Scotchbond 1 - Οδηγίες Οδοντιατρικού Συστήματος Συγκόλλησης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Scotchbond 1 - Οδηγίες Οδοντιατρικού Συστήματος Συγκόλλησης"

Transcript

1 Σελίδα 1 από 7 Scotchbond 1 - Οδηγίες Οδοντιατρικού Συστήματος Συγκόλλησης Γενικές Πληροφορίες: Το σύστημα οδοντιατρικών συγκολλήσεων Scotchbond 1 είναι ένα απλό συνδεσμικό σύστημα υγρής μορφής, που προσφέρει στον οδοντίατρο έναν ευρύ τομέα εφαρμογών. Οι εφαρμογές αυτές περιλαμβάνουν σύνδεσμο σε όλες τις ομάδες αμέσων αποκαταστάσεων σύνθετης ρητίνης, καθώς και διαδικασίες που αφορούν σύνδεσμο και επιδιορθώσεις, σε πορσελάνη, σύνθετη ρητίνη, μέταλλο, πολυμερισμένο αμάλγαμα. Επίσης απευαισθητοποίηση ριζικών επιφανειών και σύνδεσμο όψεων πορσελάνης σε συνδυασμό με το composite συγκολήσεων Opal Luting και τον παράγοντα σιλανίου Scotchbond Ceramic Primer.Το σύστημα περιλαμβάνει δυο βασικά μέρη, ένα φιαλίδιο με το συγκολλητικό υλικό και δυο σύριγγες αδροποιητικού φωσφορικού οξέος. Ο συγκολλητικός παράγοντας Scotchbond 1 ενεργοποιείται με έκθεση σε ακτινοβολία ορατού φωτός. Η χρήση του αδροποιητικού στην αδαμαντίνη και την οδοντίνη είναι πρωταρχική. Συστάσεις: Χρησιμοποιείστε την Υαλοϊονομερή κονία 3Μ Vitrebond για ουδέτερο στρώμα σε βαθιές περιοχές κοιλοτήτων όπως π.χ. σε αποκαταστάσεις Ιης και ΙΙης ομάδας. Εάν διαπιστώσετε αποκάλυψη πολφού, χρησιμοποιείστε μια ελάχιστη ποσότητα υδροξειδίου του ασβεστίου και ακολούθως τοποθετήστε την υαλοϊονομερή κονία/ουδέτερο στρώμα Vitrebond. Ο συγκολλητικός παράγοντας Scotchbond 1 δημιουργεί δεσμό στην επιφάνεια της υαλοϊονομερούς κονίας Vitrebond είτε αυτή έχει αδροποιηθεί είτε όχι. Το σύστημα Scotchbond 1 περιλαμβάνει αδροποιητή αδαμαντίνης και οδοντίνης σαν μέρος της διαδικασίας. Συνιστάται να παραμένουν υγρές οι αδροποιημένες επιφάνειες μετά την έκπλυση. Η περίσσια της επιφανειακής υγρασίας θα πρέπει να αφαιρείται με απορρόφηση από βύσμα βάμβακος. Ο συγκολλητικός παράγοντας Scotchbond 1 δεν χρειάζεται ανακίνηση πριν από τη χρήση. Τοποθετείται με δυο αλλεπάλληλες επαλείψεις μετά την αδροποίηση, την έκπλυση και την απορρόφηση της υγρασίας. Μετά την δεύτερη επάλειψη, ο συγκολλητικός παράγοντας στεγνώνει ελαφρά 2-5 δευτερόλεπτα και κατόπιν φωτοπολυμερίζεται επί 10 δευτερόλεπτα. Ο χρόνος φωτοπολυμερισμού προϋποθέτει τη χρήση της συσκευής φωτοπολυμερισμού της 3Μ ή άλλης συσκευής ορατού φωτός ανάλογης έντασης. Οι συσκευές φωτοπολυμερισμού πρέπει να ελέγχονται συχνά, όσον αφορά τη σωστή έξοδο φωτός, χρησιμοποιώντας κάποια αξιόπιστη συσκευή μέτρησης.

2 Σελίδα 2 από 7 Ο αέρας που χρησιμοποιείται για στέγνωμα θα πρέπει να είναι απαλλαγμένος από έλαια ή νερό (υγρασία). Προφυλάξεις οδοντιατρικού προσωπικού και ασθενών: Ο αδροποιητής Scotchbond περιέχει 35% σε βάρος φωσφορικό οξύ. Συνιστάται η χρήση προστατευτικών γυαλιών στους ασθενείς και το οδοντιατρικό προσωπικό όταν χρησιμοποιούνται αδροποιητικά υλικά. Αποφύγετε την επαφή με τους μαλακούς στοματικούς ιστούς, τα μάτια και το δέρμα. Εάν γίνει τυχαία επαφή, ξεπλύνατε αμέσως με άφθονη ποσότητα νερού. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια συμβουλευτείτε ειδικό οφθαλμίατρο. Ο συγκολλητικός παράγοντας Scotchbond 1 περιέχει ακρυλικές ενώσεις που περιλαμβάνουν HEMA. 'Ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού είναι γνωστό ότι παρουσιάζει αλλεργική αντίδραση στις ακρυλικές ρητίνες. Για την ελαχιστοποίηση εμφάνισης αλλεργικής αντίδρασης, περιορίστε την έκθεση σε τέτοια υλικά. Συγκεκριμένα πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση σε απολυμέριστη ρητίνη. Συνιστάται η χρήση γαντιών προστασίας και η τεχνική μη-επαφής. Εάν το συγκολλητικό υλικό έρθει σε επαφή με το δέρμα, ξεπλύνατε με σαπούνι και νερό. Τα ακρυλικά υλικά μπορούν να διαπεράσουν τα κοινά γάντια. Εάν το συγκολλητικό υλικό ακουμπήσει το γάντι αφαιρέστε το γάντι και πετάξτε το, ξεπλύνατε αμέσως τα χέρια σας με νερό και σαπούνι και φορέστε καινούριο γάντι. Ο συγκολλητικός παράγοντας μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στα μάτια εφόσον έρθει σε επαφή μαζί τους. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Εάν έρθει, τυχαία, σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονη ποσότητα νερού. Εάν ο ερεθισμός επιμένει, συμβουλευτείτε γιατρό. Ευαισθησία: Κάποιοι ασθενείς μπορεί να παρουσιάσουν προσωρινή ευαισθησία μετά την αποκατάσταση. Η πιθανότητα εμφάνισης ευαισθησίας μπορεί να περιοριστεί με τα παρακάτω μέτρα: Αφαιρέστε τη λιγότερη δυνατή οδοντική ουσία. Κάνετε καλή απομόνωση. Η χρήση ελαστικού απομονωτήρα είναι η ιδανική μέθοδος. Προφυλάξτε σωστά τον πολφό. Χρησιμοποιήστε υαλοϊονομερή κονία για ουδέτερο στρώμα στις βαθύτερες περιοχές της κοιλότητας. Τοποθετήστε το υλικό αποκατάστασης διαστρωματικά, πολυμερίζοντας κάθε στρώμα ξεχωριστά. Πολυμερίστε το υλικό ικανοποιητικά, σύμφωνα με τις οδηγίες, ανάλογα με την απόχρωση, το πάχος του κάθε στρώματος και το χρόνο έκθεσης στο φως. Ρυθμίστε προσεκτικά τη σύγκλιση. Ελέγξατε για τυχόν υπερσύγκλιση, ειδικά στις πλάγιες επαφές. Μη στεγνώνετε υπερβολικά τις οδοντικές επιφάνειες μετά την αδροποίηση. Μην ξηραίνετε τις επιφάνειες με υπερβολικό στέγνωμα, κατά τη διαδικασία της συγκόλλησης.

3 Σελίδα 3 από 7 Προετοιμασία σύριγγας αδροποιητού: 1. Συνιστάται η προφύλαξη των ματιών των ασθενών και του προσωπικού όταν χρησιμοποιούν το σύστημα παροχής του αδροποιητού. 2. Προετοιμάστε το σύστημα παροχής: Αφαιρέστε το καπάκι από τη σύριγγα του αδροποιητού και φυλάξτε το. Τοποθετείστε περιστροφικά ένα μπλε ακρορύγχιο μιας χρήσης στην άκρη της σύριγγας, ώστε να ασφαλίσει, κρατώντας το άκρο μακριά από τον ασθενή ή άλλο πρόσωπο. Βγάλτε μια μικρή ποσότητα αδροποιητού σε μια πλάκα ώστε να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα παροχής δεν είναι φραγμένο. Εάν τυχόν είναι φραγμένο, βγάλτε το ακρορύγχιο και πάρτε μια μικρή ποσότητα αδροποιητού απευθείας από τη σύριγγα. Αφαιρέστε κάποιο εμφανές εμπόδιο, εάν υπάρχει, από το άνοιγμα της σύριγγας. Επανατοποθετείστε το ακρορύγχιο και ξαναβγάλτε λίγο αδροποιητή. Εάν η φραγή παραμένει πετάξτε το ακρορύγχιο και αντικαταστήστε το με καινούριο. Λυγίστε το ακρορύγχιο στην επιθυμητή γωνία. Δώστε την κλίση κατά μήκος της μέσης του ακρορύγχιου. Μην το λυγίζετε ακριβώς στο μέσο διότι είναι πιθανόν να σπάσει. 3. Αποθήκευση του συστήματος παροχής: Αφαιρέστε και πετάξτε το ακρορύγχιο. Τοποθετείστε εκ νέου το καπάκι φύλαξης. Η φύλαξη της σύριγγας παροχής με χρησιμοποιημένο ακρορύγχιο ή χωρίς το καπάκι της, θα επιφέφει στέγνωμα του αδροποιητικού και συνεπώς φραγή του συστήματος. Αντικαταστήστε το καπάκι φύλαξης με νέο ακρορύγχιο στην επόμενη χρήση. 4. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να τοποθετήσετε τον αδροποιητή πάνω σε κάποια πλάκα και να τον επαλείψετε με βουρτσάκι ή κάποιο άλλο κατάλληλο εργαλείο. 5. Εάν θέλετε αδροποιητή με μεγάλη ρευστότητα, μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε κάποια κήλη υποδοχή και να τον ανακατέψετε, μέχρις ότου αυξηθεί η ρευστότητά του. 6. Απολύμανση: Πετάξτε το χρησιμοποιημένο ακρορύγχιο. Σκεπάστε τη σύριγγα με το καπάκι της. Απολυμαίνετε την κλειστή σύριγγα με τον ίδιο τρόπο όπως τις μη εμβαπτιζόμενες χειρολαβές, τις αεροσύριγγες, τις υδροσύριγγες και τα ξέστρα υπερήχων, ακολουθώντας τις συστάσεις της ADA και των CDC.

4 Σελίδα 4 από 7 Οδηγίες για: 'Αμεσες, φωτοπολυμεριζόμενες αποκαταστάσεις σε αδαμαντίνη και οδοντίνη: 1. Απομόνωση: Η προτιμηταία μέθοδος απομόνωσης είναι ο ελαστικός απομονωτήρας. 2. Προπαρασκευή κοιλότητας: Προπαρασκευάστε την κοιλότητα με τη λιγότερο δυνατή αφαίρεση οδοντικής ουσίας. 3. Αδροποίηση: Επαλείψτε την αδαμανίνη και την οδοντίνη με αδροποιητή Scotchbond. Αναμείνατε επί 15 δευτερόλεπτα. Ξεπλύνατε επί 10 δευτερόλεπτα. Αφήστε λίγη υγρασία στο δόντι. 4. Συγκόληση: Χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι πλήρως εμποτισμένο, για κάθε επάλειψη, τοποθετήστε δυο διαδοχικά στρώματα συνδεσμικού παράγοντα Scotchbond 1 επί της αδροποιημένης αδαμαντίνης και οδοντίνης. Στεγνώστε απαλά επί 2-5 δευτερόλεπτα. Φωτοπολυμερίστε επί 10 δευτερόλεπτα. 5. Τοποθέτηση σύνθετης ρητίνης, πολυμερισμός και λείανση: Ανατρέξατε στις οδηγίες του κατασκευαστού για την τοποθέτηση, πολυμερισμών και λείανση της σύνθετης ρητίνης που θα χρησιμοποιήσετε. Οδηγίες άμεσης, φωτοπολυμεριζόμενης αποκατάστασης σε μη τεριδονησμένες αυχενικές αλλοιώσεις: Για την αποκατάσταση μη τερηδονισμένων αυχενικών αλλοιώσεων, καθαρίστε τις αλλοιώσεις και την παρακείμενη αδαμαντίνη με καθαρό μίγμα νερού και ελαφρόπετρας. Μη χρησιμοποιείτε πάστες καθαρισμού που περιέχουν έλαια. Αφαιρέστε την περίσσια της υγρασίας με βύσματα βάμβακος αφήνοντας ελαφρώς υγρή την επιφάνεια του δοντιού. Ακολουθήστε τα παραπάνω διακριτικά στάδια 1 έως 5 περιορίζοντας το δεύτερο στάδιο σε λοξοτομή της αδαμαντίνης δίπλα στις αλλοιώσεις. Οδηγίες συγκόλλησης όψεων πορσελάνης: 1.Τοποθέτηση σιλανίου: Οι προ δεσμό επιφάνειες της πορσελάνης θα πρέπει να έχουν αδροποιηθεί με υδροφθορικό οξύ απο το εργαστήριο. Επαλείψτε την επιφάνεία δεσμού της όψης με 3Μ Scotchbond Ceramic Primer. Στεγνώστε επί 5 δευτερόλεπτα. 2.Καθαρίστε τα προπαρασκευασμένα για τοποθέτηση και δεσμό των όψεων δόντια με μίγμα νερού και ελαφρόπετρας. 3.Δοκιμάστε την όψη. Μετά τη δοκιμή, απομονώστε τα παρακείμενα δόντια με διαφανή ταινία τεχνητού τοιχώματος.

5 Σελίδα 5 από 7 4.Αδροποίηση: Επαλείψτε την αδαμαντίνη και την οδοντίνη με αδροποιητή Scotchbond. Αναμείνατε επί 15 δευτερόλεπτα. Ξεπλύνατε επί 10 δευτερόλεπτα. Αφαιρέστε την περίσσια υγρασίας με βύσματα βάμβακος, αφήνοντας το δόντι ελαφρώς υγρό. Μπορεί να χρειαστεί επιπλέον χρόνος αδροποίησης 15 δευτελοπέπτων, για μη προπαρασκευασμένα δόντια, χρησιμοποιώντας διαμάντι ή φρέζα. Τυχόν υπολείμματα οργανικής ύλης μπορεί επίσης ν'απαιτούν πρόσθετο χρόνο αδροποίησης. 5.Συγκόλληση: Χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι, πλήρως εμποτισμένο, για κάθε επάλειψη, τοποθετείστε δυο διαδοχικά στρώματα συνδεσμικού παράγοντα 3Μ Scotchbond στην αδροποιημένη αδαμαντίνη και οδοντίνη. Στεγνώστε απαλά επί 2-5 δευτερόλεπτα. ΜΗ ΦΩΤΟΠΟΛΥΜΕΡΙΣΕΤΕ. 6.Τοποθέτηση συγκολλητικού παράγοντα στην όψη: Επαλείψτε ένα στρώμα συγκολλητικού παράγοντα στην αδροποιημένη και επιχρισμένη με σιλάνιο όψη. Στεγνώστε επαρκώς. Μη φωτοπολυμερίσετε. 7.Τοποθέτηση συγκολλητικού υλικού στην όψη: Τοποθετείστε Opal Lutting Composite της 3Μ στη συνδεσμική επιφάνεια της όψης. 8.Προσαρμογή και πολυμερισμός: Τοποθετείστε προσεκτικά την όψη. Καθαρίστε την περίσσια του composite συγκόλλησης από τα όρια της όψης. Πολυμερίστε κάθε περιοχή της όψης, επί όσο χρόνο συνιστά ο κατασκευαστής του composite συγκόλλησης. Συνιστούμε να γίνει πρώτα ο πολυμερισμός των ουλικών ορίων, κατόπιν του κυρίως μέρους και τέλος του κοπτικού άκρου. Αποφύγετε την άμεση επαφή του ρύγχους με την όψη κατά τον πολυμερισμό. Οδηγίες συγκόλλησης με σύνθετη ρητίνη και αμάλγαμα: 1.Απομόνωση: Ο ελαστικός απομονωτήρας είναι η προτιμητέα μέθοδος απομόνωσης. 2.Νεαροποιείστε το υπάρχον υλικό: Νεαροποιείστε την επιφάνεια του υπάρχοντος αμαλγάματος ή σύνθετης ρητίνης χρησιμοποιώντας εγγλυφίδα, διαμάντι ή τεχνική αμμοβολής. 3.Αδροποίηση: Επαλείψτε με αδροποιητή 3Μ Scotchbond την αδαμαντίνη, την οδοντίνη και το υπάρχον υλικό αποκατάστασης. Αναμείνατε επί 15 δευτερόλεπτα. Ξεπλύνατε επί 10 δευτερόλεπτα. Στεγνώστε την περίσσια του νερού με βύσματα βάμβακος, αφήνοντας το δόντι ελαφρώς υγρό. 4.Συγκόλληση: Χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι πλήρως εμποτισμένο, για κάθε επάλειψη, τοποθετείστε δυο διαδοχικά στρώματα συνδεσμικού παράγοντα 3Μ Scotchbond 1 στην αδαμαντίνη, στην οδοντίνη και στο υπάρχον υλικό αποκατάστασης. Στεγνώστε ελαφρά 2-5 δευτερόλεπτα. Φωτοπολυμερίστε επί 10 δευτερόλεπτα. 5.Μασκάρισμα: Στην περίπτωση αμαλγάματος καλύψτε την επιφάνεια του αμαλγάματος με ένα λεπτό στρώμα (0.25χιλ - 0.5χιλ) από αδιαφανή ρητίνη 3Μ Masking Agent, χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι. Φωτοπολυμερίστε επί 20 δευτερόλεπτα. 6.Τοποθέτηση υλικού αποκατάστασης: Ανατρέξατε στις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστού, για την τοποθέτηση, τον πολυμερισμό και την λείανση του υλικού αποκατάστασης που θα χρησιμοποιήσετε.

6 Σελίδα 6 από 7 Οδηγίες επανόρθωσης πορσελάνης: 1.Απομόνωση: Ο ελάστικος απομονωτήρας είναι η προτιμητέα μέθοδος απομόνωσης. 2.Προπαρασκευή: Καθαρίστε την επιφάνεια που θα προπαρασκευαστεί, με μίγμα νερού και ελαφρόπετρας. Ξεπλύνατε και στεγνώστε όσο χρειάζεται. Νεαροποιείστε την υπάρχουσα επιφάνεια μετάλλου ή πορσελάνης, χρησιμοποιώντας φρέζα, διαμάντι ή τεχνική αμμοβολής. Δώστε προσοχή στην αφαίρεση όλης της εξασθενημένης πορσελάνης και λοξοτομήστε τα όρια της. Αφαιρέστε το υαλοειδές κάλυμμα της επιφάνειας της πορσελάνης 1χιλ. πέραν των ορίων. 3.Αδροποίηση: Επαλείψτε με αδροποιητή Scotchbond όλες τις επιφάνειες των υποστρωμάτων. Αναμείνατε επι 15 δευτερόλεπτα. Ξεπλύνατε επί 10 δευτερόλεπτα. Στεγνώστε 2-5 δευτερόλεπτα. 4.Επίχριση σιλανίου στην πορσελάνη και στο μέταλλο: Επαλείψτε με 3Μ Scotchbond Ceramic Primer στην αδροποιημένη επιφάνεια και στεγνώστε. 5.Συγκολλητικός παράγοντας: Επαλείψτε με δυο διαδοχικά στρώματα, το συγκολλητικό παράγοντα Scotchbond 1, στις επιφάνειες μετάλλου και πορσελάνης που επιχρίσατε ήδη το σιλάνιο. Στεγνώστε ελαφρά επί 2-5 δευτερόλεπτα. Φωτοπολυμερίστε επί 10 δευτερόλεπτα. 6.Μασκάρισμα: Για να επικαλύψετε την επιφάνεια του μετάλλου, πριν από την τελική τοποθέτηση του composite, τοποθετείστε στην επιφάνεια του μετάλλου ένα λεπτό στρώμα (0.25χιλ χιλ.) από αδιαφανή ρητίνη 3Μ Masking Agent, χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι. Φωτοπολυμερίστε επί 20 δευτερόλεπτα. 7.Τοποθέτηση υλικού αποκατάστασης: Ανατρέξατε στις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστού, για την τοποθέτηση, τον πολυμερισμό και την λείανση του υλικού αποκατάστασης που θα χρησιμοποιήσετε. Οδηγίες απευσθητοποίησης ριζικής επιφάνειας: 1. Καθαρίστε απλά τη ριζική επιφάνεια με σκόνη κισσήρεως. Ξεπλύνατε και στεγνώσατε με ταμπόν βάμβακος. 2. Αδροποίηση: Επαλείψτε αδροποιητή Scotchbond στην οδοντίνη. Αναμείνατε επί 15 δευτερόλεπτα. Ξεπλύνατε επί 10 δευτερόλεπτα. Στεγνώστε με ταμπόν βάμβακος, αφήνοντας υγρό το δόντι. 3. Συγκολλητικό υλικό: Επαλείψτε την οδοντίνη με δυο διαδοχικά στρώματα του συγκολλητικού παράγοντα Scotchbond 1. Στεγνώστε απαλά επί 2 δευτερόλεπτα. Φωτοπολυμερίστε επί 10 δευτερόλεπτα. Επαλείψτε δυο επιπλέον στρώματα συγκολλητικού παράγοντα Scotchbond 1. Στεγνώστε ελαφρά επί 2 δευτερόλεπτα. Φωτοπολυμερίστε επί 10 δευτερόλεπτα. 4. Απομακρύνετε το ανασταλτικό επίστρωμα οξυγόνου με υγρό όργανο μέτρησης.

7 Σελίδα 7 από 7 Πρόσθετες πληροφορίες: Οι λαβές όπου τοποθετούνται τα βουρτσάκια μιας χρήσεως απολυμαίνονται κατά τον ίδιο τρόπο όπως οι μη εμβαπτιζόμενες χειρολαβές, οι σύριγγες αέρος/νερού και τα ξέστρα υπερήχων. Ο αδροποιητής Scotchbond καθαρίζεται με νερό, ενώ ο απολυμέριστος συγκολλητικός παράγοντας Scotchbond 1 καθαρίζεται με οινόπνευμα. Αποθήκευση: 1. Το Σύστημα Συγκολλήσεων Scotchbond 1 διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου. 2. Το Σύστημα Συγκολλήσεων Scotchbond 1 πρέπει να κλείνει μετά από κάθε χρήση για να μην εξατμίζεται. 3. Μην εκθέτετε υλικά σε αυξομειούμενες θερμοκρασίες ή σε έντονο φως του περιβάλλοντος. 4. Μην διατηρείτε το προϊόν κοντά σε προϊόντα που περιέχουν ευγενόλη. 5. Το σύστημα αυτό έχει σχεδιαστεί για χρήση σε θερμοκρασία δωματίου C 6. Η διάρκεια ζωής του σε θερμοκρασία δωματίου είναι 36 μήνες. Για την αντιγραφή S T E N D A L Oδοντιατρικά

SDI - Riva bond LC. Οδηγίες χρήσεως. Α) Συγκολλητικός παράγοντας γενικής χρήσης για άμεσες αποκαταστάσεις

SDI - Riva bond LC. Οδηγίες χρήσεως. Α) Συγκολλητικός παράγοντας γενικής χρήσης για άμεσες αποκαταστάσεις SDI - Riva bond LC Φωτοπολυμεριζόμενος συγκολλητικός παράγοντας για άμεσες αποκαταστάσεις Οδηγίες χρήσεως Ευχαριστούμε για την απόφασή σας να χρησιμοποιήσετε το σύστημα συγκόλλησης Riva Bond LC. Το Riva

Διαβάστε περισσότερα

Dental Expert. Ο Εξειδικευµένος Συνεργάτης του Οδοντιατρείου σας

Dental Expert. Ο Εξειδικευµένος Συνεργάτης του Οδοντιατρείου σας Dental Expert Ο Εξειδικευµένος Συνεργάτης του Οδοντιατρείου σας Αεροαποτριβή Άννα Ελµάογλου Ε.Π.Ε. - Φειδιππίδου 30, 11527, Aθήνα Tηλ 210 7770739, 210 7770757 Φαξ 210 7770716 email: info@dental-expert.gr

Διαβάστε περισσότερα

Bisco. Instructions for Use. Low Viscosity Liquid Polish. Light- Cured. Cures with LED, Halogen and PAC Lights

Bisco. Instructions for Use. Low Viscosity Liquid Polish. Light- Cured. Cures with LED, Halogen and PAC Lights Bisco TM Low Viscosity Liquid Polish Cures with LED, Halogen and PAC Lights Light- Cured 0459 Instructions for Use GR IN-145R9 Rev. 3/19 BISCO, Inc. 1100 W. Irving Park Rd. Schaumburg, IL 60193 U.S.A.

Διαβάστε περισσότερα

DMG/ICON. Οδηγίες Χρήσης

DMG/ICON. Οδηγίες Χρήσης DMG/ICON Οδηγίες Χρήσης Το Icon είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν για την µικροεπεµβατική θεραπεία τερηδονικών βλαβών στις µεσοδόντιες και προστοµιακές περιοχές. Το Icon διατίθεται σε δύο τύπους: Παράγοντας

Διαβάστε περισσότερα

0459 ALL-BOND UNIVERSAL

0459 ALL-BOND UNIVERSAL Bisco 0459 ALL-BOND UNIVERSAL Light-Cured Dental Adhesive Instructions for Use GR IN-193R8 Rev. 8/17 BISCO, Inc. 1100 W. Irving Park Road Schaumburg, IL 60193 U.S.A. 1-847-534-6000 1-800-247-3368 ALL-BOND

Διαβάστε περισσότερα

RESINOMER. Bisco CE0459. Instructions for Use. Dual- Cured. Amalgam Bonding/Luting System

RESINOMER. Bisco CE0459. Instructions for Use. Dual- Cured. Amalgam Bonding/Luting System Bisco CE0459 RESINOMER Dual- Cured Amalgam Bonding/Luting System Instructions for Use GR IN-029R7 Rev. 11/14 BISCO, Inc. 1100 W. Irving Park Road Schaumburg, IL 60193 U.S.A. 847-534-6000 1-800-BIS-DENT

Διαβάστε περισσότερα

9. Σε μία κοιλότητα V ομάδας ποιο τοίχωμα δεν υπάρχει: Α. το παρειακό Β. το κοπτικό Γ. το αυχενικό Δ. το αξονικό

9. Σε μία κοιλότητα V ομάδας ποιο τοίχωμα δεν υπάρχει: Α. το παρειακό Β. το κοπτικό Γ. το αυχενικό Δ. το αξονικό ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Ζ (7 ου ) ΕΞΑΜΗΝΟΥ Εξεταστική περίοδος Ιανουάριος 2019 Υπεύθυνος μαθήματος: Ε. Κουλαουζίδου, Αναπλ. Καθηγήτρια 1. Η αφαίρεση βαθιάς

Διαβάστε περισσότερα

BIS-SILANE. Bisco Instructions for Use. 2-Part Porcelain Primer

BIS-SILANE. Bisco Instructions for Use. 2-Part Porcelain Primer Bisco 0459 BIS-SILANE 2-Part Porcelain Primer Instructions for Use GR IN-151R9 Rev. 2/19 BISCO, Inc. 1100 W. Irving Park Rd. Schaumburg, IL 60193 U.S.A. 1-847-534-6000 1-800-247-3368 BIS-SILANE * Υλικό

Διαβάστε περισσότερα

DUO-LINK UNIVERSAL KIT

DUO-LINK UNIVERSAL KIT Bisco CE0459 DUO-LINK UNIVERSAL KIT Adhesive Cementation System Instructions for Use GR IN-198R2 Rev. 12/14 BISCO, Inc. 1100 W. Irving Park Road Schaumburg, IL 60193 U.S.A. 847-534-6000 1-800-247-3368

Διαβάστε περισσότερα

ALL-BOND 3. Instructions for Use. Bisco. Universal Dental Adhesive System. Dual- Cured

ALL-BOND 3. Instructions for Use. Bisco. Universal Dental Adhesive System. Dual- Cured Bisco ALL-BOND 3 Dual- Cured Universal Dental Adhesive System 0459 Instructions for Use GR IN-159R5 Rev. 9/17 US Patents 7,748,980 & 8,026,297 BISCO, Inc. 1100 W. Irving Park Rd. Schaumburg, IL 60193 U.S.A.

Διαβάστε περισσότερα

ALL-BOND 2. Bisco. Instructions for Use. Universal Dental Adhesive

ALL-BOND 2. Bisco. Instructions for Use. Universal Dental Adhesive Bisco 0459 ALL-BOND 2 Universal Dental Adhesive Instructions for Use GR IN-0005R8 Rev. 2/16 BISCO, Inc. 1100 W. Irving Park Road Schaumburg, IL 60193 U.S.A. 847-534-6000 1-800-247-3368 ALL-BOND 2 * Γενικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Your Smile. Our Vision. Ιούνιος-Σεπτέμβριος 2012. Riva Luting. Rok. SeT PP. δώρο. δώρο 50,00 230,00 175,00. Συσκευασία σκόνη-υγρό

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Your Smile. Our Vision. Ιούνιος-Σεπτέμβριος 2012. Riva Luting. Rok. SeT PP. δώρο. δώρο 50,00 230,00 175,00. Συσκευασία σκόνη-υγρό ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ιούνιος-Σεπτέμβριος 2012 Riva Luting ΥΑΛΟΪΟΝΟΜΕΡης κονία Συσκευασία σκόνη-υγρό 50,00 SeT PP Rok Ρητινώδης κονία Ασσορτί συσκευασία 5 συριγγών 230,00 15 άξονες ρητίνηςυαλονημάτων Twin Luscent

Διαβάστε περισσότερα

Συνεταιρισμός Οδοντιάτρων θεσσαλονίκης

Συνεταιρισμός Οδοντιάτρων θεσσαλονίκης Protofill Το Protofill είναι φώτο-πολυμεριζόμενη μίκρο-υβριδική σύνθετη ρητίνη γενικής χρήσης για αποκαταστάσεις στην πρόσθια και την οπίσθια περιοχή του φραγμού. Η εύπλαστη σύσταση του υλικού και η μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Το K-etchant Syringe είναι μια αδροποιητική γέλη, η οποία περιέχει 35% υδατικό διάλυμα φωσφορικού οξέος και κολλώδες πυρίτιο.

Το K-etchant Syringe είναι μια αδροποιητική γέλη, η οποία περιέχει 35% υδατικό διάλυμα φωσφορικού οξέος και κολλώδες πυρίτιο. Οδηγίες χρήσεως Εισαγωγή Η PANAVIA TM V5 είναι ένα συγκολλητικό σύστημα ρητινώδους κονίας. Αποτελείται από μια πάστα, δοκιμαστική πάστα, ενεργοποιητή συγκόλλησης στον οδοντικό ιστό (Tooth Primer), Clearfil

Διαβάστε περισσότερα

Οι άμεσες αποκαταστάσεις

Οι άμεσες αποκαταστάσεις Κλινικά Θέματα - Επανορθωτική Οδοντιατρική De n t a l Tr i b u n e Greek Edition 9 Άμεσες αποκαταστάσεις II Ομάδας από σύνθετη ρητίνη Κλινικές λύσεις των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται συνήθως Robert

Διαβάστε περισσότερα

Bisco CE0459 DUO-LINK UNIVERSAL UNIVERSAL PRIMER. Instructions for Use. Adhesive Cementation System. Dual- Cured WITH

Bisco CE0459 DUO-LINK UNIVERSAL UNIVERSAL PRIMER. Instructions for Use. Adhesive Cementation System. Dual- Cured WITH Bisco DUO-LINK UNIVERSAL WITH UNIVERSAL PRIMER Adhesive Cementation System CE0459 Dual- Cured Instructions for Use GR IN-221 Rev. 10/14 BISCO, Inc. 1100 W. Irving Park Road Schaumburg, IL 60193 U.S.A.

Διαβάστε περισσότερα

Anaxdent. New Outline by Michel Magne. Οι οδηγίες που ακολουθούν αφορούν το εγχειρίδιο του υλικού και θα πρέπει να συνδυάζονται µε αυτό.

Anaxdent. New Outline by Michel Magne. Οι οδηγίες που ακολουθούν αφορούν το εγχειρίδιο του υλικού και θα πρέπει να συνδυάζονται µε αυτό. Anaxdent New Outline by Michel Magne Οι οδηγίες που ακολουθούν αφορούν το εγχειρίδιο του υλικού και θα πρέπει να συνδυάζονται µε αυτό. Σελίδα 4 Πολυµέθυλο-µεθακρυλικό στο χρώµα των δοντιών. Το new outline

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ Α/Α 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΡΙΟΥ (Π.Τ.) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΟΥ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕΛΛΟΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΡΗΤΙΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΥΑΛΟΧΑΡΤΟΥ ΓΙΑ ΛΕΙΑΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Bisco DUO-LINK UNIVERSAL UNIVERSAL PRIMER. Instructions for Use. Adhesive Cementation System. Dual- Cured WITH

Bisco DUO-LINK UNIVERSAL UNIVERSAL PRIMER. Instructions for Use. Adhesive Cementation System. Dual- Cured WITH Bisco DUO-LINK UNIVERSAL WITH UNIVERSAL PRIMER Adhesive Cementation System Dual- Cured 0459 Instructions for Use GR IN-221R2 Rev. 11/17 BISCO, Inc. 1100 W. Irving Park Road Schaumburg, IL 60193 U.S.A.

Διαβάστε περισσότερα

Bisco UNIVERSAL PRIMER

Bisco UNIVERSAL PRIMER Bisco UNIVERSAL PRIMER Dual-Cured Adhesive 0459* Instructions for Use GR IN-219R2 Rev. 10/16 BISCO, Inc. 1100 W. Irving Park Rd. Schaumburg, IL 60193 U.S.A. 847-534-6000 1-800-247-3368 UNIVERSAL PRIMER

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΕΚΜΑΓΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΝΑΙ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΕΚΜΑΓΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΝΑΙ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΕΚΜΑΓΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΝΑΙ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ Έγινε λήψη αρχικών αποτυπωμάτων; Επιλέχθηκε το σωστό σε μέγεθος δισκάριο; Το αποτύπωμα τοποθετήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Αντιμετώπιση δοντιών με εκτεταμένη απώλεια ιστών

Αντιμετώπιση δοντιών με εκτεταμένη απώλεια ιστών Στρατής Παπάζογλου Προσθετολόγος, MS, PhD Επικ. Καθηγητής Οδοντικής Χειρουργικής Αντιμετώπιση δοντιών με εκτεταμένη απώλεια ιστών Εκτεταμένη απώλεια ιστών Κοιλότητες μεγαλύτερες από τυπικές, συχνά αποκαθυστούν

Διαβάστε περισσότερα

DMG Luxatemp Star ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

DMG Luxatemp Star ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DMG Luxatemp Star ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Περιγραφή προϊόντος Το Luxatemp Star είναι µια αυτοπολυµεριζόµενη σύνθετη ρητίνη για την κατασκευή προσωρινών στεφανών και γεφυρών, ένθετων, επένθετων και όψεων. Το 2-συστατικών

Διαβάστε περισσότερα

ACE ALL-BOND TE. Bisco. Instructions for Use. Universal Dental Adhesive System. Dual- Cured

ACE ALL-BOND TE. Bisco. Instructions for Use. Universal Dental Adhesive System. Dual- Cured Bisco 0459 ACE ALL-BOND TE Universal Dental Adhesive System Dual- Cured Instructions for Use GR Licensed under 1 or more of the following U.S. Patents: 7,748,980, 5,789,610, 5,270,351 & 5,401,783. See

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Οδοντιατρικών Προϊόντων 3Μ ESPE Γραφεία 3Μ Β. Ελλάδος:

Τμήμα Οδοντιατρικών Προϊόντων 3Μ ESPE Γραφεία 3Μ Β. Ελλάδος: Hellas MEPE Τμήμα Οδοντιατρικών Προϊόντων 3Μ ESPE Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι, Αθήνα Τηλ. Κέντρο: 210 6885300 Fax: 210 6843281 www.3mespe.com/gr Γραφεία 3Μ Β. Ελλάδος: Γ. Παπανδρέου 54, 546 55 Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Στεφάνη ή επένθετο κατασκευασμένο μέσα σε μια ημέρα

Στεφάνη ή επένθετο κατασκευασμένο μέσα σε μια ημέρα Dental Tr i b u n e Greek Edition Κλινικά Θέματα 15 Στεφάνη ή επένθετο κατασκευασμένο μέσα σε μια ημέρα Εξετάζοντας τα πλεονεκτήματα των έμμεσων οπίσθιων αποκαταστάσεων από σύνθετη ρητίνη L. Berland, FAACD

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΟΝΤΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΟΝΤΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑΣ. ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑΣ 5 ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΟΝΤΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Είναι να αποκτήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοπολυμεριζόμενες χρωστικές σε πάστα

Φωτοπολυμεριζόμενες χρωστικές σε πάστα Φωτοπολυμεριζόμενες χρωστικές σε πάστα Οδηγίες χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Eυχαριστούμε πολύ που προτιμήσατε το LITE ART. Παρακαλούμε πριν τη χρήση να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις φυλάξετε. Με

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές Οδοντιατρικών Προϊόντων 3Μ 5/2-30/6/2018

Προσφορές Οδοντιατρικών Προϊόντων 3Μ 5/2-30/6/2018 Προσφορές Οδοντιατρικών Προϊόντων 3Μ 5/2-30/6/2018 Η 3M στο διαδίκτυo https://www.3mespe.com/gr https://www.facebook.com/3m www.youtube.com/user/3mespedentaleurope 1 Προσφορές Επωφεληθείτε τώρα από τις

Διαβάστε περισσότερα

Αποχρώσεις αδαµαντίνης: A1, A2, A3, W. B2, D2,W Αποχρώσεις ηµιδιαφάνειας: CT, GT, BT, AT. Νανοϋβριδική ρητίνη

Αποχρώσεις αδαµαντίνης: A1, A2, A3, W. B2, D2,W Αποχρώσεις ηµιδιαφάνειας: CT, GT, BT, AT. Νανοϋβριδική ρητίνη Filtek Ultimate Βασίζεται στην µοναδική νανοτεχνολογία της 3Μ ΕSPE που συνδυάζει άριστη αντοχή και φυσική λάµψη. Άριστη αισθητική, χαµαιλεοντισµός, ευελιξία για µονοστρωµατική η διαστρωµατική τεχνική,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Α/Α Περιγραφή είδους Τεµάχια Τιµή ΦΠΑ Σύνολο 1. Αιµοστατικό σε πάστα (φιάλη). 3 78,00 13% 88,14

ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Α/Α Περιγραφή είδους Τεµάχια Τιµή ΦΠΑ Σύνολο 1. Αιµοστατικό σε πάστα (φιάλη). 3 78,00 13% 88,14 ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Α/Α Περιγραφή είδους Τεµάχια Τιµή ΦΠΑ Σύνολο 1. Αιµοστατικό σε πάστα (φιάλη). 3 78,00 88,14 Aσβεστούχα καρβοξυλική κυτταρίνη που ενδείκνυται για τον έλεγχο της αιµορραγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2-5-2014 Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2-5-2014 Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θεσσαλονίκη 2-5-2014 Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» «Διαδικασία 1ης

Διαβάστε περισσότερα

Η Ν ο 1 καινοτόμος εταιρεία στην παγκόσμια οδοντιατρική βιομηχανία, για όγδοη συνεχή χρονιά, Anaheim Group

Η Ν ο 1 καινοτόμος εταιρεία στην παγκόσμια οδοντιατρική βιομηχανία, για όγδοη συνεχή χρονιά, Anaheim Group Λύσεις για τον Οδοντίατρο 14 Μαίου - 6 Σεπτεμβρίου 2013 : ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Λύσεις για: Αποκαταστάσεις - Εμφράξεις... σελ.2,3 Νέα Προϊόντα (Filtek TM Bulk Fill)... σελ.4 Νέα Προϊόντα (RelyX TM Ultimate)... σελ.5

Διαβάστε περισσότερα

Eγνατία 88, 546 23 Θεσσαλονίκη Tηλ.: (2310) 270 550, 270 850 Fax: (2310) 270 850 e-mail: newdent@otenet.gr

Eγνατία 88, 546 23 Θεσσαλονίκη Tηλ.: (2310) 270 550, 270 850 Fax: (2310) 270 850 e-mail: newdent@otenet.gr Eγνατία 88, 546 23 Θεσσαλονίκη Tηλ.: (2310) 270 550, 270 850 Fax: (2310) 270 850 e-mail: newdent@otenet.gr Για την απόδοση του λευκού και του κόκκινου Φωτοπολυμεριζόμενη Mικροκεραμική Σύνθετη Ρητίνη GUM

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΜΕΙΟΔΟΤΗ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ Γ.Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ Γ.Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ Γ.Ν. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ Ψ.Ν.Θ. ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ Γ.Ν.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΓΙΑ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΣΤΟΧΟΙ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΜΑΤΑ.

ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΓΙΑ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΣΤΟΧΟΙ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΜΑΤΑ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 3 Ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑΣ 5 ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΓΙΑ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΣΤΟΧΟΙ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΜΑΤΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

SDI/ Radii-cal. Οδηγίες χρήσεως

SDI/ Radii-cal. Οδηγίες χρήσεως SDI/ Radii-cal Οδηγίες χρήσεως Σας ευχαριστούµε για την αγορά της συσκευής πολυµερισµού Radii-cal LED. Το Radii-cal είναι µία ελαφριά, δυνατή συσκευή πολυµερισµού χωρίς καλώδιο, που µε την χρήση LED πολυµερίζει

Διαβάστε περισσότερα

Ενδοστοµατικές επιδιορθώσεις αποκαταστάσεων µε το GLUMA Bond Universal

Ενδοστοµατικές επιδιορθώσεις αποκαταστάσεων µε το GLUMA Bond Universal Οδηγός Εφαρµογής Οδηγός εφαρµογής Ενδοστοµατικές επιδιορθώσεις αποκαταστάσεων µε το GLUMA Bond Universal Giving a hand to oral health. Περιεχόµενα 01 H αποτελεσµατικότητα των ενδοστοµατικών επιδιορθώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε χειριστείτε το προϊόν με προσοχή, αποφεύγοντας τα χτυπήματα στις πλευρές και τις άκρες του κρυστάλλου.

Παρακαλούμε χειριστείτε το προϊόν με προσοχή, αποφεύγοντας τα χτυπήματα στις πλευρές και τις άκρες του κρυστάλλου. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Παρακαλούμε ελέγξτε το προϊόν κατά την παραλαβή για τυχόν ζημιές κατά τη μεταφορά, τμήματα και συσκευασίες που μπορεί να λείπουν ή κατασκευαστικά ελαττώματα. Ζημίες που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Dental Expert. Ο Εξειδικευµένος Συνεργάτης του Οδοντιατρείου σας

Dental Expert. Ο Εξειδικευµένος Συνεργάτης του Οδοντιατρείου σας Dental Expert Ο Εξειδικευµένος Συνεργάτης του Οδοντιατρείου σας Άννα Ελµάογλου Ε.Π.Ε. - Φειδιππίδου 30, 11527, Aθήνα Tηλ 210 7770739, 210 7770757 Φαξ 210 7770716 email: info@dental-expert.gr 1 Κατανόηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

FotoSan. Αντιβακτηριακή δράση σε δευτερόλεπτα

FotoSan. Αντιβακτηριακή δράση σε δευτερόλεπτα FotoSan Αντιβακτηριακή δράση σε δευτερόλεπτα Περίληψη FotoSan αντιβακτηριακή θεραπεία Εντοπισμένη θεραπεία Καταστρέφει βακτήρια, ιούς, μύκητες, πρωτόζωα Χωρίς παρενέργειες Χωρίς αντενδείξεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Από: Οδοντιατρικό Κέντρο "Dental Center"

Από: Οδοντιατρικό Κέντρο Dental Center Από: Οδοντιατρικό Κέντρο "Dental Center" Ενδοδοντική θεραπεία ή απονεύρωση του δοντιού είναι η επέμβαση του οδοντίατρου στο εσωτερικό του δοντιού, δηλαδή στον πολφό και στην οδοντίνη. Σκοπός αυτής της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Τμήμα Προστασίας & Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ΗΡΑ Συντηρήτρια Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Τμήμα Προστασίας & Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ΗΡΑ Συντηρήτρια Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Τμήμα Προστασίας & Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ΗΡΑ Συντηρήτρια Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης Στάδια συντήρησης τοιχογραφιών Κάθε προσπάθεια να αναχαιτισθεί

Διαβάστε περισσότερα

Μία (1) ιατροτεχνολογική συσκευή κρυοθεραπείας Hemor*Rite

Μία (1) ιατροτεχνολογική συσκευή κρυοθεραπείας Hemor*Rite ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Οδηγίες χρήσης Αυτό το πακέτο περιέχει Μία (1) ιατροτεχνολογική συσκευή κρυοθεραπείας Hemor*Rite Δύο (2) φιάλες που η κάθε μία περιέχει 35,5 γραμμάρια (1,2 fl. oz. περίπου) φυσικό λιπαντικό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΟΝΕΣ, μιας χρήσεως για τοπική αναισθησία Α)LONG 0,40χ35 mm πλαστικού μπεκ

ΒΕΛΟΝΕΣ, μιας χρήσεως για τοπική αναισθησία Α)LONG 0,40χ35 mm πλαστικού μπεκ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΥΛΙΚΑ CPV 33141800-8 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 44.517,72 ΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΝ/ΜΕΤ Ρ ΠΟΣΟΤ ΗΤΑ 1 1.1 1.2 ΒΕΛΟΝΕΣ, μιας χρήσεως για τοπική αναισθησία Α)LONG 0,40χ35 mm πλαστικού μπεκ ΒΕΛΟΝΕΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 Ημερομηνία Έκδοσης: 07/02/2013 Αριθμός Έκδοσης: 0 ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Circuit ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: CIRCUIT Κωδικός: 2.07.060 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Εξειδικευμένο προϊόν κατάλληλο για την απολάδωση κλειστού κυκλώματος νερού ύστερα από εισροή

Διαβάστε περισσότερα

DENTATUS / PROFIN. Ένας οδηγός για την χρήση του οδηγού συστήµατος Profin

DENTATUS / PROFIN. Ένας οδηγός για την χρήση του οδηγού συστήµατος Profin DENTATUS / PROFIN Ένας οδηγός για την χρήση του οδηγού συστήµατος Profin Τελείωση και στίλβωση των αποκαταστάσεων Το οδηγό σύστηµα Profin, µε κινήσεις ελεγχόµενες και ακριβείας, εύρους 1,2mm είναι ιδανικό

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Dill ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: DILL Κωδικός: 2.02.020 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Απολαδωτικό και καθαριστικό κινητήρα το οποίο χάρις στην ειδική σύνθεσή του αφαιρεί λάδια, γρασα

Διαβάστε περισσότερα

8. 1η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 9. MINI ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 10.

8. 1η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 9. MINI ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 10. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ ΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης Υ.ΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»-«ΜΠΟΔΟΣΑΕΙΟ» ΦΟΡΕΑ: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : Κ.ΜΑΜΑΤΣΙΟΥ 1 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Ανασύσταση κολοβώματος με τη χρήση. σύνθετης ρητίνης χαμηλού

Ανασύσταση κολοβώματος με τη χρήση. σύνθετης ρητίνης χαμηλού 18 De n t a l Tr i b u n e Greek Edition Ανασύσταση κολοβώματος με τη χρήση μιας σύνθετης ρητίνης διπλού πολυμερισμού και θεραπεία με ολο-κεραμικές εργασίες Senior Consuiltant Prof. Dr. Juergen Manhart

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή φωτοπολυμερισμού

Συσκευή φωτοπολυμερισμού Συσκευή φωτοπολυμερισμού 21 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ soft start 516,66 559,71 optimum * SOFT START: Στην πρώτη φάση που διαρκεί 10 sec, το εμφρακτικό υλικό προ-πολυμερίζεται με χαμηλή ένταση φωτός. Η παράταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΟΝΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Ποιο από τα παρακάτω χαρακτηρίζει την αδαµαντίνη: Έχει µεγάλη αντοχή στη θλίψη Ποιος από τους παρακάτω παράγοντες δεν συνυπολογίζεται για την τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εκθεσιακός χώρος Αγ. Θωμά 22 11527 Αθήνα Τηλ. 210 7473149 Fax. 210 7781312 e-mail: info@sigmamed.gr Πωλήσεις - Service Τηλ. 210 6630520 Fax. 210 6630523 1. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Το Indromed

Διαβάστε περισσότερα

* Αισθητικές άμεσες και έμμεσες εμφράξεις (λευκά σφραγίσματα): Η χρήση υλικών, όπως

* Αισθητικές άμεσες και έμμεσες εμφράξεις (λευκά σφραγίσματα): Η χρήση υλικών, όπως ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ: Η Διαφορά της ΓΕΝΙΚΗΣ απο την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ οδοντιατρικής,είναι: Γενικη οδοντιατρκή: Αφορά την υγεία του στόματος,καθώς και την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων

Διαβάστε περισσότερα

1964-P-2001 1964-P-2000

1964-P-2001 1964-P-2000 1964-P-2001 1964-P-2000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Οδηγίες Εγκατάστασης Μονάδας Τοίχου Keeler Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν σας

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτόκολλο προκαταρκτικής απολύμανσης/χειρωνακτικού καθαρισμού και αποστείρωσης των ενθέτων και λιμών SATELEC

Πρωτόκολλο προκαταρκτικής απολύμανσης/χειρωνακτικού καθαρισμού και αποστείρωσης των ενθέτων και λιμών SATELEC Πρωτόκολλο προκαταρκτικής απολύμανσης/χειρωνακτικού καθαρισμού και αποστείρωσης των ενθέτων και λιμών SATELEC Προειδοποιήσεις: Μην χρησιμοποιείτε σύρμα καθαρισμού ή λειαντικά προϊόντα καθαρισμού. Αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές Οδοντιάτρων

Προσφορές Οδοντιάτρων 15 Ιανουαρίου - 30 Απριλίου 2013 Πακέτα Προσφοράς με τη Συσκευή Φωτοπολυμερισμού Elipar TM LED Α. Πακέτο γενικής οδοντιατρικής Πληρωνετε 744,86 & Παιρνετε δωρο αξιασ 660,40 Με την αγορά: 2 x Express TM

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτόκολλο προκαταρκτικής απολύμανσης/χειρωνακτικού καθαρισμού και αποστείρωσης του συνόλου χειρολαβής-καλωδίου Piezotome SATELEC

Πρωτόκολλο προκαταρκτικής απολύμανσης/χειρωνακτικού καθαρισμού και αποστείρωσης του συνόλου χειρολαβής-καλωδίου Piezotome SATELEC Προειδοποιήσεις Πρωτόκολλο προκαταρκτικής απολύμανσης/χειρωνακτικού καθαρισμού και αποστείρωσης του συνόλου χειρολαβής-καλωδίου Piezotome SATELEC Μην χρησιμοποιείτε σύρμα καθαρισμού ή λειαντικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Alas ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: ALAS Κωδικός: 2.04.010 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Καταπολεμά τις επικαθίσεις αλάτων που αναπτύσσονται στις σερπαντίνες των πλυστικών μηχανών και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 Ημερομηνία Έκδοσης: 11/10/2012 Αριθμός Έκδοσης: 0 ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Νέο έντυπο αίτησης χορήγησης οδοντιατρικών αναλωσίμων υλικών.»

ΘΕΜΑ : «Νέο έντυπο αίτησης χορήγησης οδοντιατρικών αναλωσίμων υλικών.» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Αθήνα 24/11/10 ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΧΗΜ.ΥΠΗΡ. ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜ/ΚΟΥ & ΑΝΑΛ.ΥΓ.ΥΛΙΚ. Αρ.πρωτ. Υ00/36 Ταχ.Δ/νση : Αγ.Κων/νου 16 Πληροφορίες : K.Γωγόλου

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

Κεραμικά στην οδοντική χειρουργική

Κεραμικά στην οδοντική χειρουργική Κεραμικά στην οδοντική χειρουργική Στρατής Παπάζογλου Επίκ. Καθηγητής Προσθετολόγος, MS, PhD Τι είναι κεραμικά υλικά; Είναι υλικά που αποτελούνται από ενώσεις μετάλλων με μη μεταλλικά στοιχεία Μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Patoma ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: PATOMA Κωδικός: 2.03.050 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Κάνει καλή απολάδωση, στεγνώνει γρήγορα, είναι χαμηλού αφρισμού και δεν χρειάζεται ξέπλυμα

Διαβάστε περισσότερα

Τοξικολογία Τροφίμων. Έλεγχος υπολειμμάτων με τη μέθοδο ELISA

Τοξικολογία Τροφίμων. Έλεγχος υπολειμμάτων με τη μέθοδο ELISA Τοξικολογία Τροφίμων Έλεγχος υπολειμμάτων με τη μέθοδο ELISA Στόχοι ενότητας Εξοικείωση με το kit προσδιορισμού αφλατοξίνης Μ1 σε δείγμα γάλακτος Κατανόηση των κρίσιμων σημείων εφαρμογής της συγκεκριμένης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Περιοδοντική θεραπεία:

ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Περιοδοντική θεραπεία: ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Μετά τη μελέτη του παρόντος κεφαλαίου και το πέρας της εργαστηριακής άσκησης ο φοιτητής θα πρέπει να είναι ικανός να: Αναφέρει τα στάδια προετοιμασίας των δοντιών για ενδοδοντική θεραπεία

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Black Mat ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: BLACK MAT Κωδικός: 2.02.119 Intrastat Code: 3405.30.00 Περιγραφή: Εφαρμογή: Υδατοδιαλυτό προϊόν που μαυρίζει το ελαστικό μετά το πλύσιμο. Ψεκάζετε αυτούσιο αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο. Διάγνωση Οδοντικών Βλαβών - Προσδιορισμός Τερηδονικού Κινδύνου - Σχέδιο Θεραπείας

Κεφάλαιο. Διάγνωση Οδοντικών Βλαβών - Προσδιορισμός Τερηδονικού Κινδύνου - Σχέδιο Θεραπείας Κεφάλαιο 1 Διάγνωση Οδοντικών Βλαβών - Προσδιορισμός Τερηδονικού Κινδύνου - Σχέδιο Θεραπείας 10 Η στρατηγική διατήρησης της υγείας των οδοντικών ιστών, αυτό που αποκαλείται ως σχέδιο θεραπείας έχει διπλή

Διαβάστε περισσότερα

Οβασικός στόχος της αποκατάστασης της υγείας των µαλακών και των σκληρών ιστών καθώς και της λειτουργικότητάς

Οβασικός στόχος της αποκατάστασης της υγείας των µαλακών και των σκληρών ιστών καθώς και της λειτουργικότητάς 2:35 PM Page 32 Α Ι Σ Θ Η Τ Ι Κ Η Ε Π Α Ν Ο Ρ Θ Ω Τ Ι Κ Η Ο Ο Ν Τ Ι Α Τ Ρ Ι Κ Η Όψεις αισθητικού τύπου Περιστατικό µε χρήση κεραµικού υλικού µε βάση το λευκίτη OSWALDO SCOPIN DE ANDRADE, DDS, MSC, PHD

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή Κοιλοτήτων και Εμφράξεις στα Νεογιλά Δόντια

Παρασκευή Κοιλοτήτων και Εμφράξεις στα Νεογιλά Δόντια Κεφάλαιο 5 Παρασκευή Κοιλοτήτων και Εμφράξεις στα Νεογιλά Δόντια Στο κεφάλαιο αυτό περιγράφονται τα εξής: Τερηδονικές βλάβες Ιης και ΙΙης ομάδας στους νεογιλούς γομφίους. Χαρακτηριστικά κοιλοτήτων σε νεογιλούς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 3 4 5 6 7 8 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Φειδιππίδου 55, 115 27 Γουδή Τηλ: 210 77 95 747. www.vitsaropoulos.gr e-mail: info@vitsaropoulos.gr ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Φειδιππίδου 55, 115 27 Γουδή Τηλ: 210 77 95 747. www.vitsaropoulos.gr e-mail: info@vitsaropoulos.gr ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΙΟ ΟΡΘΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Aριθµός Πιστοποιητικού: ΤΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΙΟ EN ISO 9001 ΕΚΕΒΥΛ ΗΤΑΣ Aριθµός Πιστοποιητικού: 2006V185RN ΔΥ8/1348/2004 ΕΚΕΒΥΛ Aριθµός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ ΨΗΛΩΝ ΠΙΔΟΣΕΩΝ Διαβάστε και φυλάξτε αυτές τις οδηγίες Μοντέλο: PDM-9042 Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας 1. Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. 2. Για να προστατευτείτε από τον

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Αρ. μοντέλου ES-SA40 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Σημαντικές πληροφορίες Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Όνομα προϊόντος: Κώδικας προϊόντος του κατασκευαστή:

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Όνομα προϊόντος: Κώδικας προϊόντος του κατασκευαστή: 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όνομα προϊόντος: Άλλο όνομα: Κατηγορία επικίνδυνων προϊόντων: Κώδικας προϊόντος του κατασκευαστή: Χρήση: PERFECT Φυσικός Βιοδιεγέρτης για βελτίωση του

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer.

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer. Stp-by-Stp Color Shllac Εφαρμογή & Αφαίρεση Καλωσορίστε το ΠΡΩΤΟ υβριδικό βερνίκι νυχιών. Η νέα, κατοχυρωμένη πατέντα UV 3 συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού με τις επιδόσεις του gl. Μια καινοτομία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

PERFECT MARGIN VENEERS

PERFECT MARGIN VENEERS PERFECT MARGIN VENEERS Εγχειρίδιο χρήσης Εγχειρίδιο χρήσης Κιτ PMV J08106 V2 (13) 03/2014 NT15EL010B ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ I - ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 II ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ... 3 2. 1 Ενδείξεις χρήσης... 3 2. 2 Πληθυσμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. Περιοδική έκδοση. Φειδιππίδου 55, Γουδή Τηλ:

ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. Περιοδική έκδοση. Φειδιππίδου 55, Γουδή Τηλ: Περιοδική έκδοση 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΑ Μεσογείων 348, 153 41 Αγ. Παρασκευή, Αθήνα Τηλ: 210 65 41 340, Fax: 210 65 41 618 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Φειδιππίδου 55, 115 27 Γουδή Τηλ: 210 77 95 747 e-mail: info@vitsaropoulos.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών πρόκειται να προβεί στη προμήθεια Αναλώσιμων Υλικών Οδοντιατρείου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών πρόκειται να προβεί στη προμήθεια Αναλώσιμων Υλικών Οδοντιατρείου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΟΚΑΝΑ) Αβέρωφ 21, Αθήνα 104 33 Τηλ.: 210-8898200 Fax: 210-8253760 Γενική Διεύθυνση Διεύθυνση: Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Αθήνα, 9-6-2017

Διαβάστε περισσότερα

Επίστρωση Φυσικού Νυχιού με UV Gel

Επίστρωση Φυσικού Νυχιού με UV Gel ENHANCEMENTS 1 ώρα Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια των χεριών και των ποδιών, που χρειάζονται προστασία και ενίσχυση του χρώματος. Βήμα 1: Καθαρισμός 1. Παρακινήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ 25 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Παρασκευή κονιάματος ή σκυροδέματος με καθορισμένες ιδιότητες και αντοχές : Ανάμιξη των συστατικών με απαιτούμενη ποσότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ/809/16-01-2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Όλο το προσωπικό της καθαριότητας πρέπει να γνωρίζει καλά και να εφαρμόζει πάντα τα παρακάτω στην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης και ασφάλειας για μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης ηλεκτρονική BWH1000

Οδηγίες χρήσης και ασφάλειας για μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης ηλεκτρονική BWH1000 Οδηγίες χρήσης και ασφάλειας για μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης ηλεκτρονική BWH1000 Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο αυτό πριν την χρήση Ι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Οι ηλεκτρονικές μάσκες ηλεκτροσυγκόλλησης είναι σχεδιασμένες

Διαβάστε περισσότερα

Άγκιστρο: το λεγόμενο "γατζάκι", συντελεί στη συγκράτηση μίας μερικής οδοντοστοιχίας

Άγκιστρο: το λεγόμενο γατζάκι, συντελεί στη συγκράτηση μίας μερικής οδοντοστοιχίας Άγκιστρο: το λεγόμενο "γατζάκι", συντελεί στη συγκράτηση μίας μερικής οδοντοστοιχίας Αδαμαντίνη (σμάλτο) : η σκληρή και λευκή ουσία που καλύπτει εξωτερικά τη μύλη του κάθε δοντιού Αμάλγαμα : ένα από τα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Juz ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: JUZ Κωδικός: 2.02.050 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Περιέχει εξειδικευμένα καθαριστικά στοιχεία για τον ασφαλή καθαρισμό και φρεσκάρισμα των δερμάτινων και πλαστικών

Διαβάστε περισσότερα

1. Αποφρακτικό υλικό οπών και σχισμών φωτοπολυμεριζόμενη σύνθετη ρητίνη για προληπτικές εμφράξεις οπών και σχισμών.

1. Αποφρακτικό υλικό οπών και σχισμών φωτοπολυμεριζόμενη σύνθετη ρητίνη για προληπτικές εμφράξεις οπών και σχισμών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 η Υ.Πε ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Ταχ. Δ/νση: Ιπποκράτους 8 Πεντέλη ΠΕΝΤΕΛΗ, 5-03-2018 Υπηρεσία: Γραφείο Προμηθειών Αρ. Πρωτ.: 3124/8-3-2018 Πληροφ. ΡΙΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Τοιχοποιία Ι Επισκευές

Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τα κατεστραμμένα ή φθαρμένα μέρη της τοιχοποιίας επισκευάζονται ακολουθώντας τις παραδοσιακές τεχνικές. Ο τεχνίτης πριν ξεκινήσει πρέπει να έχει έτοιμα τα απαιτούμενα υλικά: πέτρες

Διαβάστε περισσότερα

Συμβόλαιο Οδοντιατρικής Φροντίδας και Υποστήριξης Dental Care. Πίνακας Οδοντιατρικών Πράξεων

Συμβόλαιο Οδοντιατρικής Φροντίδας και Υποστήριξης Dental Care. Πίνακας Οδοντιατρικών Πράξεων Συμβόλαιο Οδοντιατρικής Φροντίδας και Υποστήριξης Dental Care Πίνακας Οδοντιατρικών Πράξεων Κόστος συμμετοχής Ασφαλισμένου (Ποσό σε ) 1. ΓΕΝΙΚΑ Οδοντιατρική εξέταση 6 Καθαρισμός οδόντων μέχρι δύο (2) φορές

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών SCEH-0001 7010522 2010 Sony Computer Entertainment Europe Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το πακέτο μικροφώνων SingStar. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1.Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες 2.Φορέστε ρούχα, μάσκα, γάντια και γυαλιά προστασίας 3.Μην κάνετε χρήση στη βροχή 4.Μην αφήνετε τα παιδιά να πλησιάσουν

Διαβάστε περισσότερα