίζοντας απόλυτη στεγανότητα.

13 2. Η αλλαγή διεύθυνσης στον τριπλό διακλαδωτήρα να εξασφαλίζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο πάνω στον άξονα οδηγό του περιστρεφόμενου καμπυλωτού σωλήνα. 3. Η ευθυγράμμιση να είναι αποτέλεσμα ηλεκτρονικών μεθόδων και έτσι με την μετατόπιση τμημάτων όπως οι άξονες οδηγού, δεν υπάρχει περίπτωση μπλοκαρίσματος ή δυσκολίας στην κίνηση του προς αποφυγή ολίσθησης και κατά συνέπεια εμπλοκών. 4. Να διαθέτουν κινητήρα βιομηχανικού τύπου με αυτόματο διακόπτη θερμικής προστασίας έναντι υπερφόρτωσης. Οι διακλαδωτήρες να είναι 3 θέσεων. C4. Μεταφορείς (βολίδες ή οβίδες) 1. Οι μεταφορείς να είναι κατασκευασμένοι από πολυαιθυλένιο ανθεκτικό στο σπάσιμο. 2. Να διαθέτουν περιστρεφόμενο καπάκι το οποίο δεν μπορεί να ανοίξει κατά την μεταφορά. Οι μεταφορείς αυτοί εκτός από την ασφάλεια να προσφέρουν και ταχύτητα στο άνοιγμα-κλείσιμο. 3. Οι μεταφορείς να έχουν ειδικούς δακτυλίους για την μείωση του θορύβου και των απωλειών τριβής κατά την μεταφορά τους στους σωλήνες. 4. Να χρησιμοποιηθούν μεταφορείς διαμέτρου κατάλληλης για τους σωλήνες Φ 160mm. 5. Ο κάθε σταθμός να συνοδεύεται από έναν μεταφορέα. C5. Σωλήνες μεταφορέων 1. Οι σωληνώσεις να είναι κατασκευασμένες από άκαμπτο σωλήνα, διαμέτρου 160 Χ 3,2 mm. και να ενώνονται μεταξύ τους στεγανά με κολλητά κολάρα (μούφες). 2. Η ακτίνα των καμπύλων να είναι 800mm. Η στήριξη των σωλήνων και των καμπυλών γίνεται από ειδικά μεταλλικά ανοξείδωτα στηρίγματα. Οι αποστάσεις μεταξύ τους είναι 2 με 2.5 μέτρα. 3. Οι σωλήνες, οι καμπύλες και οι μούφες να είναι διεθνών προδιαγραφών, ειδικά κατασκευασμένες από PVC για να έχουν μεγαλύτερη ελαστικότητα και αντοχή στις θερμοκρασίες και να αξιολογούνται με Β1/F1. C6. Μονάδες ισχύος 380V 3-3,5KW 1. Η αναγκαία ροή αέρα για την μετακίνηση των μεταφορέων-οβίδων να εξασφαλίζεται από κατάλληλους φυσητήρες.ο κάθε φυσητήρας να κινείται από ένα αερόψυκτο, χωρίς απαίτηση συντήρησης, ηλεκτρικό κινητήρα. Η μονάδα ισχύος να είναι ικανή να προωθεί τους μεταφορείς μέσα στο περιγραφέν σύστημα με ταχύτητα μεγαλύτερη ή ίδια των 5m/sec. Να υπάρχει κατάλληλος μηχανισμός με τον οποίο στις περιπτώσεις μεταφοράς ευαίσθητων δειγμάτων η ταχύτητα να είναι περίπου 2 m/sec. Η εντολή για λειτουργία με τη μειωμένη ταχύτητα να

14 δίνεται μέσω ειδικού πλήκτρου που υπάρχει σε κάθε σταθμό και να είναι αυτόματα προκαθορισμένη για κάποιους σταθμούς, σύμφωνα με τον επιθυμητό προγραμματισμό. 2. Για την προστασία του κινητήρα να χρησιμοποιείται ρελέ 24V DC και THERMO RELAY ανάλογα με την ισχύ του κινητήρα. Επίσης να χρησιμοποιούνται αντιπαρασιτικά MS-RC. 3. ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΕΡΟΣ 5 ΘΕΣΕΩΝ να είναι τοποθετημένη στο πάνω μέρος του κινητήρα και σε συνεργασία με αυτόν και το κέντρο, να ρυθμίζει την ποσότητα του αέρα και την ταχύτητα της βολίδας στο σύστημα κατ επιλογή του χρήστη. Δηλαδή να είναι δυνατή η επιλογή γρήγορης και χαμηλής ταχύτητας, ανάλογα με την ανάγκη της αποστολής. C7. Καλωδιώσεις & σωληνώσεις καλωδίων 1. Οι καλωδιώσεις να είναι σύμφωνες με τις απαιτήσεις του κατασκευαστικού οίκου του συστήματος και οι σωληνώσεις για την προστασία του καλωδίου να είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές των καλωδιώσεων των ισχυρών και ασθενών ρευμάτων. C8. Στηρίξεις 1. Οι σταθμοί, οι διακλαδωτήρες και οι σωληνώσεις να στηρίζονται επί της τοιχοποιίας η σε μόνιμα στοιχεία του κτιρίου. 2. Οι καλωδιώσεις να ακολουθούν κατά το πλησίον τις σωληνώσεις. Τα τμήματα των καλωδιώσεων για τα ειδοποιητήρια σημεία (βομβητές) να είναι κατά το δυνατόν εντοιχισμένα. 3. Όλα τα μέρη και τα εξαρτήματα των στηρίξεων να είναι από στοιχεία προκατασκευασμένα και γαλβανισμένα. Τα διαστήματα μεταξύ των στηριγμάτων να μην είναι μεγαλύτερα των 2,5 m ενώ για την στήριξη των καμπύλων να χρησιμοποιούνται 2 στηρίγματα ανά καμπύλη. C9. Προστασία Πυρόσβεσης 1. Για τη διέλευση των σωληνώσεων που διαπερνούν τις πλάκες μπετόν των ορόφων, να χρησιμοποιούνται ειδικά προστατευτικά κολάρα τοποθετημένα γύρω από το σωλήνα. Σε περίπτωση πυρκαγιάς, το εσωτερικό τους υλικό να διογκώνεται και να προστατεύουν τη διέλευση της φωτιάς από όροφο σε όροφο για τουλάχιστον 4 ώρες. Η στήριξη τους να γίνεται μόνο με μεταλλικά ούπα. C10. Αερόφρενο 1. Να τοποθετείται αερόφρενο μετά την βαλβίδα αέρος για ομαλό φρενάρισμα αυτής, όταν φτάνει στο αρχικό σημείο της εγκατάστασης. C11. Καλάθια μεταλλικά

15 1. Να είναι κατασκευασμένα από χοντρό πλαστικοποιημένο σύρμα και να τοποθετούνται κάτω από τους σταθμούς για την περισυλλογή των βολίδων. 2. Στον πυθμένα του να τοποθετείται ειδικό αφρολέξ για την απαλή κρούση της βολίδας. C12. Τροφοδοτικά 1. Οι μονάδες τροφοδοσίας να είναι μοιρασμένες στην εγκατάσταση με τέτοιο τρόπο που να μην εμποδίζεται η λειτουργία του συστήματος ακόμα και κάτω από συνθήκες πλήρους φορτίου. Ο αριθμός και η τοπολογία να είναι ανάλογη με την αναμενόμενη κίνηση της εγκατάστασης. C13. Modem 1. Δυνατότητα επέμβασης μέσω Υ/Η για αλλαγές ή σε περίπτωση βλάβης, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για υποστήριξη, ανάλυση, βοήθεια, επανεκκίνηση και έλεγχο από απόσταση όλων των παραμέτρων του συστήματος, εάν χρειαστεί ή ζητηθεί. Ο Πρ. της Τ. Υ. Β. Παπανικολάου

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΩΛΗΝΩΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΩΛΗΝΩΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΩΛΗΝΩΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ 1.ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ο συντηρητής θα πρέπει να διαθέσει για το διάστημα της σύμβασης, Η/Υ με το απαραίτητο λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 Η Υ. ΠΕ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ ΑΡΙΘΜ. ΣΥΜΒ 13385 /12-06-13 Στον Πύργο σήμερα την 12 η του μήνα ΙΟΥΝΙΟΥ του έτους 2013 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ στο γραφείο της Διοικήτριας

Διαβάστε περισσότερα

23086/ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Το ΠΓΝΠ έχοντας υπόψη:

23086/ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Το ΠΓΝΠ έχοντας υπόψη: 23086/13.09.2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» Ταχ. Δ/νση: ΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Τ.Κ. 26504 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΑΘΗΝΑ 24 9 2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ (ANALOG ADDRESSABLE) ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ Οι κατωτέρω Τεχνικές Προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Χαϊδάρι 21/04/2017 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ Γενικά. Οι Τεχνικές Προδιαγραφές που παρατίθενται, αφορούν στην προμήθεια και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο «Επέκταση συστήματος δειγμάτων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο «Επέκταση συστήματος δειγμάτων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Τμήμα: Οικονομικό Γρ. Προμηθειών Δ/νση: Καλαβρύτων 37, Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ «1» ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 06_16 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΝΑΚΩΝ (Α/Α 1 ΠΙΝΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 06_16) Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ «1» ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 06_16 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΝΑΚΩΝ (Α/Α 1 ΠΙΝΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 06_16) Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ «1» ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 06_16 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΝΑΚΩΝ (Α/Α 1 ΠΙΝΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 06_16) Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Ο προσφερόμενος εξοπλισμός να είναι αρίστης ποιότητας, εγκεκριμένος από

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Γενική περιγραφή - HARDWARE 2 1.1 Εισαγωγή 2 1.2 Δοχεία αποθήκευσης μπαχαρικών 2 1.3 Κινούμενη ζυγαριά 2 1.4 Εγκέφαλος συστήματος 2 1.5

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Τ Α Χ Υ Ε Γ Γ Ρ Α Φ Ο ΑΔIABAΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ : ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ Φ. 646.1/12/5011 Σ. 2411 ΚΟΙΝ. : Αθήνα, 11/05/17 Συνημμένα:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Κόλλιας Ε.Π.Ε. Σελίδα 2/5 E , Ver 1 st, Διεύθυνση : 3 ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης Κατερίνη

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Κόλλιας Ε.Π.Ε. Σελίδα 2/5 E , Ver 1 st, Διεύθυνση : 3 ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης Κατερίνη ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗΣ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RD04 0 No Ονομασία Στοιχείου No Ονομασία Στοιχείου 1 Διάταξη μετάδοσης κίνησης 9 Φύλλο PVC ενισχυμένο με ίνες λινού 2 Ηλεκτρικό συγκρότημα κίνησης 10 Προφίλ αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΑΘΗΝΑ 23 9 2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΑΘΗΝΑ 23 9 2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΑΘΗΝΑ 23 9 2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ (ANALOG ADDRESSABLE) ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ Η παρούσα Τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΑΣΗΣ M/Σ ΥΤ/ΜΤ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΑΣΗΣ M/Σ ΥΤ/ΜΤ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. MAΡΤΙΟΣ 2015 ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΑΣΗΣ M/Σ ΥΤ/ΜΤ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 2. ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 3. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ 4. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΥ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 13/2018)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΥ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 13/2018) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΥ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 13/2018) 1. ΓΕΝΙΚΑ Ο Διαγωνισμός αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση αερόψυκτου ψυκτικού συγκροτήματος για την κάλυψη των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ 23/5/14 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΑΘΗΝΑ 23/5/14 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλεφ : 213-20 88 715 Fax: 213-20 88 530 Πληροφορίες : Δ.Παρασκευοπούλου ΑΘΗΝΑ 23/5/14 ΑΡ.ΠΡΩΤ:9295 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:ΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ Νο. 13.12 ΑΡΘΟ ΑΝΑΘΕΩΡ. ΥΔΡ 6653.1

ΑΡΘΡΟ Νο. 13.12 ΑΡΘΟ ΑΝΑΘΕΩΡ. ΥΔΡ 6653.1 ΑΡΘΡΟ Νο. 13.12 ΑΡΘΟ ΑΝΑΘΕΩΡ. ΥΔΡ 6653.1 ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΔΙΠΛΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Σώμα βαλβίδας τύπου Υ (σειρά AS-A/Y-05) ή γωνιακού τύπου (σειρά ΑS-A/T-05 για διατομές μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET ΑΕΡΑ & ΝΕΡΟΥ ONE ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΜΠΑΣ / ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET

ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET ΑΕΡΑ & ΝΕΡΟΥ ONE ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΜΠΑΣ / ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET Εγχειρίδιο εγκατάστασης, χρήσης & συντήρησης ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET ΑΕΡΑ & ΝΕΡΟΥ ONE ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΜΠΑΣ / ΜΟΝΑΔΟΣ PELLET ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΜΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Η συσκευή η οποία έχετε επιλέξει,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Προδιαγραφή για τηλεχειριζόμενους διακόπτες (ρελέ ισχύος) ABB AF

Τεχνική Προδιαγραφή για τηλεχειριζόμενους διακόπτες (ρελέ ισχύος) ABB AF Τεχνική Προδιαγραφή για τηλεχειριζόμενους διακόπτες (ρελέ ισχύος) ABB AF Περιεχόμενα 1. Τηλεχειριζόμενοι διακόπτες αέρος-af... 2 2. Βοηθητικοί τηλεχειριζόμενοι διακόπτες αέρος (βοηθητικά ρελέ)-nf... 4

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC14

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC14 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC14 1. Πρόλογος Οι ψηφιακοί διαφορικοί θερμοστάτες ηλιακών της SELTRON λειτουργούν με μικροεπεξεργαστή, διαθέτουν απόλυτη ακρίβεια

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοματισμοί και Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου. Ενότητα 2

Αυτοματισμοί και Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου. Ενότητα 2 Αυτοματισμοί και Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου Ενότητα 2 Τι είναι το PLC ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 Τι είναι το PLC. 2.1 Πλεονεκτήματα των PLC. 2.2 Η δομή ενός PLC. 2.3 Τα PLC της αγοράς. 2.4 Αρχή λειτουργίας ενός PLC.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης αναφοράς

Οδηγός γρήγορης αναφοράς Οδηγός γρήγορης αναφοράς 3 Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις. 4 Αντιγράψτε το έγγραφο. Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στο συρτάρι χαρτιού του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων ή στο κρύσταλλο

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ - OFRS

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ - OFRS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ - OFRS 0 Τα Βιομηχανικά Ρολά με Ανοιγόμενο Πλαίσιο είναι σύνθετες διατάξεις, οι οποίες αποτελούνται από ένα Βιομηχανικό Ρολό και ένα Αρθρωτά Εδραζόμενο Μεταλλικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ 1. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, που θα πρέπει να αποδεικνύονται

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ 311 & 586 ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ 311 & 586 ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ 311 & 586 ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια Α. συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΟΣ : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια συστήματος καθορισμού σειράς προτεραιότητας για τις ανάγκες του τμήματος επειγόντων περιστατικών του

Διαβάστε περισσότερα

UTECO ABEE ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ

UTECO ABEE ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ IMAGO F3000 Συνοπτική περιγραφή Αυτοί οι ελεγκτές διαδικασίας χτίζονται σε ένα σχεδιασμό επεκτάσιμης μονάδας, και είναι κατάλληλοι για τον έλεγχο ρύθμιση λειτουργίας, ψησίματος, καπνίσματος και ελέγχου

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Microsoft WINDOWS (95-98-NT-2000-XP)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Microsoft WINDOWS (95-98-NT-2000-XP) ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Α.Π.Θ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Microsoft WINDOWS (95-98-NT-2000-XP) Κ. Παρασκευόπουλος Αναπλ. Καθηγητής Θεσσαλονίκη 2004 1. Μερικά κλασσικά ερωτήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα : Αυτοματισμοί και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Υ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Υ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Υ 1) Τι είναι μητρική πλακέτα; Είναι η βασική ηλεκτρονική πλακέτα ενός Η/Υ πάνω στην οποία συνδέονται όλα τα εξαρτήματα ενός Η/Υ όπως ο επεξεργαστής, η μνήμη, οι κάρτες επέκτασης,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα : Αυτοματισμοί και

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Α. ΓΕΝΙΚΑ Η εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού αποσκοπεί στην προστασία χώρων όπως οικίες, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις κλπ. σε περιπτώσεις: Ανεπιθύμητης εισόδου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Σ ε λ ί δ α 1 Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Περιεχόμενα 1. Download Arebas Easy... 2 2. Εγκατάσταση Arebas Easy... 3 3. Εγγραφή στον Arebas Server... 7 4. Παραμετροποίηση Arebas Easy...

Διαβάστε περισσότερα

O υποψήφιος ανάδοχος θα πρέπει να λάβει πλήρη και καλή γνώση της υφιστάμενης κατάστασης προτού προχωρήσει στην κατάθεση της προσφοράς του.

O υποψήφιος ανάδοχος θα πρέπει να λάβει πλήρη και καλή γνώση της υφιστάμενης κατάστασης προτού προχωρήσει στην κατάθεση της προσφοράς του. ΘΕΜΑ: «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος χλωρίωσης της δεξαμενής αποθήκευσης νερού του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών» ΓΕΝΙΚΑ O υποψήφιος ανάδοχος θα πρέπει να λάβει πλήρη και καλή γνώση της υφιστάμενης

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Προδιαγραφή για θερμομαγνητικούς διακόπτες ABB MS

Τεχνική Προδιαγραφή για θερμομαγνητικούς διακόπτες ABB MS Τεχνική Προδιαγραφή για ABB MS Περιεχόμενα 1. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί διακόπτες προστασίας κινητήρων-ms132... 2 2. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί διακόπτες προστασίας κινητήρων-ms116... 4 3. Αυτόματοι θερμομαγνητικοί

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΟΜΑΔΑ Α : ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, που θα πρέπει να αποδεικνύονται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΠΙΕΣΗΣ ΦΙΛΤΡΑ ΘΟΛΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΤΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΠΟΣΙΔΗΡΩΣΗΣ - ΑΠΟΜΑΓΓΑΝΙΩΣΗΣ ΣΕΙΡΕΣ : ECF TFA TFB

ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΠΙΕΣΗΣ ΦΙΛΤΡΑ ΘΟΛΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΤΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΠΟΣΙΔΗΡΩΣΗΣ - ΑΠΟΜΑΓΓΑΝΙΩΣΗΣ ΣΕΙΡΕΣ : ECF TFA TFB ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΠΙΕΣΗΣ ΦΙΛΤΡΑ ΘΟΛΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΤΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΠΟΣΙΔΗΡΩΣΗΣ - ΑΠΟΜΑΓΓΑΝΙΩΣΗΣ ΣΕΙΡΕΣ : ECF TFA TFB ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΠΙΕΣΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ECF ECF/542 : 0.5 m 3 /h 1.6 m 3 /h Χρονική ρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές Συστήματος Ψηφιακής Υπολογιστικής Ακτινογραφίας (CR) Σάρωσης Πολλαπλών Κασετών

Τεχνικές Προδιαγραφές Συστήματος Ψηφιακής Υπολογιστικής Ακτινογραφίας (CR) Σάρωσης Πολλαπλών Κασετών Τεχνικές Προδιαγραφές Συστήματος Ψηφιακής Υπολογιστικής Ακτινογραφίας (CR) Σάρωσης Πολλαπλών Κασετών 1. Το Σύστημα Ψηφιακής Υπολογιστικής Ακτινογραφίας (CR) να είναι σύστημα σάρωσης πολλαπλών κασετών που

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) Πρόγραμμα για τον Προγραμματισμό των Μηχανών D.P.S. S-800, Open Cash και S-710 μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB Εγκατάσταση ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

TRAVIS TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ

TRAVIS TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ TRAVIS-V1-2012 TRAVIS Λογισμικό Διαχείρισης Παραβάσεων Φωτοεπισήμανσης Το σύστημα διαχείρισης παραβάσεων φωτοεπισήμανσης

Διαβάστε περισσότερα

Atlantis Orders on android

Atlantis Orders on android Atlantis Orders on android 1 Πίνακας περιεχομένων Σύντομη περιγραφή... 3 Αναλυτικότερα για τις παραγγελίες... 3 Περί συγχρονισμού... 4 Η πρώτη χρήση της συσκευής... 5 Για κανονική χρήση... 5 Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης ασφαλείας 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 730. Οδηγίες

Θερμοστάτης LTC 730. Οδηγίες Θερμοστάτης LTC 730 Οδηγίες Προγραμματιζόμενος θερμοστάτης με απομακρυσμένο αισθητήρα θερμοκρασίας. Η οθόνη με οπίσθιο φωτισμό LED, και εμφανίζει την τρέχουσα επιθυμητή θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ NOMOΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ 9/2017

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ NOMOΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ 9/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ NOMOΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η 9/2017 Προµήθεια ηλεκτρονικού συστήµατος σειράς προτεραιότητας για το ΚΕΠ του ήµου ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ποσό 8.360,00 χωρίς ΦΠΑ & ποσό

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40 Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40 Σχεδιασμός Μονάδα άντλησης ακαθάρτων υδάτων (υπέργεια εγκατάσταση) Εφαρμογές Μονάδα άντλησης λυμάτων για την αυτόματη αποστράγγιση ντους, νιπτήρων,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ Ultima

ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ Ultima ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015 ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ Ultima POLYMECHANICS Τηλ: +302315 318802 www.polymechanics.gr info@polymechanics.gr Χαρακτηριστικά συστηµάτων Ultima Το ULTIMA-1 είναι ένα σύστηµα παρακολούθησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 POLYMECHANICS Μπενάκη 5 Πεύκα Θεσσαλονίκη Τηλ: +302315 318802 www.polymechanics.gr info@polymechanics.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Σειρά καταγραφικών συστήµατων Ultima Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RSD

ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RSD 0 ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RSD Οι Ταχυκίνητες Πόρτες (Ταχυπόρτες) είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που κατασκευάζονται από αλουμίνιο και φύλλα ενισχυμένου PVC και προορίζονται για την κάλυψη μικρών και,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ Περιεχόμενα Σελίδα Εισαγωγή 1 Τεχνικές προδιαγραφές θερμαντήρα νερού 2 Κύρια στοιχεία του θερμαντήρα νερού 3 Εξαρτήματα συστήματος 4 Τοποθέτηση συσκευής και οδηγίες εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS 1. Οδηγίες ασφαλείας 2. Εισαγωγή προϊόντος καθαρού ημιτόνου YXP 2.1 Δυνατότητες 2.2 Κύρια χαρακτηριστικά 2.3 Πρόσοψη των 300-600W

Διαβάστε περισσότερα

MITSUBISHI. Starion Turbo (1982-88) Κινητήρες: 4G63-T

MITSUBISHI. Starion Turbo (1982-88) Κινητήρες: 4G63-T 1 MITSUBISHI Starion Turbo (1982-88) Κινητήρες: 4G63-T τα μοντέλα Mitsubishi Starion Turbo (1982-88), με κινητήρες με κωδικούς 4G63-F υπάρχει σύστημα ψεκασμού Mitsubishi ECi. το σύστημα αυτό η πληροφορία

Διαβάστε περισσότερα

SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου

SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου 1. SGA Διαχείριση Πρωτοκόλλου... 2 1.1. Καινοτομία του προσφερόμενου προϊόντος... 2 1.2. Γενικές αρχές του προσφερόμενου συστήματος... 2 1.3. Ευκολία

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883. Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883. Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 e Prtcl-01 Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων Συνοπτική Παρουσίαση Το σύστημα e Prtcl-01 Το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP 1. Οδηγίες ασφαλείας 2. Εισαγωγή προϊόντος 2.1 Δυνατότητες 2.2 Κύρια χαρακτηριστικά 3.Περιγραφή του πίνακα 3.1 Πρόσοψη 3.2 Ενδείξεις LED στην

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑΣ ΜΕΘ ΤΥΠΟΥ Α PLUS

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑΣ ΜΕΘ ΤΥΠΟΥ Α PLUS ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑΣ ΜΕΘ ΤΥΠΟΥ Α PLUS Σ.Β. (%) ΓΕΝΙΚΑ Αναπνευστήρας για χρήση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, κατάλληλος για μηχανικό αερισμό αυξημένων απαιτήσεων σε ενήλικες. Ο αναπνευστήρας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια Μηχανογραφικού Εξοπλισμού έτους 201 6 για το ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Διαβάστε περισσότερα

BS-841 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ

BS-841 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ Ακολουθήστε μας... BS-841 Olympia Electrnics @Olympiaelectr Olympia Electrnics OlympiaElectrnics Olympia Electrnics ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΤΑΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΡΟΩΝ _ΕΚΡΟΩΝ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΡΟΩΝ _ΕΚΡΟΩΝ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΡΟΩΝ _ΕΚΡΟΩΝ ΚΑΥΣΙΜΟΥ Α. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος παρακολούθησης, ελέγχου και καταγραφής των εισροών εκροών

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Επτά τρόποι λειτουργίας: Άνεση, Νυχτερινή, Αντιπαγωτική, Fil-Pilote, Chrono, Χρονοδιακόπτης-2h, Stand-by. - Λειτουργία "Άνεσης": Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου

SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου Σελίδα 1 από 40 SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου 1. SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου... 4 1.1. Γενικές αρχές του προσφερόμενου συστήματος... 4 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Εικόνα 1

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Εικόνα 1 ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RSD ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΙΩΝ 0 Οι Ταχυκίνητες Πόρτες (ταχυπόρτες) είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, κατάλληλα κατασκευασμένες για βιομηχανικούς χώρους, αποθήκες και χώρους υγειονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Η παρούσα τεχνική περιγραφή, συντάχθηκε από: για την εγκατάσταση συστήματος ανίχνευσης δημιουργίας εκρηκτικών μιγμάτων στην επιχείρηση:. Ο σχεδιασμός και η λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 1. Η τράπεζα θα πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας ηλεκτρομηχανικής λειτουργίας. Να είναι

Διαβάστε περισσότερα

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ;

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ; Απαντήσεις στο διαγώνισμα του 6 ου κεφαλαίου 1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; 197 1. τον κινητήριο άξονα ( περιστρέφεται με τις μισές στροφές του στροφάλου για 4-χρονο κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο, πλήρως ηλεκτρονικό, ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΝΑΙ/ΟΧΙ) ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ τεχνολογίας ISDN, με υποστήριξη 5

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕ ΦΠΑ

ΕΡΓΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕ ΦΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ & ΥΠ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΡΓΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 40.000

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ Α Β ΓΕΝΙΚΑ Επιτραπέζιος κλίβανος υγρής ΚΛΑΣΗΣ Β ειδικός για αποστείρωση τυλιγμένων ή ατύλιχτων εργαλείων, εργαλείων με αυλούς και κοιλότητες. Η όλη κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-...

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-... ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-... ΕΡΓΟ: «Πιλοτικό Σύστηµα Τηλεµέτρησης και ιαχείρισης της Ζήτησης Παροχών Ηλεκτρικής Ενέργειας Οικιακών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Τεχνικά χαρακτηριστικά. 1. Ελάχιστη πίεση λειτουργίας 0,5bar Μέγιστη πίεση λειτουργίας 12bar 2. Μέγιστη θερμοκρασία νερού 40 ο C. Τοποθέτηση: 1. Αφαιρέστε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ & ΛΕΠΙΔΑΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠ.: ,00 Φ.Π.Α.24% 4.032,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ & ΛΕΠΙΔΑΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠ.: ,00 Φ.Π.Α.24% 4.032,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τμήμα : Διαχείρισης Κίνησης Συντήρησης Οχημάτων & Μηχανημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 28 Μαρτίου Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Αριθμ. πρωτ.: 4230 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 28 Μαρτίου Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Αριθμ. πρωτ.: 4230 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 28 Μαρτίου 2018 3 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Αριθμ. πρωτ.: 4230 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :Ασωμάτων Προς : Τ.Κ. : 591 00 ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων

ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων 1 Διαχει ριση Τηλεφωνικω ν Κλη σεων ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 3 ΔΟΜΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ... 3 ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ... 4 ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ... 5

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ: ΜΕΡΟΣ ΙΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΡΟΗΣ ΜΑΖΑΣ ΑΕΡΑ (MAF) Στέλνει ένα ηλεκτρικό σήμα στον "εγκέφαλο",

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ Απογραφή σημαίνει : 1. Καταμέτρηση (Καταγραφή) των διαθέσιμων υπολοίπων 2. Ενημέρωση της αποθήκης με τα σωστά υπόλοιπα 3. Υπολογισμός και Αποτύπωση των Ελλειμάτων και Πλεονασμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Στο grid διαχείρισης φακέλων εμφανίζονται οι εξής πληροφορίες:

Στο grid διαχείρισης φακέλων εμφανίζονται οι εξής πληροφορίες: Στο grid διαχείρισης φακέλων εμφανίζονται οι εξής πληροφορίες: Α/Α: Ο μοναδικός αριθμός (ID) αρίθμησης του φακέλου Α/Α Server: Ο μοναδικός αριθμός (ID) του φακέλου ο οποίος ενημερώνεται από την κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Εικόνα 1. Κόλλιας Ε.Π.Ε. Σελίδα 2/5 E , Ver 1 st, Διεύθυνση : 3 ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης Κατερίνη

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Εικόνα 1. Κόλλιας Ε.Π.Ε. Σελίδα 2/5 E , Ver 1 st, Διεύθυνση : 3 ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης Κατερίνη ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RSD 0 Οι Ταχυκίνητες Πόρτες (Ταχυπόρτες) είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που κατασκευάζονται από αλουμίνιο και φύλλα ενισχυμένου PVC και προορίζονται για την κάλυψη μικρών και,

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΠΥΛΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ»

«ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΠΥΛΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ» Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : «ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΠΥΛΟΥ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VIII ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VΙΙΙ Έντυπα Τεχνικής Προσφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-...

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-... ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-... ΕΡΓΟ: «Πιλοτικό Σύστηµα Τηλεµέτρησης και ιαχείρισης της Ζήτησης Παροχών Ηλεκτρικής Ενέργειας Οικιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC13 1. Πρόλογος Οι ψηφιακοί διαφορικοί θερµοστάτες ηλιακών της SELTRON λειτουργούν µε µικροεπεξεργαστή, διαθέτουν απόλυτη ακρίβεια

Διαβάστε περισσότερα

Απομονωτής βραχυκυκλώματος. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 21-30V DC ma 200 μa 3mA 0,050 Ohm 0,5 Α 2 Α IP 20 EN έως 60 C Έως 95%

Απομονωτής βραχυκυκλώματος. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 21-30V DC ma 200 μa 3mA 0,050 Ohm 0,5 Α 2 Α IP 20 EN έως 60 C Έως 95% Ακολουθήστε μας... lympia Electronics @lympiaelectro lympia Electronics lympiaelectronics lympia Electronics Πιστεύουμε στην Παράγουμε στην BS-7071/A Απομονωτής βραχυκυκλώματος ΤΑΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ V min -

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ RSM

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ RSM ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ RSM 0 Τα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτων και πιστοποιούνται βάσει του Ευρωπαϊκού Προτύπου EN 13241-1. Διαθέτουν προσαρμοζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματο σύστημα ελεγχόμενης άρδευσης

Αυτόματο σύστημα ελεγχόμενης άρδευσης Αυτόματο σύστημα ελεγχόμενης άρδευσης Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Αυτόματο Σύστημα Ελεγχόμενης Άρδευσης με προπληρωμή μέσω χρέωσης καταναλισκόμενης ενέργειας και δυνατότητες τηλεμετρίας. Εφαρμόζεται

Διαβάστε περισσότερα

http://www.advanced-ip-scanner.com/gr/ Σο Advanced IP Scanner είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση σάρωσης δικτύου. ας επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να ανακτήσετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τους

Διαβάστε περισσότερα

EdoorLock Programmer. EdoorLock Programmer_App.doc

EdoorLock Programmer. EdoorLock Programmer_App.doc EdoorLock Programmer Α. Λίγα λόγια. Το EdoorLock Programmer χρησιμοποιείται για την διαχείριση και τον προγραμματισμό του EdoorLock Electronic Lock. Το EdoorLock Electronic Lock είναι μια συσκευή Access

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μόνες εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Oικιακή Θέρμανση Yutaki

Oικιακή Θέρμανση Yutaki Oικιακή Θέρμανση Yutaki Hitachi Europe Ltd 2 Περιεχόμενα 1. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2. ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ 3. ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ 4. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 5. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ 6. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7. ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης

Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης Αποτελέσματα Δημόσιας Διαβούλευσης Στη Δημόσια Διαβούλευση του διαγωνισμού με τίτλο: «Εξοπλισμός για επαύξηση επιπέδου ασφάλειας και διαθεσιμότητας φυσικών υποδομών του Υπολογιστικού Κέντρου ΕΚΤ», κωδικό:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ: ΒΟΥΡΔΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Α.Μ: 30086 ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Μ: 33359 ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Ιστορική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ E.M.D.R.S

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ E.M.D.R.S ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ E.M.D.R.S 0 Τα Ηλεκτροκίνητα Διαιρούμενα Ρολά αποτελούν διατάξεις οι οποίες προορίζονται για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων (>12m), όπου καθίσταται αδύνατη η τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2089 E ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 54 /48 VDC (30Α)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2089 E ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 54 /48 VDC (30Α) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2089 E ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ - ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 54 /48 VDC (30Α) 14/6/2016 Περιεχόμενα 1. ΓΕΝΙΚΑ... 2 2. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 3 3. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ - ΣΧΕΔΙΑ... 4 4. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ... 4 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2089 E ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΞΗΡΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ»

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΞΗΡΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΞΗΡΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ» Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Το Σύστημα Ψηφιακής Υπολογιστικής Ακτινογραφίας (CR) να

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση σε ΕΛΠ Βήμα 1ο - Άνοιγμα νέας χρήσης

Μετάβαση σε ΕΛΠ Βήμα 1ο - Άνοιγμα νέας χρήσης Μετάβαση σε ΕΛΠ Εάν αποφασιστεί η αλλαγή στο προτεινόμενο από τα ΕΛΠ λογιστικό σχέδιο, το ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. παρέχει αυτόματες εργασίες μετάβασης οι οποίες πρέπει να γίνουν αφού προηγηθεί το άνοιγμα χρήσης

Διαβάστε περισσότερα