ρακτήρας της φαίνεται από την πρώτη ματιά. Και αυτό που υπόσχεται η σχεδίαση του ως η άνεση και η πολυτέλεια είναι μιας χαρακτηριστικής

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ρακτήρας της φαίνεται από την πρώτη ματιά. Και αυτό που υπόσχεται η σχεδίαση του ως η άνεση και η πολυτέλεια είναι μιας χαρακτηριστικής"

Transcript

1 Η SLK-Class.

2 ρακτήρας της φαίνεται από την πρώτη ματιά. Και αυτό που υπόσχεται η σχεδίαση του ως η άνεση και η πολυτέλεια είναι μιας χαρακτηριστικής Mercedes-Benz. Στο εσωτερ ι παλμοί αυξάνονται κατακόρυφα. Το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται σε κλάσματα δευτε τας την επιτομή της απόδοσης. Η δυναμική ανάρτηση αντιδρά σαν να είναι ένα με το κι αφού ακινητοποιηθεί η SLK, οι ορμόνες ευτυχίας συνεχίζουν να κατακλύζουν το σώ ι να σας συναρπάζει. Η πρόσοψη αποκαλύπτει τη φλόγα που κρύβει μέσα της. 1,20 m 3 καθ'οδόν. Επιτέλους ένα roadster, το οποίο απελευθερώνει ενδορφίνες ακόμη και κα κρύ καπό, μικροί πρόβολοι, με τα μάτια να εστιάζουν στο βάθος: οδηγική απόλαυση σ αν την παρατηρείτε αυτό σημαίνει Mercedes-Benz. Με μία μόνο κίνηση του δεξιού π ητευτική. Στενές στροφές, μακρινές διαδρομές, τολμηροί ελιγμοί η απαραίτητη υπε περισσότερη ικανοποίηση κατά τον ανεφοδιασμό και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε κ ο μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα θέλετε να βγείτε ποτέ. Η νέα SLK έχει το γονίδιο roads

3 roadster, γίνεται πραγματικότητα κατά την οδήγηση. Η δυναμική και η ευελιξία της κό κυριαρχούν τα άριστης ποιότητας και επιμελώς επεξεργασμένα υλικά καθώς και η ρολέπτου. Δισεκατομμύρια μικροσκοπικοί κρύσταλλοι αλατιού διασκορπίζονται κάτω έδαφος. Το νευρικό σύστημα του οδηγού πλημμυρίζει με την αίσθηση ότι «ένας νέος μα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, αποβιβαστείτε και παρατηρήστε το roadster εν ώρα ηρεμ για το δικό σας στυλ οδήγησης. Δεν χρειάζεστε τίποτε περισσότερο. Είναι ωραίο να αι τά τον ανεφοδιασμό. Ήλιος, μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι. Μελετημένο από κάθε άπο την ωραιότερη έκφρασή της. Η κορυφαία οδήγηση συναντά το κορυφαίο αυτοκίνητο. Έ οδιού. Το ομορφότερο αστέρι. Μετά από την οδήγησή της, η μυώδης εμφάνισή της έχε ροχή της SLK οφείλεται μεταξύ άλλων στα πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης οδήγ άθε διαδρομή. Η στενότερη επαφή σας με το δρόμο. Κάτω από τα αστέρια: με τη νέα S ter μέσα της. Αντιπροσωπεύει την εξέλιξη των sport αυτοκινήτων, την πρόοδο σε συνδ

4 Μαγεία. Η νέα SLK είναι η στενότερη επαφή σας με το δρόμο. Ο παρορμητικός χαρακτήρας της φαίνεται από την πρώτη ματιά. Μακρύ καπό, μικροί πρόβολοι, με τα μάτια να εστιάζουν στο βάθος. Και αυτό που υπόσχεται η σχεδίαση του roadster, γίνεται πραγματικότητα κατά την οδήγηση. Η δυναμική και η ευελιξία της είναι απαράμιλλες. Αυτό οφείλεται στην ανάρτηση με sport ρύθμιση, στην υψηλών προδιαγραφών κατασκευή του αμαξώματος, καθώς και στον επιμελή συντονισμό του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων. Αποδοτικοί κινητήρες παρέχουν υψηλή ροπή στρέψης: εκτός από την εξαιρετική απόκριση, τη βέλτιστη επιτάχυνση και τις υψηλές επιδόσεις, διακρίνονται και για την εξαιρετική τους αποδοτικότητα. Κι όμως η άνεση και η πολυτέλεια είναι μιας χαρακτηριστικής Mercedes-Benz. Λάμψη στο εσωτερικό χαρίζουν τα άριστης ποιότητας και επιμελώς επεξεργασμένα υλικά καθώς και η σύγχρονη εργονομία. Η απόλαυση της ανοικτής οδήγησης δεν επηρεάζεται ούτε από το παραμικρό αεράκι, χάρη σε προαιρετικές καινοτομίες, όπως το AIRGUIDE. Και σε περίπτωση βροχής, η νέα πανοραμική οροφή Vario με MAGIC SKY CONTROL εξασφαλίζει την αίσθηση cabrio ακόμη και με κλειστή οροφή. Η νέα SLK πρωτοπορεί και στο θέμα της οδηγικής ασφάλειας: με πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το roadster. Επισκόπηση από Σελίδα 4 Σύνοψη από τη σελίδα 28 Η SLK-Class.

5 Στοιχεία. Οδηγική απόλαυση στην ωραιότερη έκφρασή της: BlueEFFICIENCY, βενζινοκινητήρες, κιβώτιο ταχυτήτων και ανάρτηση. Κινητήρες & ανάρτηση από σελίδα 36 Μέγιστη ασφάλεια: σύγχρονες τεχνολογίες, οι οποίες συμβάλλουν στην πρόληψη ατυχημάτων, μειώνουν τους πιθανούς κινδύνους μετά από ατύχημα και διευκολύνουν τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Ασφάλεια από σελίδα 44 Ξέγνοιαστη οδήγηση με την SLK: τα πάντα για τα συστήματα πολυμέσων και υποβοήθησης, το σύστημα ανέσεων Open-Air, τις εκδόσεις οροφής, τον κλιματισμό και τα καθίσματα. Άνεση από σελίδα 48 Roadster με προσωπικότητα: επενδύσεις και διάκοσμος, sport πακέτο AMG, designo, βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός, τροχοί και γνήσια αξεσουάρ. Εξοπλισμός από σελίδα 60 Υπηρεσίες με αστέρι: τα πάντα για το μουσείο Mercedes-Benz, την κάρτα MercedesCard, την κινητικότητα Mercedes-Benz, την Mercedes-Benz Financial, τη δοκιμαστική οδήγηση τις διαδραστικές Οδηγίες Χρήσης και το Mobile Internet. Υπηρεσίες από τη σελίδα 80 Η SLK αναλυτικά: διαστάσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά και βαφές. Δεδομένα & χρώματα από τη σελίδα 82

6 Η κορυφαία οδήγηση συναντά το κορυφαίο αυτοκίνητο.

7 Επισκόπηση 5

8 Ένας ωκ εα νός α ισ θήσεων. Μια ματιά αρκεί: Οι παλμοί αυξάνονται κατακόρυφα. Η νέα SLK έχει το γονίδιο του roadster. Αντιπροσωπεύει την εξέλιξη των sport αυτοκινήτων, την πρόοδο σε συνδυασμό με την ωριμότητα, το στυλ και την ένταση. Απολαυστική τόσο όταν την οδηγείτε όσο και όταν την παρατηρείτε αυτό σημαίνει Mercedes-Benz.

9

10

11 Με κάθε κίνηση του δεξιού ποδιού το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δισεκατομμύρια μικροσκοπικοί κρύσταλλοι αλατιού διασκορπίζονται κάτω από τους στιβαρούς τροχούς, προσφέροντας την επιτομή της απόδοσης. Η δυναμική ανάρτηση αντιδρά σαν να είναι ένα με το έδαφος. Το νευρικό σύστημα του οδηγού πλημμυρίζει με την αίσθηση ότι «ένας νέος έρωτας» γεννήθηκε.

12

13 Το ομορφότερο αστέρι. Και οι πιο γεμάτες ημέρες φτάνουν κάποτε στο τέλος τους δίνοντας τη θέση του σε συναρπαστικές νύχτες. Ακόμη κι αφού ακινητοποιηθεί η SLK, οι ορμόνες ευτυχίας συνεχίζουν να σας κατακλύζουν. Τότε, πάρτε μια βαθιά ανάσα, αποβιβαστείτε και παρατηρήστε το roadster εν ώρα ηρεμίας: Μετά από την οδήγησή του, η μυώδης εμφάνισή του έχει περισσότερο νόημα. Η δυναμική του σιλουέτα φαντάζει ακόμη πιο γοητευτική. Στόχος της νέας SLK δεν είναι μόνο να βρίσκεται στο δρόμο, αλλά και να σας συναρπάζει.

14

15 Στενές στροφές, μακρινές διαδρομές, τολμηροί ελιγμοί η απαραίτητη υπεροχή της SLK οφείλεται μεταξύ άλλων στα πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης. Έχουν τη δυνατότητα να αξιολογούν την προσοχή του οδηγού, να διατηρούν την απόσταση και την ταχύτητα, καθώς και να ξεκινούν προνοητικά την επιβράδυνση. Και συνήθως ενεργοποιούνται, προτού συνειδητοποιήσετε ότι τα έχετε ανάγκη.

16

17 Η φλόγα μέσα της φαίνεται από τα μάτια.

18 1,20 m 3 για το δικό σας στυλ οδήγησης. Δεν χρειάζεστε τίποτε περισσότερο. Είναι ωραίο να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε ήδη στον προορισμό σας ακόμη κι όταν είστε καθ'οδόν. Το sport δερμάτινο τιμόνι εφαρμόζει σα γάντι. Ο χειρισμός των λειτουργιών γίνεται σχεδόν ενστικτωδώς. Τα καθίσματα είναι σαν να σχεδιάστηκαν ειδικά για εσάς. Είναι η τέχνη του να μπορεί η λογική να είναι τόσο όμορφη.

19

20 Επιτέλους ένα roadster που σας ενθουσιάζει και στον ανεφοδιασμό. Ήλιος, μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι. Το μόνο που αισθάνεστε είναι δίψα. Η SLK δεν πτοείται εύκολα. Ελαφριά κατασκευή, σύγχρονη αεροδυναμική, βελτιωμένη τεχνολογία κινητήρων χαρακτηριστικά που σας ανταμείβουν. Περισσότερη ικανοποίηση κατά τον ανεφοδιασμό καυσίμου και ελαφριά συνείδηση σε κάθε διαδρομή.

21

22

23

24

25 Τέλεια από κάθε άποψη. Μπορείτε να αφήνετε τον αέρα να σάς χαϊδεύει το πρόσωπο, χωρίς να παγώνουν τα αυτιά σας. Με τα προαιρετικά τεχνικά και αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του roadster, μπορείτε να οδηγείτε με ανοικτή οροφή χωρίς να ενοχλείστε καθόλου από τον αέρα. Έτσι, το χτένισμά σας διατηρείται μέχρι τη βραδυνή σας έξοδο.

26 Κά τωα πότα ασ τέρια. Καλοκαιρινή νύχτα. Ιδανικό σκηνικό για πρεμιέρα. Με τη νέα SLK μπορείτε να απολαμβάνετε τον ουρανό, ακόμη και με κλειστή οροφή. Αυτό είναι εφικτό χάρη στην πανοραμική οροφή Vario προαιρετικά και με MAGIC SKY CONTROL.

27

28

29 Ο κινητήρας σβήνει. Η φλόγα του πάθους συνεχίζει να καίει. Μια συνάντηση ολοκληρώνεται. Προς το παρόν. Η νέα SLK συνοδεύεται από μία ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφάλειας, η οποία περιλαμβάνει, για παράδειγμα, ενισχυμένο αμάξωμα για roadster, μεγάλους αερόσακους κεφαλής και ενεργά προσκέφαλα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα θέλετε να βγείτε ποτέ.

30 Τι φυλής είναι το roadster σας; Η οδήγηση ενός roadster βασιζόταν στην ιπποδύναμη ήδη πριν την εξέλιξη της αυτοκίνησης. Ο όρος προέρχεται συγκεκριμένα από τα καθαρόαιμα τετράποδα. Αρχικά ονομάστηκε έτσι ο μικρός συρμός που αποτελούνταν από ένα άλογο και μια ευέλικτη, ελαφριά, ανοιχτή άμαξα για ένα άτομο. Όπως τα Traber και Sulky που τρέχουν σήμερα σε ιπποδρομίες, ο ρόλος των roadster ήταν να μεταφέρουν τον οδηγό τους από ένα μέρος σε ένα άλλο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η άνεση αποτελούσε δευτερεύοντα παράγοντα. Ουσιαστικά, το roadster εκτρεφόταν για μικρές διαδρομές ταχύτητας παρά για χαλαρές βόλτες. Αργότερα ο όρος αυτός εξευγενίστηκε και αναφερόταν ειδικά σε καθαρόαιμα άλογα διαφορετικών φυλών, τα οποία ξεχωρίζουν για την αντοχή, την υψηλή αξιοπιστία, τη δύναμη, την ταχύτητα και την εξαιρετική κομψότητα. Το αμερικανικό Saddlebred αποτελεί μέχρι σήμερα ένα από τα πιο γνωστά «roadster». Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που εμπεριέχει αυτός ο όρος δεν έχουν αλλάξει σχεδόν καθόλου. Η μόνη διαφορά είναι, ότι τα σύγχρονα οχήματα κινούνται με μεγαλύτερη ιπποδύναμη, προσφέρουν χώρο για δύο άτομα αλλά και ασύγκριτη άνεση. Επομένως, μπορεί κανείς να διανύσει μεγάλες αποστάσεις εξίσου γρήγορα και άνετα. Και πάνω απ'όλα, για την οδήγηση ενός roadster αρκεί σήμερα η άδεια οδήγησης η ισορροπία στη σέλα δεν αποτελεί πλέον προϋπόθεση.

31 Σύνοψη 29

32 Όσο φως θέλετε. Όποιος θέλει να ελέγχει το φως και τη σκιά, θα βρει την ιδανική θέση στην SLK με MAGIC SKY CONTROL. Διότι χάρη σε αυτήν την πρωτοποριακή ιδέα, μπορείτε να αφήσετε την ηλιακή ακτινοβολία να εισχωρήσει στο εσωτερικό μέσω της διάφανης οροφής ή αντίθετα, να την περιορίσετε, σκουραίνοντάς την. Για να συμβεί αυτό, ασκείται ηλεκτρική τάση στην οροφή και διασκορπίζονται μικροσκοπικοί κρύσταλλοι, οι οποίοι βρίσκονται σε μία πολύ λεπτή μεμβράνη μεταξύ δύο στρώσεων της πανοραμικής οροφής. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση της ηλιακής ακτινοβολίας ανάλογα με τις επιθυμίες σας, αφήνοντας σχεδόν όλο το φως να εισχωρήσει στο εσωτερικό ή περιορίζοντάς το έως και 75 %. Η ζέστη του καλοκαιριού παραμένει έξω σε μεγάλο βαθμό, ακόμη και όταν η οροφή είναι διάφανη. Έτσι ο οδηγός, αν το επιθυμεί, μπορεί να νιώθει την ελευθερία της υπαίθρου ακόμη και με κλειστή οροφή με το πάτημα ενός πλήκτρου. Το μόνο που δεν μπορεί η προαιρετική πανοραμική οροφή Vario με MAGIC SKY CONTROL είναι να κάνει τον ήλιο να λάμπει.

33 Σύνοψη 31

34 ΤΗΡΕΣ SLK 200 BlueEFFICIENCY Υποβοήθηση τήρησης ορίων ταχύτητας Σύστημα PRE BlueEFFICIENCY 7G-TRONIC PLUS Κυβισμός (cm 3 ) 1796 PARKTRONIC συμπερ. υποβο ανάλωση καυσίμου (l/100 km) Αστικός κύκλος 8,9 9,3 (8,3 8,6) DISTRONIC PLUS Υπ (g/km) σε μικτό κύκλο ( ) Κατηγορία εκπομπών Euro 5 Χωρητικότητ Light System Διάμετρος κύκλου στροφής (m) 10,52 Κενό βάρος (kg) 1435 (1470) Επιτρ α με επίστρωση αντανάκλασης ηλιακής ακτινοβολίας Χωρητικότητα χώρου αποσκευώ ενη απόσβεση Τελική ταχύτητα περ. (km/h) (250) Κατηγορία εκπομπών Euro 5 Αερ οραμική οροφή Vario με MAGIC SKY CONTROL Τελική ταχύτητα περ. (km/h) 250 Εκπ ΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ SLK 200 BlueEFFICIENCY Υποβοήθηση τήρησης ορίων ταχύτητας Σύσ ς SLK 350 BlueEFFICIENCY 7G-TRONIC PLUS Κυβισμός (cm 3 ) 1796 PARKTRONIC συμ από 0 σε 100 km/h (s) 7,3 (7,0) Κατανάλωση καυσίμου (l/100 km) Αστικός κύκλος 8,9 5) Παραμετρικό σύστημα διεύθυνσης Εκπομπές CO 2 (g/km) Κενό βάρος (kg) 1435 (147

35 -SAFE Τελική ταχύτητα περ. (km/h) 240 (237) SLK 250 BlueEFFICIENCY COMAND O ήθησης στάθμευσης AIRGUIDE Ονομαστική ισχύς (kw σε σ.α.λ.) 135/5250 Οροφή Vari εραστικός κύκλος 5,0 5,3 (4,9 5,3) Sport ανάρτηση Μικτός κύκλος 6,4 6,8 (6,1 6,5) δοχείου καυσίμων (l)/ρεζέρβα περ. 60/8,0 ATTENTION ASSIST Χωρητικότητα χώρου επόμενο συνολικό βάρος (kg) 1750 (1785) Κυβισμός (cm 3 ) 1796 SLK 250 BlueEFFICIE ν (l) με ανοικτή οροφή 225 SLK 350 BlueEFFICIENCY 6κύλινδρος κινητήρας σε διάταξ όσακοι Ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 Sport πακέτο AMG Κατανάλ ομπές CO 2 (g/km) σε μικτό κύκλο ( ) Διάμετρος κύκλου στροφής (m) 10,52 A τημα PRE-SAFE Τελική ταχύτητα περ. (km/h) 240 (237) SLK 250 BlueEFFICIENCY C περ. υποβοήθησης στάθμευσης AIRGUIDE Ονομαστική ισχύς (kw σε σ.α.λ.) 135/5250 Ο 9,3 (8,3 8,6). Τα δεδομένα. DISTRONIC PLUS Υπεραστικός κύκλος 5,0 5,3 (4,9 5,3) 0) Προσκέφαλα NECK-PRO THERMOTRONIC Media Interface Χωρητικότητα χώρου απ

36 3 4 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση 36 BlueEFFICIENCY 37 BlueEFFICIENCY στην SLK 38 Βενζινοκινητήρες 4κύλινδροι εν σειρά κινητήρες 6κύλινδρος κινητήρας σε διάταξη V 40 Κιβώτια ταχυτήτων Μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων 7G-TRONIC PLUS 42 Ανάρτηση Sport ανάρτηση Πακέτο δυναμικής οδήγησης με προσαρμοζόμενη απόσβεση DIRECT STEERING 44 Ασφαλής οδήγηση ATTENTION ASSIST Σύστημα Intelligent Light Σύστημα DISTRONIC PLUS Σύστημα ADAPTIVE BRAKE Σύστημα υποβοήθησης πέδησης BAS PLUS 46 Σε περίπτωση κινδύνου και σε περίπτωση ατυχήματος Αερόσακοι Προσκέφαλα NECK-PRO Ενεργό καπό κινητήρα Σύστημα PRE-SAFE 48 Συστήματα πολυμέσων Ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 COMAND Online Becker MAP PILOT 50 Συστήματα υποβοήθησης Υποβοήθηση τήρησης ορίων ταχύτητας Σύστημα PARKTRONIC με υποβοήθηση στάθμευσης 52 Άνεση Open-Air AIRSCARF AIRGUIDE Δέρμα με ανακλαστική επίστρωση 54 Οροφή και χώρος Οροφή Vario Πανοραμική οροφή Vario Πανοραμική οροφή Vario με MAGIC SKY CONTROL 56 Κλιματισμός και φώτα Σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC Ατμοσφαιρικός φωτισμός Η SLK-Class αναλυτικά. 58 Καθίσματα Καθίσματα Λειτουργία μνήμης

37 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα Επενδύσεις και διάκοσμος 66 Sport πακέτο AMG 70 designo 72 Βασικός εξοπλισμός 74 Προαιρετικός εξοπλισμός 80 Υπηρεσίες Μουσείο Mercedes-Benz MercedesCard Mercedes-Benz Financial Κινητικότητα Mercedes-Benz Δοκιμαστική οδήγηση Πακέτα υπηρεσιών Διαδραστικές οδηγίες χρήσεως Mobile Internet 82 Διαστάσεις Χρώματα εξωτερικής βαφής 83 Τεχνικά χαρακτηριστικά 76 Ζάντες Ζάντες βασικού εξοπλισμού Ζάντες προαιρετικού εξοπλισμού Ζάντες AMG Ζάντες γνήσια αξεσουάρ 78 Γνήσια αξεσουάρ

38 3 6 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση BlueEFFICIENCY ταχύτερα από το σήμερα στο αύριο. Η Mercedes-Benz φέρνει τις τεχνολογίες του μέλλοντος γρηγορότερα στο σήμερα. Έτσι, μέχρι το τέλος του 2010 θα προσφέρουμε περισσότερα από 85 μοντέλα Mercedes-Benz που θα είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον. Με τον όρο BlueEFFICIENCY εννοούμε τις καινοτομίες μας στην αποδοτική κινητικότητα και τις βελτιωμένες διαδικασίες σε όλο το μήκος της αλυσίδας προστιθέμενης αξίας. Τα μέτρα BlueEFFICIENCY το πακέτο αποδοτικότητας της Mercedes-Benz. Πρόκειται για ολοκληρωμένες βελτιώσεις των αυτοκινήτων, ώστε να γίνονται φιλικότερα προς το περιβάλλον. Σε κάθε μοντέλο συνδυάζονται οι πλέον αποδοτικοί κινητήρες με έξυπνα, τελευταίας γενιάς μέτρα αεροδυναμικής και διαχείρισης της ενέργειας. Παράδειγμα αποτελεί η λειτουργία ECO Start-Stop, η οποία διατίθεται σε ολοένα περισσότερα μοντέλα. Έτσι, οι νέοι βενζινοκινητήρες BlueDIRECT V6 ή V8 στις S-Class, CL-Class και CLS-Class μειώνουν την κατανάλωση έως και 24 % με σημαντικά υψηλότερη απόδοση. BlueTEC η καθαρή τεχνολογία πετρελαιοκινητήρων. Ένα αρθρωτό σύστημα καθαρισμού των καυσαερίων, το οποίο αφαιρεί 95 % των σωματιδίων αιθάλης και μειώνει τα οξείδια αζώτου έως 90 %, καθιστά την BlueTEC εξαιρετικά καθαρή τεχνολογία πετρελαιοκινητήρων. Τα υπολείμματα είναι νερό και αβλαβές άζωτο. HYBRID ο έξυπνος συνδυασμός βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα. Ο ηλεκτροκινητήρας χρησιμεύει τόσο για την επιτάχυνση όσο και για την ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση, η οποία αποθηκεύεται στην μπαταρία. Εάν η ταχύτητα πέσει κάτω από 15 km/h, η ηλεκτρονική διαχείριση απενεργοποιεί το βενζινοκι νητήρα. Έτσι, μία έκδοση HYBRID καταναλώνει έως 20 % λιγότερο καύσιμο. BlueTEC HYBRID η καθαρή τεχνολογία Diesel συνδυασμένη με ηλεκτροκινητήρα. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των τεχνολογιών HYBRID και BlueTEC: Η κινητική ενέργεια κατά την επιβράδυνση μετατρέπεται σε ηλεκτρική και χρησιμοποιείται εφόσον χρειαστεί. Ταυτόχρονα η τεχνολογία BlueTEC καθαρίζει τα καυσαέρια και αφαιρεί μεγάλο μέρος των ρύπων. Έτσι ο οικονομικός πετρελαιοκινητήρας γίνεται ακόμη πιο αποδοτικός και καθαρός. Καινοτόμες τεχνολογίες ανοίγουν νέους δρόμους: E-CELL και F-CELL. Αναπτύξαμε δύο αυτοκίνητα χωρίς ρύπους, τα οποία θα κατασκευάζονται σε μικρή σειρά παραγωγής από το H B-Class F-CELL χρησιμοποιεί υδρογόνο, για να παράγει ρεύμα για τον ηλεκτροκινητήρα, ενώ η A-Class E-CELL αντλεί την αναγκαία ενέργεια από δύο μπαταρίες ιόντων λιθίου. Δεν τελειώσαμε όμως εδώ: με το Design for Environment εξετάζουμε ολόκληρο τον κύκλο ζωής ενός οχήματος από τη σχεδίαση έως την ανακύκλωσή του με φροντίδα για το περιβάλλον. Επιπλέον συμμετέχουμε στην εξέλιξη εναλλακτικών καυσίμων και στην έρευνα της βιονικής. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση

39 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 37 BlueEFFICIENCY στην SLK. Η SLK είναι ένα όχημα που έθετε ανέκαθεν νέα πρότυπα. Η νέα SLK ανταποκρίνεται στις υψηλές τεχνολογικές της απαιτήσεις, μειώνοντας μεταξύ άλλων την κατανάλωση και τις εκπομπές Όταν πρόκειται για την εξέλιξη ενός οχήματος, η ευθύνη μας απέναντι στο περιβάλλον παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Η οικολογική συνείδηση των ανθρώπων μεγαλώνει, η κατανάλωση καυσίμου και οι τιμές των καυσίμων αποτελούν κύριο θέμα όλων μας. Για αυτό το λόγο είναι αυτονόητο πως τα μέτρα BlueEFFICIENCY εφαρμόζονται και στα μοντέλα της SLK. Στόχος μας δεν είναι μόνο ένα καθαρότερο περιβάλλον, διότι τα μέτρα BlueEFFICIENCY περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο συγκεκριμένων μέτρων: 1 Αεροδυναμικά καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών. 2 Ελαστικά με βελτιστοποιημένη αντίσταση κύλισης. 3 Λειτουργία ECO Start-Stop. 4 Ενεργοποίηση συμπιεστή κλιματισμού μόνο όταν χρειάζεται. 5 Έξυπνο σύστημα διαχείρισης δυναμό (δυναμό απενεργοποιημένο στη λειτουργία πρόσφυσης). 6 Πρόσθετα συστήματα ελεγχόμενα για εξοικονόμηση ενέργειας με λειτουργία βάσει απαιτήσεων (αντλία υδραυλικού τιμονιού και αντλίες καυσίμου και λαδιού). 7 Ένδειξη τρέχουσας κατανάλωσης. 8 Συστάσεις αλλαγής ταχύτητας για κινητήρες με μηχανικό κιβώτιο. 9 Όλη η γκάμα κινητήρων πληροί τα ισχύοντα πρότυπα καυσαερίων και εκπομπών. 10 Τεχνολογίες κινητήρων, όπως άμεσος ψεκασμός και υπερτροφοδότηση. 11 Βελτιστοποιημένη αεροδυναμική χάρη στη ρυθμιζόμενη γρίλια ψυγείου (SLK 200).

40 3 8 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Βενζινοκινητήρες. Η οδηγική απόλαυση και η φιλικότητα προς το περιβάλλον αποτελούν κοινό παρονομαστή των νέων τεχνολογιών κινητήρων, οι οποίες προσφέρουν υψηλή ισχύ και, ταυτόχρονα, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές CO 2. Απτή απόδειξη, οι βενζινοκινητήρες της SLK. SLK 250 BlueEFFICIENCY kw 310 Nm Poπή (Nm) Στροφές (σ.α.λ.) lσχύς (kw) H SLK 250 BlueEFFICIENCY με ισχύ 150 kw (204 hp) προσδίδει δυναμισμό στην οδήγηση. 4κύλινδροι εν σειρά κινητήρες. Το βελτιστοποιημένο 4κύλινδρο μηχανικό σύνολο με κυβισμό 1,8 l, άμεσο ψεκασμό καυσίμου, δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής, μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων και υπερτροφοδότηση (turbo) προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις σε θέματα ροπής στρέψης και ισχύος, καθώς και μειωμένες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών. Χάρη στη σχεδόν τέλεια καύση, το σύστημα άμεσου ψεκασμού αξιοποιεί το καύσιμο ακόμη αποτελεσματικότερα. Ο μεταβλητός χρονισμός βαλβίδων εξασφαλίζει ιδανική πλήρωση των κυλίνδρων και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, γεγονός που οφείλεται στο μικρό βάρος και τις ελάχιστες εσωτερικές τριβές. Χάρη σε δύο άξονες εξισορρόπησης, οι κινητήρες λειτουργούν χωρίς κραδασμούς σε όλο το φάσμα στροφών, ενώ τα μέτρα ηχομόνωσης εξασφαλίζουν έναν εξαιρετικό ήχο, ενδεικτικό των επιδόσεων του αυτοκινήτου. Ο 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας διατίθεται σε δύο επίπεδα ισχύος: στην SLK 200 με ισχύ 135 kw (184 hp) και μέγιστη ροπή 270 Nm και στην SLK 250 με ισχύ 150 kw (204 hp) και μέγιστη ροπή 310 Nm. Ανεξάρτητα από την επιλεγμένη έκδοση κιβωτίου ταχυτήτων, και οι δύο κινητήρες περιλαμβάνουν στο βασικό εξοπλισμό τη λειτουργία ECO Start-Stop, με την οποία μπορείτε να εξοικονομείτε καύσιμο στα φανάρια ή στο μποτιλιάρισμα, επιβαρύνοντας λιγότερο το περιβάλλον. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, η SLK πληροί όλα τα ισχύοντα πρότυπα εκπομπών καυσαερίων.

41 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 39 Κινητήρας V6. Άνω του 20 % χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές CO 2 σε συνδυασμό με περισσότερο δυναμισμό αυτή είναι η νέα SLK 350. Η νέα γενιά συστημάτων άμεσου ψεκασμού βασίζεται σε μια διαδικασία καύσης με διάχυση καυσίμου και ψεκασμό μέγιστης πίεσης μέσω πιεζοηλεκτρικών μπεκ. Η ισχύς φτάνει τα 225 kw (306 hp) και η μέγιστη ροπή στρέψης των 370 Nm είναι διαθέσιμη από τις 3500 σ.α.λ. Στη μείωση της κατανάλωσης συμβάλλουν και η λειτουργία ECO Start-Stop του βασικού εξοπλισμού, το νέο σύστημα εισαγωγής και εξαγωγής καυσαερίων, τα ελεγχόμενα βοηθητικά συστήματα, το έξυπνο σύστημα διαχείρισης δυναμό, καθώς και η ελαφριά κατασκευή. Ο νέος 6κύλινδρος επιδεικνύει την ισχύ του πολιτισμένα σε όλο το φάσμα στροφών, σε συνδυασμό με έναν εντυπωσιακό ήχο που μόνο ένα εξακύλινδρος μπορεί να παράγει. Οι βενζινοκινητήρες της SLK συνδυάζουν την άνεση και την οδηγική απόλαυση με τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. SLK 350 BlueEFFICIENCY Nm kw Poπή (Nm) Στροφές (σ.α.λ.) lσχύς (kw) H SLK 350 BlueEFFICIENCY: υπερσύγχρονη τεχνολογία κινητήρων με άμεσο ψεκασμό μέσω πιεζοηλεκτρικών μπεκ.

42 4 0 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Κιβώτια ταχυτήτων. Μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο, οικονομική ή sport οδήγηση τα κιβώτια ταχυτήτων της SLK είναι ιδανικά προσαρμοσμένα στον κινητήρα. Επιπλέον χαρακτηρίζονται από τον ενστικτώδη και εργονομικό χειρισμό τους. Μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Η SLK 200 και SLK διαθέτουν μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων στο βασικό εξοπλισμό. Διαθέτει κοντές και ακριβείς διαδρομές, ενώ η ισχύς κινητήρα, η κλιμάκωση του κιβωτίου καθώς και η τελική σχέση μετάδοσης εναρμονίζονται άψογα μεταξύ τους. Μία ένδειξη στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων σάς ενημερώνει για τον ιδανικό χρόνο αλλαγής σχέσης, ώστε να οδηγείτε ακόμη πιο οικονομικά. 7G-TRONIC PLUS. Η SLK 350 εξοπλίζεται με το βελτιστοποιημένο αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων 7G-TRONIC PLUS, το οποίο διατίθεται προαιρετικά για την SLK 200 και την SLK 250. Στο 7G-TRONIC PLUS χρησιμοποιείται μετατροπέας ροπής στρέψης νέας γενιάς, ο οποίος διακρίνεται για την δυναμικότερη απόκριση, τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, τη μειωμένη στάθμη θορύβου και τη σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον, περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό τη λειτουργία ECO Start-Stop, η οποία φροντίζει, ώστε ο κινητήρας να απενεργοποιείται προσωρινά στα φανάρια και τα μποτιλιαρίσματα. Συγχρόνως, οι επτά σχέσεις εμπροσθοπορείας του 7G-TRONIC PLUS εξασφαλίζουν βέλτιστα προσαρμοσμένο επίπεδο στροφών, σύντομους χρόνους αλλαγής και ομαλές αλλαγές ταχυτήτων. Ταυτόχρονα, αυξάνεται και η οδηγική απόλαυση: το αυτοκίνητο επιταχύνει καλύτερα και αναπτύσσει υψηλότερη ροπή. Για αμεσότερη απόκριση, το κιβώτιο μπορεί να υπερπηδά σχέσεις στο κατέβασμα. Μέσω ενός διακόπτη στην κεντρική κονσόλα μπορείτε να επιλέγετε μεταξύ δύο προγραμμάτων οδήγησης «E» (Economy) και «S» (Sport). Σε συνδυασμό με τα προαιρετικά χειριστήρια αλλαγής σχέσεων στο τιμόνι διατίθεται ένα τρίτο πρόγραμμα, το «M» (Manual), για ακόμη ταχύτερες αλλαγές. 1 Το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων στην SLK 250 θα διατίθεται από το 4 ο τρίμηνο 2011.

43 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 41 Το 7G-TRONIC PLUS: ένα από τα 18 εκατομμύρια και πλέον αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων σε πάνω από 50 χρόνια.

44 42 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Ανάρτηση. Χάρη στην ανάρτηση με sport ρύθμιση, η SLK ήδη από το βασικό μοντέλο είναι έτοιμη για δυναμικό στυλ οδήγησης παραμένοντας εντυπωσιακά άνετη. Με την sport ανάρτηση ή το πακέτο δυναμικής οδήγησης, η οδηγική απόλαυση φτάνει σε υψηλότερα επίπεδα χάρη στις επιλεγόμενες ρυθμίσεις της ανάρτησης. Sport ανάρτηση (προαιρετικά, βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με Sport πακέτο AMG). Προαιρετικά, διατίθεται μια πιο σκληρή, sport ανάρτηση και αμάξωμα χαμηλωμένο κατά 10 mm. Σε σύγκριση με την ανάρτηση βασικού εξοπλισμού, στην sport ανάρτηση τα ελατήρια είναι πιο κοντά, ο αποσβεστήρας πιο άκαμπτος και τοποθετούνται αντιστρεπτικές ράβδοι μεγαλύτερης διατομής, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι ταλαντώσεις και μα ενισχύεται η ευστάθεια. συνεχώς, προσαρμόζοντας βέλτιστα τη δύναμη απόσβεσης σε κάθε επιμέρους τροχό ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης και οδοστρώματος. Κατά συνέπεια, αυξάνεται η ευστάθεια σε όλο το εύρος ταχυτήτων και, προπάντων, η οδηγική απόλαυση. Με το πλήκτρο E/S, αλλάζει η κλιμάκωση των σχέσεων του 7G-TRONIC PLUS: όλες οι παράμετροι στο πρόγραμμα S είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή επιτάχυνση καθώς και σύντομους χρόνους αντίδρασης. για το χειρισμό του τιμονιού κατά την αργή οδήγηση, τους ελιγμούς ή τη στάθμευση. Δεύτερον, η κρεμαγιέρα μεταβλητής σχέση μετάδοσης ανάλογα με την κίνηση του τιμονιού, η οποία επιτρέπει την αμεσότερη μετάδοση της κίνησης του τιμονιού στους τροχούς. Έτσι, αυξάνεται η ευελιξία και μειώνονται αισθητά οι περιστροφές του τιμονιού σε μεγάλες στροφές, ενώ η έμμεση σχέση μετάδοσης στο μεσαίο φάσμα υποστηρίζει τη σταθερή ευθεία πορεία. Πακέτο δυναμικής οδήγησης με προσαρμοζόμενη απόσβεση (προαιρετικά). Με το προαιρετικό πακέτο δυναμικής οδήγησης, η ρύθμιση του αποσβεστήρα αλλάζει εύκολα στη ρύθμιση Sport με το πάτημα του πλήκτρου Sport. Τα χαρακτηριστικά του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συστήματος απόσβεσης μπορούν να μεταβάλλονται Σύστημα διεύθυνσης DIRECT STEER (προαιρετικά, βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με πακέτο δυναμικής οδήγησης). Το σύστημα διεύθυνσης DIRECT STEER περιλαμβάνει δύο εξαρτήματα: πρώτον, το γνωστό σύστημα ρύθμισης υποβοήθησης εξαρτώμενο από την ταχύτητα, στο οποίο οποίο δε απαιτείται μεγάλη δύναμη

45 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 4 3 Το πακέτο δυναμικής οδήγησης με προσαρμοζόμενη απόσβεση: συνδυάζει ιδανικά τη sport διάθεση με την άνεση.

46 4 4 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Ασφαλής οδήγηση. Η Mercedes-Benz με την ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφάλειας επιδιώκει το όραμα της οδήγησης δίχως ατυχήματα. Πολυάριθμα μέτρα μπορούν να υποστηρίζουν τον οδηγό σε κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις και να αποτρέπουν ατυχήματα. ATTENTION ASSIST Σύστημα εφίστασης προσοχής (βασικός εξοπλισμός). Το σύστημα αναγνώρισης κόπωσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε μεγάλες διαδρομές. Σε ταχύτητες μεταξύ 80 και 180 km/h, το σύστημα εφίστασης προσοχής ATTENTION ASSIST μπορεί προειδοποιεί τον οδηγό μόλις αναγνωρίσει ενδείξεις κόπωσης ή απροσεξίας. Πολλοί αισθητήρες αναλύουν την οδηγική συμπεριφορά και μπορούν αναγνωρίζουν τυχόν αποκλίσεις από το καθορισμένο προφίλ του οδηγού. Σύστημα Intelligent Light (προαιρετικά). Το σύστημα διαθέτει πέντε ρυθμίσεις: Στο φωτισμό επαρχιακών δρόμων οι άκρες των δρόμων φωτίζονται πολύ καλύτερα ενώ ο φωτισμός αυτοκινητόδρομων φωτίζει ομοιόμορφα όλο το οδόστρωμα. Τα μεγάλης εμβέλειας φώτα ομίχλης βελτιώνουν την ορατότητα και ο ενεργός φωτισμός στροφών ακολουθεί τις κινήσεις του τιμονιού. Έτσι, χάρη σε αυτές τις λειτουργίες, ο οδηγός έχει πάντα στη διάθεσή του το βέλτιστο. Σύστημα DISTRONIC PLUS (προαιρετικά). Το αυτόνομο σύστημα διατήρησης απόστασης και ταχύτητας DISTRONIC PLUS βοηθάει στη διατήρηση της προεπιλεγμένης απόστασης από το προπορευόμενο όχημα. Το σύστημα επιβραδύνει, εν ανάγκει, πλήρως το όχημα και το επανεκκινεί. Χάρη στο νέο σύστημα πέδησης PRE-SAFE το σύστημα μπορεί να ακινητοποιήσει πλήρως το όχημα σε 0,6 δευτερόλεπτα πριν ατύχημα, ώστε να μειωθεί η σφοδρότητα του ατυχήματος. Μόλις εμφανιστούν ενδείξεις κόπωσης του οδηγού, το σύστημα ATTENTION ASSIST συνιστά ένα διάλειμμα. Το Intelligent Light System προσαρμόζεται αυτόματα στις καιρικές και οδικές συνθήκες καθώς και στο φωτισμό περιβάλλοντος. Το σύστημα DISTRONIC PLUS βοηθά τον οδηγό να διατηρεί αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα.

47 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 4 5 Σύστημα ADAPTIVE BRAKE (βασικός εξοπλισμός). Σε συνδυασμό με το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών ABS και το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας ESP, το σύστημα ADAPTIVE BRAKE συμβάλλει στις κρίσιμες διαδικασίες πέδησης. Με τις λειτουργίες στεγνώματος φρένων και προπλήρωσης, το σύστημα πέδησης αντιδρά ακόμη πιο άμεσα. Κατά την εκκίνηση σε ανηφόρες εμποδίζει την κύλιση του οχήματος και, εάν πατήσετε για δεύτερη φορά το πεντάλ φρένου, η λειτουργία HOLD ακινητοποιεί το όχημα. Σύστημα υποβοήθησης πέδησης BAS PLUS (προαιρετικά). Το σύστημα υποβοήθησης πέδησης BAS PLUS σε συνδυασμό με το σύστημα πέδησης PRE-SAFE μπορεί να αποτρέπει ατυχήματα. Το σύστημα αξιολογεί αυτόματα τις συνθήκες μέσω αισθητήρων ραντάρ και εφόσον χρειαστεί ενισχύει την πέδηση του οδηγού, ανάλογα με την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και τη σχετική ταχύτητα. Εάν οι αισθητήρες ραντάρ αναγνωρίσουν κίνδυνο σύγκρουσης και ο οδηγός πατήσει φρένο εγκαίρως, το BAS PLUS παρέχει την απαραίτητη ισχύ πέδησης αξιοποιώντας την απόσταση ακινητοποίησης. Το προσαρμοζόμενο φως φρένων συμβάλλει στην ασφαλή προειδοποίηση των οχημάτων που ακολουθούν, αναβοσβήνοντας τα φώτα φρένων σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος.

48 4 6 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Σε περίπτωση κινδύνου και σε περίπτωση ατυχήματος. Η ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφάλειας της Mercedes-Benz φροντίζει για τη μέγιστη ασφάλεια των επιβατών ακόμη και σε περίπτωση κινδύνου και ατυχήματος. Αερόσακοι (βασικός εξοπλισμός). Οι αερόσακοι περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό όλων των επιβατικών οχημάτων της Mercedes-Benz από τον Οκτώβριο του Η SLK διαθέτει συνολικά έξι αερόσακους στο βασικό εξοπλισμό, οι οποίοι σε συνδυασμό με τις ζώνες ασφαλείας συμβάλλουν σημαντικά στην αποτροπή τραυματισμών του οδηγού και του συνοδηγού σε περίπτωση σύγκρουσης: μετωπικούς αερόσακους, οι οποίοι ενεργοποιούνται σε δύο στάδια ανάλογα με τη σφοδρότητα του ατυχήματος, πλευρικούς αερόσακους στις πλάτες των καθισμάτων και αερόσακους κεφαλής που είναι τοποθετημένοι στο στηθαίο της πόρτας και μειώνουν την καταπόνηση των επιβατών σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης ή ανατροπής. Προσκέφαλα NECK-PRO (βασικός εξοπλισμός). Τα ενεργά προσκέφαλα NECK-PRO προσφέρουν βελτιωμένη προστασία στους επιβάτες και συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου τραυματισμών του αυχένα. Σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης, τα προσκέφαλα μετακινούνται κατά περίπου 40 mm προς τα εμπρός και 30 mm προς τα πάνω, στηρίζοντας εγκαίρως τα κεφάλια των επιβατών. Ενεργό καπό κινητήρα (βασικός εξοπλισμός). Το ενεργό καπό κινητήρα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο τραυματισμού πεζών ή ποδηλατιστών σε περίπτωση σύγκρουσης με ταχύτητα μεταξύ 25 και 55 km/h. Για να απορροφήσει ενέργεια της σύγκρουσης, το πίσω τμήμα του καπό ανασηκώνεται μέσω ελατηρίων κατά 8,5 εκατοστά. Τα προσκέφαλα NECK-PRO μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο τραυματισμού του αυχένα σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης. Το ενεργό καπό κινητήρα αποτελεί τμήμα του συστήματος προστασίας της Mercedes-Benz για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

49 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 47 Σύστημα PRE-SAFE (προαιρετικός εξοπλισμός). Το PRE-SAFE μπορεί να αναγνωρίζει έγκαιρα κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις και σε περίπτωση ανάγκης να ενεργοποιήσει προληπτικά τα συστήματα ασφαλείας, τα οποία μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού των επιβατών. Για το σκοπό αυτό, το PRE-SAFE αξιολογεί συνεχώς τα δεδομένα από τους αισθητήρες των συστημάτων, όπως ESP και BAS, και μπορεί π.χ. να αναγνωρίσει έντονες υποστροφές και υπερστροφές, καθώς και φρεναρίσματα πανικού. Μόλις ανιχνευθεί κρίσιμη οδηγική κατάσταση, οι ηλεκτρονικοί προεντατήρες ζωνών ασφαλείας (αναστρέψιμοι) ενεργοποιούνται σε κλάσματα δευτερολέπτου, το κάθισμα του συνοδηγού (μόνο σε συνδυασμό με το πακέτο μνήμης) μετακινείται σε ευνοϊκότερη για τη σύγκρουση θέση και τα πλευρικά παράθυρα κλείνουν αυτόματα.

50 4 8 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Συστήματα πολυμέσων. Η μέγιστη δυνατή άνεση βρίσκεται στο επίκεντρο. Το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων COMAND Online αναλαμβάνει την ψυχαγωγία και την πλοήγηση, και όλες οι ρυθμίσεις γίνονται άνετα από το κεντρικό χειριστήριο, το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και το σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC. Ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 (προαιρετικά). Με 11 ηχεία, συμπ. subwoofer, και 9κάναλο ενισχυτή DSP, το προαιρετικό σύστημα Dolby Digital 5.1 ισχύος 400 Watt προσφέρει άριστη απόδοση ήχου και στις δύο θέσεις σε συνδυασμό με το Audio 20 CD ή το COMAND Online. Ο τρισδιάστατος ήχος και η ρύθμιση έντασης ανάλογα με την ταχύτητα προσφέρουν αδιάκοπα απολαυστική ακρόαση. Το ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 εξασφαλίζει άριστης ποιότητας ήχο. COMAND Online (προαιρετικά). Το σύστημα πολυμέσων διαθέτει μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη 17,8 cm υψηλής ανάλυσης. Στις λειτουργίες του συστήματος περιλαμβάνονται η ρύθμιση έντασης ήχου ανάλογα με την ταχύτητα, το MUSIC REGISTER με σκληρό δίσκο 10 GB καθώς και ένας σκληρός δίσκος πλοήγησης. Επιπλέον, προσφέρονται 3 χρόνια δωρεάν ενημερώσεων για τα δεδομένα των ευρωπαϊκών χαρτών. Για βέλτιστη ψυχαγωγία φροντίζει το DVD player, το οποίο, εκτός από DVD εικόνας και ήχου, αναπαράγει και αρχεία MP3. Η λειτουργία Online επιτρέπει την πρόσβαση στο διαδίκτυο και σε διάφορες υπηρεσίες Mobile Internet της Mercedes-Benz μέσω κινητού τηλεφώνου με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο. Θύρες σύνδεσης USB και Aux-in, μία θύρα για κάρτες μνήμης SD, καθώς και μία διεπαφή Bluetooth, εξασφαλίζουν άνετη σύνδεση με εξωτερικές πηγές δεδομένων και κινητό τηλέφωνο. Ο έλεγχος του συστήματος γίνεται σχεδόν ενστικτωδώς από το κεντρικό χειριστήριο καθώς και μέσω των πλήκτρων στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Το LINGUATRONIC επιτρέπει το χειρισμό του COMAND Online μέσω φωνητικών εντολών. Becker MAP PILOT (προαιρετικά). Το νέο σύστημα Becker MAP PILOT σάς καθοδηγεί με ασφάλεια στον προορισμό σας, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις ενός μοντέρνου συστήματος πλοήγησης. Ο χειρισμός του συστήματος γίνεται μέσω του κεντρικού χειριστήριου, ενώ η οθόνη του Audio 20 CD μπορεί να προσαρμοστεί περαιτέρω στις ανάγκες σας με τη λήψη ενημερωμένων δεδομένων χαρτών και πρόσθετων λειτουργιών. Ο χειρισμός Becker MAP PILOT γίνεται μέσω του Audio 20 CD.

51 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 49

52 5 0 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Συστήματα υποβοήθησης. Πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης συμβάλλουν στην ξεκούραστη οδήγηση, υποστηρίζοντας τον οδηγό στον ανοικτό δρόμο αλλά και σε κρίσιμους οδηγικούς ελιγμούς.

53 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & Χρώματα 51 Υποβοήθηση τήρησης ορίων ταχύτητας* (προαιρετικά, μέρος του COMAND Online). Μία κάμερα στο μπροστινό παρμπρίζ παρακολουθεί διαρκώς την περιοχή γύρω από το αυτοκίνητο, μπορεί να αναγνωρίσει τις πινακίδες ορίων ταχύτητας και να προβάλλει μέσω της οθόνης την μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα. Έτσι, ο οδηγός γνωρίζει πάντα σε ποια ζώνη ταχύτητας βρίσκεται. Αυτή η λειτουργία άνεσης γίνεται ακόμη πιο αξιόλογη σε διαδρομές όπου υπάρχει συχνή αλλαγή ορίων ταχύτητας ή σε οδικά έργα. PARKTRONIC με υποβοήθηση στάθμευσης (προαιρετικά). Η υποβοήθηση στάθμευσης υποστηρίζει τον οδηγό κατά τη στάθμευση και κατά την αναζήτηση θέσης στάθμευσης: Οι αισθητήρες υπερήχων στις πλευρές του μπροστινού προφυλακτήρα μετρούν αυτόματα το μήκος των θέσεων στάθμευσης, με ταχύτητες έως 30 km/h. Η υποβοήθηση στάθμευσης ξεκινά μόλις εντοπιστεί η κατάλληλη θέση και επιλεγεί η όπισθεν. Παρέχει στον οδηγό οπτικές και ηχητικές υποδείξεις για τους ελιγμούς στάθμευσης μέσω του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων. Κατά τους ελιγμούς, η ηλεκτρονική υποβοήθηση στάθμευσης PARKTRONIC επιτηρεί τις περιοχές μπροστά και πίσω από αυτοκίνητο, με τη βοήθεια δέκα αισθητήρων, και προειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση κινδύνου πρόσκρουσης. Αν το σύστημα ανιχνεύσει κάποιο εμπόδιο, εμφανίζεται ένα οπτικό σήμα. Μόλις η απόσταση μειωθεί στα περίπου 35 cm, ακούγεται επιπλέον ένας σύντομος προειδοποιητικός ήχος. Αν η απόσταση μειωθεί περισσότερο ακούγεται ένας συνεχής ήχος. Επομένως, το PARKTRONIC διευκολύνει τη στάθμευση ακόμη και όταν ο χώρος είναι περιορισμένος. Αν το όχημα δεν ισιώσει μετά τον πρώτο ελιγμό με όπισθεν, το σύστημα συνεχίζει να υποστηρίζει τον οδηγό, ώστε να πραγματοποιήσει τους απαραίτητους ελιγμούς. Η ένδειξη της υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας εμφανίζεται τόσο στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων όσο και στην κεντρική οθόνη του COMAND Online. Η υποβοήθηση στάθμευσης προβάλλει κατάλληλες θέσεις στάθμευσης και δίνει οδηγίες για την στάθμευση. * Λειτουργεία μη διαθέσιμη για την Ελλάδα.

54 52 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Άνεση Open-Air. Η απόλαυση της ανοικτής οδήγησης μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο χάρη σε ορισμένα χαρακτηριστικά της SLK. Σε κάθε εποχή του χρόνου και σε σχεδόν όλες τις καιρικές συνθήκες. AIRSCARF (προαιρετικά). Το πρωτοποριακό σύστημα θέρμανσης προσκέφαλων AIRSCARF της Mercedes-Benz παρατείνει τη χρήση του ανοικτού αυτοκινήτου. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο αέρας τυλίγεται γύρω από τους ώμους και το λαιμό του οδηγού και του συνοδηγού σαν ζεστό κασκόλ. Το σύστημα αναρροφά τον κρύο αέρα, ο οποίος θερμαίνεται και, στη συνέχεια, διαχέεται ξανά μέσω διακριτικά τοποθετημένων ακροφυσίων στα προσκέφαλα. AIRGUIDE (προαιρετικά). Το καινοτόμο σύστημα αλεξήνεμου AIRGUIDE ελαχιστοποιεί το ρεύμα αέρα στο εσωτερικό όταν είναι ανοικτή η οροφή. Τα ειδικά σχεδιασμένα στοιχεία από πλεξιγκλάς, στερεωμένα στις μπάρες ανατροπής, είναι στραμμένα προς τα εμπρός ανάμεσα στα προσκέφαλα και μπορούν να ρυθμίζονται ξεχωριστά για τον οδηγό και το συνοδηγό. Το ρεύμα αέρα εκτρέπεται και οι συνηθισμένοι στροβιλισμοί αποτρέπονται σε μεγάλο βαθμό ακόμη και στην περιοχή του κεφαλιού. Αυξάνει επιπρόσθετα την άνεση, βελτιώνοντας σημαντικά την αεροακουστική. Δέρμα με ανακλαστική επίστρωση (στο βασικό εξοπλισμό με δέρμα, δέρμα Nappa και δέρμα Nappa Exclusive εκτός από δέρμα designo). Τα καθίσματα της SLK διατίθενται προαιρετικά με μια επίστρωση αντανάκλασης θερμότητας, η οποία αποτρέπει τη θέρμανση των καθισμάτων σε περίπτωση έντονης ηλιακής ακτινοβολίας. Η επίστρωση αυτή αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη όταν το όχημα είναι ανοικτό. Με το σύστημα AIRSCARF, μπορείτε να απολαμβάνετε την ανοικτή οδήγηση ακόμη και με κρύο. Το καινοτόμο αλεξήνεμο AIRGUIDE ελαχιστοποιεί το ρεύμα αέρα στο εσωτερικό όταν είναι ανοικτή η οροφή.

55 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 5 3 Η SLK προσφέρει απόλαυση open air χωρίς περιορισμούς.

56 5 4 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Οροφή και χώρος. Η SLK επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα άνεσης. Αφενός, η πρωτοποριακή πανοραμική οροφή Vario με MAGIC SKY CONTROL δημιουργεί μια αίσθηση ευρυχωρίας και ελευθερίας, ακόμη και με κλειστή οροφή, και αφετέρου, όλες οι εκδόσεις οροφής προσφέρουν άφθονο χώρο για τις αποσκευές ακόμη και με ανοικτή οροφή. Οροφή Vario (βασικός εξοπλισμός). Η οροφή Vario με ελαφριά κατασκευή από πλαστικό και μαγνήσιο καθιστά την SLK ένα αυτοκίνητο παντός καιρού. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το όχημα μετατρέπεται σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα από coupé σε ανοιχτό roadster και το αντίστροφο. Επιπλέον, ο χώρος αποσκευών παραμένει εύχρηστος ακόμη και με ανοικτή οροφή. Πανοραμική οροφή Vario (προαιρετικά). Η πανοραμική οροφή Vario διατίθεται προαιρετικά για την SLK. Χάρη στο άπλετο φως, το εσωτερικό γίνεται ακόμη πιο φωτεινό και ευρύχωρο, ώστε οι επιβάτες να έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και να χαίρονται την αίσθηση ευρυχωρίας ακόμη και με κλειστή οροφή. Πανοραμική οροφή Vario με MAGIC SKY CONTROL (προαιρετικά). Το highlight στην SLK είναι η πανοραμική οροφή Vario με MAGIC SKY CONTROL. Μια πρωτοποριακή γυάλινη οροφή μεταβλητής διαφάνειας, με την οποία μπορείτε να ρυθμίζετε άμεσα το ποσοστό ηλιακής ακτινοβολίας που θέλετε να εισχωρεί στο όχημα. Όταν είναι διάφανη, μπορείτε να απολαμβάνετε τον ουρανό ακόμη και με κλειστή οροφή, ενώ όταν σκουραίνει, σάς προστατεύει από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Ο χώρος αποσκευών του roadster προσφέρει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο είτε με κλειστή, είτε με ανοικτή οροφή. Χάρη στην πανοραμική οροφή Vario, οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν τη διαδρομή ακόμη και με κλειστή οροφή.

57 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 5 5

58 5 6 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Κλιματισμός και φώτα. Ένα ιδανικό κλίμα αυξάνει την οδηγική απόλαυση και συμβάλλει στην ξεκούραστη οδήγηση. Έτσι, στη νέα SLK μπορείτε να ρυθμίζετε ξεχωριστά τη θερμοκρασία ενώ το εσωτερικό να φαντάζει κομψό και στο σκοτάδι. Σύστημα κλιματισμού (βασικός εξοπλισμός). Ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία για τον οδηγό και το συνοδηγό. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν επίσης την ανακύκλωση αέρα με αυτόματο κλείσιμο παραθύρων και η αξιοποίηση υπολειπόμενης θερμότητας κινητήρα. Ένα σύνθετο φίλτρο (σκόνης και ενεργού άνθρακα) απομακρύνει τα μικροσωματίδια και βελτιώνει την ποιότητα του άερα. THERMOTRONIC (προαιρετικά). Το σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMOTRONIC ρυθμίζει τη θερμοκρασία ξεχωριστά σε κάθε πλευρά του εσωτερικού. Έτσι, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ταξιδεύουν με την επιθυμητή θερμοκρασία. Το διζωνικό σύστημα λειτουργεί πλήρως αυτοματοποιημένα με το πάτημα ενός πλήκτρου. Το THERMOTRONIC διατηρεί σταθερή την επιλεγμένη θερμοκρασία και αντλεί πληροφορίες από αισθητήρες για εξωτερικούς παράγοντες, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η ποιότητα και η υγρασία του αέρα. Επομένως στην SLK επικρατεί πάντα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, γεγονός που αυξάνει αφενός την άνεση και, αφετέρου, τη συγκέντρωση του οδηγού, συμβάλλοντας στην ασφάλεια και των δύο επιβατών. Ατμοσφαιρικός φωτισμός (προαιρετικά). Ο σχεδιασμός σε κόκκινο SOLAR αναδεικνύει τα sport χαρακτηριστικά του εσωτερικού στο σκοτάδι μέσω του άμεσου φωτισμού στην κεντρική κονσόλα και τα υποβραχιόνια στις πόρτες, καθώς και του έμμεσου φωτισμού στις κεντρικές επενδύσεις των θυρών. Κατά το άνοιγμα της πόρτας, το όχημα φωτίζεται για να υποδεχθεί τον οδηγό. Μόλις κλείσει η πόρτα, το φως χαμηλώνει αυτόματα. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε πέντε βαθμίδες φωτεινότητας μέσω του COMAND Online. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός μπορεί να συμπληρωθεί προαιρετικά με το όμορφο πακέτο εσωτερικού φωτισμού. Το σύστημα κλιματισμού του βασικού εξοπλισμού φροντίζει για μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.

59 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 57

60 5 8 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Καθίσματα. Τα sport καθίσματα της SLK ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις στα θέματα εργονομίας, άνεσης και ασφάλειας. Τα sport καθίσματα της SLK παρέχουν εξαιρετική πλευρική στήριξη και σταθεροποιούν αισθητά το σώμα του οδηγού και του συνοδηγού ακόμη και σε διαδρομές με απότομες στροφές. Την ίδια άνεση παρέχουν και σε μεγαλύτερες διαδρομές. Τα καθίσματα με τα ενσωματωμένα προσκέφαλα αποτελούν στοιχεία ασφάλειας και μοντέρνας σχεδίασης, τα οποία με ανοικτό όχημα τονίζουν προπάντων την ποιότητα, καθώς και τη sport και στιλάτη εμφάνιση του οχήματος. Στη βασική έκδοση με ύφασμα, η επένδυση είναι αποκλειστικά μαύρη. Προαιρετικά μπορείτε να εξοπλίσετε την SLK με καθίσματα με ανάγλυφο δέρμα σε μαύρο, μπεζ «Sahara» και γκρι «Crystal» και με δέρμα Nappa σε μαύρο, κόκκινο «Bengal» και καφέ μόκας/καρυδιάς. Επιπλέον, το δέρμα στο Sport πακέτο διαθέτει κόκκινες διακοσμητικές ραφές καθώς και πρόσθετες αυλακώσεις στην επιφάνεια του καθίσματος. Λειτουργία μνήμης (προαιρετικά). Με τη λειτουργία μνήμης μπορείτε να αποθηκεύετε τις επιθυμητές ρυθμίσεις έως και για τρία διαφορετικά άτομα. Με αυτόν τον τρόπο αποθηκεύεται η θέση του καθίσματος και της πλάτης, η θέση του τιμονιού και των εξωτερικών καθρεπτών της πλευράς του οδηγού και του συνοδηγού, έχοντας τη δυνατότητα να τις ανακτήσετε απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου. Ηλεκτρική ρύθμιση των καθισμάτων με λειτουργία μνήμης στην SLK.

61 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 59 Τα ανασχεδιασμένα καθίσματα συνδυάζουν την άνεση με την εργονομία, την ασφάλεια με τη sport αίσθηση.

62 6 0 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Επενδύσεις και διάκοσμος.

63 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 61 Η έκδοση σε μαύρο περιλαμβάνει μαύρα καθίσματα, τα οποία διατίθενται προαιρετικά σε ύφασμα ή προαιρετικά σε δέρμα, δέρμα Nappa ή δέρμα Nappa Exclusive. Οι γκρι ραφές δημιουργούν αντίθεση, αναδεικνύοντας τα καθίσματα. Στο βασικό εξοπλισμό, η κεντρική κονσόλα είναι από βουρτσισμένο αλουμίνιο και οι μεταλλικές επιφάνειες είναι χρωμιωμένες H ΜΑΥΡΟ 001 Ύφασμα 201 Δέρμα 801 Δέρμα Nappa 501 Δέρμα «Nappa Exclusive» ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ H76 Βουρτσισμένο αλουμίνιο 736 Ξύλο μελιάς μαύρο, γυαλιστερό (προαιρετικά) 731 Ξύλο καρυδιάς, σκούρο καφέ (προαιρετικά)

64 62 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Η έκδοση σε γκρι «Crystal» περιλαμβάνει καθίσματα σε γκρι «Crystal», τα οποία διατίθενται σε ανάγλυφο δέρμα. Οι μαύρες ραφές δημιουργούν αντίθεση, αναδεικνύοντας τα καθίσματα. Στο βασικό εξοπλισμό, η κεντρική κονσόλα είναι από βουρτσισμένο αλουμίνιο ενώ οι μεταλλικές επιφάνειες είναι χρωμιωμένες. H76 ΓΚΡΙ «CRYSTAL» (προαιρετικά) Δέρμα ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ H76 Βουρτσισμένο αλουμίνιο 736 Ξύλο μελιάς μαύρο, γυαλιστερό (προαιρετικά) 731 Ξύλο καρυδιάς, σκούρο καφέ (προαιρετικά)

65 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 6 3 Η έκδοση σε μπεζ «Sahara» περιλαμβάνει καθίσματα σε μπεζ «Sahara», τα οποία διατίθενται σε ανάγλυφο δέρμα. Οι μαύρες ραφές δημιουργούν αντίθεση, αναδεικνύοντας τα καθίσματα. Στο βασικό εξοπλισμό, η κεντρική κονσόλα είναι από βουρτσισμένο αλουμίνιο ενώ οι μεταλλικές επιφάνειες είναι χρωμιωμένες. H76 ΜΠΕΖ «SAHARA» (προαιρετικά) Δέρμα ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ H76 Βουρτσισμένο αλουμίνιο 736 Ξύλο μελιάς μαύρο, γυαλιστερό (προαιρετικά) 731 Ξύλο καρυδιάς, σκούρο καφέ (προαιρετικά)

66 6 4 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Η έκδοση σε κόκκινο «Bengal» περιλαμβάνει καθίσματα σε κόκκινο «Bengal», τα οποία διατίθενται προαιρετικά σε δέρμα Nappa ή δέρμα Nappa Exclusive. Οι μαύρες ραφές δημιουργούν αντίθεση, αναδεικνύοντας τα καθίσματα. Στο βασικό εξοπλισμό, η κεντρική κονσόλα είναι από βουρτσισμένο αλουμίνιο και οι μεταλλικές επιφάνειες είναι χρωμιωμένες. H76 ΚΟΚΚΚΙΝΟ «BENGAL» (προαιρετικά) 807 Δέρμα Nappa Δέρμα «Nappa Exclusive» ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ H76 Βουρτσισμένο αλουμίνιο 736 Ξύλο μελιάς μαύρο, γυαλιστερό (προαιρετικά) 731 Ξύλο καρυδιάς, σκούρο καφέ (προαιρετικά)

67 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 6 5 Η έκδοση σε καφέ καρυδιάς περιλαμβάνει καθίσματα σε καφέ καρυδιάς, τα οποία διατίθενται σε δέρμα Nappa ή δέρμα Nappa Exclusive. Οι επιφάνειες των καθισμάτων είναι από καφέ καρυδί και τα πλευρικά στηρίγματα από καφέ μόκας. Οι ραφές σε κίτρινο σαφράν δημιουργούν αντίθεση, αναδεικνύοντας τα καθίσματα. Στο βασικό εξοπλισμό, η κεντρική κονσόλα είναι από βουρτσισμένο αλουμίνιο και οι μεταλλικές επιφάνειες είναι χρωμιωμένες. H76 ΚΑΦΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ (προαιρετικά) 854 Δέρμα Nappa Δέρμα «Nappa Exclusive» ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ H76 Βουρτσισμένο αλουμίνιο 736 Ξύλο μελιάς μαύρο, γυαλιστερό (προαιρετικά) 731 Ξύλο καρυδιάς, σκούρο καφέ (προαιρετικά)

68 6 6 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Sport πακέτο AMG. Η sport εμφάνιση της SLK ολοκληρώνεται με το προαιρετικό Sport πακέτο AMG. Το προαιρετικό Sport πακέτο AMG προσδίδει στην SLK δυναμική εμφάνιση. Εξωτερικά διαθέτει έναν δυναμικό εμπρόσθιο προφυλακτήρα AMG με φώτα ημέρας LED και προβολείς με μαύρο περίγραμμα καθώς και ανθεκτικές πλευρικές ποδιές, σε συνδυασμό με μια χαρακτηριστική πίσω ποδιά και πίσω φώτα σε μαύρο χρώμα. Την εμφάνιση αυτή ολοκληρώνουν οι στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου με ελαστικά 225/40 R 18 εμπρός και 245/35 R 18 πίσω. Η κατά 10 mm χαμηλωμένη sport ανάρτηση καθώς και το μεγαλύτερων διαστάσεων σύστημα φρένων με διάτρητα δισκόφρενα, η επιγραφή Mercedes-Benz στις εμπρόσθιες δαγκάνες φρένων και ο sport ήχος του κινητήρα ολοκληρώνουν εντυπωσιακά το Sport πακέτο AMG. Η χαρακτηριστική πίσω ποδιά του sport πακέτου AMG. Ζάντες αλουμινίου AMG, σχεδίασης 5 ακτίνων, στιλβωμένες.

69 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 67 Το Sport πακέτο AMG προσδίδει στην SLK μοναδικό sport χαρακτήρα.

70 6 8 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Sport πακέτο AMG. Με το Sport πακέτο AMG, η SLK συνδυάζει πολυτέλεια και sport χαρακτήρα. Το sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με δέρμα και διακοσμητική ραφή. Το όργανο πολλαπλών ενδείξεων σε σχέδιο chequered flag. Συγχρόνως, ο σχεδιασμός του εσωτερικού στο Sport πακέτο AMG εντυπωσιάζει με τις σπορτίφ λεπτομέρειες. Δυναμική αίσθηση δημιουργεί το όργανο πολλαπλών ενδείξεων σε σχέδιο chequered flag, αλλά και το εύχρηστο δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων, σε συνδυασμό με το 7G-TRONIC PLUS, το διάτρητο δέρμα και την κόκκινη διακοσμητική ραφή. Κόκκινες διακοσμητικές ραφές υπάρχουν επίσης στα ειδικής σχεδίασης καθίσματα με οριζόντιες αυλακώσεις, στα υποβραχιόνια των θυρών και της κεντρικής κονσόλας και στη φούσκα του μοχλού αλλαγής ταχυτήτων. Σε συνδυασμό με τις κόκκινες ζώνες ασφαλείας, προσδίδουν ξεχωριστή εμφάνιση. Επιπλέον, τα πατάκια AMG διατίθενται αποκλειστικά σε αυτό το πακέτο.

71 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 69 Sport χαρακτήρας και δυναμισμός στο εσωτερικό της SLK χάρη στο Sport πακέτο AMG.

72 70 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση

73 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 71 designo. Οι αποκλειστικές βαφές, οι δερμάτινες επενδύσεις και ο διάκοσμος designo είναι η επιτομή της μοναδικότητας. Με το πρόγραμμα designo μπορείτε να βάλετε την προσωπική σας πινελιά στην SLK. Η επεξεργασία των προσεκτικά επιλεγμένων υλικών διεξάγεται με χειρουργική ακρίβεια, έτσι ώστε να δημοιυργείται ένα μοναδικό έργο τέχνης. Η μονόχρωμη ή δίχρωμη δερμάτινη επένδυση με τη χαρακτηριστική σχεδίαση των καθισμάτων και των κεντρικών επενδύσεων θυρών σάς δίνουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 11 αποκλειστικών αποχρώσεων. Τα εναρμονισμένα στοιχεία διάκοσμου designo, π.χ. το δέρμα σε μαύρο designo ή/και στο εκάστοτε χρώμα επένδυσης, το ιδιαίτερα λαμπερό μαύρο «Piano» ρουν πολυάριθμες δυνατότητες εξατομικευμένης διαμόρφωσης. Το πακέτο designo για το εσωτερικό ολοκληρώνεται με το αποκλειστικό πλαίσιο παραθύρων designo σε ανθρακί Alcantara καθώς τις κόκκινες ή ασημί ζώνες ασφαλείας. Στο πρόγραμμα designo προστίθενται πέντε μοναδικές βαφές, εκ των οποίων οι δύο είναι ματ (αναμένεται να διατίθεται από το 3 ο τρίμηνο 2011). ή τα ανθρακονήματα στο sport πακέτο AMG προσφέ- Διάκοσμος σε designo μαύρο «Piano» (κωδικός W69).

74 72 Κινητήρες & ανάρτηση Ασφάλεια Άνεση Βασικός εξοπλισμός Επιλογές. Σύστημα εφίστασης προσοχής ATTENTION ASSIST. Ηλεκτρικό φρένο στάθμευσης. Πολυελλειψοειδείς προβολείς, φώτα ημέρας και προβολείς ομίχλης. Σύστημα κλιματισμού. Πίσω φώτα τεχνολογίας LED. Οροφή Vario.

75 Εξοπλισμός Υπηρεσίες Δεδομένα & χρώματα 73 Ηχοσύστημα Audio 20 CD. Εργονομικά sport καθίσματα. Sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Θύρα USB και υποδοχή Aux-in στην κεντρική κονσόλα. Μαρσπιέ από ανοξείδωτο χάλυβα. Μονάδα χειρισμού οροφής και κεντρικό χειριστήριο.

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. E-Class Cabrio. Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. Προκαλεί δέος και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! E - Class Coupé. Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! Η μηχανή ξύπνησε. Η νέα E - Class Coupé δείχνει το πρόσωπό της. Επιδεικνύει την ομορφιά της. Τεντώνει τους μύες της. Επαναπροσδιορίζει την κομψότητα.

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά S - Class.

Η νέα γενιά S - Class. Η νέα γενιά S - Class. Ισχύς Χαρακτηριστικό μίας ανώτερης κλάσης. Εντύπωση προκαλεί η επίτευξη υψηλών στόχων με μικρή προσπάθεια κάτι το οποίο στο άμεσο μέλλον θα αποτελεί μέτρο σύγκρισης και για την κινητικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

Coupé θα σας μένει αξέχαστη: Η αλλαγή των ταχυτήτων γίνεται αισθητή μόνο από την ήρες. Το μόνο που δουλεύει ακατάπαυστα στο αυτοκίνητο είναι το

Coupé θα σας μένει αξέχαστη: Η αλλαγή των ταχυτήτων γίνεται αισθητή μόνο από την ήρες. Το μόνο που δουλεύει ακατάπαυστα στο αυτοκίνητο είναι το Η C-Class Coupé. Coupé θα σας μένει αξέχαστη: Η αλλαγή των ταχυτήτων γίνεται αισθητή μόνο από την ήρες. Το μόνο που δουλεύει ακατάπαυστα στο αυτοκίνητο είναι το στροφόμετρο. Η χαμ μικό οπίσθιο τμήμα. Κάθε

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake.

Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake. Η CLS-Class. Coupé και Shooting Brake. εί τους κανόνες, μένει πίσω από τις τάσεις. Όποιος υιοθετεί το κατεστημένο, δεν πρόκε Brake που σαρώνει το δρόμο στο πέρασμά της. Γίνετε κι εσείς κυνηγοί. Με ελαστικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0280 02U1 02U8 03U1 0421 0474 0475 0502 0513 051U 0531 0581 0682 06P5 0724 0807 0815 0877 0887 08U8 0913 0927 0968 099B 0B03 0B09 0B51 0K11 0K13 0L 0LS2

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Toyota Hybrid Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Η σημερινή μας agenda Toyota & Hybrid Η τεχνολογία Toyota Hybrid Μοναδικά οφέλη Toyota Hybrid Γκάμα Test Drive Η Toyota στον κόσμο Δηλαδή Kaizen προκαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

E-Class. Saloon και Estate.

E-Class. Saloon και Estate. E-Class. Saloon και Estate. Μαγεία. Saloon. Σκοπός της νέας E-Class είναι να σας διευκολύνει. Ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης Saloon εντυπωσιάζει από όλες τις απόψεις. Ενώ η γραμμή εξοπλισμού ELEGANCE,

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

λονίζει: το βλέμμα σας, την καρδιά σας, τις προσδοκίες σας από την Mercedes-Benz. Η α και δεν συμβιβάζεται. Σχεδίαση εμπνευσμένη από το μέλλον:

λονίζει: το βλέμμα σας, την καρδιά σας, τις προσδοκίες σας από την Mercedes-Benz. Η α και δεν συμβιβάζεται. Σχεδίαση εμπνευσμένη από το μέλλον: Η A-Class. λονίζει: το βλέμμα σας, την καρδιά σας, τις προσδοκίες σας από την Mercedes-Benz. Η α και δεν συμβιβάζεται. Σχεδίαση εμπνευσμένη από το μέλλον: Δεδομένη. Ασυγκράτητ όβει την ανάσα. Επιβιβαστείτε

Διαβάστε περισσότερα

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης!

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! XCITING 400i ABS Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! Θέλεις να κινηθείς γρήγορα αλλά και με άνεση. Να έχεις στην διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

E-Class Coupé και Cabrio.

E-Class Coupé και Cabrio. E-Class Coupé και Cabrio. πό της. Επιδεικνύει τη γοητεία της. Τεντώνει τους μύες της. Επαναπροσδιορί όρο «ισχύς». E-Class Coupé. Ένα αντικείμενο πόθου. Ανάρτηση που «ισοπεδώ. Έχει τα πάντα. Το μόνο που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γιατί να αγοράσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; BMW i. BMW i8 Coupé. BMW i8 Roadster. BMW 225xe Active Tourer. BMW 0e. BMW 50e. BMW 745e. BMW X5 xdrive45e. MINI Cooper

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος NEO Αλυσοπρίονο STIHL MS 00i Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου Το νέο STIHL MS 00i Ο κινητήρας που δίνει το έναυσμα για μια νέα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Σελίδα 3 Σελίδα 4 Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος τώρα σε δύο τύπους αμαξώματος. Τα νέα BMW i8 Roadster και BMW i8 Coupe

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Saloon και Estate.

C-Class Saloon και Estate. C-Class Saloon και Estate. αταφέρνει άνετα: με αλαζονικό ύφος, η νέα γενιά της C-Class χαράσσει το δρόμο της. ανή απόδειξη, ότι η χρηστικότητα δεν πρέπει απαραιτήτως να είναι ανιαρή. Σας συνα φυλακτήρες.

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0294 0440 0474 0475 0520 058U 0620 0682 0913 0919 0968 0B03 0B51 0B59 0K11 0L 0P75 0P76 0R05 0U01 0U10 0U60 0U77 0U98 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

10 σημεία για μια πιο οικολογική οδήγηση

10 σημεία για μια πιο οικολογική οδήγηση Η εκστρατεία ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΑ (Make Cars Green) στοχεύει στη μείωση των περιβαλλοντικών συνεπειών από την κίνηση των αυτοκινήτων και στο να βοηθήσει τους οδηγούς να σκεφτούν οικολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί τα σοβαρά πράγματα στη ζωή να μην είναι και διασκεδαστικά;

Γιατί τα σοβαρά πράγματα στη ζωή να μην είναι και διασκεδαστικά; Η B-Class. Όταν η οικογένεια μεγαλώνει και υποδέχεστε ένα νέο μέλος της, είστε εξαρχής προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο: η νέα B-Class προσφέρει ασφάλεια, αφού αναγνωρίζει εκ των προτέρων τι έκπληξη

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle Από σοβαρή μέχρι περιπετειώδης. Η Mercedes-Benz GLC είναι το SUV που θέλετε για κάθε περίσταση. Και πάντα με εξαιρετική άνεση και κορυφαία ποιότητα. Μπροστά μοντέρα πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary 6 8 9 Μοντέλο Περιγραφή 595 1.4 T-Jet 145hp 595 595 1.4 T-Jet 160hp Pista 595 1.4 T-Jet 165hp Turismo 595 1.4 T-Jet 180hp Competizione 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι!

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι! CLA-Class. Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι! Ξεχάστε όσα έχετε συνηθίσει να βλέπετε: η νέα CLA καταργεί όλους τους κανόνες, εκτός από τους κανόνες αισθητικής. Η επιβλητική μάσκα ψυγείου, η γεμάτη ενέργεια σιλουέτα

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η νέα ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Όταν ξέρεις πως μέσα σε μια εβδομάδα θα διανύσεις πάνω από 1500 km κάνεις προσεκτική επιλογή της παρέας σου. Σε συνεργασία λοιπόν με το πάντα εξυπηρετικό τμήμα δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα