Εισαγωγή. Η ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Α.Ε. είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λογισμικού στην Ελλάδα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εισαγωγή. Η ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Α.Ε. είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λογισμικού στην Ελλάδα."

Transcript

1

2 Εισαγωγή Η ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Α.Ε. είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λογισμικού στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1983 με την επωνυμία UNISOFT Α.Ε. και έδρα την Αθήνα. Το 2001 η UNISOFT Α.Ε. απορροφάται από την ALTEC και γίνεται το Software Business Unit της ALTEC. Τo καλοκαίρι του 2009 μετά την απόσχισή της από την ALTEC γίνεται και πάλι αυτόνομη εταιρεία με την επωνυμία ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Α.Ε. και τον διακριτικό τίτλο «ALTEC SOFTWARE». Σήμερα είναι μέλος του ομίλου εταιριών ALTEC. Διαθέτει υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Κύρια δραστηριότητα είναι η παραγωγή και εμπορία τυποποιημένου λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα. Για περισσότερα από 27 χρόνια, πάνω από επιχειρήσεις και οργανισμοί κάθε τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό λειτουργούν, αποφασίζουν και δρουν με λογισμικό της ALTEC SOFTWARE. Σήμερα, ανάμεσα στους πελάτες της, βρίσκονται κορυφαίες εταιρείες του εμπορίου, της βιομηχανίας, της παροχής υπηρεσιών και του δημοσίου τομέα. Η ALTEC SOFTWARE έχει επανδρωθεί με το καλύτερο πνευματικό κεφάλαιο της χώρας. Πιστή σε μια στρατηγική που έχει γίνει πια παράδοση, παρουσιάζει πρώτη κάθε νέα τεχνολογία που σχετίζεται με το Business Software. Η κορυφαία ποιότητα - πιστοποιημένη κατά ISO 9001: σε όλους τους τομείς, εξηγεί τη ραγδαία ανάπτυξη της ALTEC SOFTWARE. Η εξαιρετική επιχειρηματική και οικονομική εικόνα της εταιρείας είναι αποτέλεσμα μιας και μόνο βασικής αρχής που παραμένει σταθερή: Πίσω από κάθε επιχείρηση κρύβεται μια εφαρμογή μας

3 Η ALTEC SOFTWARE και ο όμιλος ALTEC Το καλοκαίρι του 2009 ολοκληρώθηκε η αναδιάρθρωση του ομίλου ALTEC με την απόσχιση των δύο κερδοφόρων κλάδων του ομίλου και τη δημιουργία των εταιριών ALTEC SOFTWARE και ALTEC INTEGRATION οι οποίες συνεχίζουν αυτόνομες, με νέα εταιρική ταυτότητα. Η «ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΕ» με διακριτικό τίτλο «ALTEC SOFTWARE» είναι η εταιρεία πληροφορικής του ομίλου που ειδικεύεται στην παραγωγή επιχειρησιακού λογισμικού και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της εδώ και 27 χρόνια.

4 Αντικείμενο δραστηριότητας Η ALTEC SOFTWARE ανήκει στον κλάδο παραγωγής λογισμικού και παροχής υπηρεσιών πληροφορικής. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Το αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας διακρίνεται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: 1) Τυποποιημένο Λογισμικό & Παροχή Υπηρεσιών Business software για επιχειρήσεις και οργανισμούς, με έμφαση στους τομείς: Οικονομικής Διαχείρισης Εμπορικής Διαχείρισης Παραγωγής Προγραμματισμού Παραγωγής - MRP Παροχής Υπηρεσιών Διαχείρησης Ανθρώπινου Δυναμικού - Μισθοδοσίας Business Intelligence CRM CMS, e-commerce Κλαδικές εφαρμογές λογισμικού (ένδυση υπόδηση, λιανικό εμπόριο, αντιπροσωπείες - συνεργεία αυτοκινήτων) Υπηρεσίες παραμετροποίησης, εκπαίδευσης & υποστήριξης στους πελάτες των παραπάνω προϊόντων, για την αξιοποίηση και τη συνεχή εξέλιξη των πληροφοριακών τους συστημάτων. 2) Συστήματα ERP Ιδιωτικού & Δημοσίου Τομέα Υλοποίηση ERP projects μεσαίας και μεγάλης κλίμακας (Ανάλυση απαιτήσεων, Παραμετροποίηση, Customization, Υλοποίηση) Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα σε μεγάλους πελάτες ή/και εξειδικευμένους τομείς (Δημόσιος τομέας & ΟΤΑ, Ασφαλιστική αγορά, Τομέας υγείας)

5

6 Ανθρώπινο δυναμικό Η ALTEC SOFTWARE επανδρώνεται από επαγγελματίες του χώρου της πληροφορικής, των οικονομικών και της διοίκησης επιχειρήσεων, οι περισσότεροι κάτοχοι πανεπιστημιακών ή/και μεταπτυχιακών τίτλων. Εργάζονται σε ένα δυναμικό περιβάλλον που αξιοποιεί τη δημιουργικότητα και δίνει συνεχώς τη δυνατότητα σε νέες ιδέες, να δοκιμαστούν και να πετύχουν. Η ALTEC SOFTWARE επιλέγει στελέχη με άριστη επιστημονική κατάρτιση, εμπειρία αλλά και ανοικτό πνεύμα. Οργανώνει συνεχώς εκπαιδευτικά προγράμματα και διασφαλίζει ένα περιβάλλον εργασίας στο οποίο η γνώση διαχέεται γρήγορα.

7 Τεχνογνωσία, Έρευνα & Ανάπτυξη Η σημαντική τεχνογνωσία της ALTEC SOFTWARE πάνω στις σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής και ο βαθμός αξιοποίησής της από τα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης τοποθετούν την εταιρεία ανάμεσα στους πρωτοπόρους της Ευρωπαϊκής βιομηχανίας λογισμικού. Συγκριτικό πλεονέκτημα της ALTEC SOFTWARE αποτελεί η μεγάλη προστιθέμενη αξία που προσδίδει, όχι μόνο στις εφαρμογές που αναπτύσσει, αλλά και στις τεχνολογίες υποδομής τους (τεχνολογία ROADS Reusable Objects Applications Development System). Έτσι, πετυχαίνει βελτιστοποιημένες τεχνολογικά εφαρμογές με ασυναγώνιστες επιδόσεις σε ταχύτητα, ασφάλεια και προσαρμοστικότητα στις ειδικές οργανωτικές ανάγκες κάθε πελάτη. Οι εφαρμογές της ALTEC SOFTWARE συνδέονται με κάθε εξωτερική πηγή δεδομένων (ταμειακές μηχανές, συσκευές αυτοματισμού και ελέγχου, συσκευές barcode, λογισμικά τρίτων) και χρησιμοποιούν κάθε διαθέσιμη τεχνολογία ανταλλαγής δεδομένων. Η μακροχρόνια και σταθερή συνεργασία της ALTEC SOFTWARE με τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες πληροφορικής (Microsoft, Oracle, Embarcadero Technologies (Delphi), Qliktech) επιτρέπει τη σωστή αξιολόγηση των νέων τεχνολογιών και την ενσωμάτωσή τους στην παραγωγική διαδικασία με τον αποδοτικότερο τρόπο. Η αδιάλειπτη παρακολούθηση των σύγχρονων τεχνολογιών επέτρεψε στη ALTEC SOFTWARE να είναι σήμερα σε θέση να προσφέρει λύσεις λογισμικού: Σε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα Σε πολλαπλές Βάσεις Δεδομένων

8 Τεχνολογία R.O.A.D.S. Τα ERP συστήματα της ALTEC SOFTWARE βασίζονται στην πρωτοποριακή τεχνολογία R.O.A.D.S. (Reusable Objects for Application Development Systems). H τεχνολογία R.O.A.D.S. είναι ένα πλαίσιο ανάπτυξης Client/Server εφαρμογών πολλαπλών επιπέδων και αποτελείται από: Ένα σύνολο αυτόνομων συστατικών λογισμικού (Business Objects) Ένα σύστημα επικοινωνίας των Objects μεταξύ τους (API) που βασίζεται στην ανταλλαγή μηνυμάτων (messaging) Μια πρότυπη μεθοδολογία συνδυασμού των Objects μεταξύ τους για τη δόμηση εφαρμογών οποιουδήποτε μεγέθους και πολυπλοκότητας. Μια εφαρμογή υλοποιημένη με την τεχνολογία R.O.A.D.S δεν είναι τίποτε άλλο από ένα λειτουργικό συνδυασμό διαφορετικών λογικών συστατικών, συνδεδεμένων έτσι, ώστε να συνθέτουν μία ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη, σε λογική, ενότητα. Με την χρήση της τεχνολογίας R.O.A.D.S επιτυγχάνεται: Ταχεία ανάπτυξη εφαρμογών, που συνεπάγεται μικρότερο χρόνο παράδοσης και μικρότερο κόστος ανάπτυξης Εύκολη διαμόρφωση των εφαρμογών σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη Δυνατότητα χρήσης οποιουδήποτε γραφικού περιβάλλοντος ανάπτυξης (Delphi, Visual Basic, κ.λπ) Ανοικτή Client / Server αρχιτεκτονική πολλαπλών επιπέδων Ανεξαρτησία από βάσεις δεδομένων Προσπέλαση των δεδομένων από οποιοδήποτε περιφερειακό λογισμικό τρίτων κατασκευαστών Υψηλές λειτουργικές επιδόσεις των εφαρμογών (μεγάλη ταχύτητα, υψηλή αξιοπιστία) Αυξημένη ευκολία εγκατάστασης και συντήρησης των εφαρμογών.

9 Προϊόντα & Λύσεις Εμπόριο Βιομηχανία Παροχή Υπηρεσιών

10 Το ATLANTIS ERP είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα για μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Αποτελεί ένα πληροφοριακό σύστημα ανοικτής αρχιτεκτονικής που ενσωματώνει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία ανάπτυξης λογισμικού. Προσφέρει άριστες λύσεις σε οποιαδήποτε απαίτηση για την αξιοποίηση τηλεπικοινωνιών, σχεσιακών βάσεων δεδομένων, συστημάτων reporting, εργαλείων customization και περιφερειακών συστημάτων. Για την υποστήριξη των διευρυμένων επιχειρηματικών λειτουργιών, το ATLANTIS ERP ενσωματώνει: προηγμένα εργαλεία επιχειρηματικής ευφυΐας (BI), τα οποία επιτρέπουν τη δυναμική και σε πραγματικό χρόνο πρόσβαση και ανάλυση κρίσιμων επιχειρηματικών δεδομένων σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) με δυνατότητα τήρησης πελατολογίου, αναλυτικής καταγραφής και απεικόνισης των δεδομένων σε μορφή ημερολογίου εξελιγμένα εργαλεία υλοποίησης λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) τόσο προς εταιρικούς πελάτες (Β2Β) όσο και προς τελικούς καταναλωτές (Β2C) συστήματα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας (SCM) και εφαρμογές ολοκλήρωσης (EAI), που δημιουργούν μία αλυσίδα αξίας, όπου κάθε πόρος της επιχείρησης υποστηρίζεται από αυτήν, ξεκινώντας από την προμήθεια πρώτων υλών έως την παράδοση των προϊόντων στον πελάτη.

11 Το xline ERP ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των σημερινών μικρομεσαίων επιχειρήσεων με άμεσα και συγκεκριμένα αποτελέσματα, συμβάλλοντας δυναμικά στην ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξή τους. Είναι ένα σύστημα ανοιχτής αρχιτεκτονικής που αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες των πιο αξιόπιστων σχεσιακών βάσεων δεδομένων (RDBMS), ενώ λειτουργεί στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες. Παράλληλα, συνδέεται απευθείας με τις εφαρμογές του MS Office, καθώς και με όλα τα προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Το xline ERP διαθέτει ένα ιδιαίτερα εργονομικό, φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας που καθιστά εύκολη την εκμάθηση και τη χρήση του. Επιτρέπει τη δημιουργία προσωπικών γραμμών εργαλείων (toolbars), διαθέτει υποσυστήματα οργανωμένα σε δενδρική δομή ενώ οι δυναμικοί browsers, καθιστούν πιο λειτουργική την εμφάνιση των δεδομένων. Επιπλέον, ο καινοτόμος μηχανισμός επικοινωνίας μεταξύ εφαρμογής και χρήστη και το έξυπνο σύστημα εργαλείων καθοδήγησης (Wizards) επιτρέπουν την εκτέλεση σύνθετων εργασιών ακόμη και από μη εξοικειωμένους με την εφαρμογή χρήστες.

12 Το xline Λογιστική Σουίτα περιλαμβάνει τις εφαρμογές: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΓΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ Οι εφαρμογές του xline Λογιστική Σουίτα διαθέτουν σύγχρονο, φιλικό, γραφικό περιβάλλον εργασίας ενώ παράλληλα, αξιοποιούν τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει η ALTEC SOFTWARE στην ανάπτυξη διαχειριστικών λογιστικών εργαλείων. Στις επιμέρους ενότητες χρησιμοποιούνται καινοτόμα εργαλεία, που δίνουν νέες δυνατότητες, όπως η ενσωμάτωση εικόνων εντύπων και η εκτύπωσή τους με στοιχεία μέσα από την εφαρμογή. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι οι εφαρμογές διαθέτουν πληθώρα λύσεων για τη διαχείριση ειδικών θεμάτων όπως: η περιοδική δήλωση του Φ.Π.Α. στα ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ, η οποία έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες όταν δεν διαθέτουν τις αναλυτικές εγγραφές, να καταχωρούν συνολικά στοιχεία και να την εκτυπώνουν η ενσωμάτωση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας στη μισθοδοσία με τρόπο πρακτικό και ευέλικτο, ώστε να ενημερώνονται αυτόματα όποτε αλλάζουν τα δεδομένα τους. Η ALTEC SOFTWARE φροντίζει συνεχώς για τη σύννομη λειτουργία των εφαρμογών, εμπλουτίζοντας και ανανεώνοντας διαρκώς τα σχετικά στοιχεία και έντυπα.

13 Στα 20 χρόνια παρουσίας του στην αγορά, το ΚΕΦΑΛΑΙΟ αποτελεί το εργαλείο στο οποίο βασίζουν την καθημερινή λειτουργία και πληροφόρησή τους χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις. Αναβαθμισμένο πλέον ως Windows εφαρμογή, είναι σε θέση να αξιοποιεί πλήρως όλες τις δυνατότητες των σύγχρονων υπολογιστών και λειτουργικών συστημάτων, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και ταχύτητα. Οι δυνατότητες προσαρμογής του προγράμματος στις ιδιαίτερες λειτουργικές απαιτήσεις κάθε επιχείρησης, είναι μοναδικές. Τα απαραίτητα υποσυστήματα-ενότητες (modules) χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις κατά περίπτωση ανάγκες, ενώ οι δυνατότητες παραμετροποίησής τους προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με τη λειτουργία και τον τύπο της επιχείρησης. Το ΚΕΦΑΛΑΙΟ θέτει νέα πρότυπα λειτουργικότητας και ευχρηστίας, με την εξαιρετικά καινοτόμα προσέγγιση τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στο σχεδιασμό των ενοτήτων του προγράμματος, αφού τα μενού και οι οθόνες παρέχουν στο χρήστη όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μία μεθοδική, άνετη και υψηλής αποδοτικότητας εργασία.

14 Σε ένα ισχυρά ανταγωνιστικό περιβάλλον, με νέες ρυθμιστικές διατάξεις, με αυξανόμενες απαιτήσεις εκ μέρους των ασφαλιζομένων, των συνεργατών και των αντασφαλιστών, οι ασφαλιστικές εταιρείες χρειάζονται ευέλικτα συστήματα διαχείρισης τα οποία θα τους επιτρέψουν να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό, να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες, να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα και να επεκταθούν σε νέες αγορές. Η ALTEC SOFTWARE συνειδητοποιώντας τις επιχειρηματικές προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς και επιθυμώντας να συμβάλει στην επιτυχημένη πορεία του κλάδου μέσω αξιόπιστων μηχανογραφικών λύσεων, δημιούργησε το λογισμικό ασφαλιστικής διαχείρισης UN.I.S (Unified Insurance Software). Πλήρες, ταχύτατο, εύχρηστο και πλήρως παραμετρικό, προσφέρει άριστη επιχειρησιακή λειτουργικότητα και συντελεί ουσιαστικά στη δυνατότητα ανταπόκρισης μιας ασφαλιστικής εταιρείας στις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Με ενσωματωμένες διαδικασίες ροής (work flow management), συνεισφέρει στην ελαχιστοποίηση του χρόνου ανταπόκρισης και εξασφαλίζει την εύκολη και αξιόπιστη επικοινωνία μεταξύ των συνεργαζόμενων μερών. Το UN.I.S έχει αρχιτεκτονική 3-tier client/server και συνεργάζεται αρμονικά με οποιαδήποτε δημοφιλή Σχεσιακή Βάση Δεδομένων (Oracle, Microsoft SQL Server, DB2). Με τη χρήση thin clients (clients οι οποίοι συνδέονται μέσω web browser) παρέχει τη δυνατότητα αποκέντρωσης κρίσιμων διαδικασιών παραγωγής και ζημιών π.χ. καταχώρηση αιτήσεων ασφάλισης, έκδοση ασφαλιστικών παραστατικών, πλήρη διαχείριση Bank Assurance προϊόντων, κ.λπ.

15 Η μεσιτεία και πρακτόρευση ασφαλειών είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος τομέας επιχειρηματικής δραστηριότητας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς. Η ALTEC SOFTWARE αναγνωρίζοντας το αυξανόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον της ασφαλιστικής αγοράς έχει δημιουργήσει λύσεις για τους Ασφαλιστικούς συμβούλους, τις Πρακτοριακές και τις Μεσιτικές ασφαλιστικές εταιρίες. Η εφαρμογή διαχείρισης μεσιτείας ασφαλειών I.B.S υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες διαχείρισης των εργασιών των εταιριών του χώρου, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδων εξειδίκευσης. Ταχύτατη, ευέλικτη, φιλική και πλήρης, περιλαμβάνει διαδικασίες που συνεισφέρουν στην ελαχιστοποίηση του χρόνου ανταπόκρισης και εξασφαλίζει την εύκολη και αξιόπιστη επικοινωνία μεταξύ των συνεργαζόμενων μερών (πελατών, ασφαλιστικών εταιριών, εσωτερικών και εξωτερικών συνεργατών). Με το I.B.S μία εταιρεία εξασφαλίζει έγκαιρη και έγκυρη διεκπεραίωση, βελτιώνοντας σημαντικά τις εσωτερικές της διαδικασίες καθώς και το επίπεδο παροχής υπηρεσιών της. Προσφορές, προτάσεις ασφάλισης, ασφαλιστήρια συμβόλαια, παραστατικά συμβολαίων (νέα συμβόλαια, ανανεωτήρια, πρόσθετες πράξεις), υποχρεώσεις και απαιτήσεις, αποτελούν τα στοιχεία που διαχειρίζεται με απόλυτη τάξη η εφαρμογή. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα αποκέντρωσης των διαδικασιών παραγωγής και παροχής υπηρεσιών, με τη χρήση thin clients (clients οι οποίοι συνδέονται μέσω web browser) για την καταχώρηση προσφορών, συγκριτικής τιμολόγησης, έκδοσης ασφαλιστικών παραστατικών, πλήρη διαχείριση Bank Assurance προϊόντων κ.λπ.

16 Φορολογικός μηχανισμός σήμανσης Tax Manager,,, O φορολογικός µηχανισµός Tax Manager III έρχεται να καλύψει µε το καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των εταιριών για ένα σύστηµα σήµανσης µικρό σε διαστάσεις και εύκολο στη χρήση. Παράλληλα, το Tax Manager III διαθέτει ενσωµατωµένη θύρα USB για ευκολότερη σύνδεση, πολύ µικρό χρόνο ανταπόκρισης και παρέχει αυτονοµία 6 ωρών εκτός τροφοδοσίας ρεύµατος. Τέλος, το Tax Manager III αποτελεί το µοναδικό φορολογικό µηχανισµό πιστοποιηµένο από την ALTEC SOFTWARE, συµβατό τόσο µε τις τρέχουσες όσο και τις µελλοντικές εκδόσεις των εφαρµογών «ΚΕΦΑΛΑΙΟ», «xline ERP» & «ATLANTIS ERP».

17 Έρευνα & Nέες τεχνολογίες Η ALTEC SOFTWARE συμμετέχει σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα Έρευνας και Τεχνολογίας με στόχο τη δημιουργία και αξιοποίηση καινοτόμων λύσεων. Την 1η Ιανουαρίου 2010 έγινε η προγραμματισμένη επίσημη πρεμιέρα της πλατφόρμας ONAR 2.0 από το διαδικτυακό ιστοτόπο της εταιρίας. O Τομέας Ερευνητικών Προγραμμάτων της ALTEC SOFTWARE που είχε αναπτύξει στο παρελθόν την καινοτόμο πλατφόρμα ONAR, με στόχο τη διευκόλυνση του σχεδιασμού και της ανάπτυξης web services με χρήση τεχνολογιών του Semantic Web, ετοίμασε και παρουσίασε μία πιο εξελιγμένη μορφή, που καλύπτει ανάγκες κοινωνικής δικτύωσης και εμπλουτισμένου περιεχομένου με δυνατότητες σηματοδότησης (tagging). Η πλατφόρμα, εκτός από ένα σημαντικό βοήθημα στην ταχύτερη και τεχνολογικά προηγμένη υλοποίηση εφαρμογών over Internet για τα προϊόντα της εταιρίας, διευκολύνει μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς να οργανώσουν μόνες τους τη μετάβαση τους σε ένα ανοιχτό μοντέλο διαχείρισης και προσφοράς των υπηρεσιών τους. Η χρηματοδότηση που έγινε από ίδιους πόρους της ALTEC SOFTWARE, καταδεικνύει τη βούληση της εταιρίας να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς πληροφορικής στην Ελλάδα, επενδύοντας σε βασικές τεχνολογίες και υποδομές του Web 2.0.

18 Υπηρεσίες - ISO 9001:2008 Χιλιάδες επιχειρήσεις, βιομηχανίες, εμπορικές αλυσίδες και δημόσιοι οργανισμοί στηρίζονται καθημερινά στην απόδοση του λογισμικού ALTEC SOFTWARE. Οι Υπηρεσίες Πελατών της ALTEC SOFTWARE είναι σήμερα οι καλύτερα οργανωμένες εργασιακές ομάδες της ελληνικής αγοράς πληροφορικής. Τα συστήματα επιλογής και εκπαίδευσης στελεχών, οι μέθοδοι λειτουργίας και κυρίως η ανοικτή αντίληψη των στελεχών για τις υπηρεσίες πληροφορικής δίνουν στους πελάτες μας ουσιαστικό αποτέλεσμα με εξαιρετική πρακτική αξία. Κάθε πελάτης της ALTEC SOFTWARE έχει στη διάθεσή του μια σειρά υπηρεσιών πιστοποιημένων κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 που διασφαλίζουν την πλήρη επιχειρησιακή απόδοση των συστημάτων του και την αποδοτική εκμετάλλευση της επένδυσής του.

19 Υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων με έμφαση στο αποτέλεσμα Η ALTEC SOFTWARE, για την ανάπτυξη και υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων εφαρμόζει την διεθνώς καθιερωμένη και αποδεκτή μεθοδολογία ESA (European Space Agency), που περιλαμβάνει τα εξής βασικά στάδια: Διοίκηση Έργου Διαχείρηση Διαμόρφωσης Λογισμικού Επαλήθευση και Επικύρωση Λογισμικού Διασφάλιση Ποιότητας Λογισμικού Η πιστή τήρηση αυτής της μεθοδολογίας εξασφαλίζει την σταθερότητα, ασφάλεια και απρόσκοπη λειτουργία του συστήματος, καθώς και μεγάλη ευελιξία σε οποιαδήποτε μελλοντική επέκτασή του. Η εφαρμογή αυτών των διαδικασιών, διαμορφώνει σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη και εγγυάται την υλοποίηση των συμφωνημένων αναγκών στο προκαθορισμένο χρονοδιαγραμμα. Το αποτέλεσμα είναι πάντοτε ένα υψηλής απόδοσης κόστους / αποτελέσματος πληροφοριακό σύστημα, που πολύ γρήγορα γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της επιχείρησης

20 Δίκτυα συνεργατών Τα προϊόντα και μεγάλο μέρος των υπηρεσιών της ALTEC SOFTWARE διατίθενται μέσω ενός πανελληνίου δικτύου συνεργατών με περισσότερες από 500 εταιρείες. Το δίκτυο των συνεργατών περιλαμβάνει εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μεταπωλητές και κέντρα υποστήριξης. Οι συνεργάτες εκπαιδεύονται τακτικά από τη ALTEC SOFTWARE, τόσο στις εφαρμογές της εταιρείας όσο και στις νεότερες τεχνολογίες της πληροφορικής. Η εκπαίδευση προβλέπει έναν ευρύτατο κύκλο αντικειμένων, στον οποίο περιλαμβάνεται εκπαίδευση σε μεθόδους οργάνωσης, ανάλυσης διαδικασιών και customization εφαρμογών, με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Στα πλαίσια της παροχής αποκεντρωμένων υπηρεσιών υποστήριξης των προϊόντων της εταιρείας, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την υποστήριξη των μεγάλων έργων πληροφορικής, έχουν αναπτυχθεί διαδικασίες ελέγχου, παρακολούθησης και συνεχούς ενημέρωσης των συνεργατών.

21 Διεθνής δραστηριότητα H ALTEC SOFTWARE δραστηριοποιείται στις Βαλκανικές χώρες μέσω της ALTEC SOFTWARE ROMANIA SA, με έδρα το Βουκουρέστι στη Ρουμανία. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει επιτύχει σημαντική διείσδυση και κατέχει ηγετική θέση με επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε τοπικές επιχειρήσεις αλλά και σε υποκαταστήματα ή θυγατρικές πολυεθνικών επιχειρήσεων (μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι κυριότερες ελληνικές πολυεθνικές επιχειρήσεις). Παράλληλα, η ALTEC SOFTWARE προωθεί τα προϊόντα της στη Βουλγαρία, στη Σερβία, στη FYROM και στη Κύπρο. Οι πολυγλωσσικές εκδόσεις των εφαρμογών της ALTEC SOFTWARE, διευκολύνουν την ταυτόχρονη λειτουργία σε διαφορετικές χώρες και τη συγκέντρωση των αποτελεσμάτων της οικονομικής δραστηριότητας χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις κατά τόπους λογιστικές και φοροτεχνικές ιδιαιτερότητες αλλά και στις επιχειρηματικές πρακτικές των χωρών όπου εγκαθίστανται.

22 Έδρα: Πάτμου 12, Μαρούσι, Τηλ: , Fax: Υποκατάστημα: Μιχ. Καλού 6, Θεσσαλονίκη, Τηλ: , Fax:

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP

Στρατηγική xline ERP xline ERP xline ERP Στρατηγική Επιλογή Οι ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης απαιτούν την ύπαρξη στρατηγικών στόχων και επιλογών, τόσο σε επιχειρηματικό, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Κινητήριος δύναμη και των δύο αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα. Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com. Στόχος Σκοπός μαθήματος

Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα. Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com. Στόχος Σκοπός μαθήματος Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα Διδάσκων: Αγγελόπουλος Γιάννης Δευτέρα 3-5 Τρίτη 4-6 Εργαστήριο Α Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com 1 Στόχος Σκοπός μαθήματος Σκοπός:

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδοποίηση των απαιτήσεων του προτύπου ISO Σύστημα ποιότητας Ευθύνη της διοίκησης Διαχείριση πόρων Υλοποίηση του προϊόντος

Ομαδοποίηση των απαιτήσεων του προτύπου ISO Σύστημα ποιότητας Ευθύνη της διοίκησης Διαχείριση πόρων Υλοποίηση του προϊόντος Ομαδοποίηση των απαιτήσεων του προτύπου ISO 9001:2000 Σύστημα ποιότητας Ευθύνη της διοίκησης Διαχείριση πόρων Υλοποίηση του προϊόντος / Παροχή της υπηρεσίας Μέτρηση ανάλυση και βελτίωση Εισαγωγή στα Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

INSURANCE SUITE. H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων

INSURANCE SUITE. H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων INSURANCE SUITE H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων όλα καταλήγουν εκεί! Οι σύγχρονες επιχειρήσεις μεσιτείας ασφαλίσεων αντιμετωπίζουν πολλές και σημαντικές προκλήσεις, μεταξύ των οποίων

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα ERP Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Η Entersoft είναι μια καινοτομική εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παραγωγή προηγμένων και αξιόπιστων πληροφορικών συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30 Η εταιρία Ι. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996 από τον κύριο Ιωάννη Παπαχριστόπουλο και από την πρώτη στιγμή πλαισιώθηκε από ικανά στελέχη, δημιουργώντας έτσι έναν ισχυρό και ολοκληρωμένο οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

More than. Software as a Service

More than. Software as a Service More than Software as a Service! Software as a Service SaaS. Καινοτομία Τεχνολογία Αποτέλεσμα Το SaaS - Software as a Service ή on demand - είναι το νέο πρωτοποριακό μοντέλο διάθεσης λογισμικού που αξιοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης υπηρεσια Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης PAPERLESS connect Paperless Connect ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ Για εσάς που επιθυμείτε η ηλεκτρονική αποστολή τιμολογίων να

Διαβάστε περισσότερα

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Το Oracle Analytics Cloud αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων που περιλαμβάνει έτοιμο περιεχόμενο, εξειδικευμένα

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο.

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο. Λογιστική σουίτα Οι ανάγκες Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού και φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων έχουν αυξήσει ραγδαία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Αυτοματοποιημένες διαδικασίες, αποδοτικότερη διαχείριση πόρων, απαράμιλλη ασφάλεια δεδομένων, ευέλικτα & αναλυτικά reports αυξάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

ERP SYSTEMS. Μεταπτυχιακή Διατριβή Παππά Χριστίνα Φωτοπούλου Μαρία. Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Πειραιά

ERP SYSTEMS. Μεταπτυχιακή Διατριβή Παππά Χριστίνα Φωτοπούλου Μαρία. Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Πειραιά ERP SYSTEMS Μεταπτυχιακή Διατριβή Παππά Χριστίνα Φωτοπούλου Μαρία Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Πειραιά Σύστημα ERP Ορισμός Συστημάτων ERP Ένα σύστημα ΕRP (Enterprise Resource Planning):

Διαβάστε περισσότερα

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018 OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Σεπτέμβριος 2018 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ιστορικό Με εμπειρία από το 1993 ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας το 2000 ως ομόρρυθμη εταιρία και συνεχίζουμε αδιάκοπα ως σήμερα έχοντας ειδικεύση

Διαβάστε περισσότερα

Για να φτάσεις ψηλά, στοχεύεις ψηλότερα

Για να φτάσεις ψηλά, στοχεύεις ψηλότερα Cloud ERP Για να φτάσεις ψηλά, στοχεύεις ψηλότερα Για µια «ανοικτή» επιχείρηση Μπροστά στις σηµερινές απαιτήσεις και προκλήσεις Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους

Διαβάστε περισσότερα

OROSIMO «Διαχείριση ειδικών ροών με logistic πρακτικές»

OROSIMO «Διαχείριση ειδικών ροών με logistic πρακτικές» OROSIMO «Διαχείριση ειδικών ροών με logistic πρακτικές» Εταιρική Ταυτότητα Η ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ιδρύθηκε το1993και εξειδικεύεται στην υλοποίηση ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και στην ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Εσείς...

Στρατηγική Επιλογή. Εσείς... Στρατηγική Επιλογή Εσείς... Έχετε απαιτήσεις που πρέπει να καλυφθούν άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο. Θέλετε να στηριχθείτε σε ένα υψηλής ποιότητας, αποδεδειγμένης αξιοπιστίας και εξαιρετικής ευχρηστίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft Dynamics NAV & Verticals

Microsoft Dynamics NAV & Verticals Microsoft Dynamics NAV & Verticals 1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions Microsoft Dynamics NAV ERP Τι είναι; Το Enterprise Resource Planning (ERP) είναι μια λύση λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310 47 47 92 Email broker@infotrust.gr

Διαβάστε περισσότερα

τομείς δραστηριότητας η Διάδρασις δραστηριοποιείται σε δύο βασικούς άξονες:

τομείς δραστηριότητας η Διάδρασις δραστηριοποιείται σε δύο βασικούς άξονες: Διάδρασις Ο.Ε. Υπηρεσίες Συμβουλευτικής & Πληροφορικής Ζήνωνος 18 104 37 Αθήνα 210 5233244 - info@diadrasis.gr - www.diadrasis.gr Εταιρική Παρουσίαση ποιοι είμαστε η Διάδρασις είναι εταιρία που δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 Εταιρική ταυτότητα Η INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το Μάιο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι στρατηγικές και μεθοδικές κινήσεις των δύο εταίρων, του

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Το Dnet Mobile Terminal της εταιρείας Dnet - Δημήτρης Ευστρατιάδης Α.Ε. αποτελεί την πλέον προηγμένη τεχνολογικά και αρχιτεκτονικά λύση για την παραγγελιοληψία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η σύγχρονη επιχείρηση απαιτεί ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών που να καλύπτει το σύνολο των θεμάτων οργάνωσης, στρατηγικού σχεδιασμού, δικαίου εταιρειών, φορολογίας, λογιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο.

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο. Λογιστική σουίτα II Οι ανάγκες Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού και φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων έχουν αυξήσει ραγδαία

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική ATLANTIS ERP ATLANTIS ERP ATLANTIS ERP Altec Software ATLANTIS ERP Altec Software

Στρατηγική ATLANTIS ERP ATLANTIS ERP ATLANTIS ERP Altec Software ATLANTIS ERP Altec Software Στρατηγική Επιλογή Το πληροφοριακό σύστημα κάθε επιχείρησης αποτελεί στρατηγική επιλογή. Η αναβάθμισή του σε ένα σύγχρονο σύστημα βασίζεται σε προηγούμενες εμπειρίες, σε συγκεκριμένες απαιτήσεις και στόχους.

Διαβάστε περισσότερα

Ερεύνα ικανοποιήσης πελάτη για το Open Accounting και τις υπηρεσίες της Open System solutions

Ερεύνα ικανοποιήσης πελάτη για το Open Accounting και τις υπηρεσίες της Open System solutions Ερεύνα ικανοποιήσης πελάτη για το Open Accounting και τις υπηρεσίες της Open System solutions 1 Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν ειδικά συστήματα κρατήσεων για την διεκπεραίωση των επιχειρησιακών αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

Εξειδικευµένες προτάσεις & ολοκληρωµένες λύσεις για την επιχείρησή σας

Εξειδικευµένες προτάσεις & ολοκληρωµένες λύσεις για την επιχείρησή σας Εξειδικευµένες προτάσεις & ολοκληρωµένες λύσεις για την επιχείρησή σας Λογιστικές Υπηρεσίες - Φορολογικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Μισθοδοσίας ΠΕΙΡΑΙΩΣ Accounting Consulting Tax SERVICES Επιλέγοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης :

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης : Ποιοι είμαστε : Η Epsilon Net προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στον οικονομικό χώρο, όπως σε Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες... 18 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 18. Λογιστικές Εφαρμογές... 12. Entry... 10 Start... 11. Services...

Βασικές Ενότητες... 18 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 18. Λογιστικές Εφαρμογές... 12. Entry... 10 Start... 11. Services... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... Λογιστικές Εφαρμογές... Entry... Start... Services... 4 5 5 6 7 7 xline ERP Βασικές Ενότητες... 8 Πρόσθετες Ενότητες

Διαβάστε περισσότερα

Τριών Ιεραρχών 31, ΤΚ: Άνω Πετράλωνα, Αθήνα, Τηλέφωνο: , Φαξ: http:

Τριών Ιεραρχών 31, ΤΚ: Άνω Πετράλωνα, Αθήνα, Τηλέφωνο: , Φαξ: http: H ADVANCED CONSULTING A.E. (ADCON) είναι η κορυφαία εταιρεία, επί σειρά ετών, υλοποίησης πληροφοριακών συστημάτων ERP της ALTEC ΑΕ. στην Ελλάδα. Το πελατολόγιο της αριθμεί 1.000 & πλέον εγκαταστάσεις με

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Περιβάλλον ανάπτυξης Τεχνολογία ROADS Ενσωματωμένες τεχνολογίες αιχμής Προηγμένο σύστημα αυτοέλεγχου και υποστήριξης Φιλικό user interface Ενσωματωμένες νέες

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS Βασικές Ενότητες

ATLANTIS Βασικές Ενότητες ATLANTIS Βασικές Ενότητες 211 016 ATLANTIS - Διαχείριση Λογαριασμών Εισπρακτέων - Πληρωτέων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προμηθευτές - Πιστωτές, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών,

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες. Βασικά Πλεονεκτήματα. Επισκόπηση

Υπηρεσίες. Βασικά Πλεονεκτήματα. Επισκόπηση 2015 REFERENCE BOOK Υπηρεσίες Υπηρεσίες Η Service One Α.Ε. είναι θυγατρική της Fourlis Trade Α.Ε.Β.Ε. και μέλος του Fourlis Group, ενός εκ των κορυφαίων ομίλων εταιρειών στην και τα Βαλκάνια, στον τομέα

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης :

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης : Ποιοι είμαστε : Η Epsilon Net προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στον οικονομικό χώρο, όπως σε Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ ALTEC PAYROLL. ALTEC xline PAYROLL ALTEC ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. ALTEC xline ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ ALTEC PAYROLL. ALTEC xline PAYROLL ALTEC ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. ALTEC xline ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης... Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης με Γενική Λογιστική... Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης με Έσοδα Έξοδα... Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες... 18 Πρόσθετες Ενότητες... 18. Entry... Start... Λογιστικές Εφαρμογές... Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες...

Βασικές Ενότητες... 18 Πρόσθετες Ενότητες... 18. Entry... Start... Λογιστικές Εφαρμογές... Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες... Entry... Start... Λογιστικές Εφαρμογές... 4 5 6 7 7 xline ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες... Entry... Start... Λογιστικές Εφαρμογές...

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Ενότητες... 19 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 19. Entry... 11 Start... 12. Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 14. Retail...

Βασικές Ενότητες... 19 Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... 19. Entry... 11 Start... 12. Services... Λογιστικές Εφαρμογές... 14. Retail... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Βασικές Ενότητες... Πρόσθετες Ενότητες Ανεξαρτήτως Χρηστών... Entry... Start... Services... Λογιστικές Εφαρμογές... Retail... 4 5 6 7 8 8 8 xline ERP Βασικές Ενότητες... 9 Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ALTEC xline ERP ALTEC ATLANTIS II ERP ALTEC ATLANTIS II PAYROLL. ALTEC xline PAYROLL

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ALTEC xline ERP ALTEC ATLANTIS II ERP ALTEC ATLANTIS II PAYROLL. ALTEC xline PAYROLL 9 ALTEC ΚΕΦΑΛΑΙΟ Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης... Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης με Γενική Λογιστική... Συνδυασμοί Εμπορικής Διαχείρισης με Έσοδα Έξοδα... Πρόσθετες Εφαρμογές... Entry... Start...

Διαβάστε περισσότερα

1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions

1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions 1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions Microsoft Dynamics CRM Τι είναι; Το CRM αποτελεί το τεχνολογικό εργαλείο για την υλοποίηση ενιαίας, πελατοκεντρικής επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕURO ATLANTIS II ERP ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ. Περιγραφή Εφαρµογή Σύµβαση 2.400

ΕURO ATLANTIS II ERP ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ. Περιγραφή Εφαρµογή Σύµβαση 2.400 ATLANTIS II ERP ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ 211 016 ATLANTIS - Διαχείριση Λογαριασµών Εισπρακτέων - Πληρωτέων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προµηθευτές - Πιστωτές, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασµών,

Διαβάστε περισσότερα

Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker.

Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker. 1 Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker. Η αλυσίδα καταστημάτων Ok Anytime Markets, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών της, αναζητούσε λογισμικό το οποίο θα βελτίωνε

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ, Σ.Δ.Ο., Τμήμα Λογιστικής. ERP Systems

Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ, Σ.Δ.Ο., Τμήμα Λογιστικής. ERP Systems Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ, Σ.Δ.Ο., Τμήμα Λογιστικής ERP Systems ERP puzzle ERP: Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά συστήματα συνδεδεμένων λειτουργικών εφαρμογών (modules) τα οποία αντικαθιστούν τα ξεχωριστά αυτόνομα υπολογιστικά

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Περιβάλλον ανάπτυξης Τεχνολογία ROADS Ενσωματωμένες τεχνολογίες αιχμής Ανάπτυξη λύσεων από εταιρίες ISV Προηγμένο σύστημα αυτοέλεγχου και υποστήριξης Νέο user

Διαβάστε περισσότερα

Το Entersoft Business Suite η ενοποιημένη σουίτα επιχειρηματικού λογισμικού της Entersoft, με ERP, CRM, Retail, WMS, Mobile και Business Intelligence

Το Entersoft Business Suite η ενοποιημένη σουίτα επιχειρηματικού λογισμικού της Entersoft, με ERP, CRM, Retail, WMS, Mobile και Business Intelligence Το Entersoft Business Suite η ενοποιημένη σουίτα επιχειρηματικού λογισμικού της Entersoft, με ERP, CRM, Retail, WMS, Mobile και Business Intelligence εφαρμογές, δίνει ένα ηγετικό προβάδισμα σε σύγχρονες

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε ΜμΕ

Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε ΜμΕ Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε ΜμΕ Παπανδρέου Δήμητρα, Principal Manager Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) Η τεχνογνωσία που βοηθά τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Η /Υ / Εφαρμογές σε συστ ήματα Π ό οι τητας Αριστομένης Μακρής

Προγράμματα Η /Υ / Εφαρμογές σε συστ ήματα Π ό οι τητας Αριστομένης Μακρής Προγράμματα Η/Υ Εφαρμογές σε συστήματα Ποιότητας Οι οκτώ αρχές της ποιότητας Εστίαση στον πελάτη: οι επιχειρήσεις, δδ δεδομένου ότι στηρίζονται και εξαρτώνται απ τους πελάτες, οφείλουν να αναγνωρίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση και Διαχείριση Δημοσίων Έργων με μια εφαρμογή

Οργάνωση και Διαχείριση Δημοσίων Έργων με μια εφαρμογή IT Landscape Transformation. Accomplished. Οργάνωση και Διαχείριση Δημοσίων Έργων με μια εφαρμογή ACE ERP ecm: δυναμικό & αξιόπιστο καλύπτει ολοκληρωμένα τα δημόσια έργα Το ACE ERP είναι ένα ολοκληρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Βασικές Ενότητες... 19 Πρόσθετες Ενότητες... 19. Entry... 17. Start... 12 Λογιστικές Εφαρμογές... 13. xline ERP ATLANTIS ERP

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Βασικές Ενότητες... 19 Πρόσθετες Ενότητες... 19. Entry... 17. Start... 12 Λογιστικές Εφαρμογές... 13. xline ERP ATLANTIS ERP 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Βασικές Ενότητες... 5 Πρόσθετες Ενότητες... 6 Entry... 7 Start... 8 Λογιστικές Εφαρμογές... 8 xline ERP Βασικές Ενότητες... 9 Πρόσθετες Ενότητες... 10 Entry... 11 Start... 12 Λογιστικές

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, , Μαρούσι Αττικής. Τηλ FAX

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, , Μαρούσι Αττικής. Τηλ FAX 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25, Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 Σύστημα Παρακολούθησης και Διαχείρισης των Αδειών του Προσωπικού HRMS 01 Leaves Συνοπτική Παρουσίαση Το

Διαβάστε περισσότερα

Customer Reference Book

Customer Reference Book Customer Reference Book Υπηρεσίες Service One (Fourlis Group) Service Ηλεκτρικών Συσκευών Soft1 Open Enterprise Edition Digimark Α.Ε. Ταχύτερες επιχειρησιακές λειτουργίες Αύξηση της επιχειρηματικής αποδοτικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Dioscourides. Dioscourides Smart

Dioscourides. Dioscourides Smart Dioscourides Το πρόγραμμα Dioscourides είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες του κλάδου των φαρμακείων και μπορεί να καλύψει από τις απλές (βασικές)

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

xline Βασικές Ενότητες

xline Βασικές Ενότητες xline Βασικές Ενότητες 210 020 xline - Διαχείριση Πωλήσεων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών, Διαχείριση Τραπεζών - Τραπεζικοί Λογαριασμοί, Εισπράξεις, Λοιπές Συναλλαγές,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Α ΜΕΡΟΣ. Πρόλογος των Συγγραφέων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Πληροφοριακά Συστήματα και Σύγχρονη Επιχείρηση

Περιεχόμενα Α ΜΕΡΟΣ. Πρόλογος των Συγγραφέων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Πληροφοριακά Συστήματα και Σύγχρονη Επιχείρηση Πρόλογος των Συγγραφέων... 21 Α ΜΕΡΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα 1.1 Εισαγωγή... 29 1.2 Σύστημα... 29 1.3 Πληροφοριακά Συστήματα... 31 1.3.1 Ορισμός του Πληροφοριακού Συστήματος... 31 1.3.2 Συστατικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ERP Τι Είναι - Χαρακτηριστικά Οφέλη από την Εφαρµογή τους 2. Μεθοδολογική Προσέγγιση Επιλογής & Υλοποίησης Συστηµάτων ERP

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Βασικές Ενότητες

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Βασικές Ενότητες ΚΕΦΑΛΑΙΟ Βασικές Ενότητες 101 020 ΚΕΦ - Διαχείριση Πωλήσεων Αποθήκη, Πελάτες, Πωλήσεις, Λιανική, Αξιόγραφα, Ξένο Νόμισμα, Χρώμα - Μέγεθος, Serial Numbers, Παρτίδες Αποθεμάτων, Basic Reports, English Release

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογικές Υπηρεσίες

Φορολογικές Υπηρεσίες Smart decisions. Lasting value. Φορολογικές Υπηρεσίες Audit / Tax / Advisory / Risk Audit / Tax / Advisory / Risk -. Smart decisions. Lasting value. Το τμήμα Φορολογικών Υπηρεσιών της CROWE SOL βασισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής Παρουσίαση Εφαρμογής Διαχείριση Αποθήκης Ειδών, Μητρώου και Τιμοκαταλόγων Προμηθευτών, Αξιολόγηση Προμηθειών μέσω Προσφορών Ειδών Dynamic Business Systems (Dynamic Supplies) Περιεχόμενα A. Η Εφαρμογή Dynamic

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΛ 003.1: ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Για διοικητικά στελέχη

ΕΠΛ 003.1: ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Για διοικητικά στελέχη ΕΠΛ 003.1: ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Για διοικητικά στελέχη Στόχοι 1 Να εξετάσουμε γιατί η Πληροφορική είναι χρήσιμη στη διοίκηση επιχειρήσεων. Να μάθουμε πώς χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

CAPITAL Business - Βασικές Ενότητες

CAPITAL Business - Βασικές Ενότητες CAPITAL Business - Βασικές Ενότητες 411 001 CAPITAL - Business 2.400 480 Διαχείριση & Ελεγχος Αποθεμάτων, Αποθηκευτικοί Χώροι, Εναλλακτικά Είδη, Είδη Αποκλειστικότητας, Σετ Ειδών, Εναλλακτικές Τιμές, Τιμές

Διαβάστε περισσότερα

Smart decisions. Lasting value.

Smart decisions. Lasting value. Smart decisions. Lasting value. Audit / Tax / Advisory / Risk Smart decisions. Lasting value. Η διαδρομή της Crowe SOL Η Crowe SOL, μέλος του δικτύου της Crowe Horwath International, αποτελεί την πιο

Διαβάστε περισσότερα

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R?

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R? GALAXY είναι Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SingularLogic. Εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακά Συστήματα Απομακρυσμένης Εποπτείας και Μετρήσεων

Πληροφοριακά Συστήματα Απομακρυσμένης Εποπτείας και Μετρήσεων Πληροφοριακά Συστήματα Απομακρυσμένης Εποπτείας και Μετρήσεων Cloud CRM και ERP Γεωργανάκης Παναγιώτης Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Γρεβενά Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ PHARMATHEN ΑΒΕΕ... 3 2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

EURO. ATLANTIS II Βασικές Ενότητες. ATLANTIS II Αυτόνομες Ενότητες EURO

EURO. ATLANTIS II Βασικές Ενότητες. ATLANTIS II Αυτόνομες Ενότητες EURO ATLANTIS II Βασικές Ενότητες 311 001 ATLANTIS II - Οικονομική Διαχείριση Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προμηθευτές - Πιστωτές, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών, Τράπεζες - Τραπεζικοί

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS Βασικές Ενότητες

ATLANTIS Βασικές Ενότητες ATLANTIS Βασικές Ενότητες 211 016 ATLANTIS - Διαχείριση Λογαριασμών Εισπρακτέων - Πληρωτέων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προμηθευτές - Πιστωτές, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών,

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων. Κατάρτιση Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων

Εφαρμογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων. Κατάρτιση Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων Κατάρτιση Οικονομικών Καταστάσεων με ΕΓΛΣ, ΔΛΠ & νέα ΕΛΠ Εξωτερική Λογιστική Υποστήριξη Εφαρμογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων Πλήρης κάλυψη Εταιρικών & Προσωπικών Φορολογικών Υποχρεώσεων Κατάρτιση

Διαβάστε περισσότερα

my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ RBS.ERP my Real Business Solution H πραγµατική Λύση για να αποκτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας ΕΜΠΟΡΙΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 1 RBS.ERP H αξιόπιστη λύση της REAL CONSULTING για κάθε σύγχρονη επιχείρηση,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Η εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στις επιχειρήσεις την τελευταία δεκαετία και η δυναμική ανάπτυξη που προκάλεσαν στις επιχειρήσεις, εισήγαγαν μια επανάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν Enterprise Resource Planning Systems (ERP) για Μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ίκτυα και Internet στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον

ίκτυα και Internet στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον ίκτυα και Internet στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον 4 ο Εξάμηνο Τμήμα ιοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αγγελική Πουλυμενάκου Μάρτιος 2012 Ευχαριστούµε τουςγ. ιακονικολάου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ 997803446 1 Ιστορικό Η (Hellenic Auditing Company HAC) που εν συντομία θα αποκαλείται «η Εταιρία», αποτελείται από ένα δίκτυο ορκωτών ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ζωή είναι γεμάτη στιγμές, που κυλούν μέσα στο χρόνο. Κάποιες διαρκούν ελάχιστα και κάποιες μια ολόκληρη ζωή. Όλες αξίζουν τη φροντίδα μας. Γι αυτό κι εμείς στη EuroLife,

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ότι δεν μετριέται, δεν βελτιώνεται. Peter Drucker

Ότι δεν μετριέται, δεν βελτιώνεται. Peter Drucker Ότι δεν μετριέται, δεν βελτιώνεται Peter Drucker Η Εταιρεία Η Seven Red Lines ιδρύθηκε το 2017 και δραστηριοποιείται στη διάθεση υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής και ειδικότερα σε θέματα Διαχείρισης Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS Βασικές Ενότητες

ATLANTIS Βασικές Ενότητες ATLANTIS Βασικές Ενότητες 211 016 ATLANTIS - Διαχείριση Λογαριασμών Εισπρακτέων - Πληρωτέων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Έργα Πελατών, Προμηθευτές - Πιστωτές, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασμών,

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρµογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων. Κατάρτιση Ενοποιηµένων. Καταστάσεων

Εφαρµογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων. Κατάρτιση Ενοποιηµένων. Καταστάσεων Κατάρτιση Οικονοµικών Καταστάσεων µε ΕΓΛΣ, ΔΛΠ & νέα ΕΛΠ Εξωτερική Λογιστική Υποστήριξη Εφαρµογή Νέων Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων Πλήρης Κάλυψη Εταιρικών & Προσωπικών Φορολογικών Υποχρεώσεων Κατάρτιση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μέγεθος κάθε επιχείρησης παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ-ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ERP ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ACE ERP. Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα! Περισσότερες εφαρµογές, απεριόριστες δυνατότητες

ACE ERP. Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα! Περισσότερες εφαρµογές, απεριόριστες δυνατότητες Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα! Σε δυσχερείς οικονομικές συνθήκες η επένδυση σε καινοτόμα και εύχρηστα εργαλεία είναι πάντοτε μια σωστή επιχειρηματική απόφαση. Η ACE-Hellas είναι σύμμαχός σας και συνεργάτης

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος της Ασφάλειας Πληροφοριών στην ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και συνεργειών

Ο ρόλος της Ασφάλειας Πληροφοριών στην ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και συνεργειών Ο ρόλος της Ασφάλειας Πληροφοριών στην ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και συνεργειών Δρ. Εμμανουήλ Σερρέλης, CISM, BEng, MSc, MBA, PhD Ειδικός Σύμβουλος Ασφάλειας Πληροφοριών Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών 1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών Η Voiceland στα πλαίσια των επιχειρησιακών της λειτουργιών διαχειρίζεται τηλεπικοινωνιακά συστήματα μέσω των οποίων προσφέρει υπηρεσίες τηλεφωνίας στην πελατειακή της

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά REFLEXIS RETAIL: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - BOS. CAPITAL Business Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... CAPITAL Commercial Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - BOS. CAPITAL Business Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... CAPITAL Commercial Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - BOS CAPITAL Business Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... 3 4 CAPITAL Commercial Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες Eνότητες... 5 5 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ERP ΚΕΦΑΛΑΙΟ Βασικές Ενότητες... Ανεξάρτητες

Διαβάστε περισσότερα

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική!

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Open Retail Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Συγκριτικα πλεονεκτηματα Ανακαλύψτε την υπεροχή του συστήματος εντατικής λιανικής Open Retail της Open System Solutions, σε 4 βήματα: ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση της DBS (Dynamic Business Solutions) Υπηρεσίες Πληροφορικής Α.Ε. Χριστιανουπόλεως 122, Γαλάτσι

Εταιρική Παρουσίαση της DBS (Dynamic Business Solutions) Υπηρεσίες Πληροφορικής Α.Ε. Χριστιανουπόλεως 122, Γαλάτσι Εταιρική Παρουσίαση της (Dynamic Business Solutions) Υπηρεσίες Πληροφορικής Α.Ε. Χριστιανουπόλεως 122, 11146 Γαλάτσι Η Εταιρεία Η AE δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και των Συμβούλων Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

14o ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΨΗΦΙΑΚΩΝ 16/10/2012

14o ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΨΗΦΙΑΚΩΝ 16/10/2012 14o ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 16/10/2012 2 Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νοσοκo μεία, ΕΟΠΥΥ,.. ΦΚΑ Η.ΔΙ.ΚΑ Α.Ε ΓΓΚΑ Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης Ειδική

Διαβάστε περισσότερα

xline Βασικές Ενότητες

xline Βασικές Ενότητες xline Βασικές Ενότητες 020 xline - Διαχείριση Πωλήσεων Πελάτες - Χρεώστες, Πωλητές - Εισπράκτορες, Διαχείριση Ειδικών Λογαριασµών, Διαχείριση Τραπεζών - Τραπεζικοί Λογαριασµοί, Εισπράξεις, Λοιπές Συναλλαγές,

Διαβάστε περισσότερα