AutoDome Αρθρωτό σύστημα κάμερας. Το μόνο σύστημα κάμερας που είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει στο μέλλον

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "AutoDome Αρθρωτό σύστημα κάμερας. Το μόνο σύστημα κάμερας που είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει στο μέλλον"

Transcript

1 AutoDome Αρθρωτό σύστημα κάμερας Το μόνο σύστημα κάμερας που είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει στο μέλλον

2 AutoDome Αρθρωτό σύστημα κάμερας Ο κόσμος του CCTV δε θα είναι ποτέ πια ο ίδιος Φανταστείτε ένα σύστημα CCTV που δε θα θεωρηθεί ποτέ ξεπερασμένο. Ένα σύστημα που θα σας επιτρέπει να αναβαθμίζετε τη δέσμη λειτουργιών του, να το προσαρμόζετε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες ασφαλείας σας και να υιοθετείτε νέες τεχνολογίες χωρίς να χρειάζεται να το θέσετε εκτός λειτουργίας για την εγκατάσταση. Ένα σύστημα που θα διαθέτει προηγμένες δυνατότητες ευφυΐας για την καταγραφή εικόνων με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια, καθώς και δέσμη λειτουργιών IP για την πλέον αποτελεσματική μετάδοση και αποθήκευση των εικόνων αυτών. Αυτή είναι η επαναστατική ιδέα που κρύβεται πίσω από το Αρθρωτό σύστημα κάμερας AutoDome με IP. Με το νέο AutoDome, μια κάμερα και μια σειρά από εναλλάξιμα δομοστοιχεία μπορούν να προσαρμόζονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες σας για ασφάλεια. Η τεχνολογία είναι εξεζητημένη, αλλά η κεντρική ιδέα δε θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Ολόκληρο το σύστημα βασίζεται σε πέντε τύπους εναλλάξιμων δομοστοιχείων: επεξεργαστής, κάμερα, περίβλημα, επικοινωνίες και τροφοδοτικό. Απλώς αντικαταστήστε ένα από τα εναλλάξιμα δομοστοιχεία για να περάσετε από σταθερή σε PTZ έκδοση, να αναβαθμιστείτε από έγχρωμη κάμερα σε κάμερα ημέρας/ νύχτας ή να προσθέσετε προηγμένες δυνατότητες «ευφυΐας» όπως π.χ. καταγραφή κίνησης και επικοινωνίες μέσω IP. Σήμερα, για πρώτη φορά, μπορείτε πλέον να προσαρμόσετε ένα σύστημα γρήγορα και οικονομικά. Το δομοστοιχείο επεξεργαστή καθορίζει τη δυνατότητα σταθερής ή PTZ λειτουργίας, καθώς και τις προηγμένες λειτουργίες όπως π.χ. μασκάρισμα απόρρητων σημείων, ανίχνευση και καταγραφή κίνησης. Στις δυνατές επιλογές για το δομοστοιχείο κάμερας περιλαμβάνονται σταθερή ή PTZ, έγχρωμη ή ημέρας/ νύχτας και μια σειρά από τιμές εύρους ζουμ. Δυνατές επιλογές του δομοστοιχείου περιβλήματος υπάρχουν διαθέσιμες για κάθε εφαρμογή εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Το δομοστοιχείο επικοινωνιών καθορίζει τον τρόπο που το βίντεο και τα δεδομένα θα μεταδίδονται στον διακόπτη μητρώου, στη συσκευή DVR ή στο σύστημα μετάδοσης βίντεο μέσω IP. Οι δυνατές επιλογές του δομοστοιχείου τροφοδοσίας ρεύματος ικανοποιούν τις ανάγκες σας στην εκάστοτε θέση εγκατάστασης, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, και προστατεύονται από αιφνίδιες εξάρσεις ρεύματος.

3 3

4 4 Η αναβάθμιση ενός συστήματος CCTV είναι πλέον τόσο απλή, σαν να αλλάζετε έναν καμένο λαμπτήρα Τα πολυχρηστικά και εναλλάξιμα δομοστοιχεία του συστήματος AutoDome σάς επιτρέπουν να κάνετε όποιες αλλαγές χρειάζεστε, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε νέο σύστημα ή να εγκαταστήσετε νέες κάμερες. Αυτό θα είναι το τελευταίο σύστημα κάμερας που θα αγοράσετε ποτέ. Το μόνο σύστημα που μπορεί να εξασφαλίσει την επένδυσή σας και στο μέλλον. Και διατίθεται μόνον από την Bosch. Απλώς αφαιρέστε τη φυσαλίδα Βγάλτε το δομοστοιχείο «θερμής εναλλαγής» για τη σταθερή κάμερα Τοποθετήστε το νέο δομοστοιχείο «θερμής εναλλαγής» για κάμερα PTZ Και επανατοποθετήστε τη φυσαλίδα. Για να προσθέσετε δέσμη λειτουργιών οριζόντιας/ κατακόρυφης κίνησης και ζουμ σε έναν θόλο AutoDome Σειρά 100, απαιτείται ένα δομοστοιχείο CPU 200, 300 ή 500i και ένα δομοστοιχείο κάμερας PTZ.

5 5 Καθώς οι ανάγκες σας για ασφάλεια αλλάζουν, μπορείτε να επεκτείνετε τη δέσμη λειτουργιών του συστήματός σας αντικαθιστώντας απλώς τα πλήρως εναλλάξιμα δομοστοιχεία επεξεργαστή, κάμερας ή/και επικοινωνιών. Η βασική μονάδα παραμένει ίδια. Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε με μια ακίνητη κάμερα της σειράς 100, που διαθέτει τα πλέον βασικά χαρακτηριστικά σήμερα, και να αναβαθμιστείτε αργότερα σε μια προηγμένη κάμερα 500i Σειρά PTZ με σταθεροποίηση εικόνας, καταγραφή κίνησης και κανόνες διαχείρισης συναγερμών. Και αυτό, τόσο γρήγορα και εύκολα, σαν να αλλάζετε έναν καμένο λαμπτήρα. Σειρά 100 Σειρά 200 Σειρά 300 Σειρά 500i Τύπος θόλου Σταθερός θόλος PTZ υψηλής ταχύτητας PTZ υψηλής ταχύτητας PTZ υψηλής ταχύτητας Εύρος οπτικού ζουμ 5x, 10x 18x 18x, 26x, 36x 18x, 26x, 36x Βασικά χαρακτηριστικά Πλήρως εναλλάξιμα δομοστοιχεία «θερμής εναλλαγής» για επεξεργαστή, επικοινωνίες και κάμερα Κάμερα 540 TVL υψηλής ανάλυσης 1 1 Κάμερα εκτεταμένου δυναμικού εύρους Κάμερα ημέρας/νύχτας, με ευαισθησία στις υπέρυθρες Ενσωμάτωση καρέ SensUp Μετάδοση μέσω UTP και ομοαξονικών καλωδίων Υβριδική συνδεσιμότητα (αναλογική/ip) Σύστημα Bilinx για ρύθμιση παραμέτρων από απόσταση Αντιστάθμιση μήκους καλωδίου Στιβαρό περίβλημα που αντέχει σε βανδαλισμούς Προηγμένα χαρακτηριστικά Καταγραφή κινούμενων αντικειμένων AutoTrack II Ανίχνευση κίνησης στην εικόνα Ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας Μασκάρισμα απόρρητων σημείων και κάλυψη τομέων Προγραμματιζόμενοι «κανόνες» διαχείρισης συναγερμών 1 μόνο στα μοντέλα με οπτικό ζουμ 36x

6 6 Δείτε τα όλα με εξαιρετική ευκρίνεια και έλεγχο Τα δομοστοιχεία κάμερας AutoDome ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι σχεδιασμένα να παρέχουν την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια εικόνας, έλεγχο κάμερας και ευαισθησία. Όποια κι αν είναι η δική σας περίπτωση, η Bosch διευκολύνει την καταγραφή καθαρών εικόνων. Οπτικό σύστημα υψηλής ανάλυσης Με την οριζόντια ανάλυση να φτάνει μέχρι 540 TVL, τα συστήματα της Bosch παράγουν περισσότερες γραμμές βίντεο απ' ότι οι συμβατικές κάμερες CCTV, με αποτέλεσμα εικόνες με δραματικά μεγαλύτερη ευκρίνεια για μεγαλύτερη ακρίβεια στην αναγνώριση.

7 7 Επακριβής έλεγχος κάμερας Η πατενταρισμένη από την Bosch τεχνολογία αναλογικού ζουμ που χρησιμοποιείται στο σύστημα AutoScale μειώνει αυτόματα τις ταχύτητες πανοραμικής κίνησης και κλίσης ανάλογα με το βάθος του ζουμ, διασφαλίζοντας έτσι τον επακριβή έλεγχο της κίνησης της κάμερας σε οποιοδήποτε συντελεστή ζουμ. Το AutoPivot περιστρέφει αυτόματα την κάμερα κατά 180 μόλις η κλίση της περάσει την κατακόρυφη θέση, προκειμένου να διατηρηθεί ο σωστός προσανατολισμός της εικόνας. Μεγαλύτερη ευαισθησία Το σύστημα ελέγχου φωτοφράκτη SensUp περιορίζει αυτόματα τις ταχύτητες φωτοφράκτη μέχρι και σε ένα δευτερόλεπτο, πολλαπλασιάζοντας έτσι την ευαισθησία μέχρι και κατά 50 φορές, για ακόμη καθαρότερες εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μεγαλύτερο εύρος ζουμ Με τους φακούς με οπτικό ζουμ που κυμαίνεται μεταξύ 18x και 26x ή το κορυφαίο στην κατηγορία του οπτικό ζουμ x36, μετά την εξάντληση του οποίου ενεργοποιείται επιπρόσθετο ψηφιακό ζουμ 12x, μπορείτε να επιτύχετε ακριβή κοντινά πλάνα. Με εκτεταμένο δυναμικό εύρος Χωρίς εκτεταμένο δυναμικό εύρος Εκτεταμένο δυναμικό εύρος Επιλεγμένες κάμερες AutoDome ενσωματώνουν επίσης μια προηγμένη τεχνολογία αντιστάθμισης οπίσθιου φωτισμού η οποία βελτιώνει δραματικά το δυναμικό εύρος μέχρι και κατά 128 φορές, με αποτέλεσμα την ευκρινή αναπαραγωγή εικόνων σε ακραίες συνθήκες υψηλής αντίθεσης. Δυνατότητα λειτουργίας ημέρα/νύχτα Οι κάμερες ημέρας/νύχτας μεταβαίνουν αυτόματα από έγχρωμο σε μονόχρωμο τρόπο λειτουργίας, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ευαισθησίας στο φωτισμό υπερύθρων και την παραγωγή εικόνων υψηλής ποιότητας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

8 8 Σκληρές δοκιμές για αποδεδειγμένη αξιοπιστία στην πράξη Το Αρθρωτό σύστημα κάμερας AutoDome είναι αποτέλεσμα περισσότερων από 10 ετών σχεδιασμού και κατασκευής συστημάτων θόλου PTZ. Η Bosch υποβάλλει το σύστημα AutoDome στην πλέον ολοκληρωμένη και αυστηρή σειρά δοκιμών αντοχής στην κατηγορία του, για να μπορείτε να απολαμβάνετε πολλά χρόνια αξιόπιστης λειτουργίας. Αυστηρές δοκιμές αντοχής Όλα τα μοντέλα υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές (Highly Accelerated Life Testing (HALT), Highly Accelerated Stress Screening (HASS) και Multiple Environmental Over Stress Testing (MEOST)) για να μετρηθεί η αντοχή τους και να διασφαλιστεί η αξιοπιστία τους. Διασφάλιση μεγάλης διάρκειας ζωής Τα περιβλήματα θόλου ελέγχονται προκειμένου να διασφαλιστεί η αντοχή τους στην διείσδυση νερού, τη διάβρωση, την υπεριώδη ακτινοβολία και τις κρούσεις. Δοκιμές σε ακραίες συνθήκες Οι θόλοι και οι λειτουργικές μονάδες τους υποβάλλονται σε ακραίες θερμοκρασίες, τάσεις και κραδασμούς προκειμένου να διαπιστωθούν τα πραγματικά όρια λειτουργίας τους. Εγγύηση ποιότητας Όλα τα συστήματα AutoDome καλύπτονται από μια μοναδική στην κατηγορία της 3ετή εγγύηση.

9 9 Βελτιωμένος σχεδιασμός Ο νέος σχεδιασμός περιβλήματος προσφέρει μικρότερες διαστάσεις κατά 15% από εκείνες της προηγούμενης γενιάς, ενώ όλες οι διατάξεις πρόσδεσης έχουν αντικατασταθεί από αρθρώσεις για ασφαλέστερη και ευκολότερη εγκατάσταση. Ο αρθρωτός βραχίονας παρέχει πρόσβαση στο τροφοδοτικό χωρίς να χρειαστεί να κατέβει ο θόλος, ενώ η ενσωματωμένη προστασία από εξάρσεις ρεύματος προστατεύει τις εισόδους ρεύματος, δεδομένων, συναγερμών και βίντεο. Τα μοντέλα EnviroDome διαθέτουν μια βελτιωμένη μονάδα θερμαντήρα/φυσητήρα που αποτρέπει τυχόν θάμπωμα από την συμπύκνωση υγρασίας μέχρι τους -40 C (-40 F). Το κιτ ακραίων θερμοκρασιών «XT» επεκτείνει το εύρος θερμοκρασιών λειτουργίας των μοντέλων EnviroDome μέχρι τους -60 C (-76 F). Κορυφαία προστασία από τη διείσδυση νερού Όλα τα κρεμαστά περιβλήματα AutoDome τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου έχουν ονομαστική προστασία IP66/NEMA 4X, δηλ. είναι αδιαπέραστα από τη σκόνη και τα δυνατά ρεύματα νερού. Το περίβλημα EnviroDome για εξωτερικούς χώρους έχει σχεδιαστεί από την αρχή για να προσφέρει κορυφαία προστασία από τη διάβρωση. Μεγαλύτερη αντοχή σε βανδαλισμούς Η ανθεκτική φυσαλίδα από πολυανθρακικό, οι χωνευτές βίδες συγκράτησης και η χωνευτή ασφάλεια της φυσαλίδας περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό σε όλα τα συστήματα AutoDome.

10 10 Προηγμένη ευφυΐα για προηγμένες δυνατότητες Η πραγματική ευφυΐα του Αρθρωτού συστήματος κάμερας AutoDome έγκειται στο δομοστοιχείο επεξεργαστή που χρησιμοποιείται σε αυτό. Για την πλέον προηγμένη δέσμη λειτουργιών από οποιαδήποτε διαθέσιμη κάμερα θόλου, επιλέξετε το δομοστοιχείο επεξεργαστή Σειρά 500i. Με ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας, ανίχνευση κίνησης και εξεζητημένους κανόνες χειρισμού συναγερμών, το AutoDome 500i θεωρείται αξεπέραστο στην αγορά συστημάτων CCTV. Και, ακόμη κι αν δεν χρειάζεστε σήμερα αυτές τις προηγμένες δυνατότητες, η αρθρωτή πλατφόρμα του νέου συστήματος AutoDome θα σας επιτρέψει να αναβαθμιστείτε με τις δυνατότητες αυτές γρήγορα και εύκολα στο μέλλον. Το AutoTrack II με το εικονικό μασκάρισμα καταγράφει με ακρίβεια την κίνηση αντικειμένων, χωρίς να παθαίνει «σύγχυση» από τυχόν δένδρα που κινούνται λόγω του ανέμου ή άλλα κινούμενα αντικείμενα. AutoTrack II Το επαναστατικό και πολυβραβευμένο αυτοματοποιημένο σύστημα καταγραφής κίνησης AutoTrack της Bosch βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο στη Σειρά 500i. Το προηγμένο DSP που περιέχει επιτρέπει την επεξεργασία βίντεο σε πραγματικό χρόνο, για απίστευτα ομαλή παρακολούθηση της κίνησης αντικειμένων. Το νέο AutoTrack II έχει επίσης τη δυνατότητα να ακολουθεί συνεχώς ένα αντικείμενο, ακόμη κι όταν αυτό βρεθεί πίσω από μια μάσκα απόρρητου σημείου. Επίσης, χρησιμοποιεί τη μοναδική τεχνολογία εικονικού μασκαρίσματος της Bosch, με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε αόρατες «μάσκες» έτσι ώστε η κάμερα να αγνοεί τυχόν κινήσεις που εντοπίζει σε εκείνες τις περιοχές. Αυτό επιτρέπει στο AutoTrack II να αγνοεί εξωγενείς κινήσεις από το φόντο και το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου. Ανίχνευση κίνησης σε βίντεο (Video Motion Detection, VMD) Στο AutoDome Σειρά 500i, το λογισμικό ανίχνευσης κίνησης μπορεί να διαμορφωθεί με τρόπο ώστε να δημιουργήσει μια περιοχή ενδιαφέροντος εντός πολλών προκαθορισμένων θέσεων, όπου θα ανιχνεύεται τυχόν κίνηση. Το VMD του συστήματος AutoDome είναι σαφώς πιο ακριβές από εκείνο που υπάρχει στις κάμερες του ανταγωνισμού, στις οποίες η ανίχνευση βασίζεται στην κίνηση του ηλεκτροκινητήρα εστίασης. Το VMD αξιοποιεί επίσης την τεχνολογία εικονικού μασκαρίσματος της Bosch με την οποία αγνοείται τυχόν κίνηση που ανιχνεύεται σε συγκεκριμένες περιοχές.

11 11 Με το προηγμένο λογισμικό σταθεροποίησης της εικόνας που χρησιμοποιείται στη Σειρά 500i, εξαλείφεται το «κούνημα» της κάμερας και παρέχονται εικόνες εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας. Μασκάρισμα απορρήτων σημείων Κορυφαίο μασκάρισμα απόρρητων σημείων Σε αντίθεση με τις συμβατικές «μάσκες», οι μάσκες του συστήματος AutoDome είναι δυνατό να διαμορφωθούν με τρεις, τέσσερις ή πέντε γωνίες, γεγονός που σας επιτρέπει να καλύψετε περιοχές με πιο πολύπλοκο σχήμα. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ανάμεσα σε μαύρες, λευκές ή θολές μάσκες, μια σημαντικότατη δυνατότητα όταν απαιτείται η προστασία του απορρήτου ταυτόχρονα με την ανίχνευση κίνησης. Ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας Καθώς το εύρος ζουμ επεκτείνεται, η σταθεροποίηση της εικόνας καθίσταται ολοένα και περισσότερο σημαντική. Οι αλγόριθμοι σταθεροποίησης της εικόνας που χρησιμοποιούνται στη Σειρά 500i εξαλείφουν το «κούνημα» της κάμερας και παρέχουν εικόνες εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας. Η Bosch επιτυγχάνει μια τόσο υψηλή ευκρίνεια χωρίς ταυτόχρονα να μειώνεται η ευαισθησία της κάμερας ή η ποιότητα της εικόνας. Προηγμένος έλεγχος συναγερμών Αυτή η νέα αρχή ευελιξίας υπερβαίνει κατά πολύ τον συνήθη χειρισμό συναγερμών. Στην απλούστερη μορφή της, ένας κανόνας καθορίζει ποια είσοδος θα πρέπει να ενεργοποιεί ποια έξοδο. Σε μια πιο σύνθετη μορφή, ένας κανόνας μπορεί να προγραμματιστεί με τρόπο ώστε να δέχεται οποιονδήποτε συνδυασμό εισόδων και ειδικών εντολών μέσω πληκτρολογίου για την εκτέλεση μιας λειτουργίας θόλου. Ουσιαστικά, οι συνδυασμοί αυτοί είναι απεριόριστοι, γεγονός που καθιστά το τυπικό λογισμικό θόλου προσαρμόσιμο σε κάθε εφαρμογή.

12 12 Η ευελιξία και ενσωμάτωση IP προστατεύει την επένδυσή σας Το νέο Αρθρωτό σύστημα κάμερας AutoDome διαθέτει πλέον δυνατότητα σύνδεσης μέσω IP, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τη γεφύρωση του τεχνολογικού χάσματος μεταξύ των παραδοσιακών αναλογικών συστημάτων και των προηγμένων δυνατοτήτων των ψηφιακών λύσεων βίντεο. Και, αντίθετα με άλλα συστήματα θόλου IP, τα μοντέλα IP του συστήματος AutoDome διαθέτουν όλες τις λειτουργίες που θέλετε. Έτσι, διατηρείτε τις δυνατότητες που χρειάζεστε και ταυτόχρονα απολαμβάνετε βελτιωμένη συνδεσιμότητα και επικοινωνίες. Οι κάμερες AutoDome καταγράφουν και αποθηκεύουν εικόνες με το πρωτόκολλο κωδικοποίησης και συμπίεσης MPEG-4 με βίντεο 4CIF, το οποίο προσφέρει επίσης ποιότητα DVD αλλά σε ταχύτητες που φτάνουν στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Οι δυνατότητες τριπλής ροής, περιορισμού εύρους ζώνης και πολλαπλής μετάδοσης παρέχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ανάλυση εικόνας, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιούν με βέλτιστο τρόπο το εύρος ζώνης και τον διαθέσιμο χώρο αποθηκευτικό χώρο. Για όσους δεν είναι ακόμη έτοιμοι να μετατρέψουν το σύστημά τους ολοκληρωτικά σε IP, το AutoDome προσφέρει υβριδική συνδεσιμότητα. Επιτρέποντας την ταυτόχρονη υποστήριξη IP και αναλογικού φορμά, το AutoDome σάς επιτρέπει να κάνετε τη μετάβασή σας σε σύστημα IP με τα δικά σας μέτρα. Η μη αμελητέου μεγέθους επένδυσή σας σε αναλογική τεχνολογία προστατεύεται, όσο εσείς παίρνετε τις αποφάσεις σας πάνω στη στρατηγική που θα ακολουθήσετε για τη μετάβασή σας σε σύστημα IP. Έτσι, μπορείτε να μεταβείτε στην τεχνολογία IP με το ρυθμό που εσείς θέλετε, δηλ. αλλάζοντας όλες τις κάμερες ταυτόχρονα ή μία-μία. Αντί να σας υποχρεώνει να επιλέξετε είτε IP είτε αναλογικό φορμά, εμείς σάς προσφέρουμε και τα δύο μαζί. Το Αρθρωτό σύστημα κάμερας AutoDome μεγιστοποιεί την επένδυσή σας χάρη στην εύκολη ενσωμάτωση σε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων παρακολούθησης της Bosch, όπως μεταξύ άλλων οι μεταγωγείς μητρώου Allegiant, οι ψηφιακές συσκευές εγγραφής DiBos και Divar και το σύστημα διαχείρισης βίντεο μέσω IP VIDOS. Μπορείτε να κάνετε το συνδυασμό που θέλετε μέσα από ολόκληρη τη σειρά προϊόντων της Bosch και να βασιστείτε σε έναν αξιόπιστο κατασκευαστή για να συνθέσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα CCTV χαμηλών απαιτήσεων συντήρησης για κάθε εφαρμογή.

13 13 Κάμερα PTZ Κάμερα PTZ Dinion - Αναλογικές κάμερες Κάμερα IP PTZ Dinion - Κάμερες δικτύου IP Dinion - Αναλογικές κάμερες RAID-5 - Συστοιχία μονάδων αποθήκευσης Κωδικοποιητής VideoJet με δυνατότητα τοπικής εγγραφής Κάμερα IP PTZ Dinion - Κάμερες IP DiBos - Ψηφιακή συσκευή εγγραφής ΔΙΚΤΥΟ Τοπικό αναλογικό σύστημα παρακολούθησης Σειρά VIP - Αποκωδ/τής Κάμερα PTZ Allegiant Μεταγωγέας μητρώου Σειρά VIP - Κωδικοποιητής Δορυφορικός αποκωδικοποιητής Συσκευή εγγραφής DiBos IP VIDOS - Σταθμός εργασίας διαχείρισης βίντεο Αναλογική οθόνη DiBos - Σταθμός εργασίας δέκτη Allegiant - Πληκτρολόγιο Σταθμός εργασίας VASA Το αρθρωτό σύστημα AutoDome ενσωματώνεται εύκολα με άλλα αναλογικά και IP προϊόντα παρακολούθησης της Bosch.

14 14 Λύση που μόνο η Bosch θα μπορούσε να δημιουργήσει Κανείς δεν έχει μεγαλύτερη εμπειρία πάνω στα συστήματα CCTV από την Bosch, που η ιστορία της «κρατάει» από τη γένεση της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Εμείς παρουσιάσαμε μία από τις πρώτες ενσωματωμένες κάμερες θόλου PTZ πάνω από μία δεκαετία πριν από τότε συνεχίζουμε να εξελίσσουμε την τεχνολογία εκείνη. Εμείς δημιουργήσαμε το πρώτο σύστημα AutoDome με τεχνολογία εσωτερικής αυτόματης καταγραφής κίνησης και εμείς δημιουργούμε σήμερα την πρώτη αρθρωτή πλατφόρμα κάμερας θόλου. Η Bosch είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς, με χιλιάδες συστήματα εγκατεστημένα σε ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα, τέσσερα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου βασίζονται σε συστήματα παρακολούθησης AutoDome, το ίδιο και πολλά κέντρα μαζικής μεταφοράς, κτίρια κρατικών υπηρεσιών, αστικά κέντρα, καζίνο, φυλακές, τράπεζες, καταστήματα λιανικής κ.ά. Το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας σε ολόκληρο τον κόσμο.

15 15

16 Παράδοση ποιότητας και καινοτοµίας. Για πάνω από 100 χρόνια το όνοµα της Bosch αποτελεί εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας. Τα συστήµατα ασφάλειας της Bosch σας προσφέρουν µε υπερηφάνεια µία τεράστια ποικιλία συσκευών πυροπροστασίας, παραβίασης, ειδοποίησης κινδύνου ατόμων, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, διαχείρισης, επικοινωνίας και εξαρτήµατα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε κάθε εφαρµογή. Είµαστε ο παγκόσµιος προµηθευτής πρωτοποριακών και καινοτοµικών τεχνολογικών συστηµάτων που συνοδεύονται από άριστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Αν αναζητάτε λύσεις στις οποίες µπορείτε να βασιστείτε, επιλέξτε το όνοµα της Bosch. Bosch Security Systems Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Bosch Security Systems, 2007 Τυπώθηκε στην Ολλανδία Με την επιφύλαξη τροποποιήσεων VS-FP-el-01_F01U518303_02

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP

Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP 2 Μια πλήρης σειρά καμερών IP Γιατί να επιλέξετε οτιδήποτε άλλο εκτός από το καλύτερο για τη δική σας δικτυακή εφαρμογή CCTV; Κάμερες IP FlexiDome τέλεια

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα σταθερής κάμερας AutoDome Σειρά 100

Σύστημα σταθερής κάμερας AutoDome Σειρά 100 TV Σύστημα σταθερής κάμερας AutoDome Σειρά 100 Σύστημα σταθερής κάμερας AutoDome Σειρά 100 www.boschsecutity.gr Το αρθρωτό σύστημα κάμερας AutoDome της Bosch είναι μια επαναστατική νέα αντίληψη στις κάμερες

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις FlexiDome µε απόδοση κάµερας Dinion από την Bosch. Κάµερες FlexiDome Τέλεια εικόνα σε κάθε θέση

Λύσεις FlexiDome µε απόδοση κάµερας Dinion από την Bosch. Κάµερες FlexiDome Τέλεια εικόνα σε κάθε θέση Λύσεις FlexiDome µε απόδοση κάµερας Dinion από την Bosch Κάµερες FlexiDome Τέλεια εικόνα σε κάθε θέση Καµία εφαρµογή δεν είναι υπερβολικά σκληρή Πιστεύετε ότι η εφαρµογή σας είναι υπερβολικά απαιτητική

Διαβάστε περισσότερα

Δομοστοιχεία και παρελκόμενα AutoDome

Δομοστοιχεία και παρελκόμενα AutoDome Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως Δομοστοιχεία και παρελκόμενα Δομοστοιχεία και παρελκόμενα Εναλλάξιμα δομοστοιχεία επεξεργαστή (CPU), κάμερας, περιβλήματος και επικοινωνιών Δυνατότητα επιλογής Αναλογικού

Διαβάστε περισσότερα

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide Divar Οδηγός εφαρµογών Bosch Divar application Divar Πολυχρηστική guide ψηφιακή συσκευή εγγραφής Bosch Divar Πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής Το Divar είναι η πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Ασφάλεια βίντεο IP Λύση όλα σε ένα Το Bosch Video Management System (VMS) διαχειρίζεται όλα τα δεδομένα IP και ψηφιακού βίντεο και ήχου,

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Μια νέα γενιά ψηφιακών πολυχρηστικών συσκευών εγγραφής Divar για έναν αναλογικό και IP κόσμο. Ψηφιακές πολυχρηστικές

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής DCN Wireless Discussion System Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN 2 Λίστα αγορών Ασύρματη μονάδα συζήτησης της Bosch (τρόπος λειτουργίας απλού συμμετέχοντος

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει.

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού Απαράμιλλες τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης Δυνατότητα πλήρους εμβύθισης σε βάθος 25 μέτρων Τεχνολογία κινητήρα χωρίς ψήκτρες Ποικιλία επιλογών στερέωσης και προβολής

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας 2 Διατάξεις φωτισμού AEGIS Διατάξεις φωτισμού AEGIS Illuminators Φωτισμός προστασίας & ασφάλειας Η τεχνολογία Constant Light, για

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο 2 Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 Εγκαταστήστε και μείνετε ήσυχοι Ολοκληρωμένη προστασία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία.

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία. Κορυφαία πυροπροστασία για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Το «Kempinski Hotel The Dome» στην Τουρκία εγκαθιστά ένα πλήρες σύστημα πυροπροστασίας της Bosch. Kempinski 2 Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Ευφυές σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 500i

Ευφυές σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 500i Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως Ευφυές σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 500i Ευφυές σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 500i Ευφυές σύστημα κάμερας PTZ θόλου υψηλής ταχύτητας Πλήρως εναλλάξιμοι επεξεργαστές,

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 200

Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 200 Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 200 Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 200 Οικονομικό σύστημα κάμερας PTZ θόλου υψηλής ταχύτητας Πλήρως εναλλάξιμοι επεξεργαστές, κάμερες,

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 300

Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 300 Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 300 Σύστημα κάμερας PTZ AutoDome Σειρά 300 Σύστημα κάμερας PTZ θόλου υψηλής ταχύτητας Πλήρως εναλλάξιμοι επεξεργαστές, κάμερες, περιβλήματα,

Διαβάστε περισσότερα

Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch

Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch Η Bosch γίνεται Extreme Τα προϊόντα του ομίλου Extreme CCTV είναι τώρα διαθέσιμα από την Bosch 2 I Η Bosch γίνεται Extreme Ακεραιότητα, καινοτομία και απόδοση Η πρόσφατη απόκτηση του ομίλου Extreme CCTV,

Διαβάστε περισσότερα

Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο

Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο 2 Bosch Recording Solutions Λύσεις υψηλής ποιότητας για όλους Επιλέξτε τη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας από μια μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Αρθρωτό σύστημα κάμερας AutoDome Οδηγός αναφοράς

Αρθρωτό σύστημα κάμερας AutoDome Οδηγός αναφοράς Αρθρωτό σύστημα κάμερας AutoDome Οδηγός αναφοράς 2 Αρθρωτό σύστημα κάμερας AutoDome Περιεχόμενα 4 6 7 16 18 22 24 25 28 32 Εισαγωγή Τρόπος επιλογής ενός AutoDome Δυνατές επιλογές δομοστοιχείων Επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Οικογένεια αναλογικών καμερών Dinion και Flexidome Αποκάλυψη της κάθε λεπτομέρειας με την τεχνολογία καμερών 2X

Οικογένεια αναλογικών καμερών Dinion και Flexidome Αποκάλυψη της κάθε λεπτομέρειας με την τεχνολογία καμερών 2X Οικογένεια αναλογικών καμερών Dinion και Flexidome Αποκάλυψη της κάθε λεπτομέρειας με την τεχνολογία καμερών 2X Πλήρης γκάμα καμερών παρακολούθησης σταθερού σώματος και σταθερού θόλου 2 Οικογένεια αναλογικών

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας Βίντεο Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας www.boschsectity.gr Συνεχής οριζόντια κίνηση με ταχύτητα μέχρι 100º/ δευτ., σε εύρος 360º Κατακόρυφη κίνηση με ταχύτητα

Διαβάστε περισσότερα

EX85 Σύστημα απεικόνισης υπερύθρων Megapixel IP

EX85 Σύστημα απεικόνισης υπερύθρων Megapixel IP Βίντεο EX85 Σύστημα απεικόνισης υπερύθρων EX85 Σύστημα απεικόνισης υπερύθρων www.boschsectity.gr Αισθητήρας ημέρας 3,1 megapixel, αισθητήρας νύχτας 1,3 megapixel Βραβευμένη τεχνολογία Black Diamond Νυχτερινή

Διαβάστε περισσότερα

Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης. Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου

Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης. Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου 2 3 Οι αλλαγές στην τεχνολογία των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης έχουν παρακινηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Gen 2 Όποιον χώρο κι αν θέλετε να προστατεύσετε, το σπίτι, το κατάστημα, την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση.

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. 2 Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος, υψηλή ποιότητα και ασύγκριτη κάλυψη Η κορυφαία στην κατηγορία του ευρεία γωνία ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 0 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Η σειρά ηχοσυστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Ένας πρακτικός δρόμος προς τις ανακοινώσεις ποιότητας για το κοινό Ευκολία στη χρήση με ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C4S θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C4S είναι μια κάμερα PoE που λειτουργεί και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Ελέγξτε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ορισμός Με τον όρο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (Closed Circuit TV System) όπως χρησιμοποιείται ευρέως για παροχή Υπηρεσιών Ασφαλείας, εννοούμε κάθε σύστημα που χρησιμοποιεί κάμερες

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερες θόλου Σειρά FlexiDome VF και XT + VDC 4x5

Κάμερες θόλου Σειρά FlexiDome VF και XT + VDC 4x5 Βίντεο Κάμερες θόλου Σειρά FlexiDome VF και XT+ VDC 4x5 Κάμερες θόλου Σειρά FlexiDome VF και XT + VDC 4x5 www.boschsectity.gr Μοντέλα χαμηλής και υψηλής αντοχής σε κρούση Αισθητήρας CCD 1/3'' Κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών

Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών 1 Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού 2 Επαναστατική

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Σχεδιασμένο για αισθητική, ακουστική, και λειτουργική τελειότητα. ff Καινοτομικός και αυθεντικός

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C3C θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C3C είναι μια κάμερα Wi-Fi εξωτερικού χώρου που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον κήπο σας, το χώρο στάθμευσης

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερες θόλου Σειρά FlexiDome XF VDC-485

Κάμερες θόλου Σειρά FlexiDome XF VDC-485 Βίντεο Κάμερες θόλου Σειρά FlexiDome XF VDC-485 Κάμερες θόλου Σειρά FlexiDome XF VDC-485 www.boschsectity.gr Αδιάβροχο περίβλημα υψηλής αντοχής σε κρούσεις και με αντοχή στους για συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch

Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch 2 Και αντιδράστε άμεσα και αποτελεσματικά με Intelligent Video Analysis της Bosch Ανεξάρτητα από το εάν το σύστημά σας χρησιμοποιεί λίγες ή

Διαβάστε περισσότερα

MIC400 Κάμερα PTZ από ανοξείδωτο ατσάλι

MIC400 Κάμερα PTZ από ανοξείδωτο ατσάλι Βίντεο MIC400 Κάμερα PTZ από ανοξείδωτο ατσάλι MIC400 Κάμερα PTZ από ανοξείδωτο ατσάλι www.boschsectity.gr Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι κατηγορίας 316 Ονομαστικά χαρακτηριστικά σύμφωνα με το κορυφαίο

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

VIP X1600 Αρθρωτός κωδικοποιητής βίντεο υψηλής απόδοσης

VIP X1600 Αρθρωτός κωδικοποιητής βίντεο υψηλής απόδοσης Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως VIP X600 Αρθρωτός κωδικοποιητής βίντεο υψηλής απόδοσης VIP X600 Αρθρωτός κωδικοποιητής βίντεο υψηλής απόδοσης Μέχρι 6 κανάλια εισόδου βίντεο Αρθρωτή και επεκτάσιμη δομή, με

Διαβάστε περισσότερα

Κ ΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚ ΛΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012. electronic

Κ ΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚ ΛΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012. electronic Κ ΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚ ΛΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 electronic προηγμένη τεχνολογία, υψηλή ασφάλεια, σε πλήρη αρμονία Η εταιρία μας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς του ηλεκτρολογικού

Διαβάστε περισσότερα

LTC 0630 Series Dinion2X Κάμερα ημέρας/ νύχτας

LTC 0630 Series Dinion2X Κάμερα ημέρας/ νύχτας Βίντεο LTC 0630 Series Dinion2X Κάμερα ημέρας/νύχτας LTC 0630 Series Dinion2X Κάμερα ημέρας/ νύχτας www.boschsectity.gr Τεχνολογία προηγμένης επεξεργασίας εικόνας Βελτιωμένη μηχανή XF-Dynamic με SmartBLC

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn? Το ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας. Καλωσήρθατε στο PROTEUS.

Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας. Καλωσήρθατε στο PROTEUS. Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας Είναι δυνατόν ένα τόσο δυναμικό, τεχνολογικά καινοτόμο και μοναδικού design σύστημα ασφαλείας να σας προσφέρει όλα όσα έχετε φανταστεί; Καλωσήρθατε στο PROTEUS. Εντυπωσιακό

Διαβάστε περισσότερα

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD Ανάλυση Full HD με απλή σύνδεση μέσω της ήδη υπάρχουσας ή νέας καλωδίωσης - απλή εγκατάσταση για τον καθένα. Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD για κατοικίες

Διαβάστε περισσότερα

C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ.

C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ. C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ. Με την C6T θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C6T είναι μια Wi-Fi

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

LA1 UMx0E Μεταλλικά μεγάφωνα στήλης

LA1 UMx0E Μεταλλικά μεγάφωνα στήλης Συστήματα επικοινωνίας LA1 UMxE Μεταλλικά μεγάφωνα στήλης LA1 UMxE Μεταλλικά μεγάφωνα στήλης www.boschsecrity.gr Καλή καταληπτότητα ομιλίας και αναπαραγωγή μουσικής υποβάθρου Για εφαρμογές στις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Α. ΓΕΝΙΚΑ Η εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού αποσκοπεί στην προστασία χώρων όπως οικίες, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις κλπ. σε περιπτώσεις: Ανεπιθύμητης εισόδου

Διαβάστε περισσότερα

Η ανίχνευση παραδόθηκε. Διασφαλισμένη αξιοπιστία. Ανιχνευτές κίνησης Commercial Series

Η ανίχνευση παραδόθηκε. Διασφαλισμένη αξιοπιστία. Ανιχνευτές κίνησης Commercial Series Η ανίχνευση παραδόθηκε. Διασφαλισμένη αξιοπιστία. Ανιχνευτές κίνησης Commercial Series Η ανίχνευση είναι το πρώτο βήμα για την προστασία μιας κατοικίας ή επιχείρησης και των ανθρώπων και της ιδιοκτησίας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΜΕΡΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΜΕΡΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΜΕΡΩΝ Προσοχή σε καμία περίπτωση μην αποσυναρμολογείτε την κάμερα, στο εσωτερικό της δεν υπάρχουν εξαρτήματα που μπορεί να επισκευαστούν. Επιπλέον υπάρχει σοβαρός

Διαβάστε περισσότερα

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Divar Series el Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Λειτουργία 5 2.1 Εκκίνηση του προγράμματος 5 2.2 Παρουσίαση του κύριου

Διαβάστε περισσότερα

1. Εισαγωγή. 2. Προσοχή! Αντενδείξεις: 1) Παρακαλούμε, μην επιχειρήσετε να ανοίξετε την κάμερα

1. Εισαγωγή. 2. Προσοχή! Αντενδείξεις: 1) Παρακαλούμε, μην επιχειρήσετε να ανοίξετε την κάμερα Οδηγίες Χρήσης Κάμερα 4 σε 1 1. Εισαγωγή Οι κάμερες Foxtech 4 σε 1 νέας γενιάς συνδυάζουν τα 4 δημοφιλή σήματα κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης AHD/CVI/TVI/CVBS σε ένα προϊόν, για πλήρη συμβατότητα με

Διαβάστε περισσότερα

Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ. Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ. Με την Mini O 180 θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η Mini O 180

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit.

Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit. Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit. ΑΣΥΡΜΑΤΟ / ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 x ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Πίνακας ελέγχου 16 ζωνών

Διαβάστε περισσότερα

LBC 310x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου

LBC 310x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου Συστήματα επικοινωνίας LBC 31x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου LBC 31x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου www.boschsecrity.gr Αναπαραγωγή μουσικής και ομιλίας υψηλής ποιότητας Εκτεταμένο εύρος συχνοτήτων Ευρεία ανοίγματος Απλή

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Απλός και σαφής τρόπος επικοινωνίας Easy Series

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία.

Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία. Απόλυτη προστασία με τη Διπλή οπτική τεχνολογία Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία. 2 Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση για κορυφαία προστασία

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn; Το ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο 2 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άμεση τοποθέτηση και λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

LTC 0498 Series Dinion2X Κάμερα ημέρας/ νύχτας

LTC 0498 Series Dinion2X Κάμερα ημέρας/ νύχτας Βίντεο LTC 0498 Series Dinion2X Κάμερα ημέρας/νύχτας LTC 0498 Series Dinion2X Κάμερα ημέρας/ νύχτας www.boschsectity.gr Τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας 20 bit Αισθητήρας CCD με εκτεταμένο δυναμικό εύρος

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά DS950 και DS970 Ανιχνευτές υψηλής απόδοσης

Σειρά DS950 και DS970 Ανιχνευτές υψηλής απόδοσης Συστήματα συναγερμού εισβολής Σειρά DS950 και DS970 Ανιχνευτές υψηλής απόδοσης Σειρά DS950 και DS970 Ανιχνευτές υψηλής απόδοσης www.boschsecrity.gr Πέντε επίπεδα ανίχνευσης, συμπεριλαμβανομένης της ζώνης

Διαβάστε περισσότερα

MIC400 Κάμερα PTZ υπερύθρων

MIC400 Κάμερα PTZ υπερύθρων Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως MIC400 Κάμερα PTZ υπερύθρων MIC400 Κάμερα PTZ υπερύθρων Δύο ενσωματωμένες διατάξεις φωτισμού υπερύθρων Τεχνολογία κινητήρα χωρίς ψήκτρες Ποικιλία επιλογών στερέωσης και προβολής

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

NWD 495 Κάμερες IP FlexiDomeDN

NWD 495 Κάμερες IP FlexiDomeDN Βίντεο NWD 495 Κάμερες IP FlexiDomeDN NWD 495 Κάμερες IP FlexiDomeDN www.boschsectity.gr Περίβλημα υψηλής αντοχής στις κρούσεις και στους βανδαλισμούς Κάμερα ημέρας/νύχτας προηγμένης τεχνολογίας με μηχανική

Διαβάστε περισσότερα

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο διαμόρφωσης

Bosch Video Management System. Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System el Εγχειρίδιο διαμόρφωσης Bosch Video Management System Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Χρήση της Βοήθειας 11 1.1 Εύρεση πληροφοριών 11 1.2 Εκτύπωση της

Διαβάστε περισσότερα

Οπτική επιβεβαίωση στα συστήματα ασφαλείας.

Οπτική επιβεβαίωση στα συστήματα ασφαλείας. Οπτική επιβεβαίωση στα συστήματα ασφαλείας. Paradox Insight Βασική ιδέα Ένας πίνακας για: Σύστημα ασφαλείας Σύστημα πρόσβασης Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης Ενοποίηση με home automation Μία ολοκληρωμένη λύση

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά μεγαφώνων καμπίνας Premium Sound

Σειρά μεγαφώνων καμπίνας Premium Sound Συστήματα επικοινωνίας Σειρά μεγαφώνων καμπίνας Premim Sond Σειρά μεγαφώνων καμπίνας Premim Sond www.boschsecrity.gr Υψηλής πιστότητας αναπαραγωγή μουσικής και ομιλίας Επιλέξιμες είσοδοι 8 ohm, 7 V και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΚΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ CANON. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ. 0189W880 ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 300 ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ Αγοράστε την Canon EOS 7D Mark II και οποιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

NWD 455 FlexiDome IP Κάμερες

NWD 455 FlexiDome IP Κάμερες Βίντεο NWD 455 FlexiDome IP Κάμερες NWD 455 FlexiDome IP Κάμερες www.boschsectity.gr Περίβλημα υψηλής αντοχής στις κρούσεις και στους βανδαλισμούς Έγχρωμη δικτυακή κάμερα θόλου προηγμένης τεχνολογίας με

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακή κάμερα θόλου HD

Συνεδριακή κάμερα θόλου HD Βίντεο Συνεδριακή κάμερα θόλου HD Συνεδριακή κάμερα θόλου HD www.boschsecrity.gr Αναλύσεις 1080p και 720p HD Ζουμ 160x (10x οπτικό, 16x ψηφιακό) Έξοδος HD-SDI βιομηχανικού προτύπου Έλεγχος και διαμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Έγιναν όλες οι δοκιµές Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Πανίσχυρος και αξιόπιστος πίνακας ελέγχου συναγερµού Ένας πανίσχυρος πίνακας ελέγχου συναγερµού δεν είναι απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

VDN-498 Series FlexiDome 2X Κάμερα θόλου

VDN-498 Series FlexiDome 2X Κάμερα θόλου Βίντεο VDN-498 Series FlexiDome 2X Κάμερα θόλου VDN-498 Series FlexiDome 2X Κάμερα θόλου www.boschsectity.gr Τεχνολογία επεξεργασίας ς 20 bit Αισθητήρας CCD με εκτεταμένο δυναμικό εύρος Δυναμική μηχανή

Διαβάστε περισσότερα

Tο Apollo έγινε plus!

Tο Apollo έγινε plus! Tο Apollo έγινε plus! Το Apollo plus συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήµατα του επιτυχηµένου Apollo, µε 32 ζώνες και µοντέρνο πληκτρολόγιο αφής. Μικρό µέγεθος. Μεγάλες δυνατότητες. To Apollo plus διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Οι φωτογραφικές μηχανές συστήματος Nikon 1 σάς χαρίζουν έναν υπέροχο τρόπο να αποτυπώνετε την ταχύτητα της ζωής. Με απόδοση εκπληκτικής ταχύτητας, εντυπωσιακή ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου

LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου Συστήματα επικοινωνίας LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου www.boschsecurity.gr u u Εκτεταμένος χώρος ακρόασης Εξαιρετική

Διαβάστε περισσότερα

SANYO VCC-MC700P. Κάμερες Speed Dome : SANYO VCC-MC700P. SANYO VCC-MC700P Μονάδα κάμερας (μηχανισμός)

SANYO VCC-MC700P. Κάμερες Speed Dome : SANYO VCC-MC700P. SANYO VCC-MC700P Μονάδα κάμερας (μηχανισμός) SANYO VCC-MC700P SANYO VCC-MC700P Μονάδα κάμερας (μηχανισμός) Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Τιμή: Προσδιορισμός μεταβολής τιμής: Βασική τιμή με ΦΠΑ: 1426,00 Τιμή με έκπτωση: 1150,00 Τιμή πώλησης με

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε.

Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. 2 Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia της Bosch Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Και δραστηριοποιήστε το κοινό σας. Σε όλες σχεδόν

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Η σταδιακή εξέλιξη των αναλογικών συστημάτων σε υψηλής ευκρίνειας

Η σταδιακή εξέλιξη των αναλογικών συστημάτων σε υψηλής ευκρίνειας Η σταδιακή εξέλιξη των αναλογικών συστημάτων σε υψηλής ευκρίνειας Τα υψηλής ευκρίνειας αναλογικά συστήματα παρουσιάζουν μια σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια από 540TVL - 600TVL, σε 600TVL - 650TVL,

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΞΥΠΝΗ» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ.

«ΕΞΥΠΝΗ» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ. «ΕΞΥΠΝΗ» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ. Μια νέα τεχνολογική αντίληψη στις κεραίες Επίγειου Ψηφιακού σήματος, η οποία εξαλείφει κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

LH1 UC30E Μεγάφωνο τύπου κόρνας μουσικής

LH1 UC30E Μεγάφωνο τύπου κόρνας μουσικής Συστήματα επικοινωνίας LH1 UC3E Μεγάφωνο τύπου κόρνας μουσικής LH1 UC3E Μεγάφωνο τύπου κόρνας μουσικής www.boschsecrity.gr Εξαιρετική αναπαραγωγή ομιλίας και μουσικής Σύστημα διπλής κατεύθυνσης Κομψό περίβλημα

Διαβάστε περισσότερα

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Sony FY14 Bravia B2B Λεπτές, διακριτικές οθόνες εξοικονόμησης ενέργειας για οικονομική προβολή εταιρικών παρουσιάσεων, εκπαίδευση και εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης,

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3,1 W (25 W) GU10 Λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ. V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ. V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07 A. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ VIDEO MODE Triplex ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΚΟΝΑΣ NTSC PAL ΑΝΑΛΥΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γεφυρώνοντας τις ανάγκες των πελατών

Γεφυρώνοντας τις ανάγκες των πελατών Γεφυρώνοντας τις ανάγκες των πελατών Οι κινούμενες γέφυρες έχουν πολλές κοινές απαιτήσεις ελέγχου με τις εφαρμογές διαχείρισης υλικών, όπως είναι οι γερανοί και τα βαρούλκα. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

MIC440 Κάμερα PTZ με προστασία από έκρηξη

MIC440 Κάμερα PTZ με προστασία από έκρηξη Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως MIC440 Κάμερα PTZ με προστασία από έκρηξη MIC440 Κάμερα PTZ με προστασία από έκρηξη Διφασματική μονάδα πιστοποιημένη κατά ATEX Οδηγία 94/9/EC Exd IIC T6 Πιστοποίηση κατά CSA

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα