Split κλιματιστικό με τεχνολογία DC inverter. Οδηγίες Χρήσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Split κλιματιστικό με τεχνολογία DC inverter. Οδηγίες Χρήσης"

Transcript

1

2 Split κλιματιστικό με τεχνολογία DC inverter Οδηγίες Χρήσης

3 Electrolux. Thinking of you. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς σκεφτόμαστε, επισκεφθείτε Πληροφορίες για την ασφάλεια Σημαντικό Πριν να χρησιμοποιήσετε το conditioner, διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. Στο εσωτερικό είναι αναφερθεί μερικές χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή λειτουργία και συντήρηση του conditioner. Με λίγη προσοχή προληπτικών μπορείτε να αποθηκεύσετε χρόνο και χρήμα για όλη τη διάρκεια του conditioner. Το εγχειρίδιο περιλαμβάνει απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις στον πίνακας με τις προτάσεις για αντιμετώπιση προβλημάτων. Ανάγνωση προσοχή ότι ο πίνακας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες. Προειδοποίηση: Για την αποφυγή τραυματισμών χρήστη ή άλλων ατόμων ή ζημιά πράγματα, ακολουθήστε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο. Κίνδυνος βλάβης ή μπορεί να αποτέλεσμα αν δεν ξέρετε οδηγίες λειτουργίας. Γενική ασφάλεια Σημαντικό Επικοινωνήστε με έναν εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκατάστασης για εγκατάσταση του εξοπλισμού αυτού. Επικοινωνήστε με έναν εξουσιοδοτημένο τεχνικό σέρβις για επισκευή ή να εκτελέσει συντήρηση σε αυτό εξοπλισμού. Η πρίζα πρέπει να συνδεθεί από εξουσιοδοτημένο όργανο. Αυτή η συσκευή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών) με σωματικές, αισθητηριακές ή διανοητικές ικανότητες, ή των οποίων η έλλειψη εμπειρίας και γνώσης αποτρέπει την ασφαλή χρήση τους συσκευής, εκτός εάν υπό την επίβλεψη διδασκαλίας ή με ένα υπεύθυνο άτομο. Θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά δεν παίζουν με το κλιματιστικό. Εάν το καλώδιο τροφοδοσίας έχει υποστεί ζημιά, μπορεί να αντικατασταθεί μόνο από το προσωπικό άδεια. Οι εργασίες εγκατάστασης μπορεί να διενεργούνται σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα κανονισμούς και κανόνες των παρόχων εξουσία μόνο με άδεια. Πριν από τη μετακίνηση της μονάδας σε άλλη τοποθετήσετε ή να διαθέτει προσωπική επαφή άδεια. Προσέξτε να μην πιάσετε τα δάχτυλά σας στον ανεμιστήρα κατά τη διάρκεια της ρύθμισης των εκτροπέων κατακόρυφα. Αυτό το κλιματιστικό μπορεί να χρησιμοποιήσει φυσικό αέριο R22, R407C ή R410A (ρωτήστε επιβεβαίωση πριν την εγκατάσταση).

4 Εσωτερική μονάδα A) Είσοδος Αέρα Β) Έξοδος Αέρα 1. Πρόσοψη 2. Πάνελ Πλαισίου 3. Πλαίσιο 4. Φίλτρο Αέρα 5. Οριζόντιο Πτερύγιο 6. Κάθετο πτερύγιο 7. Ενδείξεις 8. Κουμπί χειροκίνητου ελέγχου 9. Υποστήριξη απομακρυσμένου ελέγχου (αν υπάρχει) 10. Τηλεχειριστήριο 11. Αγωγός ψυκτικού αερίου 12. Σωλήνας αποστράγγισης 13. Καλώδιο Τροφοδοσίας (αν υπάρχει) Εξωτερική μονάδα 1. Καλώδιο σύνδεσης 2. Αγωγός ψυκτικού αερίου 3. Βαλβίδα διακοπής Α) Είσοδος Αέρα (πίσω) Β) Είσοδος Αέρα (πλάι) Γ) Έξοδος Αέρα (μπροστά)

5 Οθόνη LED στην εσωτερική μονάδα Ένδειξη Auto Αυτή η ένδειξη ανάβει όταν το κλιματιστικό AUTO. Ένδειξη Timer Αυτή η ένδειξη ανάβει όταν η λειτουργία χρονομέτρου είναι ενεργοποιημένη Ένδειξη Defrost (Απόψυξης) Μόνο για να τα μοντέλα κρύου / ζεστού. Αυτή η ένδειξη ανάβει όταν ξεκινά η αυτόματη λειτουργία απόψυξης ή ενεργοποιείται η λειτουργία αντι-ψυχρού αέρα στην λειτουργία θέρμανσης. Δείκτης Θερμοκρασίας - Εμφανίζει τις ρυθμίσεις της θερμοκρασίας. Εάν αλλάξετε τη ρυθμισμένη θερμοκρασία, η ενδεικτική λυχνία αρχίζει να αναβοσβήνει σταματά και 20 δευτερόλεπτα μετά τη ρύθμιση θερμοκρασία. - Εμφανίζει τη θερμοκρασία μόνο όταν το κλιματιστικό είναι σε λειτουργία FAN. - Όταν η μονάδα σταματήσει, το φως επιστρέφει στην αρχική κατάσταση. - Εμφανίζει τον κωδικό δυσλειτουργίας ή τον κωδικό ασφαλείας. Ένδειξη της συχνότητας της συμπίεσης Αυτή η οθόνη διαιρείται σε πέντε ζώνες. Οι περιοχές ανάβουν ανάλογα με την αλληλουχία λειτουργία των συμπιεστών. Για παράδειγμα, όσο μεγαλύτερη είναι η συχνότητα, τόσες περισσότερες περιοχές θα φωτιστούν. Άλλες λειτουργίες Κατάσταση αδράνειας Αυτή η λειτουργία αυξάνει την θερμοκρασία (Ψύξη) ή μειώνει την θερμοκρασία (θέρμανση) κατά 1 C ανά ώρα για τις πρώτες δύο ώρες και στη συνέχεια παραμένει σταθερή για τις επόμενες 5 ώρες. Στη συνέχεια απενεργοποιείται αυτόματα. Εγγυάται μία ευχάριστη θερμοκρασία και επιτρέπει την εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτόματη Επανεκκίνηση Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, μετά την ανάκτηση, η συσκευή ανακτά αυτόματα τις αρχικές ρυθμίσεις. Clean Air λειτουργία (εάν υπάρχει) Η ποιότητα του αέρα είναι το κλειδί για την άνεση: αυτό το κλιματιστικό μπορεί να είναι εξοπλισμένο με ένα ιονιστή ή πλέγμα συλλογής σκόνης (Ανάλογα με το

6 μοντέλο). Ο ιονιστής σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ανιόντα σε αφθονία και να συμπληρώστε το περιβάλλον με φρέσκο και φυσικό αέρα. Το πλέγμα συλλέκτη σκόνης μπορεί να δημιουργήσει μια ζώνη ιονισμού. Το πλαίσιο είναι εύκολο να καθαριστεί Η πρόσοψη μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα, αφαιρώντας και καθαρίζοντας την περιοδικά. Λειτουργία αυτοδιάγνωσης και αυτόματη προστασία Η λειτουργία αυτή μπορεί να ανιχνεύσει ηλεκτρονικά λάθη και να εμφανίσει τη διάγνωση σε μία σειρά από LED που αναβοσβήνούν εσωτερικά στην μονάδα. Εάν προκύψει σφάλμα, η συσκευή εισέρχεται αυτόματα στην λειτουργία προστασίας. Λειτουργία Feel Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί ως θερμοστάτης απόστασης και επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας στη θέση την οποία βρίσκεται. Για να ενεργοποιήσετε την λετουργία Feel, στρέψτε το τηλεχειριστήριο στη συσκευή και πιέστε το πλήκτρο Feel. Στην οθόνη εμφανίζεται η πραγματική θερμοκρασία στη θέση στην οποία βρίσκεται το τηλεχειριστήριο. Το τηλεχειριστήριο στέλνει αυτό το σήμα στο κλιματιστικό κατά διαστήματα ανά 3 λεπτά, μέχρι να πατηθεί και πάλι το κουμπί Feel. Εάν η μονάδα δεν λαμβάνει κανένα σήμα Feel για μια περίοδο 7 λεπτών, θα ακούσετε ένα ηχητικό σήμα που δείχνει ότι η λειτουργία Feel τερματίζεται. Λειτουργίες του τηλεχειριστηρίου 1. Κουμπί ON / OFF Πατήστε αυτό το κουμπί για να ξεκινήσει η μονάδα, πατήστε πάλι το κουμπί για να σταματήσει η λειτουργία. 2. Σημαντικό COOL μόνο για το μοντέλο χωρίς λειτουργία HEAT.

7 3. Κουμπί SWING Πατώντας αυτό το κουμπί ο εκτροπέας ταλαντεύεται επάνω και κάτω αυτόματα. Πιέστε πάλι αυτό το πλήκτρο για να σταματήσετε τον εκτροπέα. 4. Κουμπί SLEEP Πατήστε αυτό το κουμπί για να εισάγετε τον τρόπο λειτουργίας της εξοικονόμησης ενέργειας. Πιέστε αυτό το πλήκτρο για να ακυρώσετε τη ρύθμιση. Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τρόπων μόνο στις λειτουργίες COOL, HEAT και AUTO και διατηρεί την ιδανική θερμοκρασία για τους ανθρώπους. Σημαντικό Αν η μονάδα είναι σε SLEEP, πιέζοντας οποιοδήποτε άλλο πλήκτρο η ρύθμιση ακυρώνεται. 5. Κουμπί SPARE Σε αυτό το πλήκτρο δεν έχει εκχωρηθεί καμία λειτουργία σε αυτό το μοντέλο. 6. Κουμπί AIM Πατήστε το κουμπί για να αλλάξετε την γωνία ταλάντωσης του εκτροπέα. Κάθε φορά που πατάτε το κουμπί, η γωνία του εκτροπέα αλλάζει κατά 6 βαθμούς. Όταν η κλίση του εκτροπέα είναι επαρκής για να επηρεάσει σχετικά την ψύξη ή θέρμανση του κλιματιστικού, τότε αλλάζει αυτόματα. Όταν πατατε αυτό το κουμπί δεν εμφανίζεται καμία ένδειξη στην οθόνη. 7. Κουμπί Reset Πατώντας το κουμπί Reset, όλες οι ρυθμίσεις ακυρώνονται και επιστρέφει στις αρχικές ρυθμίσεις. 8. Κουμπί TEMP / TIME Σας επιτρέπει να επιλέξετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα σύμφωνα με τις τέσσερις ακόλουθες ρυθμίσεις: AUTO, LOW, MED ή HIGH. Κάθε φορά που πατάτε αυτό το κουμπί, η ταχύτητα του ανεμιστήρα αλλάζει. 9. Κουμπί TIMER Αυτό το πλήκτρο χρησιμοποιείται για να προκαθορίσει την διάρκεια λειτουργίας της συσκευής και την απενεργοποίηση της. 10. Κουμπί CANCEL Πατήστε για να ακυρώσετε τις ρυθμίσεις στο TIMER. 11. Κουμπί TURBO Πατώντας αυτό το κουμπί σε λειτουργία COOL η συσκευή αυξάνει την ισχύ λειτουργίας. Πιέστε αυτό το κουμπί ξανά για να ακυρώσετε την TURBO λειτουργία. 12. Κουμπί CLOCK Ρύθμιση του ρολογιού. 13. Κουμπί LED Πατήστε αυτό το κουμπί για να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση στην οθόνη, πατήστε πάλι για να επαναφέρετε. 14. Κουμπί LOCK Πατώντας το κουμπί LOCK, όλες οι λειτουργίες του τηλεχειριστηρίου είναι μπλοκαρισμένες εκτός από την LOCK. Πατήστε πάλι το κουμπί LOCK για να ακυρώσετε την λειτουργία LOCK.

8 Ενδείξεις στο τηλεχειριστήριο Ένδειξη επικοινωνίας Αυτό το φως ανάβει όταν το τηλεχειριστήριο μεταδίδει ένα σήμα στην εσωτερική μονάδα. Ένδειξη λειτουργίας. Εμφανίζει την τρέχουσα κατάσταση λειτουργίας. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι AUTO ( ), COOL ( ), DRY ( ), HEAT ( ) (δεν εμφανίζεται στα μοντέλα που έχουν μόνο ψύξη), FAN ONLY ( ) και νέο AUTO ( ). Ένδειξη ON / OFF Εμφανίζεται όταν πατάτε το πλήκτρο ON / OFF. Πατήστε ξανά το κουμπί ON / OFF για να το απενεργοποιήσετε. Ένδειξη Θερμοκρασίας Εμφανίζει τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας (από 17 C έως 30 C). Αν ρυθμίσετε την λειτουργία FAN ONLY, δεν φαίνεται καμία ρύθμιση. Ένδειξη Lock Εμφανίζεται όταν πατάτε το πλήκτρο LOCK. Πατήστε ξανά το κουμπί LOCK για να την απενεργοποιήσετε. Ένδειξη της ταχύτητας του ανεμιστήρα Εμφανίζει την επιλεγμένη ταχύτητα του ανεμιστήρα: AUTO και τρία επίπεδα ταχύτητας (LOW), (MED), (HIGH). Εμφανίζεται AUTO όταν ο τρόπος λειτουργίας είναι είτε AUTO ή DRY. Ένδειξη Sleep Εμφανίζεται όταν πατάτε το πλήκτρο SLEEP. Πατήστε ξανά το κουμπί SLEEP για να το απενεργοποιήσετε.

9 Ένδειξη Timer Δείχνει το χρονόμετρο (00:00-23:50) ή το ρολόι. Το ρολόι εμφανίζεται μόνο όταν έχει οριστεί. Όταν o χρονοδιακόπτης λειτουργίας είναι ενεργός, εμφανίζεται η ένδειξη Auto-ON/OFF. Για να δείτε την τρέχουσα ώρα, πατήστε το πλήκτρο CLOCK. Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά Προετοιμασία Προσοχή Επικοινωνήστε με έναν τεχνικό για την εγκατάσταση. Τοποθετήστε το βύσμα στην πρίζα. Μην χρησιμοποιείτε καλώδιο ρεύματος που είναι κατεστραμμένο ή ακατάλληλο. Μην χρησιμοποιείτε πολλαπλά βύσματα. Μην χρησιμοποιείτε προέκταση καλωδίου. Μην την ενεργοποιείτε / απενεργοποιείτε την συσκευή τοποθετώντας / αφαιρώντας το βύσμα από την πρίζα. Θέση του τηλεχειριστηρίου Κρατήστε το τηλεχειριστήριο μέσα στην μέγιστη ακτίνα λειτουργίας από την εσωτερική μονάδα (μέγιστη απόσταση 8 m). Αν επιλέξετε τη λειτουργία χρονοδιακόπτη, το τηλεχειριστήριο μεταδίδει αυτόματα το σήμα στην εσωτερική μονάδα ανά ώρα που έχει καθοριστεί. Εάν κρατάτε πατημένο το τηλεχειριστήριο σε μια τοποθεσία που εμποδίζει την σωστή μετάδοση του σήματος, μπορεί να διαρκέσει έως και 15 λεπτά πριν το σήμα ληφθεί. Προσοχή Το κλιματιστικό δεν θα λειτουργήσει αν κουρτίνες, πόρτες ή άλλα αντικείμενα που θα εμποδίσουν την λήψη σημάτων τηλεχειρισμού από την πλευρά της εσωτερικής μονάδας.

10 Μην χύνετε υγρά στο τηλεχειριστήριο. Μην εκθέτετε το τηλεχειριστήριο σε άμεσο ηλιακό φως ή σε πηγές θερμότητας. Εάν το σήμα δέκτη υπερύθρων στην εσωτερική μονάδα είναι εκτεθειμένο στο φως άμεσο ηλιακό φως, το κλιματιστικό μπορεί να μην λειτουργήσει σωστά. Αποφύγετε το φως του ήλιου να χτυπά άμεσα το δέκτη, προστατεύοντας τον με κουρτίνες. Σε περίπτωση που άλλες ηλεκτρικές συσκευές πληρούν το τηλεχειριστήριο, μετακινήστε αυτές τις συσκευές ή συμβουλευτείτε τον τοπικό αντιπρόσωπό σας. Αντικατάσταση των μπαταριών Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί με δύο μπαταρίες αλκαλικές (2 x AAA 1,5 V). Μην χρησιμοποιείτε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. 1. Αφαιρέστε το καπάκι της θήκης μπαταριών (στο πίσω μέρος του τηλεχειριστηρίου) έως ότου γλιστρήσει, αντικαταστήστε τις μπαταρίες με νέες, σύμφωνα με την πολικότητα που υποδεικνύεται. Βεβαιωθείτε ότι η πολικότητα της μπαταρίας (+) και (-) έχει ακολουθηθεί. 2. Αντικαταστήστε το κάλυμμα. Σημαντικό Κατά την αντικατάσταση των μπαταριών, μην χρησιμοποιείτε παλιές μπαταρίες ή διαφορετικούς τύπους για την πρόληψη της δυσλειτουργίας του τηλεχειριστηρίου. Αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο για μερικές εβδομάδες, αφαιρέστε τις μπαταρίες για να αποφύγετε πιθανές διαρροές που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά. Η εκτιμώμενη μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τη κανονική χρήση είναι περίπου έξι μήνες. Αντικαταστήστε τις μπαταρίες όταν δεν ακούσετε κανέναν ήχο από την εσωτερική μονάδα ή εάν η μετάδοση φωτός στο τηλεχειριστήριο δεν ενεργοποιείται. Αρχική ρύθμιση ρολογιού Μετά την τοποθέτηση των μπαταριών στο τηλεχειριστήριο, η ένδειξη ρολογιού εμφανίζει "0:00" και μετά αρχίζει να αναβοσβήνει.

11 1. Ρύθμιση TEMP / TIME Πατήστε αυτό το κουμπί για να ρυθμίσετε την ώρα. Αύξηση Μείωση Κάθε φορά που πατάτε αυτό το κουμπί, ο χρόνος κινείται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω σε λεπτά, ανάλογα με το πλήκτρο που πατάτε. Ο χρόνος αλλάζει πολύ πιο γρήγορα μόλις πατήσετε το κουμπί. Ενώ κρατάτε πατημένο το κουμπί αναμονής ο χρόνος κινείται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω άνα 10 λεπτά, ανάλογα με το κουμπί που πατήθηκε. 2. Κουμπί CLOCK Μετά την εμφάνιση του επιθυμητού χρόνου, πατήστε το CLOCK ή απελευθερώστε το ή το και περιμένετε για 5 δευτερόλεπτα: ο χρόνος σταματά αναβοσβήνει και το ρολόι αρχίζει να λειτουργήσει. 3. Επόμενη ρύθμιση ρολογιού Πατήστε το κουμπί CLOCK στο τηλεχειριστήριο για περίπου 3 δευτερόλεπτα, μέχρι ή άνω και κάτω τελεία (:) στην οθόνη αρχίζει να αναβοσβήνει. Για να ορίσετε μια νέα ώρα, ακολουθήστε τις οδηγίες στα σημεία 1 και 2 της αρχικής ρύθμισης ρολογιού. Σημαντικό Η ώρα του ρολογιού θα πρέπει να είναι που πριν από την ενεργοποίηση της λειτουργίας TIMER. Αν ρυθμίσετε την ώρα του ρολογιού μετά τη ρύθμιση του χρονοδιακόπτη AUTO-ON / OFF, το τηλεχειριστήριο θα αποστέλλει την τροποποιημένη πληροφορία στην μονάδα.

12 Η ακρίβεια του ρολογιού είναι εντός 15 δευτερόλεπτων ανά ημέρα. Προσοχή Ο στατικός ηλεκτρισμός οι άλλοι παράγοντες (στην περίπτωση πολύ υψηλών τάσεων) μπορεί να επηρεάσουν την αρχικοποίηση του ρολογιού στο τηλεχειριστήριο. Βασική Λειτουργία Όταν ρυθμίζετε το κλιματιστικό σε λειτουργία AUTO, η μονάδα αυτόματα ρυθμίζει τις λειτουργίες του κλιματισμού, θέρμανση, ψύξη (ψύξη μόνο μοντέλα χωρίς θέρμανση) ή μόνο ο ανεμιστήρας, ανάλογα με την επιλεγμένη θερμοκρασία και την θερμοκρασία περιβάλλοντος. Μετά την επιλογή του τρόπου λειτουργίας, οι συνθήκες αποθηκεύονται στη μνήμη του μικρουπολογιστή ως εκ τούτου το κλιματιστικό αρχίζει να λειτουργεί σε τους ίδιους όρους με το πάτημα του κουμπιού ON / OFF στο τηλεχειριστήριο. Εκκίνηση Ελέγξτε ότι η μονάδα τροφοδοσίας είναι συνδεμένη και ότι υπάρχει ρεύμα. Η ένδειξή OPERATION στο πάνελ της εσωτερικής μονάδα θα αρχίζει να αναβοσβήνει. 1. Πατήστε το κουμπί MODE μέχρι να επιλέξετε την λειτουργία AUTO. 2. Πατήστε το κουμπί TEMP / TIME για να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία. Μπορείτε να επιλέξετε τους 22 ο C. 3. Πατήστε το κουμπί ON / OFF για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το κλιματιστικό. Τερματισμός Κουμπί ON/OFF Πατήστε το κουμπί ξανά για να σταματήσει το κλιματιστικό. Αν δεν σας αρέσει η λειτουργία AUTO, μπορείτε να επιλέξτε τις επιθυμητές συνθήκες χειροκίνητα. Αν επιλέξετε την λειτουργία AUTO δεν μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα ρυθμίζεται αυτόματα.

13 Ψύξη / Θέρμανση / Μόνο ανεμιστήρας Ελέγξτε ότι η μονάδα τροφοδοσίας είναι συνδεμένη και ότι υπάρχει ρεύμα. Η ένδειξή OPERATION στο πάνελ της εσωτερικής μονάδα θα αρχίζει να αναβοσβήνει. 1. Πατήστε το κουμπί MODE μέχρι να επιλέξετε την λειτουργία AUTO. 2. Πατήστε το κουμπί TEMP / TIME για να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία. Η καλύτερη θερμοκρασία είναι μεταξύ 21 ο C και 24 ο C. 3. Πατήστε το κουμπί FAN SPEED για να επιλέξετε την λειτουργία "AUTO", "LOW", "MED" και "HIGH" 4. Πατήστε το κουμπί ON / OFF για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το κλιματιστικό. Τερματισμός Κουμπί ON/OFF Πατήστε το κουμπί ξανά για να σταματήσει το κλιματιστικό. Αν δεν σας αρέσει η λειτουργία AUTO, μπορείτε να επιλέξτε τις επιθυμητές συνθήκες χειροκίνητα. Η λειτουργία FAN AUTO δεν επιτρέπει την ρύθμιση της θερμοκρασίας. Ως εκ τούτου, εκτελέστε μόνο τα βήματα 1, 3 και 4 για να επιλέξετε αυτή την λειτουργία.

14 Λειτουργία αφύγρανσης Έναρξη Ελέγξτε ότι η μονάδα τροφοδοσίας είναι συνδεμένη και ότι υπάρχει ρεύμα. Η ένδειξή OPERATION στο πάνελ της εσωτερικής μονάδα θα αρχίζει να αναβοσβήνει. 1. Πατήστε το κουμπί MODE μέχρι να επιλέξετε την λειτουργία AUTO. 2. Πατήστε το κουμπί TEMP / TIME για να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία. 3. Πατήστε το κουμπί ON / OFF για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το κλιματιστικό. Τερματισμός Κουμπί ON/OFF Πατήστε το κουμπί ξανά για να σταματήσει το κλιματιστικό. Αν δεν σας αρέσει η λειτουργία AUTO, μπορείτε να επιλέξτε τις επιθυμητές συνθήκες χειροκίνητα. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα δεν μπορεί να ρυθμιστεί όταν η μονάδα είναι AUTO και DRY. Στην λειτουργία αφύγρανσης η θερμοκρασία ρυθμίζεται με βάση την διαφορά μεταξύ της ρυθμισμένης θερμοκρασίας και της θερμοκρασίας περιβάλλοντος.

15 Η θερμοκρασία κατά την λειτουργία της αφύγρανσης ρυθμίζεται με επακόλουθη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της ψύξης ή του ανεμιστήρα. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα έχει οριστεί σε LOW. Λειτουργία Χρονομέτρου 1. Κουμπί TIMER Πατήστε το TIMER όπως απαιτείται. Η τρέχουσα ρύθμιση του χρονοδιακόπτη εμφανίζεται μαζί με την ένδειξη TIMER ON ή TIMER OFF και αναβοσβήνει. 2. Κουμπί TEMP / TIME Πατήστε το κουμπί για να ρυθμίσετε την ώρα που επιθυμείτε. Αύξηση Μείωση Κάθε φορά που πατάτε αυτό το κουμπί, ο χρόνος κινείται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω σε λεπτά, ανάλογα με το πλήκτρο που πατάτε. Ο χρόνος αλλάζει πολύ πιο γρήγορα μόλις πατήσετε το κουμπί. Ενώ κρατάτε πατημένο το κουμπί αναμονής ο χρόνος κινείται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω άνα 10 λεπτά, ανάλογα με το κουμπί που πατήθηκε. 3. Κάθε φορά που πατάτε το κουμπί, ο χρόνος κινείται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω κατά 10 λεπτά, ανάλογα με το πατημένο κουμπί. Η ώρα αλλάζει γρηγορότερα όσο γρηγορότερα πατάτε το κουμπί.

16 Ακύρωση Κουμπί ακύρωσης CANCEL Πατήστε αυτό το κουμπί για να ακυρώσετε τις ρυθμίσεις στο χρονόμετρο. Αλλαγή των ρυθμίσεων Προσοχή Εάν επιλέξετε την λειτουργία χρονομέτρου, το τηλεχειριστήριο μεταδίδει αυτόματα σήματα στην εσωτερική μονάδα με την καθορισμένη ώρα. Επομένως, κρατείστε το χειριστήριο σε μία τοποθεσία όπου μπορεί να μεταδώσει σωστά το σήμα στην εσωτερική μονάδα. Ο πραγματικός χρόνος παύσης λειτουργίας χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο είναι περιορισμένος σε 24 ώρες. Παράδειγμα ρύθμισης χρονοδιακόπτη TIMER ON (ο χρονοδιακόπτης ενεργοποιεί το κλιματιστικό) Η λειτουργία TIMER ON είναι χρήσιμη όταν θέλετε να ενεργοποιηθεί αυτόματα η μονάδα. Για παράδειγμα, το κλιματιστικό να ενεργοποιηθεί πριν γυρίσετε στο σπίτι. Σημαντικό Ο χρόνος καταγράφεται μετά από ένα διάστημα 0.5 δευτερολέπτων (μετα το πάτημα του TEMP / TIME), έτσι ώστε να πρέπει να πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί μέχρι να εμφανιστεί ο επιθυμητός χρόνος. Σε αντίθεση περίπτωση, επαναλάβετε την διαδικασία από την αρχή.

17 Παράδειγμα: Για να ενεργοποιήσετε το κλιματιστικό στις 6:00 π.μ. 1. Πατήστε το κουμπί TIMER: Η ένδειξη TIMER ON και ο χρόνος αναβοσβήνει. (Εάν στην οθόνη εμφανίζεται μόνο η ένδειξη 6.00, μετά από 3 δευτερόλεπτα το TIMER ON ενεργοποιείται αυτόματα.) 2. Μέσω του κουμπιού TEMP / TIME εμφανίστε την ώρα 6.00 στην οθόνη του τηλεχειριστηρίου. 3. Μετά από 0.5 δευτερόλεπτα, ένδειξη TIMER ON σταματά να αναβοσβήνει και η λειτουργία ενεργοποιείται. TIMER OFF (Ο χρονοδιακόπτης σβήνει το κλιματιστικό) Η λειτουργία TIMER OFF είναι χρήσιμη όταν θέλετε να απενεργοποιήσετε αυτόματα την μονάδα. Για παράδειγμα, μετά την κατάκλιση, το κλιματιστικό να απενεργοποιείται αυτόματα την καθορισμένη ώρα. Παράδειγμα Για να απενεργοποιήσετε το κλιματιστικό στις μ.μ. 1. Πατήστε το κουμπί TIMER: Η ένδειξη TIMER OFF και ο χρόνος αναβοσβήνει (Εάν στην οθόνη εμφανίζεται μόνο η ένδειξη 23.00, μετά από 3 δευτερόλεπτα το TIMER OFF ενεργοποιείται αυτόματα.) 2. Μέσω του κουμπιού TEMP / TIME εμφανίστε την ώρα στην οθόνη του τηλεχειριστηρίου.

18 3. Μετά από 0.5 δευτερόλεπτα, ένδειξη TIMER OFF σταματά να αναβοσβήνει και η λειτουργία ενεργοποιείται. Συνδυαστικό Χρονόμετρο (Ρυθμίστε την εκκίνηση όταν η μονάδα είναι απενεργοποιημένη με χρονοδιακόπτη) TIMER OFF - ON TIMER (Εκκίνηση Τερματισμός Έναρξη λειτουργίας) Αυτό το χαρακτηριστικό είναι χρήσιμο αν θέλετε να σταματήσετε το κλιματιστικό όταν θέλετε να κοιμηθείτε και θέλετε να τον ενεργοποιήσετε ξανά το επόμενο πρωί πριν σηκωθείτε ή μεταγενέστερα πριν από την επιστροφή στο σπίτι. Παράδειγμα: Η ώρα τώρα είναι Θέλετε το κλιματιστικό να απενεργοποιηθεί στις και να ενεργοποιηθεί ξανά το επόμενο πρωί στις Πατήστε το κουμπί TIMER: Η ένδειξη TIMER OFF και ο χρόνος αναβοσβήνει 2. Μέσω του κουμπιού TEMP / TIME εμφανίστε την ώρα στην οθόνη του τηλεχειριστηρίου. 3. Πατήστε το κουμπί TIMER: Η ένδειξη TIMER ON και ο χρόνος αναβοσβήνει. 4. Μέσω του κουμπιού TEMP / TIME εμφανίστε την ώρα 6.00 στην οθόνη του τηλεχειριστηρίου. 5. Μετά από 0.5 δευτερόλεπτα, ένδειξη TIMER OFF σταματά να αναβοσβήνει και η λειτουργία ενεργοποιείται. TIMER ON - TIMER OFF (Τερματισμός Εκκίνηση Έναρξη λειτουργίας) Αυτό το χαρακτηριστικό είναι χρήσιμο αν θέλετε να ενεργοποιήσετε το κλιματιστικό πριν να σηκωθείτε από το κρεβάτι και να το απενεργοποιήσετε μετά την έξοδο από το σπίτι.

19 Παράδειγμα: Θέλετε το κλιματιστικό να ενεργοποιηθεί στις 6:00 το επόμενο πρωί και να απενεργοποιηθεί στις Πατήστε το κουμπί TIMER: Η ένδειξη TIMER ON και ο χρόνος αναβοσβήνει 2. Μέσω του κουμπιού TEMP / TIME εμφανίστε την ώρα 6.00 στην οθόνη του τηλεχειριστηρίου. 3. Πατήστε το κουμπί TIMER: Η ένδειξη TIMER OFF και ο χρόνος αναβοσβήνει. 4. Μέσω του κουμπιού TEMP / TIME εμφανίστε την ώρα 8.00 στην οθόνη του τηλεχειριστηρίου. 5. Μετά από 0.5 δευτερόλεπτα, ένδειξη TIMER OFF σταματά να αναβοσβήνει και η λειτουργία ενεργοποιείται. Κατάσταση Αδράνειας Όταν πατάτε το κουμπί SLEEP (1) ενεργοποιείται η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

20 Μετά την επιλογή της λειτουργίας ψύξης, η θερμοκρασία αυξάνετε από την ρυθμισμένη θερμοκρασία κατά 1 ο C κάθε 2 ώρες. Μετά από 2 ώρες η θερμοκρασία θα διατηρηθεί και ο ανεμιστήρας θα ρυθμιστεί στην ταχύτητα LOW. Μετά από 5 ώρες, η μονάδα απενεργοποιείται. Μετά την επιλογή της λειτουργίας θέρμανσης, η θερμοκρασία μειώνεται από την ρυθμισμένη θερμοκρασία κατά 1 ο C κάθε 2 ώρες. Μετά από 2 ώρες η θερμοκρασία θα διατηρηθεί και ο ανεμιστήρας θα ρυθμιστεί στην ταχύτητα LOW. Μετά από 5 ώρες, η μονάδα απενεργοποιείται. Στην λειτουργία AUTO, η θερμοκρασία αυξάνεται ή μειώνεται κατά 1 C ανά ώρα, ανάλογα με το επιλεγμένη λειτουργία για δύο ώρες μετά την επιλογή της λειτουργίας SLEEP. Μετά από 2 ώρες, το θερμοκρασία θα διατηρηθεί και η μοτέρ του ανεμιστήρα έχει ρυθμιστεί με την ταχύτητα LOW. Μετά από άλλα πέντε ώρες, η μονάδα απενεργοποιείται. Η λειτουργία SLEEP μειώνει το θόρυβο και να δημιουργήσουν ένα πιο άνετο περιβάλλον για να κοιμηθείτε.

21 Λειτουργία RESET και LOCK 1. Πατώντας το κουμπί LOCK (1), κλειδώνονται όλες οι τρέχουσες ρυθμίσεις και το τηλεχειριστήριο δεν κάνει τίποτα εκτός από την λειτουργία LOCK. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία LOCK όταν θέλετε να αποφύγετε τυχαίες αλλαγές στις ρυθμίσεις. Πατήστε το κουμπί LOCK για να ακυρώσετε τη λειτουργία LOCK. Το σύμβολο λουκέτου εμφανίζεται στο κάτω αριστερό μέρος του τηλεχειριστηρίου όταν η λειτουργία κλειδώματος είναι ενεργοποιημένη. 2. Πατώντας το κουμπί RESET (2), ακυρώνονται όλες οι τρέχουσες ρυθμίσεις και οι ρυθμίσεις επιστρέφουν στις εργοστασιακές. Βασικές λειτουργίες της ψηφιακής οθόνης Όταν πατήσετε το κουμπί LED, η οθόνη ρύθμισης θερμοκρασίας της εσωτερικής μονάδας απενεργοποιείται. Πατήστε ξανά το κουμπί για να ενεργοποιήσετε την οθόνη. Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη αν θέλετε να απενεργοποιήσετε την οθόνη όταν κοιμάστε.

22 Λειτουργία του TURBO Πατώντας το TURBO (1) λειτουργία κρύο, το κλιματιστικό ενεργοποιεί την λειτουργία TURBO με πολύ υψηλή την ταχύτητα του συμπιεστή και φθάνει την καθορισμένη θερμοκρασία γρηγορότερα. Μετά από λειτουργία 20 λεπτών σε Turbo Mode, ο εσωτερικός ανεμιστήρας αλλάζει αυτόματα στην προκαθορισμένη ταχύτητα. Εναλλακτικά, πατήστε το πλήκτρο το πλήκτρο TURBO για να ακυρώσετε τη λειτουργία TURBO. Έλεγχος της ροής του αέρα Ρυθμίστε την κατεύθυνση της ροής του αέρα σωστά, για να αποφευχθεί η δημιουργία δυσάρεστων καταστάσεων ή διαφοράς θερμοκρασίας σε ένα δωμάτιο. Ρυθμίστε τις οριζόντιες περσίδες από τηλεχειριστήριο. Ρυθμίστε τις κάθετες εκτροπείς (Α) με το χέρι.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου

Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου Περιεχόμενα 1. Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου...01 2. Οθόνη LCD...04 3. Βασικές λειτουργίες...05 4. Αντιμετώπιση προβλημάτων του τηλεχειριστηρίου σας... 15 Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Η εξωτερική εμφάνιση κα μερικές λειτουργίες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση για την βελτίωση του προϊόντος. Επικοινωνήστε με το κατάστημα πώλησης ή με τον

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Η Carrier έχει αναλάβει τη δέσμευση να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της σύμφωνα με τα εθνικά και διεθνή πρότυπα, ώστε να εξασφαλίζονται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN USER S MANUAL Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01 PORTUGUÊS ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS System Air Conditioner RUSSIAN EΛΛHNIKA DEUTSCH E S F I P D G R A DB98-27997A(2) Προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1) ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ -ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ 2) ΠΤΕΡΎΓΙΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΕΡΑ 3) ΔΕΚΤΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ 4) ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 5) ΛΑΒΕΣ 6) ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Οδηγίες Συμβατότητας: Τα μοντέλα UCROWN υιοθετούν RF (Radio Frequency) ασύρματα χειριστήρια. Η κλιματιστική μονάδα,

Διαβάστε περισσότερα

Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο

Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16 L3VI-18 / L3VO-18 L3VI-24 / L3VO-24 Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Εγχειρίδιο Χρήσης Τηλεχειριστήριο Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ. Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή. Ελληνικά. OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A MODE TURBO TIMER CANCEL

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ. Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή. Ελληνικά. OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A MODE TURBO TIMER CANCEL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή Ελληνικά SWING FAN TURBO MODE QUIET SLEEP ON TIMER OFF CLOCK OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A Δείκτης τηλεχειριστηρίου GS02 1

Διαβάστε περισσότερα

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE REFRESH PLUS 9K 12K OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE 9K 12K Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω, καθώς και από άτομα με περιορισμένες σωματικές, αισθητήριες ή διανοητικές

Διαβάστε περισσότερα

RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΠΟΜΠΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ON/OFF ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΙΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Owner s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι. Remote Controller Cassette Unit

Owner s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι. Remote Controller Cassette Unit Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Models/ Μοντέλα: VMCRI-8 Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Remote Controller Cassette Unit Owner s Manual Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το σύστημα κλιματισμού INVENTOR. Για τη σωστή χρήση της

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRFLOW AIRWAVE

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRFLOW AIRWAVE REFRESH PLUS 9K 12K OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRFLOW 9K 12K AIRWAVE 9K 12K Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω, καθώς και από άτομα με περιορισμένες σωματικές, αισθητήριες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργίας

Εγχειρίδιο λειτουργίας Εγχειρίδιο λειτουργίας I.Ελεγκτής 1. Βασικές λειτουργίες 1.1 Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση 1.1.1 Όταν η κύρια μονάδα δεν είναι εξοπλισμένη με θερμοστάτη, η λειτουργία ON / OFF του συστήματος ελέγχεται

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RFI-A485W RFO-A485W RFI-A605W RFO-A605W

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RFI-A485W RFO-A485W RFI-A605W RFO-A605W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RFI-A485W RFI-A605W RFO-A485W RFO-A605W 1.ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝ ΕΙΞΕΩΝ Νο Ονοµασία πλήκτρου Λειτουργία 1 ON/OFF Πιέζοντας το, η συσκευή ανάβει ή σβύνει 2 MODE Πιέζοντας διαδοχικά επιλέγουµε το είδος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ. Technical support

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ. Technical support ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7 Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας 3 Θερμοστάτης Χώρου 4 Εικονίδιο οθόνης LCD 5 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6 Ρύθμιση ρολογιού 7 Ρύθμιση θερμοκρασίας δωματίου 8 Έλεγχος θερμοκρασίας παροχής 9 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας.

1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας. 1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας. Efergy Aircontrol Βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας έχει σύνδεθει στο ίδιο WiFi δίκτυο, που είναι τοποθετημένη η συσκευή AirControl. Κάντε λήψη της

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Οδηγίες χρήσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση του μηχανήματος και φυλάξτε αυτές σε ασφαλές μέρος για μελλοντική αναφορά. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες)

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ 1 5 2 3 4 1 Hμέρα 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία 3 Θέρμανση ανοικτή / κλειστή 4 Νύχτα 5 Κλειδί λειτουργίας 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) 7 Θερμοκρασία νύχτας

Διαβάστε περισσότερα

Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου. Your-conditions

Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου. Your-conditions Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου Your-conditions ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ Οδηγίες προς το κοινό...2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Προειδοποίηση......3 Προσοχή...4 Έλεγχοι πριν τη λειτουργία...5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

POWER ( /OFF) A. B. 5. 5. TEMP A. MODE -L001 (COOL

POWER ( /OFF) A. B. 5. 5. TEMP A. MODE -L001 (COOL Τηλεχειριστήριο µε δυνατότητα αντιγραφής εντολών από άλλο τηλεχειριστήριο για κλιµατιστικά KT L001 Οδηγίες Χρήσης Γενικά Το KT L001 µπορεί να αντιγράψει το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο που συνοδεύει µια συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη Εγχειρίδιο οδηγιών Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα 1. Θερμοστάτης 02905 2 2. Τοποθέτηση/Αντικατάσταση μπαταριών τροφοδοσίας 2 3. Οθόνη 3 3.1 Λειτουργίες πλήκτρων 4 3.2 Σύμβολα 4 3.3 Ecometer

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Επιτοίχια Μονάδα ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Επιτοίχια Μονάδα ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16. Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16 Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Εγχειρίδιο Χρήσης Επιτοίχια Μονάδα Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ 230 V EKWCTRDI1V3 EKWCTRDI1V3 ENG Περιεχόμενα ENG 2 1 Σχετικά με αυτές τις οδηγίες...3 1.1 Εγκυρότητα, αποθήκευση και προώθηση των οδηγιών 3 1.2 Σύμβολα 3 2

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη Οδηγίες VTC 770 Ο μοναδικός σχεδιασμός των ρυθμιστικών αρχών AURA σειρά VTC που επιτρέπει σε λίγα λεπτά αναβάθμιση θερμοστάτη σας από το ένα μοντέλο στο άλλο, 1. Πλήκτρο ON / OFF του θερμοστάτη 2. Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤ-e03 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. KT-e03 www.tele.gr. Προετοιμασία για τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤ-e03 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. KT-e03 www.tele.gr. Προετοιμασία για τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤ-e03 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προετοιμασία για τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου Αφαιρέστε το κάλυμμα των μπαταριών, τοποθετήστε 2 μπαταρίες τύπου ΑΑΑ δίνοντας προσοχή ώστε η

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Τεχνικά χαρακτηριστικά. 1. Ελάχιστη πίεση λειτουργίας 0,5bar Μέγιστη πίεση λειτουργίας 12bar 2. Μέγιστη θερμοκρασία νερού 40 ο C. Τοποθέτηση: 1. Αφαιρέστε

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΥ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΥ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΥ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Σας ευχαριστούμε ειλικρινά που αγοράσατε το προϊόν μας. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν από κάθε χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Owner s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης Τηλεχειριστήριο φορητής μονάδας κλιματισμού. Manual de Utilizare. Benutzer's Betriebshandbuch A I R Σ Υ Σ

Owner s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης Τηλεχειριστήριο φορητής μονάδας κλιματισμού. Manual de Utilizare. Benutzer's Betriebshandbuch A I R Σ Υ Σ A I R Σ Υ Σ C O N Τ Η Μ D I T Α Τ Α I O N Κ I N G Λ Ι Μ Model: MGHP-12 MGHP-12BS Α Τ Ι S Y S T E Σ Μ Ο M S Υ Owner s Manual Remote Controller of portable AC Unit Εγχειρίδιο Χρήσης Τηλεχειριστήριο φορητής

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Επτά τρόποι λειτουργίας: Άνεση, Νυχτερινή, Αντιπαγωτική, Fil-Pilote, Chrono, Χρονοδιακόπτης-2h, Stand-by. - Λειτουργία "Άνεσης": Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

PA-91/PA-120 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

PA-91/PA-120 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.. PA-91/PA-120 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε το φορητό κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Φυλάξτε το εγχειρίδιο για την

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

REMOTE CONTROLLER S R G B S L S Q R O S K H U M K E L H R D E C Z B S B G

REMOTE CONTROLLER S R G B S L S Q R O S K H U M K E L H R D E C Z B S B G United Technologies turn to the experts^ REMOTE CONTROLLER OWNER'S MANUAL United Technologies turn to the experts^ G B OWNER'S MANUAL ENGLISH S R KORISNICKO UPUTSTVO SRPSKI S Q MANUAL! I PERDORIMIT SHQIP

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τον αφυγραντήρα, παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεκτικά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός 81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το baby phone της Hama BC-228. Αυτή η συσκευή κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά πρότυπα ελέγχου. Ελέγχθηκε και έφυγε από το εργοστάσιο

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD

Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ O ΗΤ 300 touch θερμοστάτης χώρου έχει χωριστές εξόδους για εντολή μόνο θέρμανσης και μόνο ψύξης. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τον θερμοστάτη

Διαβάστε περισσότερα

*Οδηγίες για τους χρήστες Το όνομα και η λειτουργία κάθε μέρους Λειτουργία κι ενδείξεις του τηλεχειριστηρίου Χρήση του τηλεχειριστηρίου

*Οδηγίες για τους χρήστες Το όνομα και η λειτουργία κάθε μέρους Λειτουργία κι ενδείξεις του τηλεχειριστηρίου Χρήση του τηλεχειριστηρίου Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω, καθώς και από άτομα με περιορισμένες σωματικές, αισθητήριες ή διανοητικές ικανότητες ή χωρίς εμπειρία και γνώση, με την προϋπόθεση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ενεργοποίησης WiFi

Οδηγίες ενεργοποίησης WiFi Λειτουργία ενεργοποίησης Βεβαιωθείτε ότι η «έξυπνη» συσκευή σας χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Android ή IOS. Η κλιματιστική μονάδα μπορεί να συνδεθεί το πολύ με 4 συσκευές. Μέθοδος 1: Στο επίσημο site

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΒΔ. ΠΡΟΓΡΑΜ/ΝΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΨΥΞΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ T1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Πριν από την εγκατάσταση: 1)Για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας,απενεργοποιείστε την παροχή ρεύματος της

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 730. Οδηγίες

Θερμοστάτης LTC 730. Οδηγίες Θερμοστάτης LTC 730 Οδηγίες Προγραμματιζόμενος θερμοστάτης με απομακρυσμένο αισθητήρα θερμοκρασίας. Η οθόνη με οπίσθιο φωτισμό LED, και εμφανίζει την τρέχουσα επιθυμητή θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ gr ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ηλεκτρική παροχή: Ο.Τ. (Open Therm protocol) για τον πομπό και μπαταρίες ΑΑ LR06 για το δέκτη

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή περιέχει R32. μονάδα. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο σε μέρος όπου μπορεί να το βρει εύκολα ο χειριστής.

Η συσκευή περιέχει R32. μονάδα. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο σε μέρος όπου μπορεί να το βρει εύκολα ο χειριστής. ΠΡΟΦΥΛΑΞEIΣ AΣΦΑΛEIAΣ Διαβάστε προσεκτικά τις προφυλάξεις σε αυτό το εγχειρίδιο πριν θέσετε σε λειτουργία τη Η συσκευή περιέχει R3. μονάδα. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο σε μέρος όπου μπορεί να το βρει εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Ένδειξη τηλεχειριστηρίου ARCWB

Ένδειξη τηλεχειριστηρίου ARCWB Ένδειξη τηλεχειριστηρίου ARCWB AUTO MON TUE WED THU FRI SAT SUN ALL OVERRIDE ON 12 AM 12 OFF 12 PM 3 2 1 MODE DRY AUTO COOL HEAT FAN TURBO QUIET SWING SLEEP TURBO SWING ROOM TEMP. SET TEMP. QUIET F C 4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Κλιματιστικό διαιρούμενου τύπου. Κωδικοί Μοντέλων SMVH09B-2B2A3NH(I) SMVH12B-2B2A3NH(I) SMVH18B-2B2A3NG(I) SMVH24B-2B2A3NG(I)

Οδηγίες χρήσης. Κλιματιστικό διαιρούμενου τύπου. Κωδικοί Μοντέλων SMVH09B-2B2A3NH(I) SMVH12B-2B2A3NH(I) SMVH18B-2B2A3NG(I) SMVH24B-2B2A3NG(I) Οδηγίες χρήσης Κλιματιστικό διαιρούμενου τύπου Κωδικοί Μοντέλων SMVH09B-2B2A3NH(I) SMVH12B-2B2A3NH(I) SMVH18B-2B2A3NG(I) SMVH24B-2B2A3NG(I) Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το προϊόν μας. Για τη σωστή λειτουργία,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΚΑΤΌΧΟΥ R32. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ (ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ) Για γενική δημόσια χρήση

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΚΑΤΌΧΟΥ R32. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ (ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ) Για γενική δημόσια χρήση R32 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΚΑΤΌΧΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ (ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ) Για γενική δημόσια χρήση Εσωτερική μονάδα RAS-18J2KVRG-E RAS-B22, 24J2KVRG-E Εξωτερική μονάδα RAS-18, 22, 24J2AVRG-E 1120650253 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞEIΣ

Διαβάστε περισσότερα

P5601N T091 Θερμοστάτης

P5601N T091 Θερμοστάτης 2101201010_31-P5601N_98 105 148 mm P5601N T091 Θερμοστάτης www.emos.eu Θερμοστάτηςt Ο θερμοστάτης T091 έχει σχεδιαστεί για τον έλεγχο συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού. Σημαντικό Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ SPLIT TYPE ROOM AIR CONDITIONER

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ SPLIT TYPE ROOM AIR CONDITIONER Οδηγίες Χρήσης User s Manual ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ SPLIT TYPE ROOM AIR CONDITIONER ΜΟΝΤΕΛΑ/ MODELS: TKN/TKG-A528DV TKN/TKG-A535DV TKN/TKG-A556DV TKN/TKG-A571DV Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GR.10.2018.Rv1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα electro έχει IP44 και μπορεί να εγκατασταθεί σε χώρους με υγρασία, όπως είναι το λουτρό, στις ζώνες όγκου

Διαβάστε περισσότερα

ST2RDR. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΨΥΞΗΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟN/OFF Boiler (Ζεστού νερού χρήσης) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ST2RDR. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΨΥΞΗΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟN/OFF Boiler (Ζεστού νερού χρήσης) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΨΥΞΗΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟN/OFF Boiler (Ζεστού νερού χρήσης) ST2RDR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Πριν από την εγκατάσταση: 1)Για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας,απενεργοποιείστε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

ΙΘΩΜΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΛ. : , , FAX

ΙΘΩΜΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΛ. : , , FAX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ 1. Συνδυάστε τα δύο μισά της βάσης, όπως φαίνεται στο διάγραμμα. 2. Ξεβιδώστε το στοιχείο στερέωσης της συσκευής. ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ 3. Τοποθετήστε τη βάση

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματο χειριστήριο. Ελληνικά. OM-GS02-1111(3)-DAIKIN SIESTA Κωδ.: R08019037196C MODE TURBO TIMER CANCEL

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματο χειριστήριο. Ελληνικά. OM-GS02-1111(3)-DAIKIN SIESTA Κωδ.: R08019037196C MODE TURBO TIMER CANCEL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματο χειριστήριο Ελληνικά QUIET OM-GS02-1111(3)-DAIKIN SIESTA Κωδ.: R08019037196C Ένδειξη ασύρματου χειριστηρίου BRC52A61/62/63 1 2 6 7 9 11 QUIET 3 4 5 13 12 8

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να αγοράσετε την κλιματιστική μονάδα τύπου Κασέτα Toyotomi. Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεχτικά τις

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC14

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC14 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC14 1. Πρόλογος Οι ψηφιακοί διαφορικοί θερμοστάτες ηλιακών της SELTRON λειτουργούν με μικροεπεξεργαστή, διαθέτουν απόλυτη ακρίβεια

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Κλιματιστικό δωματίου μας.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Κλιματιστικό δωματίου μας. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ... 1 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ... 2 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΥΣ... 3-4 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... 5 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ... 6 ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15

Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15 Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15 1 Γενικές προφυλάξεις: Παρακαλείσθε να λάβετε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις κατά το χειρισμό του μετρητή. Μην χρησιμοποιείτε τον μετρητή σε πολύ ζεστούς ή υγρούς χώρους.

Διαβάστε περισσότερα

AIRPUR-35 ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ. Εγχειρίδιο εγκατάστασης

AIRPUR-35 ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ. Εγχειρίδιο εγκατάστασης AIRPUR-35 ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ Εγχειρίδιο εγκατάστασης Περιγραφή εξοπλισμού Μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο με τον εξοπλισμό που συμπεριλαμβάνεται. Γρίλιες εξόδου αέρα Πίνακας ελέγχου Χερούλι μεταφοράς Χερούλι

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ NVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ NVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. NVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΡΟΪΟΝ: 52467

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΡΟΪΟΝ: 52467 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΡΟΪΟΝ: 52467 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ 1. Ο χρονοδιακόπτης αυτός μπορεί να προ-ρυθμιστεί σε χρόνο on/off για τις Ηλεκτρικές σας Συσκευές. Είναι ιδανικός για

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας. Διάβασε και κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα.

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. 2 Νέα σειρά κλιματιστικών GE Φροντίδα για το περιβάλλον σας Η General Electric Company ιδρύθηκε το 892. Για περισσότερα από 0 χρόνια σχεδιάζει

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-832 Μην αναποδογυρίζετε τη συσκευή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προιόντος. Η κάθε συσκευή έχει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02950 Εγχειρίδιο χρήστη

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02950 Εγχειρίδιο χρήστη Εγχειρίδιο οδηγιών Θερμοστάτης 02950 Εγχειρίδιο χρήστη Πίνακας περιεχομένων 1. Θερμοστάτης 02950 2 2. Οθόνη 2 2.1 Λειτουργίες πλήκτρων 2 2.2 Σύμβολα 3 2.3 Ecometer 3 2.4 Κλείδωμα interface μέσω PIN 4

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Συγχαρητήρια! Από σήμερα συγκαταλέγεστε στους πολυάριθμους χρήστες των προϊόντων LEXIBOOK. Το dventure Watch W40 της Lexibook είναι ένα ψηφιακό προϊόν που παρέχει υψομετρητή, βαρόμετρο, δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Επιτοιχιος Τυπος Περιεχόμενα Προφυλάξεις ασφαλείας... El- Επισκόπηση και λειτουργίες εσωτερικής μονάδας... El- Επισκόπηση και λειτουργίες τηλεχειριστηρίου... El- Φροντίδα και καθαρισμός...

Διαβάστε περισσότερα

1 Δυνατά μεμονωμένα συστήματα ελέγχου

1 Δυνατά μεμονωμένα συστήματα ελέγχου 1 Δυνατά μεμονωμένα συστήματα ελέγχου Απλοποιημένο τηλεχειριστήριο - BRC1E51A Τηλεχειριστήριο σύγχρονου σχεδιασμού, φιλικό προς το χρήστη BRC1E51A BRC1D52 Εύκολο στη χρήση: όλες οι κύριες λειτουργίες του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Τύπος εγκατάστασης σε τοίχο Περιεχόμενα Προφυλάξεις ασφαλείας... El- Επισκόπηση και λειτουργίες εσωτερικής μονάδας... El- Επισκόπηση και λειτουργίες τηλεχειριστηρίου... El- Φροντίδα και καθαρισμός...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215 www.morris.gr Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον αφυγραντήρα για να μπορείτε εσείς και η οικογένειά σας να απολαμβάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ AIR COOLER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ AIR COOLER www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ AIR COOLER ΜΟΝΤΕΛΟ: CLAC-600N Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη στην επιλογή του Evaporative

Διαβάστε περισσότερα