Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις"

Transcript

1 Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

2 Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις

3 Εισαγωγή πληροφορίες Η ομορφιά του ανατέλλοντος ηλίου είναι μοναδική το ίδιο μπορεί να είναι και μια σωστή επιλογή προώθησης, για την επιχείρηση σας

4 Σωστά αποτελέσματα με κέρδος Η επιτυχία της επιχείρησης σας, ξεκινάει από τη σωστή προώθηση του brand, των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχετε και πρέπει να τελειώνει με θετικά αποτελέσματα στο ταμείο σας. Αν όχι, τότε δεν κάνατε σωστή επιλογή προώθησης ή συνεργατών. Η προώθηση είναι χρήσιμη σε όλες τις επιχειρήσεις, είτε λειτουργούν με φυσικό κατάστημα, είτε λειτουργούν με παρουσία στο internet. Το τελικό αποτέλεσμα που επιζητούν να έχουν όλοι οι επιχειρηματίες για τις επιχειρήσεις τους, είναι το κέρδος.

5 Σωστές επιλογές = επιτυχία Μην πετάτε τα χρήματα σας άσκοπα Ερευνήστε ποιος τρόπος προώθησης θα σας φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Συγκρίνετε το κόστος που θα έχει η κάθε ενέργεια, εν σχέση με το τι αποτέλεσμα μπορεί να σας προσφέρει.

6 Συνεργασία Ίσως το ποιο κρίσιμο σημείο σε μια προώθηση, είναι να κάνετε την σωστή επιλογή συνεργατών, ώστε να πραγματοποιήσουν την καλύτερη δυνατή προώθηση για λογαριασμό σας. Μην προσπαθείτε να κάνετε προωθήσεις μόνοι σας, αν σας πονούσε ένα δόντι, θα το φτιάχνατε μόνοι σας ή θα πηγαίνατε στον οδοντίατρο; Κάθε εργασία χρειάζεται τον κατάλληλο άνθρωπο, διαφορετικά θα χάσετε χρήμα και χρόνο άσκοπα.

7 Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Οι τρόποι προώθησης είναι πολλοί, επιλέξτε τον καλύτερο

8 Μην ακολουθείτε ότι είναι μόδα, συχνά η λύση είναι ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

9 Facebook Ads; Google AdWords; -Newsletter; Για να έχετε μια σχετική πληροφόρηση όσο ποιο κοντά στην πραγματικότητα, θα συγκρίνουμε και τους 3 τρόπους με τα ίδια νούμερα. Έτσι θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

10 FACEBOOK Είναι ο καλύτερος τρόπος; Αν προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια προωθητική καμπάνια, ζητώντας να επισκεφτούν την σελίδα σας και να σας κάνουν Like άτομα, θα διαπιστώσετε ότι θα σας εμφανίσει ένα κόστος από έως ανάλογα με την ενέργεια που επιθυμείτε να κάνετε. Δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αλλά δεν κάνει για όλους Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι θα φτιάξετε μόνοι σας, την καμπάνια της προώθησης. Αν και το καλύτερο θα ήταν να την φτιάξει κάποιος ειδικός, που να γνωρίζει πως πρέπει να στηθεί, τι τίτλο και τι κείμενο θα πρέπει να βάλει, καθώς και τι εικόνα θα προσθέσει, ώστε να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλο αυτό όμως θα ανεβάσει ακόμα λίγο παραπάνω το κόστος της καμπάνιας, ανάλογα την εταιρεία που θα συνεργαστείτε.

11 Είναι ο καλύτερος τρόπος; Αν προσπαθήσετε να δημιουργήσετε εδώ μια προωθητική καμπάνια, ζητώντας να επισκεφτούν την σελίδα σας κάνοντας κλικ άτομα, θα διαπιστώσετε ότι θα σας εμφανίσει ένα πολύ μεγάλο κόστος και οι τιμές ποικίλουν από λέξη σε λέξη ανάλογα με την ζήτηση κλπ. Αν πάρουμε τώρα μια χαμηλή τιμή ως μέσο όρο, ας πούμε 0,40 το κλικ, θα διαπιστώσετε ότι θα σας κοστίσει η προώθηση γύρω στις Η ποιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης αντέχει όμως η τσέπη σας Υπολογίσαμε με 0,40 την λέξη ως μέσο όρο, γιατί θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν λέξεις που ξεκινούν από 0,10 και φτάνουν μέχρι και 4,5. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι θα φτιάξετε μόνοι σας, την καμπάνια της προώθησης. Αν και το καλύτερο θα ήταν να την φτιάξει κάποιος ειδικός, που να γνωρίζει πως πρέπει να στηθεί, τι τίτλο και τι κείμενο θα πρέπει να βάλει, καθώς και τι λέξεις θα χρησιμοποιήσει, ώστε να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλο αυτό όμως θα ανεβάσει ακόμα λίγο παραπάνω το κόστος της καμπάνιας, ανάλογα την εταιρεία που θα συνεργαστείτε.

12 Ναι είναι ο καλύτερος τρόπος. Αν προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια προωθητική καμπάνια, ζητώντας να επισκεφτούν την σελίδα σας άτομα, θα διαπιστώσετε ότι πρέπει να στείλετε τουλάχιστον newsletter για να πετύχετε το στόχο και θα σας κοστίσει από έως ανάλογα την εταιρεία που θα αγοράσετε τα credits και αν χρειαστεί να σας παρέχει και τις διευθύνσεις των s για την αποστολή. Σε εμάς θα σας κοστίσει πολύ φτηνότερα Ένας δημοφιλής τρόπος προσέγγισης οικονομικότερος και άμεσος Το να συλλέξετε μόνοι σας s και να τους κάνετε τεστ ώστε να διαπιστώσετε αν είναι ενεργά, θεωρούμε ότι είναι λίγο δύσκολο και χρονοβόρο. Το καλύτερο θα ήταν να φτιάξει την προωθητική καμπάνια κάποιος ειδικός, που να γνωρίζει πως πρέπει να στηθεί, τι τίτλο και τι κείμενο θα πρέπει να βάλει, που θα βάλει link καθώς και τι εικόνα θα προσθέσει, ώστε να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και φυσικά να σας παρέχει και τα s που χρειάζεστε. Παρόλο που όλο αυτό, θα ανεβάσει παραπάνω το κόστος της καμπάνιας, σίγουρα είναι η ποιο συμφέρουσα λύση.

13 marketing ένα ισχυρό εργαλείο Τι πραγματικά πρέπει να προσέξετε για να μην την πατήσετε; Ότι σας προσφέρουν είναι αληθινό; κάνει για εσάς;

14 Πολλοί λένε Θα στείλουν s σε χιλιάδες άτομα που έχουν γραφτεί στη λίστα τους: Ξέρετε όμως ποιοι είναι και από πού; Μπορούν όμως να στείλουν σε ένα Νομό, σε όλη την Ελλάδα ή στο Κράτος που σας ενδιαφέρει πραγματικά;

15 Στέλνοντας σωστά και έξυπνα s, σίγουρα θα εκπλαγείτε Με την αποστολή όμορφων και έξυπνων newsletter, θα δυναμώσετε το brand name της επιχείρησης σας, θα αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο site ή το e-shop σας και παράλληλα θα αυξήσετε τις πιθανότητες για περισσότερες πωλήσεις. Στόχευση Ότι επιχείρηση κι αν έχετε, το marketing είναι ένα εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει πάρα - πάρα πολύ.

16 Τι κάνουμε εμείς Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα 10 ατόμων και καταφέραμε τα τελευταία 2 χρόνια με πάρα πολύ σκληρή δουλειά, να συλλέξουμε και να ταξινομήσουμε ανά χώρα, πάνω από 15,3 εκατομμύρια επιχειρήσεις. Έτσι δημιουργήσαμε μια τεράστια βάση δεδομένων, που ελέγχεται και ενημερώνεται συνεχώς. Αυτή η υπηρεσία είναι κάτι που έλειπε από την Ελλάδα και προσπαθήσαμε να την κάνουμε πράξη. Μια υπηρεσία που δεν σας παρέχει απλά credits για να στέλνετε s, αλλά σας παρέχει και την λίστα με τα s στην χώρα που επιθυμείτε να προωθήσετε διαφημίσετε, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

17 Έπειτα στήσαμε 5 mail server Επιλέξαμε 5 διαφορετικές χώρες και στήσαμε από 1 mail server στην κάθε μία. Αυτό έγινε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την άμεση προώθηση της επιχείρησης και των προϊόντων σας, στις χώρες τις επιλογής σας. Έτσι σας κάνουμε άμεσα γνωστούς, με σκοπό να βρείτε γρήγορα συνεργάτες ή πελάτες, αλλά και παράλληλα διαφημίζετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στους υπόλοιπους. Όλα αυτά βέβαια, με το χαμηλότερο κόστος που θα βρείτε στην αγορά.

18 Εδώ σε εμάς, δεν χρειάζεται να έχετε κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις τα κάνουμε όλα εμείς

19 φτιάχνουμε αναλαμβάνουμε στέλνουμε

20 Όλα τα s είναι ταξινομημένα ανά χώρα Οι λίστες δεν πωλούνται. Μπορούμε όμως να μαζέψουμε κατά παραγγελία λίστα (ενημερωθείτε παρακάτω).

21 Λίστα σε Excel για επεξεργασία Μπορούμε να συλλέξουμε για εσάς, λίστα με επαγγελματίες από την πόλη ή την χώρα που σας ενδιαφέρει. Η λίστα περιλαμβάνει: Επωνυμία επιχείρησης, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, Πόλη, Web Site και όπου υπάρχει. Σας την παραδίνουμε σε μορφή Excel, οπότε μπορείτε να επεξεργαστείτε εσείς τα στοιχεία, όπως επιθυμείτε. Η τιμή διαφοροποιείτε από χώρα σε χώρα, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας που υπάρχει στην συλλογή των στοιχείων.

22

23 Αποτελέσματα και επανάληψη Μετρήστε το αποτέλεσμα της προώθησης, ώστε να δείτε αν πέτυχε

24 ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ» Αν η προώθηση που πραγματοποιήσατε έφερε κάποιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα, τότε καλό θα ήταν να την επαναλάβετε.» Μοιραστείτε την επιτυχία με φίλους και συστήστε τους, να κάνουν κι αυτοί την δικιά τους προώθηση.» Όποια προώθηση κι αν επιλέξετε να κάνετε, σίγουρα θα είναι ένα καλό βήμα για την επιχείρηση σας.

25 Καταγράψτε τα αποτελέσματα κι έπειτα δημιουργήστε μια νέα προώθηση στην ίδια ή νέα αγορά στόχο, για ακόμα καλύτερα και ποιο σίγουρα αποτελέσματα. Το internet δεν έχει σύνορα, αποστάσεις και χρώματα...

26 ; Ακόμα αναρωτιέστε; Μην χάνετε άλλο χρόνο Αν δεν το κάνετε εσείς, θα το κάνουν οι ανταγωνιστές σας

27 Ιδανικό για όλες τις επιχειρήσεις» Είτε θέλετε να κάνετε προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών σε ένα ολόκληρο νομό, είτε σε όλη την Ελλάδα, είτε σε μια ξένη χώρα, αλλά και παγκόσμια, τότε σίγουρα είναι η ιδανική λύση για εσάς.» Είτε έχετε φυσικό κατάστημα, είτε μια επιχείρηση στημένη στο διαδίκτυο, τότε σίγουρα είναι ιδανικό και για εσάς.» Είναι ο ποιο γρήγορος και οικονομικός τρόπος, ώστε να κάνετε άμεσα γνωστά τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σας.» Εσείς απλά επιλέξτε την αγορά που θέλετε να γίνεται γνωστοί και τα υπόλοιπα αφήστε τα επάνω μας.

28 Για το τέλος μια συμβουλή Όπως θα έχετε διαπιστώσει, συχνά συναντάτε διάφορα άρθρα από εταιρείες που σας συμβουλεύουν τι να κάνετε καθώς και πως με μερικά πολύ απλά βήματα θα φθάσετε στην επιτυχία. Σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο και απλό να το πετύχετε. Σκεφτείτε, αν όλα ήταν τόσο απλά, θα σας έλεγαν τον τρόπο πώς να τα πετύχετε; Αν ήταν απλά τα πράγματα και σας έλεγαν τον τρόπο, αυτομάτως θα έχαναν τους υποψήφιους πελάτες που είσαστε όλοι εσείς. Η κατάληξη όλων αυτών είναι όσοι προσπαθήσετε μόνοι σας, να δείτε τελικά πόσο δύσκολο είναι και στο τέλος να καταλήξετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποια εταιρεία για να σας προωθήσει. Βέβαια βάση όλων αυτών, μπαίνετε σε μία διαδικασία όπου χάνετε πολύτιμο χρόνο και χρήμα και παράλληλα δίνετε χρόνο και έδαφος στους ανταγωνιστές σας, να βγουν πιο μπροστά από εσάς και καλύτερα. Μην πιστεύετε σε όλα αυτά που διαβάζετε. Μπορεί να είναι αληθινοί οι τρόποι που σας περιγράφουν σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να τους πραγματοποιήσετε. Εσείς θα εμπιστευόσαστε μια εταιρεία που σας έβαλε σε μια τέτοια διαδικασία διαβάζοντας τα άρθρα της, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα; Μην πειραματίζεστε, το κάθε πράγμα θέλει τον ειδικό του. Επικεντρωθείτε λοιπόν στην εργασία σας και την προώθηση της επιχείρησης σας, αφήστε την σε μια εταιρεία που είναι η δουλεία της ΕΜΑΣ. Καλή επιτυχία

29 καλή επιτυχία Επιτυχημένες προωθήσεις 2017

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος INTERNET MARKETING Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος 2013-14 Το Διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο Προώθησης και Διαφήμισης Υπηρεσιών και Προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr!

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr! INTERNET MARKETING Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών SOURCE CONTAC T ABOU T ---- MakeMoneyOnline.gr! (*) Κλείσε κινητά, internet, πάρε χαρτί, στυλό και ετοιμάσου

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως:

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Στον 21ο αιώνα θα υπάρχουν δυο ειδών επιχειρήσεις: Αυτές με παρουσία στο Internet και αυτές που θα έχουν βάλει ΛΟΥΚΕΤΟ! Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr 2 Είμαστε εσύ. Σκεφτόμαστε και λειτουργούμε με βάση τις δικές σου ανάγκες, τα δικά σου θέλω, τις δικές σου απαιτήσεις. Με το δικό μας τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα 1 η ΕΝΟΤΗΤΑ Δημιουργώντας εισόδημα online Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης Οι περισσότεροι σε αυτόν τον χώρο θα χαίρονταν να ακούσουν τους άλλους να λένε: «Είναι πολύ αργά τώρα, υπάρχει πολύς

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Internet Marketing www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Τι είναι το Internet Marketing? To Marketing είναι η διαδικασία η οποία συνδέει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με τον καταναλωτή. Το Internet Marketing

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords. Κάθε κλικ και µία ευκαιρία. WebOrange

Google AdWords. Κάθε κλικ και µία ευκαιρία. WebOrange Κάθε κλικ και µία ευκαιρία WebOrange Google AdWords Προβάλετε τη διαφήµισή σας στη Google σήµερα Προσελκύστε περισσότερους πελάτες Το Google AdWords µπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF Id Πρόγραμμα sed aute occaecat Ανταμοιβής aliqua Μελών id dolor SF ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF Σας γνωστοποιούμε ότι το Servicefinder.gr από σήμερα 09/03/2018, θέτει σε εφαρμογή το πρόγραμμα ανταμοιβής

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να διαφημίσω την επιχείρησή μου στο Facebook; Πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλα είδη διαφήμισης

Γιατί να διαφημίσω την επιχείρησή μου στο Facebook; Πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλα είδη διαφήμισης 3 η ΕΝΟΤΗΤΑ Διαφήμιση σε Facebook & Instagram Γιατί να διαφημίσω την επιχείρησή μου στο Facebook; Η επισκεψιμότητα του Facebook είναι υψηλότερη από του Google! Στο Facebook υπάρχουν σχεδόν 3 εκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ηλεκτρονικές Καμπάνιες σελ. 1 Από πού ξεκινάω; Τι υπάρχει γύρω μου; Αφού έχετε αποκτήσει ενεργή παρουσία στο

Διαβάστε περισσότερα

Internet Business Hellas

Internet Business Hellas Internet Business Hellas Περιεχόμενα Εισαγωγή email marketing IBNEWSLETTER Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Επικοινωνία Εισαγωγή email marketing «Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνίσταται στην

Διαβάστε περισσότερα

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ Φτιάξε το Site σου σε 5 βήματα!!! Φτιάξτε τώρα μια σύγχρονη ιστοσελίδα με δυνατότητα να την ανανεώνετε μόνοι σας...με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο!!!

Διαβάστε περισσότερα

Velvet Studio. Creative Agency

Velvet Studio. Creative Agency Velvet Studio Creative Agency www.velvetstudio.gr info@velvetstudio.gr Αμαζονων 46 Ηράκλειο Κρήτης Το VelvetStudio είναι ένα πρωτοποριακό Creative Agency που ειδικεύεται στις υπηρεσίες διαδικτύου. Καλύπτουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠ 7/ΑΠ 8 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ B2B

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ B2B ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ B2B 02 Εισαγωγή Αγαπητοί Συνεργάτες, Καλώς ορίσατε στο νέο, ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της OfficeMart. Πληκτρολογήστε www.officemart.gr, κάντε είσοδο στις online παραγγελίες,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 2 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Εισαγωγή Email marketing... 3 Σχετικά με το IBNEWSLETTER... 3 Μεθοδολογία... 4 Χαρακτηριστικά...

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το citybeez.gr;

Τι είναι το citybeez.gr; Τι είναι το citybeez.gr; Το citybeez.gr είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα προηγμένης επαγγελματικής προβολής και αποστολής στοχευμένων προσφορών. Ποιος είναι ο στόχος; Να έρθει κοντά ο τοπικός

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς online αγορές

Ασφαλείς online αγορές Ασφαλείς online αγορές Γιατί να επιλέξω το διαδίκτυο Ποικιλία και δυνατότητα σύγκρισης προϊόντων Παγκοσμοιοποιημένη αγορά Καλύτερες τιμές Διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο Δεν απαιτεί μετακίνηση σε φυσικό κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σελ. 1 Κατανοώντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τι είναι; Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αφορά στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ E-PORTAL

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ E-PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ E-PORTAL GANO EXCEL SHOP, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2014 1 Στο παρακάτω εγχειρίδιο χρήσης θα βρείτε όλα τα βήματα για την χρήση του e- portal της εταιρείας μας. Αλλά ας τα πάρουμε

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Πρόταση Πακέτου Κατασκευής & Προώθησης Ιστοσελίδας

Οικονομική Προσφορά Πρόταση Πακέτου Κατασκευής & Προώθησης Ιστοσελίδας Οικονομική Προσφορά Πρόταση Πακέτου Κατασκευής & Προώθησης Ιστοσελίδας 2016 Πρόταση εκδόθηκε : 01.01.2016 Πρόταση ισχύει μέχρι : 01.01.2017 Εκπρόσωπος εταιρείας : Ρελλος Πέτρος Managing Partner & Creative

Διαβάστε περισσότερα

10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα

10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα 10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα 1 10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα Γιατί η επιχείρησή σας χρειάζεται να έχει παρουσία στο διαδίκτυο? 2 1. Η εταιρική σας ιστοσελίδα είναι ανοιχτή στον κόσμο 24 ώρες την ημέρα,

Διαβάστε περισσότερα

Η τεχνολογία σύμμαχος στις προκλήσεις του σήμερα

Η τεχνολογία σύμμαχος στις προκλήσεις του σήμερα Η τεχνολογία σύμμαχος στις προκλήσεις του σήμερα Δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς δυσκολότερο ρόλο σήμερα από αυτό των Πωλήσεων. Μέσα σε αγορές που - πολλές φορές ζητούμενο έχει γίνει ο περιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί;

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; DIGITAL MARKETING ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; Η άποψή μας. Η ζωή εξελίσσεται. Αυτή η κοινότυπη φράση από την αρχαιότητα «Τα πάντα ρει» είναι και η ουσία που στηρίζεται η πρότασή μας. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

± ² ² ² Đ ā ĉ Ĕ Ė ĉ ę Đ Ē ď Ē ć ă ĉ Ĕ ö ìñéòöëöù ėēę îđċďėĕēđďďēġ ìó öøðöû 134 1)"3."$: NBOBHFNFOU,"* & i ² ³ ] ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

± ² ² ² Đ ā ĉ Ĕ Ė ĉ ę Đ Ē ď Ē ć ă ĉ Ĕ ö ìñéòöëöù ėēę îđċďėĕēđďďēġ ìó öøðöû 134 1)3.$: NBOBHFNFOU,* & i ² ³ ] ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 134 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 Όσα περισσότερα e-shop δημιουργούνται, τόσο μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και οι απαιτήσεις για πιο καταστήματα. κατευθύνσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν,

Διαβάστε περισσότερα

Digital Marketing Services

Digital Marketing Services Digital Marketing Services ΥΠΗΡΕΣΙΑ 1: Διαγωνισμός τύπου "POST" με πληρωμένη διαφήμιση στο www.facebook.com/skroutz.com.cy (με 90+ χιλιάδες ενεργούς followers). Τα δώρα του διαγωνισμού τα παρέχει η διαφημιζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

/ citybeez.gr @ citybeez.gr. citybeez.gr - Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης 1

/ citybeez.gr @ citybeez.gr. citybeez.gr - Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης 1 / citybeez.gr @ citybeez.gr 1 Τι είναι το citybeez.gr Το citybeez.gr είναι μια διαδραστική διαδικτυακή πλατφόρμα προηγμένης επαγγελματικής προβολής, αποστολής στοχευμένων προσφορών σε πραγματικό χρόνο,

Διαβάστε περισσότερα

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας ERGASIA.GR Συν-εργαστείτε μαζί μας 1.000.000 επισκέψεις μηνιαίως! Το ergasia.gr ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάρτιο του 2014 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αναρριχήθηκε ανάμεσα στις πρώτες ιστοσελίδες

Διαβάστε περισσότερα

Έχεις σκεφτεί να διαφημιστείς στο Ραδιόφωνο αλλά σου φάνηκε: Δύσκολο; Χρονοβόρο; Ακριβό; Αναλογικό, σε μια digital εποχή;

Έχεις σκεφτεί να διαφημιστείς στο Ραδιόφωνο αλλά σου φάνηκε: Δύσκολο; Χρονοβόρο; Ακριβό; Αναλογικό, σε μια digital εποχή; Έχεις σκεφτεί να διαφημιστείς στο Ραδιόφωνο αλλά σου φάνηκε: Δύσκολο; Χρονοβόρο; Ακριβό; Αναλογικό, σε μια digital εποχή; Το BUYADSRADIO.com εξελίσσει τη Ραδιοφωνική διαφήμιση και την κάνει: Εύκολη Γρήγορη

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων. e-commerce Project Manager

Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων. e-commerce Project Manager Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων e-commerce Project Manager Ακαδημαϊκό Έτος 2015 2016 1. Intro to e-commerce Μάθετε σε αυτή την ενότητα τις βασικές έννοιες και αρχές του e-commerce και αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα

Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων

Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων 5 η ΕΝΟΤΗΤΑ Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων Το internet marketing εξελίσσεται Η τεχνολογία που σήμερα μας περιβάλλει συνεχώς εξελίσσεται, αλλάζει και καινούρια πράγματα εμφανίζονται για να κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη - Μαθητή

Εγχειρίδιο Χρήστη - Μαθητή Εγχειρίδιο Χρήστη - Μαθητή 1. Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρµα «e-class», αποτελεί ένα ολοκληρωµένο σύστηµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι παροχή υποδοµών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Το διαδίκτυο στην υπηρεσία µιας επιχείρησης. Χρήση διαδικτύου & socialmedia ως εργαλεία διαφήµισης χαµηλού κόστους

Το διαδίκτυο στην υπηρεσία µιας επιχείρησης. Χρήση διαδικτύου & socialmedia ως εργαλεία διαφήµισης χαµηλού κόστους Σεµινάριο - εργαστήριο κατάρτισης γυναικών στo πλαίσιο του Έργου ΕΜΜΑ Το διαδίκτυο στην υπηρεσία µιας επιχείρησης Χρήση διαδικτύου & socialmedia ως εργαλεία διαφήµισης χαµηλού κόστους Εισηγητής: Αλέξανδρος

Διαβάστε περισσότερα

5 ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ

5 ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ 5 ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ 5.1 Εισαγωγή Το πρακτικό κομμάτι της πτυχιακής μας εργασίας αφορά την δημιουργία μιας λειτουργικής ιστοσελίδας με την χρήση της πλατφόρμας του Weebly, που αποτελεί μια σύγχρονη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Έκδοση και ημερομηνία: Στοιχεία Οργανισμού. Όνομα Οργανισμού / Επιχείρησης: (Διεύθυνση): (Ημερομηνία έναρξης Επιχείρησης):

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Έκδοση και ημερομηνία: Στοιχεία Οργανισμού. Όνομα Οργανισμού / Επιχείρησης: (Διεύθυνση): (Ημερομηνία έναρξης Επιχείρησης): ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Έκδοση και ημερομηνία: Στοιχεία Οργανισμού Όνομα Οργανισμού / Επιχείρησης: (Διεύθυνση): (Τ.Κ.): Τηλέφωνο: (Ημερομηνία έναρξης Επιχείρησης): (Νομική Υπόσταση): (Κύριες Δραστηριότητες):

Διαβάστε περισσότερα

Οι τίτλοι είναι πολύ σημαντικοί στο internet marketing

Οι τίτλοι είναι πολύ σημαντικοί στο internet marketing Οι τίτλοι είναι πολύ σημαντικοί στο internet marketing Ο τίτλος έχει μεγάλο αντίκτυπο στον ψηφιακό κόσμο. Μπορείς να αυξήσεις κατακόρυφα την ανταπόκριση βελτιστοποιώντας τον τίτλο είτε αυτός βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με τις έρευνες

Σύμφωνα με τις έρευνες Το Διαδίκτυο αλλάζει τις δυνατότητες για πληροφορίες υγείας Σύμφωνα με τις έρευνες Οι ασθενείς: επιθυμούν να έχουν οι ίδιοι περισσότερο έλεγχο και ρόλο - 80% των χρηστών του Internet, ψάχνουν πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM)

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Δημιουργούμε τον Ιστότοπο-Website σας ή το Ε-Shop σας Ενθέτουμε στοχευμένο περιεχόμενο (Content Marketing) Σας προβάλλουμε

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση της Unity

Εγκατάσταση της Unity Εγκατάσταση της Unity Όπως έχουμε πει, θα χρησιμοποιήσουμε την Unity για να φτιάξουμε τα παιχνίδια μας. Η Unity είναι μια μηχανή παιχνιδιών (game engine). Τι σημαίνει όμως αυτό; Σημαίνει απλά ότι είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Email Marketing και το Sms Marketing και αυξήστε την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠ 7/ΑΠ 8 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Φοιτητών. 1. Εισαγωγή

Εγχειρίδιο Φοιτητών. 1. Εισαγωγή Εγχειρίδιο Φοιτητών 1. Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρµα «e-class», αποτελεί ένα ολοκληρωµένο σύστηµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι παροχή υποδοµών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Θέλετε να βελτιώσετε την επιχείρηση σας; Βελτιώστε το Marketing!!!

Θέλετε να βελτιώσετε την επιχείρηση σας; Βελτιώστε το Marketing!!! Θέλετε να βελτιώσετε την επιχείρηση σας; Βελτιώστε το Marketing!!! ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΑΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ (Π.Χ. ΔΙΚΑΣΚΩ) ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Τι συμβαίνει: Άνθρωποι που ξεκινούν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η διαφήμιση με μία μόνο λέξη χαρακτηρίζεται και ως «υπόσχεση», καθώς δίνει μια υπόσχεση στον υποψήφιο αγοραστή, για το προϊόν που διαφημίζει και αναφέρεται στην επίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω θα βρείτε τις βασικές οδηγίες για την δημιουργία μεγάλων αρχείων τηλεφωνικών καταλόγων στο Bulk sms system:

Παρακάτω θα βρείτε τις βασικές οδηγίες για την δημιουργία μεγάλων αρχείων τηλεφωνικών καταλόγων στο Bulk sms system: Αγαπητέ πελάτη, Παρακάτω θα βρείτε τις βασικές οδηγίες για την δημιουργία μεγάλων αρχείων τηλεφωνικών καταλόγων στο Bulk sms system: Τα αρχεία που υποστηρίζει το σύστημα είναι αρχεία κειμένου (.txt) &

Διαβάστε περισσότερα

Επίσης μεγάλη αύξηση είχαμε στα είδη ένδυσης και υπόδησης (από την 10η

Επίσης μεγάλη αύξηση είχαμε στα είδη ένδυσης και υπόδησης (από την 10η Τεύχος 6 (ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ) Απρίλιος 2013 Ετήσια Έρευνα 2012 Ηλεκτρονικού Εμπορίου του ELTRUN / ΟΠΑ Ετήσια Έρευνα 2012 Ηλεκτρονικού Εμπορίου του ELTRUN / ΟΠΑ Η λύση της Altec Software για το ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα!

Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα! Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα! GDPR: Η επόμενη μέρα! Ανδρέας Σ. Κωνσταντινίδης Εμπορικός Διευθυντής Yuboto Ltd 22-25 Μιάου 2018:

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση

Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση Τα AdWords είναι ένας αποτελεσµατικός τρόπος για επιχειρήσεις κάθε µεγέθους να διαφηµίσουν τα προϊόν Πώς λειτουργεί η διαφήμιση στο Google AdWords TM Οι διαφηµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας... Το μοναδικό Ελληνικό portal για την αισθητική ιατρική και την πλαστική χειρουργική

Γιατί η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας... Το μοναδικό Ελληνικό portal για την αισθητική ιατρική και την πλαστική χειρουργική mylook.gr Γιατί η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας... Το μοναδικό Ελληνικό portal για την αισθητική ιατρική και την πλαστική χειρουργική mylook.gr Γιατί η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας... Καλωσήρθατε

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET BASIC Μάθημα 2

INTERNET BASIC Μάθημα 2 INTERNET BASIC Μάθημα 2 Δημιουργία e-mail, χρήση Outlook, Βασικές Γνώσεις Excel, Δημιουργία facebook λογαριασμού Εισηγητής: Παντελής Μπουδαλάκης Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Πλεονεκτήματα Μηδενικό κόστος Υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1: Marketing/ Προώθηση & ηλεκτρονικό εμπόριο

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1: Marketing/ Προώθηση & ηλεκτρονικό εμπόριο MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1: Marketing/ Προώθηση & ηλεκτρονικό εμπόριο Επιμέλεια των φορέων του έργου: Irish Rural Link National

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ καλλιέργειας ελαιώνα για ποιοτικό ελαιόλαδο

ΟΔΗΓΟΣ καλλιέργειας ελαιώνα για ποιοτικό ελαιόλαδο ΟΔΗΓΟΣ καλλιέργειας ελαιώνα για ποιοτικό ελαιόλαδο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Κεφάλαιο 1 ο Πώς να οργανώσετε τις διαφημίσεις σας στο Google AdWords; Κεφάλαιο 2 ο Πώς να εμφανίσετε σωστά τις διαφημίσεις σας στη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ Καταρχάς, βασική προϋπόθεση για το κλείσιμο μιας συνάντησης είναι να έχουμε εξακριβώσει και πιστοποιήσει ότι μιλάμε με τον υπεύθυνο που λαμβάνει μια απόφαση συνεργασίας ή επηρεάζει

Διαβάστε περισσότερα

The SMS Marketing Guide for

The SMS Marketing Guide for The SMS Marketing Guide for Οδηγός για αποτελεσματικές Χριστουγεννιάτικες SMS καμπάνιες YUBOTO ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Christmas Mobile Facts Ξέρετε ότι... 7 στις 10 retail

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Φοιτητών. 1. Εισαγωγή

Εγχειρίδιο Φοιτητών. 1. Εισαγωγή Εγχειρίδιο Φοιτητών 1. Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρµα «e-class», αποτελεί ένα ολοκληρωµένο σύστηµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι παροχή υποδοµών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! Tο Πρόγραμμα είναι της εταιρείας ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ EMΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Lexicon Software Pachutzu

Lexicon Software Pachutzu Pachutzu Περιεχόμενα Ε Γ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Η... 2 Κύρια Οθόνη εφαρμογής... 3 Τρόπος Αποστολής... 7 Fax... 8 Δίνοντας την δυνατότητα διαγραφής από την λίστα... 9 Απορριφθέντα... 10 Ε Γ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Η Τοποθετήστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Καμπάνιας 1 1

Οδηγός Καμπάνιας 1 1 Οδηγός Καμπάνιας 1 1 Περιεχόμενα 01 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ 1.1 Πώς λειτουργεί η καμπάνια; 1.2 Με αυτή την καμπάνια, θέλουμε να... 02 - BRAND 03 - ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ 04 - Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ 4.1 - Βήμα 1 - Προσφορά και

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Πρόταση Πακέτου Κατασκευής & Προώθησης Ιστοσελίδας

Οικονομική Προσφορά Πρόταση Πακέτου Κατασκευής & Προώθησης Ιστοσελίδας Οικονομική Προσφορά Πρόταση Πακέτου Κατασκευής & Προώθησης Ιστοσελίδας 2018 Πρόταση εκδόθηκε : 22.01.2018 Πρόταση ισχύει μέχρι : 01.01.2019 Εκπρόσωπος εταιρείας : Ρελλος Πέτρος Managing Partner & Creative

Διαβάστε περισσότερα

Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας. Annabelle McVine, winescribble.com

Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας. Annabelle McVine, winescribble.com Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας Annabelle McVine, winescribble.com Ερώτηση: Τι είναι το YouTube; Είναι ένας ιστότοπος κοινοποίησης βίντεο Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης

Διαβάστε περισσότερα

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Digital Marketing Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Internet: Παρελθόν και Παρόν Παλιότερα το Internet ήταν στατικό και η αλληλεπίδραση με τον χρήστη ήταν περιορισμένη

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτομικές Υπηρεσίες ιαφήμισης για τον Μεσιτικό Κλάδο

Καινοτομικές Υπηρεσίες ιαφήμισης για τον Μεσιτικό Κλάδο Καινοτομικές Υπηρεσίες ιαφήμισης για τον Μεσιτικό Κλάδο Στρατηγού Μακρυγιάννη 38, 143 43 Νέα Χαλκηδόνα, Αθήνα Tel: 2117056356, Fax: 2117405652, Ο ειδικός στην ιαφήμιση των Ακίνητων Από το 2005, η Strategy

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Η ART-εμείς, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) στην οποία ανήκει ο παρόν δικτυακός τόπος http://www.artemeis.gr/, δεσμεύεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την πλατφόρμα EVA χρήστες

Οδηγίες για την πλατφόρμα EVA χρήστες Οδηγίες για την πλατφόρμα EVA χρήστες Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει μέσα από την πλατφόρμα EVA για να εξετάσετε και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας ως επιχειρηματίας και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Η επιχειρηματικότητα στο διαδίκτυο

Η επιχειρηματικότητα στο διαδίκτυο Η επιχειρηματικότητα στο διαδίκτυο Υπηρεσίες διαδικτύου και προγραμματισμού. Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 2271 0 81694 Website : www.webpromotion.com.gr Η δική σας ιστοσελίδα πουλάει; Παρουσίαση και ανάλυση

Διαβάστε περισσότερα

Για να κάνετε το τέλος του χρόνου όσο πιο δυνατό γίνεται και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικό σας bonus, πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις!

Για να κάνετε το τέλος του χρόνου όσο πιο δυνατό γίνεται και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικό σας bonus, πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις! Τι όμορφη εποχή του χρόνου! Πολύ νωρίς για να μιλάμε για γιορτές; Ξανασκεφτείτε το! Επιθυμείτε να ολοκληρώσετε αυτήν τη χρονιά έχοντας δημιουργήσει ισχυρές και σταθερές βάσεις για το ξεκίνημά σας το 2014;

Διαβάστε περισσότερα

Μια καλή επιλογή θα ήταν www.epipla-onomasas.gr (χωρίζοντας τις λέξεις με παύλα -) ή

Μια καλή επιλογή θα ήταν www.epipla-onomasas.gr (χωρίζοντας τις λέξεις με παύλα -) ή Τι είναι ένα CMS CMS ή Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System) ονομάζουμε ένα λογισμικό που μας βοηθά να ελέγχουμε και να διαχειριζόμαστε έναν ιστότοπο δημόσιας ή περιορισμένης πρόσβασης.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;... Περιεχόμενα Αντί προλόγου... 7 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 13 Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...15 Κεφάλαιο 2: Τι βλέπω στην οθόνη μου όταν ολοκληρώσω τη δημιουργία του Προφίλ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 ΤΟΜΟΣ Α «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» πηγή: ibm.com Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Η εφαρμογή τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ) για

Διαβάστε περισσότερα

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας....με τη χρήση VIDEO E-BOOK 2 Περιεχόμενα Ηλεκτρονικού Οδηγού 03 04 05 06 07 08 09 Editorial Εισαγωγή Χρησιμοποιώντας το βίντεο για εκπαίδευση Τι είδη εκπαιδεύτικων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε UML

ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε UML ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε UML για το µάθηµα ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Ακαδηµαϊκό Έτος 2012-2013 «Αντικειµενοστρεφής Ανάλυση Ηλεκτρονικού Καταστήµατος Προσφορών (e-shop)» Η άσκηση αφορά στη χρήση της

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing Presentation

Social Media Marketing Presentation ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε Σητείας 8 & Μεσολογγίου, 14451 Μεταμόρφωση Αττικής Τηλέφωνο: 210 211 7676 E-mail: socialmedia@ksd.gr Social Media Marketing Presentation Σκοπός Το e-word-of-mouth είναι ο πιο αποδοτικός

Διαβάστε περισσότερα

στο διαιτολογικό γραφείο

στο διαιτολογικό γραφείο στο διαιτολογικό γραφείο 6 βήματα για να μετατρέψετε το δυνητικό πελάτη σας σε ιστορία επιτυχίας! Πάρης Παπαχρήστος Διαιτολόγος Διατροφολόγος, M.Sc. Βασίλης Παππάς Σύμβουλος marketing PUBLICATIONS Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ο τρόπος ανάπτυξης των ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να αναλυθεί με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες μπορεί να είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ "ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ" (TEMPLATE) ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MICROSOFT OFFICE SHAREPOINT DESIGNER 2007

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (TEMPLATE) ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MICROSOFT OFFICE SHAREPOINT DESIGNER 2007 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ "ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ" (TEMPLATE) ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MICROSOFT OFFICE SHAREPOINT DESIGNER 2007 Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας με τη χρήση του προγράμματος Microsoft Office SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

Kaloudia Το No1 ηλεκτρονικό εργαλείο αναζήτησης και προώθησης παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα!

Kaloudia Το No1 ηλεκτρονικό εργαλείο αναζήτησης και προώθησης παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα! Kaloudia Το No1 ηλεκτρονικό εργαλείο αναζήτησης και προώθησης παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα! Περιεχόμενα Ενότητα Σελίδες Εισαγωγή 3 Εγγραφή στο Σύστημα 4 10 Είσοδος στο Σύστημα 11 12 Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Από την ομάδα εργασίας του Gmail) Το Gmail κάνει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εύκολο και αποτελεσματικό.. Οι 10 κυριότεροι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Αντί προλόγου. 2. Τι χρειάζεται να έχω εγκαταστήσει στον υϖολογιστή μου για να δω ένα βίντεο στο YouTube;

Αντί προλόγου. 2. Τι χρειάζεται να έχω εγκαταστήσει στον υϖολογιστή μου για να δω ένα βίντεο στο YouTube; Περιεχόμενα Αντί προλόγου...9 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο...13 Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ τον λογαριασμό μου στο ΥouΤube;...15 Κεφάλαιο 2: Πώς μπορώ να συνδεθώ και να αποσυνδεθώ από το YouTube;...41

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by Οδηγός LinkedIn «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by 2 Οδηγός Linkedin, πώς να βοηθήσετε την επιχείρηση σας χρησιμοποιώντας το Ο ποιο κάτω οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιμες απαντήσεις για φωτογράφους γάμου Πλήρες πακέτο (μέρος 1ο κ' 2ο) (PDF + WORD) - Ελληνικά

Έτοιμες απαντήσεις  για φωτογράφους γάμου Πλήρες πακέτο (μέρος 1ο κ' 2ο) (PDF + WORD) - Ελληνικά Έτοιμες απαντήσεις e-mail για φωτογράφους γάμου Πλήρες πακέτο (μέρος 1ο κ' 2ο) - 28 e-mail (PDF + WORD) - Ελληνικά Η γρήγορη και αποτελεσματική γραπτή επικοινωνία είναι πλέον ιδιαίτερα σημαντική για τους

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT / DIRECT MARKETING / Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT / DIRECT MARKETING / Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Pitch Deck. Διαδικτυακή Πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας-Προσωπικού. ihireyou

Pitch Deck. Διαδικτυακή Πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας-Προσωπικού. ihireyou Pitch Deck Διαδικτυακή Πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας-Προσωπικού ihireyou Το παρόν Pitch Deck αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της διαδικτυακής πλατφόρμας ihireyou. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (TEMPLATE) ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MICROSOFT OFFICE SHAREPOINT DESIGNER 2007

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (TEMPLATE) ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MICROSOFT OFFICE SHAREPOINT DESIGNER 2007 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (TEMPLATE) ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MICROSOFT OFFICE SHAREPOINT DESIGNER 2007 Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας με τη χρήση του προγράμματος Microsoft Office SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media!

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ - LINKEDIN: BUSINESS UP YOUR IMAGE Γνωρίζεις πως να παρουσιάσεις τον εαυτό

Διαβάστε περισσότερα

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ(760) Εταιρεία:.. Προς:. Tηλ.:.. Πωλητής:

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ(760) Εταιρεία:.. Προς:. Tηλ.:.. Πωλητής: Θρασυμάχου 14, Αθήνα - 6ος όροφος Τηλέφωνο: 210 2139880 Fax: 210 2139916 E-mail: sales@icop.gr www.icop.gr ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET-WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ(760) Ημερομηνία:.. E-mail: Εταιρεία:..

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ : ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ : ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ : ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ELECTRONIC COMMERCE & SOCIAL MEDIA ΆΝΤΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Ενότητα 8: Search Engine Marketing Βλαχοπούλου Μάρω Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό υλικό, όπως

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02

NEWS TICKET GO TO ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02 TICKET NEWS Αγαπητοί συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010 Το 2010 αποτέλεσε μία πρόκληση για όλους μας. Η παγκόσμια οικονομική κρίση επέβαλλε σε πολλές επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας

Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το διαφημιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 14: Συμβουλές προς έναν νέο προγραμματιστή

Κεφάλαιο 14: Συμβουλές προς έναν νέο προγραμματιστή Κεφάλαιο 14: Συμβουλές προς έναν νέο προγραμματιστή Φτάσαμε σιγά σιγά στο τέλος του βιβλίου. Αντί για κάποιον επίλογο σκέφτηκα να συλλέξω κάποια πράγματα που θα ήθελα να πω σε κάποιον ο οποίος αρχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords For Business. Antonis Papachrisanthou

Google AdWords For Business. Antonis Papachrisanthou Google AdWords For Business Antonis Papachrisanthou Since 2010 Google AdWords : Το internet Δουλεύει για εμάς και την επιχείρησή μας (?) Τι είναι το Google AdWords? To Google AdWords είναι διαδικτυακή

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

SITEBUILDER ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEBSITE) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Version 2.0

SITEBUILDER ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEBSITE) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Version 2.0 SITEBUILDER ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEBSITE) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Version 2.0 Περιεχόμενα 1. Οδηγίες πρόσβασης... 3 2. Οδηγίες Σχεδιασμού Website... 4 2.1. Έναρξη...

Διαβάστε περισσότερα

www.trikala-chamber.gr

www.trikala-chamber.gr ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ PORTAL ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ www.trikala-chamber.gr 1 Το νέο Portal βρίσκεται πλέον στη διάθεση του κοινού ανοίγοντας ένα παράθυρο συνεργασίας με όλο τον κόσμο. Ο νέος επιχειρηματικός

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση που σας προτείνουμε για την διαχείριση των πελατών σας συνοπτικά περιλαμβάνει

Η λύση που σας προτείνουμε για την διαχείριση των πελατών σας συνοπτικά περιλαμβάνει Σκεφτείτε πόσες πωλήσεις χάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από λάθη, από παραλήψεις, από μη συνεργασία των υπευθύνων ή απλά από κακή οργάνωση. Πόσοι υποψήφιοι πελάτες έμειναν μόνο υποψήφιοι και αν γνωρίζεται

Διαβάστε περισσότερα