MicroLog TCR Εγχειρίδιο χρήστη

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "MicroLog TCR-1000. Εγχειρίδιο χρήστη"

Transcript

1 MicroLog TCR-1000 Εγχειρίδιο χρήστη ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Περιγραφή 1.1. Περιγραφή προϊόντος 1.2. Λεπτομέρειες προϊόντος 2. Εγκατάσταση 2.1. Περιεχόμενο συσκευασίας 2.2. Εικόνα προϊόντος 2.3. Λειτουργίες πληκτρολογίου 2.4. Εγκατάσταση Ενεργοποίηση 3.2. Καταγραφή 3.3. Αναζήτηση ηχογραφήσεων 3.4. Αναπαραγωγή ηχογραφήσεων 3.5. Αποθήκευση και διαγραφή ηχογραφήσεων 3.6 Προγραμματισμός συστήματος 4. Κάρτα μνήμης 4.1. Χωρητικότητα κάρτας μνήμης 4.2. Διαμόρφωση κάρτας μνήμης 5. Αναβάθμιση λογισμικού 6. Συμπληρωματικά

2 1. Περιγραφή: 1.1 Περιγραφή προϊόντος Το MicroLog TCR-1000 είναι ένας μονοκάναλος τηλεφωνικός καταγραφέας. Μπορεί να ηχογραφήσει τηλεφωνικές συνομιλίες, προσωπικές σημειώσεις, και επιτρέπει στους χρήστες να αναζητήσουν τις ηχογραφήσεις τους μέσω των εισερχόμενων/ εξερχόμενων κλήσεων, την ώρα και την ημερομηνία κλήσης. Οι ηχογραφήσεις μπορούν να αποθηκευτούν σε μία κάρτα Compact flash και να μεταφερθούν στο PC ή στο Notebook σας. Οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν το μέγεθος της Compact flash ανάλογα με τις ανάγκες τους. 1.2 Λεπτομέρειες Προϊόντος Input Καταγραφών Αναλογικό Τηλέφωνο Ψηφιακό Τηλέφωνο Μικρόφωνο Κινητό Τηλέφωνο Αποθηκευτικό μέσο Κάρτα CF (32MB-1GB) Παρακαλώ διαβάστε το Κεφάλαιο 4.1 για την χωρητικότητα ηχογράφησης Output Καταγραφών Ομιλία Ακουστικό Τηλεφώνου Ηχητικό σήμα jack Τροφοδοτικό AC 12V 1.7A Διαστάσεις 192(π)x115(μ)x40(υ)mm Βάρος 750 γρ Περιβάλλον Εργασίας Θερμοκρασία: 5-40 ο C Υγρασία: 20-80% 2. Εγκατάσταση 2.1 Περιεχόμενο συσκευασίας MicroLog TCR Κάρτα Compact Flash 32MB 1 Τροφοδοτικό DC 12V 1.7A 1 Τηλεφωνικό καλώδιο 6P2C 1 Hands-Free 1 Καλώδιο σύνδεσης κινητού τηλεφώνου 1 CD-ROM 1 Εγχειρίδιο χρήστη 1 Εγγύηση 1

3 2.2. Εικόνα Προιόντος Μπροστά πλευρά

4 Πίσω πλευρά Αριστερή πλευρά

5 2.3. Λειτουργίες Πληκτρολογίου Προηγούμενη Καταγραφή Παύση/Εκκίνηση Επόμενη Ηχογράφηση Πίσω 10 δευτερόλεπτα Στοπ Μπροστά 10 δευτερόλεπτα Αναπαραγωγή +1/- 1 δευτερόλεπτα Κυκλική αναπαραγωγή 10 δευτερολέπτων Ηχογράφηση Μείωση ήχου/κέρσορας αριστερά Κέρσορας πάνω Αναπαραγωγή Έξοδος Αποθήκευση Καταγραφών Αύξηση ήχου/κέρσορας δεξιά Κέρσορας κάτω Επιβεβαίωση Άλλα Διαγραφή καταγραφών Σημείωση: Κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής καταγραφών, πατήστε για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία Κυκλική αναπαραγωγή 10 δευτερολέπτων. Θα επεκτείνει και θα κάνει πίσω την καταγραφή κατά 10 δευτερόλεπτα, μόλις πατήσετε το. Για να αυξηθεί ο χρόνος κυκλικής αναπαραγωγής, πατήστε αμέσως για να προστεθεί 1 δευτερόλεπτο προς τα μπροστά για κάθε καταγραφή. Για να μειώσετε το χρόνο κυκλικής αναπαραγωγής, πιέστε αμέσως για να αφαιρεθεί 1 δευτερόλεπτο προς τα πίσω από την καταγραφή. Για να σταματήσει η λειτουργία αυτή πιέστε ξανά. Ο ελάχιστος χρόνος κυκλικής αναπαραγωγής είναι 10 δευτερόλεπτα.

6 2.4. Εγκατάσταση [Εικ.1 Συνδέοντας το TCR-1000]

7 Σύνδεση σε αναλογικό τηλέφωνο (Εικ.1) Χρησιμοποιήστε το καλώδιο 6p2c (RJ11) για να συνδέσετε το TCR-1000 σε αναλογικό τηλέφωνο (υποδοχή TEL) και PSTN/PBX (υποδοχή CO). Συνδέστε το τροφοδοτικό με μια πηγή ενέργειας και με το TCR-1000(DC 12V) Σημείωση: Τα αναλογικά τηλέφωνα χρησιμοποιούν on/off hook για τις καταγραφές σεtcr Όταν σηκώνετε το ακουστικό της συσκευής σας το TCR-1000 ξεκινά την καταγραφή και την σταματά όταν το κατεβάσετε Σύνδεση σε ψηφιακό τηλέφωνο [Εικ.2] Για να συνδέσετε το TCR-1000 σε ψηφιακό τηλέφωνο, χρειάζεται ένα adaptor ακουστικού (προαιρετικά) για την μεταφορά του αναλογικού σήματος. Χρησιμοποιείστε το καλώδιο 6p2c για να συνδέσετε το TCR-1000 (υποδοχή TA-200R) με το TA-200R (Audio in). Μετά συνδέστε το καλώδιο του ακουστικού στο TA-200R (J H socket), και το τηλέφωνο (J P socket). [Εικ.2 Σύνδεση σε ψηφιακό τηλέφωνο] Σύνδεση σε κινητό τηλέφωνο (Εικ.1) Χρησιμοποιείστε το καλώδιο σύνδεσης κινητού τηλεφώνου για να συνδέσετε το TCR-1000 Mobile In Jack σε κινητό τηλέφωνο και την υποδοχή Hands free με το ανάλογο εξάρτημα. Σημείωση: Δεν είναι όλα τα Hands free συμβατά με το TCR-1000, για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον προμηθευτή σας. Όταν καταγράφετε από μικρόφωνο, όλα τα παραπάνω που αναφέραμε για τις τηλεφωνικές καταγραφές, απενεργοποιούνται προσωρινά.

8 Καταγραφή από μικρόφωνο Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TCR-1000 σαν καταγραφέα φωνής μιλώντας στο ενσωματωμένο μικρόφωνό του. Όταν καταγράφετε από το μικρόφωνο, όλα τα παραπάνω που αναφέραμε για τις τηλεφωνικές καταγραφές απενεργοποιούνται προσωρινά Πολλαπλές Συνδέσεις Μπορείτε να συνδέσετε το TCR-1000 σε αναλογικό, ψηφιακό και κινητό τηλέφωνο την ίδια στιγμή. Σας προτείνουμε βέβαια να χρησιμοποιείτε ένα είδος τηλεφωνικής συνομιλίας κάθε φορά για να εξασφαλίσετε μια ολοκληρωμένη καταγραφή συνομιλίας Ενεργοποίηση 1 TCR1000 V1.0 ΩΡΑ hh:mm:ss ΩΡΑ hh:mm:ss TOL CNT XXXX Ενεργοποιήστε το TCR-1000 και θα εμφανιστεί στην οθόνη η έκδοση του λογισμικού, π.χ. : V1.0, και μετά η ώρα Χρησιμοποιείστε τα πλήκτρα για να τις υπόλοιπες πληροφορίες του συστήματος. Συνολικές καταγραφές 2 REC AVL H-hhh:mm DATE YYY-MM/DD Υπολειπόμενη χωρητικότητα κάρτας CF H: Ηχογράφηση υψηλής ποιότητας M: Ηχογράφηση μεσαίας ποιότητας L: Ηχογράφηση βασικής ποιότητας hhh: mm: Σύνολο ωρών & λεπτών Ημερομηνία Σημείωση: Εάν δεν εισάγετε δεδομένα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η οθόνη θα επιστρέψει στην ένδειξη της ώρας.

9 3.2. Ηχογράφηση Το TCR-1000 χρησιμοποιεί ως αποθηκευτικό μέσο μια κάρτα Compact Flash, και λειτουργεί σε όλες τις καταγραφές. Όταν η κάρτα γεμίσει, θα γράψει πάνω από τις παλαιότερες καταγραφές και θα κρατήσει τις νεότερες. Αλλά εάν η καταγραφή έχει αποθηκευτεί τότε θα αποθηκευτεί μόνιμα και δεν θα διαγραφεί. Εάν η λειτουργία Endless Recording είναι απενεργοποιημένη, όλες οι καταγραφές θα αποθηκευτούν μόνιμα. Δυο μικροί ήχοι θα ακούγονται από το μεγάφωνο κάθε 15 δευτερόλεπτα όταν η χωρητικότητα της κάρτας φτάσει στις 2 ώρες ή λιγότερο και η καταγραφή θα σταματήσει, εάν η κάρτα γεμίσει. Κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης στην οθόνη θα εμφανίζεται η ταυτότητα του καλούντος (Caller-ID) ή ο αριθμός που καλέσατε. Το TCR-1000 δεν θα εμφανίσει τον αριθμό αν το σύστημα κλήσεων είναι διαφορετικό ή ο καλών έχει απόκρυψη κλήσεων Καταγραφή εξερχόμενης κλήσης Σηκώστε το ακουστικό και καλέστε το αριθμό που ΤΙΜΕ hh:mm:ss επιθυμείτε και στην οθόνη LCD θα εμφανίζονται 1 τα ψηφία που πληκτρολογείτε Hi TEL hh:mm:ss 3 MM/DD hh:mm LLLL 4 ΤΙΜΕ hh:mm:ss Π.χ Όταν ξεκινήσει να μιλάει ο καλών. Στην οθόνη θα εμφανίζονται τα παρακάτω: Hi- Υψηλή ποιότητα καταγραφής TEL- Τηλεφωνική καταγραφή hh:mm:ss- Ώρα ηχογράφησης Όταν κατεβάσετε το ακουστικό στην οθόνη εμφανίζονται: MM/DD- Ημερομηνία καταγραφής hh:mm:ss- Ώρα καταγραφής LLLL- Σύνολο δευτερολέπτων καταγραφής Η καταγραφή ολοκληρώθηκε! Μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής, η οθόνη επιστρέφει στην ένδειξη της ώρας Σημείωση: Όταν η ηχογράφηση είναι σε λειτουργία, πατήστε για να αποθηκεύσετε αυτή την καταγραφή μόνιμα. Η οθόνη θα εμφανίσει * πριν το LLLL.

10 Καταγραφή εισερχόμενης κλήσης Σε εισερχόμενη κλήση, στην οθόνη εμφανίζεται ο εισερχόμενος αριθμός: Hi TEL hh:mm:ss 3 MM/DD hh:mm LLLL 4 TIME hh:mm:ss Όταν απαντήσετε στο τηλέφωνο, στην οθόνη εμφανίζεται: Hi- Καταγραφή υψηλής ποιότητας TEL- Καταγραφή τηλεφώνου hh:mm:ss- Ώρα καταγραφής Όταν κατεβάσετε το ακουστικό, η καταγραφή σταματάει και στην οθόνη εμφανίζεται: MM/DD- Ημερομηνία καταγραφής hh:mm:ss- Ώρα καταγραφής LLLL-Σύνολο δευτερολέπτων καταγραφής Η καταγραφή ολοκληρώθηκε! Μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής, η οθόνη εμφανίζει την ένδειξη της ώρας. Σημείωση: 1. Εάν ο καλών έχει απόκρυψη αριθμού, τότε στην οθόνη δεν θα εμφανιστεί ο αριθμός του. 2. Πιέστε για να αποθηκεύσετε την καταγραφή μόνιμα. Στην οθόνη θα εμφανιστεί * πριν το LLLL.

11 Καταγραφή από μικρόφωνο 1 TIME hh:mm:ss Πιέστε και ταυτόχρονα για να ενεργοποιηθεί η καταγραφή μικροφώνου. Κατά την καταγραφή μικροφώνου, στην οθόνη εμφανίζεται: 2 Hi MIC hh:mm:ss Hi-Καταγραφή υψηλής ποιότητας MIC- Καταγραφή μικροφώνου hh:mm:ss- Ώρα καταγραφής Πιέστε για να διακοπεί προσωρινά η 3 MM/DD hh:mm LLLL κλήση και πιέστε η καταγραφή. ξανά για να συνεχιστεί 4 TIME hh:mm:ss Πιέστε για να σταματήσει η καταγραφή και στην οθόνη θα εμφανιστεί: MM/DD- Ημερομηνία καταγραφής hh:mm- Ώρα καταγραφής LLLL- Σύνολο δευτερολέπτων καταγραφής Η καταγραφή ολοκληρώθηκε! Μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής, στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη της ώρας. Σημείωση: Πιέστε για να αποθηκεύσετε προσωρινά την καταγραφή. Στην οθόνη θα εμφανιστεί * πριν το LLLL Αναζήτηση ηχογραφήσεων Το MicroLog παρέχει 5 τύπους αναζήτησης καταγραφών όπως:

12 3.3.1.Είσοδος στη διαδικασία αναζήτησης 1 TIME hh:mm:ss PSWD Πιέστε Όταν έχει οριστεί η λειτουργία κωδικού, παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό, και πιέστε 2 Invalid PSWD!. Εάν δεν έχει οριστεί, προχωρήστε στο βήμα 3. Λάθος κωδικός, γυρίστε στο βήμα 1. Σωστός κωδικός, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. 3 4 Search <-> Setup 1.REC from TEL 1.REC from TEL 2.Saved from TEL 3.REC from MIC 4.Saved from MIC Χρησιμοποιήστε Search και πιέστε. για να επιλέξετε Χρησιμοποιήστε για να διαλέξετε ανάμεσα στους 5 τύπους αναζήτησης. Αυτή η οθόνη εμφανίζει την ημερομηνία και την ώρα ως κριτήρια αναζήτησης για όλες τις καταγραφές από τηλέφωνο. Η οθόνη εμφανίζει την ημερομηνία και την ώρα ως κριτήρια αναζήτησης για αποθηκευμένες καταγραφές από τηλέφωνο. Η οθόνη εμφανίζει την ημερομηνία και την ώρα ως κριτήρια αναζήτησης για καταγραφές από μικρόφωνο. Η οθόνη εμφανίζει την ημερομηνία και την ώρα ως κριτήρια αναζήτησης για αποθηκευμένες καταγραφές από μικρόφωνο. 5.Phone Number Η οθόνη εμφανίζει τηλεφωνικούς αριθμούς ως κριτήρια αναζήτησης. Σημείωση: 1. Εάν δεν υπάρχει η λειτουργία αναγνώρισης καλούντος στο τηλεφωνικό σας σύστημα ή ο καλών έχει απόκρυψη αριθμού. Το MicroLog δε μπορεί να αποθηκεύσει τον τηλεφωνικό αριθμό και έτσι οι ανάλογες καταγραφές δεν μπορούν να αναζητηθούν κατά τηλεφωνικό αριθμό 2. Επαναφορά κωδικού 000.

13 Αναζήτηση καταγραφών Μετά την αναζήτηση κριτηρίων από τους 5 τύπους 1 11 Recording πιέστε και στην οθόνη θα εμφανιστεί ο αριθμός των καταγραφών. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, η οθόνη εμφανίζει την ώρα, ημερομηνία και χρονιά της H YY-MM/DD hh:mm τελευταίας καταγραφής που ηχογραφήσατε. Το Η σημαίνει την υψηλή ποιότητα ηχογράφησης. 2 3 MM/DD hh:mm LLLL H YY-MM/DD hh:mm MM/DD hh:mm LLLL Πιέστε ξανά για να εμφανιστεί η ώρα και ημερομηνία της καταγραφής και το σύνολο των δευτερολέπτων καταγραφής. Κρατήστε πατημένο το για να εμφανιστεί ο τηλεφωνικός αριθμός. Εάν δεν υπάρχει τηλεφωνικός αριθμός, στην οθόνη θα εμφανιστεί unknown. Χρησιμοποιείστε τα για επιλέξετε τη χρονιά, ημερομηνία και ώρα, χρησιμοποιείστε τα για να επιλέξετε τον επιθυμητό αριθμό. Μετά την επιλογή της επιθυμητής χρονιάς, ημερομηνίας και ώρας της καταγραφής πιέστε 5.Phone Number Recording H YY-MM/DD hh:mm 6 ή για να ακούσετε την καταγραφή. Εάν επιλέξατε το Phone Number ως κριτήριο αναζήτησης, πιέστε και η οθόνη θα μείνει κενή. Μετά εισάγετε τον τηλεφωνικό αριθμό ή τα πρώτα ψηφία ή οποιοδήποτε ψηφίο του αριθμού για να αναζητήσετε την καταγραφή. Εισάγετε 0933, και στη οθόνη θα εμφανιστεί ο τηλεφωνικός αριθμός που έχει αυτά τα ψηφία. Πιέστε,και θα εμφανιστεί όπως αριστερά. Υπάρχουν 11 καταγραφές τηλεφώνων σχετικές με τα ψηφία που πληκτρολογήσατε. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, στην οθόνη εμφανίζεται η ώρα, ημερομηνία και χρονιά της τελευταίας καταγραφής που ηχογραφήθηκε. Το Η σημαίνει υψηλή ποιότητα καταγραφής. Πιέστε για να εμφανιστεί η ώρα και η

14 MM/DD hh:mm LLLL ημερομηνία και το σύνολο των δευτερολέπτων καταγραφής. Εάν υπάρχει το * πριν το σύνολο των δευτερολέπτων, σημαίνει ότι η συγκεκριμένη καταγραφή έχει αποθηκευτεί. Πιέστε ή για να ακούσετε την καταγραφή. Σημείωση: Μετά την εύρεση της καταγραφής, πιέστε για να αποθηκεύσετε μόνιμα την καταγραφή, πιέστε για να την διαγράψετε Αναπαραγωγή καταγραφών Αφού βρήκατε την καταγραφή που θέλετε να 1 MM/DD hh:mm LLLL αναπαράγετε, πιέστε ή για να την ακούσετε. Πιέστε ή για να την διαγράψετε ή να την αποθηκεύσετε. Χρησιμοποιήστε την ένταση. για να αυξομειώσετε 2 MM/DD hh:mm LLLL Πιέστε για να σταματήσετε προσωρινά την αναπαραγωγή, και πιέστε συνεχίσετε την αναπαραγωγή. ξανά για να Πιέστε ή για να σταματήσετε. Σημείωση: Όταν αναπαράγετε την καταγραφή, πιέστε για να αποθηκεύσετε την καταγραφή μόνιμα. Για το σύνολο των δευτερολέπτων της καταγραφής η οθόνη θα εμφανίσει *. Στιγμιαία αναπαραγωγή: Εάν η τελευταία καταγραφή ολοκληρωθεί μέσα σε 3 λεπτά, πιέστε για αναπαράγετε την καταγραφή στιγμιαία.

15 3.5. Αποθήκευση και διαγραφή καταγραφών Όταν το καταγεγραμμένο αρχείο βρεθεί, κατά την Saving διάρκεια της αναπαραγωγής ή της καταγραφής, 1 πιέστε και στην οθόνη θα εμφανιστεί MM/DD hh:mm*llll saving. Για αποθηκευμένες καταγραφές, θα εμφανιστεί * μπροστά από το σύνολο των δευτερολέπτων της καταγραφής. Όταν βρίσκετε ή αναπαράγετε μια καταγραφή, DEL/ NO<->YES 2 πιέστε και η οθόνη θα εμφανιστεί όπως αριστερά. Deleted Χρησιμοποιείστε για να επιλέξετε YES και να διαγράψετε την καταγραφή. Σημείωση: 1. Όταν η καταγραφή έχει ήδη αποθηκευτεί, πιέστε ξανά και στην οθόνη θα εμφανίσει Saved. 2. Στιγμιαία διαγραφή/ αποθήκευση: Εάν η τελευταία καταγραφή ολοκληρώθηκε μέσα σε 3 λεπτά, πιέστε ή για προσωρινή αποθήκευση ή διαγραφή αυτής της καταγραφής στιγμιαία Προγραμματισμός συστήματος 1 TIME hh:mm:ss PSWD Πιέστε. Εάν έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία του κωδικού, η οθόνη θα εμφανιστεί όπως αριστερά. Εάν δεν έχει ενεργοποιηθεί, προχωρήστε στο βήμα 3. 2 INVALID PSWD! Εάν εισήγατε λάθος κωδικό, τότε πιέστε και η οθόνη θα εμφανιστεί όπως αριστερά. Search <-> Setup Μπαίνοντας στο σύστημα, η οθόνη εμφανίζεται όπως αριστερά, χρησιμοποιείστε τα για 3 να επιλέξετε Setup και πιέστε για μπείτε 1. Time hh:mm:ss στο μενού προγραμματισμού συστήματος. Χρησιμοποιείστε για να επιλέξετε το μενού προγραμματισμού. Σημείωση: Επαναφορά κωδικού 000

16 Προγραμματισμός ώρας Μετά την εισαγωγή του μενού προγραμματισμού συστήματος. Το πρώτο βήμα είναι να 1 Time 12:58:20 προγραμματιστεί η ώρα, πιέστε για να επιλέξετε αυτό τον προγραμματισμό. Χρησιμοποιείστε ή και για να μετακινηθείτε και να προσαρμόσετε την ώρα. 2 SAVE? NO<-> YES Χρησιμοποιείστε NO και πιέστε ώρα. για να επιλέξετε YES ή για να αποθηκεύσετε την Ρύθμιση ημερομηνίας Μετά την εισαγωγή του μενού προγραμματισμού 1 2. Date: YY-MM/DD 2 SAVE/ NO<-> YES συστήματος, χρησιμοποιείστε και για να μετακινηθείτε στον προγραμματισμό της ημερομηνίας. Χρησιμοποιείστε και για να επιλέξετε την ημερομηνία. Χρησιμοποιήστε τα YES ή NO και πιέστε αποθηκεύσετε την ρύθμιση. για να επιλέξετε για να

17 Ενεργοποίηση κωδικού 1 3. PassWord: On Μετά την εισαγωγή του μενού προγραμματισμού συστήματος, χρησιμοποιείστε ή και για να μεταφερθείτε στην ρύθμιση ενεργοποίησης κωδικού. Χρησιμοποιείστε και για να διευθετήσετε την ρύθμιση. Χρησιμοποιήστε για να 2 SAVE? NO<-> YES επιλέξετε YES ή NO και πιέστε για να αποθηκεύσετε την ρύθμιση. Σημείωση: Όταν η λειτουργία του κωδικού ενεργοποιηθεί (ΟΝ) θα πρέπει να εισάγετε τον σωστό κωδικό για να μπορείτε να αναζητείτε, να ακούτε, να αποθηκεύετε και να διαγράφετε τις καταγραφές Αλλαγή κωδικού Μετά την εισαγωγή του μενού προγραμματισμού 1 4. Change PSWD συστήματος, χρησιμοποιείστε και για να μετακινηθείτε στην ρύθμιση αλλαγής κωδικού. 2 PSWD Πιέστε αριστερά., και η οθόνη θα εμφανιστεί όπως 3 AGAIN 4 SAVE? NO<-> YES Εισάγετε τον νέο κωδικό και πιέστε οθόνη θα εμφανιστεί όπως αριστερά. και η Εισάγετε τον νέο κωδικό ξανά και πιέστε, χρησιμοποιώντας για να επιλέξετε YES ή NO και πιέστε για να αποθηκεύσετε την ρύθμιση του κωδικού. Σημείωση: Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιήσει ψηφία ή *, το ανώτερο 8 ψηφία.

18 Προγραμματισμός ποιότητας καταγραφής Μετά την εισαγωγή του μενού προγραμματισμού 1 5. Quality: High συστήματος, χρησιμοποιείστε για να μετακινηθείτε στη ρύθμιση ποιότητας καταγραφής. Χρησιμοποιήστε ή και για να κάνετε την ρύθμιση. Οι επιλογές είναι: High-Υψηλή ποιότητα Middle-Μέση ποιότητα Low-Βασική ποιότητα 2 SAVE? NO<-> YES Χρησιμοποιείστε τα για να επιλέξετε YES ή NO και πιέστε για να αποθηκεύσετε την ρύθμιση ποιότητας. Σημείωση: Διαφορετική ποιότητα θα προκαλέσει διαφορετικό μήκος καταγραφής στην κάρτα Compact Flash Προγραμματισμός Caller ID Μετά την εμφάνιση του μενού προγραμματισμού 6.CallerID: DTMF συστήματος, χρησιμοποιείστε για να 1 μετακινηθείτε στη ρύθμιση Caller ID. 2 SAVE? NO<-> YES Χρησιμοποιείστε ή και για να διαμορφώσετε τη ρύθμιση για FSK ή DTMF. Χρησιμοποιείστε για να επιλέξετε YES ή NO και πιέστε για να σώσετε τη ρύθμιση Caller ID. Σημείωση: Αυτή η ρύθμιση θα πρέπει να αντιστοιχεί στο τηλεφωνικό σας δίκτυο, παρακαλώ απευθυνθείτε στον προμηθευτή σας για περισσότερες πληροφορίες.

19 Προγραμματισμός VOX Level (Αναλογικό τηλέφωνο) Στο μενού προγραμματισμού συστήματος, 1 7.SETUP VOX χρησιμοποιείστε τα για να μετακινηθείτε στην επιλογή VOX. Στην οθόνη θα εμφανιστεί 2 AVOX: A-05 W-05 MVOX: A-05 W-05 DVOX: A-05 W-05 3 SAVE? NO<-> YES SETUP VOX.Πιέστε επιβεβαιώσετε την επιλογή. για να Χρησιμοποιείστε για να επιλέξετε τους τύπους των τηλεφώνων που διαθέτετε και πιέστε AVOX (Αναλογικό τηλέφωνο) MVOX (Κινητό τηλέφωνο) DVOX (Ψηφιακό τηλέφωνο) Πιέστε για να διαμορφώσετε την ευαισθησία(α value) και την σταθερότητα (W value). Όταν τελειώσετε την διαμόρφωση, πιέστε, και η οθόνη θα εμφανιστεί στα αριστερά, χρησιμοποιείστε και πιέστε για επιβεβαίωση. Σημείωση: Επειδή προγραμματισμός VOX level προγραμματίζει το επίπεδο σήματος της καταγραφής, παρακαλώ κάντε διαφοροποιήσεις ανάλογα με τις παρούσες συνθήκες. Το επίπεδο προγραμματισμού Α για την προσαρμογή ευαισθησίας VOX είναι Όσο πιο υψηλό επίπεδο ευαισθησίας, τόσο μεγαλύτερη ένταση ήχου απαιτείται. Το επίπεδο προγραμματισμού W για την προσαρμογή σταθερότητας VOX είναι Όσο πιο υψηλό το επίπεδο σταθερότητας, τόσο μεγαλύτερη η ώρα που απαιτείται.

20 Ενεργοποίηση καταγραφής τόνου Μετά την εισαγωγή του μενού προγραμματισμού 1 8. REC Tone: On συστήματος, χρησιμοποιείστε για να μετακινηθείτε στη ρύθμιση Record Tone ON/OFF. Χρησιμοποιείστε και για να διαμορφώσετε την ρύθμιση. 2 SAVE? NO<-> YES Χρησιμοποιείστε NO και πιέστε ρύθμιση. για να επιλέξετε YES ή για να αποθηκεύσετε τη Σημείωση: Όταν η λειτουργία REC Tone είναι ενεργοποιημένη, θα ακούγεται ένας ήχος από το τηλέφωνο κάθε 15 δευτερόλεπτα κατά την καταγραφή Ενεργοποίηση Απεριόριστης Καταγραφής Μετά την εισαγωγή του μενού προγραμματισμού 1 9. Endless REC: On 2 SAVE? NO<-> YES συστήματος, χρησιμοποιήστε για να μετακινηθείτε στην ρύθμιση Endless Recording ON/OFF. Χρησιμοποιήστε και για να διαμορφώσετε την ρύθμιση. Χρησιμοποιήστε για να επιλέξετε YES η NO και πιέστε για να αποθηκεύσετε την ρύθμιση. Σημείωση: Εάν η λειτουργία απεριόριστης καταγραφής είναι απενεργοποιημένη, όλες οι καταγραφές θα αποθηκευτούν. Δύο μικροί ήχοι θα ακούγονται από το μεγάφωνο κάθε 15 δευτερόλεπτα όταν απομείνουν λιγότερο από 2 ώρες στην χωρητικότητα της κάρτας και η καταγραφή θα σταματήσει, εάν η κάρτα γεμίσει.

21 Διαγραφή όλων των καταγραφών Μετά την εισαγωγή του μενού προγραμματισμού Delete All συστήματος, χρησιμοποιήστε για να μετακινηθείτε στη ρύθμιση Delete All. Πιέστε για να διαγράψετε όλες τις καταγραφές από την κάρτα CF. 2 Del? NO<-> YES Χρησιμοποιήστε NO και πιέστε για να επιλέξετε YES ή για επιβεβαίωση Επιστροφή στο κεντρικό μενού Πιέστε 2 φορές. 4. Κάρτα Compact Flash Η κάρτα Compact Flash είναι εύκολη στη μεταφορά και τοποθέτηση σε H/Y. Το MicroLog χρησιμοποιεί εξελιγμένη τεχνολογία συμπίεσης και χρήση απεριόριστης καταγραφής για να αποθηκευτούν περαιτέρω αρχεία καταγραφής όταν η κάρτα είναι γεμάτη γράφοντας πάνω στα παλαιότερα Σύγκριση ποιότητας καταγραφής σε διαφορετικής χωρητικότητας κάρτες CF και σύνολο ωρών Χωρητικότητα κάρτας CF Υψηλή Μεσαία Βασική 32 MB MB MB MB MB GB Σημείωση: 1. Εάν η ποιότητα ηχογράφησης είναι προγραμματισμένη στο Μεσαίο ή στο βασικό, τα καταγεγραμμένα αρχεία θα συμπιεστούν πολύ. Όταν αναπαράγετε μια καταγραφή, οι λειτουργίες δεν υποστηρίζονται. Οι προμηθευτές σας συνιστούν να μην ρυθμίζετε την ποιότητα καταγραφής στο βασικό ή στο μεσαίο. 2. Εάν χρησιμοποιείτε Η/Υ για να διαγράψετε τις καταγραφές από την κάρτα, λόγω των διαφορετικών ιδιαιτεροτήτων μεταξύ των καρτών και των εκδόσεων Windows, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα στα αρχεία. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία διαγραφή όλων (σελ. 21) για να διαγράφετε τις καταγραφές από την κάρτα.

22 4.2. Διαμόρφωση κάρτας CF Windows 95/98: Ανοίξτε το αρχείο File Manager, επιλέξτε CF Card Reader και μετά δεξί κλικ και επιλογή Format Windows 2000/ Windows XP: Ανοίξτε Control Panel, επιλέξτε Administrative Tools και επιλέξτε το εικονίδιο Computer Management. Ανοίξτε Storage και κάντε κλικ πάνω στο Disk Management όπου θα πρέπει να διαλέξετε removable Disk για να διαμορφώσετε το δίσκο. Όταν εισάγετε το παράθυρο Format, προγραμματίστε το Disk Label να είναι κενό, και επιλέξτε 2048 στο Setup Unit. Μετά την εκτέλεση των παραπάνω η κάρτα θα μπορεί να καταγράψει. Σημείωση: Μην μετακινείτε την κάρτα ή μην κλείνετε το σύστημα κατά την καταγραφή. 5. Αναβάθμιση Λογισμικού για το MicroLog 1. Αντιγράψτε το αναβαθμισμένο λογισμικό xxxxx.img στην κάρτα CF 2. Απενεργοποιήστε το MicroLog και εισάγετε την κάρτα με το αναβαθμισμένο λογισμικό. 3. Πιέστε και ενεργοποιήστε το MicroLog. 4. Στην οθόνη θα εμφανιστεί UpGrade 5. Μετά στην οθόνη θα εμφανιστεί UpGrade OK! 6. Απενεργοποιήστε το MicroLog και ενεργοποιήστε το ξανά. Σημείωση: 1. Για την αναβάθμιση λογισμικού MicroLog, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον προμηθευτή σας ή στην ιστοσελίδα 2. Για αναπαραγωγή και προβολή των καταγραφών στο TCR-1000 σε Η/Υ, παρακαλώ διαβάστε τις οδηγίες του CD-ROM.

23 6.Συμπληρωματικό 1. Ρύθμιση ήχου Ένδειξη LCD 1 11.Audio in : On 2 SAVE? NO YES Μετά την εισαγωγή στο μενού προγραμματισμού του συστήματος χρησιμοποιήστε και για να μετακινηθείτε στη ρύθμιση Audio in. Χρησιμοποιήστε για να επιλέξετε ρύθμιση. Χρησιμοποιήστε για να επιλέξετε YES και πατήστε για να σώσετε τις ρυθμίσεις σας Σημείωση: Στην υποδοχή CO του MicroLog μπορεί να συνδεθεί το ακουστικό του τηλεφώνου ή οποιοσδήποτε άλλος τύπος ακουστικού σήματος για καταγραφή. Εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό για να συνδεθείτε στην υποδοχή CO, στη ρύθμιση Audio in επιλέξτε off και αφήστε την υποδοχή TEL ανοιχτή. Αν χρησιμοποιείτε άλλους τύπους ακουστικού σήματος τότε στη ρύθμιση Audio in επιλέξτε ON. 2. Ρύθμιση VOX off TM (VOX off timer) Ένδειξη LCD 1 Μετά την εισαγωγή στο μενού 7.Setup VOX προγραμματισμού του συστήματος χρησιμοποιήστε και για να μετακινηθείτε στη ρύθμιση Setup VOX 2 3 VOX off TM : 1.0s SAVE? NO------YES Χρησιμοποιήστε και για να επιλέξετε VOX off TM, όπως βλέπετε αριστερά Χρησιμοποιήστε και για να αλλάξετε την τιμή. Ο χρόνος κυμαίνεται από δευτερόλεπτα με 0.5 αύξηση(πχ.1.0s,1,5s,2s, κτλ). Αφού επιβεβαιώσετε την τιμή χρόνου, Χρησιμοποιήστε για να επιλέξετε YES ή ΝΟ και πατήστε για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας.

24 Σημείωση: Ενώ καταγράφετε σε VOX, παρακαλώ ρυθμίστε το VOX offtimer (η καθυστέρηση χρόνου για να σταματήσει η καταγραφή όταν τελειώσει η συνομιλία) που βασίζεται στην παρούσα κατάσταση. Το VOX off-timer μπορεί να ρυθμιστεί από δευτερόλεπτα αφού σταματήσει το ηχητικό σήμα. 3.Ένα νέο χαρακτηριστικό προστέθηκε (12.LN Volt: -48V) στο μενού των ρυθμίσεων μετά την έκδοση Αυτό έχει προστεθεί με σκοπό μελλοντικής χρήσης και αυτή τη στιγμή είναι μη λειτουργικό 4.Κατα την διάρκεια τις διαδικασίας Delete All Recording, αν ο χρήστης χρησιμοποιεί κάρτα CF μεγάλης χωρητικότητας με μεγάλο αριθμό καταγραφών ενδέχεται η διαδικασία διαγραφής των κλήσεων να πάρει μεγαλύτερο χρόνο. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα PC Player που συνοδεύεται μαζί με το MicroLog για να διαγράψετε τα αρχεία στην κάρτα CF.

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ AUTO-DIALER 911 Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ Χαρακτηριστικά: Τάση Λειτουργίας: DC11V TO 15V Στατικό Ρεύµα: 20mA (MAX) Ρεύµα Λειτουργίας: 150mA (MAX) Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης T110 Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης crypto ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ LCD ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της συσκευής

Περιγραφή της συσκευής Περιγραφή της συσκευής 9 10 11 12 13 1 Καλώδιο ρεύματος 2 Τροφοδοσία χαρτιού 3 Δίσκος χαρτιού 4 Συγκρατητής χαρτιού 5 Πτερύγιο τροφοδοσίας 6 Πάνελ λειτουργίας 9 Κύλινδρος εκτύπωσης 11 Καπάκι σαρωτή 12

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 Πίνακας Περιεχομένων: 1. Σύνδεση με την συσκευή 3 1.1 Σύνδεση μέσω Wi-Fi Direct.... 3 1.2 Ενσύρματη σύνδεση (LAN) 3 1.3 Ασύρματη σύνδεση (WiFi).

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI 1/10 Επεξήγηση συμβόλων Έναρξη / λήξη χρονομέτρησης διάρκειας τηλεφωνήματος. Αποθήκευση αριθμού στη μνήμη. Έλεγχος αριθμού που βρίσκεται αποθηκευμένος

Διαβάστε περισσότερα

Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12. Εγχειρίδιο Χρήσης

Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12. Εγχειρίδιο Χρήσης Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12 Εγχειρίδιο Χρήσης 2 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος αρχείων ήχου ΜΡ3 Μνήμη (κάρτα) SD Μέγεθος Μνήμης εώς 8GB Ώρες εγγραφής (1GB=37 ώρες εγγραφής)

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. USB 2.0 Adaptor. για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. USB 2.0 Adaptor. για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ USB 2.0 Adaptor για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Επιτρέπει σύνδεση στο PC συσκευών που διαθέτουν υποδοχές SATA/ IDE μέσω USB2.0

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ SMART PHONES 1 Αναζητήστε στο Google Play ή στο App Store την εφαρμογή ΗΧ-GO2 και εγκαταστήστε την στο κινητό σας (με λειτουργικό Android

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Εγγράψτε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 Σύνδεση 2 Τοποθέτηση 3 Ευχάριστη χρήση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MENU 1. Είστε σε κατάσταση αναμονής με ανοικτό τον πομποδέκτη και πατάτε το πλήκτρο ώστε να μπείτε σε κατάσταση MENU, όπου και θα εμφανιστεί στην οθόνη. 2.

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ 2. ΒΑΣΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ 3. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 4. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΗΧΩΝ ΚΛΗΣΗΣ 5. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ 6. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΙΚΟΝΩΝ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ) 7. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνική συσκευή SKH-400 Λειτουργικά χαρακτηριστικά Συµβατό µε συστήµατα FSK&DTMF 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας. 35 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

1. ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - συσκευή τηλεφώνου x 1 - δέκτης x 1 - καλώδιο Helix x 1 - καλώδιο τηλεφωνικής σύδνεσης x 1 - μπαταρίες ΑΑΑ x 2 - Οδηγίες χρήσης x 1 1. ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής 1 ) Οθόνη 2 Χ 20 χαρακτήρων. 2 ) Προγραμματιζόμενα πλήκτρα διπλής λειτουργίας. 3 ) 2 nd Πλήκτρο επιλογής της δεύτερης λειτουργίας των πλήκτρων. 4 ) Transfer / Diversion

Διαβάστε περισσότερα

PowerTel Οδηγίες χρήσης

PowerTel Οδηγίες χρήσης PowerTel 30 PowerTel Οδηγίες χρήσης User Guide Με Übersicht μια ματιά Bitte klappen Sie diese Seite aus U2 3 me mia matia +30dB 1 Πλήκτρο επιστροφής κλήσης 2 Άμεση κλήση αποθηκευμένου αριθμού Μ1 3 Διαγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

WALKIE-TALKIE TLKR T50

WALKIE-TALKIE TLKR T50 WALKIE-TALKIE TLKR T50 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (9) (8) (10) 1) Κεραία 2)Πλήκτρο Έντασης/Καναλιού 3)Πλήκτρο Ομιλίας 4)Πλήκτρο Μενού/Ενεργοποίησης 5)Πλήκτρο Κλήσης 6)Πλήκτρο Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Ελληνικά 1.1 Εισαγωγή Το TVGo DVB-T02PRO μπορεί να μετατρέψει τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε μία προσωπική ψηφιακή τηλεόραση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 Sweex. Με αυτή την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ TC 29

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ TC 29 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ TC 29 Πληροφορίες ασφαλείας Παρακαλούµε διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών λειτουργίας προσεκτικά. Σύνδεση του τηλεφώνου Συνδέστε το τηλεφωνικό καλώδιο που περιλαµβάνεται µε µία τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC Display keypad Εγχειρίδιο χρήστη 675 07 11/09-01 PC Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 5 Ο Συνδετήρας πληκτρολογίου με οθόνη 6 Το πληκτρολόγιο 7 Πλήκτρα περιήγησης 7 Η οθόνη 7 Κύρια οθόνη 7 Σε περίπτωση συναγερμού

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W8i

Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W8i Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W8i Windows 10 Ερωτήσεις και απαντήσεις http://www.microsoft.com/el-gr/windows/windows-10-faq Απαραίτητος εξοπλισμός Tablet W8i. Φορτιστής. USB stick 16GB. Κάρτα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Περιγραφή. 1. STOP (Διακοπή αναπαραγωγής/επαναφορά λειτουργίας)

ΕΛΛΗΝΙΚA. Περιγραφή. 1. STOP (Διακοπή αναπαραγωγής/επαναφορά λειτουργίας) ΕΛΛΗΝΙΚA Περιγραφή 1. Ένδειξη φωνητικού καταλόγου 2. Ένδειξη ποιότητας εγγραφής 3. Ένδειξη περιβάλλοντος ηχογράφησης 4. Ένδειξη ταχύτητας αναπαραγωγής 5. Ένδειξη αριθμού/κωδικού αρχείου 6. Ένδειξη αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Πνευματικά Δικαιώματα 2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Περιεχόμενα 1. Samsung PC Studio...4 1.1. Απαιτήσεις συστήματος...4 1.2. Χαρακτηριστικά του PC Studio...4 2.

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2

THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2 THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2 1. Γενικά Είναι ένα σύστηµα µέτρησης θερµοκρασίας πολλών σηµείων και τηλεειδοποίησης µέσω

Διαβάστε περισσότερα

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε ή να

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL-99 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ I. Γενικά.3 Βασικές Λειτουργίες..3 Τεχνικά Χαρακτηριστικά...3 Περιεχόµενα Συσκευασίας.4 ΙΙ. Μορφή και Εγκατάσταση Συστήµατος.4 Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Divar Series el Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Λειτουργία 5 2.1 Εκκίνηση του προγράμματος 5 2.2 Παρουσίαση του κύριου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SKH-300 Βασικά χαρακτηριστικά 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση διάρκειας συνοµιλίας. 30 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας Φίλτρο 5 ψηφίων προθέµατος

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση στον CallCatcher Server (βλ. Σελ.4) Παραμετροποίηση συνδέσεων (βλ. Σελ.4) Επιλογή χειροκίνητης εγγραφής (βλ. Σελ.15)

Σύνδεση στον CallCatcher Server (βλ. Σελ.4) Παραμετροποίηση συνδέσεων (βλ. Σελ.4) Επιλογή χειροκίνητης εγγραφής (βλ. Σελ.15) CallPlayer Manual Περιεχόμενα 1 CallPlayer... 3 1.1 Επεξήγηση κουμπιών αρχικής οθόνης... 3 1.2 Διαδικασία Log-in... 4 1.3 Αρχική οθόνη CallPlayer... 5 1.4 Επεξήγηση Flags... 6 1.5 Παράθυρο Extended Information...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D 1. MIA ΣΥΝΤΟΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1.1 Εισαγωγή Το TC206D είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο που χρησιµοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

2 Τοποθέτηση του τηλεφώνου 3 Γνωρίστε το τηλέφωνό σας

2 Τοποθέτηση του τηλεφώνου 3 Γνωρίστε το τηλέφωνό σας NICE Για μέγιστη κάλυψη και τη μείωση των παρεμβολών, αυτά είναι μερικά κατευθυντήριες γραμμές που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την Τοποθετήστε τη μονάδα βάσης, - Τοποθετήστε τον σε μια βολική, υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας Κωδικοποίηση Κάμερας 1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή yoosee από το App store (IOS) ή από την σελίδα www.yoosee.co (Android) 2. Κάνουμε register με χρήση του e-mail μας και με εναν κωδικό. Θα εμφανιστεί μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός CHEVROLET MYLINK Συνοπτικός οδηγός Το Chevrolet MyLink είναι ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που ενισχύει την οδηγική σας εμπειρία. Λειτουργεί με απλή συνδεσιμότητα, ένα smartphone και μια υπέροχη

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για να εισάγετε, οργανώσετε και να δείτε βίντεο, κατεβάστε το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (συμβατό μόνο με PC). Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fisher-price.com/kidtough

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ER 100U REC

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ER 100U REC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ER 100U REC ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ER-100U REC Γενικά χαρακτηριστικά: 1.Ψηφιακό σύστημα με ικανότητα συνεργασίας με τα ακόλουθα φορμά και αποθηκευτικά μέσα, SD/MMC CARD,USB MP3. 2.Είσοδοι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Τι περιέχεται στη συσκευασία Συσκευή χειρός * Σταθμός βάσης Βάση φόρτισης * Τροφοδοτικό * Καλώδιο τηλεφώνου ** Οδηγός γρήγορης έναρξης CD ROM Εγγύηση Σημείωση * Σε σετ πολλών

Διαβάστε περισσότερα

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416 Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου Model (Eπεκτάσιµα τηλεφωνικά κέντρα) Κατάλογος λειτουργιών 1. SMDR (Προαιρετική λειτουργία σύνδεσης µε PC) 2. υνατότητα επέκτασης από 208 σε 416 3. Προ-ηχογραφηµένα µηνύµατα

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

Kαλώς ήλθατε. Οδηγός ταχείας εγκατάστασης. Σύνδεση. Εγκατάσταση. Απόλαυση

Kαλώς ήλθατε. Οδηγός ταχείας εγκατάστασης. Σύνδεση. Εγκατάσταση. Απόλαυση Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 140 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 145 Kαλώς ήλθατε Οδηγός ταχείας εγκατάστασης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Περιεχόμενα συσκευασίας SE140/SE145

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision KVESCAPE4KWC Action Camera Αδιάβροχη θήκη 30 m Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X.

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X. BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex USB Webcam 100K with Microphone. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7 Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7 Ισχύει για προϊόντα από το 2012 και μετά CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi Αυτό το εγχειρίδιο περιγράφει τα βήματα που απαιτούνται για την

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MP023/MP024/MP025 Sweex Pretty Pink MP3 Player

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MP023/MP024/MP025 Sweex Pretty Pink MP3 Player MP023/MP024/MP025 Sweex Pretty Pink MP3 Player Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Pretty Pink MP3-player. Με αυτή την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής MP3 μπορείτε να απολαύσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου 0315.. 1 Χειρισμός Εικόνα 1: Στοιχείο χειρισμού Ο έλεγχος των λειτουργιών του εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου πραγματοποιείται μέσω των πλήκτρων του στοιχείου

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου 1. Συνδέστε τη μια άκρη του καλωδίου USB στο MEGA PLAYER 521, την άλλη άκρη στον προαιρετικό προσαρμογέα (adapter) και συνδέστε το με πρίζα Εναλλασσόμενου Ρεύματος. (ή συνδέστε

Διαβάστε περισσότερα

MC-208 Digtal Telephone System Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Miracall Digital Telephone System MC-208 - 1 -

MC-208 Digtal Telephone System Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Miracall Digital Telephone System MC-208 - 1 - Miracall Digital Telephone System MC-208 Οδηγίες χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - 1 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Οδηγίες πριν θέσετε σε λειτουργία το κέντρο Προγραµµατισµός του κέντρου 2.1 Επισηµάνσεις 2.2 Επαναφορά των εργοστασιακών

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ jabra.com/movewireless 1. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ:...3 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 4 3. ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ...5 3.1 ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ 4. ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ... 6 4.1 ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ 5. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ...7

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD290 CD295

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD290 CD295 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD290 CD295 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Τι περιλαμβάνει η συσκευασία Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Συνδέσεις. DS010 Sweex Multi Panel & Card Reader 53-in-1

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Συνδέσεις. DS010 Sweex Multi Panel & Card Reader 53-in-1 DS010 Sweex Multi Panel & Card Reader 53-in-1 Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τον Multi Panel & Card Reader 53-in-1x. Αυτός ο πολλαπλός πίνακας σας επιτρέπει να διευρύνετε με ευκολία τις

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245

Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245 Kαλώς ήλθατε Οδηγός ταχείας εγκατάστασης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Περιεχόμενα συσκευασίας SE240/SE245

Διαβάστε περισσότερα

317111/317113/317211/ /332453/332551/ & 10 Video Touch Screen. Οδηγός χρήστη 12/14-01 CT

317111/317113/317211/ /332453/332551/ & 10 Video Touch Screen. Οδηγός χρήστη 12/14-01 CT 317111/317113/317211/317213 332451/332453/332551/332553 7 & 10 Video Touch Screen Οδηγός χρήστη 12/14-01 CT 2 Πίνακας περιεχομένων 1. Λειτουργία Κλήσης 6 2. Ενεργοποίηση Πάνελ Εισόδου 6 3. Ξεκλείδωμα Πόρτας

Διαβάστε περισσότερα

VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ

VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ 1.Εξαρτήματα και λειτουργίες Οι κωδικοί 8200 έως 8231 χρησιμοποιούνται για να ορίσουν την διεύθυνση της κάθε θυροτηλεόραση από 00 έως 31.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ. Παρακαλώ διαβάστε προσεχτικά το παρών φυλλάδιο πριν την χρήση του προιόντος.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ. Παρακαλώ διαβάστε προσεχτικά το παρών φυλλάδιο πριν την χρήση του προιόντος. ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλώ διαβάστε προσεχτικά το παρών φυλλάδιο πριν την χρήση του προιόντος. Υποκατάστημα στη Θεσσαλο νίκη: Θεσσαλο νίκης 18, Νέα Ευκ αρπία, ΤΚ. 56429

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT 0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 2 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 2 ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΑΣ 3 ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 3 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ 4 ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 5 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Προδιαγραφές χρήσης για την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης BigBlueButton

Προδιαγραφές χρήσης για την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης BigBlueButton Προδιαγραφές χρήσης για την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης BigBlueButton Για τη συμμετοχή σας στις εξ αποστάσεως συνεδρίες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της επιμόρφωσης και θα διεξαχθούν μέσω του λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση 8.7.5.44 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Πίνακας περιεχομένων ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ... 1 ΕΝΤΟΛΕΣ MENOY... 2 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (Operation)... 2 1.1 Αρχική Σελίδα (Home)... 2 1.2 Κατάλογος

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex USB Webcam 300K with Microphone. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών Προϋποθέσεις συστήματος: Windows (XP, Vista, 7) με DirectX 9.x και τελευταίες ServicePack ή MacOS X 10.3.x (ή υψηλότερη), κάρτα γραφικών 3D με υποστήριξη OpenGL, ελάχ. 512 MB RAM, 1 GB διαθέσιμος χώρος

Διαβάστε περισσότερα