Το IXION-G είναι μία συσκευή επικοινωνίας και αποστολής συμβάντων, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GPRS, προς Κέντρα Λήψης σημάτων τα οποία

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το IXION-G είναι μία συσκευή επικοινωνίας και αποστολής συμβάντων, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GPRS, προς Κέντρα Λήψης σημάτων τα οποία"

Transcript

1 Το IXION-G είναι μία συσκευή επικοινωνίας και αποστολής συμβάντων, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GPRS, προς Κέντρα Λήψης σημάτων τα οποία υποστηρίζουν πρωτόκολλο SIA IP. Συνδέεται στο Bus των πινάκων S-PRO, της SIGMA Technologies, μετατρέποντας το πρωτόκολλο Contact ID του πίνακα σε πρωτόκολλο SIA IP, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ANSI/SIA DC-09/2007. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού του συστήματος ασφαλείας μέσω κινητού τηλεφώνου, και προγραμματισμού και ελέγχου του πίνακα από απόσταση (Up/Down Load), μέσω του προγράμματος της Sigma S-Load. Η συσκευή είναι σχεδιασμένη με τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή και, με τη χρήση κρυπτογράφησης, παρέχει ασφάλεια στην επικοινω-νία προς το Κέντρο Λήψης σημάτων, ακόμη και όταν δεν υπάρχει σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας (PSTN). Μοναδική προϋπόθεση, είναι η δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυο GSM/GPRS. Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τον πίνακα, με τον οποίο συνδέεται με καλώδιο τριών μόνον αγωγών. Τροφοδοτείται από τον πίνακα ή από ανεξάρτητο τροφοδοτικό (Sigma PS-4 BUS) και, σε περίπτωση που χαθεί η επικοινωνία με τον πίνακα, το IXION-G ενημερώνει το Κέντρο Λήψης, στέλνοντας άμεσα το αντίστοιχο συμβάν. Η κεραία της συσκευής, σε περίπτωση που το λαμβανόμενο σήμα είναι ασθενές, μπορεί να αντικατασταθεί με την κεραία ΑΝΤ GSM-SMA 22/3 και να τοποθετηθεί σε απόσταση 3 μέτρων από τη συσκευή.

2 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Τροφοδοσία Τυπική κατανάλωση Μέγιστη κατανάλωση Συχνότητα εκπομπής GSM Module Encryption SMS Θερμοκρασία Διαστάσεις Βάρος VDC VDC 13.8 VDC GSM 900/1800 MHz, 850/1900 MHz Simcom SIM bit (AES) Λατινικοί χαρακτήρες για τον χειρισμό -20 ο C έως +70 ο C 113 x 87 x 25mm 155 γραμμάρια (χωρίς την κεραία)

3 Μετατρέπει το πρωτόκολλο Contact ID του πίνακα και αποστέλλει τα συμβάντα στο Κέντρο Λήψης με πρωτόκολλο SIA IP. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-128bit, για την ασφάλεια των δεδομένων. Σε περίπτωση σφάλματος ή αδυναμίας επικοινωνίας IP, μπορεί, εναλλακτικά, να πραγματοποιήσει επικοινωνία Contact ID μέσω τηλεφωνικής κλήσης (PSTN). Έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με δύο Κέντρα Λήψης και να στέλνει αναφορά σε τέσσερεις διευθύνσεις IP. Ενημερώνει, μέσω SMS, μέχρι και 6 κινητά τηλέφωνα, για οποιοδήποτε συμβάν στον πίνακα. Δυνατότητα Up/Down Loading του πίνακα, μέσω του δικτύου GPRS. Οι ρυθμίσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν με Ηλεκτρονικό Υπολογιστή ή με SMS. Ο χρήστης μπορεί να οπλίσει ή να αφοπλίσει τον πίνακα στέλνοντας στο IXION εντολές SMS. Επίσης, μπορεί να ελέγξει κάποιες εξόδους (PGMs) του πίνακα, με SMS ή με αναπάντητες κλήσεις από συγκεκριμένα τηλέφωνα. Μονάδα IXION-G Οδηγίες εγκατάστασης Kεραία GSM 900/1800 MHz Υλικά στήριξης

4 POWER I N U S E FAIL S I G N A L S T R E N T H Αναμμένο Σβηστό Αναμμένο Αναβοσβήνει αργά Αναβοσβήνει γρήγορα Αναμμένο Σβηστά Αναμμένα ΕΝΔΕΙΚΤΙΚA LED's Η συσκευή τροφοδοτείται κανονικά με τάση 12V DC. Η συσκευή δεν τροφοδοτείται με τάση 12V DC. H συσκευή επικοινωνεί με το κέντρο λήψης ή είναι σε διαδικασία DL. Όταν η συσκευή είναι εντός δικτύου GSM. Όταν η συσκευή είναι εκτός δικτύου GSM. Ανάβει όταν υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη συσκευή, όπως: βλάβη GSM Module, αφαίρεση ή βλάβη κάρτας SIM. Δεν υπάρχει λήψη σήματος GSM ή είναι εκτός δικτύου. Δείχνει την ισχύ του λαμβανομένου σήματος. Όσο περισσότερα LEDs είναι αναμμένα, τόσο πιο ισχυρό είναι το σήμα. Επίσης, στο DL λειτουργούν σαν ενδεικτικά Rx Tx δεδομένων.

5 Η συσκευή, όπως όλες οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας, χρειάζεται μία κάρτα SIM για να λειτουργήσει, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από έναν πάροχο δικτύου GSM. Η κάρτα, για λόγους ασφαλείας, τοποθετείται στο εσωτερικό της συσκευής. Πριν τοποθετήσετε την κάρτα SIM στη συσκευή, είναι απαραίτητο να ενεργοποιήστε το πακέτο mobile data traffic στον πάροχο υπηρεσιών GSM και να απενεργοποιήστε την αίτηση για κωδικό PIN, τοποθετώντας την κάρτα σε ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια, για να τοποθετήσετε την κάρτα SIM στη συσκευή, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία: Ξεβιδώστε τις δύο βίδες που υπάρχουν στην πλευρά που συνδέεται η κεραία και αφαιρέστε το καπάκι. Τραβήξτε προς τα έξω την πλακέτα της συσκευής, κρατώντας της από τον Connector της κεραίας. Απασφαλίστε την βάση της κάρτας, σύροντας την προς την ένδειξη OPEN. Τοποθετήστε την κάρτα SIM στη βάση, με τη σωστή φορά και τις επαφές προς την πλακέτα. Κλείστε τη βάση και ασφαλίστε την, σύροντας την προς την ένδειξη LOCK. Τοποθετήστε ξανά την πλακέτα της συσκευής στο εσωτερικό του κουτιού. Τοποθετήστε το καπάκι και βιδώστε τις δύο βίδες. Ενεργοποιήστε την αναγνώριση κλήσης και το caller ID sending services της κάρτας SIM στον πάροχο υπηρεσιών GSM (σε ορισμένους τύπους καρτών SIM οι υπηρεσίες αυτές είναι απενεργοποιημένες).

6

7 Ελέγξτε την ισχύ του σήματος GSM με το κινητό σας, για να βρείτε τη θέση με την καλύτερη λήψη. Στερεώστε τη συσκευή, με τα υπάρχοντα στηρίγματα, στο σημείο στο οποίο υπάρχει καλή λήψη σήματος και, αφού την εγκαταστήσετε, ελέγξτε ξανά την ισχύ του σήματος. Στην περίπτωση που το σήμα είναι ασθενές (όταν είναι αναμμένο μόνο το ένα LED της ένδειξης της στάθμης σήματος), μπορείτε να εγκαταστήσετε τη συσκευή σε άλλο σημείο (μέχρι και 100 μέτρα μακριά από τον πίνακα) ή να χρησιμοποιήσετε την κεραία ΑΝΤ GSM-SMS 22/3, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε απόσταση μέχρι και 3 μέτρων από τη συσκευή, ώστε να έχετε την καλύτερη λήψη σήματος. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε περιβάλλον με υψηλή υγρασία ή σε σημεία όπου μπορεί να επηρεάζεται από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (π.χ. δίπλα σε ηλεκτροκινητήρες κ.λπ.). Συνδέστε την κεραία στον ακροδέκτη RF-SMA της συσκευής και βιδώστε την καλά. Συνδέστε τις εισόδους τροφοδοσίας ± 12 V της συσκευής στις αντίστοιχες εξόδους τροφοδοσίας του πίνακα ή σε ανεξάρτητο τροφοδοτικό (Sigma PS-4 BUS), προσέχοντας τη σωστή πολικότητα. Βεβαιωθείτε ότι το τροφοδοτικό μπορεί να παρέχει το απαραίτητο ρεύμα για την λειτουργία της συσκευής. Το ρεύμα ηρεμίας της συσκευής είναι 60 ma, αλλά φθάνει έως και 200 ma κατά τη διάρκεια επικοινωνίας. Συνδέστε την είσοδο του διαύλου επικοινωνίας Bus της συσκευής στο Bus του πίνακα, μαζί με το Bus των πληκτρολογίων και των επεκτάσεων. Τροφοδοτήστε τη συσκευή με τάση.

8 Οι παράμετροι επικοινωνίας με GPRS, προγραμματίζονται από τον υπολογιστή με τη διαδικασία Downloading, με τον τρόπο που αναλύεται στη συνέχεια: Συνδέστε τον υπολογιστή σας με τον πίνακα συναγερμού, με το USB to mini USB Interface, της Sigma. Ξεκινήστε την εφαρμογή "Sigma S-Load". H πρώτη εικόνα που εμφανίζεται στη οθόνη του υπολογιστή σας είναι η παρακάτω: Συμπληρώστε τα πεδία με το όνομα του χρήστη και τον κωδικό και πιέστε το πράσινο βέλος ή, εναλλακτικά, πατήστε το πλήκτρο Enter στο πληκτρολόγιο σας. Αν τα στοιχεία που συμπληρώσατε είναι σωστά, γίνεται η εκκίνηση του κυρίως προγράμματος. Από το κεντρικό menu του προγράμματος, επιλέξτε την εργασία:

9 Ρυθμίσεις πίνακα->προγραμματισμός GPRS - TCP/IP-> Παράμετροι Θα εμφανισθεί η επόμενη εικόνα:

10 Κάντε Λήψη των ρυθμίσεων του πίνακα. Στη συνέχεια, συμπληρώστε τα αντίστοιχα πεδία, με τα στοιχεία που θα σας δοθούν από τον κεντρικό σταθμό: IP address: είναι η διεύθυνση IP του κεντρικού σταθμού. Για κάθε σταθμό υπάρχει η κύρια και η εναλλακτική IP. Θύρα (Port): η θύρα επικοινωνίας της αντίστοιχης διεύθυνσης IP του σταθμού. Κρυπτογράφηση: το επιλέγετε μόνον όταν η επικοινωνία με τον σταθμό είναι κρυπτογραφημένη. Πρωτόκολλο: επιλέξτε το πρωτόκολλο (UDP ή TCP), που χρησιμοποιείται από τον σταθμό, για την επικοινωνία του μέσω Internet. Κλειδί κρυπτογράφησης: συμπληρώνεται με τα στοιχεία που θα σας δώσουν από τον σταθμό. Test: είναι η συχνότητα με την οποία ο πίνακας αποστέλλει την αναφορά Test στην διεύθυνση IP του σταθμού. Όνομα Χρήστη και Κωδικός Πρόσβασης: συμπληρώνεται μόνο στην περίπτωση που απαιτείται από τον πάροχο της υπηρεσίας GPRS. Όνομα APN (Access Point Name): είναι το όνομα του δικτύου πρόσβασης για σύνδεση στο internet (παρέχεται από τον πάροχο GPRS). Τέλος κάντε Αποστολή των ρυθμίσεων στον πίνακα. Στη συνέχεια, από το κεντρικό menu του προγράμματος, επιλέξτε την εργασία:

11 Ρυθμίσεις πίνακα->παράμετροι Κωδικοποιητή

12 Κάντε Λήψη των ρυθμίσεων του πίνακα. Συμπληρώστε μόνον τον κωδικό ή τους κωδικούς πελάτη που σας έχουν δοθεί. Κάντε Αποστολή των ρυθμίσεων στον πίνακα. Τέλος, κάντε Αποσύνδεση. Οι παράμετροι επικοινωνίας του IXION-G μπορούν να προγραμματισθούν ή να αλλάξουν με αποστολή SMS, στον τηλεφωνικό αριθμό της κάρτας SIM, που έχετε τοποθετήσει στο IXION- G. Το SMS πρέπει να έχει την παρακάτω μορφή: ΚΚΚΚ#CSA1#IP:0#PORT:0#APN:0#USER:0#PASS:0 Όπου: ΚΚΚΚ: Ο κωδικός πρόσβασης για Up/Down Loading, του πίνακα στον οποίο είναι συνδεμένο το IXION-G. CSA1: ο σταθμός (Α ή Β) και ο Α/Α της ΙΡ (1 = κύρια ή 2 = εναλλακτική), τα στοιχεία της οποίας θέλετε να αλλάξετε. IP: η IP με την οποία θα επικοινωνεί η συσκευή. PORT: η θύρα επικοινωνίας της συσκευής. APN: το όνομα του δικτύου πρόσβασης για τη σύνδεση στο internet (παρέχεται από τον πάροχο GPRS). USER: το όνομα του χρήστη για τη σύνδεση στο internet (παρέχεται από τον πάροχο GPRS).

13 PASS: ο κωδικός πρόσβασης για τη σύνδεση στο internet (παρέχεται από τον πάροχο GPRS). Παράδειγμα: Για να προγραμματίσετε: σαν κύρια IP του Α σταθμού την: , σαν θύρα επικοινωνίας την: 2999 και σαν APN την λέξη internet, σε IXION-G που είναι συνδεδεμένο σε πίνακα με κωδικό πρόσβασης DL τον 1969, θα πρέπει να δημιουργήσετε στο κινητό σας το παρακάτω SMS: 1969#CS1A#IP: #PORT:2999#APN:internet και να το στείλετε στον τηλεφωνικό αριθμό της κάρτας SIM που έχετε τοποθετήσει στο IXION-G. Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε ή να αλλάξετε κάποιες από τις παραπάνω παραμέτρους, στέλνοντας το ανάλογο μήνυμα, όπως π.χ.: 1969#CS1A#IP: #PORT:2999 ή να διαγράψετε κάποια από αυτές, βάζοντας το 0, στην αντίστοιχη θέση του μηνύματος, π.χ.: 1969#CS1A#APN:0#USER:0#PASS:0

14 Ξεκινήστε την εφαρμογή "Sigma S-Load", με τον τρόπο που περιγράφεται στη σελίδα??. Από το κεντρικό menu του προγράμματος, επιλέξτε: Επικοινωνία -> Ρυθμίσεις επικοινωνίας Θα εμφανισθεί η παρακάτω οθόνη, στην οποία επιλέγετε: Τρόπος σύνδεσης με πίνακα -> Σύνδεση μέσω GPRS

15 Στη συνέχεια, στις επιλογές Ρυθμίσεις σύνδεσης μέσω GPRS, μαρκάρουμε την επιλογή Σύνδεση πίνακα με δυναμική IP και, στα αντίστοιχα πεδία, συμπληρώνουμε το τηλέφωνο της κάρτας SIM που είναι τοποθετημένη στο IXION-G και τη θύρα επικοινωνίας με το IXION- G, όπως φαίνεται στην επόμενη οθόνη.

16 Υπάρχουν τρεις τρόποι για να ενημερωθεί ο πίνακας για την IP και τη θύρα του υπολογιστή: 1. Αποστολή SMS μέσω κινητού τηλεφώνου. Για να συνδεθεί με τον τρόπο αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε: Αποστολή SMS μέσω κινητού τηλεφώνου και να στείλετε ένα SMS, με την IP του υπολογιστή με τον οποίο θα συνδεθεί, στον τηλεφωνικό αριθμό της κάρτας SIM, που έχετε τοποθετήσει στο IXION-G. Για διευκόλυνσή σας, πιέζοντας το πλήκτρο Σύνδεση, εμφανίζεται το μήνυμα και το τηλέφωνο στο οποίο θα πρέπει να σταλεί. Πιέστε ΟΚ και στείλτε από το τηλέφωνό σας το SMS. Περιμένετε μέχρι να πραγματοποιηθεί η σύνδεση.

17 2. Αποστολή SMS μέσω GSM modem. Για να συνδεθεί με τον τρόπο αυτό, θα πρέπει πρώτα να συνδέσετε σε μία USB θύρα του υπολογιστή σας το GSM modem "SMS CONNECT" της Sigma. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Sigma "S-Load", με τον τρόπο που περιγράφεται στη σελίδα??, και από το κεντρικό menu του προγράμματος, επιλέξτε: Στις Ρυθμίσεις σύνδεσης σειριακής θύρας τη Θύρα επικοινωνίας και στις Ρυθμίσεις σύνδεσης μέσω GPRS την Αποστολή SMS μέσω GSM Modem.

18 Τέλος, πιέστε Σύνδεση, για να αποσταλούν αυτόματα οι ρυθμίσεις στον πίνακα. 3. Αναπάντητη κλήση. Για επιτευχθεί σύνδεση με τον τρόπο αυτό, θα πρέπει να έχουν ήδη προγραμματισθεί στον πίνακα με τοπικό DL, η θύρα, η IP και τα τηλέφωνα στα οποία αντιστοιχεί αυτή, ως εξής: Στις Ρυθμίσεις πίνακα->προγραμματισμός TCP/IP & GPRS, στην υποσελίδα Callback, προγραμματίστε τις διευθύνσεις IP, με τις οποίες θα επικοινωνεί το IXION-G όταν λάβει μία αναπάντητη κλήση, και τα τηλέφωνα από τα οποία θα γίνεται η αναπάντητη κλήση. Σε κάθε IP μπορούν να αντιστοιχισθούν μέχρι 5 τηλέφωνα, όπως φαίνεται και στην επόμενη οθόνη.

19 Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή "Sigma S-Load", με τον τρόπο που περιγράφεται στη σελίδα??, και από το κεντρικό menu του προγράμματος, επιλέξτε: Στις Ρυθμίσεις σύνδεσης σειριακής θύρας τη Θύρα επικοινωνίας και στις Ρυθμίσεις σύνδεσης μέσω GPRS την Αναπάντητη κλήση Τέλος, πιέστε "Σύνδεση" και περιμένετε μέχρι να επιτευχθεί η σύνδεση με τον πίνακα. Όταν ο πίνακας λάβει την αναπάντητη κλήση από κάποιο από τα τηλέφωνα αυτά, θα συνδεθεί στην Callback IP που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο τηλέφωνο που έκανε την κλήση. Μέσω κινητού τηλεφώνου και του IXION-G, έχετε τη δυνατότητα χειρισμού κάποιων οικιακών συσκευών (φώτα, κλιματιστικά, θερμοσίφωνες κλπ). Οι συσκευές αυτές πρέπει να είναι

20 συνδεδεμένες σε προγραμματιζόμενες εξόδους (PGM τύπος 37) του πίνακα με τον οποίο συνεργάζεται το IXION-G. Η επιλογή του PGM που θα ελέγχει το κάθε τηλέφωνο, ο τρόπος επιβεβαίωσης (με αναπάντητη κλήση ή με SMS) καθώς και η γλώσσα των απαντητικών SMS, προγραμματίζονται μέσω του DL, στη σελίδα: Ρυθμίσεις πίνακα->προγραμματισμός GPRS & TCP/IP->PGM

21 Επίσης, στην ίδια σελίδα, προγραμματίζεται η δυνατότητα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης των PGMs από όλα τα τηλέφωνα. Ο χειρισμός των συσκευών με τον τρόπο αυτό περιγράφεται στο εγχειρίδιο χρήσης και γίνεται με SMS ή με αναπάντητες κλήσεις (από τα έξι τηλέφωνα που είναι προγραμματισμένα στον πίνακα), πάντοτε με τη χρήση κωδικού. Ταυτόχρονα, έχετε τη δυνατότητα άμεσης επιβεβαίωσης των χειρισμών αυτών με SMS ή με αναπάντητες κλήσεις. Μέσω του IXION-G, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε με SMS για όποιο συμβάν του πίνακα θέλετε. Σε κάθε τμήμα μπορείτε να επιλέξετε ποια συμβάντα θα αποστέλλονται σε κάθε ένα από τα έξι τηλέφωνα. Τα συμβάντα για τα οποία θέλετε να ενημερώνεστε, τα τηλέφωνα στα οποία θα αποστέλλονται τα ενημερωτικά SMS και τη γλώσσα των SMS, μπορείτε να τα επιλέξετε μέσω του DL, στη σελίδα: Ρυθμίσεις πίνακα->ενημέρωση με SMS >Τμήμα 1 ή 2 ή 3 ή 4

22

23 Οι παράμετροι επικοινωνίας με TCP/IP & GPRS, προγραμματίζονται επίσης και από το πληκτρολόγιο, με τον τρόπο που αναλύεται στην αντίστοιχη ενότητα, στο εγχειρίδιο με τις οδηγίες τεχνικού.

Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE

Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE Ο ORION-G είναι μία συσκευή η οποία εξομοιώνει την αναλογική τηλεφωνική γραμμή (PSTN), αξιοποιώντας το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, και χρησιμοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Τεχνικού GSM-GPRS LINK INTERFACE

Οδηγίες Τεχνικού GSM-GPRS LINK INTERFACE Οδηγίες Τεχνικού GSM-GPRS LINK INTERFACE Ο ORION-G είναι μία συσκευή η οποία εξομοιώνει την αναλογική τηλεφωνική γραμμή (PSTN), αξιοποιώντας το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, και χρησιμοποιείται για την

Διαβάστε περισσότερα

IXION S-PRO SIGMA Technologies 6 προγραμματισμένα κινητά τηλέφωνα

IXION S-PRO SIGMA Technologies 6 προγραμματισμένα κινητά τηλέφωνα Το IXION G είναι μία συσκευή επικοινωνίας και αποστολής συμβάντων προς Κέντρα Λήψης σημάτων, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GPRS. Ταυτόχρονα, παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη, απομακρυσμένου χειρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Το IXION-IP είναι μία συσκευή επικοινωνίας και αποστολής συμβάντων με την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών (Internet), προς Κέντρα Λήψης σημάτων τα οποία

Το IXION-IP είναι μία συσκευή επικοινωνίας και αποστολής συμβάντων με την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών (Internet), προς Κέντρα Λήψης σημάτων τα οποία Το IXION-IP είναι μία συσκευή επικοινωνίας και αποστολής συμβάντων με την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών (Internet), προς Κέντρα Λήψης σημάτων τα οποία υποστηρίζουν πρωτόκολλο SIA IP. Συνδέεται στο Bus των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Λειτουργίες

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Λειτουργίες ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αναγνώστης καρτών RFID, o οποίος συνεργάζεται αποκλειστικά με τους πίνακες συναγερμού S-Pro (version V6.4 και νεότερη) της Sigma Technologies, δίνοντας τη δυνατότητα χειρισμού του συστήματος και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Λειτουργίες

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Λειτουργίες ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αναγνώστης καρτών RFID, o οποίος συνεργάζεται αποκλειστικά με τους πίνακες συναγερμού S-Pro (version V6.4 και νεότερη) της Sigma Technologies, δίνοντας τη δυνατότητα χειρισμού του συστήματος και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Επισημάνσεις........2 Συντήρηση........2 Γενικά........3 Γενικά χαρακτηριστικά.......3 Τεχνικά χαρακτηριστικά.........4 Οδηγίες Εγκατάστασης....... 4 Επεξήγηση των ορίων συνδέσεων.............5

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΧΙΟΝ IP. Οι οδηγίες που ακολουθούν αναφέρονται στο IXION-IP και είναι οι ίδιες και για το IXION-IP/G.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΧΙΟΝ IP. Οι οδηγίες που ακολουθούν αναφέρονται στο IXION-IP και είναι οι ίδιες και για το IXION-IP/G. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΧΙΟΝ IP ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, για την αδιάλειπτη επικοινωνία του συστήματος ασφαλείας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, είναι απαραίτητη η χρήση συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ GSM CL-IVB

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ GSM CL-IVB ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ GSM CL-IVB Οδηγίες χρήστη Menu Προγραμματισμός GSM και λειτουργία ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΦΙΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΧΙΟΝ-U

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΧΙΟΝ-U ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΧΙΟΝ-U ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, για την αδιάλειπτη επικοινωνία του συστήματος ασφαλείας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, είναι απαραίτητη η χρήση συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

REALSAFE MMS-100 REALSAFE MMS-100 1

REALSAFE MMS-100 REALSAFE MMS-100 1 REALSAFE MMS-00 ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜMS & SMS Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ REALSAFE MMS-00 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Στην συσκευασία εκτός της κεντρικής µονάδας-κάµερας θα

Διαβάστε περισσότερα

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 12 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GSM 12 1

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 12 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GSM 12 1 AΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 12 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GSM 12 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή.... 3 1.2 Τοποθέτηση της κάρτας SIM........3 1.3 Λειτουργία...3 3 Ρυθµίσεις της συσκευής......3 4 Προγραµµατισµός µέσω εντολών

Διαβάστε περισσότερα

"APOLLO RTM-1" ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "RTM-1"

APOLLO RTM-1 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ RTM-1 "APOLLO RTM-1" Το "RTM-1" είναι μία συσκευή η οποία συνεργάζεται με τον πίνακα Apollo και σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε και να ελέγχετε το σύστημα συναγερμού με ασφάλεια, από οποιαδήποτε απόσταση,

Διαβάστε περισσότερα

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή.... 3 1.2 Τοποθέτηση της κάρτας SIM......4 1.3 Λειτουργία...4 3 Ρυθµίσεις της συσκευής.....4 3.1 Ρυθµίσεις µέσω του πληκτρολογίου.....4

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ Sigma Technologies τοπικό Downloading WXP-48: Aeolus Apollo Version V.8.4 Version V.6.0 Apollo Plus WXP-48B: Aeolus

ΕΙΣΑΓΩΓΗ Sigma Technologies τοπικό Downloading WXP-48: Aeolus Apollo Version V.8.4 Version V.6.0 Apollo Plus WXP-48B: Aeolus ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ασύρματη επέκταση η οποία υποστηρίζει 48 ασύρματα περιφερειακά, τα οποία μπορούν να αντιστοιχισθούν σε οποιαδήποτε ζώνη του πίνακα, αν είναι συσκευές συναγερμού ή σε οποιοδήποτε τμήμα, αν είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 GSM TCS-3 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ Στάθμη σήματος GSM Αναβοσβήνει σε διακοπή τηλ.γραμμής Σταθερά αναμμένο όταν η τηλ.γραμμή είναι ΟΚ Χαμηλή μπαταρία ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

HX-DG20 TELE HX-DG20 1

HX-DG20 TELE HX-DG20 1 HX-DG20 Συσκευή τηλεφωνητή µέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραµµατισµού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω µέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυµµα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

GSM INTD Εγχειρίδιο χρήσης GSM INTD0909

GSM INTD Εγχειρίδιο χρήσης GSM INTD0909 GSM INTD0909 Εγχειρίδιο χρήσης GSM INTD0909 Σελ. 2 Γενική Περιγραφή Σελ. 3 Σύνδεση & Ενεργοποίηση Σελ. 4 Επεξηγήσεις LED s Σελ. 5 Σχέδιο Συνδεσμολογίας Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 Περιεχόμενα Γενικά... 3 Λειτουργίες... 3 Χαρακτηριστικά... 4 Οδηγίες Χρήσης... 5 Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ONLINE TRACKING... 11 1. Γενικά Το

Διαβάστε περισσότερα

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης U R Safe GSM Emergency Alarm System URS-007EG Εγχειρίδιο χρήσης Για την καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο, πριν χρησιμοποιήσετε τη

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 060 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 060 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 060 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή.... 3 1.2 Τοποθέτηση της κάρτας SIM......4 1.3 Λειτουργία...4 3 Ρυθµίσεις της συσκευής.....4 3.1 Ρυθµίσεις µέσω του πληκτρολογίου.....4

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN Τρόποι ενεργοποίησης Trigger Τρόπος 1 : Με αυτό το τρόπο µόλις το σήµα στο trigger σταµατήσει (ο χρόνος της σειρήνας τελειώσει), ο τηλεφωνητής θα σταµατήσει να καλεί. Τρόπος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜL-ST331V GSM

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜL-ST331V GSM ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜL-ST331V GSM ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ Ένδειξη στάθμης σήματος GSM. Όταν διακοπεί η τηλεφωνική γραμμή, αναβοσβήνει,ενώ είναι σταθερά αναμμένο όταν είναι εντάξει. Ένδειξη χαμηλής στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ Η κεντρική μονάδα, είναι το βασικότερο τμήμα ενός συστήματος συναγερμού. Κύρια αποστολή της είναι να δέχεται σήματα από τους αισθητήρες και, σε περίπτωση παραβίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ SMART PHONES 1 Αναζητήστε στο Google Play ή στο App Store την εφαρμογή ΗΧ-GO2 και εγκαταστήστε την στο κινητό σας (με λειτουργικό Android

Διαβάστε περισσότερα

KARAGIANNIS-SECURITY.GR

KARAGIANNIS-SECURITY.GR KARAGIANNIS-SECURITY.GR Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ARTEC AR-64 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΚΑΙ LED ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ POWER : TROUBLE : ARM DISARM : Είναι αναμμένο όταν έχουμε τροφοδοσία 220V και μπαταρία. Αναβοσβήνει όταν δεν

Διαβάστε περισσότερα

ReCT-3S Ολοκληρωμένη έκδοση

ReCT-3S Ολοκληρωμένη έκδοση GSM Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας με τηλεχειρισμό μέσω SMS ReCT-3S Ολοκληρωμένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγκατάσταση 1.1 Τοποθέτηση κάρτας SIM Αφού αφαιρέσετε τον κωδικό PIN της κάρτας SIM, (χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Εντοπισμός GPS, GSM τηλεειδοποίηση συναγερμού, τηλεχειρισμός GSM YACHT GUARD GPS

Εντοπισμός GPS, GSM τηλεειδοποίηση συναγερμού, τηλεχειρισμός GSM YACHT GUARD GPS Εντοπισμός GPS, GSM τηλεειδοποίηση συναγερμού, τηλεχειρισμός GSM YACHT GUARD GPS Το Yacht Guard είναι ένα πολυσύστημα ελέγχου και συναγερμού σχεδιασμένο ειδικά για σκάφη. Συνδυάζει τις παρακατω λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

[Πληκτρολογήστε τον τίτλο του 2013 εγγράφου]

[Πληκτρολογήστε τον τίτλο του 2013 εγγράφου] [Πληκτρολογήστε τον τίτλο του 2013 εγγράφου] ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕ-ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΝΕΡΟΥ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ: Ψαθάδικα, Νήσος Μήλος ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: Αρχιτεκτονικό Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS 1 2 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ AFC 300 Φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά στον χειρισμό και προγραμματισμό. LCD οθόνη. 32 ασύρματες ζώνες. 8 ενσύρματες ζώνες. Δέχεται μέχρι 8 τηλεχειριστήρια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΜΗΣ v9.01. Είσοδος 4 optocupler με δύο ελεύθερα άκρα για οδήγηση με γείωση ή 12Vdc.

ΕΡΜΗΣ v9.01. Είσοδος 4 optocupler με δύο ελεύθερα άκρα για οδήγηση με γείωση ή 12Vdc. ΕΡΜΗΣ v9.01 Περιγραφή Η συσκευή Ερμής είναι ένας τηλεχειρισμός 5 εξόδων με δυνατότητα να κάνει monitoring και να στέλνει σήματα alarm από 4 εισόδους. Η εμβέλειά του είναι απεριόριστη και ο μόνος περιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

GSM backup communication module

GSM backup communication module ÅÃ ÅÉÑÉÄÉÏ ÅãêáôÜóôáóçò & Ëåéôïõñãßáò Version 1.51 GSM backup communication module ÐÅÑÉÅ ÏÌÅÍÁ 1. Γενική Περιγραφή... 4 2. Τρόποι Λειτουργίας... 5 3. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης... 8 4. Εξωτερικές Φωτεινές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433

Οδηγίες Χρήσης. Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433 Οδηγίες Χρήσης Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433 Για την εγκατάσταση µπορείτε να χρησιµοποιήσετε τις βίδες που θα βρείτε µέσα στη συσκευασία του συναγερµού. Για µεγαλύτερη ευκολία στη συσκευασία περιλαµβάνονται,

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Θερμοκρασία Αποθήκευσης Θερμοκρασία Λειτουργίας

Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Θερμοκρασία Αποθήκευσης Θερμοκρασία Λειτουργίας 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) ποδηλάτου. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

1. Επισκόπηση Προϊόντος. 2. Τεχνικές Προδιαγραφές

1. Επισκόπηση Προϊόντος. 2. Τεχνικές Προδιαγραφές 1. Επισκόπηση Προϊόντος Ευχαριστούμε για την αγορά του ρολογιού εντοπισμού (GPS tracker). Για την καλύτερη και ευκολότερη χρήση του προϊόντος παρακαλούμε να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες Λειτουργίες του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Η ασύρματη επέκταση παράγεται σε δύο τύπους: HXP-48: Σε πλαστικό κουτί. HXP-48 B: Μόνο πλακέτα (Board)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Η ασύρματη επέκταση παράγεται σε δύο τύπους: HXP-48: Σε πλαστικό κουτί. HXP-48 B: Μόνο πλακέτα (Board) 1 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ασύρματη επέκταση HXP-48 συνεργάζεται με τους πίνακες AEOLUS και υποστηρίζει 48 ασύρματα περιφερειακά, τα οποία μπορούν να αντιστοιχισθούν σε οποιαδήποτε ζώνη του πίνακα (αν είναι ανιχνευτές)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης.

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. Κ4 Elderly Care System Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ AR-64

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ AR-64 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ AR-64 ARTEC Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ARTEC AR-64 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΚΑΙ LED ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ POWER : TROUBLE : ARM DISARM : Είναι αναμμένο όταν έχουμε τροφοδοσία 220V και μπαταρία. Αναβοσβήνει όταν

Διαβάστε περισσότερα

LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Οδηγίες Παραμετροποίησης Power Electronics Control Ε.Π.Ε. Τύποι Συσκευών: LFT169 - LFR169 Περιγραφή: Πομπός και Δέκτης Τηλεχειρισμού 169MHz

Διαβάστε περισσότερα

"APOLLO RTM-1" ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "RTM-1"

APOLLO RTM-1 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ RTM-1 "APOLLO RTM-1" Το "RTM-1" είναι μία συσκευή η οποία συνεργάζεται με τον πίνακα Apollo και σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε και να ελέγχετε το σύστημα συναγερμού με ασφάλεια, από οποιαδήποτε απόσταση,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

1. ΓΕΝΙΚΑ. Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Χρόνος Εύρεσης Θέσης. Κλειστό 45s, Σε ύπνωση 35s, Ανοικτό 1s

1. ΓΕΝΙΚΑ. Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Χρόνος Εύρεσης Θέσης. Κλειστό 45s, Σε ύπνωση 35s, Ανοικτό 1s 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης

Ασύρματο Πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης Ασύρματο Πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης Οδηγίες Χρήσης 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το ασύρματο πληκτρολόγιο SK- 300W έχει δυνατότητα ελέγχου πρόσβασης σε μία θύρα. Αποτελείται από το ασύρματο πληκτρολόγιο και τον ελεγκτή.

Διαβάστε περισσότερα

GSM Gateway Εγχειρίδιο Χρήστη Περιεχόµενα 1. Περιεχόµενο παράδοσης...2 2. Κωδικός PIN...2 3. Εγκατάσταση...2 4. Συνδέσεις και ενδείξεις µπροστινού πάνελ...3 5. Συνδέσεις και ενδείξεις πίσω πάνελ...3 6.

Διαβάστε περισσότερα

Χρησιμοποιήστε εύκολα, γρήγορα και απλά, το Cardlink POS για τις συναλλαγές σας.

Χρησιμοποιήστε εύκολα, γρήγορα και απλά, το Cardlink POS για τις συναλλαγές σας. Ingenico ICT220 Καλώς ήρθατε στην Cardlink. Η Cardlink παρέχει ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές πληρωμών κάθε μέρα, σε κάθε σημείο. Το πακέτο που έχετε στα χέρια σας περιέχει το POS μαζί με τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

T58 ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Λειτουργικά μέρη της συσκευής. Προετοιμασία. T58. δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή.

T58 ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Λειτουργικά μέρη της συσκευής. Προετοιμασία.  T58. δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή. ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λειτουργικά μέρη της συσκευής 1. Κουμπί κλήσης (πιέζοντας το κουμπί ο χρήστης μπορεί να καλέσει έναν καταχωρημένο αριθμό) 2. Κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής. Πιέστε

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200 Μοντέλο EX6150 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3100RPv2 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2.

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2. Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2 www.otebusiness.gr Περιεχόμενα Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος... 3 Περιεχόμενα Συσκευασίας... 4 Ενδείξεις Λυχνιών...

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN2000RPTv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN2000RPTv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN2000RPTv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

2.1 Νέοι πελάτες στην υπηρεσία DSL Access. Σελίδα: 2/11

2.1 Νέοι πελάτες στην υπηρεσία DSL Access. Σελίδα: 2/11 Οδηγός ιδιοεγκατάστασης υπηρεσιών DSL Access και Broadband Telephony ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Περιγραφή της υπηρεσίας Broadband Telephony 2. Εξοπλισµός που περιέχεται στη συσκευασία ιδιοεγκατάστασης 2.1.

Διαβάστε περισσότερα

GSM Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας με τηλεχειρισμό μέσω SMS. ReCT-4S. Ολοκληρωμένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

GSM Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας με τηλεχειρισμό μέσω SMS. ReCT-4S. Ολοκληρωμένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ GSM Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας με τηλεχειρισμό μέσω SMS ReCT-4S Ολοκληρωμένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγκατάσταση 1.1 Τοποθέτηση κάρτας SIM Αφού αφαιρέσετε τον κωδικό PIN της κάρτας SIM, (χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 10 ZONES 007M3G ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που είναι στο CD-ROM για να εξοικειωθείτε με την

Διαβάστε περισσότερα

RF-V8S SMART GPS TRACKER

RF-V8S SMART GPS TRACKER SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER 1. Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία μας! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά. 1. Γενικές Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά. 1. Γενικές Πληροφορίες 2 1. Γενικές Πληροφορίες Χαρακτηριστικά Το EasySOS3 είναι ένα ρολόι με νέας γενιάς εντοπιστή (tracker). Είναι ασφαλές, ακριβές, διακριτικό και αξιόπιστο. Μέσω του συνδυασμού GPS και GSM εντοπισμού μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας. Διάβασε και κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ενδείξεις και χρήση του πληκτρολογίου... 8 Ενδεικτικά LED's... 10

Ενδείξεις και χρήση του πληκτρολογίου... 8 Ενδεικτικά LED's... 10 Apollo Plus... 5... 5... 7 Ενδείξεις και χρήση του πληκτρολογίου... 8 Ενδεικτικά LED's... 10... 11... 12 Επιλογή της γλώσσας... 12 Επιλογή του τύπου απεικόνισης... 12 Ρύθμιση έντασης ήχου του βομβητή...

Διαβάστε περισσότερα

Χρησιμοποιήστε εύκολα, γρήγορα και απλά, το Cardlink POS για τις συναλλαγές σας.

Χρησιμοποιήστε εύκολα, γρήγορα και απλά, το Cardlink POS για τις συναλλαγές σας. Verifone Vx520 Καλώς ήρθατε στην Cardlink. Η Cardlink παρέχει ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές πληρωμών κάθε μέρα, σε κάθε σημείο. Το πακέτο που έχετε στα χέρια σας περιέχει το POS μαζί με τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

Συνοπτικές οδηγίες χρήσης www.sigmasec.gr Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 1 2 2 3 4 8 5 6 9 7 10 11 13 12 Ενδείξεις και χρήση του πληκτρολογίου 1 2 3 4 5 6 Οθόνη LCD Στην οθόνη αυτή εµφανίζονται η κατάσταση του συστήµατος και πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή. 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

RF-V32S 1

RF-V32S 1 RF-V32S SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Συσκευή εντοπισμού κατοικίδιων ζώων μέσω συστήματος GPS Ασύρματη φόρτιση μπαταρίας Βαθμός στεγανότητας ΙΡ 66 Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ AVS XTREAM 6 XTREAM 32 XTREAM 64

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ AVS XTREAM 6 XTREAM 32 XTREAM 64 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ AVS XTREAM 6 XTREAM 32 XTREAM 64 ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ Εισάγουμε τον κωδικό προγραμματιστή (000000) και αν έχει εισαχθεί σωστά θα εμφανιστεί στην οθόνη του πληκτρολογίου η λέξη Xtream

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή. 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Tο Apollo έγινε plus!

Tο Apollo έγινε plus! Tο Apollo έγινε plus! Το Apollo plus συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήµατα του επιτυχηµένου Apollo, µε 32 ζώνες και µοντέρνο πληκτρολόγιο αφής. Μικρό µέγεθος. Μεγάλες δυνατότητες. To Apollo plus διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM. SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) Πρόγραμμα για τον Προγραμματισμό των Μηχανών D.P.S. S-800, Open Cash και S-710 μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB Εγκατάσταση ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew

No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew T&W matr-x 4Ew ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 1 Ασύρµατο ADSL2+ Router 1 Καλώδιο Ethernet RJ45 2 Τηλεφωνικά Καλώδια RJ11

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP-CP500 EL 2 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP- CP500 Το πληκτρολόγιο είναι το μέσο

Διαβάστε περισσότερα

GPRS Ingenico IWL220

GPRS Ingenico IWL220 GPRS Ingenico IWL220 Καλώς ήρθατε στην Cardlink. Η Cardlink παρέχει ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές πληρωμών κάθε μέρα, σε κάθε σημείο. Το πακέτο που έχετε στα χέρια σας περιέχει το POS μαζί με τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

REG. N. 4796 UNI EN ISO 9001:2000 GR868RX8. Art. 4052. Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας

REG. N. 4796 UNI EN ISO 9001:2000 GR868RX8. Art. 4052. Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας REG. N. 4796 UNI EN ISO 9001:2000 GR868RX8 Art. 4052 Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας Το παρόν φυλλάδιο οδηγιών χρήσης είναι πνευματική ιδιοκτησία της SIGMA SECURITY A.B.E.E. Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

WiFi Ingenico IWL220

WiFi Ingenico IWL220 WiFi Ingenico IWL220 Πληροφορίες για την ενεργοποιηση του pos 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Κουτίου 8 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔεςης 9 OΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ WIFI 10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠοίηςης 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ TID 14 Χρήσιμες ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ VIVA wallet mpos

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ VIVA wallet mpos Ο ΗΓΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εγγραφείτε στις υπηρεσίες της VIVA Payments Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.vivawallet.com επιλέγοντας Εγγραφή > ηµιουργία επαγγελµατικού λογαριασµού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr ΗΧ -GSM02 Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης H δήλωση συµµόρφωσης CE της συσκευής είναι αναρτηµένη στην ιστοσελίδα Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος

Διαβάστε περισσότερα

4 x Βίδες 4 x Βύσματα 1 x Εγχειρίδιο γρήγορης εγκατάστασης

4 x Βίδες 4 x Βύσματα 1 x Εγχειρίδιο γρήγορης εγκατάστασης ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 Περιεχόμενα I. Περιεχόμενα πακέτου II. Οδηγίες Ασφαλείας III. Προφύλαξη και Συμβουλές IV. Εγγύηση Κατασκευαστή V. Σχετικά με το εγχειρίδιο χρήσης VI. Περιγραφή VII. Εφαρμογές VIII.

Διαβάστε περισσότερα