Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο. Εντοπισμός και πλοήγηση. Θέλετε περισσότερα; Ασφάλεια

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο. Εντοπισμός και πλοήγηση. Θέλετε περισσότερα; Ασφάλεια"

Transcript

1 Moto G εικόνα Με μια ματιά Έναρξη Αρχική οθόνη και εφαρμογές Έλεγχος και προσαρμογή Κλήσεις Επαφές Μηνύματα Εmail Πληκτρολόγηση Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο Μουσική Βιβλία Παιχνίδια Εντοπισμός και πλοήγηση Οργάνωση Σύνδεσηκαι μεταφορά Προστασία Θέλετε περισσότερα; Αντιμετώπιση προβλημάτων Ασφάλεια Κορυφαία θέματα Αναζήτηση θεμάτων

2 Με μια ματιά μια γρήγορη ματιά Με μια ματιά Μια πρώτη ματιά Δημοφιλέστερα θέματα Μια πρώτη ματιά Το νέο Moto G έχει σχεδόν τα πάντα, όπως μεγάλη και φωτεινή οθόνη, στερεοφωνικά ηχεία, κάμερα, Internet και άλλα πολλά. Επίσης, μπορείτε να δώσετε στο τηλέφωνό σας νέα εμφάνιση αλλάζοντας το πίσω κάλυμμα με τα Motorola Shells. Σημείωση: Τα Motorola Shells πωλούνται ξεχωριστά και η διαθεσιμότητά τους διαφέρει από χώρα σε χώρα. Σημείωση: Το τηλέφωνό σας ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετικό. Υποδοχή κάρτας μνήμης microsd (κάτω από το πίσω κάλυμμα) Δεύτερη υποδοχή κάρτας micro SIM (προαιρετική) (μόνο τηλέφωνα διπλής SIM, κάτω από το πίσω κάλυμμα) Στερεοφωνικά ηχεία Micro USB/ Φορτιστής Google 11:35 ΤΕΤ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 11:35 Play Store Υποδοχή ακουστικών Μικρόφωνο Μπροστινή κάμερα Κουμπί λειτουργίας Υποδοχή κάρτας micro SIM (κάτω από το πίσω κάλυμμα) Πλήκτρα έντασης ήχου Αρχική οθόνη Πρόσφατες εφαρμογές Μικρόφωνο Συμβουλές και τεχνάσματα Έναρξη: Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη χρήση του τηλεφώνου σας; Ανατρέξτε στην ενότητα Έναρξη. Δημοφιλέστερα θέματα: Θέλετε να πάρετε μια ιδέα στα γρήγορα για το τι μπορεί να κάνει το τηλέφωνό σας; Ανατρέξτε στην ενότητα Δημοφιλέστερα θέματα. Βοήθεια: Βρείτε απαντήσεις για όλες σας τις απορίες σχετικά με το νέο σας τηλέφωνο απευθείας στο τηλέφωνό σας. Αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Βοήθεια Θέλετε ακόμα περισσότερα; Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη βοήθειας και άλλα. Σημείωση: Ορισμένες εφαρμογές και λειτουργίες ίσως να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Αυτό το προϊόν συμμορφώνεται με τις ισχύουσες εθνικές ή διεθνείς οδηγίες έκθεσης σε ραδιοσυχνότητες (οδηγίες SAR) όταν το κρατάτε κανονικά στο αυτί σας ή όταν το μεταφέρετε ή το χρησιμοποιείτε στο σώμα σας σε απόσταση τουλάχιστον 1,5 εκατοστού από το σώμα. Οι οδηγίες SAR περιλαμβάνουν ένα σημαντικό περιθώριο ασφαλείας που διασφαλίζει την προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από την ηλικία τους και την κατάσταση της υγείας τους. Προσοχή: Πριν χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας, διαβάστε τις πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια, τις κανονιστικές διατάξεις και τα νομικά ζητήματα που παρέχονται με το προϊόν σας.

3 Με μια ματιά Με μια ματιά Μια πρώτη ματιά Δημοφιλέστερα θέματα Δημοφιλέστερα θέματα είτε τι μπορεί να κάνει το τηλέφωνό σας. Εξατομίκευση της αρχικής σας οθόνης, ανατρέξτε στην ενότητα Διαμορφώστε ξανά την αρχική σας οθόνη. Γρήγορη αλλαγή μιας ρύθμισης: ανατρέξτε στην ενότητα Γρήγορες ρυθμίσεις. Σύνδεση στο Internet: ανατρέξτε στην ενότητα Περιήγηση. Εξερεύνηση: ανατρέξτε στην ενότητα Google Play. Εύρεση εφαρμογών: ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη εφαρμογών. Κοινωνική δικτύωση: ανατρέξτε στην ενότητα Χρήση κοινωνικών δικτύων. Εύρεση οδηγιών: ανατρέξτε στην ενότητα Εντοπισμός και πλοήγηση. Λήψη φωτογραφίας: ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη φωτογραφιών. Σύνδεση σε Wi-Fi: ανατρέξτε στην ενότητα Δίκτυα Wi-Fi. Παρακολούθηση ταινίας: ανατρέξτε στην ενότητα Ταινίες & TV Google Play. Προστασία του τηλεφώνου σας: ανατρέξτε στην ενότητα Κλείδωμα οθόνης. ιαδραστικά αναλυτικά προγράμματα εκμάθησης: ανατρέξτε στην ενότητα Βοήθεια και άλλα. Λήψη της βοήθειας που χρειάζεστε: ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη βοήθειας και άλλα. Συμβουλές και τεχνάσματα Διαδραστική εκμάθηση: Για να μάθετε γρήγορα τις λειτουργίες του τηλεφώνου, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Βοήθεια για να βρείτε διαδραστικά προγράμματα εκμάθησης. Βοήθεια για το Google : Στις περισσότερες εφαρμογές Google Mobile, μπορείτε να πατήσετε Μενού > Βοήθεια. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα Κέντρα βοήθειας της Google online στη διεύθυνση

4 Έναρξη ας δούμε πώς λειτουργεί Έναρξη Αφαίρεση του πίσω καλύμματος Τοποθέτηση καρτών SIM Τοποθέτηση της προαιρετικής κάρτας μνήμης Ενεργοποίηση Ρυθμίσεις διπλής κάρτας SIM (για τηλέφωνα διπλής SIM) Διάρκεια ζωής μπαταρίας Σύνδεση Μετάβαση από το παλιό στο νέο τηλέφωνο Google Play Αφαίρεση του πίσω καλύμματος Αναποδογυρίστε το τηλέφωνό σας και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Προσοχή: Μην χρησιμοποιείτε εργαλεία για να αφαιρέσετε το κάλυμμα, καθώς μπορεί να καταστραφεί η μπαταρία και να προκληθεί έγκαυμα ή τραυματισμός. Τοποθέτηση καρτών SIM Σημείωση: Ορισμένα τηλέφωνα διαθέτουν μια δεύτερη υποδοχή κάρτας SIM για την τοποθέτηση μιας προαιρετικής δεύτερης κάρτας SIM. Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα SIM έχει το κατάλληλο μέγεθος και μην χρησιμοποιείτε προσαρμογείς. 1 Αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. 1. Τοποθετήστε το δάχτυλό σας στη θύρα φόρτισης, στο κάτω μέρος του τηλεφώνου. 2 Τοποθετήστε τις κάρτες SIM. Σπρώξτε την κάρτα, με τις χρυσές επαφές στραμμένες προς τα κάτω. Η κάρτα SIM ασφαλίζει στη θέση της με ένα κλικ. 2. Πιέστε με τον αντίχειρα το κέντρο του πίσω καλύμματος. 3. Ανοίξτε το κάλυμμα. Micro SIM SIM Nano SIM και προσαρμογέας Micro SIM Δεύτερη micro SIM (μόνο τηλέφωνα διπλής SIM) Βάλτε λίγη δύναμη. Σημείωση: Για να αφαιρέσετε την κάρτα SIM, πιέστε την προς τα μέσα για να την απασφαλίσετε. Έπειτα, σύρετέ την προς τα έξω. Δείτε το σχετικό βίντεο:

5 Έναρξη Έναρξη Αφαίρεση του πίσω καλύμματος Τοποθέτηση καρτών SIM Τοποθέτηση της προαιρετικής κάρτας μνήμης Ενεργοποίηση Ρυθμίσεις διπλής κάρτας SIM (για τηλέφωνα διπλής SIM) Διάρκεια ζωής μπαταρίας Σύνδεση Μετάβαση από το παλιό στο νέο τηλέφωνο Google Play Τοποθέτηση της προαιρετικής κάρτας μνήμης Τοποθετήστε την κάρτα microsd. Ενεργοποίηση Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο λειτουργίας, μέχρι να ενεργοποιηθεί η οθόνη. Στη συνέχεια, φορτίστε την μπαταρία όταν χρειαστεί. Πλήκτρο λειτουργίας/αδράνειας: Για να μεταβεί η οθόνη στην κατάσταση αδράνειας ή αφύπνισης, πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας. Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας, πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο λειτουργίας. Μπαταρία: Χρησιμοποιήστε την μπαταρία σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Ανατρέξτε στην ενότητα Διάρκεια ζωής μπαταρίας. Προειδοποίηση: Μην επιχειρήσετε να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε την μπαταρία μόνοι σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να καταστρέψει την μπαταρία και να προκαλέσει έγκαυμα ή τραυματισμό. Αν το τηλέφωνό σας σταματήσει 3 Τοποθετήστε την προαιρετική κάρτα μνήμης. Σπρώξτε την κάρτα, με τις χρυσές επαφές στραμμένες προς τα κάτω. microsd (προαιρετικά) 4 Ενεργοποιήστε το τηλέφωνο. Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο λειτουργίας μέχρι να φωτιστεί η οθόνη. Φορτίστε τη συσκευή όταν χρειάζεται. Σημείωση: Για να αφαιρέσετε την κάρτα μνήμης, τραβήξτε την απλώς προς τα έξω. 3 ΩΡ.

6 Έναρξη Έναρξη Αφαίρεση του πίσω καλύμματος Τοποθέτηση καρτών SIM Τοποθέτηση της προαιρετικής κάρτας μνήμης Ενεργοποίηση Ρυθμίσεις διπλής κάρτας SIM (για τηλέφωνα διπλής SIM) Διάρκεια ζωής μπαταρίας Σύνδεση Μετάβαση από το παλιό στο νέο τηλέφωνο Google Play να ανταποκρίνεται, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση. Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο λειτουργίας μέχρι να σβήσει η οθόνη και να επανεκκινηθεί το τηλέφωνο. Ρυθμίσεις διπλής κάρτας SIM (για τηλέφωνα διπλής SIM) Σε ένα τηλέφωνο διπλής SIM, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία ή δύο κάρτες SIM. Αν υπάρχει μόνο μία κάρτα SIM στο τηλέφωνο, είναι έτοιμη για χρήση. Αν έχετε τοποθετήσει δύο κάρτες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μία ή και τις δύο κάρτες. Για να ρυθμίσετε το τηλέφωνο ώστε να χρησιμοποιεί δύο κάρτες SIM, εισαγάγετε και τις δύο κάρτες, ενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και ακολουθήστε τις οδηγίες. Για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση διπλής SIM, σύρετε προς τα κάτω τη γραμμή κατάστασης που βρίσκεται στο επάνω μέρος της αρχικής οθόνης και αγγίξτε Καλώς ορίσατε στη διπλή SIM. Συμβουλή: Αν έχετε τοποθετήσει δύο κάρτες SIM, θα βλέπετε τα εικονίδια στο επάνω μέρος της αρχικής οθόνης. Διπλή SIM με έξυπνη κλήση Το τηλέφωνο μαθαίνει τα μοτίβα της χρήσης σας, προκειμένου να επιλέξει τη βέλτιστη SIM για μια εξερχόμενη κλήση. Το τηλέφωνο σας ζητά αυτόματα στη γραμμή κατάστασης να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία. ιαφορετικά, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή αγγίζοντας το πλήκτρο εφαρμογών > Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις διπλής SIM > Ρυθμίσεις κλήσης > Αυτόματη επιλογή SIM. Διάρκεια ζωής μπαταρίας Το τηλέφωνό σας είναι σαν μικρός υπολογιστής που σας παρέχει πολλές πληροφορίες και εφαρμογές, σε εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα. Ανάλογα με τη χρήση, η κατανάλωση ενέργειας μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη. Για να δείτε πού καταναλώνεται η μπαταρία σας, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Ρυθμίσεις > Μπαταρία. Συμβουλές και τεχνάσματα Για να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερη μπαταρία μεταξύ των φορτίσεων, μπορείτε να ελαττώσετε τα εξής: Τη χρήση των λειτουργιών Wi-Fi και Bluetooth : Αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, αγγίξτε το διακόπτη δίπλα στο Wi-Fi ή το ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Bluetooth για να τα απενεργοποιήσετε ( ), όταν δεν τα χρειάζεστε. Τη χρήση της λειτουργίας GPS: Αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Ρυθμίσεις > Τοποθεσία > Λειτουργία > Εξοικονόμηση μπαταρίας, για να απενεργοποιήσετε τον εντοπισμό GPS. Τη φωτεινότητα της οθόνης: Αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Ρυθμίσεις > Προβολή > Φωτεινότητα > (σύρετε το ρυθμιστικό φωτεινότητας προς τα αριστερά), αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε τον αυτόματο αισθητήρα φωτός.

7 Έναρξη Έναρξη Αφαίρεση του πίσω καλύμματος Τοποθέτηση καρτών SIM Τοποθέτηση της προαιρετικής κάρτας μνήμης Ενεργοποίηση Ρυθμίσεις διπλής κάρτας SIM (για τηλέφωνα διπλής SIM) Διάρκεια ζωής μπαταρίας Σύνδεση Μετάβαση από το παλιό στο νέο τηλέφωνο Google Play Το χρονικό διάστημα απενεργοποίησης της οθόνης: Αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Ρυθμίσεις > Προβολή > Αδράνεια > (ρύθμιση μικρότερης διάρκειας). Τα γραφικά στοιχεία που μεταδίδουν απευθείας πληροφορίες στην αρχική οθόνη, όπως είναι οι ειδήσεις και ο καιρός. Τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς που έχετε καταχωρίσει και δεν τους χρησιμοποιείτε: Αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Ρυθμίσεις. Μεταβείτε στην ενότητα ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ και αγγίξτε το λογαριασμό που θέλετε να καταργήσετε. Αγγίξτε ξανά το λογαριασμό και, στη συνέχεια, αγγίξτε το πλήκτρο μενού > Κατάργηση λογαριασμού. Την εγγραφή ή παρακολούθηση βίντεο, την ακρόαση μουσικής ή τη λήψη φωτογραφιών. Σύνδεση Αν χρησιμοποιείτε το Gmail, θα έχετε ήδη λογαριασμό Google. Αν όχι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό τώρα. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Google για να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές Google, να δείτε τις επαφές σας, τις συναντήσεις σας, τις φωτογραφίες σας και άλλα πολλά. Απλώς επιλέξτε τη γλώσσα σας και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ξεκινήσετε. Έχετε Google; Έχετε λογαριασμό Google; Αν χρησιμοποιείτε το Gmail ή άλλες εφαρμογές Google, απαντήστε Ναι. Ναι Συνδεθείτε για να δείτε μηνύματα, επαφές, συναντήσεις, φωτογραφίες και πολλά άλλα. Όχι Ή πατήστε εδώ για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό Google.

8 Έναρξη Έναρξη Αφαίρεση του πίσω καλύμματος Τοποθέτηση καρτών SIM Τοποθέτηση της προαιρετικής κάρτας μνήμης Ενεργοποίηση Ρυθμίσεις διπλής κάρτας SIM (για τηλέφωνα διπλής SIM) Διάρκεια ζωής μπαταρίας Σύνδεση Μετάβαση από το παλιό στο νέο τηλέφωνο Google Play Συμβουλές και τεχνάσματα Δίκτυο Wi-Fi: Για πιο γρήγορη πρόσβαση στο Internet ή για διατήρηση της χρήσης δεδομένων, σύρετε τη γραμμή κατάστασης προς τα κάτω, αγγίξτε και πατήστε παρατεταμένα Wi-Fi. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην ενότητα Δίκτυα Wi-Fi. Λογαριασμοί: Για να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε λογαριασμούς, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Ρυθμίσεις. Μεταβείτε στην ενότητα ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ και αγγίξτε Προσθήκη λογαριασμού. Εναλλακτικά, αγγίξτε ένα λογαριασμό > Μενού > Κατάργηση λογαριασμού, για να διαγράψετε το λογαριασμό από το τηλέφωνό σας, εφόσον επιτρέπεται. Για τη ρύθμιση λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανατρέξτε στην ενότητα Εmail. Για βοήθεια σχετικά με το λογαριασμό Google, επισκεφτείτε τη διεύθυνση Επαφές: Για να μεταφέρετε τις επαφές σας από το παλιό σας τηλέφωνο, έχετε δύο επιλογές. Αν το παλιό σας τηλέφωνο ήταν επίσης Android και χρησιμοποιήσατε τη λειτουργία δημιουργίας αντιγράφου ασφαλείας και επαναφοράς του Android, οι επαφές σας θα εμφανιστούν αυτόματα στο νέο σας τηλέφωνο. ιαφορετικά, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Μετεγκατ/ση Motorola στην ενότητα Μετάβαση από το παλιό στο νέο τηλέφωνο. Ήεπισκεφτείτε τη διεύθυνση Σημείωση: Αυτό το τηλέφωνο υποστηρίζει εφαρμογές και υπηρεσίες που ενδεχομένως χρησιμοποιούν μεγάλο όγκο δεδομένων. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα δεδομένων που έχετε ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών.

9 Έναρξη Έναρξη Αφαίρεση του πίσω καλύμματος Τοποθέτηση καρτών SIM Τοποθέτηση της προαιρετικής κάρτας μνήμης Ενεργοποίηση Ρυθμίσεις διπλής κάρτας SIM (για τηλέφωνα διπλής SIM) Διάρκεια ζωής μπαταρίας Σύνδεση Μετάβαση από το παλιό στο νέο τηλέφωνο Google Play Μετάβαση από το παλιό στο νέο τηλέφωνο Με την εφαρμογή Μετεγκατ/ση Motorola μπορείτε να αντιγράψετε εύκολα το περιεχόμενο από το παλιό σας τηλέφωνο στο νέο. Από Android : Στο παλιό σας τηλέφωνο, κάντε λήψη της εφαρμογής Μετεγκατ/ση Motorola στο Google Play για να ξεκινήσετε. Στο νέο σας τηλέφωνο, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Μετεγκατ/ση Motorola > Android για να ξεκινήσετε. Από iphone: Στο νέο σας τηλέφωνο, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Μετεγκατ/ση Motorola > iphone για να ξεκινήσετε. Μετεγκατ/ση Motorola Κάντε μεταφορά περιεχομένου από το παλιό στο νέο σας τηλέφωνο. Αντιγράψτε το υλικό σας από το παλιό τηλέφωνο στο νέο σε λίγα λεπτά. Από ποιο τηλέφωνο θέλετε να μετακινήσετε υλικό; Android Μήπως θέλετε να γίνει μεταφορά από αυτό το τηλέφωνο; Συμβουλή: Αν δεν αντιγράψετε το περιεχόμενό σας αμέσως μετά τη ρύθμιση του τηλεφώνου, μπορείτε να το κάνετε αργότερα. Συμβουλές και τεχνάσματα Κατά τη διάρκεια της μετεγκατάστασης, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας. Αν δεν αντιγράψετε το περιεχόμενό σας κατά τη ρύθμιση του νέου σας τηλεφώνου, μπορείτε να το κάνετε αργότερα. Όταν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Google, οι εφαρμογές σας αντιγράφονται, εάν έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας τους στο cloud. Σε τηλέφωνα που υποστηρίζουν αντιγραφή μουσικής, κάποια αρχεία μουσικής δεν μπορούν να αντιγραφούν. (Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική αναζήτηση για πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση δικαιωμάτων ψηφιακού περιεχομένου ή τα αρχεία με προστασία DRM.)

10 Έναρξη Έναρξη Αφαίρεση του πίσω καλύμματος Τοποθέτηση καρτών SIM Τοποθέτηση της προαιρετικής κάρτας μνήμης Ενεργοποίηση Ρυθμίσεις διπλής κάρτας SIM (για τηλέφωνα διπλής SIM) Διάρκεια ζωής μπαταρίας Σύνδεση Μετάβαση από το παλιό στο νέο τηλέφωνο Google Play Google Play Το Google Play είναι ένας χώρος ψηφιακού περιεχομένου από την Google, όπου μπορείτε να βρείτε και να απολαύσετε τη μουσική, τις ταινίες, τα τηλεοπτικά προγράμματα, τα βιβλία και τα περιοδικά που σας αρέσουν, καθώς και εφαρμογές και παιχνίδια Android. Συμβουλές και τεχνάσματα Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα της Google: Επισκεφθείτε τη διεύθυνση ή τη διεύθυνση Συνδεθείτε ή ανοίξτε ένα λογαριασμό Google: Επισκεφτείτε τη διεύθυνση Βοήθεια Google: Ανατρέξτε στη διεύθυνση Πραγματοποιήστε λήψη εφαρμογών Android: Αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Play Store. Αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας στο cloud: Ρίξτε μια ματιά στην ενότητα Το cloud σας. Εφαρμογές Παιχνίδια Play Βιβλία Play Play Store Ταινίες & TV Google Play Σημείωση: Το περιεχόμενο μπορεί να μην είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες.

11 Αρχική οθόνη και εφαρμογές γρήγορη πρόσβαση Αρχική οθόνη και εφαρμογές Γρήγορη εκκίνηση: Αρχική οθόνη και εφαρμογές Διαμορφώστε ξανά την αρχική σας οθόνη Βοήθεια και άλλα Αναζήτηση Κατάσταση και ειδοποιήσεις Λήψη εφαρμογών Διαχείριση των εφαρμογών Διαχείριση των εφαρμογών σας και της κάρτας SD Ενημέρωση του τηλεφώνου Γρήγορη εκκίνηση: Αρχική οθόνη και εφαρμογές Η αρχική οθόνη είναι η οθόνη που βλέπετε όταν ενεργοποιείτε το τηλέφωνό σας. Από εκεί, μπορείτε να εξερευνήσετε τις εφαρμογές και πολλά άλλα. Αναζήτηση: Πληκτρολογήστε κείμενο στο πλαίσιο αναζήτησης Google στο επάνω μέρος της αρχικής οθόνης ή αγγίξτε για φωνητική αναζήτηση. Άνοιγμα λίστας εφαρμογών: Για να δείτε τις εφαρμογές σας, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών. Google 11:35 ΤΕΤ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ Play Store 11:35 Σύρετε γρήγορα προς τα κάτω, για να δείτε τις ειδοποιήσεις και τις ρυθμίσεις. Πληκτρολογήστε για να κάνετε αναζήτηση ή αγγίξτε για να κάνετε φωνητική αναζήτηση. Πατήστε παρατεταμένα σε ένα κενό σημείο για να προσθέσετε γραφικά στοιχεία ή για να αλλάξετε ταπετσαρία. Συντομεύσεις Γρήγορη πρόσβαση σε μια εφαρμογή. Αγαπημένα Αγγίξτε Εφαρμογές για να δείτε όλες τις εφαρμογές. Συμβουλές και τεχνάσματα Γραφικά στοιχεία: Για να τοποθετήσετε στην αρχική σας οθόνη γραφικά στοιχεία όπως το ρολόι, το διαδραστικό ημερολόγιο και άλλα, πατήστε παρατεταμένα ένα κενό σημείο στην αρχική οθόνη και στη συνέχεια αγγίξτε ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Σελίδες: Για να προσθέσετε μια σελίδα, σύρετε ένα εικονίδιο προς τη δεξιά πλευρά της οθόνης έως ότου εμφανιστεί μια λευκή γραμμή. Μπορείτε να προσθέσετε πολλές σελίδες. Για να εμφανίσετε άλλες σελίδες συντομεύσεων και γραφικών στοιχείων, σύρετε την αρχική οθόνη προς τα αριστερά. Ρυθμίσεις: Για να ανοίξετε γρήγορα τις ρυθμίσεις, σύρετε γρήγορα προς τα κάτω τη γραμμή κατάστασης και αγγίξτε > ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. Κατάργηση εγκατάστασης: Για να καταργήσετε την εγκατάσταση εφαρμογών, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών, πατήστε παρατεταμένα μια εφαρμογή και σύρετέ την στην επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης. ( εν είναι δυνατή η κατάργηση της εγκατάστασης ορισμένων εφαρμογών).

12 Αρχική οθόνη και εφαρμογές Αρχική οθόνη και εφαρμογές Γρήγορη εκκίνηση: Αρχική οθόνη και εφαρμογές Διαμορφώστε ξανά την αρχική σας οθόνη Βοήθεια και άλλα Αναζήτηση Κατάσταση και ειδοποιήσεις Λήψη εφαρμογών Διαχείριση των εφαρμογών Διαχείριση των εφαρμογών σας και της κάρτας SD Ενημέρωση του τηλεφώνου Διαμορφώστε ξανά την αρχική σας οθόνη Για γρήγορη πρόσβαση στα αγαπημένα σας, προσαρμόστε την αρχική οθόνη με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Αλλαγή ταπετσαρίας: Αγγίξτε παρατεταμένα ένα κενό σημείο στην αρχική σας οθόνη για να επιλέξετε την ταπετσαρία. Προσθήκη σελίδας αρχικής οθόνης: Σύρετε ένα εικονίδιο προς τη δεξιά πλευρά της αρχικής οθόνης έως ότου εμφανιστεί μια λευκή γραμμή. Μπορείτε να προσθέσετε πολλές σελίδες. Συμβουλή: Ορισμένες εφαρμογές περιλαμβάνουν γραφικά στοιχεία. Για λήψη εφαρμογών, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Play Store. Προσθήκη συντομεύσεων: Αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών, πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή και σύρετέ την σε μία από τις σελίδες της αρχικής σας οθόνης. Για να δείτε όλες τις εφαρμογές σας, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών και σύρετε προς τα αριστερά. Δημιουργία ομάδων συντομεύσεων: Μπορείτε να ομαδοποιήσετε τις συντομεύσεις στην αρχική σας οθόνη, για να τις οργανώσετε. Για να δημιουργήσετε ένα φάκελο συντομεύσεων στην αρχική οθόνη, σύρετε μια συντόμευση πάνω σε μια άλλη. Για να προσθέσετε και άλλες συντομεύσεις, σύρετέ τις πάνω στην πρώτη συντόμευση. Γιαναονομάσετε το φάκελο, ανοίξτε τον, αγγίξτε το όνομα και εισαγάγετε ένα όνομα κάτω από τις εφαρμογές. Προσθήκη γραφικών στοιχείων: Πατήστε παρατεταμένα ένα κενό σημείο στην αρχική οθόνη και αγγίξτε ΓΡΑΦΙΚA ΣΤΟΙΧΕΙA. Συμβουλή: Ορισμένες εφαρμογές περιλαμβάνουν γραφικά στοιχεία. Για λήψη εφαρμογών, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Play Store. Αλλαγή μεγέθους γραφικών στοιχείων: Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος ορισμένων γραφικών στοιχείων. Πατήστε παρατεταμένα ένα γραφικό στοιχείο μέχρι να νιώσετε μια δόνηση και μετά αφήστε το. Σύρετε τους λευκούς κύκλους στις άκρες για να αλλάξετε το μέγεθος. Μετακίνηση ή διαγραφή γραφικών στοιχείων και συντομεύσεων: Αγγίξτε παρατεταμένα ένα γραφικό στοιχείο ή μια συντόμευση μέχρι να νιώσετε μια δόνηση και, στη συνέχεια, μεταφέρετέ τα σε άλλο σημείο, σε άλλη σελίδα ή επιλέξτε Κατάργηση στην κορυφή της οθόνης. Σημείωση: Αν καταργήσετε μια συντόμευση από την αρχική οθόνη, δεν καταργείται η εγκατάσταση της εφαρμογής από το τηλέφωνό σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσαρμογή του τηλεφώνου σας, όπως η ρύθμιση μεμονωμένων ήχων κλήσης για τις επαφές σας, ανατρέξτε στην ενότητα Έλεγχος και προσαρμογή.

13 Αρχική οθόνη και εφαρμογές Αρχική οθόνη και εφαρμογές Γρήγορη εκκίνηση: Αρχική οθόνη και εφαρμογές Διαμορφώστε ξανά την αρχική σας οθόνη Βοήθεια και άλλα Αναζήτηση Κατάσταση και ειδοποιήσεις Λήψη εφαρμογών Διαχείριση των εφαρμογών Διαχείριση των εφαρμογών σας και της κάρτας SD Ενημέρωση του τηλεφώνου Βοήθεια και άλλα Θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε κάτι; Παρακολουθήστε ένα πρόγραμμα εκμάθησης. ιαβάστε οδηγίες. Μιλήστε με κάποιον. Μάθετε τα πάντα σχετικά με το τηλέφωνό σας. Εύρεση: Πλήκτρο εφαρμογών > Βοήθεια Βοήθεια Βοήθεια Αναζήτηση βοήθειας συσκευής Αφήστε μας να σας προτείνουμε μερικές αλλαγές. Παρακολουθήστε προγράμματα εκμάθησης, διαβάστε οδηγίες και πολλά ακόμη. Αναζήτηση Στην κορυφή της αρχικής οθόνης, αγγίξτε το πλαίσιο αναζήτησης Google για αναζήτηση κειμένου ή το για Φωνητική αναζήτηση Google. Καθώς πληκτρολογείτε, κάτω από το πεδίο αναζήτησης εμφανίζονται προτάσεις: Επιλέξτε μια πρόταση αν θέλετε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για αυτή. Για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για το κείμενο που υπάρχει στο πεδίο αναζήτησης, αγγίξτε στο πληκτρολόγιο της οθόνης αφής. Συμβουλή: Για να κλείσετε το πληκτρολόγιο της οθόνης αφής, αγγίξτε. Αναζητήστε θέματα βοήθειας, συχνές ερωτήσεις και πολλά άλλα ή επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο υποστήριξης. Συζήτηση Κλήση Προτιμάτε να μιλήσετε με κάποιον; Στείλτε μας μήνυμα ή καλέστε μας.

14 Αρχική οθόνη και εφαρμογές Αρχική οθόνη και εφαρμογές Γρήγορη εκκίνηση: Αρχική οθόνη και εφαρμογές Διαμορφώστε ξανά την αρχική σας οθόνη Βοήθεια και άλλα Αναζήτηση Κατάσταση και ειδοποιήσεις Λήψη εφαρμογών Διαχείριση των εφαρμογών Διαχείριση των εφαρμογών σας και της κάρτας SD Ενημέρωση του τηλεφώνου Google Now Το Google Now εμφανίζει τις πληροφορίες που θέλετε, ακριβώς τη στιγμή που τις χρειάζεστε, χωρίς καν να τις ζητήσετε. Ο καιρός, η κίνηση στους δρόμους, τα δρομολόγια των ΜΜΜ ή ακόμα και τα τελευταία σκορ εμφανίζονται αυτόματα, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, την ώρα που εσείς τα χρειάζεστε. Για να ξεκινήσετε, πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο αρχικής οθόνης και σύρετε γρήγορα προς τα πάνω στο εικονίδιο Google. Για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το Google Now, να ορίσετε τις προτιμήσεις σας ή να μάθετε περισσότερα, ανοίξτε το Google Now, μεταβείτε στο κάτω μέρος της οθόνης και αγγίξτε το πλήκτρο μενού > Ρυθμίσεις. Κατάσταση και ειδοποιήσεις Στο επάνω μέρος της οθόνης, τα εικονίδια που εμφανίζονται στα αριστερά σάς ενημερώνουν για νέα μηνύματα ή συμβάντα. Αν δεν ξέρετε τι σημαίνει κάποιο εικονίδιο, σύρετε γρήγορα προς τα κάτω τη γραμμή κατάστασης για να δείτε λεπτομέρειες. Αναζήτηση Αγγίξτε για να ξεκινήσετε μια φωνητική αναζήτηση. 4:00 4:00 ΤΕΤ 18 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Σύρετε προς τα κάτω για να δείτε ρυθμίσεις και ειδοποιήσεις. Κοντινές εκδηλώσεις Lady Gaga Ολυμπιακό στάδιο σε 3 ημέρες, 8:00 μ.μ. Συναυλίες Bob Dylan Terra Vibe Park Αύριο Συναυλίες Εδώ εμφανίζεται ό,τι είναι σημαντικό για εσάς. Ορισμός υπενθυμίσεων :28 μμ 1 νέο μήνυμα 3 νέα μηνύματα 10:49 πμ Yahoo! Προστατέψτε το... 17/12/2013 Αγγίξτε για να ενεργοποιήσετε τις Μερικώς νεφελώδης 04:00 μμ 5 Κάρτες Εκκαθάριση των ειδοποιήσεων. Συμβουλή: Για να διαγράψετε μία ειδοποίηση, σύρετέ τη γρήγορα προς τα αριστερά ή δεξιά. Περισσότερα Προσαρμογή του Google Now. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του Google Now, προσαρμογή ρυθμίσεων και άλλες επιλογές. Συμβουλή: Για να αλλάξετε γρήγορα τις πιο συνηθισμένες ρυθμίσεις, αγγίξτε στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης (ή σύρετε γρήγορα τη γραμμή κατάστασης προς τα κάτω χρησιμοποιώντας δύο δάχτυλα αντί για ένα). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Γρήγορες ρυθμίσεις.

15 Αρχική οθόνη και εφαρμογές Αρχική οθόνη και εφαρμογές Γρήγορη εκκίνηση: Αρχική οθόνη και εφαρμογές Διαμορφώστε ξανά την αρχική σας οθόνη Βοήθεια και άλλα Αναζήτηση Κατάσταση και ειδοποιήσεις Λήψη εφαρμογών Διαχείριση των εφαρμογών Διαχείριση των εφαρμογών σας και της κάρτας SD Ενημέρωση του τηλεφώνου Τα εικονίδια στα δεξιά σάς ενημερώνουν για την κατάσταση του τηλεφώνου: ισχύς σήματος δικτύου / φόρτιση μπαταρίας/πλήρης μπαταρία / Wi-Fi εντός εμβέλειας/συνδεδεμένο σίγαση / Bluetooth δόνηση ενεργοποιημένο (διάφανο)/συνδεδεμένο (σταθερά αναμμένο) Τοποθεσία ενεργή ξυπνητήρι λειτουργία πτήσης προειδοποίηση Σημείωση: Οι εφαρμογές που έχετε λάβει από το Google Play μπορεί να εμφανίζουν άλλα εικονίδια στη γραμμή κατάστασης, ώστε να σας ειδοποιούν για συγκεκριμένα συμβάντα. Λήψη εφαρμογών Google Play Κάντε λήψη μουσικής, βιβλίων, περιοδικών, ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και εφαρμογών από το Google Play. Εύρεση: Πλήκτρο εφαρμογών > Play Store Εύρεση: Για να αναζητήσετε εφαρμογές, αγγίξτε επάνω δεξιά στην οθόνη. Λήψη: Για τη λήψη μιας εφαρμογής που έχετε βρει, αγγίξτε την για να δείτε λεπτομέρειες και, στη συνέχεια, αγγίξτε ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ή την τιμή. Κοινή χρήση: Για κοινή χρήση μιας εφαρμογής που έχετε βρει στο Google Play, αγγίξτε την για να δείτε λεπτομέρειες και, στη συνέχεια, αγγίξτε. Επανεγκατάσταση: Για εμφάνιση ή επανεγκατάσταση εφαρμογών που έχετε λάβει από το Google Play, αγγίξτε Play Store (επάνω αριστερά) > Οι εφαρμογές μου. Χρήση υπολογιστή: Για να βρείτε και να διαχειριστείτε εφαρμογές από οποιονδήποτε υπολογιστή, μεταβείτε στη διεύθυνση χρησιμοποιώντας το λογαριασμό Google που διαθέτετε και τον κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να αναζητήσετε εφαρμογές στη μεγάλη οθόνη, να διαχειριστείτε τις εφαρμογές σας σε πολλές συσκευές (όπως ένα τηλέφωνο και ένα tablet), ακόμα και να ορίσετε νέες εφαρμογές για λήψη στις συσκευές σας.

16 Αρχική οθόνη και εφαρμογές Αρχική οθόνη και εφαρμογές Γρήγορη εκκίνηση: Αρχική οθόνη και εφαρμογές Διαμορφώστε ξανά την αρχική σας οθόνη Βοήθεια και άλλα Αναζήτηση Κατάσταση και ειδοποιήσεις Λήψη εφαρμογών Διαχείριση των εφαρμογών Διαχείριση των εφαρμογών σας και της κάρτας SD Ενημέρωση του τηλεφώνου Εύρεση περιεχομένου: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές Μουσική Play, Παιχνίδια Play, Βιβλία Play, Περίπτερο Play και Ταινίες & TV Google Play για πρόσβαση σε λειτουργίες συγκεκριμένου περιεχομένου. Λήψη βοήθειας: Για να λάβετε βοήθεια και πολλά άλλα, αγγίξτε το πλήκτρο μενού επάνω δεξιά. Εφαρμογές από τον Ιστό Μπορείτε να λάβετε εφαρμογές από τα online καταστήματα εφαρμογών, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης. Συμβουλή: Επιλέξτε εφαρμογές και ενημερώσεις προσεκτικά, καθώς κάποιες μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση του τηλεφώνου - ανατρέξτε στην ενότητα Επιλέξτε προσεκτικά. Σημείωση: Όταν εγκαθιστάτε μια εφαρμογή, διαβάστε τις προειδοποιήσεις που σας ενημερώνουν για τις πληροφορίες στις οποίες αποκτά πρόσβαση η εφαρμογή. Αν δεν θέλετε να αποκτήσει η εφαρμογή πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες, ακυρώστε την εγκατάσταση. Για να επιτρέψετε στο τηλέφωνό σας την εγκατάσταση εφαρμογών οι οποίες δεν προέρχονται από το Google Play, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Ρυθμίσεις > Ασφάλεια και επιλέξτε Άγνωστες πηγές. Για να πραγματοποιήσετε λήψη αρχείων από το πρόγραμμα περιήγησής σας, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψεις. Επιλέξτε προσεκτικά Οι εφαρμογές είναι εξαιρετικές. Υπάρχει κάτι για τον καθένα. Παιχνίδι, επικοινωνία, εργασία ή διασκέδαση. Να θυμάστε ωστόσο ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας. ιαβάστε μερικές συμβουλές: Για να αποφύγετε το λογισμικό spyware, το ηλεκτρονικό "ψάρεμα" ή τους ιούς που επηρεάζουν την απόδοση του τηλεφώνου ή το απόρρητο των πληροφοριών σας, χρησιμοποιήστε εφαρμογές από αξιόπιστες τοποθεσίες, όπως το Google Play. Στο Google Play, ελέγξτε τις βαθμολογίες και τα σχόλια για την εφαρμογή πριν να την εγκαταστήσετε. Αν αμφιβάλλετε για την ασφάλεια μιας εφαρμογής, μην την εγκαταστήσετε. Όλες οι εφαρμογές που κατεβάζετε καταναλώνουν μνήμη, δεδομένα, μπαταρία και ισχύ επεξεργασίας - άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο. Για παράδειγμα, ένα απλό γραφικό στοιχείο ένδειξης στάθμης της μπαταρίας θα χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους από μια εφαρμογή απευθείας αναπαραγωγής μουσικής μέσω Internet. Αφού εγκαταστήσετε μια εφαρμογή και διαπιστώσετε ότι καταναλώνει πολλή μνήμη, δεδομένα, ισχύ μπαταρίας ή ισχύ επεξεργασίας, καταργήστε την εγκατάστασή της. Μπορείτε πάντα να την εγκαταστήσετε αργότερα. Όπως και κατά την περιήγηση στον ιστό, ίσως να επιθυμείτε να παρακολουθείτε την πρόσβαση των παιδιών στις εφαρμογές, ώστε να εμποδίσετε την έκθεσή τους σε ακατάλληλο περιεχόμενο.

17 Αρχική οθόνη και εφαρμογές Αρχική οθόνη και εφαρμογές Γρήγορη εκκίνηση: Αρχική οθόνη και εφαρμογές Διαμορφώστε ξανά την αρχική σας οθόνη Βοήθεια και άλλα Αναζήτηση Κατάσταση και ειδοποιήσεις Λήψη εφαρμογών Διαχείριση των εφαρμογών Διαχείριση των εφαρμογών σας και της κάρτας SD Ενημέρωση του τηλεφώνου Ορισμένες εφαρμογές μπορεί να μην παρέχουν απόλυτα ακριβείς πληροφορίες. Θα πρέπει να προσέχετε, ειδικά όσον αφορά την προσωπική υγεία. Διαχείριση των εφαρμογών Από την αρχική οθόνη, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών και σύρετε το δάχτυλό σας γρήγορα προς τα αριστερά για κύλιση μεταξύ των εφαρμογών. Για να κλείσετε την οθόνη εφαρμογών, πατήστε το πλήκτρο αρχικής οθόνης ή το πλήκτρο επιστροφής. Κατάργηση εγκατάστασης εφαρμογών: Αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Ρυθμίσεις > Εφαρμογές. Σύρετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά στην ενότητα ΟΛΕΣ, αγγίξτε μια εφαρμογή και μετά αγγίξτε Απενεργ/ση ή Κατάργηση εγκατάστασης επάνω δεξιά (αν υπάρχουν). Η Απενεργ/ση καταργεί την εφαρμογή από το μενού σας. Για Ενεργοποίηση της εφαρμογής, ανοίξτε ξανά αυτό το παράθυρο και αγγίξτε Ενεργοποίηση (οι απενεργοποιημένες εφαρμογές βρίσκονται στο κάτω μέρος της λίστας). Αν μια εφαρμογή κλειδώνει το τηλέφωνό σας μόλις την ενεργοποιείτε, κάντε επανεκκίνηση σε Ασφαλή λειτουργία: Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ξανά. Όταν δείτε το λογότυπο "Motorola" κατά την εκκίνηση, πατήστε παρατεταμένα και τα δύο πλήκτρα έντασης ήχου έως ότου εμφανιστεί η αρχική οθόνη, με την ασφαλή λειτουργία κάτω αριστερά. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να καταργήσετε την εφαρμογή. Επανεγκατάσταση εφαρμογών: Για να επανεγκαταστήσετε εφαρμογές από το Google Play Store, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Play Store > Οι εφαρμογές μου. Οι εφαρμογές που λάβατε εμφανίζονται και διατίθενται για λήψη. Κοινή χρήση, εμφάνιση ή εκκαθάριση στοιχείων εφαρμογής: Αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Ρυθμίσεις > Εφαρμογές. Μια γραμμή στο κάτω μέρος σάς ενημερώνει για το χώρο αποθήκευσης εφαρμογών που απομένει. Σύρετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά ή δεξιά για να δείτε τη λίστα ΛΗΨΕΙΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΗ ή ΟΛΕΣ και αγγίξτε μια εφαρμογή στη λίστα για να δείτε λεπτομέρειες για αυτήν, καθώς και τη χρήση του χώρου αποθήκευσης. Μπορείτε να αγγίξετε Εκκαθάριση δεδομένων, Εκκαθ. μνήμης cache ή κάποια άλλη επιλογή. Συμβουλή: Για να εμφανίσετε γρήγορα τις λεπτομέρειες της εφαρμογής από την οθόνη εφαρμογών: πατήστε παρατεταμένα μια εφαρμογή και σύρετέ την στο στοιχείο Πληροφορίες εφαρμογής. Εμφάνιση χρήσης δεδομένων εφαρμογής: Για να δείτε ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί τα περισσότερα δεδομένα, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Ρυθμίσεις > Χρήση δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Χρήση δεδομένων.

18 Αρχική οθόνη και εφαρμογές Αρχική οθόνη και εφαρμογές Γρήγορη εκκίνηση: Αρχική οθόνη και εφαρμογές Διαμορφώστε ξανά την αρχική σας οθόνη Βοήθεια και άλλα Αναζήτηση Κατάσταση και ειδοποιήσεις Λήψη εφαρμογών Διαχείριση των εφαρμογών Διαχείριση των εφαρμογών σας και της κάρτας SD Ενημέρωση του τηλεφώνου Διαχείριση των εφαρμογών σας και της κάρτας SD Οι εφαρμογές μπορεί να καταλαμβάνουν πολύ χώρο στη μνήμη του τηλεφώνου σας. Αν τοποθετήσετε μια προαιρετική κάρτα μνήμης microsd, μπορείτε να μετακινήσετε ορισμένες εφαρμογές στην κάρτα. Αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Ρυθμίσεις > Εφαρμογές και πατήστε μια εφαρμογή. Αν μπορείτε να μετακινήσετε την εφαρμογή, αγγίξτε Μετακίνηση στην κάρτα SD. Για να τοποθετήσετε κάρτα μνήμης, δείτε την ενότητα Τοποθέτηση της προαιρετικής κάρτας μνήμης. Ενημέρωση του τηλεφώνου Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας για έλεγχο, λήψη και εγκατάσταση των ενημερώσεων λογισμικού του τηλεφώνου: Μέσω τηλεφώνου: Αν ειδοποιηθείτε από το τηλέφωνό σας για μια ενημέρωση, ακολουθήστε τις οδηγίες για να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάστασή της. Για να εντοπίσετε ενημερώσεις με μη αυτόματο τρόπο, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Ενημερώσεις συστήματος. Το τηλέφωνό σας πραγματοποιεί λήψη ενημερώσεων μέσω της σύνδεσής σας Wi-Fi (αν υπάρχει) ή μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Συνιστάται η λήψη ενημερώσεων όταν υπάρχει σύνδεση Wi-Fi. Το μέγεθος αυτών των ενημερώσεων ενδέχεται να είναι αρκετά μεγάλο (25 MB ή και περισσότερο). Επομένως, οι ενημερώσεις ίσως να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Αν οι ενημερώσεις δεν είναι διαθέσιμες μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας στη χώρα σας, μπορείτε να κάνετε την ενημέρωση μέσω υπολογιστή. Μέσω υπολογιστή: Στον υπολογιστή σας, μεταβείτε στη διεύθυνση

19 Έλεγχος και προσαρμογή λειτουργία & εμφάνιση Έλεγχος και προσαρμογή Γρήγορη εκκίνηση: Έλεγχος και προσαρμογή Ενεργοποίηση, απενεργοποίηση, κλείδωμα και ξεκλείδωμα Αγγίξτε Πιέστε Εκφώνηση Προσαρμογή Γρήγορες ρυθμίσεις Motorola Assist Προσβασιμότητα Γρήγορη εκκίνηση: Έλεγχος και προσαρμογή Πάρτε τον έλεγχο του τηλεφώνου σας: Προσθήκη συντομεύσεων: Αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών, πατήστε παρατεταμένα μια εφαρμογή και σύρετέ την στην αρχική οθόνη ή σε μια νέα σελίδα. Επιλογή γραφικών στοιχείων: Για να προσθέσετε γραφικά στοιχεία, π.χ. ένα ρολόι, ένα διαδραστικό ημερολόγιο και πολλά άλλα στην αρχική οθόνη, πατήστε παρατεταμένα ένα κενό σημείο στην αρχική οθόνη. Προσαρμογή: Αλλάξτε το Wi-Fi, τη φωτεινότητα και πολλά άλλα. Σύρετε γρήγορα προς τα κάτω τη γραμμή κατάστασης και αγγίξτε. Αγγίξτε για περισσότερες ρυθμίσεις. Google 11:35 ΤΕΤ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ Play Store 11:35 Αγγίξτε ένα γραφικό στοιχείο για τροποποίηση. Αγγίξτε το παρατεταμένα για μετακίνηση, κατάργηση και άλλα. Αγγίξτε παρατεταμένα ένα κενό σημείο για αλλαγή ταπετσαρίας. Αγγίξτε μια συντόμευση για άνοιγμα. Αγγίξτε παρατεταμένα για μετακίνηση ή διαγραφή. Σύρετε τη μία συντόμευση πάνω στην άλλη για δημιουργία ομάδας. Συμβουλές και τεχνάσματα Αγγίξτε: Επιλέξτε ένα εικονίδιο ή μια επιλογή. Αγγίξτε παρατεταμένα: Ανοίξτε επιλογές στοιχείων σε λίστες. Σύρετε: Μετακινήστε στοιχεία στην αρχική οθόνη. Γρήγορη κίνηση: Ανοίξτε ή διαγράψτε γρήγορα στοιχεία. Σύρετε: Πραγματοποιήστε κύλιση μέσα σε λίστες ή μεταξύ οθονών. Ένωση/χωρισμός δαχτύλων ή διπλό πάτημα: Κάντε μεγέθυνση και σμίκρυνση σε ιστοσελίδες, φωτογραφίες και χάρτες. Στροφή: Πατήστε ένα χάρτη με τα δύο σας δάχτυλα για να τον περιστρέψετε ή να αλλάξετε τη γωνία προβολής. Εκφώνηση: Αγγίξτε το σε ένα παράθυρο αναζήτησης ή το στο πληκτρολόγιο της οθόνης αφής. Κατάργηση εγκατάστασης: Για να καταργήσετε την εγκατάσταση εφαρμογών, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών, πατήστε παρατεταμένα μια εφαρμογή και σύρετέ την στην επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης. ( εν είναι δυνατή η κατάργηση ορισμένων εφαρμογών.) Ήχος κλήσης για μια επαφή: Για να ορίσετε έναν προσωπικό ήχο κλήσης για μια επαφή, αγγίξτε το πλήκτρο εφαρμογών > Άτομα, αγγίξτε την επαφή και πατήστε Μενού > Ήχος κλήσης.

20 Έλεγχος και προσαρμογή Έλεγχος και προσαρμογή Γρήγορη εκκίνηση: Έλεγχος και προσαρμογή Ενεργοποίηση, απενεργοποίηση, κλείδωμα και ξεκλείδωμα Αγγίξτε Πιέστε Εκφώνηση Προσαρμογή Γρήγορες ρυθμίσεις Motorola Assist Προσβασιμότητα Γρήγορες ρυθμίσεις: Για να αλλάξετε το Wi-Fi, το Bluetooth, τη Φωτεινότητα, τη Λειτουργία πτήσης και άλλες ρυθμίσεις, σύρετε γρήγορα προς τα κάτω τη γραμμή κατάστασης και αγγίξτε. Για να εμφανιστούν περισσότερες ρυθμίσεις, αγγίξτε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. Αρχική οθόνη: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή της αρχικής σας οθόνης, ανατρέξτε στην ενότητα Διαμορφώστε ξανά την αρχική σας οθόνη. Ενεργοποίηση, απενεργοποίηση, κλείδωμα και ξεκλείδωμα Η οθόνη αφής ενεργοποιείται όταν τη χρειάζεστε και απενεργοποιείται όταν δεν τη χρειάζεστε. Για να ενεργοποιήσετε την οθόνη, πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας. 11:35 ΤΕΤ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ Σε ευχαριστώ που βρήκες το τηλέφωνό μου! Προσθέστε τα προσωπικά σας στοιχεία κατόχου ή ένα μήνυμα για όποιον βρει το τηλέφωνό σας. Σύρετε το λουκέτο στον εξωτερικό κύκλο για να ξεκλειδώσετε την οθόνη. Σύρετε προς τα αριστερά για να ανοίξετε την κάμερα. Σύρετε γρήγορα προς τα πάνω για να ανοίξετε το Google Now. Απενεργοποίηση και ενεργοποίηση της οθόνης: Πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας για να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε την οθόνη.

Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο. Εντοπισμός και πλοήγηση. Θέλετε περισσότερα; Ασφάλεια

Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο. Εντοπισμός και πλοήγηση. Θέλετε περισσότερα; Ασφάλεια Moto G εικόνα Με μια ματιά Έναρξη Αρχική οθόνη και εφαρμογές Έλεγχος και προσαρμογή Κλήσεις Επαφές Μηνύματα Εmail Πληκτρολόγηση Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο Μουσική Βιβλία

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο. Εντοπισμός και πλοήγηση. Θέλετε περισσότερα; Ασφάλεια

Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο. Εντοπισμός και πλοήγηση. Θέλετε περισσότερα; Ασφάλεια Moto X Με μια ματιά Έναρξη Αρχική οθόνη και εφαρμογές Έλεγχος και προσαρμογή Κλήσεις Επαφές Μηνύματα Εmail Πληκτρολόγηση Χρήση κοινωνικών δικτύων Περιήγηση Φωτογραφίες και βίντεο Μουσική Βιβλία Παιχνίδια

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ Γρήγορο Οδηγό 4G ομή Ε 1 2 3 4 5 6 7 Γ χ σ ε η Γ α Ε 8 9 10 11 12 13 14 15 1 Συρτάρι υποδοχή SIM 2 Πίσω Κάμερα 3 Πίσω Φλα 4 Μπροστά Φλα 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 8

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορο Οδηγό ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 15 9 10 11 1 Είσοδο κάρτα SIM 2 Μπροστινή κάμερα 3 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 4 Ακουστικό 5 Μικρόφωνο 6 Πίσω Κάμερα 7 Φλα 8 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 9 Menu 10 Πλήκρο

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Lenovo A5500 Οδηγός χρήστηv1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo A5500 1-1 Εμφάνιση 1-2 Κουμπιά

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Τι περιέχεται στη συσκευασία Συσκευή χειρός * Σταθμός βάσης Βάση φόρτισης * Τροφοδοτικό * Καλώδιο τηλεφώνου ** Οδηγός γρήγορης έναρξης CD ROM Εγγύηση Σημείωση * Σε σετ πολλών

Διαβάστε περισσότερα

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N Eγχειρίδιο χρήσης Όμιλος Vodafone 2015. Τα Vodafone και Vodafone λογότυπα είναι εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Τυχόν ονόματα προϊόντων ή εταιρεία ποθ αναφέρονται στο παρόν έντυπο ενδέχεται να αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

ETB8646 TABLET 8 ANDROID 4.4. Οδηγίες χρήσης

ETB8646 TABLET 8 ANDROID 4.4. Οδηγίες χρήσης ETB8646 TABLET 8 ANDROID 4.4 Οδηγίες χρήσης 1 Περιεχόμενα Καλώς ορίσατε... 3 Σημαντικές υποδείξεις... 3 Πλήκτρα και λειτουργίες... 4 Ι. Ξεκίνημα... 5 1.1 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση... 5 1.1.1 Ενεργοποίηση...

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia XZ2 H8216/H8276/H8266/H8296

Οδηγός χρήστη. Xperia XZ2 H8216/H8276/H8266/H8296 Οδηγός χρήστη Xperia XZ2 H8216/H8276/H8266/H8296 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον Οδηγό χρήστη...6 Επισκόπηση...7 Συναρμολόγηση Μονή SIM... 8 Συναρμολόγηση Διπλή SIM... 9

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση του Moto Mod

Τοποθέτηση του Moto Mod 360 CAMERA Τοποθέτηση του Moto Mod Ευθυγραμμίστε το φακό της κάμερας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου με την 360 Camera. Στη συνέχεια, ευθυγραμμίστε τη δεξιά, την αριστερή και την κάτω πλευρά του τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή 2 Προειδοποιήσεις ασφάλειας 3 Γενική όψη 3.1 Πλήκτρα 3.2 Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση της συσκευής 3.3 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia X F5121/F5122

Οδηγός χρήστη. Xperia X F5121/F5122 Οδηγός χρήστη Xperia X F5121/F5122 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον Οδηγό χρήστη...6 Επισκόπηση...7 Συναρμολόγηση Μονή SIM... 8 Συναρμολόγηση Διπλή SIM... 9 Προστασία οθόνης...10

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας. Έναρξη. Οθόνη και Εμφάνιση. Δίκτυο και Κοινή χρήση

Περιεχόμενα. Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας. Έναρξη. Οθόνη και Εμφάνιση. Δίκτυο και Κοινή χρήση Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας Διαδικασία τοποθέτησης κάρτας SIM και κάρτας microsd 2 Φόρτιση της συσκευής σας 3 Προβολή της κατάστασης μπαταρίας 5 Έναρξη Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia L2 H3311/H3321/H4311/H4331

Οδηγός χρήστη. Xperia L2 H3311/H3321/H4311/H4331 Οδηγός χρήστη Xperia L2 H3311/H3321/H4311/H4331 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Πληροφορίες σχετικά με αυτό τον Οδηγό χρήστη... 6 Επισκόπηση...7 Συναρμολόγηση Μονή SIM... 8 Συναρμολόγηση Διπλή SIM... 9

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη Android 2.3

Οδηγός χρήστη Android 2.3 Οδηγός χρήστη Android 2.3 13 Δεκεμβρίου 2010 Πλατφόρμα τεχνολογίας κινητού τηλεφώνου Android 2.3 2 Νομική σημείωση Πνευματικά δικαιώματα 2010 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Η επωνυμία Google,

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία.

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Κάντε περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε με ασφαλή πρόσβαση, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Πραγματοποιήστε είσοδο στη συνδρομή σας στο Office 365 και επιλέξτε το SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

HTC Desire 620. Οδηγός χρήστη

HTC Desire 620. Οδηγός χρήστη HTC Desire 620 Οδηγός χρήστη 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Δυνατότητες που θα απολαύσετε Λειτουργίες του HTC Desire 620 9 Αφαίρεση συσκευασίας HTC Desire 620 11 Πίσω κάλυμμα 12 Κάρτα micro SIM 14 Κάρτα αποθήκευσης

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1 Ξεκινώντας 9247677, Τεύχος 2 ΕL Nokia N73-1 Πλήκτρα και τμήματα (μπροστά και πλάι) Αριθμός μοντέλου: Nokia N73-1 Στο εξής θα αναφέρεται ως Nokia N73. 1 Αισθητήρας φωτός 2 Δευτερεύουσα κάμερα με χαμηλότερη

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia XZ2 Compact H8314/H8324

Οδηγός χρήστη. Xperia XZ2 Compact H8314/H8324 Οδηγός χρήστη Xperia XZ2 Compact H8314/H8324 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον Οδηγό χρήστη...6 Επισκόπηση...7 Συναρμολόγηση Μονή SIM... 8 Συναρμολόγηση Διπλή SIM... 9 Προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart prime 7 VFD 600

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart prime 7 VFD 600 Εγχειρίδιο χρήσης Smart prime 7 VFD 600 Vodafone Smart prime 7 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο Ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτήν την κινητή συσκευή. Για να διατηρηθεί η συσκευή σας

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Java αποτελεί εμπορικό σήμα της Sun Microsystems, Inc στις Η.Π.Α. Το λογότυπο SD αποτελεί εμπορικό

Διαβάστε περισσότερα

Nokia 1 Plus Οδηγίες χρήσης

Nokia 1 Plus Οδηγίες χρήσης Nokia 1 Plus Οδηγίες χρήσης Έκδοση 2019-04-09 el-gr 1 Σχετικά με αυτές τις οδηγίες χρήσης Σημαντικό: Για σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή χρήση της συσκευής και της μπαταρίας σας, διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Ελληνικά 125 www.logitech.com/support/type-s

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia XZ F8332

Οδηγός χρήστη. Xperia XZ F8332 Οδηγός χρήστη Xperia XZ F8332 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον Οδηγό χρήστη...6 Επισκόπηση...7 Συναρμολόγηση... 8 Προστασία οθόνης... 8 Εκκίνηση της συσκευής σας για πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia M 1904/C1905

Οδηγός χρήστη. Xperia M 1904/C1905 Οδηγός χρήστη Xperia M 1904/C1905 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Android τι και πώς;...6 Επισκόπηση...6 Συναρμολόγηση...7 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής...9 Κλείδωμα και ξεκλείδωμα της οθόνης...9

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005

Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005 Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Επισκόπηση...6 Συναρμολόγηση...7 Εκκίνηση της συσκευής σας για πρώτη φορά...8 Γιατί χρειάζομαι λογαριασμό Google ;...9 Φόρτιση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD190 CD195

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD190 CD195 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD190 CD195 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia Tablet Z SGP311/SGP312

Οδηγός χρήστη. Xperia Tablet Z SGP311/SGP312 Οδηγός χρήστη Xperia Tablet Z SGP311/SGP312 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης... 6 Πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον Οδηγό χρήστη...6 Επισκόπηση συσκευής... 6 Συναρμολόγηση...7 Εκκίνηση της συσκευής σας για πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας HTC Wildfire S Οδηγός χρήσης

Το δικό σας HTC Wildfire S Οδηγός χρήσης Το δικό σας HTC Wildfire S Οδηγός χρήσης 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Τα πρώτα βήματα Περιεχόμενα συσκευασίας 8 HTC Wildfire S 8 Πίσω κάλυμμα 10 Κάρτα SIM 11 Κάρτα αποθήκευσης 13 Μπαταρία 14 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω.

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Εικόνα 1 Ξεκινώντας Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Τοποθέτηση καλύμματος μπαταρίας Τοποθετούμε το κάλυμμα έτσι ώστε οι εσοχές του

Διαβάστε περισσότερα

Το προσωπικό σας HTC Desire C Οδηγός χρήστη

Το προσωπικό σας HTC Desire C Οδηγός χρήστη Το προσωπικό σας HTC Desire C Οδηγός χρήστη 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Αφαίρεση συσκευασίας HTC Desire C 8 Πίσω κάλυμμα 9 Αφαίρεση της μπαταρίας 10 Κάρτα SIM 11 Κάρτα αποθήκευσης 12 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας. Έναρξη. Οθόνη και Εμφάνιση. Δίκτυο και Κοινή χρήση

Περιεχόμενα. Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας. Έναρξη. Οθόνη και Εμφάνιση. Δίκτυο και Κοινή χρήση Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας Διαδικασία τοποθέτησης κάρτας SIM και κάρτας microsd 2 Φόρτιση της συσκευής σας 3 Γρήγορη φόρτιση 5 Προβολή της κατάστασης μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia XZ Premium G8141

Οδηγός χρήστη. Xperia XZ Premium G8141 Οδηγός χρήστη Xperia XZ Premium G8141 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον Οδηγό χρήστη...6 Επισκόπηση...7 Συναρμολόγηση... 8 Προστασία οθόνης... 9 Εκκίνηση της συσκευής σας

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia M4 Aqua Dual E2312/E2333/E2363

Οδηγός χρήστη. Xperia M4 Aqua Dual E2312/E2333/E2363 Οδηγός χρήστη Xperia M4 Aqua Dual E2312/E2333/E2363 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης... 6 Πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον Οδηγό χρήστη...6 Επισκόπηση... 6 Συναρμολόγηση...7 Εκκίνηση της συσκευής σας για πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας

2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας Οδηγίες Χρήσης Ζ500 1. Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το κινητό τηλέφωνο. Με αυτό το εγχειρίδιο χρήσης, μπορείτε να κατανοήσετε τη λειτουργία του και να απολαύσετε την απλή λειτουργία του.

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Java αποτελεί εµπορικό σήµα της Sun Microsystems στις ΗΠΑ. Το λογότυπο SD αποτελεί εµπορικό σήµα

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia L1 G3311/G3313

Οδηγός χρήστη. Xperia L1 G3311/G3313 Οδηγός χρήστη Xperia L1 G3311/G3313 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης... 6 Πληροφορίες σχετικά με αυτό τον Οδηγό χρήστη... 6 Επισκόπηση... 6 Συναρμολόγηση... 7 Προστασία οθόνης... 8 Εκκίνηση της συσκευής σας

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

HTC Desire 610. Οδηγός χρήσης

HTC Desire 610. Οδηγός χρήσης HTC Desire 610 Οδηγός χρήσης 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Αφαίρεση συσκευασίας HTC Desire 610 9 Κάρτα nano SIM 10 Κάρτα αποθήκευσης 11 Φόρτιση της μπαταρίας 12 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας HTC Desire HD. Οδηγός χρήσης

Το δικό σας HTC Desire HD. Οδηγός χρήσης Το δικό σας HTC Desire HD Οδηγός χρήσης Συμβάσεις που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον οδηγό Σε αυτόν τον οδηγό χρήσης χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα σύμβολα για να επισημάνουμε χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε ορισμένα σημεία από την περιγραφή του τηλεφώνου ανάλογα με την έκδοση του λογισμικού του

Τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε ορισμένα σημεία από την περιγραφή του τηλεφώνου ανάλογα με την έκδοση του λογισμικού του ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε ορισμένα σημεία από την περιγραφή του τηλεφώνου ανάλογα με την έκδοση του λογισμικού του και τους παρόχους των εκάστοτε εταιρείων

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD191 CD196

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD191 CD196 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD191 CD196 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Smart V10 Εγχειρίδιο χρήστη

Smart V10 Εγχειρίδιο χρήστη Smart V10 Εγχειρίδιο χρήστη Πίνακας περιεχομένων 1 Το τηλέφωνο σας...4 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης... 4 1.2 Ξεκινώντας... 7 1.3 Αρχική οθόνη...11 2 Εισαγωγή κειμένου...23 2.1 Χρήση του πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ ΤΗΛ

ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ ΤΗΛ ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ 15354 ΤΗΛ 2102855080 WWW.DIVITEC.GR ΦΟΡΤΙΣΗ 06 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 14 ΥΠΝΟΥ ΑΡΧΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ 07 ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 15 ΚΛΗΣΕΙΣ 09 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ 15 ΚΑΜΕΡΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΛΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID.

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 1 2 9 4 3 5 6 7 8 Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 6.3 Επιλέξτε µια εικόνα. Κάντε κλικ στο "Wallpaper"

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα