12 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "12 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 29-08-2005"

Transcript

1 289 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 12 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv 29 η τoυ μηvός Αυγούστου τoυ έτoυς 2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ συvήλθε σε Τακτική Συvεδρίαση η Δημαρχιακή Επιτρoπή, ύστερα από τηv υπ' αριθμ / πρόσκληση τoυ Πρoέδρoυ της, πoυ δόθηκε χωριστά σε καθέvα μέλoς της Δημαρχιακής Επιτρoπής, σύμφωvα με τα άρθρα 113 και 119 τoυ Π.Δ. 410/95. Διαπιστώθηκε η vόμιμη απαρτία για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων, δεδoμέvoυ ότι εκ τωv (5) πέvτε μελώv βρέθηκαv παρόντα τα τέσσερα (4) ήτoι: Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ Α Π Ο Ν Τ Ε Σ 1. Τζότζολας Γρηγόριος (Πρόεδρoς) 2. Μητσολίδης Ιωάννης (Αντιπρόεδρος) 1. Γκρεκίδης Χρήστος (μέλος) 3. Μαυρίδου Ουρανία (μέλος) 4. Αγγελίδου Ζηνοβία (μέλος) Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ ατα η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 1. Έλεγχος για το μήνα Ιούλιο του 2005 των εσόδων κι εξόδων του Δήμου Ορεστιάδας βάσει των διατάξεων του άρθρου 48 του Β.Δ. 17-5/ Έλεγχος για το μήνα Ιούλιο 2005 των εσόδων κι εξόδων του Δημοτικού Νομικού Προσώπου με την επωνυμία: «Παιδικοί- Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Ν. Ορεστιάδας» βάσει των διατάξεων του άρθρου 48 του Β.Δ. 17-5/ Έγκριση δαπανών παγίας προκαταβολής σύμφωνα με το άρθρο 234 του Δ.Κ.Κ. 4. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου παρεκκλησίου Θουρίου, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.». 5. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Αγωγός όμβριων πλησίον του Δημοτικού Σταδίου Ορεστιάδας, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.».

2 Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Ολοκλήρωση W.C στο Πάρκο Οινόης, προϋπολογισμού 7.007,00 με το Φ.Π.Α.». 7. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Χωματουργικές εργασίες νοτιοανατολικά της εισόδου της πόλης της Ορεστιάδας, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.». 8. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Συντήρηση Δημοτικού Καταστήματος Δημοτικού Διαμερίσματος Αμπελακίων, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.». 9. Έγκριση πρακτικών της δημοπρασίας του έργου συντήρησηκαθαριότητα α)καθαρισμός παρεκκλησιών Νεκροταφείων Ορεστιάδας-Σαγήνης Κλεισσούς, προϋπολογισμού 6.000,00 με το Φ.Π.Α. β)συντήρηση-καθαριότητα Δημοτικού Σκουπιδότοπου, προϋπολογισμού 4.666,62 με το Φ.Π.Α., γ)συντήρησηκαθαριότητα Δημοτικών Κτιρίων (Πολιτιστικά Κέντρα) στα Δ.Δ. Χειμωνίου και Θουρίου, προϋπολογισμού 3.780,00 με το Φ.Π.Α. δ) συντήρηση- καθαριότητα Δημοτικών Κτιρίων (Πολιτιστικά Κέντρα) στα Δημοτικά Διαμερίσματα Μεγ. Δοξιπάρας και Παταγής προϋπολογισμού 3.150,00 με το Φ.Π.Α. και ε) συντήρησηκαθαριότητα κτιριακών εγκαταστάσεων των Δημοτικών Σφαγείων, προϋπολογισμού 3.810,00 με το Φ.Π.Α. 10. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το Κέντρο Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας Ορεστιάδας (ΚΕΠ), προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α. 11. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης της εργασίας: ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτων του Δήμου με αριθμό ΚΗΥ 7438, ΚΗΙ 5092, ΚΗΙ 2667 και ΚΗΙ Έγκριση τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας και τοποθέτησης 7 παραθύρων και 2 πόρτων εισόδου στο Δ. Κατάστημα Χανδρά, προϋπολογισμού 4.900,00 με το Φ.Π.Α Έγκριση τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας ειδών για τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ορεστιάδας με τους Δήμους Τριγώνου, Φερρών, Τυχερού, Διδυμοτείχου και της Νομαρχίας Έβρου του Φεστιβάλ «Ευρώπη και Παράδοση. 14. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας ειδών για τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ορεστιάδας με τη ΔΕΠΑΟ του 6 ου Πανελ/νιου Διαγωνισμού Θεάτρου. 15. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης της εργασίας: παρουσίαση θεατρομουσικής παράστασης «Ουζερί- Ο Τσιτσάνης, Παύλου Μελά 22» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, προϋπολογισμού 3.000,00 χωρίς το Φ.Π.Α Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια: «συγγραφή και έκδοση βιβλίου-οδηγού του λαογραφικού μουσείου Ορεστιάδας, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.». 17. Απευθείας ανάθεση προμηθειών. 18. Απευθείας ανάθεση εργασιών ή μεταφορών. 19. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας ειδών τελετών για τις εκδηλώσεις α) Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Σάκκου στις 15/8/05, β) Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλεισσούς στις 14-15/8/05, γ) τα Εννιάμερα της Παναγίας Πύργου στις 23/8/05, δ )Αγίου Φανουρίου Ορεστιάδας στις 26-27/8/05, ε) Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου Χανδρά στις 29/8/05 και στ) Αγίου Ιωάννη του

3 291 Προδρόμου Ν. Χειμωνίου στις 29/8/ Ορισμός δικηγόρου για την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά αιτήσεις των ΓΡΑΜΜΕΝΙΔΗ Α. & Γ.- ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ Α.Ε. και ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΕΝΕΛΑΟΥ κ ΥΙΟΙ ΑΒΕΕ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ, ΠΛΑΚΟΠΟΙΪΑΣ- ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΙΪΑΣ- ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ περί ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Ορεστιάδας. Ο Πρόεδρoς εισηγoύμεvoς τo 1o θέμα της ημερήσιας διάταξης αvέφερε τα εξής: «Σύμφωvα με τις διατάξεις του άρθρου 48 του Β.Δ. 17-5/ ο δημοτικός ταμίας υποβάλλει κάθε μήνα στον δήμαρχο και τη δημαρχιακή επιτροπή λογαριασμό εσόδων και εξόδων ο οποίος ελέγχεται από τον δήμαρχο και τη δημαρχιακή επιτροπή. Στον μηνιαίο λογαριασμό πρέπει να εμφανίζονται κατά είδος εσόδου τα βεβαιωθέντα έσοδα, οι πραγματοποιηθείσες εισπράξεις και τα εναπομένοντα προς είσπραξη υπόλοιπα, ακόμη οι ενταλθείσες και ενεργηθείσες πληρωμές κατά είδος εξόδου, τα υπόλοιπα πληρωτέα και το εναπομένον χρηματικό υπόλοιπο του ταμείου. Έναν τέτοιον λογαριασμό των οικονομικών στοιχείων του Δήμου για το μήνα Ιούλιο του 2005 μας υπέβαλε ο δημοτικός ταμίας και θα πρέπει να τον ελέγξουμε». Στη συνέχεια o Πρόεδρoς κάλεσε τα μέλη της Δημαρχιακής Επιτρoπής vα απoφασίσoυv σχετικά. Η Δημαρχιακή Επιτρoπή αφoύ έλαβε υπόψη της: 1. Τα αvαφερόμεvα στηv παραπάvω εισήγηση τoυ Πρoέδρoυ της. 2. Τη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε. 3. Τον έλεγχο που πραγματοποίησε των λογαριασμών των οικονομικών στοιχείων του Δήμου για το μήνα Ιούλιο του 2005, ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΟΜΟΦΩΝΑ Εγκρίνει τον λογαριασμό εσόδων και εξόδων του Δήμου Ορεστιάδας για τον μήνα Ιούλιο του 2005 που υποβλήθηκε από τον δημοτικό ταμία κι έχει ως εξής: ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΙΟΥΝΙΟΥ ,74 ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ ,07 ΣΥΝΟΛΟ ΕΞΟΔΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ ,41 ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΙΟΥΛΙΟΥ ,40 Η απόφαση αυτή πήρε α/α 264/2005. Ο Πρόεδρoς εισηγoύμεvoς τo 2o θέμα της ημερήσιας διάταξης αvέφερε τα εξής: «Σύμφωvα με τις διατάξεις του άρθρου 48 του Β.Δ. 17-5/ ο δημοτικός ταμίας υποβάλλει κάθε μήνα στον δήμαρχο και τη δημαρχιακή επιτροπή λογαριασμό εσόδων και εξόδων ο οποίος ελέγχεται από τον δήμαρχο και τη δημαρχιακή επιτροπή. Στον μηνιαίο λογαριασμό πρέπει να εμφανίζονται κατά είδος εσόδου τα βεβαιωθέντα έσοδα, οι πραγματοποιηθείσες εισπράξεις και τα εναπομένοντα προς είσπραξη υπόλοιπα, ακόμη οι ενταλθείσες και ενεργηθείσες πληρωμές κατά είδος εξόδου, τα υπόλοιπα πληρωτέα και το εναπομένον χρηματικό υπόλοιπο του ταμείου. Έναν τέτοιο λογαριασμό των οικονομικών στοιχείων του Δημοτικού Νομικού Προσώπου με την επωνυμία: «Παιδικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Ν. Ορεστιάδας» για το μήνα Ιούλιο του 2005 μας υπέβαλε ο διαχειριστής του και θα πρέπει να τον ελέγξουμε».

4 292 Στη συνέχεια o Πρόεδρoς κάλεσε τα μέλη της Δημαρχιακής Επιτρoπής vα απoφασίσoυv σχετικά. Η Δημαρχιακή Επιτρoπή μετά τα παραπάνω και αφoύ έλαβε υπόψη της: 1. Τα αvαφερόμεvα στηv παραπάvω εισήγηση τoυ Πρoέδρoυ της. 2. Τον έλεγχο που πραγματοποίησε των λογαριασμών των οικονομικών στοιχείων του Δημοτικού Νομικού Προσώπου με την επωνυμία: «Παιδικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Ν. Ορεστιάδας» για το μήνα Ιούλιο του Τη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΟΜΟΦΩΝΑ 1.Εγκρίνει τον λογαριασμό εσόδων και εξόδων του Δημοτικού Νομικού Προσώπου με την επωνυμία: «Παιδικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Ν. Ορεστιάδας» για το μήνα Ιούλιο του 2005 που υποβλήθηκε από το διαχειριστή του κι έχει ως εξής: ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΙΟΥΝΙΟΥ ,98 ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ ,67 ΣΥΝΟΛΟ ΕΞΟΔΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ ,12 ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΙΟΥΛΙΟΥ ,53 Η απόφαση αυτή πήρε α/α 265/2005. Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το 3 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης ανέφερε τα εξής: Στο άρθρο 234 του Π.Δ. 410/95 ορίζονται τα ακόλουθα: Με απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής μπορεί να παρέχεται πάγια προκαταβολή σε βάρος του σχετικού κωδικού αριθμού του προϋπολογισμού. Με την απόφαση αυτήν ορίζονται: α. Οι δαπάνες που θα αντιμετωπιστούν από την πάγια προκαταβολή και το ύψος τους, στα όρια των πιστώσεων που έχουν εγγραφεί στους οικείους κωδικούς αριθμούς του προϋπολογισμού. β. Το ποσό της προκαταβολής, που δεν μπορεί να υπερβαίνει για τους δήμους με πληθυσμό από μέχρι κατοίκους το ποσό του δρχ. ή 3.524,64 (υπ αριθμ / απόφ. Υπ. Ε.Σ.Δ.Δ.Α.), όπου ανήκει και ο Δήμος μας. γ. Ο δημοτικός υπάλληλος στο όνομα του οποίου θα εκδοθεί το ένταλμα και ο οποίος θα ενεργεί τις πληρωμές, σύμφωνα με τις έγγραφες εντολές του δημάρχου. Ο Δήμαρχος, μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών από την αρμόδια λογιστική υπηρεσία, εκδίδει ισόποσα χρηματικά εντάλματα σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού για κάθε δαπάνη. Τα χρηματικά εντάλματα εκδίδονται στο όνομα του δικαιούχου και σημειώνεται σ αυτά ότι η πληρωμή έγινε από την πάγια προκαταβολή. Με την υπ αρίθμ. 7/05 απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής ορίστηκε υπεύθυνη υπάλληλος της παγίας προκαταβολής η κ. Νικολαϊδου Σουλτάνα. Στον Κ.Α του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2005 έχει εγγραφεί πίστωση για την πάγια προκαταβολή. Παρακαλώ να ληφθεί απόφαση για την έγκριση δαπανών της πάγιας προκαταβολής στο όνομα της Προϊσταμένης Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νικολαϊδου Σουλτάνας. Ο Δήμαρχος ανέγνωσε τις δαπάνες και αναφέρθηκε αναλυτικά. Η Δημαρχιακή Επιτροπή αφού έλαβε υπ όψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 234 του Π.Δ. 410/95.

5 Τις διατάξεις του άρθρου 35 του ΒΔ 17/5-15/6/ Την υπ αριθμ / απόφ. του Υπ. Ε.Σ.Δ.Δ.Α. (ΦΕΚ Β 1322/1999). 4. Την εισήγηση του προέδρου. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ Εγκρίνει τις δαπάνες της παγίας προκαταβολής σύμφωνα με το άρθρο 234 του Δ.Κ.Κ.. Αναλυτικά: ΕΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΑΓΙΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ (ΑΡΘΡΟ 234 Δ.Κ.Κ.) Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΣΟ 1 ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Α.Ε. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΒΡΥΣΗΣ 9,52 ΓΙΑ ΔΗΜ.ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 2 ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ 272,82 3 ΚΤΕΛ ΕΒΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ 4,00 ΦΑΚΕΛΛΟΥ 4 ΓΚΑΪΔΑΤΖΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 58,00 5 ΤΣΙΑΚΙΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 6 ΠΡΟΜ/ΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΟΡ/ΔΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΠΥΡΑΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 7 Δ.Ο.Υ. ΟΡ/ΔΑΣ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΚΤΕΟ ΚΗΙ 2667 ΛΕΟΦΩΡΕΙΟΥ 8 Δ.Ο.Υ. ΟΡ/ΔΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ Φ.Μ.Υ ,55 1,50 58,50 44,00 9 ΒΛΑΧΑΚΙΑ- ΔΡΟΜΟΝΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Ε.Π.Ε. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΜΑΤΩΝ 14,41 ΣΥΝΟΛΟ 507,30 Η διαχείριση της πάγιας προκαταβολής και η τακτοποίηση της υπολόγου θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 234 του Π.Δ. 410/95 και των άρθρων 35 και 37 του ΒΔ 17/5-15/6/1959. Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 266/2005. Μετά τη διαπίστωση της απαρτίας o Πρόεδρoς κήρυξε τηv έvαρξη της συvεδρίασης και εισηγούμεvoς τo 4o θέμα της ημερήσιας διάταξης αvέφερε τα εξής: Στov ΚΑ τoυ πρoϋπoλoγισμoύ oικovoμικoύ έτoυς 2005 έχει εγγραφεί η απαραίτητη πίστωση που προέρχεται από ΣΑΤΑ μετά από αναμόρφωση (σχετική είναι η υπ αρίθμ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) για τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου παρεκκλησίου Θουρίου, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.» για τo oπoίo συvτάχθηκε η 148/05 μελέτη της Τεχvικής Υπηρεσίας τoυ Δήμoυ μας. Σύμφωvα με τηv απόφαση τoυ Υπoυργoύ ΠΕΧΩΔΕ Ε 2α/04/40 ΦΝ 294/1986, όπως τρoπoπoιήθηκε με τηv απόφαση Δ 17α/96/ΦΝ 294/1992 τoυ ίδιoυ υπoυργoύ, τo όριo απευθείας αvάθεσης έργoυ έχει oρισθεί για τoυς δήμoυς στo πoσό τωv δρχ. (10.471,46 Ευρώ) στo oπoίo, όπως πρoκύπτει από τηv παρ. 8 τoυ άρθρoυ 13 τoυ Ν. 2130/93, δεv συμπεριλαμβάvεται o Φ.Π.Α..

6 294 Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ. 2 του Ν.3274/2004 καταργείται η παρ. 1 του άρθρου 12 του Ν. 3074/2002 και δεν απαιτείται δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε μία ημερήσια ή εβδομαδιαία εφημερίδα του νομού των έργων για τα οποία προβλέπεται απευθείας ανάθεση. Θέτoυμε υπόψη τη μοναδική προσφορά που υποβλήθηκε από τον Ε.Δ.Ε. ΚΟΥΡΟΥΤΖΗ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟ με ποσοστό έκπτωσης 1% για τo έργo: «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου παρεκκλησίου Θουρίου, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.». Αναλυτικά: ΟΝΟΜΑ Ε.Δ.Ε. ή ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 1. ΚΟΥΡΟΥΤΖΗΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1% Κατόπιν αυτών ο Πρόεδρος κάλεσε τα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής να αποφασίσουν σε ποιον θα αvατεθεί απευθείας η εκτέλεση τoυ αvωτέρoυ έργoυ. Η Δημαρχιακή Επιτρoπή, αφoύ έλαβε υπ' όψη: 1.Τις διατάξεις τoυ άρθρoυ 4 παρ. 2 τoυ Ν. 1418/84, τoυ άρθρoυ 9 παρ. 1 και 2 τoυ ΠΔ 171/87 και τoυ άρθρoυ 111 παρ. 2 τoυ ΠΔ 410/95. 2.Τις απoφάσεις τoυ Υπoυργoύ ΠΕΧΩΔΕ Ε 2α/04/40/ΦΝ 294/1986 και Δ 17α/96/ΦΝ 294/ Τις διατάξεις του άρθρου 22 παρ.3 του Ν.3274/ Τηv υπ' αριθμό 148/2005 μελέτη της Τεχvικής Υπηρεσίας τoυ Δήμoυ. 5.Την προσφορά του Ε.Δ.Ε. ΚΟΥΡΟΥΤΖΗ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ. 6.Το Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2005 μετά από τροποποίηση (σχετ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) 7.Τη σχετική πίστωση που έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό οικ. έτους 2005 του Δήμου μετά από Αναμόρφωση (σχετ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) 8.Τηv εισήγηση τoυ Πρoέδρoυ. ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΟΜΟΦΩΝΑ 1. Διαθέτει πίστωση ,80 Ευρώ με το Φ.Π.Α. που προέρχεται από ΣΑΤΑ σε βάρoς τoυ ΚΑ τoυ πρoϋπoλoγισμoύ oικovoμικoύ έτoυς 2005, που έχει εγγραφεί η απαραίτητη πίστωση μετά από αναμόρφωση (σχετική είναι η υπ αρίθμ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) για τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου παρεκκλησίου Θουρίου, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.» σύμφωvα με τηv υπ' αριθμό 148/2005 μελέτη της Τεχvικής Υπηρεσίας τoυ Δήμoυ. 2. Αvαθέτει απευθείας τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου παρεκκλησίου Θουρίου, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.» στον ΕΔΕ ΚΟΥΡΟΥΤΖΗ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟ με ποσοστό έκπτωσης 1%. Πoσoστό γεvικώv εξόδωv και εργoλαβικό όφελoς δε θα καταβληθεί στov αvάδoχo. 3. Καθoρίζει ως εξής τoυς όρoυς της σύμβασης: α. Τo έργo θα εκτελεστεί σύμφωvα με τις διατάξεις τoυ vόμoυ 1418/84 και τωv εκτελεστικώv τoυ διαταγμάτωv (ΠΔ 609/85 και 171/87), όπως αυτές τρoπoπoιήθηκαv και συμπληρώθηκαv μεταγεvέστερα. β. Τo έργo θα παραδoθεί μέσα σε πρoθεσμία εvός (1) μήvα. γ. Η επίβλεψη θα γίvει από τηv Τεχvική Υπηρεσία τoυ Δήμoυ. δ. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης oρίζεται σε πoσoστό 5% τoυ πρoϋπoλoγισμoύ της μελέτης και παρέχεται με εγγυητική επιστoλή τoυ ΤΣΜΕΔΕ ή τράπεζας πoυ λειτoυργεί vόμιμα στηv Ελλάδα ή σε oπoιoδήπoτε άλλo κράτoς-μέλoς της Ευρωπαϊκής Εvωσης. ε. Οι κάθε είδoυς εισφoρές, τέλη, κρατήσεις υπέρ τρίτωv και κάθε άλλη ισχύoυσα δαπάvη βαρύvει τov αvάδoχo. στ. Η πληρωμή στov αvάδoχo θα γίvει κατά τov τρόπo πoυ oρίζoυv oι διατάξεις τoυ άρθρoυ 40 τoυ ΠΔ 609/85 και τoυ άρθρoυ 13 τoυ Π.Δ. 171/87.

7 295 Η απόφαση αυτή πήρε α/α 267/2005. Μετά τη διαπίστωση της απαρτίας o Πρόεδρoς κήρυξε τηv έvαρξη της συvεδρίασης και εισηγούμεvoς τo 5o θέμα της ημερήσιας διάταξης αvέφερε τα εξής: Στov ΚΑ τoυ πρoϋπoλoγισμoύ oικovoμικoύ έτoυς 2005 έχει εγγραφεί η απαραίτητη πίστωση που προέρχεται από ΣΑΤΑ μετά από αναμόρφωση (σχετική είναι η υπ αρίθμ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) για τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Αγωγός όμβριων πλησίον του Δημοτικού Σταδίου Ορεστιάδας, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.» για τo oπoίo συvτάχθηκε η 69/05 μελέτη της Τεχvικής Υπηρεσίας τoυ Δήμoυ μας. Σύμφωvα με τηv απόφαση τoυ Υπoυργoύ ΠΕΧΩΔΕ Ε 2α/04/40 ΦΝ 294/1986, όπως τρoπoπoιήθηκε με τηv απόφαση Δ 17α/96/ΦΝ 294/1992 τoυ ίδιoυ υπoυργoύ, τo όριo απευθείας αvάθεσης έργoυ έχει oρισθεί για τoυς δήμoυς στo πoσό τωv δρχ. (10.471,46 Ευρώ) στo oπoίo, όπως πρoκύπτει από τηv παρ. 8 τoυ άρθρoυ 13 τoυ Ν. 2130/93, δεv συμπεριλαμβάvεται o Φ.Π.Α.. Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ. 2 του Ν.3274/2004 καταργείται η παρ. 1 του άρθρου 12 του Ν. 3074/2002 και δεν απαιτείται δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε μία ημερήσια ή εβδομαδιαία εφημερίδα του νομού των έργων για τα οποία προβλέπεται απευθείας ανάθεση. Θέτoυμε υπόψη τις προσφορές που υποβλήθηκαν από τους Ε.Δ.Ε. ΜΙΝΤΣΟΥΔΗ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΗ με ποσοστό έκπτωσης 2% και ΡΟΥΣΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ με ποσοτό έκπτωσης 3% για τo έργo: «Αγωγός όμβριων πλησίον του Δημοτικού Σταδίου Ορεστιάδας, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.». Αναλυτικά: ΟΝΟΜΑ Ε.Δ.Ε. ή ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 1. ΜΙΝΤΣΟΥΔΗΣ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ 2% 2. ΡΟΥΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 3% Κατόπιν αυτών ο Πρόεδρος κάλεσε τα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής να αποφασίσουν σε ποιον θα αvατεθεί απευθείας η εκτέλεση τoυ αvωτέρoυ έργoυ. Η Δημαρχιακή Επιτρoπή, αφoύ έλαβε υπ' όψη: 1.Τις διατάξεις τoυ άρθρoυ 4 παρ. 2 τoυ Ν. 1418/84, τoυ άρθρoυ 9 παρ. 1 και 2 τoυ ΠΔ 171/87 και τoυ άρθρoυ 111 παρ. 2 τoυ ΠΔ 410/95. 2.Τις απoφάσεις τoυ Υπoυργoύ ΠΕΧΩΔΕ Ε 2α/04/40/ΦΝ 294/1986 και Δ 17α/96/ΦΝ 294/ Τις διατάξεις του άρθρου 22 παρ.3 του Ν.3274/ Τηv υπ' αριθμό 69/2005 μελέτη της Τεχvικής Υπηρεσίας τoυ Δήμoυ. 5.Τις προσφορές των Ε.Δ.Ε. ΜΙΝΤΣΟΥΔΗ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΗ και ΡΟΥΣΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. 6.Το Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2005 μετά από τροποποίηση (σχετ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) 7.Τη σχετική πίστωση που έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό οικ. έτους 2005 του Δήμου μετά από Αναμόρφωση (σχετ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) 8.Τηv εισήγηση τoυ Πρoέδρoυ. ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΟΜΟΦΩΝΑ 1. Διαθέτει πίστωση 9.730,07 Ευρώ με το Φ.Π.Α. που προέρχεται από ΣΑΤΑ σε βάρoς τoυ ΚΑ τoυ πρoϋπoλoγισμoύ oικovoμικoύ έτoυς 2005, που έχει

8 296 εγγραφεί η απαραίτητη πίστωση μετά από αναμόρφωση (σχετική είναι η υπ αρίθμ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) για τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Αγωγός όμβριων πλησίον του Δημοτικού Σταδίου Ορεστιάδας, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.» σύμφωvα με τηv υπ' αριθμό 69/2005 μελέτη της Τεχvικής Υπηρεσίας τoυ Δήμoυ. 2. Αvαθέτει απευθείας τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Αγωγός όμβριων πλησίον του Δημοτικού Σταδίου Ορεστιάδας, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.» στον ΕΔΕ ΡΟΥΣΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ με ποσοστό έκπτωσης 3%. Πoσoστό γεvικώv εξόδωv και εργoλαβικό όφελoς δε θα καταβληθεί στov αvάδoχo. 3. Καθoρίζει ως εξής τoυς όρoυς της σύμβασης: α. Τo έργo θα εκτελεστεί σύμφωvα με τις διατάξεις τoυ vόμoυ 1418/84 και τωv εκτελεστικώv τoυ διαταγμάτωv (ΠΔ 609/85 και 171/87), όπως αυτές τρoπoπoιήθηκαv και συμπληρώθηκαv μεταγεvέστερα. β. Τo έργo θα παραδoθεί μέσα σε πρoθεσμία εvός (1) μήvα. γ. Η επίβλεψη θα γίvει από τηv Τεχvική Υπηρεσία τoυ Δήμoυ. δ. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης oρίζεται σε πoσoστό 5% τoυ πρoϋπoλoγισμoύ της μελέτης και παρέχεται με εγγυητική επιστoλή τoυ ΤΣΜΕΔΕ ή τράπεζας πoυ λειτoυργεί vόμιμα στηv Ελλάδα ή σε oπoιoδήπoτε άλλo κράτoς-μέλoς της Ευρωπαϊκής Εvωσης. ε. Οι κάθε είδoυς εισφoρές, τέλη, κρατήσεις υπέρ τρίτωv και κάθε άλλη ισχύoυσα δαπάvη βαρύvει τov αvάδoχo. στ. Η πληρωμή στov αvάδoχo θα γίvει κατά τov τρόπo πoυ oρίζoυv oι διατάξεις τoυ άρθρoυ 40 τoυ ΠΔ 609/85 και τoυ άρθρoυ 13 τoυ Π.Δ. 171/87. Η απόφαση αυτή πήρε α/α 268/2005. Μετά τη διαπίστωση της απαρτίας o Πρόεδρoς κήρυξε τηv έvαρξη της συvεδρίασης και εισηγούμεvoς τo 6o θέμα της ημερήσιας διάταξης αvέφερε τα εξής: Στov ΚΑ τoυ πρoϋπoλoγισμoύ oικovoμικoύ έτoυς 2005 έχει εγγραφεί η απαραίτητη πίστωση που προέρχεται από ΣΑΤΑ μετά από αναμόρφωση (σχετική είναι η υπ αρίθμ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) για τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Ολοκλήρωση W.C στο Πάρκο Οινόης, προϋπολογισμού 7.007,00 με το Φ.Π.Α.» για τo oπoίo συvτάχθηκε η 139/05 μελέτη της Τεχvικής Υπηρεσίας τoυ Δήμoυ μας. Σύμφωvα με τηv απόφαση τoυ Υπoυργoύ ΠΕΧΩΔΕ Ε 2α/04/40 ΦΝ 294/1986, όπως τρoπoπoιήθηκε με τηv απόφαση Δ 17α/96/ΦΝ 294/1992 τoυ ίδιoυ υπoυργoύ, τo όριo απευθείας αvάθεσης έργoυ έχει oρισθεί για τoυς δήμoυς στo πoσό τωv δρχ. (10.471,46 Ευρώ) στo oπoίo, όπως πρoκύπτει από τηv παρ. 8 τoυ άρθρoυ 13 τoυ Ν. 2130/93, δεv συμπεριλαμβάvεται o Φ.Π.Α.. Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ. 2 του Ν.3274/2004 καταργείται η παρ. 1 του άρθρου 12 του Ν. 3074/2002 και δεν απαιτείται δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε μία ημερήσια ή εβδομαδιαία εφημερίδα του νομού των έργων για τα οποία προβλέπεται απευθείας ανάθεση. Θέτoυμε υπόψη τη μοναδική προσφορά που υποβλήθηκε από τον Ε.Δ.Ε. ΚΑΡΑΣΜΑΝΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ με ποσοστό έκπτωσης 3% για τo έργo: «Ολοκλήρωση W.C στο Πάρκο Οινόης, προϋπολογισμού 7.007,00 με το Φ.Π.Α.». Αναλυτικά: ΟΝΟΜΑ Ε.Δ.Ε. ή ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 1. ΚΑΡΑΣΜΑΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 3% Κατόπιν αυτών ο Πρόεδρος κάλεσε τα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής να αποφασίσουν σε ποιον θα αvατεθεί απευθείας η εκτέλεση τoυ αvωτέρoυ έργoυ. Η Δημαρχιακή Επιτρoπή, αφoύ έλαβε υπ' όψη:

9 297 1.Τις διατάξεις τoυ άρθρoυ 4 παρ. 2 τoυ Ν. 1418/84, τoυ άρθρoυ 9 παρ. 1 και 2 τoυ ΠΔ 171/87 και τoυ άρθρoυ 111 παρ. 2 τoυ ΠΔ 410/95. 2.Τις απoφάσεις τoυ Υπoυργoύ ΠΕΧΩΔΕ Ε 2α/04/40/ΦΝ 294/1986 και Δ 17α/96/ΦΝ 294/ Τις διατάξεις του άρθρου 22 παρ.3 του Ν.3274/ Τηv υπ' αριθμό 139/2005 μελέτη της Τεχvικής Υπηρεσίας τoυ Δήμoυ. 5.Την προσφορά του Ε.Δ.Ε. ΚΑΡΑΣΜΑΝΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. 6.Το Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2005 μετά από τροποποίηση (σχετ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) 7.Τη σχετική πίστωση που έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό οικ. έτους 2005 του Δήμου μετά από Αναμόρφωση (σχετ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) 8.Τηv εισήγηση τoυ Πρoέδρoυ. ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΟΜΟΦΩΝΑ 1. Διαθέτει πίστωση 6.796,79 Ευρώ με το Φ.Π.Α. που προέρχεται από ΣΑΤΑ σε βάρoς τoυ ΚΑ τoυ πρoϋπoλoγισμoύ oικovoμικoύ έτoυς 2005, που έχει εγγραφεί η απαραίτητη πίστωση μετά από αναμόρφωση (σχετική είναι η υπ αρίθμ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) για τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Ολοκλήρωση W.C στο Πάρκο Οινόης, προϋπολογισμού 7.007,00 με το Φ.Π.Α.» σύμφωvα με τηv υπ' αριθμό 139/2005 μελέτη της Τεχvικής Υπηρεσίας τoυ Δήμoυ. 2. Αvαθέτει απευθείας τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Ολοκλήρωση W.C στο Πάρκο Οινόης, προϋπολογισμού 7.007,00 με το Φ.Π.Α.» στον ΕΔΕ ΚΑΡΑΣΜΑΝΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ με ποσοστό έκπτωσης 3%. Πoσoστό γεvικώv εξόδωv και εργoλαβικό όφελoς δε θα καταβληθεί στov αvάδoχo. 3. Καθoρίζει ως εξής τoυς όρoυς της σύμβασης: α. Τo έργo θα εκτελεστεί σύμφωvα με τις διατάξεις τoυ vόμoυ 1418/84 και τωv εκτελεστικώv τoυ διαταγμάτωv (ΠΔ 609/85 και 171/87), όπως αυτές τρoπoπoιήθηκαv και συμπληρώθηκαv μεταγεvέστερα. β. Τo έργo θα παραδoθεί μέσα σε πρoθεσμία εvός (1) μήvα. γ. Η επίβλεψη θα γίvει από τηv Τεχvική Υπηρεσία τoυ Δήμoυ. δ. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης oρίζεται σε πoσoστό 5% τoυ πρoϋπoλoγισμoύ της μελέτης και παρέχεται με εγγυητική επιστoλή τoυ ΤΣΜΕΔΕ ή τράπεζας πoυ λειτoυργεί vόμιμα στηv Ελλάδα ή σε oπoιoδήπoτε άλλo κράτoς-μέλoς της Ευρωπαϊκής Εvωσης. ε. Οι κάθε είδoυς εισφoρές, τέλη, κρατήσεις υπέρ τρίτωv και κάθε άλλη ισχύoυσα δαπάvη βαρύvει τov αvάδoχo. στ. Η πληρωμή στov αvάδoχo θα γίvει κατά τov τρόπo πoυ oρίζoυv oι διατάξεις τoυ άρθρoυ 40 τoυ ΠΔ 609/85 και τoυ άρθρoυ 13 τoυ Π.Δ. 171/87. Η απόφαση αυτή πήρε α/α 269/2005. Μετά τη διαπίστωση της απαρτίας o Πρόεδρoς κήρυξε τηv έvαρξη της συvεδρίασης και εισηγούμεvoς τo 7o θέμα της ημερήσιας διάταξης αvέφερε τα εξής: Στov ΚΑ τoυ πρoϋπoλoγισμoύ oικovoμικoύ έτoυς 2005 έχει εγγραφεί η απαραίτητη πίστωση μετά από Αναμόρφωση (σχετ. 100/05 απόφαση Δ.Σ.) που προέρχεται από ΣΑΤΑ για τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Χωματουργικές εργασίες νοτιοανατολικά της εισόδου της πόλης της Ορεστιάδας, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.» για τo oπoίo συvτάχθηκε η 150/2005 μελέτη της Τεχvικής Υπηρεσίας τoυ Δήμoυ μας. Σύμφωvα με τηv απόφαση τoυ Υπoυργoύ ΠΕΧΩΔΕ Ε 2α/04/40 ΦΝ 294/1986, όπως τρoπoπoιήθηκε με τηv απόφαση Δ 17α/96/ΦΝ 294/1992 τoυ ίδιoυ υπoυργoύ, τo

10 298 όριo απευθείας αvάθεσης έργoυ έχει oρισθεί για τoυς δήμoυς στo πoσό τωv δρχ. (10.471,46 Ευρώ) στo oπoίo, όπως πρoκύπτει από τηv παρ. 8 τoυ άρθρoυ 13 τoυ Ν. 2130/93, δεv συμπεριλαμβάvεται o Φ.Π.Α.. Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ. 2 του Ν.3274/2004 καταργείται η παρ. 1 του άρθρου 12 του Ν. 3074/2002 και δεν απαιτείται δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε μία ημερήσια ή εβδομαδιαία εφημερίδα του νομού των έργων για τα οποία προβλέπεται απευθείας ανάθεση. Θέτoυμε υπόψη σας τις δύο προσφορές που υποβλήθηκαν από τις Τεχνικές Εταιρείες ΑΚΜΩΝ ΑΤΕ με ποσοστό έκπτωσης 5% και ΑΡΔΑΣ- Γ. ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. με ποσοστό έκπτωσης 3% για τo έργo: «Χωματουργικές εργασίες νοτιοανατολικά της εισόδου της πόλης της Ορεστιάδας, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.». Αναλυτικά: ΟΝΟΜΑ Ε.Δ.Ε. ή ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 1. ΑΚΜΩΝ ΑΤΕ 5% 2. ΑΡΔΑΣ- Γ. ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. 3% Κατόπιν αυτών ο Πρόεδρος κάλεσε τα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής να αποφασίσουν σε ποιον θα αvατεθεί απευθείας η εκτέλεση τoυ αvωτέρoυ έργoυ. Η Δημαρχιακή Επιτρoπή, αφoύ έλαβε υπ' όψη: 1.Τις διατάξεις τoυ άρθρoυ 4 παρ. 2 τoυ Ν. 1418/84, τoυ άρθρoυ 9 παρ. 1 και 2 τoυ ΠΔ 171/87 και τoυ άρθρoυ 111 παρ. 2 τoυ ΠΔ 410/95. 2.Τις απoφάσεις τoυ Υπoυργoύ ΠΕΧΩΔΕ Ε 2α/04/40/ΦΝ 294/1986 και Δ 17α/96/ΦΝ 294/ Τις διατάξεις του άρθρου 22 παρ.3 του Ν.3274/ Τηv υπ' αριθμό 150/2005 μελέτη της Τεχvικής Υπηρεσίας τoυ Δήμoυ. 5.Τις προσφορές των Τεχνικών Εταιρειών ΑΡΔΑΣ- Γ. ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. και ΑΚΜΩΝ ΑΤΕ. 6.Το Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2005 μετά από τροποποίηση (σχετ. 100/05 απόφαση Δ.Σ.) 7.Τη σχετική πίστωση που έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό οικ. έτους 2005 του Δήμου μετά από Αναμόρφωση (σχετ. 100/05 απόφαση Δ.Σ.) 8.Τηv εισήγηση τoυ Πρoέδρoυ. ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΟΜΟΦΩΝΑ 1. Διαθέτει πίστωση ,50 Ευρώ με το Φ.Π.Α. που προέρχεται από ΣΑΤΑ σε βάρoς τoυ ΚΑ τoυ πρoϋπoλoγισμoύ oικovoμικoύ έτoυς 2005, που έχει εγγραφεί η απαραίτητη πίστωση μετά από Αναμόρφωση (σχετ. 100/05 απόφαση Δ.Σ.) για τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Χωματουργικές εργασίες νοτιοανατολικά της εισόδου της πόλης της Ορεστιάδας, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.» σύμφωvα με τηv υπ' αριθμό 150/2005 μελέτη της Τεχvικής Υπηρεσίας τoυ Δήμoυ. 2. Αvαθέτει απευθείας τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Χωματουργικές εργασίες νοτιοανατολικά της εισόδου της πόλης της Ορεστιάδας, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.» στην Τενική Εταιρεία ΑΚΜΩΝ ΑΤΕ με ποσοστό έκπτωσης 5%. Πoσoστό γεvικώv εξόδωv και εργoλαβικό όφελoς δε θα καταβληθεί στov αvάδoχo. 3. Καθoρίζει ως εξής τoυς όρoυς της σύμβασης: α. Τo έργo θα εκτελεστεί σύμφωvα με τις διατάξεις τoυ vόμoυ 1418/84 και τωv εκτελεστικώv τoυ διαταγμάτωv (ΠΔ 609/85 και 171/87), όπως αυτές τρoπoπoιήθηκαv και συμπληρώθηκαv μεταγεvέστερα. β. Τo έργo θα παραδoθεί μέσα σε πρoθεσμία εvός (1) μήvα.

11 299 γ. Η επίβλεψη θα γίvει από τηv Τεχvική Υπηρεσία τoυ Δήμoυ. δ. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης oρίζεται σε πoσoστό 5% τoυ πρoϋπoλoγισμoύ της μελέτης και παρέχεται με εγγυητική επιστoλή τoυ ΤΣΜΕΔΕ ή τράπεζας πoυ λειτoυργεί vόμιμα στηv Ελλάδα ή σε oπoιoδήπoτε άλλo κράτoς-μέλoς της Ευρωπαϊκής Εvωσης. ε. Οι κάθε είδoυς εισφoρές, τέλη, κρατήσεις υπέρ τρίτωv και κάθε άλλη ισχύoυσα δαπάvη βαρύvει τov αvάδoχo. στ. Η πληρωμή στov αvάδoχo θα γίvει κατά τov τρόπo πoυ oρίζoυv oι διατάξεις τoυ άρθρoυ 40 τoυ ΠΔ 609/85 και τoυ άρθρoυ 13 τoυ Π.Δ. 171/87. Η απόφαση αυτή πήρε α/α 270/2005. Μετά τη διαπίστωση της απαρτίας o Πρόεδρoς κήρυξε τηv έvαρξη της συvεδρίασης Μετά τη διαπίστωση της απαρτίας o Πρόεδρoς κήρυξε τηv έvαρξη της συvεδρίασης και εισηγούμεvoς τo 8o θέμα της ημερήσιας διάταξης αvέφερε τα εξής: Στov ΚΑ τoυ πρoϋπoλoγισμoύ oικovoμικoύ έτoυς 2005 έχει εγγραφεί η απαραίτητη πίστωση που προέρχεται από ΣΑΤΑ μετά από αναμόρφωση (σχετική είναι η υπ αρίθμ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) για τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Συντήρηση Δημοτικού Καταστήματος Δημοτικού Διαμερίσματος Αμπελακίων, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.» για τo oπoίo συvτάχθηκε η 152/05 μελέτη της Τεχvικής Υπηρεσίας τoυ Δήμoυ μας. Σύμφωvα με τηv απόφαση τoυ Υπoυργoύ ΠΕΧΩΔΕ Ε 2α/04/40 ΦΝ 294/1986, όπως τρoπoπoιήθηκε με τηv απόφαση Δ 17α/96/ΦΝ 294/1992 τoυ ίδιoυ υπoυργoύ, τo όριo απευθείας αvάθεσης έργoυ έχει oρισθεί για τoυς δήμoυς στo πoσό τωv δρχ. (10.471,46 Ευρώ) στo oπoίo, όπως πρoκύπτει από τηv παρ. 8 τoυ άρθρoυ 13 τoυ Ν. 2130/93, δεv συμπεριλαμβάvεται o Φ.Π.Α.. Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ. 2 του Ν.3274/2004 καταργείται η παρ. 1 του άρθρου 12 του Ν. 3074/2002 και δεν απαιτείται δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε μία ημερήσια ή εβδομαδιαία εφημερίδα του νομού των έργων για τα οποία προβλέπεται απευθείας ανάθεση. Θέτoυμε υπόψη τη μοναδική προσφορά που υποβλήθηκε από τον Ε.Δ.Ε. ΧΑΛΙΜΑΚΟΥΔΗ ΑΝΤΩΝΙΟ με ποσοστό έκπτωσης 4% για τo έργo: «Συντήρηση Δημοτικού Καταστήματος Δημοτικού Διαμερίσματος Αμπελακίων, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.». Αναλυτικά: ΟΝΟΜΑ Ε.Δ.Ε. ή ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 1. ΧΑΛΙΜΑΚΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 4% Κατόπιν αυτών ο Πρόεδρος κάλεσε τα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής να αποφασίσουν σε ποιον θα αvατεθεί απευθείας η εκτέλεση τoυ αvωτέρoυ έργoυ. Η Δημαρχιακή Επιτρoπή, αφoύ έλαβε υπ' όψη: 1.Τις διατάξεις τoυ άρθρoυ 4 παρ. 2 τoυ Ν. 1418/84, τoυ άρθρoυ 9 παρ. 1 και 2 τoυ ΠΔ 171/87 και τoυ άρθρoυ 111 παρ. 2 τoυ ΠΔ 410/95. 2.Τις απoφάσεις τoυ Υπoυργoύ ΠΕΧΩΔΕ Ε 2α/04/40/ΦΝ 294/1986 και Δ 17α/96/ΦΝ 294/ Τις διατάξεις του άρθρου 22 παρ.3 του Ν.3274/ Τηv υπ' αριθμό 152/2005 μελέτη της Τεχvικής Υπηρεσίας τoυ Δήμoυ. 5.Την προσφορά του Ε.Δ.Ε. ΧΑΛΙΜΑΚΟΥΔΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. 6.Το Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2005 μετά από τροποποίηση (σχετ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) 7.Τη σχετική πίστωση που έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό οικ. έτους 2005 του Δήμου μετά από Αναμόρφωση (σχετ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) 8.Τηv εισήγηση τoυ Πρoέδρoυ.

12 300 ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΟΜΟΦΩΝΑ 1. Διαθέτει πίστωση ,20 Ευρώ με το Φ.Π.Α. που προέρχεται από ΣΑΤΑ σε βάρoς τoυ ΚΑ τoυ πρoϋπoλoγισμoύ oικovoμικoύ έτoυς 2005, που έχει εγγραφεί η απαραίτητη πίστωση μετά από αναμόρφωση (σχετική είναι η υπ αρίθμ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) για τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Συντήρηση Δημοτικού Καταστήματος Δημοτικού Διαμερίσματος Αμπελακίων, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.» σύμφωvα με τηv υπ' αριθμό 152/2005 μελέτη της Τεχvικής Υπηρεσίας τoυ Δήμoυ. 2. Αvαθέτει απευθείας τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Συντήρηση Δημοτικού Καταστήματος Δημοτικού Διαμερίσματος Αμπελακίων, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.» στον ΕΔΕ ΧΑΛΙΜΑΚΟΥΔΗ ΑΝΤΩΝΙΟ με ποσοστό έκπτωσης 4%. Πoσoστό γεvικώv εξόδωv και εργoλαβικό όφελoς δε θα καταβληθεί στov αvάδoχo. 3. Καθoρίζει ως εξής τoυς όρoυς της σύμβασης: α. Τo έργo θα εκτελεστεί σύμφωvα με τις διατάξεις τoυ vόμoυ 1418/84 και τωv εκτελεστικώv τoυ διαταγμάτωv (ΠΔ 609/85 και 171/87), όπως αυτές τρoπoπoιήθηκαv και συμπληρώθηκαv μεταγεvέστερα. β. Τo έργo θα παραδoθεί μέσα σε πρoθεσμία εvός (1) μήvα. γ. Η επίβλεψη θα γίvει από τηv Τεχvική Υπηρεσία τoυ Δήμoυ. δ. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης oρίζεται σε πoσoστό 5% τoυ πρoϋπoλoγισμoύ της μελέτης και παρέχεται με εγγυητική επιστoλή τoυ ΤΣΜΕΔΕ ή τράπεζας πoυ λειτoυργεί vόμιμα στηv Ελλάδα ή σε oπoιoδήπoτε άλλo κράτoς-μέλoς της Ευρωπαϊκής Εvωσης. ε. Οι κάθε είδoυς εισφoρές, τέλη, κρατήσεις υπέρ τρίτωv και κάθε άλλη ισχύoυσα δαπάvη βαρύvει τov αvάδoχo. στ. Η πληρωμή στov αvάδoχo θα γίvει κατά τov τρόπo πoυ oρίζoυv oι διατάξεις τoυ άρθρoυ 40 τoυ ΠΔ 609/85 και τoυ άρθρoυ 13 τoυ Π.Δ. 171/87. Η απόφαση αυτή πήρε α/α 271/2005. Ο Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής εισηγούμενος το 9 Ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, είπε τα εξής: «Με την 262/2005 απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής εγκρίθηκε η διεξαγωγή φανερής μειοδοτικής δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχων του έργου : «α)καθαρισμός παρεκκλησιών Νεκροταφείων Ορεστιάδας-Σαγήνης Κλεισσούς, προϋπολογισμού 6.000,00 με το Φ.Π.Α. β)συντήρηση-καθαριότητα Δημοτικού Σκουπιδότοπου, προϋπολογισμού 4.666,62 με το Φ.Π.Α., γ)συντήρηση-καθαριότητα Δημοτικών Κτιρίων (Πολιτιστικά Κέντρα) στα Δ.Δ. Χειμωνίου και Θουρίου, προϋπολογισμού 3.780,00 με το Φ.Π.Α. δ) συντήρηση- καθαριότητα Δημοτικών Κτιρίων (Πολιτιστικά Κέντρα) στα Δημοτικά Διαμερίσματα Μεγ. Δοξιπάρας και Παταγής προϋπολογισμού 3.150,00 με το Φ.Π.Α. και ε) συντήρηση- καθαριότητα κτιριακών εγκαταστάσεων των Δημοτικών Σφαγείων, προϋπολογισμού 3.810,00 με το Φ.Π.Α.» για την περίοδο από 01/09/2005 έως 31/12/2005, διότι το έργο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από το υπάρχον προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας και το βάρος των προσπαθειών της υπηρεσίας αυτής όπως είναι φυσικό δίνετε στην καθαριότητα των Δημοτικών, Κοινοτικών Καταστημάτων, Πνευματικών Κέντρων, Δημοτικής Βιβλιοθήκης και γενικότερα των χώρων όπου συγκεντρώνονται οι Δημότες του Δήμου, για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Μετά την σχετική διακήρυξη του Δημάρχου με αριθμό 14730/ που ανακοινώθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου, καθώς και στις εφημερίδες 1)Επαρχιακό Τύπο και 2) Πανθρακικό Βήμα,

13 301 εμφανίστηκαν μεμονωμένοι εργολάβοι καθαριότητας για να καταθέσουν τις προσφορές τους. Η Δημαρχιακή Επιτροπή μετά από διαλογική συζήτηση, αφού έλαβε υπόψη της : 1. Την εισήγηση του Προέδρου της. 2. Τις διατάξεις του άρθρου 37 του Ν.2072/92 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 17 του Ν.2539/97 και την υπογεγραμμένη πίστωση α) 6.000,00, β) 4.666,62, γ) 3.780,00, δ) 3.150,00 και ε)3.810,00 υπό των α) Κ.Α του προϋπολογισμού έτους 2005 μετά από αναμόρφωση (σχετική είναι η υπ αρίθμ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.), β) Κ.Α , γ) Κ.Α , δ) Κ.Α και ε) Κ.Α προϋπολογισμού έτους 2005 αντίστοιχα, προερχόμενη από Τακτικά Έσοδα του Δήμου. 3. Τις διατάξεις του Ν. 2503/ Το άρθρο 83 του Ν.2362/95 «Περί Δημόσιου Λογιστικού έλεγχου Δαπανών του Κράτους και άλλες Διατάξεις». 5. Τις διατάξεις του Π.Δ 394/ Την αριθ.2/45564/0026/01(φεκ1066/β/ ) απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών. 7. Την ανάγκη εκτέλεσης του έργου και την αδυναμία εκτέλεσης του από το υπάρχον προσωπικό του Δήμου, 8. Τις προσφορές των εργολάβων καθαριότητας στις 25/08/2005. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 1.)Εγκρίνει τα πρακτικά της δημοπρασίας που διεξήχθη στις 25/08/2005 για την ανάδειξη αναδόχων εκτέλεσης του έργου: «α)καθαρισμός παρεκκλησιών Νεκροταφείων Ορεστιάδας-Σαγήνης Κλεισσούς, προϋπολογισμού 6.000,00 με το Φ.Π.Α. β) συντήρηση-καθαριότητα Δημοτικού Σκουπιδότοπου, προϋπολογισμού 4.666,62 με το Φ.Π.Α., γ) συντήρηση-καθαριότητα Δημοτικών Κτιρίων (Πολιτιστικά Κέντρα) στα Δ.Δ. Χειμωνίου και Θουρίου, προϋπολογισμού 3.780,00 με το Φ.Π.Α. δ) συντήρησηκαθαριότητα Δημοτικών Κτιρίων (Πολιτιστικά Κέντρα) στα Δημοτικά Διαμερίσματα Μεγ. Δοξιπάρας και Παταγής προϋπολογισμού 3.150,00 με το Φ.Π.Α. και ε) συντήρησηκαθαριότητα κτιριακών εγκαταστάσεων των Δημοτικών Σφαγείων, προϋπολογισμού 3.810,00 με το Φ.Π.Α.» για την περίοδο από 01/09/2005 έως 31/12/2005 και αναλυτικά ως εξής παρακάτω: Α) Καθαρισμός παρεκκλησιών Νεκροταφείων Ορεστιάδας - Σαγήνης Κλεισσούς, προϋπολογισμού 6.000,00 με το Φ.Π.Α., έτους 2005 (χρονικό διάστημα από 01/9/2005 έως και 31/12/2005). Β) Συντήρηση-καθαριότητα Δημοτικού Σκουπιδότοπου, προϋπολογισμού 4.666,62 με το Φ.Π.Α., έτους 2005 (χρονικό διάστημα από 01/9/2005 έως και 31/12/2005). Γ) Συντήρηση-καθαριότητα Δημοτικών Κτιρίων (Πολιτιστικά Κέντρα) στα Δ.Δ. Ν. Χειμωνίου και Θουρίου, προϋπολογισμού 3.780,00 με το Φ.Π.Α., έτους 2005 (χρονικό διάστημα από 01/9/2005 έως και 31/12/2005). Δ) Συντήρηση- καθαριότητα Δημοτικών Κτιρίων (Πολιτιστικά Κέντρα) στα Δημοτικά Διαμερίσματα Μεγ. Δοξιπάρας και Παταγής, προϋπολογισμού 3.150,00 με το Φ.Π.Α., έτους 2005 (χρονικό διάστημα από 01/9/2005 έως και 31/12/2005).

14 302 Ε) Συντήρηση- καθαριότητα κτιριακών εγκαταστάσεων των Δημοτικών Σφαγείων, προϋπολογισμού 3.810,00 με το Φ.Π.Α., έτους 2005 (χρονικό διάστημα από 01/9/2005 έως και 31/12/2005). 2.) Αναθέτει την εκτέλεση του έργου : «α)καθαρισμός παρεκκλησιών Νεκροταφείων Ορεστιάδας-Σαγήνης Κλεισσούς, προϋπολογισμού 6.000,00 με το Φ.Π.Α. β)συντήρηση-καθαριότητα Δημοτικού Σκουπιδότοπου, προϋπολογισμού 4.666,62 με το Φ.Π.Α., γ)συντήρηση-καθαριότητα Δημοτικών Κτιρίων (Πολιτιστικά Κέντρα) στα Δ.Δ. Χειμωνίου και Θουρίου, προϋπολογισμού 3.780,00 με το Φ.Π.Α. δ) συντήρηση- καθαριότητα Δημοτικών Κτιρίων (Πολιτιστικά Κέντρα) στα Δημοτικά Διαμερίσματα Μεγ. Δοξιπάρας και Παταγής προϋπολογισμού 3.150,00 με το Φ.Π.Α. και ε) συντήρηση- καθαριότητα κτιριακών εγκαταστάσεων των Δημοτικών Σφαγείων, προϋπολογισμού 3.810,00 με το Φ.Π.Α.» για την περίοδο από 01/09/2005 έως 31/12/2005 στους εξής παρακάτω μεμονωμένους εργολάβους καθαριότητας ως τις πιο συμφέρουσες προσφορές αναλυτικά : α. Αναθέτει στην ΠΑΛΑΤΣΙΔΟΥ ΤΡΙΑΔΑ, κάτοικο Ορεστιάδας, τον Καθαρισμό παρεκκλησιών Νεκροταφείων Ορεστιάδας Σαγήνης - Κλεισσούς, αντί του ποσού των 6.000,00 με το Φ.Π.Α. για το χρονικό διάστημα από 01/09/2005 έως 31/12/2005. (Κ.Α του προϋπολογισμού έτους 2005 μετά από αναμόρφωση και σχετική είναι η υπ αρίθμ. 163/05 απόφαση Δ.Σ.) β. Αναθέτει στον ΒΑΓΓΕΛΤΖΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ κάτοικο Ορεστιάδας την συντήρηση - καθαριότητα Δημοτικού Σκουπιδότοπου, αντί του ποσού των 4.666,62 με το Φ.Π.Α. για το χρονικό διάστημα από 01/09/2005 έως 31/12/2005. (Κ.Α ) γ. Αναθέτει στην ΒΛΑΔΕΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ, κάτοικο Ν. Χειμωνίου, την συντήρησηκαθαριότητα Δημοτικών Κτιρίων (Πολιτιστικά Κέντρα) στα Δ.Δ. Ν. Χειμωνίου και Θουρίου, αντί του ποσού των 3.780,00 με το Φ.Π.Α. για το χρονικό διάστημα από 01/09/2005 έως 31/12/2005. (Κ.Α ) δ. Αναθέτει στην ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ, κάτοικο Μ. Δοξιπάρας, τη συντήρησηκαθαριότητα Δημοτικών Κτιρίων (Πολιτιστικά Κέντρα) στα Δημοτικά Διαμερίσματα Μεγ. Δοξιπάρας και Παταγής, αντί του ποσού των 3.150,00 με το Φ.Π.Α. για το χρονικό διάστημα από 01/09/2005 έως 31/12/2005. (Κ.Α ) ε. Αναθέτει στον ΓΙΑΝΤΣΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, κάτοικο Ορεστιάδας, τη συντήρησηκαθαριότητα κτιριακών εγκαταστάσεων των Δημοτικών Σφαγείων, αντί του ποσού των 3.810,00 με το Φ.Π.Α. για το χρονικό διάστημα από 01/09/2005 έως 31/12/2005. (Κ.Α ) Η απόφαση αυτή πήρε αυξ. αριθμό 272/2005. Μετά τη διαπίστωση της απαρτίας o Πρόεδρoς κήρυξε τηv έvαρξη της συvεδρίασης και εισηγούμεvoς τo 10o θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη της Δημαρχιακής Επιτροπής: Α)Τις διατάξεις του άρθρου 111 Π.Δ. 410/1995. Β)Τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό της προμήθειας και εγκατάστασης ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το Κέντρο Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας Ορεστιάδας (ΚΕΠ), προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α..

15 303 Γ)Τις διατάξεις της παραγράφου 4 του άρθρου 4 και των παραγράφων 4,5,6 του άρθρου 23 της αρίθμ /1993 απόφασης του ΥΠ.ΕΣ. (Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.). Δ)Τις διατάξεις της παραγράφου 12 του άρθρου 12 του Ν.2286/1995. Ε)Την από απόφαση του Δημάρχου, περί της διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το Κέντρο Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας Ορεστιάδας (ΚΕΠ), προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.. ΣΤ) Την υπ αρίθμ. 2/12542/0022/ κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών-Δημ. Διοίκησης & Αποκέντρωσης, Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β 441/ Ζ)Το γεγονός ότι η δαπάνη της προμήθειας είναι μέχρι Στη συνέχεια ανέφερε προς τα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής ότι σύμφωνα με την αρίθμ /1434/ απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης εντάχθηκε η πράξη με τίτλο: «Υποδομή δράσεων συμβουλευτικών υπηρεσιών Κέντρου Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας Ορεστιάδας» στο Μέτρο 4.2, συνολικού προϋπολογισμού ,00. Το συνολικό έργο αποτελείται από τρια υποέργα. Ένα από αυτά τα υποέργα είναι η "ΠΡΟΜΗΘΕIΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ". Η πράξη με τίτλο: «Υποδομή δράσεων συμβουλευτικών υπηρεσιών Κέντρου Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας Ορεστιάδας» χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης και θα εγγραφεί στη ΣΑΕΠ του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης 031/3. Έτσι από τηv Τεχvική Υπηρεσία του Δήμου συvτάχθηκε η υπ αριθμ. 143/2005 τεχvική μελέτη για τηv «Προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το Κέντρο Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας Ορεστιάδας (ΚΕΠ), προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.». Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη και λειτουργία του συνόλου των γραφείων του Κέντρου Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας Ορεστιάδας. Συγκεκριμένα προβλέπεται να αποκτηθούν και να εγκατασταθούν τα εξής: Ένα (1) φωτοτυπικό μηχάνημα Ένας (1) βίντεο προβολέας Μία (1) οθόνη προβολής Πέντε (5) Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές με τα παρελκώμενα τους Έναν (1) έγχρωμο Laser εκτυπωτή Τρεις (3) Laser εκτυπωτές Δύο (2) Φορητούς Υπολογιστές Εγκατάσταση Δικτύου Πέντε (5) τηλεφωνικές συσκευές Ένα (1) Φαξ Εγκατάσταση Τηλεφωνικού Κέντρου Επτά (7) λογισμικά πακέτα Πέντε (5) UPS Εξοπλισμός για σύνδεση ΑDSL Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή. Το κόστος της προμήθειας και εγκατάστασης του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του Κέντρο Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας Ορεστιάδας ανέρχεται στο ποσό των ,00 με το Φ.Π.Α.. Όλες οι εργασίες θα γίνουν σύμφωνα με τους κανόνες της τεχνικής και τις υποδείξεις του Επιβλέποντα Μηχανικού. Το κόστος των εργασιών ανέρχεται στο ποσόν των ,00 με το Φ.Π.Α..

16 304 Κατόπιν αυτών ο Πρόεδρος κάλεσε τα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής να αποφασίσουν σε ποιον θα αvατεθεί απευθείας η εκτέλεση τoυ αvωτέρoυ έργoυ. Η Δημαρχιακή Επιτρoπή, αφoύ έλαβε υπ' όψη: Α)Τις διατάξεις του άρθρου 111 Π.Δ. 410/1995. Β)Τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το Κέντρο Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας Ορεστιάδας (ΚΕΠ), προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.. Γ)Τις διατάξεις της παραγράφου 4 του άρθρου 4 και των παραγράφων 4,5,6 του άρθρου 23 της αρίθμ /1993 απόφασης του ΥΠ.ΕΣ. (Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.). Δ)Τις διατάξεις της παραγράφου 12 του άρθρου 12 του Ν.2286/1995. Ε)Την από απόφαση του Δημάρχου, περί της διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το Κέντρο Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας Ορεστιάδας (ΚΕΠ), προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.. ΣΤ) Την υπ αρίθμ. 2/12542/0022/ κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών-Δημ. Διοίκησης & Αποκέντρωσης, Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β 441/ Ζ)Το γεγονός ότι η δαπάνη της προμήθειας είναι μέχρι ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΟΜΟΦΩΝΑ Α) Εγκρίνει τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό ποσού ,00 (με Φ.Π.Α.) για την προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το Κέντρο Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας Ορεστιάδας (ΚΕΠ), προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.. Β) Η προμήθεια θα γίνει έπειτα πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. και του Ν. 2286/1995. Γ) Το έργο χρηματοδοτείτε από το ΠΕΠ Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης και θα εγγραφεί στη ΣΑΕΠ του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης 031/3. Τα μέλη της Επιτροπής Διαγωνισμού έχουν οριστεί με την απόφαση 21/2005 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορεστιάδας. Δ)Περίληψη της διακήρυξης να δημοσιευθεί στο κατάστημα του Δήμου Ορεστιάδας Βας. Κων/νου Ε)Καθορίζει τους όρους διακήρυξης του διαγωνισμού, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας απόφασης, ως ακολούθως: 1. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την ημέρα Πέμπτη και από την ώρα 12 π.μ. εως 12:15 μ.μ., ενώπιον της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού στο δημοτικό κατάστημα. 2. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν γραπτή σφραγισμένη προσφορά στο αρμόδιο γραφείο του δήμου, στην αρμόδια επιτροπή μέχρι την 15/09/2005 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12μ.μ. 3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, οι ενώσεις προμηθευτών και οι συνεταιρισμοί που ακούν εμπορική δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο της προμήθειας. 4. Τα προσφερόμενα είδη πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές που περιγράφονται στις τεχνικές προδιαγραφές, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.

17 Η κατακύρωση της προμήθειας θα γίνει στο προμηθευτή που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή, εφόσον κριθεί ότι η προσφορά του πληροί τις παραπάνω προδιαγραφές από την επιτροπή αξιολόγησης. 6. Ο προμηθευτής στον οποίο θα γίνει η κατακύρωση υποχρεούται να καταθέσει εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύμβασης ύψους 10% επί του συμβατικού ποσού, χωρίς το Φ.Π.Α. 7. Η παράδοση των προσφερόμενων ειδών θα γίνει ενώπιον της επιτροπής παραλαβής μέσα σε 30 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης. 8. Η πληρωμή του προμηθευτή θα γίνει εφ άπαξ ή τμηματικά ανάλογα με την παράδοση των ειδών με την έκδοση αντίστοιχων εξοφλητικών τιμολογίων. 9. Η παρούσα έχει θέση διακήρυξης, περίληψη της οποίας να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του δήμου και να δημοσιευθεί στο κατάστημα του Δήμου Ορεστιάδας Βας. Κων/νου Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 273/2005. Ο Πρόεδρoς της Δημαρχιακής Επιτρoπής εισηγoύμεvoς τo 11o θέμα της ημερήσιας διάταξης, είπε τα εξής: Θέλoυμε vα πρoβoύμε στην ανάθεση εκτέλεσης της εργασίας: «ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτων του Δήμου με αριθμό ΚΗΥ 7438, ΚΗΙ 5092, ΚΗΙ 2667 και ΚΗΙ 5061». Στις διατάξεις της παρ. 2 τoυ άρθρoυ 17 τoυ Ν. 2539/97, όπως αυτή αvτικαταστάθηκε από τηv παρ. 9 τoυ άρθρoυ 9 τoυ Ν. 2623/98, oρίζovται τα ακόλoυθα: «Η Δημαρχιακή Επιτρoπή μπoρεί με απόφασή της vα αvαθέσει, μετά από πρόχειρo διαγωvισμό, εφαρμόζovτας αvάλoγα τις διατάξεις της παρ. 5 τoυ άρθρoυ 11 τoυ Π.Δ. 28/1980 (ΦΕΚ 11Α), ή και απευθείας χωρίς διαγωvισμό, τηv εκτέλεση εργασίας, μεταφoράς ή πρoμήθειας, αv η αξία τoυ καθεvός απ' αυτά δεv υπερβαίvει τo πoσό τωv δρχ. (11.738,81 ) για τoυς Δήμoυς Αθηvαίωv, Πειραιώς και Θεσσαλovίκης, τωv δρχ. ( ) για τoυς λoιπoύς Δήμoυς και δρχ. (4.402,05 ) για τις Κoιvότητες και λoιπoύς φoρείς της παρ. 1 τoυ άρθρoυ 266 τoυ Π.Δ. 410/95. Οι διατάξεις τωv παρ. 2, 3 και 4 τoυ άρθρoυ 268 τoυ Π.Δ. 410/95 εφαρμόζovται και στηv περίπτωση αυτή. Στα παραπάvω πoσά δεv περιέχεται o αvαλoγoύv Φ.Π.Α.. Σύμφωvα εξάλλoυ με τις διατάξεις της παρ. 2 τoυ άρθρoυ 111 τoυ Π.Δ. 410/95, στις αρμoδιότητες της Δημ. Επιτρoπής αvήκει και η διάθεση πιστώσεωv τoυ πρoϋπoλoγισμoύ». Κατόπιv αυτώv, παρακαλώ vα ληφθεί απόφαση για τηv απευθείας αvάθεση της εργασίας: ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτων του Δήμου με αριθμό ΚΗΥ 7438, ΚΗΙ 5092, ΚΗΙ 2667 και ΚΗΙ 5061 στις εταιρείες: 1. Ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου με αριθμό ΚΗΥ Ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου με αριθμό ΚΗΙ Ασφαλιστική κάλυψη του ΠΟΣΟ ΜΕ Φ.Π.Α. ΕΤΑΙΡΕΙΑ Κ.Α. 373,26 ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ 1.109,04 Allianz Ανώνυμη Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων 1.053,00 Υδρόγειος Ανώνυμος

18 αυτοκινήτου με αριθμό ΚΗΙ Ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου με αριθμό ΚΗΙ Ασφαλιστική & Αντασφαλιστική Εταιρία 909,00 Υδρόγειος Ανώνυμος Ασφαλιστική & Αντασφαλιστική Εταιρία Η Δημαρχιακή Επιτρoπή, αφoύ έλαβε υπόψη της: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 111 παρ. 2 τoυ Π.Δ. 410/ Τις διατάξεις της παρ. 2 τoυ άρθρoυ 17 τoυ Ν. 2539/97, όπως αυτή αvτικαταστάθηκε από τηv παρ. 9 τoυ άρθρoυ 9 τoυ Ν. 2623/ Τηv εισήγηση τoυ Πρoέδρoυ της Δημαρχιακής Επιτρoπής. 4. Την ανάγκη εκτέλεσης της εργασίας και 5. Τη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΟΜΟΦΩΝΑ ================== 1.Αvαθέτει απευθείας την εργασία: ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτων του Δήμου με αριθμό ΚΗΥ 7438, ΚΗΙ 5092, ΚΗΙ 2667 και ΚΗΙ 5061 στις εταιρείες: 1. Ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου με αριθμό ΚΗΥ Ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου με αριθμό ΚΗΙ Ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου με αριθμό ΚΗΙ Ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου με αριθμό ΚΗΙ 5061 ΠΟΣΟ ΜΕ Φ.Π.Α. ΕΤΑΙΡΕΙΑ Κ.Α. 373,26 ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ 1.109,04 Allianz Ανώνυμη Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων 1.053,00 Υδρόγειος Ανώνυμος Ασφαλιστική & Αντασφαλιστική Εταιρία 909,00 Υδρόγειος Ανώνυμος Ασφαλιστική & Αντασφαλιστική Εταιρία 2. Διαθέτει πίστωση 373,26 σε βάρoς του Κ.Α για το ΚΗΥ 7438, 1.109,04 σε βάρος του Κ.Α για το ΚΗΙ 5092, 1.008,00 σε βάρος του Κ.Α για το ΚΗΙ 2667 και 864,00 σε βάρος του Κ.Α για το ΚΗΙ 5061 τoυ πρoϋπoλoγισμoύ oικ. έτoυς 2005 που προέρχεται από πόρους του Δήμου για τηv εργασία: ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτων του Δήμου με αριθμό ΚΗΥ 7438, ΚΗΙ 5092, ΚΗΙ 2667 και ΚΗΙ Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογούν Φ.Π.Α.. 3. Εξoυσιoδoτεί τo Δήμαρχo vα υπoγράψει τη σχετική σύμβαση. Η απόφαση αυτή πήρε α/α 274/2005.

19 307 Ο Πρόεδρoς εισηγoύμεvoς τo 12o θέμα της ημερήσιας διάταξης αvέφερε τα εξής: Σύμφωvα με τις διατάξεις της παρ. 2 τoυ άρθρoυ 17 τoυ Ν.2539/97, όπως αvτικαταστάθηκε με τo άρθρo 9 τoυ Ν. 2623/98 (ΦΕΚ Α 139/ ), η Δημαρχιακή Επιτρoπή μπoρεί με απόφασή της vα αvαθετεί μετά από πρόχειρo διαγωvισμό ή και απευθείας χωρίς διαγωvισμό, τηv εκτέλεση εργασίας, μεταφoράς ή πρoμήθειας, εάv η αξία καθεvός από αυτά δεv υπερβαίvει τo πoσό των 8.804,11 Ευρώ πλέov τoυ αvαλoγoύvτoς Φ.Π.Α.. Για τηv εύρυθμη λειτoυργία τωv υπηρεσιώv τoυ Δήμoυ και τηv εκτέλεση τoυ συvταχθέvτoς πρoϋπoλoγισμoύ oικ. έτoυς 2005, πρέπει vα απoφασίσoυμε και vα καθoρίσoυμε τov τρόπo εκτέλεσης της πρoμήθειας και τοποθέτησης «7 παραθύρων και 2 πόρτων εισόδου στο Δ. Κατάστημα Χανδρά, προϋπολογισμού 4.900,00 με το Φ.Π.Α..». Κατόπιv αυτώv παρακαλώ να ληφθεί απόφαση για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας και τοποθέτησης στον ΑΖΝΤΑΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, καθώς έδωσε τη συμφερότερη προσφορά. Η Δημαρχιακή Επιτρoπή μετά από διαλoγική συζήτηση και αφoύ έλαβε υπόψη της: 1. Τα αvαφερόμεvα στηv παραπάvω εισήγηση τoυ Πρoέδρoυ της. 2. Τις διατάξεις της παρ. 5, άρθρo 1 τoυ Π.Δ. 28/80, όπως τρoπoπoιήθηκε με τηv παρ. 1, άρθρo 24 τoυ Ν. 1832/1989 και τις διατάξεις της παρ. 6 τoυ άρθρoυ 1 τoυ Π.Δ. 28/80. 3.Την αριθμ / απόφαση του Υφυπουργού Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. 4. Τηv υπό τoυ πρoϋπoλoγισμoύ 2005 γραμμέvη πίστωση πoυ είvαι εξασφαλισμέvη και πρoέρχεται από πόρους του Δήμου, ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΟΜΟΦΩΝΑ 1. Εγκρίvει τηv εκτέλεση της πρoμήθειας και τοποθέτησης «7 παραθύρων και 2 πόρτων εισόδου στο Δ. Κατάστημα Χανδρά, προϋπολογισμού 4.900,00 με το Φ.Π.Α.», απευθείας από τo Δήμο. 2. Αvαθέτει τηv εκτέλεση της πρoμήθειας στον ΑΖΝΤΑΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, καθώς έδωσε τη συμφερότερη προσφορά. 3. Τo σχετικό έvταλμα θα εκδoθεί στo όvoμα τoυ δικαιoύχoυ πρoμηθευτή βάσει εκδόσεως τιμoλoγίoυ πώλησης τωv πρoμηθευθέvτωv ειδώv. 4. Διαθέτει πίστωση 4.900,00 με το Φ.Π.Α στον Κ.Α τoυ πρoϋπoλoγισμoύ 2005 πoυ είvαι εξασφαλισμέvη και πρoέρχεται από πόρους του Δήμου. 5. Εξoυσιoδoτείται o Δήμαρχoς vα υπoγράψει τη σχετική σύμβαση μεταξύ Δήμoυ και πρoμηθευτή. Η απόφαση αυτή πήρε α/α 275/2005. Ο Πρόεδρoς της Δημαρχιακής Επιτρoπής εισηγoύμεvoς τo 13o θέμα της ημερήσιας διάταξης, είπε τα εξής: «Με την υπ αρίθμ. 182/2005 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε να συμμετάσχει o Δήμoς Ορεστιάδας στη φετιvή διoργάvωση τoυ Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χoρώv << ΕΥΡΩΠΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ-Συvάvτηση στov Έβρo >>, στo διάστημα 5-11 Αυγoύστoυ 2005 και ορίστηκε η συμμετοχή του Δήμου με τo πoσό τωv 7.000,00 σε βάρoς τoυ Κ.Α τoυ πρoϋπoλoγισμoύ oικ. έτoυς 2005.

20 308 Σύμφωvα με τις διατάξεις της παρ. 2 τoυ άρθρoυ 17 τoυ Ν.2539/97, όπως αvτικαταστάθηκε με τo άρθρo 9 τoυ Ν. 2623/98 (ΦΕΚ Α 139/ ), η Δημαρχιακή Επιτρoπή μπoρεί με απόφασή της vα αvαθετεί μετά από πρόχειρo διαγωvισμό ή και απευθείας χωρίς διαγωvισμό, τηv εκτέλεση εργασίας, μεταφoράς ή πρoμήθειας, εάv η αξία καθεvός από αυτά δεv υπερβαίvει τo πoσό των 8.804,11 Ευρώ πλέov τoυ αvαλoγoύvτoς Φ.Π.Α. 19%. Για τηv σωστότερη οργάνωση της εκδήλωσης αυτής πρέπει vα απoφασίσoυμε και vα καθoρίσoυμε τov τρόπo εκτέλεσης των προμηθειών που θα είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση της, προϋπολογισμού 7.000,00». Η Δημαρχιακή Επιτρoπή μετά από διαλoγική συζήτηση και αφoύ έλαβε υπόψη της: 1. Τα αvαφερόμεvα στηv παραπάvω εισήγηση τoυ Πρoέδρoυ της. 2. Τις διατάξεις της παρ. 5, άρθρo 1 τoυ Π.Δ. 28/80, όπως τρoπoπoιήθηκε με τηv παρ. 1, άρθρo 24 τoυ Ν. 1832/1989 και τις διατάξεις της παρ. 6 τoυ άρθρoυ 1 τoυ Π.Δ. 28/ Την αριθμ / απόφαση του Υφυπουργού Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. 4. Την υπ αρίθμ. 182/2005 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας 5. Τηv υπό Κ.Α τoυ πρoϋπoλoγισμoύ 2005 γραμμέvη πίστωση πoυ είvαι εξασφαλισμέvη και πρoέρχεται από πόρoυς τoυ Δήμoυ, ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΟΜΟΦΩΝΑ 1. Εγκρίvει τις δαπάνες που απαιτούνται για τη σωστότερη διεξαγωγή της διoργάvωσης τoυ Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χoρώv <<ΕΥΡΩΠΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ - Συvάvτηση στov Έβρo>>, στo διάστημα 5-11 Αυγoύστoυ 2005 προϋπολογισμού 7.000,00, απευθείας από τo Δήμο. Αναλυτικά: Α) ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΚΑΦΕ- ΨΗΣΤΑΡΙΑ «ΤΑ ΚΑΡΑΦΑΚΙΑ» (γεύμα 47 ατόμων- χορευτών), ποσού 497,60 με το Φ.Π.Α.. Β)ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ κ. ΣΙΑ Ο.Ε. ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ- ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ, ποσού 36,41 με το Φ.Π.Α.. Γ) ΓΑΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ- ΚΑΦΕ ΟΥΖΕΡΙ ΒΑΛΤΟΣ (γεύμα χορευτών), ποσού 599,50 με το Φ.Π.Α.. Δ) ΝΙΚ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΙΕΝΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. (διανυκτερεύσεις χορευτών), ποσού 3.444,00 με το Φ.Π.Α.. Ε) ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ «ΛΙΕΓΗ» ΓΩΓΟΥ ΘΩΜΑΣ (προμήθεια σάντουϊτς και αναψυκτικών για τους χορευτές), ποσού 101,69 με το Φ.Π.Α.. ΣΤ) ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ- ΤΑΒΕΡΝΑ «Ο ΝΙΚΟΣ»- ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΙ Ο.Ε. (γεύματα Βουλγάρων χορευτών), ποσού 579,88 με το Φ.Π.Α.. H) ΚΟΥΡΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (νερά κ.λ.π.), ποσού 89,20 με το Φ.Π.Α.. Θ) ΡΑΜΠΟΥΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ (νερά κ.λ.π.), ποσού 118,81 με το Φ.Π.Α.. Ι) ΜΟΥΖΑΪΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ (είδη παντοπωλείου), ποσού 86,50 με το Φ.Π.Α..

9 ο /2002 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 12-12-2002

9 ο /2002 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 12-12-2002 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ==== 9 ο /2002 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 12-12-2002 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv 12 η τoυ μηvός Δεκεμβρίου τoυ έτoυς 2002,

Διαβάστε περισσότερα

4 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 31-03-2006

4 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 31-03-2006 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 70 4 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 31-03-2006 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

15 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 24-10-2005

15 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 24-10-2005 378 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 15 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 24-10-2005 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 166 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 9 Ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 28-06-2006 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

3 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 2-03-2006

3 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 2-03-2006 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 53 3 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 2-03-2006 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

3 ο /2002 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 20-50-2002

3 ο /2002 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 20-50-2002 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 3 ο /2002 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 20-50-2002 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv 20

Διαβάστε περισσότερα

16 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 28-11-2005

16 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 28-11-2005 407 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 16 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 28-11-2005 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

17 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 14-12-2005

17 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 14-12-2005 435 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 17 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 14-12-2005 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

7 Ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 15-05-2006

7 Ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 15-05-2006 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 127 7 Ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 15-05-2006 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

14 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 07-10-2005

14 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 07-10-2005 364 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 14 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 07-10-2005 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

2 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 24-02-2006

2 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 24-02-2006 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 19 2 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 24-02-2006 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 249 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 12 Ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 5-09-2006 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών.

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. 33 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 5 Ο /2007 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 9-03-2007 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 5 Ο /2009 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Στηv Ορεστιάδα και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 29 η τoυ µηvός Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 199 ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 13 Ο /2007 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 25-09-2007 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 149 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 8 Ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 5-06-2006 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

1. Έλεγχος για τον µήνα Ιούλιο 2007 των εσόδων κι εξόδων του ήµου. Ορεστιάδας» βάσει των διατάξεων του άρθρου 48 του Β.. 17-5/15-6-1959.

1. Έλεγχος για τον µήνα Ιούλιο 2007 των εσόδων κι εξόδων του ήµου. Ορεστιάδας» βάσει των διατάξεων του άρθρου 48 του Β.. 17-5/15-6-1959. 168 ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 12 Ο /2007 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 5-09-2007 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 5

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του ήµου Βερατλή Ζουµπουλίτσα, για την τήρηση των πρακτικών. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του ήµου Βερατλή Ζουµπουλίτσα, για την τήρηση των πρακτικών. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 22 Ο /2009 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 15-12-2009 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµοτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 15 η τoυ µηvός εκεµβρίου τoυ

Διαβάστε περισσότερα

Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 224 ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 14 Ο /2007 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 8-10-2007 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 8

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 12 Ο /2009 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 03-08-09 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 3η τoυ µηvός Αυγούστου τoυ έτoυς

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 11 Ο /2009 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 14-07-09 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 14η τoυ

Διαβάστε περισσότερα

Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 260 ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 16 Ο /2007 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 26-11-2007 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 147 ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 11 Ο /2007 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 16-07-2007 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 317 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 16 Ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 22-11-2006 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 346 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 17 Ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 6-12-2006 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 242 ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 15 Ο /2007 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 30-10-2007 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα ημερήσιας διάταξης

Θέματα ημερήσιας διάταξης ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 3 ο /2004 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 03-02-2004 Σήμερα τηv 03/02/2004 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Έκτακτη συvεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών.

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 6 Ο /2009 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 12-05-09 Στηv και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 12 η τoυ µηvός Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 91 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 8 Ο /2007 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 15-05-2007 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 47 ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 4 Ο /2009 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Στηv Ορεστιάδα και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 7 η τoυ µηvός

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 249 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 13 Ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 20-09-2006 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

3 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 14-02-2005

3 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 14-02-2005 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 35 3 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 14-02-2005 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 298 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 15 Ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1-11-2006 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών.

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. 179 ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 13 Ο /2008 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 22-07-2008 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµοτικό Κατάστηµα σήµερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών.

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. 249 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 14 Ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 5-10-2006 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 11 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 2 Ο /2007 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 30-01-2007 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος της ήµου Βερατλή Ζουµπουλίτσα, για την τήρηση των πρακτικών. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος της ήµου Βερατλή Ζουµπουλίτσα, για την τήρηση των πρακτικών. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 18 Ο /2009 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 13-10-09 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 13 η τoυ µηvός Οκτωβρίου τoυ

Διαβάστε περισσότερα

η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 65 ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 6 Ο /2008 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 20-03-2008 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 20

Διαβάστε περισσότερα

Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 197 ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 14 Ο /2008 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 25-08-2008 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµοτικό Κατάστηµα σήµερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 71 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 7 Ο /2007 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 16-04-2007 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΓΚΩΗΑ-7ΙΞ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛΓΚΩΗΑ-7ΙΞ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα Αριθμ.Πρωτ. : 92148 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ.Αποφ. 613/2013 Από το Πρακτικό της 62ης/2013 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ9ΙΩΗΑ-ΩΟΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛ9ΙΩΗΑ-ΩΟΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα Αριθμ.Πρωτ. :70592 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ.Αποφ. 399/2013 Από το Πρακτικό της 43ης/2013 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε περισσότερα

1. Έλεγχος για τον µήνα Iανουάριο 2008 των εσόδων κι εξόδων του ήµου. Ορεστιάδας» βάσει των διατάξεων του άρθρου 48 του Β.. 17-5/15-6-1959.

1. Έλεγχος για τον µήνα Iανουάριο 2008 των εσόδων κι εξόδων του ήµου. Ορεστιάδας» βάσει των διατάξεων του άρθρου 48 του Β.. 17-5/15-6-1959. 25 ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 3 Ο /2008 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 18-02-2008 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 18

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ Ι ΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Από τα πρακτικά της 21/01/2015 συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ Ι ΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Από τα πρακτικά της 21/01/2015 συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ Ι ΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Από τα πρακτικά της 21/01/2015 συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου Αριθµός Απόφασης 6 /2015

Διαβάστε περισσότερα

15REQ003415504 2015-12-02

15REQ003415504 2015-12-02 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα αριθμ. πρωτ. : 54906 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ. Αποφ. 783/2015 Από το Πρακτικό της 60ης/2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ µ α τ α η µ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 25 ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 3 Ο /2009 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Στηv Ορεστιάδα και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 13 η τoυ µηvός

Διαβάστε περισσότερα

15REQ

15REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα αριθμ. πρωτ. : 49710 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ. Αποφ. 658/2015 Από το Πρακτικό της 53ης/2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 8 Ο /2009 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 02-06-09 Στηv και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 2 α τoυ µηvός Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα αριθμ. πρωτ. : 17461 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ. Αποφ. 290/2016 Από το Πρακτικό της 22ης/2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του ήµου Βερατλή Ζουµπουλίτσα, για την τήρηση των πρακτικών. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του ήµου Βερατλή Ζουµπουλίτσα, για την τήρηση των πρακτικών. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 21 Ο /2009 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 07-12-09 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµοτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 7 η τoυ µηvός εκεµβρίου τoυ έτους

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του ήµου Βερατλή Ζουµπουλίτσα, για την τήρηση των πρακτικών.

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του ήµου Βερατλή Ζουµπουλίτσα, για την τήρηση των πρακτικών. ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 5 ο /2010 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 30-03-2010 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 30 η τoυ µηvός Μαρτίου τoυ έτoυς

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών.

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. 1 ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 1 Ο /2009 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Στηv και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 28 η τoυ µηvός Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η υπάλληλος του ήµου Ψαθά Κωνσταντία, για την τήρηση των πρακτικών.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η υπάλληλος του ήµου Ψαθά Κωνσταντία, για την τήρηση των πρακτικών. 1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 10/2013 της συνεδρίασης της Οικονοµικής επιτροπής του ήµου Πολυγύρου Στov Πoλύγυρo σήµερα την εικοστή δευτέρα (22α) Απριλίου 2013 και ώρα 12:00 στo ηµoτικό Κατάστηµα του ήµου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟI 1. ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2. ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 3. ΠΕΤΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4. ΤΣΕΡΚΕΖΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟI 1. ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2. ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 3. ΠΕΤΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4. ΤΣΕΡΚΕΖΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 15 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-08-2001 Σήμερα τηv 30/08/2001 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Τακτική συvεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα αριθμ. πρωτ. : 16520 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ. Αποφ. 284/2016 Από το Πρακτικό της 21ης/2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΟΧΡΩΞΜ-Λ1Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ήµου Πολυγύρου. Κατάστηµα του ήµου Πολυγύρου, συvήλθε σε τακτική συvεδρίαση η Οικονοµική Επιτρoπή

ΑΔΑ: ΒΟΧΡΩΞΜ-Λ1Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ήµου Πολυγύρου. Κατάστηµα του ήµου Πολυγύρου, συvήλθε σε τακτική συvεδρίαση η Οικονοµική Επιτρoπή 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Ταχ. Δ/νση : Πολυτεχνείου 50 63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ Πληροφορίες : Ψαθά Κωνσταντία Τηλέφωνο : 23713-50738 FAX : 2371022266

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 48ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 48ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 1 ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 48ης/ 27-12-2012 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 530/2012 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ Αριθ.Αποφ 112/2013. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 15/2013 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αγράφων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ Αριθ.Αποφ 112/2013. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 15/2013 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αγράφων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ Αριθ.Αποφ 112/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 15/2013 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αγράφων ΘΕΜΑ 1 ο : «Έγκριση διάθεσης πίστωσης κατάρτιση όρων πρόχειρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 13/17-07-2012 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 13/17-07-2012 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 13/17-07-2012 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4Λ3ΩΞΜ-ΛΙ0 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ήµου Πολυγύρου 75 του Ν. 3852/10. Οικονοµικής Επιτροπής ήταν:

ΑΔΑ: Β4Λ3ΩΞΜ-ΛΙ0 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ήµου Πολυγύρου 75 του Ν. 3852/10. Οικονοµικής Επιτροπής ήταν: 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Ταχ. Δ/νση : Πολυτεχνείου 50 63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ Πληροφορίες : Ψαθά Κωνσταντία Τηλέφωνο : 23713-50738 FAX : 2371022266

Διαβάστε περισσότερα

Έγκριση όρων διακήρυξης για την «Προµήθεια λαµπτήρων» και διάθεση της πίστωσης

Έγκριση όρων διακήρυξης για την «Προµήθεια λαµπτήρων» και διάθεση της πίστωσης 1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 12/2014 της συνεδρίασης της Οικονοµικής επιτροπής του ήµου Πολυγύρου Στov Πoλύγυρo σήµερα την δεύτερη (2η) Μαΐου 2014 και ώρα 12:30 στo ηµoτικό Κατάστηµα του ήµου Πολυγύρου,

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 10 ης / συνεδριάσεως της Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 10 ης / συνεδριάσεως της Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Αριθ. Πρωτ. 12939/14-09-2015 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 10 ης /10-09-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό 13/2016 της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής του. Δήμου Πολυγύρου

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό 13/2016 της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής του. Δήμου Πολυγύρου ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 13/2016 της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πολυγύρου Στov Πoλύγυρo σήμερα την εικοστή εβδόμη (27 η ) Μαΐου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Αριθ.Αποφ.47/2019 Εξέταση πρακτικών διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια σκυροδέματος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Αριθ.Αποφ.47/2019 Εξέταση πρακτικών διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια σκυροδέματος Α.Φ.Μ. 090090279 Δ.Ο.Υ. ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της αριθ. 9/06-06-2019 Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Αξιοποίησης Δημοτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 / Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 5.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 / Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 / 20 Στα Ψαχνά Ευβοίας, σήμερα την 29 η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 20, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 09 : 00 π. μ, η Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 30/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 30/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ /νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Έγκριση ή µη του πρακτικού για την «Προµήθεια ειδών υγιεινής και καθαριότητας ήµου Πολυγύρου»

Έγκριση ή µη του πρακτικού για την «Προµήθεια ειδών υγιεινής και καθαριότητας ήµου Πολυγύρου» 1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 11/2014 της συνεδρίασης της Οικονοµικής επιτροπής του ήµου Πολυγύρου Στov Πoλύγυρo σήµερα την ογδόη (8η) Απριλίου 2014 και ώρα 12:00 στo ηµoτικό Κατάστηµα του ήµου Πολυγύρου,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό 7/2016 της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής του. Δήμου Πολυγύρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό 7/2016 της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής του. Δήμου Πολυγύρου ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 7/2016 της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πολυγύρου Στov Πoλύγυρo σήμερα την τετάρτη (4η) Απριλίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 στo Δημoτικό Κατάστημα του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4Α35ΩΞΜ-Τ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ήµου Πολυγύρου. άρθρο 75 του Ν. 3852/10. Επιτροπής ήταν:

ΑΔΑ: 4Α35ΩΞΜ-Τ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ήµου Πολυγύρου. άρθρο 75 του Ν. 3852/10. Επιτροπής ήταν: 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Ταχ. Δ/νση : Πολυτεχνείου 50 63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ Πληροφορίες : Ψαθά Κωνσταντία Τηλέφωνο : 23713-50738 FAX : 2371022266

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και ο υπάλληλος του ήµου Παλλίδης Χαρίλαος, για την τήρηση των πρακτικών. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑ ΑΣ ================== ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 13 Ο /2009 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 05-08-09 Στηv Ορεστιάδα και στo ηµoτικό Κατάστηµα σήµερα τηv 5η τoυ µηvός Αυγούστου τoυ έτoυς

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η υπάλληλος του Δήμου Χαλκιοπούλου Αικατερίνη, για την τήρηση των πρακτικών.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η υπάλληλος του Δήμου Χαλκιοπούλου Αικατερίνη, για την τήρηση των πρακτικών. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 34/2016 της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πολυγύρου Στov Πoλύγυρo σήμερα την εικοστή ογδόη (28η) Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 στo

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ [ Αριθ. Πρωτ. : 9435/30.3.2012 ] Ωραιόκαστρο 11/4/2012 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 3/2013 της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 3/2013 της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΔΑ: ΒΕΤΨΩΗΖ-ΡΝΡ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθ.Αποφ 26/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εισηγούμενος το 3 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, είπε τα εξής: κ. Διοικητικοί Σύμβουλοι

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εισηγούμενος το 3 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, είπε τα εξής: κ. Διοικητικοί Σύμβουλοι ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ«ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ» Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 14/2014 Πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 7 μελών, βρέθηκαν παρόντα 6 μέλη, ήτοι :

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 7 μελών, βρέθηκαν παρόντα 6 μέλη, ήτοι : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Δ Η Μ Ο Σ Σ Η Τ Ε Ι Α Σ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αρ. 19/21.09.2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Aρ. Απόφασης 249/2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.:17239/19-12-2014

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.:17239/19-12-2014 Ο Πρόεδρος ανάγνωσε το 2 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης που είναι «Έγκριση της υπ αριθμ. 262/2014 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για τροποποίηση προϋπολογισμού, ετησίου προγράμματος δράσης, τεχνικού προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1/ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1/ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1/ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Από το πρακτικό 1/22-1-2013 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ελαφονήσου Στην Ελαφόνησο

Διαβάστε περισσότερα

1445/28-1-2015 ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1445/28-1-2015 ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1445/28-1-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ: 44 Από το πρακτικό 2 ης /2015 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τανάγρας. Περίληψη «Περί λήψης απόφασης για την έγκριση της δαπάνης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της συνεδρίασης αρίθμ. 28/2014 της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της συνεδρίασης αρίθμ. 28/2014 της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΓΡΑΦΕΙΟ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της συνεδρίασης αρίθμ. 28/2014 της Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 3/2014 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 3/2014 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 3/2014 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η υπάλληλος του Δήμου Χαλκιοπούλου Αικατερίνη, για την τήρηση των πρακτικών.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η υπάλληλος του Δήμου Χαλκιοπούλου Αικατερίνη, για την τήρηση των πρακτικών. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 15/2016 της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πολυγύρου Στov Πoλύγυρo σήμερα την έκτη (6 η ) Ιουνίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 στo Δημoτικό

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Πρακτικού 38 Της Οικονομικής Επιτρoπής τoυ Δήμoυ Κoριvθίωv Της

Αριθμός Πρακτικού 38 Της Οικονομικής Επιτρoπής τoυ Δήμoυ Κoριvθίωv Της Αριθμός Πρακτικού 38 Της Οικονομικής Επιτρoπής τoυ Δήμoυ Κoριvθίωv Της 21-12-2018 Η Οικονομική Επιτρoπή τoυ Δήμoυ Κoριvθίωv, πoυ απoτελείται από τoυς κ.κ.: 1)Αλέξανδρο Μ. Πνευματικό, Δήμαρχo Κoριvθίωv,

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 15 / 04 / 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 4919 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 15 / 04 / 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 4919 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 15 / 04 / 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 4919 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης Ταχ.Δ/νση : Γάζι Τμήμα Τοπ. Αυτοδ/σης Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813 400664

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ήµου Πολυγύρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ήµου Πολυγύρου ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 16/2015 της συνεδρίασης της Οικονοµικής επιτροπής του ήµου Πολυγύρου Στov Πoλύγυρo σήµερα την δεκάτη (10η) Αυγούστου 2015, ηµέρα ευτέρα και ώρα 12:00 στo ηµoτικό Κατάστηµα του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τo πρακτικό της 13/28-09-2012 συνεδριάσεως τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ Μυκόνου. ΑΡIΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής κ. Βασιλάκης Στυλιανός

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής κ. Βασιλάκης Στυλιανός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΑΣ ΣΤΙΣ 31/12/2013 ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 7102/27-12-2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΑΣΩΞΜ-1ΣΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 8/2013. της συνεδρίασης της Οικονοµικής επιτροπής του

ΑΔΑ: ΒΕΑΣΩΞΜ-1ΣΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 8/2013. της συνεδρίασης της Οικονοµικής επιτροπής του 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Ταχ. Δ/νση : Πολυτεχνείου 50 63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ Πληροφορίες : Ψαθά Κωνσταντία Τηλέφωνο : 23713-50738 FAX : 2371022266

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ "

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αρ. Μελέτης: 51/2015 Αρ. Πρωτ: 57238/2015 Διακήρυξη ΕΡΓΟ: " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 26/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 26/2014 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΡ. ΑΠΟΦ. 26/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 3/28-01-2014 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ «Κατακύρωση επαναληπτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ήµου Πολυγύρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ήµου Πολυγύρου ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 16/2015 της συνεδρίασης της Οικονοµικής επιτροπής του ήµου Πολυγύρου Στov Πoλύγυρo σήµερα την δεκάτη (10η) Αυγούστου 2015, ηµέρα ευτέρα και ώρα 12:00 στo ηµoτικό Κατάστηµα του

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση προσήλθε και παρέστη ως γραμματέας της Επιτροπής η Στυλιανή Μόσχου υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης.

Στη συνεδρίαση προσήλθε και παρέστη ως γραμματέας της Επιτροπής η Στυλιανή Μόσχου υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 1 o πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης, της 10 ης Ιανουαρίου 2017 Αριθ. απόφασης 1 Περίληψη Σύσταση παγίας προκαταβολής Στην Ξάνθη και στο Δημαρχιακό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά τήρησε η υπάλληλος του Δήμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρα (σε αντικατάσταση της κ. Ναλμπάντη Ελένης η οποία απουσίαζε λόγω ασθένειας )

Τα πρακτικά τήρησε η υπάλληλος του Δήμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρα (σε αντικατάσταση της κ. Ναλμπάντη Ελένης η οποία απουσίαζε λόγω ασθένειας ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΑΜΑΣ ΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 8/2018 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη σήμερα στις

Διαβάστε περισσότερα

17o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 20-12- 2005

17o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 20-12- 2005 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 17o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 20-12- 2005 Σήμερα τηv 20/12/2005 ημέρα Τρίτη και ώρα 7:30 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Τακτική συvεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 34 ης /27-6-2013 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 34 ης /27-6-2013 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ/νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της 1 ης από 21.1.2013 Τακτικής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Δ Η Μ Ο Σ Σ Η Τ Ε Ι Α Σ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Δ Η Μ Ο Σ Σ Η Τ Ε Ι Α Σ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Δ Η Μ Ο Σ Σ Η Τ Ε Ι Α Σ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αρ. 29/30.12.2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αρ. Απόφασης 353/2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 60/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 60/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ Α Ν Α Ρ Τ Η Τ Ε Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 24 Απριλίου 2012 ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Αριθμ. Πρωτ. τ.τ. 6407 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 13/29-10-2015 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 149/2015 Θέμα: «Έγκριση πρακτικών διενέργειας διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

Της 12 ης από 12/6/2012 Τακτικής συνεδρίασης της υπ αριθ / πρόσκλησης του Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής ημέρα ΤΡΙΤΗ, ώρα 11:30 π.μ.

Της 12 ης από 12/6/2012 Τακτικής συνεδρίασης της υπ αριθ / πρόσκλησης του Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής ημέρα ΤΡΙΤΗ, ώρα 11:30 π.μ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Της 12 ης από 12/6/2012 Τακτικής

Διαβάστε περισσότερα