ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας"

Transcript

1 ERGASIA.GR Συν-εργαστείτε μαζί μας

2 επισκέψεις μηνιαίως! Το ergasia.gr ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάρτιο του 2014 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αναρριχήθηκε ανάμεσα στις πρώτες ιστοσελίδες για ανεύρεση εργασίας. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, για το οποίο το ergasia.gr ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, είναι το ειδησεογραφικό του τμήμα, το οποίο στελεχώνεται από ειδικευμένους στα εργασιακά θέματα δημοσιογράφους. Παράλληλα, το δυναμικό σύστημα καταχώρησης αγγελιών εργασίας, με μοναδικές δυνατότητες και παροχές προς τις εταιρείες και τα στελέχη των τμημάτων διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, παρέχει όλα εκείνα τα εργαλεία που εγγυούνται μια πετυχημένη καταχώρηση αγγελίας. Στον οδηγό αυτό, θα βρείτε όλα εκείνα τα εργαλεία και τις δυνατότητες, τις οποίες σας προσφέρει το ergasia.gr καθώς και έξυπνες λύσεις και προτάσεις για την ανάπτυξη και την προώθηση της εταιρείας σας. Το ergasia.gr επέλεξαν ήδη για την καταχώρηση και προβολή των αγγελιών τους, πάνω από 440 εταιρείες. Στην Βάση Δεδομένων μας έχουμε τα πιο πρόσφατα και επικαιροποιημένα βιογραφικά υποψηφίων! Καθημερινά επισκέπτονται το ergasia.gr πάνω από χρήστες! Είμαστε ήδη πρώτοι στα αποτελέσματα αναζήτησης της google! Ενημερωθείτε για τις παροχές μας και είμαστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε να συν-εργαστείτε μαζί μας.

3 Δημιουργία Προφίλ Με την δωρεάν εγγραφή σας στο ergasia.gr μπορείτε να καταχωρήσετε το Προφίλ της εταιρείας σας. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπό σας, την ιστοσελίδα σας και εκτεταμένο κείμενο για το ιστορικό και τα προϊόντα της εταιρείας σας, με πολλές δυνατότητες μορφοποίησης. Στο Προφίλ σας επίσης εμφανίζονται όλες οι αγγελίες εργασίας που έχετε καταχωρήσει. Επίσης, το Προφίλ σας συνδέεται με όλες τις αγγελίας σας! Καταχώρηση Αγγελίας Το ergasia.gr σας δίνει την δυνατότητα να καταχωρήσετε δύο ειδών αγγελίες: Απλή αγγελία Προβεβλημένη αγγελία Η προβεβλημένη αγγελία, εμφανίζεται σε ξεχωριστό χρωματικά πλαίσιο και προσελκύει περισσότερους υποψηφίους. Όλες οι αγγελίες έχουν διάρκεια 30 ημερών. Τρεις ημέρες πριν την λήξη της αγγελίας, λαμβάνεται αυτοματοποιημένο το οποίο σας ενημερώνει για την λήξη της αγγελίας σας. Επίσης, μπορείτε να μας στείλετε την αγγελία σας με . Στέλεχος του ergasia.gr θα επιμεληθεί και θα ενεργοποιήσει την αγγελία σας!

4 Έτοιμες απαντητικές επιστολές Με την καταχώρηση της αγγελίας σας, οι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα να απαντήσουν άμεσα μέσα από το δυναμικό σύστημα των αγγελιών. Όλες οι αιτήσεις σας αποστέλλονται άμεσα στο σας. Ε- πιπρόσθετα μπορείτε να δείτε και να διαχειριστείτε όλα τα βιογραφικά των υποψηφίων μέσα από τον Πίνακα Ελέγχου που σας προσφέρει το ergasia.gr Ο ανθρώπινος χαρακτήρας μιας εταιρείας είναι το Α και το Ω για τις μεγάλες εταιρείες. Σε μια δύσκολη περίοδο, οι μεγάλοι όμιλοι κρίνονται από τη στάση τους απέναντι στον άνθρωπο. Το ergasia.gr ενημερώνει με αυτοματοποιημένο τρόπο όλους τους υποψήφιους που έδειξαν ενδιαφέρον για την αγγελία σας! Πίνακας Ελέγχου Μέσα από τον Πίνακα Ελέγχου σας, μπορείτε: να διαμορφώσετε το Προφίλ σας να ανεβάσετε το Λογότυπό σας να καταχωρήσετε μια νέα αγγελία να ενημερωθείτε πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί για την κάθε αγγελία σας να δείτε πόσες επισκέψεις από υποψηφίους είχε η κάθε αγγελία σας να δείτε τα βιογραφικά των υποψηφίων που απάντησαν στις αγγελίες σας να δηλώσετε ότι μια αγγελία σας έχει καλυφθεί να απαντήσετε στους υποψηφίους να αναζητήσετε τους κατάλληλους υποψηφίους από την Βάση Δεδομένων να αποθηκεύσετε τα βιογραφικά των υποψηφίων που σας ενδιαφέρουν!...και πολλά άλλα

5 Screening υποψηφίων τέλος στην παραλαβή μη σχετικών με την αγγελία αιτήσεων! Το δυναμικό σύστημα καταχώρησης αγγελιών, σας δίνει την δυνατότητα, κατά την καταχώρηση της αγγελίας σας, να ορίσετε έως και τρεις ερωτήσεις, στις οποίες οι υποψήφιοι που θα επισκεφθούν την αγγελία σας και θα θελήσουν να απαντήσουν, θα πρέπει να απαντήσουν θετικά πριν μπορέσουν να στείλουν την αίτησή τους! Το δυναμικό σύστημα καταχώρησης αγγελιών, σας δίνει την δυνατότητα, κατά την καταχώρηση της αγγελίας σας, να ορίσετε έως και τρεις ερωτήσεις, στις οποίες οι υποψήφιοι που θα επισκεφθούν την αγγελία σας και θα θελήσουν να απαντήσουν, θα πρέπει να απαντήσουν θετικά πριν μπορέσουν να στείλουν την αίτησή τους! Μεταξύ των ερωτήσεων που μπορείτε να θέσετε, θα μπορούσαν να είναι οι παρακάτω: Έχετε τον απαραίτητο τίτλο σπουδών; Έχετε την απαιτούμενη προϋπηρεσία; Οι υποψήφιοι, θα πρέπει να απαντήσουν θετικά στις παραπάνω ερωτήσεις, πριν το σύστημα τους επιτρέψει να στείλουν την αίτησή τους! Αν απαντήσουν αρνητικά, έστω και σε μία από τις ερωτήσεις, το σύστημα ευγενικά θα τους ενημερώσει ότι δεν πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα της αγγελίας!

6 Βάση Βιογραφικών Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για τις εταιρείες είναι η πρόσβαση στα Βιογραφικά των Υ- ποψηφίων. Στο ergasia.gr διαθέτουμε την πιο πρόσφατη και επικαιροποιημένη Βάση Βιογραφικών! Πάνω από Βιογραφικά υπάρχουν ήδη καταχωρημένα και ο αριθμός τους συνεχώς αυξάνεται καθημερινά! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για περιορισμό των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Επίσης, σας δίνεται η δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα Προφίλ που σας ενδιαφέρουν για μελλοντική τους αξιοποίηση! Μέσα από τον Πίνακα Ελέγχου σας, μπορείτε να έρθετε σε άμεση επαφή με τους υποψηφίους και να βρείτε το κατάλληλο άτομο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας! Στο ergasia.gr επιδιώκουμε συνεχώς και παροτρύνουμε τους Υποψηφίους να επικαιροποιούν και να συμπληρώνουν το Προφίλ τους, ώστε να προσφέρουμε στις Εταιρείες μια πλήρη και ενημερωμένη Βάση Δεδομένων που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας! Στο ergasia.gr διαθέτουμε την πιο πρόσφατη και επικαιροποιημένη Βάση Βιογραφικών!

7 Προβεβλημένο Προφίλ Ιδιαίτερα επιμελημένο Προφίλ της εταιρείας, με προβολή λογοτύπου μεγάλου μεγέθους και δημιουργία αποκλειστικής σελίδας με εκτενή αναφορά στο Προφίλ της εταιρείας, φωτογραφίες, Ισολογισμοί, Δελτία Τύπου, κ.ά. Συνέντευξη και καταχώρηση άρθρου στην ειδησεογραφική ενότητα του ergasia.gr Εγγυημένη απήχηση σε πάνω από επισκέπτες ημερησίως! Αποκλειστική αρθρογραφία Εξειδικευμένο στέλεχος - δημοσιογράφος του ergasia.gr θα επιμεληθεί και θα συντάξει το άρθρο σας, το οποίο μπορεί να αφορά την αγγελίας σας, ένα ειδησεογραφικό θέμα, μια συγκεκριμένη είδηση ή ένα Δελτίο Τύπου που θέλετε να κάνετε ευρέως γνωστό. Το άρθρο μπορεί να αφορά ακόμα και ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία που θέλετε να προωθήσετε! Σε συνεργασία μαζί σας, θα καταχωρήσουμε το άρθρο σας στην κατηγορία με την μεγαλύτερη καθημερινή επισκεψιμότητα! Θέλετε μεγαλύτερη προβολή; Δείτε τις λύσεις που προτείνουμε στις επόμενες σελίδες!

8 Προβολή Λογοτύπου στην κεντρική σελίδα! Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό προβάλλοντας το λογότυπο της ε- ταιρείας στην κεντρική σελίδα του ergasia.gr! Οι μηνιαίες προβολές της κεντρικής σελίδας ξεπερνούν τις και ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται! Εναλλακτικά, σας δίνουμε την δυνατότητα προβολής του λογοτύπου της εταιρείας στις σελίδες των επιμέρους κατηγοριών της ειδησεογραφίας ( π.χ. «Επικαιρότητα» ) με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα! Εταιρεία της εβδομάδας Το ergasia.gr σας προσφέρει μία νέα ιδέα για την έμμεση (αλλά και τόσο άμεση) προβολή της εταιρείας σας, με την εβδομαδιαία καταχώρηση ειδικού πλαισίου - banner στην ειδική κατηγορία «Εταιρεία της εβδομάδας» που θα ενεργοποιηθεί αποκλειστικά για εσάς! Το κείμενο - αναφορά θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Συνέντευξη με Στέλεχος της Εταιρείας σας Παρουσίαση Υπηρεσιών και Προϊόντων Αναφορά στο Κοινωνικό Προφίλ της εταιρείας Φωτογραφικό υλικό Κερδίστε τις εντυπώσεις!

9 Προσεγγίστε τους χιλιάδες παραλήπτες του newsletter μας! Το εβδομαδιαίο newsletter του ergasia.gr α- ποστέλλεται σε πάνω από παραλήπτες: Υποψηφίους, Εταιρείες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης! Σας δίνουμε την δυνατότητα να συμμετέχετε με καταχώρηση προβεβλημένου λογοτύπου, αλλά και με άρθρο-αναφορά στην εταιρεία σας, με υπερσύνδεση στο Προφίλ σας ή στην εταιρική σας ιστοσελίδα! Οι εγγεγραμμένοι αυξάνονται καθημερινά! Το newsletter αδιαμφισβήτητα αποτελεί μία από τις πιο αποδοτικές μορφές εταιρικής προώθησης!

10 Facebook: η προώθηση που δουλεύει! Μία από τις αποτελεσματικές και μετρήσιμες προωθητικές ενέργειες τις οποίες αποκλειστικά σας προσφέρουμε είναι η προώθηση της εταιρείας σας μέσω της σελίδας του ergasia.gr στο facebook! Η συγκεκριμένη μορφή προώθησης μπορεί να αφορά την αγγελίας σας, ένα ειδησεογραφικό θέμα, μια συγκεκριμένη είδηση ή Δελτίο Τύπου που θέλετε να κάνετε ευρέως γνωστό, ή ακόμα και ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία που θέλετε να διαφημίσετε! Με την βοήθεια του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού του ergasia.gr μπορείτε να επιλέξετε και να ενεργοποιήσετε φίλτρα στόχευσης συγκεκριμένου κοινού. Π.χ. μπορείτε να ορίσετε φύλο, ηλικίες, ενδιαφέροντα, ακόμα και συγκεκριμένες περιοχές ή νομούς της Ελλάδας! Η προωθητική αυτή ενέργεια μπορεί να ενεργοποιηθεί και να λειτουργήσει από μία ημέρα έως ένα μήνα! Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες! Τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα! Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Η συγκεκριμένη προωθητική ε- νέργεια για τα καταστήματα MIKEL εμφανίστηκε σε χρήστες του facebook!

11 Τα Πακέτα μας Start Basic Pro Premier Εγγραφή και Δημιουργία Προφίλ Λογότυπο στις Αγγελίες Καταχώρηση απλής αγγελία Καταχώρηση προβεβλημένης αγγελίας Έτοιμες απαντητικές επιστολές Στατιστικά Αγγελιών Προβεβλημένο Προφίλ και Αποκλειστική Ενημερωτική Σελίδα Προώθηση στο Facebook Προβολή και προώθηση μέσω newsletter Καταχώρηση αγγελίας με Screening Υποψηφίων Αναζήτηση Υποψηφίων, Πρόσβαση στα Προφίλ και αποθήκευση Βιογραφικών. 50 Προφίλ Αποκλειστική Αρθρογραφία 10 Αρθρα Εταιρεία της εβδομάδας Για Πακέτα Αγγελιών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως απεριόριστο αριθμό αγγελιών, επικοινωνήστε μαζί μας...

12 Επιπλέον Υπηρεσίες Προσθήκη απλής αγγελίας στο Πακέτο σας Προσθήκη προβεβλημένης αγγελίας στο Πακέτο σας Καταχώρηση αγγελίας με - κόστος ανά αγγελία Ενεργοποίηση της δυνατότητας «Screening Υποψηφίων» στο Πακέτο σας Αναζήτηση Υποψηφίων, Πρόσβαση στα Προφίλ και αποθήκευση Βιογραφικών Αναζητήστε ανάμεσα στα Προφίλ των Υποψηφίων και χρησιμοποιήστε κριτήρια αναζήτησης για να βρείτε τον κατάλληλο Υποψήφιο. Αποθηκεύστε έως 50 Βιογραφικά για άμεση ή μελλοντική χρήση! Προβεβλημένο Προφίλ και Αποκλειστική Ενημερωτική Σελίδα. Ιδιαίτερα επιμελημένο Προφίλ της εταιρείας, προβολή Λογοτύπου μεγάλου μεγέθους και δημιουργία αποκλειστικής σελίδας με εκτενή αναφορά στο Προφίλ της εταιρείας, φωτογραφίες, Ισολογισμοί, Δελτία Τύπου, κ.ά. Προβολή μέσω banner στην κεντρική σελίδα του ergasia.gr Ανάρτηση του banner σας, σύνδεσή του με την αγγελία ή την ιστοσελίδα σας και καταμέτρηση στατιστικών στοιχείων προβολής. Προβολή μέσω banner στις επιμέρους ειδικές κατηγορίες του ergasia.gr Ανάρτηση του banner σας, σύνδεσή του με την αγγελία ή την ιστοσελίδα σας και καταμέτρηση στατιστικών στοιχείων προβολής. Αποκλειστική Αρθρογραφία Το άρθρο, το οποίο θα επιμεληθεί εξειδικευμένος δημοσιογράφος του ergasia.gr μπορεί να αφορά την αγγελίας σας, ένα ειδησεογραφικό θέμα, μια συγκεκριμένη είδηση ή Δελτίο Τύπου που θέλετε να κάνετε ευρέως γνωστό, ή ακόμα και ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία που θέλετε να προωθήσετε! Προώθηση στο Facebook Προώθηση της αγγελίας σας, μαζί με το λογότυπο της εταιρείας σας, στην σελίδα του ergasia.gr στο Facebook. Εγγυημένη προβολή του άρθρου σας σε περισσότερους από στοχευμένους χρήστες του Facebook! Προβολή και προώθηση μέσω newsletter Προώθηση της καταχώρησης που εσείς θα επιλέξετε (αγγελία, banner, θεματογραφία, προϊόν, κτλ) μέσω του εβδομαδιαίου newsletter. Ελάτε σε επαφή με τους χιλιάδες αποδέκτες του εβδομαδιαίου μας newsletter! Εταιρεία της εβδομάδας Προβολή της εταιρείας στην κατηγορία «Εταιρεία της εβδομάδας» με κείμενο, λογότυπο και φωτογραφίες της εταιρείας

13 ERGASIA.GR ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ , ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ Πληροφορίες: Website:

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr 2 Είμαστε εσύ. Σκεφτόμαστε και λειτουργούμε με βάση τις δικές σου ανάγκες, τα δικά σου θέλω, τις δικές σου απαιτήσεις. Με το δικό μας τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ 2001 2013 Το www.gamosorganosi.gr είναι προϊόν της εταιρείας SOP Internet, η οποία επίσης εκδίδει τo μοναδικό περιοδικό γάμου στην

Διαβάστε περισσότερα

Αγγελίες Εργασίας & Recruitment Software

Αγγελίες Εργασίας & Recruitment Software Αγγελίες Εργασίας & Recruitment Software Με μια ματιά Η ολοκληρωμένη λύση e-recruitment σε μορφή Software as a Service (SaaS), με το κύρος της Ναυτεμπορικής. Όλες οι δυνατότητες συγκεντρωμένες σε μία συνδρομή:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. https://findhome.teicrete.gr

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. https://findhome.teicrete.gr ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ https://findhome.teicrete.gr Εισαγωγή Πλατφόρμα δημοσίευσης αγγελιών ενοικίασης καταλυμάτων σε όλο το νησί που απευθύνονται υποχρεωτικά και σε

Διαβάστε περισσότερα

GlobalEstate24.com. www.globalestate24.com

GlobalEstate24.com. www.globalestate24.com GlobalEstate24.com www.globalestate24.com Australia Brazil Bulgaria Canada Croatia Cyprus France Greece Hungary India Italy Philippines Portugal Russia Spain U.K. U.S.A. Rest of the world Λίγα λόγια για

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1 Ευρετήριο Δροσοσταλίδα...2 Δωρεάν Καταχωρήσεις...3 Καταχώρηση στο Ευρετήριο...3 Καταχωρήσεις Εκδηλώσεων, Άρθρων & videos...4 Ολοκληρωμένη προβολή με banner...5 Επιλεγμένες εκδηλώσεις στο εβδομαδιαίο newsletter...6

Διαβάστε περισσότερα

Pitch Deck. Διαδικτυακή Πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας-Προσωπικού. ihireyou

Pitch Deck. Διαδικτυακή Πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας-Προσωπικού. ihireyou Pitch Deck Διαδικτυακή Πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας-Προσωπικού ihireyou Το παρόν Pitch Deck αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της διαδικτυακής πλατφόρμας ihireyou. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση,

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένα controls τα οποία προσαρμόζονται και χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα επιλέγει ο φορέας.

Ενσωματωμένα controls τα οποία προσαρμόζονται και χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα επιλέγει ο φορέας. Η Πυξίδα Απασχόλησης είναι ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο portal που απευθύνεται σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Δήμους, Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και Εταιρίες Εύρεσης Εργασίας, με στόχο τόσο την μηχανογράφηση

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing Presentation

Social Media Marketing Presentation ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε Σητείας 8 & Μεσολογγίου, 14451 Μεταμόρφωση Αττικής Τηλέφωνο: 210 211 7676 E-mail: socialmedia@ksd.gr Social Media Marketing Presentation Σκοπός Το e-word-of-mouth είναι ο πιο αποδοτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ E-SHOP ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ E-SHOP ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ E-SHOP ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ E-SHOP HOSTING Τα ηλεκτρονικά καταστήματα θεωρούνται ιδιαίτερα απαιτητικές ιστοσελίδες τόσο σε θέματα ταχύτητας όσο και ασφάλειας Η εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Zeusius. Θέσεις Πρακτικής Άσκησης.

Zeusius. Θέσεις Πρακτικής Άσκησης. Zeusius Θέσεις Πρακτικής Άσκησης www.zeusius.gr info@zeusius.gr Εισαγωγή Τι είναι το Zeusius; To Zeusius.gr είναι η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στους νέους και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

www.trikala-chamber.gr

www.trikala-chamber.gr ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ PORTAL ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ www.trikala-chamber.gr 1 Το νέο Portal βρίσκεται πλέον στη διάθεση του κοινού ανοίγοντας ένα παράθυρο συνεργασίας με όλο τον κόσμο. Ο νέος επιχειρηματικός

Διαβάστε περισσότερα

Ideas that take you places

Ideas that take you places Ideas that take you places Ρόλος και δυνατότητες των Social Media στην σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία Δημητρακοπούλου Κατερίνα Ms. Ιούνιος 2018 Τι άλλαξε με τα Social Media; Αλλαγές Ο τρόπος που ο κόσμος

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20 OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20 Ο Οδηγός Σπουδών για την Ψυχολογία και την Ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα*. *Ο «Οδηγός Σπουδών Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας» είναι τίτλος νομικά κατοχυρώμένος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΤΕΛΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΠΘ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΚΑΡΤΕΛΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΠΘ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 2011 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΠΘ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΤΕΛΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ Στο παρόν έγγραφο μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχονται στην Καρτέλα Ερευνητή

Διαβάστε περισσότερα

website guide B2B e-shop

website guide B2B e-shop website guide B2B e-shop Η ιστοσελίδα της Sun Electronics κατασκευάστηκε για να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τελικούς καταναλωτές. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε η τιμολογιακή

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19 OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19 Ο 1ος Οδηγός Σπουδών για την Ψυχολογία και την Ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα*.. *Ο «Οδηγός Σπουδών Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας» είναι τίτλος νομικά κατοχυρώμένος

Διαβάστε περισσότερα

Vouliwatch Οδηγός Χρήσης για Βουλευτή

Vouliwatch Οδηγός Χρήσης για Βουλευτή Vouliwatch Οδηγός Χρήσης για Βουλευτή Με χαρά σας παρουσιάζουμε τα ανανεωμένα προφίλ σας στην πλατφόρμα του Vouliwatch. Πλέον, μπορείτε να διαχειρίζεστε το προφίλ σαν μία μικρή προσωπική ιστοσελίδα (microsite)

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας... Το μοναδικό Ελληνικό portal για την αισθητική ιατρική και την πλαστική χειρουργική

Γιατί η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας... Το μοναδικό Ελληνικό portal για την αισθητική ιατρική και την πλαστική χειρουργική mylook.gr Γιατί η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας... Το μοναδικό Ελληνικό portal για την αισθητική ιατρική και την πλαστική χειρουργική mylook.gr Γιατί η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας... Καλωσήρθατε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ (CV)

ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ (CV) ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ (CV) Στόχοι του Σεμιναρίου Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα είστε σε θέση να γνωρίζετε: Τα χαρακτηριστικά ενός Βιογραφικού Σημειώματος Τι περιέχει και πως συντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγίες στο e-περιοδικό www.greekarchitects.gr. Αξιότιµοι συνεργάτες,

Χορηγίες στο e-περιοδικό www.greekarchitects.gr. Αξιότιµοι συνεργάτες, Χορηγίες στο e-περιοδικό www.greekarchitects.gr. Αξιότιµοι συνεργάτες, Το GreekArchitects.gr, αποτελεί ένα από τα κορυφαία Ελληνικά ηλεκτρονικά περιοδικά για την αρχιτεκτονική. Απαρτίζεται από 18 συντάκτες

Διαβάστε περισσότερα

+ + Travel social Network Τουριστικό Μέσο Kοινωνικής Δικτύωσης. Travel Guide Ενημερωμένος Τουριστικός Οδηγός

+ + Travel social Network Τουριστικό Μέσο Kοινωνικής Δικτύωσης. Travel Guide Ενημερωμένος Τουριστικός Οδηγός Σας εξασφαλίζει ακόμη περισσότερες απευθείας κρατήσεις! + + Travel social Network Τουριστικό Μέσο Kοινωνικής Δικτύωσης Online Reservation Platform Online Πλατφόρμα ξενοδοχειακών κρατήσεων Travel Guide

Διαβάστε περισσότερα

Teaching Computer Science

Teaching Computer Science Teaching Computer Science ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ (User Manual) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2016 Teaching Computer Science ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ (User manual) Περιεχόμενα 1. Αρχική οθόνη... 2 2. Δημιουργία λογαριασμού Εγγραφή...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΖΕΝΙΟΥ ΒΑ European Studies - International Relations MBA 30 Μαρτίου 2016

ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΖΕΝΙΟΥ ΒΑ European Studies - International Relations MBA 30 Μαρτίου 2016 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΚΑΣ GCDF BA M.Ed. ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΖΕΝΙΟΥ ΒΑ European Studies - International Relations MBA 30 Μαρτίου 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σκοπός- Εισαγωγή στο θέμα Προσέγγιση Αγοράς

Διαβάστε περισσότερα

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM WWW.CYPRUSACADEMIES.COM ΟΦΕΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΑΣ Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας μέσω της διαρκούς προβολής της στην ιστοσελίδα cyprusacademies.com και μέσω αυτής στο

Διαβάστε περισσότερα

CRM για Εκπαιδευτικούς Φορείς

CRM για Εκπαιδευτικούς Φορείς Cosmos Business Systems S.A. Group CRM για Εκπαιδευτικούς Φορείς CRM Εκπαιδευτικών Φορέων Το CRM Εκπαιδευτικών Φορέων έχει αναπτυχθεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες διαχείρισης του υποψήφιου πελατολογίου

Διαβάστε περισσότερα

Διαφημιστείτε στο flowmagazine.gr

Διαφημιστείτε στο flowmagazine.gr Διαφημιστείτε στο flowmagazine.gr Ο στόχος του www.flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο. Οι 4 βασικοί άξονες του περιοδικού, τα 4Π:

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠ 7/ΑΠ 8 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Βήματα Συνεργάτη για την επιτυχή καταχώρηση και παρακολούθηση των υπηρεσιών του

Βήματα Συνεργάτη για την επιτυχή καταχώρηση και παρακολούθηση των υπηρεσιών του Easy-Booking.gr Βήματα Συνεργάτη για την επιτυχή καταχώρηση και παρακολούθηση των υπηρεσιών του Μέσα από τις παρακάτω οδηγίες οι συνεργάτες μετά από την ορθή αποστολή email θα μπορέσουν να καταχωρήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Η SUN A.E. παρουσιάζει την νέα online υπηρεσία της, e-rma, η οποία περιλαμβάνει ολόκληρη την διαδικασία επιστροφής προϊόντων προς την SUN A.E.

Η SUN A.E. παρουσιάζει την νέα online υπηρεσία της, e-rma, η οποία περιλαμβάνει ολόκληρη την διαδικασία επιστροφής προϊόντων προς την SUN A.E. Η SUN A.E. παρουσιάζει την νέα online υπηρεσία της, e-rma, η οποία περιλαμβάνει ολόκληρη την διαδικασία επιστροφής προϊόντων προς την SUN A.E.: Την ηλεκτρονική καταχώρηση των προϊόντων και των λόγων επιστροφής

Διαβάστε περισσότερα

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Internet Marketing www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Τι είναι το Internet Marketing? To Marketing είναι η διαδικασία η οποία συνδέει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με τον καταναλωτή. Το Internet Marketing

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ [ΥΠΗΡΕΣΊΑ 4 - ΑΝΆΠΤΥΞΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ [ΥΠΗΡΕΣΊΑ 4 - ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ [ΥΠΗΡΕΣΊΑ 4 - ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΑΝΑΖΉΤΗΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΏΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΏΝ] ΓΙΑ ΤΟN ΧΡΗΣΤΗ [13/01/2014] έκδοση: 1.0 1 Περιεχόμενα 1. Έλεγχος εγγράφου...3 2. Εισαγωγή...4

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΕΛΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΕΛΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΕΛΩΝ Καλώς ήρθατε στην on-line εφαρμογή του portal www.eeki.gr. Από εδώ μπορείτε να διαχειριστείτε την προβολή της επιχείρησης σας, με κείμενα φωτογραφίες και τα

Διαβάστε περισσότερα

Σχετ.: Έρευνα Αγοράς- Πρόσκληση Κατάθεσης Εκτίμησης Κόστους για προς ανάθεση Υπηρεσίες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 28/05/2015

Σχετ.: Έρευνα Αγοράς- Πρόσκληση Κατάθεσης Εκτίμησης Κόστους για προς ανάθεση Υπηρεσίες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 28/05/2015 Σχετ.: Έρευνα Αγοράς- Πρόσκληση Κατάθεσης Εκτίμησης Κόστους για προς ανάθεση Υπηρεσίες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 28/05/2015 Η εταιρία ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., με την ιδιότητα του διακρατικού εταίρου 2 στα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. επαγγελματίες πωλητές

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. επαγγελματίες πωλητές ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ επαγγελματίες πωλητές Απρίλιος 2013 2 Περιεχόμενα Προφίλ... 4 Βάλτε την επιχείρησή σας στο podilato.net... 5 Εγγραφή / Είσοδος... 5 Η Συνδρομή είναι δωρεάν!... 5 Ο Λογαριασμός Σας...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Διαχείρισης Υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ. για υπεύθυνο Φορέα

Εγχειρίδιο Διαχείρισης Υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ. για υπεύθυνο Φορέα Εγχειρίδιο Διαχείρισης Υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ για υπεύθυνο Φορέα Έκδοση 8/9/2015 Σκοπός του εγχειριδίου Το εγχειρίδιο αυτό έχει σκοπό να βοηθήσει τον υπεύθυνο του Φορέα στην καθημερινή χρήση του ιστοχώρου ΔΙΑΥΛΟΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Υπηρεσιών 2017

Κατάλογος Υπηρεσιών 2017 Κατάλογος Υπηρεσιών 2017 Σύγχρονες Υπηρεσίες Προσέλκυσης, Επιλογής και Διαχείρισης του πιο Σημαντικού Παράγοντα Επιτυχίας της Επιχείρησής σας. Των Ανθρώπων σας! 3/22/2017 2017 CareerBuilder Kariera.gr:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» Αρ.Μελέτης: 1 Ημερομηνία: 10/01/2014 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» Περιεχόμενα: 1. Τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ 2011

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ 2011 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ 2011 Ισχύει από 01.05.2011 31.12.2011 1. Περιγραφή Υπηρεσίας Η υπηρεσία Πλοηγός, που παρέχεται µέσω του ιστοχώρου www.ploigos.gr, παρέχει δωρεάν γεωγραφική πληροφόρηση και πλοήγηση

Διαβάστε περισσότερα

SITEBUILDER ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEBSITE) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Version 2.0

SITEBUILDER ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEBSITE) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Version 2.0 SITEBUILDER ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEBSITE) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Version 2.0 Περιεχόμενα 1. Οδηγίες πρόσβασης... 3 2. Οδηγίες Σχεδιασμού Website... 4 2.1. Έναρξη...

Διαβάστε περισσότερα

Αρχική Σελίδα χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί Σύνδεση

Αρχική Σελίδα χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί Σύνδεση Αρχική Σελίδα χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί Σύνδεση Όταν ανοίγουμε το site, εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα: Μπορεί να γίνει περιήγηση στο site χωρίς να έχουμε κάνει σύνδεση, όμως πολλές επιλογές, όπως εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ e-shop Έχουμε δημιουργήσει 3 εκδόσεις e-shop, ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν και μεμονωμένες προσθήκες. ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ESHOP (τι βλέπει ο επισκέπτης)

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Εύρεσης Εργατικού Δυναμικού

Υπηρεσίες Εύρεσης Εργατικού Δυναμικού Υπηρεσίες Εύρεσης Εργατικού Δυναμικού Βρείτε τον κατάλληλο εργαζόμενο με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που ζητάτε στον χρόνο που θέλετε Proson.gr : On Line Recruiting To proson.gr αποτελεί την μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας Ψηφιακό Περιεχόμενο & Ηλεκτρονικό Εμπόριο (Δ εξάμηνο) Διάλεξη # 8η: Έρευνα αγοράς στο Διαδίκτυο Χαρίκλεια

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Τ.Α.Α. Τ.Α.Ν. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Ε.Τ.Α.Α. Τ.Α.Ν. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ε.Τ.Α.Α. Τ.Α.Ν. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Έκδοση 1η Πίνακας Περιεχομένων 1. ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ... 3 2. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΝΕΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση

Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση Τα AdWords είναι ένας αποτελεσµατικός τρόπος για επιχειρήσεις κάθε µεγέθους να διαφηµίσουν τα προϊόν Πώς λειτουργεί η διαφήμιση στο Google AdWords TM Οι διαφηµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ

Εγχειρίδιο χρήσης. ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ Εγχειρίδιο χρήσης ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ Εισαγωγή στο Μητρώο Επιμορφωτών Εκπαιδευτών Ενηλίκων Εφόσον είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, ανοίξτε το φυλλομετρητή Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ [ΥΠΗΡΕΣΙΑ 2 ΑNAΠΤΥΞΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ [ΥΠΗΡΕΣΙΑ 2 ΑNAΠΤΥΞΗ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ [ΥΠΗΡΕΣΙΑ 2 ΑNAΠΤΥΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΛ/ΛΑΚ ] ΓΙΑ ΤΟN ΧΡΗΣΤΗ [13/01/2014] έκδοση: 1.0 1 Περιεχόμενα 1. Έλεγχος εγγράφου...3 2. Εισαγωγή...4 3. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ναυτίλος. Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ναυτίλος Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης για τον υποψήφιο Έκδοση 1.4.1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγικά... 3 2. Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr

Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr Μελέτη Περίπτωσης spitishop.gr Περιεχόμενα Μελέτης Γενικές πληροφορίες εταιρίας Ανάλυση ανταγωνιστών Στρατηγικές προώθησης της εταιρικής ταυτότητας στο Web H

Διαβάστε περισσότερα

Velvet Studio. Creative Agency

Velvet Studio. Creative Agency Velvet Studio Creative Agency www.velvetstudio.gr info@velvetstudio.gr Αμαζονων 46 Ηράκλειο Κρήτης Το VelvetStudio είναι ένα πρωτοποριακό Creative Agency που ειδικεύεται στις υπηρεσίες διαδικτύου. Καλύπτουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος INTERNET MARKETING Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος 2013-14 Το Διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο Προώθησης και Διαφήμισης Υπηρεσιών και Προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα

Scan HRMS: Module Εντοπισμός & Επιλογή Προσωπικού Σύνοψη Βασικών Λειτουργιών Ver. 26 Oct. 2015

Scan HRMS: Module Εντοπισμός & Επιλογή Προσωπικού Σύνοψη Βασικών Λειτουργιών Ver. 26 Oct. 2015 Scan HRMS: Module Εντοπισμός & Επιλογή Προσωπικού Σύνοψη Βασικών Λειτουργιών Ver. 26 Oct. 2015 Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Εργασίες Υποδομής & Παράμετροι Ενότητας Εντοπισμού & Επιλογής Προσωπικού... 3 Παράμετροι...

Διαβάστε περισσότερα

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Θρασυμάχου 14, Αθήνα - 6ος όροφος Τηλέφωνο: 210 2139880 Fax: 210 2139916 E-mail: sales@icop.gr www.icop.gr ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Ημερομηνία: E-mail:.. Εταιρεία:..

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 2 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Εισαγωγή Email marketing... 3 Σχετικά με το IBNEWSLETTER... 3 Μεθοδολογία... 4 Χαρακτηριστικά...

Διαβάστε περισσότερα

Η σημασία των Social Media στην πρόσληψη προσωπικού

Η σημασία των Social Media στην πρόσληψη προσωπικού Η σημασία των Social Media στην πρόσληψη προσωπικού Άννα Καραδημητρίου Αντιπρόεδρος Focus Bari A.E. #FocusBari Τι θα δούμε Εδραίωση χρήσης και ο ρόλος τους στην αναζήτηση εργασίας από την πλευρά των υποψηφίων

Διαβάστε περισσότερα

Cvbvcvbcbcvbcvbcvbdfgdg Απριλίου τηλ: ,

Cvbvcvbcbcvbcvbcvbdfgdg Απριλίου τηλ: , Cvbvcvbcbcvbcvbcvbdfgdg 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΕΙΣΟΔΟΣ Χρησιμοποιήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που σας έχουμε ήδη αποστείλει για την είσοδο σας στην εφαρμογή A-POST WebShip και στην διεύθυνση http://.

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πάτρας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πάτρας Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πάτρας Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και δια Βίου Μάθηση» Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) ΤΕΙ Πατρών MIS: 304457 Οδηγίες Χρήσης για τους Φορείς Απασχόλησης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ [ΥΠΗΡΕΣΊΑ 6. YΠΗΡΕΣΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ [ΥΠΗΡΕΣΊΑ 6. YΠΗΡΕΣΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ [ΥΠΗΡΕΣΊΑ 6. YΠΗΡΕΣΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (LIVE STREAMING) ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ] ΓΙΑ ΤΟN ΧΡΗΣΤΗ [13/01/2014] έκδοση: 1.0 1 Περιεχόμενα 1. Έλεγχος εγγράφου...3 2. Εισαγωγή...4 3. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες - Ρυθμίσεις Λογαριασμού Μέλους

Οδηγίες - Ρυθμίσεις Λογαριασμού Μέλους Οδηγίες - Ρυθμίσεις Λογαριασμού Μέλους Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία του e-mykonos για την καταχώρηση του βιογραφικού σας. Η φόρμα βιογραφικού που θα βρείτε στο προφίλ σας, είναι προαιρετική

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, tel: fax:

Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, tel: fax: Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, 24133 tel: 27210-21421 fax: 27210-27747 H ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας «Ελευθερία» ξεκίνησε τη λειτουργία της στα τέλη του 2010 με το portal eleftheriaonline.gr. Νωρίτερα, από

Διαβάστε περισσότερα

BASIC. Η Βασική έκδοση µε Νέο Σχεδιασµό

BASIC. Η Βασική έκδοση µε Νέο Σχεδιασµό ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP Έχουµε δηµιουργήσει 3 εκδόσεις, ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Όλες οι εκδόσεις είναι πλήρως λειτουργικές µε δυνατότητα αναβάθµισης ή αν ζητηθεί µπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Παραδοτέο 1.2.1 Αναφορά Έκθεση διαδικασίας επιλογής προσωπικού ΠΑΚΕΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2: Πλαισίωση ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ με εξειδικευμένο Δυναμικό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Ηρακλείου

Οδηγός Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Ηρακλείου Οδηγός Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Ηρακλείου 2 Περιεχόμενα 1. Αρχική 3 2. Δημιουργία λογαριασμού...4 3. Εισαγωγή στο σύστημα......7 4. Εκτέλεση ανταλλαγής....12 5. Αξιολόγηση 14 6. Έξοδος 14 3 1. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα www.lefkadaslowguide.gr

Ιστοσελίδα www.lefkadaslowguide.gr media kit 1 2 3 Η δίγλωσση ιστοσελίδα www.lefkadaslowguide.gr/en διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία από τον Αύγουστο του 2010 κατάφερε να βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του google search με λέξη κλειδί τη

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Ιστοσελίδα Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού

Εθνική Ιστοσελίδα Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού Εθνική Ιστοσελίδα Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού www.beactive.cy Μάριος Χριστοδούλου Λειτουργός Πληροφορικής KOA Διαχειριστής Εθνικής Ιστοσελίδας EWoS 16/05/2017 1 Σκοπός Η δημιουργία ενός κεντρικού σημείου

Διαβάστε περισσότερα

Internet Business Hellas

Internet Business Hellas Internet Business Hellas Περιεχόμενα Εισαγωγή email marketing IBNEWSLETTER Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Επικοινωνία Εισαγωγή email marketing «Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνίσταται στην

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Novel Tech «Μέλος του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης» http://www.noveltech.gr info@noveltech.gr Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα για την επιχειρηματική δραστηριότητα των κυπριακών επιχειρήσεων με ένα κλικ!

Τα πάντα για την επιχειρηματική δραστηριότητα των κυπριακών επιχειρήσεων με ένα κλικ! Ένας Ενιαίος, Περιεκτικός Διαδικτυακός Χώρος για την Εξυπηρέτηση και Στήριξη των Κυπριακών Επιχειρήσεων Το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου (ΚΕΠΑ), στο πλαίσιο της προσφοράς του προς τον επιχειρηματικό κόσμο,

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε Ποιοι είναι οι επισκέπτες μας, οι elamazistas Πως μπορούμε να συνεργαστούμε

Ποιοι είμαστε Ποιοι είναι οι επισκέπτες μας, οι elamazistas Πως μπορούμε να συνεργαστούμε Ποιοι είμαστε Ποιοι είναι οι επισκέπτες μας, οι elamazistas Πως μπορούμε να συνεργαστούμε Ξεκίνησε το 2008 από δύο γονείς, τον Γιώργο και την Ελευθερία, που αντιλήφθηκαν την έλλειψη οδηγού ψυχαγωγίας για

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης LinkedIn Κουστουμπάρδη Ερατώ ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τι είναι το LinkedIn Το LinkedIn είναι ένα Κοινωνικό Μέσω Δικτύωσης εστιασμένο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Διαχειριστή. (Υπηρεσία Αναζήτησης Συνεπιβατών)

Εγχειρίδιο Διαχειριστή. (Υπηρεσία Αναζήτησης Συνεπιβατών) (Υπηρεσία Αναζήτησης Συνεπιβατών) Για το Έργο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Εισαγωγή... 3 2 Τεχνικά Χαρακτηριστικά... 4 3 Περιβάλλον Εργασίας... 5 4 Σύνδεση / Αποσύνδεση Διαχειριστή... 7 4.1 Σύνδεση Διαχειριστή... 7 4.2

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Portal Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Έως 10 κατηγορίες αρθρογραφίας και 10 υποκατηγορίες Δημιουργούμε έως 10 κατηγορίες αρθρογραφίας που η κάθε μια μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ONLINE APPLICATION SYSTEM ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ONLINE APPLICATION SYSTEM ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ONLINE APPLICATION SYSTEM ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Σεπτέμβριος 2016 Πίνακας Περιεχομένων Διαχειριστές Τμήματος... 3 Διαχείριση Αιτήσεων... 3 Αίτηση Υποψήφιου... 6 Καταχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος. Τουριστικών Επιχειρήσεων

Κατάλογος. Τουριστικών Επιχειρήσεων Κατάλογος Τουριστικών Επιχειρήσεων ΔΩΡΕΑΝ καταχώρηση! Τι είναι το cretanbeaches.com; Το cretanbeaches.com είναι ένας πρωτοποριακός τουριστικός οδηγός για όλη την Κρήτη, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις παραλίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Πανεπιστήμιο Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Έκδοση 1.2 Περιεχόμενα 1. Είσοδος και Έξοδος από το Σύστημα... 3 2. Βοήθεια... 3 3. Αλλαγή Συνθηματικού... 3 4. Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

/ citybeez.gr @ citybeez.gr. citybeez.gr - Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης 1

/ citybeez.gr @ citybeez.gr. citybeez.gr - Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης 1 / citybeez.gr @ citybeez.gr 1 Τι είναι το citybeez.gr Το citybeez.gr είναι μια διαδραστική διαδικτυακή πλατφόρμα προηγμένης επαγγελματικής προβολής, αποστολής στοχευμένων προσφορών σε πραγματικό χρόνο,

Διαβάστε περισσότερα

To No1 Περιοδικό των Καταναλωτών του Φαρμακείου

To No1 Περιοδικό των Καταναλωτών του Φαρμακείου To No1 Περιοδικό των Καταναλωτών του Φαρμακείου MEDIA KIT 2017-2018 Το 1ο Πολυκαναλικό Μέσο Ενημέρωσης Υγείας και Ομορφιάς στην Υπηρεσία των Φαρμακοποιών και των Ασθενών τους Δωρεάν 3μηνιαίο Περιοδικό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN & Awards International

Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN & Awards International Οδηγός Online Εγγραφών για τις Εξετάσεις LRN & Awards International Version 1 Περιεχόμενα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ... 3 ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ... 3 ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ... 4 ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ... 5 ΧΡΗΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης υποψηφίων από τα Δημόσια ΙΕΚ εποπτείας του Υπουργείου Παιδείας για τη Μαθητεία ξεκινά επιλέγοντας στο κέντρο τη «Δημιουργία λογαριασμού».

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματική Πλατφόρμα. Παρουσίαση έργου

Επιχειρηματική Πλατφόρμα. Παρουσίαση έργου Επιχειρηματική Πλατφόρμα Παρουσίαση έργου Περιεχόμενα Περιγραφή Χρονοδιάγραμμα Λειτουργίες Σύμφωνα με Πίνακες Συμμόρφωσης Demo Σκοπός Διάδοση επιχειρηματικών ενεργειών Προώθηση επιχειρηματικών εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάδειξη και Ενεργοποίηση του Ρόλου των Κέντρων Υγείας στις Τοπικές Κοινωνίες»

«Ανάδειξη και Ενεργοποίηση του Ρόλου των Κέντρων Υγείας στις Τοπικές Κοινωνίες» ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ «Ανάδειξη και Ενεργοποίηση του Ρόλου των Κέντρων Υγείας στις Τοπικές Κοινωνίες» (MIS: 439851) Σύστημα ηλεκτρονικών ραντεβού για εμβολιασμό στα Κέντρα Υγείας. Εγχειρίδιο χρήστη Έκδοση 1.2

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία

Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Ιστορικό Το περιοδικό Προτάσεις Γάμου είναι προϊόν της εταιρείας SOP internet, η οποία επίσης διαχειρίζεται, το μεγαλύτερο portal για τον γάμο

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, tel: fax:

Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, tel: fax: Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, 24133 tel: 27210-21421 fax: 27210-27747 H ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας «Ελευθερία» ξεκίνησε τη λειτουργία της στα τέλη του 2010 με το portal eleftheriaonline.gr. Νωρίτερα, από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. Ford Next Οδηγίες διαχείρισης εφαρμογής 1

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. Ford Next Οδηγίες διαχείρισης εφαρμογής 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ SITE...2 2. ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΛΑΤΗ...2 2.1 Εισαγωγή στοιχείων πελάτη...2 2.2 Εισαγωγή στοιχείων αυτοκινήτου...3 3. ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΥΡΕΣΗ ΠΕΛΑΤΗ...4 3.1 Εύρεση Πελάτη...4

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με τα προϊόντα & τις κατηγορίες

Σχετικά με τα προϊόντα & τις κατηγορίες Αγαπητέ κύριε/κυρία, καλώς ήρθατε στην μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών MyShopper.gr. Η ομάδα προγραμματιστών του MyShopper.gr έχει αναπτύξει ένα σύνολο σύγχρονων εργαλείων για τα ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης LinkedIn Κουστουμπάρδη Ερατώ Ιόνιο Πανεπιστήμιο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τι είναι το LinkedIn Το LinkedIn είναι ένα Κοινωνικό Μέσω Δικτύωσης εστιασμένο

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφή Οικονομικών Φορέων (registration)

Εγγραφή Οικονομικών Φορέων (registration) Εγγραφή Οικονομικών Φορέων (registration) Κάντε κλικ στη γραμμή διεύθυνσης, πληκτρολογήστε το url https://register.marketsite.gr και πατήστε Enter. Κάντε κλικ στην Αποδοχή της Πολιτικής προστασίας προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. Σύστημα Υποστήριξης Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Οδηγίες χρήσης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. Σύστημα Υποστήριξης Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Οδηγίες χρήσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Σύστημα Υποστήριξης Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Οδηγίες χρήσης Τρίπολη, Νοέμβριος 2017 Υπεύθυνος συγγραφής: Δαραδήμος Ηλίας v1 Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Καθηγητή/Ερευνητή Ημεδαπής

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Καθηγητή/Ερευνητή Ημεδαπής Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής Καθηγητή/Ερευνητή Ημεδαπής 1 Δημιουργία λογαριασμού και Είσοδος στο σύστημα Για να εγγραφείτε στο Γενικό Μητρώο του Πληροφοριακού Συστήματος «Απέλλα» ως Καθηγητής/Ερευνητής

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;... Περιεχόμενα Αντί προλόγου... 7 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 13 Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...15 Κεφάλαιο 2: Τι βλέπω στην οθόνη μου όταν ολοκληρώσω τη δημιουργία του Προφίλ

Διαβάστε περισσότερα