Καθρέφτης με περιμετρικό πλαίσιο 13mm, 45x80cm

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "02.124 Καθρέφτης με περιμετρικό πλαίσιο 13mm, 45x80cm 02.124-30 02.124-00"

Transcript

1 FRAME Καθρέφτες με στενό πλαίσιο Καθρέφτης με περιμετρικό πλαίσιο 13mm, 45x80cm Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 800 [31 1/2"] 450 [17 11/16"] Ο Καθρέφτης με Περιμετρικό Πλαίσιο είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. η ακόλουθη αντίσταση:

2 FRAME Καθρέφτες με πλευρικό πλαίσιο Καθρέφτης με πλευρικό πλαίσιο 55x80 cm Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 800 [31 1/2"] 550 Ο Καθρέφτης με Πλευρικό Πλαίσιο είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. [21 5/8"] η ακόλουθη αντίσταση:

3 FRAME Καθρέφτες με στενό πλαίσιο Καθρέφτης με περιμετρικό πλαίσιο 13mm, 45x100cm Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 1000 [39 3/8"] 450 [17 11/16"] Ο Καθρέφτης με Περιμετρικό Πλαίσιο είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. μία από τις ακόλουθες αντιστάσεις: ,

4 FRAME Καθρέφτες με πλευρικό πλαίσιο Καθρέφτης με πλευρικό πλαίσιο 55x100 cm Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 1000 [39 3/8"] 550 Ο Καθρέφτης με Πλευρικό Πλαίσιο είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. [21 5/8"] η ακόλουθη αντίσταση:

5 FRAME Καθρέφτες με στενό πλαίσιο Καθρέφτης με περιμετρικό πλαίσιο 13mm, 45x120cm Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 1200 [47 1/4"] 450 [17 11/16"] Ο Καθρέφτης με Περιμετρικό Πλαίσιο είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. μία από τις ακόλουθες αντιστάσεις: ,

6 FRAME Καθρέφτες με πλευρικό πλαίσιο Καθρέφτης με πλευρικό πλαίσιο 55x120 cm Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 1200 [47 1/4"] 550 Ο Καθρέφτης με Πλευρικό Πλαίσιο είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. [21 5/8"] μία από τις ακόλουθες αντιστάσεις: ,

7 FRAME Καθρέφτες με φαρδύ πλαίσιο Καθρέφτης με περιμετρικό πλαίσιο 33mm, 40x60 cm Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 600 [23 5/8"] 400 [15 3/4"] Ο Καθρέφτης με Περιμετρικό Πλαίσιο είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. η ακόλουθη αντίσταση:

8 FRAME Καθρέφτες με φαρδύ πλαίσιο Καθρέφτης με περιμετρικό πλαίσιο 33mm, 50x60 cm Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 600 [23 5/8"] 500 [19 11/16"] Ο Καθρέφτης με Περιμετρικό Πλαίσιο είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. η ακόλουθη αντίσταση:

9 FRAME Καθρέφτες με κεκλιμένο πλαίσιο Καθρέφτης με κεκλιμένο πλαίσιο 60x80 cm Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 800 [31 1/2"] 600 [23 5/8"] Ο Καθρέφτης με Κεκλιμένο Πλαίσιο είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. η ακόλουθη αντίσταση:

10 FRAME Καθρέφτες με φαρδύ πλαίσιο Καθρέφτης με περιμετρικό πλαίσιο 33mm, 50x70 cm Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 700 [27 9/16"] 500 [19 11/16"] Ο Καθρέφτης με Περιμετρικό Πλαίσιο είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. η ακόλουθη αντίσταση:

11 FRAME Καθρέφτες με κεκλιμένο πλαίσιο Καθρέφτης με κεκλιμένο πλαίσιο 70x70 cm Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 700 [27 9/16"] 700 [27 9/16"] Ο Καθρέφτης με Κεκλιμένο Πλαίσιο είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. μία από τις ακόλουθες αντιστάσεις: ,

12 FRAME Καθρέφτες με φαρδύ πλαίσιο Καθρέφτης με περιμετρικό πλαίσιο 33mm, 60x80 cm Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 800 [31 1/2"] 600 Ο Καθρέφτης με Περιμετρικό Πλαίσιο είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. [23 5/8"] η ακόλουθη αντίσταση:

13 FRAME Καθρέφτες με κεκλιμένο πλαίσιο Καθρέφτης με κεκλιμένο πλαίσιο 70x90 cm Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 900 [35 7/16"] 700 [27 9/16"] Ο Καθρέφτης με Κεκλιμένο Πλαίσιο είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. μία από τις ακόλουθες αντιστάσεις: , ,

14 FRAME Καθρέφτες με κεκλιμένο πλαίσιο Καθρέφτης με κεκλιμένο πλαίσιο 80x100 cm Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 1000 [39 3/8"] 800 [31 1/2"] Ο Καθρέφτης με Κεκλιμένο Πλαίσιο είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. μία από τις ακόλουθες αντιστάσεις: , ,

15 ZOOM Καθρέφτες Μεγενθυτικοί Καθρέφτης μεγενθυτικός φωτιζόμενος Φ190 επίτοιχος Inox Γυαλιστερό 190 [7 1/2 ] Ο Επίτοιχος Μεγενθυτικός Φωτιζόμενος Καθρέφτης είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και κρύσταλλο. Ο μεγενθυτικός καθρέφτης (x3) είναι κατασκευασμένος από κρύσταλλο 3mm και στερεώνεται στο στεφάνι στήριξης. Η αρθρωτή κίνηση του καθρέφτη γίνεται με ένα σύστημα δύο βραχίωνων οι οποίοι συνδέονται με την βάση στήριξης με ανοξείδωτες βίδες. Η βάση στήριξης στερεώνεται στον τοίχο με ανοξείδωτες βίδες. 190 [7 1/2 ] 350 [13 3/4 ]

16 ZOOM Καθρέφτες Μεγενθυτικοί Καθρέφτης μεγενθυτικός επίτοιχος Γυαλιστερό 252 [9 15/16 ] 203 [8 ] 251 [9 7/8 ] Ο Επίτοιχος Μεγενθυτικός Καθρέφτης είναι, αλουμίνιο και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης είναι διπλής όψης, μία μεγενθυτική (x3) και μία απλή. Ο μεγενθυτικός καθρέφτης είναι κατασκευασμένος από κρύσταλλο 3mm, όπως και ο απλός και συνδέονται σε πλαίσιο από αλουμίνιο. Το πλαίσιο συνδέεται με το ημικυκλικό στεφάνι με ανοξείδωτη άρθρωση η οποία επιτρέπει την πλήρη περιστροφή του καθρέφτη κατά τον οριζόντιο άξονα. Το στεφάνι συνδέεται με τον βραχίωνα από σωλήνα διαμέτρου 16mm με ανοξείδωτη άρθρωση, που επιτρέπει την πλήρη περιστροφή του κατά τον κατακόρυφο άξονα. Ο βραχίωνας συνδέεται με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση, με ένα σύστημα αρθρώσεων από μασίφ ανοξείδωτο που στηρίζονται με ανοξείδωτες βίδες με τη βάση στήριξης από έλασμα πάχους 2mm. Ο βραχίωνας περιστρέφεται 180 κατά το οριζόντιο επίπεδο. Η βάση στήριξης στερεώνεται στον τοίχο με ανοξείδωτες βίδες.

17 ZOOM Καθρέφτες Μεγενθυτικοί Καθρέφτης μεγενθυτικός επιτραπέζιος Γυαλιστερό 400 [15 3/4 ] 212 [8 3/8 ] 160 [6 5/16 ] Ο Επιτραπέζιος Μεγενθυτικός Καθρέφτης είναι, αλουμίνιο και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης είναι διπλής όψης, μία μεγενθυτική (x3) και μία απλή. Ο μεγενθυτικός καθρέφτης είναι κατασκευασμένος από κρύσταλλο 3mm, όπως και ο απλός και συνδέονται σε πλαίσιο από αλουμίνιο. Το πλαίσιο συνδέεται με το ημικυκλικό στεφάνι με ανοξείδωτη άρθρωση η οποία επιτρέπει την πλήρη περιστροφή του καθρέφτη κατά τον οριζόντιο άξονα. Το στεφάνι συνδέεται με την κολώνα από σωλήνα διαμέτρου 12mm με ανοξείδωτη βίδα. Η κολώνα συνδέεται με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση, με τη βάση στήριξης από έλασμα πάχους 2mm. Η βάση στήριξης έχει αντίβαρο βάρους 5Kg για μεγαλύτερη ευστάθεια.

18 DECO Καθρέφτες απλοί με σχέδιο Καθρέφτης Paros 45x65 cm [25 9/16"] Ο Καθρέφτης Paros είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστσίας κολλιέται στη βάση στήριξης από ανοξείδωτο έλασμα με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. 450 [17 11/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

19 DECO Καθρέφτες απλοί με σχέδιο Καθρέφτης Naxos 45x65 cm [25 9/16"] Ο Καθρέφτης Naxos είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστσίας κολλιέται στη βάση στήριξης από ανοξείδωτο έλασμα με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. 450 [17 11/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

20 DECO Καθρέφτες απλοί με σχέδιο Καθρέφτης Santorini 65x85 cm [33 7/16"] Ο Καθρέφτης Santorini είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστσίας κολλιέται στη βάση στήριξης από ανοξείδωτο έλασμα με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. 650 [25 9/16"] μία από τις ακόλουθες αντιστάσεις: ,

21 DECO Καθρέφτες απλοί με σχέδιο Καθρέφτης Sifnos 65x85 cm [33 7/16"] Ο Καθρέφτης Sifnos είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστσίας κολλιέται στη βάση στήριξης από ανοξείδωτο έλασμα με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. 650 [25 9/16"] μία από τις ακόλουθες αντιστάσεις: ,

22 PANEL Καθρέφτες απλοί Καθρέφτης χωρίς πλαίσιο 35x90 cm [35 1/4"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστσίας κολλιέται στη βάση στήριξης από ανοξείδωτο έλασμα με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. 345 [13 9/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

23 PANEL Καθρέφτες απλοί Καθρέφτης χωρίς πλαίσιο 40x60 cm [23 7/16"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστσίας κολλιέται στη βάση στήριξης από ανοξείδωτο έλασμα με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. 395 [15 9/16"]

24 PANEL Καθρέφτες απλοί Καθρέφτης χωρίς πλαίσιο 45x80 cm [31 5/16"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστσίας κολλιέται στη βάση στήριξης από ανοξείδωτο έλασμα με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. 445 [17 1/2"] η ακόλουθη αντίσταση:

25 PANEL Καθρέφτες απλοί Καθρέφτης χωρίς πλαίσιο 45x100 cm [39 9/16"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστσίας κολλιέται στη βάση στήριξης από ανοξείδωτο έλασμα με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. 445 [17 1/2"] μία από τις ακόλουθες αντιστάσεις: ,

26 PANEL Καθρέφτες απλοί Καθρέφτης χωρίς πλαίσιο 45x120 cm [47 1/16"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστσίας κολλιέται στη βάση στήριξης από ανοξείδωτο έλασμα με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. 445 [17 1/2"] μία από τις ακόλουθες αντιστάσεις: ,

27 PANEL Καθρέφτες απλοί Καθρέφτης χωρίς πλαίσιο 50x60 cm [23 7/16"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστσίας κολλιέται στη βάση στήριξης από ανοξείδωτο έλασμα με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. 495 [19 1/2"]

28 PANEL Καθρέφτες απλοί Καθρέφτης χωρίς πλαίσιο 50x70 cm [27 3/8"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστσίας κολλιέται στη βάση στήριξης από ανοξείδωτο έλασμα με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. 495 [19 1/2"] η ακόλουθη αντίσταση:

29 PANEL Καθρέφτες απλοί Καθρέφτης χωρίς πλαίσιο 60x60 cm [23 7/16"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστσίας κολλιέται στη βάση στήριξης από ανοξείδωτο έλασμα με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. 595 [23 7/16"]

30 PANEL Καθρέφτες απλοί Καθρέφτης χωρίς πλαίσιο 60x80 cm [31 5/16"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστσίας κολλιέται στη βάση στήριξης από ανοξείδωτο έλασμα με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. 595 [23 7/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

31 PANEL Καθρέφτες απλοί Καθρέφτης χωρίς πλαίσιο 70x90 cm [35 1/4"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστσίας κολλιέται στη βάση στήριξης από ανοξείδωτο έλασμα με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Το σύστημα ανάρτησης του καθρέφτη επιτρέπει την τοποθέτησή του οριζόντια ή κατακόρυφα χωρίς μετατροπή. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. 695 [27 3/8"] μία από τις ακόλουθες αντιστάσεις: ,

32 DECO Καθρέφτες απλοί με σχέδιο Καθρέφτης Tinos 85x85 cm [33 7/16"] Ο Καθρέφτης Tinos είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστσίας κολλιέται στη βάση στήριξης από ανοξείδωτο έλασμα με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. 850 [33 7/16"] μία από τις ακόλουθες αντιστάσεις: , ,

33 HEAT Αντιστάσεις Καθρέφτη Αντίσταση Καθρέφτη 274x274 mm, 15W/230V IP [10 13/16 ] Η Αντίσταση Καθρέφτη είναι κατασκευασμένη από ανθρακούχο θερμαντικό φύλλο με διπλή επένδυση από πολυεστερικό υλικό για πλήρη στεγανοποίηση. Η μία όψη έχει επικάλυψη με κόλλα ώστε να τοποθετείται εύκολα. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Τάση λειτουργίας 230V, Ισχύς 15W, Βαθμός Προστασίας IP44, Μήκος Καλωδίου 2 m 274 [10 13/16 ] Η αντίσταση μπορεί να παραγγελθεί ανεξάρτητα από το καθρέφτη και η τοποθέτηση γίνεται εύκολα επιτόπου. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να κόβεται γιατί καταστρέφεται η στεγανοποίησή της!

34 HEAT Αντιστάσεις Καθρέφτη Αντίσταση Καθρέφτη 274x574 mm, 25W/230V IP [22 5/8 ] Η Αντίσταση Καθρέφτη είναι κατασκευασμένη από ανθρακούχο θερμαντικό φύλλο με διπλή επένδυση από πολυεστερικό υλικό για πλήρη στεγανοποίηση. Η μία όψη έχει επικάλυψη με κόλλα ώστε να τοποθετείται εύκολα. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Τάση λειτουργίας 230V, Ισχύς 25W, Βαθμός Προστασίας IP44, Μήκος Καλωδίου 2 m 274 [10 13/16 ] Η αντίσταση μπορεί να παραγγελθεί ανεξάρτητα από το καθρέφτη και η τοποθέτηση γίνεται εύκολα επιτόπου. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να κόβεται γιατί καταστρέφεται η στεγανοποίησή της!

35 HEAT Αντιστάσεις Καθρέφτη Αντίσταση Καθρέφτη 524x524 mm, 50W/230V IP [20 5/8 ] Η Αντίσταση Καθρέφτη είναι κατασκευασμένη από ανθρακούχο θερμαντικό φύλλο με διπλή επένδυση από πολυεστερικό υλικό για πλήρη στεγανοποίηση. Η μία όψη έχει επικάλυψη με κόλλα ώστε να τοποθετείται εύκολα. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Τάση λειτουργίας 230V, Ισχύς 50W, Βαθμός Προστασίας IP44, Μήκος Καλωδίου 2 m 524 [20 5/8 ] Η αντίσταση μπορεί να παραγγελθεί ανεξάρτητα από το καθρέφτη και η τοποθέτηση γίνεται εύκολα επιτόπου. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να κόβεται γιατί καταστρέφεται η στεγανοποίησή της!

36 HEAT Αντιστάσεις Καθρέφτη Αντίσταση Καθρέφτη 1024x524 mm, 100W/230V IP [40 5/16 ] Η Αντίσταση Καθρέφτη είναι κατασκευασμένη από ανθρακούχο θερμαντικό φύλλο με διπλή επένδυση από πολυεστερικό υλικό για πλήρη στεγανοποίηση. Η μία όψη έχει επικάλυψη με κόλλα ώστε να τοποθετείται εύκολα. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Τάση λειτουργίας 230V, Ισχύς 100W, Βαθμός Προστασίας IP44, Μήκος Καλωδίου 2 m 524 [20 5/8 ] Η αντίσταση μπορεί να παραγγελθεί ανεξάρτητα από το καθρέφτη και η τοποθέτηση γίνεται εύκολα επιτόπου. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να κόβεται γιατί καταστρέφεται η στεγανοποίησή της!

37 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 70x70 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό οριζόντιο 1x24W [27 3/8"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει λάμπα φθορίου T5 24W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 1x24W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. 695 [27 3/8"] η ακόλουθη αντίσταση:

38 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 70x70 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό κατακόρυφο 2x24W [27 3/8"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 24W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 2x24W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. 695 [27 3/8"] η ακόλουθη αντίσταση:

39 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 70x100 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό οριζόντιο 1x24W [39 3/16"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει λάμπα φθορίου T5 24W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 1x24W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. 695 [27 3/8"] η ακόλουθη αντίσταση:

40 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 70x100 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό κατακόρυφο 2x39W [39 3/16"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 39W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 2x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. 695 [27 3/8"] η ακόλουθη αντίσταση:

41 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 100x70 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό οριζόντιο 1x39W [27 3/8"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει λάμπα φθορίου T5 39W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 1x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. 995 [39 3/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

42 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 100x70 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό κατακόρυφο 2x24W [27 3/8"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 24W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 2x24W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. 995 [39 3/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

43 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 100x100 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό οριζόντιο 1x39W [39 3/16"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει λάμπα φθορίου T5 39W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 1x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. 995 [39 3/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

44 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 100x100 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό κατακόρυφο 2x39W [39 3/16"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 39W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 2x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. 995 [39 3/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

45 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 120x70 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό περιμετρικό 1x39W + 2x24W [27 3/8"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 24W και μία 39W διαμέτρου 16mm και δύο ηλεκτρονικά ballast ένα 2x24W και ένα 1x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V [47 1/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

46 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 70x70 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό οριζόντιο 1x24W καρέ [27 3/8"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει λάμπα φθορίου T5 24W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 1x24W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. 695 [27 3/8"] η ακόλουθη αντίσταση:

47 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 70x70 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό κατακόρυφο 2x24W καρέ [27 3/8"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 24W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 2x24W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. 695 [27 3/8"] η ακόλουθη αντίσταση:

48 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 70x100 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό οριζόντιο 1x24W καρέ [39 3/16"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει λάμπα φθορίου T5 24W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 1x24W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. 695 [27 3/8"] η ακόλουθη αντίσταση:

49 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 70x100 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό κατακόρυφο 2x39W καρέ [39 3/16"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 39W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 2x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. 695 [27 3/8"] η ακόλουθη αντίσταση:

50 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 100x70 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό οριζόντιο 1x39W καρέ [27 3/8"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει λάμπα φθορίου T5 39W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 1x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. 995 [39 3/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

51 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 100x70 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό κατακόρυφο 2x24W καρέ [27 3/8"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 24W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 2x24W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. 995 [39 3/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

52 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 100x100 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό οριζόντιο 1x39W καρέ [39 3/16"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει λάμπα φθορίου T5 39W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 1x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. 995 [39 3/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

53 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 100x100 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό κατακόρυφο 2x39W καρέ [39 3/16"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 39W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 2x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. 995 [39 3/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

54 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι χωρίς Πλαίσιο Καθρέφτης 120x70 cm χωρίς πλαίσιο με φωτισμό περιμετρικό 1x39W + 2x24W καρέ [27 3/8"] Ο Καθρέφτης χωρίς Πλαίσιο με Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 24W και μία 39W διαμέτρου 16mm και δύο ηλεκτρονικά ballast ένα 2x24W και ένα 1x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V [47 1/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

55 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 70x70 cm με πλαίσιο και φωτισμό οριζόντιο 1x24W Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 700 [27 9/16"] 700 Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει λάμπα φθορίου T5 24W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 1x24W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. [27 9/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

56 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 70x70 cm με πλαίσιο και φωτισμό κατακόρυφο 2x24W Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 700 [27 9/16"] 700 Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 24W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 2x24W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. [27 9/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

57 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 70x100 cm με πλαίσιο και φωτισμό οριζόντιο 1x24W Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 1000 [39 3/8"] 700 [27 9/16"] Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει λάμπα φθορίου T5 24W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 1x24W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. η ακόλουθη αντίσταση:

58 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 70x100 cm με πλαίσιο και φωτισμό κατακόρυφο 2x39W Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 1000 [39 3/8"] 700 [27 9/16"] Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 39W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 2x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. η ακόλουθη αντίσταση:

59 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 100x70 cm με πλαίσιο και φωτισμό οριζόντιο 1x39W Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 700 [27 9/16"] 1000 [39 3/8"] Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει λάμπα φθορίου T5 39W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 1x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. η ακόλουθη αντίσταση:

60 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 100x70 cm με πλαίσιο και φωτισμό κατακόρυφο 2x24W Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 700 [27 9/16"] 1000 [39 3/8"] Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 24W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 2x24W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. η ακόλουθη αντίσταση:

61 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 100x100 cm με πλαίσιο και φωτισμό οριζόντιο 1x39W Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 1000 [39 3/8"] 1000 Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει λάμπα φθορίου T5 39W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 1x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. [39 3/8"] η ακόλουθη αντίσταση:

62 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 100x100 cm με πλαίσιο και φωτισμό κατακόρυφο 2x39W Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 1000 [39 3/8"] 1000 Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 39W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 2x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. [39 3/8"] η ακόλουθη αντίσταση:

63 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 120x70 cm με πλαίσιο και φωτισμό οριζόντιο 1x39W και κατακόρυφο 2x24W Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 700 [27 9/16"] 1200 [47 1/4"] Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 24W και μία 39W διαμέτρου 16mm και δύο ηλεκτρονικά ballast ένα 2x24W και ένα 1x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. η ακόλουθη αντίσταση:

64 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 70x70 cm με πλαίσιο και φωτισμό οριζόντιο 1x24W καρέ Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 700 [27 9/16"] 700 Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει λάμπα φθορίου T5 24W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 1x24W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. [27 9/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

65 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 70x70 cm με πλαίσιο και φωτισμό κατακόρυφο 2x24W καρέ Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 700 [27 9/16"] 700 Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 24W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 2x24W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. [27 9/16"] η ακόλουθη αντίσταση:

66 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 70x100 cm με πλαίσιο και φωτισμό οριζόντιο 1x24W καρέ Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 1000 [39 3/8"] 700 [27 9/16"] Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει λάμπα φθορίου T5 24W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 1x24W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. η ακόλουθη αντίσταση:

67 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 70x100 cm με πλαίσιο και φωτισμό κατακόρυφο 2x39W καρέ Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 1000 [39 3/8"] 700 [27 9/16"] Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 39W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 2x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. η ακόλουθη αντίσταση:

68 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 100x70 cm με πλαίσιο και φωτισμό οριζόντιο 1x39W καρέ Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 700 [27 9/16"] 1000 [39 3/8"] Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει λάμπα φθορίου T5 39W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 1x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. η ακόλουθη αντίσταση:

69 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 100x70 cm με πλαίσιο και φωτισμό κατακόρυφο 2x24W καρέ Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 700 [27 9/16"] 1000 [39 3/8"] Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 24W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 2x24W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. η ακόλουθη αντίσταση:

70 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 100x100 cm με πλαίσιο και φωτισμό οριζόντιο 1x39W καρέ Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 1000 [39 3/8"] 1000 Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει λάμπα φθορίου T5 39W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 1x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. [39 3/8"] η ακόλουθη αντίσταση:

71 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 100x100 cm με πλαίσιο και φωτισμό κατακόρυφο 2x39W καρέ Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 1000 [39 3/8"] 1000 Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 39W διαμέτρου 16mm και ηλεκτρονικό ballast 2x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. [39 3/8"] η ακόλουθη αντίσταση:

72 BRIGHT Καθρέφτες Φωτιζόμενοι με Πλαίσιο Καθρέφτης 120x70 cm με πλαίσιο και φωτισμό οριζόντιο 1x39W και κατακόρυφο 2x24W καρέ Inox Γυαλιστερό Inox Σατινέ 700 [27 9/16"] 1200 [47 1/4"] Ο Καθρέφτης με Πλαίσιο και Φωτισμό είναι και κρύσταλλο. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από έλασμα με όλες τις αιχμές του αναδιπλωμένες για αποφυγή ατυχήματος. Τα τμήματα του πλαισίου και η βάση στήριξης συνδέονται μεταξύ τους με μηχανικό τρόπο, χωρίς συγκόληση. Ο καθρέφτης από κρύσταλλο 5mm με επαργύρωση, επιχάλκωση και βερνίκι ανθυγραντικής προστασίας κολλιέται στο πλαίσιο και στη βάση στήριξης με ειδική αυτοκόλλητη ταινία και σιλικόνη. Η στερέωση στον τοίχο γίνεται με ανοξείδωτες βίδες. Ο καθρέφτης περιλαμβάνει δύο λάμπες φθορίου T5 24W και μία 39W διαμέτρου 16mm και δύο ηλεκτρονικά ballast ένα 2x24W και ένα 1x39W με τάση λειτουργίας 220V - 240V. η ακόλουθη αντίσταση:

XOANH ΤΟΙΧΟΥ ΧΟΑΝΕΣ AΠΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

XOANH ΤΟΙΧΟΥ ΧΟΑΝΕΣ AΠΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 6 ΧΟΑΝΕΣ AΠΑΓΩΓΗΣ XOANH ΤΟΙΧΟΥ 1 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Κατασκευή εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 σατινέ µε φινίρισµα Scotch-Brite Συγκόλληση σε αδρανή ατµόσφαιρα argon µε τη µέθοδο tig Πάχος ελασµάτων

Διαβάστε περισσότερα

00.055-00 Inox Σατινέ

00.055-00 Inox Σατινέ PUBLIC Σταχτοδοχεία 00.055 Σταχτοδοχείο επίτοιχο ανακλινόμενο 00.055-00 Inox Σατινέ 100 [3 15/16"] Το Επίτοιχο Ανακλινόμενο Σταχτοδοχείο κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304. Το πλαίσιο κατασκευάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα www.aluminco.com Type A Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα επιδαπέδιας στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή γυάλινου καγκέλου

Διαβάστε περισσότερα

P U L S A R. aquabio.gr ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΥΤΗΣ ΑΕΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΩΝ ΦΥΣΑΛΙΔΩΝ

P U L S A R. aquabio.gr ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΥΤΗΣ ΑΕΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΩΝ ΦΥΣΑΛΙΔΩΝ aquabio.gr Αντώνης Χουρδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε. a.chourdakis@aquabio.gr Διδώς Σωτηρίου 15, Ηράκλειο, 71305 τηλ.: (+30) 2810 372 899 κιν.: (+30) 697 22 22 981 fax: (+30) 2810 372 901 P U L S A R ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΥΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα

Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Type A Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα επιδαπέδιας στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή γυάλινου καγκέλου πάνω σε τελικό δάπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για φωτιστικά LED

Οδηγίες χρήσης για φωτιστικά LED Οδηγίες χρήσης για φωτιστικά LED Τεχνικά χαρακτηριστικά: 12V AC/DC (εύρος λειτουργίας: 12-18 VAC or DC) Χρόνος ζωής: 60000 ώρες 16 προγράμματα φωτισμού με δυνατότητα συντονισμού. 333 LED RGB: 19W White:

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική εγκατάσταση Ισχυρών Ρευµάτων

Ηλεκτρική εγκατάσταση Ισχυρών Ρευµάτων Ηλεκτρική εγκατάσταση Ισχυρών Ρευµάτων α/α Περιγραφή Εργασίας Α.Τ. Κωδικοί 1 Φρεάτιο επίσκεψης, εσωτερικών διαστάσεων 40x40cm, µε κάλυµµα από ελατό 25.2 ΗΛΜ1 τεµ 5 140,00 700,00 χυτοσίδηρο, κλάσης C250

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. TableLine Σελίδα 8 3. Κονσόλες μπαρ ίσιες και λοξές. SkyLine. Σωλήνες ανάρτησης ραφιού. HighLine

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. TableLine Σελίδα 8 3. Κονσόλες μπαρ ίσιες και λοξές. SkyLine. Σωλήνες ανάρτησης ραφιού. HighLine ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ TableLine Σελίδα 8 3 Λειτουργικές κολόνες Κονσόλες μπαρ ίσιες και λοξές SkyLine Σελίδα 8 5 Σωλήνες ανάρτησης ραφιού HighLine Σελίδα 8 7 Κολόνες μήκους έως 3 m με ευρεία γκάμα αξεσουάρ TurnLine

Διαβάστε περισσότερα

επικοινωνία σήμανση προβολή

επικοινωνία σήμανση προβολή επικοινωνία σήμανση προβολή www.organizerstores.gr Αυτοστήρικτα σταντ για αφίσες SNAP! Σταντ δαπέδου Α-BOARD Διπλής όψης με προφίλ snap 3,2cm. Εύκολη & γρήγορη αλλαγή μηνύματος χάρη στη λειτουργία snap.

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα μας με μια ματιά

Τα προϊόντα μας με μια ματιά Από το 1968 οραματιζόμαστε και σχεδιάζουμε προϊόντα που εξυπηρετούν καθημερινές ανάγκες στο χώρο του μπάνιου. Προσφέρουμε λύσεις για το σπίτι, το ξενοδοχείο, το κοινόχρηστο μπάνιο, καθώς και για το μπάνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΜΕ ΑΞΟΝΕΣ ΣΧΑΡΙΕΡΕΣ ΒΑΓΟΝΕΤΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΜΕ ΑΞΟΝΕΣ ΣΧΑΡΙΕΡΕΣ ΒΑΓΟΝΕΤΑ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΜΕ ΑΞΟΝΕΣ ΣΧΑΡΙΕΡΕΣ ΒΑΓΟΝΕΤΑ 1 ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΟΝΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΜΕ 3 ΣΟΥΒΛΕΣ Σ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα ΑISI 430 σατινέ µε φινίρισµα ScotchBrite Ένας άξονας

Διαβάστε περισσότερα

Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά

Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Εξαρτήματα για προφίλ αλουμινίου Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1889 και από τότε έχει κατακτήσει ηγετική θέση στην παραγωγή εξαρτημάτων για πόρτες και παράθυρα από προφίλ αλουμινίου στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.: ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Του:. Δ/νση: Τηλ.: Α/ Α ΕΙΔΟΣ CPV ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ (χωρίς ΦΠΑ) ΠΟΣΟΤΗΤΑ 1 Οριζόντιες Περσίδες 39515410-2 38 ΔΑΠΑΝΗ 2 Συστήματα πλαϊνών οδηγών - Ντίζες (για τις περσίδες) 17 ΣΥΝΟΛΟ:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ

ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ (Με δύο όμοιους ανακλινόμενους χειρολισθήρες) ΓΕΝΙΚΑ: Απαραίτητη προϋπόθεση για να

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF - 202/LF 212 / LF / LF ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF - 202/LF 212 / LF / LF ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΣ LF - 202/LF 212 / LF 202-2 / LF 212-2 ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα γραμμικά στόμια LF-202, LF-212 είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε αεραγωγό, τοίχο, ή ψευδοροφή. Η σειρά των στομίων

Διαβάστε περισσότερα

χρωματολογιο βαφή σε απομίμηση ξύλου

χρωματολογιο βαφή σε απομίμηση ξύλου χρωματολογιο ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ βαφή σε απομίμηση ξύλου ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΒΑΦΗΣ ΣΕ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΞΥΛΟΥ 12600Κ ΔΡΥΣ ΟΞΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΜΕ ΒΑΦΗ ΞΥΛΟΥ ή ΑΝΟΔΕΙΩΣΗ ή ηλεκτροστιλβωση ΦΑΛΤΣΟ / ΡΑΜΠΑ ΚΑΛΥΨΗ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ & ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΦΙΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ & ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ 176 ΠΡΟΦΙΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ & ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ R aluminium MADE IN GERMANY ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E. 177 R aluminium Βέργα πλακέ από ανοδιωμένο αλουμίνιο 15 x 2 mm, 1 Μ 01013 575000.0000 15 x 2

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΟΘΕΡΜ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 1

ΗΛΙΟΘΕΡΜ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 1 www.iliothern.com ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ 3 Ο χλμ Ε.Ο. Αγρινίου Καρπενησίου, ΑΓΡΙΝΙΟ - Τ.Κ.: 30100 Τηλ: 26410 33811 - Fax: 26410 29006 Κιν: 6948 616676 www.iliotherm.com info@iliotherm.com Η εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

SLAT ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΕΛ.

SLAT ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΕΛ. 2 210 28 47 240 ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΕΛ SLAT Τα πάνελ SLAT με τα αξεσουάρ τους είναι η οικονομικότερη λύση στην αγορά συστημάτων εξοπλισμού. Ιδανικά για κάθε επαγγελματικό χώρο και για κάθε τύπο εμπορεύματος. Μπορούν

Διαβάστε περισσότερα

επικοινωνία σήμανση προβολή

επικοινωνία σήμανση προβολή επικοινωνία σήμανση προβολή www.organizerstores.gr Αυτοστήρικτα σταντ για αφίσες SNAP! Σταντ δαπέδου Α-BOARD Διπλής όψης με προφίλ snap 3,2cm. Εύκολη & γρήγορη αλλαγή μηνύματος χάρη στη λειτουργία snap.

Διαβάστε περισσότερα

επικοινωνία σήμανση προβολή

επικοινωνία σήμανση προβολή επικοινωνία σήμανση προβολή www.organizerstores.gr Αυτοστήρικτα σταντ για αφίσες SNAP! Σταντ δαπέδου Α-BOARD Διπλής όψης με προφίλ snap 3,2cm. Εύκολη & γρήγορη αλλαγή μηνύματος χάρη στη λειτουργία snap.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. TurnLine Σελίδα 9 3. Εξυπνες ιδέες που βάζουν τα πράγματα στην τάξη. Περιστροφικό πάνελ μπάνιου. περιστρεφόμενο πάνελ με γυάλινα ράφια.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. TurnLine Σελίδα 9 3. Εξυπνες ιδέες που βάζουν τα πράγματα στην τάξη. Περιστροφικό πάνελ μπάνιου. περιστρεφόμενο πάνελ με γυάλινα ράφια. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Εξοπλισμοί μπάνιου TurnLine Σελίδα 9 3 Εξυπνες ιδέες που βάζουν τα πράγματα στην τάξη. Περιστροφικό πάνελ μπάνιου Σελίδα 9 5 περιστρεφόμενο πάνελ με γυάλινα ράφια. Εξοπλισμός επίπλων μπάνιου

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα www.aluminco.com www.aluminco.com Η ALUMINCO, με έδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας, είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο που από την ίδρυσή της ξεκίνησε με την παραγωγή προϊόντων από χυτό αλουμίνιο πάνω σε παραδοσιακά

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ 1 Λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας ισχύος 23 W με πρισματικό κάλυμμα / Ε27 ΙΣΧΥΣ ΠΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΡΟΗ ΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ KΑΛΥΚΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕΣΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα www.aluminco.com www.aluminco.com Η ALUMINCO, με έδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας, είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο που από την ίδρυσή της ξεκίνησε με την παραγωγή προϊόντων από χυτό αλουμίνιο πάνω σε παραδοσιακά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΛΕΙΟ. Βάρος: 500 gr

ΕΡΓΑΛΕΙΟ. Βάρος: 500 gr ΟΝΟΜΑ Αλφάδι Μεταλλικό πλαίσιο που συγκρατεί μικρό γυάλινο σωλήνα με νερό και φυσαλίδα αέρα. Διαστάσεις: Μήκος ~ 30cm Βάρος: 500 gr Επαλήθευση οριζόντιου επιπέδου. Τρόπος Χρήσης: (πως χρησιμοποιείται το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΟΣΚΕΠΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΟΣΚΕΠΗ 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΟΣΚΕΠΗ Οι οδηγίες που παρέχονται στη συνέχεια αφορούν στην τοποθέτηση του συστήματος στήριξης Φ/Β πάνελ (Tύπου ΙV) σε Λαμαρινοσκεπή. Οι οδηγίες αυτές,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ SPOT

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ SPOT ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κρεμαστά Φωτιστικά Σελ.:4 Σελ.:5 Σελ.:6 Σελ.:7 Σελ.:8 Σελ.:9 Σελ.:10 Σελ.:11 Σελ.:12 Σελ.:13 Σελ.:14 Σελ.:15 2 Σελ.:16 Σελ.:17 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Απλίκες - Πλαφονιέρες Σελ.:18 Σελ.:19 Επίτοιχα Φωτιστικά

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/51012/FD με FSG-Drive

Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/51012/FD με FSG-Drive Decanting centrifuges - Standard HILLER Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/51012/FD με FSG-Drive Περιγραφή Το φυγοκεντρικό decanter για την παραγωγή ελαιολάδου αποτελείται από

Διαβάστε περισσότερα

Version 07/2015. Περιεχόμενα. Τεχνικές Πληροφορίες 3-16. Ευρετήριο Προφίλ 17-28 29-174 175-220 221-274. Εξαρτήματα - Ελαστικά 257-268.

Version 07/2015. Περιεχόμενα. Τεχνικές Πληροφορίες 3-16. Ευρετήριο Προφίλ 17-28 29-174 175-220 221-274. Εξαρτήματα - Ελαστικά 257-268. Version 07/2015 Περιεχόμενα Τεχνικές Πληροφορίες 3-16 Ευρετήριο Προφίλ 17-28 29-17 Προφίλ 1:1 29-52 Βασικές Τυπολογίες 53-5 Τομές 1:1 55-92 Κατεργασίες 93-120 Υαλώσεις 121-12 Οδηγίες Τοποθέτησης 125-17

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 33 Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ (Α Φάση) Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 Ώρα: 10:00-13:00 Οδηγίες: 1) Το δοκίμιο αποτελείται από επτά (7) σελίδες και πέντε (5) θέματα. 2) Να απαντήσετε σε όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες Γραμμές για την σωστή προσαρμογή δωματίου ξενοδοχειακής επιχείρησης για χρήση από ΑμεΑ

Κατευθυντήριες Γραμμές για την σωστή προσαρμογή δωματίου ξενοδοχειακής επιχείρησης για χρήση από ΑμεΑ Κατευθυντήριες Γραμμές για την σωστή προσαρμογή δωματίου ξενοδοχειακής επιχείρησης για χρήση από ΑμεΑ Το δωμάτιο (υπνοδωμάτιο/διαμέρισμα) που φιλοξενεί επισκέπτες ΑμεΑ που διακινούνται με αναπηρικό τροχοκάθισμα

Διαβάστε περισσότερα

Centrolux. Η εταιρεία μας σας παρουσιάζει, μία νέα γκάμα φωτιστικών εσωτ. & εξωτ. χώρου προσφέροντας παράλληλα καλή ποιότητα σε προσιτές τιμές

Centrolux. Η εταιρεία μας σας παρουσιάζει, μία νέα γκάμα φωτιστικών εσωτ. & εξωτ. χώρου προσφέροντας παράλληλα καλή ποιότητα σε προσιτές τιμές Centrolux Lighting Centrolux Αγαπητοί συνεργάτες Η εταιρεία μας σας παρουσιάζει, μία νέα γκάμα φωτιστικών εσωτ. & εξωτ. χώρου προσφέροντας παράλληλα καλή ποιότητα σε προσιτές τιμές Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΕΞΩΛΚΕΥΣΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΕΞΩΛΚΕΥΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΕΞΩΛΚΕΥΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 204 ΥΔΡΑΥΛΙΚΆ... 208 ΕΞΏΛΚΕΥΣΗ... 2 203 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΕΞΩΛΚΕΥΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΉ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ - Συλλογή ιδανική για μετακινούμενη συντήρηση. - 24 τεμ. - Ανάλυση

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συστήματος MUTE

Περιεχόμενα συστήματος MUTE ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ Περιεχόμενα συστήματος MUTE Πάνελ MUTE 1,00 Χ 1,20 m Ειδικός σύνδεσμος DClox Ακρυλικό σφραγιστικό DClant Αυτοκόλλητη ταινία στήριξης DCstrip Βίδες στερέωσης DCscrew Εργαλεία που απαιτούνται

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 250A Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας 250Α Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης. Στήλη Ενέργειας Με Τέσσερις Κενές Μονάδες, Ύψος 1400 mm /27/28

Οδηγίες συναρμολόγησης. Στήλη Ενέργειας Με Τέσσερις Κενές Μονάδες, Ύψος 1400 mm /27/28 Οδηγίες συναρμολόγησης Στήλη Ενέργειας Με Τέσσερις Κενές Μονάδες, Ύψος 1400 mm 1354 26/27/28 Στήλη Ενέργειας Με Τέσσερις Κενές Μονάδες, Ύψος 1600 mm 1356 26/27/28 Στήλη Ενέργειας Με Έξι Κενές Μονάδες,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ. Διάμετρος τοποθέτησης Φ 150. Ονομαστικό ύψος (mm) Φ 400 Φ 300 Φ 900 Φ 600 Φ 2400 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ. Διάμετρος τοποθέτησης Φ 150. Ονομαστικό ύψος (mm) Φ 400 Φ 300 Φ 900 Φ 600 Φ 2400 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΥΠΟΣ TL 201/202/211/212 ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΚΥΚΛΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα στόμια των σειρών LF διατίθενται και ως στόμια μορφής με τους κωδικούς αντίστοιχα TF, για τοποθέτηση τους απευθείας σε κυκλικό αεραγωγό.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/41212/FD με FSG-Drive

Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP573/41212/FD με FSG-Drive Decanting centrifuges - Standard HILLER Τεχνικές Προδιαγραφές φυγοκεντρικού decanter DECAPRESS DP5731212/FD με FSG-Drive Περιγραφή Το φυγοκεντρικό decanter για την παραγωγή ελαιολάδου αποτελείται από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2011 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2011 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2011 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ST 006 ΜΠΟΥΛΟΝΙ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ Μπουλόνι αγκύρωσης σε μορφή βίδας που προσδένει την κατασκευή, χωρίς να γίνονται ορατές οι αλυσίδες (ενώνονται κάτω από την κατασκευή).

Διαβάστε περισσότερα

aluminium ΠΡΟΦΙΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ MADE IN GERMANY

aluminium ΠΡΟΦΙΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ MADE IN GERMANY MADE IN GERMANY R ΠΡΟΦΙΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ Με πολυετή τεχνογνωσία και εμπειρία στην κατασκευή ειδικών προφίλ αλουμινίου, η γερμανική εταιρία Alfer προσφέρει πληθώρα ποιοτικών

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα επαγγελματικός φωτισμός σελ 02 φωτισμός κήπου σελ 11 οικιακός φωτισμός σελ 30 φωτισμός γραφείου σελ 53

περιεχόμενα επαγγελματικός φωτισμός σελ 02 φωτισμός κήπου σελ 11 οικιακός φωτισμός σελ 30 φωτισμός γραφείου σελ 53 1 2 περιεχόμενα επαγγελματικός φωτισμός σελ 02 φωτισμός κήπου σελ 11 οικιακός φωτισμός σελ 30 φωτισμός γραφείου σελ 53 3 επαγγελματικός φωτισμός 4 Σποτ χωνευτό σταθερό & κινητό από χυτοπρεσσαριστό αλουμίνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗ

ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Η Sedna Aire είναι προσφέρει με υπερηφάνεια το σύστημα κλιματισμού SolarCool. Είναι ο συνδυασμός ενός πατενταρισμένου ηλιακού συλλέκτη κενού με ένα διβάθμιο μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF 201/LF 211 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF 201/LF 211 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΣ LF 201/LF 211 ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα γραμμικά στόμια LF-201, LF-211 είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε αεραγωγό, τοίχο, ή ψευδοροφή. Η σειρά των στομίων LF είναι κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

DOMINA HP GIESSE. Αυξημένη αντοχή, καλύτερη απόδοση

DOMINA HP GIESSE. Αυξημένη αντοχή, καλύτερη απόδοση Αυξημένη αντοχή, καλύτερη απόδοση Από την εξέλιξη του Domina 3D μία νέα αντίληψη για κατασκευές μεγάλου βάρους. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Εύκολη συναρμολόγηση Ρυθμίσεις τριών κατευθύνσεων Μέγιστη αντοχή φορτίου 160

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2009: ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ST 006 ΜΠΟΥΛΟΝΙ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ Μπουλόνι αγκύρωσης σε μορφή βίδας που προσδένει την κατασκευή, χωρίς να γίνονται ορατές οι αλυσίδες (ενώνονται κάτω από την κατασκευή). Με

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ www.multiplo.gr Περιεχόμενα Το σύστημα Multiplo Οδηγίες υφάσματος Wall Single Side - 20mm Wall built-in Single side - 32mm Wall Single Side - 34mm Double Side - 45mm Back LED Wall

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνεργάτες, Με εκτίμηση, Έλενα Μίχαλου Εμπορική ιεύθυνση. Σημειώσεις:

Αγαπητοί συνεργάτες, Με εκτίμηση, Έλενα Μίχαλου Εμπορική ιεύθυνση. Σημειώσεις: Αγαπητοί συνεργάτες, Ανανεωμένος, πλήρης και αναλυτικός, είναι ο οδηγός αγοράς συστημάτων προβολής και προώθησης προϊόντων που ετοιμάσαμε για εσάς. Μελετώντας την εμπορικότητα, την ποιότητα και την αξιοπιστία

Διαβάστε περισσότερα

Centrolux. Η εταιρεία μας σας παρουσιάζει, μία νέα γκάμα φωτιστικών προσφέροντας παράλληλα καλή ποιότητα σε προσιτές τιμές

Centrolux. Η εταιρεία μας σας παρουσιάζει, μία νέα γκάμα φωτιστικών προσφέροντας παράλληλα καλή ποιότητα σε προσιτές τιμές Centrolux Αγαπητοί συνεργάτες Η εταιρεία μας σας παρουσιάζει, μία νέα γκάμα φωτιστικών προσφέροντας παράλληλα καλή ποιότητα σε προσιτές τιμές Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τους όρους συνεργασίας μας :

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ»

ΘΕΜΑ: «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Πληροφ.: Παρασκάκης Μανώλης Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης 73135 Τηλ.: 28213-41700,41703 εσ. 700,703 Φαξ: 28210-90950

Διαβάστε περισσότερα

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες Επιφάνεια υ Οι ανοξείδωτοι νεροχύτες PYRAMIS είναι κατασκευασμένοι, αποκλειστικά και μόνο, από άριστης ποιότητος ατσάλι (CrNi 18/10), τύπου AISI 304. Το άριστης ποιότητας ανοξείδωτο υλικό είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΤΟΥÆΙΕΡΑΣ ΣΕΙΡΑ 9600 ΣΕΙΡΑ Σώμα : ABS Σχάρα : Aνοξείδωτη AISI 304 Εξοδος : Ø50

ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΤΟΥÆΙΕΡΑΣ ΣΕΙΡΑ 9600 ΣΕΙΡΑ Σώμα : ABS Σχάρα : Aνοξείδωτη AISI 304 Εξοδος : Ø50 ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΤΟΥÆΙΕΡΑΣ ΣΕΙΡΑ 9600 Σώμα : ABS Σχάρα : Aνοξείδωτη AISI 304 Εξοδος : Ø50 Με κόφτρα για τις οσμές Χωρίς σχέδιο Με σχέδιο ΚΑΝΑΛΙ ΝΤΟΥÆΙΕΡΑΣ Χωρίς σχέδιο ΚΑΝΑΛΙ ΝΤΟΥÆΙΕΡΑΣ Με σχέδιο 70-9603/S 33cm

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ

ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ Επιγεμιζόμμενα ανοξείδωτα κανάλια αποστράγγισης υδάτων για επίπεδες ντουζιέρες μινιμαλιστικού design, που ταιριάζουν απόλυτα στον σύγχρονο τρόπο ζωής και

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα

Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα Στηρίζουμε ό,τι αγαπάτε ΗΛΕΚΤΡΑ Σύστημα στήριξης Φ/Β πλαισίων σε επίπεδες οροφές Το σύστημα ΗΛΕΚΤΡΑ προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις των

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΡΟΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΡΟΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΡΟΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE 1. Τρόποι τοποθέτησης Α) Επικαθήμενο στο κούφωμα. Ο μηχανισμός χειροκίνησης βρίσκεται εσωτερικά του σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑTΟΣ

ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑTΟΣ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΤΟΙΧΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ (ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ) ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΧΗΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PENETRON 1. Στεγανοποίηση σκυροδέματος, με την προσθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΣΗ

ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΣΗ 4 ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΣΗ ΜΟΤΕΡ 800m 3 ΔΥΟ ΕΙΣΟΔΩΝ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΜΙΑ ΠΕΡΣΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΠΕΡΣΙΔΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Φ120 ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

Version 09/2017. Περιεχόµενα. Τεχνικές Πληροφορίες Ευρετήριο Προφίλ Εξαρτήµατα - Ελαστικά

Version 09/2017. Περιεχόµενα. Τεχνικές Πληροφορίες Ευρετήριο Προφίλ Εξαρτήµατα - Ελαστικά Version 09/2017 Περιεχόµενα Τεχνικές Πληροφορίες Ευρετήριο Προφίλ 3-16 17-28 29-174 Προφίλ 1:1 29-52 Βασικές Τυπολογίες 53-54 Τοµές 1:1 55-92 Κατεργασίες 93-120 Υαλώσεις 121-124 Οδηγίες Τοποθέτησης 125-174

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 1.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ (ναι ή όχι) ΑΝΑΦΟΡΑ (αριθµός σελίδας τεχνικής προσφοράς που αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

Tempo συμπαγές και συνεπές

Tempo συμπαγές και συνεπές Lighting Tempo συμπαγές και συνεπές Tempo 2 RVP251 Η σειρά Tempo είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προβολέων που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τύπων λαμπτήρων, καθώς και συμμετρικών και ασύμμετρων ανακλαστήρων.

Διαβάστε περισσότερα

Ταινίες Χαρτοταινίες

Ταινίες Χαρτοταινίες ality by Mentor MENTOR ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ 5558 5559/1 5557 5559 5556 19 mm 25 mm 30 mm 38 mm 50 mm 96 τεμ. 72 τεμ. 60 τεμ. 48 τεμ. 36 τεμ. Υψηλής ποιότητας PROFESSIONAL Αφαιρείται εύκολα και

Διαβάστε περισσότερα

εξαρτήματα accessories

εξαρτήματα accessories Στην πορεία των χρόνων η Salinox έχει επιλέξει και καθιερώσει τη χρήση συγκεκριμένων εξαρτημάτων, τα οποία είτε τα κατασκευάζει, είτε τα προμηθεύεται. Στην συγκεκριμένη ενότητα, παρουσιάζονται τα βασικότερα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Τηλέφωνο: 2421094180

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Τηλέφωνο: 2421094180 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ - ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ Ταχ.Δ/νση: Μικρασιατών 81- Μακρυνίτσης Ταχ.Κώδικας: 38333 Πληροφορίες: Αποστολία Σόφη Τηλέφωνο: 2421094180 ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ -

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ - ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ - ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ σε χιλ. Π x Υ x Β ΒΑΡΟΣ Kg 130 LX 1300 x 1600 x 80 43 170 LX 960 x 1600 x 80 29 210 LX 1300 x 1600 x 80 43 300 LX 1300 x 1600 x 80 43 120

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Η προμήθεια αφορά ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης Στήλη Ενέργειας Με Τρεις Κενές Μονάδες, Ύψος 491 mm 1345 26/27/28 Στήλη Ενέργειας Με Στοιχείο Φωτισμού Και Τρεις Κενές Μονάδες, Ύψος 769 mm 1349 26/27/28 Στήλη Ενέργειας Με Έξι Κενές

Διαβάστε περισσότερα

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1:

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" 1.1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.1.1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ενδεικτική Διάσταση : 1.60*80* 72 cm έως

Διαβάστε περισσότερα

Διαγώνισμα Γ Λυκείου Θετικού προσανατολισμού. Διαγώνισμα Μηχανική Στερεού Σώματος. Σάββατο 24 Φεβρουαρίου Θέμα 1ο

Διαγώνισμα Γ Λυκείου Θετικού προσανατολισμού. Διαγώνισμα Μηχανική Στερεού Σώματος. Σάββατο 24 Φεβρουαρίου Θέμα 1ο Διαγώνισμα Μηχανική Στερεού Σώματος Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 Θέμα 1ο Στις παρακάτω προτάσεις 1.1 1.4 να επιλέξτε την σωστή απάντηση (4 5 = 20 μονάδες ) 1.1. Ένας δίσκος στρέφεται γύρω από άξονα που

Διαβάστε περισσότερα

Α.2. Τεχνικά στοιχεία Α.2.1. Η εγκάρσια τραβέρσα κατασκευάζεται από χαλύβδινη κοιλοδοκό ορθογώνιας διατομής 80x40x3 mm.

Α.2. Τεχνικά στοιχεία Α.2.1. Η εγκάρσια τραβέρσα κατασκευάζεται από χαλύβδινη κοιλοδοκό ορθογώνιας διατομής 80x40x3 mm. Κατηγορίες Α. Κάθισμα αναμονής IKAROS N B. Κάθισμα αναμονής IKAROS V Γ. Κάθισμα αναμονής IKAROS ZETA IKAROS Α. IKAROS N Α.1. Περιγραφή Α.1.1. Το κάθισμα αναμονής IKAROS N αποτελείται από ανεξάρτητα, συνεργαζόμενα,

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου

Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου Εξωτερική σκίαση Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου Model 90ZEP, 90ZMP Συστήματα σκίασης περιστεφούμενων και ανυψούμενων οριζόντιων εξωτερικών περσίδων αλουμινίου, χειροκίνησης και ηλεκτροκίνησης. Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Σωληνώσεις 2. Εισαγωγή 2.1-2.3. Σωλήνες SS-flex 2.4-2.7. Σωλήνες Meibes Inoflex 2.8-2.9. Εξαρτήματα Meibes FixLock 2.10-2.12

Σωληνώσεις 2. Εισαγωγή 2.1-2.3. Σωλήνες SS-flex 2.4-2.7. Σωλήνες Meibes Inoflex 2.8-2.9. Εξαρτήματα Meibes FixLock 2.10-2.12 Σωληνώσεις / Περιεχόμενα Σωληνώσεις 2 Εισαγωγή 2.1-2.3 Σωλήνες SS-flex 2.4-2.7 Σωλήνες Meibes Inoflex 2.8-2.9 Εξαρτήματα Meibes FixLock 2.10-2.12 Εξαρτήματα Meibes Επίπεδης Στεγανοποίησης 2.13-2.15 Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

01-09-027 Προφίλ Αλουµινίου 23χ21mm DIY 04-08-751 Βάση κοµπάσου προφίλ DIY 04-08-361 Λαβή χουφτάκι προφίλ DIY 01-09-031 Προφίλ αλουµινίου 38χ21 DIY φαρδύ 183 04-08-154 Προφίλ διαφανές DIY 04-08-153 Προφίλ

Διαβάστε περισσότερα

Tempo συμπαγές και συνεπές

Tempo συμπαγές και συνεπές Lighting Tempo συμπαγές και συνεπές Tempo 1 RVP151 Η σειρά Tempo είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προβολέων που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τύπων λαμπτήρων, καθώς και συμμετρικών και ασύμμετρων ανακλαστήρων.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΙΣΤΏΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ «AMOYΔΕΛΙ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΙΣΤΏΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ «AMOYΔΕΛΙ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΑΡ. ΜΕΛΕΤ. : 72 /2015 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΙΣΤΏΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ «AMOYΔΕΛΙ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 12.930,00 ΠΙΣΤΩΣΗ : 14.998,80

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουν τα ευπαθή προϊόντα από αλλαγές θερμοκρασίας αλλά και από μολύνσεις και αλλοιώσεις τροφίμων.

Προστατεύουν τα ευπαθή προϊόντα από αλλαγές θερμοκρασίας αλλά και από μολύνσεις και αλλοιώσεις τροφίμων. Kollias Industrial Doors ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝOY ΥΠΟΣΤΕΓOY ΦΟΡΤΩΣΗΣ FDS 0 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Οι φυσούνες σκέπαστρα, εξασφαλίζουν ασφαλή φορτοεκφόρτωση χωρίς τον παραμικρό επηρεασμό από καιρικές

Διαβάστε περισσότερα

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα...

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Κοιμηθείτε άφοβα με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες Πτυσσόμενο Παντζούρι Ασφαλείας Ασφάλεια και Λειτουργικότητα. Δυνατότητα κλειδώματος με 4 έως 8 κρυφούς πείρους Φ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Ράφια τοίχου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Ράφια τοίχου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Ράφια τοίχου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικού τύπου εξαρτήματα στήριξης. Χρησιμοποιήστε εξαρτήματα στήριξης κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά.

Διαβάστε περισσότερα

CENTRACOM. Κατάλογος Ηλεκτρολογικού Υλικού

CENTRACOM. Κατάλογος Ηλεκτρολογικού Υλικού CENTRACOM Κατάλογος Ηλεκτρολογικού Υλικού 018 CENTRACOM Αγαπητοί συνεργάτες Η εταιρεία μας σας παρουσιάζει, μία γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού προσφέροντας παράλληλα καλή ποιότητα σε προσιτές τιμές Θα θέλαμε

Διαβάστε περισσότερα

OΡΓΑΝΩΣΗ & ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ

OΡΓΑΝΩΣΗ & ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ 402 OΡΓΑΝΩΣΗ & ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ MAE IN GERMANY ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E. 403 404 Δημιουργήστε το χώρο σας. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E. 405 ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΙΧΟΥ CASSIC 50 50 mm Ορθοστάτης τοίχου ES μονής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΥ. Βόλος Αρ. Πρωτ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΥ. Βόλος Αρ. Πρωτ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΥ Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου Σας διαβιβάζω το υπ αριθµ.

Διαβάστε περισσότερα

1.ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΣΥΡΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΜΦΡΑΞΗΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ

1.ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΣΥΡΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΜΦΡΑΞΗΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΘΕΩΡ. ΥΔΡ 6651.1 ΑΡΘΡΟ 13.03 1.ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΣΥΡΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΜΦΡΑΞΗΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ κατασκευασμένη σύμφωνα με το πρότυπο EN1074-1, EN1074-2 και διαστάσεις κατά ΕΝ 558-1 σειράς 14 μικρού

Διαβάστε περισσότερα

Επίσης, διατίθεται σε ιδιαίτερα μεγέθη

Επίσης, διατίθεται σε ιδιαίτερα μεγέθη Τετραπλό Σταντ Προβολή Εντύπων "Wing" Κατασκευασμένο από ασημί ανοδιωμένο τετράγωνο κατακόρυφο ST-DIS 052 προφίλ με στρόγγυλη επιχριωμένη ατσάλινη βάση και 6 x A4 κάθετε διαφανέ ακρυλικέ θήκε εντύπων (ρυθμιζόμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ 26 Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ (Δεύτερη Φάση) Κυριακή, 08 Απριλίου, 2012 Ώρα: 10:00-13:00 Οδηγίες: 1) Το δοκίμιο αποτελείται από τέσσερις (6) σελίδες και πέντε (5) θέματα. 2) Να απαντήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΛΛΟ ΟΜΗ Α.Β.Ε.Ε ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010

ΜΕΤΑΛΛΟ ΟΜΗ Α.Β.Ε.Ε ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΜΕΤΑΛΛΟ ΟΜΗ Α.Β.Ε.Ε ΣΧΕ ΙΟ ΠΑΣΣΑΛΟΜΠΗΞΗΣ ΜΕ PANEL ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Φ/Β PANELS ΑΠΟ ΧΑΛΥΒΑ ΠΟΥ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ ISO 1461 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΜΕΤΑΛΛΟ ΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός αυλάκωσης

Εξοπλισμός αυλάκωσης Εξοπλισμός αυλάκωσης Εργαλεία σχεδιασμένα να βελτιώνουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα για συστήματα πυρόσβεσης και άλλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ευρεία επιλογή μηχανικών και υδραυλικών μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.15 ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.15 ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.15 ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ Ενδεικτικές διαστάσεις οργάνου Απαιτήσεις ασφαλείας Πλάτος 6900mm Απαιτούμενος χώρος 10150Χ10500mm Μήκος 8000mm Μέγιστο Ύψος Πτώσης 1550 mm Ύψος

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού ενός Συλλέκτη EasySolar

Παρακάτω είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού ενός Συλλέκτη EasySolar Ηλιακός Συλλέκτης EasySolar. ΓΕΝΙΚΑ: Ο συλλέκτης EasySolar ή ηλιακός θερμοσίφωνας είναι μια συσκευή που απορροφά τη θερμική ενέργεια του ήλιου και το μετατρέπει σε αξιοποιήσιμη θερμότητα. Η θερμότητα συνήθως

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξεις: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξεις: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι Π Π Ο Κ Ρ Α Τ Ε Ι Ο Θεσσαλονίκη 04/06/2018 Διεύθυνση Τεχνικού Ταχ. Δ/νση : Κων/λεως 49 Τ.Κ. : 546 42 Πληροφ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIMH Βραχίονες

ΤΥΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TIMH Βραχίονες Βραχίονες M2-9 Βραχίονας ευθύγραμμου τύπου με αποσπώμενο shell κεφαλής από μαγνήσιο Ενεργό Μήκος 9 Ενεργή Μάζα: 9.5 gr Λειτουργία κεφαλών βάρους 5.0-12.0 gr Μοναδική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα Ρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Κεφαλαίου: Στερεό σώµα. Ασκήσεις που δόθηκαν στις εξετάσεις των Πανελληνίων ως. Γεώργιος Μακεδών, Φυσικός Ρ/Η Σελίδα 1

Τίτλος Κεφαλαίου: Στερεό σώµα. Ασκήσεις που δόθηκαν στις εξετάσεις των Πανελληνίων ως. Γεώργιος Μακεδών, Φυσικός Ρ/Η Σελίδα 1 Τίτλος Κεφαλαίου: Στερεό σώµα ιδακτική Ενότητα: Κινηµατική του Στερεού Σώµατος Ασκήσεις που δόθηκαν στις εξετάσεις των Πανελληνίων ως Θέµα 3ο: Γεώργιος Μακεδών, Φυσικός Ρ/Η Σελίδα 1 ιδακτική Ενότητα: Ροπή

Διαβάστε περισσότερα

COSMOSUN ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ GLASS ΕΥΡΩ ΤΥΠΟΣ BOILER ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ. 08H10815 80 1x1.50 1,50 1,00 x 1,50 450 x 900 480,00 -

COSMOSUN ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ GLASS ΕΥΡΩ ΤΥΠΟΣ BOILER ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ. 08H10815 80 1x1.50 1,50 1,00 x 1,50 450 x 900 480,00 - ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ GLASS 08H10815 80 1x1.50 1,50 1,00 x 1,50 450 x 900 480,00-08H11220 120 1x1.89 1,89 1,23 x 1,50 500 x 1050 600,00 640,00 - Εξωτερικό περίβλημα από βαρέως τύπου ναυπηγικό αλουμίνιο.

Διαβάστε περισσότερα

CENTRACOM. Κατάλογος Ηλεκτρολογικού Υλικού

CENTRACOM. Κατάλογος Ηλεκτρολογικού Υλικού CENTRACOM Κατάλογος Ηλεκτρολογικού Υλικού 6/017 CENTRACOM Αγαπητοί συνεργάτες Η εταιρεία μας σας παρουσιάζει, μία γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού προσφέροντας παράλληλα καλή ποιότητα σε προσιτές τιμές Θα θέλαμε

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα

Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα Συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων σε οροφές, στέγες και πάρκα Στηρίζουμε ό,τι αγαπάτε ΗΛΕΚΤΡΑ ΙΙ Σύστημα στήριξης Φ/Β πλαισίων σε επίπεδες οροφές Το σύστημα ΗΛΕΚΤΡΑ II προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

CALDWELL ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ

CALDWELL ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ CALDWELL ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ 1 ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ: Τα ελατήρια εξισορρόπησης κατασκευάζονται για ύψος φύλλου από 250 1800 mm, με ενδιάμεσα

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

10 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ηλιακοί Θερμοσίφωνες ALPHA ΙΝΟΧ Eco Energy THERMIC LTD GREECE LTIN-200-II A C D E F G 58 w 99 L 0 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση 205 82/20 Οι INOX ηλιακοί θερμοσίφωνες της THERMIC από ανοξείδωτο ατσάλι 6L

Διαβάστε περισσότερα

Μπαταρίες Μπάνιου 190

Μπαταρίες Μπάνιου 190 190 Μπαταρίες Μπάνιου Χαρακτηριστικά 1. Συστημα Ευκολης Τοποθετησης Χάρις στο σύστημα εύκολης τοποθέτησης, η μπαταρία τοποθετείται πιο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Τα εξαρτήματα εγκατάστασης από ανοξείδωτο

Διαβάστε περισσότερα

Παράδοση : 2-5 εβδομάδες ανάλογα το υλικό

Παράδοση : 2-5 εβδομάδες ανάλογα το υλικό Τα προϊόντα της εταιρίας Lechner διατίθενται κατόπιν παραγγελίας, στις τελικές διαστάσεις του πελάτη και δεν απαιτείται καμία πρόσθετη εργασία/ επεξεργασία από τον επιπλοποιό. Εξαιρείται η κατηγορία Elements

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΛΟΤ SLT

ΣΤΟΜΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΛΟΤ SLT ΣΤΟΜΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΛΟΤ SLT Προέκταση Μακρυγιάννη Άνω Ηλιούπολη Τ.Θ.: 236 Τ.Κ.:57013 Θεσσαλονίκη - ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ.: 2310 682572 FAX: 2310 685047 WEB SITE: www.aerogrammi.gr E-MAIL: info@aerogrammi.gr SLT ΣΤΟΜΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Model: PS2 Χρώμα: αλουμίνιο ανοδιωμένο Πλαστικό: ---- Διαστάσεις: 200cm 400cm Εξαρτήματα: ---- Εφαρμογές: PS2 ψύκτρα για LED ταινία κατάλληλο

Model: PS2 Χρώμα: αλουμίνιο ανοδιωμένο Πλαστικό: ---- Διαστάσεις: 200cm 400cm Εξαρτήματα: ---- Εφαρμογές: PS2 ψύκτρα για LED ταινία κατάλληλο Greek 2015-16 Προφίλ αλουμινίου για LED από την POLYFOT Λίγα λόγια για τις ράγες εφαρμογής Led ταινίας&led πλακέτας Οι ράγες δημιουργήθηκαν για να δώσουν λύσεις σε κάθε είδους εφαρμογής led ταινίας, πχ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΜΙΟ ΝΩΠΟΥ ΑΕΡΑ

ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΜΙΟ ΝΩΠΟΥ ΑΕΡΑ ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΜΙΟ ΝΩΠΟΥ ΑΕΡΑ FA 400/FA 400 C ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Επισημαίνουμε ότι: Οι ονομαστικές διαστάσεις παραγγελίας είναι οι διαστάσεις του ανοίγματος τοποθέτησης. Για τα στόμια FA-400 τα πτερύγια τοποθετούνται

Διαβάστε περισσότερα