ΠΡΟΣΟΧΗ. Copyright 2010 InviBit ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΣΟΧΗ. Copyright 2010 InviBit ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ"

Transcript

1

2 ΠΡΟΣΟΧΗ Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος, απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, αναπαραγωγή μέρους ή όλου του εγχειριδίου χωρίς την γραπτή συγκατάθεση της InviBit Τα λογότυπα, τα προϊόντα και οι ονομασίες εταιριών τρίτων, ανήκουν στους αντίστοιχους νόμιμους ιδιοκτήτες. Copyright 2010 InviBit ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Η χρήση του συστήματος GSM-22T γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη. Η InviBit δεν φέρει καμμία ευθύνη για οποιεσδήποτε ζημίες που μπορεί να προκύψουν από την χρήση της συσκευής.

3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΛΥΧΝΙΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 15. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 16. ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ GSM-22T

4 ΠΡΟΣΟΧΗ Όλες οι ασύρματες συσκευές είναι ευαίσθητες σε ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές και κατά συνέπεια σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει δυσλειτουργία. Μόνο ειδικευμένοι τεχνικοί μπορούν να εγκαταστήσουν και να χρησιμοποιήσουν την συσκευή. Η συσκευή ΔΕΝ είναι αδιάβροχη. Πρέπει να εγκατασταθει σε προστατευμένο απο νερα και υγρασία χώρο. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ To GSM-22T θα πρέπει να εγκατασταθεί συμφωνα με τις οδηγείες ασφαλούς χρήσης. Σας συνιστούμε να ακολουθήσετε πιστά της οδηγίες αυτές για αποφυγή τραυματισμών ή ζημίων σε περιουσίες. Θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τις απαιτήσεις ασφαλείας πριν από την χρήση. Κατά την χρήση κρίνεται σκοπιμο να τοποθετήσετε το GSM-22T έτσι ώστε τα LEDs είναι ορατά στο χρήστη καθώς αυτά παρέχουν τις πληροφορίες για την κατάσταση της συσκευής. Εάν η συσκευή παρουσιασει δυσλειτουργία, μόνο ειδικευμένο προσωπικό μπορεί να την επισκευάσει. Συστήνουμε άμεση αποσυνδεση της συσκευής και και αποστολη της στον κατασκευαστή. Θα πρέπει να υπάρχουν τα κατάλληλα συστήματα προστασιας καθως και ασφαλειες στον ηλεκτρολογικό πίνακα. Αποσύνδεση από το δίκτυο του ρεύματος Η αποσύνδεση από το δίκτυο γίνεται με την παρακάτω σειρά: Πρώτα αποσυνδέονται οι συσκευές που ελέγχονται και μετά το GSM-22T.

5 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το GSM-22T είναι μια συσκευή για τον τηλεχειρισμό απομακρυσμενων συσκευών, παρακολούθησης συστημάτων συναγερμού καθώς και την παρακολουθηση θερμοκρασιας εγκαταστασεων (ψυγειων,κλιβανων κλπ) μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνιας. Η παραμετροποίηση της συσκευης γίνεται με μηνυματα SMS ενω ο έλεγχος της συσκευής γίνεται με αναπάντητες κλησεις ή με SMS. Το GSM-22 αναγνωρίζει αποκλειστικά και μονον τις εισερχόμενες κλήσεις και τα SMS που προέρχονται απο τηλεφωνικούς αριθμους κινητής τηλεφωνίας και ειναι καταχωρημένοι στην κάρτα SIM ως επαφες. Για τα μηνύματα SMS απαιτείται προσθετα και ενας τριψήφιος κωδικός ασφαλείας. Το GSM-22T διαθετει 2 ψηφιακες εισοδους, 2 εξοδους ρελε με επαφες N.O και μια αναλογικη εισοδο για αισθητηρες θερμοκρασιας τυπου PT100. Αναλογα με τον προγραμματισμο του απο τον χρηστη μπορει να εκτελεσει τις ακολουθες λειτουργιες : Ενεργοποιηση της εξοδου 1 με μια αναπαντητη κληση Η εξοδος απενεργοποιηται αυτοματα μετα απο προκαθορισμενο χρονικο διαστημα προγραμματιζομενο απο τον χρηστη. Ενεργοποιηση της εξοδου 1 με μια αναπαντητη κληση Η εξοδος απενεργοποιηται αυτοματα μετα την ληξη της κλησης. Επιστροφη SMS με πληροφοριες για την κατασταση των εισοδων, των εξοδων καθως και του αισθητηρα θερμοκρασιας. Οι παραπανω λειτουργιες μπορουν να επιβεβαιωθουν απο το GSM-22 με κληση ή με SMS προς τον καλουντα αριθμο. Αποστολη SMS με προγραμματιζομενα μηνυματα απο το χρηστη προς εναν προκαθορισμενο τηλεφωνικο αριθμο οταν αλλαξει η κατασταση οποιασδηποτε απο τις 2 εισοδους. Αποστολη SMS με προγραμματιζομενα μηνυματα απο το χρηστη προς εναν προκαθορισμενο τηλεφωνικο αριθμο οταν η θερμοκρασια υπερβει ενα απο τα δυο προγραμματιζομενα ορια. Δυνατοτητα ακροασης του χωρου στον οποιο βρισκεται το GSM-22T. *

6 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Τροφοδοσία 10-15Vdc 500mA Κατανάλωση ρεύματος max 4W Ασύρματο modem: Triple Band GSM (900/1800/1900 MHz) 2 ψηφιακές είσοδοι οπτικά απομονωμένες Αντίσταση εισόδου 2.2kΩ 0 (ανενεργό) 0 3Vdc 1 (ενεργό) 3-30Vdc Σύνδεσμος: τερματική κλέμμα 1 αναλογική είσοδος για αισθητήρα θερμοκρασίας τυπου PT100 2 Έξοδοι Ρελέ Φορτίο 240V/50Hz ~3A, 24V 4A Σύνδεσμος: τερματική κλέμμα Interfaces RS232 optional Ταχύτητα: bps N-8-1 Flow control: οχι Σύνδεσμος : μεσω ειδικου καλωδιου GSM GPRS 6 Εσωτερική κεραία strip Εξωτερικος συνδεσμος κεραιας SMA Θερμοκρασία λειτουργίας από -20 C έως +55 C Σχετική υγρασία λειτουργίας (RH%) : 5 95% Στήριξη ράγας DIN ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΛΥΧΝΙΩΝ (LED) Power LED Τροφοδοσίας συσκευης. GSM : Ενδειξη λειτουργίας modem. Ανενεργο Η μονάδα GSM ειναι εκτός λειτουργιας. 64mS ON / 800 msec OFF To modem δεν βρίσκει δίκτυο. 64mS ON / 3000sec OFF To modem είναι κανονικα συνδεδεμένο στο GSM δίκτυο. 64mS ON / 300 msec OFF - To modem βρίσκεται σε φάση επικοινωνίας. SIG : Ενδειξη ποιοτητας σηματος. Μονιμα αναμμένο = πολυ καλο σημα (15 στα 30 και ανω) Αναβοσβηνει = μέτριο σήμα (απο 5 στα 30 εως 15 στα 30) Ανενεργο = Χαμηλό σημα (0 στα 30 εως 5 στα 30 ). Η συσκευη ενδεχεται να μην λειτουργεί κανονικά. OUT1 / 2 Ανάβει όταν η αντιστοιχη έξοδος ειναι ενεργή. ΙΝ1 / 2 Ανάβει όταν η είσοδος που αντιστοιχεί είναι ενεργοποιημένη.

7 ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (κλεμμες συνδεσης) Σύνδεσμος 10 επαφών OUT1 Επαφές ρελέ 1 (Ανοιχτη επαφη σε κατασταση ηρεμιας) Η επαφη αυτη μπορει να ενεργοποιηθει με εισερχομενες κλησεις και SMS. Μεγιστη ταση λειτουργιας 220VAC / 3A. OUT2 - Επαφές ρελέ 1 (Ανοιχτη επαφη σε κατασταση ηρεμιας) Η επαφη αυτη μπορει να ενεργοποιηθει μονο με SMS. Μέγιστη τάση λειτουργίας 220VAC / 3A.. IN1 Ψηφιακή είσοδος 1. Παρέχει οπτική απομόνωση απο το υπόλοιπο κύκλωμα για ασφάλεια. Τάση ενεργοποίησης 3 εως 24VDC. IN2 - Ψηφιακή είσοδος 2. Παρεχει οπτικη απομόνωση απο το υπολοιπο κυκλωμα για ασφαλεια. Ταση ενεργοποιησης 3 εως 24VDC. Power Τροφοδοσια κυκλωματος ΠΡΟΣΟΧΗ! Μονο 10 εως 15VDC Χρησιμοποιηστε το κατάλληλο τροφοδοτικό. Σύνδεσμος 4 επαφών Ο συνδεσμος 4 επαφων προοριζεται για την συνδεση αισθητηρων θερμοκρασιας τυπου PT100. Συνδεστε τα καλωδια ιδιου χρωματος σε διαδοχικες επαφες, π.χ πρωτο ασπρο επαφη 1, δευτερο ασπρο στην επαφη 2, πρωτο κοκκινο στην επαφη 3 και δευτερο κοκκινο στην επαφη 4. Σε περιπτωση συνδεσης αισθητηρα 2 επαφων θα πρεπει να βραχυκυκλωθουν οι επαφες ως εξης : Επαφη 1 με την επαφη 2 και επαφη 3 με την επαφη 4 (βλ. Παραδειγματα συνδεσης). Τα 2 ακρα του αισθητηρα σε αυτη την περιπτωση πρεπει να συνδεθουν στις επαφες 1 και 4. Σε περιπτωση που δεν επιθυμουμε την χρηση αισθητηρα θερμοκρασιας τοτε οι επαφες μπορουν να μεινουν ανοιχτες. Το GSM-22T θα μας επιστρεφει μονιμα μετρηση θερμοκρασιας -50C.

8 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ 1) Απο δικτυο 220VAC με αισθητηρα θερμοκρασιας 4 επαφων.

9 2) Απο μπαταρια 12V και αισθητηρα θερμοκρασιας 2 επαφων.

10 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Προμηθευτείται μια κάρτα SIM απο τον παροχέα της προτιμησής σας. Εισάγετε την καρτα σε ενα οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο και αφου εισάγεται το PIN που σας εχει δωθεί καντε τις ακόλουθες ενεργειες : Απο τις ρυθμισεις ασφαλειας αφαιρεστε την χρηση PIN. Για να λειτουργησει τo GSM-22 η εισαγωγή PIN πρεπει να ειναι ανενεργη. Εισαγεται στον κενό κατάλογο τηλεφώνων της κάρτας SIM όσους τηλεφωνικους αριθμούς (κινητών παντα τηλεφώνων) θελετε να εχουν προσβαση στις λειτουργίες του GSM-22. Τηλεφωνικές κλησεις ή SMS απο μη καταχωρημένους χρήστες απορρίπτονται απο την συσκευή. Οι καταχωρήσεις πρεπει να έχουν εκτός απο τον τηλεφωνικό αριθμό και ενα οποιοδηποτε όνομα που να αποτελείται έστω απο ενα γραμμα. ΠΡΟΣΟΧΗ : Βεβαιωθείτε οτι οι καταχωρήσεις έγιναν στην καρτα SIM και ΟΧΙ στο τηλεφωνό σας. Συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης του κινητού σας αν δεν είστε βέβαιοι. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM Αφαιρέστε το καπάκι με ένα μικρό ίσιο κατσαβίδι όπως φαίνεται στην εικόνα. Σύρετε τη θήκη της SIM κάρτας προς τα αριστερά για να απελευθερωθεί το κλείστρο.

11 Ανασηκώστε την θήκη της SIM κάρτας. Τοποθετήστε την κάρτα σας στην θήκη προσέχοντας ώστε η εγκοπή της καρτας να βρισκεται επανω δεξια. Κλείστε την θήκη της SIM κάρτας. Σύρετε την θήκη της SIM κάρτας προς τα δεξιά μέχρι να κλειδώσει ξανα στην θέση της. Επανατοποθετήστε το πλαστικό καπάκι. Το GSM-22 ειναι ετοιμο να λειτουργησει. Αφου κανετε την καταλληλη για την εφαρμογη σας συνδεσμολογια τροφοδοτηστε το κυκλωμα. Η ενδεικτικη λυχνια Power θα πρεπει να αναψει αμεσως και η ενδεικτικη λυχνια GSM θα πρεπει να αρχισει να αναβοσβηνει με γρηγορο ρυθμο ( περιπου 64mS ΟΝ και 800mS OFF). Αυτο σημαινει οτι το modem ειναι σε φάση αναζήτησης δικτύου. Μετα απο 15 εως 30 δευτερολεπτα ο ρυθμος θα αλλαξει και θα πρεπει να υπαρχει ενας συντομος χρονος ανάμματος (περιπου 64mS) με κενο περιπου 3 δευτερολεπτα. Αυτο σημαινει οτι το GSM-22 εχει συνδεθει στο δικτυο κινητης τηλεφωνιας. Η ενδεικτικη λυχνια SIG θα πρεπει να εινα μονιμα αναμμενη ή να αναβοσβηνει.σε αντιθετη περιπτωση σημαινει οτι δεν υπαρχει επαρκες σημα στην περιοχη. Σε αυτη την περιπτωση χρησιμοποιηστε καταλληλη εξωτερικη κεραια GSM που θα προμηθευτειται απο τα σημεια πωλησης του GSM-22. Να σημειωθει οτι σε περιπτωσεις εγκαταστασης του GSM-22 μεσα σε μεταλλικούς βιομηχανικους πινακες η χρηση εξωτερικής κεραίας ειναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ καθως η συσκευη μπορεί να λειτουργεί κανονικά με την πορτα του πίνακα ανοιχτή αλλα να μην λειτουργεί όταν αυτή θα κλείσει. ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Αν το GSM-22 λειτουργεί για πρώτη φορά τότε θα έχει τήν εργοστασιακή παραμετροποίηση. Καλέστε το GSM-22 απο ενα καταχωρημένο κινητό. Βεβαιωθείτε οτι καλεί κανονικά. Η ενδεικτικη λυχνια OUT1 θα πρεπει να αναψει και η εξοδος 1 θα πρεπει να ενεργοποιηθει. Τερματιστε την κληση. Η εξοδος θα πρεπει να απενεργοποιηθεί αυτόματα μετα απο την πάροδο ενός λεπτού. Αν η λειτουργια αυτη εκτελεστει κανονικα μπορειτε να προχωρησετε στην παραμετροποίηση της συσκευής. ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ Η παραμετροποίηση του GSM-22 γίνεται μέσω μηνυμάτων SMS. O τηλεφωνικος αριθμος του αποστολεα πρεπει να βρισκεται καταχωρημένος στην λίστα επαφών της κάρτας SIM του GSM-22 προκειμένου να γίνει αποδεκτό το μηνυμα. Tα μηνύματα πρεπει να ειναι γραμμενα με αγγλικους χαρακτηρες. Καθε μηνυμα παραμετροποιησης ή προγραμματισμου πρεπει να αρχίζει με τον τριψήφιο κωδικό prefix. Ο κωδικός αυτός ειναι προγραμματισμένος απο το εργοστάσιο σε 000 αλλά μπορεί να αλλάξει απο τον χρήστη. Παραδειγμα : στελνουμε το ακολουθο SMS στην συσκευη P123 Το παραπανω SMS θα αλλαξει τον κωδικο προσβασης απο 000 σε 123. Σε περιπτωση που αλλαξετε τον κωδικο βεβαιωθειτε οτι τον εχετε σημειωσει διαφορετικα δεν θα εχετε προσβαση στο συστημα. Στα παρακατω παραδειγματα ολα τα μηνυματα θα εχουν ως προθεμα τον εργοστασιακο κωδικο 000.

12 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Επιστρεφομενα απο το GSM-22 μηνυματα Τα μηνυματα που επιστρεφει το GSM-22 εχουν την ακολουθη μορφη : GSM-22 Preset message 1 Temp = +25C OUT1 = ON OUT2 = OFF IN1 = OFF IN2 = OFF Signal = 15 Η πρωτη γραμμη ειναι η επικεφαλιδα του μηνύματος. Εμφανιζεται παντα και εχει εργοστασιακο περιεχομενο το μηνυμα GSM-22. Μπορει να αλλαχτει απο το χρηστη και σκοπο εχει να μας ενημερωνει για την ταυτοτητα της συσκευης που εστειλε το μηνυμα σε περιπτωση που έχουμε εγκατεστημένες περισσότερες απο μία. Η δεύτερη γραμμή ειναι επίσης προγραμματιζόμενη απο το χρηστη και αλλαζει ανάλογα με τις συνθήκες των εισόδων,των εξόδων ή του αισθητήρα θερμοκρασίας. Παράδειγμα : WATER TANK 1 Tank Empty Temp = +25C OUT1 = ON OUT2 = OFF IN1 = ON IN2 = OFF Signal = 15 Η τριτη γραμμη δειχνει την θερμοκρασια του εσωτερικου αισθητηρα εαν εχετε την εκδοση GSM- 22 ή την θερμοκρασια του εξωτερικου αισθητηρα PT100 εαν εχετε την εκδοση GSM-22T. Εαν εχετε την εκδοση GSM-22T και δεν εχετε συνδεσει τον αισθητηρα ή τον εχετε συνδεσμολογησει λανθασμενα τοτε η ενδειξη της θερμοκρασιας θα ειναι -50C. Οι γραμμες 4 εως και 7 δειχνουν την κατασταση των εισοδων και εξοδων. ON για τις εξοδους σημαινει οτι η επαφη ειναι κλειστη ενω ON για τις εισοδους σημαινει οτι υπαρχει ταση >3Vdc μεταξυ των ακρων της αντιστοιχης εισοδου. Η τελευταια γραμμή Signal = <nn> μας δείχνει την ποιότητα της σύνδεσης GSM. Παιρνει τιμες απο 0 (καθόλου σήμα / αδυναμία σύνδεσης) εως και 31 (μέγιστο σήμα / άριστη ποιότητα σύνδεσης).

13 Εντολες προγραμματισμου P<nnn> - Aλλαξει τον κωδικο προσβασης. Σε περιπτωση που αλλαξετε τον κωδικο βεβαιωθειτε οτι τον εχετε σημειωσει διαφορετικα δεν θα εχετε προσβαση στο συστημα. Παραδειγμα : 000 P123 αλλαζει τον κωδικο προσβασης απο 000 σε 123. D<n> - Προγραματιζει την χρονοκαθυστερηση απο 0 εως 9999 λεπτα. Παραδειγμα : 000 D30 Προγραμματιζει την χρονοκαθυστερηση στα 30 λεπτα. Βλεπε εντολες C0,C1 και C2. Ομαδα εντολων αποκρισης σε εισερχομενες κλησεις (C0 - C7) C0 Οταν το GSM-22 δεχτει κληση απο καταχωρημενο αριθμο θα ενεργοποιησει την εξοδο 1. Η απενεργοποιηση της εξοδου θα γινει αυτοματα μετα απο την παροδο του χρονου χρονοκαθυστερησης (Βλεπε εντολη D<n> παραπανω). Παραδειγμα : 000 C0 D30 Το GSM-22 θα ενεργοποιει την εξοδο 1 για 30 λεπτα μετα απο καθε εισερχομενη κληση. C1 Εχει την ιδια λειτουργια με την εντολη C0 με την διαφορα οτι το GSM-22 θα καλεσει τον χρηστη ως επιβεβαιωση εκτελεσης της εντολης. Παραδειγμα : 000 C1 D10 Το GSM-22 θα ενεργοποιει την εξοδο 1 για 10 λεπτα μετα απο καθε εισερχομενη κληση. Μετα την ληψη της κλησης θα κανει κληση επιβεβαιωσης προς τον καλουντα αριθμο. Απορριψτε την κληση ωστε να μην χρεωθει η συσκευη. C2<n> Εχει την ιδια λειτουργια με την εντολη C0 με την διαφορα οτι το GSM-22 θα στειλει ενα SMS επιβεβαιωσης στον χρηστη ως επιβεβαιωση εκτελεσης της εντολης. Η παραμετρος <n> ειναι ο αριθμος του μηνυματος χρηστη που θα υπαρχει στο SMS, (βλεπε μηνυματα χρηστη παρακατω) και παιρνει τιμη απο 1 εως και 9. Παραδειγμα : 000 C2 1 D10 Το GSM-22 θα ενεργοποιει την εξοδο 1 για 10 λεπτα μετα απο καθε εισερχομενη κληση. Μετα την ληψη της κλησης θα στειλει ενα SMS στον καλουντα με το ακολουθο περιεχομενο: (Υποθετουμε οτι το μηνυμα χρηστη 1 περιεχει το εργοστασιακο μηνυμα Preset message 1 και οτι το μηνυμα επικεφαλιδας εχει επισης το εργοστασιακο μηνυμα GSM-22.) GSM-22 Preset message 1 Temp = +25C OUT1 = ON OUT2 = OFF IN1 = OFF IN2 = OFF Signal = 15 Στην τεταρτη γραμμη του μηνυματος βλεπουμε οτι η εξοδος 1 εχει ενεργοποιηθει (OUT1 = ON). C3 Οταν το GSM-22 δεχτει κληση απο καταχωρημενο αριθμο θα ενεργοποιησει την εξοδο 1. H εξοδος θα παραμεινει ενεργη για οσο χρονο συνεχιζουμε να καλουμε την συσκευη. Παραδειγμα : 000 C3

14 C4 Εχει την ιδια λειτουργια με την εντολη C3 με την διαφορα οτι το GSM-22 θα καλεσει τον χρηστη ως επιβεβαιωση εκτελεσης της εντολης. Παραδειγμα : 000 C4 Το GSM-22 θα ενεργοποιει την εξοδο 1 για οσο διαρκει η εισερχομενη κληση. Μετα τον τερματισμο της κλησης θα κανει με τη σειρα του κληση επιβεβαιωσης προς τον καλουντα αριθμο. Απορριψτε την κληση ωστε να μην χρεωθει η συσκευη. C5<n> Εχει την ιδια λειτουργια με την εντολη C3 με την διαφορα οτι το GSM-22 θα στειλει ενα SMS επιβεβαιωσης στον χρηστη ως επιβεβαιωση εκτελεσης της εντολης. Η παραμετρος <n> ειναι ο αριθμος του μηνυματος χρηστη που θα υπαρχει στο SMS, (βλεπε μηνυματα χρηστη παρακατω) και παιρνει τιμη απο 1 εως και 9. Παραδειγμα : 000 C5 2 Το GSM-22 θα ενεργοποιει την εξοδο 1 για οσο χρονο διαρκει η κληση. Μετα την ληψη της κλησης θα στειλει ενα SMS στον καλουντα με το ακολουθο περιεχομενο: (Υποθετουμε οτι το μηνυμα χρηστη 2 περιεχει το εργοστασιακο μηνυμα Preset message 2 και οτι το μηνυμα επικεφαλιδας εχει επισης το εργοστασιακο μηνυμα GSM-22.) GSM-22 Preset message 2 Temp = +26C OUT1 = ΟFF OUT2 = OFF IN1 = OFF IN2 = OFF Signal = 15 C6 - Οταν το GSM-22 δεχτει κληση απο καταχωρημενο αριθμο θα στειλει ενα μηνυμα με την κατασταση των εισοδων και των εξοδων του. Παραδειγμα : 000 C6 Το GSM-22 μετα την ληψη της κλησης θα στειλει ενα SMS στον καλουντα με το ακολουθο περιεχομενο: (Υποθετουμε οτι το μηνυμα επικεφαλιδας εχει το εργοστασιακο μηνυμα GSM-22.) GSM-22 Temp = +26C OUT1 = ΟFF OUT2 = OFF IN1 = OFF IN2 = OFF Signal = 20 C7 - Το GSM-22 θα απαντησει στην εισερχομενη κληση και ο χρηστης μπορει να ακουσει ηχο απο τον χωρο στον οποιο ειναι εγκατεστημενο το συστημα. Παραδειγμα : 000 C7

15 Ομαδα εντολων επιβεβαιωσης ληψης μηνυματων (S0 - S2) S0 - Το GSM-22 δεν επιβεβαιωνει τα εισερχομενα SMS. S1 - Το GSM-22 επιβεβαιωνει τα εισερχομενα SMS με κλήση προς τον καλουντα. S2 - Το GSM-22 επιβεβαιωνει τα εισερχομενα SMS με SMS επιβεβαιωσης. Η μορφη του μηνυματος επιβεβαιωσης ειναι ιδιο με αυτο της εντολης C6. Εξερχομενα μηνυματα απο αλλαγη καταστασης Να σημειωθει οτι ολα τα μηνυματα που αποστελονται μετα απο αλλαγη καταστασης (εισοδων ή θερμοκρασιας) και δεν αποτελουν απαντηση σε κληση ή SMS (οπου η απαντηση γινεται στον αριθμο του καλουντα), αποστελονται σε εναν αριθμο που ειναι αποθηκευμενος στην μνημη του GSM-22. Ο αριθμος πρεπει να ανηκει σε κινητο τηλεφωνο. A<nnnnnnnnnnnn> - Προγραμματιζει τον αριθμο στον οποιο γινονται ολες οι ενημερωσεις αλλαγης καταστασης. Το μεγιστο μηκος του αριθμου πρεπει να ειναι 16 ψηφια. Παραδειγμα : 000 A Εξερχομενα μηνυματα απο μεταβολη εισοδων J0 To GSM-22 αγνοει οποιαδηποτε αλλαγη στην εισοδο 1 (ΙΝ1) J1<m> - Το GSM-22 θα στειλει ενα SMS με περιεχομενο το μηνυμα <m> του χρηστη και το status της συσκευης οπως περιγραφεται στην αρχη της παραγαραφου σε καθε αλλαγη της εισοδου 1 απο ανενεργη σε ενεργη (ΟN -> OFF). J2<m> - Το GSM-22 θα στειλει ενα SMS με περιεχομενο το μηνυμα <m> του χρηστη και το status της συσκευης οπως περιγραφεται στην αρχη της παραγαραφου σε καθε αλλαγη της εισοδου 1 απο ενεργη σε ανενεργη (OFF ON). J3<m1><m2> - Το GSM-22 θα στειλει ενα SMS με περιεχομενο το μηνυμα <m1> ή <m2> του χρηστη και το status της συσκευης. To <m1> θα σταλει για καθε αλλαγη της εισοδου 1 απο ανενεργη σε ενεργη (ΟN -> OFF) ενω το <m2> θα σταλει σε καθε αλλαγη της εισοδου 1 απο ενεργη σε ανενεργη (OFF ON). V0 To GSM-22 αγνοει οποιαδηποτε αλλαγη στην εισοδο 2 (ΙΝ2) V1<m> - Το GSM-22 θα στειλει ενα SMS με περιεχομενο το μηνυμα <m> του χρηστη και το status της συσκευης οπως περιγραφεται στην αρχη της παραγαραφου σε καθε αλλαγη της εισοδου 2 απο ανενεργη σε ενεργη (ΟN -> OFF). V2<m> - Το GSM-22 θα στειλει ενα SMS με περιεχομενο το μηνυμα <m> του χρηστη και το status της συσκευης οπως περιγραφεται στην αρχη της παραγαραφου σε καθε αλλαγη της εισοδου 2 απο ενεργη σε ανενεργη (OFF ON). V3<m1><m2> - Το GSM-22 θα στειλει ενα SMS με περιεχομενο το μηνυμα <m1> ή <m2> του χρηστη και το status της συσκευης. To <m1> θα σταλει για καθε αλλαγη της εισοδου 2 απο

16 ανενεργη σε ενεργη (ΟN -> OFF) ενω το <m2> θα σταλει σε καθε αλλαγη της εισοδου 2 απο ενεργη σε ανενεργη (OFF ON). Ελεγχος Θερμοκρασιας L<+-000> - Προγραμματιζει το κατωτατο οριο θερμοκρασιας. Παιρνει τιμες απο -999C εως +999C. Βλεπε παραδειγμα ελεγχου θερμοκρασιας. Η<+-000> - Προγραμματιζει το ανωτατο οριο θερμοκρασιας. Παιρνει τιμες απο -999 εως Βλεπε παραδειγμα ελεγχου θερμοκρασιας. Εξερχομενα μηνυματα απο ελεγχο θερμοκρασιας G0 Το GSM-22 δεν εκτελει κανεναν ελεγχο θερμοκρασιας. G1<m> Το GSM-22 θα στειλει ενα SMS με περιεχομενο το μηνυμα <m> του χρηστη και το status της συσκευης (οπως περιγραφεται στην αρχη της παραγαραφου) καθε φορα που η θερμοκρασια θα πεφτει κατω απο το κατωτατο οριο. G2<m> Το GSM-22 θα στειλει ενα SMS με περιεχομενο το μηνυμα <m> του χρηστη και το status της συσκευης (οπως περιγραφεται στην αρχη της παραγαραφου) καθε φορα που η θερμοκρασια θα ανεβαινει πανω απο το κατωτατο οριο. G3<m> Το GSM-22 θα στειλει ενα SMS με περιεχομενο το μηνυμα <m> του χρηστη και το status της συσκευης (οπως περιγραφεται στην αρχη της παραγαραφου) καθε φορα που η θερμοκρασια θα πεφτει κατω απο το απο το ανωτατο οριο. G4<m> Το GSM-22 θα στειλει ενα SMS με περιεχομενο το μηνυμα <m> του χρηστη και το status της συσκευης (οπως περιγραφεται στην αρχη της παραγαραφου) καθε φορα που η θερμοκρασια θα ανεβαινει πανω απο το απο το ανωτατο οριο. G5<m> Το GSM-22 θα στειλει ενα SMS με περιεχομενο το μηνυμα <m> του χρηστη και το status της συσκευης (οπως περιγραφεται στην αρχη της παραγαραφου) καθε φορα που η θερμοκρασια θα μπαινει εντος των οριων (μεγαλυτερη της χαμηλοτερης και μικροτερη της υψηλοτερης). G6<m1><m2> Το GSM-22 θα στειλει ενα SMS με περιεχομενο το μηνυμα <m1> ή <m2> του χρηστη και το status της συσκευης (οπως περιγραφεται στην αρχη της παραγαραφου) καθε φορα που η θερμοκρασια βγαινει εκτος των οριων (μικροτερη της χαμηλοτερης ή μεγαλυτερη της υψηλοτερης). Μηνυματα χρηστη M<n><message> - Προγραμματιζει τα 10 διαθέσιμα μηνύματα χρήστη. Το μήνυμα 0 (Μ0) είναι ενα ειδικό μήνυμα και χρησιμοποίηται ως επικεφαλίδα σε ολα τα εξερχόμενα απο την συσκευή SMS ως αναγνωριστικό. Προσοχή : Σε ενα SMS μπορουν να προγραμματιστουν περισσοτερα του ενος μηνύματα αρκεί στο τέλος κάθε μηνύματος πρέπει να υπάρχει <CR> (carriage return / αλλαγη γραμμης).

17 Ο ειδικός αυτός χαρακτήρας βρισκεται συνηθως κατω απο τις επιλογες του πληκτρου (#). Να σημειωθει οτι τα μηνυματα χρηστη πρεπει να γραφονται αποκλειστικα με λατινικους χαρακτηρες. Το μεγιστο μηκος μηνυματος χρηστη ειναι 20 χαρακτηρες. Παραδειγμα : 000 M0 ANTLIOSTASIO M1 TANK OVERFLOW M2 TANK EMPTY Εντολες ελεγχου εξοδων ΟΝ<n> - Ενεργοποιει την εξοδο <n>. ΟF<n> - Απενεργοποιει την εξοδο <n>. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Σεναριο 1 : Ποτισμα καλιεργειας Το παρακατω διαγραμμα μας επιτρεπει να ελεγξουμε το ποτισμα μιας καλιεργειας ή ενος κηπου με μια αναπαντητη κληση. To GSM-22 θα μας ενημερωνει με μια κληση για την ληψη της εντολης. Προγραμμα : 000 C1 D20 S0 J0 V0 G0 Οι εντολες S0 J0 V0 και G0 απενεργοποιουν λειτουργιες που δεν χρειαζονται σε περιπτωση που αυτες ειναι ενεργες απο προηγουμενη εφαρμογη της συσκευης. Αν το GSM-22 προγραμματιζεται για πρωτη φορα οι εντολες αυτες μπορουν να παραληφθουν. Η παραμετρος D20 οριζει ως χρονο ποτισματος στην συγκεκριμενη εφαρμογη τα 20 λεπτα.

18 Σεναριο 2: Επιτηρηση θερμοκρασιας ψυκτικου θαλαμου Εστω οτι θελουμε να επιτηρησουμε την θερμοκρασια ενος ψυκτικου θαλαμου και να παρουμε ενα προειδοποιητικο μηνυμα αν αυτη βγει εξω απο τα ορια των -22C με -14C που εχουμε θεσει. Μπορουμε επισης να λαμβανουμε ειδοποιηση σε περιπτωσεις διακοπης ρευματος. Με μια αναπαντητη κληση μπορουμε να παιρνουμε SMS με την κατασταση του συστηματος καθως και την τρεχουσα θερμοκρασια. Ο ηλεκτρονομος (ρελε) R1 ειναι οπλισμενος οσο το δικτυο βρισκεται υπο ταση. Προγραμμα : 000 A C6 S1 L-22 H-14 J1 1 G6 2 3 M0 FRIDGE_1 M1 DIAKOPH PEYMATOS M2 LOW TEMPERATURE! M3 HIGH TEMPERATURE! Στην θεση του βαζουμε τον τηλεφωνικο αριθμο που θελουμε να στελνονται τα μηνυματα.

19 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ GSM-22T - Κληση -> ΟΝ με OFF μετα απο προγραματισμενο διαστημα (D) - Καμια επιβεβαιωση C0 - Κληση επιβεβαιωσης C1 - Μηνυμα επιβεβαιωσης C2<n> n= String number - Κληση -> ΟΝ για οσο διαρκει η κληση - Καμια επιβεβαιωση C3 - Κληση επιβεβαιωσης μετα την κληση C4 - Μηνυμα επιβεβαιωσης C5<n> n= String number - Κληση -> Επιστροφη SMS με κατασταση εισοδων + αισθητηρας θερμοκρασιας C6 - Κληση -> Επιστροφη ηχου απο το GS-M22 C7 - Confirmation των SMS με εντολες - Καμια επιβεβαιωση S0 - Κληση επιβεβαιωσης S1 - Μηνυμα επιβεβαιωσης με status S2 Εξερχομενα μηνυματα απο μεταβολη Ι/Ο #1 - Κανενα Μηνυμα απο αλλαγη καταστασης J0 (DEFAULT) - Μηνυμα απο αλλαγη καταστασης εισοδου σε open J1<m> <m>=string(1-9) - Μηνυμα απο αλλαγη καταστασης εισοδου σε closed J2<m> <m>=string(1-9) - Μηνυμα απο αλλαγη καταστασης εισοδου toggle J3<m1><m2> <m1>=string(open) <m2>=string(close) Εξερχομενα μηνυματα απο μεταβολη Ι/Ο #2 - Μηνυμα απο αλλαγη καταστασης εισοδου σε open V1<m> <m>=string(1-9) - Μηνυμα απο αλλαγη καταστασης εισοδου σε closed V2<m> <m>=string(1-9) - Μηνυμα απο αλλαγη καταστασης εισοδου toggle V3<m1><m2> <m1>=string(open) <m2>=string(close) - Κανενα Μηνυμα απο αλλαγη καταστασης V0 Εξερχόμενα μηνύματα απο ελεγχο θερμοκρασίας: - Κανενα Μηνυμα απο έλεγχο θερμοκρασίας G0 - Θερμοκρασία κάτω απο το κατώτατο οριο G1<m> - Θερμοκρασία πάνω απο το κατώτατο όριο G2<m> - Θερμοκρασία κάτω απο το ανώτατο όριο G3<m> - Θερμοκρασία πάνω από το ανώτατο όριο G4<m> - Θερμοκρασία μέσα στα όρια G5<m> - Θερμοκρασία έξω από τα όρια G6<m1><m2> Προγραμματισμός Πααμέτρων - Delay timer D minutes D<n> n = καθυστερηση σε λεπτα Μηνυματα χρηστη S0-S9 M<n><message> - Κατω οριο θερμοκρασιας L<-+000> - Ανω οριο θερμοκρασιας H<-+000> - Prefix code P<123> (string fixed 3 chars) - callback notification phone A< > (16 char max) Εντολές ελεγχου εξόδων: - ON<n> <n=1-2> - OF<n> <n=1-2> ΟΛΑ τα μηνυματα πρεπει να αρχιζουν με τον κωδικο prefix αλλιως απορριπτονται. Ο εργοστασιακος κωδικος prefix ειναι 000.

20

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης U R Safe GSM Emergency Alarm System URS-007EG Εγχειρίδιο χρήσης Για την καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο, πριν χρησιμοποιήσετε τη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE

Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE Ο ORION-G είναι μία συσκευή η οποία εξομοιώνει την αναλογική τηλεφωνική γραμμή (PSTN), αξιοποιώντας το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, και χρησιμοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr ΗΧ -GSM02Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος της κεντρικής µονάδας υπάρχει µια σειρά ακροδεκτών σύνδεσης, οι λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr ΗΧ -GSM02 Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης H δήλωση συµµόρφωσης CE της συσκευής είναι αναρτηµένη στην ιστοσελίδα Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος

Διαβάστε περισσότερα

ReCT-3S Ολοκληρωμένη έκδοση

ReCT-3S Ολοκληρωμένη έκδοση GSM Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας με τηλεχειρισμό μέσω SMS ReCT-3S Ολοκληρωμένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγκατάσταση 1.1 Τοποθέτηση κάρτας SIM Αφού αφαιρέσετε τον κωδικό PIN της κάρτας SIM, (χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Τεχνικού GSM-GPRS LINK INTERFACE

Οδηγίες Τεχνικού GSM-GPRS LINK INTERFACE Οδηγίες Τεχνικού GSM-GPRS LINK INTERFACE Ο ORION-G είναι μία συσκευή η οποία εξομοιώνει την αναλογική τηλεφωνική γραμμή (PSTN), αξιοποιώντας το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, και χρησιμοποιείται για την

Διαβάστε περισσότερα

GSM Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας με τηλεχειρισμό μέσω SMS. ReCT-4S. Ολοκληρωμένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

GSM Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας με τηλεχειρισμό μέσω SMS. ReCT-4S. Ολοκληρωμένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ GSM Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας με τηλεχειρισμό μέσω SMS ReCT-4S Ολοκληρωμένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγκατάσταση 1.1 Τοποθέτηση κάρτας SIM Αφού αφαιρέσετε τον κωδικό PIN της κάρτας SIM, (χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

CMA20-CMA40 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM

CMA20-CMA40 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM CMA20-CMA40 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ISO 9001-2000 Α.Μ.Π. 00645 Power Electronics Control Programming Manual_CMA20-CMA40 _171120 Περιεχόμενα 1 Γενικά... 1 2 Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης.

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. Κ4 Elderly Care System Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης

C meitrack Οδηγός Γρήγορης Χρήσης C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης 1 Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του MT90. Αυτή η συσκευή θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας GPS εντοπισμού όπου βασίζεται σε εξαιρετική τεχνολογία και τα

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά χαρακτηριστικά

Βασικά χαρακτηριστικά 1 of 6 10/09/2013 13:34 Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου (πλακέτα) για ρολλά, τύπου S-2055, της εταιρείας AUTOTECH. Είναι κατάλληλος για ρολλά που τροφοδοτούνται από μονοφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα 230 V AC

Διαβάστε περισσότερα

GSM INTD Εγχειρίδιο χρήσης GSM INTD0909

GSM INTD Εγχειρίδιο χρήσης GSM INTD0909 GSM INTD0909 Εγχειρίδιο χρήσης GSM INTD0909 Σελ. 2 Γενική Περιγραφή Σελ. 3 Σύνδεση & Ενεργοποίηση Σελ. 4 Επεξηγήσεις LED s Σελ. 5 Σχέδιο Συνδεσμολογίας Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να

Διαβάστε περισσότερα

[Πληκτρολογήστε τον τίτλο του 2013 εγγράφου]

[Πληκτρολογήστε τον τίτλο του 2013 εγγράφου] [Πληκτρολογήστε τον τίτλο του 2013 εγγράφου] ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕ-ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΝΕΡΟΥ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ: Ψαθάδικα, Νήσος Μήλος ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: Αρχιτεκτονικό Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

IXION S-PRO SIGMA Technologies 6 προγραμματισμένα κινητά τηλέφωνα

IXION S-PRO SIGMA Technologies 6 προγραμματισμένα κινητά τηλέφωνα Το IXION G είναι μία συσκευή επικοινωνίας και αποστολής συμβάντων προς Κέντρα Λήψης σημάτων, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GPRS. Ταυτόχρονα, παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη, απομακρυσμένου χειρισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ GSM CL-IVB

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ GSM CL-IVB ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ GSM CL-IVB Οδηγίες χρήστη Menu Προγραμματισμός GSM και λειτουργία ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΦΙΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Οδηγίες Λειτουργίας Σας ευχαριστούµε που χρησιµοποιείτε το έξυπνο σύστηµα συναγερµού της εταιρίας µας. Τα προϊόντα µας είναι ιδανικά για οικογένειες, τράπεζας, µικρές

Διαβάστε περισσότερα

THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2

THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2 THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2 1. Γενικά Είναι ένα σύστηµα µέτρησης θερµοκρασίας πολλών σηµείων και τηλεειδοποίησης µέσω

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΜΗΣ v9.01. Είσοδος 4 optocupler με δύο ελεύθερα άκρα για οδήγηση με γείωση ή 12Vdc.

ΕΡΜΗΣ v9.01. Είσοδος 4 optocupler με δύο ελεύθερα άκρα για οδήγηση με γείωση ή 12Vdc. ΕΡΜΗΣ v9.01 Περιγραφή Η συσκευή Ερμής είναι ένας τηλεχειρισμός 5 εξόδων με δυνατότητα να κάνει monitoring και να στέλνει σήματα alarm από 4 εισόδους. Η εμβέλειά του είναι απεριόριστη και ο μόνος περιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

GSM2+2plus ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

GSM2+2plus ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ GSM2+2plus ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το GSM 2+2 -plus επιτρέπει τον ασύρματο έλεγχο συσκευών (τηλεειδοποίηση και τηλεχειρισμό), μέσω οποιουδήποτε κινητού τηλεφώνου. Ο έλεγχος γίνεται μέσω μηνυμάτων SMS

Διαβάστε περισσότερα

Το IXION-G είναι μία συσκευή επικοινωνίας και αποστολής συμβάντων, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GPRS, προς Κέντρα Λήψης σημάτων τα οποία

Το IXION-G είναι μία συσκευή επικοινωνίας και αποστολής συμβάντων, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GPRS, προς Κέντρα Λήψης σημάτων τα οποία Το IXION-G είναι μία συσκευή επικοινωνίας και αποστολής συμβάντων, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GPRS, προς Κέντρα Λήψης σημάτων τα οποία υποστηρίζουν πρωτόκολλο SIA IP. Συνδέεται στο Bus των πινάκων

Διαβάστε περισσότερα

Εντοπισμός GPS, GSM τηλεειδοποίηση συναγερμού, τηλεχειρισμός GSM YACHT GUARD GPS

Εντοπισμός GPS, GSM τηλεειδοποίηση συναγερμού, τηλεχειρισμός GSM YACHT GUARD GPS Εντοπισμός GPS, GSM τηλεειδοποίηση συναγερμού, τηλεχειρισμός GSM YACHT GUARD GPS Το Yacht Guard είναι ένα πολυσύστημα ελέγχου και συναγερμού σχεδιασμένο ειδικά για σκάφη. Συνδυάζει τις παρακατω λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

HX-DG20 TELE HX-DG20 1

HX-DG20 TELE HX-DG20 1 HX-DG20 Συσκευή τηλεφωνητή µέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραµµατισµού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω µέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυµµα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM. SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

Stagnoli ACNSEM3L - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για φωτεινούς σηματοδότες

Stagnoli ACNSEM3L - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για φωτεινούς σηματοδότες Stagnoli ACNSEM3L - Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για φωτεινούς σηματοδότες Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου, τύπου ACNSEM3L, της εταιρείας Stagnoli T.G. S.r.l., για έλεγχο 2 φωτεινών σηματοδοτών (φαναριών

Διαβάστε περισσότερα

EasyBeeScale ΙΙ (V07.00) Οδηγίες χρήσης

EasyBeeScale ΙΙ (V07.00) Οδηγίες χρήσης EasyBeeScale ΙΙ (V07.00) Οδηγίες χρήσης Μελισσοκομική ζυγαριά με αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας 1. Χρήση για πρώτη φορά (Ενεργοποίηση) Όταν το σύστημα EasyBeeScale θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 10 ZONES 007M3G ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 12 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GSM 12 1

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 12 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GSM 12 1 AΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 12 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GSM 12 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή.... 3 1.2 Τοποθέτηση της κάρτας SIM........3 1.3 Λειτουργία...3 3 Ρυθµίσεις της συσκευής......3 4 Προγραµµατισµός µέσω εντολών

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

T58 ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Λειτουργικά μέρη της συσκευής. Προετοιμασία. T58. δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή.

T58 ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Λειτουργικά μέρη της συσκευής. Προετοιμασία.  T58. δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή. ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λειτουργικά μέρη της συσκευής 1. Κουμπί κλήσης (πιέζοντας το κουμπί ο χρήστης μπορεί να καλέσει έναν καταχωρημένο αριθμό) 2. Κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής. Πιέστε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 GSM TCS-3 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ Στάθμη σήματος GSM Αναβοσβήνει σε διακοπή τηλ.γραμμής Σταθερά αναμμένο όταν η τηλ.γραμμή είναι ΟΚ Χαμηλή μπαταρία ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ SMART PHONES 1 Αναζητήστε στο Google Play ή στο App Store την εφαρμογή ΗΧ-GO2 και εγκαταστήστε την στο κινητό σας (με λειτουργικό Android

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Επισημάνσεις........2 Συντήρηση........2 Γενικά........3 Γενικά χαρακτηριστικά.......3 Τεχνικά χαρακτηριστικά.........4 Οδηγίες Εγκατάστασης....... 4 Επεξήγηση των ορίων συνδέσεων.............5

Διαβάστε περισσότερα

GSM Gateway Εγχειρίδιο Χρήστη Περιεχόµενα 1. Περιεχόµενο παράδοσης...2 2. Κωδικός PIN...2 3. Εγκατάσταση...2 4. Συνδέσεις και ενδείξεις µπροστινού πάνελ...3 5. Συνδέσεις και ενδείξεις πίσω πάνελ...3 6.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜL-ST331V GSM

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜL-ST331V GSM ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜL-ST331V GSM ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ Ένδειξη στάθμης σήματος GSM. Όταν διακοπεί η τηλεφωνική γραμμή, αναβοσβήνει,ενώ είναι σταθερά αναμμένο όταν είναι εντάξει. Ένδειξη χαμηλής στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Διευθυνσιοδοτούμενη μονάδα εισόδου-εξόδου

Διευθυνσιοδοτούμενη μονάδα εισόδου-εξόδου BS-00 Διευθυνσιοδοτούμενη μονάδα εισόδου-εξόδου Τεχνικά χαρακτηριστικά ΤΑΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΗΡΕΜΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ ΣΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΥΜ. ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

CMA10 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM

CMA10 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM CMA10 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ISO 9001-2000 Α.Μ.Π. 815 Power Electronics Control Programming Manual_CMA10 _181108 Περιεχόμενα 1 Γενικές Πληροφορίες... 1 2 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Διευθυνσιοδοτούμενη μονάδα εισόδου-εξόδου

Διευθυνσιοδοτούμενη μονάδα εισόδου-εξόδου BS-8020 Διευθυνσιοδοτούμενη μονάδα εισόδου-εξόδου Τεχνικά χαρακτηριστικά ΤΑΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΗΡΕΜΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ ΣΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΥΜ. ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

interfox.gr ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

interfox.gr ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

INTD0909. GSM Gateway voice / data. Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. GSM Gateway INTD0909 voice / data

INTD0909. GSM Gateway voice / data.  Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. GSM Gateway INTD0909 voice / data Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης GSM Gateway INTD0909 voice / data GSM Gateway voice / data Σελίδα 2 Γενική - Προδιαγραφές Σελίδα 3 Καλωδίωση - Σύνδεση Σελίδα 4 Quick-Start Εγκατάσταση Σελίδα 5 Ενδείξεις LED

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS 1 2 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ AFC 300 Φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά στον χειρισμό και προγραμματισμό. LCD οθόνη. 32 ασύρματες ζώνες. 8 ενσύρματες ζώνες. Δέχεται μέχρι 8 τηλεχειριστήρια

Διαβάστε περισσότερα

LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Οδηγίες Παραμετροποίησης Power Electronics Control Ε.Π.Ε. Τύποι Συσκευών: LFT169 - LFR169 Περιγραφή: Πομπός και Δέκτης Τηλεχειρισμού 169MHz

Διαβάστε περισσότερα

www.tridimas.gr E-mail: info@tridimas.gr

www.tridimas.gr E-mail: info@tridimas.gr Κεντρικό: Ν. Πλαστήρα 257 & Αιόλου 36, ΤΚ: 135 62, Αγ. Ανάργυροι Αθήνα, Τηλ. Κέντρο: 210 26 20 250, Fax: 210 26 23 805 Υποκατάστημα: Σμύρνης 31, Τ.Κ.: 143 41, Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα Τηλ: 210 25 25 534-210

Διαβάστε περισσότερα

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή.... 3 1.2 Τοποθέτηση της κάρτας SIM......4 1.3 Λειτουργία...4 3 Ρυθµίσεις της συσκευής.....4 3.1 Ρυθµίσεις µέσω του πληκτρολογίου.....4

Διαβάστε περισσότερα

REALSAFE MMS-100 REALSAFE MMS-100 1

REALSAFE MMS-100 REALSAFE MMS-100 1 REALSAFE MMS-00 ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜMS & SMS Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ REALSAFE MMS-00 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Στην συσκευασία εκτός της κεντρικής µονάδας-κάµερας θα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D 1. MIA ΣΥΝΤΟΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1.1 Εισαγωγή Το TC206D είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο που χρησιµοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. FOCUS ST-IIIB 1 www.tele.gr

ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. FOCUS ST-IIIB 1 www.tele.gr ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ FOCUS ST-IIIB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ FOCUS ST-IIIB 1 1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η εγγύηση παύει να ισχύει αν η συσκευή χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ReCT-3S Ολοκληρωµένη έκδοση

ReCT-3S Ολοκληρωµένη έκδοση GSM Τερµατικό Κινητής Τηλεφωνίας µε τηλεχειρισµό µέσω SMS ReCT-3S Ολοκληρωµένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγκατάσταση 1.1 Τοποθέτηση κάρτας SIM Αφού αφαιρέσετε τον κωδικό PIN της κάρτας SIM, (χρησιµοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

SOΦOS GSM Wireless Alarm Motion Package Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

SOΦOS GSM Wireless Alarm Motion Package Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ SOΦOS GSM Wireless Alarm Motion Package Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η λειτουργική αρχή του ανιχνευτή κίνησης είναι παρόμοια με εκείνη ενός αυτόματου αισθητήρα πόρτας που βρίσκεται σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

GSM-2+2 -sv SET MACRO). phone Number 1. +306912345678 ή Ν3=+306912345678. phone Number 2. (6912345678 ή 00306912345678) phone Number 3 1/9

GSM-2+2 -sv SET MACRO). phone Number 1. +306912345678 ή Ν3=+306912345678. phone Number 2. (6912345678 ή 00306912345678) phone Number 3 1/9 GSM-2+2 -sv ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το GSM-2+2-sv επιτρέπει τον ασύρµατο έλεγχο συσκευών (τηλεειδοποίηση και τηλεχειρισµό), µέσω οποιουδήποτε κινητού τηλεφώνου. Ο έλεγχος γίνεται µέσω µηνυµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. 1. Χρήση για πρώτη φορά (Ενεργοποίηση)

Οδηγίες χρήσης. 1. Χρήση για πρώτη φορά (Ενεργοποίηση) Οδηγίες χρήσης 1. Χρήση για πρώτη φορά (Ενεργοποίηση) Όταν η συσκευή θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά, πρέπει να γίνουν τα ακόλουθα βήματα. Η διαδικασία αυτή προτείνεται να γίνει στο σπίτι. 1. Αγορά κάρτας

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής Διαρροής Αερίων Καυσίμων (V-GDN02 Φυσικού Αερίου), (V-GDL02 LPG).

Ανιχνευτής Διαρροής Αερίων Καυσίμων (V-GDN02 Φυσικού Αερίου), (V-GDL02 LPG). V-GDN02 & V-GDL02 Εγχειρίδιο χρήσης (02VGDN) & (02VGDL) Ανιχνευτής Διαρροής Αερίων Καυσίμων (V-GDN02 Φυσικού Αερίου), (V-GDL02 LPG). Σελ. 2,3 Οδηγίες ασφαλείας - Τοποθέτηση Εγκατάσταση Σελ. 4,5 Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ DYL -007- M 3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ DYL -007- M 3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ DOORADO Site: www.doorado.eu Τηλ: 210 55 51 680 Φαξ: 21 21 21 9038 Διεύθ: Παπαθανασίου 5 19600 Μάνδρα Αττικής E-mail: doorado@gmail.com ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ DYL -007- M 3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416 Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου Model (Eπεκτάσιµα τηλεφωνικά κέντρα) Κατάλογος λειτουργιών 1. SMDR (Προαιρετική λειτουργία σύνδεσης µε PC) 2. υνατότητα επέκτασης από 208 σε 416 3. Προ-ηχογραφηµένα µηνύµατα

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ gr ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ηλεκτρική παροχή: Ο.Τ. (Open Therm protocol) για τον πομπό και μπαταρίες ΑΑ LR06 για το δέκτη

Διαβάστε περισσότερα

Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69

Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69 Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69 Αγαπητοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, Γεια σας! Είμαι ο Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69. Είμαι τόσο χαρούμενος που θα γίνω μέλος της οικογένειάς σας. Μετά την έλευσή μου,

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης πίνακα ελέγχου λεβήτων pellet - βιομάζας

Οδηγίες χρήσης πίνακα ελέγχου λεβήτων pellet - βιομάζας Ο ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου pellets-βιομάζας με κοχλία χρησιμοποιείται σε κατοικίες με λέβητα στερεών καυσίμων και ελέγχει τον ηλεκτρομειωτήρα (κοχλία) και τον φυσητήρα του λέβητα για παροχή θέρμανσης.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής 1 ) Οθόνη 2 Χ 20 χαρακτήρων. 2 ) Προγραμματιζόμενα πλήκτρα διπλής λειτουργίας. 3 ) 2 nd Πλήκτρο επιλογής της δεύτερης λειτουργίας των πλήκτρων. 4 ) Transfer / Diversion

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 Περιεχόμενα Γενικά... 3 Λειτουργίες... 3 Χαρακτηριστικά... 4 Οδηγίες Χρήσης... 5 Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ONLINE TRACKING... 11 1. Γενικά Το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433

Οδηγίες Χρήσης. Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433 Οδηγίες Χρήσης Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433 Για την εγκατάσταση µπορείτε να χρησιµοποιήσετε τις βίδες που θα βρείτε µέσα στη συσκευασία του συναγερµού. Για µεγαλύτερη ευκολία στη συσκευασία περιλαµβάνονται,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ακολουθήστε μας... Olympia Electronics RF54 @Olympiaelectro Olympia Electronics OlympiaElectronics Olympia Electronics Συσκευή ελέγχου ηλεκτρικής κλειδαριάς, και κλιματισμού που συνεργάζεται με καρτοδιακόπτες

Διαβάστε περισσότερα

RF-V8S SMART GPS TRACKER

RF-V8S SMART GPS TRACKER SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

"APOLLO RTM-1" ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "RTM-1"

APOLLO RTM-1 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ RTM-1 "APOLLO RTM-1" Το "RTM-1" είναι μία συσκευή η οποία συνεργάζεται με τον πίνακα Apollo και σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε και να ελέγχετε το σύστημα συναγερμού με ασφάλεια, από οποιαδήποτε απόσταση,

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός ασύρματος GSM DYL 7M3 Basic Kit

Συναγερμός ασύρματος GSM DYL 7M3 Basic Kit Συναγερμός ασύρματος GSM DYL 7M3 Basic Kit Κωδικός προϊόντος: DYL 7M3 Basic Kit1 Τιμή με φπα: 249.00 Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο Συναγερμός που όταν ενεργοποιηθεί μπορεί να καλέσει και να στείλει μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερα Προγραμματιζόμενος Ελεγκτής Θερμικών Εφαρμογών

Ελεύθερα Προγραμματιζόμενος Ελεγκτής Θερμικών Εφαρμογών Ελεύθερα Προγραμματιζόμενος Ελεγκτής Θερμικών Εφαρμογών Γενικά Χρήση Επιπλέον δυνατότητες Ελεγχόμενες διατάξεις Ελεύθερα προγραμματιζόμενος ελεγκτής θερμοκρασίας με 4 εισόδους αισθητηρίων και 3 εξόδους

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 730. Οδηγίες

Θερμοστάτης LTC 730. Οδηγίες Θερμοστάτης LTC 730 Οδηγίες Προγραμματιζόμενος θερμοστάτης με απομακρυσμένο αισθητήρα θερμοκρασίας. Η οθόνη με οπίσθιο φωτισμό LED, και εμφανίζει την τρέχουσα επιθυμητή θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μπλε Πράσινο Βομβητής Κανονική λειτουργία On Κατάσταση προγραμματισμού είσοδος Κατάσταση On προγραμματισμού Ανάγνωση κάρτας On Παρατεταμένος ήχος Ανάγνωση καταχωρημένης On

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΦΟ ΟΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΛΕΙ ΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΤΡΟΦΟ ΟΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΛΕΙ ΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΡΟΦΟ ΟΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΛΕΙ ΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ AD-2312, AD-2322 1 ΠΡΟΣΟΧΗ Τα AD-2312& AD-2322 πρέπει να εγκαθίσταται από ειδικευµένο τεχνικό. Σε περίπτωση λανθασµένων χειρισµών

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της συσκευής

Περιγραφή της συσκευής Περιγραφή της συσκευής 9 10 11 12 13 1 Καλώδιο ρεύματος 2 Τροφοδοσία χαρτιού 3 Δίσκος χαρτιού 4 Συγκρατητής χαρτιού 5 Πτερύγιο τροφοδοσίας 6 Πάνελ λειτουργίας 9 Κύλινδρος εκτύπωσης 11 Καπάκι σαρωτή 12

Διαβάστε περισσότερα

ZTE WF630. Σταθερή Ασύρματη Τερματική Συσκευή για Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας GSM. Οδηγίες Χρήσεως

ZTE WF630. Σταθερή Ασύρματη Τερματική Συσκευή για Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας GSM. Οδηγίες Χρήσεως ZTE WF630 Σταθερή Ασύρματη Τερματική Συσκευή για Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας GSM Οδηγίες Χρήσεως 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 2. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ...4 2.1 ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ...4 2.2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN Τρόποι ενεργοποίησης Trigger Τρόπος 1 : Με αυτό το τρόπο µόλις το σήµα στο trigger σταµατήσει (ο χρόνος της σειρήνας τελειώσει), ο τηλεφωνητής θα σταµατήσει να καλεί. Τρόπος

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

CL4-GSM Controller SW button - Αλλάζει την κατάσταση του Relay SW1, SW2, SW3, SW4 SET button - Πιέζοντας αυτό μπορούμε χειροκίνητα να εισάγουμε τον αριθμό του Master. STA button - Ενδεικτικό κατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

www.vageo.gr Εγχειρίδιο χρήσης (01VS-2-2013) Ψηφιακό Διπλό Θερμόμετρο & Διπλός Ελεγκτής για Εφαρμογές Θέρμανσης - Ψύξης

www.vageo.gr Εγχειρίδιο χρήσης (01VS-2-2013) Ψηφιακό Διπλό Θερμόμετρο & Διπλός Ελεγκτής για Εφαρμογές Θέρμανσης - Ψύξης VS-2 Εγχειρίδιο χρήσης (01VS-2-2013) Ψηφιακό Διπλό Θερμόμετρο & Διπλός Ελεγκτής για Εφαρμογές Θέρμανσης - Ψύξης Σελ.2 Οδηγίες ασφαλείας - Τοποθέτηση Τεχνικά Χαρακτηριστικά Σελ.3,4,5 Σύνδεση - Χειρισμός

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας U R Safe DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστημα Συναγερμού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD190 CD195

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD190 CD195 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD190 CD195 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

TC100N. Ανιχνευτής υγραερίου αντιεκρηκτικού τύπου. Πληροφορίες ασφάλειας

TC100N. Ανιχνευτής υγραερίου αντιεκρηκτικού τύπου. Πληροφορίες ασφάλειας TC100N Ανιχνευτής υγραερίου αντιεκρηκτικού τύπου Πληροφορίες ασφάλειας Πριν χρησιμοποιηθεί αυτή η συσκευή, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις ακόλουθες πληροφορίες ασφάλειας: Μόλις ανοίξετε το κιβώτιο συσκευασίας,

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

Συνοπτικές οδηγίες χρήσης www.sigmasec.gr Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 1 2 2 3 4 8 5 6 9 7 10 11 13 12 Ενδείξεις και χρήση του πληκτρολογίου 1 2 3 4 5 6 Οθόνη LCD Στην οθόνη αυτή εµφανίζονται η κατάσταση του συστήµατος και πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER 1. Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία μας! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα